ALPRO B.V. Dat zijn wij dat kunnen wij! OBJECTRAPPORT. dat kunnen wij!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALPRO B.V. Dat zijn wij dat kunnen wij! OBJECTRAPPORT. dat kunnen wij!"

Transcriptie

1 ALPRO B.V. 1 OBJECTRAPPORT Dat zijn wij dat kunnen wij!

2 GEALAN Raam-Systemen 2 Beste lezers en lezeressen, Wij zijn trots u hiermee ons tweede Objektrapport te kunnen presenteren. De tweede uitgave van onze publikatie heeft als inhoud nog meer informatieve onderwerpen, die zoals wij hopen, ook uw interesse zullen wekken. De nadruk van deze uitgave ligt, naast een terugblik op de Bouwbeurs 2005 en de voorstelling van nieuwe projekten van onze verwerkers, op de presentatie van nieuwe marketingmaatregelen bij GEALAN. U zult vaststellen, dat wij onze reclameaktiviteiten verder doorgevoerd hebben, om onze onderneming bij architecten, woningbouwverenigingen, de verwerkers en eindverbruikers nog beter bekend te kunnen maken. Verder zult u vanaf nu regelmatig over nieuwe produkten geïnformeerd worden. Graag beginnen wij in ons tweede Objektrapport met de innovatie vensterbank, die wij u op pagina 5 voorstellen. Wij wensen u veel plezier bij het lezen. Met vriendelijke groeten Uw Thomas F. Hartmann GEALAN Raam-Systemen Bosscheweg 57 NL-5056 Berkel-Enschot tel fax info@gealan.nl Internet:

3 3 BEURS Dat zijn wij dat kunnen wij! Onder dit motto stonden wij van GEALAN dit jaar op de Bouwbeurs 2005 in Utrecht. Dat het GEALAN ook ernst is met dit motto werd op de beurs duidelijk naar voren gebracht. Aan de ene kant viel het aantal verwerkers op, die door hun systeemgever gedecoreerd werden voor de jarenlange trouw en die zelf kontakten konden leggen met geïnteresseerden. Aan de andere kant maakte de vormgeving duidelijk, dat de verwerkers een deel van de GEALAN-familie zijn. Want op de achterwand van de stand konden de bezoekers van de Gealanklanten en hun gerealiseerde projekten zichzelf overtuigen. De verwerkers presenteerden daar zowel hun bedrijf als ook hun werk aan een breed en geinteresseerd publiek. GEALAN hefschuifdeur als beursnieuws. Als beursnieuws stelde GEALAN in dit jaar onder andere zijn nieuwe hefschuifdeur voor. Het grote element lokte veel bezoekers op de GEALAN-stand en werd daar op zijn kwaliteit en funktionaliteit beoordeeld. De GEALAN-hefschuifdeur van het systeem S8000 IQ overtuigt door een reeks van technische details: zo kan het kozijn een groot gedimensioneerde aluminiumversterking met geintegreerde schroefkanalen herbergen. In de deurvleugel met diepe beslagopnamegroef kunnen naar keuze- zonder extra freeswerk- grote en kleine loopwagens gemonteerd worden. In de GEALAN-hefschuifdeur zijn alle gangbare beslagsystemen en dorpels verwerkbaar en met slechts weinig hulpprofielen wordt e.e.a gecompleteerd. De hefschuifdeur onderstreept de innovatiekracht van GEALAN en was een echt beurshoogtepunt. Sfeervolle Beursparty Een verder hoogtepunt was dit jaar de beursparty op vrijdagavond. Talrijke GEALAN klanten en GEALAN partners waren tijdens de party in zeer goede stemming. Naast voldoende eten en drinken was er ook voor goede sfeer gezorgd door live-muziek. Zo kon iedereen herstellen van de inspannende beursdagen en ook onder elkaar belangrijke kontakten leggen in een niet alledaagse atmosfeer. Alles overziend was de bouwbeurs dit jaar zowel voor GEALAN als ook voor zijn partners een compleet succes. De bezoekersaantallen en de nieuw verworven geïnteresseerden spreken voor zich! Hiervoor bedanken wij alle bezoekers en klanten, die de beurs voor ons tot zo n succes gemaakt hebben en wij verheugen ons nu reeds op de 26. Bouwbeurs in 2007.

4 MARKETING 4 Praktijkhandboek nr. 11 architectendetails Onder dit motto stonden wij van GEALAN dit jaar op de Bouwbeurs 2005 in Utrecht. Dat het GEALAN ook ernst is met dit motto werd op de beurs duidelijk naar voren gebracht. Aan de ene kant viel het aantal verwerkers op, die door hun systeemgever gedecoreerd werden voor de jarenlange trouw en die zelf kontakten konden leggen met geïnteresseerden. Aan de andere kant maakte de vorm- De nieuwe Architekten CD-rom Onze nieuwe Architekten CD-rom is vernieuwd met nog meer informatie omtrent onze profielsystemen; met betere mogelijkheden om informaties van de CD Rom te down-loaden en met de mogelijkheid om ramen en deuren in de door u gewenste kleur d.m.v. een muisklik op het scherm weer te geven. Geïnteresseerd? Vraagt u de nieuwe Architekten CD-rom nu aan: tel fax benelux@gealan.de internet: info@gealan.nl Nieuwe internetpagina van GEALAN De internetpagina van GEALAN raamsystemen heeft sind kort een compleet nieuw gezicht. Het duidelijke en overzichtelijk vormgegeven grafisch concept van de website maakt het de bezoeker mogelijk om zich snel te orienteren in de online-aanbieding van de systeemgever. Bij het opnieuw concipieren van de internetpresentatie stonden eenvoudige strukturen met inachtneming van het GEALAN Design op de voorgrond. Dat de systeemgever zijn personeel als beslissende succesfaktor ziet, wordt duidelijk door het tonen van de foto s van medewerkers. Trouw aan het motto hoofden tonen worden op de homepage medewerkers als verantwoordelijke vertegenwoordigers voorgesteld. GEALAN toont met deze aktie aan voor een open communicatie te zijn en maakt duidelijk, dat anonimiteit in de omgang met geïntereseerden van de onderneming een vreemde gang van zaken is. Verschillende ingangen zijn op de interesses en behoeften van specifieke doelgroepen toegespitst: verwerkers en architecten kunnen zo voor zichzelf geconcipieerde informaties- en service-aanbiedingen verkrijgen. Het algemene deel geeft informatie over de onderneming en zijn produkten- en service-spectrum. Ook onze verwerkers worden met hun kontaktgegevens via een extra link voorgesteld, hetgeen het familie-denken bij GEALAN nog een keer onderstreept.

5 5 PRODUKTEN GEALAN vensterbank De slimme oplossing Door de bijzondere positie en funktie zijn vensterbanken voor verschillende eisen ontworpen. De oppervlakte moet licht-,kras- en wrijfvast zijn, vochtbestendig en moeilijk ontvlambaar. De GEALAN vensterbank voldoet aan deze eisen. Zelfs krassende bloemenvazen of sigarettengloed laten geen blijvende sporen achter. Door de vele holle kamers geeft ze een zeer goede isolatie-eigenschap en overtuigt, in vergelijking met andere vensterbankmaterialen door, het geringe gewicht. Laklaag Folie Versterkingslaag Basislaag ange levensduur sthetisch uurzaam De CPL folie heeft zodoende veel voordelen krasvast vochtbestendig vlekkenwerend lichtecht & weersbestendig loogbestendig (reinigingsmiddelen) robuust,taai & hittebestendig De PVC vensterbank is verkrijgbaar in de volgende decoren. afneembaar & gemakkelijk te onderhouden 106 marmer, beige 108 mahonie 110 wit 113 marmer, standaard 103 beuken 107 houtstructuur wit 109 eiken 112 gouden eik

6 TRANSCARBO 6 Hout of kunststof de keuze is aan u. Met dit niet alledaagse thema heeft Transcarbo Kunststof Kozijnen zich samen met haar zusterbedrijf Limburg Kozijnen gepresenteerd op de BouwBeurs 2005 in Utrecht. Transcarbo Kunststof Kozijnen Handelsstraat DD Heerlen tel: 0 45 / fax: 0 45 / info@transcarbo.nl Internet: Experts in.. Transcarbo Kunststof Kozijnen en Limburg Kozijnen hebben ieder meer dan 40 jaar ervaring op hun vakgebied. Alle opgedane kennis wordt nu voor u gecombineerd. Samen zijn wij als geen ander in staat om u te adviseren over alle aspecten in het ontwerp van de gevels in uw project. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie en of nu kiest voor houten of kunststof kozijnen. Wij vertalen uw wensen graag naar optimale oplossingen die voldoen aan alle gestelde eisen en optimaal wooncomfort garanderen voor de uiteindelijke bewoners. Graag nemen wij het risico voor de ontwikkeling en uitvoering van u over. Met slimme oplossingen wordt ook nog eens het nodige geld bespaard. Kunststof of hout? Kiest u voor de warme en natuurlijke uitstraling van hout of meer voor het strakke en onderhoudsarme kunststof? Beide materialen zijn uitstekend toepasbaar in vrijwel alle omstandigheden. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van beide producten en helpen u om de meest optimale keuze voor uw project te maken. Hierbij komen niet alleen technische en esthetische aspecten aan bod. U ontvangt van ons altijd een complete offerte waarmee u beide materialen perfect kunt vergelijken. De keuze is geheel aan u Wij zijn ervan overtuigd dat u het beste kunt bepalen welk materiaal het meest geschikt is voor uw project. Transcarbo en Limburg Kozijnen zijn er niet op uit om die keuze te beïnvloeden. Wij bieden u wel de meest optimale ondersteuning om tot een weloverwogen beslissing te komen. Dat deze boodschap aanslaat is inmiddels wel duidelijk geworden. Wij hebben de voor- en nadelen van hout en kunststof voor verschillende projecten naast elkaar gezet. Daar waar de opdrachtgever open staat voor vernieuwing zien wij dat de acceptatie van kunststof als alternatief voor hout een belangrijke impuls krijgt door deze aanpak.

7 7 TRANSCARBO Project: Renovatie van 65 woningen te Etten-Leur Opdrachtgever: Woonstichting Etten-Leur Transcarbo Kunststof Kozijnen is inmiddels enkele jaren actief voor de Woonstichting Etten-Leur. In het najaar 2004 en het voorjaar 2005 is er een project van totaal 65 woningen gerenoveerd. Voor dit project heeft de opdrachtgever gekozen voor een verregaande keuzevrijheid van haar huurder in de uitvoering van de kunststof kozijnen. Iedere huurder mocht zelf bepalen welke kleur er gebruikt zou worden voor de draaiende delen. Ook voor de uitvoering van de woning entreedeur was er een keuzemogelijkheid uit 4 verschillende ontwerpen en 2 verschillende glassoorten. Om de variatie compleet te maken kon de huurder het draaideel aan de voorzijde in de woonkamer laten vervallen. Al met al betekende dit dat alleen de entreedeur in meer dan 40 verschillende uitvoering in het project voorkomt. Ook op andere aspecten van het groot onderhoud van deze 65 woningen heeft de Woonstichting Etten-Leur haar huurder een uitgebreid keuzepakket voorgelegd. Het is duidelijk dat het principe van de Klant is Koning door deze opdrachtgever op een unieke wijze vorm wordt gegeven. In dit project zijn ook de nieuwste ontwikkelingen van Transcarbo op het gebied van onderdorpels toegepast. Zowel de voor- als de achterdeurkozijnen zijn uitgevoerd met een geïntegreerde hardstenen dorpel. Deze door Transcarbo zelf ontwikkelde oplossing is grondig getest en voldoet aan de strengste eisen t.a.v. wind en waterdichtheid. Transcarbo is met haar moderne productiefaciliteit als geen ander in staat om op deze verscheidenheid in uitvoering in te spelen. Iedere woning is in de werkvoorbereiding en productie als een apart project behandeld. In de uitvoering blijkt het aloude gezegde, een goede voorbereiding is het halve werk, ook dit keer weer volledig te kloppen. Samen met onze bouwpartners kijken wij inmiddels terug op een prima verlopen project en concentreren ons inmiddels op de uitvoering van de volgende 33 woningen. De huurders van de Woonstichting Etten-Leur zijn voor de komende jaren verzekerd van optimaal wooncomfort. Woonstichting Etten-Leur heeft een beleid met betrekking tot uitvoering van Groot Onderhoud; vooraf worden de kaders door de Woonstichting goed in beeld gebracht. Uitgangspunt is hierbij levensduur verlenging van de woning. Om dit te bewerkstelligen dienen een aantal onderdelen te worden vervangen c.q. opgeplust te worden. Hierbij moet men denken aan het onderhoud van de buitenschil, aanpassen van installaties en vervangen van stuc- en tegelwerk, de ingreep op het interieur is sterk variërend per woning. Om klantgericht te werken is een goed team nodig, samenwerking en afstemming tussen bouwkundig aannemer en leverancier van de kozijnen is een vereiste. Woonstichting Etten-Leur werkt daarom vaak in een bouwteam, hetgeen de kwaliteit ten goede komt. Kozijnvervanging vormt een onderdeel van Groot Onderhoud. Gekozen is voor complete kozijnvervanging; vooraf worden de keuzes en alternatieven door de Woonstichting bepaald in samenspraak met de leverancier. Door de leverancier in een vroeg stadium bij het proces te betrekken, worden de knelpunten in een vroeg stadium herkenbaar en kunnen vooraf opgelost worden. Aanpassingen welke gevolgen hebben voor bouwkundige onderdelen, zoals verbreding van deuren, worden in overleg met Transcarbo en de bouwkundig aannemer doorgesproken. Hierdoor vindt een goede afstemming plaats tussen alle partijen. Zo wordt met inbreng van ieders kwaliteiten een perfect product afgeleverd, waarbij de winst voor de huurder is. Lon Bogers Projectleider Woonstichting Etten-Leur

8 TEHA 8 TEHA Elementengroep Postbus AC Haaksbergen tel.: fax: teha@teha.nl Internet: TEHA Elementengroep, een systeem van oplosingen. Met 250 medewerkers betreden wij vanuit het Twentse Haaksbergen actief de Nederlandse markt middels vijf discipline s: Kunststof Kozijnen, Houten Kozijnen, Prefab Elementen, Montage en Kozijnbeheer. TEHA Elementengroep is een familiebedrijf, opgericht in 1927, waar nu de derde generatie aan het roer staat: de tweeling Han en Raymond ter Huurne. De laatste jaren hebben wij ons ontwikkeld tot dé toonaangevende gevelspecialist in Nederland. Met onze totaalaanpak bieden wij oplossingen voor vrijwel ieder gevelprobleem. Steeds vaker schakelen woningcorporaties, bouwbedrijven en architecten ons in een vroeg stadium van hun bouwprojecten in, om actief mee te denken bij technisch specifieke vraagstukken. In het onlangs betrokken nieuwe pand hebben wij nu onze discipline s allemaal onder één dak. Daarmee beschikken wij over een hypermoderne productielocatie waar geautomatiseerde productielijnen en vakbekwame medewerkers zorgdragen voor kwalitatief absolute topproducten. Als één van de zeer weinige bedrijven in Nederland monteren wij onze kozijnen en gevelelementen met eigen montageploegen. Een ongestoorde, perfect georganiseerde en overlast beperkende montage is hiermee gewaarborgd. Daarnaast zijn ook service, nazorg en onderhoud bij de medewerkers van onze afdeling Kozijnbeheer in goede handen. 224 woningen Martinibuurt te Wolvega Woningstichting Weststellingwerf te Wolvega schakelde KAW Architecten uit Groningen in voor de renovatie van de Martinibuurt. De architect wilde het eentonige gevelbeeld met zijn overwegend horizontale lijnenspel rigoureus wijzigen. Hij koos voor een drietal verschillende materialen voor de gevelbekleding: hout, aluminium en leisteen. Voor de kozijnen werd in eerste instantie uitgegaan van hout. Het moesten hoge puien worden die uit één stuk van peilniveau tot aan dakgoot reiken. Daarbij moesten de stijlen fors gedimensioneerd worden om het verticale beeld ten opzichte van de terugliggende horizontale delen te accentueren. Om dit gedurfde en uitdagende project goed van de grond te trekken benaderde de woningstichting zelf diverse partijen om hun expertise in te brengen. TEHA Elementengroep adviseerde al snel in het voortraject om over te gaan tot uitvoering van de kozijnen in kunststof. Vooral vanwege het budget. Dit vroeg echter wel om de nodige creativiteit en technische inbreng van onze afdeling projectengineering. Het bleek namelijk niet eenvoudig om aan de hierboven genoemde uitgangspunten van de architect te voldoen. Toch is dat gelukt. Door onze actieve aanpak en het constructief meedenken heeft de woningstichting uiteindelijk voor TEHA gekozen. Mede door de inzet van onze eigen montageploegen verloopt het project nu vlekkeloos in de uitvoering. En dat levert voor opdrachtgever, architect én bewoners een prima resultaat.

9 9 TEHA bestaande situatie

10 10 KIBA is sinds 1984 producent van kunststof kozijnen, ramen en deuren. Vanaf 1995 verwerkt KIBA het GEALAN Systeem. In de beginjaren van dit partnerschap met GEALAN heeft KIBA aan de basis gestaan van het door GEALAN speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkelde verdiept profielsysteem. KIBA is medio 2004 verhuisd naar een deels nieuw gebouwde productiehal op het industrieterrein aan de Ambachtstraat 17 te Bergambacht. De hal van KIBA staat op een terrein dat gedeeld wordt met haar zusterbedrijf De Verenigde Timmerfabrieken, VERTI. KIBA B.V. Ambachtstraat EW Bergambacht Postbus AA Bergambacht Telefoon: / Fax: / Fax Calculatie: / info@kiba.nl Internet: KIBA heeft jarenlange ervaring met het bouwen van kunststof gevelelementen. De elementen worden gebouwd door zeer betrokken en vakkundig personeel. Desgewenst voldoen de elementen aan SKG*2 KIBA is in het bezit van een KOMO attest-met-productcertificaat. Daartoe wort het interne kwaliteitssysteem van KIBA jaarlijks door derden getoetst en vinden er 2 keer per jaar proefkastkeuringen plaats, waarbij elementen op wind -en waterdichtheid en op windbelasting getest worden. KIBA is lid van de VKG en de stichting VKG Recycling

11 11 Verticaal Schuifraam Met het verticale schuifraam biedt GEALAN een oplossing die functionaliteit en traditionele optiek stijlvol verenigt. Daarbij komen de modernste materialen en technologieën en klassieke stijl tot elkaar. Ontworpen voor toprenovatie en voor nieuwbouw in klassieke stijl. KIBA is met haar jarenlange ervaring uw partner voor kozijnvervanging en nieuwbouwprojecten. KIBA levert voor uw projecten een compleet product, inclusief het plaatsen van kozijnen, glas, roosters, panelen en aanverwante zaken zoals aftimmering, vensterbanken, waterslagen e.d. De montage op de bouwplaats wordt in ons beheer uitgevoerd door gerenommeerde en betrouwbare montage bedrijven. KIBA gevelelementen gemonteerd in de bouw

12 TUMMERS 12 Frans Tummers Kunststof Frans Tummers Kunststof Middenveld PR Urmond tel.: 046 / fax: 046 / info@tummerskunststof.nl Internet: Frans Tummers Kunststof; gevestigd aan de Stationstraat 58B in Schinnen, produceert al tientallen jaren kunststof ramen, deuren en schuifpuien van het merk GEALAN. Het bedrijf staat niet bekend om snelle verkoop praatjes, maar om eerlijke tekst en uitleg over hoogwaardige en degelijke producten. U kunt van ons ook een duurzaam, stijlvol en mooi resultaat verwachten. Service en tevredenheid staan daarom hoog in het vaandel. Het doel is dan ook een tevreden klant en goed werk af te leveren. Omdat Frans Tummers Kunststof overtuigd is van goed resultaat krijgt u 10 jaar garantie op kunststof profielen en glas en 5 jaar garantie op hang- en sluitwerk. Als gecertificeerd dealer van het gerenommeerde merk GEALAN voldoet Frans Tummers Kunststof aan de zeer hoge kwaliteitseisen die deze Duitse fabrikant stelt. Wilt u graag meer informatie, breng dan eens een bezoek aan de showroom en laat u onder het genot van een kopje koffie uitgebreid adviseren. Ook voor een gratis offerte kunt u altijd een afspraak maken voor een bezoek bij u thuis. De openingstijden van onze showroom zijn: maandag t/m vrijdag van 8.30 tot uur zaterdag van 9.00 tot uur. Frans Tummers Kunststof Showroom : Stationsstraat 58B te Schinnen Tel.:

13 13 WESTPHAL Gebr. Westphal Geveltechniek Instustriestraat HR Goirle tel.: 013 / fax: 013 / info@westphalkozijnen.nl Interne: Olaf ( ) en Rob Westphal ( ) zijn de eigenaren van Gebr. Westphal Geveltechniek. De kunststof kozijnenfabriek aan de Industriestraat 6 te Goirle (vlakbij de Boerenbond) bestaat al sinds Rob heeft er jaren gewerkt in de produktie en als monteur bij de klant. In 1994 zijn de gebroeders gezamenlijk voor de toenmalige eigenaren gaan monteren bij particulieren en bedrijven. In 1996 is de gehele fabriek door Olaf en Rob overgenomen. De bedrijfsfilosofie van de broers is helder. Alle opdrachten, nieuwbouw of renovatie worden volledig in eigen beheer uitgevoerd. Het betreft hier o.a. inmeten van de produktiematen en vrijblijvend advies aan de opdrachtgever. Gebr. Westphal neemt ten alle tijden zelf het maatrisico. De beide eigenaren monteren in eigen persoon de kunststof kozijnen, (tuin)deuren, schuifpuien, erkers etc. inclusief demontage van de bestaande kozijnen en afvoer van de afkomende materialen, nieuwe stelkozijnen, volledige afwerking in nauw overleg met en volgens de wensen van de klant. De grote kracht van het bedrijf is de verkoop rechtstreeks af fabriek. Dit impliceert snelle levering en een zeer grote flexibiliteit (men beschikt over een showroom bij de fabriek) Uitvoering van de kozijnen volledig naar wens van de klant, binnen de technische mogelijkheden. Door het ontbreken van een tussenhandel zijn de prijzen concurrerend. Aldus de broers. Gebr. Westphal is officieel gecertificeerd GEALAN verwerker. Het Duitse GEALAN produceert TUV en KOMO gecertificeerde kunststof profielen (A-merk) en levert tevens de gegalvaniseerde staalversteviging in de kern van de profielen.. Elk kwartaal worden de kwaliteitsnormen in de fabriek met betrekking tot het eindproduct én machines gecontroleerd. Jaarlijks bezoeken technici van GEALAN de fabriek in Goirle voor de vernieuwing van het verwerkers certificaat.

14 WIGGERS 14 Wiggers Raalte B.V. Kaagstraat GZ Raalte tel: 05 72/ fax: 05 72/ Internet: VEELZIJDIGHEID EN KRACHT VAN WIGGERS RAALTE Wiggers Raalte BV, opgericht in 1983, produceert en monteert onderhoudsarme kwaliteitskozijnen en -deuren, in zowel kunststof als aluminium uitvoering. Wij zijn actief in de nieuwbouw, als ook in renovatie.onze kozijnen en deuren worden in twee gescheiden productiehallen door eigen gekwalificeerde medewerkers vervaardigd onder Komo-keur en volgens SKG en VMRG eisen. Tevens leveren en plaatsen wij in alle soorten kozijnen alle voorkomende glassoorten voor zowel nieuwbouw als renovatie op de particuliere en zakelijke markt. Daarnaast zijn we specialist in het leveren en aanbrengen van garagedeuren en gevelbekleding. Door de jarenlange ervaring met productie en montage kunnen onze specialisten u in een vroeg stadium van de bouw of verbouw adviseren over de mogelijkheden van kunststof of aluminium kozijnen. Vervolgens worden op het projectenbureau alle projecten met zorg, kennis en oog voor detail uitgewerkt. Een goede afstemming en samenwerking gedurende het project zorgen voor een perfect resultaat. Onze eigen montage-afdeling monteert al onze producten snel en vakkundig, waarbij kwaliteit, vakmanschap en de wil om goed te presteren hoog in het vaandel staan. Voor eerlijk en degelijk vakwerk op maat, bent u bij ons aan het juiste adres. Renovatie tussenwoning te Wijhe Profiel kozijn 3015 renolit nr buiten overeenkomend met Ral 9001/ binnen crème glad. Profiel draaiende delen 3093, 3076 renolit nr buiten overeenkomend met Ral 6009/ binnen crème glad. Renovatie woonboerderij te Heino Verhuisraam; Profiel kozijn 3015 renolit nr buiten overeenkomend met Ral 9001/ binnen crème glad. Profiel vastdeel 3086, 3087, draaikiepdeel 3093 renolit nr buiten overeenkomend met Ral 6009/ binnen crème glad. Renovatie tussenwoning te Wijhe Profiel kozijn 3016, 3016 renolit nr buiten overeenkomend met Ral 9001/ binnen crème glad. Profiel draaiende delen 3093, 3076 renolit nr buiten overeenkomend met Ral 9001/ binnen crème glad.

15 15 GOSSE WIJNSMA Gosse Wijnsma Kunststofkozijnen Bedrijventerrein De Oerslach KK Metslawier tel: fax: kunststof@gossewijnsma.nl Internet: Gosse Wijnsma Kunststofkozijnen staat met beide benen op de grond. Met een nuchtere kijk op de bouwwereld waarin Gosse Wijnsma is ontsproten. Door de sterke combinatie van eigen fabrikage, eigen montage, eigen service en onderhoudsdienst, kennis van kunststofkozijnen, het GEALAN profiel en het hoog in het vaandel hebben van de leus afspraak = afspraak worden ons steeds grotere projecten gegund. De organisatie is heel plat waardoor we luisteren wat onze klant wil, snel kunnen handelen en korte levertijden hebben. Verder zijn we continue bezig met nieuwe ontwikkelingen. Zo hebben we begin dit jaar de nieuwe zakelijke kleur ZWART geïntroduceerd. Project : Kloosterman Auto s Kleur : Acrylcolor RAL 9011 (zwart) Profiel : S 3000 verdiept profiel 3018 De kleur Zwart maakt sinds 2004 deel uit van het standaard assortiment bij Gosse Wijnsma Kunststofkozijnen. Door deze standaard zwarte kleur heeft dit garagebedrijf een bijzonder chique uitstraling gekregen voor een aantrekkelijke prijs. Bijzonderheden : - Inclusief enorme hefschuifpuiën t.b.v. de auto showroom - Inclusief automatische deuren

16 ALPRO B.V. 16 Alpro B.V. stapte, met oog voor nieuwe technologie, indertijd als één van de eerste speciaalbedrijven over op kunststof. De beste kunststof ramen en deuren kunnen alleen en uitsluitend worden gemaakt van het beste profiel. Daarom koos Alpro voor nauwe samenwerking met GEALAN, Duitslands meest gerenommeerde fabrikant van zeer hoogwaardige kunststofprofielen. Daarvan is proefondervindelijk vastgesteld dat samenstelling, duurzaamheid, slijtvastheid en krasbestendigheid voldoen aan de zwaarste criteria. Alpro Maarheezerweg CP Budel tel: 04 95/ fax: 04 95/ Internet: Alpro B.V. is producent/leverancier van een brede range kunststofkozijnen en deuren en zorgt daarbij ook voor vakkundige montage op de bouwplaats. Ons bedrijf heeft een brede ervaring in het werken met een netwerk van dealers en bouwbedrijven door het hele land. Alpro B.V. is goed ingespeeld op samenwerking met woningbouw- en huurderverenigingen en door de korte communicatielijnen kan Alpro optimaal inspringen op de huurderwensen enerzijds en de wensen van de opdrachtgever anderzijds. Omdat alles in één hand blijft kunnen we als totaalleverancier zeer concurrerende offertes aanbieden en de directe samenwerking verloopt voor beide partijen altijd succesvol. Project : 47 woningen te Helmond Opdrachtgever : BAM Woningbouw Weert Architect : Kleeven Maastricht Profielkeuze : 3015 / 3018 Aantal kozijnen : 488 stuks Kleur : acrylcolor RAL 8022 Start werk : maart 2005 Dit nog te realiseren project betreft 47 huurwoningen welke in opdracht van woningcoöperatie Wocom zullen worden gebouwd in Helmond. In eerste instantie werd er door de architect gekozen voor houten kozijnen. Uiteindelijk werd toch de keuze gemaakt om bij dit project kunststof toe te passen vanwege de vele voordelen o.a. op het gebied van geluidsisolatie en onderhoud. Aangezien de bouwtekeningen en details waren gebaseerd op de toepassing van houten kozijnen, moesten deze nog worden aangepast. De medewerkers van Alpro hebben vervolgens in samenwerking met de architect de details omgezet voor toepassing van kunststof.

ALPRO B.V. Dat zijn wij dat kunnen wij! OBJECTRAPPORT. dat kunnen wij!

ALPRO B.V. Dat zijn wij dat kunnen wij! OBJECTRAPPORT. dat kunnen wij! ALPRO B.V. 1 OBJECTRAPPORT Dat zijn wij dat kunnen wij! GEALAN Raam-Systemen 2 Dat zijn wij dat kunnen wij! Het GEALAN-Team voor Nederland heeft een medewerker erbij gekregen, om op de wensen van de verwerkers

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Alles onder één dak PLOEG kozijnen is al zo n 30 jaar het adres voor kunststof kozijnen. Bij PLOEG vindt u alles onder één dak: de

Nadere informatie

Offerte. De Groene Ambassade Haarlem. Offertenummer: OF.15.04.0665. IJmuiden, 09-04-2015. Betreft: Offerte Erker(s) Geachte heer en/of mevrouw,

Offerte. De Groene Ambassade Haarlem. Offertenummer: OF.15.04.0665. IJmuiden, 09-04-2015. Betreft: Offerte Erker(s) Geachte heer en/of mevrouw, OF.15.04.0665 pagina 1 van 10 De Groene Ambassade Haarlem Offertenummer: OF.15.04.0665 IJmuiden, 09-04-2015 Betreft: Offerte Erker(s) Geachte heer en/of mevrouw, Naar aanleiding van uw aanvraag en ons

Nadere informatie

Nederlandse kwaliteit uit eigen fabriek

Nederlandse kwaliteit uit eigen fabriek 2017 NaamNNNNNNNN Offerte & Tekening Offerte & Tekening(en) Nederlandse kwaliteit uit eigen fabriek 10 jaar garantie op draai/kiep sluitwerk. 10 jaar garantie op kozijn, schuifpui en dakkapel. Wij werken

Nadere informatie

een veilig gevoel: dat wil toch iedereen?

een veilig gevoel: dat wil toch iedereen? een veilig gevoel: dat wil toch iedereen? Een GND-deur, een ECHT veilig gevoel GND is een stichting waar 14 toonaangevende Nederlandse deurenfabrikanten bij zijn aangesloten. Samen maken we ons sterk voor

Nadere informatie

kozijnen in heel Nederland. Kumij kenmerkt zich door haar innovatieve karakter.

kozijnen in heel Nederland. Kumij kenmerkt zich door haar innovatieve karakter. Bouwservice LM Sinds 30 jaar actief in de bouw veel ervaring en deskundigheid op diversen onderdelen. LM Leveren en Monteren van, Kozijnen, ramen en deuren Inleiding Lm maakt gebruik van kunststofkozijnen

Nadere informatie

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre FRIESCHE KUNSTSTOF BOUW Meer dan 25 jaar bouwervaring Wij zijn een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de bouw waarbij we de traditionele bouw methodiek toepassen met moderne productie technieken.

Nadere informatie

OBJECTRAPPORT. dat kunnen wij!

OBJECTRAPPORT. dat kunnen wij! OBJECTRAPPORT Dat zijn wij Dat zijn wij dat kunnen wij! GEALAN 2 Geachte lezers, Wij verheugen ons, u het vierde GEALAN-objectrapport te kunnen voorstellen. Naast een veelvoud aan vernieuwingen in onze

Nadere informatie

Profiel & Visie Vooruitstrevend en innovatief. SnelMontageSysteem Snel, sneller, snelst.

Profiel & Visie Vooruitstrevend en innovatief. SnelMontageSysteem Snel, sneller, snelst. Profiel & Visie Vooruitstrevend en innovatief. Verweij Houttechniek heeft in haar meer dan 100-jarige bestaan een sterke positie weten te verwerven in de markt van houten gevelelementen in zowel de renovatie,

Nadere informatie

Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels

Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels Complex zetwerk en gevelbekleding in aluminium of staal ter verfraaiing van gevels. Toepasbaar voor kantoren schoolgebouwen appartementen winkelcentra ziekenhuizen

Nadere informatie

De sfeer, stijl en uitstraling die u wenst

De sfeer, stijl en uitstraling die u wenst De sfeer, stijl en uitstraling die u wenst DR-103 DR-104 DR-101 DR-102 Talloze mogelijkheden DR-107 DR-108 DR-105 DR-106 Ontwerp, kleur, uitvoering en afmeting, DR-111 DR-112 DR-109 DR-110 u mag het zeggen

Nadere informatie

43 minuten brandwerendheid! (Klassering EW30) BDA Geveladvies Duurzaamheidsrapport. GlasWin, Slank, slanker, slankst!

43 minuten brandwerendheid! (Klassering EW30) BDA Geveladvies Duurzaamheidsrapport. GlasWin, Slank, slanker, slankst! 43 minuten brandwerendheid! (Klassering EW30) Brandwerendheid en kunststof kozijnen gaan niet samen. Dit is met K-vision verleden tijd. De 30 minuten grens is in de TNO test ruim gehaald (43 minuten!).

Nadere informatie

aluplast - Specialist voor kozijnen en deuren IDEAL KOZIJNEN DIE AAN ALLE VERWACHTINGEN VOLDOEN www.aluplast.com.pl

aluplast - Specialist voor kozijnen en deuren IDEAL KOZIJNEN DIE AAN ALLE VERWACHTINGEN VOLDOEN www.aluplast.com.pl aluplast - Specialist voor kozijnen en deuren IDEAL KOZIJNEN DIE AAN ALLE VERWACHTINGEN VOLDOEN www.aluplast.com.pl IDEAL 4000 classic-line IDEAL 4000 Het systeem IDEAL 4000 is een nieuwe raamkozijngeneratie,

Nadere informatie

Uw Profort verkooppunt: Fetim Professional. Tel.: 020 580 5285. Email: professional@fetim.nl. www.fetimprofessional.nl. www.frontsandfronts.

Uw Profort verkooppunt: Fetim Professional. Tel.: 020 580 5285. Email: professional@fetim.nl. www.fetimprofessional.nl. www.frontsandfronts. Uw Profort verkooppunt: Fetim Professional Tel.: 020 580 5285 Email: professional@fetim.nl www.fetimprofessional.nl www.frontsandfronts.nl F3223/001 3223/008 NL versie versie 06/2007 01/2010 Profort Het

Nadere informatie

Uw servicepartner voor kunststof kozijnen.

Uw servicepartner voor kunststof kozijnen. Uw servicepartner voor kunststof kozijnen. Kochs K-Vision profielsysteem. Het veelzijdige Nederlandse kozijnen en deuren profiel. In geen ander Europees land dan in Nederland worden zulke hoge eisen gesteld

Nadere informatie

ISOLATIEGLAS INSTALLATIEGLAS DESIGNGLAS SPECIALS PROFILIT KUNSTSTOF KOZIJNEN VERANDA S VOUW- EN SCHUIFWANDEN. zichtbaar goed

ISOLATIEGLAS INSTALLATIEGLAS DESIGNGLAS SPECIALS PROFILIT KUNSTSTOF KOZIJNEN VERANDA S VOUW- EN SCHUIFWANDEN. zichtbaar goed ISOLATIEGLAS INSTALLATIEGLAS DESIGNGLAS SPECIALS PROFILIT KUNSTSTOF KOZIJNEN VERANDA S VOUW- EN SCHUIFWANDEN zichtbaar goed D&O is uw partner voor hoogwaardige bouwproducten van glas, kunststof en aluminium.

Nadere informatie

doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse

doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse 1. 2. 3. 100% recyclebaar bouwmateriaal uit duurzaam beheerde bossen. Grote maatnauwkeurigheid

Nadere informatie

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270 meer informatie bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl metaglas bv Postbus 270 4000 AG Tiel T (0344) 750 400 info@metaglas.nl www.metaglas.nl twitter.com/metaglas www.linkedin.com/company/metaglas-b.v.

Nadere informatie

MADE IN HOLLAND K-VISION MADE IN HOLLAND

MADE IN HOLLAND K-VISION MADE IN HOLLAND MADE IN HOLLAND K-VISION MADE IN HOLLAND K-vision K-vision is de allernieuwste profielsysteemserie van profine, speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Vorm, kleur en flexibiliteit staan centraal.

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

Smaling. SMALING Nijverheidsweg 15, 3161 GJ Rhoon. Industrieterrein Overhoeken III. Tel.: 010-5013191 Email j@smalingdeuren.nl www.smalingdeuren.

Smaling. SMALING Nijverheidsweg 15, 3161 GJ Rhoon. Industrieterrein Overhoeken III. Tel.: 010-5013191 Email j@smalingdeuren.nl www.smalingdeuren. 08-11-2011 17:49 Pagina 1 Smaling M A AT W E R K I N A M B A C H T E L I J K V A K W E R K S I N D S 1 9 8 3 SMALING Nijverheidsweg 15, 3161 GJ Rhoon. Industrieterrein Overhoeken III. Tel.: 010-5013191

Nadere informatie

MADE IN HOLLAND K-VISION MADE IN HOLLAND

MADE IN HOLLAND K-VISION MADE IN HOLLAND MADE IN HOLLAND K-VISION MADE IN HOLLAND K-vision K-vision is de allernieuwste profielsysteemserie van profine, speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Vorm, kleur en flexibiliteit staan centraal.

Nadere informatie

NIEUW: GEALAN Houtlook (Kubus) S 8000 NL. Verschillende systemen combineren Veelzijdige toepassingen Extreem flexibel Beste U f.

NIEUW: GEALAN Houtlook (Kubus) S 8000 NL. Verschillende systemen combineren Veelzijdige toepassingen Extreem flexibel Beste U f. NIEUW: GEALAN Houtlook (Kubus) Verschillende systemen combineren Veelzijdige toepassingen Extreem flexibel Beste U f -waardes S 8000 NL NIEUW: GEALAN Houtlook (Kubus) Het kubus profiel voor maximale Houtlook-effect

Nadere informatie

Het beste van Kömmerling, Trocal en KBE in één nieuwe serie.

Het beste van Kömmerling, Trocal en KBE in één nieuwe serie. Het beste van Kömmerling, Trocal en KBE in één nieuwe serie. Kunststof kozijnen met de grote K van Klasse! TREND K-vision K-vision is het allernieuwste profielsysteem van profine, speciaal ontwikkeld voor

Nadere informatie

OBJECTRAPPORT. Dat zijn wij dat kunnen wij!

OBJECTRAPPORT. Dat zijn wij dat kunnen wij! OBJECTRAPPORT Dat zijn wij dat kunnen wij! GEAL AN 2 Geachte lezer, Het jaar 2007 startte voor GEALAN met iets heel belangrijks: de marktinvoering van het nieuwe profielsysteem GEALAN NL plus! Daarom laat

Nadere informatie

KUNSTSTOF. Duurzaam, slijtvast en krasbestendig

KUNSTSTOF. Duurzaam, slijtvast en krasbestendig KUNSTSTOF Duurzaam, slijtvast en krasbestendig Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als totaalleverancier

Nadere informatie

Sabino Bouw. Sabino Bouw, u geniet comfort en zekerheid RAMEN DEUREN SERRES SCHUIFPUIEN DAKKAPELLEN. Dakkapellen / Kunststofkozijnen Specialist

Sabino Bouw. Sabino Bouw, u geniet comfort en zekerheid RAMEN DEUREN SERRES SCHUIFPUIEN DAKKAPELLEN. Dakkapellen / Kunststofkozijnen Specialist , u geniet comfort en zekerheid RAMEN DEUREN SERRES SCHUIFPUIEN DAKKAPELLEN maakt wonen buitengewoon Sabino bouw houdt al bijna 25 jaar vakkundig het slechte weer buiten de deur. De kracht van Sabino bouw

Nadere informatie

Hoogst persoonlijk. werken vanuit een klantgerichte benadering

Hoogst persoonlijk. werken vanuit een klantgerichte benadering Hoogst persoonlijk werken vanuit een klantgerichte benadering Korte lijnen voor directe communicatie Afgestemd op uw wensen via een persoonlijke aanpak Advies en bemiddeling gedurende het hele proces Meer

Nadere informatie

Ruimte, daglicht & comfort

Ruimte, daglicht & comfort Ruimte, daglicht & comfort Meer ruimte en meer daglicht In korte tijd een grotere en lichtere ruimte maken van uw bovenverdieping. Dat doet u met een Topkapel van Dreumel. Een Topkapel maakt van uw donkere

Nadere informatie

Dat is dé SGT-garantie

Dat is dé SGT-garantie Een verzekerde garantie op producten en diensten, die de bij SGT aangesloten timmerfabrieken leveren, zorgt ervoor dat maximale zekerheid wordt gegeven aan de eindgebruiker. Dat is dé SGT-garantie Verzekerde

Nadere informatie

Kijk op bouwen. Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel

Kijk op bouwen. Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel Samenvatting Van der Geest Oud Ade is een betrouwbaar en ervaren bouwbedrijf dat u volledig terzijde staat

Nadere informatie

euroline zonwering & rolluiken

euroline zonwering & rolluiken ZONWERING ROLLUIKEN T E R R A S O V E R K A P P I N G E N VENSTERLUIKEN HORREN RAAMDECORATIE R E PA R AT I E MAATWERKOPLOSSINGEN euroline zonwering & rolluiken Euroline Zonwering & Rolluiken is sinds begin

Nadere informatie

INHOUD VEEL MEER DAN EEN RAAM ÉÉN SYSTEEM, VELE MOGELIJKHEDEN DE R.EVOLUTIE VAN DE GLAS-VOUWWAND DE VOORDELEN OP EEN RIJ OVER SOLARLUX

INHOUD VEEL MEER DAN EEN RAAM ÉÉN SYSTEEM, VELE MOGELIJKHEDEN DE R.EVOLUTIE VAN DE GLAS-VOUWWAND DE VOORDELEN OP EEN RIJ OVER SOLARLUX DE GLAS-VOUWWAND INHOUD VEEL MEER DAN EEN RAAM 04 05 ÉÉN SYSTEEM, VELE MOGELIJKHEDEN 06 07 DE R.EVOLUTIE VAN DE GLAS-VOUWWAND 08 09 DE VOORDELEN OP EEN RIJ 10 OVER SOLARLUX 11 De Solarlux glas-vouwwand:

Nadere informatie

BUITEN- ZONWERING. Duurzaam, decoratief en in vele uitvoeringen

BUITEN- ZONWERING. Duurzaam, decoratief en in vele uitvoeringen BUITEN- ZONWERING Duurzaam, decoratief en in vele uitvoeringen Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als

Nadere informatie

Dakrandpanelen. Voor een blijvend mooie uitstraling

Dakrandpanelen. Voor een blijvend mooie uitstraling Dakrandpanelen Voor een blijvend mooie uitstraling Keralit dakranden: de kroon op elke woning! Dakranden vallen vaak niet op, maar zijn een onmisbaar onderdeel van bijna elke woning. Ze vallen pas op als

Nadere informatie

WIE ZIJN WIJ? VMRG-keurmerk Emkon Emmen Lupekon Emkon Glasconstructies

WIE ZIJN WIJ? VMRG-keurmerk Emkon Emmen Lupekon Emkon Glasconstructies WIE ZIJN WIJ? Emkon Emmen bv is opgericht in 1978 als specialist in productie, montage en onderhoud van aluminium, kunststof, houten en stalen kozijnen voor de zakelijke markt. Door de jaren heen is het

Nadere informatie

VAN KLASSIEK TOT MODERN

VAN KLASSIEK TOT MODERN CREATIEF IN KUNSTSTOFRAMEN VAN KLASSIEK TOT MODERN CREATIEF IN KUNSTSTOFRAMEN Toonaangevend profielfabrikant Profel heeft met haar vooruitstrevend profielsysteem aan de wieg gestaan van de gehele technologische

Nadere informatie

Schüco verdiept (11,2 cm, 5 kamer) profiel CT 70 Accent

Schüco verdiept (11,2 cm, 5 kamer) profiel CT 70 Accent Schüco verdiept (11,2 cm, 5 kamer) profiel CT 70 Accent Aanbiedingen prijslijst Raamkozijnen Schüco CT 70 accent verdiept profiel nu tijdelijk 35% korting! Hieronder kunt u een bestel prijslijst Raamkozijnen

Nadere informatie

CT 70 Accent: 2x profiel 9014 CT 70 Accent: profiel 9014 of 2 x profiel 9015 met afgesneden aanslag 9,1 cm

CT 70 Accent: 2x profiel 9014 CT 70 Accent: profiel 9014 of 2 x profiel 9015 met afgesneden aanslag 9,1 cm Bestel prijslijst Raam kozijnen Schüco CT 70 accent verdiept profiel nu tijdelijk 35% korting! Hieronder kunt u een bestel prijslijst deurkozijnen van het Schüco CT 70 accent verdiept profiel vinden. Kozijnenkoning

Nadere informatie

Het houten kozijn en meer!

Het houten kozijn en meer! Het houten kozijn en meer! voortdurend innovatief presteren een unieke combinatie van professionals VIP-kozijn: 1 + 1 = 3 Wat gebeurt er als twee familiebedrijven met passie voor vakmanschap, een doorzettersmentaliteit

Nadere informatie

Kunststof Brunssum dé trendsetter in kunststof

Kunststof Brunssum dé trendsetter in kunststof Bij Kunststof Brunssum brengen wij kunststof tot leven Kunststof Brunssum is een flexibele en klantgerichte organisatie, gespecialiseerd in kunststof kozijnen. Kunststof t Brunssum werkt met professionele

Nadere informatie

Kozijnen Dakkapellen Serres Schuifpuien. Zorgeloos genieten!

Kozijnen Dakkapellen Serres Schuifpuien. Zorgeloos genieten! Kozijnen Dakkapellen Serres Schuifpuien Zorgeloos genieten! Kozijncentrum maakt wonen buitengewoon Veka Kozijnprofielen, de juiste keuze! Kozijncentrum houdt al bijna 25 jaar vakkundig het slechte weer

Nadere informatie

Raam- en deursystemen NL 71 Elite elegante accenten voor stijlvolle architectuur

Raam- en deursystemen NL 71 Elite elegante accenten voor stijlvolle architectuur Raam- en deursystemen NL 71 Elite elegante accenten voor stijlvolle architectuur Een mooi aanzicht gecombineerd met de modernste profieltechnologie Voor nieuwbouw en renovaties Als opdrachtgever van nieuwbouw

Nadere informatie

DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN "BUITENLEVEN"

DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN BUITENLEVEN DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN "BUITENLEVEN" Schuifpuien Terrasdeuren Vouwdeuren WWW.WIJNSMAKOZIJNEN.NL 1. VARIANTEN GENIET VAN DE BUITENLUCHT IN ALLE SEIZOENEN Wijnsma schuifpuien... ongelooflijk mooi Het verlengstuk

Nadere informatie

Een Bribus dus! Aandacht.

Een Bribus dus! Aandacht. Bribus in bedrijf Een Bribus dus! Bribus is dé keukenfabrikant voor de zakelijke markt. We produceren en leveren keukens voor een landelijk netwerk van dealers en verzorgen complete projecten voor onder

Nadere informatie

Perfect geïsoleerd in alle openheid

Perfect geïsoleerd in alle openheid Editie VOORJAAR 2016 r a m e n & d e u r e n FIRMA VAMA RAMEN EN DEUREN BVBA Reynaers Installer in Lanaken Tom van den Branden & Andy Massot, zaakvoerders: Onze passie voor perfectie vinden we ook terug

Nadere informatie

PROFORT. Het professionele gevelbekledingssysteem. Eenvoudige & snelle montage. Onderhoudsarm. Kunststof gevelbekleding. Duurzaam.

PROFORT. Het professionele gevelbekledingssysteem. Eenvoudige & snelle montage. Onderhoudsarm. Kunststof gevelbekleding. Duurzaam. PROFORT Het professionele gevelbekledingssysteem Eenvoudige & snelle montage Onderhoudsarm Kunststof gevelbekleding Duurzaam Kleurecht 10 jaar garantie Milieuvriendelijk Recyclebaar KOMO attest-met-productcertificaat

Nadere informatie

ALUMINIUM. Kwaliteit gecombineerd met veiligheid

ALUMINIUM. Kwaliteit gecombineerd met veiligheid ALUMINIUM Kwaliteit gecombineerd met veiligheid Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als totaalleverancier

Nadere informatie

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders. Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.nl Vakmanschap in schilderwerken vdveenschilders is een modern

Nadere informatie

BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat!

BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG Wilt u uw auto beschermen tegen weers- en andere invloeden? Beschut en in privacy genieten van uw terras? Of droog staan als u thuiskomt? Dan bent u bij Boog aan

Nadere informatie

Zorgeloze gevelbekleding en een stralend chalet

Zorgeloze gevelbekleding en een stralend chalet Zorgeloze gevelbekleding en een stralend chalet Massief kunststof rabatdelen Fraaie houtstructuur Keuze uit prachtige kleuren Zeer onderhoudsvriendelijk 100% recyclebaar Tot 10 jaar garantie Wij vervangen

Nadere informatie

Bedankt. hekken. gevels. coaterij. bedrijfsinformatie. Vanuit dit bestand heeft u toegang tot de meest recente bedrijfsinformatievan

Bedankt. hekken. gevels. coaterij. bedrijfsinformatie. Vanuit dit bestand heeft u toegang tot de meest recente bedrijfsinformatievan Bedankt voor uw aanvraag voor onze bedrijfsinformatie. Vanuit dit bestand heeft u toegang tot de meest recente bedrijfsinformatievan VMG Versteeg Metaal Groep, en Versteeg Coaterij& Logistiek. Laat u inspireren!

Nadere informatie

Uw hoogbouw SLIM renoveren De nieuwe, revolutionaire methode om al uw hoogbouw moeiteloos te verduurzamen!

Uw hoogbouw SLIM renoveren De nieuwe, revolutionaire methode om al uw hoogbouw moeiteloos te verduurzamen! Uw hoogbouw SLIM renoveren De nieuwe, revolutionaire methode om al uw hoogbouw moeiteloos te verduurzamen! snelle realisatie in duurzame renovatie snelle realisatie in duurzame renovatie De béste prestatie

Nadere informatie

S 9000 Hefschuifdeuren S 9000. + + Krachtig + + Design-georiënteerd + + Veelzijdig + + Energiebesparend INNOVATIE MET SYSTEEM

S 9000 Hefschuifdeuren S 9000. + + Krachtig + + Design-georiënteerd + + Veelzijdig + + Energiebesparend INNOVATIE MET SYSTEEM S 9000 Hefschuifdeuren + + Krachtig + + Design-georiënteerd + + Veelzijdig + + Energiebesparend S 9000 INNOVATIE MET SYSTEEM De allrounder Moderne optiek zonder beperkingen Schuifelementen zijn een klassiek

Nadere informatie

Unilux. Raamhorren Hordeuren Topspin. innovatief in woon- en werkcomfort

Unilux. Raamhorren Hordeuren Topspin. innovatief in woon- en werkcomfort Raamhorren Hordeuren Topspin innovatief in woon- en werkcomfort Rolhor voor ramen en deuren De Rondo rolhordeur is mooi voorbeeld van functioneel design. De ronde lijnen vinden hun aansluiting bij elk

Nadere informatie

STIJLDEUREN. Samen door één deur

STIJLDEUREN. Samen door één deur STIJLDEUREN Samen door één deur De juiste deur voor ieder interieur STIJLDEUREN Krepel biedt een overzichtelijk assortiment aan luxe gelakte stijldeuren van degelijke kwaliteit. Het Krepel keuze+ concept

Nadere informatie

INSPIRERENDE IDEEËN MET DE MOOISTE

INSPIRERENDE IDEEËN MET DE MOOISTE STIJL COMFORT EUROPROVYL UTERWEI 3, AUGUSTINUSGA POSTBUS 29, 9285 ZV BUITENPOST TEL. 0512-359999 FAX. 0512-359950 INFO@EUROPROVYL.NL WWW.EUROPROVYL.NL Europrovyl maakt deel uit van 001 07 07 GEMAK INSPIRERENDE

Nadere informatie

Methermo Ramen en deuren. Maximale transparantie

Methermo Ramen en deuren. Maximale transparantie Methermo Ramen en deuren Maximale transparantie slanke aluminium ramen voor houten en ALuminium kozijnen slanke aluminium profielen zeer grote afmetingen maximale lichtinval Opvallend slank Zeer slanke

Nadere informatie

Verweij Houttechniek, dé slimme systeempartner in duurzame ramen, deuren, kozijnen en prefab producten.

Verweij Houttechniek, dé slimme systeempartner in duurzame ramen, deuren, kozijnen en prefab producten. Verweij Houttechniek, dé slimme systeempartner in duurzame ramen, deuren, kozijnen en prefab producten. verweij-ht.nl 2 3 Verweij Houttechniek Verweij Houttechniek, dé slimme systeempartner. Uw partner,

Nadere informatie

Betaalbare kwaliteit Betrouwbaar familiebedrijf De meeste referenties Hoogste isolatie Eigen fabriek

Betaalbare kwaliteit Betrouwbaar familiebedrijf De meeste referenties Hoogste isolatie Eigen fabriek Betaalbare kwaliteit Betrouwbaar familiebedrijf De meeste referenties Hoogste isolatie Eigen fabriek Hollandia Dakkapellen: betaalbare kwaliteit! Hollandia Dakkapellen garandeert u de beste prijs-kwaliteit

Nadere informatie

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Over BouwTeam Oost Sinds 1999 is BouwTeam Oost actief in de bouw sector als bouwbedrijf, en profileert zicht sindsdien als een traditionele kwaliteitsbouwer. Met

Nadere informatie

DOORSNEDE VAN HET PROFIEL...

DOORSNEDE VAN HET PROFIEL... DOORSNEDE VAN HET PROFIEL MET KUNSTSTOF KRIJGT U MEER PLEZIER IN HET LEVEN! JARENLANG GENIETEN ZONDER ZORGEN. Waarom zou u weekends, snipperdagen of vakanties spenderen aan vervelende onderhouds- en schilderklussen?

Nadere informatie

Allwin een nieuw venster met historische waarde

Allwin een nieuw venster met historische waarde Allwin een nieuw venster met historische waarde Klassieke schuifraam krijgt nieuwe toekomst De oorsprong van het verticaal te openen houten schuifraam ligt al zo n drie eeuwen achter ons. Het is onderdeel

Nadere informatie

v o o r b e d r i j f e n p a r t i c u l i e r

v o o r b e d r i j f e n p a r t i c u l i e r Betrouwbaar bouw en v o o r b e d r i j f e n p a r t i c u l i e r Bouwbedrijf Webbink is een familiebedrijf met een lange traditie. Al vier generaties lang worden opvallende bouwprojecten gerealiseerd

Nadere informatie

Open de deur naar een grenzeloos aanbod!

Open de deur naar een grenzeloos aanbod! Open de deur naar een grenzeloos aanbod! KwadrO is sinds 2003 actief op de Belgische markt als specialist in ramen en deuren. Met 20 showrooms, meer dan 40 professionele plaatsingsteams en 200 vaste medewerkers

Nadere informatie

Profort. Algemene informatie. Het professionele gevelbekledingssysteem. massief kunststof paneel. Eenvoudige & snelle montage.

Profort. Algemene informatie. Het professionele gevelbekledingssysteem. massief kunststof paneel. Eenvoudige & snelle montage. Profort Het professionele gevelbekledingssysteem Algemene informatie Eenvoudige & snelle montage Onderhoudsarm Kunststof gevelbekleding Brandklasse 2 Duurzaam Kleurecht 10 jaar garantie Milieuvriendelijk

Nadere informatie

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl 15 jaar Handmade HANDMADE luxury LUXURY interiors INTERIORS EEN een HUIS Huis WORDT wordt GEBOUWD, gebouwd, MAAR maar EEN een THUIS thuis MOET moet GEVORMD gevormd WORDEN worden 19&21 april 24&25 mei Open

Nadere informatie

KOOI. Bouwen met. Special! 40 pagina s vakwerk van Bouwen met Kooi. Kooi 65 jaar vakmanschap. Tevreden & ontzorgen Wij leveren turnkey vakwerk

KOOI. Bouwen met. Special! 40 pagina s vakwerk van Bouwen met Kooi. Kooi 65 jaar vakmanschap. Tevreden & ontzorgen Wij leveren turnkey vakwerk Bouwen met KOOI nr 1 DECEMBER 2010 Special! 40 pagina s vakwerk van Kooi 65 jaar vakmanschap Tevreden & ontzorgen Wij leveren turnkey vakwerk 2. BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI 3. korte lijnen. Dat is

Nadere informatie

Windox Kozijntechniek Brinkmanstraat 20 3067 TA Rotterdam

Windox Kozijntechniek Brinkmanstraat 20 3067 TA Rotterdam Windox Kozijntechniek Brinkmanstraat 20 3067 TA Rotterdam Van Dam Tel: 06 30 34 11 40 Fax: 010 4131709 E-mail: info@windox.nl K.v.K. nr. 24361456 te Rotterdam BTW nr: NL-2093.25.963.B01 Rek Nr. 1479.55.025

Nadere informatie

Uw eigen woning, met vakkennis en persoonlijke aandacht voor al uw wensen. Meer informatie op:

Uw eigen woning, met vakkennis en persoonlijke aandacht voor al uw wensen. Meer informatie op: Uw eigen woning, met vakkennis en persoonlijke aandacht voor al uw wensen. Meer informatie op: www.rsp-recreatiebouw.nl Weloverwogen investeren met RSP Recreatiebouw Uw keuze voor een eigen recreatiewoning,

Nadere informatie

METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL

METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL 1 2 Methermo classic is dé oplossing voor renovatieprojecten waar de stalen ramen moeten worden vervangen door isolatieglas, maar waarbij het oorspronkelijke gevelbeeld

Nadere informatie

Lindab I Snel en eenvoudig bouwen. Lindab Felsdak. Een elegant en tijdloos dak

Lindab I Snel en eenvoudig bouwen. Lindab Felsdak. Een elegant en tijdloos dak Lindab I Snel en eenvoudig bouwen Lindab Felsdak Een elegant en tijdloos dak 1525.01 Snel en eenvoudig een elegant en modern dak Wanneer u kiest voor een Lindab Felsdak kiest u voor een tijdloos en elegant

Nadere informatie

ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK

ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK NIET ZOMAAR EEN ALUMINIUM POORT Onze aluminium tuinpoorten worden gemonteerd met een gepatenteerd procedé waarbij de profielen mechanisch verankerd worden in verstek,

Nadere informatie

Canexel. Algemene informatie. Houten gevelbekleding. Eenvoudige & snelle montage. Onderhoudsarm. Natuurlijk ogende houtstructuur

Canexel. Algemene informatie. Houten gevelbekleding. Eenvoudige & snelle montage. Onderhoudsarm. Natuurlijk ogende houtstructuur Canexel Houten gevelbekleding Algemene informatie Eenvoudige & snelle montage Onderhoudsarm Natuurlijk ogende houtstructuur Keiharde, weerbestendige toplaag Duurzaam 25 jaar garantie op basismateriaal

Nadere informatie

www.vekakozijn.nl VEKA kozijnprofielen: altijd de juiste keuze

www.vekakozijn.nl VEKA kozijnprofielen: altijd de juiste keuze www.vekakozijn.nl VEKA kozijnprofielen: altijd de juiste keuze VEKA kozijnprofielen: duurzame bouwstenen voor een fraaie woning Dé oplossing voor nieuwbouw en renovatie Gaat u een nieuwe woning bouwen

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor kozijnleveranciers

Nieuwsbrief voor kozijnleveranciers Nieuwsbrief voor kozijnleveranciers Dit is de digitale nieuwsbrief van Matrix Software, specialist in automatisering voor kozijnen. Hiermee houden wij u op de hoogte over marktontwikkelingen en over nieuws

Nadere informatie

Na 40 jaar nog steeds in goede conditie? Het kan...

Na 40 jaar nog steeds in goede conditie? Het kan... Na 40 jaar nog steeds in goede conditie? Het kan... Kunststof houdt van de toekomst Het succes van kunststof kozijnen! Steeds meer mensen kiezen voor kunststof kozijnen. Na de eerste plaatsingen, ruim

Nadere informatie

Kleurstelling voor veeleisende architectuur. Innovatief Kleurstabiel Krasvast Onderhoudsarm Duurzaam

Kleurstelling voor veeleisende architectuur. Innovatief Kleurstabiel Krasvast Onderhoudsarm Duurzaam Kleurstelling voor veeleisende architectuur Innovatief Kleurstabiel Krasvast Onderhoudsarm Duurzaam acrylcolor Flexibiliteit en gekleurde kunststof kozijnen Gekleurde kozijnprofielen benadrukken het gevelaanzicht.

Nadere informatie

METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN

METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN 1 2 Methermo XL biedt u het ultieme contact tussen binnen en buiten en brengt maximaal daglicht in ieder project. www.metaglas.nl METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN

Nadere informatie

PROFESSIONEEL IN TOTALE DAKZORG

PROFESSIONEEL IN TOTALE DAKZORG PROFESSIONEEL IN TOTALE DAKZORG GECERTIFICEERD KOMO DAKDEKKERS- BEDRIJF RENOVATIE RESTAURATIE NIEUWBOUW Verkoelendak Nederland: specialist in daken en gevels Verkoelendak Nederland is al meer dan 50 jaar

Nadere informatie

Bestel prijslijst, Raam kozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel nu 0%, 10% of 25% korting! Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco

Bestel prijslijst, Raam kozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel nu 0%, 10% of 25% korting! Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Bestel prijslijst, Raam kozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel nu 0%, 10% of 25% korting! Hieronder kunt u een bestel prijslijst deurkozijnen van het vlakke profiel Schüco CT70 Classic vinden.

Nadere informatie

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur Luxe-Line Single: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

Laat je inspireren door KwadrO!

Laat je inspireren door KwadrO! Laat je inspireren door KwadrO! KwadrO is sinds 2003 actief op de Belgische markt als specialist in ramen en deuren. Met 20 showrooms, meer dan 40 professionele plaatsingsteams en 200 vaste medewerkers

Nadere informatie

refab Beton Prefab Beton Uw specialist voor maatwerk in beton

refab Beton Prefab Beton Uw specialist voor maatwerk in beton refab Beton Prefab Beton Uw specialist voor maatwerk in beton Prefab Jansen Prefab Beton B.V. Uw specialist voor maatwerk in beton Jansen Prefab Beton B.V. is onderdeel van A. Jansen B.V. en is dé specialist

Nadere informatie

werkt volgens de hoogste veiligheidseisen,

werkt volgens de hoogste veiligheidseisen, Petrol Sign: restyled en ontwerpt de complete uitstraling van tankstations, staat voor innovatie en vernieuwing, biedt alles-in-een oplossingen, werkt volgens de hoogste veiligheidseisen, biedt uitstekende

Nadere informatie

Alle ruimte voor de beste oplossing

Alle ruimte voor de beste oplossing Alle ruimte voor de beste oplossing Bergingen, Daken en Gevels De Groot Vroomshoop De Groot Vroomshoop Groep ontstond in 1927 en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ca. 250 vaste medewerkers.

Nadere informatie

Four Seasons Serres. ieder seizoen zijn charme. serres en serredaken

Four Seasons Serres. ieder seizoen zijn charme. serres en serredaken Four Seasons Serres ieder seizoen zijn charme serres en serredaken Laat uw droom in vervulling gaan... door de natuur in huis te halen. Vanaf nu geniet u van alle seizoenen, het schaduwspel van de zon

Nadere informatie

Bestel prijslijst, Deur kozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco

Bestel prijslijst, Deur kozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Bestel prijslijst, Deur kozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel Hieronder kunt u een bestel prijslijst deurkozijnen van het vlakke profiel Schüco CT70 Classic vinden. Kozijnenkoning levert uitsluitend

Nadere informatie

Ramen en deuren. Schuifpuien. Stijl en techniek in z n beste vorm

Ramen en deuren. Schuifpuien. Stijl en techniek in z n beste vorm Ramen en deuren Schuifpuien NU MET 20% KORTING! Stijl en techniek in z n beste vorm Stijl en techniek in z n beste vorm Pega Nederland BV is uw totaalleverancier voor schuifpuien, ramen, deuren en andere

Nadere informatie

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen EXCELLENT Flexibele terrasoverkappingen SUNCIRCLE EXCELLENT Met de overkappingen van SunCircle Excellent kunt u optimaal genieten in uw eigen tuin. Voor elk terras is er een oplossing op maat. Met de

Nadere informatie

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie!

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! Innovatief Systeem - bewezen kwaliteit: KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! A Warmte-isolatie en stabiliteit Of het nu gaat om zekerheid, functionaliteit en isolatie: SOFTLINE 82 voldoet aan

Nadere informatie

Ultra dun en duurzaam

Ultra dun en duurzaam Ultra dun en duurzaam Old Style Duurzaamheid en authentiek Old Style is ultra dun glas, maar met een veel betere isolatiewaarde dan oorspronkelijk enkelglas. Het unieke van Old Style is dat bestaande gevelaanzichten,

Nadere informatie

INNOVATIEVE OPLOSSINGEN VOOR DE KOZIJNINDUSTRIE WWW.VENSTERTECHNIEK.NL

INNOVATIEVE OPLOSSINGEN VOOR DE KOZIJNINDUSTRIE WWW.VENSTERTECHNIEK.NL INNOVATIEVE OPLOSSINGEN VOOR DE KOZIJNINDUSTRIE WWW.VENSTERTECHNIEK.NL OPLOSSINGSGERICHT Venster Techniek is een innovatieve toeleverancier voor de kozijnindustrie. Wij zijn flexibel en weten altijd vakwerk

Nadere informatie

VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V.

VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V. VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V. 2015 Vlaggenindustrie Groningen bv staat voor: innovatief, vooruitstrevend, kwalitatief hoog niveau, concurrerende prijzen en snelle levertijden. Bovendien werken we met

Nadere informatie

WINDOX Handelsonderneming Brinkmanstraat 20 3067 TA Rotterdam. Tel: 06 30 34 11 40 Fax: 010 4131709 E-mail: info@windox.nl

WINDOX Handelsonderneming Brinkmanstraat 20 3067 TA Rotterdam. Tel: 06 30 34 11 40 Fax: 010 4131709 E-mail: info@windox.nl WINDOX Handelsonderneming Brinkmanstraat 20 3067 TA Rotterdam E.Candan Tel: 06 30 34 11 40 Fax: 010 4131709 E-mail: info@windox.nl 4824 PE K.v.K. nr. 24361456 te Rotterdam Breda BTW nr: NL-2093.25.963.B01

Nadere informatie

het strakke moderne, zeer goed isolerende profiel van Schüco. Schüco vlak (7 cm, 5 kamer) profiel CT-70 Classic: met glas: hr ++, 4-16 argon-4,

het strakke moderne, zeer goed isolerende profiel van Schüco. Schüco vlak (7 cm, 5 kamer) profiel CT-70 Classic: met glas: hr ++, 4-16 argon-4, Schüco vlak (7 cm, 5 kamer) profiel CT-70 Classic: met glas: hr ++, 4-16 argon-4, Aanbiedingen prijslijst Raamkozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel Hieronder kunt u een bestel prijslijst Raamkozijnen

Nadere informatie

KUNSTSTOF RAAMKOZIJNEN

KUNSTSTOF RAAMKOZIJNEN BRÜGMANN BLUEVOLUTION MD 92 Dit profielsysteem vervult alle vereisten aan een hoogwaardige raamvormgeving. Hoogverdichte oppervlakken zorgen niet alleen voor een bijzonder eenvoudige reiniging, maar garanderen

Nadere informatie