Het is zomer! Lekker naar buiten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het is zomer! Lekker naar buiten"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief + Activiteitenprogramma Het Schouw juli/augustus 06 Het is zomer! Lekker naar buiten In de zomer is het fijn om buiten te zijn. Rond Het Schouw zijn volop mogelijkheden om te wandelen, in de tuin te werken of op een bankje in het zonnetje te zitten. Tussen de gebouwen van Het Schouw aan het Dollardplein en de ligt een prachtige tuin die voor iedereen toegankelijk is. Vlak achter het Dollardplein bevindt zich de Heemtuin met verschillende bankjes om even lekker in het zonnetje te zitten. De rest van het terrein wordt onderhouden door de Stichting Wortelen in je Buurt. Een groep enthousiaste vrijwilligers zorgt ervoor dat het gebied de hele zomer vol staat met kleurrijke bloemen en prachtige planten. Houdt u van tuinieren? Wortelen in je buurt kan altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Er is een verhoogde bak gemaakt voor mensen die niet goed kunnen bukken maar toch graag willen tuinieren. U kunt u aanmelden bij Pauline Flipse (tel of info@worteleninjebuurt.nl). Het Schouw heeft niet alleen een grote tuin, maar ook een prachtig terras met gezellige zitjes. Ook hier kunt u lekker gaan zitten en andere (buurt) bewoners ontmoeten. Als u bij het Dollardplein naar binnen gaat en de lift of trap neemt naar de tussenverdieping ziet u het vanzelf. De Amsterdamse School De Amsterdamse School is een stroming in de architectuur die dit jaar precies honderd jaar bestaat. Op vrijdag 9 juli start in Het Schouw een vierdelige collegereeks met dia s over deze boeiende bouwstijl. De fraaie architectuur van de Amsterdamse School wordt gekenmerkt door mooie versieringen in de gevels, bijzondere ramen en verschillende soorten baksteen. De stroming draagt de naam van onze stad omdat deze hier in het begin van de vorige eeuw begon op initiatief van een groep jonge architecten. Dankzij het beleid van bestuurders en woningcorporaties kwam de Amsterdamse School snel tot bloei. Amsterdam kent dan ook talloze gebouwen met de kenmerkende architectuur. Denk aan het Scheepvaarthuis in het centrum en Het Schip in de Spaarndammerbuurt. Ook in Amsterdam-Noord zijn voorbeelden van de Amsterdamse School te zien, bijvoorbeeld op het Purmerplein. Tijdens de collegereeks wordt ingegaan op vragen als: binnen welke maatschappelijke context is het succes van de Amsterdamse School te begrijpen? Welke plaats heeft de stroming binnen de geschiedenis van kunst en architectuur? Wie waren de jonge architecten? Vrijdag 9 juli en 5, en 6 augustus vanaf.0 uur in het Huis van de Buurt, Dollardplein. Kosten voor buurtbewoners b,50 per bijeenkomst (alleen pinnen). Opgeven bij de receptie. Het Schouw Huis van de Buurt Dollardplein Amsterdam Noord (00)

2 Activiteitenprogramma Het Schouw - juli 06 MAANDAG Theesalon Alleen de Nederlandse Koffie-inloop Restaurant & lessen gaan in de zomer door. Theesalon Nederlandse les Tuinkamer Spelletjes Huis van de Buurt Stoeldansen Stoeldansen Huis van de Buurt O.l.v. een danslerares zittend op een stoel Gespreksgroep o.l.v. Anton Koolwijk Multifunctionele ruimte bewegen op muziek. Gym Bibliotheek (OBA) Huis van de Buurt Pedicures Op afspraak Annemieke Thea Zingen met Rob Huis van de Buurt Creatieve workshop Huis van de Buurt Zingen met Martin Irrgang Huis van de Buurt Houtclub Huis van de Buurt Zingen met Martin Irrgang Wandelen Film Koken en bakken Fysiofitness Fitnessruimte Diner 7.00 en 8.00 Restaurant DINSDAG Kaartbingo Kosten h,00. Kapster Op afspraak: tel. 06 Fysiofitness Fitnessruimte Koffie-inloop/spelletjes Restaurant & Breiclub Restaurant Hofmansmode Restaurant Donjacourt Schoenen Huis van de Buurt Tuinieren in Buurttuin Het Schouw vanaf 0.0 tussen Dollardplein en Klaverjassen Restaurant Koersbal Huis van de Buurt Creatief Huis van de Buurt Spelletjes Huis van de Buurt Kaartbingo Zomerquiz Filmmiddag Diner 7.00 en 8.00 Restaurant WOENSDAG Roze koffie-inloop Computerles Tuinkamer Koffie-inloop/spelletjes Restaurant & Roze koffie-inloop Restaurant Wandelen (trainen voor rollatorloop) Vanaf 0.45 Vertrek vanuit Huis vd Buurt Tuinieren in de Heemtuin Heemtuin tussen Dollarplein en Nostalgieclub Multifunctionele ruimte Spelletjes Huis van de Buurt Klaverjassen Wandelen Beautysalon Dammen Gespreksgroep (Anton) In de Slufter Diner 7.00 en 8.00 Restaurant O.l.v. Peter Schröder van Pink Noord. Het Schouw Huis van de Buurt Dollardplein Amsterdam Noord (00)

3 Activiteitenprogramma Het Schouw - juli 06 DONDERDAG Bingo Kapster Op afspraak: tel. 06 Computerles Tuinkamer Koffie-inloop Restaurant & Koersbal Huis van de Buurt Spelletjes Huis van de Buurt Gym Bingo Huis van de Buurt Zangduo Erwin en Willeke Huis van de Buurt Filmmiddag Huis van de Buurt Gaypride middag Huis van de Buurt/ Restaurant Diner 7.00 en 8.00 Restaurant Kosten h,00 per plankje. Erwin en Willeke HET muzikale feest der herkenning voor de Jeugd van Toen door Toppers van NU. Gaypride middag Zie artikel Salon Frivolette op de achterzijde VRIJDAG Bingo met Computerles Tuinkamer Fysiofitness Fitnessruimte Koffie-inloop + spel Restaurant & Tekenen en schilderen Huis van de Buurt Zingen met Rob Huis van de Buurt Bingo met kleine prijzen Huis van de Buurt Amsterdamse School Huis van de Buurt Geheugentraining Huis van de Buurt High Tea Huis van de Buurt Goochelaar David Zingen met Rob en Regien Tekenen en schilderen Sjoelen Internationaal bakken Computerles Vergaderruimte Happy Hour/Borrel Diner 7.00 en 8.00 Restaurant kleine prijzen Kosten h,50. Zie artikel voorzijde. Kosten voor Buurtbewoners h,50 (alleen pin). High Tea Kosten h,50. 4 Goochelaar David Zie info achterzijde. 5 Happy Hour/Borrel Voor bewoners van de zorg appartementen. ZATERDAG Fysiofitness Fitnessruimte Koffie-inloop Restaurant & Tuinieren in buurttuin Het Schouw vanaf 0.0 Tussen Dollardplein en Diner Alleen 7.00 Restaurant ZONDAG Koffie-inloop Restaurant & Diner 7.00 en 8.00 Restaurant Het Schouw Huis van de Buurt Dollardplein Amsterdam Noord (00)

4 Activiteitenprogramma Het Schouw - augustus 06 MAANDAG Theesalon Alleen de Nederlandse lessen gaan in de zomer Koffie-inloop Restaurant & door. Theesalon Nederlandse les Tuinkamer Stoeldansen Spelletjes Huis van de Buurt O.l.v. een danslerares Stoeldansen Huis van de Buurt zittend op een stoel Gespreksgroep o.l.v. Anton Koolwijk Multifunctionele ruimte bewegen op muziek. Gym Bibliotheek (OBA) Huis van de Buurt Pedicures Op afspraak Annemieke Thea Creatieve workshop Huis van de Buurt Zingen met Rob Huis van de Buurt Zingen met Martin Irrgang Huis van de Buurt Zingen met Martin Irrgang Wandelen Film Koken en bakken Fysiofitness Fitnessruimte Diner 7.00 en 8.00 Restaurant DINSDAG Kaartbingo Kosten h,00. Kapster Op afspraak: tel. 06 Bloemschikken Fysiofitness Fitnessruimte Kosten h 4,50 voor bewoners en Koffie-inloop/spelletjes Restaurant & buurtbewoners. Breiclub Restaurant Tuinieren in Buurttuin Het Schouw vanaf 0.0 tussen Dollardplein en Klaverjassen Restaurant Koersbal Huis van de Buurt Creatief Huis van de Buurt Spelletjes Huis van de Buurt Kaartbingo Bloemschikken Filmmiddag H&A Mode Restaurant Diner 7.00 en 8.00 Restaurant WOENSDAG Computerles Tuinkamer Koffie-inloop Restaurant & Wandelen (trainen voor rollatorloop) Vanaf 0.45 Vertrek vanuit Huis vd Buurt Tuinieren in de Heemtuin Heemtuin tussen Dollarplein en Nostalgieclub Multifunctionele ruimte Spelletjes Huis van de Buurt Klaverjassen Wandelen Dammen Gespreksgroep In de Slufter Diner 7.00 en 8.00 Restaurant Het Schouw Huis van de Buurt Dollardplein Amsterdam Noord (00)

5 Activiteitenprogramma Het Schouw - augustus 06 DONDERDAG Bingo Kapster Op afspraak: tel. 06 Computerles Tuinkamer Koffie-inloop Restaurant & Koersbal Huis van de Buurt Spelletjes Huis van de Buurt Gym Bingo Huis van de Buurt Danspaleis Huis van de Buurt Shantykoor VOC Huis van de Buurt Diner 7.00 en 8.00 Restaurant Kosten h,00 per plankje. Danspaleis Verzoeknummers aanvragen en/of dansen. Shantykoor VOC Zie artikel achterzijde. VRIJDAG Zie artikel voorzijde. Kosten voor Computerles Tuinkamer Buurtbewoners h,50 Koffie-inloop + spel Restaurant & (alleen pin). Spelletjes Huis van de Buurt High Tea Kosten h,50. Tekenen en schilderen Huis van de Buurt Zingen met Rob Huis van de Buurt Amsterdamse School Huis van de Buurt High Tea Huis van de Buurt Quiz Huis van de Buurt Bingo met kleine prijzen Huis van de Buurt Geheugentraining Huis van de Buurt Tekenen en schilderen Zingen met Rob Internationaal bakken Sjoelen Computerles Vergaderruimte Happy Hour/Borrel Diner 7.00 en 8.00 Restaurant Bingo met kleine prijzen Kosten h,50. 4 Happy Hour/Borrel Voor bewoners van de zorg appartementen. ZATERDAG Fysiofitness Fitnessruimte Koffie-inloop Restaurant & Tuinieren in buurttuin Het Schouw vanaf 0.0 Tussen Dollardplein en Diner Alleen 7.00 Restaurant ZONDAG Koffie-inloop Restaurant & Diner 7.00 en 8.00 Restaurant Het Schouw Huis van de Buurt Dollardplein Amsterdam Noord (00)

6 Goochelaar David David Huismans is een jonge goochelaar die graag zijn publiek in verwarring brengt. Op vrijdag juli geeft hij een show op de. Goochelen is een kunst die maar door een paar mensen goed uitgevoerd kan worden. Goochelen is eigenlijk ervoor zorgen dat je toeschouwers het onmogelijke zien en er niet achter komen hoe je dat precies doet. Bij het goochelen draait het eigenlijk allemaal om het creëren van een optisch effect. Daarbij is vingervlugheid ontzettend belangrijk. En die vingervlugheid heeft David zeker. Laat u verrassen door zijn trucs! Vrijdag juli van.0 tot 5.00 uur in de ontmoetingsruimte op de 755. Gratis entree. Luna Lunettes Salon Frivolette Shantykoor VOC In augustus treedt het Shantykoor VOC op in het Huis van de Buurt. Het koor bestaat uit 5 leden die shanties en zeemansliederen ten gehore brengen. Meezingen mag! Salon Frivolette is een show bestaande uit een veelkleurig palet van theater, interview, muziek, voordracht, spel, dans en humor. Op ludieke wijze presenteert Luna Lunettes het programma. Zij wordt muzikaal bijgestaan door DirQ, zanger en pianist, waar zij een liefdevolle professionele verhouding mee heeft. Luna en DirQ betrekken elkaar en het publiek bij de show. Samen dagen zij u uit mee te spelen en te zingen en misschien een dansje?! Donderdag 8 juli van.0 tot 5.0 uur in het Huis van de Buurt, Dollardplein. Kosten voor buurtbewoners b,50 (alleen pinnen). De shanties geven niet alleen een beeld van het leven aan boord, maar vormen ook een typering van een lang vervlogen tijd. Zeemansliederen werden meestal aan de wal gezongen door de achtergebleven familieleden, die aan hun jongens dachten. Het zeemansleven mocht dan misschien romantisch lijken, maar was ook zwaar. Onder vaak zeer moeilijke omstandigheden moest hard gewerkt worden. Dat gaf een sfeer van saamhorigheid en samenwerking, bijvoorbeeld bij het hijsen van de zeilen en het ophalen van het anker. Het repertoire van het Shantykoor VOC bestaat uit ruim honderd liederen, waaronder Engelse- en anderstalige shanties en Nederlandse zeemansliederen met aanstekelijke potpourri s. Muzikale ondersteuning is er van accordeons, gitaar, slagwerk, scheepsbel, wasbord, tamboerijn en triangel. Donderdag 8 augustus van.0 tot 5.0 uur in het Huis van de Buurt, Dollardplein. Kosten voor buurtbewoners b,50 (alleen pinnen). Foto Jos Uljee Het Schouw Huis van de Buurt Dollardplein Amsterdam Noord (00)

Nieuwsbrief + Activiteitenprogramma

Nieuwsbrief + Activiteitenprogramma Nieuwsbrief + Activiteitenprogramma Huis van de Buurt Het Schouw juli/augustus 2019 Voor u ligt het dubbeldikke zomerprogramma van Het Schouw Let op! Dit activiteitenprogramma is geldig in juli én augustus

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Januari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma!

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand augustus. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Ook mensen die niet in Emma

Nadere informatie

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma!

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand september. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Ook mensen die niet in Emma

Nadere informatie

Van 10 juli t/m 18 augustus

Van 10 juli t/m 18 augustus Gezellige weken vol met leuke zomerse activiteiten. Van 10 juli t/m 18 augustus Beste bewoner en familie, De zomer komt er weer aan! Wij bieden u deze periode de fantastische zomerweken aan. Tijdens de

Nadere informatie

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl Ac viteitengids De Uiterton Seizoen 2014-2015 www.woonzorgflevoland.nl U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen September

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website April 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma!

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Programma juli 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand juli. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Ook mensen

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! Seizoen 2017-2018 U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2017 September 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Mei 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand mei. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma!

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Programma juni 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand juni. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Ook mensen

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Activiteiten januari Onder voorbehoud gaat alles natuurlijk door

Activiteiten januari Onder voorbehoud gaat alles natuurlijk door Activiteiten januari Onder voorbehoud gaat alles natuurlijk door Week 01 Maandag 4 januari 14:30 16:00 uur Spelletjes middag Een gezellige middag met spelletjes als de Ballenbak, Rummikub en Klaverjassen.

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website September 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Welkom in Emma Programma Oktober

Welkom in Emma Programma Oktober Welkom in Emma Programma Oktober Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand Oktober. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Bij bepaalde activiteiten is het noodzakelijk

Nadere informatie

Wist u bijvoorbeeld dat er in de Vriezenhof dagelijks momenten zijn waarop u elkaar kunt ontmoeten?

Wist u bijvoorbeeld dat er in de Vriezenhof dagelijks momenten zijn waarop u elkaar kunt ontmoeten? Beste heer of mevrouw, Voor u ligt de 2 e uitgave van de activiteitenkrant. We zijn heel benieuwd hoe u de eerste uitgave hebt ervaren. We hopen dat u ervan hebt kunnen genieten en dat het voor u overzichtelijk

Nadere informatie

Berkumstede - Maart 2018

Berkumstede - Maart 2018 Berkumstede - Maart 2018 De activiteiten met de kleur groen zijn toegankelijk voor iedereen: ook voor personen die niet op Berkumstede wonen. De activiteiten met de kleur blauw zijn alleen toegankelijk

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 Uitgelicht Vrijdag 4 mei Weekafsluiting met Live-muziek van hans Borghardt piano Donderdag 10 mei 15.00-16.00 Kerkdienst Vrijdag 11 mei Weekafsluiting met Live-muziek van

Nadere informatie

Aktiviteitenprogramma De Meerwende oktober 2016

Aktiviteitenprogramma De Meerwende oktober 2016 Zaterdag 1 oktober Geen programma Zondag 2 oktober 10.00 uur Kerkdienst met collecte In de kapel Maandag 3 oktober 10.30 uur Bewegen op muziek In de kapel Dinsdag 4 oktober 10.00 uur Creatief In de Meerkoet

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Januari 2019 Voorwoord Als eerste de allerbeste wensen voor 2019. In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand januari. U

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

Maandprogramma Activiteiten

Maandprogramma Activiteiten Maandprogramma Activiteiten Berkumstede December 2018 De activiteiten met de kleur groen zijn toegankelijk voor iedereen: ook voor mensen die niet op Berkumstede wonen. De activiteiten met de kleur blauw

Nadere informatie

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Verenigingen Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, januari 2008 Inhoud 1. Inleiding 1.1. Aanmelden 1.2. Kosten 2. De verenigingen 2.1. Koersbal 2.2. Kaarten maken 2.3. Handwerken 2.4.

Nadere informatie

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw. ACTIVITEITENKRANT Locatie Kasteelhof/ Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/actueel Colofon Activiteitenkrant: Jaargang 52, Juni 2016 Zorgcentrum De Kasteelhof

Nadere informatie

Activiteitenkrant Augustus

Activiteitenkrant Augustus Activiteitenkrant Augustus Maandag 29 juli t/m zondag 4 augustus Maandag 29 juli 10.00 uur Koffiedrinken in de Diamant 14.30 uur Wraps maken in de Robijn 14.30 uur Beleef TV in de Regenboog Dinsdag 30

Nadere informatie

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. September en Oktober 2016

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. September en Oktober 2016 Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis September en Oktober 2016 Welkom in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis Voor uw gemak hebben wij dit activiteitenbulletin samengesteld. Hierin vindt u informatie

Nadere informatie

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter ACTIVITEITENAGENDA Februari 2014 Thema: Winter Activiteitenagenda Februari 2014 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) Dag Feb. Activiteit Tijd Plaats Maandag 3 - Doove

Nadere informatie

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma!

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Programma oktober 2018 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand oktober. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Ook

Nadere informatie

Maandag 27 mei t/m zondag 1 juni

Maandag 27 mei t/m zondag 1 juni Maandag 27 mei t/m zondag 1 juni Maandag 27 mei 13.45 uur Atelier: Houtbewerking in het Atelier 14.30 uur OZO Verzoekplaten Dinsdag 28 mei 13.45 uur Atelier (schilderen en houtbewerking) in de Robijn,

Nadere informatie

Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen)

Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) ACTIVITEITENAGENDA Januari 2015 Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) Dag Jan. Activiteit Tijd Plaats Donderdag 1 - Nieuwjaarsdag Vrijdag

Nadere informatie

AUGUSTUS 2019, Zorgcirkel Saenden Activiteitenprogramma

AUGUSTUS 2019, Zorgcirkel Saenden Activiteitenprogramma AUGUSTUS 2019, Zorgcirkel Saenden Activiteitenprogramma Beste (aanleun)bewoners/ bezoekers van Saenden, De maand augustus staat voor de deur, een echte vakantiemaand waarin veel vrijwilligers en medewerkers

Nadere informatie

dagelijks 9.25 uur, bewegen met Nederland in Beweging

dagelijks 9.25 uur, bewegen met Nederland in Beweging Activiteitenprogramma voorjaar 2017 Wijkontmoetingscentrum voor iedereen! U heeft het nieuwe boekje in handen van wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc. Een bruisend wijkcentrum met activiteiten voor jong

Nadere informatie

Activiteiten voor de maand november

Activiteiten voor de maand november Activiteiten voor de maand november Elke morgen is er koffiedrinken, vanaf 10.30 uur in de recreatiezaal Elke maandag is er handwerken, heeft u een knoop die aangezet moet worden, dan kan dit gedaan worden,

Nadere informatie

Programma. Dagactiviteitencentrum Indusdreef 5, Utrecht. Dagactiviteitencentrum. Rosendael. somatiek

Programma. Dagactiviteitencentrum Indusdreef 5, Utrecht. Dagactiviteitencentrum. Rosendael. somatiek Programma Dagactiviteitencentrum Dagactiviteitencentrum Indusdreef 5, Utrecht Rosendael somatiek 2018-10 1 MAANDAG Algemene Activiteit Vandaag de dag - Jacqueline MAANDAG Oud Utrecht - Ellen Creatieve

Nadere informatie

Activiteiten juni juli 2016

Activiteiten juni juli 2016 Activiteiten juni juli 2016 woensdag donderdag JOURNAAL JUNI WEEK 22 1 juni 09.00 Handwerken in 't Trefpunt. 2 juni 9.15 Meer Bewegen voor Ouderen, Arend Dik zaal. vrijdag 3 juni 14.30 GEEN kruiswoord-

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER JUNI

ACTIVITEITENKALENDER JUNI ACTIVITEITENKALENDER JUNI Uitgelicht Maandag 4 juni Officiele Immigratiedag Woensdag 6 juni 09.00-10.30 Gezamenlijk Ontbijt Vrijdag 8 juni Start EK Voetbal Zondag 10 juni 15.00-17.00 Toneelstuk Purkhan

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender. Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn in een weekoverzicht

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Juni 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. September en oktober 2015

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. September en oktober 2015 Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis September en oktober 2015 Welkom in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis Voor uw gemak hebben wij dit activiteitenbulletin samengesteld. Hierin vindt u informatie

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website November 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum GEZOCHT! (M/V) Inwoners van t Harde met groene vingers ten behoeve van onze vijf nieuwe moestuinbakken. U kunt mogelijk één keer per maand ondersteunen bij het onderhoud. Mocht u

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender December 2015 DINSDAG 1 DECEMBER 09.15-11.45 uur Internetcafé Persoonlijke begeleiding bij het, momenteel een wachtlijst 9.30-11.30 uur Hobbycafé Gezellig samen

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Mei 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Programmaboekje dagbesteding. Oktober t/m december 2014. Archipel Passaat. het gevoel van samen

Programmaboekje dagbesteding. Oktober t/m december 2014. Archipel Passaat. het gevoel van samen Programmaboekje dagbesteding Oktober t/m december 2014 Archipel Passaat het gevoel van samen Programmaboekje dagbesteding Alstublieft. Bij deze het Archipel programmaboekje eerste kwartaal 2014. Een programmaboekje

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Mei 2016

Activiteitenprogramma Mei 2016 Activiteitenprogramma Mei 2016 Wiemersheerd, T Hoge Heem, Assieshof, van Leeuwenhof, De Hoven Beste bewoners, aanleun bewoners en belangstellenden, Voor u het maandprogramma van Mei. Ook deze maand hebben

Nadere informatie

Hudsonhof Activiteitenlijst april 2016. Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105

Hudsonhof Activiteitenlijst april 2016. Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 Hudsonhof Activiteitenlijst april 2016 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 1 Nieuw in april!! De maanden april en mei hebben de thema Armoede.

Nadere informatie

Activiteitenkrant November 2015

Activiteitenkrant November 2015 Activiteitenkrant November 2015 Activiteiten november Week 45 Maandag 2 november 10:00 12:00 uur Ochtendactiviteit variabel. Abdul bekijkt met u Dinsdag 3 november 10:30 12:00 uur Bloemschikken in de Lounge.

Nadere informatie

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. Januari en februari 2016

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. Januari en februari 2016 Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis Januari en februari 2016 Welkom in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis Voor uw gemak hebben wij dit activiteitenbulletin samengesteld. Hierin vindt u informatie

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Vredense Hof - februari 2016

Activiteitenprogramma Vredense Hof - februari 2016 Maandag 1 februari 2016 10.30-11.30 Meer Bewegen Voor Ouderen Grand Café intern gratis 19.30 Bingo Grand Café intern 1ste kaart 1,50 volgende kaart 0,50 Dinsdag 2 februari 2016 9.30-11.00 Bibliotheek Grand

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER SEPTEMBER 2011

ACTIVITEITENKALENDER SEPTEMBER 2011 ACTIVITEITENKALENDER SEPTEMBER 2011 Uitgelicht Vrijdag 2 september Weekafsluiting: Suikerfeest Zondag 4 september 11:30-12:30 Kerkdienst Donderdag 8 september 19:30-22:00 Muziek: Optreden De Jongens van

Nadere informatie

Activiteiten voor senioren Ouder-Amstel september - oktober 2016

Activiteiten voor senioren Ouder-Amstel september - oktober 2016 Activiteiten voor senioren Ouder-Amstel september - oktober 2016 Activiteiten voor senioren In Ouder-Amstel is altijd wat te beleven, ook voor senioren. Coherente organiseert activiteiten voor senioren

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 Uitgelicht Donderdag 3 mei 19.30-21.30 uur Filmavond Vrijdag 4 mei 11.00-13.00 uur Brunch Vrijdag 4 mei 19.00-20.30 uur Dodenherdenking Donderdag 10 mei 12.30-15.30 uur Uitstapje

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Datum Ochtend Middag/Avond Dinsdag 1 Woensdag 2 Vrijdag 4 Vrijdag 4 Vrijdag 4 cliënten van etage 3 met de Vriendenbus. Zin om er even uit te gaan. Geeft u

Nadere informatie

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. Mei, juni en juli 2018

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. Mei, juni en juli 2018 Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis Mei, juni en juli 2018 Welkom in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis Voor uw gemak hebben wij dit activiteitenbulletin samengesteld. Hierin vindt u informatie

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma April 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand april. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

2016 Ontmoeten & Activiteitenkalender Careaz Dr. Jenny Dinxperlo

2016 Ontmoeten & Activiteitenkalender Careaz Dr. Jenny Dinxperlo 2016 Ontmoeten & Activiteitenkalender Careaz Dr. Jenny Dinxperlo Zondag 03 januari Wat? Waar? Kosten Gehele dag Zondags-tref Koffie/ thee met iets lekkers Veensgracht 1 Aanmelden: Niet nodig Maandag 4

Nadere informatie

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma!

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Programma Juli, augustus en september 2018 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maanden juli, augustus en september. Omdat de vakantie

Nadere informatie

Vacatures vrijwilligers week 23-2016

Vacatures vrijwilligers week 23-2016 DE BOGEN De Bogen In overleg na 14.30u PG + Verzorging Maatje Voor een zeer slechtziende mevrouw zijn wij op zoek naar een maatje om een wandeling te maken, te puzzelen, een praatje te maken e.d. DE VLASGAARD

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2015

Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2015 Donderdag 1 oktober A&H mode U kunt weer komen kijken en kopen bij het modehuis A&H. Zij hebben mooie kleding die zij graag aan u laten zien. Tijd 14.00 uur Tot 15.30 uur Vrijdag 2 oktober Dickij en Nel

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018 \ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamers van de wijksteunpunten kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de

Nadere informatie

Uitstapjes APRIL. Uitstapjes MEI. Uitstapjes JUNI

Uitstapjes APRIL. Uitstapjes MEI. Uitstapjes JUNI Uitbus Sint Jan Uitstapjes APRIL 5 april Naar Ikea 10 april naar de Steltenberg in Volkel 15 april naar de Steltenberg in Volkel 25 april rondrit rond Nistelrode met koffie drinken in De Nistel 29 april

Nadere informatie

Week 18: Extra aandacht: Let goed op het informatiebord, ingang Gastenhof.

Week 18: Extra aandacht: Let goed op het informatiebord, ingang Gastenhof. Bibliotheek: Elke vrijdagmorgen van 10.00-10.30 uur kunt u terecht in de huisbibliotheek, U kunt hier GROOTLETTER-boeken lenen voor 2 weken. De kosten zijn 20 eurocent per boek. Naast de bibliotheekkast

Nadere informatie

Ac viteitengids Hanzeborg. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl

Ac viteitengids Hanzeborg. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl Ac viteitengids Hanzeborg Seizoen 2014-2015 www.woonzorgflevoland.nl U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September

Nadere informatie

Programma Herstelwerkplaats - regio Medemblik September t/m december 2016

Programma Herstelwerkplaats - regio Medemblik September t/m december 2016 Programma Herstelwerkplaats - regio Medemblik September t/m december 2016 Locaties: de adressen van de verschillende locaties staan vermeld op de website. Week 36: 5 t/m 9 september Dag Tijd Medemblik

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18

Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18 Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18 Woensdag 1 mei Kleine bijdrage wordt gevraagd voor koffie/thee + koekje en eventuele maaltijd. 14.00-17.00 u Koersbal Donderdag 2 mei 10.00-12.00 u Brei/haakclub

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen september 2017 - september 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen optreden in het

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede december 2016

Activiteiten programma De Meerstede december 2016 Mededeling: dinsdag 6 december wordt het huis in de kerstsfeer gezet door creatieve vrijwilligers. Donderdag 1 december Sinterklaas lunch feest. De goede Sint komt vanmiddag op de Lunch. Hij moet tenslotte

Nadere informatie

WK Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag week 5. 3 A 3, - Ouderen Soos. 13:30-16:00 uur. 19:00-21:00uur. 8 9 10 11 12 13 14

WK Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag week 5. 3 A 3, - Ouderen Soos. 13:30-16:00 uur. 19:00-21:00uur. 8 9 10 11 12 13 14 WK Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 5 6 1 2 A Alzheimer Café + spelotheek 3 A 3, - Ouderen Soos. 13:30-16:00 uur 4 5 6 7 19:00-21:00uur. 8 9 10 11 12 13 14 7 8 9 15 16 17 A 2,50p.m.

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011

ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011 ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011 Uitgelicht Vrijdag 1 april 16.00-17.00 uur Receptie 25-jarig bestaan Schoorwijckkoor Donderdag 7 april 10.00-12.00 uur Seniyour truien Donderdag 7 april 19.30-21.30 uur

Nadere informatie

9.30 uur Koffiedrinken en de dagopening: t Raedthuys VGPhouders. 10.30 uur Gespreksgroep: Orangerie. Kosten 1.50 VGPhouders.

9.30 uur Koffiedrinken en de dagopening: t Raedthuys VGPhouders. 10.30 uur Gespreksgroep: Orangerie. Kosten 1.50 VGPhouders. April 2016? boveneind@ Maandag 4 april: 9.30 uur Koffiedrinken en de weekopening: o.l.v. dhr. Dieren. VGP-houders koffie 10.30 uur bewegingsactiviteit: Serre. Kosten 1.50, VGPhouders 10.30 uur Zanguurtje:

Nadere informatie

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief.

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. Gewoon gezellig, lekker actief! Met de activiteiten van Savant Zorg kunt u samen met anderen veel plezier beleven.

Nadere informatie

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse?

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse? RijnWaal Zorggroep zoekt Vrijwilligers! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers, die het leuk vinden om onze bewoners te ondersteunen bij verschillende activiteiten. Wilt u

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Juli 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Woensdag 2 december 10:30 12:00 uur Mandala s tekenen in de lounge. Houdt u van tekenen? Kom dan mandala s tekenen! 14:30 15:30 uur Quiz

Woensdag 2 december 10:30 12:00 uur Mandala s tekenen in de lounge. Houdt u van tekenen? Kom dan mandala s tekenen! 14:30 15:30 uur Quiz G Maandag 30 november 10:30 12:00 uur Ochtendactiviteit variabel. Abdul bekijkt met u wat u op dat moment een leuke activiteit vindt om de week mee te starten Een gezellige middag met spelletjes als de

Nadere informatie

Programmaoverzicht half januari en februari 2012

Programmaoverzicht half januari en februari 2012 Programmaoverzicht half januari en februari 2012 maandag 16 januari 11.30 uur Gym op muziek en materiaal onder leiding van Marijke Bakker in de ruimte van het dinsdag 17 januari Koffieconcert in de ontmoetingsruimte

Nadere informatie

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren.

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Juni Welkom bij Camping De Heldense Bossen Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Voor een aantal activiteiten kunt u zich inschrijven bij de receptie,

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 januari om uur in het restaurant. Datum: dinsdag 8 januari om uur in het restaurant

Datum: donderdag 3 januari om uur in het restaurant. Datum: dinsdag 8 januari om uur in het restaurant Nieuwjaarsreceptie met muziek van Bl!tzz Datum: donderdag 3 januari om 14.30-16.00 uur in het restaurant Appelflappen bakken Datum: vrijdag 4 januari om 14.00 uur in het restaurant Alzheimercafé Datum:

Nadere informatie

Hofplein. Dag: donderdag tot uur. Op donderdagmiddag is er gelegenheid om te biljarten.

Hofplein. Dag: donderdag tot uur. Op donderdagmiddag is er gelegenheid om te biljarten. 16 Verenigingsleven Programmaboekje ac viteiten Welzijn Biljarten donderdag Op donderdagmiddag is er gelegenheid om te biljarten. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar!! 2 15 Ar esten optreden

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma november 2017 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand november. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

ACTIVITEITEN AZALEA + BEGONIA

ACTIVITEITEN AZALEA + BEGONIA ACTIVITEITEN AZALEA + BEGONIA JULI Donderdag 3 juli Vrijdag 4 juli 9.30 uur: voorleessessie in de animatiezaal 15 uur: beweging in de animatiezaal Maandag 7 juli 15 uur: radio Sint-Pieter: mooie muziek

Nadere informatie

ACTIVITEITENPROGRAMMA

ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITEN & VERENIGINGEN 2015 VERENIGINGEN EN ACTIVITEITEN Creatief bezig zijn, zoals bloemschikken of knutselen. Lekker zingen bij de Zangvereniging of sportief bezig zijn tijdens

Nadere informatie

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. December 2017

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. December 2017 Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen December 2017 De vaste activiteiten in deze maand zijn: Gymnastiek Lees / gespreksgroep Biljarten Kerkdienst Klaverjassen Kapper Schoonheidsspecialiste Duo fiets

Nadere informatie

Programma Welzijn Centrum Korte Akkeren

Programma Welzijn Centrum Korte Akkeren Programma Welzijn Centrum Korte Akkeren Centrum Korte Akkeren Adres: Bernhardhof 400 2802 GR Gouda Telefoon: (0182) 59 54 00 Website: www.zorgpartners.nl mei 2012 - oktober 2012 Inhoudsopgave Welzijn in

Nadere informatie

RSZK t Hofhuys. Betekenis pictogrammen. Betekenis iconen: Spel. Winkel

RSZK t Hofhuys. Betekenis pictogrammen. Betekenis iconen: Spel. Winkel Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement RSZK t Hofhuys Betekenis pictogrammen Betekenis iconen: Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Februari 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Programma December 2018 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand december. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Activiteitenoverzicht Quintus. juli 2018

Activiteitenoverzicht Quintus. juli 2018 Activiteitenoverzicht Quintus juli 2018 Activiteiten Den - juli 2018 Vast maandelijks activiteitenprogramma Maandag Ontbijten in grand café Quisine, Begeleiden individuele cliënten door Henriëtte 10.00

Nadere informatie

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE.

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. DE VASTE ACTIVITEITEN PROBEREN WE ZO GOED MOGELIJK

Nadere informatie

MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik

MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik WIJKPROGRAMMA Stevenshof MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik Wat is er in deze periode in de wijk te doen? Je vindt hier een selectie van activiteiten. Organisaties die in een volgend wijkprogramma ook

Nadere informatie