Peugeot RC Paris B Gedrukt in de EU DMKTCATA21 BN 01/ Nijvel (édition française sur demande)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU DMKTCATA21 BN 01/2007. 22 1400 Nijvel (édition française sur demande)"

Transcriptie

1 ExpertVU-BE-1206.qxd 21/12/06 10:01 Page 36 Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: Stempel verdeler AAN ZO N WAGEN BELEEF JE ALTIJD PLEZIER Nijvel (édition française sur demande) Verantwoordelijke uitgever: Christian Stein Peugeot België-Luxemburg nv Rue de l Industrie, Peugeot RC Paris B Gedrukt in de EU DMKTCATA21 BN 01/2007 Ontwerp: bd-ntwk Realisatie:Altavia Uitgeverij: Gutenberg On Line (5) Automobiles Peugeot // Expert

2 ExpertVU-BE-1206.qxd 21/12/06 10:01 Page 2 Expert Peugeot stijl // 4 Laadvermogen // 8 Dynamiek // 10 Comfort // 14 Vertrouwen // 18 Specificaties // 24 Persoonlijkheid // 30 Accessoires // 31 Peugeot en u // 34 Peugeot Professionals begrijpen elkaar Eén glimp van het nieuwe gamma Peugeot Expert en het is u meteen duidelijk: dit is niet zomaar een rijtje bedrijfswagens. U staat voor een reeks voertuigen die op maat van uw activiteiten zijn gemaakt. En op maat van hun bestuurder.voertuigen gemaakt door en voor professionals. Elk vak is anders. Daarom telt het nieuwe gamma Expert een brede waaier uitvoeringen met 3 nuttige volumes, 2 nuttige laadvermogens en 3 HDi-dieselmotoren. U kunt er dus op aan de Expert te vinden die perfect inspeelt op uw behoeften. En welke versie u ook kiest, u vindt altijd de troeven van alle wagens van Peugeot terug: stijl, gebruiksgemak, dynamiek en innovatie. Het zijn uw behoeften die onze ontwerpers hebben gestuurd. Met als resultaat een aantal praktische functies zoals de laagste laaddrempel op de markt met de pneumatische ophanging als optie, een maximaal benutbare binnenruimte, grote achterdeuren die 180 openzwaaien om u het laden en lossen makkelijk te maken En dat alles in een vernieuwend design dat uw bedrijfsimago dynamiek geeft elke keer u de weg op gaat. Het betekent ook wagens waarop u kunt vertrouwen. Zoals alle bedrijfswagens van Peugeot wordt ook de Expert gemaakt volgens de strengste productienormen om aan uw eisen op het gebied van kracht en veiligheid te voldoen. Expert staat ook voor passie. De passie die ons drijft een bedrijfswagen te maken die op het gebied van rijgemak en -plezier kan wedijveren met een personenwagen. Zo worden lange trajecten comfortabeler, wat u ook vervoert. Het gaat uiteraard ook om vernuft. Het vernuft om u met tal van praktische snufjes het leven en werk makkelijker en efficiënter te maken. Die waarden zitten in onze genen. U vindt ze in elk van onze wagens en in alle wagens die in de toekomst ons embleem zullen dragen. Kortom: u kunt er op aan dat uw Expert perfect zal toegespitst zijn op uw vak. Dat maakt hem, wat uw behoeften ook zijn, een van de sterkste spelers op de markt.

3 ExpertVU-BE-1206.qxd 21/12/06 10:01 Page 4 Peugeot stijl // Peugeot Expert. Geen beter visitekaartje denkbaar! Uw bedrijfswagen, dat bent u een beetje. Hij kondigt u aan, doet u opmerken, vertegenwoordigt u. Daarom plooit de Peugeot Expert zich naar al uw behoeften, in alle gebruiksomstandigheden. Kies uit het uitgebreide gamma de Expert die uw professionalisme het best uitstraalt. 5 In functie van uw persoonlijkheid en activiteiten stelt u heel specifieke eisen aan uw wagen. Daarom is niet één Expert beschikbaar maar een hele waaier waar uw ideale uitvoering vast tussen zit. En welke Expert u ook kiest, hij beantwoordt altijd aan uw zucht naar comfort, laadvermogen, duurzaamheid en veiligheid. Uw Expert plooit zich perfect naar uw behoeften. Bestelwagen met of zonder ruiten of vloer-cabine: elk model bestaat in twee lengtes (4,805 m en 5,135 m) en twee hoogtes (1,943 m en 2,277 m met de standaard ophanging en 1,895 m en 2,205 m met de pneumatische ophanging als optie) met een nuttig volume van 5, 6 of 7 m 3. Op alle modellen kunnen bovendien ook koetswerkombouwingen gedaan worden. Uitgerust met de pneumatische ophanging als optie heeft de Expert de laagste laaddrempel op de markt. De afmetingen van de laadruimte werden geoptimaliseerd en de grote achterdeuren zwaaien 180 open zodat u erg vlot kan laden en lossen. Met uitzonderlijke wegprestaties straalt uw Expert uw professionalisme helemaal uit. Kortom, geen overtuigender visitekaartje denkbaar voor uw bedrijfsimago. Met de typische elegantie van Peugeot staat de Expert voor uw dynamiek, betrouwbaarheid en prestatievermogen.

4 ExpertVU-BE-1206.qxd 21/12/06 10:01 Page 6 Peugeot stijl // Spiegel van uw professionalisme Versie L2H2 Uit het dynamische lijnenspel springt meteen de ware aard van de nieuwe Expert: een doeltreffend en aangepast werktuig zijn. De typische, wijd opengesperde voorzijde staat met zijn steile voorruit en ranke koplampen voor de moderniteit en dynamiek van de Expert. De bumper is mooi ingewerkt in het volume en straalt samen met de zijstrips kracht en veiligheid uit. Achteraan overtuigen de hoekige vormen prompt elke professional: laden en lossen wordt wel erg makkelijk dankzij het geoptimaliseerde nuttige volume.

5 ExpertVU-BE-1206.qxd 21/12/06 10:01 Page 8 9 Bevestigingsringen (1) IMAGE REQUIRED Klapdeuren achteraan / Achterklep (1) De twee klapdeuren achteraan, met* of zonder ruiten, zwaaien 180 open om uw laadhandelingen te vergemakkelijken. De lange en hoge versie van de Expert is bovendien uitgerust met specifieke achterdeuren die zijn aangepast aan de hoogte. In plaats van klapdeuren is ook een achterklep (1) beschikbaar als optie volgens de versie. (1)Achterklep niet beschikbaar op versie L2H2. L2H2 L2H1 L1H1 Om zowel de bestuurder als de passagier maximale veiligheid te garanderen, kan uw lading stevig worden vastgesjord aan acht bevestigingsringen verspreid over de laadruimte. (1)Riemen niet bijgeleverd. Een moduleerbaar gamma Om zich naar zoveel mogelijk gebruiksomstandigheden te kunnen plooien, bestaat de Expert in twee lengtes (4,805 m of 5,135 m) en twee hoogtes (1,943 m of 2,277 m met de standaard ophanging, 1,895 m of 2,205 m met de pneumatische ophanging*). De nuttige lengte bedraagt 2,254 m of 2,584 m volgens de versie. MTM 2,661 tot 2,963 ton kg Laadvermogen // Het betere werk Deuren vooraan Aan bestuurderszijde is de deur uitgerust met een dubbele buitenspiegel. De elektrische ruiten hebben ook een sequentiële bediening met antiklemsysteem aan bestuurderszijde (aan beide zijden als optie volgens de versie). *Optie volgens de versie. **Gegevens louter indicatief, kunnen verschillen in functie van de versies, opties en ombouwingen. Zijschuifdeur Glijdend tussen twee rails onderaan en eentje bovenaan kan de zijschuifdeur ook uitgerust worden met een ruit*. De deurgrepen werden speciaal ontworpen om het openen en sluiten zo eenvoudig mogelijk te maken. Doorheen de brede deuropening raakt vlotjes een europalet. Om de toegang tot de laadruimte nog makkelijker te maken, kan aan bestuurderszijde ook een tweede schuifdeur* worden geplaatst. Laaddrempel Om u het laden en lossen te vergemakkelijken heeft de Boxer de laagste laaddrempel van de markt met de pneumatische ophanging*. Bij stilstand kan de drempel verlaagd worden tot slechts 45 cm hoog. Nuttig laadvermogen** Als bestelwagen heeft de Expert een nuttig laadvermogen van 925 tot 1125 kg. Ook de vloer-cabine kan 1335 tot 1362 kg verzetten. 2 hoogtes: 1,943 m en 2,277 m met standaard ophanging 1,895 m en 2,205 m met pneumatische ophanging* 2 lengtes 4,805 m en 5,135 m 3 nuttige volumes 5, 6 en 7 m 3

6 ExpertVU-BE-1206.qxd 21/12/06 10:01 Page 10 Pneumatische ophanging* De pneumatische ophangingen werden speciaal uitgekiend voor de Expert en bieden verschillende voordelen: 11 Een totale hoogte van 1,895 m waardoor het mogelijk is uw Expert met pneumatische ophanging te parkeren in een parking waarvan de toegang slechts 1,9 m hoog is m 450 mm Aanpasbare laaddrempel tot de laagste op de markt met een knop in de koffer. Zo wordt laden en lossen wel erg makkelijk. Een constant evenwicht dat - ongeacht de belasting van de wagen - een constant rijgemak oplevert. Dynamiek // Uw beste handelspartner Voor- en achtertrein Als uw wagen een dagelijks werktuig is, moet u op hem kunnen rekenen in alle omstandigheden. Daarom moet hij ook dodelijk efficiënt zijn. Zijn uitstekende onderstel maakt de Expert een referentie op het gebied van stabiliteit. Wat zijn lading ook is, de koetswerksterkte en voortrein met onafhankelijke wielen, type pseudo- McPherson, optimaliseren het weggedrag van de Expert. Daar bovenop biedt de half vervormbare achtertrein een uitstekend actief veiligheidsniveau. Ophanging (standaard of pneumatisch*) De Expert biedt u de keuze uit twee types van achterophanging: standaard of pneumatisch*. Die laatste is een innovatie en maakt het mogelijk de totale hoogte op 1,895 m te houden met een constant evenwicht in alle laadomstandigheden wat uw comfort gevoelig verbetert. Daarbij is het erg handig dat u de laaddrempel met een manuele bediening kunt verstellen. Vering / schokdempers De Expert is uitgerust met lange en dichte aanslagen voor de vering. Door hun stugheid en flexibiliteit voortdurend aan te passen aan de lading stemmen ze de voor- en achterophanging op elkaar af wat het voertuig een stabiel weggedrag oplevert en een uitstekend comfort, zelfs als het leeg is. De schokdempers werden ontworpen om een uitstekend koetswerkevenwicht te behouden en een opmerkelijk ophangingscomfort. Stuurinrichting Voor nog meer rijgemak en extra brandstofbesparing is de Expert, volgens de versie, uitgerust met een hydraulische stuurbekrachtiging (motor 1.6 HDi 90 pk) of een elektrohydraulische stuurbekrachtiging (motoren 2.0 HDi 120 pk en 136 pk met roetfilter). De elektropompgroep wordt dan aangestuurd in functie van de snelheid van het voertuig en de draaisnelheid van het stuur, onafhankelijk van het toerental.

7 ExpertVU-BE-1206.qxd 21/12/06 10:01 Page 12 Dynamiek // Vriendelijk voor uw budget en voor het milieu Alle motoren van de Expert beantwoorden aan de Euro4-norm en zijn ontworpen om uw verplaatsingen makkelijker en efficiënter te maken. Daarbij mikken ze allemaal op hetzelfde: zuinigheid en milieubehoud. Keuze uit drie motoren U hebt voor uw Expert keuze uit drie HDI-dieselmotoren waar beslist de versie tussen zit die perfect inspeelt op uw vak en het gebruik dat u van uw bedrijfswagen zult maken. Schakelbakken De Expert stelt twee manuele versnellingsbakken voor die aangepast zijn aan de verschillende motoren: Een 5-versnellingsbak voor de HDi-motor van 90 pk, Een 6-versnellingsbak voor de HDi-motoren van 120 en 136 pk met roetfilter HDi 90 pk Deze dieselmotor met vier cilinders van 1560 cm 3 heeft 16 kleppen, een dubbele bovenliggende nokkenas en een turbo met vaste geometrie. Ondanks heel wat vinnigheid en prestatievermogen is hij erg zuinig en perfect aangepast aan het stadsverkeer. 2.0 HDi 120 pk In vergelijking met de versie van 90 pk is de 2.0 HDi van 120 pk uitgerust met een turbo met variabele geometrie. Dat maakt hem de ideale motor voor zowel kleine verplaatsingen in de stad als langere wegtrajecten. 2.0 HDi 136 pk met roetfilter Zijn injectiesysteem met common rail en 136 pk maken dat deze motor uitzonderlijk koppelwaarden kan ontwikkelen voor zijn categorie. Dat maakt hem bijzonder doeltreffend voor grote verplaatsingen. HDi-technologie Elke HDi-motor van de Expert is uitgerust met een injectiesysteem met common rail dat de brandstof onder hoge druk rechtstreeks in de verbrandingskamer spuit. Het systeem drukt het brandstofverbruik en de vervuilende uitstoot, levert extra vermogen en is ook conform met de Euro4-uitstootnormen. Roetfilter* De roetfilter (FAP, filtre à particules) vermindert de uitstoot van vervuilende deeltjes tot waarden die nog nauwelijks meetbaar zijn, zonder aan het vermogen en de prestaties te raken. *Beschikbaar op de motor 2.0 HDi 136 pk. Versie Plaatsen Koetswerk Nuttig laadvermogen (1) Prestaties (enkel met bestuurder) Topsnelheid (km/u) Versnellingen (sec.) 1000 m vanuit stilstand 400 m vanuit stilstand 0 tot 100 km/u Verbruik (l/100 km) In de stad Buiten de stad Gemengd gebruik Uitstoot (g/km) CO 2 (Al deze gegevens zijn louter indicatief.) 1.6 HDi 90 pk 2.0 HDi 120 pk 2.0 HDi 136 pk met roetfilter 2*/3 L1H1 L1H1 L2H1 L2H ,1 40,7 41,0 41,4 21,6 22,0 22,2 22,3 21,1 22,4 22,9 23,5 8,4 8,4 8,4 8,6 6,6 6,6 6,6 6,8 7,2 7,2 7,2 7,5 2*/3 L1H1 L1H1 L2H1 L2H ,5 37,0 37,1 37,5 19,8 20,1 20,2 20,3 15,4 16,0 16,2 16,6 9,1 9,1 9,2 9,4 6,3 6,3 6,4 6,6 7,2 7,2 7,4 7,6 2*/3 L1H1 L1H1 L2H1 L2H ,3 35,7 35,8-19,2 19,4 19,5-13,8 14,4 14,5-9,2 9,2 9,2-6,4 6,4 6,4-7,4 7,4 7, *Standaard tweezitsbank vooraan, twee individuele zetels vooraan als optie. (1)Gegevens louter indicatief, kunnen verschillen in functie van de versies, opties en ombouwingen.

8 ExpertVU-BE-1206.qxd 21/12/06 10:01 Page Opbergrek boven de voorruit* Vooraan kunt u in het opbergrek onder het dak heel wat papierwerk of kleinigheden kwijt. *Open of met klep volgens de versie. Handschoenenkastje Het afsluitbare en verlichte handschoenenkastje kan afgekoeld worden als uw Expert is uitgerust met airconditioning*. *Optie volgens de versie. Instelbare bestuurderspost Het stuur kan zowel in de hoogte als in de diepte tot 40 mm versteld worden. Opbergvakken Bovenaan het dashboard, onder de stuurkolom, in de portieren vooraan en onder de tweezitsbank zijn opbergvakken ingewerkt. Schrijftafeltje* Het uitklapbare schrijftafeltje in de tweezitsbank maakt van uw Expert een minikantoor. *Niet beschikbaar met de optie individuele passagierszetel. Tweezitsbank vooraan Op de erg comfortabele passagiersbank vooraan, standaard op de Expert, vinden twee personen makkelijk en in alle veiligheid een plekje. Het schrijftafeltje maakt de bank erg praktisch. Als optie kunt u ook kiezen voor de zetelverwarming. Comfort // Dagelijks welbehagen Een bedrijfswagen die elke dag op de baan is, is het zichzelf verplicht zo ergonomisch, praktisch en comfortabel mogelijk te zijn. Om u zo veel mogelijk werkplezier te verschaffen heeft Peugeot de binnenruimte van de Expert functioneel en innoverend ingericht, onder meer met comfortabele zetels die prima ondersteuning bieden. Daar bovenop biedt de Expert een rits van praktische snufjes en opbergruimten die uw handel en wandel nog vergemakkelijken: opbergrek boven de voorruit, afsluitbaar handschoenenkastje, opbergvakjes en bekerhouder op het dashboard Aanpasbare lendensteun* Voor een betere rijhouding is de bestuurderszetel opzij uitgerust met een hendeltje om de lendensteun aan te passen. *Optie volgens de versie. Tweezitsbank / Individuele passagierszetel* In plaats van de standaard tweezitsbank vooraan kunt u uw Expert ook uitrusten met een individuele passagierszetel. *Optie.

9 ExpertVU-BE-1206.qxd 21/12/06 10:01 Page 16 Comfort // Uw betrouwbaarste werkmakker 17 In moderne bedrijfswagens zit de hightech niet alleen onder de motorkap. Bij de Expert zorgt heel wat spitstechnologie voor rijhulp zoals een parkeerhulp* met geluidssignaal of elektrisch bediende buitenspiegels**. Trajecten binnen de stad of lange ritten over de weg: om zich zo doeltreffend mogelijk te verplaatsen, staan het comfort en gebruiksgemak van de bestuurder altijd voorop. Daarom krijgt de Expert heel wat uitrustingen die totnogtoe enkel waren weggelegd voor personenwagens. Dat levert een rijcomfort op waardig aan dat van een berline. Cruise control en snelheidsbegrenzer* Met de cruise control kunt u uw snelheid constant houden ongeacht het terrein en zonder het gaspedaal te hoeven beroeren. De snelheidsbegrenzer deactiveert het gaspedaal zodra een vooraf ingestelde snelheid wordt gehaald. Buitenspiegels De dubbele buitenspiegel maakt parkeren wel erg makkelijk en zorgt voor een beter zicht op de dode hoek aan bestuurderszijde. De buitenspiegels kunnen van binnenuit elektrisch versteld en neergeklapt worden* en samen met de achterruit* ook verwarmd worden*. Airconditioning* De manuele airconditioning is uitgerust met een pollenfilter met actieve koolstof en een luchtverversingssysteem wat voor een echte verademing zorgt als u door sterk vervuilde gebieden rijdt. RT3* (1) radiotelefoon navigatiesysteem cd-lader (2) Deze uitrusting bestaat uit verschillende elementen: radio met cd-speler, kleurennavigatiesysteem, telefoonmodule en een cd-lader (2). (1)RT3 wordt in de loop van het jaar vervangen door RT4. (2)Optie op de RT4. Automatisch ontsteken van de lichten* Een tunnel, invallende duisternis, regen Uw koplampen knippen automatisch aan als de sensor boven de voorruit een vermindering van de externe lichtsterkte vaststelt. Handenvrije Bluetooth-kit* De kit verbindt uw Bluetooth-compatibel mobieltje met de autoradio zodat de telefoonfuncties op het kleurenscherm verschijnen en u met de radiobediening aan het stuur door de menu s kunt navigeren. Parkeerhulp met geluidssignaal achteraan* *Optie. De parkeerhulp wordt geactiveerd bij het achteruitschakelen en wijst door ultrasone sensoren op de aanwezigheid van een obstakel of een persoon in de nabijheid van de wagen. De frequentie van het geluidssignaal neemt toe en houdt ten slotte aan als het obstakel zich op minder dan 30 cm bevindt. *Optie volgens de versie. **Standaard of optie volgens de versie.

10 ExpertVU-BE-1206.qxd 21/12/06 10:01 Page 18 Vertrouwen // Altijd op zijn hoede Ingenieuze veiligheid Tal van vernuftige veiligheidsuitrustingen zorgen voor extra bescherming van de Expert: aparte vergrendeling voor- en achteraan met afstandsbediening, vergrendeling van de laadruimte vanuit de cabine, identificatie van het voertuig. Vergrendeling / ontgrendeling Met de drie knoppen van de afstandsbediening van de Expert kunt u alle deuren samen vergrendelen en ontgrendelen of die van de laadruimte afzonderlijk. Ook de bestuurder kan van op zijn plaats heel het voertuig vergrendelen of ontgrendelen of de laadruimte afzonderlijk. Om het identificeren van uw Expert te vergemakkelijken is zijn chassisnummer ingewerkt onder de voorruit. Centrale deurvergrendeling Lokalisatie van open deur Inbraakbestendigheid / Integriteit Speciale beschermingen De bediening van de centrale deurvergrendeling is ingewerkt in de middenconsole. Een extra knop maakt het mogelijk alleen de achterruimte te vergrendelen of ontgrendelen. Zodra sneller dan 10 km/u wordt gereden, vergrendelt de Expert automatisch alle deuren. Bij een botsing gaan ze vanzelf weer open. Bediening van de noodknipperlichten De driehoekige, rode knop van de noodknipperlichten bovenaan de middenconsole is erg makkelijk te bereiken, zowel voor de bestuurder als de passagier. Als een deur openblijft, ook die van de laadruimte, wordt u gewaarschuwd door een verklikkerlichtje op het instrumentenbord of op het multifunctionele scherm als uw Expert daarmee is uitgerust. Beveiliging van de elektrische ruit aan bestuurderszijde De sequentiële bediening van de elektrische ruit aan bestuurderszijde is uitgerust met een antiklemsysteem: zodra de ruit op een obstakel stuit, neemt ze de tegengestelde richting. Tal van antidiefstalmechanismen maken de Expert een erg veilige wagen: uniek inbraakbestendig buitenslot dat uitgeschakeld noch geforceerd kan worden, beschermingsplaat voor de kabelverbinding van het slot Supervergrendeling van de deuren* Dankzij dit anti-inbraaksysteem is het onmogelijk een deur te openen waarvan het glas gebroken is. Op de voertuigen met een achterklep* kan het slot elektrisch bediend worden. Een antidiefstalmechanisme blokkeert de stuurinrichting als getracht wordt het zichtbare gedeelte van de stuurkolom te breken. Het reservewiel is alleen bereikbaar vanuit het achtercompartiment. Antistartsysteem Het antistartsysteem met transponder koppelt de rekeneenheden van de motor en de BSI aan elkaar zodat het onmogelijk is de wagen te starten zonder beiden gelijktijd te veranderen. *Optie.

11 ExpertVU-BE-1206.qxd 21/12/06 10:01 Page 20 Vertrouwen // 21 Beschermend vernuft Veilig in uw wagen zitten is wel het minste wat u kunt eisen. Daarom biedt de Expert maximale veiligheid op twee fronten: actieve veiligheid door zijn weggedrag en reactievermogen, passieve veiligheid door zijn structuur en uitrusting.tal van vernuftige en innoverende veiligheidsuitrustingen beschermen uzelf, uw passagiers én uw lading. Heel wat technologie zorgt voor optimale veiligheid: Standaard ABS en noodstopbekrachtiging (AFU) Het antiblokkeersysteem (ABS) verhindert dat uw wielen blokkeren bij een noodstop zodat u uw traject kunt beheersen. De noodstopbekrachtiging (AFU) versterkt de druk die bij een noodstop wordt uitgeoefend op het rempedaal. Die extra assistentie zorgt ervoor dat uw remafstand tot een minimum wordt herleid. ESP* (optie volgens de versie) Het antislipsysteem (ASR) beperkt het doorslippen van de wielen bij verminderde bandengrip. De ROM-module werkt in op de remmen en vermindert het risico op kantelen als uw wagen dwars gaat in extreme situaties. De dynamische stabiliteitscontrole (CDS) vergelijkt de informatie van de stuurwielhoeksensor doorlopend met de gyrosensor en detecteert zo elke neiging tot onder- of overstuur. Hij plaatst uw wagen dan, voor zover dat fysiek mogelijk is, opnieuw op zijn oorspronkelijke traject. Remsysteem Om de trefkracht, duurzaamheid en betrouwbaarheid van het remsysteem te verhogen, zijn alle versies van de Expert uitgerust met vier schijfremmen (behalve de bestelwagen 227 L1H1 1.6 HDi 90 pk met standaard ophanging die achteraan trommelremmen heeft). Versterkte structuur Het ontwerp van het koetswerkframe voorziet dat de botsenergie wordt opgevangen om de inzittenden te beschermen. De integriteit van de binnenruimte wordt verzekerd doordat de motor is vastgemaakt aan het onderstel en door extra verstevigingen in de portieren. Ook de voorbumper heeft een groot absorptievermogen dankzij een steunbalk die is vastgeschroefd op de langsliggers. Frontale botsing De versterkte zetelverankeringen en de controle van de terugslag van pedalen en stuurkolom (die ervoor zorgt dat het stuur 80 mm inzakt) beperken de schade bij een frontale botsing. De plaatsing van de harde en onsamendrukbare massa s in het motorgedeelte werd speciaal bestudeerd om het risico op indringing in de binnenruimte te beperken. Airbags De standaard bestuurdersairbag die in het stuur is ingewerkt, beschermt borstkas en hoofd. Als optie zijn ook een frontale passagiersairbag, die zowel geschikt is voor een individuele passagierszetel als voor de tweezitsbank, en twee laterale airbags beschikbaar. Veiligheidsgordels Om de inzittenden op de zijplaatsen te beschermen, zijn de driepuntsgordels vooraan verstelbaar in de hoogte en uitgerust met pyrotechnische spanners en een spankrachtbegrenzer. Verklikker niet-vastgeklikte gordel Een visueel signaal, aangevuld door een geluidssignaal zodra u sneller dan 15 km/u rijdt, wijst de bestuurder* op een niet- of slecht vastgeklikte gordel. Het signaal verdwijnt zodra uw gordel is vastgeklikt. *Optie voor de individuele passagierszetel. Bescherming van de bestuurder Achter de bestuurderszetel beschermt een ladderframe de bestuurder bij eventuele verschuivingen van de lading. Volgens de versie is als optie ook een scheidingswand met of zonder ruit beschikbaar. Hoofdsteunen De hoofdsteunen vooraan zijn demonteerbaar en in de hoogte verstelbaar. Zo kunnen ze perfect op eenieders lichaamsbouw worden afgestemd. *Beschikbaar in de loop van het jaar.

12 ExpertVU-BE-1206.qxd 21/12/06 10:01 Page Startklaar voor de juiste keuze U ontdekte zonet de Expert. Konden zijn vernieuwende design en laadvermogen u bekoren? Zijn veiligheidsuitrusting kon u beslist overtuigen. En ook zijn motortechnologie en comfort brachten vast de bevestiging van wat u al dacht: met de Expert bent u zeker van de juiste keuze. Onze website bevat ook alle nodige informatie over ons verdelersnet, ons dienstenaanbod en de actualiteit bij Peugeot. Startklaar voor de juiste keuze? Om meer te weten over uw toekomstige Expert, hem samen te stellen en zijn prijs te berekenen in functie van de afwerking en opties die u kiest, kunt u ook terecht op

13 ExpertVU-BE-1206.qxd 21/12/06 10:01 Page 24 Specificaties // 25 Gesloten bestelwagen L = lengte, H = hoogte kg *Optie volgens de versie. MTM 2,661 tot 2,963 ton 2 hoogtes:1,943 m en 2,277 m met standaard ophanging 1,895 m en 2,205 m met pneumatische ophanging* 2 lengtes 4,805 m en 5,135 m 3 nuttige volumes 5, 6 en 7 m 3 L1H1 korte en lage gesloten bestelwagen L2H1 lange en lage gesloten bestelwagen L2H2 lange en hoge gesloten bestelwagen Volumes Tot drie verschillende volumes beschikbaar L1H1 L2H1 L2H2 Volume (m 3 ) 5,0 6,0 7,0 Afmetingen Nuttig laadvermogen (1) (kg) L1H1 925 / 1125 L2H L2H (1)Gegevens louter indicatief, kunnen verschillen in functie van de versies, opties en ombouwingen. Belangrijkste standaarduitrustingen ABS (antiblokkeersysteem van de wielen) noodstopbekrachtiging (AFU) stuurbekrachtiging frontale bestuurdersairbag in de hoogte verstelbare driepuntsgordels vooraan met pyrotechnische spanners elektrisch bediende ruiten vooraan, sequentieel aan bestuurderszijde verklikker niet-vastgeklikte bestuurdersgordel tweezitspassagiersbank open opbergrek boven de voorruit (capucine) 12V-stopcontact in de laadruimte twee klapdeuren zonder ruit achteraan zijschuifdeur zonder ruit rechts centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en aparte vergrendeling achteraan automatische deurvergrendeling tijdens het rijden elektrisch bediende en verwarmde buitenspiegels* *Alleen op de 2.0 HDi-motor van 136 pk. L1H1 L2H1 L2H2 Buitenafmetingen Lengte Hoogte SO* / PO** 4,805 m 1,942 m / 1,894 m 5,135 m 1,942 m / 1,894 m 5,135 m 2,276 m / 2,204 m Totale breedte (met neergeklapte buitenspiegels): 1,986 m Totale breedte (met buitenspiegels): 2,194 m Deuren Zijschuifdeuren Breedte Hoogte 0,924 m 1,293 m / 1,301 m 0,924 m 1,293 m / 1,301 m 0,924 m 1,293 m / 1,301 m Klapdeuren achteraan Breedte Hoogte 1,237 m 1,272 m 1,237 m 1,272 m 1,237 m 1,630 m Binnenafmetingen Breedte Hoogte 2,254 m 1,449 m 2,584 m 1,449 m 2,584 m 1,750 m Hoogte laaddrempel: van 0,562 tot 0,604 m met de standaard ophanging Hoogte laaddrempel: van 0,491 tot 0,500 m met de pneumatische ophanging als optie Hoogte laaddrempel: van 0,450 tot 0,560 m met de aanpasbare pneumatische ophanging als optie *SO = standaard ophanging. **PO = pneumatische ophanging (optie). Ombouwingen op basis van een gesloten bestelwagen (voorbeelden van niet-contractuele ombouwingen - opdrukken niet beschikbaar)

14 ExpertVU-BE-1206.qxd 21/12/06 10:01 Page 26 Specificaties // 27 Bestelwagen met ruiten L = lengte, H = hoogte kg *Optie volgens de versie. MTM 2,661 tot 2,963 ton 2 hoogtes: 1,943 m en 2,277 m met standaard ophanging 1,895 m en 2,205 m met pneumatische ophanging* 2 lengtes 4,805 m en 5,135 m 3 nuttige volumes 5, 6 en 7 m 3 L1H1 korte en lage bestelwagen met ruiten** L2H1 lange en lage bestelwagen met ruiten L2H2 lange en hoge bestelwagen met ruiten Volumes Tot drie verschillende volumes beschikbaar L1H1 L2H1 L2H2 Volume (m 3 ) 5,0 6,0 7,0 Afmetingen Nuttig laadvermogen (1) (kg) L1H1 925 / 1125 L2H L2H (1)Gegevens louter indicatief, kunnen verschillen in functie van de versies, opties en ombouwingen. Belangrijkste standaarduitrustingen ABS (antiblokkeersysteem van de wielen) noodstopbekrachtiging (AFU) stuurbekrachtiging frontale bestuurdersairbag in de hoogte verstelbare driepuntsgordels vooraan met pyrotechnische spanners elektrisch bediende ruiten vooraan, sequentieel aan bestuurderszijde verklikker niet-vastgeklikte bestuurdersgordel tweezitspassagiersbank open opbergrek boven de voorruit (capucine) 12V-stopcontact in de laadruimte twee klapdeuren met ruit achteraan zijschuifdeur met ruit rechts centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en aparte vergrendeling achteraan automatische deurvergrendeling tijdens het rijden elektrisch bediende en verwarmde buitenspiegels* *Alleen op de 2.0 HDi-motor van 136 pk. L1H1 L2H1 L2H2 Buitenafmetingen Lengte Hoogte SO* / PO** 4,805 m 1,942 m / 1,894 m 5,135 m 1,942 m / 1,894 m 5,135 m 2,276 m / 2,204 m Totale breedte (met neergeklapte buitenspiegels): 1,986 m Totale breedte (met buitenspiegels): 2,194 m Deuren Zijschuifdeuren Breedte Hoogte 0,924 m 1,293 m / 1,301 m 0,924 m 1,293 m / 1,301 m 0,924 m 1,293 m / 1,301 m Klapdeuren achteraan Breedte Hoogte 1,237 m 1,272 m 1,237 m 1,272 m 1,237 m 1,630 m Binnenafmetingen Breedte Hoogte laaddrempel : van 0,562 tot 0,604 m met de standaard ophanging Hoogte laaddrempel : van 0,491 tot 0,500 m met de pneumatische ophanging als optie Hoogte 2,254 m 1,449 m 2,584 m 1,449 m 2,584 m 1,750 m Ombouwingen op basis van een bestelwagen met ruiten Ziekenwagen Voertuig voor nooddiensten Ombouwing voor het vervoer van personen met beperkte mobiliteit *SO = standaard ophanging. **PO = pneumatische ophanging (optie). (voorbeelden van niet-contractuele ombouwingen opdrukken niet beschikbaar)

15 ExpertVU-BE-1206.qxd 21/12/06 10:01 Page 28 Specificaties // 29 Vloer-cabine Afmetingen Nuttig laadvermogen (kg) kg MTM 2,900 tot 2,963 ton 1 hoogte 1,880 m 1 lengte 5,053 m Vloer-cabine Minimale lengte Maximale lengte na ombouwing Wielbasis Totale breedte (met neergeklapte buitenspiegels) Maximale koetswerkbreedte Maximale nuttige lengte op de laadvloer (achter de scheidingswand) L2 5,016 m 5,516 m 3,122 m 1,986 m 2,100 m 2,310 m Vloer-cabine L2 van 1335 tot 1362 kg* *Louter indicatief, kan verschillen in functie van de opties en de ombouwing. *Optie. Belangrijkste standaarduitrustingen ABS (antiblokkeersysteem van de wielen) noodstopbekrachtiging (AFU) stuurbekrachtiging frontale bestuurdersairbag in de hoogte verstelbare driepuntsgordels vooraan met pyrotechnische spanners elektrisch bediende ruiten vooraan, sequentieel aan bestuurderszijde verklikker niet-vastgeklikte bestuurdersgordel tweezitspassagiersbank open opbergrek boven de voorruit (capucine) centrale deurvergrendeling met afstandsbediening automatische deurvergrendeling tijdens het rijden elektrisch bediende en verwarmde buitenspiegels* *Alleen op de 2.0 HDi-motor van 136 pk. Ombouwingen op basis van een vloer-cabine Schapenwagen Publiciteitskaravaan Kiepbak Pick-up Vrijetijdspick-up Koelcel (voorbeelden van niet-contractuele ombouwingen opdrukken niet beschikbaar)

16 ExpertVU-BE-1206.qxd 21/12/06 10:01 Page 30 Persoonlijkheid // Accessoires // 31 Expert voor alle smaken! Maak uw bedrijfswagen nog bedrijfszekerder Uw Expert weerspiegelt het imago van uw bedrijf en kan er ook de kleuren van dragen.wat u ook verkiest, beken kleur! Effen kleuren Peugeot heeft een uitgebreid gamma accessoires om u het werk te verlichten. Ze werden gemaakt door en voor professionals. Door uw wagen mee toe te spitsen op uw activiteiten, bewijzen ze dat het altijd mogelijk is nut aan comfort te koppelen. Banquise wit Parthenon crème Ardent rood Impérial blauw Metaalkleuren (optie) Aluminium grijs Fer grijs Binnenbekleding Pack beschikbaar als optie: Pack Integraal: volledige bumper in koetswerkkleur spiegelkappen in koetswerkkleur laterale beschermstrips in koetswerkkleur deurgrepen in Lion grijs mistlampen vooraan elektrisch bediende, verwarmde en neerklapbare buitenspiegels Imperiaal Het imperiaal kan uitgerust worden met een laadrol en winddeflector. Een onmisbaar accessoire voor alle professionals dat tot 170 kg kan dragen. Binnenafwerking in hout Met zijbeschermingen en een antisliplaag op de laadvloer plooit de Expert zich moeiteloos naar uw activiteiten. Bekleding Transcodage (grijze stof) Binnenbekleding als optie: Tep-bekleding Pierce Binnenrek In het handige binnenrek - dat tot 25 kg kan dragen - kunt u lange voorwerpen kwijt (2,30 m op L1 en 2,60 m op L2). Laadrol De laadrol vergemakkelijkt het plaatsen van lange ladingen op het imperiaal. Trekhaak Peugeot biedt u de keuze uit verschillende treksystemen: kogeltrekhaak, haak of gemengd treksysteem.

17 ExpertVU-BE-1206.qxd 21/12/06 10:01 Page 32 33

18 ExpertVU-BE-1206.qxd 21/12/06 10:01 Page 34 Peugeot en u // 35 Diensten en dealernet Expert Wie kiest voor Peugeot, kiest voor een uitgebreid netwerk van verdelers die u optimaal ontvangen, professioneel verder helpen en uitrustingen en diensten van topkwaliteit aanbieden. Zo kunt u erop aan dat u terechtkomt bij een specialist die naar u luistert, uw noden begrijpt en er doeltreffend op inspeelt.wie kan betere adelbrieven voorleggen? VOOR UW GEMOEDSRUST Peugeot Waarborg (1) Kwaliteit is voor Peugeot een dagelijkse drijfveer: voordelen binnen het net, waarborg van twee jaar zonder kilometerbeperking op onderdelen en werkuren en een waarborg van 12 jaar tegen doorroesten (2). Peugeot Assistance Met een eenvoudig telefoontje naar komt u elke tegenslag te boven, in heel West- Europa (3). Peugeot Assistance (1) waakt 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Peugeot Optiway, jarenlang zorgeloos rijplezier (1) Met onze Peugeot Optiway Contracten geniet u tot 6 jaar waarborgverlenging en onderhoud op Europees niveau.van de bijstand tot de herstelling in geval van defect, van de vervanging van slijtagestuken tot het onderhoud; u kiest zelf de interventies op uw wagen en geniet steeds van de Peugeot Kwaliteit. Peugeot Verzekering (4) Peugeot Verzekering biedt verzekeringscontracten aan, zonder verrassingen, gekoppeld aan de exclusieve diensten van het Peugeot-net: - Peugeot Omnium verzekert u 3 jaar waardegarantie bij totaalverlies of diefstal; - vervangwagen bij een panne, onmiddellijke zorg voor uw schadegeval door de garage, gratis repatriëring van uw wagen Is uw nieuw gekochte Peugeot minder dan 3 jaar oud, dan kunt u naast een klassieke vergoeding in geld ook kiezen voor een vergoeding in natura. In dat geval betaalt Peugeot Verzekering uw Peugeot-verdeler de promoprijs van een nieuwe Peugeot van dezelfde cataloguswaarde.voor een tweedehands Peugeot biedt Peugeot Verzekering u een factuurgarantie van drie jaar na de datum van de eerste inverkeersstelling. Peugeot Verzekering koppelt dus de inzet van het Peugeot-net aan alle voordelen van een contract bij een grote verzekeringsmaatschappij. Aarzel niet om meer info over Peugeot Verzekering of een gratis offerte aan te vragen op nummer 0800/ (enkel geldig in België). Peugeot Originele Wisselstukken Alle originele wisselstukken van Peugeot werden voor uw veiligheid streng getest en gecheckt en staan garant voor kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Ze genieten een jaar waarborg op onderdelen en werkuren in het Peugeot-net. Peugeot Finance Stretching De bekoring van het nieuwe. U bepaalt uw voorschot in functie van uw beschikbare middelen (minimum 15%). Daarna betaalt u 35 of 47 kleine maandelijkse aflossingen. Aan het einde heeft u de keuze uw Peugeot te behouden mits betaling van een laatste aflossing of hem te vervangen door een nieuwe Peugeot. Kortom, u bent de eigenaar van een nieuwe Peugeot en u vervangt hem naargelang uw wensen om de 3 of 4 jaar. Lening en verkoop op afbetaling De klassiekers. Met deze twee formules betaalt u uw Peugeot via maandelijkse afbetalingen. Binnen de wettelijke grenzen en in functie van uw budget, bepaalt u zelf over welke periode de betalingen gespreid worden (maximum 60 maanden). Na het verstrijken van die vastgelegde periode heeft u uw Peugeot volledig terugbetaald. Bij verkoop op afbetaling moet een voorschot van minimum 15 % worden betaald.voor een lening op afbetaling is geen voorschot vereist. VOOR UW PLEZIER Peugeot Boutique Een compleet gamma accessoires en uitrustingen van Peugeot-makelij die speciaal voor uw wagen werden ontworpen. Neem ook een kijkje in Ligne de style, onze catalogus met accessoires en hebbedingetjes van Peugeot Website Peugeot Ontdek Peugeot op internet en surf naar: Peugeot Contact Center 070/ (1) Vraag uw verdeler de overeenkomstige contractuele documenten om de toepassingsvoorwaarden van deze contracten, waarborgen en diensten te kennen. (2) In heel West-Europa. (3) Behalve autosnelweg of vergelijkbare weg. (4) Peugeot Verzekering is een product van SERVIS nv, verzekeringsmaatschappij toegelaten onder het nummer PSA Finance Belux nv (CBFA-nr ) treedt op als verzekeringsagent van SERVIS nv. De erkende Peugeot-verdelers treden op als onderagent van PSA Finance Belux nv. Bel 0800/ om de door de CBFA erkende verdelers te kennen. Product alleen beschikbaar in België. De informatie en de afbeeldingen in deze brochure zijn gebaseerd op de technische kenmerken zoals zij gekend zijn op het moment van het drukken van dit document. Naargelang de versie is de voorgestelde uitrusting standaard ofwel optie. In het kader van het streven naar een constante verbetering van de producten kan Peugeot op elk ogenblik de technische kenmerken, de uitrusting, de kleuren en de opties wijzigen. De huidige fotografische reproductietechnieken laten niet toe de kleuren natuurgetrouw weer te geven. Daarom is deze brochure een document met algemeen informatief karakter en niet contractueel bindend. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw Peugeot-verdeler. De catalogus of delen ervan mogen niet zonder uitdrukkelijke toelating van Automobiles Peugeot gereproduceerd worden.

Ontwerp: bd-ntwk Realisatie: ALTAVIA Uitgeverij: Gutenberg On Line (5) Automobiles

Ontwerp: bd-ntwk Realisatie: ALTAVIA Uitgeverij: Gutenberg On Line (5) Automobiles ExpertVP-BE-1206 15/12/06 11:03 Page 24 Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be Stempel verdeler AAN ZO N WAGEN BELEEF JE ALTIJD PLEZIER. l Industrie, 22 1400 Nijvel (édition française sur demande)

Nadere informatie

DE EXPERT BEANTWOORDT UW WENSEN INZAKE TRANSPORT

DE EXPERT BEANTWOORDT UW WENSEN INZAKE TRANSPORT NEW PEUGEOT EXPERT EXPERT DE EXPERT BEANTWOORDT UW WENSEN INZAKE TRANSPORT Uw Expert is het visitekaartje van uw bedrijf: innovatief, stijlvol, dynamisch en betrouwbaar. Bij het ontwerp stond het praktische

Nadere informatie

Expert Tepee. Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be

Expert Tepee. Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be Stempel verdeler Ontwerp: bd-ntwk - Realisatie: Altavia Paris - Uitgeverij: Gutenberg On Line - Automobiles Peugeot. RC Paris B 552 144 503 - Gedrukt in

Nadere informatie

Prijzen Mei 2015 - België

Prijzen Mei 2015 - België Prijzen Mei 2015 - België Koetswerkkleur niet conform Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken),

Nadere informatie

Boxer. Peugeot. Professionals begrijpen elkaar. Peugeot stijl // 4. Keuze // 6. Gamma // 8. Specificaties // Goederenvervoer 12 Personenvervoer 24

Boxer. Peugeot. Professionals begrijpen elkaar. Peugeot stijl // 4. Keuze // 6. Gamma // 8. Specificaties // Goederenvervoer 12 Personenvervoer 24 Peugeot // Boxer Boxer Peugeot stijl // 4 Keuze // 6 Gamma // 8 Specificaties // Goederenvervoer 12 Personenvervoer 24 Dynamiek // 31 Comfort // 32 Vertrouwen // 36 Persoonlijkheid 40 Peugeot en u // 43

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België Prijzen mei 2014 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN JUMPY MJ82 Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 30 juni 2014 CITROËN JUMPY MJ82 TECHNISCHE KENMERKEN Antipollutie diesel EOBD + FAP EOBD + FAP OVERBRENGING Voorwielaandrijving 1.6 HDi

Nadere informatie

www.peugeot.be Milieu-informatie [KB 19/03/2004] Stempel verdeler

www.peugeot.be Milieu-informatie [KB 19/03/2004] Stempel verdeler Ontwerp : bd-ntwk Realisatie : Altavia Paris Uitgeverij : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de E.U. DMKTCATA27 BN 11/2011 Verantwoordelijke uitgever : Emmanuel Scheenaerts

Nadere informatie

Milieu-informatie (KB 19/03/2004) www.peugeot.be

Milieu-informatie (KB 19/03/2004) www.peugeot.be PartnerTepee_BelgiqueBN 11/06/08 15:07 Page 22 Diensten en dealernet Partner Tepee Wie kiest voor Peugeot, kiest voor een uitgebreid netwerk van verdelers die u optimaal ontvangen, professioneel verder

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

NEW PEUGEOT EXPERT TEPEE

NEW PEUGEOT EXPERT TEPEE NEW PEUGEOT EXPERT TEPEE DE EXPERT VOOR UW REIZEN IDEAAL VOOR HET HELE GEZIN De nieuwe Expert Tepee heeft u heel wat te bieden als perfecte metgezel voor een gezinsvakantie of een trip met uw vrienden

Nadere informatie

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS Motor Euro 5 1.6 L 110pk 1.5 dci 90pk 1.5 dci 110pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING EN OPTIES VISIA EXTERIEUR

Nadere informatie

Reeds omgebouwde bedrijfsvoertuigen! Want u hebt zo al genoeg te doen.

Reeds omgebouwde bedrijfsvoertuigen! Want u hebt zo al genoeg te doen. Reeds omgebouwde bedrijfsvoertuigen! Want u hebt zo al genoeg te doen. Alukast 4,40 m met 2 achterdeuren op basis van een Boxer chassis cabine 335 L3 150 HDi Alukast 4,10 m met laadbrug en zijdeur op basis

Nadere informatie

PEUGEOT BIPPER Tepee

PEUGEOT BIPPER Tepee PEUGEOT BIPPER Tepee GENIETEN VAN AANDACHT Origineel en stijlvol Het guitige silhouet, het compacte bolle lijnenspel en de expressieve snoet geven uiting aan het originele cachet dat zo eigen is aan de

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

PRIJZEN BEDRIJFSWAGENS NOVEMBER - DECEMBER 2010 België

PRIJZEN BEDRIJFSWAGENS NOVEMBER - DECEMBER 2010 België PRIJZEN BEDRIJFSWAGENS NOVEMBER - DECEMBER 2010 België Bipper........ 3 Partner Origin........ 7 Partner..... 11 Expert....... 15 Boxer........ 23 Ombouwingen.. 37 uitbreidingen.van.de.waarborg,.onderhoudscontracten,.

Nadere informatie

Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be

Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be 107_BE.qxd 8/12/08 10:29 Page 24 Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: www.peugeot.be Stempel verdeler Ontwerp: bd-ntwk Uitgeverij: Gutenberg On Line Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in

Nadere informatie

NIEUWE PEUGEOT BOXER. www.peugeot.be. Milieu-informatie [KB 19/03/2004] : Stempel verdeler

NIEUWE PEUGEOT BOXER. www.peugeot.be. Milieu-informatie [KB 19/03/2004] : Stempel verdeler Ontwerp: BD Network - Uitgeverij: Gutenberg networks - Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 - Gedrukt in de E.U. - Ref DMKTCATA22 - BN - 06/2014 - Verantwoordelijke uitgever: Emmanuel Scheenaerts,

Nadere informatie

FIAT NATURAL POWER INHOUD

FIAT NATURAL POWER INHOUD FIAT NATURAL POWER INHOUD 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.02 2. DE VOORDELEN P.03 3. FIAT PANDA P.04 4. FIAT PUNTO P.06 5. FIAT QUBO P.08 6. FIAT DOBLO P.10 7. FIAT FIORINO CARGO P.12 8. FIAT

Nadere informatie

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen.

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen. Klantenservice ciao fiat PROFESSIONAL MOBILE ciao fiat professional mobile A pro like you www.fiatprofessional.be onderhoud en bescherming: een compleet gamma diensten FINANCE PACKAGES AND INSURANCE SERVICES

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010 ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010 Peugeot school voor automobielbeheersing Peugeot Waarborg en Assistance Optiway De Peugeot-financieringen: Autofin en stretching Pro Peugeot

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen JUMPY 1 Februari 2009 CITRËN JUMPY TECHNICHE KENMERKEN Beschikbare motoren 1.6 HDi 16v 90 FAP Fiscale PK / Cilinderinhoud (cm³) 1560 1997 1997 Type Euro

Nadere informatie

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST DOBLÒ FIAT DOBLÒ PRIJSLIJST 02/2015 Versies Versies Code Motorisatie Cat. Prijs ZBTW Cat. Prijs BTWI België Cilinderinhoud Cm³ Fiscale PK Vermogen Pk/KW CO2 Transmissie POP 152 71A 1,4 16V Petrol 13.380

Nadere informatie

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BIJLAGEN AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BESTELWAGENS H1 H2 2 465 Nuttig laadvolume (m 3 ) L1H2 L2H2 5,2 7,2 6,0 8,6 Buitenafmetingen (mm) Totale lengte 4 999 4 999 5 399 5 399 Totale breedte zonder/met buitenspiegels:

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2014 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU ATTRACTION EDUCTION Fiscaal

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen NIEUWE BERLING BETELWAGEN 4 Februari 2009 CITRËN BERLING BETELWAGEN TECHNICHE KENMERKEN Beschikbare motorisaties BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU Cilinderinhoud

Nadere informatie

België. Prijzen bedrijfswagens januari - februari 2010

België. Prijzen bedrijfswagens januari - februari 2010 België Prijzen bedrijfswagens januari - februari 2010 New Bipper Partner Origin Partner Expert Boxer Ombouwingen // 2 Bipper Uitbreidingen van de waarborg, onderhoudscontracten, financieringsformules...

Nadere informatie

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1.

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1. NISSAN NV200 EVALIA GAMMA 2015 GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION 1.6 Benz. 110 pk 1.5dCi 90 pk 1.5dCi 110 pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING VISIA STIJL Blauw-grijze

Nadere informatie

Bijrijdersbank met ingebouwde multifunctionele tafel. Kunstlederen bekleding. Automatische airconditioning (monozone) Multifunctionele tablet houder

Bijrijdersbank met ingebouwde multifunctionele tafel. Kunstlederen bekleding. Automatische airconditioning (monozone) Multifunctionele tablet houder pagina 1 van 5 Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Op voorraad bij leverancier ca. 1/2 maanden Bedrijfswagen, 4 deurs Wit (549 Wit) Antraciet

Nadere informatie

100% ELECTRISCH. ACCESSOIRES ion

100% ELECTRISCH. ACCESSOIRES ion 100% ELECTRISCH NL ACCESSOIRES ion MAAK UW ion NOG UNIEKER Met de 100 % elektrische, gebruiks- en milieuvriendelijke ion geeft u te kennen dat u klaar bent voor een nieuwe, ecologische manier van autorijden.

Nadere informatie

PEUGEOT BIPPER Tepee

PEUGEOT BIPPER Tepee PEUGEOT BIPPER Tepee GENIETEN VAN AANDACHT Origineel en stijlvol Het guitige silhouet, het compacte bolle lijnenspel en de expressieve snoet geven uiting aan het originele cachet dat zo eigen is aan de

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

www.peugeot.be Milieu-informatie (KB 19/03/2004) Stempel verdeler

www.peugeot.be Milieu-informatie (KB 19/03/2004) Stempel verdeler Ontwerp : bd-ntwk Realisatie : Altavia Paris Uitgeverij : Gutenberg networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de E.U. DMKTCATA12 oktober 2012 Verantwoordelijke uitgever : Emmanuel

Nadere informatie

een terreinwagen met pit

een terreinwagen met pit New PEUGEOT 4008 Smaakvol en robuust Zijn verzorgd en elegant silhouet verdringen geenszins z n karakter. Robuust en strak, is de 4008 echt thuis op bochtige wegen terwijl hij toch lekker compact en gezwind

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen NEMO COMBI 1 Februari 2009 CITROËN NEMO COMBI TECHNISCHE KENMERKEN Beschikbare motoren 1.4 HDi 70 1.4 HDi 70 EGMV5 (SensoDrive) BESCHIKBARE AFWERKINGSNIVEAUS

Nadere informatie

Milieu-informatie [KB 19/03/2004] www.peugeot.be. Peugeot // 207 CC AAN ZO N WAGEN BELEEF JE ALTIJD PLEZIER. Stempel verdeler

Milieu-informatie [KB 19/03/2004] www.peugeot.be. Peugeot // 207 CC AAN ZO N WAGEN BELEEF JE ALTIJD PLEZIER. Stempel verdeler Milieu-informatie [KB 19/03/2004] www.peugeot.be Stempel verdeler AAN ZO N WAGEN BELEEF JE ALTIJD PLEZIER. Ontwerp: bd-ntwk Uitgeverij: Gutenberg OnLine Digital Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

Prijzen Augustus 2015 - België

Prijzen Augustus 2015 - België Prijzen Augustus 2015 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P.

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P. 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 9. YPSILON P.20 10. FIORINO P.16 2. DE VOORDELEN P.3 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 5. PANDA P.8 6. PUNTO P.10 7. QUBO P.12 8. DOBLO P.14

Nadere informatie

NISSAN NV200 FRIDGE GAMMA 2015

NISSAN NV200 FRIDGE GAMMA 2015 NISSAN NV200 FRIDGE GAMMA 2015 GAMMA OPTIMA BUSINESS 1.5 dci 90pk 1.5 dci 110pk STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES ACENTA TECHNOLOGIE Radio-CD MP3 met Bluetooth, bediening aan het stuur en

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2015 TECHNISCHE KENMERKEN BENZINE MOTOREN Beschikbare motoren BESCHIKBARE AFWERKINGSNIVEAUS 1.6 VTi 95 MAN EURO 6 COMFORT CLUB MOTORISATIE Cilinderinhoud

Nadere informatie

Ontdek de Peugeot-diensten België Bedrijfwagens Januari - Februari 2011

Ontdek de Peugeot-diensten België Bedrijfwagens Januari - Februari 2011 Ontdek de Peugeot-diensten België Bedrijfwagens Januari - Februari 2011 Peugeot Waarborg en Assistance Peugeot Optiway: Extension, Budget en Maintenance Peugeot Full Service Verhuring De Peugeot-financieringen:

Nadere informatie

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN.

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. TOT - 10.365 OP RENAULT MASTER UITZONDERLIJKE CONDITIES OP ONZE BEDRIJFSVOERTUIGEN TOT 15 MEI. NIEUW: DE 100%

Nadere informatie

FORD CHAMPIONS EDITION

FORD CHAMPIONS EDITION FORD CHAMPIONS EDITION Bij het afsluiten van een volledige omnium bij Ford Autoverzekering, krijgt u gratis een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dit aanbod is bedoeld voor particulieren met een

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Samenvatting Jimny 3 deurs 1.3 benzine 5 M/T

Nadere informatie

Makkelijk te laden, Moeilijk te vullen

Makkelijk te laden, Moeilijk te vullen Nissan NIEUWe PRIMATAR Makkelijk te laden, Moeilijk te vullen De Primastar werd ontworpen om u tijd, hoofd en rugpijn te besparen. Deze bestelwagen heeft een lage vlakke vloer die makkelijk bereikbaar

Nadere informatie

Prijzen Februari 2016 - België

Prijzen Februari 2016 - België Prijzen Februari 2016 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

FUSO CANTER 3C13-3C13D

FUSO CANTER 3C13-3C13D FUSO CANTER 3C13-3C13D Model Type 3C13 3C13D Cabine Enkel Dubbel Modelcode FEB01BL4SEA6 FEB01CL4SEA6 FEB01EL4SEA6 FEB01GL4SEA6 FEB01EL4WEA6 Zitplaatsen 3 6 + 1 Afmetingen mm Wielbasis (WHB) 2500 2800 3400

Nadere informatie

NISSAN NV400 CHASSIS MET ENKELE EN DUBBELE CABINE MY15 NV400 PLATFORM-CABINE MY15

NISSAN NV400 CHASSIS MET ENKELE EN DUBBELE CABINE MY15 NV400 PLATFORM-CABINE MY15 NISSAN NV400 CHASSIS MET ENKELE EN DUBBELE CABINE MY15 NV400 PLATFORM-CABINE MY15 HET GAMMA CHASSIS ENKELE CABINE L2 L3 L4 1 bestuurder + 2 passagiers 3T5 2.3 dci 125 pk Voorwielaandrijving Voorwielaandrijving

Nadere informatie

Ombouw Lichte vracht. Omgebouwd door:

Ombouw Lichte vracht. Omgebouwd door: Ombouw Lichte vracht Deze ombouw laat toe een personenwagen in te schrijven als lichte vracht. Wat is uw voordeel? - Voor Particulieren : Geen inschrijvingstaks, lage rijtaks. - Voor Bedrijven : Aftrekbaarheid

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 augustus 2016 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU EDUCTION Fiscaal vermogen (PK) 4 Maximum

Nadere informatie

Juli - Augustus 2016. New Expert

Juli - Augustus 2016. New Expert Juli - Augustus 2016 Uitbreidingen van de waarborg, onderhoudscontracten, financieringsformules... Peugeot biedt u een brede waaier services aan. Ontdek ze in de brochure `Peugeot Diensten. New Expert

Nadere informatie

PEUGEOT FINANCE de motor van uw dromen

PEUGEOT FINANCE de motor van uw dromen PEUGEOT FINANCE de motor van uw dromen Een Peugeot... Daar heeft u altijd al van gedroomd, maar hoe kunt u uw droom in vervulling laten gaan? Wie beter dan Peugeot Finance kan u een financieringsoplossing

Nadere informatie

Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar. Autoverzekeringen. In alle zekerheid de weg op!

Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar. Autoverzekeringen. In alle zekerheid de weg op! Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar Autoverzekeringen In alle zekerheid de weg op! In onze mobiele wereld neemt de auto een belangrijke plaats in. Samen met uw familie maakt u er dan ook vaak gebruik

Nadere informatie

Peugeot Verzekering. Onze verzekering, even uniek als u.

Peugeot Verzekering. Onze verzekering, even uniek als u. Peugeot Verzekering Onze verzekering, even uniek als u. Een volledige autoverzekering op maat! Niet alleen tijden veranderen, ook de autoverzekeringen. Premies worden niet langer berekend op basis van

Nadere informatie

Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW. Gekozen opties

Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW. Gekozen opties pagina 1 van 6 Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum Op

Nadere informatie

citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT

citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT CITROËN financial services citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT Citroën Verzekering: uw Citroën-Verdeler weet er alles van Bij wie kan u beter terecht voor uw autoverzekering dan bij uw

Nadere informatie

Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU BN DMKTCATA11. Luxemburg nv Rue de l Industrie, 22 1400 Nivelles (édition française sur demande)

Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU BN DMKTCATA11. Luxemburg nv Rue de l Industrie, 22 1400 Nivelles (édition française sur demande) 607_BELGIQUE_oct07.qxd 2/01/08 11:41 Page 28 Spring uit de band U ontdekte zonet de persoonlijkheid van de 607 in al haar facetten. Het expressieve lijnenspel heeft u ongetwijfeld geprikkeld. De elegantie

Nadere informatie

Opel Vivaro Combi. Lijntekeningen (in mm) L1 H1. Afmetingen (in mm) L1 H1

Opel Vivaro Combi. Lijntekeningen (in mm) L1 H1. Afmetingen (in mm) L1 H1 Opel Vivaro Technische fiche Augustus 2017 Opel Vivaro Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

01.06.2009 Nl. Nieuwe FordKa. Prijslijst. DestinationFootball. www.ford.be

01.06.2009 Nl. Nieuwe FordKa. Prijslijst. DestinationFootball. www.ford.be Nieuwe FordKa Prijslijst 01.06.2009 Nl DestinationFootball www.ford.be Prijslijst nr. B 09/055 Datum: 01/06/2009 In voege: 01/06/2009 Vervangt: 01/02/2009 New Ka Klantenprijslijst Catalogusprijzen inclusief

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

PRIJZen BeDRiJFsWAGens JAnuARI - FeBRuARI 2016 België

PRIJZen BeDRiJFsWAGens JAnuARI - FeBRuARI 2016 België PRIJZen BeDRiJFsWAGens JAnuARI - FeBRuARI 2016 België MOtiOn & emotion Bipper 3 New Partner 7 New Partner Electric 11 Expert 15 New Boxer 23 Ombouwingen 41 Peugeotdiensten 49 2 Januari - Februari 2016

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER PAS UW NIEUWE PEUGEOT BOXER AAN UW BEDRIJF AAN Om de nieuwe Peugeot Boxer voor elk bedrijf optimaal geschikt te maken, biedt Peugeot een gamma accessoires dat speciaal

Nadere informatie

ALLE DAGEN OPEN BEHALVE OP ZONDAG

ALLE DAGEN OPEN BEHALVE OP ZONDAG V A N 1 7 T O T 3 1 M E I 2 0 1 6 ALLE DAGEN OPEN BEHALVE OP ZONDAG FIESTA Titanium FORD FIESTA TREND BUSINESS CLASS 1.0i / 80PK / 3D / 5V Standaarduitrusting Aanbevolen catalogusprijs Fiesta Trend 1.0i

Nadere informatie

NISSAN STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS* MOTOREN EN UITVOERINGEN ACENTA OPTIMA BUSINESS. 1.5 dci 90pk. 1.5 dci 110pk - NV200 FRIDGE

NISSAN STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS* MOTOREN EN UITVOERINGEN ACENTA OPTIMA BUSINESS. 1.5 dci 90pk. 1.5 dci 110pk - NV200 FRIDGE NISSAN NV200 FRIDGE MOTOREN EN UITVOERINGEN ACENTA OPTIMA BUSINESS 1.5 dci 90pk 1.5 dci 110pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS* * Technische gegevens op basis van een NV200 met enkele schuifdeur

Nadere informatie

Verrrrfrissende aircodeals.

Verrrrfrissende aircodeals. Verrrrfrissende aircodeals. De verleidelijkste airco op de baan. SEAT Altea Reference 1.6l 102 pk : 16.390 Altea afgebeeld met opties. Tijdelijke promotie GRATIS AIRCO! * Internationale jury onderscheidt

Nadere informatie

NISSAN e-nv200 VAN STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS. 80 kw / 109 pk

NISSAN e-nv200 VAN STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS. 80 kw / 109 pk NISSAN e-nv200 VAN GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS 80 kw / 109 pk STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS STANDAARDUITRUSTING VISIA 4D / 5D STIJL 15" Stalen velgen Asymmetrische achterdeuren Zijschuifdeur

Nadere informatie

Renault Master L3H2 T35 dci 130 EU6 FWD VOORRAAD. Gekozen opties. Inclusief rijklaarmaakkosten Exclusief BTW Exclusief BPM UITRUSTING INTERIEUR

Renault Master L3H2 T35 dci 130 EU6 FWD VOORRAAD. Gekozen opties. Inclusief rijklaarmaakkosten Exclusief BTW Exclusief BPM UITRUSTING INTERIEUR pagina 1 van 6 Referentie Beschikbaarheid Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum Op voorraad Bedrijfswagen, 4 deurs Wit (Blanc Glacier) Grijs (Stof Carbon) ca. 5 km 25-06-2018

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

nieuwe DUCATO TECHNISCHE KENMERKEN GOEDERENVERVOER www.fiatprofessional.be m.fiatprofessional.be

nieuwe DUCATO TECHNISCHE KENMERKEN GOEDERENVERVOER www.fiatprofessional.be m.fiatprofessional.be nieuwe DUCATO GOEDERENVERVOER www.fiatprofessional.be m.fiatprofessional.be TECHNISCHE KENMERKEN S01006BDT broch tech DUCATO Merci NL 7.indd 1-2 31/08/11 15:49 Technische gegevens. Nieuwe Ducato Bestelwagens

Nadere informatie

WIJ HEBBEN OOK HARD AAN DE PRIJZEN GEWERKT!

WIJ HEBBEN OOK HARD AAN DE PRIJZEN GEWERKT! FIAT PROFESSIONAL WIJ HEBBEN OOK HARD AAN DE PRIJZEN GEWERKT! KIES UW BEDRIJFSVOERTUIG OP MAAT UIT HET VOLLEDIGE GAMMA FIAT PROFESSIONAL. GENIET VAN ONZE VERLENGDE SALONCONDITIES! Fiat Professional met

Nadere informatie

TECHNISCHE GEGEVENS - 208

TECHNISCHE GEGEVENS - 208 TECHNISCHE GEGEVENS 208 (*) 1.4 l ehdi "68" STT 1,6 l ehdi "115" P STT ALGEMEEN cilinderinhoud (cm 3 ) 999 1.199 1.397 1.598 1.398 1560 vermogen in kw (pk) / bij t/min 50 (68) / 6 000 60 (82) / 5750 70

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

Januari - Februari 2016

Januari - Februari 2016 Januari - Februari 2016 Uitbreidingen van de waarborg, onderhoudscontracten, financieringsformules... Peugeot biedt u een brede waaier services aan. Ontdek ze in de brochure `Peugeot Diensten. New Boxer

Nadere informatie

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard Kioti Mechron, wat gaan we doen vandaag? MECHRON HET 4 X 4 WERKPAARD Dit is de alleskunner, de Kioti Mechron. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Mechron is de transporter van een

Nadere informatie

Bedrijfswagens. Échte bouwprofessionals investeren slim. Volkswagen Bedrijfswagens Bouw Professionals.

Bedrijfswagens. Échte bouwprofessionals investeren slim. Volkswagen Bedrijfswagens Bouw Professionals. Bedrijfswagens Échte bouwprofessionals investeren slim. Volkswagen Bedrijfswagens Bouw Professionals. Actieprijs 14.350,- of 60,- per week Nu incl. inrichting t.w.v. 1.000,-* Volkswagen Caddy Bouw Professional

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN SPACETOURER Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 201 CITROËN SPACETOURER TECHNISCHE KENMERKEN Beschikbare motoren 1. BlueHDi 5 MAN 1. BlueHDi 5 S&S ETG 1. BlueHDi 5 S&S 2.0

Nadere informatie

EEN OMNIUM DIE ECHT AAN ALLES DENKT.

EEN OMNIUM DIE ECHT AAN ALLES DENKT. EEN OMNIUM DIE ECHT AAN ALLES DENKT. Krijg 10% korting op een 100% omnium. Bent u tussen 30 en 45 jaar? Bent u een voorzichtige bestuurder, gelukkige eigenaar van een nieuwe Opel break of monovolume? Opel

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen Technische fiche bestelwagen Augustust 2017 Lijntekeningen (m) L1 H1 Afmetingen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte

Nadere informatie

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE Dubbele 1 juni 2016 (vervolg) Cabine 1 juni 2016 PROACE (inhoud 4 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl. BTW ( ) Bedrag BPM

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Vooroverhang Achteroverhang Binnen afmetingen

Nadere informatie

Opel Combo Cargo Gesloten Bestelwagen

Opel Combo Cargo Gesloten Bestelwagen Opel Combo Cargo Lijntekeningen (m) L1H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Vooroverhang Achteroverhang

Nadere informatie

Renault BEDRIJFSWAGENS

Renault BEDRIJFSWAGENS Renault BEDRIJFSWAGENS Formula Edition #PowerYourTeam Stap over naar de Formule 1-klasse Welkom bij de Formula Edition, een speciale serie die is ontstaan uit de samenwerking tussen Renault Pro + en het

Nadere informatie

FUSO CANTER 7C15-7C15D

FUSO CANTER 7C15-7C15D FUSO CANTER 7C15-7C15D Model Type 7C15 7C15D Cabine Enkel Dubbel Modelcode FEB71CL4SEA7 FEB71EL4SEA7 FEB71GL4SEA7 FEC71HL4SEA7 FEC71KL4SEA7 FEB71GL4WEA7 Zitplaatsen 3 6 + 1 Afmetingen mm Wielbasis (WHB)

Nadere informatie

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Peugeot Expert dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Dubbele cabine ultieme oplossing voor werk en vrije tijd Snoeks dubbele cabines Eco dubbele cabine 6 Comfort dubbele cabine

Nadere informatie

Opel Vivaro Dubbele Cabine Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo

Opel Vivaro Dubbele Cabine Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo Opel Vivaro Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte

Nadere informatie

PRIJSLIJST 01.01.2011

PRIJSLIJST 01.01.2011 M{zd{ PRIJSLIJST 01.01.2011 ZOOM-ZOOM INCLUSIEF! Mazda staat voor durf, lef, verbeelding en eindeloos rijplezier. Hier ontdekt u de prijzen en de belangrijkste specificaties van deze bloedmooie auto s.

Nadere informatie

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Splash 5 deurs Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 MT (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES

Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES Technische specificaties 1.6i-16v 1.5 CRDi-16v Motor Brandstof Benzine Diesel Aantal cilinders 4 4 Aantal kleppen per cilinder 4 4 Cilinderinhoud 1.599 cm 3 1.493 cm 3 Boring

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Mokka. November 2014 Technische specificaties Opel Mokka. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

WWW.PEUGEOT.BE. Milieu-informatie [KB 19/03/2004]:

WWW.PEUGEOT.BE. Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: Milieu-informatie [KB 19/03/2004]: WWW.PEUGEOT.BE Stempel verdeler Ontwerp: bd-ntwk Publishing: Altavia Paris Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU BN DMKTCATA11 juli 2009 Verantwoordelijke

Nadere informatie

Prijzen Oktober 2015 - België

Prijzen Oktober 2015 - België Prijzen Oktober 2015 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

www.peugeot.be Stempel verdeler NIEUWE PARTNER

www.peugeot.be Stempel verdeler NIEUWE PARTNER Ontwerp: BD Network - Realisatie : Altavia Paris - Uitgeverij : Gutenberg Networks - Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 - Gedrukt in de E.U. - DMKTCATA49 - BN Juni 2015 Verantwoordelijke uitgever:

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira Tourer. November 2015 Buitenafmetingen in mm Zafira Tourer Lengte 4.656 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.099 / 1.928 Hoogte (leeggewicht) 1.685

Nadere informatie

België. Prijzen december

België. Prijzen december België Prijzen december 2009 107 New 206 + New 207 308 New 3008 New 5008 407 4007 607 807 Bipper Tepee Partner Origin Partner Tepee Expert Tepee // 2 107 Peugeot stelt heel wat services voor: Peugeot School

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia OPC. December 2012 BUITENAFMETINGEN IN MM 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.830 4.830 4.908 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 / 1.856

Nadere informatie