Vacature: Allround Taxichauffeurs

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vacature: Allround Taxichauffeurs"

Transcriptie

1 Vacature: Allround Taxichauffeurs Functienaam Allround Taxichauffeurs Soort Permanent Voor de regio Eindhoven ben ik op zoek naar allround taxichauffeurs voor diverse soorten van vervoer. Voor deze functie ben ik op zoek naar zeer flexibele chauffeurs, die overdag, in de avonduren en in de weekenden ingezet kunnen worden. Indien je niet in het bezit bent van een chauffeurskaart is het mogelijk om je te voorzien in de benodigde opleiding hiervoor. Telefonisch zijn we bereikbaar op het volgende nummer:

2 Vacature: Huisvuilbelader Functienaam Huisvuilbelader Soort Permanent Op zoek naar een baan met vrijheid in de buitenlucht? Voor een afvalverwerkend bedrijf in Eindhoven zijn wij op zoek naar huisvuilbeladers (vuilnismannen/vrouwen). Je gaat op pad met een chauffeur en een collega belader om in de wijk het afval in te zamelen. Dit afval zit verpakt in zakken of in containers. Je start dagelijks tussen 6:30-7:15 uur op de locaties en werkt die dag tot het werk klaar is, dit wisselt per dag. - Flexibel beschikbaar - Fysiek in orde, het werk zal in het begin wat zwaarder zijn en je loopt veel - Goede beheersing van de Nederlandse taal (dit is van belang voor de veiligheid. Daarbij ga je op termijn je VCA certificaat halen, waardoor je de NL taal moet beheersen). - In verband met de P-90 norm kunnen kandidaten tot 39 jaar zich aanmelden voor deze vacature. Telefonisch zijn we bereikbaar op het volgende nummer:

3 Vacature: Lader / Losser Functienaam Lader / Losser Soort Permanent Voor een organisatie in Best zijn we op zoek naar Lader / Lossers. De werkzaamheden bestaan uit het handmatig lossen van vrachtwagen. Het gaat hierbij om zware en minder zware pakketten, maar ook om autobanden. Wanneer het lossen goed gaat, wordt je ingeleerd op het beladen van vrachtwagens. Wanneer je ook deze werkzaamheden onder de knie hebt kun je verder ingeleerd worden op fysiek minder zware plaatsen. Alle werkzaamheden moeten worden gedaan onder tijdsdruk, omdat aansluitingen gehaald moeten worden en vrachtwagens op tijd moeten vertrekken. De diensten vallen altijd tussen 15:00 u. en 06:00 u. Er wordt gewerkt met een planning waarbij flexibiliteit van je wordt verwacht. Gemiddeld werk je uur per week. Telefonisch zijn we bereikbaar op het volgende nummer:

4 Vacature: Logistiek Medewerkers gezocht Functienaam Logistiek Medewerkers gezocht Soort Permanent Voor een werkgever in Eindhoven ben ik op zoek naar gemotiveerde heftruckchauffeurs of reachtruckchauffeurs en tevens expeditiemedewerkers die ervaring hebben. Ik zoek kandidaten die flexibel zijn ten opzichte van de werktijden aangezien het om werken in ploegendiensten gaat. - Ervaring met de hef- of reachtruck. - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. - Van aanpakken weten en zelfstandig kunnen werken. Telefonisch zijn we bereikbaar op het volgende nummer:

5 Vacature: Magazijnmedewerker Functienaam Magazijnmedewerker Soort Permanent Voor een internationaal bedrijf in Eersel zijn we op zoek naar fulltime magazijn medewerkers. Werkzaamheden zijn o.a.: - Orderpicken; - Het uitsorteren en controleren van items; - In- en ompakwerkzaamheden; - Orders verwerken in het systeem. In deze functie werk je in verschoven diensten. - Goede beheersing van de Engelse taal; - Flexibele inzetbaarheid; - Geen problemen hebben met dagelijkse planningswijzigingen; - Beschikking hebben over eigen vervoer; - Flexibiliteit; - Beschikbaar zijn, zowel overdag als in de avond; Heb je interesse? Neem dan contact op met de Recruiters van de Matchingsunit. matchingsunit@eindhoven.nl

6 Vacature: Magazijnmedewerker Functienaam Magazijnmedewerker Soort Permanent Voor een werkgever in Helmond ben ik op zoek naar Magazijnmedewerkers. - Orderpicken - Verpakken van artikelen en controles uitvoeren - Bijkomende magazijnwerkzaamheden - Zorgdragen voor orde en netheid binnen en buiten het warehouse - Zorgdragen voor een optimale klantentevredenheid - Beschikbaar op maandag (verplicht) - Beschikbaar van maandag t/m zaterdag - Werktijden tussen 13:00 en 23:30 uur - VMBO werk- en denkniveau - Engels kunnen spreken en lezen - Kunnen werken met targets - Bereidheid tot overwerken in piektijden - Goede fysieke gesteldheid. - Minimaal 4 x in het jaar beschikbaar op een zondag Te bieden Salaris is leeftijdsafhankelijk. Je krijgt 's avonds vanaf uur 130% betaald. Telefonisch zijn we bereikbaar op het volgende nummer:

7 Vacature: Manager Operations Functienaam Manager Operations Soort Permanent Voor een organisatie gericht op pakketservices ben ik op zoek naar een Operations Manager. Als Operations Manager ben je verantwoordelijk voor het coördineren, plannen en controleren van de uitvoering van de dagelijkse operationele werkzaamheden in het depot met betrekking tot de verwerking van de inkomende en uitgaande pakketten. Tevens draag je zorg voor het aansturen, begeleiden, coachen en motiveren van een viertal Teamleaders die op hun beurt in een twee ploegen systeem (+/- een groep van 140 uitzendkrachten en 30 vaste krachten) in de loods aansturen. Je initieert en implementeert verbeteringen in het logistieke proces en bent in staat om verschillende rapportages aan te leveren. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je input levert aan de Hub Manager en mee denkt bij het opstellen van het specifieke depotbeleid. In deze functie rapporteer je aan de Hub Manager. - HBO werk- en denkniveau (aantoonbaar met een HBO diploma bij voorkeur in de logistieke richting) - Minimaal 3 jaar relevante leidinggevende en management werkervaring in de logistieke branche - Aantoonbare kennis van en ervaring met LEAN in de praktijk - Kennis en inzicht in logistieke processen - Leidinggevende capaciteiten en overtuigingskracht - Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands, Engels en (bij voorkeur) Duits. - Analytisch denkvermogen - Daadkrachtig, besluitvaardig, pro-actief en flexibel - Je werkt in ploegendienst (middag/avond- en nachtdiensten). Te bieden - Een uitdagende fulltime functie (38,75 uur per week) in een dynamisch bedrijf - Prettige en informele werksfeer en voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen - Marktconform salaris (max schaal 3.500) - 25 vakantiedagen per kalenderjaar - Een keuze mogelijkheid voor een halve 13e maand of 6 extra verlofdagen - 3 bonusdagen als men een kalenderjaar niet ziek is geweest - Goede pensioen- en verzekeringsregelingen - Collectieve ziektekosten en schadeverzekeringen - Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een aanvullend contract. CV te mailen naar Iris van Daal via i.van.daal@eindhoven.nl. Bij vragen kun je contact opnemen met of

8 Vacature: Medewerker weegbrug (30 uur per week) Functienaam Medewerker weegbrug (30 uur per week) Soort Permanent Samen met je collega beman je de weegbrug (openingstijd tot uur). Als medewerker weegbrug draag je zorg voor de dagelijkse afhandelingen met betrekking tot wegingen en toegang tot het bedrijfsterrein voor interne- en externe klanten. Daarnaast controleer je de vrachtbonnen met het binnenkomende afval en stuur je de vrachtwagenchauffeurs bij het storten van het afval. - Melden en registreren van afvalstoffen - Invullen en controleren begeleidingsbrief - Controleren van vrachtbonnen - Verwerken van stortingen door externe bedrijven - Aanmaken van stortorders en administratieve afhandeling - Printen van weegbonnen voor de chauffeurs - Het bedienen van de slagbomen voor toegang tot het terrein of verlaten hiervan - Het registreren van bezoekers op ons terrein - Het aannemen van pakketten - Diverse ondersteunende administratieve werkzaamheden - MBO denk- en werkniveau; - Minimaal 1 jaar relevante werkervaring; - Je bent secuur, resultaatgericht, communicatief vaardig en beschikt over een goed oplossend vermogen; Past deze vacature bij jou? Neem dan contact op met de Matchingsunit en stuur je CV met een korte toelichting naar matchingsunit@eindhoven.nl Vragen? Bel:

9 Vacature: Nascholing Vrachtwagenchauffeurs Functienaam Nascholing Vrachtwagenchauffeurs Soort Permanent Wanneer je in het bezit bent van rijbewijs C of eventueel CE en je hebt nog niet veel ervaring of wellicht is het lang geleden dat je als Vrachtwagenchauffeur gewerkt hebt, neem dan contact op met Iris van Daal van het Werkgelegenheidsteam. Naar aanleiding hiervan volgt een inventarisatie wat er nodig is om aan het werk te gaan als Vrachtwagenchauffeur. Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan om het behalen van code 95 / nascholingspunten, de aanvraag van een bestuurderskaart of wanneer al je papieren op orde zijn het op doen van ervaring of weer terug keren in je oude vakgebied. Telefonisch zijn we bereikbaar op het volgende nummer:

10 Vacature: Productieassistent Functienaam Productieassistent Soort Permanent Profiel Accountmanager Amy Latour Voor onze opdrachtgever, specialist in CNC kunststofbewerking en gevestigd in Nuenen, zijn we op zoek naar 2 productie assistenten. Als productie assistent ben je binnen de ploeg verantwoordelijk voor het plaatsten van de mal en de producten in de CNC machine. Bij einde productie haal je de producten weer uit de machine en indien nodig voer je nog een kleine nabewerking uit. Je werkt samen met de CNC operator en voert vanuit hen de opdrachten uit. De functie betreft een 2-ploegendienst. Ma t/m Do van en op vrijdag van of Ma t/m Do van en op vrijdag van We zijn voor deze functie op zoek naar kandidaten die voldoen aan: - technisch inzicht - bereid om in 2-ploegen te werken - MBO niveau 1 of 2 opleiding - Gemotiveerd en een echte teamplayer Heb je interesse in deze functie, stuur dan je CV en motivatie naar Joyce via j.vd.aa@eindhoven.nl of Amy via a.latour@eindhoven.nl

11 Vacature: Support medewerker Duitse Markt Functienaam Support medewerker Duitse Markt Soort Permanent Als support medewerker voor de Duitse markt ben je verantwoordelijk voor het klantencontact en de uitvoering van het interne bestelproces. Je neemt orders aan en verwerkt deze. Je beantwoordt vragen van consumenten en retailers via telefoon en . Vragen bestaan zowel uit ordertechnische, als uit product- en gebruiksgerelateerde zaken. Een bovengemiddelde interesse in gezondheid en aanverwante producten is hierbij belangrijk. Daarnaast lever je een bijdrage in de ontwikkeling van de Duitse online marketing campagnes. Voor het Duitse promotiemateriaal en voor de content van de Duitse website help je mee met het vertalen van teksten naar de Duits taal. - MBO - HBO werk- en denkniveau; - Duits als moedertaal; - Kennis van de Duitse cultuur; - Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; - Interesse in gezondheid en voedingssupplementen; - Enige ervaring met administratieve processen; - Zowel service gericht als resultaat gedreven; - Representatief en goede communicatieve vaardigheden; - Minimaal 36 uur verdeeld over 5 dagen; - Proactieve en positieve houding, gevoel voor humor;

12 Vacature: Taxichauffeur Groepsvervoer Functienaam Taxichauffeur Groepsvervoer Soort Permanent Voor de regio Eindhoven ben ik op zoek naar personen die ongeveer uur per week aan het werk willen als taxichauffeur in het groepsvervoer. Bij deze functie gaat het om het vervoeren van personen naar speciaal onderwijs of dagbestedingscentra. De werkzaamheden vinden plaats van maandag t/m vrijdag, s ochtends een dienst en s middags een dienst. Telefonisch zijn we bereikbaar op het volgende nummer:

13 Vacature: Taxichauffeur schoolroute Functienaam Taxichauffeur schoolroute Soort Permanent Voor een vervoerder in Eindhoven ben ik op zoek naar chauffeurs die graag een schoolroute wil rijden. Je moet bereid zijn om parttime te willen werken in gebroken diensten. Dit houdt in dat je s morgens de kinderen naar school brengt en s middags de kinderen thuis brengt. Indien je niet beschikt over een chauffeurskaart kun je ook reageren! Telefonisch zijn we bereikbaar op het volgende nummer:

14 Vacature: Verhuizer met opleiding mogelijkheden tot Vrachtwagenchauffeur Functienaam Verhuizer met opleiding mogelijkheden tot Vrachtwagenchauffeur Soort Permanent De Verhuizer houdt zich bezig met het gehele verhuisproces van de klant; zowel het uit huis sjouwen van dozen, het inladen of stuwen van de te vervoeren goederen in de vrachtwagen als het lossen hiervan. Doel is om zo alle facetten van het vak onder de knie te krijgen. In- en uitpakken De- en monteren (meubelkennis) Laden en ontladen van inboedels Verpakken van matrassen/banken stoelen etc. - Rijbewijs B; - Verklaring Omtrent Gedrag kunnen overleggen; - Fysiek fit; - Flexibel qua werktijden; - Gezonde en actieve werkmentaliteit; - Leergierig; - Open staan om het vak te leren; - Onder leiding kunnen werken; - Makkelijk contact kunnen leggen met klanten; - In teamverband kunnen werken; - Dienstverlenend ; - Representatief; - Door willen groeien naar vrachtwagenchauffeur / verhuizer. Te bieden - Vaste aanstelling en gedegen en goede opleiding door vakmannen; - Opleiding door sectorinstituut (bij tekenen contract). - Afhankelijk van compenties bij vooruitzicht op behalen groot rijbewijs; - Diverse scholingstrajecten ter specialisering zoals Art Handler / Voorman Verhuizer.

15 Telefonisch zijn we bereikbaar op het volgende nummer:

16 Vacature: Vrachtwagenchauffeurs Functienaam Vrachtwagenchauffeurs Soort Permanent Je zamelt als Vrachtwagenchauffeur afvalstoffen op een duurzame en efficiënte wijze in of voert deze af. Ben je vitaal, vriendelijk en een klantgerichte aanpakker? Dan zijn we op zoek naar jou! De werkgever verwacht dat je: - In het bezit bent van rijbewijs CE, of bereid bent om E te halen; - Een bestuurderskaart hebt; - Enkele jaren ervaring hebt met een combi-wagen(of trekker/oplegger); - Zelfstandig, klantgericht en flexibel ingesteld bent; - zorgvuldig met materieel en lading omgaat; - vitaal en gezond bent; - overnachtingen geen probleem vindt. Telefonisch zijn we bereikbaar op het volgende nummer:

17 Vacature: Warehouse medewerker Orderpick (fulltime) Functienaam Warehouse medewerker Orderpick (fulltime) Soort Permanent Voor een werkgever in Eindhoven (Acht) ben ik op zoek naar een Warehouse medewerker - Orderpicker (fulltime). Je werktijden zijn in principe van 06:30 uur tot 15:00 uur van maandag t/m vrijdag. Bij piekmomenten start je iets eerder of je werkt iets langer door en je bent bereid om waar nodig de zaterdag te werken. Verantwoordelijkheden: - Het voorbereiden, verzamelen en samenstellen van orders. - Verzendklaar maken van goederen door middel van barcodescanning. - Voorraden controleren, - Lossen en laden van vrachten, - Afwijkingen signaleren en deze melden, - Samen met de rest van je team een goed resultaat afleveren. - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, - Positieve, flexibele en open instelling, - Geen bezwaar om repeterend werk te doen, - Ervaring met en geldig certificaat voor een EPT is een must, het is prettig als je ook weet hoe een reachtruck of combitruck werkt. - Minimaal 2 jaar ervaring opgedaan in een warehouse omgeving. Te bieden - Je werkt samen in een team van ca. 15 medewerkers in een bedrijf met goed toekomstperspectief, - Een prettige werkomgeving met een actieve personeelsvereniging, - Marktconforme beloning volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer, - Bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling. Heb je interesse in deze vacature? Neem dan contact op met de Recruiters van de Matchingsunit. matchingsunit@eindhoven.nl

18 Vacature: Warehousemedewerker Functienaam Warehousemedewerker Soort Permanent Voor een groot logistiek bedrijf in Eersel ben ik op zoek naar warehouse medewerkers. De werkzaamheden zijn enerzijds ontvangst, controle en wegzetten van goederen en anderzijds het picken en verzendklaar maken van orders. Het is belangrijk dat men nauwkeurig kan werken en tevens op een vlot tempo. Werktijden variëren tussen 06:00 en 23:00 uur. In overleg wordt er soms op zaterdag gewerkt. - Nauwkeurig en geconcentreerd kunnen werken - Het is van belang dat je een goede conditie hebt (fysiek werk) - Oog voor kwaliteit en zorgvuldige omgang met producten - Naast beheersing van de Nederlandse taal ook een redelijke beheersing van de Engelse taal (basis Engels is voldoende) - Betrouwbaarheid en flexibiliteit is van belang (ze werken op basis van weekplanning, maar er zullen ook dag wijzigingen komen) - Het is belangrijk dat je eigen vervoer hebt om naar Eersel te kunnen komen. - VOG kunnen aanvragen bij de gemeente Een geldig certificaat en ervaring op een EPT, reachtruck en/of orderpicktruck is een pré, geen eis. Te bieden - Reiskostenvergoeding: 19 cent per km, max 30 km. - Werkervaring in een leerzame en internationale omgeving. CV te mailen naar Iris van Daal via i.van.daal@eindhoven.nl. Bij vragen kun je contact opnemen met of

Vacature: Allround Taxichauffeurs

Vacature: Allround Taxichauffeurs Vacature: Allround Taxichauffeurs Functienaam Allround Taxichauffeurs Soort Permanent Voor de regio Eindhoven ben ik op zoek naar allround taxichauffeurs voor diverse soorten van vervoer. Voor deze functie

Nadere informatie

Vacature: Allround Taxichauffeurs

Vacature: Allround Taxichauffeurs Vacature: Allround Taxichauffeurs Functienaam Allround Taxichauffeurs Soort Permanent Voor de regio Eindhoven ben ik op zoek naar allround taxichauffeurs voor diverse soorten van vervoer. Voor deze functie

Nadere informatie

Vacature: Afzet- /combi chauffeur Acht-Maarheeze

Vacature: Afzet- /combi chauffeur Acht-Maarheeze Vacature: Afzet- /combi chauffeur Acht-Maarheeze Functienaam Afzet- /combi chauffeur Acht- Maarheeze Soort Permanent Voor een afvalverwerkingsbedrijf ben ik op zoek naar een combi-afzet chauffeur met CE

Nadere informatie

Vacature: Spoelkeukenmedewerker

Vacature: Spoelkeukenmedewerker Vacature: Spoelkeukenmedewerker Functienaam Spoelkeukenmedewerker Soort Permanent Afwasser gezocht voor het bedrijfsrestaurant van ASML in Veldhoven. Fysiek inspannend werk (kratten met borden) waardoor

Nadere informatie

Bedrijfsautotechnici (38 uur per week)

Bedrijfsautotechnici (38 uur per week) Allers Bedrijfswagens BV is op zoek naar: Bedrijfsautotechnici (38 uur per week) stand nummer 12 op het terrein van ITC. Hartog & Bikker Transport en Logistiek is op naar: Chauffeurs (inter)nationaal (

Nadere informatie

Vacature: Showroom manager

Vacature: Showroom manager Vacature: Showroom manager Functienaam Showroom manager Soort Permanent Jij bent die Showroommanager die wij zoeken (m/v): Ben jij een manager die commercieel, creatief en communicatief sterk is. Niet

Nadere informatie

Vacature: Chauffer B rijbewijs

Vacature: Chauffer B rijbewijs Vacature: Chauffer B rijbewijs Functienaam Chauffer B rijbewijs Soort Tijdelijk Profiel Accountmanager Janneke Willems Moet spoed op zoek naar een chauffeur. werkzaamheden: Je rijdt voor Post.nl, de bedoeling

Nadere informatie

Technische hulpkracht

Technische hulpkracht Technische hulpkracht Er zijn verschillende mogelijkheden in de functie van technische hulpkracht. Vaak ondersteun je een monteur en verricht je technische werkzaamheden op bijvoorbeeld een bouwlocatie.

Nadere informatie

Vacature: Allround logistiek medewerker

Vacature: Allround logistiek medewerker Vacature: Allround logistiek medewerker Functienaam Allround logistiek medewerker Soort Tijdelijk Voor een afvalverwerkend bedrijf in de regio Eindhoven zijn wij op zoek naar een fulltime zelfstandig logistiek

Nadere informatie

Vacature: Meubelbezorgers (2x)

Vacature: Meubelbezorgers (2x) Vacature: Meubelbezorgers (2x) Functienaam Meubelbezorgers (2x) Soort Permanent Wij zoeken twee handige kandidaten voor een meubelzaak die het leuk vinden om fysiek bezig te zijn in een afwisselende functie

Nadere informatie

Toelichting dienstverband: Dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de 'Aanpak jeugdwerkloosheid'.

Toelichting dienstverband: Dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de 'Aanpak jeugdwerkloosheid'. Versie: 9-6-2015 1 Overzicht vacatures APELDOORN BBL Administratief medewerker niveau 4 (M/V) Gezocht: Voor een bedrijf in Apeldoorn zijn wij op zoek naar BBL-studenten in de administratie op niveau 4.

Nadere informatie

Vacature: Spoelkeukenmedewerker

Vacature: Spoelkeukenmedewerker Vacature: Spoelkeukenmedewerker Functienaam Spoelkeukenmedewerker Soort Permanent Afwasser gezocht voor het bedrijfsrestaurant van ASML in Veldhoven. Fysiek inspannend werk (kratten met borden) waardoor

Nadere informatie

Vacature: Pick & Pack medewerker (32-40 uur, 2 ploegen)

Vacature: Pick & Pack medewerker (32-40 uur, 2 ploegen) Vacature: Pick & Pack medewerker (32-40 uur, 2 ploegen) Functienaam Pick & Pack medewerker (32-40 uur, 2 ploegen) Soort Permanent Voor onze opdrachtgever, een groeiend familiebedrijf in het verzenden van

Nadere informatie

VAN KERCKHOVEN BOUW. Allround timmerman. Wij vragen: - ruime ervaring met ruw- en afbouwtimmerwerk. - iemand die van aanpakken weet.

VAN KERCKHOVEN BOUW. Allround timmerman. Wij vragen: - ruime ervaring met ruw- en afbouwtimmerwerk. - iemand die van aanpakken weet. VAN KERCKHOVEN BOUW w w w. v a n k e r c k h o v e n b o u w. n l Van Kerckhoven Bouw is een middelgroot bedrijf, werkzaam in zowel Nederland als België. Wij zijn werkzaam in woning-, utiliteits-, en industriebouw.

Nadere informatie

Vacature: Allround logistiek medewerker

Vacature: Allround logistiek medewerker Vacature: Allround logistiek medewerker Functienaam Allround logistiek medewerker Soort Tijdelijk Voor een afvalverwerkend bedrijf in de regio Eindhoven zijn wij op zoek naar een fulltime zelfstandig logistiek

Nadere informatie

Andere functiebenamingen zijn: Kamermeisje, Interieurverzorger, Industrieel schoonmaker

Andere functiebenamingen zijn: Kamermeisje, Interieurverzorger, Industrieel schoonmaker Schoonmaker Het schoonmaken van kantoren, scholen, instellingen, hotelkamers of bij particulieren. Denk aan taken als stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen zemen, bureaus schoonmaken, prullenbakken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WERKBOULEVARD 2.0

NIEUWSBRIEF WERKBOULEVARD 2.0 NIEUWSBRIEF WERKBOULEVARD 2.0 Beste leden en HRM-ers, In deze nieuwsbrief attenderen wij u op een aantal interessante vacatures en kandidaten. Het volledige overzicht van de openstaande vacatures en beschikbare

Nadere informatie

Taxichauffeur/ buschauffeur: Het vervoeren van mensen. Denk aan de straattaxi in de stad, maar ook aan contract-, groeps- en gehandicaptenvervoer.

Taxichauffeur/ buschauffeur: Het vervoeren van mensen. Denk aan de straattaxi in de stad, maar ook aan contract-, groeps- en gehandicaptenvervoer. Chauffeur Taxichauffeur/ buschauffeur: Het vervoeren van mensen. Denk aan de straattaxi in de stad, maar ook aan contract-, groeps- en gehandicaptenvervoer. Koerier/vrachtwagenchauffeur: Het vervoeren

Nadere informatie

Ervaren heftruckchauffeur

Ervaren heftruckchauffeur Ervaren heftruckchauffeur Start zoekt voor MSD een ervaren heftruckchauffeur. Het is belangrijk dat de kandidaat minimaal 3 jaar ervaring heeft op de heftruck en beschikt over een certificaat. De ervaring

Nadere informatie

Experience the FedEx Difference. Fast track your career with FedEx, we give you the opportunities

Experience the FedEx Difference. Fast track your career with FedEx, we give you the opportunities Experience the FedEx Difference Fast track your career with FedEx, we give you the opportunities KOERIER / CHAUFFEUR Oude Meer/ Schiphol Oost Ridderkerk Amersfoort Eindhoven Als gezicht van FedEx naar

Nadere informatie

- Kandidaat-notaris (fulltime) - Junior Secretarieel Medewerker - Administratief Medewerker

- Kandidaat-notaris (fulltime) - Junior Secretarieel Medewerker - Administratief Medewerker Over Prick & Van Houtum notarissen Prick & Van Houtum notarissen is een modern en professioneel kantoor dat gevestigd is aan de rand van het centrum van Zevenaar. Wij staan voor onafhankelijk juridisch

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 8 June 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

After-market Manager m/v

After-market Manager m/v provincies Groningen en Drenthe ontstaan. Per 1 januari 2017 is, door de samenvoeging met Greve, GroeNoord uitgebreid met vestigingen in de provincies Friesland en Flevoland. Wij bedienen onze klanten

Nadere informatie

Wij zoeken een proactieve en flexibele secretaresse / receptioniste, die affiniteit heeft met P&O. Het betreft een functie voor 28 36 uren per week.

Wij zoeken een proactieve en flexibele secretaresse / receptioniste, die affiniteit heeft met P&O. Het betreft een functie voor 28 36 uren per week. Elzinga bv is een specialistisch spuitbedrijf in het hart van Friesland en opereert op een kwalitatief hoogwaardig niveau. Schadeherstel, carrosserieonderhoud, schilderwerken, jachtcoating, stralen en

Nadere informatie

After-market Manager m/v

After-market Manager m/v provincies Groningen en Drenthe ontstaan. Per 1 januari 2017 is, door de samenvoeging met Greve, GroeNoord uitgebreid met vestigingen in de provincies Friesland en Flevoland. Wij bedienen onze klanten

Nadere informatie

Vacature: (Wissel) schoonmaak (+/-9 uur)

Vacature: (Wissel) schoonmaak (+/-9 uur) Vacature: (Wissel) schoonmaak (+/-9 uur) Functienaam (Wissel) schoonmaak (+/-9 uur) Soort Permanent Profiel Accountmanager Juliette Kuiperi Op maandag en vrijdag is Center Parcs in Westerhoven op zoek

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding Medewerker boekhouding De Medewerker boekhouding bij Tegels Depaepe is (mede)verantwoordelijk voor de totale boekhouding van a tot z binnen ons bedrijf en dit in samenwerking met de hoofdboekhouder. Opmaken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 4 december 2015. Zit er een interessante vacature voor je bij of heb je vragen? Neem dan contact op met je consulent.

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 4 december 2015. Zit er een interessante vacature voor je bij of heb je vragen? Neem dan contact op met je consulent. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures vanuit Team Werk. Vacature Reparateur/ tester Marum Jongerenbaan: Verkoopmedewerker brood en banket (betaalde) opleiding procesoperator Voorman machinaal houtbewerking

Nadere informatie

Centrum voor Logistiek Vakmanschap Venlo - Laaghuissingel Niveau 2

Centrum voor Logistiek Vakmanschap Venlo - Laaghuissingel Niveau 2 Gilde Opleidingen Telefoon: (0475)34 32 43 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Chauffeur wegvervoer Studierichting Centrum voor Logistiek Vakmanschap Locatie Venlo - Laaghuissingel Niveau 2 Leerweg bbl Sector

Nadere informatie

vacature-uitingen online (Jobfeed)

vacature-uitingen online (Jobfeed) 16.334.351 vacature-uitingen online 2018 (Jobfeed). HOE ZET JE DE VACATURETEKST IN ALS KRACHTIG WAPEN IN DEZE WAR OF TALENT? Binnen deze functie zal je Werken bij deze supermarkt verantwoordelijk zijn

Nadere informatie

SKALAR. Medewerker Salessupport. Laboratory & Process Analysis. De functie: De eisen: Wij bieden:

SKALAR. Medewerker Salessupport. Laboratory & Process Analysis. De functie: De eisen: Wij bieden: en internationale verkoop en aftersales. Voor de afdeling Salessupport, is Skalar op zoek naar een fulltime: Medewerker Salessupport - Opstellen van offertes - Adviseren en informeren van (potentiële)

Nadere informatie

Transport en logistiek

Transport en logistiek School voor Logistiek en Mobiliteit Transport en logistiek Manager Transport en Logistiek Luchtvrachtspecialist Logistiek Teamleider Logistiek Supervisor Planner Wegtransport Logistiek Medewerker Chauffeur

Nadere informatie

Contactcenter teamleider

Contactcenter teamleider Contactcenter teamleider Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze ontwikkelingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 20 NOVEMBER 2015. Zit er een interessante vacature voor je bij of heb je vragen? Neem dan contact op met je consulent.

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 20 NOVEMBER 2015. Zit er een interessante vacature voor je bij of heb je vragen? Neem dan contact op met je consulent. In deze editie van de nieuwsbrief een aantal interessante vacatures. Vacature Rigger/ aanpikker van last Leerling monteur/ fitter Opperman metselaar Medewerker bandenbeheer Bouwopruimer/ Heftruckchauffeur

Nadere informatie

Vacature: Participatie plaatsen - Robin Hood

Vacature: Participatie plaatsen - Robin Hood Vacature: Participatie plaatsen - Robin Hood Functienaam Participatie plaatsen - Robin Hood Soort Permanent Robin Hood Eindhoven is een sociale onderneming die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt,

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 19 May 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Werken met behoud van uitkering

Werken met behoud van uitkering Werken met behoud van uitkering voor werkzoekenden uit de gemeente Utrecht met een uitkering uit de participatiewet (tenzij anders vermeld) week 33 14 augustus t/m 18 augustus 2017 Benader de contactpersoon

Nadere informatie

zorgvuldigheid Zorg willen en kunnen besteden aan materialen, mensen, procedures. prioriteiten stellen

zorgvuldigheid Zorg willen en kunnen besteden aan materialen, mensen, procedures. prioriteiten stellen Gilde Opleidingen Telefoon: (0475)34 32 43 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Chauffeur wegvervoer Studierichting Transport en logistiek (CLV) Locatie Venlo - Laaghuissingel Niveau 2 Leerweg bbl Sector Techniek

Nadere informatie

Overzicht vacatures APELDOORN. Heb je belangstelling neem dan contact op met Andy Ott. een praktijkgericht opleiding tot monteur Infra Gas- en Water

Overzicht vacatures APELDOORN. Heb je belangstelling neem dan contact op met Andy Ott. een praktijkgericht opleiding tot monteur Infra Gas- en Water Versie: 7-7-2015 1 Overzicht vacatures APELDOORN een praktijkgericht opleiding tot monteur Infra Gas- en Water Gezocht: Voor een opdrachtgever is Globen opzoek naar kandidaten die een praktijkgerichte

Nadere informatie

Werken met behoud van uitkering

Werken met behoud van uitkering Werken met behoud van uitkering voor werkzoekenden uit de gemeente Utrecht met een uitkering uit de participatiewet (tenzij anders vermeld) week 25 19 juni t/m 23 juni 2017 Benader de contactpersoon voor

Nadere informatie

Je bent nauwkeurig en geordend. Je durft verantwoordelijkheid te dragen en presteert goed onder werkdruk. Je kunt snel, precies en veilig werken.

Je bent nauwkeurig en geordend. Je durft verantwoordelijkheid te dragen en presteert goed onder werkdruk. Je kunt snel, precies en veilig werken. Gilde Opleidingen Telefoon: (0475)34 32 43 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Logistiek medewerker Studierichting Transport en logistiek (CLV) Locatie Venlo - Laaghuissingel Niveau 2 Leerweg bbl Sector Techniek

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende administratief/commerciële bediende Uw taak: Na een intense inwerkperiode waarin u vertrouwd wordt gemaakt met de organisatie, de activiteit en de klanten van ons bedrijf, wordt u ingeschakeld in de commerciële

Nadere informatie

Vakopleidingen. MBO² opleiding Chauffeur Goederenvervoer. CCV Gecertificeerde opleidingen. Onze kennis en ervaring is de kracht achter ons verhaal.

Vakopleidingen. MBO² opleiding Chauffeur Goederenvervoer. CCV Gecertificeerde opleidingen. Onze kennis en ervaring is de kracht achter ons verhaal. Vakopleidingen MBO² opleiding Chauffeur Goederenvervoer CCV Gecertificeerde opleidingen Gecertificeerd opleider Transport en Logistiek MBO erkend opleider Ministerie van OC&W Brinnr. 30NY Vakopleidingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF TEAM WERK JUNI 2016. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk.

NIEUWSBRIEF TEAM WERK JUNI 2016. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk. Vacatures Pluimveevanger Bezorger wijnhandel Medewerker tegelcentrum Medewerker klantencontactcentrum En verder Inloopspreekuur Wurkz

Nadere informatie

Support(er) voor ondernemers?

Support(er) voor ondernemers? Support(er) voor ondernemers? Voor onze vestiging op Texel zijn wij per direct op zoek naar assistent-accountants van verschillende niveaus Je keuze kunnen maken? Stuur dan je sollicitatiebrief met je

Nadere informatie

MBO-beroep in beeld. Contactcenter teamleider mbo-beroep, niveau 4. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair?

MBO-beroep in beeld. Contactcenter teamleider mbo-beroep, niveau 4. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair? MBO-beroep in beeld Contactcenter teamleider mbo-beroep, niveau 4 In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd is in dit vakgebied.

Nadere informatie

Functieprofiel. Personeelsconsulent met passie voor e-hrm

Functieprofiel. Personeelsconsulent met passie voor e-hrm Functieprofiel Personeelsconsulent met passie voor e-hrm Voor meer informatie over de functie: Ingrid La Haye, senior manager POI Telefoon (06) 23 07 71 54 Sluitingsdatum 20 februari 2018 1. Organisatie

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: HALFTIJDS CONTRACTUEEL MEDEWERKER EVENEMENTEN VERVANGINGSOVEREENKOMST NIVEAU C1 C3 (19/38)

Nadere informatie

/ hoezowerkloos # hoezowerkloos

/ hoezowerkloos # hoezowerkloos Laat je coachen! Wil je leren van mensen met ruime werkervaring in het bedrijfsleven of de overheid? Wil je hulp bij het vinden van een werkplek of opleiding? Of wil je extra motivatie voor het behalen

Nadere informatie

Je bent nauwkeurig en geordend. Je durft verantwoordelijkheid te dragen en presteert goed onder werkdruk. Je kunt snel, precies en veilig werken.

Je bent nauwkeurig en geordend. Je durft verantwoordelijkheid te dragen en presteert goed onder werkdruk. Je kunt snel, precies en veilig werken. Gilde Opleidingen Telefoon: (0475)34 32 43 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Logistiek medewerker Studierichting Economie breed niveau 2 Locatie Roermond - Bredeweg Venlo - Hagerhofweg Venray - Henri Dunantstraat

Nadere informatie

Productiemedewerker. Drukkerij voor trouwkaarten, geboortekaartjes, bedankjes en dergelijke. Utrecht, Lage Weide, met de bus te bereiken

Productiemedewerker. Drukkerij voor trouwkaarten, geboortekaartjes, bedankjes en dergelijke. Utrecht, Lage Weide, met de bus te bereiken juli 2019 Contactpersoon: Marijn Gelderloos, accountmanager werken@uw.nl, telefoon 030-2391500 Productiemedewerker Staat open voor Kandidaten Wsw / doelgroepregister Drukkerij voor trouwkaarten, geboortekaartjes,

Nadere informatie

Vacature: (Wissel) schoonmaak (+/-9 uur)

Vacature: (Wissel) schoonmaak (+/-9 uur) Vacature: (Wissel) schoonmaak (+/-9 uur) Functienaam (Wissel) schoonmaak (+/-9 uur) Soort Permanent Als Housekeeping medewerker zorg je ervoor dat de cottages steeds weer schoon zijn en er pico bello uitzien!

Nadere informatie

MBO-beroep in beeld. Telefonist /receptionist mbo-beroep, niveau 2. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair?

MBO-beroep in beeld. Telefonist /receptionist mbo-beroep, niveau 2. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair? MBO-beroep in beeld Telefonist /receptionist mbo-beroep, niveau 2 In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd is in dit vakgebied.

Nadere informatie

Wij zoeken een Calculator/Tekenaar

Wij zoeken een Calculator/Tekenaar Wij zoeken een Calculator/Tekenaar Je studie bijna afgerond; Affiniteit met niet alledaagse constructiematerialen; Leergierigheid en enthousiasme voor het ontwerpen van staalconstructie; Ervaring met 2D/3D

Nadere informatie

Rapportgegevens Beroepskeuzetest fundamentele beroepen

Rapportgegevens Beroepskeuzetest fundamentele beroepen Rapportgegevens Beroepskeuzetest fundamentele beroepen Respondent: Sjeng Lemmens Email: info@123test.nl Geslacht: man. Leeftijd: 37 Opleidingsniveau: LBO. Vergelijkingsgroep: Geen expliciete vergelijkingsgroep

Nadere informatie

Bedrijfsnaam: ODB Accountants & Financial Advisers

Bedrijfsnaam: ODB Accountants & Financial Advisers SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Accountant/

Nadere informatie

Vacature krant Inclusief Intervens Week 13, 2019

Vacature krant Inclusief Intervens Week 13, 2019 Vacature krant Inclusief Intervens Week 13, 2019 In deze vacaturekrant vindt u fulltime en parttime banen bij bedrijven en instellingen in de regio. Klik met de muis op een vacature in onderstaande inhoudsopgave

Nadere informatie

Maintenance Manager. Wij zijn voor de afdeling Operations op zoek naar een:

Maintenance Manager. Wij zijn voor de afdeling Operations op zoek naar een: Wij zijn voor de afdeling Operations op zoek naar een: Maintenance Manager Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en wil je jezelf verder ontwikkelen binnen je vakgebied dan ben je bij Eska aan

Nadere informatie

Nummer Naam. 06.01 Verhuismedewerker. 06.02 Assistent verhuizer. 06.03 Verhuizer. 06.04 Exportverpakker. 06.05 Voorman verhuizer. 06.

Nummer Naam. 06.01 Verhuismedewerker. 06.02 Assistent verhuizer. 06.03 Verhuizer. 06.04 Exportverpakker. 06.05 Voorman verhuizer. 06. Nummer Naam 06.01 Verhuismedewerker 06.02 Assistent verhuizer 06.03 Verhuizer 06.04 Exportverpakker 06.05 Voorman verhuizer 06.06 Uitvoerder Verhuismedewerker (06.01) Het helpen bij door de verhuizer uit

Nadere informatie

novacollege.nl/logistiek Logistiek Logistiek plus vrachtwagenchauffeur LOGISTIEK 2019/2020

novacollege.nl/logistiek Logistiek Logistiek plus vrachtwagenchauffeur LOGISTIEK 2019/2020 novacollege.nl/logistiek Logistiek Logistiek plus vrachtwagenchauffeur LOGISTIEK 2019/2020 Op het Nova College hebben de docenten echte aandacht voor me. Ze zijn betrokken en leggen de stof goed uit. Wat

Nadere informatie

Werken met behoud van uitkering

Werken met behoud van uitkering Werken met behoud van uitkering voor werkzoekenden uit de gemeente Utrecht met een uitkering uit de participatiewet (tenzij anders vermeld) week 30 24 juli t/m 28 juli 2017 Benader de contactpersoon voor

Nadere informatie

Productiemedewerker. Locatie: Oss en omgeving. Vacaturenummer: 407-FV. Direct solliciteren. Naam*)

Productiemedewerker. Locatie: Oss en omgeving. Vacaturenummer: 407-FV. Direct solliciteren. Naam*) Productiemedewerker De functie van productiemedewerker is per bedrijf zeer verschillend. Je bent een belangrijke schakel in het maken van een eindproduct, dus betrouwbaarheid is erg belangrijk. Het betreft

Nadere informatie

Vacature krant Inclusief Intervens Week 15, 2019

Vacature krant Inclusief Intervens Week 15, 2019 Vacature krant Inclusief Intervens Week 15, 2019 In deze vacaturekrant vindt u fulltime en parttime banen bij bedrijven en instellingen in de regio. Klik met de muis op een vacature in onderstaande inhoudsopgave

Nadere informatie

Er is ruimte voor uitbreiding van ons team, daarom zijn wij op zoek naar een: Werkvoorbereider

Er is ruimte voor uitbreiding van ons team, daarom zijn wij op zoek naar een: Werkvoorbereider Van Lenthe Dalfsen is een familie bedrijf dat projecten in de civiele sector uitvoert. Dit doen wij met een betrokken team van eigen mensen en breed inzetbaar materieel dat voorzien is van de nieuwste

Nadere informatie

Interne communicatie manager Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht

Interne communicatie manager Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht Profiel Interne communicatie manager Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht 8 juni 2018 Opdrachtgever UWV Voor meer informatie over de functie Irene Vervelde, adviseur

Nadere informatie

Support Engineer There are no translations available.

Support Engineer There are no translations available. Support Engineer Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste collega die goed kan luisteren en doorvragen om de klantvraag helder te krijgen en die de sociale vaardigheden heeft om de vele soorten klanten

Nadere informatie

Je bent nauwkeurig en geordend. Je durft verantwoordelijkheid te dragen en presteert goed onder werkdruk. Je kunt snel, precies en veilig werken.

Je bent nauwkeurig en geordend. Je durft verantwoordelijkheid te dragen en presteert goed onder werkdruk. Je kunt snel, precies en veilig werken. Gilde Opleidingen Telefoon: (088) 468 2000 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Logistiek medewerker Studierichting Economie breed niveau 2 Locatie Roermond - Bredeweg Venlo - Hagerhofweg Venray - Henri Dunantstraat

Nadere informatie

Proces-verbaal van opdrachtverlening

Proces-verbaal van opdrachtverlening Proces-verbaal van opdrachtverlening Titel aanbesteding Fraudepreventiemedewerker/Toezichthouder Sociaal Domein Kenmerk aanbesteding Gegevens aanbestedende dienst Gemeente Uden Markt 145 5461KN Uden Contactpersoon

Nadere informatie

Bijlage 6 Functie eisen - per functiegroep - draagvoorschriften kleding

Bijlage 6 Functie eisen - per functiegroep - draagvoorschriften kleding Bijlage 6 Functie eisen - per functiegroep - draagvoorschriften kleding Functies 1. (Object) beveiliger 2. Security host 3. Mobiel surveillant 4. Centralist Functie eisen per functiegroep EG.162036_BEV/FvD

Nadere informatie

Functieprofiel. Allround (CV) monteur

Functieprofiel. Allround (CV) monteur Functieprofiel Allround (CV) monteur OVER DGK INSTALLATIE Wij staan voor energiebesparende en duurzame oplossingen voor onze klanten. Met kennis van de laatste ontwikkelingen in de markt zoeken wij naar

Nadere informatie

Centrum voor Logistiek Vakmanschap Venlo - Laaghuissingel Niveau 2

Centrum voor Logistiek Vakmanschap Venlo - Laaghuissingel Niveau 2 Gilde Opleidingen Telefoon: (0475)34 32 43 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Logistiek medewerker Studierichting Centrum voor Logistiek Vakmanschap Locatie Venlo - Laaghuissingel Niveau 2 Leerweg bbl Sector

Nadere informatie

WE RE HIRING! OFFICE MANAGER / MANAGEMENT ASSISTANT MET CREATIEVE SPIRIT (M/V/X)

WE RE HIRING! OFFICE MANAGER / MANAGEMENT ASSISTANT MET CREATIEVE SPIRIT (M/V/X) WE RE HIRING! OFFICE MANAGER / MANAGEMENT ASSISTANT MET CREATIEVE SPIRIT (M/V/X) + VACATURE Over ons Initials L.A. is een fotografenagentschap en productiehuis in Antwerpen. Ons gedreven team organiseert

Nadere informatie

novacollege.nl/logistiek Logistiek Logistiek plus vrachtwagenchauffeur LOGISTIEK 2018/2019

novacollege.nl/logistiek Logistiek Logistiek plus vrachtwagenchauffeur LOGISTIEK 2018/2019 novacollege.nl/logistiek Logistiek Logistiek plus vrachtwagenchauffeur LOGISTIEK 2018/2019 Op het Nova College leer je het plannen van transporten. Stel: je moet een lading vervoeren. Hoe ga je dat doen?

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 18 maart 2016. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk.

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 18 maart 2016. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk. Vacatures - Grondwerker - Machinist - Stratenmaker - Metselaars - Timmermannen - Schilders - Receptionist(e) Zet vast in de agenda

Nadere informatie

Opleidingscatalogus: Logistiek

Opleidingscatalogus: Logistiek Opleidingscatalogus: Logistiek t WEB Opleidingen, Adviezen & Hoofdvestiging: Zeppelinstraat 7 7903 BR Hoogeveen Tel: 0528 280 888 Fax: 0528 280 889 Website: www.tweb.nl E-mail: info@tweb.nl Inhoudsopgave

Nadere informatie

Receptionist/telefonist Arnhem Centrum (16 uur)

Receptionist/telefonist Arnhem Centrum (16 uur) Receptionist/telefonist Arnhem Centrum (16 uur) De Regionale Instelling voor Beschermd Wonen (RIBW) Arnhem & Veluwe Vallei biedt Begeleid Zelfstandig Wonen (BZW), Beschermd Wonen (BW) en Zorgbemiddeling

Nadere informatie

Medewerker Promotie Marketing en Services (32-36 uur pw) Functieomschrijving

Medewerker Promotie Marketing en Services (32-36 uur pw) Functieomschrijving Medewerker Promotie Marketing en Services (32-36 uur pw) Functieomschrijving Situatieschets De publieksdiensten van de Openbare Bibliotheek Amsterdam omvat wijkbibliotheken en een Centrale Bibliotheek

Nadere informatie

Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer)

Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) Algemene informatie: overige bedrijven van Big Horeca, zijn wij op zoek naar

Nadere informatie

Overzicht vacatures APELDOORN. BBL Bediening M/V niveau 2-4

Overzicht vacatures APELDOORN. BBL Bediening M/V niveau 2-4 Versie: 18-8-2015 1 Overzicht vacatures APELDOORN BBL Bediening M/V niveau 2-4 Gezocht: Voor een hotel in Beekbergen, zijn we op zoek naar een BBL leerling bediening niveau 2-4. Een sfeervolle ontvangst

Nadere informatie

Nicole Bekaert. Wouter Berquin. Stijn De Creus. LAUWE Rijbewijs B, eigen wagen

Nicole Bekaert. Wouter Berquin. Stijn De Creus. LAUWE Rijbewijs B, eigen wagen Nicole Bekaert LAUWE Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb gekozen voor de opleiding Transport en Logistiek Medewerker. De variatie in deze sector spreekt mij enorm aan. Ik spreek graag talen

Nadere informatie

Informatie opleidingsstandaard voor de EVC procedure. Logistiek teamleider

Informatie opleidingsstandaard voor de EVC procedure. Logistiek teamleider Informatie opleidingsstandaard voor de EVC procedure Logistiek teamleider Uitstroom: Logistiek teamleider Cohort: 2010-2011 Crebonummer: 90201 Niveau: 3 Deel A: Beeld van de beroepengroep De logistiek

Nadere informatie

Profiel. Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis. 21 mei 2015. Opdrachtgever Spaarne Gasthuis

Profiel. Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis. 21 mei 2015. Opdrachtgever Spaarne Gasthuis Profiel Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis 21 mei 2015 Opdrachtgever Spaarne Gasthuis Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 Voor sollicitatie

Nadere informatie

1) Opmaak van een sterk CV

1) Opmaak van een sterk CV 1) Opmaak van een sterk CV Je visitekaartje Het eerste wat men van jou in handen krijgt Een eerste stap naar een mogelijke baan Een voet tussen de deur en zoveel meer! TIP: De CV is het eerste wat het

Nadere informatie

Technieker (m/v) - Bachelor of gelijkgesteld

Technieker (m/v) - Bachelor of gelijkgesteld Technieker (m/v) - Bachelor of gelijkgesteld Omschrijving Je staat in voor het opsporen van defecten en het uitvoeren van herstellingen, het oplossen van storingen en eventuele aanpassingen aan installaties.

Nadere informatie

Werken bij KleurrijkWonen

Werken bij KleurrijkWonen Werken bij KleurrijkWonen KleurrijkWonen is een ambitieuze organisatie. Onze ambities realiseren we met medewerkers die met ondernemingszin, initiatief, groei, durf tot vernieuwing en resultaatgericht

Nadere informatie

Sint-Jan Berchmanscollege

Sint-Jan Berchmanscollege Sint-Jan Berchmanscollege Infobrochure ADMINISTRATIE & RETAIL (3de graad BSO) Leerlingprofiel Je bent 16-17 jaar. Je kiest voor een studierichting in de derde graad. Je wil meer te weten komen over het

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 3 April 2017 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Marketing medewerker

Marketing medewerker Marketing medewerker Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze ontwikkelingen

Nadere informatie

Laat uw ervaring erkennen

Laat uw ervaring erkennen Jobsaved NL (index.aspx) Search Jobs By Keyword (keyword.aspx) By Category (category.aspx) By Employer (employer.aspx) By Designation (designation.aspx) By Location (Location.aspx) Jobseeker's Directeur

Nadere informatie

Vacaturekrant ALLE VACATURES. WEEK Juli e er.

Vacaturekrant ALLE VACATURES. WEEK Juli e er. Vacaturekrant ALLE VACATURES WEEK 31-31 Juli 2017 e er www.rentreewerkt.nl/vacaturekrant Keylite zoekt personeel! Keylite is een vooruitstrevend bedrijf en is een specialist op dakramen gebied. De vraag

Nadere informatie

Vacature krant Inclusief Intervens Week 04, 2019

Vacature krant Inclusief Intervens Week 04, 2019 Vacature krant Inclusief Intervens Week 04, 2019 In deze vacaturekrant vindt u fulltime en parttime banen bij bedrijven en instellingen in de regio. Klik met de muis op een vacature in onderstaande inhoudsopgave

Nadere informatie

Accountant (bij voorkeur vennotabel)

Accountant (bij voorkeur vennotabel) Accountant (bij voorkeur vennotabel) Wij zoeken Voor ons team zijn we voor 40 uur per week op zoek naar een accountant voor de samenstelpraktijk (bij voorkeur vennotabel). In deze functie voer je werkzaamheden

Nadere informatie

Manager Beauty. Wij zijn op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van:

Manager Beauty. Wij zijn op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van: Wij zijn op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van: Manager Beauty Taakomschrijving De Manager Beauty geeft leiding aan de schoonheidsspecialistes en zorgt er samen met hen voor dat het contact

Nadere informatie

Door heel Nederland, de klok rond. Vacature. Loods-medewerker avond en nachtdienst

Door heel Nederland, de klok rond. Vacature. Loods-medewerker avond en nachtdienst Door heel Nederland, de klok rond Vacature Loods-medewerker avond en nachtdienst 1 Vacature Loods medewerker avond en nachtdienst Doelstelling Het beladen en lossen van vrachtwagens en het verplaatsen

Nadere informatie

MBO-beroep in beeld. Informatiebeheerder mbo-beroep, niveau 4. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair?

MBO-beroep in beeld. Informatiebeheerder mbo-beroep, niveau 4. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair? MBO-beroep in beeld Informatiebeheerder mbo-beroep, niveau 4 In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd is in dit vakgebied.

Nadere informatie

Profiel. Strategisch HR adviseur. 8 december 2015. Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord

Profiel. Strategisch HR adviseur. 8 december 2015. Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord Profiel Strategisch HR adviseur 8 december 2015 Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord Voor meer informatie over de functie Erik Frieling, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 evt. mobielnummer

Nadere informatie

SRH (mbo) Stewardess, Receptionist, Hostess, HMA (mbo) Hotel Management

SRH (mbo) Stewardess, Receptionist, Hostess, HMA (mbo) Hotel Management CBM HMA SRH courses EMS HEM IBM ITM Stand B015 Website bedrijf: Naam contactpersoon: E-mail contactpersoon: www.duin-kruidbrg.nl Lianne Velthuis lianne.velthuis@duin-kruidberg.nl De student kan als volgt

Nadere informatie

LANGEMARK Logistiek verantwoordelijke poeder (dag) Ploegverantwoordelijke poeder (volcontinu systeem) Onderhoudsman productie kaas (3 ploegen)

LANGEMARK Logistiek verantwoordelijke poeder (dag) Ploegverantwoordelijke poeder (volcontinu systeem) Onderhoudsman productie kaas (3 ploegen) LANGEMARK Logistiek verantwoordelijke poeder (dag) Functie: Je staat in voor organisatie en opvolging van het expeditiegebeuren binnen de poederafdeling zodat de goederen efficiënt en conform de specifieke

Nadere informatie

INTERIEURVERZORG(ST)ER 19/38 INFORMATIEPAKKET

INTERIEURVERZORG(ST)ER 19/38 INFORMATIEPAKKET OCMW Sint-Laureins werft aan INTERIEURVERZORG(ST)ER 19/38 INFORMATIEPAKKET Hecht je veel belang aan hygiëne en netheid? Heb je een respectvolle en discrete houding? Werk je graag voor mensen en in een

Nadere informatie

Vacature krant Inclusief Intervens Week 07, 2019

Vacature krant Inclusief Intervens Week 07, 2019 Vacature krant Inclusief Intervens Week 07, 2019 In deze vacaturekrant vindt u fulltime en parttime banen bij bedrijven en instellingen in de regio. Klik met de muis op een vacature in onderstaande inhoudsopgave

Nadere informatie