dialoog church sound

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "dialoog church sound"

Transcriptie

1 dialoog church sound Bolognalaan RL Eindhoven Tel: (+31) Fax: (+31) info@cantorsound.nl Cantor MAMP 8200 Vooraanzicht Cantor MAMP 8200 Kerkversterker Unieke, volautomatische kerkversterker Designed for Church Sound De Cantor MAMP 8200 onderscheidt zich met recht van alle tot nu toe beschikbare versterkers. Deze, speciaal voor gebruik in kerken ontworpen versterker, beschikt over alle voorzieningen welke nodig zijn om van een gecompliceerde akoestische ruimte een gemakkelijk bespreekbare kerk te maken. Technische hulpmiddelen om de verstaanbaarheid te verbeteren, de nagalm tegen te gaan of overmatige reflecties te voorkomen, zijn standaard ingebouwd en behoeven niet meer als afzonderlijke optie te worden geïnstalleerd. Vanzelfsprekend is de MAMP 8200 voorzien van alle faciliteiten welke in een kerkelijke omgeving onmisbaar zijn, zoals een aansluiting voor ringleidingversterkers, opname van CD's en cassettes, afspeelapparatuur, PTT telefoonlijn voor kerktelefoon en lokale omroep, een aparte sfeermicrofoon, zone luidspreker, etc. Kortom, de Cantor MAMP 8200 Automatic waarborgt een duurzaam gebruik en heeft alles in zich wat nodig is om tot perfect verstaanbaar geluid te komen, tientallen jaren lang... ook als vervanging in bestaande geluidsinstallaties. BELANGRIJKE VOORZIENINGEN Graphic equalizer. Door een juiste afregeling van de 14 bands equalizer wordt het in de kerk weergegeven geluidsspectrum nauwkeurig afgestemd op de akoestische eigenschappen van het gebouw. Samen met de feedback suppressor, zorgt de equalizer er voor dat de geluidsfrequenties welke in het kerkgebouw de neiging tot rondzingen of galm vertonen, worden onderdrukt. De andere frequenties kunnen hierdoor meer versterkt worden, zonder dat het systeem gaat rondzingen, piepen of kraken. Het gevolg is een minimaal 25% hogere geluidsdruk in de kerk met een aanzienlijk betere verstaanbaarheid tot gevolg.

2 Feedback suppressor Omdat het vaak heel bepaalde, specifieke geluidsfrequenties zijn welke het rondzingen veroorzaken, bewaakt een zogenaamde feedback suppressor (terugkoppelingsbegrenzer) continue het gehele frequentiespectrum van het geluid. Zodra één bepaalde frequentiecomponent dreigt te gaan rondzingen en steeds sterker wordt, zorgt de suppressor er voor dat het betreffende frequentiebandje automatisch wordt onderdrukt. Sfeermicrofoon De MIC 8 PTT lijn ingang is bedoeld voor microfoons waarvan het signaal niet in de kerk moet worden weergegeven, maar die voor externe geluidsweergave en kerktelefoon onmisbaar zijn, zoals een sfeermicrofoon voor samenzang, of een studiomicrofoon voor koorzang of orgelspel. Het geluid dat door zo'n Graphic equalizer en feedback microfoon wordt opgevangen laat de luisteraars van de suppressor kerkomroep of de kerktelefoon de sfeer in de kerk meebeleven. Samen met de signalen van de andere microfoons, wordt het signaal van deze ingang uitsluitend via de externe PTT OUT lijn en de zoneluidsprekers weergegeven en is het niet hoorbaar via de geluidszuilen in de kerk. Evenmin wordt dit signaal beïnvloed door de instellingen van de equalizer en de feedback suppressor. Middels een schuifregelaar aan de voorzijde van de MAMP 8200, kan het niveau worden ingesteld waarmee het microfoonsignaal van ingang 8 (PTT lijn) aan de overige microfoonsignalen wordt toegevoegd, alvorens het naar de PTT OUT lijn wordt gestuurd. Ingang sfeermicrofoon en uitgaande PTT telefoonlijn Kerkomroep en kerktelefoon Via de speciale PPT OUT uitgang, waarvan het signaalniveau aan de achterzijde instelbaar is, kan de MAMP 8200 direct op het openbare telefoonnet van de KPN worden aangesloten. Hierdoor is het mogelijk de geluidsinstallatie van de kerk rechtstreeks met bijvoorbeeld de kerktelefoon te verbinden. Ook kan van deze lijn gebruik gemaakt worden voor het verzorgen van rechtstreekse uitzendingen via de kerkomroep, lokale omroep, IKON, RKK, etc. Hierbij kan desgewenst gebruik gemaakt worden van een zogenaamde afkondigingsmicrofoon. Evenals de sfeermicrofoon wordt ook deze microfoon niet via de geluidszuilen in de kerk weergegeven. De afkondigingsmicrofoon kan tijdens of na de dienst worden gebruikt voor het doen van mededelingen die uitsluitend bestemd zijn voor de luisteraars van de kerkomroep. Desgewenst kunnen deze mededelingen omlijst worden door achtergrondmuziek van een CD die op de geluidsinstallatie van de kerk wordt afgespeeld. Bovendien bevindt zich aan de rechter bovenzijde van de MAMP 8200 een schakelaar waarmee de kerkomroep kan worden uitgeschakeld wanneer er in de kerk bijeenkomsten zijn, zoals koorrepetities e.d., die niet via de kerkomroep moeten worden weergegeven.

3 Zone luidspreker Hiermee wordt een extra geluidscircuit verzorgd, dat geheel los staat van de geluidsweergave in de kerk. Het kan worden toegepast om in een naastgelegen ruimte, zoals een sacristie, consistoriekamer of andere kerkelijke ruimte het geluid uit de kerk weer te geven. De zone luidspreker wordt op een aparte luidsprekeruitgang aan de achterzijde van het apparaat aangesloten. Aan de voorzijde van de MAMP8200 kan het geluidsvolume van deze luidspreker worden ingesteld, zonder dat dit invloed heeft op de geluidsweergave in de kerk zelf. Volumeregeling zone luidspreker en weergave signaalniveau (links) lage tonenregeling de klankkleuren van de afzonderlijke microfoons en een eventueel aangesloten lijningang op elkaar afgestemd. Volume en klankregeling Voor alle microfoons en de lijningang is de MAMP 8200 aan de voorzijde uitgerust met een schuifregelaar waarmee de sterkte wordt ingesteld waarmee het betreffende microfoonsignaal via de geluidsinstallatie in de kerk wordt weergegeven. Voor het bereiken van een evenwichtige en gebalanceerde klankkleur in de kerk, worden met de hoge- en Microfoons zijn instelbaar Voor een optimale afstemming van de versterker op de microfooneigenschappen, zijn alle microfoon ingangen aan de achterzijde voorzien van een afzonderlijke regeling (GAIN LEVEL) Volume en klankkleurinstellingen voor alle ingangen van de ingangsgevoeligheid. Hierdoor wordt een verliesvrije overdracht van microfoonsignaal en klankkleur gegarandeerd. Daarnaast kunnen van tevoren een aantal microfoons worden geselecteerd, die zichzelf automatisch uitschakelen zodra ze niet worden besproken. Aansluitingen achterzijde MAMP 8200

4 Overige technische eigenschappen 200 W effectief uitgangsvermogen bij sinusvormige belasting V uitgangen voor lijntransformatoren of 4 of 8 Ohm luidsprekers. Storende achtergrondgeluiden worden voorkomen door niet besproken microfoons automatisch uit te schakelen. LED indicatie voor microfoons welke wél worden besproken. Mogelijkheid tot gebruik van verschillende microfoontypes door afzonderlijke instelling van de gevoeligheid en inschakelbare fantoomvoeding voor alle microfooningangen Voorzien van insertiepunt voor de aansluiting van een audioprocessor of mengpaneel. Mogelijkheid tot inbouw in een 19 inch rack. Voorzien van een lijnuitgang ten behoeve van ringleidingsystemen. Masterregeling van hoge- en lage tonen en het niveau van het totale signaal zoals dat uiteindelijk in de kerk wordt weergeven. Soft Start power-up voor geruisloos inschakelen van het systeem; vermijdt hinderlijke bijgeluiden (klik) in de geluidszuilen en beveiligt luidsprekers tegen hoge piekstromen. De MAMP 8200 is beveiligd tegen: - kortsluiting van de eindversterker (luidsprekerleidingen) - oververhitting van de uitgangstrap - inductieve overbelasting Unieke garantieregeling Op de kerkversterker cantor mamp 8200 automatic is een wel zeer bijzondere garantieregeling van toepassing. Vanwege de gewenste operationele continuïteit wordt ingeval een kerkversterker binnen de garantieperiode onverhoopt defect mocht raken en de geluidsinstallatie niet naar behoren werkt, deze gratis vervangen door een nieuw exemplaar. De gebruiker betaalt slechts een klein bedrag voor de plaatsingskosten. Na de garantie periode wordt de versterker eveneens door ons vervangen maar betaalt de gebruiker een klein percentage "nieuw voor oud". Als blikseminslag de kerkversterker vernielt, wordt deze eveneens gratis vervangen door een nieuw exemplaar. De gebruiker betaalt dan slechts de plaatsingskosten. Voorwaarden voor deze garantieregeling zijn: 1. het geluidssysteem dient geleverd te zijn door dialoog church sound. 2. het luidsprekernetwerk en de inductielussen van de ringleidingen dienen na uitschakeling van de 220 Volt netspanning van het systeem gescheiden te zijn. 3. Bij een uitgeschakelde geluidsinstallatie dienen alle verbinding tussen de installatie en het 220 Volt net (inclusief de randaarde) te zijn verbroken.

5 TECHNISCHE INFORMATIE MAMP 8200 Uitgangsvermogen (sinus) 200 W RMS Luidsprekeruitgangen 100 V - 70 V - 50 V - 8 Ohm - 4 Ohm Frequentiebereik 40 Hz - 22 khz Signaal / ruisverhouding 97 db Vervormingsfactor < 0,12 % Toonregeling ingangen Lage tonen: 100 Hz ± 12 db Hoge tonen: 10 khz ± 12 db Equalizer banden Hz 1-1, khz ± 12 db Feedback suppressor Ja Fantoomvoeding Op alle microfooningangen Versterkingsregeling Op alle microfooningangen Aanspreekgevoeligheid mixer 30 µv - 0,33 mv, intern instelbaar Insert ingang ja Microfooningangen aantal 8 gevoeligheid 0,5-6 mv configuratie Symmetrisch t.o.v. voeding aansluiting XLR (Neutrik) impedantie 1 kohm Lijningangen voorzijde LINE IN: Cinch, 1 V / 1 kohm, symmetrisch achterzijde LINE IN: 6,3 mm plug (Neutrik), 0,1 1 V / 300 kohm, asymmetrisch. LINE IN 9: Cinch, 1 V / 10 kohm, asymmetrisch. Lijnuitgangen voorzijde RECORD OUT: Cinch, 1 V / 1 kohm, asymmetrisch. achterzijde LINE OUT: 6,3 mm plug (Neutrik), 775 mv RMS, galvanisch gescheiden, symmetrisch. PTT OUT: 6,3 mm plug (Neutrik), 300 kohm, mv instelbaar, asymmetrisch Beveiligingen Inschakelvertraging Stroombegrenzing bij kortsluiting Thermische overbelasting Inductieve overbelasting Voeding 230 V AC, 50 / 60 Hz Kleur Antracietkleurig Afmetingen HxBxD in mm 138 x 443 x 332 Hoogte 19 inch rekinbouw 3 HE Gewicht in kg 12,3

dialoog church sound

dialoog church sound Bolognalaan 6 5632 RL Eindhoven dialoog church sound Tel: (+31) 40 242 0840 Fax: (+31) 40 242 6125 Email: info@cantorsound.nl Cantor MAMP 5200B-MK2 De ultieme perfectie voor kleinere kerken! Kleinere kerken

Nadere informatie

dialoog church sound

dialoog church sound Bolognalaan 6 5632 RL Eindhoven dialoog church sound Tel: (+31) 40 242 0840 Fax: (+31) 40 242 6125 Email: info@cantorsound.nl Het hart van de kerkgeluidsinstallatie De Cantor MAMP 5100 B2 kerkversterker

Nadere informatie

dialoog church sound

dialoog church sound Bolognalaan 6 5632 RL Eindhoven dialoog church sound Tel: (+31) 40 242 0840 Fax: (+31) 40 242 6125 Email: info@cantorsound.nl Het hart van de kerkgeluidsinstallatie De Cantor MAMP-8200C kerkversterker

Nadere informatie

Handleiding Matrix/Mixer/Zendlijnversterker ZLV603

Handleiding Matrix/Mixer/Zendlijnversterker ZLV603 Handleiding Matrix/Mixer/Zendlijnversterker ZLV603 STI Acoustics STI Telecom Stormweg 13 3222EM Hellevoetsluis www.sti-acoustics.nl 1 2 VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN Apparaat niet gebruiken in vochtige ruimtes

Nadere informatie

NOS Mini DAC "Octave. Gebruiksaanwijzing. Made by ALL Engineering. Bijgewerkt per

NOS Mini DAC Octave. Gebruiksaanwijzing. Made by ALL Engineering. Bijgewerkt per NOS Mini DAC "Octave MKII " Gebruiksaanwijzing Bijgewerkt per 16-03-2013 Introductie De NOS Mini DAC "Octave MKII"is een digitaal naar analoog omzetter zonder enige opsmuk. Zo wordt geen processing toegepast

Nadere informatie

dialoog church sound

dialoog church sound Bolognalaan 6 5632 RL Eindhoven dialoog church sound Tel: (+31) 40 242 0840 Fax: (+31) 40 242 6125 Email: info@cantorsound.nl Aandacht voor kerkradio geboden Goed gediimensiioneerde kerkgelluiidsiinstallllatiie

Nadere informatie

Inhoud. Beknopte handleiding geluidsinstallatie

Inhoud. Beknopte handleiding geluidsinstallatie Inhoud 1. Overzicht van de installatie...3 1.1. Microfoons...3 1.1.1. Altaar- en preekstoelmicrofoon...3 1.1.2. Draadloze revers- en handmicrofoon...3 1.1.3. Solistenmicrofoon...3 1.1.4. Koormicrofoon...3

Nadere informatie

Handleiding 400C comboversterker

Handleiding 400C comboversterker Handleiding 400C comboversterker Veiligheidsvoorschriften 1. Dit toestel wordt met netspanning (230V~ of 115V~) gevoed. Sluit het apparaat uitsluitend aan op contactdozen met randaarde! Open de versterker

Nadere informatie

Aurix bovenop de Octave MKII. " Hoofdtelefoonversterker. "AuriX. Gebruiksaanwijzing. Bijgewerkt per Made by ALL Engineering

Aurix bovenop de Octave MKII.  Hoofdtelefoonversterker. AuriX. Gebruiksaanwijzing. Bijgewerkt per Made by ALL Engineering Aurix bovenop de Octave MKII "AuriX " Hoofdtelefoonversterker Gebruiksaanwijzing Bijgewerkt per 11-01-2014 Introductie De Aurix is niet zomaar een aanvulling op de bestaande product range van Metrum acoustics

Nadere informatie

8 CHANNEL MUSIC MIXER CHANNEL MUSIC MIXER

8 CHANNEL MUSIC MIXER CHANNEL MUSIC MIXER 8 CHANNEL MUSIC MIXER 172.580 12 CHANNEL MUSIC MIXER 172.583 Instruction Manual Gebruiksaanwijzing Mode d Emploi Gebrauchsanleitung Brugsanvisning NL Hartelijk dank voor de aanschaf van dit SkyTec mengpaneel.

Nadere informatie

Handleiding Matrix/Mixer/Zendlijnversterker ZLV2081

Handleiding Matrix/Mixer/Zendlijnversterker ZLV2081 Handleiding Matrix/Mixer/Zendlijnversterker ZLV2081 STI Acoustics STI Telecom Stormweg 13 3222EM Hellevoetsluis www.sti-acoustics.nl 1 2 VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN Apparaat niet gebruiken in vochtige ruimtes

Nadere informatie

Handleiding Ringleidingversterker TKV 3031-N

Handleiding Ringleidingversterker TKV 3031-N Handleiding Ringleidingversterker TKV 3031-N STI Acoustics STI Telecom Stormweg 13 3222EM Hellevoetsluis www.sti-acoustics.nl 1 VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN Apparaat niet gebruiken in vochtige ruimtes en in

Nadere informatie

Power Amplifier Q2 - Q4 AUDAC PROFESSIONAL AUDIO EQUIPMENT. Power Amplifier Q2 Q4. Gebruikershandleiding & Installatiegids

Power Amplifier Q2 - Q4 AUDAC PROFESSIONAL AUDIO EQUIPMENT. Power Amplifier Q2 Q4. Gebruikershandleiding & Installatiegids Power Amplifier Q2 - Q4 AUDAC PROFESSIONAL AUDIO EQUIPMENT Power Amplifier Q2 Q4 Gebruikershandleiding & Installatiegids A U D A C P R O F E S S I O N A L A U D I O E Q U I P M E N T Gebruikershandleiding

Nadere informatie

INFORMATIE Ringleidingversterker TKV 75-B

INFORMATIE Ringleidingversterker TKV 75-B INFORMATIE Ringleidingversterker TKV 75-B STI Acoustics STI Telecom Stormweg 13 3222EM Hellevoetsluis www.sti-acoustics.nl 1 VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN Apparaat niet gebruiken in vochtige ruimtes en in de

Nadere informatie

VERMOGENVERSTERKER VPA2650M

VERMOGENVERSTERKER VPA2650M VERMOGENVERSTERKER IEIDING Wij danken u voor uw aankoop van een professionele versterker. De uitzonderlijke kwaliteit van de onderdelen en de constructie maken van dit toestel een trouwe en betrouwbare

Nadere informatie

dialoog church sound

dialoog church sound Bolognalaan 6 5632 RL Eindhoven dialoog church sound Tel: (+31) 40 242 0840 Fax: (+31) 40 242 6125 Email: info@cantorsound.nl Church Sound Column speakers Ranke, sierlijk vormgegeven geluidzuilen met smalle,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing versie 1.0 november 2002 www.behringer.com NEDERLANDS 2 ULTRA-DI DI20 Welkom bij BEHRINGER! Hartelijk dank voor het vertrouwen in de producten van BEHRINGER waarvan u door de aankoop

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING MPA-BOX ACTIEF OMROEPSYSTEEM

GEBRUIKSAANWIJZING MPA-BOX ACTIEF OMROEPSYSTEEM GEBRUIKSAANWIJZING MPA-BOX ACTIEF OMROEPSYSTEEM 1 1 2 4 6 8 10 5 7 9 11 12 1 15 14 1 2 4 1: hoogte buis 2: borg pen : borg bout van hoogte buis 4: borg bout statief voet Statief Statief is optioneel 2

Nadere informatie

Handleiding 400T comboversterker

Handleiding 400T comboversterker Handleiding 400T comboversterker Inhoud Veiligheidsvoorschriften pagina 3 Inleiding pagina 4 Werking pagina 6 Bediening pagina 7 Technische gegevens pagina 9 Garantie pagina 10 2 Veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

COM12/COM24 Mengversterker AUDAC PROFESSIONAL AUDIO EQUIPMENT. COM12/COM24 Mengversterker. Handleiding

COM12/COM24 Mengversterker AUDAC PROFESSIONAL AUDIO EQUIPMENT. COM12/COM24 Mengversterker. Handleiding COM12/COM24 Mengversterker AUDAC PROFESSIONAL AUDIO EQUIPMENT COM12/COM24 Mengversterker Handleiding A U D A C P R O F E S S I O N A L A U D I O E Q U I P M E N T Handleiding AUDAC http://www.audac.be

Nadere informatie

MAA 406 Stereo eindversterker

MAA 406 Stereo eindversterker MAA 406 Stereo eindversterker Gebruiksaanwijzing voor de Nederlandse uitgave: Servi-Q B.V. Hoevelaken www.servi-q.nl Voor elke, zelfs gedeeltelijke reproductie is de schriftelijke toestemming van de auteur

Nadere informatie

dialoog church sound

dialoog church sound Bolognalaan 6 5632 RL Eindhoven dialoog church sound Tel: (+31) 40 242 0840 Fax: (+31) 40 242 6125 Email: info@cantorsound.nl Draadloze microfoonsystemen Uiterst geavanceerd draadloos microfoonsysteem

Nadere informatie

.W.K. Digitale Ringleidingversterker, Klasse-D

.W.K. Digitale Ringleidingversterker, Klasse-D INFORMATIE Ringleidingversterker TKV 100-D.W.K. Digitale Ringleidingversterker, Klasse-D STI Acoustics STI Telecom Stormweg 13 3222EM Hellevoetsluis www.sti-acoustics.nl 1 VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN Apparaat

Nadere informatie

TOEPASSINGSADVIES. TECHNIEK: Inductielus voor slechthorenden voor muziekdistributie en spraakversterking

TOEPASSINGSADVIES. TECHNIEK: Inductielus voor slechthorenden voor muziekdistributie en spraakversterking TOEPASSINGSADVIES TECHNIEK: Inductielus voor slechthorenden voor muziekdistributie en spraakversterking Maakt het comfortabel meeluisteren mogelijk voor mensen met een hoorapparaat met TeleCoil in theaters,

Nadere informatie

Bedieningshandleiding. Voorversterker achtvoudig

Bedieningshandleiding. Voorversterker achtvoudig Bedieningshandleiding Voorversterker achtvoudig 0530 00 Functiebeschrijving De voorversterker achtvoudig versterkt de audiosignalen van 8 bronnen, zoals b.v. tuner, CD-speler enz., naar een uitgangsspanning

Nadere informatie

dialoog church sound

dialoog church sound Bolognalaan 6 5632 RL Eindhoven dialoog church sound Tel: (+31) 40 242 0840 Fax: (+31) 40 242 6125 Email: info@cantorsound.nl Voor kerken met rijke akoestiek De Cantor DigiSound actieve geluidszuilen Het

Nadere informatie

dialoog church sound

dialoog church sound Bolognalaan 6 5632 RL Eindhoven dialoog church sound Tel: (+31) 40 242 0840 Fax: (+31) 40 242 6125 Email: info@cantorsound.nl Voor kerken met rijke akoestiek De DigiSound actieve digitale geluidszuilen

Nadere informatie

Handleiding 400D basversterker

Handleiding 400D basversterker Handleiding 400D basversterker Inhoud Veiligheidsvoorschriften pagina 3 Inleiding pagina 4 Werking pagina 6 Bediening pagina 7 Technische gegevens pagina 9 Garantie pagina 10 2 Veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

Handleiding. Audio Matrix type RVD-12

Handleiding. Audio Matrix type RVD-12 Handleiding Audio Matrix type RVD-12 Kerkradio via de Ether bij de mensen thuis. 18 mei 2008. Copyright: Rivendel Electronics Tichelkampweg 75 7621 GK BORNE. The Netherlands Inhoud: - Inhoud, CE verklaring

Nadere informatie

VERKOOPPRIJSLIJST PER 1 SEPTEMBER Artikel Omschrijving EAN Verkoop incl. btw per stuk

VERKOOPPRIJSLIJST PER 1 SEPTEMBER Artikel Omschrijving EAN Verkoop incl. btw per stuk X-i1000 3760179291094 in Class AB 2 x 220W / 8 Ohm (2 x 400W / 4 Ohm). VU meters. 2 x 45W in Class A (schakelbaar), D/A converter Burr Brown PCM1796, USB-B converter X-MOS USB3318. Analoge ingangen: Phono

Nadere informatie

Installatiejournaal. Een handige hulp bij het installeren van geluidsapparatuur. Versie Red Star Electronics

Installatiejournaal. Een handige hulp bij het installeren van geluidsapparatuur. Versie Red Star Electronics Installatiejournaal Een handige hulp bij het installeren van geluidsapparatuur Red Star Electronics alkemadelaan 4 2371 EX Roelofarendsveen info@redstarelectronics.nl http://www.redstarelectronics.nl Versie

Nadere informatie

Vehicle Media Solutions

Vehicle Media Solutions P1/6 rev4 dd 290513 Product informatie: Draadloos microfoonsysteem met 2 microfoons en informatie display. Speciale spraak limiter compressor om storing te voorkomen veroorzaakt door hoge pieken in het

Nadere informatie

PHILIPS CONSUMER ELECTRONICS FA 880. Amplifier. Amplificateur. Verstarker. Versterker CD. Amplificador. Amplificatore

PHILIPS CONSUMER ELECTRONICS FA 880. Amplifier. Amplificateur. Verstarker. Versterker CD. Amplificador. Amplificatore e CONSUMER ELECTRONICS FA 880 Amplifier Amplificateur Verstarker Versterker Amplificador Amplificatore PHILIPS Nederlands INLEIDING Deze versterker is uniek op het gebied van de geluidstechniek. Door gebruik

Nadere informatie

Opnemen oude audio. Heel oude bandrecorders hebben nog wel de platte 5 pens plug.

Opnemen oude audio. Heel oude bandrecorders hebben nog wel de platte 5 pens plug. Opnemen oude audio. Wij hebben bijna allemaal oude geluidscassettes, geluidsbanden en grammofoonplaten liggen die we niet meer gebruiken omdat een cd draaien wel zo gemakkelijk is. Toch kunnen we er dikwijls

Nadere informatie

DAP-Audio CORE Scratch & CORE Beat

DAP-Audio CORE Scratch & CORE Beat DAP-Audio CORE Scratch & CORE Beat [ Auteur: Andy ] [ Editie: Nr.311 - November 2014 ] DJ MIXERS (Het artikel kan u vinden in Meet Music Magazine editie 311, dat u gratis kan verkrijgen op meer dan 650

Nadere informatie

MAP 800 II Geïntegreerde versterker

MAP 800 II Geïntegreerde versterker MAP 800 II Geïntegreerde versterker Gebruiksaanwijzing voor de Nederlandse uitgave: Servi-Q B.V. Hoevelaken www.servi-q.nl Voor elke, zelfs gedeeltelijke reproductie is de schriftelijke toestemming van

Nadere informatie

Systeemplanning NED-1

Systeemplanning NED-1 Systeemplanning Juiste systeemplanning is de beste manier om de prestaties van uw versterker te maximaliseren. Door zorgvuldig uw installatie te plannen kunt u situaties voorkomen waarin de betrouwbaarheidsprestaties

Nadere informatie

WR-1 AM/FM 2-bandsradio in houten kast. Gebruiksaanwijzing

WR-1 AM/FM 2-bandsradio in houten kast. Gebruiksaanwijzing WR-1 AM/FM 2-bandsradio in houten kast Gebruiksaanwijzing Eigenschappen AM/FM 2-bandsradio Houten kast gemaakt van MDF in echt kersen- of walnotenhout of ander optioneel fineerhout. Soepele en precieze

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing versie 1.0 juni 2003 NEDERLANDS 1. VEILIGHEIDSAANWIJZINGEN Veiligheidsaanwijzingen in detail: Voor de inbedrijfstelling van het toestel moeten alle veiligheids- en bedieningsaanwijzingen

Nadere informatie

1. BESCHRIJVING. power LED. sigarettenplug. ON/OFF schakelaar. ventilator. AC uitgangsstopcontact. zekering 2. AANSLUITINGEN

1. BESCHRIJVING. power LED. sigarettenplug. ON/OFF schakelaar. ventilator. AC uitgangsstopcontact. zekering 2. AANSLUITINGEN 1. BESCHRIJVING power LED sigarettenplug ON/OFF schakelaar AC uitgangsstopcontact zekering ventilator 2. AANSLUITINGEN Sluit de sigarettenplug aan op de sigarettenplughouder van uw wagen en verbind de

Nadere informatie

RAVELAND XMA 500 autoradioversterker

RAVELAND XMA 500 autoradioversterker Bestnr. 37 97 76 RAVELAND XMA 500 autoradioversterker Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar

Nadere informatie

PLE-2MAxx0-EU Plena-mengversterker

PLE-2MAxx0-EU Plena-mengversterker Commnicatiesystemen PLE-2MAxx0-EU Plena-mengversterker PLE-2MAxx0-EU Plena-mengversterker www.boschsecrity.nl 6 microfoon-/lijningangen pls 3 ingangen voor mziekbronnen Telefoon- en oproeppostingang van

Nadere informatie

MAP 101 Geïntegreerde versterker

MAP 101 Geïntegreerde versterker MAP 101 Geïntegreerde versterker Gebruiksaanwijzing voor de Nederlandse uitgave: Servi-Q B.V. Hoevelaken www.servi-q.nl Voor elke, zelfs gedeeltelijke reproductie is de schriftelijke toestemming van de

Nadere informatie

handleiding muziekinstallatie

handleiding muziekinstallatie handleiding muziekinstallatie Inhoud 1 Inschakelen van de muziekinstallatie... 3 2 Uitschakelen van de muziekinstallatie... 4 3 Algemene instellingen en regelingen op het mengpaneel... 5 3.1 Geluidsvolume...

Nadere informatie

Bestnr mivoc Actieve subwoofer SW 1100 A

Bestnr mivoc Actieve subwoofer SW 1100 A Bestnr. 34 02 86 mivoc Actieve subwoofer SW 1100 A Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar

Nadere informatie

Veiligheidsinstructies

Veiligheidsinstructies GEBRUIKSAANWIJZING 2 Dateq XTC Handleiding Veiligheidsinstructies NL Veiligheidsinstructies 1 Alle veiligheidsinstructies, waarschuwingen en gebruiksaanwijzingen moeten als eerste gelezen worden. 2 Alle

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. Actieve geluidset PAS-350

GEBRUIKSAANWIJZING. Actieve geluidset PAS-350 GEBRUIKSAANWIJZING Actieve geluidset PAS-50 1 NL PAS-50 bedieningspaneel subwoofer PAS-50 1 PEAK PEAK PEAK 2 STATUS PAIR SUB LEVEL INPUT LEFT RIGHT 4 LINK OUT 5 SAT OUT 6 SUB 500 Watt SAT 2 x 150 Watt

Nadere informatie

Afb.2.: Achteraanzicht

Afb.2.: Achteraanzicht KNX Multiroom-versterker Artikelnr.: MR-AMP4.4 MR-AMP4.8 Bedieningshandleiding Veiligheidsinstructies De inbouw en montage van elektrische apparaten mag alleen door een elektromonteur worden uitgevoerd.

Nadere informatie

X-L Diversen uitvoeringen

X-L Diversen uitvoeringen X-i1000 3760179291094 in Class AB 2 x 220W / 8 Ohm (2 x 400W / 4 Ohm). VU meters. 2 x 45W in Class A (schakelbaar), D/A converter Burr Brown PCM1796, USB-B converter X-MOS USB3318. Analoge ingangen: Phono

Nadere informatie

1. BESCHRIJVING. "-" aansluiting. power LED. ventilator "+" aansluiting zekering. ON/OFF schakelaar. AC uitgangsstopcontact 2.

1. BESCHRIJVING. - aansluiting. power LED. ventilator + aansluiting zekering. ON/OFF schakelaar. AC uitgangsstopcontact 2. 1. BESCHRIJVING power LED "-" aansluiting ON/OFF schakelaar AC uitgangsstopcontact ventilator "+" aansluiting zekering 2. AANSLUITINGEN Verbind de inverter met de batterij (krokodillenklemmen meegeleverd)

Nadere informatie

X-i1000 (Begin januari 2015) NIEUW

X-i1000 (Begin januari 2015) NIEUW X-i1000 (Begin januari 2015) NIEUW 3760179291094 in Class AB 2 x 220W / 8 Ohm (2 x 400W / 4 Ohm). VU meters. 2 x 45W in Class A (schakelbaar), D/A converter Burr Brown PCM1796, USB-B converter X-MOS USB3318.

Nadere informatie

daudio Daudio ASP AMP

daudio Daudio ASP AMP Daudio ASP AMP Gebruiksaanwijzing 4 mei 2014 Introductie De daudio ASP AMP bevat actieve filtering en versterking die specifiek zijn ontwikkeld voor de daudio luidsprekers. Voor een stereo systeem zijn

Nadere informatie

Het moederbord van de zendontvanger "PiligrimPro"

Het moederbord van de zendontvanger PiligrimPro Ruwe vertaling PA3ECT, deze is niet verantwoordelijk voor vertaal fouten. Het moederbord van de zendontvanger "PiligrimPro" Dankzij de op moderne componenten gebaseerde efficiënte ontwerp technieken, heeft

Nadere informatie

Is de netspanning bij u niet zoals vermeld is op het typeplaatje, op de achterkant van het apparaat, neem dan contact op met uw handelaar.

Is de netspanning bij u niet zoals vermeld is op het typeplaatje, op de achterkant van het apparaat, neem dan contact op met uw handelaar. \ G Deze versterker vertegenwoordigt een nieuwe stap voorwaarls in de digitale geluidstechniek. Met deze versterker met Digitaal/Analoog converter krijgt u de beschikking over een aantal mogelijkheden

Nadere informatie

Handleiding Dual Tube Pre Amp basvoorversterker

Handleiding Dual Tube Pre Amp basvoorversterker Handleiding Dual Tube Pre Amp basvoorversterker Veiligheidsvoorschriften 1. Dit toestel wordt met netspanning (230V~) gevoed. Sluit het apparaat uitsluitend aan op contactdozen met randaarde! Open de versterker

Nadere informatie

KN-MICW310 KN-MICW KANALEN. Draadloos Microfoonsysteem GEBRUIKSAANWIJZING NEDERLANDS.

KN-MICW310 KN-MICW KANALEN. Draadloos Microfoonsysteem GEBRUIKSAANWIJZING NEDERLANDS. KN-MICW30 KN-MICW320 50 KANALEN Draadloos Microfoonsysteem GEBRUIKSAANWIJZING www.konigelektronic.info NEDERLANDS 0336 INTRODUCTIE: Dit draadloze microfoonsysteem maakt gebruik van geavanceerde communicatietechnologie

Nadere informatie

Musical Fidelity V-Series V-CAN V-DAC V-LPS

Musical Fidelity V-Series V-CAN V-DAC V-LPS Musical Fidelity V-Series V-CAN V-DAC V-LPS V-Series V-CAN Hoofdtelefoonversterker V-CAN Hoofdtelefoonversterker De nieuwe V-CAN van Musical Fidelity is de eerste telg van zeven uit de familie van de V-Series.

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. Actieve/Passieve Luidspreker PAS-212 (A/P)

GEBRUIKSAANWIJZING. Actieve/Passieve Luidspreker PAS-212 (A/P) GEBRUIKSAANWIJZING Actieve/Passieve Luidspreker PAS-212 (A/P) 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 PAS-212A Optioneel MPA-stand Optioneel PAS-212P Optioneel speaker aansluiting voor versterker of

Nadere informatie

Nederlandse Gebruikershandleiding L.U.C.A.S. NANO 300

Nederlandse Gebruikershandleiding L.U.C.A.S. NANO 300 Nederlandse Gebruikershandleiding L.U.C.A.S. NANO 300 Gefeliciteerd en dank u voor het kiezen van een HK AUDIO product! Het zit allemaal in de naam: LUCAS NANO 300 brengt onze succesvolle LUCAS systemen

Nadere informatie

Hartelijk dank voor de aanschaf van dit Albox product.

Hartelijk dank voor de aanschaf van dit Albox product. GEBRUIKSAANWIJZING Hartelijk dank voor de aanschaf van dit Albox product. Lees deze handleiding goed door. Er staan tips in die u helpen de weergavekwaliteit van uw geluidssysteem te optimaliseren. Als

Nadere informatie

PA462 GEBRUIKSAANWIJZING

PA462 GEBRUIKSAANWIJZING PA462 GEBRUIKSAANWIJZING In deze gebruiksaanwijzing vindt u alles wat van belang is voor de aansluiting en bediening van de vm PA462. Lees daarom vóór de installatie de tekst aandachtig door. Algemene

Nadere informatie

U heeft zowel een AudioCast Zender als een AudioCast Ontvanger nodig om een compleet SoundCast AudioCast systeem te vormen!

U heeft zowel een AudioCast Zender als een AudioCast Ontvanger nodig om een compleet SoundCast AudioCast systeem te vormen! Dank U voor de aankoop van een SoundCast draadloos systeem. SoundCast producten staan garant voor de beste kwaliteit in draadloze transmissie van een geluidsbron, vrij van storingen. U heeft zowel een

Nadere informatie

GTO-5EZ/GTO-3EZ eindversterker. Nederlands

GTO-5EZ/GTO-3EZ eindversterker. Nederlands /GTO-3EZ eindversterker Nederlands Handleiding Waarom het belangrijk is deze handleiding te lezen De prestaties van het audiosysteem in uw auto worden evenzeer bepaald door een correcte installatie en

Nadere informatie

EURORACK MXB1002 Korte handleiding Versie 1.0 September 2000 www.behringer.com NEDERLANDS VEILIGHEIDSINSTRUCTIES CAUTION: Om de kans op elektrische schokken te verminderen wordt het afgeraden om zelf het

Nadere informatie

Handboek Oosterkerkgemeente

Handboek Oosterkerkgemeente Handboek Oosterkerkgemeente 3.4.8 Bedieningsinstructie van de geluidsinstallatie 7 juli 2011 A. Versterkerkast B. Bedieningspaneeltje op de kosterbank: C. Bediening: Van boven naar beneden ziet u de volgende

Nadere informatie

Nederlandse versie. Inleiding. Inhoud van de verpakking. Specificaties. HM301 Sweex Speaker Control Neckband Headset

Nederlandse versie. Inleiding. Inhoud van de verpakking. Specificaties. HM301 Sweex Speaker Control Neckband Headset HM301 Sweex Speaker Control Neckband Headset Inleiding Allereerst hartelijk dank voor de aanschaf van de Sweex Speaker Control Neckband Headset. Met deze headset wordt luisteren naar je favoriete muziek,

Nadere informatie

STUDIO CONDENSER MICROPHONES C 4

STUDIO CONDENSER MICROPHONES C 4 Handleiding A50-83031-00001 1. Veiligheidsaanwijzingen Voor de inbedrijfstelling van het toestel moeten alle veiligheids- en bedieningsaanwijzingen zorgvuldig worden gelezen. Bewaar alle veiligheids- en

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING MPA-50 DRAADLOZE OMROEPVERSTERKER

GEBRUIKSAANWIJZING MPA-50 DRAADLOZE OMROEPVERSTERKER GEBRUIKSAANWIJZING MPA-50 DRAADLOZE OMROEPVERSTERKER 1 INHOUDSOPGAVE OVERZICHT VERSTERKER... 3 VOOR GEBRUIK: Accu... 4 Draadloze body-pack... 4 Gain instelling... 4 Powerschakelaar... 4 INSTELLINGEN VERSTERKER:

Nadere informatie

Bestnr ELA mengversterker MUP

Bestnr ELA mengversterker MUP Bestnr. 301549 ELA mengversterker MUP 12.4-12.5 Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar

Nadere informatie

Met bovenstaande nummers zijn wij ook op Whatsapp bereikbaar.

Met bovenstaande nummers zijn wij ook op Whatsapp bereikbaar. Verhuurlijst Mei 2015 CR-Audio CR-Audio licht & geluid verhuur Bovenderstraat 29 6447 CD Merkelbeek www.cr-audio.nl info@cr-audio.nl Ruud Maas / +316 4238 10 66 Christiaan Bonne / +316 1441 47 44 Met bovenstaande

Nadere informatie

Owner s Manual. ZT Amplifiers. Lunchbox Acoustic. Acoustic/Vocal Amplifier LBA1

Owner s Manual. ZT Amplifiers. Lunchbox Acoustic. Acoustic/Vocal Amplifier LBA1 Owner s Manual ZT ZT Amplifiers Lunchbox Acoustic Acoustic/Vocal Amplifier LBA1 Features 1 2 3 4 Top Panel I N S T R U M E N T VOLUME GAIN BASS TREBLE REVERB 3 2 1 OFF FEEDBACK CUT M I C R O P H O N E

Nadere informatie

APOLLO / APHRODITE / HERCULES - EXCELLENCE SERIES -

APOLLO / APHRODITE / HERCULES - EXCELLENCE SERIES - APOLLO / APHRODITE / HERCULES - EXCELLENCE SERIES - Gebruikershandleiding Versie 1.0 Auteursrecht Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fabrikant enig deel van

Nadere informatie

1. BESCHRIJVING spanningsindicator. voedingsschakelaar. AC uitgangs stopcontact krokodilleklemmen. ventilator 2. VERBINDINGEN

1. BESCHRIJVING spanningsindicator. voedingsschakelaar. AC uitgangs stopcontact krokodilleklemmen. ventilator 2. VERBINDINGEN 1. BESCHRIJVING spanningsindicator voedingsschakelaar AC uitgangs stopcontact krokodilleklemmen ventilator 2. VERBINDINGEN Verbind het rode snoer met de "+" van de batterij (rode aansluiting) en met het

Nadere informatie

STUDIO-CONDENSATORMICROFOON C-1

STUDIO-CONDENSATORMICROFOON C-1 Gebruiksaanwijzing versie 1.0 november 2003 NEDERLANDS 1. VEILIGHEIDSAANWIJZINGEN Veiligheidsaanwijzingen in detail: Voor de inbedrijfstelling van het toestel moeten alle veiligheids- en bedieningsaanwijzingen

Nadere informatie

Subwoofer Versterker. Nederlands. Handleiding

Subwoofer Versterker. Nederlands. Handleiding GTO-1001EZ/ GTO-751EZ/GTO-501EZ Subwoofer Versterker Nederlands Handleiding Waarom het belangrijk is deze handleiding te lezen De prestaties van het audiosysteem in uw auto worden evenzeer bepaald door

Nadere informatie

LBB 190x/10 and LBB 191x/10 Plenamengversterkers

LBB 190x/10 and LBB 191x/10 Plenamengversterkers Commnicatiesystemen LBB 190x/10 and LBB 191x/10 Plena-mengversterkers LBB 190x/10 and LBB 191x/10 Plenamengversterkers www.boschsecrity.nl Serie van een- en tweezonemengversterkers van 30 W tot 120 W Vier

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. Actieve/Passieve Luidspreker PAS-215 (A/P)

GEBRUIKSAANWIJZING. Actieve/Passieve Luidspreker PAS-215 (A/P) GEBRUIKSAANWIJZING Actieve/Passieve Luidspreker PAS-215 (A/P) 1 5 6 7 ON/ OFF MODE LEVEL MIN MAX MIC MP3 PLAYER LEVEL MIN MAX MIN MAX MIN MAX LINE IN HIGH LOW L R MIN MA X Line out 1 3 8 CLIP POWER 10

Nadere informatie

GTO-804EZ/GTO-504EZ eindversterker. Nederlands

GTO-804EZ/GTO-504EZ eindversterker. Nederlands GTO-804EZ/GTO-504EZ eindversterker Nederlands Handleiding Waarom het belangrijk is deze handleiding te lezen De prestaties van het audiosysteem in uw auto worden evenzeer bepaald door een correcte installatie

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing CABLE TESTER CT100. Professional 6-in-1 Cable Tester

Gebruiksaanwijzing CABLE TESTER CT100. Professional 6-in-1 Cable Tester Gebruiksaanwijzing CABLE TESTER CT100 Professional 6-in-1 Cable Tester 2 CABLE TESTER CT100 Gebruiksaanwijzing 1. Inleiding Hartelijk gefeliciteerd! Met de CT100 heeft u een onmisbaar instrument voor het

Nadere informatie

e 914 Gebruiksaanwijzing

e 914 Gebruiksaanwijzing e 914 Gebruiksaanwijzing Delivery includes Delivery includes e 914 microfoonklem MZQ 800 windscherm MZW 64 tasje beknopte gebruiksaanwijzing veiligheidsvoorschriften Deze microfoon is niet compatibel met

Nadere informatie

VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN

VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN Om kortsluiting te voorkomen, dient dit product uitsluitend binnenshuis gebruikt te worden, en alleen in droge ruimten. Stel de componenten niet bloot aan regen of vocht. Niet

Nadere informatie

INSTEEKKAARTJES 33 QUAD FM3 HANDLEIDING

INSTEEKKAARTJES 33 QUAD FM3 HANDLEIDING Vintage Audio Repair Augustus 2017 INHOUDSOPGAVE Inleiding.....3 Insteekkaartjes...3 & 4 Aansluiten 303...4, 5 & 6 Aansluiten 33...7 & 8 Kabels......7 & 8 Aansluiten FM3...9 Bediening Quad set...9 & 10

Nadere informatie

HANDLEIDING MULTIFUNCTIONELE ACTIEVE SPEAKERS TWEEWEG BI-AMPED ACTIEVE SPEAKERS SMS8P, SMS10P, SMS12P, SMS15P

HANDLEIDING MULTIFUNCTIONELE ACTIEVE SPEAKERS TWEEWEG BI-AMPED ACTIEVE SPEAKERS SMS8P, SMS10P, SMS12P, SMS15P HANDLEIDING NL MULTIFUNCTIONELE ACTIEVE SPEAKERS TWEEWEG BI-AMPED ACTIEVE SPEAKERS SMSP, SMS0P, SMSP, SMSP TWEEWEG ACTIEVE SPEAKERS MET MP-SPELER SMSPLCD, SMS PLCD BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES LEES

Nadere informatie

Veiligheidsinstructies

Veiligheidsinstructies 1 Veiligheidsinstructies Veiligheidsinstructies 1 Alle veiligheidsinstructies, waarschuwingen en gebruiksaanwijzingen moeten als eerste gelezen worden. 2 Alle op het apparaat aanwezige waarschuwingen dienen

Nadere informatie

CUBE BLUETOOTH LUIDSPREKER. kitsound.co.uk GEBRUIKSAANWIJZING. JB. 3079/Gemaakt in China. KitSound Christchurch, Dorset, BH23 4FL, UK

CUBE BLUETOOTH LUIDSPREKER. kitsound.co.uk GEBRUIKSAANWIJZING. JB. 3079/Gemaakt in China. KitSound Christchurch, Dorset, BH23 4FL, UK kitsound.co.uk CUBE BLUETOOTH LUIDSPREKER JB. 3079/Gemaakt in China. KitSound 2015 GEBRUIKSAANWIJZING Christchurch, Dorset, BH23 4FL, UK 1 1 Wij zijn ambachtelijk. Wij zijn muzikanten. Wij zijn KitSound

Nadere informatie

e 901 Gebruiksaanwijzing

e 901 Gebruiksaanwijzing e 901 Gebruiksaanwijzing Delivery includes Delivery includes e 901 tasje beknopte gebruiksaanwijzing veiligheidsvoorschriften Productoverzicht 1 2 2 4 1. spreekkorf 2. --bus. Rubber plaat 4. Montagesleuf

Nadere informatie

AV-1600 DIGITALE VERSTERKER HANDLEIDING

AV-1600 DIGITALE VERSTERKER HANDLEIDING AV-1600 DIGITALE VERSTERKER HANDLEIDING www.visionaudiovisual.com/nl/techaudio/av-1600 1 CONFORMITEITSVERKLARING Indien van toepassing, zijn alle producten van Vision gecertificeerd en voldoen ze aan alle

Nadere informatie

Draai de schroeven goed aan zodat u een optimale verbinding bekomt.

Draai de schroeven goed aan zodat u een optimale verbinding bekomt. 1. BESCHRIJVING spanningsindicator voedingsschakelaar AC uitgangsstopcontact krokodilleklemmen 2. VERBINDINGEN Verbind het rode snoer van het "+" stopcontact (rode aansluiting) van de batterij met het

Nadere informatie

Omdat je in de keuken, slaapkamer of studeerkamer / studentenkamer ook in het bezit wilt zijn van een goede sound.

Omdat je in de keuken, slaapkamer of studeerkamer / studentenkamer ook in het bezit wilt zijn van een goede sound. Feestbeest Kombo 22 Omdat je in de keuken, slaapkamer of studeerkamer / studentenkamer ook in het bezit wilt zijn van een goede sound. 299,99 (Adviesprijs) Kleuren: zwart Gratis verzending reviews: Highlights:

Nadere informatie

HANDLEIDING. NEDERLANDS DM-1000 / DM-2000 Bestelcode: D4212 / D4213. Highlite International B.V. Vestastraat EX Kerkrade Nederland

HANDLEIDING. NEDERLANDS DM-1000 / DM-2000 Bestelcode: D4212 / D4213. Highlite International B.V. Vestastraat EX Kerkrade Nederland HANDLEIDING NEDERLANDS V1 Highlite International B.V. Vestastraat 2 6468 EX Kerkrade Nederland Inhoudsopgave Waarschuwing... 2 Veiligheidsinstructies... 2 Bepalingen voor het gebruik... 4 Retourneren...

Nadere informatie

Absolute verstaanbaarheid van radio en televisie

Absolute verstaanbaarheid van radio en televisie BLACK VELVET OPUS Absolute verstaanbaarheid van radio en televisie Black Velvet Audio Vindt u mensen op de televisie soms slecht verstaanbaar? Of merkt u in uw omgeving dat de tv vaak erg hard staat? Zet

Nadere informatie

PA555 GEBRUIKSAANWIJZING

PA555 GEBRUIKSAANWIJZING PA555 GEBRUIKSAANWIJZING In deze gebruiksaanwijzing vindt u alles wat van belang is voor de aansluiting en bediening van de vm PA555. Lees daarom vóór de installatie de tekst aandachtig door. Algemene

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Keyboardversterker Belangrijkste kenmerken KC-220 is een stereo keyboardversterker die speciaal ontworpen is voor een hoge geluidskwaliteit. Hij is geschikt voor verschillende bronnen

Nadere informatie

Bedieningshandleiding. Netgelijkrichter 24 V, 5 A met UPS Oproepsysteem 834

Bedieningshandleiding. Netgelijkrichter 24 V, 5 A met UPS Oproepsysteem 834 Bedieningshandleiding Netgelijkrichter 24 V, 5 A met UPS 2973 00 Oproepsysteem 834 Veiligheidsaanwijzingen Inbouw en montage van elektrische apparaten mogen uitsluitend worden uitgevoerd door een elektrotechnicus.

Nadere informatie

Pilotenhandboek B Yamaha Guitar Group, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Pilotenhandboek B Yamaha Guitar Group, Inc. Alle rechten voorbehouden. Pilotenhandboek 40-00-0402 - B www.line6.com/manuals 2018 Yamaha Guitar Group, Inc. Alle rechten voorbehouden. Even voorstellen Draadloze vrijheid voor uw pedalenbak. Beste signaalkwaliteit in deze klasse

Nadere informatie

Register your product and get support at SPA1260. NL Gebruiksaanwijzing

Register your product and get support at   SPA1260. NL Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/support SPA1260 NL Gebruiksaanwijzing a (L) (R) b (L) (R) c d e (L) (R) f (L) (R) AUX NL Waarschuwing: Zorg dat het product niet wordt blootgesteld

Nadere informatie

1. BESCHRIJVING 2. VERBINDINGEN

1. BESCHRIJVING 2. VERBINDINGEN 1. BESCHRIJVING spanningsindicator AC uitgangsstopcontact krokodilleklemmen voedingsschakelaar 2. VERBINDINGEN Verbind de inverter met de sigarettenplug voor apparaten van 0-150W of rechtstreeks met de

Nadere informatie

Acube GEBRUIKERSHANDLEIDING. Draadloos PA Met MP3 Speler. GEBRUIKERSHANDLEIDING(Nederlands)... D1-D7

Acube GEBRUIKERSHANDLEIDING. Draadloos PA Met MP3 Speler. GEBRUIKERSHANDLEIDING(Nederlands)... D1-D7 Acube Draadloos PA Met MP3 Speler GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING(Nederlands)... D1-D7 INHOUD Functies...1 Belangrijke veiligheidsinstructies...2 Functie beschrijving...3 Aansluiting...6 SpecificatiesSpecificaties...7

Nadere informatie

1.0 Inleiding... 3 2.0 Beschrijving onderdelen... 4 3.0 Aansluiten van de Comfort Duett... 5 3.1 Het laden van de batterij... 5 3.

1.0 Inleiding... 3 2.0 Beschrijving onderdelen... 4 3.0 Aansluiten van de Comfort Duett... 5 3.1 Het laden van de batterij... 5 3. COMFORT DUETT Multi Care Systems B.V. Wijkermeerstraat 16 Postbus 275 2130 AG Hoofddorp Telnr. : 023-5544011 Faxnr. : 023-5556461 Teksttel. : 023-5571610 E-mail : info@multicaresystems.nl 1.0 Inleiding...

Nadere informatie

LPTTX KANAALS SOFT TOUCH DMX SCHAKELPANEEL

LPTTX KANAALS SOFT TOUCH DMX SCHAKELPANEEL 12-KANAALS SOFT TOUCH DMX SCHAKELPANEEL 1. Inleiding Dank u voor uw aankoop! Lees deze handleiding grondig voor u het toestel in gebruik neemt. Dit krachtige en veelzijdige toestel beschikt over 12 kanalen

Nadere informatie