Het strategisch inkopen van product- en dienstenpakketten door samenwerken en specialiseren.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het strategisch inkopen van product- en dienstenpakketten door samenwerken en specialiseren."

Transcriptie

1 Begrippen en afkortingenlijst Begrip / Afkorting Afroeper Aanbestedende dienst Betekenis Een afroeper is een persoon die bevoegd is om op basis van de raamovereenkomst een zending aan te bieden. (zie ook opdracht onder raamovereenkomst ). Volgens de Aanbestedingswet 2012: de staat, een provincie, een gemeente, een waterschap of een publiekrechtelijke instelling dan wel een samenwerkingsverband van deze overheden of publiekrechtelijke instellingen. In voorliggende aanbesteding: IUC Belastingdienst, Centrum voor facilitaire dienstverlening. Afzender Afzendadres B/CFD Belastingdienst Beschrijvend document (BD) Bezorgdagen Bezorgen en afhandelen van post De deelnemende dienst die de postzending aan de opdrachtnemer ter beschikking stelt voor verzending. Plaats waar de te verzenden poststukken worden overgedragen aan de Belastingdienst / Centrum voor facilitaire dienstverlening. Onderdeel van het ministerie van Financiën. De Belastingdienst is onder andere belast met het heffen en innen van belastingen en premies en uitkeren van toeslagen. De uitnodiging tot inschrijving met alle daarbij horende bijlagen met daarin onder meer een beschrijving van en toelichting op de opdracht, de aanbestedende dienst, de te volgen procedure, de uitsluitingsgronden, de wijze waarop inschrijvers hun geschiktheid dienen aan te tonen en de van toepassing zijnde gunningcriteria. De dag waarop een poststuk op het adres van de geadresseerde bezorgd moeten worden. Dit zijn maandag tot en met zaterdag, waarbij maandag alleen geldt als bezorgdag voor aangetekende post. Onderdeel van de opdracht van deze aanbesteding: het bezorgen van post op adres van geadresseerden. Onder afhandelen worden alle noodzakelijke handelingen door opdrachtnemer verstaan die een juiste postbezorging definitief en afgerond maken. Bulkpost Bijlage Categoriemanagement Poststukken, homogeen in formaat en gewicht, die in grote en wisselende aantallen door een deelnemende dienst ter verzending worden aangeboden. Aanhangsel bij het beschrijvend document of raamovereenkomst die integraal onderdeel uitmaakt van respectievelijk beschrijvend document of raamovereenkomst. Het strategisch inkopen van product- en dienstenpakketten door samenwerken en specialiseren. Categoriemanagement houdt in het ontwikkelen van een visie op de levenscyclus van het productgroep, categorie, en daarbij passende inkoopstrategie (strategisch inkopen per productpakket).

2 Categoriemanagement voor het Rijk betekent ook dat ministeries niet alleen voor zichzelf inkopen, maar per categorie (specialiseren) en voor elkaar (samenwerken). Categoriemanagement Post Organisatieonderdeel van IUC Belastingdienst die bestaat uit: categoriemanager, contractmanager, contractbeheerder en administratief ondersteuner. Categoriemanagement Post is o.a. belast met het beheer van de raamovereenkomst en fungeert als intermediair tussen opdrachtgever en deelnemende dienst. Categoriemanager Post Collecteren van post Concern Dienstverlener (CDV) Deelnemende Dienst Dienst(en)/ Dienstverlening Dienstverleningssoort DigiInkoop Distribueren van post Eigen verklaring Geadresseerde Gewichtgebonden toeslag Gerechtelijke stukken Gunningseis Gunningswens De functionaris die invulling en sturing geeft aan het categoriemanagement Post. Onderdeel van de opdracht van deze aanbesteding: het ophalen van post op locaties van deelnemende diensten. Dienstverlener die facilitaire diensten verleent aan het concern Rijk. De volledige facilitaire dienstverlening van het Rijk is verdeeld over vier concern dienstverleners: RWS, Belastingdienst, DJI en FM Haaglanden. Een organisatie, zoals opgenomen in bijlage 4, die heeft verklaard deel te nemen aan de Europese aanbesteding Binnenlandse Post (IUC15-201). Het door opdrachtnemer bij of krachtens de raamovereenkomst zorgdragen voor het collecteren, sorteren, distribueren, bezorgen en afhandelen van zakelijke post (inclusief aangetekende post) binnen de Nederlandse landsgrenzen voor alle deelnemende diensten. De soort van postale dienstverlening die nader wordt beschreven in dit beschrijvend document. De dienstverleningssoort wordt bepaald door: servicekader, hoeveelheidsklassen, bezorgingswijze en de eventuele aanvullende handelingen. Digitaal inkoopsysteem van het Rijk. DigiInkoop ondersteunt de bestelling en facturering van goederen en diensten voor het Rijk en het bedrijfsleven. Onderdeel van de opdracht van deze aanbesteding: het verwerken en verspreiden van post via het (logistieke) systeem van De verklaring die als bijlage bij dit beschrijvend document is gevoegd en die de opdrachtnemer volledig en naar waarheid ingevuld en rechtsgeldig ondertekend bij zijn Inschrijving moet voegen. De eigen verklaring betreft de volgende onderwerpen: rechtsgeldigheid van de Inschrijving, persoonlijke situatie van de opdrachtnemer, uitsluitingsgronden, geheimhouding/publiciteit/taal en voorbehoud en juistheid van de geleverde informatie. De op het poststuk vermelde ontvanger of dienst vertegenwoordiger. De prijs per gram per stuk dat bovenop het starttarief wordt berekend. Zendingen afkomstig van het OM of CJIB die ter betekening worden aangeboden. Eisen gesteld aan de inschrijving. Wensen gesteld aan de inschrijving.

3 Haalservice Hoeveelheidsklassen Hulpmiddelen IUC Inschrijver Inschrijving IUC Belastingdienst Klacht Losse Post Medewerker / personeel Nederland Opdracht van deze aanbesteding Opdracht onder raamovereenkomst Opdrachtgever De dienstverlening die bestaat uit het collecteren van alle ter bezorging aangeboden poststukken bij een deelnemende dienst. De klassenindeling van de aangeboden hoeveelheden poststukken op basis van de aantallen. Alle door opdrachtnemer, daaronder mede begrepen de door hem ingeschakelde derden, in te zetten materialen en middelen die in het kader van de verrichting van de opdracht nodig zijn. De benaming van het project waarmee wordt voorzien in het sluiten van een raamovereenkomst(en) voor de levering van binnenlandse post ter opvolging van de aflopende raamovereenkomsten die in 2012 zijn afgesloten voor de rijksbrede aanbesteding in het kader van binnenlandse post. De onderneming, met indien van toepassing de combinatieleden en onderaannemers, die een Inschrijving indient op de aanbesteding binnenlandse post (IUC15-201). Alle bescheiden die een inschrijver heeft aangeleverd aan de aanbestedende dienst (IUC Belastingdienst) voor deelname aan de aanbesteding binnenlandse post (IUC15-201). Inkoopuitvoeringscentrum Belastingdienst. IUC Belastingdienst is een onderdeel van Belastingdienst/Centrum voor facilitaire dienstverlening (zie ook: B/CFD). Er is sprake van een klacht als een onvolkomenheid wordt geconstateerd in de gevraagde kwaliteit van de dienstverlening, als gevolg van het niet juist of niet op tijd nakomen van de overeengekomen afspraken door de Poststukken, heterogeen in formaat en gewicht, die in wisselende aantallen door een deelnemende dienst worden aangeboden. Ook wel: kantorenpost, port betaald of gemengde post genoemd. Natuurlijk persoon die werkzaam is bij de dienstverlener op basis van een arbeidsovereenkomst of op basis van een (tijdelijke) overeenkomst voor een opdracht. Het grondgebied in Europa dat behoort tot het Koninkrijk der Nederlanden. De overzeese gebiedsdelen (Bonaire, Sint Eustatius, Saba) en landen (Curaçao, Sint Maarten en Aruba) worden in deze aanbesteding niet gerekend onder Nederland. Het collecteren, sorteren, distribueren, bezorgen en afhandelen van zakelijke post (inclusief aangetekende post) binnen de Nederlandse landsgrenzen voor alle deelnemende diensten, geordend naar aantal bezorgdagen, dienstverleningssoort en hoeveelheidsklasse. Het door een afroeper aan de opdrachtnemer gedane verzoek om een dienst te leveren die valt onder de raamovereenkomst (zie ook afroeper ). De Staat der Nederlanden, gezeteld te Den Haag, in het bijzonder het ministerie van Financiën, meer in het bijzonder het Directoraat-Generaal Belastingdienst.

4 Opdrachtnemer Onbestelbare post Overheidsreferentienummer De ondernemer/onderneming met wie de opdrachtgever één of meer raamovereenkomst(en) sluit na afronding van deze aanbestedingsprocedure. Onbestelbare post is post die door de opdrachtnemer niet kan worden besteld en door de opdrachtnemer retour wordt gezonden aan de afzender. Uniek nummer dat bestaat uit 13 posities en dat elke deelnemende dienst gebruikt voor zijn opdrachten onder de raamovereenkomsten binnenlandse post. Het overheidsreferentienummer is de basis is voor facturatie. De eerste vier posities van het overheidsreferentienummer zijn uniek voor een deelnemende dienst. De posities vijf tot en met 13 verwijzen naar de kostensoort- en kostenplaatsnummer die betreffende deelnemer gebruikt voor de opdrachten onder de raamovereenkomst binnenlandse post. Overkomstduur Overkomstzekerheid Partijenpost Personeel Programma van Eisen Raamovereenkomst RWT / Rechtspersoon met Wettelijke Taak Retouren Retourzending De termijn, gemeten tussen het moment van collecteren van een poststuk (of zending) en het bezorgen van dat poststuk (of zending) op het adres van de geadresseerde(n). De zekerheid dat een poststuk (of zending) binnen de daartoe gestelde overkomstduur bezorgd is op het juiste adres (of adressen). Een aantal poststukken, homogeen in formaat maar heterogeen in gewicht, die gezamenlijk door een deelnemende dienst ter vervoer in wisselde aantallen worden aangeboden. Zie onder medewerker. De eisen zoals opgenomen in het beschrijvend document van deze aanbesteding. Zie bijlage 8 van het beschrijvend document. De raamovereenkomst bevat alle voorwaarden waaronder de opdrachtgever opdrachten verstrekt aan Rechtspersoon die een bij of krachtens de wet geregelde taak uitoefent en daartoe geheel of gedeeltelijk wordt bekostigd uit de opbrengst van bij of krachtens de wet ingestelde heffingen. Retouren betreft zendingen die door de opdrachtnemer zijn bezorgd op een adres en die door ontvanger retour worden gezonden. Zendingen die bestaan uit retourpost (zie rij hierboven) en onbestelbare post. Onbestelbare post is post die door de opdrachtnemer niet kan worden besteld en door de opdrachtnemer retour wordt gezonden aan de afzender. Rijks(verzamel)gebouw of Rijks(verzamel)kantoor Sociale voorwaarden Sorteermethodiek Gebouw dat eigendom is van of gehuurd wordt door het Rijk en dat bewoond wordt door één of meerdere diensten van het Rijk of door derden. Het Rijk(verzamel)gebouw heeft de functie van kantoor. Inspanningsverplichting opgelegd aan de leverancier om morele normen over mensenrechten, arbeidsomstandigheden en beloningen in de gehele productieketen te bewerkstelligen. (indien gewenst door opdrachtnemer) Het sorteren door opdrachtgever van de aan te bieden poststukken op een wijze die aansluit bij het interne proces van

5 Sorteren van post SR / Social Return Starttarief Stuktarief Vervangende diensten Werkdagen Zakelijke post Zending Zelfstandig bestuursorgaan (ZBO) Optioneel, indien noodzakelijk, onderdeel van de opdracht van deze aanbesteding: het sorteren en al dan niet in opdracht van opdrachtgever bundelen van post. Resultaatverplichting opgelegd aan leverancier om extra werk(ervarings)plaatsen te creëren voor mensen met een grote(re) afstand tot de arbeidsmarkt. De kale prijs van één poststuk, exclusief gewichtgebonden toeslag. De optelling van het starttarief en de gewichtgebonden toeslag. Diensten die niet door of namens opdrachtnemer worden uitgevoerd, maar door een derde in opdracht van een opdrachtgever. Kalenderdagen tussen uur en uur, met uitzondering van weekenden en algemeen erkende feestdagen. Postverzending vanuit deelnemende diensten. Bestaande uit Losse Post, Partijen Post en Bulk Post zoals omschreven in deze begrippenlijst. De dagelijks op te halen fysieke poststukken op een locatie. Een bestuursorgaan van de centrale overheid dat bij of krachtens de wet met openbaar gezag is bekleed en dat niet hiërarchisch ondergeschikt is aan een minister.

Het strategisch inkopen van product- en dienstenpakketten door

Het strategisch inkopen van product- en dienstenpakketten door Bijlage 1 Begrippen en afkortingenlijst (versie 1.0) Begrip / Afkorting Afroeper Aanbestedende dienst Betekenis Een afroeper is een persoon die bevoegd is om op basis van de raamovereenkomst een zending

Nadere informatie

In voorliggende aanbesteding: IUC Belastingdienst. Belastingdienst / Centrum voor facilitaire dienstverlening.

In voorliggende aanbesteding: IUC Belastingdienst. Belastingdienst / Centrum voor facilitaire dienstverlening. Bijlage 1 Begrippen en afkortingenlijst (versie 1.0) Begrip / Afkorting Afroeper Aanbestedende dienst Betekenis Een afroeper is een persoon die bevoegd is om op basis van de raamovereenkomst een zending

Nadere informatie

In voorliggende aanbesteding: IUC Belastingdienst.

In voorliggende aanbesteding: IUC Belastingdienst. Bijlage 1 Begrippen en afkortingenlijst (versie 1.0) Begrip / Afkorting Aanbestedende dienst Betekenis Volgens de Aanbestedingswet 2012: de Staat, een provincie, een gemeente, een waterschap of een publiekrechtelijke

Nadere informatie

Bijlage B Programma van Eisen Postdiensten gemeente Velsen

Bijlage B Programma van Eisen Postdiensten gemeente Velsen Bijlage B Programma van Eisen Postdiensten gemeente Velsen U dient deze bijlage onderin te ondertekenen. Afwijkingen van hetgeen is voorgeschreven worden niet geaccepteerd en leiden tot ongeldigheid en/of

Nadere informatie

MARKT- CONSULTATIE Interesse inventariseren Universele Post Dienstverlening (UPD) en 24-uurs post

MARKT- CONSULTATIE Interesse inventariseren Universele Post Dienstverlening (UPD) en 24-uurs post MARKTCONSULTATIE Categoriemanagement Post - Rijksoverheid Centrum voor facilitaire dienstverlening IUC Belastingdienst MARKT- CONSULTATIE Interesse inventariseren Universele Post Dienstverlening (UPD)

Nadere informatie

Bijlage 5B RAAMOVEREENKOMST. inzake. Begeleiding Militair Uitzonderlijk Transport in Europa. ten behoeve van het ministerie van Defensie

Bijlage 5B RAAMOVEREENKOMST. inzake. Begeleiding Militair Uitzonderlijk Transport in Europa. ten behoeve van het ministerie van Defensie Bijlage 5B RAAMOVEREENKOMST inzake Begeleiding Militair Uitzonderlijk Transport in Europa ten behoeve van het ministerie van Defensie Referentienummer 089.25.42.8042 1 Inhoudsopgave Artikel 1 Artikel 2

Nadere informatie

ROAD2016 Bijlage 1 Begripsbepalingen

ROAD2016 Bijlage 1 Begripsbepalingen ROAD2016 Bijlage 1 Begripsbepalingen Pagina 0 van 5 IUC-Noord Categorie Datacenters Bijlage 1: Begripsbepalingen Aanbestedende dienst Het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap, namens de Deelnemende

Nadere informatie

RAAMOVEREENKOMST. Intermediairdiensten voor Hotel- en Vergaderaccommodaties. Perceel 1 - Hotelaccommodaties

RAAMOVEREENKOMST. Intermediairdiensten voor Hotel- en Vergaderaccommodaties. Perceel 1 - Hotelaccommodaties RAAMOVEREENKOMST Intermediairdiensten voor Hotel- en Vergaderaccommodaties Perceel 1 - Hotelaccommodaties Tussen De Staat der Nederlanden, het Ministerie van Financiën, namens het Directoraat-Generaal

Nadere informatie

I: Aanbestedende dienst. I.1) Naam, adressen en contactpunt(en)

I: Aanbestedende dienst. I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Belastingdienst, IUC Belastingdienst Nationale identificatie: 12629279 Tiberdreef 12 24, IUC Belastingdienst Utrecht 3561 GG Contactpunt(en):

Nadere informatie

Concept raamovereenkomst. Raamovereenkomst voor de postbezorging voor het jaar 2016 met de mogelijkheid tot verlenging van maximaal een jaar

Concept raamovereenkomst. Raamovereenkomst voor de postbezorging voor het jaar 2016 met de mogelijkheid tot verlenging van maximaal een jaar Concept raamovereenkomst Raamovereenkomst voor de postbezorging voor het jaar 2016 met de mogelijkheid tot verlenging van maximaal een jaar Contractnummer CONH2015 Raamovereenkomst voor de postbezorging

Nadere informatie

Tarievenlijst 2018 Business Post Limburg

Tarievenlijst 2018 Business Post Limburg Tarievenlijst 2018 Business Post Limburg Business Post Limburg hanteert de volgende tarieven: 1. Postbezorging Business Post Limburg. 2. Frankeren PostNL 3. Postbusservice. 4. Ophalen poststukken. 5. Brengen

Nadere informatie

Voorgenomen perceelindeling aanbesteding binnenlandse pakket-, koeriers- en transportdiensten

Voorgenomen perceelindeling aanbesteding binnenlandse pakket-, koeriers- en transportdiensten Centrum voor facilitaire dienstverlening IUC Belastingdienst MARKTCONSULTATIE Categoriemanagement Post - Rijksoverheid MARKT- CONSULTATIE Voorgenomen perceelindeling aanbesteding binnenlandse pakket-,

Nadere informatie

Tarievenlijst 2017 Business Post Limburg

Tarievenlijst 2017 Business Post Limburg Tarievenlijst 2017 Business Post Limburg Business Post Limburg hanteert de volgende tarieven: 1 Postbezorging Business Post Limburg. 2 Frankeren PostNL 3 Postbusservice. 4 Ophalen poststukken. 5 Brengen

Nadere informatie

Tarievenlijst 2019 Business Post Limburg

Tarievenlijst 2019 Business Post Limburg Tarievenlijst 2019 Business Post Limburg Business Post Limburg hanteert de volgende tarieven: 1 Postbezorging Business Post Limburg. 2 Frankeren PostNL 3 Postbusservice. 4 Ophalen poststukken. 5 Brengen

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN AANVULLENDE INFORMATIE, INFORMATIE OVER EEN ONVOLLEDIGE PROCEDURE OF RECTIFICATIE

KENNISGEVING VAN AANVULLENDE INFORMATIE, INFORMATIE OVER EEN ONVOLLEDIGE PROCEDURE OF RECTIFICATIE KENNISGEVING VAN AANVULLENDE INFORMATIE, INFORMATIE OVER EEN ONVOLLEDIGE PROCEDURE OF RECTIFICATIE I: AANBESTEDENDE DIENST Diensten I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Officiële benaming: Gemeenschappelijke

Nadere informatie

Bijlage. Algemene omschrijving van de opdracht, de doelstelling en beoogde resultaten, scope en aandachtspunten.

Bijlage. Algemene omschrijving van de opdracht, de doelstelling en beoogde resultaten, scope en aandachtspunten. Bijlage Algemene omschrijving van de opdracht, de doelstelling en beoogde resultaten, scope en aandachtspunten. 1 Inhoud 1.0 Algemeen...3 2.0 Doelstelling, beoogde resultaten...3 3.0 Scope...4 4.0 Aandachtspunten...4

Nadere informatie

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Officiële benaming: Belastingdienst, IUC Belastingdienst Nationale identificatie: 12629279 Postadres: Tiberdreef 12 24, IUC Belastingdienst

Nadere informatie

Tarievenlijst 2016 Business Post Limburg

Tarievenlijst 2016 Business Post Limburg Tarievenlijst 2016 Business Post Limburg Business Post Limburg hanteert de volgende tarieven: 1. Postbezorging Business Post Limburg. 2. Frankeren PostNL 3. Postbusservice. 4. Ophalen poststukken. 5. Brengen

Nadere informatie

Categoriemanagement Uitzendkrachten Rijksoverheid

Categoriemanagement Uitzendkrachten Rijksoverheid Categoriemanagement Uitzendkrachten Rijksoverheid Inspiratiedag Externe Inhuur Sociale Verzekeringsbank Jolanda Molenaar Onderwerpen Wat is categoriemanagement?; Kracht van categoriemanagement; Speelveld

Nadere informatie

Nota van inlichtingen

Nota van inlichtingen Aanbesteding postdiensten Nota van inlichtingen Kenmerk: 2016-150 Status: Definitief Aantal pagina s: 8 Datum: 11-11-2016 1 Deze nota van inlichtingen behoort bij en maakt integraal onderdeel uit van de

Nadere informatie

Overeenkomst (CONCEPT) Europese Aanbesteding Beveiliging en aanverwante dienstverlening

Overeenkomst (CONCEPT) Europese Aanbesteding Beveiliging en aanverwante dienstverlening Overeenkomst (CONCEPT) Europese Aanbesteding Beveiliging en aanverwante dienstverlening Stenden Hogeschool - Vertrouwelijk Contractnummer/kenmerk: De ondergetekenden: Stichting Stenden Hogeschool,

Nadere informatie

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Tweede Kamer der Staten-Generaal Tweede Kamer der Staten-Generaal 2 Vergaderjaar 2014 2015 Aanhangsel van de Handelingen Vragen gesteld door de leden der Kamer, met de daarop door de regering gegeven antwoorden 2020 Vragen van de leden

Nadere informatie

1 Kunt u aangeven op welke wijze Nieuwe Post N.V. stappen gaat zetten om de kwaliteit van de postvoorziening op Caribisch Nederland te verbeteren?

1 Kunt u aangeven op welke wijze Nieuwe Post N.V. stappen gaat zetten om de kwaliteit van de postvoorziening op Caribisch Nederland te verbeteren? > Retouradres Postbus 20101 2500 EC Den Haag De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof 4 2513 AA s-gravenhage Directoraat-generaal voor Bezoekadres Bezuidenhoutseweg 30 2594 AV Den

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden Detachering, Consultancy en Projectmanagement. april 2013

Aanvullende voorwaarden Detachering, Consultancy en Projectmanagement. april 2013 Aanvullende voorwaarden Detachering, Consultancy en Projectmanagement april 2013 I N H O U D 1 BEGRIPSBEPALINGEN....2 2 Toepasselijkheid...2 3 Prijs en betaling...2 4 Rechten van intellectuele eigendom...3

Nadere informatie

Aanbestedende dienst: Inkoopuitvoeringscentrum Belastingdienst namens de Rijksoverheid. Versie : 1.0 Kenmerk : IUC Datum : 16 februari 2017

Aanbestedende dienst: Inkoopuitvoeringscentrum Belastingdienst namens de Rijksoverheid. Versie : 1.0 Kenmerk : IUC Datum : 16 februari 2017 Aanbestedende dienst: Inkoopuitvoeringscentrum Belastingdienst namens de Rijksoverheid Versie : 1.0 Kenmerk : IUC15-214 Datum : 16 februari 2017 16 Februari 2017 pagina 1 van 111 Hoofdstuk 1. Introductie...

Nadere informatie

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Officiële benaming: Gemeente Arnhem Nationale identificatie: 09214908 Postadres: Eusebiusbuitensingel 53 Plaats: Arnhem Postcode: 6828 HZ

Nadere informatie

CONCEPT RAAMOVEREENKOMST

CONCEPT RAAMOVEREENKOMST CONCEPT RAAMOVEREENKOMST ICT Hardware Stichting Katholiek Voortgezet Onderwijs Heerhugowaard De ondergetekenden: Datum: 26 januari 2016 Dossier: 0320-412 26 januari 2016-1 - 1., gevestigd te Heerhugowaard,

Nadere informatie

Raamovereenkomst inzake revisie van Caterpillar motoren en de componenten. Onder voorwaarden ARVODI 2011

Raamovereenkomst inzake revisie van Caterpillar motoren en de componenten. Onder voorwaarden ARVODI 2011 1 Raamovereenkomst inzake revisie van Caterpillar motoren en de componenten. Onder voorwaarden ARVODI 2011 tussen 1.De Staat der Nederlanden, Ministerie van Defensie gevestigd te Den Haag, te dezen vertegenwoordigd

Nadere informatie

Raamovereenkomst ARBIT inzake IV Expertisediensten 2017

Raamovereenkomst ARBIT inzake IV Expertisediensten 2017 Raamovereenkomst ARBIT inzake IV Expertisediensten 2017 De ondergetekenden: 1. De Staat der Nederlanden, gevestigd te Den Haag, te dezen vertegenwoordigd door de Minister van het ministerie van Infrastructuur

Nadere informatie

Concept overeenkomst koop en levering van brillen, bestaande uit brillenglazen, brilmonturen en bijbehorende dienstverlening

Concept overeenkomst koop en levering van brillen, bestaande uit brillenglazen, brilmonturen en bijbehorende dienstverlening Concept overeenkomst De ondergetekenden, A. de Staat der Nederlanden, waarvan de zetel is gevestigd te 's-gravenhage, ten deze vertegenwoordigd door het Ministerie van Financiën, Directoraat Generaal Belastingen,

Nadere informatie

Overeenkomst <Titel overeenkomst>

Overeenkomst <Titel overeenkomst> Concept overeenkomst Overeenkomst tussen Waterschap Hollandse Delta en /wshd/ 1 Inhoudsopgave Artikel 1: Artikel 2: Artikel 3: Artikel

Nadere informatie

Programma van Eisen KERSTDECORATIE

Programma van Eisen KERSTDECORATIE BIJLAGE 1 Belastingdienst/ Centrum voor facilitaire dienstverlening Programma van Eisen KERSTDECORATIE IUC 14-205 Aanbestedende dienst: Belastingdienst/Centrum voor facilitaire dienstverlening Inkoopuitvoeringscentrum

Nadere informatie

1. OFFERTEAANVRAAG 2. CONTACT EN STELLEN VAN VRAGEN BIJLAGE 6A ALGEMENE AANBESTEDINGSVOORWAARDEN DEEL B EN C DEEL B. Aanbestedingsvoorwaarden

1. OFFERTEAANVRAAG 2. CONTACT EN STELLEN VAN VRAGEN BIJLAGE 6A ALGEMENE AANBESTEDINGSVOORWAARDEN DEEL B EN C DEEL B. Aanbestedingsvoorwaarden BIJLAGE 6A ALGEMENE AANBESTEDINGSVOORWAARDEN DEEL B EN C DEEL B Aanbestedingsvoorwaarden Deze aanbestedingsvoorwaarden zijn van toepassing op deze aanbesteding. 1. Offerteaanvraag 2. Contact en stellen

Nadere informatie

I. KLACHT II. BESCHRIJVING BETROKKEN DIENST

I. KLACHT II. BESCHRIJVING BETROKKEN DIENST Brussel, 2 maart 2004 Resultaat van het administratief onderzoek van de klacht van De Post tegen T.D. DISTRIBUTION wegens schending van artikel 144octies van de wet van 21 maart 1991 betreffende de hervorming

Nadere informatie

M.G.S. LEGAL MAIL N.V.

M.G.S. LEGAL MAIL N.V. Brussel, 2 maart 2004 Resultaat van het administratief onderzoek van de klacht van De Post tegen M.G.S. LEGAL MAIL N.V. wegens schending van artikel 144octies van de wet van 21 maart 1991 betreffende de

Nadere informatie

I. KLACHT II. BESCHRIJVING BETROKKEN DIENST

I. KLACHT II. BESCHRIJVING BETROKKEN DIENST Brussel, 2 maart 2004 Resultaat van het administratief onderzoek van de klacht van De Post tegen D.V.M./D.V. MEDICAL wegens schending van artikel 144octies van de wet van 21 maart 1991 betreffende de hervorming

Nadere informatie

Inkoop Concept Nadere overeenkomst

Inkoop Concept Nadere overeenkomst Inkoop Concept Nadere overeenkomst UBR HIS Bezoekadres Rijkskantoor Beatrixpark Wilhelmina van Pruisenweg 52 2595 AN Den Haag Postbus 20011 2500 EA Den Haag Bijlage B Kenmerk 201500114.137.013 Betreft

Nadere informatie

Partijenpost Tarieven binnenland

Partijenpost Tarieven binnenland Gemengd Formaat: mag verschillen Verpakking: mag verschillen Inhoud: mag verschillen Uiterlijk: mag verschillen Het tarief van Gemengd wordt bepaald door het aantal stuks en het gemiddelde gewicht per

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Gemakspost 2016

Algemene voorwaarden. Gemakspost 2016 Algemene voorwaarden Gemakspost 2016 Inhoud Inhoud 2 Algemene voorwaarden Gemakspost 3 1. Vervoersovereenkomst 4 2. Verplichtingen PostNL 5 3. Verplichtingen van Klant 6 4. Prijzen, facturen en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

Aanbestedingsleidraad Europese openbare Aanbesteding EA 411 - Postverzending

Aanbestedingsleidraad Europese openbare Aanbesteding EA 411 - Postverzending Aanbestedingsleidraad Europese openbare Aanbesteding EA 411 - Postverzending Versie : vdef Datum : 18 september 2015 Auteurs : Pro 10 B.V. en BsGW Voorwoord Pro 10 B.V. begeleidt deze aanbesteding namens

Nadere informatie

Datum 1 9 APR Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie

Datum 1 9 APR Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie > Retouradres Postbus 20101 2500 EC Den Haag De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof 4 2513 AA 's-gravenhage Directoraat-generaal

Nadere informatie

Model Raamovereenkomst. <naam aanbesteding>inzake aanschaf en onderhoud van laptops en telefoons<kenmerk> De ondergetekenden:

Model Raamovereenkomst. <naam aanbesteding>inzake aanschaf en onderhoud van laptops en telefoons<kenmerk> De ondergetekenden: Model inzake aanschaf en onderhoud van laptops en telefoons De ondergetekenden: 1. SBB, gevestigd te Zoetermeer, vertegenwoordigd door , de heer/mevrouw

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN GEGUNDE OPDRACHT RESULTATEN VAN DE AANBESTEDINGSPROCEDURE

AANKONDIGING VAN EEN GEGUNDE OPDRACHT RESULTATEN VAN DE AANBESTEDINGSPROCEDURE Richtlijn 2014/24/EU AANKONDIGING VAN EEN GEGUNDE OPDRACHT RESULTATEN VAN DE AANBESTEDINGSPROCEDURE Diensten AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) NAAM EN ADRESSEN Officiële benaming: IUC Belastingdienst

Nadere informatie

I. Postactiviteiten. Artikel 1. Toepasselijkheid

I. Postactiviteiten. Artikel 1. Toepasselijkheid Algemene Verkoopvoorwaarden Diamant groep a I. Postactiviteiten Onder Diamant groep Facilitaire Dienstverlening Post wordt in deze algemene verkoopvoorwaarden verstaan het onderdeel Facilitaire Dienstverlening

Nadere informatie

De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA DEN HAAG

De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA DEN HAAG >Retouradres Postbus 16375 2500 BJ Den Haag De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA DEN HAAG Erfgoed & Kunsten Rijnstraat 50 Den Haag Postbus 16375 2500 BJ Den Haag

Nadere informatie

Voorwaarden aanleveren partijenpost

Voorwaarden aanleveren partijenpost Voorwaarden aanleveren partijenpost Inhoud Inleiding 3 Uw partijenpost bestaat uit Maximaal 5 postzakken 7 Brievenbuspakjes 9 Aangetekende poststukken 10 Partijenpost met orderformulier 11 Gesorteerde

Nadere informatie

Ministerie van Financiën

Ministerie van Financiën Ministerie van Financiën > Retouradres Postbus 20201 2500 EE Den Haag Directoraat-Generaal Belastingdienst Korte Voorhout 7 2511 CW Den Haag Postbus 20201 2500 EE Den Haag www.rijksoverheid.n1 Inlichtingen

Nadere informatie

Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor het leveren van

Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor het leveren van Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor het leveren van postdiensten Aanbesteding Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor het leveren van postdiensten

Nadere informatie

1. Raamovereenkomst Externe Postverwerking 2. Raamovereenkomst Koeriersdiensten

1. Raamovereenkomst Externe Postverwerking 2. Raamovereenkomst Koeriersdiensten 1. Raamovereenkomst Externe Postverwerking 2. Raamovereenkomst Koeriersdiensten De ondergetekenden: Stichting ROC Midden Nederland, gevestigd te Utrecht, hierna te noemen: ROC MN, in dezen rechtsgeldig

Nadere informatie

Selectieleidraad Europese aanbesteding DRV-FMS-2015 invulsjabloon deel 1a (zelfstandige onderneming)

Selectieleidraad Europese aanbesteding DRV-FMS-2015 invulsjabloon deel 1a (zelfstandige onderneming) Auteur: Michael Roovers Selectieleidraad Europese aanbesteding DRV-FMS-2015 invulsjabloon deel 1a (zelfstandige onderneming) Bijlage 4.2.2.1: invulsjabloon deel 1a (zelfstandige onderneming) Uitsluitend

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Local Express

Algemene voorwaarden Local Express Algemene voorwaarden Local Express Inhoud Algemene Voorwaarden... 3 Artikel 1 Definities... 4 Artikel 2 Toepasselijkheid... 7 Artikel 3 Registratie en Bestelling... 6 Artikel 4 Totstandkoming Overeenkomst...

Nadere informatie

NADERE OVEREENKOMST met kenmerk. inzake [inhuur personeel] op het gebied van [.]

NADERE OVEREENKOMST met kenmerk. inzake [inhuur personeel] op het gebied van [.] Instructie: - Teksten/bepalingen waar voor staat, zijn optioneel. - Bij teksten waar tussen de bepalingen in staat, dient een keuze tussen de verschillende opties gemaakt te worden. De overige

Nadere informatie

Hierna beiden gezamenlijk aan te duiden als Partijen en afzonderlijk als Partij

Hierna beiden gezamenlijk aan te duiden als Partijen en afzonderlijk als Partij De ondergetekenden: 1. De Onderzoeksraad voor Veiligheid, gevestigd te Den Haag, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door mw. mr. C.A.J.F. Verheij, Secretaris Directeur, hierna te noemen 'Opdrachtgever',

Nadere informatie

(concept)raamovereenkomst. inzake. de dienstverlening met betrekking tot het opleiden, trainen en oefenen van BHV en EHBO c.a.

(concept)raamovereenkomst. inzake. de dienstverlening met betrekking tot het opleiden, trainen en oefenen van BHV en EHBO c.a. Pagina 1 van 6 Bijlage 3. (concept)raamovereenkomst inzake de dienstverlening met betrekking tot het opleiden, trainen en oefenen van BHV en EHBO c.a. met kenmerk BHV.ca.ICZ/2015/HS ten behoeve van Inkoopcentrum

Nadere informatie

Concept raamovereenkomst (bedoelt voor discussie doeleinden) BLUSLAARZEN VEILIGHEIDSREGIO ZUID-HOLLAND ZUID. Perceel: 1. bluslaarzen, CPV: ;

Concept raamovereenkomst (bedoelt voor discussie doeleinden) BLUSLAARZEN VEILIGHEIDSREGIO ZUID-HOLLAND ZUID. Perceel: 1. bluslaarzen, CPV: ; Concept raamovereenkomst (bedoelt voor discussie doeleinden) BLUSLAARZEN VEILIGHEIDSREGIO ZUID-HOLLAND ZUID Perceel: 1. bluslaarzen, CPV: 18830000-6; Juni 2016 De ondergetekenden: De Gemeenschappelijke

Nadere informatie

Raamovereenkomst op basis van AWVODI-2012 betreffende Competentiegericht Ontwikkelen

Raamovereenkomst op basis van AWVODI-2012 betreffende Competentiegericht Ontwikkelen Raamovereenkomst op basis van AWVODI-2012 betreffende Competentiegericht Ontwikkelen tussen Waterschapsbedrijf Limburg en [Naam Opdrachtnemer] Overeenkomst nummer: [corsa.nr] Datum: [datum] De ondergetekenden:

Nadere informatie

Concept Raamovereenkomst Contractnummer:

Concept Raamovereenkomst Contractnummer: Concept Raamovereenkomst Contractnummer: 201600265.015.001 De ondergetekenden: 1. De Staat der Nederlanden, waarvan de zetel is gevestigd te Den Haag, te dezen vertegenwoordigd door het ministerie van

Nadere informatie

Nederland-Utrecht: Accommodatiediensten 2013/S 149-259369. Aankondiging van een opdracht. Diensten

Nederland-Utrecht: Accommodatiediensten 2013/S 149-259369. Aankondiging van een opdracht. Diensten 1/5 Deze aankondiging op de TED-website: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:259369-2013:text:nl:html Nederland-Utrecht: Accommodatiediensten 2013/S 149-259369 Aankondiging van een opdracht Diensten

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Deelnemingen Gemeentelijke Telecommunicatie (GT) GT Connect

Aanmeldingsformulier Deelnemingen Gemeentelijke Telecommunicatie (GT) GT Connect Aanmeldingsformulier Deelnemingen Gemeentelijke Telecommunicatie (GT) GT Connect Bijlage 1: Bijlage 2: Toelichting op Aanmeldingsformulier Deelneming Richtlijn Deelnemingen 1. Aanmelding Deelnemer Ondergetekende

Nadere informatie

NADERE OVEREENKOMST met kenmerk. inzake [perceel]

NADERE OVEREENKOMST met kenmerk. inzake [perceel] 1 Instructie: - Teksten/bepalingen waar voor staat, zijn optioneel. - Bij teksten waar OF tussen de bepalingen in staat, dient een keuze tussen de verschillende opties gemaakt te worden. De

Nadere informatie

Bijlage Concept Raamovereenkomst

Bijlage Concept Raamovereenkomst Bijlage Concept Raamovereenkomst behorende bij het Beschrijvend document: Rijksbrede aanbesteding Inhuur Juridische Capaciteit met TenderNed-kenmerk: 134733 de datum: april 2017 versie: 1.1 Pagina 1 van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Haalservice en Brengservice 2019

Algemene Voorwaarden Haalservice en Brengservice 2019 Algemene Voorwaarden Haalservice en Brengservice 2019 Inhoud 1. Algemeen 3 2. Definities 4 3. Brengservice 4 Artikel 1 Algemeen Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de diensten Haalservice

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Haalservice en Brengservice 2019

Algemene Voorwaarden Haalservice en Brengservice 2019 Algemene Voorwaarden Haalservice en Brengservice 2019 Inhoud 1. Algemeen 3 2. Definities 4 3. Brengservice 4 4. Haalservice 5 5. Belading 5 6. Waardevolle goederen 5 7. Overeenkomst 6 8. Beëindiging 6

Nadere informatie

Verordening basisregistratie personen gemeente Grootegast

Verordening basisregistratie personen gemeente Grootegast De raad van de gemeente Grootegast Gezien het voorstel van burgemeester en wethouders d.d. 7 april 2015 Gelet op de Artikelen 3.8 en 3.9 van de Wet Basisregistratie Personen (Wbrp); Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Nadere informatie

Partijenpost Gemengd frankeren met de frankeermachine

Partijenpost Gemengd frankeren met de frankeermachine Partijenpost Gemengd frankeren met de frankeermachine Vind hier uw antwoord op de meest gestelde vragen >> Zo frankeert u Partijenpost Gemengd op uw NetSet2 frankeermachine Makkelijker kunnen we het niet

Nadere informatie

Programma van eisen Postdiensten

Programma van eisen Postdiensten Programma van eisen Postdiensten Specifieke eisen voor: Perceel 1 (on)geadresseerde post(stuk) en direct mail binnen- en buitenland P1E1: Geadresseerde post Geadresseerde post is post(stuk) met vermelding

Nadere informatie

Algemene Contractvoorwaarden. voor het (Post)Vervoer van Poststukken 2016

Algemene Contractvoorwaarden. voor het (Post)Vervoer van Poststukken 2016 Algemene Contractvoorwaarden voor het (Post)Vervoer van Poststukken 2016 Inhoud 1. Definities 3 2. Toepasselijkheid voorwaarden 4 3. Ingangsdatum, duur en beëindiging van de Overeenkomst 5 4. Wijziging

Nadere informatie

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Officiële benaming: BIJ12 Nationale identificatie: 191745967 Postadres: Leidseveer 2 Plaats: Utrecht Postcode: 3511 SB Land: Contactpunt(en):

Nadere informatie

Nieuwsbrief Categorie Datacenters

Nieuwsbrief Categorie Datacenters Nieuwsbrief Categorie Datacenters Inkoop Uitvoeringscentrum Noord (IUC-Noord) SSO-Noord Dienst Uitvoering Onderwijs Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Dienstverlening door deskundigheid 1

Nadere informatie

12. Alle communicatie met de Aanbestedende dienst geschiedt in de Nederlandse taal.

12. Alle communicatie met de Aanbestedende dienst geschiedt in de Nederlandse taal. B I J L A G E 4 V O O R W A A R D E N A A N O N D E R N E M E R E N I N S C H R I J V I N G E N A L G E M E N E V O O R W A A R D E N B I J H E T I N V U L L E N V A N H E T U E A ( U N I F O R M E U R

Nadere informatie

Kantoorartikelen & Computersupplies. Meerwaarde inkoopbeleid voor low-interest producten, zoals Kantoorartikelen en Computersupplies??

Kantoorartikelen & Computersupplies. Meerwaarde inkoopbeleid voor low-interest producten, zoals Kantoorartikelen en Computersupplies?? Kantoorartikelen & Computersupplies Meerwaarde inkoopbeleid voor low-interest producten, zoals Kantoorartikelen en Computersupplies?? Agenda 1. Voorstellen 2. Categoriemanagement Rijksoverheid 3. Categoriemanagement

Nadere informatie

De Veiligheidsregio Haaglanden. <Naam bedrijf> Bijlage C.2 Concept Raamovereenkomst: Bedrijfsmaatschappelijk Werk

De Veiligheidsregio Haaglanden. <Naam bedrijf> Bijlage C.2 Concept Raamovereenkomst: Bedrijfsmaatschappelijk Werk De Veiligheidsregio Haaglanden en Bijlage C.2 Concept Raamovereenkomst: Bedrijfsmaatschappelijk Werk Paraaf Opdrachtnemer: Paraaf Opdrachtgever: 1 Raamovereenkomst Bedrijfsmaatschappelijk

Nadere informatie

Programma van eisen dienstverlening Post. Specifieke eisen voor:

Programma van eisen dienstverlening Post. Specifieke eisen voor: Programma van eisen dienstverlening Post Specifieke eisen voor: Perceel 1 (on)geadresseerde post(stuk) en direct mail binnen- en buitenland Onder perceel 1 valt: geadresseerde en ongeadresseerde post,

Nadere informatie

AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN)

AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Stichting Hogeschool van Arnhem en Nijmegen 232048602 Ruitenberglaan 26, 6826 CC Arnhem ( Nederland ) Ter attentie van: Natas Lubbers

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Haalservice en Brengservice 2014

Algemene voorwaarden. Haalservice en Brengservice 2014 Algemene voorwaarden Haalservice en Brengservice 2014 Inhoud 1. Algemeen 3 2. Definities 4 3. Brengservice 5 4. Haalservice 6 5. Belading 7 6. Waardevolle goederen 8 7. Overeenkomst 9 8. Beëindiging 10

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT 06/11/2014 S076. I. II. III. IV. VI. B. AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Belastingdienst, IUC Belastingdienst 12629279 John

Nadere informatie

1.1 Wet basisregistratie personen

1.1 Wet basisregistratie personen 1. WET BRP 15 1.1 Wet basisregistratie personen Wet van 3 juli 2013 houdende nieuwe regels voor een basisregistratie personen, Stb. 2012, 666, zoals laatstelijk gewijzigd op 8 oktober 2014, Stb. 2013,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 2017

Algemene Voorwaarden 2017 Artikel 01 DEFINITIES De volgende definities zijn voor deze algemene voorwaarden van toepassing: AVC: De Algemene VervoersCondities in de laatste versie. AVK: Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten

Nadere informatie

OCMW POPERINGE. Deel 11 : Los Meubilair Algemene Offerteaanvraag.

OCMW POPERINGE. Deel 11 : Los Meubilair Algemene Offerteaanvraag. OCMW POPERINGE BOUWEN SOCIAAL HUIS Deel 11 : Los Meubilair Algemene Offerteaanvraag. INSCHRIJVINGSBILJET / OFFERTE De ondergetekende: (naam en voornamen) Hoedanigheid of beroep:.. Nationaliteit:. Woonplaats

Nadere informatie

Concept Raamovereenkomst. inzake. Arbodienstverlening t.b.v. de GGD Brabant-Zuidoost. tussen GGD BRABANT-ZUIDOOST <NAAM LEVERANCIER>

Concept Raamovereenkomst. inzake. Arbodienstverlening t.b.v. de GGD Brabant-Zuidoost. tussen GGD BRABANT-ZUIDOOST <NAAM LEVERANCIER> Concept Raamovereenkomst inzake Arbodienstverlening t.b.v. de GGD Brabant-Zuidoost tussen GGD BRABANT-ZUIDOOST en Kenmerk: EG.I2014_20 : Inhoudsopgave ARTIKEL 1: AARD VAN DE RAAMOVEREENKOMST...

Nadere informatie

Overeenkomst Post Perceel 1. Gemeente Eindhoven - opdrachtnemer

Overeenkomst Post Perceel 1. Gemeente Eindhoven - opdrachtnemer Perceel 1 Gemeente Eindhoven - opdrachtnemer gemeente Eindhoven Facilitaire en Administratieve Ondersteuning, Inkoop Willem Coolen Versie februari 2017 Colofon Uitgave Gemeente Eindhoven Facilitaire en

Nadere informatie

Besluit algemene richtlijnen post

Besluit algemene richtlijnen post (Tekst geldend op: 14-11-2003) Besluit algemene richtlijnen post De minister van Verkeer en Waterstaat, Gelet op artikel 5 van de Postwet (Stb. 1988, 522); Besluit: voor TPG N.V. de volgende algemene richtlijnen

Nadere informatie

Concept Raamovereenkomst gemeente Eindhoven opdrachtnemer

Concept Raamovereenkomst gemeente Eindhoven opdrachtnemer A gemeente Eindhoven Concept Raamovereenkomst gemeente Eindhoven opdrachtnemer Contractnummer: PLN xxx Periode: 1 maart 2012 tot 1 januari 2015 Versie: 20 november 2012 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2

Nadere informatie

OFFERTEFORMULIER. Leveren en plaatse afstandsbewaking op technische infrastructuur waterlopen 2 de categorie

OFFERTEFORMULIER. Leveren en plaatse afstandsbewaking op technische infrastructuur waterlopen 2 de categorie PROVINCIE ANTWERPEN OFFERTEFORMULIER Leveren en plaatse afstandsbewaking op technische infrastructuur waterlopen 2 de categorie Gebruikte eenheid in het inschrijvingsbiljet: EURO De ondergetekende : (Naam

Nadere informatie

Gemeentelijke Telecommunicatie GT Connect

Gemeentelijke Telecommunicatie GT Connect Realisatie Gemeentelijke Telecommunicatie GT Connect Bijlage 01 penlijst Vereniging van Nederlandse Gemeenten, Den Haag, november 2018 2 De met een hoofdletter aangegeven begrippen worden in de Raamovereenkomst

Nadere informatie

Raamovereenkomst Extern Callcenter ARVODI-2014

Raamovereenkomst Extern Callcenter ARVODI-2014 1 Raamovereenkomst Extern Callcenter ARVODI-2014 Contractnummer:. De ondergetekenden: 1. de Staat der Nederlanden, waarvan de zetel is gevestigd te s-gravenhage, Ministerie van Financiën, Directoraat Generaal

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN GEGUNDE OPDRACHT. Diensten

AANKONDIGING VAN EEN GEGUNDE OPDRACHT. Diensten AANKONDIGING VAN EEN GEGUNDE OPDRACHT Diensten AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN): Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Postbus 20906, 2500 EX Den Haag (NL). Contactpunt(en):

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Gemakspost

Veelgestelde vragen. Gemakspost Veelgestelde vragen Gemakspost Algemeen Welk telefoonnummer kan ik bellen met vragen over Gemakspost? Met vragen over Gemakspost kunt u terecht bij onze Business Services. Hiervoor belt u naar telefoonnummer

Nadere informatie

Raamovereenkomst Kantoor- en schoolmeubilair

Raamovereenkomst Kantoor- en schoolmeubilair Raamovereenkomst Kantoor- en schoolmeubilair De ondergetekenden: Stichting Regionaal Opleidingencentrum van Amsterdam, statutair gevestigd te Amsterdam, kantoorhoudende aan de Fraijlemaborg 141 (1102 CV)

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. voor uw dagelijkse post & pakketten door Sandd via Shops United 2018

Algemene Voorwaarden. voor uw dagelijkse post & pakketten door Sandd via Shops United 2018 Algemene Voorwaarden voor uw dagelijkse post & pakketten door Sandd via Shops United 2018 Algemene Voorwaarden voor uw dagelijkse post & pakketten door Sandd via Shops United 2018 Artikel 1 Werkwijze uitgaande

Nadere informatie

BESCHRIJVEND DOCUMENT

BESCHRIJVEND DOCUMENT Deel B Aanbestedingsvoorwaarden Deze aanbestedingsvoorwaarden zijn, behoudens afwijking hiervan in deel A (beschrijvend document) of de (raam)overeenkomst, van toepassing op deze aanbesteding. Waar in

Nadere informatie

Systematiek groslijsten gebiedsontwikkeling De Brabantse Wal

Systematiek groslijsten gebiedsontwikkeling De Brabantse Wal Systematiek groslijsten gebiedsontwikkeling De Brabantse Wal 1. Inleiding Deze notitie gaat over aanbesteding en gunning van opdrachten in projecten met betrekking tot de gebiedsontwikkeling Brabantse

Nadere informatie

Brandweer Amsterdam-Amstelland

Brandweer Amsterdam-Amstelland Brandweer Amsterdam-Amstelland Behulpzaam Deskundig Daadkrachtig Concept Overeenkomst inzake W-installaties Versie: 1.0 Opgesteld door: Lisanne Hendriks Datum: 16 september 2016 1 van 7 De ondergetekenden:

Nadere informatie

Hotel- & Vergader accommodatie rijksbreed

Hotel- & Vergader accommodatie rijksbreed Hotel- & Vergader accommodatie rijksbreed VERVOLG MARKTCONSULTATIE (DEEL 2) OPDRACHTGEVER: INKOOPUITVOERINGSCENTRUM BELASTINGDIENST Versie : definitief Kenmerk : IUC17-203 Datum : 11 juli 2017 Inhoud Hoofdstuk

Nadere informatie

Inkoop Concept Overeenkomst

Inkoop Concept Overeenkomst Inkoop Concept Overeenkomst UBR HIS Bezoekadres Rijkskantoor Beatrixpark Wilhelmina van Pruisenweg 52 2595 AN Den Haag Postbus 20011 2500 EA Den Haag Bijlage A Kenmerk 201500123.029.016 Betreft Europese

Nadere informatie

Aantekenen nieuwe stijl

Aantekenen nieuwe stijl Aantekenen nieuwe stijl Aangetekende poststukken zijn er sinds 1 januari 1997 anders uit gaan zien. Het meest opvallende, en iets wat veel verzamelaars betreuren, is het verdwijnen van het aloude aantekenstrookje.

Nadere informatie

<Naam dienstverlener>, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door <bevoegde functionaris>, <functie>, hierna te noemen: Dienstverlener,

<Naam dienstverlener>, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door <bevoegde functionaris>, <functie>, hierna te noemen: Dienstverlener, Raamovereenkomst Servers De ondergetekenden, Gemeente Den Haag, gevestigd aan Spui 70 te Den Haag, te deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door , daartoe aangewezen

Nadere informatie

DEEL III: OFFERTEFORMULIER

DEEL III: OFFERTEFORMULIER 44 DEEL III: OFFERTEFORMULIER VLAAMSE OVERHEID Agentschap voor Facilitair Management Afdeling Bouwprojecten Boudewijngebouw Boudewijnlaan 30 - bus 60 1000 BRUSSEL OFFERTEFORMULIER Domein Adres Werk Besteknummer

Nadere informatie

Lidstaten - Leveringsopdracht - Aankondiging van een opdracht - Openbare procedure. NL-'s-Gravenhage: Drukwerk en aanverwante producten

Lidstaten - Leveringsopdracht - Aankondiging van een opdracht - Openbare procedure. NL-'s-Gravenhage: Drukwerk en aanverwante producten 1/5 Deze aankondiging op de TED-website: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:124650-2011:text:nl:html NL-'s-Gravenhage: Drukwerk en aanverwante producten 2011/S 76-124650 AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

Nadere informatie

Aanleg fietspad te Lochristi langs spoorlijn Gent-Antwerpen

Aanleg fietspad te Lochristi langs spoorlijn Gent-Antwerpen Provinciaal Administratief Centrum "Het Zuid" directie Ruimte Woodrow Wilsonplein 2, 9000 Gent Tel. 09-267 76 00 - fax 09-267 76 99 Offerte R03-LAF-2010-008 Lochristi Aanleg fietspad te Lochristi langs

Nadere informatie