Welkom bij Uw nieuwe vervoerder in de regio Utrecht vanaf 8 december 2013

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom bij Uw nieuwe vervoerder in de regio Utrecht vanaf 8 december 2013"

Transcriptie

1 Welkom bij Uw nieuwe vervoerder in de regio Utrecht vanaf 8 december 2013

2 Welkom bij U-OV Vanaf 8 december 2013 verzorgt U-OV het openbaar vervoer met bus en tram in de regio Utrecht. Wij zijn herkenbaar aan de geel/grijze huisstijl, die u terugziet op onze bussen en trams in de stad en regio Utrecht. Onze nieuwe bussen voldoen aan de nieuwste Euro VI-norm en zijn daarmee bijzonder schoon: Utrecht krijgt hiermee het schoonste autobuspark van Nederland. U-OV is de merknaam voor het openbaar vervoer in de regio Utrecht. Met ruim chauffeurs, meer dan 300 bussen en 26 trams vervoeren we dagelijks ongeveer reizigers. U kunt bij ons rekenen op kwalitatief hoogwaardig openbaar vervoer, waar gastvrijheid en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Ons belangrijkste doel is u telkens weer een prettige reis aan te bieden.

3 In deze informatiefolder vertellen wij u graag wat u vanaf 8 december van ons kunt verwachten. Een belangrijke vernieuwing is dat wij onze reisinformatie verduidelijken met bestemmingskleuren en symbolen. Dat leggen wij u uit in de volgende pagina s. Ook kunt u hier de nieuwe plattegronden vinden van Utrecht Centraal. Tevens kunt u meer informatie vinden over de tarieven. Als u wilt weten of er in de dienstregeling iets verandert voor u, dan kunt u lijninformatie over uw route vinden in deze folder. Daarnaast kunt u voor een persoonlijk reisadvies ook terecht op Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze trams en bussen!

4 Reisinformatie met bestemmingskleuren en symbolen Om reisinformatie vanzelfsprekender te maken, hebben we in Utrecht bestemmingen centraal gesteld. Met behulp van kleurgebruik en bestemmingssymbolen zorgen wij dat bestemmingen snel herkenbaar zijn. De regio hebben we opgedeeld in 8 gebieden, met elk een eigen kleur en bijbehorend symbool. U vindt deze in alle uitingen van reisinformatie terug, van bewegwijzering op Utrecht Centraal tot de reisplanner op onze

5 website. In één oogopslag is aan de kleur te zien waar een bepaalde bus of tram naartoe rijdt. Wilt u bijvoorbeeld naar het centrum reizen, dan volgt u de kleur rood met de Domtoren als symbool. Als u richting Houten wilt reizen, weet u dat u de gele reisinformatie moet zoeken met het ruitje als symbool. Een voordeel van dit systeem is dat u op straat snel kan zien of u aan de goede kant van de weg staat te wachten: de lijn heeft immers de kleur van de bestemming waarnaartoe hij rijdt. Op busstations is er direct overzicht voor reizigers: van veraf kan u al zien waar u moet zijn. Op de volgende pagina s vindt u de nieuwe plattegronden van Utrecht Centraal, waar de bestemmingskleuren ook zijn aangebracht. Deze kleuren en symbolen bestaan náást de reguliere reisinformatie van lijnnummer en bestemmingsnaam. Deze elementen komen gezamenlijk terug op de reisinformatie die we u aanbieden. Centrum / Utrecht Centraal Tuindorp / Voordorp / Oudwijk / Zeist / De Bilt / Bilthoven / Maartensdijk De Uithof Leidsche Rijn / Lage Weide / Vleuten / Maarssen-broek Lunetten / Galgenwaard / Hoograven / Houten / Bunnik / Wijk bij Duurstede Nieuwegein / IJsselstein / Vianen Maarssen / Overvecht / Zuilen Papendorp / Oog in Al / Kanaleneiland / Oudenrijn / De Meern

6 Plattegrond Utrecht Centraal, Centrumzijde

7

8 Plattegrond Utrecht Centraal, Jaarbeurszijde

9

10 Tarieven en producten In de hele regio Utrecht kunt u met de OV-chipkaart reizen. Dat kan zowel met een anonieme als met een persoonlijke OV-chipkaart. De kosten voor aanschaf van een persoonlijke en een anonieme OVchipkaart zijn 7,50. De kaart is ongeveer 5 jaar geldig. Elke keer als u in de regio Utrecht opstapt, betaalt u bij het inchecken een starttarief van 0,87, en daarna betaalt u voor iedere kilometer die u reist 0,127. Bij overstappen binnen 35 minuten betaalt u dit starttarief niet. Dit zijn de tarieven vanaf 1 januari Op dit tarief ontvangt u een leeftijdskorting van 34% als u met een persoonlijke OV-chipkaart reist en 65 jaar of ouder bent. Deze korting geldt ook voor kinderen van 4 t/m 11 jaar. Kinderen t/m 3 jaar reizen gratis onder begeleiding van een volwassene. Abonnementen Als u regelmatig reist is een abonnement waarschijnlijk een aantrekkelijke optie. U-OV heeft verschillende soorten abonnementen waar u uit kunt kiezen. Vanaf 8 december bieden we, naast de abonnementen die al bestonden in Utrecht, ook een aantal nieuwe kortingsabonnementen aan: U OV Altijd voordeel 20% korting tijdens spits, 40% 7,50 per maand korting in dal en weekend U OV Dal voordeel 40% korting in dal en weekend 20,-- per jaar U OV Weekend vrij 40% korting in dal, gratis reizen in 20,-- per maand het weekend U OV Dal vrij Gratis reizen in daluren en het weekend 40,-- per maand Afhankelijk van wanneer u met het openbaar vervoer in de regio reist, kunt u een abonnement kiezen wat bij u past. Op kunt u een persoonlijk abonnementsadvies opvragen. Daarnaast vindt u op de website een volledig overzicht van al onze abonnementen.

11 Een abonnement voor de bus en tram kunt u op uw OV-chipkaart plaatsen. Zorgt u er wel voor dat er naast uw product ook saldo op uw OV-chipkaart staat. Als u namelijk buiten het geldigheidsgebied van uw abonnement reist, wordt dit verrekend op uw OV-chipkaart. Het aanschaffen van een abonnement kan via de U-OV website, of bij het U-OV Servicepunt op Utrecht Centraal. Kaartje op de bus Als u niet heel regelmatig met de bus of tram reist en geen OVchipkaart heeft, kunt u een kaartje op de bus kopen bij de chauffeur. We hebben verschillende soorten. Een U-OV Reiskaart is altijd te koop in de bus: afhankelijk van de afstand die u wilt reizen zal de prijs van een U-OV Reiskaart 2,60, 4,20 of 6,20 bedragen. Met het voordelige U-OV Winkelkaartje reist u op de donderdag- en vrijdagavond en in het weekend. Afhankelijk van de afstand die u wilt reizen kost dit kaartje 2,10 of 3,10. Niet te koop in de bus, maar wel het vermelden waard: de handige P+R Combikaart. Met deze kaart kunt u met 5 personen reizen in bus en tram. Deze kaart ontvangt u wanneer u uw auto op één van de vier Utrechtse P+R locaties parkeert.

12 Lijnwijzigingen per 8 december 2013 Lijn 1 Overvecht Hoograven (routewijziging) De route van lijn 1 in Overvecht wordt gewijzigd. Tussen de eindhalte De Kwakel en de Zamenhofdreef wordt de route verlegd naar de Einsteindreef en de Paranadreef. Vervallen halte: Kaap Hoorndreef (richting Overvecht). Nieuwe halte: Einsteindreef Lijn 3 Utrecht Centraal Zuilen Noord (knip, lijnkoppeling) Lijn 3 wordt op Utrecht Centraal gesplitst. Het gedeelte Utrecht Centraal Burg. Fockema Andreaelaan wordt overgenomen door een nieuwe lijn 8. Op het gedeelte Zuilen Noord Utrecht Centraal blijft de bus ongewijzigd rijden onder lijnnummer 3. Op Utrecht Centraal rijdt deze lijn door als lijn 9 via het centrum naar Overvecht Noord. Lijn 4 Utrecht Centraal Burg. Fockema Andreaelaan Lijn 4 wordt in januari 2014 opgeheven. Vanwege werkzaamheden aan de Stadhoudersbrug kan de bus geen gebruik maken van deze route. Tussen Utrecht Centraal en de Schildersbuurt en het Wilhelminapark kunt u gebruik maken van de nieuwe lijn 8 naar Oudwijk en het Diakonessenhuis. Bij de Adriaen van Ostadelaan kunt u overstappen op een vervangend pendelbusje (lijn 18) dat een lusje rond het Wilhelminapark rijdt. Tussen Utrecht Centraal en de Biltstraat kunt u gebruik maken van lijn 28, 50, 51, 52, 53, 74, 77 en 251. Ook ter hoogte van het Oorsprongpark kunt u overstappen op het pendelbusje van lijn 18. Lijn 5 Utrecht Centraal Voordorp (knip, lijnkoppeling) De huidige lijn 5 wordt op Utrecht Centraal gesplitst. Het gedeelte Utrecht Centraal Cartesiusweg krijgt het lijnnummer 25. De halte van lijn 25 vindt u op busstation Utrecht CS, Jaarbeurszijde. Op het gedeelte Utrecht Centraal Voordorp blijft de bus ongewijzigd rijden onder lijnnummer 5, en wel 6x per uur van maandag t/m vrijdag. Op Utrecht Centraal rijdt deze lijn door als lijn 7 naar Kanaleneiland. Lijn 6 Utrecht Centraal Vechtsebanen (routewijziging) De route van lijn 6 in Overvecht wordt gewijzigd. Tussen de Amazonedreef en de Zamenhofdreef wordt de route iverlegd naar de Carnegiedreef en de Paranadreef. Vervallen halte: De Kwakel. Lijn 7 Utrecht Centraal Kanaleneiland (lijnkoppeling) Op Utrecht Centraal rijdt lijn 7 door als lijn 5 via het centrum naar Voordorp. Lijn 8 Utrecht Centraal Station Overvecht (vervallen) Lijn 8 zal een nieuwe route gaan rijden. Tussen Tuindorp (Oost) en Utrecht Centraal kunt u voortaan gebruik maken van lijn 5 en lijn 55. Tussen Tuindorp-Oost en station Overvecht kunt u voortaan gebruik maken van lijn 30.

13 Lijn 8 Lunetten Oudwijk (nieuw) Het gedeelte Lunetten Utrecht Centraal van de huidige lijn 9 en het gedeelte Utrecht Centraal Burg. Fockema Andreaelaan van de huidige lijn 3 worden op Utrecht Centraal centrumzijde gekoppeld tot de nieuwe lijn 8 Lunetten Utrecht Centraal Oudwijk. Voorlopig blijft het eindpunt nog Burg. Fockema Andreaelaan De routes zijn ongewijzigd. In de spitsen op maandag t/m vrijdag gaat lijn 8 frequenter rijden, namelijk 8x per uur. Lijn 9 Utrecht Centraal Overvecht Noord (knip, lijnkoppeling) Lijn 9 wordt op Utrecht Centraal gesplitst. Het gedeelte Lunetten Utrecht Centraal wordt overgenomen door een nieuwe lijn 8 Lunetten Utrecht Centraal Burg. Fockema Andreaelaan. Op het gedeelte Utrecht Centraal Overvecht Noord blijft de bus ongewijzigd rijden als het lijnnummer 9. Op Utrecht Centraal rijdt deze lijn door als lijn 3 Zuilen Noord. Lijn 10 Lunetten Leidsche Rijn (routewijziging) Lijn 10 vervalt op het traject De Uithof Overvecht Vleutenseweg. Tussen de Spinozaweg en de eindhalte Soestwetering/St. Antoniusziekenhuis volgt lijn 10 de route van lijn 30. Lijn 11 Utrecht Centraal De Uithof P+R (vervallen) Het traject Utrecht Centraal Rijnsweerd De Uithof wordt overgenomen door lijn 28. Lijn 12 Utrecht Centraal De Uithof (frequentie) Lijn 12 gaat flexibel rijden. Dit betekent dat er op de drukste momenten meer bussen zullen vertrekken en op de rustige momenten minder. Op maandag t/m vrijdag zal tussen 8:00 en 18:00 uur minimaal elke vijf minuten een bus op lijn 12 vertrekken. Lijn 12S Utrecht Centraal De Uithof (vervallen) Lijn 12S vervalt. De ritten worden overgenomen door lijn 12. Lijn 13/213 Utrecht Centraal Stadion Galgenwaard (vervallen) Lijn 13 (avond/weekeinde) en 213 (spitsuren) worden opgeheven. De ritten van lijn 13 en 213 worden overgenomen door lijn 41. Lijn 16 Station Maarssen Maarssen-Dorp (vervallen) De ritten van lijn 16 binnen Maarssen worden overgenomen door lijn 34 en 36. Lijn 16 Utrecht Centraal Vechtsebanen (knip) Lijn 26 wordt op Utrecht Centraal gesplitst. Het gedeelte Utrecht Centraal Vechtsebanen krijgt het lijnnummer 16. Het gedeelte Utrecht Centraal Vleuterweide houdt het lijnnummer 26. De halte Utrecht Centraal van deze lijn 26 wordt verplaatst naar de Jaarbeurszijde. Lijn 17 Station Maarssen Maarssenbroek (vervallen) De ritten van lijn 17 binnen Maarssen worden overgenomen door lijn 37. Lijn 18 Utrecht Centraal Centrumzijde Utrecht Centraal Jaarbeurszijde (vervallen) Lijn 18 wordt opgeheven. Tussen Utrecht Centraal Centrumzijde en Jaarbeurszijde kunt u gebruik maken van lijn 1. Tussen Utrecht Centraal en de Bleekstraat kunt u gebruik maken van lijn 8, 12, 41, 47, 74 en 77.

14 Lijnwijzigingen per 8 december 2013 Lijn 25 Utrecht Centraal Cartesiusweg (knip) Lijn 5 wordt op Utrecht Centraal gesplitst. Het gedeelte Utrecht Centraal Cartesiusweg krijgt het lijnnummer 25. De halte Utrecht Centraal ligt aan de Jaarbeurszijde. Het gedeelte Utrecht Centraal Voordorp blijft ongewijzigd het lijnnummer 5 houden. Lijn 26 Utrecht Centraal Vleuterweide (knip) Lijn 26 wordt op Utrecht Centraal gesplitst. Het gedeelte Utrecht Centraal Vechtsebanen krijgt het lijnnummer 16. Het gedeelte Utrecht Centraal Vleuterweide houdt het lijnnummer 26. De halte Utrecht Centraal van deze lijn 26 wordt verplaatst naar de Jaarbeurszijde. Lijn 27 Utrecht Centraal De Meern Oost (vervallen) De spitslijn 27 zal niet meer rijden. De verbinding tussen Utrecht Centraal en Langerak wordt geboden door de lijnen 26 en 28, die in plaats van lijn 27 vaker gaan rijden tussen Utrecht Centraal en De Meern Oost. Lijn 28 Vleuten De Uithof (routewijziging, frequentie) Lijn 28 wordt verlengd vanaf Utrecht Centraal naar P+R De Uithof (de huidige route van lijn 11). Lijn 28 rijdt op maandag t/m zaterdag overdag 8x per uur, op zondag overdag 6x per uur. s Avonds rijdt lijn 28 4x per uur. Bij de halte Heidelberglaan zal de bus meer naar achteren halteren (op de haltes voor de streeklijnen). Op maandag t/m vrijdag worden tussen de Meern Oost en Rijnsweerd Zuid extra ritten gereden: in de ochtendspits rijdt lijn 28 daardoor 16x per uur van De Meern via Utrecht Centraal naar Rijnsweerd, in de middagspits 16x per uur van Rijnsweerd naar Utrecht Centraal en De Meern. Lijn 30 Leidsche Rijn De Uithof (routewijziging, frequentie) De route van lijn 30 in Overvecht wordt gewijzigd. De route loopt niet meer via de Carnegiedreef en de Paranadreef, maar direct via de Einsteindreef. Vervallen haltes: Kaap Hoorndreef, De Kwakel. Nieuwe halte: Einsteindreef. De route van lijn 30 in Wittevrouwen wordt ook gewijzigd. De route loopt niet meer via Blauwkapelseweg Wittevrouwensingel Biltstraat, maar in twee richtingen via de Kard. De Jongweg - Sartreweg. Vervallen haltes: Eykmanplein, Kleine Singel, Wittevrouwenbrug, Wittevrouwen, Oorsprongpark. Nieuwe haltes: Sartreweg, van Everdingenlaan. Lijn 30 gaat in de spitsen op het traject Zamenhofdreef De Uithof 4x per uur rijden vanwege het vervallen van lijn 10. Lijn 33 Nieuwegein Papendorp (vervallen) De ritten van lijn 33 worden overgenomen door lijn 48. Lijn 35 Overvecht Maarssen, Dorp (routewijziging) Lijn 35 wordt in Overvecht verlengd naar station Overvecht. Lijn 35 volgt in Overvecht de route van lijn 122 via de Carnegiedreef en de Zamenhofdreef. Vervallen haltes: Kaap Hoorndreef, De Kwakel. Nieuwe haltes: Zamenhofdreef, Rubicondreef, station Overvecht.

15 Lijn 37/38 Utrecht CS Maarssen (frequentie) Lijn 37 en 38 rijden voortaan de hele dag dezelfde frequenties, waardoor er altijd een gelijkmatig vertrekpatroon geboden wordt tussen Utrecht Centraal, Lage Weide en Maarssen. Lijn 41 Utrecht Centraal Wijk bij Duurstede (lijnkoppeling, frequentie) Lijn 41 gaat vaker rijden. De ritten van lijn 241 worden geïntegreerd in de dienstregeling van lijn 41, waardoor de frequentie in de spits elke 7/8 minuten wordt en daarbuiten elk kwartier. De meeste ritten van lijn 41 gaan op Utrecht Centraal verder als lijn 52 of lijn 53 naar het centrum en verder richting Zeist. Lijn 43 Odijk Zeist (routewijziging, frequentie) Lijn 43 gaat een andere route rijden tussen Utrecht en Odijk. In de richting Odijk rijdt lijn 43 de huidige route tot de Zeisterweg en vervolgens via de Zeisterweg naar de eindhalte Odijk, N229/Zeisterweg. In de andere richting rijdt lijn 43 van de beginhalte Odijk, N229/ Zeisterweg via de N229 en de Singel naar de halte Odijk, Jodichemdreef en volgt daarna de huidige route. Op maandag t/m zaterdag overdag wordt op het traject Zeist Odijk v.v. gereden met een frequentie van 2x per uur, s avonds en op zondag 1x per uur. s Avonds en op zondag wordt de lijn gereden met 8-persoonstaxibussen Lijn 46 Wijk bij Duurstede Zeist (vervallen) Lijn 46 wordt opgeheven. U kunt van Wijk bij Duurstede tot aan Zeist Busstation gebruik maken van 43 en 56 en daar kunt u overstappen op lijn 53 of 59. Eén rit s morgens naar Zeist en één rit s middags naar Wijk bij Duurstede komen te vervallen.

16 Lijnwijzigingen per 8 december 2013 Lijn 47 Utrecht CS Houten (routewijziging) Lijn 47 rijdt niet meer door Kanaleneiland en De Liesbosch. Tussen Utrecht Centraal en Houten volgt lijn 47 de route Adama van Scheltemabaan Bleekstraat Vondellaan Baden Powellweg W.A. Vultostraat t Goylaan Waterlinieweg Laagravenseweg Houtenseweg. Op het traject Utrecht Centraal Hoograven rijdt lijn 47 op maandag t/m vrijdag in de spits elk kwartier, s avonds en in het weekeinde elk half uur. De frequenties van en naar Houten zijn ongewijzigd. De halte op Utrecht Centraal wordt verplaatst naar de centrumzijde. Lijn 48 Houten Nieuwegein Maarssen (routewijziging) Lijn 48 wordt doorgetrokken van Nieuwegein stadscentrum naar Papendorp (huidige route lijn 33) en van daar verder door Lage Weide naar station Maarssen. De frequenties op het traject Houten Nieuwegein zijn ongewijzigd. Op het traject Nieuwegein Maarssen rijdt lijn 48 op maandag t/m vrijdag in de spits in de drukste richting elk kwartier, in de andere richting elk half uur. s Avonds en in het weekend rijdt lijn 48 niet op dat traject. Lijn 49 Ringlijn Houten Zuid (nieuw) Het laatste gedeelte van de huidige lijn 281 (rondje om Houten Zuid) krijgt het lijnnummer 49. Deze lijn blijft doorrijden als lijn 281 van station Houten van en naar De Uithof. Lijn 50 Utrecht Centraal Wageningen (Connexxion) Deze lijn wordt gereden door Connexxion, van maandag t/m zondag elk half uur. De overige ritten vervallen. U kunt op deze route ook gebruik maken van lijn 51 van U-OV en lijn 71, die wordt uitgebreid (zie de informatie bij lijn 71) Lijn 51 Utrecht Centraal station Driebergen-Zeist (nieuw) Lijn 51 volgt tussen Utrecht Centraal en Zeist de route van lijn 50. Tussen Het Rond en station Driebergen-Zeist rijdt lijn 51 via Laan van Beek en Royen Arnhemse Bovenweg Breullaan. Op maandag t/m zondag wordt gereden met een frequentie van 2x per uur, in de spitsen op werkdagen 4x per uur. Samen met lijn 251 biedt lijn 51 in de spits 8x per uur een directe verbinding tussen Utrecht en Zeist. Lijn 52 Utrecht Centraal Amersfoort (lijnkoppeling) De ritten van lijn 52 gaat op Utrecht Centraal verder als lijn 41 richting Wijk bij Duurstede. Lijn 53 Utrecht Centraal Zeist (lijnkoppeling) De ritten van lijn 53 gaat op Utrecht Centraal verder als lijn 41 richting Wijk bij Duurstede.

17 Lijn 55 Utrecht CS Maartensdijk (lijnnummer, routewijziging) De huidige lijn 138 wordt omgenummerd naar lijn 55. De route in Maartensdijk wordt gewijzigd. Lijn 55 rijdt van de Dorpsweg via de Dierenriem en de Kievitlaan. Vanaf de Kievitlaan wordt in één richting de lus Nachtegaallaan Dorpsweg Kon. Julianalaan Pr. Marijkelaan en vervolgens via Kievitlaan en de Dierenriem richting Utrecht gereden. Nieuwe haltes: Groenhorst, Valklaan (richting Maartensdijk). Lijn 65 Utrecht Centraal Vianen (frequentie) Lijn 65 gaat ook in de daluren 2x per uur naar bedrijventerrein Het Klooster rijden. Lijn 66 Utrecht CS Nieuwegein (routewijziging) Lijn 66 rijdt niet meer via P+R Westraven, maar via De Liesbosch. Vanaf Kanaleneiland Zuid volgt lijn 66 in twee richtingen de route van de huidige lijn 47 tot de Laagravenseweg en vervolgens de route van lijn 48 naar Nieuwegein, stadscentrum. Lijn 71 Nieuwegein De Uithof Doorn (routewijziging, frequentie) Lijn 71 wordt uitgebreid. In de (brede) spitsen wordt de lijn doorgetrokken naar Doorn in een frequentie van 2x per uur. In de ochtendspits beginnen 2 ritten in Amerongen i.p.v. in Doorn. Verder gaat lijn 71 op het traject Rijnsweerd Noord Driebergen vanaf uur 4x per uur rijden en wordt de dienstregeling in de avond uitgebreid tot 21:00 uur. Lijn 72 Bilthoven De Uithof Nieuwegein (nieuw) Lijn 72 vervangt de spitslijnen 272 en 284 en gaat ook in de daluren rijden. Tussen station Bilthoven en De Uithof loopt de route rechtstreeks over de Soestdijkseweg Zuid. Ter hoogte van het RIVM en het gemeentehuis van De Bilt worden nieuwe haltes aangelegd. Op het traject De Uithof Utrecht Zuid volgt lijn 72 de route van lijn 71 en op het traject Utrecht Zuid Nieuwegein Zuid de route van de huidige lijn 272. Lijn 72 rijdt op maandag t/m vrijdag op het traject Bilthoven Nieuwegein, stadscentrum in beide richtingen 2x per uur. In de spitsuren wordt op de drukke trajecten 4x per uur gereden. Verder beginnen ritten van lijn 72 in de ochtendspits 2x per uur in Nieuwegein Zuid, in de middagspits gaan ritten 2x per uur door naar Nieuwegein Zuid. Lijn 75 Driebergen-Zeist Rijsenburg (routewijziging, frequentie) Het traject Zeist station Driebergen-Zeist wordt overgenomen door lijn 43. Op maandag t/m zaterdag overdag wordt op het traject station Driebergen-Zeist Rijsenburg (St. Hubertuslaan) v.v. gereden met een frequentie van 2x per uur. s Avonds en op zondag rijdt lijn 75 niet. Lijn 75 wordt gereden met 8-persoonstaxibussen.

18 Lijnwijzigingen per 8 december 2013 Lijn 122 Overvecht Nieuw Loosdrecht (routewijziging) De route van lijn 122 in Overvecht wordt gewijzigd. De route loopt niet meer via de Einsteindreef en de Paranadreef, maar in twee richtingen direct via de Carnegiedreef. Vervallen haltes: Kaap Hoorndreef, De Kwakel. Lijn 125 Ringlijn station Vleuten De Tol (routewijziging) De route van lijn 125 wordt gewijzigd. De route loopt van station Vleuten in één richting via de Dorpsstraat door Vleuten via Schoolstraat Rubenslaan Vrijthof Heinsmaat De Reit De Tol Hindersteinlaan, en dan weer via de Dorpsstraat naar het station. Haltes: Station Vleuten, Dorpsstraat, Henri Dunantlaan, Vincent van Goghlaan, Vrijthof, Heinsmaat, De Reit, Albert Schweitzerlaan, Station Vleuten. Lijn 125 wordt gereden met 8-persoonstaxibussen Lijn 126 De Meern Oost Maarssen (routewijziging) De route van lijn 126 in Vleuten wordt gewijzigd. De lijn loopt niet meer via station Vleuten. Tussen de Pastoor Ohllaan en de Maarssenseweg loopt de route via Hindersteinlaan De Tol Griendhoeve Vrijthof Rubenslaan Schoolstraat. Vervallen haltes: station Vleuten, Albert Schweitzerlaan. Lijn 127 Vleuten Kockengen (routewijziging) Lijn 127 rijdt niet meer van en naar De Meern Oost, maar wordt ingekort tot het traject Vleuten Kockengen. Lijn 126 rijdt hiervoor in de plaats vaker. Lijn 127 wordt gereden met 8-persoonstaxibussen Lijn 206 Utrecht Centraal Nijenoord (vervallen) De ritten van lijn 206 worden overgenomen door lijn 6. Lijn 211 Utrecht Centraal Rijnsweerd Noord (vervallen) De ritten van lijn 211 tussen Utrecht Centraal en Rijnsweerd worden overgenomen door lijn 28. Lijn 241 Utrecht Centraal Wijk bij Duurstede (vervallen) De ritten van lijn 241 worden overgenomen door lijn 41. Lijn 247 Kanaleneiland Houten (nieuw) Lijn 247 is een nieuwe directe spitslijn tussen Houten en Kanaleneiland-Zuid. Verder loopt de route via de Socrateslaan en de t Goylaan naar de Constant Erzeijstraat. Lijn 247 rijdt op maandag t/m vrijdag in de ochtendspits 2x per uur naar Kanaleneiland en in de middagspits 2x per uur naar Houten. De ritten van lijn 247 gaat in de ochtendspits vanaf de Constant Erzeijstraat verder als lijn 47 naar Utrecht Centraal. Lijn 251 Utrecht Centraal Zeist (nieuw) Lijn 251 volgt tussen Utrecht Centraal en Zeist-Centrum de route van lijn 51 en gaat in Zeist verder naar het busstation en Handelscentrum. Lijn 251 rijdt in de ochtendspits 4x per uur naar Zeist, Handelscentrum; in de middagspits 4x per uur naar Utrecht Centraal. Samen met lijn 51 biedt lijn 251 in de spits 8x per uur een directe verbinding tussen Utrecht en Zeist-Centrum.

19 Lijn 265 Nieuwegein Zuid - Plettenburg Rijnsweerd (nieuw) In de ochtendspits rijdt lijn 265 van Rijnsweerd via de Waterlinieweg, de t Goylaan en de Socrateslaan naar het Europaplein en vervolgens via de route van lijn 65 via Plettenburg en Vreeswijk naar Nieuwegein Zuid. In de middagspits wordt de route in omgekeerde richting gereden. Na Rijnsweerd rijdt lijn 265 direct door als lijn 72 van/ naar De Uithof en station Bilthoven. Lijn 265 rijdt in de ochtendspits 2x per uur van Rijnsweerd naar Nieuwegein; in de middagspits 2x per uur van Nieuwegein naar Rijnsweerd. Lijn 272 Bilthoven Nieuwegein (vervallen) Lijn 272 (spitsuren) wordt opgeheven. Het traject Bilthoven Nieuwegein wordt bediend door de nieuwe lijn 72. Lijn 281 Houten De Uithof (routewijziging) Lijn 281 wordt ingekort tot het traject Station Houten De Uithof. De route langs Houten- Zuid wordt overgenomen door lijn 49. Lijn 281 rijdt na station Houten altijd direct door als lijn 49 naar Houten-Zuid en omgekeerd. Lijn 284 Bilthoven Rijnsweerd (vervallen) Lijn 284 (spitsuren) wordt opgeheven. Het traject Bilthoven Rijnsweerd wordt bediend door de nieuwe lijn 72. Lijn 291 Nieuwegein Maarssen (vervallen) Lijn 291 (spitsuren) wordt opgeheven. Het traject Nieuwegein Maarssen wordt bediend door lijn 48. Nachtlijn 412 Utrecht Zeist (routewijziging) Lijn 412 rijdt voortaan vanaf Utrecht Centraal via het centrum en Rijnsweerd naar De Uithof en Zeist. Op Utrecht Centraal sluiten de ritten aan op de nachttreinen van en naar Amsterdam en Schiphol. Nieuwe haltes: Rijnsweerd-Noord, Rijnsweerd-Zuid Vervallen haltes: Bleekstraat, Sterrenwijk, Rubenslaan, Stadion Galgenwaard, De Kromme Rijn

20 Meer informatie Voor meer informatie kijkt u op Gratis lijnfolders zijn verkrijgbaar bij het U-OV Servicepunt op Utrecht Centraal. De openingstijden van het U-OV Servicepunt zijn Werkdagen: 06:30 19:00 uur Zaterdag: 09:00 17:30 uur Zondag: 10:00 17:00 uur Heeft u een vraag, een klacht of een compliment? Vult u dan het reactiefomulier in op onze website of bel onze klantenservice op (werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur; 0,10 per minuut). Voor meer en actuele informatie Kijk op

Nr. Bestemmingstekst 1 QBUZZ 3 Sorry, Geen Dienst 4 Bus vol 5 Extra bus 13 Busstation 15 Buurtbus 16 Extra bus 17 Belbus 18 Extra QLiner 19 Buiten

Nr. Bestemmingstekst 1 QBUZZ 3 Sorry, Geen Dienst 4 Bus vol 5 Extra bus 13 Busstation 15 Buurtbus 16 Extra bus 17 Belbus 18 Extra QLiner 19 Buiten Nr. Bestemmingstekst 1 QBUZZ 3 Sorry, Geen Dienst 4 Bus vol 5 Extra bus 13 Busstation 15 Buurtbus 16 Extra bus 17 Belbus 18 Extra QLiner 19 Buiten Dienst 20 Instructierit 21 Naar Garage 36 Gereserveerd

Nadere informatie

111-125 126-127. Welkom bij. Dienstregeling vanaf 14 december 2015 t/m 1 juli 2016. Maarssen NS. Vleuten Dorp. Kasteel Haarzuilens.

111-125 126-127. Welkom bij. Dienstregeling vanaf 14 december 2015 t/m 1 juli 2016. Maarssen NS. Vleuten Dorp. Kasteel Haarzuilens. Dienstregeling vanaf 14 december 2015 t/m 1 juli 2016 Maarssen NS 111-125 126-127 126 Vleuten Dorp Kasteel Haarzuilens 125 127 111 111 125 127 Vleuten NS Kockengen 126 De Meern Oost Welkom bij 111 127

Nadere informatie

Lijn 111, 126 &127 NIEUW: LIJN 127. rijdt door naar Station Leidsche Rijn. Kockengen. Maarssen NS. Kasteel De Haar. Vleuten NS.

Lijn 111, 126 &127 NIEUW: LIJN 127. rijdt door naar Station Leidsche Rijn. Kockengen. Maarssen NS. Kasteel De Haar. Vleuten NS. Lijn 111, 126 &127 Kockengen Haarzuilens Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v Kasteel De Haar 127 126 Haarrijn Maarssen NS De Tol 111 Vleuten Dorp Vleuten NS 127 St. Antoniusziekenhuis

Nadere informatie

Lijn 9, 111, 126 &127

Lijn 9, 111, 126 &127 Lijn 9, 111, 126 &127 Kockengen Haarzuilens Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v Kasteel De Haar 127 126 Maarssen NS Haarrijn 111 9 De Tol Vleuten Dorp Vleuten NS St. Antoniusziekenhuis

Nadere informatie

Lijn 111, 126 &127. De Tol. Vleuten Dorp. Vleuten NS

Lijn 111, 126 &127. De Tol. Vleuten Dorp. Vleuten NS Lijn 111, 126 &127 100% gerecycled papier Kockengen Haarzuilens Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v Kasteel De Haar 127 126 Maarssen NS Haarrijn De Tol 111 Vleuten Dorp Vleuten NS

Nadere informatie

Vervoerplan 2014. Concessie Tram en Bus Regio Utrecht. Definitief

Vervoerplan 2014. Concessie Tram en Bus Regio Utrecht. Definitief Vervoerplan 01 Vervoerplan 01 Concessie Tram en Bus Regio Utrecht Definitief 1 Vervoerplan 01 9 september 013 Qbuzz BV Piet Mondriaanplein 31 381 GZ Amersfoort T 033 60 15 80 F 033 60 15 89 dienstregelingutrecht@qbuzz.nl

Nadere informatie

Lijn 47 en 247. Utrecht CS, Jaarbeurszijde. Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Hoograven Noord v.v

Lijn 47 en 247. Utrecht CS, Jaarbeurszijde. Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Hoograven Noord v.v Lijn 47 en 247 Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Hoograven Noord v.v Utrecht CS, Jaarbeurszijde Kanaleneiland Zuid 247 Laagraven 47 Oude Dorp Bedrijventerrein Meidoornkade Houten NS Dienstregeling

Nadere informatie

Welkom bij. Utrecht CS Centrumzijde. Kanaleneiland. Rijdt door naar Utrecht Centrum. Hoograven. Houten

Welkom bij. Utrecht CS Centrumzijde. Kanaleneiland. Rijdt door naar Utrecht Centrum. Hoograven. Houten Dienstregeling vanaf 14 december 2015 t/m 1 juli 2016 47 Rijdt door naar Utrecht Centrum 247 51 Utrecht CS Centrumzijde Hoograven Kanaleneiland 247 47 247 Houten Welkom bij 47 247 van Utrecht CS naar Houten

Nadere informatie

Vervoerplan 2014 Inspraakversie 7 juni 2013. Vervoerplan 2014. Concessie Tram en Bus Regio Utrecht

Vervoerplan 2014 Inspraakversie 7 juni 2013. Vervoerplan 2014. Concessie Tram en Bus Regio Utrecht Vervoerplan 01 Inspraakversie 7 juni 013 Vervoerplan 01 Concessie Tram en Bus Regio Utrecht Inspraakversie 7 juni 013 1 Vervoerplan 01 Inspraakversie 7 juni 013 Inhoud 1 Inleiding... 7 Algemeen... 8.1

Nadere informatie

Vervoerplan 2015. September 2014. Concessie Tram en Bus Regio Utrecht

Vervoerplan 2015. September 2014. Concessie Tram en Bus Regio Utrecht Vervoerplan 05 September 0 Concessie Tram en Bus Regio Utrecht Vervoerplan 05 september 0 UOV Europalaan a 356 KS UTRECHT dienstregelingutrecht@qbuzz.nl van 33 Vervoerplan 05 Inhoud Inhoud... 3 Samenvatting...

Nadere informatie

Lijn 30. Welkom bij. Station Overvecht. Rijnsweerd. Dienstregeling ALLEEN geldig van 12 juli t/m 31 augustus 2014

Lijn 30. Welkom bij. Station Overvecht. Rijnsweerd. Dienstregeling ALLEEN geldig van 12 juli t/m 31 augustus 2014 Lijn 30 Leidsche Rijn Station Overvecht Rijnsweerd De Uithof Welkom bij 30a van Leidsche Rijn naar De Uithof Maandag t/m vrijdag Ritnummer: 1001 Soestw./Antonius 1005 1009 Zkh 1013 1017 1021 1023 1025

Nadere informatie

Station Driebergen-Zeist

Station Driebergen-Zeist Dienstregeling 24 augustus 2015 Odijk 43 Station Driebergen-Zeist Zeist Welkom bij 43a van Odijk naar Zeist, via Driebergen-Zeist NS Odijk, N229-Zeisterweg Odijk, Jodichemdreef Odijk, De Vork Odijk, Rijneiland

Nadere informatie

Lijn 29. NIEUW: LIJN 29 De Meern - Papendorp - Station Vaartsche Rijn - Stadion Galgenwaard - De Uithof v.v. De Uithof.

Lijn 29. NIEUW: LIJN 29 De Meern - Papendorp - Station Vaartsche Rijn - Stadion Galgenwaard - De Uithof v.v. De Uithof. Lijn 29 De Uithof Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v De Meern Oost 29 Galgenwaard Vaartsche Rijn NS Papendorp Kanaleneiland Dienstregeling geldig vanaf 2 juli 2016 NIEUW: LIJN 29

Nadere informatie

Heuvelrug. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! 50 N50 56 N

Heuvelrug. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! 50 N50 56 N Heuvelrug Streeklijnen 50 N50 56 N81 381 575 Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Op zondag 11 december

Nadere informatie

Provincie Utrecht. Folder Mis hem niet 2009 Utrecht(3).indd :

Provincie Utrecht. Folder Mis hem niet 2009 Utrecht(3).indd : Provincie Utrecht Folder Mis hem niet 2009 Utrecht(3).indd 1 26-10-2009 17: Pe di Nie Een reg die ver con Alt Wi alle on de con Ve Wi SM ab Re Per tra ww Mis hem niet! Folder Mis hem niet 2009 Utrecht(3).indd

Nadere informatie

QLINER 315 LIJNFOLDER 2011

QLINER 315 LIJNFOLDER 2011 QLINER 315 LIJNFOLDER 2011 GRONINGEN JOURE EMMELOORD LELYSTAD GELDIG VANAF 3 JULI 2011 QLINER 315 GRONINGEN LELYSTAD 325 GRONINGEN EMMELOORD 335 GRONINGEN (ZERNIKE) JOURE Alles voor een Goede Reis met

Nadere informatie

71 - Nieuwegein. Rijnsweerd. De Uithof. Station Driebergen-Zeist. Doorn. Welkom bij. Dienstregeling 24 augustus 2015

71 - Nieuwegein. Rijnsweerd. De Uithof. Station Driebergen-Zeist. Doorn. Welkom bij. Dienstregeling 24 augustus 2015 Dienstregeling 24 augustus 2015 Nieuwegein 71-271 Rijnsweerd De Uithof 271 71 Station Driebergen-Zeist Doorn Welkom bij 71a van Nieuwegein-Centrum naar Doorn, via De Uithof Nieuwegein, Stadscentrum Nieuwegein,

Nadere informatie

Lijn 10 en 110. Leidsche Rijn. Kanaleneiland. Lunetten NS. Utrecht CS Jaarbeurszijde Maarssen -NS Tuinwijk - Overvecht Noord v.v

Lijn 10 en 110. Leidsche Rijn. Kanaleneiland. Lunetten NS. Utrecht CS Jaarbeurszijde Maarssen -NS Tuinwijk - Overvecht Noord v.v Lijn en 1 Utrecht CS Jaarbeurszijde Maarssen -NS Tuinwijk - Overvecht Noord v.v Leidsche Rijn Papendorp 1 Kanaleneiland Oog in Al Kanaleneiland Lunetten NS Dienstregeling geldig vanaf 1 juli 2017 van Lunetten

Nadere informatie

Lijn 72. Amersfoort. De Uithof. Nieuwegein. Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v. Dienstregeling geldig vanaf 2 juli 2016.

Lijn 72. Amersfoort. De Uithof. Nieuwegein. Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v. Dienstregeling geldig vanaf 2 juli 2016. Lijn 72 Amersfoort Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v 72 Zeist De Uithof Rijnsweerd Nieuwegein Dienstregeling geldig vanaf 2 juli 2016 72 72 van Nieuwegein naar Amersfoort via De

Nadere informatie

Lijn 24. Welkom bij. Utrecht CS, Jaarbeurszijde. De Meern Oost. Dienstregeling ALLEEN geldig van 12 juli t/m 31 augustus 2014

Lijn 24. Welkom bij. Utrecht CS, Jaarbeurszijde. De Meern Oost. Dienstregeling ALLEEN geldig van 12 juli t/m 31 augustus 2014 Lijn 24 Utrecht CS, Jaarbeurszijde De Meern Oost Dienstregeling ALLEEN geldig van 12 juli t/m 31 augustus 2014 Welkom bij 24a van Utrecht CS naar De Meern Oost Utrecht, CS Jaarbeurszijde Utrecht, Koningin

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Gooi- en Vechtstreek

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Gooi- en Vechtstreek Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Gooi- en Vechtstreek connexxion.nl Typefouten

Nadere informatie

Dienstregeling 24 augustus 2015. Lunetten NS. Leidsche Rijn. Welkom bij

Dienstregeling 24 augustus 2015. Lunetten NS. Leidsche Rijn. Welkom bij Dienstregeling 24 augustus 2015 10 Lunetten NS Leidsche Rijn Welkom bij 10a van Lunetten naar Leidsche Rijn Utrecht, Station Lunetten Utrecht, Texel Utrecht, Brennerbaan Utrecht, Stelviobaan Utrecht, Lunettenbaan

Nadere informatie

Lijn 12. De Uithof. Utrecht CS, Jaarbeurszijde. Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v. Dienstregeling geldig vanaf 2 juli 2016

Lijn 12. De Uithof. Utrecht CS, Jaarbeurszijde. Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v. Dienstregeling geldig vanaf 2 juli 2016 Lijn 12 Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v 12 Stadion Galgenwaard De Uithof Utrecht CS, Jaarbeurszijde Dienstregeling geldig vanaf 2 juli 2016 12 12 van Utrecht CS naar De Uithof

Nadere informatie

Lijn 41. Welkom bij. Utrecht CS, Centrumzijde. Wijk bij Duurstede. Bunnik. Dienstregeling ALLEEN geldig van 12 juli t/m 31 augustus 2014

Lijn 41. Welkom bij. Utrecht CS, Centrumzijde. Wijk bij Duurstede. Bunnik. Dienstregeling ALLEEN geldig van 12 juli t/m 31 augustus 2014 Lijn 41 Utrecht CS, Centrumzijde Bunnik Wijk bij Duurstede Welkom bij 41a van Utrecht CS naar Wijk bij Duurstede Utrecht, CS Centrumzijde Utrecht, Bleekstraat Utrecht, Sterrenwijk Utrecht, Rubenslaan Utrecht,

Nadere informatie

Leidsche Rijn. Kanaleneiland

Leidsche Rijn. Kanaleneiland Dienstregeling vanaf 14 december 2015 t/m 1 juli 2016 10 Leidsche Rijn Kanaleneiland Lunetten NS Welkom bij 10 van Lunetten naar Leidsche Rijn via Kanaleneiland Utrecht, Texel Utrecht, Brennerbaan Utrecht,

Nadere informatie

Lijn 30. De Uithof. Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v Overvecht NS. Dienstregeling geldig vanaf 1 juli 2017.

Lijn 30. De Uithof. Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v Overvecht NS. Dienstregeling geldig vanaf 1 juli 2017. Lijn Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v Overvecht NS Rijnsweerd De Uithof Dienstregeling geldig vanaf 1 juli 2017 van De Uithof naar Overvecht NS via Rijnsweerd van Overvecht NS

Nadere informatie

49 - Houten. De Uithof. Welkom bij. Dienstregeling 24 augustus 2015

49 - Houten. De Uithof. Welkom bij. Dienstregeling 24 augustus 2015 Dienstregeling 24 augustus 2015 49 49-281 Houten 281 De Uithof Welkom bij 49 Ringlijn Houten NS - Houten Zuid 281a van Houten naar De Uithof 49 281 Houten, De Tuinen/Kruisboog Houten, De Meren Houten,

Nadere informatie

Lijn 27 en 32 NIEUW: LIJN 27. Maarssen NS Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v. Zuilen. De Uithof

Lijn 27 en 32 NIEUW: LIJN 27. Maarssen NS Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v. Zuilen. De Uithof Lijn 27 en 32 Maarssen NS Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v Zuilen Ondiep Winkelcentrum Overvecht 32 Tuindorp Centrum 27 Rijnsweerd De Uithof Dienstregeling geldig vanaf 2 juli

Nadere informatie

Lijn 31. Bilthoven NS. De Uithof. Lunetten NS. Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v. Dienstregeling geldig vanaf 2 juli 2016

Lijn 31. Bilthoven NS. De Uithof. Lunetten NS. Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v. Dienstregeling geldig vanaf 2 juli 2016 Lijn 31 Bilthoven NS Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v 31 De Uithof Rijnsweerd Lunetten NS Dienstregeling geldig vanaf 2 juli 2016 31 31 van Bilthoven naar Lunetten via De Uithof

Nadere informatie

Dienstregeling vanaf 14 december 2015 t/m 1 juli 2016. Overvecht NS. Rijnsweerd. De Uithof. Welkom bij

Dienstregeling vanaf 14 december 2015 t/m 1 juli 2016. Overvecht NS. Rijnsweerd. De Uithof. Welkom bij Dienstregeling vanaf 14 december 2015 t/m 1 juli 2016 30 Leidsche Rijn Overvecht NS Rijnsweerd De Uithof Welkom bij 30 van De Uithof naar Leidsche Rijn via Overvecht NS s Utrecht, WKZ Utrecht, UMC Utrecht

Nadere informatie

Dienstregeling vanaf 14 december 2015 t/m 1 juli De Uithof. Rijnsweerd. Houten NS. Houten Zuid. Welkom bij

Dienstregeling vanaf 14 december 2015 t/m 1 juli De Uithof. Rijnsweerd. Houten NS. Houten Zuid. Welkom bij Dienstregeling vanaf 14 december 2015 t/m 1 juli 2016 49 De Uithof Rijnsweerd Houten NS 49 49 Houten Zuid Welkom bij 49 Ringlijn Houten NS - Houten Zuid van Houten naar De Uithof 60 49 60 Houten, De Tuinen/Kruisboog

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Amstelland Meerlanden

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Amstelland Meerlanden Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Amstelland Meerlanden connexxion.nl Typefouten

Nadere informatie

dienstregeling de nieuwe per 17 juli d Nieuwe buslijnen, routes en vertrektijden d Belangrijkste wijzigingen per buslijn

dienstregeling de nieuwe per 17 juli d Nieuwe buslijnen, routes en vertrektijden d Belangrijkste wijzigingen per buslijn de nieuwe dienstregeling per 17 juli d Nieuwe buslijnen, routes en vertrektijden d Belangrijkste wijzigingen per buslijn d Nieuw: Snel en comfortabel, lijn 320 Hilversum - Huizen - Amsterdam ]] Regio Gooi

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Almere

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Almere Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Almere connexxion.nl Typefouten en wijzigingen

Nadere informatie

Consultatieversie Uitgangspuntennotitie 2014

Consultatieversie Uitgangspuntennotitie 2014 Consultatieversie Uitgangspuntennotitie 2014 Voorstellen voor jaarlijkse wijzigingen in het OV in de regio Utrecht in 2014 Reageren? U kunt tot 4 maart 2013 reageren op de uitgangspunten voor de dienstregeling

Nadere informatie

Mis m niet. de nieuwe. dienstregeling. per 9 december. Belangrijkste wijzigingen per buslijn. Almere Stad & Streek

Mis m niet. de nieuwe. dienstregeling. per 9 december. Belangrijkste wijzigingen per buslijn. Almere Stad & Streek Mis m niet de nieuwe dienstregeling per 9 december Belangrijkste wijzigingen per buslijn Almere Stad & Streek De nieuwe dienstregeling komt eraan Vanaf 9 december 2012 rijdt een aantal buslijnen van Connexxion

Nadere informatie

Lijn 9, 24 en 95 NIEUW: LIJN 9. Utrecht CS, Jaarbeurszijde. Papendorp Zuid

Lijn 9, 24 en 95 NIEUW: LIJN 9. Utrecht CS, Jaarbeurszijde. Papendorp Zuid Lijn 9, 24 en 95 Utrecht Vleuterweide CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht De Meern Noord Oost v.v 9 24 Oudenrijn Papendorp Noord 95 Kanaleneiland P+R Papendorp Utrecht CS, Jaarbeurszijde Papendorp

Nadere informatie

Lijn 45, 49, 149 & 281

Lijn 45, 49, 149 & 281 Lijn 45, 49, 149 & 281 De Uithof Utrecht CS Jaarbeurszijde -Rijnsweerd Tuinwijk - Overvecht Noord v.v 281 Houten NS 45» 49 t Goy»» Houten Zuid 149 45 Schalkwijk Dienstregeling geldig vanaf 2 juli 2016

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Voorne Putten en Rozenburg

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Voorne Putten en Rozenburg Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Voorne Putten en Rozenburg connexxion.nl

Nadere informatie

Lijn 10. Leidsche Rijn. Lunetten NS. Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v. Dienstregeling geldig vanaf 2 juli 2016.

Lijn 10. Leidsche Rijn. Lunetten NS. Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v. Dienstregeling geldig vanaf 2 juli 2016. Lijn 10 Leidsche Rijn Utrecht CS Jaarbeurszijde - Oog in Al Tuinwijk - Overvecht Noord v.v 10 Kanaleneiland Lunetten NS Dienstregeling geldig vanaf 2 juli 2016 7 10 10 van Lunetten naar Leidsche Rijn van

Nadere informatie

Dienstregeling Provincie Utrecht Utrecht Zuidoost. Geldig vanaf 13 december 2015

Dienstregeling Provincie Utrecht Utrecht Zuidoost. Geldig vanaf 13 december 2015 Provincie Utrecht Utrecht Zuidoost Dienstregeling 2016 Geldig vanaf 13 december 2015 Streeklijnen 50 Utrecht - Zeist - Driebergen - Leersum - Rhenen - Wageningen v.v. 56 Amersfoort - Zeist - Driebergen

Nadere informatie

Dienstregeling 24 augustus 2015. Overvecht. Maarssen. Welkom bij

Dienstregeling 24 augustus 2015. Overvecht. Maarssen. Welkom bij Dienstregeling 24 augustus 2015 35 Overvecht Maarssen Welkom bij 35a van Utrecht Overvecht naar Maarssen-Dorp Utrecht, Station Overvecht Utrecht, Rubicondreef Utrecht, Zamenhofdreef Utrecht, Carnegiedreef

Nadere informatie

Uw route naar het St. Antonius Ziekenhuis. Utrecht, Nieuwegein en Houten

Uw route naar het St. Antonius Ziekenhuis. Utrecht, Nieuwegein en Houten Uw route naar het St. Antonius Ziekenhuis Utrecht, Nieuwegein en Houten VLEUTEN HARMELEN E30 A12 E E35 MAARSSEN A A2 DE MEERN LEIDSCHE RIJN Zuilense Ring N230 C GROENEKAN DE BILT A27 UTRECHT E30 A28 BILTHOVEN

Nadere informatie

Deling aanbrengen, conform detail 4. Zijkant ophangbeugel 1400mm tot 1500mm vanuit zijkant band (conform opgave ProRail d.d.

Deling aanbrengen, conform detail 4. Zijkant ophangbeugel 1400mm tot 1500mm vanuit zijkant band (conform opgave ProRail d.d. Hoe aan te sluiten? Kan het bord ook worden verschoven? Hoe aan te sluiten? Kan het bord ook worden verschoven? 7150+NAP 7150+NAP 7150+NAP 7150+NAP KW100/5 KW100/5 Deling aanbrengen, conform detail 4 KW100/5

Nadere informatie

Vallei. Streeklijnen. Lijn. Vervoer vanuit het hart 80 X

Vallei. Streeklijnen. Lijn. Vervoer vanuit het hart 80 X Vallei Streeklijnen Lijn 80 X80 82 83 280 5 85 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kunt u terug vinden in gecombineerde lijnfolders.

Nadere informatie

Lijn 11. Overvecht Zuid. Leidsche Rijn. Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v. Dienstregeling geldig vanaf 2 juli 2016.

Lijn 11. Overvecht Zuid. Leidsche Rijn. Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v. Dienstregeling geldig vanaf 2 juli 2016. Lijn 11 Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v Leidsche Rijn 11 Zuilen NS Overvecht Zuid Dienstregeling geldig vanaf 2 juli 2016 7 11 11 van Overvecht naar Leidsche Rijn van Leidsche

Nadere informatie

Deventer e.o. Streeklijnen. Reisinformatie en contact. Dienstregeling geldig per 13 december 2015. Meer informatie vindt u op www.syntusoverijssel.

Deventer e.o. Streeklijnen. Reisinformatie en contact. Dienstregeling geldig per 13 december 2015. Meer informatie vindt u op www.syntusoverijssel. Reisinformatie en contact Reisinformatie Voor agen over vertrek- en aankomsttijden verwijzen wij u naar 0900-9292 ( 0,70 p/m, met een maximum van 14,-). U kunt ook kijken op www.9292.nl Hier vindt u de

Nadere informatie

Lijn 48. Maarssen NS. Houten. Nieuwegein. Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v. Dienstregeling geldig vanaf 2 juli 2016

Lijn 48. Maarssen NS. Houten. Nieuwegein. Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v. Dienstregeling geldig vanaf 2 juli 2016 Lijn 48 Maarssen NS Utrecht CS Jaarbeurszijde - Lage Weide Tuinwijk - Overvecht Noord v.v Leidsche Rijn Papendorp Nieuwegein Houten 48 Dienstregeling geldig vanaf 2 juli 2016 48 van Houten naar Maarssen

Nadere informatie

Vervoerplan Connexxion, verschil tussen aangeboden dienstregeling per juli 2011 en huidige situatie/pve

Vervoerplan Connexxion, verschil tussen aangeboden dienstregeling per juli 2011 en huidige situatie/pve Vervoerplan Connexxion, verschil tussen aangeboden dienstregeling per juli 2011 en huidige situatie/pve Datum:10 juni 2010 Blaricum Lijn 320 Hilversum Blaricum Carpoolplaats Huizen Amsterdam Amstel Nieuwe

Nadere informatie

Lijn 25. Welkom bij. Utrecht CS, Jaarbeurszijde. Bedrijventerrein Cartesiusweg. Dienstregeling ALLEEN geldig van 12 juli t/m 31 augustus 2014

Lijn 25. Welkom bij. Utrecht CS, Jaarbeurszijde. Bedrijventerrein Cartesiusweg. Dienstregeling ALLEEN geldig van 12 juli t/m 31 augustus 2014 Lijn 25 Utrecht CS, Jaarbeurszijde Bedrijventerrein Cartesiusweg Welkom bij 25a van Utrecht CS naar Bedrijventerrein Cartesiusweg Maandag t/m vrijdag Ritnummer: Utrecht, 1001 CS Jaarbeurszijde 1003 1005

Nadere informatie

Dienstregeling. Arnhem Stad. vanaf 9 december 2012

Dienstregeling. Arnhem Stad. vanaf 9 december 2012 Dienstregeling 2013 Geldig Arnhem Stad vanaf 9 december 2012 Lijn Bestemmingen 1 Oosterbeek Velp 2 Arnhem Centraal Station Arnhem Hoogkamp 3 Arnhem Het Duifje Arnhem Burgers Zoo 4 Arnhem Centraal Station

Nadere informatie

Lijn % gerecycled papier. Maartensdijk. Utrecht CS, Jaarbeurszijde. Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.

Lijn % gerecycled papier. Maartensdijk. Utrecht CS, Jaarbeurszijde. Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v. Lijn 55 Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v Groenekan Maartensdijk 100% gerecycled papier 55 Centrum Tuindorp Utrecht CS, Jaarbeurszijde Dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Nadere informatie

Vallei. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk!

Vallei. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Vallei Streeklijnen 80 X80 82 83 280 Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Op zondag 11 december start Syntus

Nadere informatie

VERSCHILLENSTAAT HWGO 2016

VERSCHILLENSTAAT HWGO 2016 VERSCHILLENSTAAT HWGO 2016 Dienstregeling Arriva versus Connexxion Auteur: René Smaal Datum: 17-9-2015 Versie: 3.0 VERSCHILLENSTAAT HUIDIGE DIENSTREGELING ARRIVA VERSUS CONNEXXION In deze verschillenstaat

Nadere informatie

Lijn 18, 27 en 28 NIEUW: LIJN 29. Zuilen. De Uithof. Utrecht CS, Jaarbeursplein. Vleuterweide

Lijn 18, 27 en 28 NIEUW: LIJN 29. Zuilen. De Uithof. Utrecht CS, Jaarbeursplein. Vleuterweide Lijn 18, 27 en 28 Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v De Meern Oost Vleuterweide 28 18 Zuilen Parkwijk 27 Ondiep Centrum Utrecht CS, Jaarbeursplein Rijnsweerd De Uithof Dienstregeling

Nadere informatie

Nationaal Militair Museum Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart

Nationaal Militair Museum Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart Nationaal Militair Museum Streeklijnen Lijn 356 381 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kunt u terug vinden in gecombineerde

Nadere informatie

Dienstregeling 2012 BRU

Dienstregeling 2012 BRU Dienstregeling 2012 BRU 6a 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 maandag t/m vrijdag 41a

Nadere informatie

Hoofdstuk 5 van het concept OV-streefbeeld 2020: kaarten en toelichting (volledige concept volgt 23 december 2013)

Hoofdstuk 5 van het concept OV-streefbeeld 2020: kaarten en toelichting (volledige concept volgt 23 december 2013) Hoofdstuk 5 van het concept OV-streefbeeld 2020: kaarten en toelichting (volledige concept volgt 23 december 2013) 1 5. Het OV-streefbeeld 2020 De gehele rapportage van het OV-streefbeeld 2020 bestaat

Nadere informatie

Lijn % gerecycled papier. Museumkwartier. Utrecht CS, Jaarbeurszijde. Tuinwijk - Overvecht Noord v.v

Lijn % gerecycled papier. Museumkwartier. Utrecht CS, Jaarbeurszijde. Tuinwijk - Overvecht Noord v.v Lijn 22 Utrecht CS Jaarbeurszijde Catharijnesingel - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v 100% gerecycled papier Museumkwartier Utrecht CS, Jaarbeurszijde 22 Tolsteegbrug Dienstregeling geldig vanaf 4 februari

Nadere informatie

Lijn 283 en 287. De Uithof. IJsselstein. Vianen Lekbrug. Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v

Lijn 283 en 287. De Uithof. IJsselstein. Vianen Lekbrug. Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v Lijn 283 en 287 De Uithof Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v Rijnsweerd 283 IJsselstein 287 Vianen Lekbrug Dienstregeling geldig vanaf 2 juli 2016 283 283 van De Uithof naar IJsselstein

Nadere informatie

Goor - Borculo. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015

Goor - Borculo. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015 Lijn 95 Goor - Borculo Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 1 december 2015 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling Belangrijkste overstapmogelijkheden Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

Lijn % gerecycled papier. Overvecht Zuid. Leidsche Rijn. Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v

Lijn % gerecycled papier. Overvecht Zuid. Leidsche Rijn. Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v Lijn 11 100% gerecycled papier Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v Leidsche Rijn 11 Zuilen NS Overvecht Zuid Dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 7 11 11 van Overvecht naar

Nadere informatie

Lijn % gerecycled papier. Zeist Busstation. Odijk. Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v

Lijn % gerecycled papier. Zeist Busstation. Odijk. Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v Lijn 100% gerecycled papier Zeist Busstation Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v Zeist Kerckebosch Driebergen-Zeist NS Odijk Dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Kerstvakantiedienstregeling

Nadere informatie

Rijn en IJssel. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! N102

Rijn en IJssel. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! N102 Rijn en IJssel Streeklijnen 102 N102 106 107 N107 195 207 295 504 505 524 Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Dienstregeling geldig vanaf 11 december

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Zeeland

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Zeeland Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Zeeland connexxion.nl Typefouten en wijzigingen

Nadere informatie

Vervoerplan 2016-2. Concessie Tram en Bus Regio Utrecht. Dienstregeling ingaande 2 juli 2016

Vervoerplan 2016-2. Concessie Tram en Bus Regio Utrecht. Dienstregeling ingaande 2 juli 2016 Vervoerplan 2016-2 Concessie Tram en Bus Regio Utrecht Dienstregeling ingaande 2 juli 2016 Consultatieversie 24 december 2015 Vervoerplan 2016-2 24 december 2015 Qbuzz BV Europalaan 2a 3526 KS Utrecht

Nadere informatie

Bus en trein op één lijn. Buslijn 88 en de Valleilijn-trein

Bus en trein op één lijn. Buslijn 88 en de Valleilijn-trein Bus en trein op één lijn Buslijn 88 en de Valleilijn-trein Dienstregeling geldig per 14 december 2014 Beste reiziger, Vanaf 14 december 2014 rijden de bussen van yntus Gelderland volgens een nieuwe dienstregeling.

Nadere informatie

Het nieuwe vervoerplan 2018 van EBS

Het nieuwe vervoerplan 2018 van EBS Samengevat voor u: Het nieuwe vervoerplan 2018 van EBS De komst van de Noord/Zuid metrolijn heeft grote gevolgen voor het gehele openbaar vervoer, zowel in de stad Amsterdam als de streek. Ook voor de

Nadere informatie

Provincie Utrecht. Utrecht Noordoost Leusden, Woudenberg e.o. Dienstregeling Geldig vanaf 14 december Streeklijnen.

Provincie Utrecht. Utrecht Noordoost Leusden, Woudenberg e.o. Dienstregeling Geldig vanaf 14 december Streeklijnen. Provincie Utrecht Utrecht Noordoost Leusden, Woudenberg e.o. Dienstregeling 2015 Geldig vanaf 14 december 2014 Streeklijnen 77 78 80 82 83 Spitslijn 299 Welkom in de bus van Connexxion! Elke dag vervoert

Nadere informatie

Lijn 51, 52, 53 & 251

Lijn 51, 52, 53 & 251 Lijn 51, 52, 53 & 251 Handelscentrum Utrecht CS Jaarbeurszijde - Vollenhove Tuinwijk - Overvecht Jordanlaan Noord v.v 53 52 251 Soesterberg Huis ter Heide Amersfoort Utrecht CS, Jaarbeurszijde Zeist Busstation

Nadere informatie

Nationaal Militair Museum

Nationaal Militair Museum Nationaal Militair Museum Streeklijnen 356 381 Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Op zondag 11 december

Nadere informatie

Woerden. Stadsdienst en streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk!

Woerden. Stadsdienst en streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Woerden Stadsdienst en streeklijnen 3 5 102 Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Op zondag 11 december start

Nadere informatie

Vecht en Amstel. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk!

Vecht en Amstel. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Vecht en Amstel Streeklijnen M1 120 N120 121 123 126 N126 130 522 524 526 Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Dienstregeling geldig vanaf 11 december

Nadere informatie

Wijzigingen in de dienstregeling Gemeente Echt-Susteren

Wijzigingen in de dienstregeling Gemeente Echt-Susteren Wijzigingen in de dienstregeling Gemeente Echt-Susteren Vanaf 11 december gaat onder de naam Limburgnet de nieuwe dienstregeling voor het openbaar vervoer in Limburg van start. In deze brief informeren

Nadere informatie

Overdinkel - Enschede dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Overdinkel - Enschede dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 61 Overdinkel - Enschede dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling 3 Onze

Nadere informatie

Lijn 11. Overvecht Zuid. Leidsche Rijn. Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v. Dienstregeling geldig vanaf 1 juli 2017.

Lijn 11. Overvecht Zuid. Leidsche Rijn. Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v. Dienstregeling geldig vanaf 1 juli 2017. Lijn Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v Leidsche Rijn Zuilen NS Overvecht Zuid Dienstregeling geldig vanaf 1 juli 2017 van Overvecht naar Leidsche Rijn van Leidsche Rijn naar Overvecht

Nadere informatie

Dienstregeling. Arnhem - Wageningen

Dienstregeling. Arnhem - Wageningen Dienstregeling 2013 Geldig Arnhem - Wageningen vanaf 9 december 2012 Lijn Bestemmingen 1 Velp Arnhem Oosterbeek 51 Arnhem Oosterbeek Heveadorp Doorwerth Heelsum Renkum - Wageningen 52 Arnhem Oosterbeek

Nadere informatie

Qbuzz U-OV t.a.v. de heer H. Scholts Europalaan 2a 3526 KS Utrecht. Betreft: Vervoerplan 2015 U-OV. Utrecht, 21 juli Geachte heer Scholts,

Qbuzz U-OV t.a.v. de heer H. Scholts Europalaan 2a 3526 KS Utrecht. Betreft: Vervoerplan 2015 U-OV. Utrecht, 21 juli Geachte heer Scholts, Qbuzz U-OV t.a.v. de heer H. Scholts Europalaan 2a 3526 KS Utrecht Betreft: Vervoerplan 2015 U-OV Utrecht, 21 juli 2014 Geachte heer Scholts, Op 1 juli 2014 ontving het ROCOV uw Vervoerplan 2015, versie

Nadere informatie

Amersfoort. Stadsdienst. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk!

Amersfoort. Stadsdienst. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Amersfoort Stadsdienst 1 X2 3 N3 X4 5 6 7 8 17 N17 19 217 Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Op zondag

Nadere informatie

Woerden. Stads- en streeklijnen. Lijn Vervoer vanuit het hart

Woerden. Stads- en streeklijnen. Lijn Vervoer vanuit het hart Woerden Stads- en streeklijnen Lijn 3 5 102 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kunt u terug vinden in gecombineerde lijnfolders.

Nadere informatie

Vervoerplan RET 2016 Rotterdam, 10 maart 2015

Vervoerplan RET 2016   Rotterdam, 10 maart 2015 Vervoerplan RET 2016 Rotterdam, 10 maart 2015 ALGEMEEN Hieronder worden de wijzigingen in lijnvoering, route en frequentie beschreven die RET voorstelt voor de dienstregeling 2016. Niet alle wijzigingen

Nadere informatie

WIJZIGINGEN BUSLIJNEN 2011 DRECHTSTEDEN, ALBLASSERWAARD, VIJFHEERENLANDEN

WIJZIGINGEN BUSLIJNEN 2011 DRECHTSTEDEN, ALBLASSERWAARD, VIJFHEERENLANDEN WIJZIGINGEN BUSLIJNEN 2011 DRECHTSTEDEN, ALBLASSERWAARD, VIJFHEERENLANDEN Belangrijkste wijzigingen Vanaf 2 januari 2011 is deze nieuwe dienstregeling voor de streeklijnen in de regio Drechtsteden, Alblasserwaard

Nadere informatie

Eemland. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! N70 N76 272

Eemland. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! N70 N76 272 Eemland Streeklijnen 70 N70 74 76 N76 272 571 572 573 Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Op zondag 11

Nadere informatie

Lijn 2. Museumkwartier. Utrecht CS, Jaarbeursplein. Utrecht CS Jaarbeurszijde Centrum - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v

Lijn 2. Museumkwartier. Utrecht CS, Jaarbeursplein. Utrecht CS Jaarbeurszijde Centrum - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v Lijn 2 Utrecht CS Jaarbeurszijde Centrum - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v»» Museumkwartier» Utrecht CS, Jaarbeursplein» 2 Tolsteegbrug Dienstregeling geldig vanaf 2 juli 2016 2 Ringlijn Museumkwartier

Nadere informatie

Dienstregeling vanaf 14 december 2015 t/m 1 juli Driebergen-Zeist. Odijk. Welkom bij

Dienstregeling vanaf 14 december 2015 t/m 1 juli Driebergen-Zeist. Odijk. Welkom bij Dienstregeling vanaf 14 december 2015 t/m 1 juli 2016 43 Zeist Driebergen-Zeist Odijk Welkom bij 43 van Odijk naar Zeist Odijk, N229-Zeisterweg Odijk, Jodichemdreef Odijk, De Vork Odijk, Rijneiland Odijk,

Nadere informatie

Actualisatie Vervoerplan U-OV 2014

Actualisatie Vervoerplan U-OV 2014 Actualisatie Vervoerplan U-OV 2014 Inleiding Vanaf 8 december 2013 verzorgt Qbuzz onder de merknaam U-OV het openbaar vervoer in de regio Utrecht. Qbuzz heeft hiervoor bij het Bestuur Regio Utrecht het

Nadere informatie

Dienstregeling. Arnhem Velp Dieren / Doesburg

Dienstregeling. Arnhem Velp Dieren / Doesburg Dienstregeling 2013 Geldig vanaf 9 december 2012 Arnhem Velp Dieren / Doesburg Lijn Bestemmingen 1 Oosterbeek Arnhem Velp 9 Arnhem Schaarsbergen Velp Zuid 26 Arnhem Velp Zuid Lathum Giesbeek Doesburg Dieren

Nadere informatie

Rijssen - Nijverdal - Hellendoorn dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Rijssen - Nijverdal - Hellendoorn dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 96 Rijssen - Nijverdal - Hellendoorn dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

Valleilijn. Bus en trein op één lijn. Buslijn en de Valleilijn-trein

Valleilijn. Bus en trein op één lijn. Buslijn en de Valleilijn-trein Valleilijn Bus en trein op één lijn Buslijn 84 88 en de Valleilijn-trein Dienstregeling geldig per 11 december 2016 Beste reiziger, Vanaf 11 december 2016 rijden de bussen van yntus Gelderland volgens

Nadere informatie

Henschotermeer. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk!

Henschotermeer. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Henschotermeer Streeklijnen 380 382 383 Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Op zondag 11 december start

Nadere informatie

Goor - Borculo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Goor - Borculo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 95 Goor - Borculo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 1 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling 3 Onze vervoerbewijzen

Nadere informatie

Lijnfolder 2009 Hoeksche Waard / Goeree- Overflakkee

Lijnfolder 2009 Hoeksche Waard / Goeree- Overflakkee Lijnfolder 2009 Hoeksche Waard / Goeree- Overflakkee Qliner 396 Geldig vanaf 4 januari 2009 HWGO2009-LF8 Gratis HWGO2009-LF8.indb 1 24-12-2008 16:31:32 Welkom in de Qliner Tussen Dirksland Sommelsdijk

Nadere informatie

De Leyen. Bilthoven NS

De Leyen. Bilthoven NS Dienstregeling vanaf 14 december 2015 t/m 1 juli 2016 De Leyen 78 Bilthoven NS De Kwinkelier Welkom bij 78 Ringlijn Bilthoven Bilthoven, Station Bilthoven Bilthoven, Rubenslaan Bilthoven, Jan Provostlaan

Nadere informatie

Stap maar in! Breng wordt steeds toegankelijker. Ook als je een beperking hebt. Contact, informatie, vragen of klachten?

Stap maar in! Breng wordt steeds toegankelijker. Ook als je een beperking hebt. Contact, informatie, vragen of klachten? Contact, informatie, vragen of klachten? Breng Klantenservice Openbaar Vervoer Antwoordnummer 2125 8270 WB IJsselmuiden U kunt ons ook volgen via Twitter: @Brengov Telefoon: 0900-266 63 99 (lokaal tarief)

Nadere informatie

Utrecht CS, Centrumzijde

Utrecht CS, Centrumzijde Dienstregeling 24 augustus 2015 Snellenlaan / Oorsprongpark 8 Utrecht CS, Centrumzijde Lunetten Welkom bij 8a van Wilhelminapark naar Lunetten, via Utrecht CS Utrecht, Oorsprongpark Utrecht, Prinsesselaan

Nadere informatie

Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 65 Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 1 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

Dienstregeling. Lingewaard / Overbetuwe. vanaf 15 december 2013

Dienstregeling. Lingewaard / Overbetuwe. vanaf 15 december 2013 Dienstregeling 2014 Geldig Lingewaard / Overbetuwe Denk aan het milieu: bewaar deze folder goed! vanaf 15 december 2013 Lijn Bestemmingen 14 Arnhem Elden Elst Nijmegen Centraal Station Nijmegen Heijendaal

Nadere informatie

Mis m niet. de nieuwe. dienstregeling. per 14 december. Belangrijkste wijzigingen per buslijn. Amstelland-Meerlanden

Mis m niet. de nieuwe. dienstregeling. per 14 december. Belangrijkste wijzigingen per buslijn. Amstelland-Meerlanden Mis m niet de nieuwe dienstregeling per 14 december Belangrijkste wijzigingen per buslijn Amstelland-Meerlanden De nieuwe dienstregeling komt eraan Vanaf 14 december 2014 rijden de bussen van Connexxion

Nadere informatie

Het college van burgemeester en wethouders heeft de raad op 8 januari 2014 geïnformeerd over de ontstane situatie bij EBS.

Het college van burgemeester en wethouders heeft de raad op 8 januari 2014 geïnformeerd over de ontstane situatie bij EBS. M E M O Aan : leden van de commissie SOB Van : Wethouder J. Krieger Tel. nr : Datum : 6 februari 2014 Onderwerp : EBS concept vervoerplan 2014/2015 Bijlagen : 1. Inleiding Tijdens de bijeenkomst van 28

Nadere informatie

Vervoerplan Concessie Tram en Bus Regio Utrecht. Dienstregeling ingaande 10 december 2017

Vervoerplan Concessie Tram en Bus Regio Utrecht. Dienstregeling ingaande 10 december 2017 Concessie Tram en Bus Regio Utrecht Dienstregeling ingaande 10 december 2017 Consultatieversie 22 mei 2017 22 mei 2017 Qbuzz U-OV Europalaan 2a 3526 KS Utrecht 2 Consultatieversie 22 mei 2017 Samenvatting

Nadere informatie