R.K. Basisschool Dr. Ariëns A. Brouwerstraat 4 Postbus AC HAAKSBERGEN E mail:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "R.K. Basisschool Dr. Ariëns A. Brouwerstraat 4 Postbus AC HAAKSBERGEN E mail:"

Transcriptie

1 R.K. Basisschool Dr. Ariëns A. Brouwerstraat 4 Postbus AC HAAKSBERGEN E mail: info@arienshbg.nl Januari 2017 MEDEDELINGEN Veranderingen voor de kleutergroep: Enkele opmerkingen vooraf: Elk jaar krijg je op grond van het aantal kinderen een vergoeding van de Rijksoverheid. Voor de scholen binnen ons bestuur geldt een gemiddelde groepsgrootte van 25. Bij dat aantal kun je zorgen voor een sluitende begroting. Het gaat dus om een gemiddelde. Als sommige groepen kleiner zijn, dan kan het niet uitblijven dat er ook groepen ontstaan van 30 of zelfs meer kinderen. Gezien het aantal aanmeldingen wisten we dat groep 1 / 2 gaandeweg het schooljaar groot zou worden. Door de komst van nieuwe gezinnen in de wijk is het aantal nieuwe kinderen hoger geworden dan we vooraf konden inschatten. Helaas worden de gelden vanuit de Rijksoverheid gebaseerd op het aantal kinderen dat tijdens de teldatum in oktober aanwezig is. Daarvan is ook de personele formatie afhankelijk. Het is voor ons dus helaas niet mogelijk extra personeel te betalen. Mede omdat we al enkele jaren te maken hebben met leegstand (en leegstand kost altijd geld) is het al bijna niet mogelijk een sluitende begroting te krijgen. Meer personeel aanstellen is dus niet mogelijk. Hoe gaan we verder met de snelgroeiende kleutergroep: Natuurlijk willen we voldoende aandacht kunnen besteden aan de kinderen uit de kleutergroep. Gezien het gegeven dat we geen financiële middelen hebben om extra personeel te kunnen aanstellen, hebben we intern moeten zoeken naar oplossingen en dat was geen eenvoudige opgave. Om midden in het schooljaar alle groepen van de school anders samen te stellen leek ons niet de juiste weg, omdat zoiets voor erg veel onrust kan zorgen. We hebben dus gekeken naar de mogelijkheden om binnen groep 1 / 2 zelf veranderingen door te voeren om voldoende aandacht aan de kinderen te besteden. We hebben na rijp beraad net het hele schoolteam gekozen voor onderstaande aanpassingen: Het oude overblijflokaal wordt ook ingericht voor het onderwijs aan kleuters. Met ingang van maandag 6 februari gaan twaalf leerlingen uit groep 1-2 naar dat lokaal en krijgen op maandag-, dinsdag- en donderdagochtend les van juffrouw Annette Waanders, die nu ook al werkzaam is in de kleutergroep.

2 Wij hebben dit schooljaar vier middagen gereserveerd voor extra ondersteuning aan kinderen. Op twee middagen is er ruimte voor leerlingen die extra hulp nodig hebben, de andere twee middagen zijn bestemd voor de plusleerlingen. Vanaf 6 februari blijven daar nog twee middagen van over. De andere middagen gaat juffrouw Cindy Beunk, op dinsdagmiddag en donderdagmiddag les geven aan deze groep. Op maandagmiddag gaat onze onderwijs-ondersteunster Ria Modderkolk hand- en spandiensten verlenen in de kleutergroep. De overige dagen: Zoals in de schoolgids vermeld staat, hebben de leerlingen van groep 1A, de instroomleerlingen, alle woensdagen vrij van school. Daardoor is de groep iets minder groot. Op vrijdag zijn de kinderen allemaal bij elkaar in de groep. Tot slot: Juffrouw Marga Nibbelink is de hoofdverantwoordelijke voor het lesprogramma en zal de gesprekken met de ouders blijven voeren. Door het splitsen van de groep zoals boven vermeld is er sprake van kleinere groepen en krijgen de kinderen meer aandacht. Het spreekt voor zich dat er van enige gewenning sprake zal zijn, maar de ervaring leert dat kinderen daarin over het algemeen snel hun weg vinden. Wij gaan ervan uit dat we door bovengenoemde constructie de kinderen meer passend onderwijs kunnen bieden. Tevredenheidsonderzoek Eén keer in de twee jaar wordt er een oudertevredenheidsonderzoek gedaan. Het onderzoek vindt in opdracht van Stichting Keender plaats onder alle ouders van de school. Doel van het onderzoek: Het doel van het onderzoek is te achterhalen wat u van de school vindt. Er wordt onder meer gevraagd wat u vindt van het onderwijs, de algemene ontwikkeling van uw kind op school, de communicatie, de voorzieningen en de sfeer. Als wij weten wat ouders van de school vinden kunnen wij gericht werken aan de verbetering van de kwaliteit. Werkwijze: U krijgt op maandag 30 januari van DUO Onderwijsonderzoek per een uitnodiging om een online vragenlijst in te vullen. In deze vindt u een link waarmee u automatisch in het beginscherm van de vragenlijst terecht komt. Het invullen van de vragenlijst neemt circa 10/15 minuten in beslag.

3 Vragenlijst: De vragenlijst bestaat voornamelijk uit stellingen die u kunt beantwoorden met de volgende mogelijkheden: Helemaal mee oneens, Mee oneens, Niet mee eens, niet mee oneens, Mee eens en Helemaal mee eens. We willen u verzoeken de vragen zo openhartig mogelijk te beantwoorden, gebaseerd op uw eigen ervaringen. Privacy: DUO Onderwijsonderzoek garandeert de privacy van alle ouders. Uw ingevulde antwoorden in de vragenlijst gaan rechtstreeks naar DUO Onderwijsonderzoek en zij zullen het bestand met de antwoorden van alle ouders nooit aan ons afstaan. Bovendien zorgt DUO Onderwijsonderzoek ervoor dat in het rapport individuele ouders niet herkenbaar zijn. Uw antwoorden komen in geen geval direct bij ons, de stichting of anderen terecht. U kunt de vragen dan ook zonder terughoudendheid beantwoorden. Mocht u vragen hebben over het onderzoek, dan staat Chris Roerdink (de projectleider van DUO Onderwijsonderzoek) of een collega u graag te woord: U kunt ook een sturen naar to@duoonderwijsonderzoek.nl. Met het invullen van de vragenlijst laat u uw stem horen en levert u een constructieve bijdrage aan onze school. Alvast bedankt voor uw medewerking! Rapporten en Gesprekken In de week voorafgaand aan de voorjaarsvakantie (de week van 20 tot en met 24 februari), zijn er weer oudergesprekken. Deze gesprekken gaan voornamelijk over de vorderingen op leergebied. De kinderen uit de groepen 2 tot en met 8 zijn bij die gesprekken aanwezig. De kinderen uit groep 1 komen niet mee. De ervaring heeft geleerd dat het voor deze kinderen niet zo zinvol bleek om ze bij de gesprekken te betrekken. Het is de laatste jaren voorgekomen dat de ouderavonden voor de leerlingen van groep 8 naar een andere datum werden verplaatst. Dit in verband met het schooladvies en de eindadvisering met betrekking tot het voortgezet onderwijs. De ouders en de leerlingen uit groep 8 krijgen van de leerkracht informatie over de data van de gesprekken. Het rapport gaat mee op donderdag 16 februari. De ouders kunnen in de week voorafgaand aan de gesprekken de intekenlijsten op school invullen.

4 Tafels oefenen in groep 4 In groep 4 zijn wij al heel druk geweest met het leren van de tafels. Vanaf nu kunnen wij een tafeldiploma krijgen. Dit willen wij heel erg graag! Voor het tafeldiploma moeten wij de tafels van 1, 2, 3, 4, 5 en 10 heel goed kennen. Willen de papa s en mama s van de kinderen van groep 4 goed gaan oefenen met de kinderen? Dan is onze stickerkaart straks helemaal vol en krijgen wij een mooi diploma! Groep 3 naar het theater Deze week hebben de kinderen van groep 8 een theatervoorstelling bezocht. Twee kinderen hebben het volgende verhaaltje op papier gezet: We waaren dinsdag naar de kapen geweest De ezel is koel en grapeg en het is zieleg Maar het is ook leuk. Dit is ge maakt door Cato en nikki.

5 Foto s op de groepspagina s Elke groep plaatst op onze website onder het tabblad groepen informatie en foto s over activiteiten in en buiten de groep. Ga nu naar onze website om deze groepspagina s te bekijken.

R.K. Basisschool Dr. Ariëns A. Brouwerstraat 4 Postbus AC HAAKSBERGEN E mail:

R.K. Basisschool Dr. Ariëns A. Brouwerstraat 4 Postbus AC HAAKSBERGEN E mail: R.K. Basisschool Dr. Ariëns A. Brouwerstraat 4 Postbus 119 7480 AC HAAKSBERGEN 053-5722012 E mail: info@arienshbg.nl WWW.arienshbg.nl Maart 2017 MEDEDELINGEN/NIEUWSBRIEF Personele zaken In week 15, de

Nadere informatie

Bij de hoofdingang staat inmiddels het mediatorenbord. Hierop is te zien welke kinderen er welke dag als mediator optreden.

Bij de hoofdingang staat inmiddels het mediatorenbord. Hierop is te zien welke kinderen er welke dag als mediator optreden. NIEUWSBRIEF Nummer 3 Oktober-november 2018 Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. De donkere dagen naderen en we moeten weer allemaal rekening houden met de wintertijd.

Nadere informatie

R.K. Basisschool Dr. Ariëns A. Brouwerstraat 4 Postbus AC HAAKSBERGEN E mail:

R.K. Basisschool Dr. Ariëns A. Brouwerstraat 4 Postbus AC HAAKSBERGEN E mail: R.K. Basisschool Dr. Ariëns A. Brouwerstraat 4 Postbus 119 7480 AC HAAKSBERGEN 053-5722012 E mail: info@arienshbg.nl WWW.arienshbg.nl December 2016 MEDEDELINGEN Werkdag team Op woensdag 14 december hebben

Nadere informatie

7556 WS Hengelo T:

7556 WS Hengelo   T: Nieuwsbrief november 2018 Wilbertschool Ruysdaelstraat 45 7556 WS Hengelo directie.wilbertschool@primatohengelo.nl www.wilbertschool.nl T:074-2914499 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief

Nadere informatie

Na de sponsorloop kunnen de kinderen het geld ophalen en inleveren op woensdag, donderdag of vrijdag.

Na de sponsorloop kunnen de kinderen het geld ophalen en inleveren op woensdag, donderdag of vrijdag. R.K. Basisschool Dr. Ariëns A. Brouwerstraat 4 Postbus 119 7480 AC HAAKSBERGEN 053-5722012 E mail: info@arienshbg.nl www.arienshbg.nl JUNI 2018 MEDEDELINGEN/NIEUWSBRIEF Informatie / data Dinsdag 19 juni

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Bedankt allemaal! Anita Verweij Schoolleider

[Geef de titel van het document op] Bedankt allemaal! Anita Verweij Schoolleider [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief 1 KBS De Kameleon juni 016 1 Oog voor talent Leerlingenraad Afgelopen woensdag kwamen kinderen uit de groepen 5, 6 en 7 voor het eerst bijeen voor de leerlingenraad.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - februari 2017

Nieuwsbrief 6 - februari 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 6 - februari 2017 Agenda Agenda februari Agenda maart 6 Werkochtend

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Studiedag voor de leerkrachten. Anita Verweij Schoolleider

[Geef de titel van het document op] Studiedag voor de leerkrachten. Anita Verweij Schoolleider [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief 0 KBS De Kameleon 9 juni 016 1 Studiedag voor de leerkrachten Morgen zijn alle kinderen vrij, maar de leerkrachten gaan lekker naar school. Zij hebben een

Nadere informatie

3. PRAKTISCHE INFORMATIE

3. PRAKTISCHE INFORMATIE 3. PRAKTISCHE INFORMATIE 3.1 Schooltijden/vakanties/vrije dagen (dagdelen) Schooltijden/Continurooster Schooltijden: Met ingang van het schooljaar 2016-2017 hebben we een vijf gelijke dagen continurooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart Nummer 7

Nieuwsbrief maart Nummer 7 Nieuwsbrief maart Nummer 7 NIEUWSBRIEF Beste ouders / verzorgers, Gezonde school Wij zijn op Dynamica XL bezig met het verwerven en behouden van de certificaten Voeding en Bewegen en Sport. Tevens heeft

Nadere informatie

R.K. Basisschool Dr. Ariëns A. Brouwerstraat 4 Postbus AC HAAKSBERGEN E mail:

R.K. Basisschool Dr. Ariëns A. Brouwerstraat 4 Postbus AC HAAKSBERGEN E mail: R.K. Basisschool Dr. Ariëns A. Brouwerstraat 4 Postbus 119 7480 AC HAAKSBERGEN 053-5722012 E mail: info@arienshbg.nl WWW.arienshbg.nl Februari 2016 MEDEDELINGEN Onze school en Taal Op de website van onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 november 2018

Nieuwsbrief 26 november 2018 Nieuwsbrief 26 november 2018 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Studiedag 21 november Vorige week hebben

Nadere informatie

Het oudertevredenheidsonderzoek Het onderzoek vindt plaats onder alle ouders. Nieuwsbrief van basisschool De Kwikstaart Uithoorn

Het oudertevredenheidsonderzoek Het onderzoek vindt plaats onder alle ouders. Nieuwsbrief van basisschool De Kwikstaart Uithoorn De Kwikflits Nieuwsbrief van basisschool De Kwikstaart Uithoorn 24e jaargang, nummer 27 3 april 2019 Website: www.dekwikstaart.nl E-mail school: info@dekwikstaart.nl Kopij: marion@dekwikstaart.nl Agenda

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam   T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Vrijdag 22 maart 2019 Rapport 1 mee naar huis Zondag 24 maart

Nadere informatie

Groepen 5 Concertgebouw; Het Grote Zaal Concert Vrijdag 27 januari Weeksluiting groep 1-2a. Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur - 9.

Groepen 5 Concertgebouw; Het Grote Zaal Concert Vrijdag 27 januari Weeksluiting groep 1-2a. Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur - 9. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 januari 2017 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 17 januari Groep 1-2b naar Saenden

Nadere informatie

Vakantie 2013. Vakantie 2014. Zomervakantie. Omgaan met elkaar. Vrijdag 19 juli vrij Maandag 22 juli start zomervakantie

Vakantie 2013. Vakantie 2014. Zomervakantie. Omgaan met elkaar. Vrijdag 19 juli vrij Maandag 22 juli start zomervakantie Hofbode 21-2 Juli 2013 Vakantie 2013 Herfstvakantie 21 oktober t/m 25 oktober Kerstvakantie 23 december t/m 3 januari Vakantie 2014 Voorjaarsvakantie 17 februari t/m 21 februari Pasen + meivakantie 18

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 27 juni Nr 38. Jaargang 28

Het Jozef Journaal   datum: 27 juni Nr 38. Jaargang 28 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 27 juni 2017 Nr 38 Jaargang 28 Van de directie Het schooljaar is bijna afgelopen. Gisterenavond is de laatste MR vergadering van dit schooljaar

Nadere informatie

Basisschool klinkers schooljaar 12 nummer juni 2018

Basisschool klinkers schooljaar 12 nummer juni 2018 Basisschool klinkers schooljaar 12 nummer 19 25 juni 2018 Afscheid De laatste schoolweek zal in het teken staan van afscheid nemen. In de groepen zal afscheid genomen worden van de kinderen en leerkrachten

Nadere informatie

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave Schoolnieuws schoolweek 11: vrijdag 18 nov. 2016 Schoenendoosactie Maandag worden de versierde schoenendozen opgehaald. Heel fijn hoe iedereen zijn of haar bijdrage levert! Dus a.s. maandagmorgen is er

Nadere informatie

SINNICH NIJS. Nummer 117 Datum: 17 juni 2014

SINNICH NIJS. Nummer 117 Datum: 17 juni 2014 SINNICH NIJS Nummer 117 Datum: 17 juni 2014 Feestwein Sinnehonk op glad ijs. Er is een lange periode met man en macht aan de Feestwein gewerkt. Het resultaat mocht er dan ook zijn. Ouders: heel erg bedankt

Nadere informatie

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen 23 e jaargang, nr. 17 29-01-2016 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Schaken Op woensdag 17 februari zal De Schoener met een team meedoen aan het schoolschaaktoernooi, dat op die middag in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media Nieuwsbrief 5 25 oktober 2018 Belangrijke data: 26 oktober Halloween Kromstraat 29 oktober Schema oudergesprekken in centrale hal (gr. 1 t/m 7) 29 oktober Informatieavond VO groepen 7 en 8, 19.30 uur 31

Nadere informatie

Bs Laetare NIEUWSBRIEF FEBRUARI CONTINUROOSTER

Bs Laetare NIEUWSBRIEF FEBRUARI CONTINUROOSTER NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2019 Bs Laetare www.bslaetare.nl CONTINUROOSTER Op maandag 14 januari hebben diverse geledingen gepraat over de invulling van het continurooster wat ingaat in het schooljaar 2019-2020

Nadere informatie

februari 2019 Januari Ouderavond veilig online op College de Brink / Laren

februari 2019 Januari Ouderavond veilig online op College de Brink / Laren Nieuwsbrief februari 2019 Januari wo 30 Ouderavond veilig online op College de Brink / Laren Februari di 5 vr 8 vr 15 ma 18 t/m vr 22 Voorstelling concertgebouw gr 7-8 (8.15 uur op school) Kijkochtend

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Groepsverdeling en formatie Voor in de agenda. Maandag 18 juni: - groepen 8 schoolkamp. Donderdag 21 juni

Groepsverdeling en formatie Voor in de agenda. Maandag 18 juni: - groepen 8 schoolkamp. Donderdag 21 juni Hele kindcentrum Surveilleren tussen de middag Tijdens de middagpauzes van de onderbouw en bovenbouw krijgt de ambulante leerkracht uitstekende ondersteuning van een aantal ouders bij het surveilleren

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 10 september Informatieavond Rots en Water voor ouders van kinderen in groep 7/8 13 september Training Rots en

Nadere informatie

Receptie om het schooljaar in te luiden

Receptie om het schooljaar in te luiden Nieuwsbrief 1 ( 8 september 2017) Beste ouders, Het schooljaar 2017 2018 is gestart. Op De Borgh hebben in het team veel nieuwe leerkrachten mogen verwelkomen. Samen gaan we er weer een fantastisch jaar

Nadere informatie

Krabbel. Nieuws uit de MR. Jarigen. Datum Naam Leeftijd Groep. Winterschoonmaak. Nieuws uit de bouwen. Suggestie Goed Doel? Nummer 17, 16 januari 2015

Krabbel. Nieuws uit de MR. Jarigen. Datum Naam Leeftijd Groep. Winterschoonmaak. Nieuws uit de bouwen. Suggestie Goed Doel? Nummer 17, 16 januari 2015 Jarigen Winterschoonmaak Suggestie Goed Doel? Nieuws uit de MR Nieuws uit de bouwen Agenda Krabbel Jarigen Datum Naam Leeftijd Groep 21 januari Annabell 4 Moffeltjes 22 januari Annemijn 13 Paradijsvogels

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

9.00 Leerlingen groep 5 t/m 8 Vrijdag 23 februari Rapporten mee Leerlingen

9.00 Leerlingen groep 5 t/m 8 Vrijdag 23 februari Rapporten mee Leerlingen r.k.b.s Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel : 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Vijverblad nr. 22. 14 februari 2014. Agenda. Tevredenheidsonderzoek Stichting Baasis

Vijverblad nr. 22. 14 februari 2014. Agenda. Tevredenheidsonderzoek Stichting Baasis Vijverblad nr. 22 14 februari 2014 Agenda 17 februari 17 en 18 februari 18 februari 18 februari 21 februari 22 februari t/m 2 maart 7 maart 9.30-11.30 uur Cultuurmenu groep 6B Schaatsles groep 4 t/m 8

Nadere informatie

R.K. Basisschool Dr. Ariëns A. Brouwerstraat 4 Postbus 119 7480 AC HAAKSBERGEN 053-5722012 E mail: info@arienshbg.nl WWW.arienshbg.

R.K. Basisschool Dr. Ariëns A. Brouwerstraat 4 Postbus 119 7480 AC HAAKSBERGEN 053-5722012 E mail: info@arienshbg.nl WWW.arienshbg. R.K. Basisschool Dr. Ariëns A. Brouwerstraat 4 Postbus 119 7480 AC HAAKSBERGEN 053-5722012 E mail: info@arienshbg.nl WWW.arienshbg.nl Mei 2016 MEDEDELINGEN Personeel Zoals eerder gemeld heeft juffrouw

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017 NIEUWSBRIEF nr. 1 23 augustus 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwe collega: Daniëlle Informatieavonden Afstemmingsgesprekken Vreedzame school Verlofaanvragen Ziek melden Schoolreis groep 1-2 Het goede doel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 08 januari 2016 Week 1

Nieuwsbrief 08 januari 2016 Week 1 Schoolfotograaf A.s. donderdag 14 januari komt de schoolfotograaf bij ons op school. Deze dag vervallen alle gymlessen. Dit jaar bieden we opnieuw de mogelijkheid tot een broertje(s)/zusje(s)foto aan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017)

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Het Primair Onderwijs staakt donderdag 5 oktober In de bijlage bij deze Nieuwsbrief vindt u informatie over de deelname van het team van De Borgh aan deze staking. Alvast

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Cbs De Akker. informatie groep 7 / 8

Cbs De Akker. informatie groep 7 / 8 Cbs De Akker informatie groep 7 / 8 2015-2016 INFORMATIE van groep 7/8 In dit boekje willen we u informatie geven over het werken in de combinatiegroep 7/8. Verschillende praktische zaken komen hierin

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Belangrijke data: 11 januari Vragen uurtje over andere schooltijden, vanaf 8.30 uur van harte welkom! 11 januari Informatie avond Voortgezet Onderwijs voor ouders groep 8, op obs

Nadere informatie

Cbs De Akker. informatie groep 7 / 8

Cbs De Akker. informatie groep 7 / 8 Cbs De Akker informatie groep 7 / 8 2014-2015 INFORMATIE van groep 7/8 In dit boekje willen we u informatie geven over het werken in de combinatiegroep 7/8. Verschillende praktische zaken komen hierin

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen.

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen. Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 13 19 februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Nieuwe gymmaterialen Positief nieuws Facebook & Twitter Positieve resultaten Oversteekouder

Nadere informatie

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon Oktober 2016 1 2 40 3 4 Dierendag OC 5 Dag vd leraar / start Kinderboekenweek MR 6 7 Kinderboekenbal 8 9 41 10 11 KNGF groep 4 / Dode hoeklessen groep 8 12 13 Logopedist bezoekt kleutergroepen 14 15 16

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Jaarverslag Medezeggenschaps Raad Basisschool De Maasköpkes

Jaarverslag Medezeggenschaps Raad Basisschool De Maasköpkes Jaarverslag 2014-2015 Medezeggenschaps Raad Basisschool De Maasköpkes Inhoud Jaarverslag 2014-2015... 1 Medezeggenschaps Raad Basisschool De Maasköpkes... 1 Voorwoord... 3 1. Schoolkalender... 4 2. Open

Nadere informatie

Vooraf. Toelichting op de activiteit(en) in Augustus

Vooraf. Toelichting op de activiteit(en) in Augustus Vooraf In de jaarplanning van dit schooljaar hebben we per maand een extra informatieblad toegevoegd. Het geheel is zo gedrukt, dat de Toelichting op de activiteit(en) voor een maand boven de planning

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen.

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen. MAANDAG 20 juli DINSDAG 21 juli WOENSDAG 22 juli DONDERDAG 23 juli VRIJDAG 24 juli * Bij minder dan 5 aanmeldingen verzorgen wij een alternatief aanbod (bv. ). Huttenbos Entree: 7,95 (Sjoepkar * Bij minder

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief mei 2019 Nieuwsbrief 17 24 mei 2019 Hoera.Indy is geboren! 13 mei is juf Nicky bevallen van een dochter Indy. Alles is goed verlopen en moeder en dochter maken het goed. We wensen Nicky samen met haar man Jurre,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17-09-2015

Nieuwsbrief 17-09-2015 Juffrouw Jantina heeft een dochter Imke Jorina is geboren op 08-09-2015. Moeder en dochter maken het goed. We wensen juffrouw Jantina, Jos, Lisa een fijne tijd toe met een de nieuwe baby. Tussenschoolse

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 5

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 5 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 5 18 januari 2018 Ouderavond 23 januari Bij deze nieuwsbrief vinden jullie een uitnodiging voor de ouderavond volgende week dinsdag. De naam van de avond is Naar een

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Een engel met een boodschap, Rechters 13:1-8 De engel komt terug, Rechters 13:9-23 Simson wordt geboren, Rechters 13:24-14:4

Nadere informatie

Vooraankondiging vogelhuisactie. Fietsenstalling. Ouderavond Overblijven

Vooraankondiging vogelhuisactie. Fietsenstalling. Ouderavond Overblijven o.b.s t Heidemeer p.s.z. t Snatertje Arie Bosscherstraat 32, Postbus 58 9610 AB Sappemeer tel: 0598-394045 fax 0598-382259 psz: 0598-382834 E-mail: directie@obsheidemeer.nl Website: www.obsheidemeer.nl

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen In april hebben mogen we weer 3 nieuwe leerlingen verwelkomen bij ons op school.

Nieuwe leerlingen In april hebben mogen we weer 3 nieuwe leerlingen verwelkomen bij ons op school. Riemslootnieuws 649 www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl Jaargang 16 17-3- e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl

Nadere informatie

5/6 - Pinksteren 6/6 - Margedag, alle leerlingen vrij 9/6 - Schoolreis. 13/6 - MR-vergadering 18/6 - Vaderdag. 19/6 - Wenmiddag

5/6 - Pinksteren 6/6 - Margedag, alle leerlingen vrij 9/6 - Schoolreis. 13/6 - MR-vergadering 18/6 - Vaderdag. 19/6 - Wenmiddag 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 2 rvdgeer@detandem.nl Inmiddels wordt er door ons al hard gewerkt aan

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Basisschool klinkers. schooljaar 13 nummer november 2018

Basisschool klinkers. schooljaar 13 nummer november 2018 Basisschool klinkers. schooljaar 13 nummer 6. 12 november 2018 Ouderavond Vorige week maandag konden ouders en verzorgers een avond bezoeken op school, waarbij zij konden kiezen uit een aantal workshops.

Nadere informatie

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 17 mei Spreekuur jeugdverpleegkundige 18 mei sportdag 21 mei 2e Pinksterdag, leerlingen vrij 22 mei Screening GGD groep

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 5 april Spreekuur Juliët Alblas 7 april Schriftelijk verkeersexamen groep 7 8 april Gastles Willy Weerman + schoonmaken

Nadere informatie

Bs Laetare NIEUWSBRIEF MEI INLOOPSPREEKUUR JEUGDGEZONDHEIDSZORG SCHOOLREIS

Bs Laetare NIEUWSBRIEF MEI INLOOPSPREEKUUR JEUGDGEZONDHEIDSZORG SCHOOLREIS Bs Laetare NIEUWSBRIEF MEI 2019 www.bslaetare.nl INLOOPSPREEKUUR JEUGDGEZONDHEIDSZORG Een paar keer per jaar houdt de jeugdverpleegkundige een inloopspreekuur. Ouders, leerlingen en leerkrachten zijn hier

Nadere informatie

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team!

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team! Agenda Vr. 4-12 : Sinterklaasviering (kinderen zijn om 12.00uur uit) Di. 8-12 : MR vergadering Wo. 9-12 : GGD op school Do. 10-12 : GGD op school Do. 17-12 : Kerstviering in de avond (programma volgt nog)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 4. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 4. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 4 Belangrijke data Donderdag 20/12 kerstviering (zie voor info verder in deze Nieuwsbrief) Donderdag 20/12 12.00 alle kinderen vrij! Donderdag 20/12 17.15 aanvang Kerstdiner Vrijdag 21/12

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018 Voor alle data geldt Deo Volente

Nieuwsbrief januari 2018 Voor alle data geldt Deo Volente Het jaar 2018 Allereerst namens alle geledingen van de school Gods zegen voor 2018 toegewenst! We hopen van harte dat het Bijbels onderwijs gezegend zal worden en dat ook in het nieuwe jaar het onderwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief Donderdag 21 september 2017 Nr. 4

Nieuwsbrief Donderdag 21 september 2017 Nr. 4 Nieuwsbrief Donderdag 21 september 2017 Nr. 4 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Donderdag 21 september 13.30 14.45 uur Gouden

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

NIEUWSFLITS PAUS JOANNES

NIEUWSFLITS PAUS JOANNES NIEUWSFLITS PAUS JOANNES SCHOOLJAAR 2017-2018 NUMMER 15 www.pausjoannes.com WIJKSCHOOL VOOR KANJERS IN HET CENTRUM VAN HAAKSBERGEN Pasen Altijd zijn we onderweg Onderweg naar morgen. Met de dromen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4. Voorwoord KALENDER INHOUD. Februari Hallo allemaal. We zijn al weer op weg naar het volgende feest de carnaval!

Nieuwsbrief nr. 4. Voorwoord KALENDER INHOUD. Februari Hallo allemaal. We zijn al weer op weg naar het volgende feest de carnaval! Nieuwsbrief nr. 4 Februari 2017 1 KALENDER 11 februari Oud papier 15 februari Rapport mee 16 februari Oudergesprekken 18 en 19 februari 21 februari Oudergesprekken 23 februari Schaakspektakel 24 februari

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 juni 2015

Schooljaar 2014-2015 juni 2015 Schooljaar 2014-2015 juni 2015 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 2 Schoolreizen gr.1 t/m 7. Voorlichting gr 8 tabak-alcoholdrugs 8 9 Voorlichting gr 8 tabak-alcoholdrugs 15 Schoolkamp

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De ouderavondplanning via SafeSchool staat open vanaf: Tijdstip: 0.00 uur (in de nacht van dinsdag op woensdag)

Nieuwsbrief. De ouderavondplanning via SafeSchool staat open vanaf: Tijdstip: 0.00 uur (in de nacht van dinsdag op woensdag) Februari 2016 Jaargang 6, nr. 4 Nieuwsbrief In dit nummer: Oudergesprekken groep 3 tot en met 8: Oudergesprekken 1 Voorlopige en definitieve schooladviezen. 2 Even voorstellen 3 Creatief denken Thuissoftware

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL Nieuwsbrief 18 *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Vrijdag 15 januari 2016 Nieuwe bestuurder, personeel, medezeggenschap, leerlingenraad, ouderavond, cito

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Jaargang nummer 19 Donderdag 29 juni :00: Start zomervakantie t/m 20 aug.

Jaargang nummer 19 Donderdag 29 juni :00: Start zomervakantie t/m 20 aug. Jaargang 2016-2017 nummer 19 Donderdag 29 juni 2017 AGENDA Week 26 Oudergesprekken Woensdag 28 juni Doorschuifochtend Dinsdag 4 juli: Afscheidstheater groep 8 Woensdag 5 juli: Picknick / Afscheid meester

Nadere informatie

Personeel. Andere schooltijden. februari 2015

Personeel. Andere schooltijden. februari 2015 februari 2015 Personeel We feliciteren meester Niels Waanders en zijn vrouw Marloes met de geboorte van hun tweede dochter Eva! Eva is geboren op maandag 19 januari en moeder en kind maken het goed. We

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Achtbaanflits augustus 2018

Achtbaanflits augustus 2018 AGENDA Iedere woensdag en vrijdag: FRUITDAG Maandag 27 augustus Start schooljaar Donderdag 30 augustus Inloopochtend groepen 7 Vrijdag 31 augustus Inloopochtend (behalve groep 3-4, zie 12 sep. en groepen

Nadere informatie

Het is alweer bijna meivakantie daarna maken we ons alweer op voor het laatste blok van dit schooljaar.

Het is alweer bijna meivakantie daarna maken we ons alweer op voor het laatste blok van dit schooljaar. NUMMER 15 JAARGANG 33 11 april2019 Belangrijke data 16 en 17 april IEP groep 8 18 april Paasontbijt voor alle kinderen 19 april Goede vrijdag kinderen vrij, leerkrachten en ouders klussen op de Geus 22

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5. Bureau Halt

Nieuwsbrief Nr. 5. Bureau Halt Nieuwsbrief Nr. 5 Belangrijke data Maandag 4 feb. Uitreiking School op Seef label Woensdag 13 feb. Studiedag: alle kinderen vrij! Donderdag 14 feb. Speelgoedmiddag groep 1/2 Vrijdag 22 feb. Rapporten mee

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2015 TYPELESSEN GROEP 6

Nieuwsbrief September 2015 TYPELESSEN GROEP 6 F Nieuwsbrief September 2015 TYPELESSEN GROEP 6 De typelessen voor de leerlingen van groep 6 (7) zijn vandaag begonnen. Het viel nog niet mee om iedereen goed ingelogd en opgestart te krijgen, maar dat

Nadere informatie

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders...

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... Voorblad deel A Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... 4 Medezeggenschapsraad (MR)... 5 Ouderraad

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: In deze Nieuwsflits: Afscheid meneer Jack Bieb Rapporten en rapportgesprekken Eindejaarsviering Praktijkles verkeer Laatste schooldag Plastic tassen (Bieb)boeken thuis? Zwemmen voor zwemmen Korte berichten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Week 6: 6 t/m 10 februari Aren plukken op de sabbat, Lucas 6:1-5 Genezing op de sabbat, Lucas 6:6-11 De twaalf apostelen, Lucas 6:12-19

Week 6: 6 t/m 10 februari Aren plukken op de sabbat, Lucas 6:1-5 Genezing op de sabbat, Lucas 6:6-11 De twaalf apostelen, Lucas 6:12-19 Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 30 e jaargang nr.21 donderdag 2 februari 2017, week 5 Algemene informatie 10 februari Rapporten mee naar huis 13 + 14 februari Rapportbespreking 16 februari

Nadere informatie

Toelichting op de activiteit(en) in augustus

Toelichting op de activiteit(en) in augustus Vooraf In de jaarplanning van dit schooljaar hebben we per maand een extra informatieblad toegevoegd. Het geheel is zo gedrukt, dat de Toelichting voor een maand boven de planning van die maand te hangen

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Oudertevredenheidsonderzoek mei 2013

Oudertevredenheidsonderzoek mei 2013 Basisschool Bocholtz Wijngracht 11 6351 HJ Bocholtz 045 5443614 045 5445952 info.rkbsbocholtz@movare.nl Oudersonderzoek mei 2013 Doelstellingen van het onderzoek De onderzoeksdoelstellingen van het Landelijk

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR 2018-201 DE WEEK NA DE VOORJAARSVAKANTIE KALENDER De week van 25 t/m 1 maart Maandag 25 februari Klassenschoonmaak avond groep 1 en 2 Dinsdag 26 februari Annet afwezig i.v.m.

Nadere informatie