Jaarverslag 2012 Schutterij EMM Ooy-Zevenaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaarverslag 2012 Schutterij EMM Ooy-Zevenaar"

Transcriptie

1 Jaarverslag 2012 Schutterij EMM Ooy-Zevenaar De jaarlijks terugkerende evenementen worden in dit verslag belicht, maar ook de spontane en soms onverwachte gebeurtenissen zullen beschreven worden. Wij hopen met dit verslag een weergave te geven van wat er zoal heeft plaats gevonden in en rondom onze vereniging. Veel leesplezier. 6 januari De nieuwjaarsreceptie was voor een ieder weer de mogelijkheid om elkaar het beste te wensen voor het nieuwe jaar. Deze keer was het extra druk, omdat nu ook veel mensen aanwezig waren die meegedaan hadden aan de Ooyse dag. Deze personen kregen nl. de dvd uitgereikt die over Ooy gaat. 18 t/m 21 februari Vier dagen Carnaval vieren met Carnavalsvereniging de Toetenburgers in het schuttersgebouw. Dit jaar onder leiding van prins Teun en zijn adjudant Remy. Het was zelfs nodig om een bordje vol op de deur te plaatsen. Dit geeft wel aan dat het carnaval erg leeft in Ooy. 18 maart De jaarlijkse rommelmarkt werd gehouden in het schuttersgebouw. Net als voorgaande jaren waren er weer veel tafels verhuurd, waar mensen hun overtollige spullen konden verkopen. 31 maart Tijdens het Guldenfeest i.s.m. Kaliber hadden we dit jaar een spetterend optreden van de Vengaboys. Tijdens de pauzes van Kaliber draaiden Rosco and the King allerlei liedjes uit de jaren april Onze jeugdvendeliers zijn op zondagmorgen 1 april naar Herwen geweest voor de kampioenschappen indoor vendelen. Zoals elk jaar was er weer goed geoefend. Ondanks dat onze jongste jongens en meisjes keurig gedraaid hebben, zat er niet meer in dan een 2e prijs. De grote jeugd is helaas maar met een gering aantal vendeliers. Hierdoor lopen ze extra punten mis en zat er niet meer in dan een 3e prijs. 7 april Zoals altijd de eerste zaterdag van april vond het Kaderfeest plaats. De loterij en het buffet ontbraken natuurlijk niet en er waren weer de nodige prijsjes te winnen. Dit jaar werden de volgende kaderleden gehuldigd: 12,5 jaar kaderlid: Tonnie v/d Berg, Anton Bus, Peter Jansen, Bart Schennink, Roy Staring, Willy Zweers, Ester Weenink, Wim Jansen en Fred Groenen. 30 jaar kaderlid: Thijs Jansen. 40 jaar kaderlid: Willy Staring. 30 april Traditioneel werd er weer deelgenomen aan de optocht van de Sint-Martinusschool tijdens Koninginnedag. Dit jaar was er een zeer grote opkomst met veel prachtig versierde fietsen. Het was een mooie lange optocht door de straten van Oud-Zevenaar. Het weer was geweldig en er bleven velen even nagenieten in het park achter de Wip-Inn. 3 juni Dit jaar waren er twee kandidaten die mee deden voor het koningschap van EMM. Harry Bruns met hulpschutter Marcel Staring. Uiteindelijk was het Harry Bruns die het laatste restje eraf schoot, waardoor hij samen met zijn vrouw Mirjam het nieuwe koningspaar werd voor het seizoen

2 De rest van de prijzen werd als volgt verdeeld: Prijs Naam Aantal schoten Linker vleugel Marcel Staring 80 Rechter vleugel Harry Bruns 58 Staart Harry Bruns 76 Kop Marcel Staring 47 Romp Harry Bruns 87 5 juni Tijdens de kermisvergadering werd het financieel jaarverslag en het kermisprogramma besproken. T.a.v. de aflossing van de ledenlening werden door Jan Berendsen de lootjes met de nummers 522, 510 en 528 getrokken. Aan de ledenvergadering werd gevraagd of men akkoord wilde gaan met het inhuldigen van Gerrie ter Wiel als erelid van de vereniging tijdens het komende schuttersfeest; de ledenvergadering stemde toe met een algeheel applaus. 10 juni Met een delegatie zijn we naar het Kringgildefeest in Wintelre geweest. Het was een zeer aangenaam reisje. Tijdens de rondgang door het dorp hebben we vaak te horen gekregen van wat een grote groep en wat een stel jonge schutters lopen er mee. Dit in vergelijking met de gildes hebben we natuurlijk ook een zeer jonge en grote schutterij! 17 t/m 19 juni Zoals altijd was op zondag eerst de processie bij de kerk waarna de kermis echt kon beginnen. Zondagavond was het dan eindelijk zover nadat er van het koningspaar Jan en Marian Berendsen afscheid genomen was, werd het koningspaar , Harry en Mirjam Bruns, geïnstalleerd. 3 dagen werd er weer als vanouds kermis gevierd met de daarbij behorende rondgangen door het dorp. De muzikale begeleiding was uiteraard van muziekvereniging Crescendo. Bij alle bogenbezoeken werden we zoals gebruikelijk weer hartelijk ontvangen. De muziek tijdens de kermis werd verzorgd door Kaliber, deze lieten als vanouds van zich horen. We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde kermis. De prijzen van de bogen werden als volgt verdeeld: Plaats Naam 1e plaats Zuiderlaan 2 2e plaats Heilige Huisjes 3e plaats Zuiderlaan 1 4e plaats Slenterweg 5e plaats Ooyse Veld 6e plaats Hoevestraat 7e plaats Oud-Zevenaarseweg 8e plaats Schuttersgebouw 9e plaats St Annaplein 1 juli Op de heenweg naar het landjuweel in Doornenburg moesten we een obstakel nemen en dat was de pond naar Doornenburg. Het werd zelfs gemeld tijdens de fileberichten op de radio. Hierdoor werd het concours met 15 minuten uitgesteld zodat een ieder die nog in Pannerden stond te wachten extra gelegenheid kreeg om nog bij de opening aanwezig te zijn. Mede dankzij het mooie weer en de mooie omgeving bij het kasteel hebben we weer een goed concours achter de rug.

3 25 en 26 augustus Een gedeelte van onze schutterij heeft een bezoek gebracht aan het Europees Schutterstreffen in Polen. Het werd een hele reis samen met leden van St-Anna. Voordat het EGS aangedaan werd, werden de volgende steden bezocht: Dresden, Praag, Wroclaw en Bydgoszcz. Vrijdags ging het richting het EGS in Tuchola. Tijdens de officiële opening was het erg slecht weer. Op het concoursterrein was het ene grote blubpartij. Helaas heerste er in de feesttent weinig sfeer en was de muziek niet wat ervan verwacht werd. Zaterdag vond het Europees Koningschieten plaats. Koning Harry was nr. 12 in zijn groep van 43 koningen en heeft 5 keer geschoten, maar helaas schoot nr. 41 hem er af, waardoor de nrs. 40 en 42 mee mochten naar de volgende ronde. Zondag was grote optocht met defile het was prachtig. Maandag ging de reis verder om s avonds te arriveren in Berlijn. De volgende dag werd Berlijn met zijn diverse bezienswaardigheden bekeken. Woensdagochtend vertrek richting Zevenaar om na het afscheidsdiner bij Reijmer weer terug te keren naar het schuttersgebouw van E.M.M. 9 september Het schuttersconcours in Duiven van Onderling Genoegen werd gehouden op het terrein aan de Veldstraat in Duiven. Er deden 28 schutterijen en gilden mee met ongeveer schutters. Bij stralend weer liepen de verenigingen mee aan de marswedstrijd door Duiven-Zuid. Het weer was die dag wel heel erg benauwd, waardoor er meer water verkocht werd dan bier. De volgende prijzen werden door ons behaald: Marcheren 2e Defileren 1e Vendelen senioren 1e Vendelen jeugd 2e Vendelen aspiranten 2e Drumfanfare 1e beste muziekkorps Crescendo Al met al een heel mooi concours dat niet snel vergeten zal worden! 29 en 30 september Het schuttersfeest begon zaterdagavond met het ophalen van koningspaar Harry en Mirjam Bruns bij het koningshuis aan de Zuiderlaan. Bij terugkomst in het schuttersgebouw werd direct na de vendelhulde begonnen met de feestavond m.m.v. Storm. Zondagmorgen stond het bogenbezoek op het programma. De weergoden werkten ook dit jaar weer prima mee het was een droge en mooie zonnige dag. Tijdens het bezoek bij bogen aan de Pannerdenseweg en de Oliemolen was de verzorging weer prima. Terug in het EMM gebouw, waar inmiddels de genodigden al een plaats hadden gevonden, werden de jubilarissen in het Ooyse zonnetje gezet met een welverdiende onderscheiding. Dit jaar hadden we de volgende jubilarissen: 25 jaar lid: Gerard Aleven, Hans van Alst, Huub Boerboom, Karin Damen-Nieuwenhuis, Ivo van Huet, Peter van Onna, Wim Sinderdinck en Jan Stronkman. 40 jaar lid: Henk Godschalk, Geert Jansen, Theo Sloot, Henk Welman en Hennie Wijnbergen. 50 jaar lid: Rien Aries, Henk Lentjes, Harry Staring. 60 jaar lid: Wim Luiking en Wim Wanders. Na deze huldigingen werd Gerrie ter Wiel tot erelid benoemd.

4 De uitslagen van de wedstrijden waren als volgt: Prijs Vogelschieten Vogelknuppelen Linker vleugel Jeroen ter Wiel Roos Wanders rechter vleugel Erik Derksen Thea Klutman Staart Erik Derksen Erika Staring Kop Rob ter Wiel Thea Klutman Romp Erik Derksen Erika Staring Prijs jeugd ringrijden Jeugd geweer Jeugd pistool 1e plaats Joery van Embden Brit Aleven Emma Zweers 2e plaats Jella Bezemer Mike Kruijs Jarrik v/d Berg 3 e plaats Mike Kruijs Emma Zweers Janne Teunissen Prijs 1e plaats 2e plaats Bogen Pannerdenseweg Oliemolen 6 oktober Zevenaar had dit jaar 525 jaar stadsrechten. De schutterijen van de gemeente Zevenaar hadden ter gelegenheid hiervan een Zevenaarse schuttersdag georganiseerd. De dag dreigde eerst letterlijk en figuurlijk in het water te vallen door de aanhoudende regen. Gelukkig hield het tegen de middag op met regenen en kwam er een zonnetje te voorschijn, waardoor het toch nog een zeer leuke middag werd. Alle schutterijen kwamen onder muzikale begeleiding van verschillende kanten om zich bij het gemeentehuis te verzamelen. Onder zeer grote belangstelling volgde een rondgang door het centrum. Terug op het raadhuisplein werden er verschillende demonstraties gegeven en kon men meedoen aan diverse schietwedstrijden waaronder de strijd om de titel: Koning van Zevenaar. 10 oktober Samen met de muziekverenigingen en schutterij St-Anna hebben wij ter gelegenheid van de opening van de St-Martinusschool een serenade gebracht. Nadien werd iedereen in de gelegenheid gesteld om de school te bezichtigen. 17 en 18 November Het was weer tijd voor de opening van het carnaval met een pronkzitting van de Toetenburgers. Dit jaar kwam onze penningmeester Peter Gertsen uit de hoge hoed als prins en ons kaderlid Wim Jansen als adjudant. Dit geeft wel weer aan dat er een goede samenwerking is tussen de Toetenburgers en EMM. 24 november Dit jaar was het optreden van de Vesterswalder Muzikanten met Vlado Kumpan maar 1 dag. Het was er echter niet minder druk om. Kortom het was een fantastische avond. 11 december. Tijdens de jaarvergadering kwamen o.a. de volgende zaken aan de orde: Het financiële verslag en het jaarprogramma voor 2013 werden doorgenomen. T.a.v. de bestuursverkiezing waren Jan Berendsen, Willy Staring en Erik Derksen aftredend en herkiesbaar. Na een schriftelijke stemming werden zij unaniem herkozen.

5 15 en 16 december In dit weekend hadden we weer een spectaculair optreden van de De Retteketet showband met hun prachtige kerstshow. Dat dit een erg populair evenement is, blijkt wel uit het feit dat het binnen 6 dagen uitverkocht was.

Jaargang 30 Nummer Voorjaar

Jaargang 30 Nummer Voorjaar Jaargang 30 Nummer 01-2013 Voorjaar Bestuur Bestuur/Redactie Verenigingsblad Schutterij Eendracht Maakt Macht Jaargang 30 Nummer 01-2013 VOORJAAR Sluitingsdatum kopie 2013-02: 14 Mei 2013 Voorzitter: Jan

Nadere informatie

Met ingang van 2014 bestaat het bestuur uit de volgende leden:

Met ingang van 2014 bestaat het bestuur uit de volgende leden: Jaarverslag 2014 Schutterij Onderling Genoegen Duiven. Nieuwjaarsbal: Op zaterdag 11 januari startte het kalenderjaar 2014 met de vijfde editie van het Nieuwjaarsbal. De band New Leaf stond op het podium

Nadere informatie

Jaargang 29 Nummer 01-2012 Voorjaar

Jaargang 29 Nummer 01-2012 Voorjaar Jaargang 29 Nummer 01-2012 Voorjaar Bestuur Bestuur/Redactie Verenigingsblad Schutterij Eendracht Maakt Macht Jaargang 29 Nummer 1-2012 VOORJAAR Sluitingsdatum kopie 2012-02: 8 mei 2012 Voorzitter: Jan

Nadere informatie

Jaargang 29 Nummer Jaarvergadering

Jaargang 29 Nummer Jaarvergadering Jaargang 29 Nummer 04-2012 Jaarvergadering Bestuur Bestuur/Redactie Verenigingsblad Schutterij Eendracht Maakt Macht Jaargang 29 Nummer 04-2012 JAARVERGADERING Sluitingsdatum kopie 2013-01: 26 Februari

Nadere informatie

Jaargang 32 Nummer 01-2015 Voorjaar

Jaargang 32 Nummer 01-2015 Voorjaar Jaargang 32 Nummer 01-2015 Voorjaar Bestuur Bestuur/Redactie Verenigingsblad Schutterij Eendracht Maakt Macht Jaargang 32 Nummer 01-2015 VOORJAAR Sluitingsdatum kopie 2015-02: 12 Mei 2015 Voorzitter: Jan

Nadere informatie

Jaargang 29 Nummer Kermis

Jaargang 29 Nummer Kermis Jaargang 29 Nummer 02-2012 Kermis Bestuur Bestuur/Redactie Verenigingsblad Schutterij Eendracht Maakt Macht Jaargang 29 Nummer 02-2012 KERMIS Sluitingsdatum kopie 2012-03: 27 Augustus 2012 Voorzitter:

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2009 SCHUTTERSGILDE ST. JAN BABBERICH

JAARVERSLAG 2009 SCHUTTERSGILDE ST. JAN BABBERICH JAARVERSLAG 2009 SCHUTTERSGILDE ST. JAN BABBERICH LEDENVERGADERING 4 februari 2010 1 Januari Het bestuur kwam op 6 januari bijeen voor de eerste vergadering van het jaar waarin als enige agendapunt de

Nadere informatie

Schuttersvizier. Verenigingsblad Schutterij E.M.M. Ooy-Zevenaar

Schuttersvizier. Verenigingsblad Schutterij E.M.M. Ooy-Zevenaar Schuttersvizier Verenigingsblad Schutterij E.M.M. Ooy-Zevenaar In deze editie: Jaarverslag 2018 Terugblik Retteketet Kersthow Kleintje Kermis Verslag boekpresentatie Ooy door de eeuwen heen Jaarprogramma

Nadere informatie

nummer 397, 29 juni 2018

nummer 397, 29 juni 2018 nummer 397, 29 juni 2018 Nieuw-s-Dijk wordt gratis huis aan huis bezorgd, tegelijk met Samen Onderweg of de Gabriël. Extra exemplaren liggen in de kantine van Sprinkhanen en in het boekenstalletje achter

Nadere informatie

Jaargang 31 Nummer 01-2014 Voorjaar

Jaargang 31 Nummer 01-2014 Voorjaar Jaargang 31 Nummer 01-2014 Voorjaar Bestuur Bestuur/Redactie Verenigingsblad Schutterij Eendracht Maakt Macht Jaargang 31 Nummer 01-2014 VOORJAAR Sluitingsdatum kopie 2014-02: 6 mei 2014 Voorzitter: Jan

Nadere informatie

Jaargang 30 Nummer 03-2013 Schuttersfeest

Jaargang 30 Nummer 03-2013 Schuttersfeest Jaargang 30 Nummer 03-2013 Schuttersfeest Bestuur Bestuur/Redactie Verenigingsblad Schutterij Eendracht Maakt Macht Jaargang 30 Nummer 03-2013 SCHUTTERSFEEST Sluitingsdatum kopie 2013-04: 18 november 2013

Nadere informatie

Jaargang 30 Nummer 02-2013 Kermis

Jaargang 30 Nummer 02-2013 Kermis Jaargang 30 Nummer 02-2013 Kermis Bestuur Bestuur/Redactie Verenigingsblad Schutterij Eendracht Maakt Macht Jaargang 30 Nummer 02-2013 KERMIS Sluitingsdatum kopie 2013-03: 03 september 2013 Voorzitter:

Nadere informatie

Jaargang 35 Nummer Voorjaar

Jaargang 35 Nummer Voorjaar Jaargang 35 Nummer 01-2018 Voorjaar Bestuur/Redactie Verenigingsblad Schutterij Eendracht Maakt Macht Jaargang 35 Nummer 01-2018 Voorjaar Sluitingsdatum kopie 2018-02: 16 april 2018 Bestuur Voorzitter:

Nadere informatie

Jaargang 33 Nummer Voorjaar

Jaargang 33 Nummer Voorjaar Jaargang 33 Nummer 01-2016 Voorjaar Bestuur/Redactie Verenigingsblad Schutterij Eendracht Maakt Macht Jaargang 33 Nummer 01-2016 VOORJAAR Sluitingsdatum kopie 2016-02: 1 Mei 2016 Bestuur Voorzitter: Jan

Nadere informatie

DJ Henk Pauwels. Historie koningen/koninginnen. schutterij De Eendracht Wehl

DJ Henk Pauwels. Historie koningen/koninginnen. schutterij De Eendracht Wehl Historie koningen/koninginnen Koningen / Koninginnen schutterij De Eendracht Wehl 2010 Appie Klaassen 2011 Jos Kraayvanger 2012 Henry Smeenk 2013 Rianne Boerstal Jos, Henry en Rianne mogen schieten tot

Nadere informatie

Jaargang 31 Nummer 04-2014 Jaarvergadering

Jaargang 31 Nummer 04-2014 Jaarvergadering Jaargang 31 Nummer 04-2014 Jaarvergadering Bestuur Bestuur/Redactie Verenigingsblad Schutterij Eendracht Maakt Macht Jaargang 31 Nummer 04-2014 JAARVERGADERING Sluitingsdatum kopie 2015-01: 23 Februari

Nadere informatie

Jaargang 35 Nummer Schuttersfeest

Jaargang 35 Nummer Schuttersfeest Jaargang 35 Nummer 03-2018 Schuttersfeest Bestuur/Redactie Verenigingsblad Schutterij Eendracht Maakt Macht Jaargang 35 Nummer 03-2018 Schuttersfeest Sluitingsdatum kopie 2018-04: 05 november 2018 Bestuur

Nadere informatie

De Schutterij telde op 31 december 2015 660 schutters en 25 aspirant-schutters.

De Schutterij telde op 31 december 2015 660 schutters en 25 aspirant-schutters. Jaarverslag 2015 Kerkstraat 9 6686 BS Doornenburg 0481-421820 secretaris@schutterijdoornenburg.nl www.schutterijdoornenburg.nl 1. Algemeen Middels dit jaarverslag wil het Bestuur van De Schutterij Gijsbrecht

Nadere informatie

Internet: www.schutterijemm.nl

Internet: www.schutterijemm.nl Verenigingsblad Schutterij Eendracht Maakt Macht. Jaargang 23 Nummer 3-2006 BESTUUR: Voorzitter: Henk Staring Slenterweg 13 523850 henkstaring@hetnet.nl Secretariaat: Fred Groenen Zuiderlaan 40 b 331141

Nadere informatie

Bestuur. Willy Staring Heilige Huisjes 34 6905 AB Ooy-Zevenaar T: 0316-332371 E: w.staring@hetnet.nl. Secretariaten:

Bestuur. Willy Staring Heilige Huisjes 34 6905 AB Ooy-Zevenaar T: 0316-332371 E: w.staring@hetnet.nl. Secretariaten: Bestuur Bestuur/Redactie Verenigingsblad Schutterij Eendracht Maakt Macht Jaargang 28 Nummer 1-2011 VOORJAAR Sluitingsdatum kopie 2-2011: 10 mei 2010 Voorzitter: Jan Berendsen Zuiderlaan 44 6905 AD Ooy-Zevenaar

Nadere informatie

Jaargang 34 Nummer Schuttersfeest

Jaargang 34 Nummer Schuttersfeest Jaargang 34 Nummer 03-2017 Schuttersfeest Bestuur/Redactie Verenigingsblad Schutterij Eendracht Maakt Macht Jaargang 34 Nummer 03-2017 Schuttersfeest Sluitingsdatum kopie 2017-04: 6 november 2017 Bestuur

Nadere informatie

Secretariaat: Fred Groenen Zuiderlaan 40 b 6905 AD Ooy-Zevenaar T: E: Externe Promotie en Schuttersvizier:

Secretariaat: Fred Groenen Zuiderlaan 40 b 6905 AD Ooy-Zevenaar T: E: Externe Promotie en Schuttersvizier: Bestuur Bestuur/Redactie Verenigingsblad Schutterij Eendracht Maakt Macht Jaargang 28 Nummer 2-2011 KERMIS Sluitingsdatum kopie 2011-03: 29 augustus 2011 Voorzitter: Jan Berendsen Zuiderlaan 44 6905 AD

Nadere informatie

Jaargang 32 Nummer Kermis

Jaargang 32 Nummer Kermis Jaargang 32 Nummer 02-2015 Kermis Bestuur/Redactie Verenigingsblad Schutterij Eendracht Maakt Macht Jaargang 32 Nummer 02-2015 KERMIS Sluitingsdatum kopie 2015-03: 12 Augustus 2015 Bestuur Voorzitter:

Nadere informatie

Jaargang 34 Nummer Voorjaar

Jaargang 34 Nummer Voorjaar Jaargang 34 Nummer 01-2017 Voorjaar Bestuur/Redactie Verenigingsblad Schutterij Eendracht Maakt Macht Jaargang 34 Nummer 01-2017 Voorjaar Sluitingsdatum kopie 2017-02: 17 april 2017 Bestuur Voorzitter:

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 HET SCHUTTERSGILDE ST. JAN, BABBERICH. Het jaar van Kringconcours De Liemers

JAARVERSLAG 2014 HET SCHUTTERSGILDE ST. JAN, BABBERICH. Het jaar van Kringconcours De Liemers JAARVERSLAG 2014 HET SCHUTTERSGILDE ST. JAN, BABBERICH Het jaar van Kringconcours De Liemers LEDENVERGADERING 5 februari 2015 1 Januari Geen bijzonderheden Februari De algemene jaarvergadering werd gehouden

Nadere informatie

Jaargang 33 Nummer Schuttersfeest

Jaargang 33 Nummer Schuttersfeest Jaargang 33 Nummer 03-2016 Schuttersfeest Bestuur/Redactie Verenigingsblad Schutterij Eendracht Maakt Macht Jaargang 33 Nummer 03-2016 Schuttersfeest Sluitingsdatum kopie 2016-04: 8 November 2016 Bestuur

Nadere informatie

nummer 390, 30 juni 2017

nummer 390, 30 juni 2017 nummer 390, 30 juni 2017 Nieuw-s-Dijk wordt gratis huis aan huis bezorgd, tegelijk met Samen Onderweg of de Gabriël. Extra exemplaren liggen in de kantine van Sprinkhanen en in het boekenstalletje achter

Nadere informatie

Jaargang 33 Nummer Najaar

Jaargang 33 Nummer Najaar Jaargang 33 Nummer 04-2016 Najaar Bestuur/Redactie Verenigingsblad Schutterij Eendracht Maakt Macht Jaargang 33 Nummer 04-2016 Najaar Sluitingsdatum kopie 2017-01: 31 Januari 2017 Bestuur Voorzitter: Jan

Nadere informatie

Jaargang 35 Nummer Kermis

Jaargang 35 Nummer Kermis Jaargang 35 Nummer 02-2018 Kermis Bestuur/Redactie Verenigingsblad Schutterij Eendracht Maakt Macht Jaargang 35 Nummer 02-2018 Kermis Sluitingsdatum kopie 2018-03: 27 augustus 2018 Bestuur Voorzitter:

Nadere informatie

nummer 383, 1 juli 2016

nummer 383, 1 juli 2016 nummer 383, 1 juli 2016 Nieuw-s-Dijk wordt gratis huis aan huis bezorgd, tegelijk met Samen Onderweg of de Gabriël. Extra exemplaren liggen in de kantine van Sprinkhanen en in het boekenstalletje achter

Nadere informatie

CARNAVALSVERENIGING. Hallo Timpkes en Timpkerinnekes.

CARNAVALSVERENIGING. Hallo Timpkes en Timpkerinnekes. Hallo Timpkes en Timpkerinnekes. Het zit erop voor een jaar en wij kunnen terug kijken op een geweldige carnaval. Voor ons is het telkens weer een feest om te zien met welk een enthousiasme iedereen bezig

Nadere informatie

Jaargang 32 Nummer 03-2015 Schuttersfeest

Jaargang 32 Nummer 03-2015 Schuttersfeest Jaargang 32 Nummer 03-2015 Schuttersfeest Bestuur/Redactie Verenigingsblad Schutterij Eendracht Maakt Macht Jaargang 32 Nummer 03-2015 SCHUTTERSFEEST Sluitingsdatum kopie 2015-04: 8 November 2015 Bestuur

Nadere informatie

Reglement Federatieve Evenementen Goedgekeurd tijdens de algemene ledenvergadering te Zevenaar d.d. 21 november 2013

Reglement Federatieve Evenementen Goedgekeurd tijdens de algemene ledenvergadering te Zevenaar d.d. 21 november 2013 Federatie van Gelderse schuttersgilden en schutterijen St. Hubertus Reglement Federatieve Evenementen Goedgekeurd tijdens de algemene ledenvergadering te Zevenaar d.d. 21 november 2013 Artikel 1 Federatief

Nadere informatie

Jaargang 30 Nummer 04-2013 Jaarvergadering

Jaargang 30 Nummer 04-2013 Jaarvergadering Jaargang 30 Nummer 04-2013 Jaarvergadering Bestuur Bestuur/Redactie Verenigingsblad Schutterij Eendracht Maakt Macht Jaargang 30 Nummer 04-2013 JAARVERGADERING Sluitingsdatum kopie 2014-01: 18 februari

Nadere informatie

Federatieve Schuttersdag

Federatieve Schuttersdag Federatieve Schuttersdag Uitslagen Jury-College Volgnummer Ident Vereniging Marcheren Defileren Senior Vendelen Junioren Vendelen Aspiranten totaal Overwaardering tota CONCOURS VAN: De Eendracht Nieuw

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2006 MUZIEKVERENIGING BOXTEL S HARMONIE

JAARVERSLAG 2006 MUZIEKVERENIGING BOXTEL S HARMONIE JAARVERSLAG 2006 MUZIEKVERENIGING BOXTEL S HARMONIE 1. Inleiding Het jaar 2006 is het eerste jaar waarin de harmonie dakloos is na de brand van 3 december 2005 bij Café De Kom. Uiteindelijk zijn er tijdelijke

Nadere informatie

Jaargang 34 Nummer Najaar

Jaargang 34 Nummer Najaar Jaargang 34 Nummer 04-2017 Najaar Bestuur/Redactie Verenigingsblad Schutterij Eendracht Maakt Macht Jaargang 34 Nummer 04-2017 Najaar Sluitingsdatum kopie 2018-01: 5 februari 2018 Bestuur Voorzitter: Jan

Nadere informatie

Koningschieten Kring Koning Rijk van Nijmegen de betuwe 2017 Esther Wolvers Schutterij EMM Kekerdom. Uitslag

Koningschieten Kring Koning Rijk van Nijmegen de betuwe 2017 Esther Wolvers Schutterij EMM Kekerdom. Uitslag Uitslagen Schiet Commissie Uitslag Koningschieten Kring Koning Rijk van Nijmegen de betuwe 2017 Esther Wolvers Schutterij EMM Kekerdom naam vereniging Kop (1e) > Willie Neijenhuis Schutterij Orde Eendracht

Nadere informatie

Schuttersvizier. Verenigingsblad Schutterij E.M.M. Ooy-Zevenaar

Schuttersvizier. Verenigingsblad Schutterij E.M.M. Ooy-Zevenaar Schuttersvizier Verenigingsblad Schutterij E.M.M. Ooy-Zevenaar In deze editie: Ledenvergadering 2019 Terugblik Kleintje Kermis Feestweekend 125 jaar Koningschieten Kermis Jaarprogramma 2019 Bestuur Voorzitter:

Nadere informatie

Reglement vendelwedstrijd

Reglement vendelwedstrijd Federatie van Gelderse schuttersgilden en schutterijen St. Hubertus Reglement vendelwedstrijd Goedgekeurd tijdens de algemene ledenvergadering te Zevenaar d.d. 24 maart 2011 (gewijzigd 24-11-2016) Artikel

Nadere informatie

Schuttersvizier. Verenigingsblad Schutterij EMM Ooy - Zevenaar. Jaargang 26 Nummer 1-2009 VOORJAARSNUMMER.

Schuttersvizier. Verenigingsblad Schutterij EMM Ooy - Zevenaar. Jaargang 26 Nummer 1-2009 VOORJAARSNUMMER. De natuur in huis vloeren natuursteen voor in- en exterieur gedenkstenen Handelsstraat 3, Zevenaar t. 0316 52 33 62, f. 0316 34 00 41 www.ariesnatuursteen.nl Schuttersvizier Jaargang 26 Nummer 1-2009 VOORJAARSNUMMER

Nadere informatie

Gildefeest St. Margaretha Aarle-Rixtel 2011.

Gildefeest St. Margaretha Aarle-Rixtel 2011. Gildefeest St. Margaretha Aarle-Rixtel 2011. Zondag 22 Mei JL gingen we met ons Gilde naar het Gildefeest in Aarle-Rixtel Wederom vertrokken we vanuit ons Skonne Bakel, weer met Traktor en wagen. De perdekar

Nadere informatie

Jaargang 34 Nummer Kermis

Jaargang 34 Nummer Kermis Jaargang 34 Nummer 02-2017 Kermis Bestuur/Redactie Verenigingsblad Schutterij Eendracht Maakt Macht Jaargang 34 Nummer 02-2017 Kermis Sluitingsdatum kopie 2017-03: 21 augustus 2017 Bestuur Voorzitter:

Nadere informatie

Internet:

Internet: Verenigingsblad Schutterij Eendracht Maakt Macht. Jaargang 23 Nummer 4-2006 BESTUUR: Voorzitter: Henk Staring Slenterweg 13 523850 henkstaring@hetnet.nl Secretariaat: Fred Groenen Zuiderlaan 40 b 331141

Nadere informatie

EINDUITSLAG kd RvNdB

EINDUITSLAG kd RvNdB Uitslagen Jury College EINDUITSLAG kd RvNdB 11-06-2017 13-6-2017 Bij het vendelen zijn er problemen geweest met het afspelen van de muziek Dit heeft geen invloed gehad op de beoordeling van het vendelen.

Nadere informatie

Sjöttennieuws Schuttersbond Juliana

Sjöttennieuws Schuttersbond Juliana Sjöttennieuws Schuttersbond Juliana GEZELLIG 3E BONDSFEEST BIJ SCHUTTERIJ SINT HUBERTUS BERINGE Vandaag, zondag 20 augustus 2017, was alweer het laatste bondsfeest van 2017. Onze schuttersvrienden van

Nadere informatie

CARNAVALSVERENIGING. Hallo Timpkes en Timpkerinnekes.

CARNAVALSVERENIGING. Hallo Timpkes en Timpkerinnekes. Hallo Timpkes en Timpkerinnekes. Het zit erop voor een jaar en wij kunnen terug kijken op een geweldige carnaval. Links en rechts werden wij voorzien van positieve en opbouwende kritiek dit zullen wij

Nadere informatie

Overzicht activiteiten MVSV in 2014

Overzicht activiteiten MVSV in 2014 Overzicht activiteiten MVSV in 2014 2014 Was voor MVSV het eerste volledige jaar dat we van ons nieuwe clubhuis en vaarwater konden genieten. Als club hebben we een goed jaar achter de rug met een aantal

Nadere informatie

Schutterij Onderling Genoegen Duiven

Schutterij Onderling Genoegen Duiven Schutterij Onderling Genoegen Duiven Koningspaar door het jaar heen Inhoudsopgave: Inleiding... 3 Algemene opmerkingen... 3 De eerste kermis als koning.... 4 De maandagmiddag.... 4 De maandagavond....

Nadere informatie

Heroprichting Schutterij van Amsterdam

Heroprichting Schutterij van Amsterdam Heroprichting Schutterij van Informatie t.b.v. bezoekende Schuttersgilden, Schutterijen en Vendelgroep 17-08-10 , 9 augustus 2010. Geacht bestuur, Hartelijk welkom op 12 september a.s. in bij de heroprichting

Nadere informatie

Jaargang 35 Nummer Najaar

Jaargang 35 Nummer Najaar Jaargang 35 Nummer 04-2018 Najaar Bestuur/Redactie Verenigingsblad Schutterij Eendracht Maakt Macht Jaargang 35 Nummer 04-2018 Najaar Sluitingsdatum kopie 2019-01: 28 januari 2019 Bestuur Voorzitter: Jan

Nadere informatie

Jaargang 31 Nummer Jubileumeditie. 24 mei JAAR E.M.M DOOR DE JAREN HEEN

Jaargang 31 Nummer Jubileumeditie. 24 mei JAAR E.M.M DOOR DE JAREN HEEN Jaargang 31 Nummer 02-2014 Jubileumeditie 24 mei 2014 120 JAAR Schutterij Eendracht Maakt Macht Ooy E.M.M DOOR DE JAREN HEEN Bestuur Bestuur/Redactie Verenigingsblad Schutterij Eendracht Maakt Macht Jaargang

Nadere informatie

Kringdag Montferland

Kringdag Montferland Kringdag Montferland 23-04-2017 Organisatie: St. Martinus Greffelkamp 3001 St. Martinus Greffelkamp klasse punten prijs Marcheren SB 141 1 Defileren SA 183 1 Vendelen klassiek senioren SA 20,5 1 Vendelen

Nadere informatie

SCHUTTERIJ B.U.B. Post: Postbus 125, 6573ZK Beek (Berg en Dal)

SCHUTTERIJ B.U.B. Post: Postbus 125, 6573ZK Beek (Berg en Dal) Beste schuttersvrienden, Het doet ons bijzonder deugd u te mogen verwelkomen op de Kringdag Rijk van Nijmegen-de Betuwe in Beek (Berg en Dal). Deze dag vindt plaats op zondag 11 juni 2017. In deze brief

Nadere informatie

Cecieleke CECIELEKE INTOCHT SINTERKLAAS. Nieuwsbulletin Fanfare St. Cecilia Herten 34 e jaargang nr. 10 woensdag 23 december 2015

Cecieleke CECIELEKE INTOCHT SINTERKLAAS. Nieuwsbulletin Fanfare St. Cecilia Herten 34 e jaargang nr. 10 woensdag 23 december 2015 Cecieleke Nieuwsbulletin Fanfare St. Cecilia Herten 34 e jaargang nr. 10 woensdag 23 december 2015 CECIELEKE Het jaar 2015 nadert zijn einde. De Kerstdagen staan voor de deur en daarmee een stuk gezelligheid.

Nadere informatie

Jaargang 32 Nummer Najaar

Jaargang 32 Nummer Najaar Jaargang 32 Nummer 04-2015 Najaar Bestuur/Redactie Verenigingsblad Schutterij Eendracht Maakt Macht Jaargang 32 Nummer 04-2015 NAJAAR Sluitingsdatum kopie 2016-01: 1 Februari 2016 Bestuur Voorzitter: Jan

Nadere informatie

Uitslagen. Schiet-Commissie

Uitslagen. Schiet-Commissie Uitslagen Schiet-Commissie Kringdag Achterhoek 28 Mei 2017 Wals Wieken en Milt Uitslag Koningschieten Kring Koning De Achterhoek 2017 Hein Simmens St Walburgisgilde Netterden naam vereniging Kop (1e)

Nadere informatie

Inschrijfformulieren Vrij Gildefeest

Inschrijfformulieren Vrij Gildefeest Inschrijfformulieren Vrij Gildefeest t.n.v Sint Joris Evenementen Gilde stichting Sint Oostelbeers Joris Gilde Oostelbeers 1381.86.006 Vrij Gildefeest 19 augustus 2012 Adres: Secretariaat St. Joris Oostelbeers

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2017 HET SCHUTTERSGILDE ST. JAN, BABBERICH. Het jaar van de jeugdkeizerin. LEDENVERGADERING 1 februari 2018

JAARVERSLAG 2017 HET SCHUTTERSGILDE ST. JAN, BABBERICH. Het jaar van de jeugdkeizerin. LEDENVERGADERING 1 februari 2018 JAARVERSLAG 2017 HET SCHUTTERSGILDE ST. JAN, BABBERICH Het jaar van de jeugdkeizerin. LEDENVERGADERING 1 februari 2018 Januari Het gedeelte van het bestuur is met partners aanwezig geweest bij de nieuwjaarsreceptie

Nadere informatie

Reglement vendelwedstrijd

Reglement vendelwedstrijd Federatie van Gelderse schuttersgilden en schutterijen St. Hubertus Reglement vendelwedstrijd Goedgekeurd tijdens de algemene ledenvergadering te Zevenaar d.d. 25 maart 2010. Artikel 1 Artikel 2 Artikel

Nadere informatie

Programma mini-feestweek 2017

Programma mini-feestweek 2017 Programma mini-feestweek 2017 Ter ere van de 50 e verjaardag van Koning Willem-Alexander Woensdag 26 april Muzikale foto-middag (met nieuwe foto s van oud-hagestein) Donderdag 27 april Koningsdag met o.a.

Nadere informatie

Zaterdag 16 september. Dinsdag 19 september. Zondag 17 september. Maandag 18 september

Zaterdag 16 september. Dinsdag 19 september. Zondag 17 september. Maandag 18 september Zaterdag 16 september Prijs- en koningschieten op de weide aan de Pannerdenseweg 14.00 uur Opening schutterskermis met het hijsen van de Nederlandse en de Doornenburgse vlag bij het 14.05 uur Vertrek Schutterij

Nadere informatie

Koepel Nederlandse Traditionele Schutters

Koepel Nederlandse Traditionele Schutters Erkenning traditioneel schieten en disciplines Met in acht neming van de artikel B 2.6 Schietsportdisciplines in de CWM van 5 juni 2018 erkent of reglementeert de KNTS het in wedstrijdverband beoefenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

JAARVERSLAG (clubjaar 52)

JAARVERSLAG (clubjaar 52) Secretariaat: Clublokaal: Thijs Geerlings Café Colé In de Haag 1 Donk 33 5768 HB Meijel 5768 XM Meijel Tel. 077 466 92 76 Tel. 077 466 18 73 thijsgeerlings@gmail.com k.coolen@onsbrabantnet.nl JAARVERSLAG

Nadere informatie

Sjöttennieuws OLS BIJ ST JOHANNES EN ST CLEMENS MERKELBEEK. Schuttersbond Juliana

Sjöttennieuws OLS BIJ ST JOHANNES EN ST CLEMENS MERKELBEEK. Schuttersbond Juliana Sjöttennieuws Schuttersbond Juliana OLS BIJ ST JOHANNES EN ST CLEMENS MERKELBEEK Zondag 2 juli was het weer tijd voor het grootste feest van de Limburgse schutterswereld. Dit keer mochten we het Oud Limburgs

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kansplus Gemert - Laarbeek - Boekel

Nieuwsbrief Kansplus Gemert - Laarbeek - Boekel Nieuwsbrief Kansplus Gemert - Laarbeek - Boekel Januari 2018 Jaargang 13 Nummer 1 Van de voorzitter De tijd gaat snel. Het nieuwe jaar 2018 is al weer twee weken oud. Vanaf deze plaats wil ik iedereen

Nadere informatie

Het Schuttersgilde. van Pannerden. Claudius Civilis

Het Schuttersgilde. van Pannerden. Claudius Civilis Het Schuttersgilde van Pannerden Claudius Civilis Regels aangaande het Koningschap (2018.) Ondergetekende verklaart dat hij/zij zich wil aanmelden voor het koningschot en dat hij/zij daarmee onderstaand

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

!"#$%&'()*+,-./0,12,3+45$6')',78$9:2;,

!#$%&'()*+,-./0,12,3+45$6')',78$9:2;, !"#$%&'()*+,-./0,12,3+45$6')',78$9:2;,, ((24(5,-?,(@#19,, A:#B#:C,2((#,3:#91D2,:2,((2C$E6B,D:"54*:#F:#5,!, "#!$%%&'%(!)*!%#+,-!)./0!12%$! '3!(+43#!567%13+5!3&!78&! 93(3-3,'3+5!+4&'!.:;..!88+!9,

Nadere informatie

digidiek nummer 387, 10 februari 2017

digidiek nummer 387, 10 februari 2017 nummer 387, 10 februari 2017 Nieuw-s-Dijk wordt gratis huis aan huis bezorgd, tegelijk met Samen Onderweg of de Gabriël. Extra exemplaren liggen in de kantine van Sprinkhanen en in het boekenstalletje

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2005 SCHUTTERSGILDE ST. JAN BABBERICH

JAARVERSLAG 2005 SCHUTTERSGILDE ST. JAN BABBERICH JAARVERSLAG 2005 SCHUTTERSGILDE ST. JAN BABBERICH LEDENVERGADERING 2 februari 2006 1 JAARVERSLAG 2005 SCHUTTERSGILDE St. JAN-BABBERICH Het jaar 2005 stond voor het Gilde in het teken van de voortzetting

Nadere informatie

Sjöttennieuws Schuttersbond Juliana

Sjöttennieuws Schuttersbond Juliana Sjöttennieuws Schuttersbond Juliana 3 de Bondsfeest Koninklijke Schuttersgilde St.Lambertus Helden De dag begon vroeg voor de schutters. We hadden het afscheidsfeest bij Sint Lambertus te Helden van de

Nadere informatie

Bondsschuttersfeest St. Willibrordus Obbicht 23 juni 2013

Bondsschuttersfeest St. Willibrordus Obbicht 23 juni 2013 Bondsschuttersfeest St. Willibrordus Obbicht 23 juni 2013 In het weekend van 21 t/m 23 juni 2013 werd in Obbicht het derde bondsfeest gevierd van schuttersbond Eendracht Born Echt eo. Schutterij St. Willibrordus

Nadere informatie

nummer 385, 21 oktober 2016

nummer 385, 21 oktober 2016 nummer 385, 21 oktober 2016 Nieuw-s-Dijk wordt gratis huis aan huis bezorgd, tegelijk met Samen Onderweg of de Gabriël. Extra exemplaren liggen in de kantine van Sprinkhanen en in het boekenstalletje achter

Nadere informatie

Het Schuttersgilde. van Pannerden. Claudius Civilis

Het Schuttersgilde. van Pannerden. Claudius Civilis Het Schuttersgilde van Pannerden Claudius Civilis Huishoudelijk reglement (Versie 7) 1 Artikel 1 Verenigingsjaar (Aangenomen tijdens ledenvergadering van 25-05-2012) 1.0 Verenigingsjaar Het verenigingsjaar

Nadere informatie

Zoals elk jaar hebben we als Ouderraad weer zeer leuke activiteiten georganiseerd die we kort toelichten.

Zoals elk jaar hebben we als Ouderraad weer zeer leuke activiteiten georganiseerd die we kort toelichten. Jaarverslag schooljaar 2015-2016 Ouderraad b.s. Ondersteboven 15 september 2016 1. Inhoudelijk jaarverslag: onze activiteiten Zoals elk jaar hebben we als Ouderraad weer zeer leuke activiteiten georganiseerd

Nadere informatie

voorrondes Burgerkoning(in) 2016

voorrondes Burgerkoning(in) 2016 5 mei 2016 nr 17 Beste Gildebroeders, Gildezusters, Verwanten en eenieder die het HKG een warm hart toedraagt, Er is enige tijd verstreken sinds de vorige Nieuwsflits, maar dit heeft zo zijn redenen. t

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging. De Boomgaard Braamt 2013-2014

Jaarverslag Oudervereniging. De Boomgaard Braamt 2013-2014 Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt 2013-2014 1 Inhoud Samenstelling bestuur... 4 Jaarvergadering... 4 Activiteiten Oudervereniging...4 Communicatie en overleg... 4 Dag van de leraar... 5 Kinderboekenweek...

Nadere informatie

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken Aanwezig: 43 leden. Notulen 79 ste Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering Scheidsrechtersvereniging, 13 april 2015 Genodigden: VCN, COVS Oost, Servicegebied Midden en zustervereniging COVS Winterswijk e.o.

Nadere informatie

nummer 393, 8 december 2017

nummer 393, 8 december 2017 nummer 393, 8 december 2017 Nieuw-s-Dijk wordt gratis huis aan huis bezorgd, tegelijk met Samen Onderweg of de Gabriël. Extra exemplaren liggen in de kantine van Sprinkhanen en in het boekenstalletje achter

Nadere informatie

Jubilaris Herman Bouwmans 40 jaar Gildebroeder.

Jubilaris Herman Bouwmans 40 jaar Gildebroeder. Jubilaris Herman Bouwmans 40 jaar Gildebroeder. 4 Juni: vierden 2 Gildebroeders hun jubileum, Marius Sleegers Staande Deken 60 jaar en Herman Bouwmans Zilverdrager 40 jaar. Ons Gilde ging om 11.45 uur

Nadere informatie

Jaarverslag. 2013 40 jarig jubileum. Mc Flying Boetoe. MC Flying Boetoe

Jaarverslag. 2013 40 jarig jubileum. Mc Flying Boetoe. MC Flying Boetoe Jaarverslag Mc Flying Boetoe 2013 40 jarig jubileum MC Flying Boetoe Nieuwjaarsreceptie 6 januari 2012 Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 6 januari was er een korte terugblik op het motorsport seizoen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief maart 2016 Beste Thialffer, Het kan nog net voordat we allemaal gaan genieten van een heerlijke clubavond op de Leemputten. Ik ga er van uit dat we met velen zullen zijn aankomende vrijdagavond.

Nadere informatie

Boekje 06 Seizoen 2014-2015 03 februari 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl

Boekje 06 Seizoen 2014-2015 03 februari 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Boekje 06 Seizoen 2014-2015 03 februari 2015 Dagelijks Bestuur Voorzitter Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Secretaris Giel van der Leest 06-41600402 secretaris@rksvcito.nl Penningmeester

Nadere informatie

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Inloopavond / open school Dit jaar waren wij weer aanwezig op de inloopavond en hebben ons daar gepresenteerd om u en andere ouders enthousiast

Nadere informatie

PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013

PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013 PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013 De organisatie van Schalkhaar Life! is trots u het prachtige programma voor 2013 bekend te kunnen maken. We hopen ook dit jaar weer dat dit spetterende programma

Nadere informatie

Agenda van januari. februari

Agenda van januari. februari Agenda van 2018 januari Activiteit: Nieuwjaarsreceptie schutterij St. Sebastianusgilde Datum: Zaterdag 06 Januari 2018 17.00 uur Gildehuis Oosderweg Activiteit: Nieuwjaarsconcert Zank met Harmonie Crescendo

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering Schutterij Onderling Genoegen maandag 3 februari 2014

Verslag Algemene Ledenvergadering Schutterij Onderling Genoegen maandag 3 februari 2014 pagina 1 verslag: jv-2014 Verslag Algemene Ledenvergadering Schutterij Onderling Genoegen maandag 3 februari 2014 Aanwezig waren: 49 leden en het bestuur Afwezig m.k. waren: 18 leden te weten: Alfred Spaan,

Nadere informatie

Met de veteranen een weekend naar

Met de veteranen een weekend naar Met de veteranen een weekend naar We vertrokken vrijdag 17 mei om 16:00 van het chalet om de vlieger vanaf Charleroi te nemen. Daar aangekomen namen we onze traditionele doop Aan boord waren er geen rode

Nadere informatie

Nieuwsbrief park Sonsbeek te Arnhem (op het vlot bij Brasserie de Boerderij)

Nieuwsbrief park Sonsbeek te Arnhem (op het vlot bij Brasserie de Boerderij) Nieuwsbrief 2 2014 Concerten Zondag 22 juni; De Brink (cultureel centrum) Stationsplein 12 te Zelhem Aanvang: 15.30 uur Zondag 13 juli; te gast bij de Leemkeulers in Bemmel Zondag 24 augustus; Aanvang:

Nadere informatie

Wegens het gezegde: wat in Arnsberg gebeurt, blijft in Arnsberg zijn de personen op de foto onherkenbaar gemaakt!!

Wegens het gezegde: wat in Arnsberg gebeurt, blijft in Arnsberg zijn de personen op de foto onherkenbaar gemaakt!! ARNSBERG 2017 Op vrijdag 30 juni was het weer zover, het weekendje Arnsberg werd om 19.00 uur aangevangen. Met 4 personen reden we naar het Landsberger hof in Arnsberg. De bedoeling was dat we 1 of 2 glaasjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 2015. Agenda. zaterdag 14 maart, Krajovjanka, zaal Leanzo Helenaveenseweg 5, 5985 NK Grashoek aanvang: 19.45 uur

Nieuwsbrief 1 2015. Agenda. zaterdag 14 maart, Krajovjanka, zaal Leanzo Helenaveenseweg 5, 5985 NK Grashoek aanvang: 19.45 uur Nieuwsbrief 1 2015 Agenda zaterdag 14 maart, Krajovjanka, zaal Leanzo Helenaveenseweg 5, 5985 NK Grashoek aanvang: 19.45 uur zaterdag 28 maart, Voorjaarsconcert Zalencentrum Staring, Zevenaar aanvang:

Nadere informatie

Weekend bij de Gaaischieters in Zeeland 8 tot 10 juli 2016

Weekend bij de Gaaischieters in Zeeland 8 tot 10 juli 2016 Weekend bij de Gaaischieters in Zeeland 8 tot 10 juli 2016 Vrijdagmiddag 8 juli 2016 rijden we rond 15.00 uur richting Zeeland. Westkapelle om precies te zijn. Rond 18.15 uur aangekomen in hotel de Valk,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 4 Oktober 2016

Nieuwsbrief nummer 4 Oktober 2016 Nieuwsbrief nummer 4 Oktober 2016 Beste leden, Het tennisseizoen van 2016 zit er bijna op. Toch wordt er nog op ons tennispark druk getennist op de maandagochtend door de koffie tossers. Ook is er begonnen

Nadere informatie

4e GKB 2016 <> 6/9 Januari De Roos Duiven Algemeen winnaar met diopter Glenn Witjes E.M.M. Giesbeek

4e GKB 2016 <> 6/9 Januari De Roos Duiven Algemeen winnaar met diopter Glenn Witjes E.M.M. Giesbeek Ere Klasse 4e GKB 2016 6/9 Januari 2016 - De Roos Duiven Algemeen winnaar met diopter Glenn Witjes E.M.M. Giesbeek A klasse MD 199 11 1 Ellie Duis Vrouw St. Martinus Dichteren ERE 196 8 2 Wim Thüss

Nadere informatie

Ondersteuningscommissie Kringdag UITSLAGEN KRINGDAG 2015. Sint-Jorisgilde. Berlicum 5 juli 2015

Ondersteuningscommissie Kringdag UITSLAGEN KRINGDAG 2015. Sint-Jorisgilde. Berlicum 5 juli 2015 Ondersteuningscommissie Kringdag UITSLAGEN KRINGDAG 2015 Sint-Jorisgilde Berlicum Secretariaat: J.C. Schakenraad - Abt van de Venstraat 30-5473 DC - Heeswijk-Dinther Tel. 0413-21 23 63 E-mail:j.c.schakenraad@home.nl

Nadere informatie

nummer 380, 29 januari 2016

nummer 380, 29 januari 2016 nummer 380, 29 januari 2016 Nieuw-s-Dijk wordt gratis huis aan huis bezorgd, tegelijk met Samen Onderweg of de Gabriël. Extra exemplaren liggen in de kantine van Sprinkhanen en in het boekenstalletje achter

Nadere informatie

Sint Joris Gilde Berlicum. Presentatie Commissie Toekomst

Sint Joris Gilde Berlicum. Presentatie Commissie Toekomst Sint Joris Gilde Berlicum Presentatie Commissie Toekomst 18-05-2011 Op de najaarsvergadering van 18 oktober 2010 is de Commissie Toekomst in het leven geroepen. Deze commissie gaat zich inzetten om een

Nadere informatie

Sjöttennieuws. Schuttersbond Juliana. 1 ste Bondsfeest t Zandakkergilde St. Jan Venray

Sjöttennieuws. Schuttersbond Juliana. 1 ste Bondsfeest t Zandakkergilde St. Jan Venray Sjöttennieuws Schuttersbond Juliana 1 ste Bondsfeest t Zandakkergilde St. Jan Venray Zondag 17 mei 2015 was het eerste bondsfeest van dit jaar en werd georganiseerd door schutterij t Zandakkergilde Venray.

Nadere informatie