IN 4 STAPPEN NAAR JE NIEUWE KEUKEN PLANNINGGIDS 2015

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "IN 4 STAPPEN NAAR JE NIEUWE KEUKEN PLANNINGGIDS 2015"

Transcriptie

1 IN 4 STAPPEN NAAR JE NIEUWE KEUKEN PLANNINGGIDS 2015

2 In 4 stappen naar je nieuwe keuken Deze brochure is je gids bij het opmeten, plannen, bestellen en installeren van je IKEA keuken. Binnenin ontdek je wat er allemaal moet gebeuren en in welke volgorde. 1OPMETEN 2PLANNEN 3BESTELLEN 4INSTALLEREN

3 Sommige van de hier afgebeelde producten zijn misschien niet verkrijgbaar bij de IKEA vestiging bij jou in de buurt. Vraag het aan een medewerker in de winkel of kijk op ikea.nl voor meer Het is mogelijk dat producten (die hier worden getoond) in dit woonwarenhuis niet verkrijgbaar zijn. Neem contact op met een medewerker of kijk op IKEA.nl voor meer informatie. Voor meer productinformatie, zie IKEA.nl en het prijskaartje. Alle elementen vereisen montage. Alles wat je nodig hebt ligt voor je klaar bij IKEA. WERKBLADEN, SPOELBAKKEN EN KEUKENMENGKRANEN Koophulp 2015 APPARATUUR Koophulp Keukens & apparatuur PRIJZEN IN DEZE BROCHURE GELDEN TOT EN MET 30 JUNI 2015 Het nieuwe ikea KeuKenSYSteeM Koophulp 2015 Sommige van de hier afgebeelde producten zijn misschien niet verkrijgbaar bij de IKEA vestiging bij jou in de buurt. Vraag het aan een medewerker in de winkel of kijk op IKEA.nl voor meer informatie. Raadpleeg de prijskaart en de website voor uitgebreidere productinformatie. Alle producten moeten worden gemonteerd. We hebben nu nog meer slimme opbergers en oplossingen! Kijk op pagina 54. Onze keukenbrochure is een van de beste bronnen voor ideeën en informatie. Bovendien biedt ze een overzicht van ons volledige keukenassortiment. informatie. Raadpleeg de prijskaart en de website voor uitgebreide productinformatie. Alle producten moeten worden gemonteerd. Onze drie koophulpen. Hierin vind je gedetailleerde informatie over ons keukenassortiment, overzichtelijke vergelijkingen tussen producten en hulp bij het kiezen van wat je precies nodig hebt. Ook digitaal te bekijken op IKEA.nl/keukens KEUKEN INSTALLATIE IKEA online. Op IKEA.nl/keukens vind je de meeste informatie. Je vindt er onze keukenplanner, naast informatie over ons volledige assortiment keukenproducten en services. Onze keukeninstallatiegids geeft tips en informatie om je te helpen je keuken correct te installeren.

4 1OPMETEN Je keuken opmeten is niet moeilijk, maar het moet wel nauwkeurig gebeuren want het vormt de basis voor het hele verdere proces. Neem de nodige tijd om precies op te meten (op de volgende pagina vind je millimeterpapier om het grondplan van je keuken op te tekenen). Ga als volgt te werk. VOORBEREIDINGSBEZOEK Bijna alle keukens hebben minstens één moeilijk hoekje. Maar als je alles goed opmeet is overal wel een oplossing voor. Als je het opnemen van de juiste maten moeilijk vindt, hebben wij door IKEA geselecteerde montage bedrijven die dit nauwkeurig voor je kunnen doen en controleren of je ruimte voldoet aan een aantal randvoorwaarden waarop het ontwerp en de bestelling van je IKEA keuken gebaseerd kan worden. Meet eerst van de vloer tot het plafond, dan de volledige lengte van elke muur en van de hoeken naar de deur(en). Meet elk raam op en de afstand tot de vloer, het plafond en de hoeken van de kamer. Doe hetzelfde voor de deur(en). Noteer alles wat uit de muren steekt, zoals radiatoren, ventilatie- en andere buizen. Noteer waar de watertoevoer en -afvoer zich bevinden. Als je ze wil verplaatsen, duid dan ook de nieuwe locatie aan. Noteer waar de stopcontacten en lichtschakelaars zich bevinden en waar je ze straks wilt hebben.

5 Afmetingen van mijn keuken Noteer de afmetingen in millimeters om zeker te zijn dat je nieuwe keuken past.

6 2PLANNEN Bij het plannen van je keuken krijgen je dromen en ideeën vorm. Er zullen heel wat beslissingen genomen moeten worden, zoals waar de koelkast zal komen en hoeveel lades je nodig hebt. We reiken je dan ook hulpmiddelen aan om je daarbij te helpen. Je kan ook voor advies terecht bij onze keukenspecialisten in het woonwarenhuis. Denk na over hoe je je keuken gebruikt en wat voor jou comfortabel aanvoelt. Sta stil bij wat je goed vindt aan je bestaande keuken en wat je zou willen veranderen. Het is misschien een goed idee om een lijst te maken van de dingen die je wil houden en wat je wil vervangen. De meeste keukens functioneren het beste als je ze onderverdeelt in werkzones: de opbergzone (koelkast/vriezer/voorraadkast), de afwaszone (spoelbak/vaatwasser) en de kookzone (oven/ kookplaat). Werkzones geven je keuken een praktische structuur. Een keuken in één lijn is perfect als je weinig ruimte hebt. Ze is eenvoudig en strak en ziet er prima uit. Een parallelle keuken is ideaal als er verschillende mensen tegelijk werken in de keuken. Er is veel plaats om eten te bereiden en spullen op te bergen. Een keukeneiland biedt extra opbergruimte en veel werkruimte en fungeert ook als sociaal trefpunt. Hou wel 120 cm tussen het eiland en de andere kasten. De positionering van en de afstand tussen deze werkzones noemen we een werkdriehoek. Met een goede werkdriehoek ga je makkelijk van de ene keukentaak naar de andere. Het einddoel is een keuken die voor jou werkt. Plan een keuken die past in je woning en levensstijl. Het is tenslotte jouw keuken. In een grote ruimte is een opstelling in U-vorm ideaal. Zo krijg je een maximum aan ruimte en tal van opbergopties. Met een L-vormige keuken kan je een hoek optimaal benutten. Deze indeling is ook handig als je een kleine eettafel of een keukeneiland wil toevoegen.

7 Afstanden en andere overwegingen om rekening mee te houden bij het plannen. 80 cm 50 cm 120 cm De beste plek om eten te bereiden is het werkoppervlak tussen kookplaat en spoelbak. Zorg voor voldoende afstand tussen tegenover elkaar liggende rijen kasten, zodat je de kastdeuren aan beide kanten tegelijk kan openen. Hang de bovenkasten niet te laag, zodat ze het overzicht over het aanrecht niet belemmeren. Hou ruimte vrij om hete pannen op te zetten Gebruik een pannenrek ter bescherming van je werkblad. Monteer voor de veiligheid en de functionaliteit de afzuigkap op de aangewezen hoogte boven de kookplaat. Vraag advies in het woonwarenhuis. Berg potten en pannen en keukengerei op in de buurt van de oven/kookplaat. Installeer de kookplaat en de oven elk op een andere plek. Dat is handiger, vooral als je met verschillende mensen tegelijk aan het eten bezig bent. Installeer de oven wat hoger, dan hoef je je niet elke keer te bukken. Zet de vaatwasser dicht bij de spoelbak voor makkelijker vullen en leegmaken en om niet te morsen op de vloer. Je vindt alles makkelijk terug wanneer etenswaren en keukengerei opgeborgen zitten in soepel lopende, volledig uittrekbare lades en een uittrekbare voorraadkast. Je hebt een overzicht op wat erin zit en haalt alles er makkelijk uit. Monteer een passtuk van 5 cm tussen de kast en de muur zodat er zeker genoeg plaats is om lades en deuren volledig te openen. Hier moet je zeker op letten als je uittrekbare draadmanden hebt en de muur niet helemaal recht is. Bouw voor je keukeneiland een frame van plinten dat je verankert in de vloer en waarop je de kasten monteert. Installeer geen lades in een hoek. Als je ze opendoet komen ze misschien tegen de deur van de aangrenzende kast of blokkeren ze de toegang tot die kast. Monteer liever geen lades in een hoek met een hoekkast ernaast. Als je het toch doet, monteer er dan een passtuk tussen. Een raam boven de spoelbak is leuk als je de vaat doet, maar als de ramen naar binnen openen worden ze misschien geblokkeerd door de kraan. Zet de spoelbak liever niet tegen de muur aan of op het einde van een rij kasten. Je hebt zo minder werkruimte en het verstoort de werkzone. Als je de oven in de hoek installeert heb je minder werkruimte en het verstoort de werkzone. Bovendien kan de muur beschadigd raken door hitte of vlekken. Als je apparatuur zoals de oven, de vaatwasser of de afzuigkap in een hoek installeert, kunnen de aangrenzende kasten en/of lades vaak niet helemaal open.

8 Ontwerp je nieuwe keuken met Voer de afmetingen van je keuken in de IKEA keukenplanner in en ontwerp je keuken in 3D. Experimenteer erop los en creëer je ideale keuken. Je vindt de link in de sectie Keukens van de IKEA website. De eerste keer dat je de Planner gebruikt, moet je een plug-in installeren op je pc. Begin hier. Klik op Inloggen in de rechterbovenhoek. Hier kan je een profiel aanmaken. Dat is nodig om je ontwerp op te slaan en het later via de IKEA keukenplanner te kunnen openen op een andere computer. Je zal het profiel later ook nodig hebben als je klaar bent om te bestellen bij IKEA. Nadat je op Inloggen geklikt hebt, klik je op Profiel aanmaken om aan de slag te gaan. We raden je aan om eerst 5 à 10 minuten uit te trekken om de plannerhulp te lezen (dit is de knop Help rechts in het scherm). Hier vind je handige tips bij het gebruik van de planner. Als je gebruikersnaam hier verschijnt, weet je dat de registratie gelukt is. Voer je afmetingen in Kies een categorie Kies een product Voer je afmetingen in. Gebruik de afmetingen die je opgetekend hebt op het millimeterpapier om je ruimte te recreëren in de planner. Je kan een van de ruimtes kiezen en ze aanpassen. Voeg de nodige deuren, ramen en andere vaste objecten toe. Selecteer wat je nodig hebt uit het menu links en klik op de knop Toepassen als je klaar bent. Kies een categorie. Klik in het menu links op de tab Keukenoplossingen of de tab Keuken. Je kiest hier de categorie waarmee je wilt werken. In het menu onderaan kies je wat je nodig hebt uit de categorie in kwestie. Gewoon klikken om het voorwerp in de ruimte te plaatsen.

9 de IKEA keukenplanner Volg de instructies op de pagina Ontwerp je keuken en ga aan de slag. Als je hulp nodig hebt, ga dan langs bij IKEA, waar onze keukenspecialisten voor je klaarstaan. Je kan ook gebruik maken van onze keukenplanservice op afspraak. De keukenspecialist regelt dan alles voor 69.- Prijzen en bestellen. Als je klaar bent kan je ofwel het huidige aanzicht ofwel alle aanzichten van je ontwerp afdrukken. Je kan ook een lijst afdrukken van alle producten die je koos, samen met de prijzen. Klik gewoon op het printersymbool. Tijdens het ontwerpen kan je altijd checken hoeveel je keukenontwerp kost door links op Product- en prijslijst te klikken. Plan je keuken Gebruik de opties Gebruik de opties. In het menu rechts vind je de beschikbare opties voor het product dat je koos uit het menu onderaan. Hier kan je bv. de kleur en het materiaal aanpassen of dingen als knoppen en handgrepen toevoegen. Maak de kamer af. Je kan de keuken afwerken met werkbladen, vloerbedekking, eetkamermeubilair en zelfs planten. Je kan zelfs de muren en het plafond verven om jouw look helemaal te recreëren. Kies uit de tabs Eetkamer en Decoratie in het menu aan de linkerkant. Schrijf je gebruikersnaam en wachtwoord voor de Keuken planner op. Je zal ze nodig hebben om je opgeslagen ontwerp te openen in het woonwarenhuis. Je gebruikersnaam Je wachtwoord

10 3BESTELLEN Als je klaar bent met je ontwerp, kun je deze doornemen met een van onze keukenspecialisten in het woonwarenhuis. Zij bekijken je ontwerp, beantwoorden al je vragen en checken je ontwerp op functionaliteit. Als het ontwerp van jouw keuken helemaal klaar is, kan je je keuken bestellen. Je kunt hierbij gebruik maken van onze services. Checklist Dit moet je meebrengen: De exacte afmetingen van je keuken Je gebruikersnaam en wachtwoord om je ontwerp uit de IKEA keukenplanner te kunnen openenen Heb je hierover nagedacht? Kasten, lades en fronten Deuren en handgrepen Werkbladen Spoelbak Kraan Oven (Combi)magnetron Kookplaat Afzuigkap Koelkast/vriezer Vaatwasser Welke services wil je gebruiken? Voorbereidingsbezoek Transportservice Verzamel- en transportservice Keukenmontageservice VERZAMEL- EN TRANSPORTSERVICE We verzamelen alle producten op je lijstje en leveren alles bij je thuis of op kantoor. TRANSPORTSERVICE Onze keukens zijn zo ontworpen en verpakt dat je ze zelf mee naar huis kan nemen. Maar als je wil, kunnen we ze ook gewoon bij je thuis of op kantoor leveren. Je kan een leverdatum kiezen na afronding van je aankoop. Kijk op IKEA.nl/services

11 KEUKEN 4INSTALLEREN IKEA keukens zijn gemaakt om zelf te installeren, maar we kunnen je in elk stadium de nodige hulp bieden. Een goed vertrekpunt is de keukeninstallatiegids, die je stap voor stap toont hoe je het zelf kan doen. Je kunt ook gebruik maken van onze keukenmontageservice, die uitgevoerd word door onze geselecteerde keukenmontagepartner. INSTALLATIE De keukeninstallatiegids bevat tips en informatie om je te helpen je keuken correct te installeren. VOORBEREIDINGSBEZOEK Wij kunnen je helpen door een geselecteerde IKEA keukenmontagepartner de correcte afmetingen op te laten nemen en te laten controleren of je ruimte voldoet aan een aantal randvoorwaarden waarop het ontwerp en de bestelling van je IKEA keuken gebaseerd kan worden. Voor meer informatie en de kosten kijk je op IKEA.nl/keukenservice VERWIJDEREN OUDE KEUKEN Voordat je nieuwe keuken komt, moet de oude eruit. En dat kan nogal een klus zijn. Je kan ervoor kiezen om je oude keuken te laten demonteren en afvoeren door een van onze keukenmontagepartners. Ook dit kunnen we voor je regelen vanaf 89.-/m. Vraag meer informatie aan de IKEA keukenspecialist of neem onze keukenmontageservice folder mee. Kijk op IKEA.nl/keukenmontage voor meer informatie. KEUKENMONTAGESERVICE Het plaatsen van een keuken is een grote klus die je niet elke dag doet. IKEA werkt samen met betrouwbare montagebedrijven die ervoor zorgen dat dit vakkundig gebeurt. Vraag bij bestelling van je keuken aan de IKEA keukenspecialist om een volledige prijsberekening te maken voor montage van je nieuwe keuken. Op IKEA.nl/keukenmontage kan je dit ook eenvoudig zelf berekenen met de keukenmontagecalculator.

12 Checklist keukenontwerp Klaar om je IKEA keuken te ontwerpen? Hieronder vind je een complete checklist voor een volledig overzicht. Handig om na te lopen zodat je niets vergeet voordat je begint met ontwerpen met onze 3D Keukenplanner op IKEA.nl/keukenplanner Wanneer wil je kunnen koken in je nieuwe keuken? Heb je alle maten? Wand A Lengte breedte hoogte (in mm) Wand B Lengte breedte hoogte (in mm) Deuren Lengte breedte hoogte (in mm) Lengte breedte hoogte (in mm) Ramen Lengte breedte hoogte (in mm) Lengte breedte hoogte (in mm) Vergeet niet de andere factoren, zoals de locatie van radiatoren, leidingen, schakelaars, stopcontacten enzovoort aan te geven op je tekening. Hoe wordt de keukenopstelling? Rechte keuken met eiland L-vormige keuken met eiland U-vormige keuken met eiland Parallelle keuken met eiland Functie eiland: koken spoelen opbergen Dichte keuken Open keuken Welke apparatuur heb je nodig? Kookplaat: Inductie Gas Keramisch Koeling: Koelkast Vriezer Koelkast/vriezer Vrijstaand Inbouw Oven Magnetron Combimagnetron Afzuigkap Recirculatie Afvoer naar buiten Vaatwasser Wasmachine Vrijstaand Inbouw Inbouw espressomachine

13 Wat neem je mee uit je bestaande keuken naar je nieuwe keuken? Welke keuzes heb je al gemaakt? Keukendeur Kleur Handgreep Kraan Plint Verlichting Wat voor werkblad wil je? Stenen werkblad Massief houten werkblad Acrylaat werkblad Laminaat werkblad Wat voor spoelbak wil je? Enkele spoelbak Dubbele spoelbak Wat wil je in je keuken opbergen? Glas en servies Pannen, bakgerei, bestek Voorraden Schoonmaakmiddelen en -doeken Spoelbakaccesoires Elektrische apparaten Afval Wat is het beschikbare budget voor je nieuwe keuken? Inclusief Keukenmontageservice Inclusief Transportservice Inclusief Verzamel- en transportservice Welke andere activiteiten spelen zich af in je keuken? Ontbijten/lunchen/dineren Studeren/werken Spelen Feestjes/etentjes Ben je IKEA FAMILY lid? IKEA FAMILY nummer:

14 Je kan het allemaal zelf doen. Maar dat hoeft niet! Soms heb je alleen een beetje hulp nodig om je droom waar te maken. Daarom bieden wij een hele reeks services om je een handje te helpen. Heb je maar een klein zetje nodig, of wil je dat iemand de hele klus voor jou komt klaren? Wij kunnen je sowieso helpen en stellen met plezier precies het juiste servicepakket voor je samen. Hoe meer je zelf doet, hoe minder je betaalt, natuurlijk. En hoe meer je aan ons vraagt, hoe minder jij je druk hoeft te maken. KEUKENPLANSERVICE OP AFSPRAAK Maak gebruik van de complete Keukenplanservice voor 69.- en je krijgt persoonlijk advies van onze ervaren keukenplanners. Wij verzorgen alles voor je: een individueel ontwerp, de bestelling, het eventueel opmeten en monteren tot het regelen van de levering van je nieuwe keuken. Je maakt van tevoren in de winkel een afspraak, of via onze klantenservice op telefoonnummer (55 cent per gesprek en de gebruikelijke belkosten). Een van onze keukenspecialisten staat dan speciaal voor jou klaar op de afgesproken tijd. Samen heb je dan twee uur de tijd om de beste keukenoplossing te maken aan de hand van jouw behoeften en dromen. Na deze twee uur kan je je keuken meteen bestellen of ga je naar huis met een kant en klare offerte. Inter IKEA Systems B.V Onder voorbehoud van modelwijzigingen en druk- en zetfouten. VOORBEREIDINGSONDERZOEK Wij kunnen je helpen door een geselecteerde IKEA keuken montagepartner de correcte afmetingen op te laten nemen en te laten controleren of je ruimte voldoet aan een aantal randvoorwaarden waarop het ontwerp en de bestelling van je IKEA keuken gebaseerd kan worden. Voor meer informatie en de kosten kijk je op IKEA.nl/keukenservice KEUKENMONTAGESERVICE Het plaatsen van een keuken is een grote klus die je niet elke dag doet. Als je er tegenop ziet of geen tijd hebt, laat het dan via IKEA doen. IKEA werkt samen met betrouwbare montagebedrijven die kunnen zorgen dat dit vakkundig gebeurt. Wij streven hierbij naar een eerlijke prijsopgave vooraf. Daarom is het belangrijk dat we een zo goed mogelijke inschatting kunnen maken van de klus, zodat we het jou zo gemakkelijk mogelijk maken. VERZAMEL- EN TRANSPORTSERVICE We verzamelen je meubels op je lijstje én bezorgen alles bij je thuis. TRANSPORTSERVICE Onze keukens zijn zo ontworpen en verpakt dat je ze zelf mee naar huis kan nemen. Maar als je wil, kunnen we ze ook gewoon bij je thuis of op kantoor leveren. Je kan een leverdatum kiezen na afronding van je aankoop. Kijk op IKEA.nl/services voor meer informatie

15 GARANTIE METOD KEUKENSYSTEEM GRATIS 25 jaar garantie Wat valt onder deze garantie? Deze garantie is alleen van toepassing bij normaal huishoudelijk gebruik en dekt materiaal- en constructiegebreken in het METOD keuken system: Kastframes Fronten UTRUSTA scharnieren MAXIMERA volledig uittrekbare lades UTRUSTA planken van gehard glas en melamine Plinten Poten Bedekkingspanelen Decorlijsten/kroonlijsten Werkbladen behalve LILLTRÄSK en FYNDIG Spoelbakken behalve FYNDIG. Producten die niet onder de garantie vallen FÖRVARA lades, draadmanden, knoppen, handgrepen en LILLTRÄSK en FYNDIG werkbladen en de FYNDIG spoelbak. FYNDIG keuken systeem FYNDIG valt niet onder deze garantie. APPARATUUR GRATIS 5 jaar garantie Wat valt onder deze garantie? Onder deze garantie vallen gebreken van het apparaat die het gevolg zijn van constructie- of materiaalfouten, vanaf de datum van aankoop bij IKEA. Deze garantie geldt alleen voor huishoudelijk gebruik. De uitzonderingen staan onder de kop Wat valt niet onder deze garantie? Binnen de garantieperiode worden de kosten voor het verhelpen van het probleem vergoed, bijvoorbeeld reparatie, onderdelen, arbeidskosten en reiskosten, mits het apparaat zonder speciale kosten toegankelijk is voor reparatie. Op deze voorwaarden zijn de EU-richtlijnen (Nr.99/44/EG) en de desbetreffende lokale regelgeving van toepassing. Vervangen onderdelen worden eigendom van IKEA. De garantie dekt: De garantie van vijf (5) jaar geldt voor alle IKEA apparaten die geschikt zijn voor huishoudelijke gebruik en dekt constructie- en materiaalfouten. Apparaten die niet onder de garantie vallen? Voor LAGAN apparaten geldt een garantie van 2 jaar vanaf de aankoopdatum. Apparaten die niet gedekt worden door deze garantie Alle apparaten gekocht bij IKEA voor 1 augustus Wie verzorgt de garantieservice? IKEA verzorgt de garantie. Wat valt niet onder deze garantie? Normale slijtage. Opzettelijk toegebrachte schade, schade als gevolg van onzorgvuldig gebruik, schade als gevolg van het niet naleven van bedieningsinstructies, onjuiste installatie of aansluiting op een onjuist voltage, schade als gevolg van een chemische of elektrochemische reactie, roest, verwering of waterschade, met inbegrip van maar niet beperkt tot schade als gevolg van een hoog gehalte aan kalk in het water, schade als gevolg van afwijkende omgevingsomstandigheden. Verbruiksonderdelen, waaronder batterijen en lampen. Niet-functionele en decoratieve onderdelen die niet van invloed zijn op een normaal gebruik van het apparaat, alsmede krassen en eventuele kleurverschillen. Accidentele schade als gevolg van voorwerpen of stoffen van buitenaf of als gevolg van het reinigen of deblokkeren van filters, afvoersystemen of zeeplades. Schade aan de volgende onderdelen: keramisch glas, accessoires, mandjes voor vaatwerk en bestek, aan- en afvoerpijpen, pakkingen, lampen en lampenkappen, schermen, (deur)knoppen en (delen van) behuizingen. Gevallen waar de monteur bij inspectie geen gebrek heeft kunnen constateren. Reparaties die niet zijn uitgevoerd door een door ons aangewezen serviceprovider en/ of een geautomatischriseerde service- contractpartner, of waarvoor geen oorspronkelijke onderdelen zijn gebruikt. Reparaties als gevolg van een installatie die onjuist of niet volgens de specificaties is uitgevoerd. Het gebruik van het apparaat in een niet-huishoudelijke, d.w.z. professionele omgeving. Transportschade. Als de klant zelf het product naar huis of een adres vervoert, is IKEA niet aansprakelijk voor schade die tijdens het transport mogelijk kan ontstaan. Mocht er echter schade optreden tijdens een door IKEA verzorgd transport van de producten naar het bezorgadres, neemt IKEA de schade voor haar rekening (maar niet onder deze garantievoorwaarden). Voor claims onder deze laatste specifieke voorwaarde dient de klant contact op te nemen met de IKEA Klantenservice via IKEA.nl De kosten voor het uitvoeren van de oorspronkelijke installatie van het IKEA apparaat. Deze beperkingen gelden niet voor foutloos werk door een bevoegde deskundige, met gebruik van onze oorspronkelijke onderdelen, met als doel het apparaat aan te passen aan de technische veiligheidsspecificaties van een ander EU-land. KEUKENMENGKRANEN GRATIS 10 jaar garantie Wat valt onder deze garantie? De garantie van 10 jaar geldt voor alle keukenmengkranen. Wat valt niet onder deze garantie? De beluchter, een verstelbaar onderdeel van de wastafelmengkraan. Deze garantie dekt geen normale slijtage, kerven of krassen, of schade als gevolg van stoten of ongelukken. Volg zorgvuldig onze voorschriften voor montage en onderhoud. Deze garantie geldt niet voor producten die onjuist zijn opgeslagen, gemonteerd of geïnstalleerd, die onjuist of onoordeelkundig zijn gebruikt, die zijn aangepast of die zijn gereinigd op onjuiste wijze of met onjuiste schoonmaakproducten. Deze garantie geldt niet als de producten in het openbaar, in de buitenlucht of in combinatie met bijtende stoffen zijn gebruikt. Deze garantie dekt geen gevolgschade of bijkomende schade. IKEA KEUKENMONTAGESERVICE GRATIS 5 jaar garantie Niet alleen aan je IKEA keuken, ook aan de montage worden hoge eisen gesteld. De montagebedrijven die de IKEA keuken voor je monteren worden zorgvuldig geselecteerd en jaarlijks door IKEA geëvalueerd. Daarom kunnen we je een garantie van 5 jaar bieden op de montage van je keuken en de installatie van IKEA apparatuur. Wat doet IKEA om het probleem te verhelpen? Wij maken ons er hard voor om alleen kwaliteitsproducten te verkopen. Als je toch niet tevreden bent over één van onze producten omdat het niet werkt, niet goed gebruikt kan worden of omdat er iets mis is met het materiaal waarvan het is gemaakt, dan kan je ons dit laten weten tot binnen twee maanden nadat je het probleem hebt ontdekt. Het moet wel gaan om een product dat je in één van onze woonwarenhuizen hebt gekocht. Service na aankoop Omdat wij functionele producten willen bieden die aan jouw behoeftes en verwachtingen voldoen, vernieuwen we ons assortiment elk jaar. Daarom kunnen we de beschikbaarheid en de prijzen van producten niet garanderen na de catalogusperiode van één jaar. Wij bieden een 2-jarige service na aankoop voor IKEA keukendeuren en ladefronten. Dit betekent dat je, tot twee jaar nadat deuren, ladefronten, plinten, decorlijsten, kroonlijsten en bedekkingspanelen uit het assortiment zijn gegaan, je keuken met deze producten kan aanvullen. Je kan erop vertrouwen dat we alles doen om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je keuken van IKEA. Toepassing van de plaatselijke wetgeving Deze garantie biedt je bepaalde rechten en is een aanvulling op de in Nederland geldende wetgeving. Je behoud altijd de rechten die je op grond van die wetgeving hebt. Hoe kan je ons bereiken? Neem contact met ons op via IKEA.nl/klantenservice (55 cent per gesprek en de gebruikelijke belkosten). Het adres van de dichtstbijzijnde vestiging vind je in de IKEA catalogus of op IKEA.nl

16 Keukenplanservice op afspraak Inter IKEA Systems B.V / METODPLANNINGGUIDECHECKLIST15HFB07NLD_R1_03/ Je keuken, op afspraak, ontwerpen samen met een keukenspecialist? Maak van tevoren in de winkel een afspraak, of via de IKEA klantenservice (55 cent per gesprek en de gebruikelijke belkosten) Klanteninformatie: IKEA.nl Onder voorbehoud van zet- en drukfouten.

IN 4 STAPPEN NAAR JE NIEUWE KEUKEN Planninggids 2014

IN 4 STAPPEN NAAR JE NIEUWE KEUKEN Planninggids 2014 IN 4 STAPPEN NAAR JE NIEUWE KEUKEN Planninggids 2014 IKBE14_METOD_planningguide_NL_R1.indd 1 24/04/2014 16:54:40 In 4 stappen naar je nieuwe keuken Deze brochure is je gids bij het opmeten, plannen, bestellen

Nadere informatie

IN 4 STAPPEN NAAR JE NIEUWE KEUKEN PLANNINGGIDS 2017

IN 4 STAPPEN NAAR JE NIEUWE KEUKEN PLANNINGGIDS 2017 IN 4 STAPPEN NAAR JE NIEUWE KEUKEN PLANNINGGIDS 2017 IKEA METOD KEUKENS hebben 25 jaar gratis garantie. Kijk voor meer informatie op pagina 61. Sommige van de hier afgebeelde producten zijn misschien niet

Nadere informatie

Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan apparatuur. Wat je ook kiest, de kwaliteit van apparaten die je bij IKEA koopt, is goed.

Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan apparatuur. Wat je ook kiest, de kwaliteit van apparaten die je bij IKEA koopt, is goed. Inbouwapparatuur Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan apparatuur. Wat je ook kiest, de kwaliteit van apparaten die je bij IKEA koopt, is goed. IKEA apparatuur wordt uitvoerig getest om

Nadere informatie

Keukenmontageservice

Keukenmontageservice Keukenmontageservice IKEA biedt je service op maat bij aanschaf van een nieuwe keuken. Van het inmeten tot monteren van je keuken. Vraag een medewerker om meer informatie of kijk op IKEA.nl/services 1.

Nadere informatie

Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan apparatuur. Wat je ook kiest, de kwaliteit van apparaten die je bij IKEA koopt, is goed.

Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan apparatuur. Wat je ook kiest, de kwaliteit van apparaten die je bij IKEA koopt, is goed. Inbouwapparatuur Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan apparatuur. Wat je ook kiest, de kwaliteit van apparaten die je bij IKEA koopt, is goed. IKEA apparatuur wordt uitvoerig getest om

Nadere informatie

6% btw! Keukenmontageservice

6% btw! Keukenmontageservice 6% btw! Keukenmontageservice IKEA biedt je service op maat bij aanschaf van een nieuwe keuken. Van het inmeten tot monteren van je keuken. Vraag een medewerker om meer informatie of kijk op IKEA.nl/services

Nadere informatie

IKEA keuken. Toestellen, spoelbakken, kranen, werkbladen, kastelementen, fronten en kastinrichting.

IKEA keuken. Toestellen, spoelbakken, kranen, werkbladen, kastelementen, fronten en kastinrichting. IKEA keuken Toestellen, spoelbakken, kranen, werkbladen, kastelementen, fronten en kastinrichting. Het leven van alledag thuis kan een zware belasting vormen voor een keuken, en wij hebben onze keukens

Nadere informatie

6% btw! Keukenmontageservice

6% btw! Keukenmontageservice 6% btw! Keukenmontageservice IKEA biedt je service op maat bij aanschaf van een nieuwe keuken. Van het inmeten tot monteren van je keuken. Vraag onze medewerkers op de keukenafdeling om meer informatie.

Nadere informatie

Wastafel- mengkranen

Wastafel- mengkranen Wastafelmengkranen Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan wastafelmengkranen. Om er zeker van te zijn dat al onze wastafelmengkranen voldoen aan onze strenge normen voor kwaliteit en duurzaamheid

Nadere informatie

Kies de service die bij jou past.

Kies de service die bij jou past. IKEA Services Kies de service die bij jou past. PRETTIG WINKELEN BIJ IKEA... Winkelen bij IKEA... Hulp bij het winkelen... Småland & kinderfaciliteiten... Online bestellen... Garantie... Terugbrengen en

Nadere informatie

Wastafel- mengkranen

Wastafel- mengkranen Wastafel- mengkranen Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan wastafelmengkranen. Om er zeker van te zijn dat al onze wastafelmengkranen voldoen aan onze strenge normen voor kwaliteit en duurzaamheid

Nadere informatie

Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan keukenmengkranen. We willen er zeker van zijn dat onze keukenmengkranen aan onze strenge normen

Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan keukenmengkranen. We willen er zeker van zijn dat onze keukenmengkranen aan onze strenge normen Keukenmengkranen Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan keukenmengkranen. We willen er zeker van zijn dat onze keukenmengkranen aan onze strenge normen voor kwaliteit en duurzaamheid voldoen

Nadere informatie

Keukenmontageservice

Keukenmontageservice Keukenmontageservice IKEA biedt je service op maat bij aanschaf van een nieuwe keuken. Van het inmeten tot monteren van je keuken. Vraag onze medewerkers op de keukenafdeling om meer informatie. IKEA voorbereidingsbezoek

Nadere informatie

Keukenmontageservice

Keukenmontageservice Keukenmontageservice IKEA biedt je service op maat bij aanschaf van een nieuwe keuken. Van het inmeten tot monteren van je keuken. Vraag onze medewerkers op de keukenafdeling om meer informatie. Zelf je

Nadere informatie

De stap-voor-stap-handleiding voor een correcte keukeninstallatie

De stap-voor-stap-handleiding voor een correcte keukeninstallatie KEUKEN INSTALLATIE De stap-voor-stap-handleiding voor een correcte keukeninstallatie Deze brochure is de handleiding bij de voorbereiding en installatie van je nieuwe keuken. Binnenin vind je tips en ideeën,

Nadere informatie

Deze garantie geldt voor huishoudelijk gebruik van de keuken en is onderhevig aan de voorwaarden in deze brochure.

Deze garantie geldt voor huishoudelijk gebruik van de keuken en is onderhevig aan de voorwaarden in deze brochure. Keuken Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan een keuken. Daarom testen we onze keukens grondig, zodat we zeker weten dat ze bestand zijn tegen zware gewichten, hoge temperaturen en normaal

Nadere informatie

Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan keukenmengkranen. We willen er zeker van zijn dat onze keukenmengkranen aan onze strenge normen

Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan keukenmengkranen. We willen er zeker van zijn dat onze keukenmengkranen aan onze strenge normen Keukenmengkranen Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan keukenmengkranen. We willen er zeker van zijn dat onze keukenmengkranen aan onze strenge normen voor kwaliteit en duurzaamheid voldoen

Nadere informatie

Deze garantie geldt voor huishoudelijk gebruik van de keuken en is onderhevig aan de voorwaarden in deze brochure.

Deze garantie geldt voor huishoudelijk gebruik van de keuken en is onderhevig aan de voorwaarden in deze brochure. Keuken Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan een keuken. Daarom testen we onze keukens grondig, zodat we zeker weten dat ze bestand zijn tegen zware gewichten, hoge temperaturen en normaal

Nadere informatie

KNOXHULT keukensysteem

KNOXHULT keukensysteem KOOPHULP KNOXHULT keukensysteem ONDERHOUD Maak de kasten schoon met een vochtige doek of een mild detergent. Afdrogen met een schone doek. Maak roestvrijstalen oppervlakken na gebruik schoon met een spons

Nadere informatie

KEUKEN INSTALLATIEGIDS

KEUKEN INSTALLATIEGIDS KEUKEN INSTALLATIEGIDS IKBE14_METOD_installationguide_NL_R1.indd 1 25/04/2014 14:02:50 De stap-voor-stapgids voor een correcte keukeninstallatie Deze brochure is je gids bij de voorbereiding en installatie

Nadere informatie

Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan vloeren. PRÄRIE vloeren worden getest volgens de normen voor vloeren voor gebruik in huis en

Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan vloeren. PRÄRIE vloeren worden getest volgens de normen voor vloeren voor gebruik in huis en PRÄRIE Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan vloeren. PRÄRIE vloeren worden getest volgens de normen voor vloeren voor gebruik in huis en voor licht commercieel gebruik (EN 13329). Ze voldoen

Nadere informatie

KOOPHULP Keukenverlichting

KOOPHULP Keukenverlichting KOOPHULP Keukenverlichting Eten maken en in de keuken werken is veiliger, makkelijker en leuker met goede, gelijkmatige verlichting over het hele werkblad. Monteer kast verlichting bovenaan op de bovenkasten

Nadere informatie

Prettig winkelen bij IKEA. Kies de service die bij je past.

Prettig winkelen bij IKEA. Kies de service die bij je past. Prettig winkelen bij IKEA Kies de service die bij je past. PRETTIG WINKELEN BIJ IKEA... Winkelen bij IKEA... Hulp bij het winkelen... Småland & kinderfaciliteiten... Online bestellen... Garantie... Terugbrengen

Nadere informatie

Hoe lang is deze garantie geldig? Wat valt onder deze garantie? Wat valt niet onder deze garantie? Onderhoudsvoorschriften. Wielen

Hoe lang is deze garantie geldig? Wat valt onder deze garantie? Wat valt niet onder deze garantie? Onderhoudsvoorschriften. Wielen MARKUS bureaustoel Dagelijks gebruik thuis en op kantoor stelt hoge eisen aan zitmeubels. De MARKUS bureaustoel is getest om te voldoen aan de normen voor professioneel kantoorgebruik (NEN 1335, Ansi/BIFMA

Nadere informatie

Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan badkamermeubels. GODMORGON meubels en GODMORGON poten, ODENSVIK, BRÅVIKEN, EDEBOVIKEN en

Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan badkamermeubels. GODMORGON meubels en GODMORGON poten, ODENSVIK, BRÅVIKEN, EDEBOVIKEN en GODMORGON Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan badkamermeubels. GODMORGON meubels en GODMORGON poten, ODENSVIK, BRÅVIKEN, EDEBOVIKEN en BREDVIKEN wastafels worden uitvoerig getest zodat

Nadere informatie

Deze garantie dekt geen normale slijtage, kerven of krassen, of schade als gevolg van stoten of ongelukken.

Deze garantie dekt geen normale slijtage, kerven of krassen, of schade als gevolg van stoten of ongelukken. VOLMAR bureaustoel Dagelijks gebruik thuis en op kantoor stelt hoge eisen aan kantoorstoelen. De VOLMAR bureaustoel is getest om te voldoen aan de normen voor professioneel kantoorgebruik (NEN-EN 1335,

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- VOORwAARdEN IKEA

ALGEMENE VERKOOP- VOORwAARdEN IKEA ALGEMENE VERKOOPvoorwaarden IKEA 2 Algemene verkoopvoorwaarden ikea Wie gebruikt deze voorwaarden? 4 Waarvoor gelden deze voorwaarden en per wanneer? 4 Wat koop ik bij IKEA? 4 Welke prijs betaal ik? 4

Nadere informatie

KOOPHULP LILLÅNGEN. Badkamerserie

KOOPHULP LILLÅNGEN. Badkamerserie KOOPHULP LILLÅNGEN Badkamerserie ONDERHOUD Kasten afnemen met een vochtig doekje met een mild schoonmaakmiddel zonder schuurmiddel. Nadrogen met een droge doek. Natte plekken zo snel mogelijk afdrogen

Nadere informatie

www.lisetteschoenmaker.com

www.lisetteschoenmaker.com Jouw droomkeuken in 7 stappen Dag aanstaande keukenprinses! Ben je hopeloos op zoek naar een nieuwe keuken? Zie je door de bomen het bos niet meer? En is de moed je in de schoenen gezakt? Of wil je de

Nadere informatie

SLADDA fietsframe riemaandrijving

SLADDA fietsframe riemaandrijving SLADDA fietsframe riemaandrijving Dagelijks normaal gebruik stelt hoge eisen aan fietsen. De SLADDA fiets is aan strenge tests onderworpen zodat we weten dat deze voldoet aan onze normen voor kwaliteit,

Nadere informatie

KOOPHULP HEMNES. Badkamerserie

KOOPHULP HEMNES. Badkamerserie KOOPHULP HEMNES Badkamerserie ONDERHOUD Kasten afnemen met een vochtig doekje met een mild schoonmaakmiddel zonder schuurmiddel. Nadrogen met een droge doek. Natte plekken zo snel mogelijk afdrogen om

Nadere informatie

Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan matrassen en bedbodems. IKEA SULTAN matrassen en bedbodems zijn aan strenge tests onderworpen

Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan matrassen en bedbodems. IKEA SULTAN matrassen en bedbodems zijn aan strenge tests onderworpen SULTAN Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan matrassen en bedbodems. IKEA SULTAN matrassen en bedbodems zijn aan strenge tests onderworpen zodat we zeker weten dat ze voldoen aan onze normen

Nadere informatie

UPPLEVA. tv- en geluidssysteem

UPPLEVA. tv- en geluidssysteem UPPLEVA tv- en geluidssysteem Het dagelijkse leven thuis stelt hoge eisen aan tv- en geluidsinstallaties. UPPLEVA wordt uitgebreid getest en voldoet aan onze strikte kwaliteits- en veiligheidsnormen en

Nadere informatie

Onder deze garantie vallen materiaal- en constructiegebreken in alle onderdelen van het BEKANT bureausysteem en het GALANT opbergsysteem

Onder deze garantie vallen materiaal- en constructiegebreken in alle onderdelen van het BEKANT bureausysteem en het GALANT opbergsysteem GALANT en BEKANT Dagelijks huishoudelijk en kantoorgebruik stelt hoge eisen aan kantoormeubels. Het BEKANT bureausysteem en het GALANT opbergsysteem is getest op basis van de hoogste normen voor professioneel

Nadere informatie

Dagelijks gebruik stelt hoge eisen aan matrassen en matrasbodems. IKEA matrassen en matrasbodems worden grondig getest om na te gaan of ze voldoen

Dagelijks gebruik stelt hoge eisen aan matrassen en matrasbodems. IKEA matrassen en matrasbodems worden grondig getest om na te gaan of ze voldoen Matrassen Dagelijks gebruik stelt hoge eisen aan matrassen en matrasbodems. IKEA matrassen en matrasbodems worden grondig getest om na te gaan of ze voldoen aan onze strenge kwaliteits- en duurzaamheidsnormen

Nadere informatie

Dagelijks gebruik stelt hoge eisen aan matrassen en matrasbodems. IKEA matrassen en matrasbodems worden grondig getest om na te gaan of ze voldoen

Dagelijks gebruik stelt hoge eisen aan matrassen en matrasbodems. IKEA matrassen en matrasbodems worden grondig getest om na te gaan of ze voldoen Matrassen Dagelijks gebruik stelt hoge eisen aan matrassen en matrasbodems. IKEA matrassen en matrasbodems worden grondig getest om na te gaan of ze voldoen aan onze strenge kwaliteits- en duurzaamheidsnormen

Nadere informatie

IVAR KOOPHULP. UITVOERING: Massief grenen en verzinkt staal. AFWERKING: Onbehandeld grenen.

IVAR KOOPHULP. UITVOERING: Massief grenen en verzinkt staal. AFWERKING: Onbehandeld grenen. KOOPHULP IVAR UITVOERING: Massief grenen en verzinkt staal. AFWERKING: Onbehandeld grenen. ONDERHOUD: Kan worden behandeld met lak, lazuur, olie of was voor een duurzamer en makkelijker te onderhouden

Nadere informatie

Deze garantie geldt voor huishoudelijk gebruik van de keuken en is onderhevig aan de voorwaarden in deze brochure.

Deze garantie geldt voor huishoudelijk gebruik van de keuken en is onderhevig aan de voorwaarden in deze brochure. METOD Keukensysteem Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan een keuken. Daarom testen we onze keukens grondig, zodat we zeker weten dat ze bestand zijn tegen zware gewichten, hoge temperaturen

Nadere informatie

Ook uw keuken in één dag vernieuwd? Belangrijke Tips voor u uw keuken gaat renoveren!

Ook uw keuken in één dag vernieuwd? Belangrijke Tips voor u uw keuken gaat renoveren! Ook uw keuken in één dag vernieuwd? 10 Belangrijke Tips voor u uw keuken gaat renoveren! TIP 1 Keukenfronten kunnen in vele modellen en kleuren geleverd worden Wilt u een klassieke of juist een strakke,

Nadere informatie

badkamerserie KOOPHULP GODMORGON ONDERHOUD: Kasten afnemen met een vochtig doekje met wat afwasmiddel zonder schuurmiddel.

badkamerserie KOOPHULP GODMORGON ONDERHOUD: Kasten afnemen met een vochtig doekje met wat afwasmiddel zonder schuurmiddel. KOOPHULP GODMORGON badkamerserie ONDERHOUD: Kasten afnemen met een vochtig doekje met wat afwasmiddel zonder schuurmiddel. Nadrogen met een droge doek. Natte sporen moeten zo snel mogelijk afgedroogd worden

Nadere informatie

KOOPHULP BETYDLIG/RÄCKA/HUGAD wand-/plafondbevestiging en gordijnroede

KOOPHULP BETYDLIG/RÄCKA/HUGAD wand-/plafondbevestiging en gordijnroede KOOPHULP BETYDLIG/RÄCKA/HUGAD wand-/plafondbevestiging en gordijnroede ONDERDELEN Wand-/ Gordijnroedehouder Gordijnroede Afsluitknop Hoekverbinding gordijnroede Eenvoud en verscheidenheid gaan hand in

Nadere informatie

SEDA Zandgrijs. Esthetiek Architectuur Belangrijke nota. Fronten: Laminaat zijdemat Polymere matte randen 1 mm. Werkblad: Ferrostone Steengrijs

SEDA Zandgrijs. Esthetiek Architectuur Belangrijke nota. Fronten: Laminaat zijdemat Polymere matte randen 1 mm. Werkblad: Ferrostone Steengrijs Fronten: Laminaat zijdemat Polymere matte randen 1 mm Werkblad: Ferrostone Steengrijs Code Afbeelding: 0132520G01D2011 Esthetiek Architectuur Belangrijke nota Ruim, goed verlicht en functioneel. Zo kan

Nadere informatie

KOOPHULP TAFELBLADEN. IKBE16_VIKA_bg_NL_R1

KOOPHULP TAFELBLADEN. IKBE16_VIKA_bg_NL_R1 KOOPHULP TAFELBLADEN VEILIGHEID Alle tafelbladen, schragen, poten en frames zijn getest en goedgekeurd voor een maximale belasting van 50 kg. Met gehard glas moet voorzichtig worden omgesprongen. Een beschadigde

Nadere informatie

De nieuwe keuken. Prijslijst Modern Handle serie.

De nieuwe keuken. Prijslijst Modern Handle serie. De nieuwe keuken Wijzigingen voorbehouden. Prijslijst Modern Handle serie www.blockx-systems.com Modern Handle serie MH 6-2 & MH 9-2 600 900 MH 6-3 & MH 9-3 301 301 376 376 600 MH 9-2 900 Type nr.: MH

Nadere informatie

Algemene servicevoorwaarden BUDGETSTOREONLINE.NL

Algemene servicevoorwaarden BUDGETSTOREONLINE.NL Algemene servicevoorwaarden BUDGETSTOREONLINE.NL Wie gebruikt deze voorwaarden? Deze voorwaarden worden gebruikt door BUDGETSTOREONLINE.NL In deze voorwaarden bedoelen we met we of wij en ons of onze één

Nadere informatie

Checklist keuken op maat

Checklist keuken op maat Checklist keuken op maat 1. Stijl van uw keuken Naar welke stijl keuken gaat uw voorkeur uit? landelijk modern landelijk klassiek modern design Heeft u voorkeur voor gebruik van een bepaald materiaal in

Nadere informatie

Het dagelijkse leven thuis stelt hoge eisen aan ons assortiment kookgerei. Ons SENIOR kookgerei wordt uitgebreid getest en voldoet aan onze strikte

Het dagelijkse leven thuis stelt hoge eisen aan ons assortiment kookgerei. Ons SENIOR kookgerei wordt uitgebreid getest en voldoet aan onze strikte SENIOR kookgerei Het dagelijkse leven thuis stelt hoge eisen aan ons assortiment kookgerei. Ons SENIOR kookgerei wordt uitgebreid getest en voldoet aan onze strikte kwaliteits-, veiligheids- en duurzaamheidsnormen

Nadere informatie

Monteren. Kvik-keuken

Monteren. Kvik-keuken Monteren. Kvik-keuken Gefeliciteerd met uw nieuwe Kvik-keuken! Voordat u de eerste maaltijd kunt bereiden, moet u nu eerst de montage uitvoeren. Met deze handleiding willen wij u op de montage voorbereiden

Nadere informatie

Verlichting Voor werkblad en bovenkasten METOD

Verlichting Voor werkblad en bovenkasten METOD Verlichting Voor werkblad en bovenkasten METOD Elektriciteitssnoeren Technische Fiche METOD: Verlichting Welke referentiehoek kies ik om mijn keuken te monteren? A A Klik op deze kast in de Home Planner

Nadere informatie

De stap-voor-stap-handleiding voor een correcte keukeninstallatie. Het materiaal en het gereedschap dat je nodig hebt

De stap-voor-stap-handleiding voor een correcte keukeninstallatie. Het materiaal en het gereedschap dat je nodig hebt KEUKEN INSTALLATIE De stap-voor-stap-handleiding voor een correcte keukeninstallatie Het materiaal en het gereedschap dat je nodig hebt Deze brochure is de handleiding bij de voorbereiding en installatie

Nadere informatie

FAVORIT is ons kookgerei van de bovenste plank. Het werd streng getest om na te gaan of ze voldoen aan onze strenge kwaliteitsen duurzaamheidsnormen.

FAVORIT is ons kookgerei van de bovenste plank. Het werd streng getest om na te gaan of ze voldoen aan onze strenge kwaliteitsen duurzaamheidsnormen. FAVORIT kookgerei FAVORIT is ons kookgerei van de bovenste plank. Het werd streng getest om na te gaan of ze voldoen aan onze strenge kwaliteitsen duurzaamheidsnormen. We garanderen de werking van FAVORIT

Nadere informatie

PAX/KOMPLEMENT garderobekasten en. kastinrichting ondergaan strenge tests. om zeker te zijn dat ze voldoen aan onze

PAX/KOMPLEMENT garderobekasten en. kastinrichting ondergaan strenge tests. om zeker te zijn dat ze voldoen aan onze PAX PAX/KOMPLEMENT garderobekasten en kastinrichting ondergaan strenge tests om zeker te zijn dat ze voldoen aan onze strikte normen inzake kwaliteit, stevigheid en duurzaamheid. PAX/KOMPLEMENT garderobekasten

Nadere informatie

GYNNSAM messen zijn ontworpen voor intensief dagelijks gebruik. Het design is gebaseerd op de eisen die een professionele kok aan een mes stelt, maar

GYNNSAM messen zijn ontworpen voor intensief dagelijks gebruik. Het design is gebaseerd op de eisen die een professionele kok aan een mes stelt, maar GYNNSAM messen GYNNSAM messen zijn ontworpen voor intensief dagelijks gebruik. Het design is gebaseerd op de eisen die een professionele kok aan een mes stelt, maar is verder aangepast aan de dagelijkse

Nadere informatie

Heb je er al eens bij stilgestaan hoe vaak je je keukenmengkranen gebruikt? Wij wel. Om ervoor te zorgen dat al onze keukenmengkranen voldoen aan

Heb je er al eens bij stilgestaan hoe vaak je je keukenmengkranen gebruikt? Wij wel. Om ervoor te zorgen dat al onze keukenmengkranen voldoen aan Keukenmengkranen Heb je er al eens bij stilgestaan hoe vaak je je keukenmengkranen gebruikt? Wij wel. Om ervoor te zorgen dat al onze keukenmengkranen voldoen aan onze strikte kwaliteits- en duurzaamheidsnormen,

Nadere informatie

Zitbanken en fauteuils

Zitbanken en fauteuils Zitbanken en fauteuils Dagelijks gebruik stelt hoge eisen aan een zitbank of fauteuil. IKEA zitbanken en fauteuils worden grondig getest om na te gaan of ze voldoen aan onze strenge kwaliteits- en duurzaamheidsnormen

Nadere informatie

KOOPHULP LILLÅNGEN. Badkamerserie

KOOPHULP LILLÅNGEN. Badkamerserie KOOPHULP LILLÅNGEN Badkamerserie ONDERHOUD Kasten afnemen met een vochtig doekje met een mild schoonmaakmiddel zonder schuurmiddel. Nadrogen met een droge doek. Natte plekken zo snel mogelijk afdrogen

Nadere informatie

KOOPHULP HEJNE. opbergmeubelserie

KOOPHULP HEJNE. opbergmeubelserie KOOPHULP HEJNE opbergmeubelserie UITVOERINGEN Max. belasting per plank: 77 47 cm: 50 kg 77 28 cm: 35 kg Wanneer je meer dan 6 planken in een sectie plaats dan is de maximale belasting lager. VEILIGHEID

Nadere informatie

SENSUELL pannen GRATIS. jaar garantie

SENSUELL pannen GRATIS. jaar garantie SENSUELL pannen GRATIS 25 jaar garantie Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan pannen. Onze serie SENSUELL is uitvoerig getest om te voldoen aan onze strenge normen voor kwaliteit, duurzaamheid

Nadere informatie

De IKEA matrassen, matrasbodems en lattenbodems worden zeer grondig getest om na te gaan of ze voldoen aan onze strenge kwaliteits- en

De IKEA matrassen, matrasbodems en lattenbodems worden zeer grondig getest om na te gaan of ze voldoen aan onze strenge kwaliteits- en Matrassen De IKEA matrassen, matrasbodems en lattenbodems worden zeer grondig getest om na te gaan of ze voldoen aan onze strenge kwaliteits- en duurzaamheidsnormen en aan de strengste normen voor huishoudelijk

Nadere informatie

Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan pannen. Het design van FAVORIT draait om dagelijkse functionaliteit en stijl.

Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan pannen. Het design van FAVORIT draait om dagelijkse functionaliteit en stijl. FAVORIT Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan pannen. Het design van FAVORIT draait om dagelijkse functionaliteit en stijl. De pannen zijn uitvoerig getest om te voldoen aan onze strenge

Nadere informatie

HEMNES meubelserie KOOPHULP

HEMNES meubelserie KOOPHULP KOOPHULP HEMNES meubelserie DESIGN Carina Bengs ONDERHOUD Afnemen met een vochtig doekje met een mild schoonmaakmiddel. Nadrogen met een droge doek. GOED OM TE WETEN Volg de instructies in de handleiding

Nadere informatie

Inter IKEA Systems B.V Kookeiland Plaats van de stopcontacten en watertoevoerleidingen

Inter IKEA Systems B.V Kookeiland Plaats van de stopcontacten en watertoevoerleidingen Kookeiland Plaats van de stopcontacten en watertoevoerleidingen 1 Technische fiche: Kookeiland Welke referentiehoek kies ik om mijn keuken te monteren? A A B Klik op deze kast in de Home planner voor de

Nadere informatie

badkamerserie KOOPHULP LILLÅNGEN

badkamerserie KOOPHULP LILLÅNGEN KOOPHULP LILLÅNGEN badkamerserie ONDERHOUD Reinigen met een doekje met water of afwasmiddel zonder schuurmiddel. Nadrogen met een droge doek. Alle natte sporen moeten zo snel mogelijk afgedroogd worden

Nadere informatie

Roos Hensen Fijn wonen vragenlijst. Ben jij blij met je huis en de spullen die erin staan? Beantwoord de volgende vragen om daar achter te komen.

Roos Hensen Fijn wonen vragenlijst. Ben jij blij met je huis en de spullen die erin staan? Beantwoord de volgende vragen om daar achter te komen. Roos Hensen Fijn wonen vragenlijst Ben jij blij met je huis en de spullen die erin staan? Beantwoord de volgende vragen om daar achter te komen. Fijn wonen vragenlijst Persoonlijke vragen: Wat vind je

Nadere informatie

BADKAMER INSTALLATIE GIDS

BADKAMER INSTALLATIE GIDS BADKAMER INSTALLATIE GIDS Stap-voor-stapgids voor de installatie van je nieuwe badkamer Deze gids leidt je in duidelijke stappen door de voorbereiding en de installatie. Lees hem aandachtig door voor je

Nadere informatie

IKEA 365+ roestvrijstalen kookgerei ondergaat strenge tests om zeker te zijn dat het bestand is tegen dagelijks gebruik. We garanderen de werking van

IKEA 365+ roestvrijstalen kookgerei ondergaat strenge tests om zeker te zijn dat het bestand is tegen dagelijks gebruik. We garanderen de werking van IKEA 365+ kookgerei IKEA 365+ roestvrijstalen kookgerei ondergaat strenge tests om zeker te zijn dat het bestand is tegen dagelijks gebruik. We garanderen de werking van IKEA 365+ potten en pannen 15 jaar

Nadere informatie

GOLV. Jaar GARANTIE. IKBE13_HFB20_GF_GOLV_N.indd 1 3/10/2012 15:52:43

GOLV. Jaar GARANTIE. IKBE13_HFB20_GF_GOLV_N.indd 1 3/10/2012 15:52:43 GOLV 15 Jaar GARANTIE IKBE13_HFB20_GF_GOLV_N.indd 1 3/10/2012 15:52:43 Het dagelijkse leven thuis stelt hoge eisen aan je vloeren. GOLV vloeren zijn getest volgens de normen voor huishoudelijk en licht

Nadere informatie

Het dagelijkse leven thuis stelt hoge eisen aan je vloeren. Onze vloeren zijn getest volgens de normen voor huishoudelijk en licht commercieel

Het dagelijkse leven thuis stelt hoge eisen aan je vloeren. Onze vloeren zijn getest volgens de normen voor huishoudelijk en licht commercieel Laminaatvloeren Het dagelijkse leven thuis stelt hoge eisen aan je vloeren. Onze vloeren zijn getest volgens de normen voor huishoudelijk en licht commercieel gebruik (EN 13329). Ze voldoen aan onze strikte

Nadere informatie

TROVÄRDIG pannen GRATIS. jaar garantie

TROVÄRDIG pannen GRATIS. jaar garantie TROVÄRDIG pannen GRATIS 10 jaar garantie Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan pannen. TROVÄRDIG is onze beste koekenpan met antiaanbaklaag, ontwikkeld met het oog op kwaliteit en functie.

Nadere informatie

Kluswijzer: Zelf een keuken installeren. elk mens zijn eigen woonwens. Fotobureau Tiernego

Kluswijzer: Zelf een keuken installeren. elk mens zijn eigen woonwens. Fotobureau Tiernego Kluswijzer: Zelf een keuken installeren elk mens zijn eigen woonwens Fotobureau Tiernego Zelf een keuken plaatsen U wilt een groter aanrechtblad met een extra spoelbak of u bent na jaren sparen eindelijk

Nadere informatie

Design and Quality IKEA of Sweden KOOPHULP VLOEREN. laminaat

Design and Quality IKEA of Sweden KOOPHULP VLOEREN. laminaat KOOPHULP VLOEREN laminaat GOED OM TE WETEN IKEA vloeren kunnen op bestaande vloeren worden gelegd met uitzondering van hoogpolige vaste vloerbedekking. Gebruik bij het leggen van een vloer altijd een NIVÅ

Nadere informatie

KVARTAL ophangsysteem voor gordijnen en paneelgordijnen

KVARTAL ophangsysteem voor gordijnen en paneelgordijnen KOOPHULP KVARTAL ophangsysteem voor gordijnen en paneelgordijnen ONDERDELEN KVARTAL wandbeslag, 14,5 cm KVARTAL wandbeslag, 7 cm KVARTAL plafondbeslag KVARTAL rail met één spoor, 140 cm KVARTAL rail met

Nadere informatie

Ben je uitgekeken op je badkamer? Wil je hem eens flink aanpakken? Maar vind je het lastig om een nieuwe indeling te maken voor de ruimte?

Ben je uitgekeken op je badkamer? Wil je hem eens flink aanpakken? Maar vind je het lastig om een nieuwe indeling te maken voor de ruimte? Checklist InLEIDING Ben je uitgekeken op je badkamer? Wil je hem eens flink aanpakken? Maar vind je het lastig om een nieuwe indeling te maken voor de ruimte? Bij het verbouwen van een badkamer komt heel

Nadere informatie

GODMORGON. badkamerserie

GODMORGON. badkamerserie GODMORGON badkamerserie Het dagelijkse leven thuis stelt hoge eisen aan badkamermeubels. GODMORGON meubilair en poten, ODENSVIK, BRÅVIKEN, EDEBOVIKEN en TÖRNVIKEN wastafels worden allemaal zeer grondig

Nadere informatie

Bureauserie KOOPHULP. Design and Quality IKEA of Sweden

Bureauserie KOOPHULP. Design and Quality IKEA of Sweden KOOPHULP vika Bureauserie VEILIGHEID Alle tafelbladen, schragen, poten en frames zijn getest en goedgekeurd voor een maximale belasting van 50 kg. Met gehard glas moet voorzichtig worden omgesprongen.

Nadere informatie

Het dagelijkse leven thuis stelt hoge eisen aan wastafels. Onze IKEA wastafels zijn getest en voldoen aan onze strikte kwaliteits- en

Het dagelijkse leven thuis stelt hoge eisen aan wastafels. Onze IKEA wastafels zijn getest en voldoen aan onze strikte kwaliteits- en Badkamerwastafels Het dagelijkse leven thuis stelt hoge eisen aan wastafels. Onze IKEA wastafels zijn getest en voldoen aan onze strikte kwaliteits- en duurzaamheidsnormen en aan de strengste normen voor

Nadere informatie

Maak in. je eerste. fotoboek! 10 stappen. Snelle handleiding voor Windowsversie 7.4 en hoger. Selecteer je beste foto s. Open het fotoboekprogramma.

Maak in. je eerste. fotoboek! 10 stappen. Snelle handleiding voor Windowsversie 7.4 en hoger. Selecteer je beste foto s. Open het fotoboekprogramma. Snelle handleiding voor Windowsversie 7.4 en hoger Maak in 10 stappen je eerste fotoboek! 1 Selecteer je beste foto s. Selecteer de foto s die je wilt gebruiken en verzamel ze in één folder op je computer.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden IKeA webwinkel

Algemene voorwaarden IKeA webwinkel Algemene voorwaarden IKEA webwinkel Algemene voorwaarden IKEA webwinkel Wie gebruikt deze voorwaarden? 3 Waarvoor gelden deze voorwaarden en per wanneer? 3 Wat koop ik bij IKEA? 3 Welke prijs betaal ik?

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard

Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard Vega Gefeliciteerd met uw aankoop van deze elektrische inzethaard. Om vele jaren plezier te hebben van deze aanschaf, adviseren wij u deze gebruiksinstructie zorgvuldig

Nadere informatie

UPPLEVA. Een slimme keuze, voor tv, geluid én meubel. nieuw. UPPLEVA, een slimme keuze tv, geluid én meubel 1

UPPLEVA. Een slimme keuze, voor tv, geluid én meubel. nieuw. UPPLEVA, een slimme keuze tv, geluid én meubel 1 2015 UPPLEVA Een slimme keuze, voor tv, geluid én meubel UPPLEVA tv, geluidsinstallatie en 3D-bril 5 jaar gratis garantie; kwaliteit voor elke dag. BESTÅ/UPPLEVA combinatie met 55 tv/2.1 geluidssysteem

Nadere informatie

Meer ruimte meer voordeel! Goed opbergen is ons vak

Meer ruimte meer voordeel! Goed opbergen is ons vak Meer ruimte meer voordeel! Goed opbergen is ons vak voorwoord Vraag het uw kastenspecialist, hij weet er echt alles van! Slim opbergen en het optimaal benutten van de berg ruimte kan met één van onze kastensystemen.

Nadere informatie

Goed opbergen is ons vak

Goed opbergen is ons vak ACCESSOIRES & VERLICHTING Model- en prijswijzigingen voorbehouden 2013/04. Aanbiedingen geldig tot 4 weken na verspreiding. Niets uit deze uitgave mag worden gereproduceerd zonder toestemming van de uitgever.

Nadere informatie

Ja we gaan onze oude bak van 33 jaar oud er helemaal uitgooien en hebben dus alles nodig:

Ja we gaan onze oude bak van 33 jaar oud er helemaal uitgooien en hebben dus alles nodig: Prijsresultaat van de aangekochte keuken: Ja we gaan onze oude bak van 33 jaar oud er helemaal uitgooien en hebben dus alles nodig: 14 kasten, alle apparatuur, granieten aanrecht (ja, ja willen we graag)

Nadere informatie

IKEA 365+ roestvrij stalen pannen zijn uitvoerig getest om te kunnen voldoen aan de eisen voor dagelijks gebruik. We geven 15 jaar garantie op de

IKEA 365+ roestvrij stalen pannen zijn uitvoerig getest om te kunnen voldoen aan de eisen voor dagelijks gebruik. We geven 15 jaar garantie op de IKEA 365+ pannen IKEA 365+ roestvrij stalen pannen zijn uitvoerig getest om te kunnen voldoen aan de eisen voor dagelijks gebruik. We geven 15 jaar garantie op de functie van IKEA 365+ pannen zonder antiaanbaklaag

Nadere informatie

Keukensholland COMPLETE KEUKENS VANAF 3.298,-

Keukensholland COMPLETE KEUKENS VANAF 3.298,- Mensen gaan tegenwoordig veel bewuster om met hun dure euro s. Bewuster leven betekent slim met budget omgaan om zo toch van goede kwaliteit te genieten. Bij Keukensholland willen wij voor de bewuste consument

Nadere informatie

25 jaar garantie. 10 jaar garantie. FAVORIT pannen

25 jaar garantie. 10 jaar garantie. FAVORIT pannen FAVORIT pannen FAVORIT pannen Het design van FAVORIT draait om dagelijkse functionaliteit en stijl. De pannen zijn uitvoerig getest om te voldoen aan onze strenge normen voor kwaliteit en duurzaamheid.

Nadere informatie

Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen

Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen keuken e 2.999,- keuken. Een top model! Een trendy ontwerp van 300 cm lengte. Een halfhoge kast met een koelkast van 88 cm hoog met daarboven een combimagnetron. De bovenzijde van deze kast is afgewerkt

Nadere informatie

Altijd een kast die bij u past!

Altijd een kast die bij u past! Altijd een kast die bij u past! Kwaliteit, service en vakkundige plaatsing VJ_2013.indd 55 29-03-13 12:27 VJ_2013.indd 55 29-03-13 12:27 16-04-15 14:15 VOORWOORD Slim opbergen en het optimaal benutten

Nadere informatie

BESTÅ. opbergoplossingen

BESTÅ. opbergoplossingen BESTÅ opbergoplossingen BESTÅ wordt zeer grondig getest om na te gaan of alle onderdelen voldoen aan onze strenge kwaliteits- en duurzaamheidsnormen en aan de strengste normen voor huishoudelijk gebruik.

Nadere informatie

badkamerserie KOOPHULP HEMNES

badkamerserie KOOPHULP HEMNES KOOPHULP HEMNES badkamerserie ONDERHOUD: Alle natte sporen moeten zo snel mogelijk afgedroogd worden om te voorkomen dat het vocht doordringt. Kasten afnemen met een vochtig doekje met een mild schoonmaakmiddel

Nadere informatie

2998.- KEUKENHUIS HET MOOISTE VAN EUROPA! 3. 95 INCLUSIEF: INCLUSIEF. pallen ALL-INPRIJS 3

2998.- KEUKENHUIS HET MOOISTE VAN EUROPA! 3. 95 INCLUSIEF: INCLUSIEF. pallen ALL-INPRIJS 3 HET MOOISTE! hangkasten met glazen deuren VOOR DE- ZELFDE 1894/601 TRENDY KEUKEN ca. 120 cm + 240 cm + eiland 180x90 cm, met rvs inbouwapparatuur. oven, autarkische keramische kookplaat, koelkast A+, inbouwspoelbak,

Nadere informatie

Zelf een keuken plaatsen. Maak eerst een keukenplan De keuken installeren Het afstellen van laden en deuren Kwaliteitseisen

Zelf een keuken plaatsen. Maak eerst een keukenplan De keuken installeren Het afstellen van laden en deuren Kwaliteitseisen Zelf een keuken plaatsen Maak eerst een keukenplan De keuken installeren Het afstellen van laden en deuren Kwaliteitseisen Zelf een keuken plaatsen 2 U wilt een groter aanrechtblad met een extra spoelbak

Nadere informatie

Kluswijzer 5 Keukens. Aan welke eisen moet de verandering voldoen?

Kluswijzer 5 Keukens. Aan welke eisen moet de verandering voldoen? Kluswijzer 5 Keukens Een keuken naar uw eigen zin. Misschien een groter aanrechtblad met een extra spoelbak, ruimere keukenkasten of een echte droomkeuken. Dankzij de moderne zelfbouwkeukens is het allemaal

Nadere informatie

Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan messen. SLITBAR messen zijn tot in detail van hoogwaardige kwaliteit. Door het uitgesproken

Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan messen. SLITBAR messen zijn tot in detail van hoogwaardige kwaliteit. Door het uitgesproken SLITBAR messen Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan messen. SLITBAR messen zijn tot in detail van hoogwaardige kwaliteit. Door het uitgesproken ontwerp vallen ze op in elke keuken. We geven

Nadere informatie

Maak in. je eerste. fotoboek! 10 stappen. Snelle handleiding voor Windowsversie 7.4 en hoger. Selecteer je beste foto s. Open het fotoboekprogramma.

Maak in. je eerste. fotoboek! 10 stappen. Snelle handleiding voor Windowsversie 7.4 en hoger. Selecteer je beste foto s. Open het fotoboekprogramma. Snelle handleiding voor Windowsversie 7.4 en hoger Maak in 10 stappen je eerste fotoboek! 1 Selecteer je beste foto s. Selecteer de foto s die je wilt gebruiken en verzamel ze in één folder op je computer.

Nadere informatie

Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen

Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen Trendy keuken Een eigentijds, trendy ontwerp van 300 cm lengte. De keuken heeft een halfhoge kast met een koelkast van 88 cm hoog met daarboven een combimagnetron.

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING EILAND AFZUIGKAPPEN

GEBRUIKSAANWIJZING EILAND AFZUIGKAPPEN GEBRUIKSAANWIJZING EILAND AFZUIGKAPPEN 2 GARANTIE Op het apparaat is 24 maanden garantie vanaf koopdatum. Uitgesloten van garantie zijn: verlichting, schade en gevolgschade ontstaan door een gebrekkig

Nadere informatie

Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten

Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten Bewaar exemplaar VOORWOORD INHOUD Vraag het uw kastenspecialist, hij weet er echt alles van! Slim opbergen en het optimaal benutten van

Nadere informatie

HANDLEIDING FLEETCALCULATOR WWW.DUTCHLEASE.NL

HANDLEIDING FLEETCALCULATOR WWW.DUTCHLEASE.NL HANDLEIDING FLEETCALCULATOR WWW.DUTCHLEASE.NL Deze handleiding geeft een beschrijving van de mogelijkheden van de webcalculator. De volgorde van de onderwerpen is gelijk aan het proces dat wordt doorlopen

Nadere informatie

e 4.762,- Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen Duo keuken vanaf

e 4.762,- Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen Duo keuken vanaf Duo keuken vanaf e 4.762,- Een topmodel! Deze Duo keuken is zodanig ontworpen dat de elementen vrij in de ruimte geplaatst kunnen worden. De keuken bestaat uit een spoel- en kookgedeelte van 245 cm lang

Nadere informatie