Gebruikshandleiding Doorsafe Manual versie 1.2 4/8/2015

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gebruikshandleiding Doorsafe 6600. Manual versie 1.2 4/8/2015"

Transcriptie

1 Gebruikshandleiding Doorsafe 6600 Manual versie 1.2 4/8/2015

2 1. Aansluiting - Advies: Doe voordat u de deurbel aan de deur schroeft eerst een test of de deurbel werkt op uw ios of Android device. - De Doorsafe 6600 werkt niet op bedrijfsnetwerken waarop een aparte inlog vereist is. - Test voor installatie of het wifi signaal bij de deur of andere plek van montage sterk genoeg is voor de deurbel om een goede verbinding te maken. - Zorg ervoor dat ook de smartphone een goede internet verbinding heeft om zeker te weten dat het wifi signaal van de deurbel eventueel te slecht is. - Wanneer het wifi signaal bij de deurbel te slecht is, controleer dan de plek van de antenne en pas die aan. Als dit niet helpt kunt u de deurbel aansluiten met een netwerk kabel (RJ45). Een aansluiting met een netwerk kabel heeft altijd de voorkeur boven een aansluiting via wifi, een wifi signaal kan veel makkelijker worden verstoord dan een kabel. - Sluit de deurbel aan volgens dit schema: Van boven naar beneden: - Sluit de antenne aan op de koperen stekker - Sluit de rode en de zwarte draad aan op de plus en min draad van de 12V 1A DC adapter. Sluit de adapter aan op Volt. Let op: het is DC, dus het maakt uit u plus of min op aansluit. Rood moet op plus, en zwart moet op min. Verkeerd om aansluiten is niet schadelijk wanneer van korte duur. - Sluit eventueel de bestaande bel/gong aan. Sluit 1 draad van de adapter die de bel van stroom voorziet direct aan op de witte draad en sluit de grijze draad aan op de bel en de bel weer op de adapter. Dit kan alleen een DC adapter zijn. - Sluit wanneer er een netwerk kabel gebruikt wordt, de netwerk adapter aan op de gekleurde draden. Als volgt per positie (zie nummering op de adapter): 1.Oranje wit 2.Oranje 3.Groen wit 6.Groen Dit zijn de linker 4 posities van de adapter. De 4 rechter posities met de nummers 5,4,7,8 blijven ongebruikt.

3 2. Montage - Maak een gat in de muur of in het deurkozijn. - Laat alle kabels door dit gat lopen. - Bevestig de wifi antenne binnen voor de beste ontvangst. - Verwijder de deurbel uit de regenkap door de inbusschroef aan de onderkant van de deurbel te verwijderen met de meegeleverde inbussleutel. - Plak met de dubbelzijdige tape de regenkap op de juiste positie. - Bevestig de regenkap met de twee meegeleverde schroeven. - Trek de kabels en plaats de bel en draai de inbusschroef weer vast aan de onderkant van de deurbel. 3. Downloaden app - Zoek in de Android Play Store of in de ios Appstore op: SAFESMART of - Ga naar de product pagina van de Doorsafe 6600 op doorsafe.nl en klik op het Android of IOS logo voor een directe link naar de app in de Android Play Store of in de ios Appstore. 4. Installatie van de app - Om de app te kunnen gebruiken is registratie nodig. Hiervoor geeft de app twee opties: 1. Via 2. Via een mobielnummer (niet mogelijk in Nederland) LET OP: In Nederland is het alleen mogelijk om via een adres te registreren. Let op: Op te registeren heeft uw smartphone verbinding nodig met internet. - Selecteer: By /ID - Druk op: Register - Voer uw adres in - Voer twee keer het gewenste password in & druk op Register Wanneer het wachtwoord is vergeten, dan klik dan op: Forget your Password?. Vervolgens gaat men naar een website, selecteer daar By . Voer dan het adres in. Men ontvangt nu per een link waar een nieuw password opgeven kan worden. Wanneer het adres onjuist is, dan is de melding Account not exist te zien.

4 5. Toevoegen van de deurbel aan de app - Er kunnen maximaal 5 deurbellen aan 1 app worden toegevoegd. - Er zijn drie manieren om een deurbel aan de app toe te voegen: 1. Via wifi en een QR code 2. Door de deurbel op een netwerk kabel aan te sluiten 3. Handmatig Ad 1. Aansluiting van de deurbel via wifi en een QR code - Maak allereerst met de smartphone een verbinding met hetzelfde wifi netwerk waarmee u de deurbel wilt gaan verbinden. Het is alleen mogelijk te verbinden met een 2.4Ghz wifi netwerk. - Druk dan op de + in de app rechts naast device list - Kies voor: Smart Scan - Als het goed is staat het wifi netwerk nu direct geselecteerd. Wanneer dit niet het geval is druk dan op network. - Voer uw wifi wachtoord in zodat de deurbel met uw wifi netwerk kan verbinden en druk op next. - Vervolgens is er een QR code te zien in de app. - Sluit nu de deurbel aan op de stroom waarbij de deurbel in de regenkap zit en laat de deurbel opstarten, dit duurt ongeveer 20 tot 30 seconden. - Wanneer u de deurbel voor de eerste keer aansluit dan hoort u op de paar seconden een pieptoon. Wanneer de deurbel na het opstarten geen om de paar seconden pieptoon laat horen, dan moet de deurbel worden gereset. (zie 10. Resetten van de deurbel) - Wanneer u wel een pieptoon om de paar seconden hoort, richt dan de camera op de QR code in de app. Neem een afstand van ongeveer 10 tot 20 centimeter tussen de camera en de QR code in de app. Zodra de camera de QR code in de deurbel herkent hoort u een luide pieptoon. Druk na de toon op Heard. De deurbel zal zichzelf nu verbinden met het wifi netwerk. Wanneer dit gelukt is staat in het scherm: Setup succesful.

5 - Wanneer de deurbel nog niet in de lijst zichtbaar is, veeg dan een paar keer met een vinger in de app omlaag. De deurbel en het ID nummer van de deurbel zal nu zichtbaar worden. - Druk nu op de groene +. Voer nu eventueel een eigen naam in voor de deurbel in plaats van de cam ID. Voer twee keer hetzelfde wachtwoord in voor de deurbel. Dit wachtwoord verzint u zelf. Dit wachtwoord bestaat uit getallen en moet uit minimaal 1 getal bestaan. - De deurbel is nu toegevoegd aan de device list en er zal staan Online wanneer de deurbel goed is aangesloten. Druk op de afbeelding om verbinding te maken met de deurbel. Nadat de eerste keer een verbinding is gemaakt zal de afbeelding steeds het laatste beeld van de camera tonen. - Sta notifications toe. In ios kan bij Instellingen>berichtencentrum>SafeSmart het typemelding worden aangepast. LET OP: Om via de app push berichten te kunnen ontvangen van de deurbel, moet u in de Settings bij Alarm settings, de opties Receive alarm message aanzetten.

6 Ad 2. De deurbel aansluiten via een netwerk kabel - Sluit de deurbel aan op een netwerk kabel, zie 1. Aansluiting. - De smartphone moet via wifi met dezelfde router verbonden zijn als waarmee de deurbel via de netwerkkabel verbonden is - Kies voor: LAN scan - De app zoekt nu de deurbel in het netwerk. Wanneer dit lukt ziet u de deurbel verschijnen. Dit kan soms een paar keer herhaal worden. Bij Settings>Network Settings kan worden bepaald of de deurbel gebruik maak van een netwerk of een wifi verbinding. Wanneer er een netwerk kabel aangesloten is dan krijgt dit altijd de voorkeur. Ad 3. De deurbel handmatig aansluiten - Handmatig toevoegen bijvoorbeeld aan een nieuwe telefoon is alleen mogelijk wanneer de deurbel al eerder succesvol verbonden is met een wifi netwerk of wanneer de deurbel verbonden is met een netwerkkabel op het internet. De smartphone moet in dat geval via wifi met dezelfde router verbonden zijn als waarmee de deurbel via de netwerkkabel verbonden is - Voer het ID nummer van de deurbel in - Voer het wachtwoord van de deurbel in

7 6. Instellen van de deurbel - Om de deurbel in te kunnen stellen moet de app verbinding hebben met de deurbel. - Druk vervolgens op het camera icoontje + online. Er opent zich nu een menu: 1. Playback 2. Settings 3. Edit - Ad 1. Playback Met Playback kunt u de video s die de deurbel heeft opgenomen terugkijken. U kunt hier kiezen voor: One day: Three day: One month: Customize: Video s vandaag opgenomen Video s van de afgelopen 3 dagen Video s van de afgelopen maand Video s van een bepaalde periode of dag Let op: zet eerst bij Settings, en dan Record settings de opname aan op manual, alarm of scheduled om video s op te nemen.

8 - Ad 2 Settings Wanneer u drukt op Settings dan verschijnt er een menu. U kunt hier het volgende doen: 1. Date and time: Instellen van de datum en de tijd de deurbel. Deze datum en tijd zal in de video zichtbaar zijn bij het afspelen. 2. Media Settings: Kies hier het format waarin de video wordt opgenomen: PAL of NTSC. Kies hier het volume van de audio op de opname. Kies hier voor het horizontaal flippen van de opname (Image reverse) 3. Security Settings: Admin password: Hier kunt u het wachtwoord van de deurbel veranderen. Dit is het wachtwoord van de deurbel, die is opgegeven bij de installatie. Dit is dus niet het account wachtwoord dat gekoppeld is aan uw . Het account wachtwoord kan worden ingesteld bij System Settings en dan My Account. Guest password: hier kan een tijdelijk gast wachtwoord worden opgegeven, om andere gebruikers tijdelijk toegang te geven tot de bel. 4. Network settings: Hier kunt u kiezen hoe de deurbel verbinding maakt met het internet: 1. via wifi 2. via Ethernet (netwerkkabel RJ45)

9 5. Alarm settings: Met Receive alarm message kunt u opgeven of de app een bericht geeft wanneer er op de deurbel wordt gedrukt of bij beweging. LET OP: Om via de app push berichten te kunnen ontvangen van de deurbel, moet u in de Settings bij Alarm settings, de optie Receive alarm message aanzetten. Met Alarm push ID kunt u per deurbel aangeven aan welke gebruikers er een melding gegeven zal worden. Met Alarm Push kunt u instellen welk adres een alarm melding krijgt. 1. Motion detection: de app geeft een melding als de camera in de deurbel beweging signaleert. De bewegingsmelder kan aan en uit worden geschakeld door het slotje open en dicht te doen. Het duurt 30 sec. na inschakeling voordat de bewegingsmelder actief is. Wil je naast een melding bij beweging ook een sirene laten luiden zet dan de Buzzer aan. 2. Buzzer: dit is een sirene in de deurbel die luid te horen is wanneer de bewegingsmelder beweging signaleert. Hiermee kan de deurbel werken als een alarm: komt er iemand in de buurt dan hoor je een sirene en krijg je een melding. Wanneer deze sirene uitstaat, maar de bewegingsmelder aan, dan is de deurbel een stil alarm, je ontvangt dan alleen een melding. De Buzzer time geeft aan hoe lang de sirene te horen zal gaan nadat een beweging is gesignaleerd. Als de sirene afgaat, dan kan deze uit worden geschakeld door het slotje open en dicht te doen. 3. PIR detection: Deze optie is op de Doorsafe 6600 niet van toepassing.

10 6. Record Settings: Hier kunt u opgeven in welke gevallen de camera in de deurbel een video opname moet maken: 1. Handmatig (Manual recording) Zet record switch aan om handmatig op te kunnen nemen. 2. Alarm recording Neemt op bij alarm, dus als iemand op de deurbelknop drukt of bij beweging. Dit is afhankelijk van de alarm instellingen. 3. Scheduled recording Bepaal hier van welke starttijd tot een eindtijd de deurbel een video opname maakt. 7. Defence area: Deze optie is op de Doorsafe 6600 niet van toepassing. 8. Storage settings: Zie hier de totale capaciteit van de SD card die in de deurbel zit en hoeveel capaciteit er nog beschikbaar is. Kies voor Format SD Card en wis alle gegevens van de SD kaart. 9. Device update: Hier kun de software op de deurbel worden geüpdatet. - Ad 3. Edit Hier is het mogelijk de naam en het wachtwoord van de deurbel aan te passen. Voor het instellen van een andere wachtwoord: ga naar Settings>Security Settings.

11 Android 7. System settings - My Account: hier kunt u uw account gegevens zien. Ook is het hier mogelijk om een nieuw account wachtwoord op te geven. Dit is dus het wachtwoord waarmee u in combinatie met uw inlogt op de app en dus niet het wachtwoord van de deurbel. - Settings: In ios kan in de iphone bij Instellingen> Berichtencentrum> SafeSmart het typemelding worden aangepast. In de Android app kan men hier het volgende instellen: - Of uw telefoon trilt als iemand aanbelt - Of uw telefoon geluid maakt als iemand aanbelt - Of uw telefoon trilt bij een alarmmelding - Of uw telefoon geluid maakt bij een alarmmelding - De ringtoon voor als iemand aanbelt - De ringtoon bij een alarmmelding - Of er een icoontje te zien is op smartphone als de app actief is - Of de app automatisch start wanneer de smartphone wordt aangezet - Update: Controleer of de laatste software geïnstalleerd is. - System notification: niet van toepassing en bij ios niet aanwezig - About: geeft de versie van de software weer - Sign Out Logout: log uit de app, de app blijft actief - Exit: sluit de app geheel af (alleen bij Android) ios 8. Tools - Shake Als de deurbel op een netwerk kabel is aangesloten, en de smartphone via wifi op dezelfde router, dan kant u schudden met de smartphone en dan zoekt de app de deurbel in het netwerk, waarna de deurbel kan worden toegevoegd. - Set wifi by QR code Hier kan het wifi netwerk worden ingesteld waar de deurbel een verbinding mee moet maken. - View snapshot Hier kunt u de snapshots zien die er gemaakt zijn tijdens een oproep. Een snapshot is een foto/printscreen van wat er op dat moment te zien is door de camera. U kunt een snapshot maken door in de app tijdens een oproep op het icoontje met de camera te drukken. - Alarm management Zie hier welke alarm meldingen er zijn geweest of welk er gemist zijn. Stel hier de tijd in die minimaal tussen twee alarmmeldingen zitten. Stel bij Blocking List van welke deurbellen u geen alarmmeldingen wilt ontvangen.

12 9. Beantwoorden van een oproep - Door op de afbeelding te drukken geheel in de linker kant van de device list kunt u zelf een oproep starten en wanneer u maar wilt door de deurbel kijken. - Wanneer iemand op de deurbel drukt, dan verschijnt er een scherm met de volgende keuze: 1. Check: hiermee beantwoord u de oproep 2. Ignore: hiermee weigert u de oproep LET OP: Om deze app push berichten te kunnen ontvangen van de deurbel, moet u in de Settings bij Alarm settings, de optie Receive alarm message aanzetten. Nadat de verbinding tot stand is gekomen is het volgende scherm te zien: - Links boven staat de datum en tijd. Die is in te stellen bij Settings. - Links onder is het volume te zien van de microfoon van de deurbel - Rechtsboven staat het aantal mensen dat door de camera van de deurbel aan het kijken is. - Rechts in het midden staat de kwaliteit van de videostream. De kwaliteit worden eerst automatisch gekozen aan de hand van de kwaliteit van de verbinding en daarna kan dit automatisch worden ingesteld. HD=1280 x 720; SD=640 x 360; LD=320 x Sleutel icoon: hou 3 seconden ingedrukt om de elektrische deuropener te activeren - Luidspreker icoon: zet hiermee de speaker aan en uit - Camera icoon: maak een snapshot van wat er op dat moment te zien is - Telefoon icoon: beëindig de oproep - Sprekend mens icoon: praat terug Tip: Gebruik een headset met oortjes en microfoontje op je ios of Android device voor beter geluid.

13 10. Resetten van de deurbel - Haal de deurbel uit de regenkap door de inbusschroef los te maken met de meegeleverde inbussleutel - Hou met een vinger het knopje van het diefstal alarm ingedrukt. - Sluit nu de deurbel aan op de stroom en laat de deurbel opstarten, dit duurt ongeveer 20 tot 30 seconden. - Druk met een naald of een paperclip de reset knop voor 5 seconden ingedrukt. Laat nu de deurbel opnieuw opstarten, dit duurt ongeveer 20 tot 30 seconden. 11. Diefstal alarm Aan de achterkant van de deurbel zit een diefstal alarm. Hiervoor zit er achter op de deurbel een knopje. Als de deurbel uit de regenkap wordt verwijdert, dan gaat er direct een luid alarm af en u ontvangt via de app een alarm melding. De sirene stop alleen met loeien als de stroom van de deurbel wordt afgehaald. 12. Elektrische deuropener De deurbel kan aangesloten worden op een elektrische deuropener. Wanneer in de app minimaal 3 seconden op het Sleutel icoon gedrukt wordt, dan geeft de deurbel een signaal door naar de elektrische deuropener en dan zal de deur voor 6 seconden open zijn. Voor de aansluiting zie: 1. Aansluiting. 13. Technische specificaties: - Aluminum case - Weerbestendig: IP65 - Anti-diefstal beveiliging: alarm en melding bij diefstal deurbel - Afmetingen: 128 x 52 x 40 mm - Apps: werkt met ios ios 7+ of Android Internet verbinding via Wifi ( b/g/n 2.4Ghz) óf Netwerk kabel (RJ45) - Externe WIFI antenne voor extra bereik - WLAN-beveiliging: WEP, WPA, WPA2 - Aansluiting op een elektrische deuropener is mogelijk (alleen DC) - Aansluiting op bestaande deurbel is mogelijk via bedrading - Cameraresolutie: 3 opties afhankelijk van verbinding (HD 1280 x 720;MD 640 x 360;SD 320 x 180) - Video compressie: H Geheugen: mini SD-card 8 GB - Nachtzicht: ja, via 4 x infrarood LED; bereik 2 meter - Bewegingingsmelder: ja, aan en uit te schakelen via slotje, eventueel i.c.m. een sirene - Lensgrootte: 2.1mm - Lens sensor: 1/4 Kleur CMOS sensor - Kijkhoek: Bedrijfstemperatuur: -10 tot +50 C - Stroomverbruik 3W ~ 5W - Voeding: DC 12V/ 1A - Certificering: CE, FCC, RoHS

Gebruikshandleiding Doorsafe 6600

Gebruikshandleiding Doorsafe 6600 Gebruikshandleiding Doorsafe 6600 1. Aansluiting - Advies: Doe voordat u de deurbel aan de deur schroeft eerst een test of de deurbel werkt op uw smartphone. - De doorsafe 6600 werkt niet op bedrijfsnetwerken

Nadere informatie

Instructies voor gebruik

Instructies voor gebruik Instructies voor gebruik Introductie van het product..3 Voorzorgsmaatregelen. 3 Inhoud 3 Onderdelen en functies.4 Deurbel installeren 5 Muziek toon..6 App Downloaden 7 Het product is gebaseerd op het Wi-Fi-netwerk

Nadere informatie

Internet Video Deurbel. SNELSTART Gebruikersopties Handleiding voor de App

Internet Video Deurbel. SNELSTART Gebruikersopties Handleiding voor de App Internet Video Deurbel SNELSTART Gebruikersopties Handleiding voor de App In deze handleiding worden alle functies uitgelegd om u wegwijs te maken van ons product. Door middel van foto s proberen we alles

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Installatie: Smartphone Deurbel

Gebruiksaanwijzing. Installatie: Smartphone Deurbel Gebruiksaanwijzing Installatie: Smartphone Deurbel Inhoudsopgave 1. Product kenmerken 2. Functies Smartphone deurbel 3. Installatie aan de muur & bedrading 4. Installatie App op telefoon 5. Installatie

Nadere informatie

User Manual. WIFI Doorbell. 1. Functionaliteiten. Contents: 1 x Doorbell Unit (inclusief waterdichte behuizing) 1 x Specificaties. 1 x Voedingsadapter

User Manual. WIFI Doorbell. 1. Functionaliteiten. Contents: 1 x Doorbell Unit (inclusief waterdichte behuizing) 1 x Specificaties. 1 x Voedingsadapter User Manual WIFI Doorbell Contents: 1 x Doorbell Unit (inclusief waterdichte behuizing) 1 x Specificaties 1 x Voedingsadapter 4 x Schroeven 1 x Demontage schroef 1 x Schroevendraaier Parameter: Deurbel

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. HomeWizard pakket

Gebruikershandleiding. HomeWizard pakket Gebruikershandleiding HomeWizard pakket Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Hoe stel ik de HomeWizard in?... 4 2.1 De HomeWizard instellen voor gebruik via ios...4 2.2 De HomeWizard instellen voor gebruik

Nadere informatie

4.5 Een IP camera toevoegen

4.5 Een IP camera toevoegen 4.5 Een IP camera toevoegen 4.5.1 De IP camera gebruiksklaar maken 1 Draai de antenne vast op de IP camera. 2 Sluit de adapterkabel aan op de IP camera. Steek hierna de stekker van de IP camera in het

Nadere informatie

EN Versie: 1.0. H.264 Handleiding

EN Versie: 1.0. H.264 Handleiding EN Versie: 1.0 H.264 Handleiding Inhoud Hardware... 2 ios View... 2 Android View... 5 PC View... 9 Contact... 11 1 Hardware verbindingen 1. Schroef de antenne in de achterkant van de camera en draai rechtop.

Nadere informatie

GEBRUIKSHANDLEIDING. Lees voor gebruik deze gebruikshandleiding.

GEBRUIKSHANDLEIDING. Lees voor gebruik deze gebruikshandleiding. GEBRUIKSHANDLEIDING Lees voor gebruik deze gebruikshandleiding. 2 3 Inhoudsopgave Veiligheidsinstructies Lees voor gebruik deze gebruikshandleiding. Inleiding 4 Inhoud verpakking 5 Bevestigen van de Doorsafe

Nadere informatie

Zmodo Zsight Android handleiding

Zmodo Zsight Android handleiding Zmodo Zsight Android handleiding -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 Inhoudsopgave 1. Software installatie...3 1.1

Nadere informatie

1. Software installeren. 2. Aanmelden bij AlarmSecur. Vragen? info@alarmsecur.com. Open de app. Klik op registreren

1. Software installeren. 2. Aanmelden bij AlarmSecur. Vragen? info@alarmsecur.com. Open de app. Klik op registreren Vragen? info@alarmsecur.com 1. Software installeren Download de app voor Android of apple: 2. Aanmelden bij AlarmSecur Open de app http://www.alarmsecur.com/handleidingen Klik op registreren 1. Vul emailadres

Nadere informatie

Mobile Watch Snelle Handleiding. Bezoek voor meer informatie

Mobile Watch Snelle Handleiding. Bezoek  voor meer informatie Mobile Watch Snelle Handleiding Ⅰ. Software installatie - Software download: Zoek voor "360Eye"in de Iphone App Store en installeer de applicatie. Of scan de QR Code aan de rechterzeide. Voor meer details

Nadere informatie

HANDLEIDING ALLE PRODUCTEN

HANDLEIDING ALLE PRODUCTEN HANDLEIDING ALLE PRODUCTEN Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Smart Home Beveiliging app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Smart Home Beveiliging Camera... 5 2.1 Installatie... 5 2.2 Gebruik... 7 3. Slimme stekker...

Nadere informatie

Zmodo Zsight ios handleiding

Zmodo Zsight ios handleiding Zmodo Zsight ios handleiding -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 Inhoudsopgave 1. Software installatie...3 1.1 Product

Nadere informatie

DRAADLOOS HD CAMERASYSTEEM HANDLEIDING DVR-PL-NL V1.0

DRAADLOOS HD CAMERASYSTEEM HANDLEIDING DVR-PL-NL V1.0 DRAADLOOS HD CAMERASYSTEEM HANDLEIDING DVR-PL-NL V1.0 INHOUD Inleiding Benodigdheden Pagina 3 Aansluiten Stap 1: aansluiten van de recorder Pagina 4 Stap 2: aansluiten van de monitor Pagina 4 Stap 3: adapters

Nadere informatie

home8 Beveiliging Starter Kit

home8 Beveiliging Starter Kit home8 Beveiliging Starter Kit Quickstart Handleiding Model Nr. H12015 In de doos: 1x Security Shuttle [lf 1x Power Adapter JI 1x Ethernet Kabel I 1x USB SD kaart Stick 1x Mini Cube HD Camera Ill 1x Power

Nadere informatie

PnP IP/Network Camera

PnP IP/Network Camera PnP IP/Network Camera Quick Install Handleiding PnP T series Deze handleiding is van toepassing op de volgende modellen: EP-PM12WP EP-M30WP EP-P22WP HD EP-P22W EP-P10W EP-M04WP EP-PT09IP EP-M12WP EP-PM11WP

Nadere informatie

Handleiding WIFI videofoon type WIFI106

Handleiding WIFI videofoon type WIFI106 Handleiding WIFI videofoon type WIFI106 Bedankt voor de aankoop van dit draadloos videofoon systeem. Alvorens over te gaan tot de installatie van dit product vragen we u om eerst deze handleiding aandachtig

Nadere informatie

Productbeschrijving Doorsafe 6300 hele betaalbare omplete internet deurbel

Productbeschrijving Doorsafe 6300 hele betaalbare omplete internet deurbel GEBRUIKSAANWIJZING 2 Productbeschrijving De Doorsafe 6300 is naast een hele betaalbare ook een hele complete internet deurbel. De bel is gemaakt van stevig kunststof en zit in een regenkap. Op het bovenste

Nadere informatie

Voor het insteken van de camera s is het nodig eerst de antenne aan te sluiten. Doet U dit niet dan gaat de camera stuk.

Voor het insteken van de camera s is het nodig eerst de antenne aan te sluiten. Doet U dit niet dan gaat de camera stuk. Handleiding Draadloze Wifi kit 4/8 kanaals model Voor het insteken van de camera s is het nodig eerst de antenne aan te sluiten. Doet U dit niet dan gaat de camera stuk. De antenne is eenvoudig vast te

Nadere informatie

INSTALLATIEGIDS IP CAMERA BABYFOON VERSIE FEBRUARI 2015

INSTALLATIEGIDS IP CAMERA BABYFOON VERSIE FEBRUARI 2015 INSTALLATIEGIDS IP CAMERA BABYFOON VERSIE FEBRUARI 2015 INHOUD Modellen... 1 In de doos... 1 Installatie IP Camera Babyfoon... 2 Stap 1: aansluiten... 2 Stap 2: software downloaden... 2 Stap 3: software

Nadere informatie

AlectoCam app voor Android geschikt voor: DVC-007 DVC-105IP DVC-106IP DVC-125IP DVC-135IP DVC-164IP DVC-155IP DVC-164IP DVC-165IP DVC-180 DVC-215IP

AlectoCam app voor Android geschikt voor: DVC-007 DVC-105IP DVC-106IP DVC-125IP DVC-135IP DVC-164IP DVC-155IP DVC-164IP DVC-165IP DVC-180 DVC-215IP AlectoCam app voor Android geschikt voor: DVC-007 DVC-105IP DVC-106IP DVC-125IP DVC-135IP DVC-164IP DVC-155IP DVC-164IP DVC-165IP DVC-180 DVC-215IP DVC-255IP DVC-1000 IVM-100 V1.x INHOUD: VOORBEREIDING

Nadere informatie

Handleiding WIFI videofoon type WIFI106

Handleiding WIFI videofoon type WIFI106 Handleiding WIFI videofoon type WIFI106 Bedankt voor de aankoop van dit draadloos videofoon systeem. Alvorens over te gaan tot de installatie van dit product vragen we u om eerst deze handleiding aandachtig

Nadere informatie

MaxiCool BV

MaxiCool BV Gebruikshandleiding Smart WiFi Attentie: MaxiCool BV is niet aansprakelijk voor problemen met betrekking tot het internet, routers en mobiele apparaten. Contacteer uw provider of systeembeheerder om deze

Nadere informatie

Overzicht veelgestelde vragen

Overzicht veelgestelde vragen Veelgestelde vragen Overzicht veelgestelde vragen 1 VRAGEN OVER DE CAMERA & HARDWARE... 4 1.1 Welke WiFi netwerken worden ondersteund door... 4 1.2 Welke draadloze (WiFi) encryptie ondersteunt Panasonic

Nadere informatie

Stappenplan Dahua basis installatie NVR/Tribrid Recorder

Stappenplan Dahua basis installatie NVR/Tribrid Recorder Stappenplan Dahua basis installatie NVR/Tribrid Recorder Versie 1.0 Inhoudsopgave 1. Recorder en Camera s firmware + IP instellen... 2 2. Internet Explorer Instellen... 4 3. Recorder + Camera s Instellen...

Nadere informatie

Klik met de rechtermuisknop in het scherm, er komen nu menu opties tevoorschijn. Ga naar hoofdmenu en daarna naar Systeem Algemeen

Klik met de rechtermuisknop in het scherm, er komen nu menu opties tevoorschijn. Ga naar hoofdmenu en daarna naar Systeem Algemeen Snel start gids NVR Start de NVR op en verbind de NVR en de IP-camera s met internet en stroom. Tijd en algemene gegevens instellen hoofdmenu en daarna naar Systeem Algemeen Tijdzone: Kies de juiste tijdzone

Nadere informatie

Stappenplan Dahua basis installatie intercom systeem

Stappenplan Dahua basis installatie intercom systeem Stappenplan Dahua basis installatie intercom systeem Versie 1.0 Inhoud Installatie Dahua intercom systeem... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 1. Aansluiten van Intercom en instellen IP adres.... 2 2.

Nadere informatie

CleverLoop Security Systeem. Gebruikershandleiding

CleverLoop Security Systeem. Gebruikershandleiding CleverLoop Security Systeem Gebruikershandleiding 1 Inhoudsopgave Systeem vereisten 3 Setup Account 4 Network Connectie Schematisch 6 A - Alleen met behulp van router 7 B - Met behulp van de tweede router

Nadere informatie

IP VIDEOFOON 2 draads SNEL AAN DE SLAG

IP VIDEOFOON 2 draads SNEL AAN DE SLAG IP VIDEOFOON 2 draads SNEL AAN DE SLAG 1. Aansluiten Alle toestellen worden aangesloten op de bestaande bekabeling. De 2-draads interface wordt aangesloten op uw router met UTP kabel. Benodigde bedrading

Nadere informatie

Mini Buiten Full HD Camera Uitbreiding Quickstart Guide Model No. IPC2203

Mini Buiten Full HD Camera Uitbreiding Quickstart Guide Model No. IPC2203 Mini Buiten Full HD Camera Uitbreiding Quickstart Guide Model No. IPC2203 In de doos: 1x Mini Buiten Full HD Camera 1x Stroom Adapter 1x Moersleutel Waterdichte Hoesjes voor de Stroomvoorziening Waterdichte

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Polycom IP321 en IP331

Gebruikershandleiding Polycom IP321 en IP331 Gebruikershandleiding Polycom IP321 en IP331 1 Inhoudsopgave 1. 2. 3. Installatie Gebruik van uw toestel Problemen oplossen Basis IP321 en IP331 telefoon Voeding (24Volt, 500mA) Ethernet kabel Telefoonhoorn

Nadere informatie

NETBOX-LIVE + CQ-3 Alarmzender INSTALLATIEHANDLEIDING

NETBOX-LIVE + CQ-3 Alarmzender INSTALLATIEHANDLEIDING NETBOX-LIVE + CQ-3 Alarmzender INSTALLATIEHANDLEIDING Aan de slag met CQ-Care! Hoofdstuk 1 Installatie instructies Inhoud Let op: om gebruik te maken van CQ-Net Live functionaliteiten via deze NetBOX Live,

Nadere informatie

1. Laad de software voor de camera van op het menu

1. Laad de software voor de camera van  op het menu 1. Laad de software voor de camera van www.overmax.eu. op het menu producten, selecteer RTV, dan IP camera s en uw camera model. Dan subpagina Product selecteer de [HELP] - klik op de grijze pijl symbool

Nadere informatie

Handleiding GuardCam-LED

Handleiding GuardCam-LED Handleiding GuardCam-LED Stap 1. Plaatsen / verwijderen SD kaart Stap 2. Installeren GuardCam LED Stap 3. Monteren GuardCam LED Stap 4. Aanpassen instellingen Stap 5. Instellen datum, tijd en video mode

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Gebruikerspagina en mobiele app

Gebruikershandleiding. Gebruikerspagina en mobiele app Gebruikershandleiding Gebruikerspagina en mobiele app April 2015 Basisfunctionaliteit U kunt het systeem op verschillende manieren bedienen, namelijk het bedienpaneel, de afstandsbediening, de app en de

Nadere informatie

1x Twist HD Camera. Power Adapter. tnj. lx Power Kabel. 1x Medicatie Tracking Sensor

1x Twist HD Camera. Power Adapter. tnj. lx Power Kabel. 1x Medicatie Tracking Sensor homes Zorg Starter Kit Quickstart Handleiding Model Nr. C12014 In de doos: 1x Security Shuttle [lf lx Power Adapter.J I lx Ethernet Kabel tnj lx USB SD Kaart Stick tl 1x Twist HD Camera i lx Power Adapter

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding Camera App. Voor C103 t/m C307 camera s en alle NVR s

Gebruikers Handleiding Camera App. Voor C103 t/m C307 camera s en alle NVR s Gebruikers Handleiding Camera App Voor C103 t/m C307 camera s en alle NVR s Inhoud: Pag. 3 Pag. 4 Pag. 5 Pag. 6, 7 Pag. 8, 9 Welkom Hoe werkt het? Installeren van de Camera of NVR recorder Installeren

Nadere informatie

Handleiding Installatie Mobiele Token

Handleiding Installatie Mobiele Token Handleiding Installatie Mobiele Token Versie: 1.1 Datum: 31-12-2014 Inhoud Uitleg... 3 Installatie Digipass for Mobile ES App... 4 Installatie op een Apple apparaat... 4 Installatie op een Android apparaat...

Nadere informatie

Parkinson Thuis Probleemoplossing

Parkinson Thuis Probleemoplossing Parkinson Thuis Probleemoplossing Probleemoplossing Fox Inzicht App In sommige gevallen kan er een handeling van uw kant nodig zijn om ervoor te zorgen dat de apps altijd ingeschakeld zijn. Dit zal voornamelijk

Nadere informatie

Handleiding. werking app (android) Inhoud. AlarmSecur com. Login 2. Vergrootglas, foto 3. Tandwiel 4. Login scherm 5.

Handleiding. werking app (android) Inhoud. AlarmSecur com. Login 2. Vergrootglas, foto 3. Tandwiel 4. Login scherm 5. AlarmSecur com Handleiding werking app (android) Inhoud Login 2 Vergrootglas, foto 3 Tandwiel 4 Login scherm 5 Direct beeld 6, 7 Video instellingen 8 Gebruikersmanagement 9 Alarmmeldingen 10 1 App settings

Nadere informatie

Stappenplan voor Wifi-installatie en aanmelding van Growatt omvormers WiFi modules met serienummer ( 4KXXXXXXXX SN )

Stappenplan voor Wifi-installatie en aanmelding van Growatt omvormers WiFi modules met serienummer ( 4KXXXXXXXX SN ) Stappenplan voor Wifi-installatie en aanmelding van Growatt omvormers WiFi modules met serienummer ( 4KXXXXXXXX SN ) INSTALLATIE INFO - Oudere WiFi-modules zijn te herkennen aan het volgende serienummer

Nadere informatie

DIT is TV Deluxe 4K aansluiten. HDMI kabel/aansluiting. B Internetkabel/aansluiting Geen internetkabel? Stel dan uw WiFi in (zie onderaan deze pagina)

DIT is TV Deluxe 4K aansluiten. HDMI kabel/aansluiting. B Internetkabel/aansluiting Geen internetkabel? Stel dan uw WiFi in (zie onderaan deze pagina) Welkom! Allereerst wensen wij u heel veel plezier met uw nieuwe DIT is TV Deluxe 4K. In deze korte welkomstbrochure leggen wij u stap voor stap uit hoe u alles aansluit. Veel kijkplezier gewenst! Het Dit

Nadere informatie

PRO CAMERASYSTEEM HANDLEIDING BSM-DVRPNL V2.1

PRO CAMERASYSTEEM HANDLEIDING BSM-DVRPNL V2.1 PRO CAMERASYSTEEM HANDLEIDING BSM-DVRPNL V2.1 INHOUD Inleiding Benodigdheden Pagina 3 Aansluiten Stap 1: aansluiten van de recorder Pagina 4 Stap 2: aansluiten van de monitor Pagina 4 Stap 3A: bekabelde

Nadere informatie

iphone app - Rapporten

iphone app - Rapporten iphone app - Rapporten Rapporten - iphone App Net2 AN1114-NL Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie

Nadere informatie

ednet.power Korte installatiehandleiding ednet.power Startkit (1x centrale WiFi-eenheid + 1x smart plug binnenshuis)

ednet.power Korte installatiehandleiding ednet.power Startkit (1x centrale WiFi-eenheid + 1x smart plug binnenshuis) ednet.power Korte installatiehandleiding 84290 84291 84292 84290 ednet.power Startkit (1x centrale WiFi-eenheid + 1x smart plug binnenshuis) Centrale WiFi-eenheid Smart plug binnenshuis 84291 Smart plug

Nadere informatie

Instructies Wi-Fi instellen Samil 3400-6000TL-D

Instructies Wi-Fi instellen Samil 3400-6000TL-D Instructies Wi-Fi instellen Samil 3400-6000TL-D Uw omvormer van Samil Power is uitgerust met een Wi-Fi module, waarmee u uw omvormer op afstand uit kunt lezen. Samil power biedt het programma V-IPlant

Nadere informatie

Handleiding Doorsafe 4700/4702

Handleiding Doorsafe 4700/4702 Handleiding Doorsafe 4700/4702 2 Handleiding Doorsafe 4700/4702 1. Product beschrijving Dit is een draadloze deurbel met videocamera en intercom. De buitenbel met daarin de camera monteert u in plaats

Nadere informatie

Hulp bij installatieproblemen. Nuon E-manager Gateway

Hulp bij installatieproblemen. Nuon E-manager Gateway Hulp bij installatieproblemen Nuon E-manager Gateway 1 Gateway installeren Sluit de gateway met behulp van de meegeleverde ethernetkabel aan op uw bestaande breedbandrouter/modem. Steek de meegeleverde

Nadere informatie

www.klikaanklikuit.nl

www.klikaanklikuit.nl www.klikaanklikuit.nl ICS-2000 CONFIGUREREN VN HET BEVEILIGINGSSYSTEEM versie 1.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen OCTOPUS CONTROL STTION 1. Voorbereiding Zorg

Nadere informatie

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit Welkom bij payleven Samen met onze gratis app en uw eigen smartphone of tablet bent u nu klaar om pin- en creditcardbetalingen te accepteren. Hier volgt een uitleg van de verschillende mogelijkheden en

Nadere informatie

Welkom bij de FDT-familie! QUICK START-GIDS.

Welkom bij de FDT-familie! QUICK START-GIDS. Welkom bij de FDT-familie! QUICK START-GIDS www.fdt.us 1 Wij willen graag even BEDANKT zeggen! Bedankt voor het kopen van een FDT-camera! Gelieve de instructies in deze Quick Start-gids te volgen om je

Nadere informatie

Er zijn diverse andere software platformen en providers die werken met SIP, maar in dit voorbeeld gaan we uit van de volgende software:

Er zijn diverse andere software platformen en providers die werken met SIP, maar in dit voorbeeld gaan we uit van de volgende software: Er zijn diverse andere software platformen en providers die werken met SIP, maar in dit voorbeeld gaan we uit van de volgende software: Counterpath Bria SIP client. Net2 Entry Configuration Utility (SIP

Nadere informatie

Snelstartgids voor Easy4ip Infrarood Wi-Fi bullet-camera

Snelstartgids voor Easy4ip Infrarood Wi-Fi bullet-camera Snelstartgids voor Easy4ip Infrarood Wi-Fi bullet-camera V 1.0.1 1 Inhoud Camera 1 Schroeven 1 QSG 1 1 2 Kenmerken van het product Afbeelding 2 1 Raadpleeg het volgende blad voor meer informatie over het

Nadere informatie

EnGenius EMR3000 Gebruikershandleiding

EnGenius EMR3000 Gebruikershandleiding EnGenius EMR3000 Gebruikershandleiding Stap 1 : In deze handleiding wordt gebruik gemaakt van android, maar is tevens toe te passen voor Apple ios apparaten. Open de App store. (Voor android apparaten

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS car cam

Gebruiksaanwijzing GPS car cam Gebruiksaanwijzing GPS car cam productomschrijving Dit product is ontwikkeld met de nieuwste wetenschap en technologie om een high- definition camcorder te ontwerpen. Het wordt niet alleen gebruikt als

Nadere informatie

SmartHome Huiscentrale

SmartHome Huiscentrale installatiehandleiding SmartHome Huiscentrale Vervanging voor WoonVeilig Huiscentrale (model WV-1716) INSTALLATIEHANDLEIDING SMARTHOME HUISCENTRALE Website WoonVeilig www.woonveilig.nl Klantenservice Meer

Nadere informatie

Wi-Fi Range Extender Uitbreiding Quickstart Guide Model No. WRP1220

Wi-Fi Range Extender Uitbreiding Quickstart Guide Model No. WRP1220 Wi-Fi Range Extender Uitbreiding Quickstart Guide Model No. WRP1220 In de doos: 1x Wi-Fi Range Extender 1x Stroom Adapter Alle Home8 uitbreidingen werken alleen met Home8 systemen. Nederlands Stap 1: Apparaat

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING MEDM HEALTH APP. voor gebruik met de BodyGauge Bluetooth Smart bloeddrukmeter

GEBRUIKSAANWIJZING MEDM HEALTH APP. voor gebruik met de BodyGauge Bluetooth Smart bloeddrukmeter GEBRUIKSAANWIJZING MEDM HEALTH APP voor gebruik met de BodyGauge Bluetooth Smart bloeddrukmeter INHOUD 1. Het downloaden en installeren van de MedM Health App... 3 2. Registeren, in- en uitloggen... 3

Nadere informatie

OORGUARD350. DoorGuard350 USER MANUAL 1 GEBRAUCHSANLEITUNG 11 GUIDE UTILISATEUR 21 MODO DE EMPLEO 31 MANUALE D ISTRUZIONI 41 GEBRUIKSAANWIJZING 51

OORGUARD350. DoorGuard350 USER MANUAL 1 GEBRAUCHSANLEITUNG 11 GUIDE UTILISATEUR 21 MODO DE EMPLEO 31 MANUALE D ISTRUZIONI 41 GEBRUIKSAANWIJZING 51 OORGUARD350 DoorGuard350 USER MANUAL 1 GEBRAUCHSANLEITUNG 11 GUIDE UTILISATEUR 21 MODO DE EMPLEO 31 MANUALE D ISTRUZIONI 41 GEBRUIKSAANWIJZING 51 20390/ 20111115 DOORGUARD350 ALL RIGHTS RESERVED MARMITEK

Nadere informatie

Handleiding handleiding. Watch-Phone-GPS

Handleiding handleiding. Watch-Phone-GPS Handleiding handleiding Watch-Phone-GPS www.helloo.me 2 helloo, Je bent nu in het bezit van de Coolste, Stoerste en Leukste Watch-Phone. Jullie gaan er heel veel plezier en gemak aan beleven! Team helloo

Nadere informatie

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1 Handleiding helloo watch Handleiding 1 Allereerst dank voor de aanschaf en interesse in helloo. De leukste Gadget voor je kind. Wat heb je nodig? Een helloo horloge Een simkaart Een smartphone De helloo

Nadere informatie

PRO CAMERASYSTEEM HANDLEIDING BSM-DVRNL V2.0

PRO CAMERASYSTEEM HANDLEIDING BSM-DVRNL V2.0 PRO CAMERASYSTEEM HANDLEIDING BSM-DVRNL INHOUD Inleiding Benodigdheden Pagina 3 Aansluiten Stap 1: aansluiten van de recorder Pagina 4 Stap 2: aansluiten van de monitor Pagina 4 Stap 3A: bekabelde camera

Nadere informatie

Handleiding. WiFi instellen. Samil Power TL. voor een. Voorbereiding:

Handleiding. WiFi instellen. Samil Power TL. voor een. Voorbereiding: Handleiding WiFi instellen voor een Samil Power TL Voorbereiding: a. Laptop met een draadloze internet verbinding. Zorg ervoor dat de WiFi-functie is ingeschakeld. Volg dan de onderstaande stappen voor

Nadere informatie

SmartHome Huiscentrale

SmartHome Huiscentrale installatiehandleiding SmartHome Huiscentrale Vervanging voor Egardia Huiscentrale (model GATE-01) INSTALLATIEHANDLEIDING SMARTHOME HUISCENTRALE Website Egardia www.egardia.com Klantenservice Meer informatie

Nadere informatie

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene installatiehandleiding Alarmlicht met sirene INSTALLATIEHANDLEIDING ALARMLICHT MET SIRENE Gefeliciteerd met de aankoop van het WoonVeilig alarmlicht met sirene. Telefoonnummer WoonVeilig 0900-388 88 88

Nadere informatie

Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0)

Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0) Internet Control Station Kijk regelmatig op www.klikaanklikuit.nl voor updates Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0) ICS-1000 Het grootste gemak in draadloos schakelen. Eenvoudig uit te breiden

Nadere informatie

1 Aansluiten op uw TV. Sluit de HDMI poort van de SmarTVstick aan op een HDMI poort van uw TV

1 Aansluiten op uw TV. Sluit de HDMI poort van de SmarTVstick aan op een HDMI poort van uw TV Stenmark SmarTVstick Handleiding: Inhoudsopgave 1 SmarTVstick aansluiten op een TV 2 Voeding aansluiten Externe apparaten 3 Verbinding met de muis Gebruik 4 Verbinding met het netwerk 5 Schermresolutie

Nadere informatie

S T A P - V O O R - S TA P H A N D L E I D I N G

S T A P - V O O R - S TA P H A N D L E I D I N G S T A P - V O O R - S TA P H A N D L E I D I N G 2 1. Inhoud van het BabyCam-pakket 2. Instellen van camera en app 3. Gebruik op afstand 3 stap-voor-staphandleiding IP-camera WiFi-antenne adapter Engelstalige

Nadere informatie

Installatie Steam. 2 Open Internet Explorer. 3 Typ de volgende link in de navigatiebar : https://naamvancallcenter.steam.eu.com/tmsteam.

Installatie Steam. 2 Open Internet Explorer. 3 Typ de volgende link in de navigatiebar : https://naamvancallcenter.steam.eu.com/tmsteam. Installatie Steam. 1 Sluit uw headset aan op de computer. Deze headset mag van elke kwaliteit zijn; vanzelfsprekend zal het geluid beter zijn naarmate de headset beter is. De enige vereiste is dat de aansluiting

Nadere informatie

1. Vragen over de camera & hardware

1. Vragen over de camera & hardware 1 VRAGEN OVER DE CAMERA & HARDWARE...3 1.1 Welke WiFi netwerken worden ondersteund door de Cameramanager Cloud Camera?...3 1.2 Welke draadloze (WiFi) encryptie ondersteunt de Cameramanager Cloud Camera?...3

Nadere informatie

Opnemen met Odeo. Inleiding

Opnemen met Odeo. Inleiding Opnemen met Odeo Inleiding In deze handleiding leert u hoe u hoe u uw stem kunt opnemen met de computer. Hiervoor hoeft u niets te downloaden en te installeren, u kunt alles online doen via de website

Nadere informatie

Start me quick! Nederlands

Start me quick! Nederlands Start me quick! Nederlands Beschrijving van het toestel: Lichtsensor De lamp indecator De camera lens Lampen infraroodbelichting Homokinetische koppelingen 360 Helling naar boven en beneden 90 Muurbevestiging

Nadere informatie

INSTALLATIE HANDLEIDING

INSTALLATIE HANDLEIDING INSTALLATIE HANDLEIDING Powerwifi USB Router in combinatie met de Powerwifi USB buitenantenne INLEIDING De Powerwifi USB Router kan worden gebruikt in combinatie met de Powerwifi USB buitenantenne. Hierdoor

Nadere informatie

ENMESH EMR3000 GEBRUIKERSHANDLEIDING

ENMESH EMR3000 GEBRUIKERSHANDLEIDING ENMESH EMR3000 GEBRUIKERSHANDLEIDING STAP 1 Het installatieproces dat beschreven staat in deze handleiding, kan op zowel Android als Apple ios apparaten toegepast worden. Voor Android apparaten opent u

Nadere informatie

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE Via onze SonicWALL Secure Remote Access Appliance is het mogelijk om vanaf thuis in te loggen op de RDS omgeving van CuraMare. Deze handleiding beschrijft de inlogmethode

Nadere informatie

INSTALLATIE HANDLEIDING Nauticwifi USB Router in combinatie met de Nauticwifi USB buitenantenne

INSTALLATIE HANDLEIDING Nauticwifi USB Router in combinatie met de Nauticwifi USB buitenantenne INSTALLATIE HANDLEIDING Nauticwifi USB Router in combinatie met de Nauticwifi USB buitenantenne Inleiding NLEIDING De Nauticwifi USB Router kan worden gebruikt in combinatie met de Nauticwifi USB buitenantenne.

Nadere informatie

Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi

Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Gebruiksaanwijzing Gebruiksaanwijzing: Controleer voor gebruik de inhoud van de verpakking. Het type Medaillon en de uitvoering ervan en check of de meegeleverde accessoires

Nadere informatie

Opstartprocedure Watts Vision Central Unit.

Opstartprocedure Watts Vision Central Unit. Opstartprocedure Watts Vision Central Unit. Applicatie WIFI : Watts Vision koppelen met WIFI Router A. Installatie van de Watts Vision Central Unit (Wifi). Centrale Touch Screen met kleurenscherm met individuele

Nadere informatie

Belangrijke Informatie

Belangrijke Informatie Belangrijke Informatie Geachte relatie, Deze Dahua NVR beschikt over de nieuwste generatie firmware. Deze firmware beschikt over vele nieuwe mogelijkheden. Veel van deze nieuwe functionaliteiten worden

Nadere informatie

Handleiding draadloze videofoon 7" met geheugen en PIR type RFMEMS7

Handleiding draadloze videofoon 7 met geheugen en PIR type RFMEMS7 Handleiding draadloze videofoon 7" met geheugen en PIR type RFMEMS7 Bedankt voor de aankoop van dit draadloos videofoon systeem. Alvorens over te gaan tot de installatie van dit product vragen we u om

Nadere informatie

Handleiding Installatie GROWATT monitoring Dongel

Handleiding Installatie GROWATT monitoring Dongel Handleiding Installatie GROWATT monitoring Dongel Inhoudsopgave 0. Benodigdheden voor de installatie 1. Het aanmaken van een Growatt account 2 Het aanmaken van een Plant 3 Het aansluiten van de Wifi Dongel

Nadere informatie

Handleiding Email in de Cloud - Android

Handleiding Email in de Cloud - Android Handleiding Email in de Cloud - Android Versie: 1.0 Datum: 21 februari 2014 Introductie Deze handleiding helpt u bij het instellen van een Lucrasoft Email in de Cloud account op uw smartphone. Hiermee

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u het instore pakket van Crossretail. Middels deze handleiding kunt u

Hierbij ontvangt u het instore pakket van Crossretail. Middels deze handleiding kunt u Inleiding Hierbij ontvangt u het instore pakket van Crossretail. Middels deze handleiding kunt u zelf aan de slag om het pakket te installeren. Controleer voordat u aan de slag gaat of alle onderdelen

Nadere informatie

EM6250 Firmware update V030507

EM6250 Firmware update V030507 EM6250 Firmware update V030507 EM6250 Firmware update 2 NEDERLANDS/ENGLISH Table of contents 1.0 (NL) Introductie... 3 2.0 (NL) Firmware installeren... 3 3.0 (NL) Release notes:... 5 1.0 (UK) Introduction...

Nadere informatie

handleiding Mediaplayer X9 XBMC / Kodi handleiding

handleiding Mediaplayer X9 XBMC / Kodi handleiding 1 Mediaplayer X9 XBMC / Kodi Opstarten Nadat u de speler d.m.v. de stroomkabel en de hdmi kabel hebt aangesloten (en evt een ethernetkabel) dan komt u in het volgende scherm: A B Klik op de knop SettingsMbox

Nadere informatie

INFORMATIE

INFORMATIE INFORMATIE WWW.NUTRACKER.NL INFO@NUTRACKER.NL 030807151 Inhoud Snelstart... 2 Account aanmaken... 2 Het koppelen van de Nut... 3 Het oproepen van de Nut... 3 Het oproepen van je Smartphone... 4 Overige

Nadere informatie

DVR0404 / DVR0804 handleiding Web interface v1.1

DVR0404 / DVR0804 handleiding Web interface v1.1 DVR0404 / DVR0804 handleiding Web interface v1.1 Open Internet Explorer en vul het IP adres van de recorder in, bijv: http://192.168.1.15 Het IP adres is ook te achterhalen via het menu op de recorder

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014 Handleiding Opslag Online voor Android Versie februari 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Opslag Online downloaden via QR-code 4 2.2 Opslag Online downloaden via

Nadere informatie

Zuil. Montage plaatwerk zuil. Montage scherm. Montage houder op zuil

Zuil. Montage plaatwerk zuil. Montage scherm. Montage houder op zuil Zuil Montage plaatwerk zuil De twee houten deuvels gaan boven in de tussenwand (hier zitten geen schroeven door de zijwanden heen). De tussenwand en achterwand worden met 10 schroeven met inbussleutel

Nadere informatie

Verkorte handleiding. (ref )

Verkorte handleiding. (ref ) Verkorte handleiding (ref. 34888) Download de app 'mobile eye door +'. De initiële installatie van uw Chacon IP-deurvideofoon Verbind de rode en zwarte kabels van de binnenunit met de buitenunit. Sluit

Nadere informatie

Zoekterm TrackR, met dit icoon. (Link voor itunes: https://itunes.apple.com/nl/app/trackruse-wallet-trackr-or/id ?

Zoekterm TrackR, met dit icoon. (Link voor itunes: https://itunes.apple.com/nl/app/trackruse-wallet-trackr-or/id ? www.metjemobiel.nl Installatie handleiding en gebruikshandleiding INSTALLATIE Let op, de TrackR app wordt regelmatig geupdate en aangepast waardoor schermafbeeldingen er soms anders uit zien dan in deze

Nadere informatie

Snelstartgids voor Easy4ip vandalismebestendig Wi-Fi Dome - camera

Snelstartgids voor Easy4ip vandalismebestendig Wi-Fi Dome - camera Snelstartgids voor Easy4ip vandalismebestendig Wi-Fi Dome - camera V 1.0.1 1 Inhoud Camera 1 Schroeven 1 QSG 1 Montageoverzicht 1 1 2 Kenmerken van het product Afbeelding 2 1 Raadpleeg het volgende blad

Nadere informatie

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene installatiehandleiding Alarmlicht met sirene INSTALLATIEHANDLEIDING ALARMLICHT MET SIRENE Gefeliciteerd met de aankoop van het Egardia alarmlicht met sirene. Website Egardia www.egardia.com Klantenservice

Nadere informatie

1 INTRODUCTIE 3 2 MONTEREN 5 3 RING INSTELLEN 8 4 RING IN GEBRUIK NEMEN 10

1 INTRODUCTIE 3 2 MONTEREN 5 3 RING INSTELLEN 8 4 RING IN GEBRUIK NEMEN 10 HANDLEIDING INTRODUCTIE. RING VIDEO DEURBEL. WAT ZIT ER IN DE DOOS? 4. OPTIONELE ACCESSOIRES 4 MONTEREN 5. ONDERDELEN 5. MONTEREN VAN DE RING 6. VASTE BEDRADING MONTEREN 7 RING INSTELLEN 8. ACCOUNT AANMAKEN

Nadere informatie

Afstandsbediening Uitbreiding Quickstart Guide Model No. RMC1301

Afstandsbediening Uitbreiding Quickstart Guide Model No. RMC1301 Afstandsbediening Uitbreiding Quickstart Guide Model No. RMC1301 In de doos: 1x Afstandsbediening Alle Home8 uitbreidingen werken alleen met Home8 systemen. Nederlands Stap 1: Apparaat en accessoires gereedmaken

Nadere informatie

Prowise Tablet 10,1 Prowise 2012 1

Prowise Tablet 10,1 Prowise 2012 1 Prowise Tablet 10,1 Prowise 2012 1 Inhoudsopgave 3 Belangrijke veiligheidsinstructies 4 Eerste Kennismaking 4 Inhoud verpakking 5 Voor en zijkant 6 Achterkant 6 De tablet opladen 7 De eerste keer opstarten

Nadere informatie

Installatie app. voor Android en IOS

Installatie app. voor Android en IOS Installatie app voor Android en IOS Installatie van de gdmss Lite / idmss Lite app Android: Ga naar Google Play Zoek naar gdmss. Kies dan voor gdmss Lite, deze is gratis en biedt genoeg functies voor de

Nadere informatie

Round NEDERLANDS OPLADEN 86 INSTELLEN SLAAPANALYSE MIJN TELEFOON ZOEKEN CAMERA-AFSTANDSBEDIENING APPS MUZIEK INSTELLINGEN TECHNISCHE SPECIFICATIES

Round NEDERLANDS OPLADEN 86 INSTELLEN SLAAPANALYSE MIJN TELEFOON ZOEKEN CAMERA-AFSTANDSBEDIENING APPS MUZIEK INSTELLINGEN TECHNISCHE SPECIFICATIES Round NEDERLANDS OPLADEN 86 INSTELLEN 87 OPROEPEN 89 OPROEPHISTORIE/SMS 91 MELDINGEN 92 STEMBEDIENING 93 ACTIVITEIT 94 SLAAPANALYSE MIJN TELEFOON ZOEKEN CAMERA-AFSTANDSBEDIENING APPS MUZIEK INSTELLINGEN

Nadere informatie

Installatiehandleiding Dahua Intercom 2-Wire

Installatiehandleiding Dahua Intercom 2-Wire 1 Handleiding Dahua Villa Intercom 2-Wire Installatiehandleiding Dahua Intercom 2-Wire Inleiding Een Intercom systeem bestaat uit verschillende basiscomponenten: Buiten post (VTO2000A-2) Binnen post (VTH1550CHW-2)

Nadere informatie