Welkom in de wereld van KIM

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom in de wereld van KIM"

Transcriptie

1 Welkom in de wereld van KIM KIM staat voor Koel Isolatie Maatschappij en is marktleider in Nederland op het gebied van de isolatiesysteembouw. Als onderneming zijn we in 1968 gestart met het traditioneel isoleren van koel- en vriescellen. Sinds die tijd heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot toonaangevend specialist in isolatiesysteem-bouw. Wij zijn gespecialiseerd in de bouw van koel- en vriescellen en overige geconditioneerde ruimtes in de food-, distributie- en transport sector. Uiteraard zijn wij V.C.A. gecertificeerd. Met een goed concept, waarin kennis, vakmanschap en expertise optimaal worden gebundeld, openen we voor u de deur om naar een perfecte graad van klimaatbeheersing te komen. Al onze inspanningen zijn gericht op het handhaven en versterken van het niveau. We bouwen en installeren uw klimaatruimtes en zorgen dat ze in topvorm blijven. Nu en in de toekomst. In dit boek vertellen we u kort en bondig wat we daarvoor in huis hebben. Welkom bij KIM! Han Reinders Gerard Striekwold

2 Isolatiesysteembouw in optima forma KIM laat u graag zien wat het in huis heeft. Zonder omhaal van woorden. Onze nieuwe huisvesting in Apeldoorn bijvoorbeeld, zult u gemakkelijk in verband brengen met onze huisspecialiteit: isolatiesysteembouw. Degelijk Ons bedrijf draagt degelijkheid uit. Deze heeft betrekking op de uitgebrachte offertes, de kwaliteit van materiaal en arbeid en daarmee op de uiteindelijke oplevering. Wij beschouwen die degelijkheid als uitgangspunt van onze onderneming. Die degelijkheid biedt onze klanten bovendien een extra garantie op de kwaliteit van ons produkt. Kwaliteit Als onderneming staan we voor de kwaliteit van ons produkt. Dat kan door een afgewogen combinatie van eersteklas montage- en isolatiemateriaal en gekwalificeerd en goed gemotiveerd personeel. Het materiaal waar we mee werken is afkomstig van uitsluitend gerenommeerde ondernemingen in de branche. Ons personeel is goed opgeleid. Bovendien vormen de werknemers bij ons familiebedrijf een hechte, zeer gemotiveerde club mensen. Dat vertaalt zich in grote betrokkenheid bij de onderneming en daarmee ook bij het eigen produkt.

3 Marktleider Verreweg de meeste opdrachten komen uit de sectoren food, distributie en transport, waar wij gelden als specialist bij uitstek in de bouw van koel- en vriescellen. Bij de verwerking zijn ruim 80 medewerkers betrokken. Ons succes op de belangrijkste afzetmarkten heeft tot gevolg gehad, dat we ons nu in Nederland marktleider mogen noemen in de isolatiesysteembouw. Dealer Voor Nederland zijn we dealer van Isocab wand- en dakpanelen en van cool it koel-, vries-, bedrijfs- en pendeldeuren. Beide zijn topproducten als het gaat om isolatiewaarde, brandwerende eigenschappen, degelijkheid, gebruiksgemak, toepassingsmogelijkheden en duurzaamheid. De keuze voor deze producten onderstreept de voortdurende zorg, die we besteden aan kwaliteit. Bovendien zijn deze beide partners zeer innovatief, zodat wij voortdurend in staat zijn om in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen in de isolatiesysteembouw.

4 Expertise KIM heeft vanaf 1968 een grote expertise opgebouwd in koel- en vriesisolatiesysteembouw. Die kennis staat voluit ter beschikking van de klant. Wij zijn uitstekend op de hoogte van logistieke organisaties, routingsystemen en stellingbouw. Daarmee kunnen wij aan het totale concept een toegevoegde waarde leveren, die direct voortvloeit uit actueel aanwezige marktkennis. Het uitdetailleren, tekenen van projecten en het meedenken met de klant leidt vanuit deze ervaring tot hoge efficiëntie van zowel bouw als eindproduct. Betrokkenheid Wij kennen grote waarde toe aan de relatie met de klant. Deze kenmerkt zich door grote betrokkenheid, die veel verder gaat dan een financiële overeenkomst. Onze onderneming investeert in het eindproduct met eigen kennis die zich niet beperkt tot de constructie. Wij denken mee vanuit eigen marktkennis en dragen graag bij aan verbetering van het totale ontwerp. Een eindproduct moet voor ons optimaal voldoen aan de wensen van de klant en bovendien staan voor de topkwaliteit die wij willen leveren. Wij bezien onze relaties daarom niet alleen als zakenpartners, maar beschouwen hen door de kwaliteit van het eindproduct als onze beste vertegenwoordigers in de markt.

5 Flexibiliteit Onze onderneming hanteert een uiterst flexibele en accurate productie. Wij kennen korte besluitlijnen en beschikken over een eigen plaatbewerkingsafdeling. Zo kunnen wij snel reageren op nieuwe ontwikkelingen in zowel ontwerp- als productiefase. Ook de centrale ligging van ons bedrijf in Apeldoorn draagt hier logistiek aan bij. Onze flexibiliteit heeft niet te lijden onder grote mate van accuratesse. Deze combinatie van factoren beperkt de productietijd tot het absolute minimum en is daarmee zeer kosteneffectief. Eigen Montageploegen De kwaliteit van een goed product gaat verloren, indien het wordt aangebracht door verkeerde handen. Montage gebeurt daarom door vakbekwaam, gemotiveerd en V.C.A. gecertificeerd, eigen personeel met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Bovendien monteren wij uitsluitend technisch perfecte elementverbindingen en nauwkeurig passende panelen van hoge kwaliteit en isolatiewaarde. Deze combinatie reduceert de bouwtijd tot het minimum en levert diffusiedichte ruimtes en gebouwen op met een optimale isolatie, zonder koudebruggen. Al deze economische voordelen komen ten voordele van de klant.

6 Betrouwbaar Zoals uit het voorafgaande blijkt, staat klantgerichtheid binnen onze bedrijfscultuur voorop. De combinatie van hoogwaardig materiaal en vakbekwaam, gemotiveerd personeel leidt tot een kwalitatief optimaal eindproduct. We vervolmaken dit met grote betrokkenheid bij ontwerp, constructie en uitvoering, die bovendien wordt gekenmerkt door een grote flexibiliteit. Daarbij is onze onderneming in staat tot het leveren van aanzienlijke toegevoegde waarde aan concept en ontwerp middels adviezen vanuit een grote, actuele marktkennis. Al deze elementen samen maken K.I.M. Nederland B.V. tot een betrouwbare bouwpartner. Effectieve aanpak Alle fasen zijn geprofessionaliseerd, waardoor alles effectiever is geworden: de werkvoorbereiding, het projectmanagement, maar vooral de kwaliteitscontrole en de communicatie. Het accent is komen te liggen op een perfecte voorbereiding: problemen elimineren voordat ze zich aandienen. Korte communicatielijnen naar klant, de toeleveranciers en de projectmanagers in de bouw. Al deze zaken werken in de hand, dat we extra kwaliteit kunnen leveren tegen een concurrerende prijs en dat we flexibel omgaan met levertijd. En dat we met een minimum aantal mensen op de bouwplaats maximaal presteren. Bij de tabbladen Panelen en Deuren laten we u zien welke rol onze conceptpartners hierin spelen.

7 De casco van de moderne koel- en vriescel KIM is in Nederland de grootste verwerker van geïsoleerde wand- en dakpanelen. In die positie kun je alleen goed functioneren, als je kunt rekenen op een perfecte toeleveringspartner. Al jaren is die partner voor ons Isocab, producent van wereldfaam met productiebedrijven in België, Frankrijk en Duitsland. In de ultramoderne fabrieken van ISOCAB produceert men industriële sandwichpanelen met PUR, PIR en steenwolisolatie en trapeziumvormige staalplaatprofielen voor dak- en gevelbekleding. Door de korte productietijd, de optimale afwerking, die uiteraard aan de hoogste HACCP-normen voldoen, en milieuvriendelijkheid van het produkt is er geen betere keuze voor de bouw van koel-, vries- en industriële gebouwen. Naast de standaard licht geprofileerde uitvoering biedt ISOCAB de mogelijkheid van vlakke uitgevoerde panelen aan. Het paneel leent zich voor zowel verticale als horizontale opbouw. De dubbele tand-groefverbinding over de gehele lengte waarborgt een uitstekende afdichting.

8 De IND- elementen zijn ideaal voor het bouwen van buiten- en binnenwanden, daken, fabrieksgebouwen en verwerkingsruimten alsook voor plafondafwerking waar temperatuur en luchtvochtigheid geregeld dienen te worden. De IND-dakelementen zijn dankzij hun trapeziumprofilering van de buitenste staalplaat uiterst geschikt voor grote overspanningen en tevens zeer goed bestand tegen wisselende weersomstandigheden. De zijkant van het paneel wordt voorzien van een afdichtingsband. De overlapping van twee panelen is voorzien van een afdichtingsrubber. De moderne productiemethoden van het ISOCABsandwichpaneel maken het mogelijk metalen bevestigingsstroken in te schuimen. Hierdoor kan een onzichtbare en koudebrugvrije montage uitgevoerd worden. Met name voor vries- en koelhuizen een perfecte en tevens unieke oplossing.

9 Overzichtsprogramma panelen en beplating Wand-, plafondpanelen type IND Dakpanelen Brandwerende PIR panelen Brandwerende steenwolpanelen Design paneel (onzichtbare bevestiging) Kleurenkaart Dak- en gevelbekleding Kouddak (profiel IT) Warmdak (profiel IE) Binnendoos (profiel IC) Gevelbekleding (profiel IB) Gebogen plaatprofielen Materialen & coatings

10 TOEPASSINGEN Industriële gebouwen Vriesopslag Bloemen RVS toepassing Design Uienverwerking

11 Vleesverwerkende bedrijven Slachterijen Supermarkten Visverwerkende bedrijven Groentenverwerking Zuivelindustrie

12 Wand-, plafondpanelen STANDAARDUITVOERING V : Geprofileerd OPTIES G : Linea profilering K : Vlak M : KIM profilering G K LINEA PROFILERING V V D PROFILERING INDUSTRIEEL WANDPANEEL MODULE - Opbouwbreedte: mm - Totale breedte: mm AFMETINGEN - Op maat leverbaar per 10 mm - Minimum lengte: mm - Maximum lengte: mm - Toleranties: - breedte: ± 2 mm - lengte: ± 5 mm - dikte: ± 2 mm (D 100 mm) - dikte: ± 3 mm (D > 100 mm) TYPES RC-waarde RC-waarde Dikte K-waarde buitenwand binnenwand Gewicht (mm) (W/m 2 K) (m 2 K/W) (m 2 K/W) (kg/m 2 ) IND ,532 2,05 2,14 ± 10,7 IND ,355 2,99 3,08 ± 11,5 IND ,266 3,93 4,02 ± 12,3 IND ,213 4,86 4,95 ± 13,1 IND ,194 5,33 5,42 ± 13,5 IND ,152 6,74 6,83 ± 14,7 IND ,125 8,15 8,24 ± 15,9 IND ,106 9,56 9,65 ± 17,1 IND ,096 10,50 10,59 ± 17,9

13 Wand-, plafondpanelen ISOLATIE - Hard polyurethaanschuim (PUR) - Dichtheid: ± 40 kg/m 3 - Lambdawaarde: 0,0213 W/mK (NBN: B62-203) - CFK vrij - Reactie bij brand: Europese norm. Klasse C S3 d0 Algemene informatie ISOLATIE - Hard polyisocyanuraatschuim (PIR) - Dichtheid: ± 45 kg/m 3 - Lambdawaarde: 0,0213 W/mK (NBN: B62-203) - CFK vrij - Reactie bij brand: Zie hoofdstuk brandwerende panelen (PIR) STANDAARDAFWERKING Gelakte verzinkte staalplaat met beschermfolie - Dikte: F2 = buitenplaat 0,63 mm inclusief bekleding F1 = binnenplaat 0,63 mm inclusief bekleding - Kleur: wit gelakt 9002 (RAL) of 9001 (RAL) - Lak: polyestercoating 20 my + grondlaag 5 my - voedingskwaliteit - Gebruik: inwendig en uitwendig (niet agressieve omgeving) - Kleurverschillen: E 1 TOEPASSINGEN 1.Vertikaal 2. Horizontaal 3. Plafond 4. Scheidingswand 5. Dak AFWERKING - HDP film 35 my wit 9002 (RAL). - dikte 0,63 mm inclusief bekleding - Plastisol 200 my - wit 9002 (RAL) - dikte 0,80 mm inclusief bekleding - lederuitzicht - met beschermfolie - PVDF, 25 my - dikte 0,63 mm - HPVC-folie 150 my (RAL) - dikte 0,75 mm inclusief bekleding - binnen toepasbaar - voedingskwaliteit - Alu zink afwerking gr/m 2 /2 zijden - 0,50 mm - zonder beschermfolie - Gelakte aluminiumplaat - wit 9002 (RAL) - dikte 0,63 mm inclusief bekleding - RVS AISI 304, dikte 0,60 mm 316, dikte 0,60 mm Brand- en keuringscertifikaten op aanvraag! Overige kleuren en kleurenkaart op aanvraag.

14 Wandpanelen Overspanningstabellen Toepassing: wand De opgegeven belastingen zijn de toelaatbare overlasten; met het eigen gewicht van het paneel werd reeds rekening gehouden in de tabel. Toelaatbare overlast, dan/m 2 enkelveld meerdere velden paneeldikte, mm overspanning paneeldikte, mm m , , , , , , , , , , , , , De opgegeven belastingen zijn slechts kortstondig toelaatbaar en enkel toelaatbaar voor gebouwen zonder grote temperatuursbelastingen. Deze tabel bevat waardes voor wandpanelen gebruikt als wand of plafond. De tabel is louter indicatief. Ze houdt rekening met een doorbuiging van L/200 en een veiligheid ten opzichte van breuk van 2. Voor andere of randgevallen, contacteer KIM. Elke diepvriezer en warmtecel boven de 30 C moet apart berekend worden omwille van de thermische spanningen. Noodzakelijke gegevens: kleur buitenplaat, aantal velden, hart op hart-afstand, soort bevestiging, druklast, zuiglast, structuur aan de binnen- of buitenzijde, breedte van de wandregels (oplegbreedte)... De bevestiging op zich moet voldoen aan de op te nemen lasten.

15 Wandpanelen Overspanningstabellen Toepassing: dak De opgegeven belastingen zijn de toelaatbare overlasten; met het eigen gewicht van het paneel werd reeds rekening gehouden in de tabel. gebruiksbelasting (s) lasten (kn/m 2 ) blijvende belasting (p) totale last Overspanning (m) enkelveld paneeldikte (mm) ,00 1,00 1,00 1,25 1,25 1,50 1,50 1,50 0,15 0,20 0,25 0,15 0,25 0,15 0,25 1,20 1,15 1,20 1,25 1,40 1,50 1,65 1,75 2,70 2,45 2,45 2,40 2,30 2,25 2,15 2,15 1,90 3,35 3,30 3,30 3,15 3,10 2,95 2,95 2,60 4,05 3,95 3,90 3,70 3,60 3,40 3,35 2,60 4,30 4,30 4,30 4,30 4,30 4,15 4,10 3,25 4,95 4,90 4,85 4,65 4,55 4,40 4,35 3,50 5,70 5,65 5,55 5,35 5,25 5,05 4,95 3,85 6,40 6,35 6,25 6,05 5,95 5,70 5,65 4,55 7,20 7,15 7,05 6,80 6,70 6,45 6,40 5,10 gebruiksbelasting (s) lasten (kn/m 2 ) blijvende belasting (p) totale last Overspanning (m) meerdere velden paneeldikte (mm) ,00 1,00 1,00 1,25 1,25 1,50 1,50 1,50 0,15 0,20 0,25 0,15 0,25 0,15 0,25 1,20 1,15 1,20 1,25 1,40 1,50 1,65 1,75 2,70 2,90 2,85 2,85 2,70 2,65 2,55 2,55 2,10 3,50 3,45 3,40 3,25 3,20 3,10 3,05 2,45 4,60 4,55 4,45 4,20 4,10 3,90 3,80 2,95 5,45 5,40 5,30 5,05 4,90 4,70 4,55 3,50 5,75 5,70 5,60 5,35 5,20 5,00 4,85 3,70 6,20 6,10 6,00 5,65 5,50 5,25 5,10 3,95 6,00 5,90 5,80 5,50 5,35 5,15 5,00 3,85 7,00 6,85 6,75 6,40 6,20 5,95 5,80 4,45 Berekeningsmethode NF p Elke diepvriezer en warmtecel boven de 30 C moet apart berekend worden, omwille van de thermische spanning. Noodzakelijke gegevens voor berekening zijn: kleur buitenplaat, aantal velden, hart op hart - afstand, soort bevestiging, druklast, zuiglast, structuur aan de binnen- of buitenzijde, oplegbreedte...

16 Wand- en plafondpanelen Voorbeelden bevestigingsdetails Dwarsdoor met zelftappende schroef Dwarsdoor met draadstang en kikkerplaat Blinde bevestiging met kikkerplaat en ingeschuimde metaalstroken Blinde bevestiging met ingeschuimde omega-profiel 1. ISOCAB paneel 3. Plug 7. U-profiel in gelakte staalplaat 8. Kit (Butyl) 1. ISOCAB paneel 2. PVC U-profiel 3. Plug 6. Siliconevoeg 8. Kit (Butyl) 1. ISOCAB paneel 2. Afwerkingsplaatprofiel inwendig afgewerkte hoek 3. Zelfborende schroef 4. Thermische onderbreking 5. PUR-schuim 6. Aluminium bitume kleefband 7. Afwerkingsplaatprofiel uitwendig afgewerkte hoek 8. Optie: siliconevoeg 1. ISOCAB paneel 2. Afwerkingsplaatprofiel inwendig afgewerkte hoek 3. Zelfborende schroef 4. Inzagen van verbindingshoek 5. PUR-schuim 6. Aluminium bitume kleefband 7. Afwerkingsplaatprofiel uitwendig afgewerkte hoek 8. Optie: siliconevoeg 1. ISOCAB paneel 2. Afwerkingsplaatprofiel inwendig afgewerkte hoek 3. Zelfborende schroef 4. Thermische onderbreking 5. PUR-schuim 6. Aluminium bitume kleefband 7. Afwerkingsplaatprofiel uitwendig afgewerkte hoek 8. Optie: siliconevoeg 1. ISOCAB paneel 2. Afwerkingsplaatprofiel inwendig afgewerkte hoek 3. Zelfborende schroef 4. Inzagen van verbindingshoek 5. PUR-schuim 6. Aluminium bitume kleefband 7. Afwerkingsplaatprofiel uitwendig afgewerkte hoek 8. Optie: siliconevoeg

17 Wand- en plafondpanelen

18 Dakpanelen MODULE - Opbouwbreedte = mm - Totale breedte = mm AFMETINGEN - Op maat leverbaar per 10 mm - Minimum lengte: mm - Maximum lengte: mm - Toleranties: - breedte: ± 2 mm - lengte: ± 5 mm - dikte: ± 2 mm (D 100 mm) - dikte: ± 3 mm (D > 100 mm) UITZICHT - Buitenplaat: 4x geprofileerd met een hoogte van 39 mm - Binnenplaat: licht geprofileerd DAKPANEEL C3 Benaming Modulemaat Diktes Uitzicht opties Dakpaneel C mm 30 mm / 60 mm / 80 mm standaard genervureerd, vlak

19 Dakpanelen Algemene informatie ISOLATIE - Hard polyurethaanschuim (PUR) - Dichtheid: ± 40 kg/m 3 - Lambdawaarde: 0,0213 W/mK (NBN: B62-203) - CFK vrij STANDAARDAFWERKING Gelakte verzinkte staalplaat met beschermfolie - Dikte: - F2 = buitenplaat 0,63 mm - F1 = binnenplaat 0,53 mm - Kleur: wit gelakt 9002 (RAL) - Lak: polyestercoating 20 my + grondlaag 5 my - voedingskwaliteit - Gebruik: inwendig en uitwendig (niet agressieve omgeving) - Kleurverschillen: E 1 AFWERKING IN OPTIE BINNENPLAAT - genervureerde zijde - Alu zink afwerking gr/m 2 /2 zijden - dikte 0,50 mm - zonder beschermfolie - Gelakte verzinkte staalplaat - 25 my dikte 0,53-15 my dikte 0,53 - kleur 9002 (RAL) - HPVC-folie 150 my (RAL) - dikte 0,75 mm Op aanvraag: - vlak uitzicht - ingeschuimde metaalstroken BUITENPLAAT - geprofileerde zijde - Plastisol 200 my - wit 9002 (RAL) - dikte 0,80 mm inclusief bekleding - uitwendig toe te passen - lederuitzicht - met beschermfolie - andere kleuren - zie kleurenkaart - Alu zink afwerking gr/m 2 / 2 zijden - 0,50 mm - zonder beschermfolie - Gelakte aluminiumplaat - wit 9002 (RAL) - dikte 0,63 mm inclusief bekleding - Gelakte verzinkte staalplaat - 25 my, dikte 0,53 / 0,63 / 0,78 mm - andere kleuren - zie kleurenkaart - 15 my, dikte 0,52 / 0,77, kleur 9002 (RAL) Brand- en keuringscertificaten op aanvraag!

20 Dakpanelen Overspanningstabellen Toepassing: dak ISOCAB C3 bevestigingen op elke golf rondsel Ø 22 + ruiter de opgegeven belastingen zijn de toelaatbare overlasten; met het eigen gewicht van het paneel werd reeds rekening gehouden in de tabel DRUKKRACHT 1 veld (2 steunpunten) paneeldikte, mm ZUIGKRACHT 1 veld (2 steunpunten) paneeldikte, mm overspanning toelaatbare drukkracht, dan/m 2 m toelaatbare zuigkracht, dan/m ,00 2,25 2,50 2,75 3,00 3,25 3,50 3,75 4,00 4,25 4,50 4,75 5, ,25 5,50 5,75 6,00 6,25 6,50 6,75 7, De opgegeven belastingen zijn slechts kortstondig toelaatbaar en enkel voor gebouwen zonder grote temperatuursbelastingen. Voor andere of randgevallen, contacteer Isocab. Elke diepvriezer en warmtecel boven de 30 C moet apart berekend worden. Noodzakelijke gegevens: kleur buitenplaat, aantal velden, hart op hart-afstand, soort bevestiging, druklast, zuiglast, structuur aan de binnen- of buitenzijde, oplegbreedte... De bevestiging op zich moet voldoen aan de op te nemen lasten. Alle daken zijn beloopbaar maar niet tegelijkertijd met bovengenoemde lasten. Beloopbaar: d.w.z. 1 puntlast van 150 dan (veiligheid 3) per paneel.

21 Dakpanelen bevestigingen op elke golf aan de uiteinden en om beurten in het midden rondsel Ø 22 + ruiter de opgegeven belastingen zijn de toelaatbare overlasten; met het eigen gewicht van het paneel werd reeds rekening gehouden in de tabel DRUKKRACHT 2 velds (3 steunpunten) paneeldikte, mm ZUIGKRACHT 2 velds (3 steunpunten) paneeldikte, mm overspanning toelaatbare drukkracht, dan/m 2 m toelaatbare zuigkracht, dan/m ,50 2,75 3,00 3,25 3,50 3,75 4,00 4,25 4,50 4,75 5, ,25 5,50 5,75 6,00 6,25 6,50 6,75 7,00 7,25 7,50 7,75 8,

22 Dakpanelen Voorbeeld details Opbouw van daken staalconstructie Lichtstraat Lichtkoepel Wand- en dakaansluiting Dak-wand + goot Dwarsdoor bevestiging met zelftappende schroef Dwarsdoor bevestiging met draadstang en kikkerplaat

23 Afwerkingsprofielen ZETWERK Volgend standaard zetwerk dat volledig op onze producten is afgestemd, is in de verschillende RAL kleuren beschikbaar. Zetwerk kan tot een maximum lengte van 3 meter en met een maxium dikte van 3 mm. Toebehoren - Vlakke platen 0,5 / 0,6 / 0,7 / 0,88 en 1 mm dikte. - Afwerkingsprofielen. - Dubbelwandige lichtstraten. - Lichtkoepels. - Enz.... KLEURENGAMMA Gelieve de ISOCAB-kleurenkaart te raadplegen voor onze standaardkleuren. Andere kleuren of uitvoeringen afhankelijk van de hoeveelheid op aanvraag mogelijk.

24 Materialen & coatings MATERIALEN Onze producten kunnen vervaardigd worden uit de volgende standaard basismaterialen. Sendzimir verzinkt staal Plaat voorzien van een zinklaag van 275 gr/m GD + Z275 volgens EN Alu-zink Plaatstaal voorzien van een alu-zinklegering 185 gr/m 2. Inox AISI COATINGS De producten kunnen voorzien worden van diverse coatings volgens onderstaand overzicht. Interieur coating Polyester coating 15µ, uitgevoerd in verschillende kleuren geschikt voor niet agressieve binnentoepassingen. Polyester coating Laagdikte 25µ, geschikt voor niet agressieve buitentoepassingen. PVDF Laagdikte 25µ, geschikt voor buitengebruik en bestand tegen veel soorten chemicaliën. HDP Laagdikte 35 my. Uitermate geschikt voor agressieve omgeving. Plastisol coating, 200 µ met ledermotief Een duurzame coating voor buitentoepassingen op basis van P.V.C.. Laagdikte ca. 200µ. Deze coating is zeer elastisch en ondanks zijn geringe hardheid bestand tegen mechanische beschadigingen. Voor projecten waar hoge eisen gesteld worden. HPVC-folie, 150 my RAL 9001 In de markt beter bekend als foodsafe folie t.b.v. de voedingsindustrie. Overige informatie en coatingscertificaat op aanvraag!

25 Brandwerende PIR-panelen ZWELKIT BRANDWERENDE SILICONE ZWELKIT BRANDWERENDE SILICONE PIR-PANEEL MET BRANDWEERSTAND Om de problemen rond brandeigenschappen van de panelen op te lossen heeft ISOCAB gewerkt aan een oplossing: het PIR-pentaanpaneel heeft een aanvaardbare brandweerstand (20 cm: 68 minuten; 11 cm: 37 minuten - Getest als scheiding wand en buitenwand). Het paneel werd ontwikkeld met een schuimsysteem dat een blaasmiddel inhoudt dat de ozonlaag niet aantast. De PIR-sandwichpanelen die tot op heden op de markt aanwezig zijn, hebben immers allemaal een ozonafbrekend blaasmiddel (H141B) en mogen (na verlenging) nog slechts tot eind 2003 op de markt gebracht worden.wij zijn uiteraard fier op onze grote voorsprong. TNO gecertificeerd.

26 Brandwerende PIR-panelen BESCHRIJVING PIR-PENTAANPANEEL - Een lambda-waarde die niet onderdoet voor deze van een PU-paneel: 0,024W/mK - Een mechanische weerstand die vrijwel gelijk is aan deze van een PU paneel - Een milieuvriendelijke oplossing qua blaasmiddel: geen ozonafbrekende bestanddelen - Betere brandweerstand dan tot op heden bestaande PIR sandwichpanelen MONTAGE De montage van het PIR-pentaanpaneel gebeurt op net dezelfde wijze als van een gewoon PU-paneel, waarbij wel enkele speciale regels gelden voor de onderlinge afdichting en de aansluiting van de panelen aan vloer, andere wanden en plafond om de brandwerendheid te garanderen: - Tussen de panelen wordt langs weerszijden, als verborgen afdichting, een zwelkit aangebracht (Lorient mastiek). - De voegen tussen de panelen worden na montage langs weerszijden afgedicht met brandwerende silicone (Firestop 700). - De panelen worden gemonteerd op de vloer tussen twee geplooide hoekprofielen die tegenover de vloer en tegenover het paneel worden afgedicht met brandwerende silicone. BESCHRIJVING TESTRAPPORT - De wand-wand en de wand-plafond aansluiting gebeuren ook bij middel van geplooide hoekprofielen (zoals gewoonlijk) maar met een spleet tussen het PIR-paneel en de andere wand/plafond. Deze spleet wordt opgevuld met rotswol van 100 kg/m 3. De profielen worden tegenover wand/plafond en tegenover het paneel zorgvuldig afgedicht met zwelkit langs de binnenkant van de profielen en met brandwerende silicone langs de buitenkant van de panelen. - Er komen geen plaatstroken over de voegen. - De mogelijke gordingsafstanden zijn vrij vergelijkbaar met deze PU-panelen - gelieve ons geval per geval te contacteren. - Een brandweerstand gemeten volgens de verhittingscurve EN1363deel1 (compartimentering!) en getest volgens EN1364deel1 van 68 minuten (dikte 20 cm) of 37 minuten (dikte 11 cm) waarbij aan de volgende criteria voldaan bleef: - isolatie - vlamdichtheid - rookdichtheid - stabiliteit Dit maakt volgende classificaties mogelijk (certificaten in voorbereiding) - Een classificatie IE60 (20cm) IE30 (11cm) volgens pren13501deel2. - Een classificatie CF/PF 1h (20cm) CF/PF 1 /2h (11cm) volgens de Franse wetgeving en CSTB. - Een classificatie volgens NEN 6069: 68 minuten (20 cm) 37 minuten (11cm) als scheidende functie. - Een classificatie volgens LPS1208 (UK): FR60 (20 cm) FR30 (11 cm). - Een classificatie volgens NBN : brandweerstand 1h (20 cm) 1 /2h (11cm) als scheidende functie. We houden het voor belangrijk erop te wijzen dat de test gebeurde op een scheidingswand, wat een veel strengere test als deze voor een paneel dat alleen als buitenwand mag gebruikt worden. De verhitting van het paneel gebeurt volgens de normale curve beschreven in EN1363deel1 en niet de gereduceerde curve van EN1363deel2. Laat u daarom niet misleiden en lees altijd goed de rapporten van brandproeven!

27 Brandwerende steenwolpanelen DECAWOOL Benaming Decawool [rotswolpaneel] Modulemaat 1170 mm Diktes 60 mm / 80 mm / 100 mm / 120 mm / 140 mm / 160 mm Densiteit (rotswol) 100 kg/m 3 - optie: 120 kg/m 3 Uitzicht opties standaard genervureerd, vlak, linea

28 Design paneel (onzichtbare bevestiging) STANDAARD OPTIE STANDAARD 60 of 80 mm AFWERKING F1 = voorgelakte plaat 53/ my polyester + PE 15µ / aluzinc 0,50 / PVDF 25 my F2 = voorgelakte plaat 63/ my polyester + PE andere: op aanvraag ISOLATIE PUR 40kg/m 3 zonder CFK K-waarde (W/m 2 K): 60 0, ,287 KLASSEMENT M2 M1 UITZICHT F1 = genervureerd F1 = vlak F2 = genervureerd F2 = vlak of linea (micronervurering) BEVESTIGING Omega s TECHNISCH RAPPORT Dossier in aanvraag bij CSTB TOELAATBARE OVERSPANNINGEN Tests onder toezicht van Veritas, rapport /1C annexe 5 Tabellen: toelaatbare overspanningen (m)

29 Design paneel (onzichtbare bevestiging) diktes paneel, mm N-N L-L DRUKKRACHT 3 STEUNPUNTEN 60 N-N MN-N Nuttige overspanningen ZUIGKRACHT 3 STEUNPUNTEN diktes paneel, mm plaatje R Ø R Ø plaatje toelaatbare lasten, dan/m 2 m toelaatbare lasten, dan/m , , , , , , , , , , ,00 49 diktes paneel, mm N-N L-L DRUKKRACHT 2 STEUNPUNTEN 60 N-N MN-N Nuttige overspanningen ZUIGKRACHT 2 STEUNPUNTEN diktes paneel, mm plaatje R Ø R Ø plaatje toelaatbare lasten, dan/m 2 m toelaatbare lasten, dan/m , , , , , , , , ,00 46 Legende: N = genervureerd / L = vlak / MN = micronervurering (linea)

30 Kleurenkaart RAL 9002 : mµ PVDF 200 mµ PVC RAL 1015 : mµ RAL 9006 : * 25 mµ pol - 25 mµ PVDF RAL 9010 : mµ 200 mµ PVC RAL 6011 : 15 mµ RAL 7022 : 25 mµ RAL 7038 : 15 mµ 200 mµ PVC RAL 3009 : 15 mµ 200 mµ PVC RAL 8016 : 25 mµ 200 mµ PVC RAL 7005 : 15 mµ 200 mµ PVC RAL 5008 : mµ 200 mµ PVC RAL 5010 : 25 mµ RAL 9001 : 25 mµ 150 mµ HPVC

31 Kleurenkaart RAL mµ pvc RAL mµ pvc RAL mµ pvc RAL mµ pvc RAL mµ pvc RAL mµ pvc Bleu wedgwood 200 mµ pvc Bleu océan 200 mµ pvc Bleu solent 200 mµ pvc Brun Van Dyck 200 mµ pvc Rouge poppy 200 mµ pvc RAL mµ pvc * Kleuren zijn, vanwege de aard van het drukproces, slechts een indicatie van de werkelijkheid. RAL mµ pvc

32

33 Dak- en gevelbekleding In de ultramoderne fabriek ISOCAB France te Duinkerke produceert men stalen profielen en binnendozen voor dak- en gevelbekleding. Bobijnen staalplaat van 12 tot 15 ton worden verwerkt met een maximum snelheid van 120 meter per minuut en het omstellen van de machine naar een ander plaatprofiel neemt slechts 15 minuten in beslag. Wat uw keuze ook is, trapeziumprofielen of binnendozen, het basismateriaal is altijd sendzimir verzinkt staal Z 275. Als afwerkingslaag kan men een keuze maken tussen 15 micron, 25 micron polyester, 100 en 200 micron plastisol en PVDF. De geprofileerde staalplaten kunnen snel, economisch en gemakkelijk gemonteerd worden als eenvoudige, ongeïsoleerde wandconstructie en als één of dubbelschalig geïsoleerde wand. De ISOCAB staalplaten zijn voor alle bouwwerken toepasbaar hetzij voor de industrie, winkels, werkplaatsen. De vorm, de sterkte, de mogelijkheid geperforeerde profielen te leveren en het grote kleurengamma van de profielen, laten de architect toe zijn fantasie de vrije loop te geven om een kleurrijk en gepersonaliseerd geheel te verkrijgen al naargelang de vraag van de klant. De types IB /5, IB /5 en IB /5 lenen zich perfect voor horizontale montage. De geprofileerde staalplaten zijn leverbaar met een minimum lengte van 2000 mm tot een miximum lengte van mm, per 10 mm. ISOCAB geprofileerde staalplaten zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en worden gemonteerd op alle soorten onderconstructie. De geprofileerde staalplaten zijn demonteerbaar en verplaatsbaar voor verbouwings- of uitbreidingswerken. Beweeglijkheid betekent kostenbesparing.

34 Kouddak profiel IT IT /5R Eigen gewicht dikte (mm) 0,63 0,75 kg/m2 5,62 6,69 IT /5 Eigen gewicht dikte (mm) 0,63 0,75 kg/m2 5,97 7,11 IT /5 Eigen gewicht dikte (mm) 0,63 0,75 kg/m2 6,18 7,35 IT /4 Eigen gewicht dikte (mm) 0,63 0,75 kg/m2 6,18 7,35 IT /4R Eigen gewicht dikte (mm) 0,63 0,75 kg/m2 6,18 7,35 IT /5 Eigen gewicht dikte (mm) 0,63 0,75 kg/m2 6,75 8,04 IT /5R Eigen gewicht dikte (mm) 0,63 0,75 kg/m2 6,75 8,04

35 Warmdak profiel IE IE /4M Eigen gewicht dikte (mm) 0,75 kg/m2 7,18 IE /4mperf. Eigen gewicht dikte (mm) 0,75 kg/m2 7,18 18% perforaties IE /5 Eigen gewicht dikte (mm) 0,75 kg/m2 7,85 IE /4R Eigen gewicht dikte (mm) 0,75 kg/m2 7,35 IE /4R Perf. Eigen gewicht dikte (mm) 0,75 kg/m2 7,35 18% perforaties IE /4R Eigen gewicht dikte (mm) 0,75 kg/m2 8,08 IE /4R Perf. Eigen gewicht dikte (mm) 0,75 kg/m2 8,08 18% perforaties IE /3M Eigen gewicht dikte (mm) 0,75 kg/m2 9,81 IE /3M Perf. Eigen gewicht dikte (mm) 0,75 kg/m2 9,81 18% perforaties

36 Binnendoos profiel IC IC /1R Eigen gewicht dikte (mm) 0,75 0,88 1,00 kg/m2 8,36 9,81 11,15 IC /1R Perf. Eigen gewicht dikte (mm) 0,75 0,88 1,00 kg/m2 8,36 9,81 11,15 wand wand 18% perforaties IC /1R Eigen gewicht dikte (mm) 0,75 0,88 1,00 kg/m2 8,83 10,36 11,78 IC /1R Perf. Eigen gewicht dikte (mm) 0,75 0,88 1,00 kg/m2 8,83 10,36 11,78 wand wand 18% perforaties IC /1R Eigen gewicht dikte (mm) 0,75 0,88 1,00 kg/m2 9,71 11,40 12,95 IC /1R Perf. Eigen gewicht dikte (mm) 0,75 0,88 1,00 kg/m2 9,71 11,40 12,95 wand wand 18% perforaties IC /1R Eigen gewicht dikte (mm) 0,75 0,88 1,00 kg/m2 9,29 10,90 12,39 IC /1R Perf. Eigen gewicht dikte (mm) 0,75 0,88 1,00 kg/m2 9,29 10,90 12,39 wand wand 18% perforaties IC /1R Eigen gewicht dikte (mm) 0,75 0,88 1,00 kg/m2 8,54 10,02 11,38 IC /1R Perf. Eigen gewicht dikte (mm) 0,75 0,88 1,00 kg/m2 8,54 10,02 11,38 wand wand 18% perforaties

37 Gevelbekleding profiel IB IB /5R Eigen gewicht dikte (mm) 0,63 0,75 kg/m2 5,49 6,53 wand IB /5 Eigen gewicht dikte (mm) 0,63 0,75 kg/m2 5,83 6,94 wand IB /5 Eigen gewicht dikte (mm) 0,63 0,75 kg/m2 6,03 7,18 wand IB /4 Eigen gewicht dikte (mm) 0,63 0,75 kg/m2 6,03 7,18 IB /4R Eigen gewicht dikte (mm) 0,63 0,75 kg/m2 6,03 7,18 wand wand IB /5 Eigen gewicht dikte (mm) 0,63 0,75 kg/m2 6,59 7,85 IB /5R Eigen gewicht dikte (mm) 0,63 0,75 kg/m2 6,59 7,85 wand wand

38 Gebogen plaatprofielen Voor dak- en gevelbekleding R α β = Buigstraal - min: 350 mm = Buighoek = Eenheidshoek per plooi = Buiten programma DAKBEKLEDING IT /5 dikte 0,63 en 0,75 mm IT /4 (R) dikte 0,63 en 0,75 mm GEVELBEKLEDING IT /5 dikte 0,63 en 0,75 mm IT /4 (R) dikte 0,63 en 0,75 mm α δ δ TERMINOLOGIE D1 recht gedeelte (niet gebogen) mini = 200 mm D2 recht gedeelte (niet gebogen) mini = 200 mm L1 bochtlengte maxi = mm L totale lengte maxi = mm R straal mini = 350 mm α buighoek β eenheidshoek per plooi CR1 buigrichting CR2 buigrichting C koorde F pijl n aantal plooien s stapwaarde δ hellingshoek OPMERKING L= de bestellengte van het profiel

39 Gebogen plaatprofielen Voor dak- en gevelbekleding NOODZAKELIJKE INFORMATIE Type CR1 F1 α δ R C = Buighoek of = Hellingshoek = Straal of = Koorde Type CR2 R R F2 D1 D2 = Recht gedeelte (niet gebogen) - mini = 200 mm en = Recht gedeelte (niet gebogen) - mini = 200 mm CR1 CR2 = Buigrichting of = Buigrichting Gelakte plaatprofielen worden geleverd met beschermfolie. Ook mogelijk met een anti-condensatielaag. L = totale lengte, maxi = mm L1 = bochtlengte, maxi = mm FORMULES L = L1 + D1 + D2 L1 = R x 3,14 x α 180 n = α + 1 β S = L1 n-1 C = 2 x R x sin α 2

40 Materialen & coatings MATERIALEN Onze producten kunnen vervaardigd worden uit de volgende standaard basismaterialen. Sendzimir verzinkt staal Plaat voorzien van een zinklaag van 275 gr/m 2 (Z275). Alu-zink Plaatstaal voorzien van een alu-zinklegering van 185 gr/m 2.. COATINGS De producten kunnen worden voorzien van diverse coatings volgens onderstaand overzicht. Interieur coating Polyester coating 15 µ, uitgevoerd in verschillende kleuren geschikt voor niet agressieve binnentoepassingen. Polyester coating Laagdikte 25 µ, geschikt voor niet agressieve buitentoepassingen. PVDF Laagdikte 25 µ, geschikt voor buitengebruik en bestand tegen veel soorten chemicaliën. Plastisol coating, 100 µ Deze coating is zeer elastisch en ondanks zijn geringe hardheid toch bestand tegen mechanische beschadiging. Plastisol coating, 200 µ lederuitzicht Is een coating met dezelfde kwaliteit als de plastisol 100 µ.

41 Realisaties

42

43 Het sluitstuk van een sterk staaltje techniek Bij de bouw van een koel of vriescel is het monteren van de isolerende deur de kroon op het werk. De deur is het visitekaartje, zowel qua techniek als afwerking. En daarom past in het KIM-concept maar één toeleverancier: de beste. Al jaren is dat voor ons Cool it, een Duitse deurenspecialist met een internationale reputatie in het fabriceren van koel-, vries- en bedrijfsdeuren voor onze sector. Een extra draai aan kwaliteit en innovatie Cool it biedt ons alles wat een klant verwacht van een degelijke koel-of vriesdeur. De praktijk bevestigt dat, elke dag opnieuw. Maar het KIM-concept vraagt om extra kwaliteit. Coolit realiseert en garandeert dit door verregaande innovatie. De Coolit-deur is bij al onze projecten het sluitstuk van een sterk staaltje isolatiesysteembouw. In deze informatie ziet en leest u waarom

44 Overzichtsprogramma deuren CE schuifdeuren koel- en vriesruimtes SI-Compact schuifdeuren koel- en vriesruimtes Draaideuren koel- en vriesruimtes Multi-F deuren B4B en B4F Easy push draaideuren voor koel- en vriesruimtes Pendeldeuren Coolit Nieuws

45 Grenzen tussen graden CE schuifdeuren voor koel- en vriesruimtes

46 CE schuifdeuren voor koel- en vriesruimtes De CE schuifdeur is het meest beproefde exemplaar uit het schuifdeurenprogramma van Cool it. De robuuste deurconstructie zorgt voor een prima resultaat met betrekking tot grote deurafmetingen. Detailoplossingen voor bijvoorbeeld hangbaandoorvoeren, 2-vleugelige uitvoeringen, en invriesuitvoeringen zorgen voor een zeer complete deur, die voor diverse situaties uitermate geschikt is. De CE schuifdeur is de perfecte deur voor de gebruiker die hoge eisen stelt. Raillengte = 2xDM BL Peil Totale hoogte = DM = 285 Muurmaat = DM Dagmaathoogte - DM = Muurmaat = DM Dagmaat = DM Isolatie (80) Kozijn Beton 150 Uitwendige kozijnmaat = DM = 150 Kozijnverwarming ~230V/50HZ max. 500 Watt Raillengte = 2xDM ~ 230 V 50 HZ Hoofdschakelaar max. 16 A Tekening boven: Koelschuifdeur type CE8/12 handbediend, inbouwmetselwerk DM Peil DM = Muurmaat = DM Dagmaathoogte = DM Vloeruitsparing DM Sparingsmaat = DM + 20 DM Klemkozijn Kozijn Uitwendige kozijnmaat = DM Tekening links: Vriesschuifdeur, type CE 12H Elektrisch bediend, inbouwmetselwerk

47 CE schuifdeuren voor koel- en vriesruimtes DEURBLAD - 80,120, of 160 mm deurblad dikte. - Uitvoering deurblad met koudebrugvrije stalen elementschalen welke worden geschuimd met PU schuim. (CFK vrij) - Met aluminium / kunststof koudebrugonderbreking, en uitwisselbare rubber afdichtingsprofielen. AFWERKING - RVS staalplaat, uitvoering cirkelgematteerd, geslepen, lijngeslepen. - Verzinkte staalplaat, voorzien van een 25 µm polyesterlak in een standaard Ral kleur, Ral 9002, Ral 9010, of Ral Verzinkte staalplaat voorzien van een 150 µm Hpvc foodsafe folie in Ral (alleen voor binnentoepassing en niet geschikt voor in een vriescel) KOZIJNEN - Constructieve stalen kozijnen. - Stalen kozijn voorzien van een isolatiekern als koudebrug onderbreker. - De afwerking komt overeen met de gekozen deurblad uitvoering. - De vriesdeur kozijnen zijn voorzien van een geïntegreerd verwarmingslint, welke eenvoudig uitwisselbaar is. KLEMKOZIJNEN - Voor montage op een panelenwand worden de deuren uitgevoerd met een 3-delig stalen klemkozijn waar eveneens diverse afwerkmaterialen mogelijk zijn. Bijvoorbeeld geslepen RVS staalplaat, of verzinkte en gelakte uitvoering. - Inclusief dagkantafwerking t.b.v. de inbouw in een panelenwand, afwerking conform deurblad. - Bij uitvoering als vriesdeur wordt het klemkozijn voorzien van isolatiemateriaal voor een uitstekende isolerende en koudebrug-vrije werking. DEURBESLAG - Handbediend d.m.v. de bekende robuuste binnen en buitenhendel. - Standaard afsluitbaar d.m.v. een eurocilinder, en een binnenhendel welke is voor zien van een geïntegreerde noodontgrendeling. - Het openings- en sluitmechanisme is in de looprail weggewerkt. - De rail is standaard uitgevoerd in aluminium. - Het loopwerk in de rail is uitgevoerd d.m.v. vier kogelgelagerde kunststof wieltjes, welke nagenoeg onderhoudsvrij zijn uitgevoerd. - Eenvoudig af te stellen d.m.v. de RVS ophangprofielen aan de bovenzijde van het deurblad. - Standaard voorzien van een hygienische afdekkap aan de voorzijde van de aluminium rail. OPTIES - Hangbaan doorvoeringen. - Tweevleugelige uitvoeringen. - Aan de binnenzijde schuivend (voor koel- en vriescellen). - Elektrisch bediend d.m.v. een E-Automaat, met microprocessor en PLC besturing voor verschillende openings- en sluitvarianten. Geheel stekkerklaar (220 volt). - Afsluitbaar inclusief noodontgrendeling als optie leverbaar. (Technische wijzigingen voorbehouden)

48

49 SI-Compact schuifdeuren voor koel- en vriesruimtes Grenzen tussen graden

50 SI-Compact schuifdeuren voor koel- en vriesruimtes De COOL IT schuifdeur, type SI-Compact voldoet aan alle eisen voor een modern deurconcept. Hoogwaardige materialen en een bijzonder compacte deurconstructie, zorgen voor een gebruiksvriendelijke en nog niet door anderen geëvenaarde hygiënische deur. Elektrisch bediend d.m.v. een E-Automaat, met microprocessor en PLC besturing voor verschillende openings- en sluitvarianten. De aandrijving wordt volledig in het RVS buisprofiel weggewerkt. SI-Compact schuifdeuren zijn de oplossing voor een diversiteit aan gebruiksmogelijkheden. 150 Raillengte = 2x dagenmaat breedte Montageruimte ~60 Randverwarming ~230V/50HZ max. 500 watt 120 DM Peil Totale hoogte = DM Sparingsmaat DM + 20 Hoogte dagmaat 80 Sparingsmaat + dagmaatbreedte + 40 Dagmaat breedte Uitwendige kozijnmaat Volledige lengte = 2 x dagmaat breedte Tekening boven: Vriesschuifdeur Compact Type SI12H Klemkozijn, elektrisch bediend, inbouw metselwerk DM Peil Sparingsmaat = dagmaat hoogte Dagmaat hoogte Uitsparing dorpel Sparings maat Deurblad breedte Tekening links: Koelschuifdeur Compact Type SI8K Handbediend, opbouw metselwerk

51 SI-Compact schuifdeuren voor koel- en vriesruimtes DEURBLAD - 80 of 100 mm deurblad dikte. - Uitvoering deurblad met koudebrugvrije stalen elementschalen welke worden geschuimd met PU schuim. (CFK vrij) - Met kunststof koudebrugonderbreking en uitwisselbaar rubberprofiel. - Afstelbaar vloerrubber. AFWERKING - RVS staalplaat, uitvoering cirkelgematteerd, geslepen, lijngeslepen. - Verzinkte staalplaat, voorzien van een 25 µm polyesterlak in een standaard Ral kleur, Ral 9002, Ral 9010, of Ral Verzinkte staalplaat voorzien van een 150 µm Hpvc foodsafe folie in Ral (alleen voor binnentoepassing en niet geschikt voor in een vriescel) KOZIJNEN - De constructieve kunststof kozijnen zijn bekleed met dezelfde afwerking als het deurblad, PU-volgeschuimd, en eventueel leverbaar met verzinkte muurankers. - Het kunststof halfrondprofiel in het kozijn zorgt voor de koudeonderbreking, en eveneens voor de perfecte afdichting van het deurbladrubber. - De vriesdeur kozijnen zijn voorzien van een geïntegreerd verwarmingslint, welke eenvoudig uitwisselbaar is. KLEMKOZIJNEN - Voor montage op een panelenwand worden de deuren uitgevoerd met een 3-delig stalen klemkozijn waar eveneens diverse afwerkmaterialen mogelijk zijn. Bijvoorbeeld geslepen RVS staalplaat, of verzinkte en gelakte uitvoering. - Bij uitvoering als vriesdeur wordt het klemkozijn voorzien van isolatiemateriaal voor een uitstekende isolerende en koudebrug-vrije werking. DEURBESLAG - Handbediend d.m.v. de stabiele RVS handgreep aan de buitenzijde van de deur, en met een handkom aan de binnenzijde van de deur. - Het deurblad wordt opgehangen aan de bovenliggende buisrail d.m.v. twee bevestigingselementen. - De vloernokken aan de onderzijde van het kozijn, en de geleiding in de buisrail, zorgen voor een hermetische afsluiting van het deurblad op het deurkozijn. OPTIES - Hangbaan doorvoeringen in diverse uitvoeringen. - Elektrisch bediend d.m.v. een E-Automaat, met microprocessor en PLC besturing voor verschillende openings- en sluitvarianten. De aandrijving wordt volledig in het RVS buisprofiel weggewerkt. Geheel stekkerklaar (220 volt). - Afsluitbaar inclusief noodontgrendeling als optie leverbaar. - Afdrukhendel. (Technische wijzigingen voorbehouden)

52

53 Grenzen tussen graden Draaideuren voor koel- en vriesruimtes

54 Draaideuren voor koel- en vriesruimtes Overtuigend tot in het fijnste detail hebben de COOL IT deuren zich in de praktijk sinds vele jaren bewezen. Hoogwaardige materialen, gladde afwerkingen en een perfecte afwerking garandeert eenvoudige reiniging voor een hygiënisch gebruik. De oploopscharnieren en de speciale knevelhendel met cilinderslot en geïntegreerde noodopener, zorgen voor een probleemloos en onderhoudsvrij gebruik. Alle toegepaste materialen zijn van zeer duurzame kwaliteit.veelzijdige kozijnconstructies en variabele deurafmetingen zorgen voor diverse toepassingsmogelijkheden van de deur. COOL IT levert een omvangrijk aantal uitvoeringen voor talloze toepassingen: luiken in een voorzetwand voor professionele keukens, vriesdeuren uitgevoerd als vluchtdeur, etc. Dagmaathoogte Sparingsmaat - DM + 85 = Peil Vloersparing = DM Sparingsmaat = DM = Dagmaat breedte Paneeldikte Uitwendige kozijnmaat = DM = 80 Tekening boven: Vriesdraaideur Type D12 T.b.v. inbouw panelen (klemkozijn) Peil Dagmaathoogte Sparingsmaat Vloersparing = DM = Sparingsmaat = DM = Dagmaat breedte = DM = Uitwendige kozijnmaat Tekening links: Koeldraaideur Type D8 T.b.v. inbouw metselwerk

55 Draaideuren voor koel- en vriesruimtes DEURBLAD - 80 mm. deurblad dikte (D8) 120 mm (D12) 160 mm. (D16) - Uitvoering deurblad met koudebrugvrije stalen elementschalen welke worden geschuimd met PU schuim. (CFK vrij) AFWERKING - RVS staalplaat, uitvoering cirkelgematteerd, geslepen, lijngeslepen. - Verzinkte staalplaat, voorzien van een 25 µm polyesterlak in een standaard Ral kleur, Ral 9002, Ral 9010, of Ral Verzinkte staalplaat voorzien van een 150 µm Hpvc foodsafe folie in Ral (alleen voor binnentoepassing en niet geschikt voor in een vriescel) KOZIJNEN - De kozijnen zijn bekleed met dezelfde afwerking als het deurblad, PU-volgeschuimd met eventueel leverbaar verzinkte muurankers. - De vriesdeur kozijnen hebben uiteraard een koudebrug onderbrekend profiel met een geïntegreerd verwarmingslint. KLEMKOZIJNEN - Voor montage op een panelenwand worden de deuren uitgevoerd met een klemkozijn waar eveneens diverse afwerkmaterialen mogelijk zijn. Bijvoorbeeld geslepen RVS staalplaat, of verzinkte en gelakte uitvoering. - Bij uitvoering als vriesdeur wordt het klemkozijn voorzien van isolatiemateriaal voor een uitstekende isolerende en koudebrug-vrije werking. DEURBESLAG - Standaard de speciale hard kunststof COOL IT knevelhendel welke standaard is voorzien van een cilinderslot en geïntegreerde noodopener. - Opdraaiende scharnieren in een kunststof en RVS uitvoering. - Bij een tweevleugelige uitvoering is de standvleugel voorzien van een espagnolet sluiting. OPTIES - Tweevleugelige uitvoering. - Hangbaan doorvoeringen in diverse uitvoeringen. - Naar binnen draaiend. - Diverse inbouw kozijn varianten. (Technische wijzigingen voorbehouden)

56

57 Multifunctioneel Multi-F deuren B4B en B4Fs

58 Multi-F deuren B4B en B4F De jongste telg uit het deurenprogramma van COOL IT is de speciaal voor de binnenbouw ontwikkelde lichte bedrijfsdraaideur. Daar waar geen eisen worden gesteld aan hoge isolatiewaardes, laat deze deur zich van zijn beste kant zien. De uitvoering van deze deur biedt vele toepassingsmogelijkheden. Speciaal ontwikkeld voor een brede toepasbaarheid.van toiletruimte tot cleanroom, en van kantoordeur tot fabrieksdeur. Kortom: de COOL IT Multi-F deur is een deur die er niet alleen fraai uitziet, maar ook nog eens functioneel is. Muurmaat Stelmaat Dagmaat Detail X Stelmaat Dagmaat Detail X Stelmaat Dagmaat Muurmaat Stelmaat Dagmaat Peil Tekening boven: Multi-F deur Type B4B Inbouw in panelenwand Peil Tekening links: Multi-F deur Type B4F Ingebouwd in panelenwand of kalkzandsteenwand

59 Multi-F deuren B4B en B4F DEURBLAD B4B UITVOERING - 40 mm deurblad dikte, stomp, circa 15 Kg/m2. - Uitvoering deurblad met stalen elementschalen welke worden geschuimd met PU schuim. (CFK vrij) - Resistent tegen vocht. DEURBLAD B4F UITVOERING - 40 mm deurblad dikte, opdek, circa 15 Kg/m2. - Uitvoering deurblad met stalen elementschalen welke worden geschuimd met PU schuim. (CFK vrij) - Resistent tegen vocht. AFWERKING - RVS staalplaat, uitvoering cirkelgematteerd, geslepen, lijngeslepen. - Verzinkte staalplaat, voorzien van een 25 µm polyesterlak in een standaard Ral kleur, Ral 9002, Ral 9010, Ral Verzinkte staalplaat voorzien van een 150 µm Hpvc foodsafe folie in Ral (alleen voor binnentoepassing) KOZIJNEN - Voor inbouw metselwerk een 1,5 mm. dik RVS geslepen hoekprofiel. - Voorzien van geïntegreerd afdichtingsrubber. KLEMKOZIJNEN - Voor montage op een panelenwand of metal-stud wand worden de deuren uitgevoerd met een 3-delig 1,5 mm. dik RVS geslepen klemkozijn welke zonder zichtbevestigingen kan worden geklemd aan het deurkozijn. DEURBESLAG - Standaard beslag in kunststof. - Optioneel RVS hygiëne beslag. - Optioneel RVS zeewaterbestendig beslag. (gegarandeerd roestvrij) - RVS scharnieren. OPTIES - Diverse zichtvenster uitvoeringen. - Tweevleugelige uitvoering. - Diverse inbouw kozijn varianten. - Zelfsluitend met behulp van een deurdranger. - Brandwerende T30 uitvoering. (Technische wijzigingen voorbehouden)

60

61 Easy push draaideuren voor koel- en vriesruimtes Een eenvoudige druk op de knop

62 Easy push draaideuren voor koel- en vriesruimtes Overtuigend tot in het fijnste detail hebben de COOL IT deuren zich in de praktijk sinds vele jaren bewezen. Hoogwaardige materialen, gladde afwerkingen en een perfecte afwerking garandeert eenvoudige reiniging voor een hygiënisch gebruik. De Easy Push draaideur van COOL IT is het consequente resultaat van een maximale ontwikkeling welke niet stilstaat. De Easy Push drukknop verenigt de meest eenvoudige bediening met het hoogst haalbare resultaat voor hygiëne. Een druk op de knop, en de deur opent eenvoudig, waarna de hermetische sluiting uiteraard met hetzelfde gemak gegarandeerd is. In combinatie met de hygiënische kunststof Thermotec kozijnen is de Easy Push deur van COOL IT een moderne en functionele deur welke op alle fronten voldoet aan de eisen die men stellen mag aan een geïsoleerde draaideur. Easy-Push Optie: Slot Sparingsmaat = dagmaathoogte + 20 mm Dagmaat hoogte Tekening boven: Easy-push D8

63 Easy push draaideuren voor koel- en vriesruimtes DEURBLAD - 80 mm deurblad dikte (D8) 120 mm. (D12) - Uitvoering deurblad met koudebrugvrije stalen elementschalen welke worden geschuimd met PU schuim. (CFK vrij) - Met kunststof koudebrugonderbreking en uitwisselbaar rubberprofiel AFWERKING - RVS staalplaat, uitvoering cirkelgematteerd, geslepen, lijngeslepen. - Verzinkte staalplaat, voorzien van een 25 µm polyesterlak in een standaard Ral kleur, Ral 9002, Ral 9010, Ral 9001, of rood (Ral 3000) geel (Ral 1021) of blauw (Ral 5010) - Verzinkte staalplaat voorzien van een 150 µm Hpvc foodsafe folie in Ral (alleen voor binnentoepassing en niet geschikt voor in een vriescel) KOZIJNEN - Hygiënische geëxtrudeerde isolatiekunststof kozijnen in de standaard kleur Ral 9002 zonder verzinkt stalen afwerking, of bekleed met dezelfde verzinkte beplating en afwerking als het deurblad. - De vriesdeur kozijnen hebben uiteraard een koudebrug onderbrekend profiel met een uitwisselbaar geïntegreerd verwarmingslint. - Voor inbouw metselwerk worden er standaard muurankers meegeleverd. KLEMKOZIJNEN - Voor montage op een panelenwand worden de deuren uitgevoerd met een 3-delig stalen klemkozijn waar eveneens diverse afwerkmaterialen mogelijk zijn. Bijvoorbeeld geslepen RVS staalplaat, of verzinkte en gelakte uitvoering. - Een eenvoudige variant op de standaard klemconstructie is de door en door verbinding met kunststof draadeinden en een verzinkt gelakte dagkant afwerking waar diverse afwerkmogelijkheden van toepassing zijn. EASY PUSH DEURBESLAG - Eenvoudige bediening met de Easy Push drukknop. - Opdraaiende scharnieren in een kunststof en RVS uitvoering. OPTIES - Drukvereffeningsventiel in het deurblad. - Hangbaan doorvoeringen in diverse uitvoeringen. - Naar binnen draaiend, met omgekeerde sluiting en noodontgrendeling. - Diverse inbouw kozijn varianten. - Profielcilinder in combinatie met noodontgrendeling. - Elektrische deuropener voor toepassingen als sluisdeur of geautoriseerde toegangsdeur. - Zelfsluitend met behulp van een deurdranger. (Technische wijzigingen voorbehouden)

Wand-, plafondpanelen

Wand-, plafondpanelen Wand-, plafondpanelen STANDAARDUITVOERING V : Geprofileerd OPTIES G : Linea profilering K : Vlak M : KIM profilering G K LINEA PROFILERING V V D PROFILERING INDUSTRIEEL WANDPANEEL MODULE - Opbouwbreedte:

Nadere informatie

Overzichtsprogramma deuren

Overzichtsprogramma deuren Overzichtsprogramma deuren CE schuifdeuren koel- en vriesruimtes SI-Compact schuifdeuren koel- en vriesruimtes Draaideuren koel- en vriesruimtes Multi-F deuren B4B en B4F Easy push draaideuren voor koel-

Nadere informatie

Isocab - IND panelen - Wand en plafond Staalgericht denken

Isocab - IND panelen - Wand en plafond Staalgericht denken Isocab - Staalgericht denken A ThyssenKrupp Steel company Isocab Isocab - IND panelen Het Isocab IND paneel is een geïsoleerd sandwichpaneel op basis van PUR of PIR dat op een continu-lijn geproduceerd

Nadere informatie

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek Bij de bouw van een koel- of vriescel en verwerkingsruimten is de montage van de isolerende deur de kroon op het werk.

Nadere informatie

BEDRIJFSDRAAIDEUREN KOEL- EN VRIESDRAAIDEUREN BEDREVEN IN BEDRIJFSDEUREN.

BEDRIJFSDRAAIDEUREN KOEL- EN VRIESDRAAIDEUREN BEDREVEN IN BEDRIJFSDEUREN. BEDRIJFSDRAAIDEUREN KOEL- EN VRIESDRAAIDEUREN BEDREVEN IN BEDRIJFSDEUREN www.tempodeur.nl BEDREVEN IN BEDRIJFSDEUREN Tempodeur is dé specialist op het gebied van o.a. geïsoleerde draaideuren voor de industrie

Nadere informatie

Metaflex Doors Thuis in uw wereld. Productoverzicht. Metaflex Foodcare 4. Metaflex MAK 8. Metaflex Orion Freezer 12. Metaflex Orion Shock Freezer 16

Metaflex Doors Thuis in uw wereld. Productoverzicht. Metaflex Foodcare 4. Metaflex MAK 8. Metaflex Orion Freezer 12. Metaflex Orion Shock Freezer 16 Informatie en inspiratie Metaflex Doors Thuis in uw wereld Productoverzicht Metaflex Foodcare 4 Metaflex MAK 8 Metaflex Orion Freezer 12 Metaflex Orion Shock Freezer 16 Metaflex Polaris Chiller 20 Metaflex

Nadere informatie

ISO panelen 6-8-10-14

ISO panelen 6-8-10-14 ISO panelen 6-8-10-14 INHOUD ISO-PANELS 6-8-10-14 Technische details Technische opties Verbindingen Opties Rekken Deuren Beschikbare opties INLEIDING ISOCAB N.V. opgericht in 1973 en succesvol op de binnenlandse

Nadere informatie

ISO panelen

ISO panelen ISO panelen 6-8-10-14 INHOUD ISO-PANELS 6-8-10-14 Technische details Technische opties Verbindingen Opties Rekken Deuren Beschikbare opties TECHNISCHE DETAILS TYPES OMSCHRIJVING DIKTES ISO 6 = 60 mm ISO

Nadere informatie

Decaroc - Rotswolpanelen

Decaroc - Rotswolpanelen Decaroc - Rotswolpanelen Isotherm constructions 03 Decaroc - Rotswolpanelen Brandweerstand tot 120 minuten! Het Decaroc rotswolpaneel is een sandwichpaneel met rotswolkern met een opbouwbreedte van 1170

Nadere informatie

ISOLERENDE DAKPANELEN

ISOLERENDE DAKPANELEN ISOLERENDE DAKPANELEN - Type FEBOROOF - Zelfdragend dakpaneel geproduceerd op continu-basis waarbij de isolatiekern tussen 2 gegalvaniseerde gelakte staalplaten wordt aangebracht. - Toepasbaar voor industriële

Nadere informatie

Draaideuren. voor bedrijfsruimten. maatwerk in elke wandconstructie robuust

Draaideuren. voor bedrijfsruimten. maatwerk in elke wandconstructie robuust Draaideuren voor bedrijfsruimten maatwerk in elke wandconstructie robuust B o u w e n m e t K e n n i s v a n c o n d i t i e s Draaideuren BDD Robuust en onderhoudsvrij Roma-bedrijfsdraaideuren zijn robuust

Nadere informatie

BRANDWERENDE DRAAIDEUREN BEDREVEN IN BEDRIJFSDEUREN.

BRANDWERENDE DRAAIDEUREN BEDREVEN IN BEDRIJFSDEUREN. BRANDWERENDE DRAAIDEUREN BEDREVEN IN BEDRIJFSDEUREN www.tempodeur.nl BEDREVEN IN BEDRIJFSDEUREN Tempodeur is dé specialist in branddraaideuren voor de foodsector. Deuren die voldoen aan hoge isolatie-eisen

Nadere informatie

Isotherme panelen. Industriedeuren

Isotherme panelen. Industriedeuren Isotherme panelen Industriedeuren -1 Toebehoren en opties INUSTRIEPANELEN FRIGOPANEEL TYPE F e F-panelen zijn uiterst geschikt voor gekoelde magazijnen, koelcellen, vriestunnels, cleanrooms enz. Pg. -3

Nadere informatie

KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN

KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN Licht van gewicht door gebruik van hoogwaardig polyester (in diverse kleuren leverbaar). Naadloos deurblad. Deurblad en kozijn volledig koudebrugvrij uitgevoerd. Diverse

Nadere informatie

KOEL- EN VRIESCELLEN WWW.WEHAKO.NL. Meervoudige demontabele koel- en vriescellen

KOEL- EN VRIESCELLEN WWW.WEHAKO.NL. Meervoudige demontabele koel- en vriescellen KOEL- EN VRIECELLEN multi & evo systems Meervoudige demontabele koel- en vriescellen Wehako B.V. biedt u met het "MULTIYTEM" een uitgebreid assortiment van isolatiepanelen, deuren en accessoires aan waarmee

Nadere informatie

Deuren. Isotherm constructions

Deuren. Isotherm constructions Deuren Isotherm constructions Isocab - Deuren Isocab - Deuren Het Isocab deurengamma bestaat uit isothermische draai-en schuifdeuren voor zowel positieve als negatieve temperaturen. Daarnaast bevat het

Nadere informatie

DEUREN & GEVELTECHNIEK. Loopdeuren & Draaideurstellen. damm werkt.

DEUREN & GEVELTECHNIEK. Loopdeuren & Draaideurstellen. damm werkt. DEUREN & GEVELTECHNIEK Loopdeuren & Draaideurstellen damm werkt. www.dammdeuren.nl Damm Deuren b.v. Ooit begonnen met het produceren van deuren voor in de akkerbouw, omvat het assortiment tegenwoordig

Nadere informatie

BRANDVEILIGE BOUWSYSTEMEN

BRANDVEILIGE BOUWSYSTEMEN BRANDVEILIGE BOUWSYSTEMEN Isometall Steenwol Sandwichpanelen Index Geïsoleerde panelen 2 Vulcasteel Roof 2 Vulcasteel Wall 1000 VB (Lineair Profiel) 4 Vulcasteel Wall 1000 VB (Microrib Profiel) 6 Vulcasteel

Nadere informatie

Geïsoleerde Sandwichpanelen IND

Geïsoleerde Sandwichpanelen IND Geïsoleerde Sandwichpanelen IND ACCORDING TO 1,d d0 EN 13501-1 Project: Toepassing: TransWest nv, Kampveldstraat 45, 8020 Oostkamp, België Logistiek centrum met negatieve temperaturen Technische Gegevens

Nadere informatie

Geïsoleerde Sandwichpanelen IND

Geïsoleerde Sandwichpanelen IND Geïsoleerde Sandwichpanelen IND IND paneel Beschrijving Het Isocab IND paneel is ontworpen voor toepassingen in omgevingen waar temperatuurcontrole en hygiënische veiligheid van belang zijn zoals bij voedselverwerking,

Nadere informatie

ISOLERENDE WAND- EN PLAFONDPANELEN

ISOLERENDE WAND- EN PLAFONDPANELEN ISOLERENDE WAND- EN PLAFONDPANELEN - Type FEBOWALL - Sandwich paneel geproduceerd op continu-basis waarbij de isolatiekern tussen 2 gegalvaniseerde gelakte staalplaten wordt aangebracht. Tijdens het fabricatieproces

Nadere informatie

Schuifdeuren FoodCare. voor koel- vries- en hygiënische ruimten. hygiënisch ontwerp in veel uitvoeringen mogelijk goed te reinigen duurzaam

Schuifdeuren FoodCare. voor koel- vries- en hygiënische ruimten. hygiënisch ontwerp in veel uitvoeringen mogelijk goed te reinigen duurzaam voor koel- vries- en hygiënische ruimten hygiënisch ontwerp in veel uitvoeringen mogelijk goed te reinigen duurzaam B o u w e n m e t K e n n i s v a n c o n d i t i e s Nederlands fabrikaat Draai-, schuif-

Nadere informatie

Technische informatie. ISO ADK sectionale deuren voor de woningbouw

Technische informatie. ISO ADK sectionale deuren voor de woningbouw Technische informatie ISO ADK sectionale deuren voor de woningbouw ADK NV - Tel. +32-89-70.26.58 - Fax. +32-89-70.26.57 - info@adknv.com - www.adknv.com ISO ADK sectionale deuren De ISO ADK sectionale

Nadere informatie

Geïsoleerde Dak- & Gevelsystemen Nederland & België. Steenwol Paneel KS1000 FH Datablad

Geïsoleerde Dak- & Gevelsystemen Nederland & België. Steenwol Paneel KS1000 FH Datablad Geïsoleerde Dak- & Gevelsystemen Nederland & België Steenwol Paneel 2 Geïsoleerde Steenwol Panelen Toepassing is een gevelpaneel met verborgen bevestiging dat geschikt is voor alle soorten gebouwen en

Nadere informatie

Uw veiligheid, onze branddeur.

Uw veiligheid, onze branddeur. BRANDDEUREN Uw veiligheid, onze branddeur. Bij ALBIN ontwikkelen, produceren, leveren en monteren we sinds 1994 bedrijfsdeuren voor aannemers, architecten en eindgebruikers. Onze ervaring leert dat de

Nadere informatie

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur Luxe-Line Single: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

Geïsoleerde Dak- Lo-Pitch Geïsoleerd Dakpaneel KS1000 LP

Geïsoleerde Dak- Lo-Pitch Geïsoleerd Dakpaneel KS1000 LP Geïsoleerde Dak- & Gevelpanelen Geïsoleerd Dakpaneel KS1000 LP Beschrijving De KS1000 LP () is een geïsoleerd dakpaneel bestaande uit een PIR (polyisocyaanuraatschuim) isolatiekern en wordt blind bevestigd.

Nadere informatie

Bekleding. Railsysteem. 45 0 val railsysteem uitgevoerd in gegalvaniseerde staalplaat van. Bediening. Gewicht. Circa 75 kg/m 2.

Bekleding. Railsysteem. 45 0 val railsysteem uitgevoerd in gegalvaniseerde staalplaat van. Bediening. Gewicht. Circa 75 kg/m 2. ... Datasheet Horizontaal schuivende deuren AL-D/H44 Afmetingen Zeer veel afmetingen (gecertificeerd) mogelijk. Standaard gelden de afmetingen als onderstaand: AL-D/H44: B = max. 8.000 mm H = max. 12.000

Nadere informatie

Draaideuren FoodCare. voor koel- vries- en hygiënische ruimten. voor voedselveilige afwerking robuust in elke wandconstructie op maat

Draaideuren FoodCare. voor koel- vries- en hygiënische ruimten. voor voedselveilige afwerking robuust in elke wandconstructie op maat Draaideuren voor koel- vries- en hygiënische ruimten voor voedselveilige afwerking robuust in elke wandconstructie op maat B o u w e n m e t K e n n i s v a n c o n d i t i e s Nederlands fabrikaat Draai-,

Nadere informatie

Isotherme panelen. Industriedeuren

Isotherme panelen. Industriedeuren Isotherme panelen Industriedeuren -1 Toebehoren en opties INUSTRIEPANELEN TYPE F e F-panelen zijn uiterst geschikt voor gekoelde magazijnen, koelcellen, vriestunnels, cleanrooms enz. Pg. -3 e optionele

Nadere informatie

- Isotherme schuifdeuren type ISONOMIC - met vast kader voor montage op industriële panelen, muren in metselwerk of andere panelen

- Isotherme schuifdeuren type ISONOMIC - met vast kader voor montage op industriële panelen, muren in metselwerk of andere panelen - NSE KOEL- EN VRIESEN - Isotherme schuifdeuren type ISONOMIC - met vast kader voor montage op industriële panelen, muren in metselwerk of andere panelen - Deurkader: - type : - thermisch onderbroken dubbelwandig

Nadere informatie

Geluiddempende roosters Maatwerk roosters

Geluiddempende roosters Maatwerk roosters Brandwerende producten Brandwerende kleppen, ventielen en roosters Geluiddempende roosters Maatwerk roosters Specialist in ventilatie Brandwerende kleppen Omschrijving Vlinderbrandkleppen zijn ontworpen

Nadere informatie

Geluidsisolerende draaideuren

Geluidsisolerende draaideuren ... Geluidsisolerende draaideuren Datasheet Experts in Noise Control Solutions Datasheet geluidsisolerende draaideuren Luchtgeluidisolatie Luchtgeluidisolatie getest en gecertificeerd conform NEN-EN-ISO

Nadere informatie

Geïsoleerde Dak- & Gevelpanelen. Platdak Toepassingen. X-Dek

Geïsoleerde Dak- & Gevelpanelen. Platdak Toepassingen. X-Dek Geïsoleerde Dak- & Gevelpanelen Platdak Toepassingen Steel Beschrijving Steel is een geïsoleerd lichtgewicht platdakpaneel dat grote overspanningen kan overbruggen vanwege de grove stalen profilering aan

Nadere informatie

Projectfiche R Cycl. Gekoppelde stalen hallen

Projectfiche R Cycl. Gekoppelde stalen hallen Projectfiche R Cycl Gekoppelde stalen hallen Voor recyclagecentrum RCYCL in Eupen bouwde Frisomat een dubbele stalen constructie. De grote Astra-hal is 25x61 meter, met een nok van 6 meter hoog en een

Nadere informatie

Modulaire Koelcellen. - ISO-assortiment - Minibox

Modulaire Koelcellen. - ISO-assortiment - Minibox Modulaire Koelcellen - ISO-assortiment - Minibox Inhoudsopgave Over Isocab 3 Onze service & garantie 3 ISO-assortiment 4 Minibox 22 Het complete assortiment van Isocab bestaat uit cleanroom systemen, modulaire

Nadere informatie

DE BETAALBARE EN FLEXIBELE HORECA/PARTICULIERE CEL

DE BETAALBARE EN FLEXIBELE HORECA/PARTICULIERE CEL DE ETAALARE EN FLEXIELE HORECA/PARTICULIERE CEL -1 Modulaire slotenpanelen per 20/40 cm, met ingewerkte hoekbalken Steeds voorradig in 85 mm eschikbaar met en zonder vloer innenkant wit, buitenkant grijs

Nadere informatie

KOEL- VRIESCELLEN

KOEL- VRIESCELLEN THE NEW COLD EXPERIENCE KOEL- EN MODULAIR VRIESCELLEN KOEL- VRIESCELLEN www.misakoelcel.nl Distributeur Misa koel- en vriescellen in Nederland: Syboned BV Veldweg 6c 5321 JE Hedel T: 073 599 1965 E: info@syboned.nl

Nadere informatie

Informatie over de dak / wand en bovenbouw van een stal:

Informatie over de dak / wand en bovenbouw van een stal: Informatie over de dak / wand en bovenbouw van een stal: Genugten Agri B.V. levert complete staalconstructies met houten of stalen gordingen. Als dakbedekking worden diverse soorten stalen profielplaten,

Nadere informatie

Productinfo paneelwanden Sonata T110 en T90

Productinfo paneelwanden Sonata T110 en T90 Korte beschrijving V12.0NL Geluidsisolatie Productinfo paneelwanden Sonata T110 en T90 Een paneelwand is een mobiele wand welke is opgebouwd uit losse sandwichpanelen die eenvoudig door één persoon verplaatsbaar

Nadere informatie

Geïsoleerde Dak- Sinusoidal Geïsoleerd Dakpaneel KS1000 SRW

Geïsoleerde Dak- Sinusoidal Geïsoleerd Dakpaneel KS1000 SRW Geïsoleerde Dak- & Gevelpanelen Geïsoleerd Dakpaneel KS1000 SRW Beschrijving De KS1000 SRW () is een zichtbaar bevestigd geïsoleerd dakpaneel bestaande uit een PIR (polyisocyaanuraatschuim) isolatiekern.

Nadere informatie

ALSTA volbeglaasde overheaddeuren, type 242

ALSTA volbeglaasde overheaddeuren, type 242 OVERHEADDEUREN Aan de solide ALSTA bedrijfsafsluitingen ligt ruim 40 jaar ervaring ten grondslag. Dit komt direct tot uiting in de lange levensduur, de concurrerende prijsstelling en de aantrekkelijk lage

Nadere informatie

Sectionaalpoorten voor woningen

Sectionaalpoorten voor woningen Sectionaalpoorten voor woningen Goede redenen om een sectionaalpoort van Vabo te kiezen Een Belgisch kwaliteitsproduct Gebruik van duurzame materialen Kwaliteit van onder tot boven Robuuste uitvoering

Nadere informatie

POORTEN ISOL-COMFORT. www.passiefhuis-shop.be WWW.WINSOL.BE

POORTEN ISOL-COMFORT. www.passiefhuis-shop.be WWW.WINSOL.BE POORTEN ISOL-COMFORT www.passiefhuis-shop.be WWW.WINSOL.BE Onderdelen De Isol-Comfort sectionale poort van Winsol is uitgerust met een pakket aan innovatieve onderdelen die materialen met een hoog geleidingsvermogen

Nadere informatie

Geïsoleerde Dak- Five Crown Geïsoleerd Dakpaneel KS1000 FC

Geïsoleerde Dak- Five Crown Geïsoleerd Dakpaneel KS1000 FC Geïsoleerde Dak- & Gevelpanelen Five Crown Geïsoleerd Dakpaneel KS1000 FC Five Crown Beschrijving De KS1000 FC (Five Crown) is een geïsoleerd dakpaneel bestaande uit een PIR (polyisocyaanuraatschuim) isolatiekern.

Nadere informatie

Bouwplast kunststof panelen. Hygiënische scheidings- en wandpanelen voor moderne stallen

Bouwplast kunststof panelen. Hygiënische scheidings- en wandpanelen voor moderne stallen Bouwplast kunststof panelen Hygiënische scheidings- en wandpanelen voor moderne stallen Bouwplast kunststof panelen voor moderne stalinrichting Bouwplast kunststof panelen: Gemaakt van hoogwaardige grondstoffen

Nadere informatie

Geïsoleerde Sandwichpanelen. QuadCore IND. Superieure Bescherming tegen BRAND. Het beste THERMISCHE Rendement. De weg naar ENERGIENEUTRALE Gebouwen

Geïsoleerde Sandwichpanelen. QuadCore IND. Superieure Bescherming tegen BRAND. Het beste THERMISCHE Rendement. De weg naar ENERGIENEUTRALE Gebouwen 1 2 3 4 Superieure Bescherming tegen BRAND Het beste THERMISCHE Rendement De weg naar ENERGIENEUTRALE Gebouwen Langst Gegarandeerde PRESTATIES Geïsoleerde Sandwichpanelen QuadCore IND QuadCore IND Paneel

Nadere informatie

RVS deuren. en kunststof ramen

RVS deuren. en kunststof ramen RVS deuren en kunststof ramen Inhoudsopgave Uw deur exact op maat, onderhoudsvrij en snel geleverd Over ons 4 Binnendeuren 6 Buitendeuren 8 Dubbele deuren 10 Buitendeuren - dubbele afdichting 12 Schuifdeuren

Nadere informatie

Maatwerk roosters Brandwerende roosters Geluiddempende roosters

Maatwerk roosters Brandwerende roosters Geluiddempende roosters Maatwerk roosters Brandwerende roosters Geluiddempende roosters Specialist in ventilatie Maatwerk roosters U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid standaard assortiment ventilatie roosters, gemaakt

Nadere informatie

16. Staalstructuur en beplating

16. Staalstructuur en beplating 16. Staalstructuur en beplating 16.1. Staalstructuur Volgens de bepalingen van Aquafin bestek voor het uitvoeren van betonconstructies in rioolwaterzuiveringsinfrastructuur Hoofdstuk IV.7 16.2. Gevelbekleding

Nadere informatie

DICTATOR HOMELIFT DHM 300

DICTATOR HOMELIFT DHM 300 DICTATOR HOMELIFT DHM 300 De lift volgens machinerichtlijn De DICTATOR Homelift DHM 300 is de ideale oplossing wanneer er in een woning of bedrijf een lift moet worden in - of aangebouwd - om het dagelijkse

Nadere informatie

GORDINGEN EN WANDREGELS

GORDINGEN EN WANDREGELS GORDINGEN EN WANDREGELS Verzinkte profielen Index Gordingen 2 Z-gordingen 2 Σ-gordingen 3 Sleeve-stukken 4 Σ-sleeve 4 Dakrand 6 Dakrandprofiel 6 Bevestigingsplaten 7 Geboutte bevestigingsplaat voor type

Nadere informatie

geisoleerde panelen JI WALL 1150 40 / 60 mm

geisoleerde panelen JI WALL 1150 40 / 60 mm geisoleerde panelen JI WLL 10 40 / 60 mm Sandwichpaneel wand Zichtre bevestiging enkelvoudige sluiting min. lengte 2,50m - max. lengte 13 m. 10 40 JI wall 10 L 40/60 100 45 10 JI wall 10 M 40/60 toepassing

Nadere informatie

Brandwerende ventilatieroosters

Brandwerende ventilatieroosters Brandwerende ventilatieroosters Vierkante of rechthoekige brandwerende ventilatieroosters voor verticale of horizontale montage Ronde brandwerende ventilatieroosters voor verticale of horizontale montage

Nadere informatie

Geïsoleerde Dak- X-dek Steel KS1000 XD

Geïsoleerde Dak- X-dek Steel KS1000 XD Geïsoleerde Dak- & Gevelpanelen KS0 XD Beschrijving is een geïsoleerd lichtgewicht platdakpaneel dat grote overspanningen kan overbruggen vanwege de grove stalen profilering aan de onderzijde en met een

Nadere informatie

Cleanpanel. Hoogwaardige kunststof wand- en plafondpanelen voor de voedingsmiddelensector

Cleanpanel. Hoogwaardige kunststof wand- en plafondpanelen voor de voedingsmiddelensector Cleanpanel Hoogwaardige kunststof wand- en plafondpanelen voor de voedingsmiddelensector Cleanpanel: hygiënische wanden plafondoplossing voor de voedingsmiddelensector Met name in de voedingsmiddelensector

Nadere informatie

Een mooie gevel verdient STACKSER

Een mooie gevel verdient STACKSER GALLERY Welkom bij STACKSER STACKSER BV is al 20 jaar leverancier van metalen dak- en gevelsystemen. Met een uitgebreid productengamma en de exclusieve levering van diverse mooie merken, kan STACKSER als

Nadere informatie

Agridoor & Omnidoor deuren. Kunststof binnen- en buitendeuren voor de moderne (agrarische) bouw

Agridoor & Omnidoor deuren. Kunststof binnen- en buitendeuren voor de moderne (agrarische) bouw Agridoor & Omnidoor deuren Kunststof binnen- en buitendeuren voor de moderne (agrarische) bouw Agridoor kunststof binnendeuren Agridoor Iso-plus binnendeuren: Oerdegelijke, robuuste constructie Glad oppervlak

Nadere informatie

SPEED Thermo Duct. Geïsoleerde bovendakse kanalen. Sustainable Pre-insulated Economic Efficient Designed

SPEED Thermo Duct. Geïsoleerde bovendakse kanalen.   Sustainable Pre-insulated Economic Efficient Designed Geïsoleerde bovendakse kanalen Sustainable Pre-insulated Economic Efficient Designed Kanaalwerk bovendaks wordt blootgesteld aan de meest extreme weersomstandigheden. R-Vent komt nu met een oplossing die

Nadere informatie

Horizontale schuiframen en -deuren

Horizontale schuiframen en -deuren Horizontale schuiframen en -deuren Horizontale schuiframen en -deuren 1 De Methermo schuifpuien zijn minimaal gedetailleerd. Het systeem is geschikt voor schuiframen, -deuren en schuifpuien waarmee een

Nadere informatie

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning LUXE-LINE TWIN: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE SINGLE: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

542 Sectionale overheaddeuren

542 Sectionale overheaddeuren INDUSTRIËLE DEUREN Crawford 542 Sectionale overheaddeuren ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Crawford 542 Sectionale overheaddeuren 210 www.crawfordsolutions.com www.crawfordsolutions.nl

Nadere informatie

NU TE HUUR BUKO UNITS COMFORTABEL, SNEL GEPLAATST MET LAGE GEBRUIKSKOSTEN

NU TE HUUR BUKO UNITS COMFORTABEL, SNEL GEPLAATST MET LAGE GEBRUIKSKOSTEN NU TE HUUR BUKO UNITS COMFORTABEL, SNEL GEPLAATST MET LAGE GEBRUIKSKOSTEN DE UNIT VOOR ELK PROJECT. LEVERBAAR IN DIVERSE INDELINGEN Dankzij onze jarenlange ervaring in de verhuur van units zijn we nu in

Nadere informatie

draaideuren van Cool it

draaideuren van Cool it draaideuren van Cool it 3 Draaideuren Pendeldeuren Schuifdeuren Brandschutztüren Branddeuren Speciale deuren Inhalt Inhoud 4 cool it draaideuren 6 cool it draaideuren voor koel- en vriesruimtes 7 D8 D12

Nadere informatie

Uniek in Nederland! Duoport

Uniek in Nederland! Duoport Uniek in Nederland! Duoport Geïsoleerde openslaande deuren voor de garage Welkom thuis I welkom bij Novoferm Novoferm biedt voor iedere garage een passende oplossing. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie.

Nadere informatie

afwerking / kleuren Normale dikte Gewicht U-Waarde R-Waarde Rc

afwerking / kleuren Normale dikte Gewicht U-Waarde R-Waarde Rc SANDWICHPANELEN DAK REX SDW DAK 4 STAALPLAAT STAALPLAAT 250 33 A Sendzimir verzinkt 0,5 (optie 0,63) polyester 25 µ / optie: 200 µ B Sendzimir verzinkt 0,5 interieurcoating 15 µ wit C Isolatie 20 / 30

Nadere informatie

I.10 GTDI. Accessoires. Warmteterugwinningseenheden. WTW met rendement < 75% Kruisstroom Qv > 700 m³/h Horizontaal. www.airtradecentre.

I.10 GTDI. Accessoires. Warmteterugwinningseenheden. WTW met rendement < 75% Kruisstroom Qv > 700 m³/h Horizontaal. www.airtradecentre. I.1 GTDI WTW met rendement < 75% Kruisstroom Qv > 7 m³/h Horizontaal Accessoires WTW systeem D < 5 m³/h type GTDI Warmteterugwinningseenheid met kruisstroom warmtewisselaar. Het assortiment omvat 4 maten

Nadere informatie

METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN

METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN 1 2 Methermo XL schuifpuien van zijn slank gedetailleerd. Door de minimale profilering is de toetreding van daglicht maximaal en het uitzicht onbeperkt. www.metaglas.nl

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE SANDWICHPANELEN 3 POLYCARBONAAT LICHTSTRATEN 15 PROFIELPLATEN 16 AFWERKINGSPROFIELEN 19 DAKPANPLATEN 20 KLEURENKAART 22

INHOUDSOPGAVE SANDWICHPANELEN 3 POLYCARBONAAT LICHTSTRATEN 15 PROFIELPLATEN 16 AFWERKINGSPROFIELEN 19 DAKPANPLATEN 20 KLEURENKAART 22 productoverzicht BE INHOUDSOPGAVE BE SANDWICHPANELEN 3 DAK REX SDW DAK 4 4 3 REX SDW DAK 4 CLEAN 4 REX SDW DAK 4 AGRI CLEAN 55 REX SDW DAK 4 ECO 6 REX SDW DAK 4 AGRI ECO 7 REX SDW DAK 4 PLAT 8 REX SDW

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE SANDWICHPANELEN 3 POLYCARBONAAT LICHTSTRATEN 13 AFWERKINGSPROFIELEN 13 PROFIELPLATEN 14 DAKPANPLATEN 18 KLEURENKAART 20

INHOUDSOPGAVE SANDWICHPANELEN 3 POLYCARBONAAT LICHTSTRATEN 13 AFWERKINGSPROFIELEN 13 PROFIELPLATEN 14 DAKPANPLATEN 18 KLEURENKAART 20 productoverzicht INHOUDSOPGAVE SANDWICHPANELEN 3 DAK REX SDW DAK 4 4 3 REX SDW DAK 4 CLEAN 4 REX SDW DAK 4 AGRI CLEAN 55 REX SDW DAK 4 ECO 6 REX SDW DAK 4 AGRI ECO 7 REX SDW DAK 3 8 DAKPAN REX SDW DAKPAN

Nadere informatie

LAMBOX? LAMBOX staat voor: Innovatief & Hoogwaardig

LAMBOX? LAMBOX staat voor: Innovatief & Hoogwaardig LAMBOX? LAMBOX staat voor: Innovatief & Hoogwaardig Innovatief ontwerp Aërodynamisch, dus brandstofbesparend Geavanceerde technologie Prestigieus design Zeer hoogwaardige materialen Onderscheidend Gebruiksvriendelijk

Nadere informatie

Frank Treuren BV. Burg. Sloblaan 36 4231 AC Meerkerk tel: 0183 35 18 89 fax: 0183 35 11 91 info@franktreuren.nl www.franktreuren.

Frank Treuren BV. Burg. Sloblaan 36 4231 AC Meerkerk tel: 0183 35 18 89 fax: 0183 35 11 91 info@franktreuren.nl www.franktreuren. Op lengte geproduceerd Frank Treuren BV Burg. Sloblaan 36 4231 AC Meerkerk tel: 0183 35 18 89 fax: 0183 35 11 91 info@franktreuren.nl www.franktreuren.nl Dakpanplaat geïsoleerd Deze panelen zijn toepasbaar

Nadere informatie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Cleanpanel Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Hoogwaardige kunststof panelen Bouwimpex heeft meer dan 25 jaar ervaring met de productie van hoogwaardige kunststof producten

Nadere informatie

www.smartsteel-constructions.com SMARTSTEEL STRUCTURES

www.smartsteel-constructions.com SMARTSTEEL STRUCTURES SMARTSTEEL STRUCTURES Dankzij zijn superieure engineering skills en nieuwe generatie productietechnieken, introduceren wij u SMARTSTEEL. SMARTSTEEL constructions opent een nieuw tijdperk in stalen structuren

Nadere informatie

Hörmann garagedeur G 97 De binnen de gevel blijvende kanteldeur NIEUW. Verbeterde techniek

Hörmann garagedeur G 97 De binnen de gevel blijvende kanteldeur NIEUW. Verbeterde techniek Hörmann garagedeur G 97 De binnen de gevel blijvende kanteldeur NIEUW Verbeterde techniek De binnen de gevel blijvende kanteldeur G 97 biedt u veel voordelen Een garage vlak bij het trottoir, een korte

Nadere informatie

Perfect voor elk project - voor een dynamische en praktische werkomgeving

Perfect voor elk project - voor een dynamische en praktische werkomgeving Perfect voor elk project - voor een dynamische en praktische werkomgeving Winterswijk (NL) www.wipro.nl info@wipro.nl Askon Systeemwand is een product van Wipro BV te Winterswijk. De verkoop en montage

Nadere informatie

F-1. Drieslaan 10 B-8560 Moorsele Tel. +32 (0) Fax +32 (0)

F-1. Drieslaan 10 B-8560 Moorsele Tel. +32 (0) Fax +32 (0) -1 COMMERCIËLE DRAAIDEN KOELING - DIEPVRIES Isolatiedikte van 60 mm voor positieve temperaturen en 120 mm voor negatieve temperaturen. Isolatiekern in polyurethaanschuim met een dichtheid van 40 kg/m3.

Nadere informatie

Neem bij zeer grote afmetingen van horizontale schuiframen en -deuren contact op met onze adviseurs i.v.m. de bedienbaarheid van de ramen.

Neem bij zeer grote afmetingen van horizontale schuiframen en -deuren contact op met onze adviseurs i.v.m. de bedienbaarheid van de ramen. Door de minimale profilering van de Methermo XL schuiframen en -deuren en de bijzonder grote glasoppervlakken is de toetreding van daglicht maximaal en het uitzicht onbeperkt. Door vaste en schuivende

Nadere informatie

Datasheet. Productcategorie: Branddeuren. Korte beschrijving. Kenmerken. BDF OHD (1) 60 EW 90 (Brandwerende Overheaddeur)

Datasheet. Productcategorie: Branddeuren. Korte beschrijving. Kenmerken. BDF OHD (1) 60 EW 90 (Brandwerende Overheaddeur) Datasheet BDF OHD (1) 60 EW 90 (Brandwerende Overheaddeur) Productcategorie: Branddeuren Korte beschrijving BDF OHD EI (1) 60 EW 90, een modulaire brandwerende overheaddeur, met een frame van stalen kokerprofielen,

Nadere informatie

100% MADE IN HOLLAND PRODUCTEN. falkbouwsystemen.nl

100% MADE IN HOLLAND PRODUCTEN. falkbouwsystemen.nl 100% MADE IN HOLLAND PRODUCTEN falkbouwsystemen.nl INHOUDSOPGAVE Toelichting iconen 3 Toelichting kleuren en coatings 4 SANDWICHPANELEN FALK 1000 TR 5 FALK 1000 TR EKO (B) 5 FALK 1100 TR 3+ 6 FALK 1100

Nadere informatie

Zelf je zolder isoleren? Doe het met isoeasy

Zelf je zolder isoleren? Doe het met isoeasy Zelf je zolder isoleren? Doe het met isoeasy hellend dak ISOLEREN ÉN AFWERKEN IN ÉÉN HANDELING! isoeasy De nummer 1 in zolderisolatie Het snelste systeem Isoleren met isoeasy is zo makkelijk. In slechts

Nadere informatie

Garagedeuren gegevens

Garagedeuren gegevens Garagedeuren gegevens Sectionale Garagedeur 40 mm dik. Cassette uitvoering met houtnerf structuur. Inclusief montage, demontage en afvoeren van de oude deur De garagedeuren zijn tochtvrij door de afdichting

Nadere informatie

Stop tocht. 33 manieren om gemakkelijk te isoleren tegen tocht

Stop tocht. 33 manieren om gemakkelijk te isoleren tegen tocht Stop tocht 33 manieren om gemakkelijk te isoleren tegen tocht Onder de voordeur CLASSIC en BASIC De Classic is een degelijk aluminium dorpelprofiel voor toepassing onderaan de binnenkant van de voordeur.

Nadere informatie

Hygiënische Wandbescherming

Hygiënische Wandbescherming Hygiënische Wandbescherming WATER RESISTENT TIJDBESPAREND SCHOK RESISTENT ANTIBACTERIEEL PREFAB SYSTEEM FOOD SAFE HACCP VOOR DE VOEDINGSINDUSTRIE, CLEAN ROOMS, SUPERMARkTEN, CATERING, PHARMACEUTICA,...

Nadere informatie

Geïsoleerde Dak- Trapezoidal Secret-Fix Geïsoleerd Dakpaneel KS1000 DR/DRC

Geïsoleerde Dak- Trapezoidal Secret-Fix Geïsoleerd Dakpaneel KS1000 DR/DRC Geïsoleerde Dak- & Gevelpanelen Geïsoleerd Dakpaneel KS1000 DR/DRC Beschrijving De KS1000 DR en KS1000 DRC zijn geïsoleerde dakpanelen bestaande uit een PIR (polyisocyaanuraatschuim) isolatiekern. De buitenplaat

Nadere informatie

Aanbevolen door experts: Hörmann multifunctionele Unideur. Unideuren. Veilig, duurzaam en praktisch

Aanbevolen door experts: Hörmann multifunctionele Unideur. Unideuren. Veilig, duurzaam en praktisch // Aanbevolen door experts: Hörmann multifunctionele Unideur Unideuren Veilig, duurzaam en praktisch Hörmann Multifunctionele Unideur De Hörmann Unideur is multifunctioneel toepasbaar voor binnen en buiten:

Nadere informatie

Toepassingen: Bouw van akoestisch isolerende en absorberende schermen, omkastingen, binnen- en buitenwanden, cabines,

Toepassingen: Bouw van akoestisch isolerende en absorberende schermen, omkastingen, binnen- en buitenwanden, cabines, Omschrijving: Zelfdragend, brandveilig sandwichpaneel voor wandconstructie met steenwolisolatie en een geperforeerde zijde voor akoestische absorptie. Geschikt voor verticale en horizontale plaatsing.

Nadere informatie

SPEED Thermo Duct. Geïsoleerde in- & outdoorkanalen. Sustainable Pre-insulated Economic Efficient Designed

SPEED Thermo Duct. Geïsoleerde in- & outdoorkanalen.   Sustainable Pre-insulated Economic Efficient Designed Geïsoleerde in- & outdoorkanalen Sustainable Pre-insulated Economic Efficient Designed Kanaalwerk bovendaks wordt blootgesteld aan de meest extreme weersomstandigheden. R-Vent komt nu met een oplossing

Nadere informatie

Uniek in Nederland! Duoport

Uniek in Nederland! Duoport Uniek in Nederland! Duoport Geïsoleerde openslaande deuren voor de garage Welkom thuis I welkom bij Novoferm Novoferm biedt voor iedere garage een passende oplossing. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie.

Nadere informatie

Serie TK. Snelloop-Spiraaldeuren voor vrieshuizen

Serie TK. Snelloop-Spiraaldeuren voor vrieshuizen Serie TK Snelloop-Spiraaldeuren voor vrieshuizen 02 Serie TK Bij diepvriesproducten mag de koudeketen tijdens de opslag en bij de transport niet worden onderbroken. Dit vereist enorme hoeveelheid energie

Nadere informatie

METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN

METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN 1 2 Methermo XL schuifpuien van zijn slank gedetailleerd. Door de minimale profilering is de toetreding van daglicht maximaal en het uitzicht onbeperkt. www.metaglas.nl

Nadere informatie

Compriband. Speciale veer- en groefverbinding. Montageclip voor blinde bevestiging. Steenwol isolatie van >140 kg/m 3 * Omgezette kanten

Compriband. Speciale veer- en groefverbinding. Montageclip voor blinde bevestiging. Steenwol isolatie van >140 kg/m 3 * Omgezette kanten PFLAUM MODULE 4 Optioneel Het Pflaum Module4 brandwerend sandwichpaneel met blinde bevestiging en 2-zijdige kantomzetting. Echt sterk! Paneeldiktes van 60 tot 1. Densiteit van minimaal 140 kg/m 3. Onbrandbaar!

Nadere informatie

Snelloop-Spiraaldeuren voor vrieshuizen. Serie TK

Snelloop-Spiraaldeuren voor vrieshuizen. Serie TK Snelloop-Spiraaldeuren voor vrieshuizen Serie TK Serie TK Bij diepvriesproducten mag de koudeketen tijdens de opslag en bij de transport niet worden onderbroken. Dit vereist enorme hoeveelheid energie

Nadere informatie

Geïsoleerde Sandwichpanelen

Geïsoleerde Sandwichpanelen Nederland & België Decaroc -s1, O d0 13 AC -1 BUSTIB E A2 CO TO E 2 Decaroc Projet: IKEA, Zuid-Korea Toepassing: Winkelruimte Technische Gegevens Beschrijving Het Decaroc paneel is ontworpen voor toepassingen

Nadere informatie

Geïsoleerde Dak- Trapezoidal Dak- & Gevelpanelen

Geïsoleerde Dak- Trapezoidal Dak- & Gevelpanelen Geïsoleerde Dak- & Gevelpanelen Datablad Trapezoidal Dak- & Gevelpanelen Technische Gegevens Beschrijving Sandwichpaneel met een werkende breedte van 1.000 mm of 2.000 mm (KS1000 RW en KS2000 RW). Toepassing

Nadere informatie

OVERHEADDEUREN INDUSTRIE

OVERHEADDEUREN INDUSTRIE OVERHEADDEUREN INDUSTRIE Overheaddeuren voor talloze toepassingen Overheaddeuren worden veelvuldig toegepast bij bedrijfsgebouwen. Een ALBIN overheaddeur, ook wel sektionaal deur genoemd, zorgt voor de

Nadere informatie

Een mooie gevel verdient STACKSER

Een mooie gevel verdient STACKSER CARRIER PANELEN Welkom bij STACKSER STACKSER BV is al 20 jaar leverancier van metalen dak- en gevelsystemen. Met een uitgebreid productengamma en de exclusieve levering van diverse mooie merken, kan STACKSER

Nadere informatie

Deuren Datasheet. Experts in Noise Control Solutions

Deuren Datasheet. Experts in Noise Control Solutions Deuren Datasheet Experts in Noise Control Solutions Deuren van Alara-Lukagro Waarom Alara-Lukagro? Wij bieden u zekerheid. Zekerheid dat u de beste binnen- en/of buitendeur(en) kiest voor uw project. Gecertificeerd

Nadere informatie