De spelletjesfabriek Jumbo, bekend van Mens-erger-je-niet en Ganzenbord besloot zijn hoofdkantoor te verplaatsen van Amsterdam naar het voormalige

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De spelletjesfabriek Jumbo, bekend van Mens-erger-je-niet en Ganzenbord besloot zijn hoofdkantoor te verplaatsen van Amsterdam naar het voormalige"

Transcriptie

1 Jumbo aan de Zaan

2

3 VERKADE De spelletjesfabriek Jumbo, bekend van Mens-erger-je-niet en Ganzenbord besloot zijn hoofdkantoor te verplaatsen van Amsterdam naar het voormalige Verkade complex in Zaanstad. Dit complex is door Cocon Vastgoed Management BV i.s.m. Carree architecten verbouwd tot een verzameling van ateliers, sportvoorzieningen, horeca, winkels, woningen en kantoorunits. Hierbij is het industriële karakter van de fabrieksgebouwen intact gelaten, door bijvoorbeeld de historische constructies in het zicht te laten en de bestaande tegelvloeren te handhaven. In het midden van de fabriek is een aantal overkappingen verwijderd waardoor een centraal binnenplein is ontstaan dat zorgt voor licht en luchttoetreding in de omliggende gebouwen.

4

5 UITGANGSPUNTEN Jumbo is gevestigd in het oudste deel van het complex dat bestaat uit 3 lagen. In opdracht van Koninklijke Hausemann en Hötte BV heeft Studio De Leur Wasch in dit basiliekachtige deel van het complex het hoofdkantoor van Jumbo vormgegeven. Behoud en versterking van het industriële karakter was hierbij het belangrijkste uitgangspunt. De oude fabriekskenmerken zijn na de verbouwing bewaard gebleven; gietijzeren kolommen die de stalen balken ondersteunen, betegelde wanden en vloeren, houten trappenhuizen en een stalen kapconstructie. Hergebruik van bestaande inrichtings-elementen uit het Verkade complex zoals stalen scheidingwanden en lichtarmaturen versterken dit karakter.

6

7 HERGEBRUIK Naast het hergebruik van elementen uit de Verkadefabriek, was het hergebruik van het zestiger jaren meubilair uit het kantoor in Amsterdam een bepalend uitgangspunt. Uit budgetaire overwegingen werd besloten zoveel mogelijk bureau's, stoelen, (laden)kasten en studioapparatuur in gebruik te houden. Tenslotte kwamen er tijdens de verhuizing vele historische objecten boven water, die in Zaandam bij konden dragen aan het Jumbo-gevoel.

8

9

10

11 MATERIALEN Ook de keuze van nieuwe materialen en kleuren is afgestemd op de bestaande materialen in het pand. Het oker van de tegelvloer komt terug in de rubberen vloeren op de begane grond. Het hout van de verhoogde vloer op de eerste verdieping is afgestemd op het hout van het bestaande kantoormeubilair. Daaraan toegevoegd zijn het ei-glans wit van de verlichtingsarmaturen en de constructie, wit voor de wanden en zwart voor de lage kasten. Het bestaande meubilair is in deze kleuren gespoten. De verzinkte kasten benadrukken het industriële karakter van het gebouw en het rood (uit het logo van Jumbo) wordt toegepast als accentkleur.

12

13 CONCEPT Om de ruimtelijkheid en het industriële karakter van het gebouw zo goed mogelijk tot uiting te laten komen is gekozen voor vrij opgesteld meubilair en vrij hangende verlichting. Werkplekken worden geclusterd: de werktafels worden tot een vierkant gekoppeld, met ieder een halfhoge kast aan de kop, die tevens dient als afscheiding en magneetbord. De vrijstaande kastenwanden fungeren als scheidingswanden en creëren nieuwe volumes in de ruimte. Een ander belangrijk ontwerp-principe is de routing binnen het pand. Op elke verdieping loopt er tussen de verschillende functies een centrale as. Centraal, op de rode stip bevinden zich de ontmoetings- en ontspanningsplekken.

14

15 Begane Grond Op de begane grond bevindt zich centraal in de ruimte de ontvangstruimte, die op de as loopt van de ingang aan de Zaan naar de centrale middenruimte van het complex. In een doos die los in de ruimte lijkt te staan is de showroom/ verkoopruimte gecreëerd, waar alle spellen en winkeldisplays zijn ondergebracht. Het verkoopteam en ICT bevinden zich ook op deze verdieping. Deze werkplekken bestaan uit eilandjes op verhoogde vloeren bekleed met oker noppenrubber deels begrensd door kasten. Ook de hier gevestigde lunchruimte is een eiland, gevormd door een grote tafel begrensd door lange houten banken met op de kop een hoge kast.

16

17

18

19 1e verdieping Deze verdieping is over de gehele breedte in 3 zones verdeeld; aan de voorzijde, met uitzicht op de Zaan, bevindt zich de administratie, weliswaar open in de ruimte maar doordat de vloer, uitgevoerd in eiken hier weer verhoogd is t.o.v. de oorspronkelijke tegelvloer is het toch een apart gebied. Aan de achterzijde, de kant van het binnenplein bevinden zich over de volle breedte naast elkaar afgesloten ruimtes: het kantoor van de drie directeuren, van de personeelsmanager en een spreekkamer. Het middengebied bevat enkele facilitaire elementen en een speelruimte voor het personeel.

20

21

22

23 2e verdieping Op de tweede verdieping, onder de kap, hebben de afdelingen marketing & productie hun werkruimtes en werken de ontwerpers aan de spellen. Dankzij de daklichten is daarvoor voldoende daglicht aanwezig. In lange, vrijstaande stellingen zijn de verschillende spellen ondergebracht en er is een lange testtafel waar de spellen uitgeprobeerd worden. Het oorspronkelijke karakter van het gebouw is hier het meest duidelijk, met de zichtbare dakconstructie, de gietijzeren kolommen en de originele tegelvloer.

24

25

26

27 Speciaalmeubilair Voor de inrichting van het nieuwe kantoor zijn niet alleen nieuwe constructies ontworpen met gebruikmaking van bestaande meubels - zoals de werkeilanden met acoustische tussenwand op de begane grond - er zijn ook veel nieuwe elementen ontworpen. Aan de buitenzijde van de verkoopruimte bijvoorbeeld zijn kleine perspex vitrines opgehangen, waarin zich prijzen en nominaties bevinden. Het interieur van de vitrine bestaat uit een grondplaat en een achterwand van spiegel-perspex op een console aan de wand, waardoor verlichting niet nodig is.

28

29 De verzinkte stellingkasten die op iedere verdieping een prominente rol spelen zijn deels voorzien van speciaal ontwikkelde voorzet-deuren. Deze deuren zijn opgebouwd uit een semi-transparante tube-plaat met een dunne aluminium omlijsting. De hiervoor ontworpen scharnierpunten passen in de bestaande uitsparingen in de staanders van deze kasten.

30

31 Lichtplan Op alle verdiepingen wordt de verlichting gevormd door vrijhangende, hergebruikte tl-armaturen over de volle breedte die zo de ruimte zichtbaar maken; ook waar gebruik is gemaakt van scheidingswanden. Omdat deze vanaf een hoogte van twee meter in glas zijn uitgevoerd zijn de lichtstroken altijd in de volle lengte zichtbaar.

32

33 Belettering De wanden en vloeren van het gebouw waren voorheen voorzien van teksten en cijfers. Studio Jesse heeft voorstellen gemaakt voor grafische toevoegingen gebaseerd op deze karakteristieke typografie. Zo kan de slogan 'Jumbo brings playing to life' aansluitend op de bestaande plinten worden toegepast. De bekende olifant kan worden ingezet als grafisch element op bestaande wanden of losse scheidingselementen. De pictogrammen voor de toiletten zijn afgeleid van ikonen uit oude spelregels en verpakkingen van Jumbo.

34

35

36 opdrachtgevers en projecten Kantoren Schaap & Partners, Rotterdam Bureau B + B, Amsterdam Dimensions BV, Amsterdam Levob verzekeringen, Den Bosch Shell, Rijswijk Politie, regiokantoor Maastricht PTT Telecom, Hilversum Buma/Stemra, Amsterdam Endemol Entertainment, Hilversum Wagner & Partners, Rotterdam CS modegroep, Nieuw Vennep LA Colours, Amsterdam TPG Post, Hoofddorp AON, Hoofddorp Kverneland Grass, Nieuw Vennep Interpolis, Tilburg Jumbo Nederland, Zaandam Kardan BV, Amsterdam ING Bank Bankkantoren landelijk Amsterdamse Poort, Amsterdam Gebouw Centerpoint, Amsterdam Acadium, Amsterdam Zilveren Toren, Den Haag Retailcenters, landelijk Effectenkantoren, landelijk Freeler hoofdkantoor, Almere ING Vastgoed, Den Haag Service Center Hypotheken, Amsterdam en Eindhoven I.H.S. Free work Space, Maastricht Financial Plaza, Amsterdam Millieum Toren, Rotterdam Nationale Nederlanden, HP Den Haag en DP Rotterdam Postbank, Amsterdam, Den Haag en Arnhem C+E Bank, Utrecht renovatie (i.s.m. Veenendaal + Bos architecten) haalbaarheids studie (i.o.v. Marijke v.d Wijst) indelingen en speciaalmeubilair (i.s.m. Theo Laken interieur. architectuur) indelingen (i.s.m. Veenendaal + Bos architecten) concept en indelingen (i.o.v. Hidde consultants) indelingen en speciaalmeubilair (i.o.v. Hidde consultants) presentatie (i.o.v. Hidde consultants) interieur raad van bestuur (i.s.m. Veenendaal + Bos architecten) ontwerp directiekamers (i.s.m. Veenendaal + Bos architecten) concept, indeling en ontwerp hoofdkantoor concept, ontwerp inrichting kantoor + showroom indelingen en ontwerp studio's ontwerp directiekamers (i.s.m. Veenendaal + Bos architecten) interieur raad v. bestuur (i.s.m. Veenendaal + Bos architecten) concept, indeling en ontwerp hoofdkantoor bibliotheek en clubhuis (i.s.m. Bas van Tol) concept, ontwerp en inrichting (m.m.v. Studio Jesse) concept inrichting, kleur en materiaal voorstellen (i.s.m. Mariëtta Hoogland) indelingen en speciaal meubilair (Fitch) kleuren, materiaalconcept en ontwerp service ruimtes kleuren, materiaalconcept en ontwerp service ruimtes ontwerp en inrichting kantoor ontwerp en inrichting kantoor en vergadercentrum concept interieur huisstijl concept interieur huisstijl concept interieur huisstijl concept interieur huisstijl concept en uitwerking interieur huisstijl interieurhuisstijl backoffices indelingen concept en ontwerp ontwerp en inrichting concept en uitwerking interieur huisstijl kleuren, materiaalconcept en ontwerp service ruimtes ontwerp en inrichting kantoor Winkels Claudia Sträter In de Bogaard, Rijswijk Lucky Jack, Amsterdam Chabrol wines, Amsterdam Tampopo, Amsterdam Diversen Holland International, Amsterdam St. Bavo Muziekintituut, Haarlem ontwerp pilotstore (i.s.m. Veenendaal + Bos architecten) werktekeningen (i.o.v. SVT) werktekeningen (i.o.v. SVT) ontwerp verbouwing en inrichting (i.s.m. Theo Laken interieur architectuur) ontwerp pilotstore (i.s.m. Bas van Tol) pilot, inrichtingsconcept rondvaartboten (i.s.m. Theo Laken int. architectuur) inrichtings voorstellen koorschool Particuliere opdrachtgevers Woonhuizen en appartementen te Amsterdam, Nieuw Vennep en Oud Sloten Boerderij, Swolgen haalbaarheids studie Showrooms en stands Diverse stands en showrooms Assmann kantoormeubelen, Leusden Trespa BV, Weert Léo Schellens BV, Deurne i.o.v. Ulf Moritz Design ontwerp showroom ontwerp stand Bouw Beurs, Utrecht ontwerp en stands voor beurzen in Como, Frankfurt en Brussel Projectcollecties en specials Academisch Ziekenhuis, Groningen ontwerp bedlinnen (i.o.v. Hidde consultants en i.s.m. Anne Mieke Kooper) Gasunie, Groningen ontwerp tafellinnen (i.o.v. Hidde consultants en i.s.m. Anne Mieke kooper) Moquette Industrie Deventer ontwerp tapijt collectie (i.s.m. Anne Mieke Kooper) Longlife Carpets, Duitsland dessin en kleur advies (i.s.m. Ulf Moritz Design) Endemol Entertainment, Hilversum ontwerp karpetten en lopers (i.o.v. Veenendaal + Bos architecten) ING, Rembrandt Toren, Amsterdam ontwerp karpet v.d. Brink + Campman, Amersfoort tapijt collectie (i.o.v. BRS Premsela Vonk- Mieke Poot) Trespa BV, Weert collectie volkern, Athlon, (i.s.m. Josee de Pauw) Mannington Carpets, USA presentatie interieur en architectuur trends in Europa Officiershotel, Den Helder ontwerp karpetten (i.o.v. architectenbureau Van Herk & De Kleyn) ABN Amro private banking, Bussum ontwerp karpet (i.o.v. OIII Mieke Poot) Léo Schellens BV, Deurne advies en collectie velours Rockpanel, Roermond advies en collectie gevelbekleding Leoxx BV, Houten advies en collectie projecttapijt Koninklijke Hulshof, Lichtenvoorde advies en collectie meubelleer (m.m.v. Marty Lamers) Onderwijs The Design Academy, Eindhoven KABK, Zwolle KABK, Maastricht en Den Haag docent afdeling Man + Identity, sinds 1992 tot heden docent afdeling Interieur architectuur rijksgecomiteerde afdeling Textiel

37 Studio De Leur Wasch Eric Wasch, interieurarchitect (BNI) Helen de Leur, industrieel ontwerper (BNO) Studio De Leur Wasch is een bureau voor interieur architectuur en industriële vormgeving dat is opgericht in Met ruim 20 jaar ervaring in hun vakgebied hebben Eric Wasch en Helen de Leur zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van interieur concepten, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. In de uitvoeringsfase wordt regelmatig gebruik gemaakt van bestaande samenwerkingsverbanden met andere disciplines. Daarnaast is het bureau gespecialiseerd in het ontwerpen van collecties op het gebied van kleur, dessin en materiaal voor de projectmarkt. Deze collecties omvatten niet alleen tapijt en meubelstof, maar ook leer en volkern gevelplaten.

38 interieur architectuur en industrieel ontwerp Pakhuis Wilhelmina Groenhoedenveem BL Amsterdam tekst Mariëtta Hoogland ontwerp Studio Jesse fotografie Christiaan de Bruijne

Service Centre Hypotheken, Amsterdam

Service Centre Hypotheken, Amsterdam kantoren ing OPDRACHTGEVER Service Centre Hypotheken, Amsterdam 2 ING Vastgoed, Den Haag Nationale Nederlanden, Rotterdam In 1991 is uit de fusie tussen verzekeraar Nationale Nederlanden en de NMB Postbank

Nadere informatie

ING Bank HQ Amsterdamse Poort

ING Bank HQ Amsterdamse Poort ING Bank HQ Amsterdamse Poort 1 ING Bank HQ Amsterdamse Poort Inleiding Na de recente splitsing van de bank- en de verzekeringstak ING en Nationale Nederlanden - destijds gevestigd in het ING House aan

Nadere informatie

verbouwing RvB KPN, Den Haag

verbouwing RvB KPN, Den Haag verbouwing RvB KPN, Den Haag situatie voor verbouwing Reorganisatie In april 011 is Eelco Blok benoemd tot nieuwe topman van KPN. Direct bij de start als CEO kondigde hij een grote reorganisatie van KPN

Nadere informatie

Beide verdiepingen van dit nieuwe hoofdkantoor bieden voldoende ruimte voor werknemers om te werken, verzamelen, te ontmoeten en ademen.

Beide verdiepingen van dit nieuwe hoofdkantoor bieden voldoende ruimte voor werknemers om te werken, verzamelen, te ontmoeten en ademen. Studio RIANKNOP, een in Amsterdam gevestigde studio voor interieurarchitectuur, ontwerpt uitgesproken interieurs. Sterk conceptuele ontwerpen die een verhaal vertellen waarin opdrachtgever, gebruikers,

Nadere informatie

G R O U N D E D A R C H I T E C T U R E. Studio Rolf.fr i.s.m. Zecc Architecten. Zwarte Parel Rotterdam Zuid

G R O U N D E D A R C H I T E C T U R E. Studio Rolf.fr i.s.m. Zecc Architecten. Zwarte Parel Rotterdam Zuid zwarte parel rotterdam ZUID titel ontwerp voorgevel ontwerp interieur programma periode Zwarte Parel Rotterdam Zuid Studio Rolf.fr i.s.m. Zecc Architecten Studio Rolf.fr woning en atelier 2008-2010 Maatschappelijke

Nadere informatie

interieur 3e verdieping gebouw H

interieur 3e verdieping gebouw H Erasmus Universiteit Rotterdam interieur 3e verdieping gebouw H jefvandenputte architectuur 1 2 opgave De opgave heeft betrekking op de 3e verdieping van gebouw H van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Nadere informatie

Hofman Dujardin Architecten. Hofman Dujardin Architecten BarentsKrans

Hofman Dujardin Architecten. Hofman Dujardin Architecten BarentsKrans Hofman Dujardin Architecten BarentsKrans Receptie balie in ontmoetingsgebied Atrium met bibliotheek Nieuw huis voor gerenommeerd advocaten- en notariskantoor Het gebouw stamt uit 1950 en heeft een vloeroppervlak

Nadere informatie

Nieuwbouw: APOLLO en MINERVA Amsterdam Deze tweelinggebouwen tegenover het Hilton Hotel voldoen aan de huidige architectonische, comfort en tehnische eisen. Inclusief automatisch parkeergarages. BVO: 12.312

Nadere informatie

WAANDERS IN DE BROEREN. Inzending ARC Interieur 2013

WAANDERS IN DE BROEREN. Inzending ARC Interieur 2013 WAANDERS IN DE BROEREN Inzending ARC Interieur 2013 INZENDING ARC INTERIEUR 2013 PROJECTGEGEVENS OPDRACHT Waanders In de Broeren - Dhr. W. Waanders LOCATIE Achter de Broeren 1-3 Zwolle OMSCHRIJVING renovatie

Nadere informatie

STUDIO FARRIS ARCHITECTS BVBA KORTE KLARENSTRAAT 4/ ANTWERP - BELGIUM T

STUDIO FARRIS ARCHITECTS BVBA KORTE KLARENSTRAAT 4/ ANTWERP - BELGIUM T 1 STUDIO FARRIS ARCHITECTS BVBA KORTE KLARENSTRAAT 4/4 2000 ANTWERP - BELGIUM STUDIO@STUDIOFARRIS.COM T + 32 3 237 64 18 WWW.STUDIOFARRIS.COM BTW BE0807 219 251 2 STABLE Studio Farris Architects heeft

Nadere informatie

RoboHouse Delft. RoboHouse Architectuur MAKEN

RoboHouse Delft. RoboHouse Architectuur MAKEN Delft In het voormalig biotechnologie gebouw van de TU Delft heeft Studio ArchitectuurMAKEN het ontwerp gerealiseerd voor. Het ontwerp bestaat naast een renovatie van zowel het historische pand als de

Nadere informatie

GARAGE ROTTERDAM. Remy Meijers Bemuurde Weerd oz 17 3514 AN Utrecht 030 2763732 BGG Paul Geerts: 06 51297490

GARAGE ROTTERDAM. Remy Meijers Bemuurde Weerd oz 17 3514 AN Utrecht 030 2763732 BGG Paul Geerts: 06 51297490 GARAGE ROTTERDAM Interieurarchitect Remy Meijers verbouwde een voormalige Volkswagen garage in Rotterdam tot tentoonstellingsruimte. Zowel de oorspronkelijke functie als de bouwstijl dienden als inspiratie

Nadere informatie

Interieur nieuwe depots Portugese Synagoge Amsterdam

Interieur nieuwe depots Portugese Synagoge Amsterdam Interieur nieuwe depots Portugese Synagoge Amsterdam KOSSMANN.DEJONG De Ruyterkade 107 1011 AB Amsterdam info@kossmanndejong.nl Bezoeker bekijkt het textieldepot met toramantels, torakronen en siertorens.

Nadere informatie

studio RIANKNOP Baarsjesweg HM Amsterdam

studio RIANKNOP Baarsjesweg HM Amsterdam Studio RIANKNOP, een in Amsterdam gevestigde studio voor interieurarchitectuur, ontwerpt uitgesproken interieurs. Sterk conceptuele ontwerpen die een verhaal vertellen waarin opdrachtgever, gebruikers,

Nadere informatie

Project 158 Studio Boot van Tuldenstraat 2-4-6, s-hertogenbosch

Project 158 Studio Boot van Tuldenstraat 2-4-6, s-hertogenbosch Project 158 Studio Boot van Tuldenstraat 2-4-6, s-hertogenbosch Opdrachtgever: Petra Janssen, Edwin Vollebergh mei 2010 - maart 2013 Fotograaf: René de Wit, Breda (RW) Petra Janssen, s-hertogenbosch (PJ)

Nadere informatie

Woningen. Prijzen en transacties. Provincie / Steden. Marktgegevens en prognoses. Transactieprijzen koopwoningen in mediaan 2016

Woningen. Prijzen en transacties. Provincie / Steden. Marktgegevens en prognoses. Transactieprijzen koopwoningen in mediaan 2016 Woningen 2017 Provincie / Steden Marktgegevens en prognoses Prijzen en transacties Aantal inwoners 2016 Aantal woningen 2016 Woningvoorraad/ huishoudens/inwoners 2020 2025 Koopwoningen Aantal verkochte

Nadere informatie

Onroerende kleursignalen geeft een overzicht van panden welke op een unieke en kunstzinnig wijze zijn uitgelicht.

Onroerende kleursignalen geeft een overzicht van panden welke op een unieke en kunstzinnig wijze zijn uitgelicht. VOORWOORD Geachte Fotoliefhebber, Onroerende kleursignalen geeft een overzicht van panden welke op een unieke en kunstzinnig wijze zijn uitgelicht. Gebouwen kunnen bij daglicht heel mooi zijn, maar in

Nadere informatie

THE OPEN HOUSE. Twee Open Huis opties. Volledig vormgegeven flexibiliteit

THE OPEN HOUSE. Twee Open Huis opties. Volledig vormgegeven flexibiliteit THE OPEN HOUSE THE OPEN HOUSE Volledig vormgegeven flexibiliteit Het Open Huis van Atelier van Wengerden is ontworpen rondom grote open ruimten met uitzicht en licht aan alle kanten. Hierbij ontstaat een

Nadere informatie

HilberinkboscH architecten Wamberg sM - berlicum. Bossche School woning Rosmalen 150 t

HilberinkboscH architecten Wamberg sM - berlicum. Bossche School woning Rosmalen 150 t HilberinkboscH architecten Wamberg 5-5258sM - berlicum Bossche School woning Rosmalen 150 t.073-6900136 - hetburo@hb-a.nl Bossche School woning van der Laan In 1956 heeft de architect Nico van der Laan

Nadere informatie

Woningen Provincie/Gemeenten Marktgegevens en prognoses Prijzen en transacties. Prijs per m² GBO in mediaan 2017

Woningen Provincie/Gemeenten Marktgegevens en prognoses Prijzen en transacties. Prijs per m² GBO in mediaan 2017 Woningen Provincie/Gemeenten Marktgegevens en prognoses Prijzen en transacties woningen woningen. Provincie Drenthe Assen 67.700 31.400 Woningvoorraad 32.900 33.700 33.700 Tussenwoning 448 16,7 166.000

Nadere informatie

Appartementencomplex Hoflaan. inzendingen ARC 2015 - INTERIEUR. PEÑA architecture

Appartementencomplex Hoflaan. inzendingen ARC 2015 - INTERIEUR. PEÑA architecture 2 1 Appartementencomplex Hoflaan inzendingen ARC 2015 - INTERIEUR PEÑA architecture 0 Project informatie: Project: Appartementen complex Hoflaan Adres: Hoflaan 60, 3062 JJ, Kralingen in Rotterdam Opdrachtgevers:

Nadere informatie

ZUIDERPARKLAAN - DEN HAAG

ZUIDERPARKLAAN - DEN HAAG ZUIDERPARKLAAN - DEN HAAG De dakopbouw aan de Zuiderparklaan bestaat uit een woon-, slaap- en badruimte met daaraan twee terrassen gelegen. Het terras aan de slaapkamer is op de ochtendzon georiënteerd

Nadere informatie

DE ALLIANTIE AMSTERDAM

DE ALLIANTIE AMSTERDAM interieur DE ALLIANTIE AMSTERDAM 30/08/2013 INZENDING arc13 next architects NEXT ARCHITECTS / de alliantie amsterdam / 30-08-2013 vooraf transformatie Het recent getransformeerde Huygens Dok vormt samen

Nadere informatie

interieur & architectuur restaurant Panama, Amsterdam 2e oosterparkstraat bn amsterdam +31 (0)

interieur & architectuur restaurant Panama, Amsterdam 2e oosterparkstraat bn amsterdam +31 (0) interieur & architectuur restaurant Panama, Amsterdam 2e oosterparkstraat 267 1092 bn amsterdam +31 (0)20 663 67 84 www.vasd.nl vasd@vasd.nl VASD brengt oude gebouwen tot leven Een gebouw met geschiedenis

Nadere informatie

Sociaal huis MErksplas

Sociaal huis MErksplas Sociaal Huis Merksplas DE Omgeving 1 Zicht naar de kerk 2 Zicht over het kruispunt 3 Het oude gemeentehuis met plein 4 Koppeling oude en nieuwe gemeentehuis 5 Het nieuwe gemeentehuis met terras 6 Overkant

Nadere informatie

contactadres: Joost Glissenaar email: jpcglissenaar@zonnet.nl telefoon: 0626490219

contactadres: Joost Glissenaar email: jpcglissenaar@zonnet.nl telefoon: 0626490219 Cultureel Centrum CREA, Nieuwe Achtergracht 170, Amsterdam (www.crea.uva.nl) opdrachtgever; Universiteit van Amsterdam / CREA ontwerp: Joost Glissenaar, Amsterdam / architecten van Mourik, Den Haag projectarchitect:

Nadere informatie

Ketelhuis Ceres TU/e eindhoven

Ketelhuis Ceres TU/e eindhoven Ketelhuis Ceres TU/e eindhoven Het ketelhuis Ceres behoort tot de 1e generatie gebouwen op de TU\e campus en is cultuurhistorisch een van de meest kenmerkende gebouwen. Door de technische vooruitgang is

Nadere informatie

project emmen www.drentea.nl Project Opdrachtgever Architect Adviseur Realisatie

project emmen www.drentea.nl Project Opdrachtgever Architect Adviseur Realisatie focusonprojects Project Opdrachtgever Architect Adviseur Realisatie Producten Gemeentehuis - Emmen Gemeente - Emmen De Zwarte Hond - Groningen BBN adviseurs voor gebouwen en gebieden - Houten 2008 Drentea

Nadere informatie

Flow Traders, Amsterdam Inzending voor ARC16 Interieur Award

Flow Traders, Amsterdam Inzending voor ARC16 Interieur Award Flow Traders, Amsterdam Inzending voor ARC16 Interieur Award Flow Traders, Amsterdam EEN INTERIEUR DAT FUNCTIONEEL UITGESPROKEN EN COMFORTABEL IS Team V heeft voor Flow Traders een uitgesproken en aanpasbaar

Nadere informatie

woonhuis eindhoven II

woonhuis eindhoven II woonhuis eindhoven II de bever architecten bna Paradijslaan 72, Postbus 7518, 5601 JM Eindhoven telefoon 040 2445987, fax 040 2368697 info@debeverarchitecten.nl www.debeverarchitecten.nl woonhuis eindhoven

Nadere informatie

Raad voor de Kinderbescherming in Den Haag

Raad voor de Kinderbescherming in Den Haag Raad voor de Kinderbescherming Ontwerp voor het interieur van het nieuwe kantoor van de Raad voor de Kinderbescherming in Den Haag 2018-2019 Bureau Kroner architecten Horizon en perspectief Ontwerp voor

Nadere informatie

inzending ARC15 Interieur Award Waal Vlaardingen

inzending ARC15 Interieur Award Waal Vlaardingen Waal Vlaardingen Opdrachtgever Waal, Vlaardingen Adres Schiedamsedijk 22, Vlaardingen Opgave herontwikkeling kantoorgebouw: interieur Ontwerp Van Ouwerkerk Architecten, Rotterdam Projectarchitect Arnold

Nadere informatie

Nu ben ik Woonachtig in Voorschoten en leraar ICT aan het ROC Leiden. Mijn grote passie in mijn vrije tijd is fotograferen.

Nu ben ik Woonachtig in Voorschoten en leraar ICT aan het ROC Leiden. Mijn grote passie in mijn vrije tijd is fotograferen. Hans Klopper, fotografie Ik woon niet in Zaandam-Zuid, maar ben wel een ras-zaankanter. Geboren en getogen in Zaandijk en de middelbare school doorlopen in Zaandam, Kattegat, Zuiddijk, Mavo De Werf, (bestaat

Nadere informatie

the bakery NEXT ontwikkelde een concept van grote elementen in de ruimte. De elementen functioneren

the bakery NEXT ontwikkelde een concept van grote elementen in de ruimte. De elementen functioneren the bakery design voor rabobank bestuurscentrum, utrecht, Nederland Het bestuurscentrum van de Rabobank Nederland, aan de Croeselaan in Utrecht, bestaat uit een tweetal met elkaar verbonden transparante

Nadere informatie

Collectie gemeente Zwartewaterland - deelcollectie Genemuiden

Collectie gemeente Zwartewaterland - deelcollectie Genemuiden Interieurinrichting gemeentehuis Genemuiden. Deze inventarisatie van het meubilair in het gemeentehuis van Genemuiden beperkt zich tot de interieuronderdelen die in 1968 door binnenhuisarchitect Dirk van

Nadere informatie

COBRA KWARTIER. Amstelveen

COBRA KWARTIER. Amstelveen COBRA KWARTIER Amstelveen Innovatief Transformeren van wonen naar werken 3 Cobra Kwartier: luxe huurappartementen in voormalige kantoortoren Een voormalig kantoorgebouw aan het Kostverlorenhof in Amstelveen

Nadere informatie

Dorpsstraat 80, Oud Gastel

Dorpsstraat 80, Oud Gastel Schitterend, uniek geschakeld woonobject, gelegen nabij de dorpskern van Oud Gastel, ideaal voor ieder die van ruim wonen houdt en mogelijk bedrijf aan huis wil vestigen. Dit artistieke pand beschikt over

Nadere informatie

Architectenbureau K2

Architectenbureau K2 Architectenbureau K2 Onderzoek preventieve zorg en ruimtelijke ordening Meer Marken, 2007 ijken doelgroepwensen introductie van plekken en domeinen betrekken van de omgeving Onderzoek tweede jeugd Verzorgings-Verpleeghuizen

Nadere informatie

Philips High Tech Campus

Philips High Tech Campus Philips High Tech Campus Opdrachtgever: Philips Real Estate Adres: High Tech Campus 36, Eindhoven Functie: kantoor Omvang: 6.700 m2 BVO Realisatie: januari 2018 Aannemer: Strukton Worksphere Interieurbouwer:

Nadere informatie

Lensvelt de Architect Interieurprijs 2006 / Hanzesociëteit, Groningen. Hanzesociëteit, Groningen

Lensvelt de Architect Interieurprijs 2006 / Hanzesociëteit, Groningen. Hanzesociëteit, Groningen Lensvelt de Architect Interieurprijs 006 / Hanzesociëteit, Groningen Hanzesociëteit, Groningen Lensvelt de Architect Interieurprijs 006 / Hanzesociëteit, Groningen Projectinformatie Hanzesociëteit Locatie

Nadere informatie

Randstad. Diemermere 25, Diemen. Oplevering: In samenwerking met: Quist Wintermans Architekten

Randstad. Diemermere 25, Diemen. Oplevering: In samenwerking met: Quist Wintermans Architekten randstad Opdrachtgever: Randstad Adres: Diemermere 25, Diemen Functie: kantoor Omvang: 20.000 m2 BVO Oplevering: 2016-17 Projectteam: Julian Wolse, Grea Hage In samenwerking met: Quist Wintermans Architekten

Nadere informatie

Toiletreclame Regionale Tarieven Indoormedia

Toiletreclame Regionale Tarieven Indoormedia Volume netwerk Horeca Doelgroep 13-49 Alkmaar 1 2 weken 34 17 10 950,- 135,- 495,- 115,- Almere 1 2 weken 17 8 5 475,- 115,- 250,- 110,- Amersfoort 1 2 weken 50 25 15 1.425,- 150,- 745,- 125,- Amsterdam

Nadere informatie

Project Interieur woonhuis In opdracht van particulier Plaats Rotterdam Ontwerp 1997 Realisatie 1997 Uitvoering door Monster Meubel BV

Project Interieur woonhuis In opdracht van particulier Plaats Rotterdam Ontwerp 1997 Realisatie 1997 Uitvoering door Monster Meubel BV Verbouwing van een keuken met toevoeging van enkele kasten. Uitgangspunt bij het ontwerp is dat klassiek en modern een harmonieus geheel kunnen vormen. De keuken is geheel uitgevoerd in wit gelakt mdf

Nadere informatie

OMKE JAN WOUDSEND, FRIESLAND

OMKE JAN WOUDSEND, FRIESLAND OMKE JAN WOUDSEND, FRIESLAND FRIESE BOERDERIJ - OMKE JAN Type: renovatie Functie: horeca en Bed&Breakfast Opdrachtgever: privaat Status: opgeleverd (september 2016) In juni 2014 zijn we gevraagd om een

Nadere informatie

Kraton 230. Multifunctioneel mediagebouw voor o.a. RTV Rijnmond

Kraton 230. Multifunctioneel mediagebouw voor o.a. RTV Rijnmond Kraton 230 Multifunctioneel mediagebouw voor o.a. RTV Rijnmond i.s.m.: Studio Job (figuratie gevelpanelen) en Bureau Strijkers (interieur RTV Rijnmond) opdrachtgever: Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam programma:

Nadere informatie

WOONKERK XL G R O U N D E D A R C H I T E C T U R E

WOONKERK XL G R O U N D E D A R C H I T E C T U R E WOONKERK XL opdrachtgever categorie programma oppervlakte projectteam aannemer losse inrichting periode locatie particulier transformatie, interieur woning 475 m 2 Marnix van der Meer, Bart Kellerhuis,

Nadere informatie

Friesland Bank Leeuwarden

Friesland Bank Leeuwarden Friesland Bank Leeuwarden Hoofdkantoor Friesland Bank Leeuwarden Uitbreiding bestaande kantoor De uitbreiding van het hoofdkantoor van de Friesland Bank verenigt bestaande gebouwen en een nieuw ontworpen

Nadere informatie

Vopak EMEA Rotterdam

Vopak EMEA Rotterdam Vopak EMEA Rotterdam Vopak EMEA, Rotterdam Inleiding Het kantoor van Vopak Emea, de Midden Oosten tak van Vopak, ligt op de 9de verdieping van de Westerlaantoren aan de rand van het Rotterdamse scheepvaartkwartier,

Nadere informatie

Project 150 Voormalig woonhuis en kantoor architect van der Laan Gele Hoeve, Rosmalen

Project 150 Voormalig woonhuis en kantoor architect van der Laan Gele Hoeve, Rosmalen Project 150 Voormalig woonhuis en kantoor architect van der Laan Gele Hoeve, Rosmalen Opdrachtgever: Particulier januari 2010 - juni 2012 Tuinontwerp: P.A.M. Buijs, Vught, 1956 & 2012 Fotograaf: René de

Nadere informatie

WELKOM BIJ ELDEE WORLDWIDE STAND & EVENT SERVICE.

WELKOM BIJ ELDEE WORLDWIDE STAND & EVENT SERVICE. WELKOM BIJ ELDEE WORLDWIDE STAND & EVENT SERVICE. RETAIL INTRODUCTIE Vanuit Geldermalsen verzorgt Eldee Expo Experts sinds 1976 jaarlijks honderden stands in binnenen buitenland. Eldee Expo Experts regelt

Nadere informatie

Composities van vorm en vertrouwen

Composities van vorm en vertrouwen Utrecht Composities van vorm en vertrouwen 36 TEKST Eva Vroom FOTOGRAFIE René Gonkel, Eddy Wentink, FOTO LINKS Congreshotel Mooirivier in Dalfsen (Foto ) FOTO RECHTS Het kantoor van Ten Have Change Management.

Nadere informatie

hidden village - globalarchitects

hidden village - globalarchitects hidden village - globalarchitects Hidden Village is een huis van 170 m2 ontworpen voor een familie, bestaande uit 2 ouders met 2 kinderen. Het concept van de woning is dat van een verborgen dorp, zowel

Nadere informatie

Nieuwe huisstijl in Tubbergen

Nieuwe huisstijl in Tubbergen Nieuwe huisstijl in Tubbergen Projectnummer: 11-198 Interesse in interieuradvies? Building Design Architectuur heeft ook een afdeling interieur architectuur. Een gediplomeerd interieur architecte is u

Nadere informatie

!pet projectinrichters. binnenkomer. unigarant hoogeveen

!pet projectinrichters. binnenkomer. unigarant hoogeveen binnenkomer unigarant hoogeveen aanmeren... de ontvangstbalie is als een eiland in de hal geplaatst - de ruimte faciliteert zo een ontmoeting op basis van gelijkwaardigheid. uitgangspunt bij unigarant

Nadere informatie

SCHOOL 7 bibliotheek Den Helder

SCHOOL 7 bibliotheek Den Helder SCHOOL 7 bibliotheek Den Helder SCHOOL 7 bibliotheek Den Helder SCHOOL 7 BIBLIOTHEEK DEN HELDER van Veen Architecten en Mars interieurarchitecten Crooswijksesingel 50F 3034CJ Rotterdam www.vanveenarchitecten.nl

Nadere informatie

Reddingmuseum Dorus Rijkers

Reddingmuseum Dorus Rijkers Reddingmuseum Dorus Rijkers adres: Willemsoord 60G, Den Helder oplevering: september 2015 ontwerper: temp. contactpersoon: Maarten van Tuijl adres: Baarsjesweg 224, Amsterdam m: 06-45182968, info@temparchitecture.com

Nadere informatie

business center COEN randi van gerve interieurarchitect bni

business center COEN randi van gerve interieurarchitect bni business center COEN randi van gerve interieurarchitect bni business center coen randi van gerve interieurarchitect bni 0642382432 randi@vangerve.nl iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii DIRECT

Nadere informatie

Project Schoenenwinkel Ierden Skuon, eerste fase van herontwikkeling (restauratie en verbouwing) monumentale stadspand uit 1880

Project Schoenenwinkel Ierden Skuon, eerste fase van herontwikkeling (restauratie en verbouwing) monumentale stadspand uit 1880 Project Schoenenwinkel Ierden Skuon, eerste fase van herontwikkeling (restauratie en verbouwing) monumentale stadspand uit 1880 Datum oplevering / realisatie 30-03-2012 Bruto Oppervlakte 117 m2 (exclusief

Nadere informatie

Kunstcentrum Zaandam

Kunstcentrum Zaandam Kunstcentrum Zaandam Situatie Het Hembrug terrein is een unieke plek in Zaandam, met een uitgesproken industriële architectuur. Tot enkele jaren geleden was het voormalig militaire terrein niet publiek

Nadere informatie

Stadswoning Spoorpunt, Rotterdam

Stadswoning Spoorpunt, Rotterdam Stadswoning Spoorpunt, Rotterdam Het interieur bij aanvang van het project in 2017. Gerealiseerd ontwerp in 2019: de keuken en de trap zijn in het hart van het huis gepositioneerd. In de eerste en tweede

Nadere informatie

Inspirerende werkplekken. In opdracht van diverse opdrachtgevers

Inspirerende werkplekken. In opdracht van diverse opdrachtgevers In opdracht van diverse opdrachtgevers 1/5 M3H heeft diverse kantoor interieurs verbouwd. Vaak bestaat het ontwerpconcept uit werkplekken rondom een bijzonder meubel met een opvallende uitstraling. In

Nadere informatie

HilberinkboscH architecten Wamberg sM - berlicum. Langgevelboerderij Walik Riethoven 238 t

HilberinkboscH architecten Wamberg sM - berlicum. Langgevelboerderij Walik Riethoven 238 t HilberinkboscH architecten Wamberg 5-5258sM - berlicum Langgevelboerderij Walik Riethoven 238 t.073-6900136 - hetburo@hb-a.nl Langgevelboerderij Walik Een voormalige koeien- en paardenstal, behorend bij

Nadere informatie

Media Park Beeld en geluid. projecties. nummer maart

Media Park Beeld en geluid. projecties. nummer maart Media Park Beeld en geluid projecties nummer maart 200716 Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid Een schatkamer op het Mediapark in Hilversum In december 2006 heeft het Nederlands Instituut voor Beeld

Nadere informatie

TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe. Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl

TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe. Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl 2 Object Object Dit unieke object betreft een Saksische boerderij uit 1793 Ligging Midden in het idyllische

Nadere informatie

Matryoshka house. Herengracht Industrie Prijs april 2018

Matryoshka house. Herengracht Industrie Prijs april 2018 Matryoshka house Herengracht Industrie Prijs april 2018 Matryoshka House realiseert twee high end appartementen in een vooroorlogs pand in de Rotterdamse binnenstad door deze radicaal te openen. De vorige

Nadere informatie

Custom meubels Cadeauwinkel KKeC Rotterdam

Custom meubels Cadeauwinkel KKeC Rotterdam Custom meubels Cadeauwinkel KKeC Rotterdam De plek Aan het begin van de Rotterdamse koopgoot ligt de cadeauwinkel KKeC. Het ontwerpersduo Elise & Anton Zoetmulder ontwierpen in samenwerking met Jeanne

Nadere informatie

kantoor Wagemaker randi van gerve interieurarchitect bni

kantoor Wagemaker randi van gerve interieurarchitect bni kantoor Wagemaker randi van gerve interieurarchitect bni kantoor wagemaker randi van gerve interieurarchitect bni 0642382432 randi@vangerve.nl iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii HET KANTOOR

Nadere informatie

WOONKERK XL UTRECHT G R O U N D E D A R C H I T E C T U R E. titel opdrachtgever projectteam aannemer losse inrichting programma

WOONKERK XL UTRECHT G R O U N D E D A R C H I T E C T U R E. titel opdrachtgever projectteam aannemer losse inrichting programma WOONKERK XL UTRECHT titel opdrachtgever projectteam aannemer losse inrichting programma Herbestemming kerk tot één ruime woning te Utrecht Particuliere opdrachtgevers Marnix van der Meer, Bart Kellerhuis,

Nadere informatie

interieurarchitectuur

interieurarchitectuur interieurarchitectuur Goede Herderkerk Rotterdam interieurarchitectuur Voor een frisse blik op kerkinterieurs Hoe zorg je dat iedereen zich thuis voelt in een nieuw kerkgebouw? Hoe vernieuw je met respect

Nadere informatie

00020_16~APPARTEMENT VESTER / 1

00020_16~APPARTEMENT VESTER / 1 00020_16~APPARTEMENT VESTER / 1 Appartement Vester uitbreiding interieur, Amsterdam Programma: een extra verdieping van 50 m2 met werkkamer, een extra ouderslaapkamer en badkamer, een vernieuwde keuken

Nadere informatie

TOPLOCATIE LUXE KANTOORUNITS OP TURN KEY KANTOORUNITS IN BRUISENDE KANTOOROMGEVING

TOPLOCATIE LUXE KANTOORUNITS OP TURN KEY KANTOORUNITS IN BRUISENDE KANTOOROMGEVING LUXE KANTOORUNITS OP TOPLOCATIE TURN KEY KANTOORUNITS IN BRUISENDE KANTOOROMGEVING Igluu Eindhoven Lichttoren 32 5611 BJ Eindhoven www.igluu.nl info@igluu.nl +31 (0)85 773 7703 Foto: Marcel Briaire Nieuwe

Nadere informatie

Uithoorn. Wieger Bruinlaan 8. Gebouw Wieger. Bijzonder complex met stadse allure

Uithoorn. Wieger Bruinlaan 8. Gebouw Wieger. Bijzonder complex met stadse allure Uithoorn Wieger Bruinlaan 8 Gebouw Wieger Bijzonder complex met stadse allure Achterzijde/waterkant van Wieger Wieger Completer dan gebouw Wieger kan een bedrijfsverzamelgebouw niet zijn. Wieger biedt

Nadere informatie

Iconisch canvas op l(ernpische

Iconisch canvas op l(ernpische Iconisch canvas op l(ernpische Architect Icoon Architecten Fotografie Yannick Milpas I> cy. Ç0. H. r-t-,q \ I 86 Voor een wel erg specifieke locatie, een bijzonder ondiep perceel geprangd tussen een drukke

Nadere informatie

M+R interior architecture RITUALS AMSTERDAM

M+R interior architecture RITUALS AMSTERDAM M+R interior architecture RITUALS AMSTERDAM Rituals experience als werkomgeving Hoofdkantoor Rituals Amsterdam by M+R interior architecture Opdrachtgever: Rituals Cosmetic Enterprise, de heer Raymond Cloosterman

Nadere informatie

PORTFOLIO. Rik Kollaard & Jacobine van Beurden

PORTFOLIO. Rik Kollaard & Jacobine van Beurden PORTFOLIO 08-02-2017 PORTFOLIO Zwaardstraat 16 2584 TX Den Haag info@rkaa.nl info@jacobinevanbeurden.nl www.rkaa.nl www.jacobinevanbeurden.nl 070 219 18 18 06 22 66 23 08 070 310 78 46 06 51 26 70 86 OVER

Nadere informatie

Kantoor hoofddirectie Koninklijke De Vries Scheepsbouw

Kantoor hoofddirectie Koninklijke De Vries Scheepsbouw Kantoor hoofddirectie Koninklijke De Vries Scheepsbouw Twee vrijstaande huizen zijn aaneengesmeed en uitgebreid tot een futuristische ontvangst- en werkruimte voor de hoofddirectie van een internationaal

Nadere informatie

IPSE YPENBURG APPARTEMENTEN EN ZORGPLAATSEN VOOR IPSE TE YPENBURG, DEN HAAG

IPSE YPENBURG APPARTEMENTEN EN ZORGPLAATSEN VOOR IPSE TE YPENBURG, DEN HAAG IPSE YPENBURG APPARTEMENTEN EN ZORGPLAATSEN VOOR IPSE TE YPENBURG, DEN HAAG In Ypenburg is AAARCHITECTEN benaderd voor het ontwerp van verschillende woningtypen. In het stedenbouwkundig plan van FARO en

Nadere informatie

Zoals Strategy Director Jasper Olieroock plaatste op Linkedin: Het is echt heel mooi en fijn geworden. Thx Rian!

Zoals Strategy Director Jasper Olieroock plaatste op Linkedin: Het is echt heel mooi en fijn geworden. Thx Rian! Studio RIANKNOP, een in Amsterdam gevestigde studio voor interieurarchitectuur, ontwerpt uitgesproken interieurs. Sterk conceptuele ontwerpen die een verhaal vertellen waarin opdrachtgever, gebruikers,

Nadere informatie

Interieur kantoorruimte te Tubbergen

Interieur kantoorruimte te Tubbergen Interieur kantoorruimte te Tubbergen Projectnummer: 09-292 Deze kantoorruimte staat aan de rand van het industrieterrein in Tubbergen. De indeling van deze kantoorruimte is zorgvuldig ontworpen naar de

Nadere informatie

Willem de Zwijgerstraat 18, Budel. Vraagprijs : 315.000,- k.k. k.k.

Willem de Zwijgerstraat 18, Budel. Vraagprijs : 315.000,- k.k. k.k. Willem de Zwijgerstraat 18, Budel Buiten wonen midden in het dorp op korte afstand van alle voorzieningen. Charmant vrijstaand woonhuis met garage, tuin en diverse bijgebouwen. Combinatie wonen - werken

Nadere informatie

kinderoogcentrum eklund_terbeek architecten

kinderoogcentrum eklund_terbeek architecten kinderoogcentrum eklund_terbeek architecten projectdocumentatie 30 augustus 2013 Opgave: Programma: Grootte: Locatie: Team: Opdrachtgever: Aannemer bouw: Aannemer installaties: Interieurbouw: Leverancier

Nadere informatie

COCOON HOUSE p r o d u c t i e, s t y l i n g e n t e k s t m a r c h e l d e n s f o t o g r a f i e v e r n e p h o t o g r a p h y

COCOON HOUSE p r o d u c t i e, s t y l i n g e n t e k s t m a r c h e l d e n s f o t o g r a f i e v e r n e p h o t o g r a p h y COCOON HOUSE p r o d u c t i e, s t y l i n g e n t e k s t m a r c h e l d e n s f o t o g r a f i e v e r n e p h o t o g r a p h y COCOON HOUSE IS EEN AMSTERDAMS SAMENWERKINGSVERBAND VAN INTERIEURDESIGNER

Nadere informatie

BUREAUPRESENTATIE BUREAUPRESENTATIE 2015

BUREAUPRESENTATIE BUREAUPRESENTATIE 2015 BUREAUPRESENTATIE INHOUD 1. WIE IS MARGREET VAN DER HOEVEN ARCHITECTEN... 2. WERKWIJZE... 3. VISIE... 2. REFERENTIESLIJST... 2. REFERENTIES... 3. WAAROM MARGREET VAN DER HOEVEN ARCHITECTEN... WIE IS MARGREET

Nadere informatie

Heart House Gebruikersbijeenkomst 13 juli

Heart House Gebruikersbijeenkomst 13 juli Heart House Gebruikersbijeenkomst 13 juli Historie Concept en vlekkenplan Uitgangspunten ontwerp Ontwerpbeelden Duurzaamheid Bewegwijzering, bedrijfslogo s Overig Hoe functioneert Heart House straks?

Nadere informatie

100% 90% winnaar. Dutch Health Tec Academy, Utrecht. Voor minder dan de helft van de nieuwbouwprijs, mooi onderwijsgebouw neergezet

100% 90% winnaar. Dutch Health Tec Academy, Utrecht. Voor minder dan de helft van de nieuwbouwprijs, mooi onderwijsgebouw neergezet Dutch Health Tec Academy, Utrecht 100% transformatie van leegstaande bedrijfshal met kantoor naar onderwijsgebouw en kenniscentrum 90% hergebruik van bestaand casco winnaar van de VGME Award 2011 Voor

Nadere informatie

Totaal circa 550 m² vvo

Totaal circa 550 m² vvo Totaal circa 550 m² vvo TE HUUR Zuidende 25a-29-31 Helmond Representatieve instapklare kantoorunits gelegen in een gerenoveerd kantoorverzamelgebouw in het centrum. OMGEVINGSFACTOREN Het onderhavige kantoorgebouw

Nadere informatie

Wittenoordseweg 8, 3927 CE Renswoude. Vraagprijs 469.000,- k.k.

Wittenoordseweg 8, 3927 CE Renswoude. Vraagprijs 469.000,- k.k. Vraagprijs 469.000,- k.k. Kenmerken Vraagprijs : 469.000,00 Soort : Woonhuis Type woning : Vrijstaande woning Aantal kamers : 6 kamers waarvan 4 slaapkamer(s) Inhoud woning : 600 m 3 Perceel oppervlakte

Nadere informatie

Meubilair. Inside Information

Meubilair. Inside Information 14 Contrast zorgt voor kleur Movianto Nederland opende in juli een nieuw Europees distributiecentrum in Oss. Het bedrijf is logistieke dienstverlener in de farmaceutische industrie, biotechnologie en gezondheidszorg.

Nadere informatie

VASD brengt oude gebouwen tot leven

VASD brengt oude gebouwen tot leven VASD brengt oude gebouwen tot leven Een gebouw met geschiedenis is iets om te koesteren. Het vertelt een verhaal en ademt een sfeer die je bijna niet kunt namaken. In ongebruik geraakte oude reuzen zijn

Nadere informatie

TRANSFORMATIE KANTOOR ZAYAZ S-HERTOGENBOSCH 2015. BiermanHenketarchitecten

TRANSFORMATIE KANTOOR ZAYAZ S-HERTOGENBOSCH 2015. BiermanHenketarchitecten TRANSFORMATIE KANTOOR ZAYAZ S-HERTOGENBOSCH 2015 BiermanHenketarchitecten Oorspronkelijk ontwerp 1979 Ontwerp transformatie 2014 Oplevering bouwkundig july 2015 Architect Bierman Henket architecten Interieurarchitect

Nadere informatie

HilberinkboscH architecten Wamberg sM - berlicum. Langgevelboerderij Walikerplein 238 t

HilberinkboscH architecten Wamberg sM - berlicum. Langgevelboerderij Walikerplein 238 t HilberinkboscH architecten Wamberg 5-5258sM - berlicum Langgevelboerderij Walikerplein 238 t.073-6900136 - hetburo@hb-a.nl Langgevelboerderij Walikerplein Een voormalige koeien- en paardenstal, behorend

Nadere informatie

atelier tom vanhee t/f februari 2016

atelier tom vanhee t/f februari 2016 atelier tom vanhee t/f 02 245 16 18 tom@ateliertomvanhee.be www.ateliertomvanhee.be februari 2016 BESCHERMDE DIEPHUIZEN BRUGGE PROJECT LOCATIE OPDRACHTGEVER ONTWERPTEAM STUDIE STABILITEIT FOTOGRAAF BRUTO

Nadere informatie

studio FRAME Heemraadssingel 26a 4 3021 DA Rotterdam www.studioframe.nl +31 (0)6 53974366 info@studioframe.nl

studio FRAME Heemraadssingel 26a 4 3021 DA Rotterdam www.studioframe.nl +31 (0)6 53974366 info@studioframe.nl studio FRAME Heemraadssingel 26a 4 3021 DA Rotterdam www.studioframe.nl +31 (0)6 53974366 info@studioframe.nl studio FRAME Studio FRAME is opgericht door Paul Voorbergen, na vele jaren ervaring te hebben

Nadere informatie

Bèta Sciences & Technology Zuyd Hogeschool

Bèta Sciences & Technology Zuyd Hogeschool wonderful day design architectuur met de focus op interieurontwerp Bèta Sciences & Technology Zuyd Hogeschool Het nieuwe werken en het nieuwe onderwijs Het onderwijs verandert, de huisvesting verandert

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Schuifpui naar de tuin. Tuin in 2013 aangelegd. Grote zolder met dakkapel. Kunststof draai-/kiepramen op 1e verdieping

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Schuifpui naar de tuin. Tuin in 2013 aangelegd. Grote zolder met dakkapel. Kunststof draai-/kiepramen op 1e verdieping Huizen van Hoekstra & van Eck Lijndraaier 93, 1625 ZP Hoorn Tuin in 2013 aangelegd Kunststof draai-/kiepramen op 1e verdieping Grote zolder met dakkapel Schuifpui naar de tuin Eengezinswoning met carport

Nadere informatie

EUROBIOSCOOP HILVERSUM

EUROBIOSCOOP HILVERSUM EUROBIOSCOOP HILVERSUM titel opdrachtgever projectteam bouwmanagement programma opdracht periode Herbestemming Eurobioscoop Hilversum Teus Kroon Marnix van der Meer, Redmer Weijer, Roy van Maarseveen,

Nadere informatie

Teaching Lab TU Delft

Teaching Lab TU Delft Teaching Lab TU Delft Teaching Lab TU Delft Teaching Lab TU Delft Teaching Lab TU Delft Onderwijs ontwikkelt zich continu. De TU Delft wil docenten hierin ondersteunen en stimuleren. Daarom is de Teaching

Nadere informatie

HilberinkboscH architecten Wamberg sM - berlicum t Huize Vreeburg Rosmalen 179

HilberinkboscH architecten Wamberg sM - berlicum t Huize Vreeburg Rosmalen 179 HilberinkboscH architecten Wamberg 5-5258sM - berlicum t.073-6900136 - hetburo@hb-a.nl Huize Vreeburg Rosmalen 179 Huize Vreeburg In Rosmalen op de hoek van de samenkomst van twee historische dorpslinten,

Nadere informatie

Vescom opent showroom in Madrid

Vescom opent showroom in Madrid Vescom opent showroom in Madrid Persbericht Deurne, december 2017 Het Nederlandse Vescom opent deze maand een nieuwe showroom in de elegante Madrileense wijk Chamberi. De showroom fungeert als inspirerende

Nadere informatie