Toekomst wooncomplex Korrelbeton

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Toekomst wooncomplex Korrelbeton"

Transcriptie

1 Toekomst wooncomplex Korrelbeton De woningbouwvereniging Hoek van Holland (WVH) heeft gekeken naar de toekomst van het wooncomplex Korrelbeton. Ze heeft diverse onderzoeken uitgevoerd en heeft de stedenbouwkundige visie voor Hoek van Holland meegenomen in de afweging. Met alles wat de woningbouwvereniging nu weet kiest zij voor sloop en nieuwbouw van Korrelbeton. Op de huidige locatie wil zij woningen terug bouwen die bijdragen aan de toekomst van Hoek van Holland. Als het voornemen voor sloop en nieuwbouw daadwerkelijk doorgaat dan betekent dit dat bewoners op termijn niet meer in hun woning kunnen blijven wonen. Iedereen zal dan verhuizen naar een andere woning. Dit zal niet op korte termijn zijn. Heel 2013 werkt WVH aan de haalbaarheid van sloop met nieuwbouw. Hiervoor werkt ze ondermeer samen met de bewonerscommissie van Korrelbeton, de stedenbouwkundig adviseur en de gemeente Rotterdam. Woonwensen van bewoners Uw woonwensen spelen een belangrijke rol als de sloop met nieuwbouw doorgaat. Het verhuizen van alle bewoners is maatwerk. De woningbouwvereniging gaat hier zorgvuldig mee om. Daarom wordt met alle bewoners, zodra er meer duidelijk is over de haalbaarheid een afspraak gemaakt voor een persoonlijk gesprek om de woonwensen te bespreken. Korrelbeton Het gele gedeelte in de plattegrond toont het gebied waar WVH onderzoek naar doet. Het gaat om de Pr. Hendrikstraat 50a tot en met 160b (straatzijde met even huisnummers), de Jolinkstraat 2a tot en met 8b (straatzijde met even huisnummers) en de buitenruimte achter de woningen tot aan de dijk. Voor dit geheel is het voornemen voor sloop en nieuwbouw en aanpassing van het groen met behoud van de speeltuin.

2 Meerwaarde van sloop met nieuwbouw De huidige woningen van het wooncomplex Korrelbeton kenmerken zich door de goede ligging ten opzichte van het centrum, de relatief lage huren en de groene omgeving. De woningen hebben echter ook hun beperkingen. De woningen zijn gehorig, klein, niet energiezuinig en matig geïsoleerd. De woningbouwvereniging wil graag woningen realiseren die voldoen aan de hedendaagse moderne standaard. Hierbij zijn energiezuinige en goed geïsoleerde woningen met ruime kamers belangrijke kenmerken. De woningen zouden ook geschikt moeten zijn voor senioren en mensen met een beperking. Renovatie onderzocht Met deze gegevens heeft architectenbureau A3 de mogelijkheden voor renovatie en van nieuwbouw onderzocht. Zij hebben gekeken naar een renovatie variant waarbij alleen de draagmuren van de bestaande woningen blijven staan. Vervolgens hebben zij de wooneisen en -wensen gekoppeld aan renovatiemogelijkheden. Ze hebben in tekeningen woningen samengevoegd, zowel boven elkaar als naast elkaar, en ze hebben woningen aan de achterzijde uitgebouwd. De conclusie van dit onderzoek is dat een dergelijke ingrijpende renovatie geen optimaal resultaat oplevert en het een behoorlijke investering is. Renovatie is zelfs duurder dan sloop en nieuwbouw en ook in deze situatie zouden bewoners niet in hun woningen kunnen blijven wonen. Op basis van deze studie heeft WVH de voorkeur voor het afbreken van de woningen en er nieuwe woningen voor terug te bouwen. Planning: in 2013 verandert er niks Het geven van een planning is op dit moment nog niet mogelijk. Heel het jaar 2013 wordt benut om met u en de bewonerscommissie samen te werken aan wat de nieuwe toekomst voor Korrelbeton kan zijn. Niemand hoeft dus in 2013 te verhuizen.

3 Stedenbouwkundig onderzoek Twee architectenbureaus hebben een stedenbouwkundig onderzoek gedaan waarbij is uitgegaan van nieuwbouw. Een stedenbouwkundig plan is een voorstelling van de bebouwde ontwikkeling van een gebied. Het is een schets van de ruimte waar gebouwd wordt en de inrichting van de buitenruimte. In een later stadium wordt op basis van een stedenbouwkundig plan het daadwerkelijk ontwerp gemaakt van de woningen en buitenruimte. Mix van koop- en huurwoningen, appartementen en eengezinswoningen Het architectenbureau KOW heeft een stedenbouwkundig onderzoek gedaan waarbij is uitgegaan van appartementengebouwen met 6, 8 en 10 woonlagen langs de dijk. Stedenbouwkundig is dit plan niet akkoord omdat de bebouwing niet voldoet aan de geluidseisen en te grootschalig is voor Hoek van Holland. Architectenbureau A3 heeft ook een stedenbouwkundig onderzoek gedaan. Zij hebben in hun plan de huidige structuur van Korrelbeton aangehouden. In het voorstel hebben ze langs de Pr. Hendrikstraat aan de centrumzijde (tegenover het deelgemeente kantoor) senioren appartementen getekend met daarachter eengezinswoningen. Langs de Pr. Hendrikstraat, ten oosten van de speeltuin tot aan het einde van de Pr. Hendrikstraat zijn eveneens eengezinswoningen bedacht. Tussen deze eengezinswoningen langs de Pr. Hendrikstraat en de dijk zijn nog een aantal woningen voorgesteld. Het gaat om een mix van koop- en huurwoningen. In het plan wordt ook uitgegaan van kwalitatief groen, blijft de speeltuin behouden en komen er bredere paden tussen de woonblokken. Dit plan is nog niet definitief. Het wordt momenteel besproken met de gemeente Rotterdam. Zodra hier meer over duidelijk is ontvangt u hier informatie over.

4 Onderzoeksresultaten In onderstaande tabel staan de conclusies van de verschillende onderzoeken die zijn uitgevoerd en invloed hebben op de nieuwe toekomst van wooncomplex Korrelbeton. Onderzoek Geluidsbelasting StenaLine en havenactiviteiten aan de overkant van de Nieuwe Waterweg Conclusie Hoe hoger de bebouwing, hoe meer geluidsoverlast er is van de naastgelegen StenaLine, van de scheepvaart en het industriegebied aan de overkant. Dat is de reden dat op deze plek van Korrelbeton niet hoger gebouwd mag worden dan 3 à 4 woonlagen. Flora en fauna In het onderzoek naar flora en fauna zijn geen bijzondere of beschermde soorten planten en dieren aangetroffen. Oriënterend onderzoek explosieven In het verleden is er geen onderzoek gedaan naar explosieven in een bepaald gedeelte van de groene strook langs de dijk. Daardoor heeft de helft van de grond de status verdacht. Er is voor dit deel aanvullend onderzoek noodzakelijk als dit bebouwd gaat worden. Marktonderzoek Hoek van Holland Met gegevens van het kadaster en van plaatselijke makelaars heeft de woningbouwvereniging een marktonderzoek laten uitvoeren. Hierbij is gekeken naar wat er vrij komt aan woningen in Hoek van Holland en naar de prijzen van woningen. Aanbevolen is een mix van eengezinswoningen en appartementen. De appartementen dienen te voldoen aan het certificaat WoonKeur (label voor kwaliteit van nieuwbouwwoningen). Eisen Hoogheemraadschap m.b.t. de Delflandsedijk Hoogheemraadschap stelt eisen aan de bouwgrens bij de dijk. Dit maakt bebouwing dichtbij de dijk onmogelijk.

5 Bewonerscommissie Korrelbeton Hoek van Holland Sinds eind 2012 heeft het wooncomplex Korrelbeton een bewonerscommissie. De commissie denkt actief mee rondom het voornemen van sloop en nieuwbouw. Gevraagd en ongevraagd adviseert zij de woningbouwvereniging. De onderwerpen variëren van stedenbouwkundig plan tot communicatie en van herhuisvesting tot sociaal plan. Lid van de bewonerscommissie zijn: Shanna Viola, Deborah Vlaardingerbroek, Lilian van Nieuwland, Ilona van Brandwijk, Simon de Brabander, Gerrit van Loghem, Marijn van Zanten, Natacha Horians, Els Klinge, Brenda van Leeuwen Contact met de bewonerscommissie Op dit moment werkt de bewonerscommissie aan een eigen website. Op deze website leest u ook de laatste stand van zaken over de toekomst van wooncomplex Korrelbeton. Bekijk dus binnenkort de website van de bewonerscommissie op

6 Inschrijven Woonpas In deze informatiemap is een aanvraagformulier voor de Woonpas Woonnet Rijnmond bijgesloten. WVH adviseert aan alle huurders om zich in te schrijven voor deze Woonpas. Met de Woonpas is het mogelijk om te reageren op het aanbod van huurwoningen binnen de stadsregio Rotterdam. Ondanks het feit dat u in ieder geval heel 2013 kunt blijven wonen in Korrelbeton en sloop met nieuwbouw niet zeker is, raadt WVH toch alvast aan om uzelf in te schrijven bij Woonnet Rijnmond. Als de plannen definitief zijn, komt u zo wie zo in aanmerking voor een urgentiebewijs. Maar bij het toekennen van een huurwoning kan straks de inschrijfduur bepalend zijn. Inschrijven is geheel gratis. Vandaar ons advies. Hulp bij het inschrijven Als u eenmaal bent ingeschreven vraagt Woonnet Rijnmond u jaarlijks uw gegevens te actualiseren. Wanneer u uw gegevens meer dan drie jaar niet heeft geactualiseerd, verloopt uw woonpas en vervalt de opgebouwde inschrijfduur. Medewerkers van WVH helpen u graag bij het invullen van het formulier, kom dus gerust langs bij de balie

7 Communicatie over Korrelbeton De woningbouwvereniging wil bewoners goed informeren en betrekken bij het voornemen van sloop en nieuwbouw. Dit doet zij door middel van: Informatiewoning: in het voorjaar komt er een informatiewoning in de Pr. Hendrikstraat. Hier krijgt u informatie en kunt u terecht met vragen. Zodra de informatiewoning open gaat ontvangt u hiervoor een uitnodiging. Nieuwsbrieven: op regelmatige basis, op momenten dat er nieuws is informeert de woningbouwvereniging alle bewoners via een nieuwsbrief. Deze wordt per post bij u bezorgd. Persoonlijk gesprek: zodra er meer duidelijk is over het sloop met nieuwbouw dan maakt de woningbouwvereniging met alle bewoners een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek wordt u bijgesproken over de stand van zaken op dat moment en staan uw woonwensen centraal. Heeft u vragen? Als u vragen heeft over de inhoud van deze informatiemap dan kunt u een mail sturen naar info@wbv-hvh.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk reactie van de woningbouwvereniging Hoek van Holland.

Stedelijk Vernieuwingsurgent

Stedelijk Vernieuwingsurgent Stedelijk Vernieuwingsurgent beleid: november 2008, versie: 2018 Waterweg Wonen verhuurt ruim 11.000 woningen in Vlaardingen. Een aanzienlijk deel van die woningen is bereikbaar voor huishoudens met lage

Nadere informatie

Nieuwsbrief zes flats Bloemenoord

Nieuwsbrief zes flats Bloemenoord Nieuwsbrief zes flats Bloemenoord Op woensdag 28 maart 2018 hebben we aan alle huurders van de zes flats aan de Valeriaanstraat, Esdoornstraat, het Larixplein en Distelplein aangekondigd dat we het voornemen

Nadere informatie

Besluit portiekflats Grote Waal Noord

Besluit portiekflats Grote Waal Noord Besluit portiekflats Grote Waal Noord Voorstellen Wie presenteren: Petra Hania (projectleider Intermaris),besluit, technisch onderzoek en stand van zaken stedenbouwkundige verkenning Tanneke van Wieren

Nadere informatie

Interessebijeenkomst Nieuwbouw Prins Hendrikstraat /Jolinkstraat. 7 maart 2017

Interessebijeenkomst Nieuwbouw Prins Hendrikstraat /Jolinkstraat. 7 maart 2017 Interessebijeenkomst Nieuwbouw Prins Hendrikstraat /Jolinkstraat 7 maart 2017 Uitgangspunten Wat willen we bouwen? Ca. 70 appartementen 90% 3-kamerappartementen 10% ruime 2-kamerappartementen Gelijkvloers

Nadere informatie

VIJF KEUZES VOOR DE BEWONERS VAN DE GROENE WONINGEN IN DE ZEEHELDENBUURT

VIJF KEUZES VOOR DE BEWONERS VAN DE GROENE WONINGEN IN DE ZEEHELDENBUURT VIJF KEUZES VOOR DE BEWONERS VAN DE GROENE WONINGEN IN DE ZEEHELDENBUURT Beste bewoner, In dit boekje leest u welke vijf keuzes u heeft als bewoner van de te slopen woningen in de Zeeheldenbuurt. Mocht

Nadere informatie

Renovatie & Nieuwbouw Hof in Zuid

Renovatie & Nieuwbouw Hof in Zuid De renovatie van de Bethelflat verloopt voorspoedig. De woningen ernaast in de Oude Maasstraat, Nieuwe Maasstraat en Poortugaalsestraat zijn inmiddels gesloopt. In deze 3 de nieuwsbrief gaan we in op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief herstructurering Van Kleefstraat en omgeving te Huissen

Nieuwsbrief herstructurering Van Kleefstraat en omgeving te Huissen Nieuwsbrief herstructurering Van Kleefstraat en omgeving te Huissen Bewonersavond 20 april 2011 Wanneer gaat er wat gebeuren? Dit is waarschijnlijk de st gestelde vraag op de bewonersavond van 20 april

Nadere informatie

Stedelijk Vernieuwingsurgent

Stedelijk Vernieuwingsurgent Stedelijk Vernieuwingsurgent beleid: november 2008, versie: 2014 Waterweg Wonen verhuurt 12.000 woningen in Vlaardingen. Een flink deel van die woningen is bereikbaar voor mensen met een laag inkomen.

Nadere informatie

tijdens de bijeenkomsten per flat en vervolgens met bewoners individueel.

tijdens de bijeenkomsten per flat en vervolgens met bewoners individueel. Vraag Informeren en betrekken Hoe informeren jullie bewoners? Hoe worden de bewoners betrokken? Hoeveel invloed hebben de bewoners? Wanneer vinden de bijeenkomsten plaats? Wat wordt er besproken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4-12 oktober De vierde Klankbordbijeenkomst

Nieuwsbrief 4-12 oktober De vierde Klankbordbijeenkomst Nieuwsbrief 4-12 oktober 2012 - De vierde Klankbordbijeenkomst Dit is de vierde nieuwsbrief over de ontwikkelingen in project Centrum. U ontvangt een nieuwsbrief na elke klankbordbijeenkomst en vanaf volgend

Nadere informatie

Sloop/vervangende nieuwbouw Johannes Poststraat 25 t/m 63 (oneven) Pater Bleijsstraat 1 t/m 6 in Hoorn

Sloop/vervangende nieuwbouw Johannes Poststraat 25 t/m 63 (oneven) Pater Bleijsstraat 1 t/m 6 in Hoorn Sloop/vervangende nieuwbouw Johannes Poststraat 25 t/m 63 (oneven) Pater Bleijsstraat 1 t/m 6 in Hoorn Wat heeft Intermaris besloten? Intermaris heeft besloten uw woning niet te renoveren, maar om de 26

Nadere informatie

Bijlage 1: Veelgestelde vragen

Bijlage 1: Veelgestelde vragen Bijlage 1: Veelgestelde vragen Sloop & nieuwbouw Corantijnstraat en Paramaribostraat in Leiden April 2019 1. Achtergrond 1.1 Wat is Portaal van plan? Portaal heeft het plan de drie complexen aan de Corantijn-

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7-21 december 2012 - De zevende Klankbordbijeenkomst

Nieuwsbrief 7-21 december 2012 - De zevende Klankbordbijeenkomst Nieuwsbrief 7-21 december 2012 - De zevende Klankbordbijeenkomst Dit is de zevende nieuwsbrief over de ontwikkelingen in project Centrum. U ontvangt een nieuwsbrief na elke klankbordbijeenkomst en vanaf

Nadere informatie

Vragen & antwoorden over de sloop/nieuwbouw Moerbessenberg

Vragen & antwoorden over de sloop/nieuwbouw Moerbessenberg Vragen & antwoorden over de sloop/nieuwbouw Moerbessenberg Algemeen Portaal gaat de woningen aan de Moerbessenberg 2 t/m 64 (alleen even nummers) slopen en vervangen door nieuwbouw. De huidige duplexwoningen

Nadere informatie

Hoeveel woningen worden gesloopt en wat komt daar voor terug?

Hoeveel woningen worden gesloopt en wat komt daar voor terug? Doorstart vernieuwing Bomenwijk Waarom kiest Vestia voor sloop/nieuwbouw en niet voor renovatie? Als woningcorporatie is het onze taak om te zorgen voor voldoende woningen van goede kwaliteit passend bij

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Josephwijk Roosendaal

Veelgestelde vragen Josephwijk Roosendaal Veelgestelde vragen Josephwijk Roosendaal Gildenbondstraat 2 t/m 48 (even) 1 t/m 9 en 13 t/m 59 (oneven) Tulpstraat 2 t/m 16 (even) en 15 t/m 29 (oneven) St.Josephstraat 31 t/m 35 en 57 t/m 61 (oneven)

Nadere informatie

nieuwsbrief Waarom deze

nieuwsbrief Waarom deze N wonen en werken in stedelijk groen nieuwsbrief Meedenken? Kom naar de bijeenkomst op dinsdag 7 oktober Het Lucentterrein ondergaat de komende jaren een ware metamorfose. Dit 3,5 hectare grote kantoorterrein

Nadere informatie

De Struikbuurt Vernieuwt! in het Uitwerkingsplan waar de buurt in 2013 mee instemde.

De Struikbuurt Vernieuwt! in het Uitwerkingsplan waar de buurt in 2013 mee instemde. V o o r u, b e w o n e r v a n D E A N T O N S T R U I K B U U R T I N S L O T E R M E E R De Struikbuurt Vernieuwt! De Struikbuurt gaat veranderen. Alle woningen tussen het Johan Brouwerpad en de Vening

Nadere informatie

Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o.

Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o. Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o. Datum: 16 maart 2017 Agenda: 1. Opening 2. Voorstelronde 3. Stand van zaken en planning 4. Sociaal Statuut; wat is dat? En wat is belangrijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3-20 september 2012- De derde klankbordbijeenkomst

Nieuwsbrief 3-20 september 2012- De derde klankbordbijeenkomst Nieuwsbrief 3-20 september 2012- De derde klankbordbijeenkomst Dit is de derde nieuwsbrief over de ontwikkelingen in project Centrum. U ontvangt een nieuwsbrief na elke klankbordbijeenkomst en vanaf volgend

Nadere informatie

Samenwerken in één projectgroep. Bewonersavond. Onderzoek woonwensen

Samenwerken in één projectgroep. Bewonersavond. Onderzoek woonwensen De Bewonerscommissie Kolkakker en Woonstede brengen samen het nieuws voor de wijk uit. Hierin leest u allerlei informatie over de wijk: zowel de weetjes uit de buurt, als de nieuwsberichten rondom de wijkvernieuwing.

Nadere informatie

26 eengezinswoningen voor gezinnen en starters 17 comfort woningen voor senioren en starters

26 eengezinswoningen voor gezinnen en starters 17 comfort woningen voor senioren en starters Broekkant, Malden Wijk: Herstructurering Malden Jachthuis Broekkant Op 15 mei 2009 heeft Oosterpoort het sloopbesluit genomen voor de woningen Broekkant 22 t/m 56. Acaciastraat 1 t/m 36, Meidoornstraat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vogelbuurt

Nieuwsbrief Vogelbuurt Nieuwsbrief Vogelbuurt Zoals beloofd brengen wij u op de hoogte van de stand van zaken van de toekomstplannen voor de woningen aan de Kramsvogelstraat 1 10 en 12 16 even en oneven, Kwikstaartpad 35 46

Nadere informatie

Informatieboekje. Sloop Wat nu? Pinksterbloem 2 t/m 144 (even nummers) Leiderdorp

Informatieboekje. Sloop Wat nu? Pinksterbloem 2 t/m 144 (even nummers) Leiderdorp Informatieboekje Sloop Wat nu? Pinksterbloem 2 t/m 144 (even nummers) Leiderdorp Maart 2017 Inleiding 1. Sloop Rijnhart Wonen heeft besloten om de woningen aan de Pinksterbloem 2 t/m 144, even nummers,

Nadere informatie

Verslag bewonersavond voor project Rembrandtweg fase 1

Verslag bewonersavond voor project Rembrandtweg fase 1 Verslag bewonersavond voor project Rembrandtweg fase 1 Plaats: Goede Herderkerk Datum: 20 november 2014 Tijd: 19:00 20:30 uur Opening De directeur-bestuurder van Woonvisie, Alfred van den Bosch, opent

Nadere informatie

6.2 Het deelproject Klaverweide/Bouwakker en omgeving

6.2 Het deelproject Klaverweide/Bouwakker en omgeving 6.2 Het deelproject Klaverweide/Bouwakker en omgeving In het centrale deel van de wijk zijn een aantal projecten voorgenomen die een grote relatie met elkaar hebben. D A 2 4 1 B 3 C De centrale noord-zuid

Nadere informatie

Huren 55+ 55+ wonen? Er is veel mogelijk! Samen vinden wij de woning die bij u past.

Huren 55+ 55+ wonen? Er is veel mogelijk! Samen vinden wij de woning die bij u past. Huren 55+ 55+ wonen? Er is veel mogelijk! Samen vinden wij de woning die bij u past. 55+ Wonen Zuid begrijpt wat goed wonen inhoudt. Een huis waarin je je thuis voelt, dat op de eerste plaats. In een leefbare

Nadere informatie

nieuwsbrief Waarom deze nieuwsbrief

nieuwsbrief Waarom deze nieuwsbrief EN wonen en werken in stedelijk groen nieuwsbrief Waarom deze nieuwsbrief Meedenken? Kom naar de bijeenkomst op dinsdag 7 oktober Het Lucentterrein ondergaat de komende jaren een ware metamorfose. Dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vogelbuurt mei 2019

Nieuwsbrief Vogelbuurt mei 2019 Nieuwsbrief Vogelbuurt mei 2019 Sinds begin vorig jaar zijn we bezig om, samen met u, te onderzoeken of we uw woning kunnen verbeteren en verduurzamen of moeten slopen en door nieuwbouw vervangen. Graag

Nadere informatie

- Nieuwsbrief 16 september 2015 Nummer 6

- Nieuwsbrief 16 september 2015 Nummer 6 - Nieuwsbrief 16 september 2015 Nummer 6 Dit is de zesde nieuwsbrief over de ontwikkelingen in project Rijsoord. U ontvangt een nieuwsbrief na elke klankbordbijeenkomst of wanneer er nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 10 september 2014

Nieuwsbrief 3 10 september 2014 Nieuwsbrief 3 10 september 2014 Dit is de derde nieuwsbrief over de ontwikkelingen in project Rijsoord. U ontvangt een nieuwsbrief na elke klankbordbijeenkomst. Deze nieuwsbrief wordt bij alle bewoners

Nadere informatie

Nieuwbouw Woerden. Woerden Schilderskwartier VAN SCHAGEN ARCHITEKTEN #25

Nieuwbouw Woerden. Woerden Schilderskwartier VAN SCHAGEN ARCHITEKTEN #25 Nieuwbouw Woerden Woerden Schilderskwartier VAN SCHAGEN ARCHITEKTEN #25 n renovatie n nieuwbouw oorspronkelijke situatie definitieve nieuwbouwplan 2010 voormalige herstructureringsplan 2008 In goed overleg

Nadere informatie

1. HET PROCES Pagina 2. 2. DE UITKOMST Pagina 7. 3. TOT SLOT Pagina 9

1. HET PROCES Pagina 2. 2. DE UITKOMST Pagina 7. 3. TOT SLOT Pagina 9 Bewonerspeiling Zeeheldenbuurt maart / april 2013 INHOUD: 1. HET PROCES Pagina 2 2. DE UITKOMST Pagina 7 3. TOT SLOT Pagina 9 1 1. HET PROCES Inleiding Plangebied Overleg bewonerscommissie Mening bewoners

Nadere informatie

vraag & antwoord - wat betekenen de sloop- en nieuwbouwplannen in Europarei voor mij als huurder?

vraag & antwoord - wat betekenen de sloop- en nieuwbouwplannen in Europarei voor mij als huurder? vraag & antwoord - wat betekenen de sloop- en nieuwbouwplannen in Europarei voor mij als huurder? Eind mei bent u, als bewoner van Europarei, per brief geïnformeerd over het besluit van de gemeenteraad

Nadere informatie

Bewonersavond Bosveld druk bezocht

Bewonersavond Bosveld druk bezocht jaargang 1 nummer 1 In dit nummer Bewonersavond druk bezocht Start werkgroep Werkgroep praat en denkt mee Werkzaamheden renovatie Wisselwoning Planning Bewonersinbreng aanbesteding Huurverhoging na renovatie?

Nadere informatie

Appartementen t Doel van Benthuizen

Appartementen t Doel van Benthuizen Appartementen t Doel van Benthuizen Appartementen t Doel van Benthuizen In deze brochure vindt u alle informatie over de procedure rondom de verhuur van de twaalf appartementen in ons project t Doel van

Nadere informatie

inschrijven als woningzoekende

inschrijven als woningzoekende inschrijven als woningzoekende Inschrijven als woningzoekende bij Woonbedrijf Op zoek naar een huurwoning? We helpen u graag! Inschrijven als woningzoekende 3 Een gewone eengezinswoning, een luxe appartement,

Nadere informatie

Eengezinswoningen Van den Boschstraat

Eengezinswoningen Van den Boschstraat Eengezinswoningen Van den Boschstraat Eengezinswoningen Van den Boschstraat In deze verhuurbrochure vindt u alle informatie over de procedure rondom de verhuur van zes eengezinswoningen in de Van den Boschstraat

Nadere informatie

Activiteiten Amersfoort

Activiteiten Amersfoort Activiteiten Amersfoort Woningbezit Zelfstandige huurwoningen naar woningtype = 5.561 3.553 3.088 600 12.802 Eengezinswoning Galerijflat Portiekflat Beneden-/ Totaal bovenwoning Bovenstaand woningbezit

Nadere informatie

DeBavink. 20appartementen. InAlmeloishet

DeBavink. 20appartementen. InAlmeloishet DeBavink 20appartementen InAlmeloishet Appartementen De Bavink Geachte lezer, In uw handen heeft u de informatiebrochure over de nieuwbouwappartementen De Bavink. Deze vindt u in het centrum van Almelo,

Nadere informatie

Informatieavond Bajonetlocatie 15 en 16 juni 2011

Informatieavond Bajonetlocatie 15 en 16 juni 2011 Informatieavond Bajonetlocatie 15 en 16 juni 2011 Inhoud presentatie 1. Aanleiding: - goede woningen - goede en vitale wijk 2. Programma (wat gaan we doen): Geleidelijke bloksgewijze aanpak - Van de woningen

Nadere informatie

Ontwikkeling Sluispolder-West en Binnenstad. Bewonersavonden September 2014

Ontwikkeling Sluispolder-West en Binnenstad. Bewonersavonden September 2014 Ontwikkeling Sluispolder-West en Binnenstad Bewonersavonden September 2014 Inhoud Waarom aanpak Sluispolder-West en Binnenstad Overzicht plangebied en planning Inhoud van de plannen en sfeerbeelden Herhuisvesting

Nadere informatie

Veel gestelde vragen Driehoek Schaerweijdelaan

Veel gestelde vragen Driehoek Schaerweijdelaan Veel gestelde vragen Driehoek Schaerweijdelaan Seyster Veste informeerde de bewoners van de Driehoek Schaerweijdelaan Tollenslaan Jacob van Lenneplaan over de uitgangspunten voor een sloop-nieuwbouw plan

Nadere informatie

Vragen en antwoorden nav bijeenkomst 25 juni en vragen gesteld door bewonerscommissie De Binding

Vragen en antwoorden nav bijeenkomst 25 juni en vragen gesteld door bewonerscommissie De Binding Vragen en antwoorden nav bijeenkomst 25 juni en vragen gesteld door bewonerscommissie De Binding Algemene vragen De vakantieperiode begint nu, kunnen we het niet wat rustiger aan doen, om iedereen de gelegenheid

Nadere informatie

Beste bewoners, medewerkers en vrijwilligers,

Beste bewoners, medewerkers en vrijwilligers, Beste bewoners, medewerkers en vrijwilligers, Het is alweer een tijdje geleden dat de bouw is gestart van onze nieuwe woonzorglocatie op het Landje van Pelgrim. Hoogste tijd om u in deze nieuwsbrief te

Nadere informatie

INFORMATIEFOLDER BIJ SLOOP

INFORMATIEFOLDER BIJ SLOOP INFORMATIEFOLDER BIJ SLOOP U woont in een woning van Woningbouwvereniging Anna Paulowna die gesloopt gaat worden. HDe technische staat van woningen, onze financiële kaders, maar ook de E veranderende woningbehoefte

Nadere informatie

VEELGESTELDE VRAGEN ONTWIKKELING SPORTWEG EN MEERWEG

VEELGESTELDE VRAGEN ONTWIKKELING SPORTWEG EN MEERWEG VEELGESTELDE VRAGEN ONTWIKKELING SPORTWEG EN MEERWEG HUURPRIJS 1.1. HOE HOOG WORDT MIJN HUURPRIJS BIJ MODERNISERING? Wij gaan met u in gesprek over de mogelijkheden bij modernisering. Een aantal maatregelen

Nadere informatie

17 i 20 Januar U zoekt een woning

17 i 20 Januar U zoekt een woning U zoekt een woning U zoekt een huurwoning in Noordoost-Groningen? Dan kunt u terecht bij Acantus. Wij verhuren zo n 13.000 sociale huurwoningen. Van eengezinswoningen tot seniorenappartementen, in verschillende

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tuinstraatkwartier

Nieuwsbrief Tuinstraatkwartier Nieuwsbrief Tuinstraatkwartier 21-7-2016 Op dinsdag 28 juni kwamen ruim 160 bewoners van het Meidoornpad, Lathyrusstraat, Seringstraat, Jasmijnstraat en Tuinstraat naar het H.F. Witte Centrum in De Bilt

Nadere informatie

Nieuwbouwplannen en herinrichting Vijfheerenlanden Laatste fase wijkvernieuwing start dit najaar

Nieuwbouwplannen en herinrichting Vijfheerenlanden Laatste fase wijkvernieuwing start dit najaar Nieuwbouwplannen en herinrichting Vijfheerenlanden Laatste fase wijkvernieuwing start dit najaar Bent u benieuwd naar de nieuwbouwplannen en herinrichting van de wijk Vijfheerenlanden? Dit najaar start

Nadere informatie

Veelgestelde vragen project Wherepark

Veelgestelde vragen project Wherepark Veelgestelde vragen project Wherepark Hier vindt u de meest gestelde vragen en antwoorden. Heeft u een vraag en staat deze niet in de lijst? Neem dan contact op met Anita Snel, Consulent Wonen & Leefbaarheid

Nadere informatie

9,65 x 15,8 mm. Oranjebuurt. 4,9 x 5,25 mm. bewonersbijeenkomst 16 oktober 2013, 19.30 uur in de Drijvershof

9,65 x 15,8 mm. Oranjebuurt. 4,9 x 5,25 mm. bewonersbijeenkomst 16 oktober 2013, 19.30 uur in de Drijvershof 9,65 x 15,8 mm Oranjebuurt 4,9 x 5,25 mm bewonersbijeenkomst 16 oktober 2013, 19.30 uur in de Drijvershof Bewonersbijeenkomst, woensdag 16 oktober 2013 om 19.30 uur in de Drijvershof. Aanwezigen: Namens

Nadere informatie

Op zoek naar een woning? Zo werkt het bij Woonservice

Op zoek naar een woning? Zo werkt het bij Woonservice Op zoek naar een woning? Zo werkt het bij Woonservice Bij Woonservice hebben we het vinden van een woning opgedeeld in 6 stappen. In deze brochure leest u er alles over. Op zoek naar een woning? Zo werkt

Nadere informatie

Op zoek naar een woning

Op zoek naar een woning Samen bouwen aan beter wonen Op zoek naar een woning 3 Welkom U bent op zoek naar een woning. Misschien wilt u een grotere woning, of juist een kleinere woning. U gaat op eigen benen staan, krijgt werk

Nadere informatie

Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o.

Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o. Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o. Datum: 21 december 2017 Agenda: 1. Opening 2. Terugkoppeling koude opnames 3. Uitgangspunten (technisch en sociaal) 4. Verslag vorige bijeenkomst

Nadere informatie

VEEL GESTELDE VRAGEN PROJECT OUDEGEINLAAN, DE WIERSLAAN, NIJEVELDSINGEL, VRONESTEINLAAN EN LINSCHOTENSINGEL.

VEEL GESTELDE VRAGEN PROJECT OUDEGEINLAAN, DE WIERSLAAN, NIJEVELDSINGEL, VRONESTEINLAAN EN LINSCHOTENSINGEL. VEEL GESTELDE VRAGEN PROJECT OUDEGEINLAAN, DE WIERSLAAN, NIJEVELDSINGEL, VRONESTEINLAAN EN LINSCHOTENSINGEL. In dit overzicht vindt u een uitgebreide lijst met veelgestelde vragen die gaan over uw woning,

Nadere informatie

Het sloopbesluit, en dan...?

Het sloopbesluit, en dan...? Het sloopbesluit, en dan...? fase 3 In het Middengebied is en wordt er de komende jaren flink vernieuwd. De wijk ondergaat een ware metamorfose en dit jaar start het uitverhuizingstraject van de derde

Nadere informatie

Startnotitie Herstructurering woningen Rijsoord Versie 1.1 Datum 21 mei 2014

Startnotitie Herstructurering woningen Rijsoord Versie 1.1 Datum 21 mei 2014 Startnotitie Herstructurering woningen Rijsoord Versie 1.1 Datum 21 mei 2014 Openbaar wat willen we bereiken? (doel) Het doel voor de gemeente is om, in samenwerking met Woonvisie, de (ruimtelijke) kaders

Nadere informatie

Vaststellen raadsbrief Zeeheldenbuurt, paarse blokken

Vaststellen raadsbrief Zeeheldenbuurt, paarse blokken B en W-nummer 15.0213; besluit d.d. 3-3-2015 Onderwerp Vaststellen raadsbrief Zeeheldenbuurt, paarse blokken Besluiten: 1. bijgaande informatieve brief nr. Z/15/15165 aan de raad vast te stellen, waarin

Nadere informatie

Presentatie 3 april 2012 De Lingewijk

Presentatie 3 april 2012 De Lingewijk Presentatie 3 april 2012 De Lingewijk Visie op de Lingewijk Woningen op niveau brengen die voldoen aan eisen van deze tijd Aanbrengen variatie in woningaanbod Ook koopwoningen voor starters en doorstromers

Nadere informatie

Herontwikkeling Portiekflats Grote Waal Noord

Herontwikkeling Portiekflats Grote Waal Noord Herontwikkeling Portiekflats Grote Waal Noord Voorstellen Wie presenteren: Petra Hania (projectleider Intermaris), aanpak project en technisch onderzoek Mechtild Linssen (adviseur), bewonersonderzoek Sjoerd

Nadere informatie

ik zoek een woning

ik zoek een woning ik zoek een woning www.lefier.nl huren bij Lefier Bent u op zoek naar een woning in de gemeente Emmen, Hoogezand- Sappemeer, Borger-Odoorn, Slochteren of Stadskanaal. Lefier biedt de beschikbare woningen

Nadere informatie

Gewoon goed wonen! waar we voor staan! waar we voor gaan! Ondernemingsplan

Gewoon goed wonen! waar we voor staan! waar we voor gaan! Ondernemingsplan Gewoon goed wonen! Ondernemingsplan 2016-2020 waar we voor staan! waar we voor gaan! Woningbouwvereniging Hoek van Holland (WVH) heeft een nieuwe koers! Daar zijn we trots op. Wij laten u in deze samenvatting

Nadere informatie

Agenda. Beantwoorden van de vragen Afsluiting van de avond

Agenda. Beantwoorden van de vragen Afsluiting van de avond Agenda 19:30 19:45 20:00 20:25 20:35 20:40 21:00 21:15 Inloop Opening door Arianne van Geel manager Wonen bij Woonvisie Toelichting op uitverhuistraject door Atmane Hamdi (sociaal projectleider) Toelichting

Nadere informatie

2. Het sloopproces. Pagina 1 van 6

2. Het sloopproces. Pagina 1 van 6 Basis sociaal plan (Geldig vanaf 5 september 2011, gedeeltelijk herzien XX oktober 2015) Dit Basis Sociaal Plan is vastgesteld na advies van de SHBW en in overleg met de gemeente Almelo. 1. Inleiding In

Nadere informatie

Ter Haarkade, Toussaintkade, Ten Katestraat, Da Costastraat. Bewonersavond mei 2012

Ter Haarkade, Toussaintkade, Ten Katestraat, Da Costastraat. Bewonersavond mei 2012 Ter Haarkade, Toussaintkade, Ten Katestraat, Da Costastraat Bewonersavond mei 2012 Programma 19.30 Opening en voorstellen en aanleiding Maickel v/d Burg 19.40 De onderzoeken Maickel v/d Burg 19.55 Wat

Nadere informatie

Stap voor stap naar een woning van Woningstichting Barneveld

Stap voor stap naar een woning van Woningstichting Barneveld Een huurwoning zoeken doe je zelf Stap voor stap naar een woning van Woningstichting Barneveld Zoekt u een huurwoning van Woningstichting Barneveld? Houd dan onze website in de gaten. Daar bieden wij namelijk

Nadere informatie

Oeverdreef en Oostoever

Oeverdreef en Oostoever Nieuwbouw Oeverdreef en Oostoever 58 appartementen in Roelofarendsveen Gebouw en omgeving Het u-vormige gebouw is ontworpen door architecten-bureaus KK Architekten en Mulleners + Mulleners. Op de begane

Nadere informatie

Appartementen Van den Boschstraat

Appartementen Van den Boschstraat Appartementen Van den Boschstraat Appartementen Van den Boschstraat In deze verhuurbrochure vindt u alle informatie over de procedure rondom de verhuur van 24 appartementen in de Van den Boschstraat in

Nadere informatie

Sociaal plan. Uw woning wordt gesloopt of ingrijpend opgeknapt? Daarover hebben wij afspraken gemaakt!

Sociaal plan. Uw woning wordt gesloopt of ingrijpend opgeknapt? Daarover hebben wij afspraken gemaakt! Sociaal plan Uw woning wordt gesloopt of ingrijpend opgeknapt? Daarover hebben wij afspraken gemaakt! Wonen Zuid werkt continu aan het verbeteren van haar woningaanbod. Dat doen we door onze woningen goed

Nadere informatie

DE BLOEMENBUURTKRANT IS EEN UITGAVE VAN PLAVEI EN GEMEENTE MONTFERLAND NUMMER 2, MEI Presentatie Bloemenbuurtplan

DE BLOEMENBUURTKRANT IS EEN UITGAVE VAN PLAVEI EN GEMEENTE MONTFERLAND NUMMER 2, MEI Presentatie Bloemenbuurtplan KRANT DE BLOEMENBUURTKRANT IS EEN UITGAVE VAN PLAVEI EN GEMEENTE MONTFERLAND NUMMER 2, MEI 2018 De Bloemenbuurt in Didam is écht toe aan vernieuwing Kijk ook op bloemenbuurtdidam.nl In de Bloemenbuurt

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst Sociaal plan Josephwijk

Informatiebijeenkomst Sociaal plan Josephwijk Informatiebijeenkomst Sociaal plan Josephwijk Terugkoppeling uit de meedenkgroep 7 mei 2019 HAR en Meedenkgroep Josephwijk FRAEY Guus Terlingen Marije Pruis Over herstructurering Ingrijpend proces: gedoe,

Nadere informatie

Spatter-Fortuinstraat Informatieavond. 19 februari 2014

Spatter-Fortuinstraat Informatieavond. 19 februari 2014 Spatter-Fortuinstraat Informatieavond 19 februari 2014 2 Welkom Dirk van der Grijn 3 Toekomst complex Hoezo? We gaan een besluit nemen We willen hiervoor zo veel mogelijk draagvlak creëren We onderbouwen

Nadere informatie

14 Juli 20 U zoekt een woning

14 Juli 20 U zoekt een woning U zoekt een woning U zoekt een huurwoning in Noordoost-Groningen? Dan kunt u terecht bij Acantus. Wij verhuren zo n 13.000 sociale huurwoningen. Van eengezinswoningen tot seniorenappartementen, in verschillende

Nadere informatie

Welkom. Informatieavond Roggeakker 21 mei 2019

Welkom. Informatieavond Roggeakker 21 mei 2019 Welkom Informatieavond Roggeakker 21 mei 2019 Programma Toelichting sloopbesluit Onderhoud tot aan de sloop Sociaal plan - Huisbezoeken - Verhuiskostenvergoeding en andere regelingen - Planning Toelichting

Nadere informatie

Page 1 of 6 Kopers van nieuwbouwwoningen in Nesselande januari 2003 In opdracht van het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam (OBR) 1 Inleiding In oktober 2002 is in opdracht van het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam

Nadere informatie

Thús wonen BROCHURE FONTEINSHOF

Thús wonen BROCHURE FONTEINSHOF Thús wonen BROCHURE FONTEINSHOF INHOUDSOPGAVE Algemene informatie 3 1. Wat gaan we bouwen? 4 2. Plattegronden 5 3. Huurprijzen 11 4. Hoe komt u in aanmerking? 12 5. Extra informatie 13 Contactgegevens

Nadere informatie

Veel gestelde vragenlijst

Veel gestelde vragenlijst Veel gestelde vragenlijst Sloop & nieuwbouw Corantijnstraat en Paramaribostraat in Leiden Versie 2 - Augustus 2019 1. Achtergrond 1.1 Wat is Portaal van plan? Portaal heeft het plan de drie complexen aan

Nadere informatie

Gewijzigd vaststellen bestemmingsplan 'De Nieuwe Vaart'

Gewijzigd vaststellen bestemmingsplan 'De Nieuwe Vaart' Raadsvoorstel Voor de gemeenteraadsvergadering d.d. 9 maart 2015 Documentnummer : 2015.0.013.143 Zaaknummer: 2014-09-00312 Onderwerp: Gewijzigd vaststellen bestemmingsplan 'De Nieuwe Vaart' Aan de gemeenteraad.

Nadere informatie

4-kamermaisonnette op de begane grond en eerste verdieping. Huurprijs 950 Per maand. Zeer ruime woning van 155 m²

4-kamermaisonnette op de begane grond en eerste verdieping. Huurprijs 950 Per maand. Zeer ruime woning van 155 m² 4-kamermaisonnette op de begane grond en eerste verdieping Huurprijs 950 Per maand Zeer ruime woning van 155 m² Objectinformatie Plattegrond Buurt 3-5 6 7 Plaats: Amsterdam Stadsdeel: Nieuw-West Buurt:

Nadere informatie

Stedelijke Verhuisregeling s-hertogenbosch. Afspraken bij sloop van huurwoningen

Stedelijke Verhuisregeling s-hertogenbosch. Afspraken bij sloop van huurwoningen Stedelijke Verhuisregeling s-hertogenbosch Afspraken bij sloop van huurwoningen s-hertogenbosch bouwt aan de toekomst. Om ervoor te zorgen dat iedereen in deze gemeente prettig kan blijven wonen, worden

Nadere informatie

Highlights Sociaal plan Floraplein eo

Highlights Sociaal plan Floraplein eo Highlights Sociaal plan Floraplein eo Het sociaal plan geldt voor de woningen Floraplein 16 t/m 69 even en oneven, Wilgenroosstraat 54 t/m 64 even, Clematisstraat 1 t/m 25 oneven, Resedastraat 1 t/m 7

Nadere informatie

Aanvraagformulier ten behoeve van verzoek tot woningruil

Aanvraagformulier ten behoeve van verzoek tot woningruil Aanvraagformulier ten behoeve van verzoek tot woningruil A. GEGEVENS AANVRAGER (Huurder van Bouwvereniging Onze Woning) 1. Inschrijfnummer: : 2. Voorletters + Achternaam: 3. Straat + huisnummer: 4. Postcode

Nadere informatie

ZELF BOUWEN. Wat kost dat? Bouwgrond

ZELF BOUWEN. Wat kost dat? Bouwgrond ZELF BOUWEN Wat kost dat? 1 Bouwgrond De prijzen per gemeente kunnen zeer kunnen variëren! Aankoop bouwgrond: goedkope bouwgrond kost ongeveer 200, p.m2 excl. BTW. Dichter bij steden kost bouwgrond al

Nadere informatie

Overzicht belangrijkste punten uit het sociaal plan

Overzicht belangrijkste punten uit het sociaal plan 21 maart 2011 Overzicht belangrijkste punten uit het sociaal plan De gemeente Barendrecht is volop in ontwikkeling en het centrumgebied van Barendrecht staat aan de vooravond van een grondige vernieuwing.

Nadere informatie

Nienke Miedema Programma Langer Thuis

Nienke Miedema Programma Langer Thuis Nienke Miedema Programma Langer Thuis Wat is de woningbehoefte van ouderen in Rotterdam? 2 Steeds meer ouderen Inwoners op 1 januari 2016 Gebied 65-74 jr 75-84 jr 85plus Bevolking Totaal totaal 65+ %65+

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2012

Nieuwsbrief december 2012 Nieuwsbrief december 2012 Inleiding In augustus heeft u van ons de laatste nieuwsbrief ontvangen. Via de nieuwsbrief praten wij u graag bij over het laatste nieuws en de ontwikkelingen in het Bijvank -

Nadere informatie

Huren. Zoekt u een huurwoning? Zo vindt u de woning die bij u past.

Huren. Zoekt u een huurwoning? Zo vindt u de woning die bij u past. Huren Zoekt u een huurwoning? Zo vindt u de woning die bij u past. Woningcorporatie Wonen Zuid beheert ruim 14.000 huurwoningen in Midden- en Zuid-Limburg. Wij weten dat iedereen bepaalde wensen heeft

Nadere informatie

Seniorenappartementen in De Woerd De Meern

Seniorenappartementen in De Woerd De Meern Seniorenappartementen in De Woerd De Meern Omschrijving project Groenrand Wonen heeft in het voorjaar van 2010 een seniorencomplex met WoonKeur opgeleverd. Het is gelegen in de wijk De Woerd, ten oosten

Nadere informatie

Kleinschalige informatiebijeenkomsten Sociaal plan en klankbordgroep Vragen over de sloop en renovatie

Kleinschalige informatiebijeenkomsten Sociaal plan en klankbordgroep Vragen over de sloop en renovatie Kleinschalige informatiebijeenkomsten Op 23, 24 en 26 maart jongstleden heeft Singelveste AlleeWonen kleinschalige informatiebijeenkomsten gehouden voor de bewoners van de noordelijk gelegen straten in

Nadere informatie

Urgentiemogelijkheden

Urgentiemogelijkheden Urgentiemogelijkheden www.utrecht.nl April 2010 Voor huurders van woningen die gesloopt worden Met voorrang een andere woning Omdat uw woning gesloopt wordt, krijgt u voorrang bij het zoeken naar een andere

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6-4 december 2012 - De zesde Klankbordbijeenkomst

Nieuwsbrief 6-4 december 2012 - De zesde Klankbordbijeenkomst Nieuwsbrief 6-4 december 2012 - De zesde Klankbordbijeenkomst Dit is de zesde nieuwsbrief over de ontwikkelingen in project Centrum. U ontvangt een nieuwsbrief na elke klankbordbijeenkomst en vanaf volgend

Nadere informatie

Brochure. Peperdijk 27 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam

Brochure. Peperdijk 27 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam Brochure Peperdijk 27 te Vlissingen Vraagprijs: Euro 359.000,- vrij op naam Geachte belangstellende, Met deze brochure willen wij, M2 Makelaars, proberen u zo goed mogelijk voor te lichten over de mogelijkheden

Nadere informatie

Ik zoek een woning. Hoe kom ik in aanmerking voor een woning van Actium?

Ik zoek een woning. Hoe kom ik in aanmerking voor een woning van Actium? Ik zoek een woning Hoe kom ik in aanmerking voor een woning van Actium? Actium verhuurt rond de 16.000 woningen in Drenthe en Zuidoost Friesland. Ons werkgebied omvat de gemeenten Assen, De Wolden, Hoogeveen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Europarei April 2018

Nieuwsbrief Europarei April 2018 Nieuwsbrief Europarei April 2018 Wat gebeurt er de komende maanden in de Europarei! Asbest Zoals u al in onze vorige nieuwsbrief heeft kunnen lezen, is de voorbereiding van de sloop van de Churchillflat

Nadere informatie

KORT VERSLAG VAN DE INFORMATIEMIDDAG VOOR DE BEWONERS VAN LUGTEN- STEIJN VER HET PROJECT MELKWEG, D.D. 22 SEPTEMBER 2009.

KORT VERSLAG VAN DE INFORMATIEMIDDAG VOOR DE BEWONERS VAN LUGTEN- STEIJN VER HET PROJECT MELKWEG, D.D. 22 SEPTEMBER 2009. KORT VERSLAG VAN DE INFORMATIEMIDDAG VOOR DE BEWONERS VAN LUGTEN- STEIJN VER HET PROJECT MELKWEG, D.D. 22 SEPTEMBER 2009. AANWEZIG: Peter van der Velpen (extern projectleider SSW) Reinout Keesmaat (stedenbouwkundige

Nadere informatie

Tweede adviesteam project Emma

Tweede adviesteam project Emma Tweede adviesteam project Emma Agenda Terugblik verslag eerste adviesbijeenkomst + excursie 2 april jl. Individuele opdracht: wat heeft een goede woning nodig? Presentatie architect Vanschagen Groepsopdracht:

Nadere informatie

Anne Franklaan - Montfoort

Anne Franklaan - Montfoort Presentatie klankbordgroep 31 januari 2012 g e m e e n t e M O N T F O O R T Inhoud van de presentatie 1. voortgang van het plan: planaanpassing 2. stappenplan / uitgangspunten 3. het aangepast plan 4.

Nadere informatie

Wonen in Gouda. Hoe vind je in Gouda een huis?

Wonen in Gouda. Hoe vind je in Gouda een huis? Wonen in Gouda Hoe vind je in Gouda een huis? februari 2010 Hoe vind je in Gouda een huis? Over het kopen of huren van een huis in Gouda hebben veel mensen vragen. U wellicht ook. Bijvoorbeeld waar u moet

Nadere informatie

Aanleiding. Mix van huurprijzen in Stadhouderslaan Meer comfort Duurzaamheid verbeteren Mix in woningtypen in Stadhouderslaan

Aanleiding. Mix van huurprijzen in Stadhouderslaan Meer comfort Duurzaamheid verbeteren Mix in woningtypen in Stadhouderslaan Agenda 17:00 17:10 17:20 17:30 17:55 18:15 18:20 18:35 Inloop Opening door Arianne van Geel, manager Wonen bij Woonvisie Uitleg stemkastje en de 1 e vragen door Atmane Hamdi (Sociaal projectleider ) Toelichting

Nadere informatie