: Kroatië en Montenegro Vertrek : Maandag 5 juni 2017 Terugkomst : Zaterdag 17 juni Programma

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download ": Kroatië en Montenegro Vertrek : Maandag 5 juni 2017 Terugkomst : Zaterdag 17 juni Programma"

Transcriptie

1 Bestemming : Kroatië en Montenegro Vertrek : Maandag 5 juni 2017 Terugkomst : Zaterdag 17 juni 2017 Programma Dag 1 - Heenreis Vertrek vanuit Veldhoven om 07.00u. Onderweg zal een tussenstop gemaakt worden voor 2x koffie/thee en gebak. Vervolgens rijden we, met diverse gebruikelijke stops onderweg, naar ons overnachtingshotel in Duitsland. De verwachte aankomst bij het hotel is 19.30u. Nadat u uw bagage naar uw kamer heeft gebracht, staat een diner voor u klaar. De rest van de avond is naar eigen inzicht te besteden. Dag 2 - Bled en aankomst Dalmatië Na het ontbijt vervolgen we onze reis en rijden we via Oostenrijk richting Slovenië. Rond het middaguur maken we een lunchstop in Bled, één van de mooiste stadjes van Slovenië door de ligging tussen de bergen aan de oevers van het gelijknamige meer. Vooral het idyllische eilandje is één van de meest gefotografeerde plekken van het land. Na deze stop vervolgen we onze reis naar Kroatië. Via Rijeka bereiken we de kustweg en zakken af naar ons hotel Pinija nabij Zadar, Noord-Dalmatië. Hier verblijven we twee nachten. Dag 3 - Zadar Na de lange reisdagen van gisteren en eergisteren, doen we het vandaag rustig aan. Ons hotel bevindt zich bijna op het puntje van het schiereiland, aan de rand van Petrcane. De zee altijd op een steenworp afstand! De historische stad Zadar bevindt zich op een kleine 15 km. In deze stad herinneren de vele bouwwerken aan een eeuwenoude traditie. Een bezoek olv een gids aan het Romeinse Forum en de Sint Donatus basiliek uit de 9e eeuw is beslist de moeite waard. Ook de Kalelagra, de levensader van de stad met leuke winkeltjes en gezellige cafés, mag u niet missen! Een unieke attractie in Zadar is het zee-orgel. Dit ongewone stenen orgel loopt trapsgewijs de zee in en wordt aangedreven door de wind en de zee. De zeelucht duwt door de fluitjes, waardoor een reeks van melancholische akkoorden wordt gespeeld. Het geluid komt door de geperforeerde stenen trap. Men moet het horen om het te geloven! Dag 4 - Trogir en Split We rijden met een gids naar de stad Trogir, een schitterende kustplaats. Het oude stadscentrum, omsloten door vestingmuren en rijk aan paleizen en kerken, lijkt op een openluchtmuseum. De goed bewaarde historische stadskern is op de werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst. Daarna brengen we een bezoek aan Split. de grootste en belangrijkste stad van Dalmatië. De stad ligt fraai op een schiereiland en is de grootste en belangrijkste stad van Dalmatië.

2 Dag 5 - Medugorje, Neretvakloof en Mostar Vandaag steken we de grens met Bosnië Herzegovina over. We maken een stop in het bedevaartsoord Medugorje en rijden via een prachtige route door de beroemde Neretvakloof naar Mostar. De oude stad heeft veel te lijden gehad tijdens de burgeroorlog, maar is met veel voortvarendheid gerestaureerd. De oude Turkse burg staat symbool voor de vrede en wederopbouw van het land. Dag 6 - Eilandencruise Hvar Weinig kilometers in de bus vandaag: we maken een vandaag een eilandencruise naar Hvar en Brac. Na een prachtige boottocht komen we aan op het eiland Hvar. Het eiland kenmerkt zich door haar uitgestrekte pijnboombossen en vruchtbare dalen met wijngaarden. Aan boord kunt u genieten van een lekkere lunch. Aan het begin van de avond keren we terug naar het vaste land. Dag 7 - via Dubrovnik naar Montenegro Vandaag pakken we onze spullen en zakken we verder af naar het zuiden, richting Montenegro. Na ongeveer 2 uur rijden bereiken we de stad Dubrovnik. Een pareltje aan de Adriatische Zee! De oude vestingstad is in zijn geheel omgeven door een stadsmuur en bezit vele monumenten, kloosters en kerken. We maken een stadswandeling onder leiding van een gids door de prachtige stad, en ontdekken de rijke geschiedenis van de stad. Halverwege de middag trekken we verder naar het toeristische plaatsje Budva, gelegen in Montenegro. De lange zandstranden gecombineerd met de schitterende architectuur en de kleurrijke gebouwen maken van Budva een prachtige plek om te vertoeven. U zult de komende 4 nachten in de omgeving van Budva overnachten. Dag 8 - Cetinje, Njegusi en Kotor We bezoeken vandaag het stadje Cetinje. Cetinje ligt aan de voet van de berg Lovc en, dat voor vele bewoners heilig is. Aansluitend rijden we vanaf Cetinje door het Nationaal Park Lovc en naar het authentieke bergdorpje Njegusi met een hamproeverij en lunch. In dit plaatsje is de beroemde prins Petar II Njegoš Petrovic geboren. Vanuit deze plaats maken we een indrukwekkende rit naar de oude havenstad Kotor. Hier heeft u kort de tijd om de stad te bezichtigen. Dag 9 - Montenegro Montenegro is qua oppervlakte vergelijkbaar met Vlaanderen en betekend letterlijk: zwarte berg. Het achterland wordt dan ook gedomineerd door een imposante bergwereld en diepe kloven. Veel kilometers vandaag, maar door een werkelijk adembenemend landschap! We rijden langs het grootste meer van de Balkan, het meer van Shkoder naar de hoofdstad Podgorica. Vanaf hier rijden wij een spectaculaire route door de Moraca-kloof, waarbij we het gelijknamige klooster zullen passeren, en later de Tara Kloof. Na de beroemde Grand Canyon in Colorado de diepste kloof ter wereld! Vrijwel ongemerkt rijden we door het Durmitor Nationaal Park. Een gebied van bergen, bossen, meren en gletsjers. Via de stad Niksic rijden we weer terug naar de kust. Met onvergetelijke indrukken op ons netvlies!

3 Dag 10 - Meer van Shkodër en Budva Op onze laatste volle dag in Montenegro, blijven we dichterbij ons hotel. We rijden in de ochtend naar het meer van Shkodër, die we gisteren al even vlug gezien hebben. Dit meer, gelegen op de grens met Albanië, is het grootste van de Balkan en staat bekend om haar unieke flora en fauna. We maken een boottocht op het meer, inclusief lunch. Vervolgens rijden we terug naar Budva, waar u de rest middag naar eigen inzicht kunt besteden. Genieten van het mondaine leven, dat doet denken aan Monaco, souvenirs shoppen of genieten van de zon en een drankje op één van de terrasjes. Dag 11 - Makarska Riviera Helaas moeten we vandaag aan onze eerste etappe van de terugreis beginnen. We rijden terug naar de havenstad Split. In plaats van de snelle route over de snelweg, nemen we vandaag de kustweg langs de Makarska-riviera. Een landschap als in een schilderij trekt aan ons voorbij. Baaien, eilandjes, bergen, kustdorpjes zorgen voor schitterend afscheid van Dalmatië. We genieten onderweg van een Dalmatische lunch. Omstreeks uur gaan we in Split aan boord van de ferry, die ons in een nacht naar het Italiaanse Ancona zal brengen. Dag 12 - naar Oostenrijk Na een vroeg ontbijt aan boord gaan we even na uur van boord in Ancona. Via de Italiaanse snelwegen rijden we naar ons overnachtingshotel in Oostenrijk, waar we aan het eind van de middag zullen arriveren. Dag 13 - weer thuis De laatste etappe richting Veldhoven. We vertrekken na het ontbijt en rijden via de Duitse snelwegen terug naar Nederland. Net over de grens sluiten we onze reis af met een gezamenlijk diner, voordat we in de avond om ongeveer uur in Veldhoven terug zullen keren. Hotels Tijdens de heen- en terugreis overnacht u in nader te bepalen hotels in Duitsland en Oostenrijk. Beide hotels beschikken over een lift. In Kroatië en Montenegro verblijft u in de volgende hotels: Hotel Pinija**** De eerste twee nachten in Kroatië verblijft u in Hotel Pinija in Petrcane, even buiten Zadar. Het hotel is gelegen vlakbij het kiezelstrand tussen de pijnbomen. Het beschikt o.a. over een restaurant, bar, tuin en terras en diverse faciliteiten zoals een buitenzwembad. Het hotel beschikt over een lift. Uw kamer is voorzien van o.a. TV, telefoon en eigen badkamer.

4 Hotel Bellavista**** 3 nachten is hotel Bellavista in Drvenik uw thuisbasis. Het hotel is schitterend gelegen aan een baai, ca. 2 km van Drvenik. Het beschikt over een restaurant, bar, wellnesscentrum, tuin, zonneterras en een lift. Uw nette kamer is voorzien van TV, airco, en eigen badkamer. Hotel Montenegro Beach**** In Montenegro verblijft u 4 nachten in hotel Montenegro Beach in Becici, op 2 km van het oude centrum van Budva. Het hotel is direct aan het zandstrand gelegen, dat bij het hotel hoort. Daarnaast beschikt het hotel over talloze faciliteiten zoals een buitenzwembad en wellnesscentrum. Daarnaast beschikt het hotel over een restaurant, bar, terras en een lift. De licht ingerichte kamers zijn voorzien van TV, airco, en eigen badkamer. Jadrolijna Lines Om de terugreis in te korten en in een aangenaam tempo naar huis te kunnen reizen, steken we vanuit Split de Adriatische Zee over naar Ancona met Jadrolijna Lines. Zo leggen we varend/slapend een deel van de route af! Het schipbeschikt o.a. over een restaurant, bar en taxfree-shop. U overnacht aan boord in tweepersoons binnenhutten met benedenbedden. Garantie Deze reis wordt door bemiddeling van de Reisgroep PVGE Veldhoven voor u geboekt bij en uitgevoerd door Effeweg/Groepsreizen uit Nieuwleusen en valt onder de garantieregeling van de SGR.

5 Reissom per persoon: Bij deelname personen 1.219,00 Bij deelname personen 1.179,00 Bij deelname personen 1.149,00 Toeslag 1-persoonskamer p.p. 260,00 Bijkomende kosten 20,00 p.p. Administratiekosten Attentie chauffeur(s) en gids(en) Calamiteitenfonds De reissom is inclusief: Vervoer per luxe touringcar voorzien van airco en toilet 11 overnachtingen in een hotel op basis van halfpension en 1 overnachting aan boord van een ferry Afscheidsdiner en de genoemde lunches Entreegelden en gidsen De reissom is exclusief Reis- en ongevallenverzekering Annuleringsverzekering Niet genoemde lunches en uitgaven van persoonlijke aard Aanmelden/inschrijven Uiterste inschrijfdatum: 31 januari 2017 Inschrijven voor leden van de afdeling Veldhoven o Via de website o Via het inschrijfformulier in Veldpost te versturen aan per post: Marijke van Hassel, Stulp 19, 5502VM Veldhoven per reizen@pvge-veldhoven.nl Inschrijven voor leden van andere PVGE-afdelingen o Via de website Inschrijving geschiedt in volgorde van ontvangst waarbij inschrijvingen van leden van andere PVGE-afdelingen worden geplaatst onder die van leden van de afdeling Veldhoven. De inschrijving is pas definitief als, binnen 1 week na inschrijving, een aanbetaling van 200,00 per persoon is gedaan op rekening NL34 RABO t.n.v. PVGE Reisgroep Veldhoven onder vermelding van de code 2017 MONTENEGRO, uw naam en uw lidmaatschapsnummer van de PVGE Let op: Voor Montenegro dient u in het bezit te zijn van een paspoort dat geldig is tot eind Bij het inchecken in de hotels kan het handig zijn als de PVGE-reisbegeleider beschikt over een kopie van uw paspoort. Stuur die kopie, waarbij het BSN onleesbaar is gemaakt, bij aanmelding per post of aan Marijke van Hassel Vragen? Henk Rutgers geeft graag toelichting: of

13-daagse busreis naar Kroatië/Dalmatië en Montenegro maandag 5 t/m zaterdag 17 juni 2017

13-daagse busreis naar Kroatië/Dalmatië en Montenegro maandag 5 t/m zaterdag 17 juni 2017 Reisgroep Veldhoven 13-daagse busreis naar Kroatië/Dalmatië en Montenegro maandag 5 t/m zaterdag 17 juni 2017 Maandag 5 juni 2017 - Heenreis Na het vertrek vanuit Veldhoven worden onderweg diverse tussenstops

Nadere informatie

-1- De Reisgroep PVGE-Veldhoven organiseert: Een 8 daagse busreis naar Trier (D) en omgeving. Van zondag 23 t/m zondag 30 augustus 2015.

-1- De Reisgroep PVGE-Veldhoven organiseert: Een 8 daagse busreis naar Trier (D) en omgeving. Van zondag 23 t/m zondag 30 augustus 2015. De Reisgroep PVGE-Veldhoven organiseert: Een 8 daagse busreis naar Trier (D) en omgeving. Van zondag 23 t/m zondag 30 augustus 2015. Reisbeschrijving: Algemeen. Reis mee naar de prachtige natuurgebieden

Nadere informatie

12-Daagse busreis naar Noord-Spanje (Baskenland)

12-Daagse busreis naar Noord-Spanje (Baskenland) 12-Daagse busreis naar Noord-Spanje (Baskenland) Noord-Spanje Onbekend, dus onbemind? Maar na deze reis zeker bekend en bemind: Noord-Spanje. We nemen u mee naar Navarra, Baskenland en Cantabrië. Geniet

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

Vlieg-busrondreis Het mooiste van Kroatië BRHR03

Vlieg-busrondreis Het mooiste van Kroatië BRHR03 Vlieg-busrondreis Het mooiste van Kroatië BRHR03 Pagina 1 van 5 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/core.sym/fe/aanbod/pakket.php?pakket_id=524

Nadere informatie

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017 5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG 15 t/m 19 augustus 2017 Pelikaan Reizen Reis technische zaken Dagprogramma Inbegrepen Toeslagen Inhoud Hoofdkantoor gevestigd in Zevenbergen 5 reisbureaus Touroperating

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie

Lüneburger Heide 5 dagen

Lüneburger Heide 5 dagen Lüneburger Heide 5 dagen singlereis hotelfietsreis vanaf 419 De grote heide! Deze fietsvakantie brengt ons naar de Lüneburger Heide, de regio tussen de Hanzesteden Hannover, Bremen en Hamburg. Een prachtig

Nadere informatie

Programma. Kroatië. 20 mei 3 juni 2014

Programma. Kroatië. 20 mei 3 juni 2014 Programma Kroatië 20 mei 3 juni 2014 Tijdens deze rondreis ziet u de Kroatische kust en schilderachtige plaatsjes. Het zuidelijke deel van Kroatië is verreweg het mooiste dat dit prachtige land te bieden

Nadere informatie

Eilandhoppen Zuid-Dalmatië MS Eos 8 dagen

Eilandhoppen Zuid-Dalmatië MS Eos 8 dagen Eilandhoppen Zuid-Dalmatië MS Eos 8 dagen individuele fietsreis vanaf 928 Fietsen en hoppen over de eilanden in Zuid-Dalmatië De eilanden langs de Zuid-Dalmatische kust zijn groen en ook gastvrij, dus

Nadere informatie

SCHOOLREIS VOL ACTIE & FUN MONTENEGRO LOVCEN NP, SKADAR MEER & DE KUST 29 APRIL 6 MEI 2017

SCHOOLREIS VOL ACTIE & FUN MONTENEGRO LOVCEN NP, SKADAR MEER & DE KUST 29 APRIL 6 MEI 2017 SCHOOLREIS VOL ACTIE & FUN MONTENEGRO LOVCEN NP, SKADAR MEER & DE KUST 29 APRIL 6 MEI 2017 PROGRAMMA 29 april Vanaf Düsseldorf airport vliegt de groep rechtstreeks op Podgorica. Hier wordt de groep opgedeeld

Nadere informatie

Tirol Oberperfuss 9 dagen

Tirol Oberperfuss 9 dagen Tirol Oberperfuss 9 dagen fietsreis vanaf 729 Fietsen in en rond Tirol Op de pedalen in Tirol betekent fietsen door de lieflijke dalen met zicht op de altijd aanwezige bergen. Wie denkt dat de tochten

Nadere informatie

Zwarte Woud & Rijndal 7 dagen per fietsbus (hotel)

Zwarte Woud & Rijndal 7 dagen per fietsbus (hotel) Zwarte Woud & Rijndal 7 dagen per fietsbus (hotel) groepsreis hotelfietsreis vanaf 499 Wijn en Kirschtorte Kehl is een voorstadje van Strasbourg gelegen in het dal van de rivier de Rijn. Het ligt bijna

Nadere informatie

Informatie en inschrijfformulier

Informatie en inschrijfformulier 1 Adres: ActiviteitenCommissie Regio Zwolle Secretariaat de heer G.A. van Elburg, telefoon 038-4446929 Hemsterhuislaan 93, 8024 DX Zwolle E-mailadres aczwolle@ssen-spenzwolle.nl E-mailadres Gosse van Elburg

Nadere informatie

Baltische Landen: parels aan de Oostzee

Baltische Landen: parels aan de Oostzee Baltische Landen: parels aan de Oostzee Alle drie Baltische Landen hebben zich na hun onafhankelijkheid vanaf 1991 in sneltreinvaart ontwikkeld. In het statige Vilnius, ooit de hoofdstad van het Pools-

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATÏE ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP SPLIT OMIS BRAC BOL MAKARSKA 38 deelnemers per vertrekdatum Vaar

Nadere informatie

Tirol Wörgl 8 dagen per bus

Tirol Wörgl 8 dagen per bus Tirol Wörgl 8 dagen per bus groepsreis wandelvakantie vanaf 449 Wandelvakantie in Tirol vanuit Wörgl Wie Oostenrijk zegt, denkt aan Tirol. En wie Tirol zegt, denkt direct aan bergen, een prachtige natuur,

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 149 Wandelen én genieten in het Limburgse land!

singlereis wandelvakantie vanaf 149 Wandelen én genieten in het Limburgse land! Valkenburg 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 149 Wandelen én genieten in het Limburgse land! Nederland is bij uitstek geschikt om er een heerlijk weekje actief op uit te trekken. Hoe klein ons land

Nadere informatie

Croatia Adventure zondag 22 mei - zaterdag 28 mei 2016

Croatia Adventure zondag 22 mei - zaterdag 28 mei 2016 Croatia Adventure zondag 22 mei - zaterdag 28 mei 2016 EEN VERRASSENDE RIT DOOR CROATIA, MONTENEGRO EN BOSNIA HERZEGOVINA. Croatia Adventure Een verrassende rit door Croatia, Montenegro en Bosnia Herzegovina.

Nadere informatie

PROGRAMMA Dag 1 (ca. 835 km) DAG 2: Melk en boottocht Donau (ca. 300 km) DAG 3: Wenen en Slot Schönbrunn (ca. 60 km)

PROGRAMMA Dag 1 (ca. 835 km) DAG 2: Melk en boottocht Donau (ca. 300 km) DAG 3: Wenen en Slot Schönbrunn (ca. 60 km) PROGRAMMA Dag 1 (ca. 835 km) Vanaf het verzamelpunt (Dordrecht) rijden we richting ons overnachtingadres in Zuid- Duitsland. Onderweg worden er voldoende stops gemaakt. Na aankomst staat het diner voor

Nadere informatie

Bezoek München met l/o in Hilton City

Bezoek München met l/o in Hilton City PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.personeelsvereniging.heerlen.nl Bezoek München met l/o in Hilton City Woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni 2014 Arrangement: Bestemming: Ledenprijs: 5-daagse

Nadere informatie

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels Moezel 5 dagen groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels De Moezelstreek is vooral bekend en met recht zo geliefd vanwege de talloze pittoreske wijndorpen, de schitterende natuur,

Nadere informatie

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier K R O A T I E ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S ATLANTIC gebouwd

Nadere informatie

Mallorca Tramuntana 7 dagen

Mallorca Tramuntana 7 dagen Mallorca Tramuntana 7 dagen individuele wandelreis vanaf 519 Wandelen over de pelgrimspaden van Mallorca Mallorca is het grootste eiland van de Balearen, in het Spaans Islas Balearas. De hoofdstad is Palma

Nadere informatie

Oostzeekust 8 dagen. individuele fietsreis vanaf 549 De lagunekust van Lübeck tot Stralsund

Oostzeekust 8 dagen. individuele fietsreis vanaf 549 De lagunekust van Lübeck tot Stralsund Oostzeekust 8 dagen individuele fietsreis vanaf 549 De lagunekust van Lübeck tot Stralsund Fietsend aan de Oostzee, een heel ander' stukje Duitsland! Vlak landschap, honderden meren van groot tot klein

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

Valkenburg 5 dagen. singlereis fietsvakantie vanaf 249 Fietsen én genieten in het Limburgse land!

Valkenburg 5 dagen. singlereis fietsvakantie vanaf 249 Fietsen én genieten in het Limburgse land! Valkenburg 5 dagen singlereis fietsvakantie vanaf 249 Fietsen én genieten in het Limburgse land! Wie denkt aan fietsen in Limburg, denkt in eerste instantie aan het beklimmen van de vele heuvels die de

Nadere informatie

Tirol Wörgl 8 dagen singlereis

Tirol Wörgl 8 dagen singlereis Tirol Wörgl 8 dagen singlereis singlereis wandelreis vanaf 569 Wandelen in Nord-Tirol vanuit Wörgl Wie Oostenrijk zegt, denkt aan Tirol. En wie Tirol zegt, denkt direct aan bergen, een prachtige natuur,

Nadere informatie

Driedaagse Busreis naar Friesland en Texel

Driedaagse Busreis naar Friesland en Texel Beste Leden, KBO SAMBEEK Driedaagse Busreis naar Friesland en Texel Maandag 22 september t/m woensdag 24 september 2014 De KBO heeft in 2013 een enquête gehouden onder haar leden. 42% Van de leden die

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

Beierse Woud wandelen 7 dagen

Beierse Woud wandelen 7 dagen Beierse Woud wandelen 7 dagen groepsreis wandelvakantie vanaf 439 Wandelen door het Beierse Woud Het Beierse Woud is een waar wandelparadijs, waar natuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen. In de eeuwenoude

Nadere informatie

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 24 MEI - 29 MEI Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 5 dagen genieten van de mooiste stukjes van Europa, ongerepte natuur en adembenemende rijderswegen. De Adriatic

Nadere informatie

Bodensee 7 dagen start Konstanz

Bodensee 7 dagen start Konstanz Bodensee 7 dagen start Konstanz individuele hotelfietsreis vanaf 625 De hoogtepunten rond de Bodensee U reist comfortabel per luxe ICE naar Konstanz v.v. De oevers van de Bodensee bevinden zich in drie

Nadere informatie

Rijk van Nijmegen 3 dagen

Rijk van Nijmegen 3 dagen Rijk van Nijmegen 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 179 Wandelvakantie door het rijk van Nijmegen! Het Rijk van Nijmegen is één van de groenste regio's in Nederland en een ronduit fantastisch wandelgebied.

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

13 DAAGSE RONDREIS DE BALKAN 12 SEPTEMBER SEPTEMBER 2015

13 DAAGSE RONDREIS DE BALKAN 12 SEPTEMBER SEPTEMBER 2015 13 DAAGSE RONDREIS DE BALKAN 12 SEPTEMBER 2015-24 SEPTEMBER 2015 Zaterdag 12 september 2015 Slovenia Heenreis-LJUBLJANA -borrel en broodje en Kremsnita (taartje) -meer van Bled -met Pletna varen naar

Nadere informatie

Programma. 10-daagse vliegreis

Programma. 10-daagse vliegreis Verrassend Albanië Het Balkanland Albanië is een van de minst bezochte landen van Europa, en daarmee toeristisch nog niet platgetreden. Het is een speelbal geweest van de grotere landen in de regio en

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Ierland Compleet 16d

Ierland Compleet 16d Ierland Compleet 16d 05 aug 2015 Reisprogramma Dag 1 Vertrek vanuit Antwerpen naar Hoek van Holland voor de dagovertocht naar Harwich ( 14u30-20u00). Wij dineren op het schip rond 17u15 ( inbegrepen),

Nadere informatie

IJsselmeer 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 515 Rondje IJsselmeer met de Afsluitdijk

IJsselmeer 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 515 Rondje IJsselmeer met de Afsluitdijk IJsselmeer 7 dagen individuele fietsreis vanaf 515 Rondje IJsselmeer met de Afsluitdijk Nederlands meest bijzondere en populaire fietstocht is de 400 km tellende tour rond het IJsselmeer, een rondje "Hollands

Nadere informatie

Teutoburger Wald 7 dagen

Teutoburger Wald 7 dagen Teutoburger Wald 7 dagen groepsreis hotelfietsreis vanaf 549 Fietsen in het dichtbije Duitsland Onbekend maakt onbemind, en dat zou kunnen gelden voor hoe Nederlanders over het Teutoburgerwald denken!

Nadere informatie

Loire 7 dagen. groepsreis hotelfietsreis vanaf 539 Fietsen langs de kastelen in het Loiredal

Loire 7 dagen. groepsreis hotelfietsreis vanaf 539 Fietsen langs de kastelen in het Loiredal Loire 7 dagen groepsreis hotelfietsreis vanaf 539 Fietsen langs de kastelen in het Loiredal De vele afwisselende fietsroutes voeren u door de lieflijke dorpen, bossen en velden en langs eindeloze rijen

Nadere informatie

Montenegro Magic 8-daagse kennismakingsreis: Natuurlijke en Culturele wonderen van Montenegro. Lic7237

Montenegro Magic 8-daagse kennismakingsreis: Natuurlijke en Culturele wonderen van Montenegro. Lic7237 Montenegro Magic 8-daagse kennismakingsreis: Natuurlijke en Culturele wonderen van Montenegro. 1 1 05 april : Brussel-Dubrovnik -Budva (D) 11u40 vertrek te Brussel Nationaal met Croatian Airlines naar

Nadere informatie

Schwabische Alb en Romantische Strasse 7 dagen

Schwabische Alb en Romantische Strasse 7 dagen Schwabische Alb en Romantische Strasse 7 dagen singlereis fietsvakantie vanaf 579 Fietsen langs de Romantische Strasse In het zuiden van Duitsland vinden we twee verrassende fietsgebieden; de Schwäbische

Nadere informatie

Porto Coimbra 7 dagen

Porto Coimbra 7 dagen Porto Coimbra 7 dagen individuele fietsreis vanaf 495 Cocktail van strand, fado en werelderfgoed Het landelijke Portugal is te aantrekkelijk om snel te doorkruisen en daarom is de fiets een uitstekend

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Programma 2020 Ierland Rügen Corsica/Sardinië

Programma 2020 Ierland Rügen Corsica/Sardinië Programma 2020 Ierland Rügen Corsica/Sardinië Classic Car Travel Europe Juni Ierland 19 juni t/m 2 juli 2020 In Hoek van Holland begint deze wondermooie reis door Engeland en Ierland. Met de Ferry varen

Nadere informatie

Ontdek de wereld...met Pelikaan Reizen!

Ontdek de wereld...met Pelikaan Reizen! Ontdek de wereld..met Pelikaan Reizen! 5-daagse techniek- en cultuurreis Per luxe touringcar naar Allgau Zuid-Duitsland 16 t/m 20 september 2015 Hoofdkantoor Zevenbergen De koffie staat altijd klaar! Inhoud

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

HET MOOISTE VAN DE BALKAN

HET MOOISTE VAN DE BALKAN HET MOOISTE VAN DE BALKAN 4 tot en met 15 mei 2015 Slovenië Kroatië Bosnië-Herzegovina - Montenegro Het mooiste van vier Balkanlanden verpakt in één rondreis, speciaal samengesteld voor Vrouwen van Nu

Nadere informatie

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla MEERDAAGSE REIS NAAR DRESDEN ZONDAG 09 T/M DONDERDAG 13 JUNI 2013 Datum: zondag 09 t/m donderdag 13 juni 2013 Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla Dit is een correct

Nadere informatie

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken:

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: Studiereis 7 14 mei 2014 In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: De Elzas Hieronder vindt u informatie over - het reisprogramma en de reissom -

Nadere informatie

Bridgen onder de Toscaanse zon! 18 mei 2016 Of 21 september 2016. Martens Bridge Reizen. Excursiereis. Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Bridgen onder de Toscaanse zon! 18 mei 2016 Of 21 september 2016. Martens Bridge Reizen. Excursiereis. Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Bridgen onder de Toscaanse zon! 18 mei 2016 Of 21 september 2016 Martens Bridge Reizen Excursiereis Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Toscane, beroemd om zijn kunst, geschiedenis en aansprekende groene

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

Uniek aan deze reis Naast highlights van Marokko ook onbekende hoogtepunten als de Ourikavallei

Uniek aan deze reis Naast highlights van Marokko ook onbekende hoogtepunten als de Ourikavallei Hoogtepunten Marokko Langs de kleurrijke koningssteden 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 5 hotels Rondreis 1320 km Hoogtepunten van deze reis Marrakech, Fès, Meknès en Rabat Hassan

Nadere informatie

Cuypersgenootschap. Jubileumreis langs de Rijn 10 t/m 12 oktober 2014

Cuypersgenootschap. Jubileumreis langs de Rijn 10 t/m 12 oktober 2014 Cuypersgenootschap Vereniging tot behoud van negentiende- en Twintigste-eeuws cultuurgoed in Nederland Jubileumreis langs de Rijn 10 t/m 12 oktober 2014 De heerlijke vader Rijn stuwt met zijn brede stromen

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Het hotel en de ligging

Het hotel en de ligging 27, 28 en 29 april 2018 Ook dit jaar blijven we onze gewoontes getrouw. Opnieuw leggen we weer enkele dagen vast die we in onze drukke agenda omcirkeld hebben met de melding kringweekend!!! Het hotel en

Nadere informatie

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje De regio Murcia in zuidoost Spanje is totaal onbekend bij de meeste vakantiegangers, maar daarom juist favoriet bij ons. Het is er nog 'echt' Spaans. Eeuwenoude steden,

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY & GOLF Zijn de Healey en golf uw passie? Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen wij op drie prachtige golfbanen

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 2017

SkiSafari Dolomiti 2017 10-daagse skireis naar de Italiaanse Dolomieten Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe

Nadere informatie

Ontdek Istrië! Busreis: mei Vrouwen van Nu Team Brabant Breda Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Ontdek Istrië! Busreis: mei Vrouwen van Nu Team Brabant Breda Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Ontdek Istrië! Busreis: 10-17 mei 2017 Vrouwen van Nu Team Brabant Breda 160635-2 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Adembenemend Istrië: 8-daagse busreis! Schilderachtige bebouwing, middeleeuwse stadjes,

Nadere informatie

Oman Een sprookje uit duizend-en-een-nacht. 9-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1290 km

Oman Een sprookje uit duizend-en-een-nacht. 9-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1290 km Oman Een sprookje uit duizend-en-een-nacht 9-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1290 km Hoogtepunten van deze reis Dhowcruise langs de kust Muscat en Nizwa Spectaculaire

Nadere informatie

Bodensee 8 dagen start Konstanz

Bodensee 8 dagen start Konstanz Bodensee 8 dagen start Konstanz individuele hotelfietsreis vanaf 529 De hoogtepunten rond de Bodensee De oevers van de Bodensee bevinden zich in drie landen: in volgorde van kilometers zijn dat Duitsland,

Nadere informatie

Croatia Full of Love. Ga op date in de city of million hearts

Croatia Full of Love. Ga op date in de city of million hearts Croatia Full of Love Met een eiland in de vorm van een hart en de meest romantische zonsondergang ter wereld is Kroatië de ideale bestemming om de liefde te vieren niet alleen op Valentijnsdag! Amsterdam,

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

15 daagse reis Montenegro

15 daagse reis Montenegro 15 daagse reis Montenegro Een culturele rondreis door Montenegro - op basis van HP in tweepersoonskamers; 15 dagen en 14 overnachtingen Er valt veel over Montenegro te vertellen. Over de vele bergen waarvan

Nadere informatie

Bodensee 8 dagen start Konstanz

Bodensee 8 dagen start Konstanz Bodensee 8 dagen start Konstanz individuele fietsreis vanaf 580 Rond de Bodensee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Tijdens deze reis bezoekt u de drie landen rond de Bodensee: u start in Konstanz

Nadere informatie

Uitnodiging. We verblijven in één vast hotel: het Parkhotel in Rüdesheim, Rheinstrasse Rüdesheim am Rhein, HE Duitsland

Uitnodiging. We verblijven in één vast hotel: het Parkhotel in Rüdesheim, Rheinstrasse Rüdesheim am Rhein, HE Duitsland Uitnodiging GOSA Gewest Maaseik nodigt u in het voorjaar 2017 uit voor een 5-daagse busreis van dinsdag 18 april tot zaterdag 22 april 2017 naar de Romantische Rijn. Deze prachtige afwisselende omgeving

Nadere informatie

KBO Etten Leur 6-daagse excursiereis Berlijn & Potsdam Periode: juni 2019

KBO Etten Leur 6-daagse excursiereis Berlijn & Potsdam Periode: juni 2019 KBO Etten Leur 6-daagse excursiereis Berlijn & Potsdam Periode: 02-07 juni 2019 Highlights van deze reis Op de volgende pagina s hebben wij een uitgebreid reisschema voor u uitgewerkt. Hieronder vindt

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS

Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS Op tocht langs oudchristelijke wortels in Noord-Italië 29 september 6 oktober 2017 Torcello Katholieke Sectorraad Op tocht langs oudchristelijke wortels in Noord-Italië

Nadere informatie

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018 Spanje en F1 2018 5 mei t/m 14 mei 2018 De eerste buitenlandse reis van 2018. Een prachtige reis naar Spanje. Met als optie (geen verplichting) een bezoek aan de F1 van Barcelona. Met onze Max die het

Nadere informatie

Donau & Altmühltal 7 dagen

Donau & Altmühltal 7 dagen Donau & Altmühltal 7 dagen individuele fietsreis vanaf 499 Fietsrondreis langs de Donau en de Altmühl Deze rondreis is een combinatie van de mooiste trajecten van de Donau Radweg en de Altmühltal Radweg.

Nadere informatie

Sardinië singlereis 8 dagen

Sardinië singlereis 8 dagen Sardinië singlereis 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 949 Wandeleiland Sardinië Onze wandelvakanties zijn al jaren een groot succes. Nieuw in het programma: Sardinië! Dit schitterende Italiaanse

Nadere informatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie Appartementen Moezel Algemeen Deze prachtige rolstoelaangepaste appartementen liggen direct aan de Moezel, op ca 20 km van Cochem. Het huis bestaat uit 4 appartementen welke volledig geschikt zijn voor

Nadere informatie

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten Barcelona 4-7 oktober 2018 georganiseerde gusto culinaire compartir culturele disfrutar reis proeven delen genieten HEMMINKWAYS Flexible. personal. Worldwide PROEVEN DELEN GENIETEN Het thema van een bijzondere

Nadere informatie

Toscane & Umbrië 8 dagen

Toscane & Umbrië 8 dagen Toscane & Umbrië 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 839 Single wandelreis Umbrië & Lago Trasimeno Een vakantie in Umbrië betekent een vakantie in het 'Groene Hart van Italië'. Hier een wandelvakantie

Nadere informatie

MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan CN OSS

MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan CN OSS MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan 1 5342 CN OSS Lith, 1 december 2016 Betreft: offerteaanvraag Berlijn & Krákow offertenummer 2016.11.118 Geachte heer van Dijk, In dank heb ik uw aanvraag

Nadere informatie

Stedentrip Parijs schooljaar

Stedentrip Parijs schooljaar Beste leerlingen en ouders/verzorgers, In schooljaar 2019-2020 gaan we een stedenreis naar Parijs (Frankrijk) organiseren op praktijkschool de Linie. Om deze reis zo goedkoop mogelijk te houden en sommige

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Elbe Radweg standplaats 6 dagen

Elbe Radweg standplaats 6 dagen Elbe Radweg standplaats 6 dagen individuele fietsreis vanaf 445 Langs de Elbe vanuit Bad Schandau in de Sächsische Schweiz Het gebied rond het meest zuidelijke deel van de Duitse Elbe rond Bad Schandau

Nadere informatie

Donau Wenen Boedapest 8 dagen per trein

Donau Wenen Boedapest 8 dagen per trein Donau Wenen Boedapest 8 dagen per trein individuele fietsreis vanaf 769 Langs de oevers van de Hongaarse Donau Een prima fietsreis met een uitstekende combinatie van de natuur langs de Donau en de cultuur

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

EXCLUSIEVE LEDENAANBIEDING KNBLO-NL 5- DAAGSE BUSREIS FLACHAU / SALZBURGER SPORTWELT AMADE / OOSTENRIJK PER LUXE OAD TOURINGCAR

EXCLUSIEVE LEDENAANBIEDING KNBLO-NL 5- DAAGSE BUSREIS FLACHAU / SALZBURGER SPORTWELT AMADE / OOSTENRIJK PER LUXE OAD TOURINGCAR OAD REIZEN B.V. BURG. V.D. BORCHSTRAAT 2, POSTBUS 20, 7450 AA HOLTEN, NEDERLAND GROEPSREIZEN: TEL.: 0548-377770 FAX: 0548-377966 E-MAIL: GROEPSREIZEN@OAD.NL EXCLUSIEVE LEDENAANBIEDING KNBLO-NL 5- DAAGSE

Nadere informatie

Reisclub Son voor zestig-plussers Stichting Ouderenreizen Nederland. Cultuurreizen. Muziekreizen

Reisclub Son voor zestig-plussers Stichting Ouderenreizen Nederland. Cultuurreizen. Muziekreizen Reisclub Son voor zestig-plussers Stichting Ouderenreizen Nederland Cultuurreizen Muziekreizen Rondreizen Dagtochten Theaterbezoek SON staat voor: Stichting Ouderenreizen Nederland met onze reisgroep naar

Nadere informatie

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Cuisine & Culture BOEDAPEST parel aan de Donau zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015 Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Boedapest is een prachtig gelegen stad met een rijke geschiedenis

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

Mailing 8-daagse busreis naar Polen 2017

Mailing 8-daagse busreis naar Polen 2017 Mailing 8-daagse busreis naar Polen 2017 Adres: ActiviteitenCommissie ESSENT Regio Zwolle Secretariaat de heer G.A. van Elburg, telefoon 038-4446929 Hemsterhuislaan 93, 8024 DX Zwolle E-mailadres aczwolle@ssen-spenzwolle.nl

Nadere informatie

Lüneburger Heide 8 dagen

Lüneburger Heide 8 dagen Lüneburger Heide 8 dagen individuele fietsreis vanaf 590 Tussen Heide en Hanze Lüneburg - tien tegen één dat u niet eerder van die plaats gehoord had. Lüneburg gaf zijn naam aan de Lüneburger Heide, een

Nadere informatie

Product informatie. De Canada a la carte specialist

Product informatie. De Canada a la carte specialist De Canada a la carte specialist Product informatie QUEBEC IN BED & BREAKFAST vanaf 1614 14 dagen/12 nachten Dagelijks vertrek van 1 mei au 31 oktober 2016 Fly & Drive ROUTE DAG 1 : BRUSSEL MONTRÉAL Vertrek

Nadere informatie

Normandië & Seine 7 dagen

Normandië & Seine 7 dagen Normandië & Seine 7 dagen groepsreis hotelfietsreis vanaf 499 Fietsen in Normandië langs de Seine Een verrassende, nieuwe fietsvakantie door Normandië. Een die de kust nóg meer combineert met het karakteristieke

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

Wandelen rond Krefeld 4 dagen

Wandelen rond Krefeld 4 dagen Wandelen rond Krefeld 4 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 199 Wandelen én genieten in Nordrhein-Westfalen! Aan de westelijke oever van de Rijn ligt Krefeld, onze uitvalsbasis voor deze veelzijdige

Nadere informatie

Brabantse en Belgische Kempen

Brabantse en Belgische Kempen Brabantse en Belgische Kempen individuele fietsreis vanaf 295 De Groote Heide en de Hoge Kempen Ze zeggen dat in Brabant het leven goed is. Dat klopt, maar die kwaliteit stopt niet bij de grens - in België

Nadere informatie

Drie dagen genieten in Porto met prachtige ontvangsten, heerlijke lunches en perfecte diners. U komt als een echte Portkenner terug!

Drie dagen genieten in Porto met prachtige ontvangsten, heerlijke lunches en perfecte diners. U komt als een echte Portkenner terug! Drie dagen genieten in Porto met prachtige ontvangsten, heerlijke lunches en perfecte diners. U komt als een echte Portkenner terug! Dag 1 Vlucht Amsterdam Porto. Na aankomst aan het eind van de ochtend

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten reis 2015

Italiaanse dolomieten reis 2015 Italiaanse dolomieten reis 2015 Op zaterdag 23 mei vertrekken we richting de dolomieten om daar 5 dagen te genieten van het geweldige berglandschap met wegen die daar op een indrukwekkende wijze zijn aangelegd.

Nadere informatie

Moezel Weinbergen 6 dagen

Moezel Weinbergen 6 dagen Moezel Weinbergen 6 dagen individuele fietsreis vanaf 410 De Mosel-Radweg vanuit Gästehaus "Unter den Weinbergen" Het vlakke tot heuvelachtige landschap aan weerszijden van de rivier de Moezel nodigt uit

Nadere informatie