Professionaliseren met Employee Self Service (ESS) Minder kosten en betere dienstverlening

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Professionaliseren met Employee Self Service (ESS) Minder kosten en betere dienstverlening"

Transcriptie

1 Whitepaper Professionaliseren met Employee Self Service (ESS) Minder kosten en betere dienstverlening In business for people.

2 Inzicht, zelfredzaamheid, kostenbesparing, betrokkenheid Het HR-vak zit vol met op het oog simpele processen. Maar tel ze allemaal bij elkaar op en u heeft een behoorlijke berg werk. U wordt geconfronteerd met omslachtige, soms zelfs dubbel uitgevoerde processen en methoden waarbij een menselijke fout niet altijd te voorkomen is. U kunt uw inzicht en de controle verliezen, terwijl u juist de correcte gegevens bij de hand wilt hebben en up-to-date wilt zijn. Dit kost veel tijd. Tijd die u liever anders besteedt; bijvoorbeeld aan het begeleiden van uw medewerkers. Kortom: zorg dat uw veelvoorkomende HR- en salarisprocessen zo efficient en beheersbaar mogelijk verlopen. Professionaliseren met Employee Self Service Heeft u er al eens aan gedacht om uw medewerkers meer te betrekken bij de gang van zaken? Hen verantwoording te geven voor het inzicht in en behe er van eigen data en ontwikkeling? Niet alleen worden tijdrovende administratieve handelingen geautomatiseerd, ESS is ook een intelligente manier van procesondersteuning die flinke tijds- en kostenbesparing oplevert. Deze whitepaper van Unit4 geeft u inzicht in hoe u door de inzet van ESS de belangrijkste medewerkergerelateerde gegevens- en informatiestromen binnen uw organisatie optimaliseert, dankzij de ict-functionaliteit die hieraan ten grondslag ligt. Zo weet u zeker dat uw organisatie onnodige kosten bespaart en effectiever met gegevens omgaat, zodat u zich vervolgens primair op uw bedrijfsdoelen kunt richten. Maak het uzelf en uw medewerkers gemakkelijk en werk met Employee Self Service (ESS). Zo vergroot u de betrokkenheid van uw medewerkers. En dat scheelt u veel administra ti ef werk. 2 Unit4 Professionaliseren met Employee Self Service (ESS)

3 De opkomst van ESS Informatie is iets van alle tijden. Niemand kan zonder. Daarom is het belangrijk dat informatie juist binnen organisaties goed wordt gestroomlijnd. Een gebrekkige of onvolledige informatievoorziening is tijdrovend, kostbaar en frustrerend. Technologische veranderingen, cloud, het toenemende gebruik van tablet en smartphones is een belangijke aanjager voor de veranderingen die zich ook binnen het HR vak afspelen. Dat medewerkers van af verschillende locaties informatie ophalen via webbased applicaties is gemeengoed geworden. De implementatie van dergelijke applicaties en systemen was met name gericht op het efficiëntievoordeel van administratief onderhoud en ging vaak gepaard met grote organisatiewijzigingen. Veel hrm-afdelingen dreigden vervolgens tenonder te gaan in een zee van informatie. Het was dan ook onvermijdelijk: de roep om HR-afdelingen te bevrijden van tijdrovende, steeds terugkerende handelingen werd steeds luider. Er werd gezocht naar mogelijkheden voor admini stratieve lastenverlichting, waarbij de invoer en het beheer van gegevens werden vereenvoudigd, mensen efficiënter konden samenwerken en het gebruik van relevante informatie over verschillende bedrijfsprocessen heen werd geoptimaliseerd. De oplossing is gevonden in het aanbieden van selfservice voor medewerkers en lijnmanagement: Employee Self Service. De basis ligt met name bij de salaris- en personeelsadministratie. Met een goed ingericht selfservice portaal kunnen werknemers de benodigde gegevens zélf elektronisch invullen en versturen. Selfservice betekent een enorme tijdsbesparing voor HR-afdelingen. Hierdoor komt het accent meer te liggen op het verder verbeteren van de personele organisatie. De voordelen van een HR selfservice portaal Online bankieren, je vakantie regelen, je ziektekosten inzi en, veel routinematigewerkzaamheden zijn door internet verplaatst van de professional naar de klant. Waarom zou dit dan ook niet gelden voor de eenvoudige en veelvoorkomende HR- en salarisadministratie werkzaamheden? U mag van uw medewerkers enige zelfwerkzaamheid verwachten. Met ESS kan de werknemer zelf taken uitvoeren. En dat biedt heel wat voordelen voor de werkgever, HR-afdeling, de medewerker en het bedrijf zelf. De werkgever ESS maakt het mogelijk dat een deel van de administratieve taken, die nu door de HR-afdeling worden uitgevoerd, bij de managers en medewerkers zelf wordt neergelegd. ESS biedt werkgevers de mogelijkheid om documenten online aan medewerkers beschikbaar te stellen. Het HR selfservice portaal is daarnaast aan te passen aan de specifieke wensen van de gebruiker. Werkgevers kunnen ook kiezen welke taken de medewerkers zelf uitvoeren en hoe de bevoegdheden zijn geregeld. Voor de veiligheid is ESS zo in te richten dat wijzigingen door de werknemer pas van kracht worden na goedkeuring van een leiding gevende of HR-medewerker.

4 De HR-afdeling De dagelijkse werkzaamheden van de HR-afdeling verschuiven. HR-adviseurs besteden nu vaak nog veel tijd aan administratieve handelingen. In de nabije toekomst zal de nadruk echter meer liggen op advisering en beleid. De HR-afdeling kan zich dankzij de invoering van selfservice volledig toeleggen op dienstverlening waar daadwerkelijk en persoonlijk contact absoluut noodzakelijk is. Daarnaast kan de afdeling zich richten op diensten met een hoge toegevoegde waarde, zoals persoonlijke coaching, klankbordvorming en een strategische partner zijn voor het lijn- en topmanagement. De medewerker Selfservice voor medewerkers vindt steeds meer ingang. Door inrichting van een selfservice HR-portaal kan de medewerker zelf werkzaamheden, zoals het aanvragen van verlof, het volgen van het goedkeuringsproces van een declaratie, uitvoeren. Daarmee heeft hij altijd inzicht in zijn persoonlijke dossier en hoeft niet voor elke administratieve handeling aan te kloppen bij HR. Dit bespaart veel tijd, ergernis en fouten. De organisatie De (registrerende) werkzaamheden voor uw afdeling zullen aanzienlijk afnemen. Veel dubbel werk wordt geëlimineerd en tijdrovende administratieve handelingen worden geautomatiseerd. U bespaart tijd en kosten. Bovendien houdt u grip op de invoer en het beheer van gegevens en voorkomt u fouten. Het proces van bijvoorbeeld fiattering en verwerking van personeelsmutaties is eenvoudig en continu te volgen. Alle wijzigingen via Employee Self Service worden na een digitaal akkoord automatisch verwerkt in uw administratie. Alle informatie is overal waar een internetverbinding is op te vragen. Met name organisaties met meerdere locaties zullen groot voordeel ondervinden door het gebruik van ESS. Employee Self Service biedt u bovendien meer controle en overzicht. U bent altijd up-to-date. ESS is daarmee een intelligente manier van procesondersteuning. Kort gezegd biedt selfservice organisaties de volgen de voordelen: Meer service Meer controle Minder kosten Online dus altijd en overal eenvoudig te raadplegen. Met het accorderingsproces houdt u altijd de controle over de personeels administratie. Stroomlijnt processen en verkleint de kans op fouten zodat u efficiënter en dus kostenbesparend werkt. 4 Unit4 Professionaliseren met Employee Self Service (ESS)

5 Veel gebruikte toepassingen Zoals beschreven heeft de invoering van selfservice voor uw medewerkers effecten op uw organisatie. Niet alleen de HR-professionals hebben baat bij ESS, ook uw organisatie als geheel. In principe zijn de mogelijkheden van een HR-selfservice portaal onbegrensd. Het is aan de organisatie om te bepalen in welke mate men ESS wil implementeren. Veel gebruikte toepassingen zijn: Salarisadministratie Een deel van de taken van de salarisadministrateur of personeelsafdeling kan verlicht worden door bepaalde taken door de medewerker zelf uit te laten voeren. Denk aan het versturen van salarisstroken. Dit is vaak een tijdrovende en dure bezigheid. Naast het printen van de (voorbedrukte) salarisstrook zijn er de envelop- en portokosten. Dit geldt ook voor de separaat toegezonden jaaraangifte. Dankzij selfservice kunnen medewerkers salarisstroken en jaaraangiften zelf digitaal opvragen en raadplegen. Daarmee beschikken medewerkers ook over een digitaal archief van loonstroken en jaaropgaven. Aandachtspunt hierbij is wel de beveiliging. Door het gebruik van beveiligingsniveaus worden deze gegevens afgeschermd voor andere medewerkers. Persoonlijk digitaal dossier Doordat medewerkers online hun eigen dossier kunnen raadplegen met daarin bijvoorbeeld zaken als arbeidsvoorwaarden, functionerings- en beoordelingsverslagen, carrière- en loopbaanplanning en cv, ontlast dit de salaris- of HR-afdeling van vragen en uitzoekwerk. Mutaties Het betekent zonder meer een enorme administratieve lastenverlichting voor de professionals van de salaris- en of HR-afdeling wanneer medewerkers zelf persoonlijke gegevens muteren. Denk bijvoorbeeld aan het bijhouden aan het bijhouden en eventueel wijzigen van persoonlijke gegevens, aanvragen indienen op basis van arbeidsvoorwaardenpakket, aanvragen van vakantie- of verlofdagen, het inzien van gewerkte uren, ziek- en betermeldingen, gezinsuitbreiding, indienen declaraties, behaalde oplei dingen en bepaalde werkervaring. Workflow Doordat bepaalde zaken gedigitaliseerd kunnen worden, zal ook de workflow efficiënter verlopen. Te denken valt aan opeenvolgende activiteiten als het aanvragen van een verlofdag en dit vervolgens automatisch gedigitaliseerd toekennen en verwerken in de administratie. Door het efficiënt inrichten van een of meer workflows kan de communicatie tussen betrokkenen vlot verlopen, wat tegelijkertijd ook tijd bespaart (denk aan het heen en weer bellen of lopen). Smoelenboek Doordat medewerkers gebruik kunnen maken van een zogenaamd smoelenboek, verloopt de communicatie sneller en efficiënter. Onderling kunnen directe contact gegevens van medewerkers, zoals interne telefoonnummers en adressen, foto en afdeling, worden geraadpleegd.

6 Aandachtspunten Hoe effectief en efficiënt de invoering van selfservice in een organisatie ook is, er blijven uiteraard altijd enige overpeinzingen. Wilt u selfservice succesvol in uw organisatie inzetten, dan dient u een aantal zaken scherp voor ogen te houden. Techniek Locatie onafhankelijkheid en mobiele toegankelijkheid zijn randvoorwaarden om selfservice te ondersteunen. Veel organisaties beschikken op dit moment in hun ICT-afdelingen niet over specialistische kennis om een goede infrastructuur te kunnen bouwen en onderhouden en de veiligheid te kunnen garanderen. Daarnaast dient u zich ervan te verzekeren, dat u de juiste ICT-infrastructuur in huis hebt. Uw ICT-landschap moet robuust, flexibel en toekomstvast zijn. Zorg ervoor dat u zich laat voorlichten over de juiste apparatuur en de juiste serviceniveaus. Bepaal vooraf op welke manieren u HR selfservice toegankelijk wilt maken voor uw medewerkers. Veranderingen ESS vraagt om snelle veranderingen in IT-technische, organisatorische en HR-technische zin. Niet alleen verandert de ICT-infrastructuur met enige regelmaat, ook de inrichting van de organisatie is aan verandering onderhevig. Als gevolg hiervan veranderen de HR-regels en procedures wellicht ook. De selfservice-toepassing moet flexibel genoeg zijn, om snel en tegen geringe kosten te kunnen worden aangepast. Dit vraagt ook van uw medewerkers een andere houding. Wellicht zijn er opleidingen of cursussen nodig voor snelle acceptatie (en succesvolle inzet), is het het meest eenvoudig om uw selfservice portaal zodanig in te richten dat iedereen er na een korte uitleg mee kan werken. Bij het invoeren van ESS kunt u klein beginnen met beperkte functionaliteit om op deze wijze de techniek en de koppeling met de achterliggende systemen fijn te slijpen en de organisatie te laten wennen. Invoerstrategie Voordat u uit enthousiasme selfservice voor uw medewerkers wilt gaan invoeren in uw organisatie, dient u eerst te onderzoeken wat hiervoor nodig is. Zijn uw medewerkers er aan toe en kunnen ze klaar gestoomd worden? Welke organisatorische en technische mogelijkheden of consequenties zult u tegenkomen? Het loont om een project team samen te stellen dat dit onderzoekt. Beveiliging Hoe gemakkelijk een selfservice HR-portaal voor de salaris- en HR-administratie ook kan zijn, de privacy gevoeligheid mag niet uit het oog worden verloren. Om te voorkomen dat persoonlijke gegevens - gewild of on gewild - in verkeerde handen komen, is adequate beveiliging belangrijk. Dit is bijvoorbeeld van belang bij medewerkers die uit dienst treden of uit dienst getreden zijn. Zij moeten nog wel toegang kunnen hebben tot hun loonstroken en jaaropgaven, maar afgeschermd worden van alle andere informatie. 6 Unit4 Professionaliseren met Employee Self Service (ESS)

7 De rol van Unit4 Unit4 signaleert drie belangrijke trends in business software: Mensen verwachten eenvoudig en intuïtief te gebruiken bedrijfsapplicaties. Het gemak waarmee ze privé met hun smartphone en tablet kunnen werken, willen ze ook ervaren in hun werksituatie. De snelheid van verandering in organisaties is enorm gestegen. Dit maakt flexibiliteit noodzakelijk. Steeds meer organisaties willen de voordelen ervaren van software in de cloud. Daarom levert Unit4 gebruiksvriendelijke business software die device onafhankelijk en vanuit de cloud werkt. Wij maken software die is ontworpen voor mensen in plaats van processen. Betrouwbare oplossingen die gebruiksvriendelijk en transparant zijn en die naadloos aansluiten bij de behoeften van onze klanten. Daarbij leveren we de support, ervaring en kennis die u als klant gelukkig maakt. Niet voor niets ontvangen ruim twee miljoen Nederlanders elke maand hun loonstrook via de software van Unit4. Meer informatie: unit4.nl/personeelensalaris Sluit u aan bij Innovatief HRM Nederland op LinkedIn UNIT4 is initiatiefnemer van Innovatief HRM Nederland. Dit is een LinkedIn-netwerkgroep exclusief voor HR- en financiële professionals. Het doel is om kennis uit te wisselen over innovatie van hrm. Issues over bijvoorbeeld de meetbaarheid, efficiency, effectiviteit en kwaliteit van HR. Maar ook actuele trends om het vakgebied te verbeteren worden besproken. Deelnemers hebben toegang tot kennisdocumen ten en webinars. Lid worden kan via: unit4.nl/innovatiefhrm

8 Over Unit4 Unit4 is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware voor dienstverlenende organisaties. Met ruim medewerkers wereldwijd genereert Unit4 een jaarlijkse omzet van meer dan 500 miljoen euro. Unit4 levert ERP, branchegerichte en best-in-class applicaties. Duizenden organisaties uit sectoren als zakelijke en publieke dienstverlening, onderwijs, non-profit, vastgoed, groothandel en financiële dienstverlening werken met business software van Unit4. unit4.nl Unit4 HR Solutions B.V. Postbus 5005, 3502 JA Utrecht, Papendorpseweg 100, 3528 BJ Utrecht T E hrsolutions@unit4.com > bedrijven in de cloud ISAE 3402 Type II Certified 2,1 miljoen verloningen per maand Copyright Unit4 N.V. All rights reserved. The information contained in this document is intended for general information only, as it is summary in nature and subject to change. Any third-party brand names and/or trademarks referenced are either registered or unregistered trademarks of their respective owners. In business for people.

Unit4 Personeel & Salaris De oplossing die voor u werkt

Unit4 Personeel & Salaris De oplossing die voor u werkt Unit4 Personeel & Salaris De oplossing die voor u werkt In business for people. Unit4 Personeel & Salaris Organisaties hebben steeds meer behoefte aan een HR business partner: een partij die meedenkt en

Nadere informatie

UNIT4 Personeel & Salaris. De oplossing die voor u werkt

UNIT4 Personeel & Salaris. De oplossing die voor u werkt UNIT4 Personeel & Salaris De oplossing die voor u werkt UNIT4 Personeel & Salaris De oplossing die voor u werkt Organisaties hebben steeds meer behoefte aan een HR business partner: een partij die meedenkt

Nadere informatie

NO-NONSENSE SOFTWARE VOOR SALARIS EN HR

NO-NONSENSE SOFTWARE VOOR SALARIS EN HR Unit4 Personeel & Salaris NO-NONSENSE SOFTWARE VOOR SALARIS EN HR De wereld van salaris- en personeelsadministratie is continu in beweging. Organisaties hebben daarom behoefte aan een flexibele, betrouwbare,

Nadere informatie

Haal het optimale uit Unit4 Personeel & Salaris Premium Service Packs

Haal het optimale uit Unit4 Personeel & Salaris Premium Service Packs Haal het optimale uit Unit4 Personeel & Salaris Premium Service Packs In business for people. Haal het optimale uit Unit4 Personeel & Salaris Bij de implementatie van onze HR- en salarissoftware wilt u

Nadere informatie

Anytime, anyplace, anywhere

Anytime, anyplace, anywhere Anytime, anyplace, anywhere Talent & Salaris de software voor Human Resource Management Self Service Overal om ons heen is Self Service een bekend begrip. Van internet bankieren en online vakanties boeken

Nadere informatie

Unit4 Multivers Medium

Unit4 Multivers Medium Unit4 Multivers Medium In business for people. Unit4 Multivers Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet altijd, wel noodzakelijk want anders komt de continuïteit van uw

Nadere informatie

Visma DBS Talent & Salaris Software voor HRM en salarisverwerking

Visma DBS Talent & Salaris Software voor HRM en salarisverwerking Visma DBS Talent & Salaris Software voor HRM en salarisverwerking 5 goede redenen Papierloze administratie Altijd en overal beschikbaar Manager & Employee Self Service (ESS/MSS) Waterdichte beveiliging

Nadere informatie

De volledige HR- en salarisadministratie overzichtelijk en papierloos in één Online pakket

De volledige HR- en salarisadministratie overzichtelijk en papierloos in één Online pakket De volledige HR- en salarisadministratie overzichtelijk en papierloos in één Online pakket Uw personeels- en salarisadministratie zijn van groot belang voor uw bedrijf en uw personeel. Om er voor te zorgen

Nadere informatie

WORD DE NO-NONSENSE SALARISPARTNER VAN UW CLIËNTEN

WORD DE NO-NONSENSE SALARISPARTNER VAN UW CLIËNTEN Unit4 Personeel & Salaris WORD DE NO-NONSENSE SALARISPARTNER VAN UW CLIËNTEN Salarisverwerking is voor veel accountants- en administratiekantoren een mogelijkheid om hun dienstverlening uit te breiden,

Nadere informatie

Bezuinigingen leiden tot passende uitbesteding voor Amfors BUSINESS CASE HR

Bezuinigingen leiden tot passende uitbesteding voor Amfors BUSINESS CASE HR Bezuinigingen leiden tot passende uitbesteding voor Amfors BUSINESS CASE HR De komst van de Participatiewet en de daaropvolgende bezuinigingen, waren voor Amfors de aanleiding om zich te verdiepen in het

Nadere informatie

De keuze voor een boekhoudpakket: Twaalf overwegingen. In business for people.

De keuze voor een boekhoudpakket: Twaalf overwegingen. In business for people. De keuze voor een boekhoudpakket: online of offline Twaalf overwegingen In business for people. De keuze voor een boekhoudpakket: online of offline twaalf overwegingen Iedere onderneming is wettelijk verplicht

Nadere informatie

Unit4 Multivers Service Manager

Unit4 Multivers Service Manager Unit4 Multivers Service Manager In business for people. Unit4 Multivers Service Manager Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet altijd, wel noodzakelijk, want anders komt

Nadere informatie

De functionaliteitenoverzicht van HRsalarisservice

De functionaliteitenoverzicht van HRsalarisservice De functionaliteitenoverzicht van HRsalarisservice De salarispraktijk vraagt om een nieuwe aanpak. Onze efficiënte verwerking en kostenbesparende oplossingen bieden volop mogelijkheden voor de toekomst.

Nadere informatie

Efficiënter werken? Dat kan met Salariszaken!

Efficiënter werken? Dat kan met Salariszaken! Efficiënter werken? Dat kan met Salariszaken! Met de online diensten van Salariszaken heeft u altijd toegang en overzicht. Dit is makkelijk, efficiënt en bespaart tijd en geld. Mocht het nodig zijn, dan

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Personeel & Salaris UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT

UNIT4 Multivers. Personeel & Salaris UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT UNIT4 Multivers Personeel & Salaris UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT 2 UNIT4 Multivers Personeel & Salaris Software voor uw complete personeels- en salarisadministratie Moderne personeels- en salarisadministratie

Nadere informatie

Scenario Advies Cloud biedt een vertrouwde omgeving met verbeterde mogelijkheden.

Scenario Advies Cloud biedt een vertrouwde omgeving met verbeterde mogelijkheden. BUSINESS CASE Waar Partners: Scenario Advies Cloud biedt een vertrouwde omgeving met verbeterde mogelijkheden. Waar Partners is een allround financieel dienstverlener, gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht.

Nadere informatie

Hoe kunnen verkregen inzichten helpen met het behalen van bedrijfsdoelstellingen?

Hoe kunnen verkregen inzichten helpen met het behalen van bedrijfsdoelstellingen? Whitepaper Hoe kunnen verkregen inzichten helpen met het behalen van bedrijfsdoelstellingen? In business for people. Hoe kunnen verkregen inzichten helpen met het behalen van bedrijfsdoelstellingen? Scorecards

Nadere informatie

Ontzorgen in het zorgtraject: de meest complete IT-oplossing met. Cura as a Service. WHITEPAPER Zorg

Ontzorgen in het zorgtraject: de meest complete IT-oplossing met. Cura as a Service. WHITEPAPER Zorg Ontzorgen in het zorgtraject: de meest complete IT-oplossing met Cura as a Service WHITEPAPER Zorg In de zorg wordt er steeds meer om efficiëntie gevraagd. Zorgprofessionals willen eigenlijk zoveel mogelijk

Nadere informatie

Human Resource Management. Investeer in strategisch HRM en stel uw medewerkers centraal

Human Resource Management. Investeer in strategisch HRM en stel uw medewerkers centraal Human Resource Management Investeer in strategisch HRM en stel uw medewerkers centraal Ondersteuning voor waardevol HR-beleid Al uw medewerkers komen in aanraking met HRM. Manager of magazijnbediende,

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

De alles-in-1 Zorgapp

De alles-in-1 Zorgapp De alles-in-1 Zorgapp Tevreden cliënten en medewerkers Impact van zorgapps op de zorgverlening Meerwaarde van zorgapps in het zorgproces De rol van de zorgverlener verandert in rap tempo door nieuwe technologie

Nadere informatie

NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE

NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE a/s WORKS Consultancy heeft ruime ervaring met het implementeren en optimaliseren van AFAS Profit en InSite binnen het onderwijs, het bedrijfsleven en de zorg. De implementaties

Nadere informatie

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW 18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW Versie: 1 Datum 21 april 2016 Auteur Peter Stolk Centric Projectportaal Bouw 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Actuele informatie cruciaal 3 SharePoint

Nadere informatie

Personele Systemen. HRM strijd(t) voor tijd Return on investment voor ESS & MSS

Personele Systemen. HRM strijd(t) voor tijd Return on investment voor ESS & MSS Een overgrote meerderheid van de HR-afdelingen is nog altijd een groot gedeelte van de tijd kwijt aan de administratieve verwerking van onder andere verlofaanvragen, NAW wijzigingen, declaraties en ziekmeldingen.

Nadere informatie

STP & COMPLIANCE. Doel van deze Whitepaper. Inleiding. Probleemstelling. ELEMENTS VOLMACHT - STP & Compliance 1

STP & COMPLIANCE. Doel van deze Whitepaper. Inleiding. Probleemstelling. ELEMENTS VOLMACHT - STP & Compliance 1 STP & COMPLIANCE Versie 1.0 Inleiding Faster Forward lanceert Elements Volmacht. Een nieuwe generatie volmacht schade software waar de markt eigenlijk al jaren op wacht. De volmacht module is onderdeel

Nadere informatie

Personeels- en Salarisadministratie anno nu Snel schakelen door slimme online toepassingen. Audit Tax Advisory

Personeels- en Salarisadministratie anno nu Snel schakelen door slimme online toepassingen. Audit Tax Advisory Personeels- en Salarisadministratie anno nu Snel schakelen door slimme online toepassingen 2012 1 Overal en altijd toegankelijk Voor de toegang is alleen een pc nodig met een internetverbinding U heeft

Nadere informatie

Professionals in het hart van uw organisatie

Professionals in het hart van uw organisatie Professionals in het hart van uw organisatie De business professionals van HRT hebben de ambitie om uw bedrijf beter te laten renderen. De kennisgebieden waar ons hart sneller van gaat kloppen zijn Financieel,

Nadere informatie

E-HRM voor administratiekantoren

E-HRM voor administratiekantoren E-HRM voor administratiekantoren Uitbreiding van uw dienstenportfolio 2 Voorwoord In november 2010 heeft Raet onder directies van accountancy- en administratiekantoren een online onderzoek uitgevoerd naar

Nadere informatie

FACTSHEET Unit4 SmartSpace 365

FACTSHEET Unit4 SmartSpace 365 FACTSHEET Unit4 SmartSpace 365 In business for people. SmartSpace 365 Unit4 SmartSpace biedt bedrijven en organisaties marktspecifieke online werkplekken, waarbij naast Unit4 oplossingen ook applicaties

Nadere informatie

HRM-so ware voor mens en organisa e

HRM-so ware voor mens en organisa e HRM-so ware voor mens en organisa e Wat biedt Prinsys mij? HRM (Digitale) Medewerkerdossiers Werving en selectie Verlof- en verzuim Afspraken maken Salarisverhogingsrondes Reorganisaties Rapportage Procesbewaking

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

LOONVISIE: GEEN ZORGEN MEER OVER UW PERSONEEL

LOONVISIE: GEEN ZORGEN MEER OVER UW PERSONEEL LOONVISIE: GEEN ZORGEN MEER OVER UW PERSONEEL Bent u werkgever of adviseur, dan hebben wij een passende oplossing voor u. Wij zijn al ruim 18 jaar specialist op het gebied van salarisverwerking en employee

Nadere informatie

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION STORAGE AUTOMATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE EEN EFFECTIEVE EN KOSTENEFFICIËNTE OPLOSSING VOOR DATAGROEI De druk op systeembeheerders

Nadere informatie

Wij zijn al ruim 25 jaar specialist op het gebied van personeel. Aan één loket vindt u alle expertise die u nodig heeft.

Wij zijn al ruim 25 jaar specialist op het gebied van personeel. Aan één loket vindt u alle expertise die u nodig heeft. Wij zijn al ruim 25 jaar specialist op het gebied van personeel. Aan één loket vindt u alle expertise die u nodig heeft. Of het nu gaat om het verzorgen van de salaris- en personeelsadministratie, het

Nadere informatie

Easy and flexible HR-Payroll software

Easy and flexible HR-Payroll software Easy and flexible HR-Payroll software Nmbrs Overview Meer tijd voor strategie Nmbrs zorgt dat u met minimale inspanning optimale HR dienstverlening kunt aanbieden Eenvoudig te koppelen Nmbrs is eenvoudig

Nadere informatie

Whitepaper. Online samenwerken: meer transparantie en efficiency geeft accountant extra ruimte voor advies

Whitepaper. Online samenwerken: meer transparantie en efficiency geeft accountant extra ruimte voor advies Whitepaper Online samenwerken: meer transparantie en efficiency geeft accountant extra ruimte voor advies Een whitepaper van UNIT4 Accountancy 2013 Inleiding Accountantskantoren leveren vandaag de dag

Nadere informatie

100 redenen, 1 oplossing. urenregistratie 101 eenvoudige software voor de bouw. Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen

100 redenen, 1 oplossing. urenregistratie 101 eenvoudige software voor de bouw. Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen 100 redenen, 1 oplossing Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen Planning en projecten Personeel & materieel op locatie Veel personeel van bouwbedrijven verschijnt niet elke dag op kantoor, maar

Nadere informatie

Tijdbesparing in de zorg met apps

Tijdbesparing in de zorg met apps De alles-in-1 Zorgapp Efficiënt en veilig Tijdbesparing in de zorg met apps Zorgapps maken al het coördinerende en administratieve werk eenvoudiger en efficiënter zodat tijd overblijft Moderne technologie

Nadere informatie

Hét complete Uitzendbureau in de Cloud. matcher

Hét complete Uitzendbureau in de Cloud. matcher Hét complete Uitzendbureau in de Cloud matcher Een processysteem in plaats van een administratiesysteem Meer dan twee keer zoveel tijd besteden aan sales en zo uw omzet verhogen. e-matcher maakt het mogelijk.

Nadere informatie

over ons PHOCUS, is al decennialang actief op het gebied van HR & salaris.

over ons PHOCUS, is al decennialang actief op het gebied van HR & salaris. PROCESOPTIMALISATIE SPECIALISTEN MET EEN 360º VISIE KENNIS, KUNDE & KWALITEIT over ons PHOCUS, is al decennialang actief op het gebied van HR & salaris. PHOCUS helpt je, door middel van doordacht opgezette

Nadere informatie

Verandering en innovatie in de zorg met de REGIE Zorg app

Verandering en innovatie in de zorg met de REGIE Zorg app Verandering en innovatie in de zorg met de REGIE Zorg app De zorg app Regie is ontwikkeld om cliënten meer inzicht en controle te geven en tegelijkertijd efficiënter te werken. Veranderingen in de zorg

Nadere informatie

Uw ambitie - onze oplossing

Uw ambitie - onze oplossing Uw ambitie - onze oplossing Een gezonde organisatie is een organisatie die is voorbereid op de uitdagingen van nu en die van de toekomst. Iedereen moet langer doorwerken, het liefst in goede gezondheid

Nadere informatie

Personeelsplanning voor de toekomst

Personeelsplanning voor de toekomst Personeelsplanning voor de toekomst Het belang van personeelsplanning Goede personeelsplanning van groot belang Een goede personeelsplanning is cruciaal voor een organisatie. Het draagt bij aan de tevredenheid

Nadere informatie

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK Eenvoudig informatie beheren en vinden Er is veel informatie over een onderwerp of klant. Het blijft echter lastig om de informatie te bundelen en gemakkelijk terug te vinden.

Nadere informatie

Management Checklist Unit4 Multivers Service Manager

Management Checklist Unit4 Multivers Service Manager Checklist Management Checklist Unit4 Multivers Service Manager In business for people. Management Checklist Unit4 Multivers Service Manager Relatiebeheer (Unit4 Multivers) Relaties en contactpersonen eenvoudig

Nadere informatie

FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING

FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING > Wij werken al vele jaren samen met Fiscount Loonservice, en dat tot volle tevredenheid. Bij salarissen gaat het om geld, vaak veel geld, en tevreden

Nadere informatie

Factsheet Enterprise Mobility

Factsheet Enterprise Mobility Factsheet Enterprise Mobility www.vxcompany.com Informatie willen we overal, altijd en op elk device beschikbaar hebben. Privé, maar zeker ook zakelijk. Met het gebruik van mobile devices zoals smartphones

Nadere informatie

Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn!

Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Ready to go Pagina 1 van 12 Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Copyright Pagina 2015, 2 van 12 perbit bv Alle rechten zijn gereserveerd.

Nadere informatie

Gids Salaris- en HRM-software

Gids Salaris- en HRM-software Even voorstellen Gerard Bottemanne AA Woonplaats Coevorden Onderzoeker en criticaster, Onderzoeksbureau GBNED sinds 1999. Websites: www.softwarepakketten.nl www.ictaccountancy.nl www.ictfinancials.nl www.gidsboekhoudsoftware.nl

Nadere informatie

Onderwerp: Seminar Een digitale administratie Data: 28 en 30 november 2017

Onderwerp: Seminar Een digitale administratie Data: 28 en 30 november 2017 Onderwerp: Seminar Een digitale administratie Data: 28 en 30 november 2017 2017 HRT Business Professionals 2 Waar worden we mee geconfronteerd? 2017 HRT Business Professionals 3 Impact van cloud 2017 HRT

Nadere informatie

WHITE PAPER Verwerkersovereenkomsten en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

WHITE PAPER Verwerkersovereenkomsten en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) WHITE PAPER Verwerkersovereenkomsten en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) In business for people. Contents 3 Wat is de AVG? 4 Verwerkersovereenkomst 6 Roadmap naar de nieuwe verwerkersovereenkomst

Nadere informatie

Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer!

Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer! Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer! brochure.indd 1 07-02-12 11:02 brochure.indd 2 07-02-12 11:02 Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer! Arrix optimus is

Nadere informatie

SYNERGY HRM 3.0. Henke Willemsen Justus van Hoegee

SYNERGY HRM 3.0. Henke Willemsen Justus van Hoegee SYNERGY HRM 3.0 Henke Willemsen Justus van Hoegee Trends in HRM Strategische rol Robotics Talent Management Vermindering van back office Cloud computing HR Analytics E-Recruitment HR als Business Partner

Nadere informatie

altijd en overal uw zaken in beeld

altijd en overal uw zaken in beeld HR en salaris online altijd en overal uw zaken in beeld Met de online diensten van de Jong & Laan hebt u altijd en overal uw zaken in beeld. Dit is makkelijk, efficiënt en bespaart tijd en geld. Mocht

Nadere informatie

IT diensten op maat...

IT diensten op maat... IT diensten op maat... Even voorstellen. Interforce B.V. is een jong, dynamisch, kleinschalig automatisering- en dienstverlenend bedrijf van gedreven, klantgerichte en creatieve professionals, die stuk

Nadere informatie

Personeel Online! Dé online oplossing voor personeels- en salarisadministratie

Personeel Online! Dé online oplossing voor personeels- en salarisadministratie Personeel Online! Dé online oplossing voor personeels- en salarisadministratie Salaris Stap 1. Leg uw personeels- en salarisgegevens eenvoudig vast in Personeel Online! Stap 2. Een salarisexpert van Personeel

Nadere informatie

Status HR Service Delivery 2013. Ineke Neuman 15 februari 2013

Status HR Service Delivery 2013. Ineke Neuman 15 februari 2013 Status HR Service Delivery 2013 Ineke Neuman 15 februari 2013 Onderzoekspopulatie 113 deelnemers 31% ook in 2012 deelgenomen >1000 medewerkers Profit en non-profit Hogere deelname zorg en onderwijs 89%

Nadere informatie

Vraag naar een vrijblijvende demo via demo@spponline.nl of Informeer snel naar onze gunstige tarieven via offerte@spponline.nl

Vraag naar een vrijblijvende demo via demo@spponline.nl of Informeer snel naar onze gunstige tarieven via offerte@spponline.nl Beschikking over volledig HR- en Salarispakket. Geen investering in software. Geen last van tijdrovende updates. Zelf altijd en overal de meest up to date gegevens van uw personeel beschikbaar. Alle gegevens

Nadere informatie

HLB Online. Met een gerust hart ondernemen. www.hlb-van-daal.nl

HLB Online. Met een gerust hart ondernemen. www.hlb-van-daal.nl Met een gerust hart ondernemen www.hlb-van-daal.nl Met een gerust hart ondernemen Wist u dat u bij Van Daal & Partners uw administratieve handelingen ook digitaal kunt uitvoeren? Met het online-dienstenpakket

Nadere informatie

white paper 2 Selectie ehrm oplossing: Hoe kom ik tot de juiste keuze?

white paper 2 Selectie ehrm oplossing: Hoe kom ik tot de juiste keuze? white paper 2 Selectie ehrm oplossing: Hoe kom ik tot de juiste keuze? 1 Voorwoord 1. ehrm oplossing: impact van de keuze 2. Overzicht oplossingen 3. Project organisatie voor ehrm 4. Van ambitie tot keuze

Nadere informatie

DE AFAS NETWERKVLOER

DE AFAS NETWERKVLOER WELKOM PERCOSSA DE AFAS NETWERKVLOER OPTIMALISATIE ROOSTERS WAAROM ROOSTERS SPECIFICEREN? GESPECIFICEERDE ROOSTERS LEIDEN TOT BETERE AUTOMATISERING VERLOF VERZUIM BEZETTING OPTIMALISATIE ROOSTERS ESS

Nadere informatie

Haag Wonen. Praktijkcase. Met software van Raet hebben onze medewerkers zelf de regie over hun HR-processen en ontwikkeling.

Haag Wonen. Praktijkcase. Met software van Raet hebben onze medewerkers zelf de regie over hun HR-processen en ontwikkeling. Praktijkcase Haag Wonen Met software van Raet hebben onze medewerkers zelf de regie over hun HR-processen en ontwikkeling. Joyce Barbier Teamleider P&O Haag Wonen werkt flexibel en kostenefficiënt door

Nadere informatie

SpotOnMedics Personeel

SpotOnMedics Personeel SpotOnMedics Personeel Online personeel & salarisadministratie De personeelsadministratie op orde in één digitale omgeving? Dat kan. SpotOnMedics richt zich alleen op fysiotherapeuten en paramedisch specialisten.

Nadere informatie

De Documentserver maak snel en foutloos documenten in huisstijl

De Documentserver maak snel en foutloos documenten in huisstijl De Documentserver maak snel en foutloos documenten in huisstijl De Documentserver efficiënte documentcreatie in huisstijl Woningcorporatie Heuvelrug Wonen werkt efficiënter sinds de implementatie van de

Nadere informatie

SALARISSERVICE EN -SOFTWARE

SALARISSERVICE EN -SOFTWARE MAAKT TIJD VOOR ONDERNEMEN SALARISSERVICE EN -SOFTWARE CBBS Salarisservice is opgericht in 1960 en daarmee één van de langst bestaande zelfstandige salaris verwerkers. Wij zijn uit - gegroeid tot een allround

Nadere informatie

Maak ondernemen eenvoudig, kies voor Tentoo.

Maak ondernemen eenvoudig, kies voor Tentoo. Maak ondernemen eenvoudig, kies voor Tentoo. Payrolling Human resources Salarisadministratie tentoo.nl U bent er voor uw medewerkers. Wij zijn er voor u. De diensten van Tentoo Payrolling Salarisadministratie

Nadere informatie

Vooruitgang door kennis.

Vooruitgang door kennis. Vooruitgang door kennis. Aangenaam kennis te maken KNNS (spreek uit: Kennis) is uw vakspecialist voor advies, diensten en producten op het gebied van ICT Solutions, Business Software, Office Printing,

Nadere informatie

Vooruitgang door kennis.

Vooruitgang door kennis. Vooruitgang door kennis. samenwerking Aangenaam kennis te maken ICT Solutions KNNS (spreek uit: Kennis) is uw vakspecialist voor advies, diensten en producten op het gebied van ICT Solutions, Business

Nadere informatie

Zes manieren waarop e-hrm de werkdruk verlaagt

Zes manieren waarop e-hrm de werkdruk verlaagt Zes manieren waarop e-hrm de werkdruk verlaagt Efficiënter werken dankzij het optimaliseren van HR-processen Een Visma-whitepaper Samenvatting De invoering van e-hrm zorgt er op een aantal manieren voor

Nadere informatie

Hoeveel budget moet ik uittrekken voor een Field Service Automation project?

Hoeveel budget moet ik uittrekken voor een Field Service Automation project? Hoeveel budget moet ik uittrekken voor een Field Service Automation project? Slechts 10 per maand per gebruiker, geen verborgen kosten, onmiddellijk ROI eenmaal u online een aantal field force automation

Nadere informatie

Flynth online Arbeidszaken.

Flynth online Arbeidszaken. Flynth online Arbeidszaken. Welkom bij Flynth Flynth adviseurs en accountants BV behoort tot de tien grootste aanbieders van advies- en accountantsdiensten in Nederland. Enthousiasme, betrokkenheid en

Nadere informatie

Employee Self Service

Employee Self Service Employee Self Service Met de online verloftool van OKc HR Software vragen medewerkers via het internet zelf hun afwezigheden aan, raadplegen ze de status van hun aanvragen en bekijken het overblijvend

Nadere informatie

Unica Schutte ICT is onderscheidend in haar technische oplossingen. Syncasso klaar voor de toekomst met stabiel ICT-platform

Unica Schutte ICT is onderscheidend in haar technische oplossingen. Syncasso klaar voor de toekomst met stabiel ICT-platform Unica Schutte ICT is onderscheidend in haar technische oplossingen Syncasso klaar voor de toekomst met stabiel ICT-platform Syncasso is het resultaat van het samengaan van Groenewegen+Partners en Incassade

Nadere informatie

Mobility....sleutel tot actueel voorraadbeheer en meer efficiency. Whitepaper

Mobility....sleutel tot actueel voorraadbeheer en meer efficiency. Whitepaper Mobility...sleutel tot actueel voorraadbeheer en meer efficiency Whitepaper UNIT4 Software B.V., 2013 Mobiel ondernemen: altijd en overal toegang tot bedrijfsgegevens Door nieuwe toetreders en afzetmarkten

Nadere informatie

Wat is de cloud? Cloud computing Cloud

Wat is de cloud? Cloud computing Cloud The Cloud Agenda Wat is de cloud? Ontwikkelingen en trends in de markt Bedrijfsstrategie Voordelen en vraagtekens Werken in de cloud: Hoe? Veiligheid & privacy Toepasbaarheid in breder verband Demo Borrel

Nadere informatie

Whitepaper. Veilig de cloud in. Whitepaper over het gebruik van Cloud-diensten deel 1. www.traxion.com

Whitepaper. Veilig de cloud in. Whitepaper over het gebruik van Cloud-diensten deel 1. www.traxion.com Veilig de cloud in Whitepaper over het gebruik van Cloud-diensten deel 1 www.traxion.com Introductie Deze whitepaper beschrijft de integratie aspecten van clouddiensten. Wat wij merken is dat veel organisaties

Nadere informatie

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT Exact Online CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY GROEI DOOR PROACTIEF ADVIES Het gaat goed bij Joanknecht & Van Zelst: dit Eindhovens

Nadere informatie

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud FileLinx Cloud FileLinx Cloud Vrijheid van vinden FileLinx en Lancom automatisering hebben de handen ineen geslagen. Met trots presenteren wij u FileLinx Cloud! Geen maatwerk software, maar een Out Of

Nadere informatie

Productiviteit voor de onderneming

Productiviteit voor de onderneming Productiviteit voor de onderneming Optimale bedrijfsresultaten door productiever met documenten te werken 1 Productiviteit voor de onderneming Als CEO, CIO, CTO, business manager, IT-manager of afdelingshoofd

Nadere informatie

INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG

INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG Een sociaal intranet met unieke, aanvullende portals Uw medewerkers zijn van grote waarde om de doelstellingen van uw organisatie te behalen. Een effectieve interne

Nadere informatie

Crew.NET Maakt verbindingen

Crew.NET Maakt verbindingen Maakt verbindingen Het plannen van aflossingen van scheeps bemanningen is een tijdrovende en complexe aangelegenheid. Alles moet kloppen en niets mag aan het toeval worden overgelaten. Met de introductie

Nadere informatie

Van Kluis naar Cloud. DLC 2013, 12 november. Peter van Miltenburg, Raet Simon Kornblum, IntraData

Van Kluis naar Cloud. DLC 2013, 12 november. Peter van Miltenburg, Raet Simon Kornblum, IntraData Van Kluis naar Cloud DLC 2013, 12 november Peter van Miltenburg, Raet Simon Kornblum, IntraData Agenda: Van kluis naar Cloud 1. Korte introductie: Raet IntraData/Solipsis 2. Visie: Nederland digitaliseert

Nadere informatie

Pagina 1 van 8 perbit bv De Schakel 17 5651 GH Eindhoven T: 0402905103 W: www.perbit.nl E: info@perbit.nl KvK: 50963805 BTW: NL851732781B01 IBAN:

Pagina 1 van 8 perbit bv De Schakel 17 5651 GH Eindhoven T: 0402905103 W: www.perbit.nl E: info@perbit.nl KvK: 50963805 BTW: NL851732781B01 IBAN: Rendement vanaf dag 1 Pagina 1 van 8 Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Copyright Pagina 2015, 2 van perbit 8 bv Alle rechten perbit

Nadere informatie

Software voor AGF ondernemers.

Software voor AGF ondernemers. NEOX Software voor AGF ondernemers. Uw rendement in beeld met Neddox. NEOX S O F T W A R E V O O R A G F O N E R N E M E R S Next Business Solutions Mission Statement e oorsprong van Neddox B.V. ligt in

Nadere informatie

Financiële Diensten. Uw financiën efficiënt en goed geregeld

Financiële Diensten. Uw financiën efficiënt en goed geregeld Financiële Diensten Uw financiën efficiënt en goed geregeld n of diensten? Neem dan contact met ons op: rtfondsen.nl - www.sportfondsen.nl Wilt u meer weten over een van onze producte Telefoon: (020) 3550

Nadere informatie

De Exact MKB Cloud Barometer: Kansen in de Cloud voor het MKB. Peter Vermeulen Pb7 Research i.o.v. Exact

De Exact MKB Cloud Barometer: Kansen in de Cloud voor het MKB. Peter Vermeulen Pb7 Research i.o.v. Exact De Exact MKB Cloud Barometer: Kansen in de Cloud voor het MKB Peter Vermeulen Pb7 Research i.o.v. Exact Veldwerk Doel van de Exact MKB Cloud Barometer Hoeveel waarde haalt het MKB uit de cloud? Hoe kunnen

Nadere informatie

BESPAREN VAN TIJD EN KOSTEN IS DE NIEUWE STANDAARD

BESPAREN VAN TIJD EN KOSTEN IS DE NIEUWE STANDAARD ZORG INITIATIEF BUNDELT KRACHTEN MET HRM-KOPPELING BESPAREN VAN TIJD EN KOSTEN IS DE NIEUWE STANDAARD De zorgsector staat voor grote uitdagingen. Terwijl de roep om kwaliteit almaar groter wordt, gaan

Nadere informatie

EXACT SALARIS PLUS. Compleet Human Resource Management met salarisadministratie.

EXACT SALARIS PLUS. Compleet Human Resource Management met salarisadministratie. HOME WAT VOORDELEN FUNCTIONALITEITEN Compleet Human Resource Management met salarisadministratie. RAPPORTAGE IMPLEMENTATIE SERVICE ESSENTIALS OVER EXACT IN HET KORT Werknemers zijn de ruggengraat van bedrijven.

Nadere informatie

Zijn ERP Systemen log?

Zijn ERP Systemen log? Zijn ERP Systemen log? Intelligent op weg Waar gaat het om? ERP is een verzamelnaam voor toepassingen welke door organisaties worden gebruikt ter ondersteuning van de primaire bedrijfsprocessen. Een aantal

Nadere informatie

Visma.net Financieel. Zaken doen in de cloud

Visma.net Financieel. Zaken doen in de cloud Visma.net Financieel Zaken doen in de cloud Zaken doen in de cloud Visma.net Financieel is de nieuwe totaaloplossing van Visma in de cloud voor financieel management. Veilig werken in de cloud voor CFO

Nadere informatie

Totaal oplossing voor loopbaanbegeleiding. coacher

Totaal oplossing voor loopbaanbegeleiding. coacher Totaal oplossing voor loopbaanbegeleiding coacher Loopbaancoach als regisseur U wilt als loopbaanbureau minder administratieve handelingen, de kansen van uw kandidaten vergroten en meer klanten werven.

Nadere informatie

BEGRIJP, VERGELIJK EN VERKLAAR UW DATA MET DATAVISUALISATIE POWERED BY

BEGRIJP, VERGELIJK EN VERKLAAR UW DATA MET DATAVISUALISATIE POWERED BY BEGRIJP, VERGELIJK EN VERKLAAR UW DATA MET DATAVISUALISATIE SNELLERE INZICHTEN MET DATAVISUALISATIE Met de uitdrukking een beeld zegt meer dan duizend woorden bent u wellicht bekend. Beelden vertellen

Nadere informatie

7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren

7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren 7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren 7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren Win meer tijd Je vraagt je soms wel eens af of je nog aan werken toekomt. Die

Nadere informatie

enabling your ambition

enabling your ambition Ctac: enabling your ambition Ambities helpen realiseren Als ondernemer of organisatie heeft u plannen voor de toekomst: groeien, een nog efficiënter bedrijfsvoering realiseren of nieuwe producten of diensten

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Personeelsmanagement HRM

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Personeelsmanagement HRM Exact Synergy Enterprise Krachtiger Personeelsmanagement HRM 1 Inleiding Waar gaat het om? Uw mensen zijn uw meest waardevolle bezit. U spaart tijd noch geld om uw mensen de erkenning te geven die zij

Nadere informatie

Maak ondernemen eenvoudig, kies voor Tentoo.

Maak ondernemen eenvoudig, kies voor Tentoo. Maak ondernemen eenvoudig, kies voor Tentoo. Payrolling Human resources Salarisadministratie tentoo.nl Ondernemers zijn altijd op zoek naar de ideale voorwaarden voor succes. Steeds meer werk gevers kiezen

Nadere informatie

POLARIS Nova. Handleiding Employee Self Service

POLARIS Nova. Handleiding Employee Self Service POLARIS Nova Handleiding Employee Self Service Versie: 2.0 Datum: 01-03-2013 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 4 2.1 Vraag & antwoord... 4 2.2 Wachtwoord wijzigen... 5 2.3 Wachtwoord vergeten...

Nadere informatie

XBRL voor ondernemers. Wat betekent dat voor u?

XBRL voor ondernemers. Wat betekent dat voor u? XBRL voor ondernemers. Wat betekent dat voor u? Makkelijker, sneller, betrouwbaarder en dus goedkoper aan administratieve verplichtingen voldoen! www.xbrlvoorondernemers.nl BESPAREN OP UW ADMINISTRATIEVE

Nadere informatie

Professional services organisaties Altijd en overal grip op uw projecten, van verkoop tot factuur

Professional services organisaties Altijd en overal grip op uw projecten, van verkoop tot factuur Professional services organisaties Altijd en overal grip op uw projecten, van verkoop tot factuur Kritische opdrachtgever verwacht meer De opdrachtgever van vandaag is kritisch, verlangt toegevoegde waarde

Nadere informatie