Formulier Wet Bibob en Vergunningen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Formulier Wet Bibob en Vergunningen"

Transcriptie

1 Frmulier Wet Bibb en Vergunningen Dit frmulier is nderdeel van de Bibb-tets van uw vergunningaanvraag. De vragen gaan ver uw bedrijfsstructuur, de financiering en uw zakenpartners. Het ingevulde frmulier en de ndige dcumenten levert u in bij de gemeente Hrn, die uw vergunningaanvraag behandelt. Dit frmulier is in vereenstemming met de ministeriële Regeling Bibb-frmulieren (24 juni 2013, nr ) A. Welke vergunning wilt u aanvragen? B. welke situatie is p u van tepassing? C. Lever de vlgende dcumenten in 1. Vergunning Drank- en hrecavergunning Prstitutiebedrijf Escrtbemiddeling Seksinrichting Explitatievergunning t.b.v. cffeeshp Speelautmatenhal Explitatievergunning t.b.v. hreca Tegestane taxirganisatie Omgevingsvergunning milieu Anders, namelijk Ik wil een nieuwe vergunning aanvragen Ik wil mijn bestaande vergunning verlengen Ik neem een milieu-inrichting ver Bij een nieuwe vergunning f vername: * Openingsbalans, investerings- en financieringsbegrting * Aandeelhudersregister bij een BV * Venntschapsakte bij een VOF f CV (indien aanwezig) Bij verlenging van een vergunning: * De jaarrekeningen van de laatste 3 bekjaren * Winst- en verliesrekeningen met telichting van de laatste 3 bekjaren * Balansen met telichting van de laatste 3 bekjaren A. Vul hiernaast uw gegevens in 2. Gegevens aanvrager Achternaam: Vrnamen: Burgerservicenummer (BSN): Straat en huisnummer: Pstcde en plaats: Telefnnummer: B. Lever de vlgende dcumenten in A. Vulhiernaast de gegevens van de nderneming in * Kpie identificatiebewijs (pasprt f ID-kaart) * Indien van tepassing een kpie verblijfsvergunning 3. Ondernemingsvrm Eenmanszaak BV Venntschap nder firma (VOF) NV Cmmanditaire venntschap (CV) Vereniging Maatschap Stichting Cöperatie Onderlinge waarbrgmaatschappij Anders, namelijk Statutiare naam: Handelsnamen: KvK-nummer: Adres hfdvestiging: Pstcde en plaats: Telefnnummer hfdvestiging: Vul de gegevens van de huidige vennten, bestuurders, aandeelhuders en gevlmachtigden van uw nderneming in p de bijgevegde bijlage.

2 B. Welke situatie is p u van tepassing? U heeft met deze nderneming in de afgelpen twaalf maanden een Bibb-frmulier bij de gemeente Hrn ingeleverd. De vennten, bestuurders, aandeelhuders en/f rechtsvrm van uw nderneming zijn niet gewijzigd. Geeft de afdeling en de datum van inlevering aan en ga dr met vraag 7. Afdeling:.. Datum:. U heeft met deze nderneming in de afgelpen twaalf maanden geen Bibb-frmulier bij de gemeente Hrn ingeleverd. Ga dr met vraag 4 en lever de vlgende dcumenten in: * De bijlage van dit frmulier met daarp de gegevens van de huidige vennten, bestuurders en aandeelhuders van uw nderneming * Aandeelhudersregister in geval van een BV (tenzij al ingeleverd bij vraag 1C) Venntschapsakte in geval van een VOF f CV (indien aanwezig, tenzij al ingeleverd bij vraag 1C) A. Bent u, en/f de p de bijlage genemde persnen in de afgelpen vijf jaar: * verrdeeld; * een schikking aangegaan met het OM; * als verdachte U heeft met deze nderneming in de afgelpen twaalf maanden wel een Bibb-frmulier bij de gemeente (naam gemeente invullen) ingeleverd, maar er zijn sindsdien wijzigingen geweest binnen uw nderneming? Kruis hiernder de gewijzigde nderdelen aan: vennten bestuurders aandeelhuders rechtsvrm Beantwrd verder de vragen 4, 5 en 6 alleen vr wat betreft de nderdelen die gewijzigd zijn en lever daarbij de vlgende dcumenten in: * De bijlage van dit frmulier met daarp de gegevens van de gewijzigde/nieuwe vennten, bestuurders en/f aandeelhuders * Aandeelhudersregister in geval van een BV (tenzij al ingeleverd bij vraag 1C) * Venntschapsakte in geval van een VOF f CV (indien aanwezig, tenzij al ingeleverd bij vraag 1C) 4. Gegevens betrkkenen bij uw nderneming Niet van tepassing De vlgende (rechts)persnen: 1. naam: datum: (strafbaar)feit: 2. naam: datum: (strafbaar)feit: 3. naam: datum: (strafbaar)feit: B. Lever de vlgende dcumenten in A. Zijn de huidige ndernemers, bestuurders, aandeelhuders f vennten in de afgelpen vijf jaar betrkken (geweest) bij andere nederlandse f buitenlandse ndernemingen? * De besluiten behrende bij bvengenemde feiten. 5. Betrkkenheid bij andere ndernemingen Ja, namelijk: 1. naam: nderneming: 2. naam: nderneming: 3. naam: nderneming: 4. naam: nderneming: 5. naam: nderneming:

3 A. Is in de afgelpen vijf jaar een vergunning vr een nder vraag 1A genemde nderneming f buwactiviteit aan de bestuurders, aandeelhuders f vennten van de 6. Andere besluiten Ja, namelijk: 1. gemeente: nderneming: 2. gemeente: nderneming: 3. gemeente: nderneming: B. Is de afgelpen vijf jaar een dr de bestuurders, aandeelhuders f vennten geëxpliteerde nderneming en/f een pand f erf in hun Ja, namelijk: 1. gemeente: nderneming: 2. gemeente: nderneming: 3. gemeente: nderneming: C. Lever de vlgende dcumenten in A. Heeft u de afgelpen drie jaar inkmsten genten? (.a. ln, uitkeringen, * De besluiten behrende bij bvengenemde feiten. 7. Financiering Ja, als zelfstandig ndernemer Ja, via een uitkering, namelijk:.. Ja, in lndienst Ja, anders, namelijk:. B. Wrdt de ndeneming gefinancierd met eigen vermgen? Ja, bedrag He is dit eigen vermgen verkregen? C. Wrdt de nderneming gefinancierd met vreemd Ja, namelijk dr: 1. financier: BSN/KvK-nummer: 2. financier: BSN/KvK-nummer: 3. financier: BSN/KvK-nummer: 4. financier: BSN/KvK-nummer: D. Heeft u mmenteel penstaande schulden? (hiernder wrden k schulden aan de Belastingdienst verstaan) Ja, namelijk: 1. Schuldeiser: Bedrag 2. Schuldeiser: Bedrag 3. Schuldeiser: Bedrag 4. Schuldeiser: Bedrag E. Lever de vlgende dcumenten in * Inkmsten gegevens ver de laatste drie jaar (jaarstukken vr ndernemers en jaarpgaven in andere gevallen) alsmede de laatste salarisstrk f uitkeringsspecificatie (indien van tepassing) * Bewijsstukken waaruit de mvang en herkmst van het eigen vermgen blijkt (rekeningafschriften e.d.) * Per financier/financiering een kpie van de financiele vereenkmst * Per schuldsituatie een schuldvereenkmst * Bewijsstukken waaruit de (hgte van de) schuld blijkt (rekeningen, aanslagen e.d.)

4 A. Vraagt u deze vergunning aan na een vername van de 8. Vestiging en inventaris Ja Naam vrige eigenaar: Overnamesm Vraagt u deze vergunning aan na vername van de nderneming? Dan levert u in: * Een kpie van de kpvereenkmst van de nderneming * Een kpie betalingsbewijs van de vername B. Wrdt het pand waarin de nderneming gevestigd is gehuurd f is er een andere Ja Naam eigenaar van het pand: Huur per maand Vraagt u een nieuwe vergunning aan f is uw huurvereenkmst gewijzigd? Dan levert u in: * Huurvereenkmst f andere gebruiksvereenkmst met de eigenaar van het pand f terrein C. Is het pand waarin de ndeneming is gevestigd (deels) uw eigendm? Ja, geef aan: 1. Aankpbedrag: 2. Wijze van financiering: Vraagt u een nieuwe vergunning aan f is de eigendmssituatie van uw pand gewijzigd? Dan levert u in: * Een kpie van de kpakte van het pand f terrein * Een kpie van de hyptheekakte f leenvereenkmst * In geval van financiering met eigen vermgen: bewijs van de mvang en herkmst van dit vermgen (tenzij al ingeleverd bij vraag 7E) D. Is de inventaris van de nderneming (deels) uw eigendm? Ja 1. Aankpbedrag: 2. Wijze van financiering: Vraagt u een nieuwe vergunning aan en is de inventaris gefinancierd met vreemd vermgen? Of is de financiering van uw inventaris gewijzigd? Dan levert u in: * Een kpie van de financiele vereenkmst * Een inventarislijst E. Is de inventaris van de nderneming (deels) gepacht f gehuurd? Ja, vul in: Naam verpachter/verhuurder: Bedrag per maand Vraagt u een nieuwe vergunning aan f is de bestaande pacht- f huurvereenkmst gewijzigd? Dan levert u in: * Een kpie van de pacht- f huurvereenkmst * Een inventarislijst

5 9. Ondertekening dr aanvrager f gemachtigde Naam: Datum: Handtekening: Ondertekent u dit frmulier als gemachtigde? Lever dan een schriftelijk bewijs van machtiging in. Indien er sprake is van meerdere bestuurders en/ f vennten (zals vermeldt in de bijlage), dienen deze persnen tevens de Bibb-vragenlijst te ndertekenen: Naam: Datum: Handtekening: Naam: Datum: Handtekening: Naam: Datum: Handtekening: NB 1: U met dit frmulier vlledig en naar waarheid ingevuld inleveren f psturen. Als u dit niet det, f als u weigert gegevens te verstrekken heeft dat gevlgen vr uw aanvraag. De gemeente kan uw aanvraag bijvrbeeld niet in behandeling nemen. De dcumenten die als bijlagen bij de beantwrding van dit frmulier vergelegd wrden, dienen met de Opzettelijk verschaffen van njuiste infrmatie is strafbaar, net als het pzettelijk weglaten van infrmatie (artikel 227a en 227b, Wetbek van strafrecht). De gemeente kan uw vergunning in dat geval weigeren f intrekken (artikel 3, zesde lid Wet Bibb). NB 2: De gemeente Hrn kan, nadat u dit frmulier heeft ingeleverd, aanvullende gegevens van u vragen (artikel 4:5 Algemene wet bestuursrecht).

6 In te leveren dcumenten 1. Vergunning Openingsbalans Investerings- en financieringsbegrting Een aandeelhudersregister als de rechtspersn een BV is Venntschapsakte bij een Vf f CV (indien aanwezig) 2. Gegevens aanvrager Kpie id bewijs aanvrager en alle bestuurders/ndernemers Kpie verblijfsvergunning indien van tepassing 3. Ondernemingsvrm Wanneer in de afgelpen twaalf maanden geen bibb frmulier is ingeleverd. Overzicht met daarp gegevens vennten, bestuurders en aandeelhuders Wanneer in de afgelpen twaalf maanden wel een bibb frmulier is ingeleverd, maar er sindsdien wijzigingen geweest. Overzicht met daarp gewijzigde gegevens vennten, bestuurders en aandeelhuders 4. Gegevens betrkkenen bij uw nderneming Wanneer de gevraagde zaken van tepassing zijn Besluit van verrdeling Besluit van een schikking aangegaan met het OM Besluit dat u als verdachte is aangemerkt Besluit van bestuurlijke/fiscale bete 5. Betrkkenheid bij andere ndernemingen Nteren naam bestuurslid/ndernemer en nderneming 6. Andere besluiten Wanneer de verige besluiten van u p tepassing zijn: Besluit van weigering f intrekking buwactiviteit Besluit van sluiting dr de burgemeester van pand en/f erf 7. Financiering Jaarstukken van de afgelpen drie jaar wanneer er inkmsten genten zijn als zelfstandige ndernemer Jaarpgave van de afgelpen drie jaar wanneer er inkmsten uit lndienst f uitkering zijn genten Bewijsstukken van andere inkmsten Bewijsstukken, zals rekeningafschriften en dergelijke, dat het eigen vermgen p uw rekening heeft gestaan en waar het eigen vermgen aan besteed is Bewijsstuk van financiële vereenkmst (leenvereenkmst) Kpie id bewijs van leninggever wanneer dit een private persn is Afschrift dat het geleend geld gestrt is Bewijsstuk van de hgte van de schuld 8. Vestiging en Inventaris Bij vername van een bedrijf een kpie van de kpvereenkmst Bewijs van betaling dat het vernamegeld is afgeschreven Kpie huur-/kpvereenkmst van het pand kpie hyptheekakte f leenvereenkmst Bewijsstuk van mvang en herkmst wanneer er gebruik is gemaakt van eigen vermgen Een inventarislijst Kpie kpvereenkmst en aankpbewijs van inventaris Kpie huurvereenkmst inventaris 9. Ondertekening

7 Vrbeeld peningsbalans Linkerkant, activa, debet Rechterkant, passiva, credit Vaste activa Eigen vermgen Inrichting Inbreng spaargeld Apparatuur Inbreng gereedschappen Gereedschappen en gereedschappen Bedrijfsaut Achtergestelde lening Ttaal Ttaal Vlttende Activa Vreemd vermgen lang Vrraad Lening bank Debiteuren Ttaal Vrfinanciering BTW Ttaal Liquide middel Vreemd vermgen krt Kas 250 Rekening curant Reserveringsrekening Crediteuren Ttaal Ttaal Aanlpksten Reserveringsksten Reservering inkmen Ttaal Onvrzien Ttaal Ttaal Vaste Activa Onder de vaste activa wrden alle bezittingen van het bedrijf geplaatst die langer dan 1 jaar meegaan en van enige mvang zijn (meer dan 450,-). Een kenmerk van de meeste zaken die nder de vaste activa vrkmen is dat er p wrdt afgeschreven. Hierbij kunt u denken aan: gebuwen, verbuwingsksten, bedrijfsaut, inventaris, apparatuur, sftware en gereedschappen. Gdwill Een bijzndere bezitting is gdwill. Gdwill kan wrden betaald als u een bedrijf f een klantenbestand verneemt. Waarbrgsm Een andere bijzndere vaste activa is een waarbrgsm. Als u een pand huurt met je vaak een bedrag als zekerheid betalen dat je pas na aflp van het huurcntract terugkrijgt. Vlttende activa Vlttende activa zijn activa die krt aan het bedrijf verbnden zijn, in principe krter dan een jaar. Vrraad en grndstffen Als uw bedrijf prducten verkpt heeft u daar een vrraad van ndig, dan is dit een investering. Als uw bedrijf prducten verkpt die u daar maakt en daar materialen f grndstffen vr ndig heeft is dat k een investering. In beide gevallen staat p de peningsbalans het bedrag tegen inkpprijs. Debiteuren Debiteuren zijn klanten waar u ng geld van krijgt, klanten die uw rekening ng niet betaald hebben. Vrfinanciering BTW In de peningsbalans neemt u alle bedragen p exclusief BTW. Omdat de peningsbalans bedeld is m uit te rekenen heveel geld je ndig hebt m alles te betalen, is het ndig te berekeken heveel het ttale bedrag aan btw is dat je p al je investeringen met betalen. Dat ttale bedrag neemt u nder vlttende activa p, mdat je het straks terugkrijgt van de Belastingdienst. Maar vr u het terug ntvangst, heeft u het eerst betaald aan de leveranciers. Vandaar dat we het vrfinanciering nemen. Liquide middelen Liquide middelen is geld dat u direct beschikbaar heeft m te kunnen gebruiken. Het geld kan in kasgeld beschikbaar zijn, maar k een bedrijfsspaarrekening f een psitief sald p de bedrijfsbankrekening.

8 Vrbeeld financieringsbegrting Financieringsbegrting Eigen geld Lening Aan leveranciers te betalen Bank Vermgensvrziening

9 Vrbeeld investeringsbegrting In eur s Investeringsbegrting Vaste activa Investering nrerend ged Investering verbuwing Investering inventaris Investering kelapparatuur Investering transprtmiddelen gdwill Waarbrgsm Overige nvrzien subttaal Vlttende activa Vrraad Vrderingen Vrfinanciering Openingsksten Levensbehefteksten Inschrijvingsksten Reclameksten Adviesksten Kasgeld Overige nvrzien subttaal Ttaal investering

10 Vrbeeld inventarislijst Restaurant O Barmbuw O Barkrukken O Kelbuffet 4-deurs O Tapkraan lekblad O Diverse glaswerk O Diverse decratie O Diverse verlichting O Afvalemmers O Citruspers, Sants O Kffiemlen O Kffiemachine O Kp en schtels O Kassa met printer O Kassalade O Versterker O Cd-wisselaar O 2 bxen O Tafels O Stelen O Kindersteltje O Krnluchters O Verwarming O Bestekbak O Bestek Keuken O Cmpleet servies O Diverse ptten en pannen O Diverse keukengerei O Friteuse O Gasfrnuis O Cmbisteamer O Kel-vrieskast O Trkrlhuder O Vaatwasmachine O RvS spelunit O Biler Kelder O 2 kasten O Stfzuiger O Kel-vrieskast O Vrieskast Magazijn O 8 terrastafels O 15 terrasstelen O Vrieskist O Wasmachine O Drger Bijkeuken O RvS werktafel O Vrieskastje O RvS kelkast 2-deurs O Kel-vrieskast O Trkrlhuder

BIBOB VRAGENFORMULIER

BIBOB VRAGENFORMULIER Mdel mgevingsvergunning buwactiviteit BIBOB VRAGENFORMULIER Dit frmulier is in vereenstemming met de ministeriële Regeling Bibb-frmulieren (4 juni 2013 nr 389136) Let p: U dient van alle gevraagde bewijsstukken

Nadere informatie

BIBOB VRAGENFORMULIER

BIBOB VRAGENFORMULIER Verkrt mdel mgevingsvergunning buwactiviteit BIBOB VRAGENFORMULIER Dit frmulier is in vereenstemming met de ministeriële Regeling Bibb-frmulieren (4 juni 2013 nr 389136) Let p: U dient van alle gevraagde

Nadere informatie

BIBOB VRAGENFORMULIER OMGEVINGSVERGUNNING BOUWACTIVITEIT

BIBOB VRAGENFORMULIER OMGEVINGSVERGUNNING BOUWACTIVITEIT BIBOB VRAGENFORMULIER OMGEVINGSVERGUNNING BOUWACTIVITEIT Dit frmulier is in vereenstemming met de ministeriële Regeling Bibb-frmulieren (4 juni 2013 nr 389136) Let p: U dient van alle gevraagde bewijsstukken

Nadere informatie

BIBOB VRAGENFORMULIER

BIBOB VRAGENFORMULIER Mdel mgevingsvergunning buwactiviteit BIBOB VRAGENFORMULIER Dit frmulier is in vereenstemming met de ministeriële Regeling Bibb-frmulieren (4 juni 2013 nr 389136) Let p: 1. Algemeen Om welke buwaanvraag

Nadere informatie

BIBOB VRAGENFORMULIER

BIBOB VRAGENFORMULIER BIBOB VRAGENFORMULIER Dit frmulier is in vereenstemming met de ministeriële Regeling Bibb-frmulieren (4 juni 2013 nr 389136) Let p: 1. Algemeen Om welke buwaanvraag gaat het en wat is het (vrlpige) adres

Nadere informatie

Formulier Wet Bibob en Vergunningen

Formulier Wet Bibob en Vergunningen Gemeente Nieuwkoop, Postbus 1, 2460 AA Ter Aar Formulier Wet Bibob en Vergunningen Dit formulier is onderdeel van de Bibob-toets van uw vergunningaanvraag. De vragen gaan over uw bedrijfsstructuur, de

Nadere informatie

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/ VENNOOT

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/ VENNOOT Frmulier vr: Bestuurder/vennt in de rechtspersn BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/ VENNOOT Beslten Venntschap (B.V.) Naamlze Venntschap (N.V.) Rechtspersn naar buitenlands recht Stichting

Nadere informatie

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/ VENNOOT/ AANDEELHOUDER

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/ VENNOOT/ AANDEELHOUDER Frmulier vr: Bestuurder/vennt/aandeelhuder in de rechtspersn BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/ VENNOOT/ AANDEELHOUDER Beslten Venntschap (B.V.) Naamlze Venntschap (N.V.) Rechtspersn naar

Nadere informatie

BIBOB VRAGENFORMULIER

BIBOB VRAGENFORMULIER BIBOB VRAGENFORMULIER Frmulier vr bestuurder/aandeelhuder/vennt in de rechtspersn Afdeling Veiligheid en Bestuurs- en Juridische Zaken, nvember 2013 Mdel 4: frmulier vr bestuurder/aandeelhuder/vennt in

Nadere informatie

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/ VENNOOT/ AANDEELHOUDER

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/ VENNOOT/ AANDEELHOUDER Mdel 4: frmulier vr bestuurder/aandeelhuder/vennt in de rechtspersn n.a.v. nieuwe wet BIBOB 2013 Frmulier vr: Bestuurder/vennt/aandeelhuder in de rechtspersn BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/

Nadere informatie

Formulier Wet Bibob en Vergunningen

Formulier Wet Bibob en Vergunningen Gemeente Heemstede Postbus 352 2100 AJ Heemstede Formulier Wet Bibob en Vergunningen Dit formulier is onderdeel van de Bibob-toets van uw vergunningaanvraag. De vragen gaan over uw bedrijfsstructuur, de

Nadere informatie

Formulier Wet Bibob en Vergunningen

Formulier Wet Bibob en Vergunningen Gemeente Den Haag BSD/Veiligheid/Bibob Postbus 12600 2500 DJ Den Haag Formulier Wet Bibob en Vergunningen Dit Bibob-vragenformulier is onderdeel van de Bibob-toets van uw vergunningaanvraag. De vragen

Nadere informatie

Aanvraagformulier wet BIBOB

Aanvraagformulier wet BIBOB Aanvraagformulier wet BIBOB Dit formulier is onderdeel van de Bibob-toets van uw vergunningaanvraag. De vragen gaan over uw bedrijfsstructuur, de financiering en uw zakenpartners. Het ingevulde formulier

Nadere informatie

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - VENNOOT in: Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v.)

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - VENNOOT in: Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v.) Mdel 2: frmulier vr vennt in een v..f. f c.v. Frmulier vr: vennt in v..f. f c.v. BIBOB VRAGENFORMULIER Bestemd vr NATUURLIJKE PERSONEN - VENNOOT in: Venntschap nder firma (v..f.) Cmmanditaire venntschap

Nadere informatie

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/ VENNOOT/ AANDEELHOUDER

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/ VENNOOT/ AANDEELHOUDER Mdel 4: frmulier vr bestuurder/aandeelhuder/vennt in de rechtspersn n.a.v. nieuwe wet BIBOB ktber 2013 Zaaktype B1460 Frmulier vr: rechtspersn bestuurder, vennt, aandeelhuder BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN

Nadere informatie

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - VENNOOT in: Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v.)

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - VENNOOT in: Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v.) Mdel 2: frmulier vr vennt in v..f. f c.v. n.a.v. nieuwe wet BIBOB ktber 2013 Frmulier vr: vennt in v..f. f c.v. BIBOB VRAGENFORMULIER Bestemd vr NATUURLIJKE PERSONEN - VENNOOT in: Venntschap nder firma

Nadere informatie

Gemeente Ede Bergstraat 4 6711DD EDE. Formulier Wet Bibob. 1. Vergunning. Dit formulier is onderdeel van de Bibob-toets van uw vergunningaanvraag.

Gemeente Ede Bergstraat 4 6711DD EDE. Formulier Wet Bibob. 1. Vergunning. Dit formulier is onderdeel van de Bibob-toets van uw vergunningaanvraag. Gemeente Ede Bergstraat 4 6711DD EDE Formulier Wet Bibob Dit formulier is onderdeel van de Bibob-toets van uw vergunningaanvraag. De vragen gaan over uw bedrijfsstructuur, de financiering en uw zakenpartners.

Nadere informatie

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - VENNOOT in: Vennootschap onder firma (VOF) Commanditaire vennootschap (CV)

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - VENNOOT in: Vennootschap onder firma (VOF) Commanditaire vennootschap (CV) Mdel 2: frmulier vr vennt in een VOF f CV. n.a.v. nieuwe wet BIBOB 2013 Frmulier vr: vennt in VOF f CV BIBOB VRAGENFORMULIER Bestemd vr NATUURLIJKE PERSONEN - VENNOOT in: Venntschap nder firma (VOF) Cmmanditaire

Nadere informatie

Formulier Wet Bibob en Vergunningen

Formulier Wet Bibob en Vergunningen Formulier Wet Bibob en Vergunningen Dit formulier is onderdeel van de Bibob-toets van uw vergunningaanvraag. De vragen gaan over uw bedrijfsstructuur, de financiering en uw zakenpartners. Het ingevulde

Nadere informatie

Formulier Wet Bibob en Vergunningen

Formulier Wet Bibob en Vergunningen Gemeente Rijswijk, Afdeling Stad en Samenleving Sectie Mobiliteit, Duurzaamheid, Groenbeleid en Vergunningen Postbus 5305 2280 HH Rijswijk Formulier Wet Bibob en Vergunningen Dit formulier is onderdeel

Nadere informatie

Formulier Wet BIBOB en Vergunningen

Formulier Wet BIBOB en Vergunningen Formulier Wet BIBOB en Vergunningen Dit formulier is onderdeel van de Bibob-toets van uw vergunningaanvraag. De vragen gaan over uw bedrijfsstructuur, de financiering en uw zakenpartners. Het ingevulde

Nadere informatie

invullen iinvullen Formulier Wet Bibob en Vergunningen 1. Vergunning 2. Gegevens aanvrager

invullen iinvullen Formulier Wet Bibob en Vergunningen 1. Vergunning 2. Gegevens aanvrager invullen iinvullen Formulier Wet Bibob en Vergunningen Dit formulier is onderdeel van de Bibob-toets van uw vergunningaanvraag. De vragen gaan over uw bedrijfsstructuur, de financiering en uw zakenpartners.

Nadere informatie

Formulier Wet Bibob en Vergunningen

Formulier Wet Bibob en Vergunningen Bezoekadres Harm Buiterplein 1 Postadres Postbus 7081 9701 JB Groningen Tel. (050) 367 91 11 In uw antwoord graag datum en kenmerk vermelden. Formulier Wet Bibob en Vergunningen Dit formulier is onderdeel

Nadere informatie

Dit formulier is onderdeel van de Bibob-toets van uw vergunningaanvraag.

Dit formulier is onderdeel van de Bibob-toets van uw vergunningaanvraag. Gemeente Edam-Volendam Postbus 180 1130 AD Volendam Formulier Wet Bibob Dit formulier is onderdeel van de Bibob-toets van uw vergunningaanvraag. De vragen gaan over uw bedrijfsstructuur, de financiering

Nadere informatie

Formulier Wet Bibob en Vergunningen

Formulier Wet Bibob en Vergunningen Dit formulier graag volledig ingevuld sturen naar e- mailadres. U kunt het formulier ook per post sturen naar Gemeente Hoeksche Waard, Postbus 2003, 3290 EA Oud-Beijerland. Voor meer informatie kunt u

Nadere informatie

Formulier Wet Bibob en Vergunningen

Formulier Wet Bibob en Vergunningen Postadres: Gemeente Beverwijk T.a.v. Afdeling Ruimte / Bibob Postbus 450 1940 AL Beverwijk Formulier Wet Bibob en Vergunningen Dit formulier is onderdeel van de Bibob-toets van uw vergunningaanvraag. De

Nadere informatie

Wet Bibob en Vergunningen

Wet Bibob en Vergunningen Wet Bibob en Vergunningen Toelichting: Dit formulier is onderdeel van de Bibob-toets van uw vergunningaanvraag. De vragen gaan over uw bedrijfsstructuur, de financiering en uw zakenpartners. Een toelichting

Nadere informatie

Vragenformulier Wet Bibob en Vergunningen

Vragenformulier Wet Bibob en Vergunningen Vragenformulier Wet Bibob en Vergunningen Dit Bibob-vragenformulier is onderdeel van de Bibob-toets van uw vergunningaanvraag. De vragen gaan over uw bedrijfsstructuur, de financiering en uw zakenpartners.

Nadere informatie

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN. Gemachtigd aanvrager namens de rechtspersoon namens een:

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN. Gemachtigd aanvrager namens de rechtspersoon namens een: Mdel 3: frmulier vr gemachtigd aanvrager namens rechtspersn n.a.v. nieuwe wet BIBOB ktber 2013 BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN Gemachtigd aanvrager namens de rechtspersn namens een: Beslten venntschap

Nadere informatie

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - VENNOOT in: o Vennootschap onder firma (v.o.f.) o Commanditaire vennootschap (c.v.)

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - VENNOOT in: o Vennootschap onder firma (v.o.f.) o Commanditaire vennootschap (c.v.) Mdel 2: frmulier vr vennt in v..f. f c.v. versie 2012 Frmulier vr: vennt in v..f. f c.v. BIBOB VRAGENFORMULIER Bestemd vr NATUURLIJKE PERSONEN - VENNOOT in: Venntschap nder firma (v..f.) Cmmanditaire venntschap

Nadere informatie

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/ VENNOOT/ AANDEELHOUDER

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/ VENNOOT/ AANDEELHOUDER Mdel 4: frmulier vr bestuurder/aandeelhuder/vennt in de rechtspersn n.a.v. nieuwe wet BIBOB ktber 2013 Frmulier vr: Bestuurder/vennt/aandeelhuder in de rechtspersn BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN

Nadere informatie

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - AANVRAGER namens: Eenmanszaak Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v.

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - AANVRAGER namens: Eenmanszaak Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v. Mdel 1: frmulier vr aanvrager namens eenmanszaak f namens v..f. f c.v. Frmulier vr: natuurlijke persnen - aanvrager namens eenmanszaak natuurlijke persnen - aanvrager namens v..f. f c.v. BIBOB VRAGENFORMULIER

Nadere informatie

Formulier Wet Bibob en Vergunningen

Formulier Wet Bibob en Vergunningen Gemeente Waddinxveen Beukenhof 1 2741 HS Waddinxveen Tel.: 14 0182 Formulier Wet Bibob en Vergunningen Dit Bibob-vragenformulier is onderdeel van de Bibob-toets van uw vergunningaanvraag. De vragen gaan

Nadere informatie

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN. Gemachtigd aanvrager namens de rechtspersoon namens een:

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN. Gemachtigd aanvrager namens de rechtspersoon namens een: Mdel 3: frmulier vr gemachtigd aanvrager namens rechtspersn n.a.v. nieuwe wet BIBOB ktber 2013 BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN Gemachtigd aanvrager namens de rechtspersn namens een: Beslten venntschap

Nadere informatie

Formulier Wet Bibob en Omgevingsvergunning Milieu

Formulier Wet Bibob en Omgevingsvergunning Milieu Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht Weteringsingel 1 3342 AE Hendrik-Ido-Ambacht Formulier Wet Bibob en Omgevingsvergunning Milieu Dit formulier is onderdeel van de Bibob-toets van uw vergunningaanvraag. De vragen

Nadere informatie

Formulier wet Bibob en Vergunningen

Formulier wet Bibob en Vergunningen Wet Bibob Formulier wet Bibob en Vergunningen Dit formulier is onderdeel van de Bibob-toets van uw vergunningaanvraag. De vragen gaan over uw bedrijfsstructuur, de financiering en uw zaken partners. Het

Nadere informatie

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - AANVRAGER namens: Eenmanszaak Vennootschap onder firma (VOF) Commanditaire vennootschap (CV)

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - AANVRAGER namens: Eenmanszaak Vennootschap onder firma (VOF) Commanditaire vennootschap (CV) Mdel 1: frmulier vr aanvrager namens eenmanszaak f namens VOF f CV n.a.v. nieuwe wet BIBOB 2013 Vragenfrmulier Milieuactiviteit Frmulier vr: natuurlijke persnen - aanvrager namens eenmanszaak natuurlijke

Nadere informatie

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - AANVRAGER namens: Eenmanszaak Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v.

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - AANVRAGER namens: Eenmanszaak Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v. Frmulier vr: natuurlijke persnen - aanvrager namens eenmanszaak natuurlijke persnen - aanvrager namens v..f. f c.v. BIBOB VRAGENFORMULIER Bestemd vr NATUURLIJKE PERSONEN - AANVRAGER namens: Eenmanszaak

Nadere informatie

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/ VENNOOT/ AANDEELHOUDER

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/ VENNOOT/ AANDEELHOUDER Mdel 4: frmulier vr bestuurder/aandeelhuder/vennt in de rechtspersn versie 2012 Frmulier vr: Bestuurder/vennt/aandeelhuder in de rechtspersn BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/ VENNOOT/ AANDEELHOUDER

Nadere informatie

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN. Gemachtigd aanvrager namens de rechtspersoon namens een:

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN. Gemachtigd aanvrager namens de rechtspersoon namens een: BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN Gemachtigd aanvrager namens de rechtspersn namens een: Beslten venntschap (B.V.) Naamlze Venntschap (N.V.) Rechtspersn naar buitenlands recht Stichting Cöperatieve

Nadere informatie

Gemeente Putten Fontanusplein 1 Postbus 400, 3880 AK Putten T (0341) /660

Gemeente Putten Fontanusplein 1 Postbus 400, 3880 AK Putten T (0341) /660 Dit formulier is bestemd voor: Gemeente Putten Fontanusplein 1 Postbus 400, 3880 AK Putten Voor inlichtingen: T (0341) 359 662/660 Toetsingsformulier Wet bibob Formulier Wet bevordering integriteitsbeoordelingen

Nadere informatie

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - AANVRAGER namens: Eenmanszaak Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v.

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - AANVRAGER namens: Eenmanszaak Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v. Mdel 1: frmulier vr aanvrager namens eenmanszaak f namens v..f. f c.v. n.a.v. nieuwe wet BIBOB versie 2013 Frmulier vr: natuurlijke persnen - aanvrager namens eenmanszaak natuurlijke persnen - aanvrager

Nadere informatie

Advies: 1. Bijgevoegd BIBOB vragenformulier vast te stellen

Advies: 1. Bijgevoegd BIBOB vragenformulier vast te stellen VOORSTEL AAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Van: T. Hoogendoorn Tel nr: 06-83338347 Nummer: 14A.01001 Datum: 16 december 2014 Tekenstukken: Bijlagen: 1 Afschrift aan: n.v.t. N.a.v. (evt. briefnrs.): n.v.t.

Nadere informatie

Formulier Wet Bibob en Subsidies

Formulier Wet Bibob en Subsidies Formulier Wet Bibob en Subsidies Dit formulier is onderdeel van de Bibob-toets van uw subsidieaanvraag. De vragen gaan over uw organisatie, de financiering en uw zakenpartners. De Gemeente Apeldoorn zorgt

Nadere informatie

besloten vennootschap (B.V.) naamloze vennootschap (N.V.) rechtspersoon naar buitenlands recht stichting coöperatieve vereniging

besloten vennootschap (B.V.) naamloze vennootschap (N.V.) rechtspersoon naar buitenlands recht stichting coöperatieve vereniging 1 Mdel 4: Frmulier vr bestuurder/vennt/aandeelhuder in de rechtspersn. BIBOBVRAGENFORMULIER Bestemd vr de bestuurder/vennt/aandeelhuder in een: beslten venntschap (B.V.) naamlze venntschap (N.V.) rechtspersn

Nadere informatie

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN. Gemachtigd aanvrager namens de rechtspersoon namens een:

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN. Gemachtigd aanvrager namens de rechtspersoon namens een: Mdel 3: frmulier vr gemachtigd aanvrager namens rechtspersn n.a.v. nieuwe wet BIBOB 2013 BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN Gemachtigd aanvrager namens de rechtspersn namens een: Beslten venntschap (B.V.)

Nadere informatie

BIBOBVRAGENFORMULIER

BIBOBVRAGENFORMULIER BIBOBVRAGENFORMULIER Vragenfrmulier bij vergunningaanvragen in de gemeente Bekel p grnd van het gemeentelijk Bibb-beleid Dit frmulier is bestemd vr de aanvrager van een vergunning namens een eenmanszaak,

Nadere informatie

Dossiernummer handelsregister of verenigingen-/stichtingenregister Kamer van Koophandel:

Dossiernummer handelsregister of verenigingen-/stichtingenregister Kamer van Koophandel: AANVRAAGFORMULIER DRANK- en HORECAVERGUNNING, MODEL A Aanvraag ter verkrijging van een vergunning op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet voor het uitoefenen van het horecabedrijf of slijtersbedrijf

Nadere informatie

2. Vergunning. Ik wil een nieuwe vergunning aanvragen Ik wil mijn bestaande vergunning verlengen

2. Vergunning. Ik wil een nieuwe vergunning aanvragen Ik wil mijn bestaande vergunning verlengen Formulier Wet Bibob en Vergunningen Dit formulier is onderdeel van de Bibob-toets van uw vergunningaanvraag. Gebruik bij het invullen de checklist. Hierop staat ook vermeld welke bijlage(n) u moet meesturen.

Nadere informatie

Gemeentelijk vragenformulier Bibob

Gemeentelijk vragenformulier Bibob Gemeentelijk vragenformulier Bibob 1. Toelichting Dit formulier is onderdeel van de Bibob-toets van uw vergunningaanvraag voor een horecaonderneming, speelautomatenhal, milieu-inrichting, prostitutiebedrijf,

Nadere informatie

BIBOB-VRAGENFORMULIER

BIBOB-VRAGENFORMULIER 1 BIBOB-VRAGENFORMULIER Bij aanvraag mgevingsvergunning buwactiviteit. bibbvragenfrmulier mgevingsvergunning buwactiviteit 2 Let p: U dient van alle gevraagde bewijsstukken te allen tijde de riginele exemplaren

Nadere informatie

Formulier Wet Bibob en Vergunningen

Formulier Wet Bibob en Vergunningen Formulier Wet Bibob en Vergunningen Toelichting Dit formulier is onderdeel van de Bibob-toets van uw vergunningaanvraag. De vragen gaan over de bedrijfsstructuur van uw organisatie, de financiering en

Nadere informatie

Bestemd voor AANVRAGER namens: Eenmanszaak Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v.)

Bestemd voor AANVRAGER namens: Eenmanszaak Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v.) BIBOB Vragenlijsten Mdel 1 t/m 4 versie 2012 Frmulier vr: aanvrager namens eenmanszaak aanvrager namens v..f. f c.v. BIBOB VRAGENFORMULIER Bestemd vr AANVRAGER namens: Eenmanszaak Venntschap nder firma

Nadere informatie

- Vennootschapsakte bij een VOF of CV (indien aanwezig) - Statuten bij een vereniging, stichting, coöperatie of onderlinge waarborgmaatschappij

- Vennootschapsakte bij een VOF of CV (indien aanwezig) - Statuten bij een vereniging, stichting, coöperatie of onderlinge waarborgmaatschappij In te vullen door de gemeente Nummer Datum ontvangst Stempel gemeente Tiel Achterweg 2, 4001 MV Tiel Postbus 6325, 4000 HH Tiel Telefoon: (0344) 63 71 11 Telefax: (0344) 63 72 99 E-mail: gemeente@tiel.nl

Nadere informatie

Formulier Wet Bibob en Omgevingsvergunning activiteit bouw

Formulier Wet Bibob en Omgevingsvergunning activiteit bouw Postadres: Gemeente Wijdemeren T.a.v. de Burgemeester Postbus 190 1230 AD Loosdrecht versie 09/'16 Formulier Wet Bibob en Omgevingsvergunning activiteit bouw Dit formulier is onderdeel van uw vergunningaanvraag.

Nadere informatie

Formulier Wet Bibob en Vergunningen

Formulier Wet Bibob en Vergunningen Gemeente Hendrik-Ido- Ambacht Weteringsingel 1 3342 AE Hendrik-Ido-Ambacht Formulier Wet Bibob en Vergunningen Dit formulier is onderdeel van de Bibob-toets van uw vergunningaanvraag. De vragen gaan over

Nadere informatie

BIBOB formulier voor aanvraag exploitatievergunning huisvesting arbeidsmigranten

BIBOB formulier voor aanvraag exploitatievergunning huisvesting arbeidsmigranten BIBOB frmulier vr aanvraag explitatievergunning huisvesting arbeidsmigranten Telichting: Bij elke vergunningaanvraag vr de huisvesting van arbeidsmigranten wrdt de bestuurlijke integriteit getetst. Hiervr

Nadere informatie

Formulier Wet Bibob en Vergunningen

Formulier Wet Bibob en Vergunningen Formulier Wet Bibob en Vergunningen Dit formulier is onderdeel van de Bibob-toets van uw vergunningaanvraag. De vragen gaan over uw bedrijfsstructuur, de financiering en uw zakenpartners. Met 'u' wordt

Nadere informatie

Formulier Wet Bibob en Vergunningen

Formulier Wet Bibob en Vergunningen Formulier Wet Bibob en Vergunningen Toelichting Dit formulier is onderdeel van de Bibob-toets van uw vergunningaanvraag. De vragen gaan over de bedrijfsstructuur van uw organisatie, de financiering en

Nadere informatie

gemeente Hilvarenbeek

gemeente Hilvarenbeek Hartververende Heerlyckheit gemeente Hilvarenbeek AANVULLEND (BIBOB)VRAGENFORMULIER NATUURLIJKE PERSONEN - AANVRAGER Betreft een aanvraag vergunning vr: Explitatievergunning hreca (art. 2.3.1.2 A.P.V.)

Nadere informatie

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - AANVRAGER namens: Eenmanszaak Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v.

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - AANVRAGER namens: Eenmanszaak Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v. Mdel 1: frmulier vr aanvrager namens eenmanszaak f namens v..f. f c.v. Frmulier vr: natuurlijke persnen - aanvrager namens eenmanszaak natuurlijke persnen - aanvrager namens v..f. f c.v. BIBOB VRAGENFORMULIER

Nadere informatie

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - AANVRAGER namens: Eenmanszaak Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v.

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - AANVRAGER namens: Eenmanszaak Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v. Mdel 1: frmulier vr aanvrager namens eenmanszaak f namens v..f. f c.v. versie 2012 Frmulier vr: natuurlijke persnen - aanvrager namens eenmanszaak natuurlijke persnen - aanvrager namens v..f. f c.v. BIBOB

Nadere informatie

Formulier Wet Bibob en Vergunningen

Formulier Wet Bibob en Vergunningen Formulier Wet Bibob en Vergunngen Dit formulier is onderdeel van de Bibob-toets van uw vergunngaanvraag. De vragen gaan over uw bedrijfsstructuur, de fancierg en uw zakenpartners. Het gevulde formulier

Nadere informatie

Formulier Wet Bibob en Vergunningen

Formulier Wet Bibob en Vergunningen Gemeente Almere Stadhuisple 1 Postbus 200 1300 AE ALMERE Telefoon: 14036 e-mail: fo@almere.nl www.almere.nl Formulier Wet Bibob en Vergunngen Dit formulier is onderdeel van de Bibob-toets van uw vergunngaanvraag.

Nadere informatie

Drank- en Horecawet Aanvraagformulier

Drank- en Horecawet Aanvraagformulier de Hfnar 15 Pstbus 10100 Drank- en Hrecawet Aanvraagfrmulier 5550 GA Valkenswaard Mdel A tel. (040) 208 34 44 fax (040) 204 58 90 e-mail gemeente@valkenswaard.nl www.valkenswaard.nl Aanvraag ter verkrijging

Nadere informatie

Om welke bouwaanvraag gaat het en wat is het (voorlopige) adres van de bouwactiviteit?

Om welke bouwaanvraag gaat het en wat is het (voorlopige) adres van de bouwactiviteit? BIBOB VRAGENFORMULIER Dit formulier is in overeenstemming met de ministeriële Regeling Bibob-formulieren (4 juni 2013 nr 389136) Let op: U dient van alle gevraagde bewijsstukken te allen tijde de originele

Nadere informatie

Besloten vennootschap (B.V.) Naamloze Vennootschap (N.V.) Rechtspersoon naar buitenlands recht Stichting Cooperatieve vereniging

Besloten vennootschap (B.V.) Naamloze Vennootschap (N.V.) Rechtspersoon naar buitenlands recht Stichting Cooperatieve vereniging 1 Mdel 3: Frmulier vr gemachtigd aanvrager namens rechtspersn BIBOBVRAGENFORMULIER Bestemd vr de Gemachtigd aanvrager namens een: Beslten venntschap (B.V.) Naamlze Venntschap (N.V.) Rechtspersn naar buitenlands

Nadere informatie

Formulier Wet Bibob en Vergunningen

Formulier Wet Bibob en Vergunningen Gemeente Lelystad Postbus 91 8200 AB LELYSTAD Formulier Wet Bibob en Vergunngen Dit formulier is onderdeel van de Bibob-toets van uw vergunngaanvraag. De vragen gaan over uw bedrijfsstructuur, de fancierg

Nadere informatie

BIBOB vragenformulier Verkort model omgevingsvergunning milieuactiviteit en beperkte milieutoets

BIBOB vragenformulier Verkort model omgevingsvergunning milieuactiviteit en beperkte milieutoets Dit formulier is in overeenstemming met de ministeriële Regeling Bibob-formulieren (4 juni 2013 nr 389136) Let op: U dient van alle gevraagde bewijsstukken te allen tijde de originele exemplaren te tonen

Nadere informatie

Formulier Wet Bibob en Vergunningen

Formulier Wet Bibob en Vergunningen Gemeente Houten Onderdoor 25 Postbus 30, 3990 DA Houten Telefoon: 030 639 26 11 Fax: 030 639 28 99 gemeentehuis@houten.nl www.houten.nl Formulier Wet Bibob en Vergunngen Dit formulier is onderdeel van

Nadere informatie

VRAGENFORMULIER WET BIBOB (E1)

VRAGENFORMULIER WET BIBOB (E1) VRAGENFORMULIER WET BIBOB (E1) Postbus 4, 1180 BA Amstelveen Dit vult de gemeente in Dit formulier is onderdeel van de Bibob-toets en hoort bij uw vergunningaanvraag voor een horecaonderneming, evenement

Nadere informatie

Aanvraag drank- en horecavergunning natuurlijke persoon

Aanvraag drank- en horecavergunning natuurlijke persoon De burgemeester van de gemeente Schuwen-Duiveland t.a.v. cluster Uitvering Pstbus 5555-4300 JA Zierikzee (0111) 452 230 gemeente@schuwen-duiveland.nl in te vullen dr de gemeente Aanvraag drank- en hrecavergunning

Nadere informatie

Formulier Wet Bibob en Vergunningen

Formulier Wet Bibob en Vergunningen Gemeente Zwijndrecht Raadhuisple 3 Postbus 15 3330 AA Zwijndrecht T 14 078 F (078) 770 81 23 gemeente@zwijndrecht.nl Formulier Wet Bibob en Vergunngen Dit formulier is onderdeel van de Bibob-toets van

Nadere informatie

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN. Gemachtigd aanvrager namens de rechtspersoon namens een:

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN. Gemachtigd aanvrager namens de rechtspersoon namens een: Mdel 3: frmulier vr gemachtigd aanvrager namens rechtspersn n.a.v. nieuwe wet BIBOB ktber 2013 BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN Gemachtigd aanvrager namens de rechtspersn namens een: Beslten venntschap

Nadere informatie

Formulier Wet Bibob en Vergunningen

Formulier Wet Bibob en Vergunningen Postadres: Gemeente Wijdemeren T.a.v. de Burgemeester Postbus 190 1230 AD Loosdrecht Bezoekadres Radg 1 1231 KB Loosdrecht Formulier Wet Bibob en Vergunngen Dit formulier is onderdeel van de Bibob-toets

Nadere informatie

Formulier Wet Bibob en Vergunningen

Formulier Wet Bibob en Vergunningen Kongsple 1 Postbus 271, 2980 AG Ridderkerk Telefoonnummer: 0180-451234 fo@ridderkerk.nl Formulier Wet Bibob en Vergunngen Het gevulde formulier en de nodige documenten levert u bij het take-gesprek met

Nadere informatie

Vragenformulier Bibob Wabo-bouwactiviteit

Vragenformulier Bibob Wabo-bouwactiviteit Vragenformulier Bibob Wabo-bouwactiviteit Handelsnaam onderneming: Ruimte bestemd voor intern proces Dit formulier is in overeenstemming met de ministeriële Regeling Bibob-formulieren (4 juni 2013 nr 389136)

Nadere informatie

BIBOB vragenformulier Verkort model omgevingsvergunning bouwactiviteit

BIBOB vragenformulier Verkort model omgevingsvergunning bouwactiviteit Dit formulier is in overeenstemming met de ministeriële Regeling Bibob-formulieren (4 juni 2013 nr 389136) Let op: U dient van alle gevraagde bewijsstukken te allen tijde de originele exemplaren te tonen

Nadere informatie

Aanvraag drank- en horecavergunning rechtspersoon

Aanvraag drank- en horecavergunning rechtspersoon De burgemeester van de gemeente Schuwen-Duiveland t.a.v. cluster Uitvering Pstbus 5555-4300 JA Zierikzee (0111) 452 230 gemeente@schuwen-duiveland.nl in te vullen dr de gemeente Aanvraag drank- en hrecavergunning

Nadere informatie

Formulier Wet Bibob en bouwactiviteiten

Formulier Wet Bibob en bouwactiviteiten Bezoekadres Nieuwe Steen 1, 1625 HV Hoorn Postbus 603 1620 AR Hoorn Tel 0229-25 22 00 www.hoorn.nl Formulier Wet Bibob en bouwactiviteiten Dit formulier is onderdeel van Bibob-toets van uw aanvraag voor

Nadere informatie

Bibob-vragenformulier Omgevingsvergunningen op grond van artikel 2.1 eerste lid, onder a, van de Wabo

Bibob-vragenformulier Omgevingsvergunningen op grond van artikel 2.1 eerste lid, onder a, van de Wabo Bibob-vragenformulier Omgevingsvergunningen op grond van artikel 2.1 eerste lid, onder a, van de Wabo Dit formulier is in overeenstemming met de ministeriële Regeling Bibob-formulieren (4 juni 2013 nr

Nadere informatie

Vragenformulier Wet Bibob Aanvraag omgevingsvergunning bouwen

Vragenformulier Wet Bibob Aanvraag omgevingsvergunning bouwen Bezoekadres Brabantlaan 1 s-hertogenbosch Postbus 90151 5200 MC s-hertogenbosch Bibob-eenheid Vragenformulier Wet Bibob Aanvraag omgevingsvergunning bouwen Dit formulier is in overeenstemming met de ministeriële

Nadere informatie

> Een praktijkvoorbeeld van de openingsbalans staat in de CASE achterin het boek. Rechterkant, passiva, credit Vaste activa. 7.

> Een praktijkvoorbeeld van de openingsbalans staat in de CASE achterin het boek. Rechterkant, passiva, credit Vaste activa. 7. De openingsbalans stap voor stap uitgelegd In het onderstaande schema zie je een voorbeeld van een complete openingsbalans. In de volgende schema s wordt de openingsbalans per onderwerp uitgelegd. C >

Nadere informatie

Vragenformulier Wet Bibob Aanvraag omgevingsvergunning milieu

Vragenformulier Wet Bibob Aanvraag omgevingsvergunning milieu Bezoekadres Brabantlaan 1 s-hertogenbosch Postbus 90151 5200 MC s-hertogenbosch Bibob-eenheid Vragenformulier Wet Bibob Aanvraag omgevingsvergunning milieu Dit formulier is in overeenstemming met de ministeriële

Nadere informatie

Formulier Wet Bibob en Vergunningen

Formulier Wet Bibob en Vergunningen Gemeente Den Haag BSD/BZ/OOV/Bibob Postbus 12600 2500 DJ Den Haag Formulier Wet Bibob en Vergunngen Dit Bibob-vragenformulier is onderdeel van de Bibob-toets van uw vergunngaanvraag. De vragen gaan over

Nadere informatie

Formulier Wet Bibob en Vergunningen

Formulier Wet Bibob en Vergunningen Gemeente Zoetermeer Stadhuisple 1 2711 EC Zoetermeer Postbus 15 12700 AA Zoetermeer www.zoetermeer.nl 14079 gemal'«zoetermeer Formulier Wet Bibob en Vergunngen Dit formulier is onderdeel van de Bibob-toets

Nadere informatie

Formulier Wet Bibob en Vergunningen

Formulier Wet Bibob en Vergunningen Gemeente Rotterdam, directie Veiligheid Kenniscentrum Bibob Postbus 70012 3000 KP Rotterdam Telefoon: 010-2673008 mail: kenniscentrumbibob Formulier Wet Bibob en Vergunngen Dit formulier is onderdeel van

Nadere informatie

BIBOB VRAGENFORMULIER MODEL 2 FORMULIER VOOR VENNOOT IN EEN V.O.F. OF C.V.

BIBOB VRAGENFORMULIER MODEL 2 FORMULIER VOOR VENNOOT IN EEN V.O.F. OF C.V. BIBB VRAGENFRMULIER MDEL 2 FRMULIER VR VENNT IN EEN V..F. F C.V. Bestemd voor natuurlijke personen-vennoot in: Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v.) Betreft een aanvraag voor:

Nadere informatie

Formulier Wet Bibob en Vastgoed/onroerend goed-transacties

Formulier Wet Bibob en Vastgoed/onroerend goed-transacties Formulier Wet Bibob en Vastgoed/onroerend goed-transacties Dit formulier is onderdeel van de Bibob-toets voor het aangaan van een vastgoedtransactie, waar bij de gemeente als een private partij optreedt.

Nadere informatie

Formulier Wet Bibob en Omgevingsvergunning Milieu

Formulier Wet Bibob en Omgevingsvergunning Milieu Gemeente Zwijndrecht Postbus 15 3300 AA Zwijndrecht T 14 078 www.zwijndrecht.nl (Logo provcie vullen) Formulier Wet Bibob en Omgevgsvergunng Milieu Dit formulier is onderdeel van de Bibob-toets van uw

Nadere informatie

BIBOB VRAGENFORMULIER MODEL 4 FORMULIER VOOR BESTUURDER/VENNOOT/AANDEELHOUDER IN DE RECHTSPERSOON

BIBOB VRAGENFORMULIER MODEL 4 FORMULIER VOOR BESTUURDER/VENNOOT/AANDEELHOUDER IN DE RECHTSPERSOON BIBB VRAGENFRMULIER MDEL 4 FRMULIER VR BESTUURDER/VENNT/AANDEELHUDER IN DE RECHTSPERSN Bestemd voor bestuurder/vennoot/aandeelhouder in de rechtspersoon: Besloten Vennootschap (B.V.) Naamloze Vennootschap

Nadere informatie

Vragenformulier Wet Bibob Aanvraag subsidie

Vragenformulier Wet Bibob Aanvraag subsidie Bezoekadres Brabantlaan 1 s-hertogenbosch Postbus 90151 5200 MC s-hertogenbosch Bibob-eenheid Vragenformulier Wet Bibob Aanvraag subsidie Dit formulier is in overeenstemming met de ministeriële Regeling

Nadere informatie

Aanvraagformulier Bijzondere Bijstand

Aanvraagformulier Bijzondere Bijstand Aanvraagfrmulier Bijzndere Bijstand Alle gegevens die u p dit frmulier invult wrden gecntrleerd. De bijgevegde bewijsstukken gebruiken wij hiervr. Deze bewijsstukken wrden k vr cntrle uitgewisseld met

Nadere informatie

Formulier Wet Bibob en Vergunningen

Formulier Wet Bibob en Vergunningen (Adresgegevens gemeente vullen) (Logo gemeente vullen) Formulier Wet Bibob en Vergunngen Dit formulier is onderdeel van de Bibob-toets van uw vergunngaanvraag. De vragen gaan over uw bedrijfsstructuur,

Nadere informatie

Inlichtingenformulier

Inlichtingenformulier Inlichtingenfrmulier (altijd vegen bij een aanvraag m Bijzndere Bijstand / Meedenregeling / Participatieteslag / Cmputerregeling / Kwijtschelding gemeentelijke belastingen) Belangrijk Als de frmulieren

Nadere informatie

BIBOB vragenlijst natuurlijke personen BESTEMD VOOR NATUURLIJKE PERSONEN - AANVRAGER

BIBOB vragenlijst natuurlijke personen BESTEMD VOOR NATUURLIJKE PERSONEN - AANVRAGER BIBOB vragenlijst natuurlijke personen BESTEMD VOOR NATUURLIJKE PERSONEN - AANVRAGER Namens een: 0 Eenmanszaak 0 Vennootschap Onder Firma (VOF) 0 Commanditaire Vennootschap (CV) Betreft een aanvraag voor:

Nadere informatie

BIBOB VRAGENFORMULIER MODEL 3 VOOR GEMACHTIGD AANVRAGER NAMENS RECHTSPERSOON

BIBOB VRAGENFORMULIER MODEL 3 VOOR GEMACHTIGD AANVRAGER NAMENS RECHTSPERSOON BIBB VRAGENFRMULIER MDEL 3 VR GEMACHTIGD AANVRAGER NAMENS RECHTSPERSN Gemachtigd aanvrager namens de rechtspersoon namens een: Besloten vennootschap (B.V.) Naamloze Vennootschap (N.V.) Rechtspersoon naar

Nadere informatie

BIBOB VRAGENFORMULIER MODEL 1: FORMULIER VOOR AANVRAGER NAMENS EENMANSZAAK OF NAMENS V.O.F. OF C.V.

BIBOB VRAGENFORMULIER MODEL 1: FORMULIER VOOR AANVRAGER NAMENS EENMANSZAAK OF NAMENS V.O.F. OF C.V. BIBB VRAGENFRMULIER MDEL 1: FRMULIER VR AANVRAGER NAMENS EENMANSZAAK F NAMENS V..F. F C.V. Bestemd voor natuurlijke personen-aanvrager namens: Eenmanszaak Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire

Nadere informatie

Aanvraagformulier bijzondere bijstand 2015

Aanvraagformulier bijzondere bijstand 2015 Aanvraagfrmulier bijzndere bijstand 2015 INWONER van: GEMEENTE HOUTEN GEMEENTE IJSSELSTEIN GEMEENTE LOPIK GEMEENTE NIEUWEGEIN GEMEENTE VIANEN Persnlijke gegevens Uzelf Naam en vrletters Adres: Pstcde en

Nadere informatie

BIBOB-vragenformulier

BIBOB-vragenformulier BIBOB-vragenformulier op grond van artikel 30 van de Wet BIBOB horende bij de aanvraag om vergunning artikel 3 Drank- en horecawet (drank- en horecavergunning) Toelichting bij dit formulier Wat betekent

Nadere informatie