In deze nieuwsbrief: Grote Clubactie. blz. 1. De grote Clubactie is van start gegaan : Koop loten & Deel met je vrienden en familie!!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In deze nieuwsbrief: Grote Clubactie. blz. 1. De grote Clubactie is van start gegaan : Koop loten & Deel met je vrienden en familie!!"

Transcriptie

1 In deze nieuwsbrief: blz. 1 Grote Clubactie... 1 Feestavond... 2 Eikeltoernooi... 3 Bouwcommissie... 3 Clubkampioenschappen Tennisstage... 5 Landen spellenmiddag 30 augustus Jeugd Clubkampioenschappen... 8 High- Tea tennismiddag... 9 Vermist: Grote Clubactie De grote Clubactie is van start gegaan : Koop loten & Deel met je vrienden en familie!! TC Panta Rhei zal samen met de Gemeente komend jaar de accommodatie gaan verbouwen. Naast de investering die de club zal doen kunnen we dit geld inzetten voor de aanschaf van extra meubilair, aankleding en algehele uitstraling. Alle leden en vrienden kunnen op deze manier ons extra ondersteunen! Doe mee >> Koop loten van TC Panta Rhei!!

2 Inbraken In de afgelopen maand is TC Panta Rhei getroffen door een tweetal inbraken in de nachtelijke uren. Tijdens deze inbraken is er een geldbedrag meegenomen en in de eerste inbraak zelfs snoep voor onderweg. Deze gebeurtenissen zijn natuurlijk niet wenselijk en zorgen voor veel rompslomp en inspanningen van onze vrijwilligers. De politie heeft beiden voorvallen momenteel in onderzoek. Beelden, sporen en informatie wordt momenteel verwerkt om mogelijke daders op te sporen. Mochten jullie informatie hebben die relevant kan zijn voor dit onderzoek dan vernemen wij dit graag. Uiteraard zullen we voor de komende weken aanvullende maatregelen treffen om verdergaande schade tot een minimum te beperken. Barpersoneel en/of vrijwilligers worden tijdig geïnformeerd indien er afwijkende werkafspraken van toepassing zijn. blz. 2 Ruud Storcken Feestavond Beste leden, De jaarlijkse feestavond voor u en uw partner zal gehouden worden op zaterdag 27 september a.s., vanaf 20:30 uur! U komt toch zeker ook? Onder het genot van een hapje en drankje, muzikale aankleding van DJ Jo- Jo en een tombola waarbij mooie prijsjes te winnen zijn, belooft het een gezellig avond te worden. De kosten bedragen 12,00 per persoon, alle drank en hapjes zijn inbegrepen. Graag vooraf betalen i.v.m. inkoop. Aarzel dus niet en schrijf u snel in op de lijst op het prikbord bij de kantine of meldt u aan bij een van de organisatoren. Hopelijk tot ziens op de feestavond! Kirsten Klop & Chrit Konings

3 Eikeltoernooi Beste seniorleden, Het is weer zo ver, de eikels vallen van de bomen. Tijd is voor het jaarlijkse eikeltoernooi, voordat de meesten onder ons weer de hal inkruipen Wil je je inschrijven, en dat wil natuurlijk iedereen, dat kan via toernooi.nl. Lees bij reglement de regels en hoe je moet inschrijven. blz. 3 Het aantal plaatsen voor deelname is beperkt, dus zorg dat je bij de eersten hoort. Veel succes. De organisatie, Marijke en Henk Bouwcommissie Tijdens de zomerperiode en in de afgelopen weken is er wederom hard gewerkt door de commissie om de reeds aangekondigde verbouwing te organiseren. Inmiddels is er een ontwerp voor de nieuwbouw en worden alle eisen in kaart gebracht die samengevoegd worden in een bestek / aanbesteding. De commissie overlegd met zo veel mogelijk betrokkenen om per ruimte de juiste eisen en wensen mee te nemen in het ontwerp. Om de leden correct te informeren hebben we besloten om een informatie sessie te organiseren. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 27 september om 19:30 voorafgaand aan de feestavond. Alle leden zijn welkom om de plannen te bekijken en waar nodig nog vragen te stellen aan de commissie. Op deze manier combineren we deze informatie sessie met een top activiteit en is er alsnog genoeg ruimte tot het stellen van vragen. Let op: Inschrijven voor de feestavond en deelname hieraan staat los van deze informatie sessie. De bouwcommissie zorgt wel voor een kop koffie/thee en iets lekkers. De presentatie zal plaatsvinden op terras of apart gedeelte van de kantine. Daarnaast zal er vanaf oktober een apart onderdeel op de website worden ingericht waar door middel van een blog de laatste informatie te vinden is rondom de verbouwing. De bouwcommissie

4 Clubkampioenschappen 2014 Deze werden dit jaar gehouden van 30 augustus t/m 7 september. Jammer genoeg moesten we enkele leden die hadden ingeschreven teleur stellen omdat er te weinig inschrijvingen waren in hun categorieën, hopelijk volgend jaar beter. Ook jammer dat er zo weinig dames hadden ingeschreven, ondanks alle moeite en aansporingen om deel te nemen. blz. 4 Na een rustige start op zaterdag werden we op zondagmorgen overstelpt met een massa regenwater. Gelukkig waren de meesten van de aanwezige deelnemers bereid om mee te helpen met het droog maken van de banen, zo konden alle geplande wedstrijden die dag alsnog gespeeld worden. De rest van de week hebben we kunnen genieten van mooie spannende wedstrijden op alle niveaus, van hoog tot laag werd er gespeeld met volle overgave. Een speciaal compliment voor hen die de eerste keer deelnamen aan de clubkampioenschappen. De meeste onderdelen bestonden uit een poule, de nummers 1 en 2 plaatsten zich voor de finales op zondag. In een drietal onderdelen hadden we meerdere poules, voor plaatsing in de finales werden halve- finales gespeeld op zaterdag. Op een mooie zondag werden alle finales gespeeld, de uitslagen waren als volgt: 1e plaats 2e plaats HE3/4/5 Martijn Zelihsen Thijs Kok HE6 William Kilkens Jeroen Zuurhout HE7 Mark Smeets Maurice Herings HE8/9 Audrey Goei Twan Könings DE8/9 Nicole Kuipers Kirsten Klop HD3/4/5 Sascha Förster / David Wessels Ruud Camps / Kevin Stelten HD6 Mark Smeets / Larry Hagedoorn Rob Kirschbaum / Gerard van Aggelen HD7 Maurice Herings / Henk Konings Chrit Könings / Eric Gans DD7/8/9 Mia Konings / Anjes Thissen Kirsten Klop / Marijke Ploemen HD7 50+ Wil Bergmans / Ed Kaptijn Siem Bos / Twan Könings GD7 50+ Mia Konings / Chrit Könings Hadewich en Ton Kroezen Met goed weer, veel belangstelling en een fijne sfeer op het terras werd de prijsuitreiking gedaan. Onze clubkampioen in de hoogste categorie Martijn Zelihsen hield een mooie toespraak, niet alleen goed tennissen ook spreken kan hij als de beste. Bedankt Martijn. Afsluiten wil ik met iedereen bedanken, alle deelnemers en zij die belangstelling hebben getoond, maar ook alle medewerkers in de organisatie, kantine en parkbeheer die dit mooie verloop hebben mogelijk gemaakt. Laten we hopen alle deelnemers volgend jaar terug te zien op de Clubkampioenschappen Henk Konings.

5 Tennisstage blz. 5 De zomervakantie is voorbij en de school is weer begonnen. We kunnen terug kijken op een mooie vakantie, al was het weer niet altijd even mooi. Aan het begin van de schoolvakantie is de jaarlijkse tennisstage geweest. Het was weer een groot succes, 20 jeugdleden in verschillende leeftijden van 6 t/m 14 jaar speelden samen tennis, aten samen en deden verschillende spelletjes. De weergoden waren ons niet altijd even goed gezind, maar dat maakte niets uit want Marc anticipeerde daar goed op. Op woensdag hebben de kinderen bij Marc in Maaseik gezwommen en plezier gemaakt. Marc, Justine, Laura, Tessa en Thijs, bedankt!!!

6 blz. 6 Tennisstage juli 2014 Na de schoolvakantie zijn we weer van start gegaan met de jaarlijkse clubkampioenschappen. De inschrijvingen zijn dit jaar helaas tegen gevallen, om verschillende redenen is de deelname beperkt.

7 Landen spellenmiddag 30 augustus 2014 blz. 7 Voor de kinderen t/m 10 jaar hebben we een spelletjesmiddag georganiseerd op zaterdag 30 augustus 2014: Sjors Pijls alias Brazilie, Thuur Brouwers alias Duitsland, Thijs Gelissen alias Noorwegen en Yves Seuren Alias Spanje hebben wedstrijdjes tegen elkaar op miniveld gespeeld. Na de wedstrijdjes hebben we nog diverse spelletjes gedaan; bal hooghouden, wie kan het, het langste, bobslee en wie slaat van de tien ballen de meeste in de hoepel. Uiteindelijk heeft Duitsland na het WK2014 ook hier gewonnen. Alle spelers waren razend enthousiast en hebben een gezellige middag gehad. Ze gingen naar huis met een mooie attentie. Net voor de start van de landen tennismiddag waren de kids nog getuigen van een ice bucket challenge evenement. Paul van Noorden en collega waren hierbij de genomineerde.

8 blz. 8 Ice bucket Challenge 30 augustus 2014 Jeugd Clubkampioenschappen Voor de overige jeugdleden waren er de reguliere jeugdclub- kampioenschappen. De inschrijving was beperkt en hierdoor waren we genoodzaakt 1 poule samen te stellen met 2 jongens en 2 meisjes t/m 12 jaar. Isabelle Dormans, Maud Gelissen, Roemer Zuurhout en Jip Simonis hebben gestreden voor de titel clubkampioen jongens en meisjes t/m 12 jaar. Op vrijdag avond 5 september vonden de laatste poulewedstrijden plaats. Jip en Maud kwamen hieruit als winnaar. Zondag 7 september is de finale gespeeld in de gemengde poule tussen Jip Simonis en Maud Gelissen. Jip heeft uiteindelijk de finale gewonnen met:

9 blz. 9 Serieuze gezichten in de finale, opperste concentratie!! Jip Simonis 1 ste plaats en Maud Gelissen 2 de plaats Categorie: Jongens en Meisjes t/m 12 jaar, 2014 High- Tea tennismiddag Afgelopen woensdagmiddag 10 september heeft Marc Vereecken samen met Anouk en Myrthe een High- Tea tennismiddag voor de jeugd georganiseerd. 15 kinderen hebben lekkere dingen gegeten en samen getennist. De bedoeling was dat alle jeugdleden die mee wilde doen iets lekkers te eten zouden meebrengen. Uit de reacties van de kinderen bleek dat dit een leuk evenement was en volgend jaar zeker herhaald gaat worden.

10 blz. 10 Voor de komende winter staan de wintertrainingen voor de deur. Naast de trainingen zijn we de teams aan het samen stellen om deel te nemen aan de Wil van Zorge tennis competitie. Deze competitie vindt plaats op een 6- tal zondagen verspreid door de winter. Er worden dan gedurende 2,5 uur wedstrijdjes gespeeld tegen een ander team van een andere vereniging. Er wordt afhankelijk van de leeftijd gespeeld op ¾ veld of heel veld en met een puntentelling vanuit het rood oranje circuit. Dit rood/oranje circuit is een nieuwe methode van de KNLTB om de kinderen tennis te leren spelen. Hierin is het voornaamste: Meedoen is belangrijker dan winnen Aandacht voor het volgende: We hebben als jeugdcommissie diverse mails, telefoontjes en flyers gestuurd om de jeugdevenementen te promoten. De inschrijvingen en belangstelling hiervoor zijn ons tegen gevallen. We zijn dan ook zoekende waar dit mee te maken heeft.

11 Hebben jullie, of jullie ouders, ideeën, suggesties, verbetervoorstellen of andere info om meer animo te krijgen voor onze jeugdevenementen, dan horen wij dit graag. Schroom niet en laat het ons weten via de mail of telefoon. Alle informatie is welkom. Daarnaast de oproep om de jeugdcommissie uit te breiden: Liesbeth Defesche heeft aangegeven haar functie neer te leggen, we zijn daarom op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de uitbreiding van de jeugdcommissie. Liesbeth bedankt voor de jarenlange inzet. blz. 11 We wensen jullie nog een mooie herfst en tot binnenkort. De jeugdcommissie Camille Gelissen Liesbeth Defesche Ernest Severeins Vermist: Mia Konings zoekt haar bril etui. Deze is mogelijk ergens blijven liggen op of naast de baan; of wellicht in het clubgebouw. Heeft iemand een briletui gevonden? Neem dan even contact op met Mia. Veel leesplezier! Met vriendelijke groet, namens het bestuur van T.C. Panta Rhei Rob Aspers Secretaris T.C. Panta Rhei

Resultaat Rabo Clubkas Campagne.2 Interne competitie 2015...2 Panta Rhei Open 2015..3 Kidstennis..4 High Tea...4 Wintertrainingen..

Resultaat Rabo Clubkas Campagne.2 Interne competitie 2015...2 Panta Rhei Open 2015..3 Kidstennis..4 High Tea...4 Wintertrainingen.. In deze nieuwsbrief Bouwcommissie 1 Resultaat Rabo Clubkas Campagne.2 Interne competitie 2015...2 Panta Rhei Open 2015..3 Kidstennis..4 High Tea...4 Wintertrainingen..5 Bouwcommissie Beste leden, Na onze

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief Bouwcommissie... 1 Planning... 2

In deze nieuwsbrief Bouwcommissie... 1 Planning... 2 In deze nieuwsbrief Bouwcommissie... 1 Planning... 2 Openingsfeest... 2 Exterieur... 2 Interieur... 3 Bouwterrein en toegang tennisbanen... 3 Actuele informatie en voortgang volgen... 4 Clubkampioenschappen...

Nadere informatie

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 Beste Tepci-leden, Apeldoornse Tennis Kampioenschappen 2018 Zaterdag en zondag de finales op TEPCI Sportief en sociaal het grootste tennistoernooi van Apeldoorn. Wie wil er

Nadere informatie

Evenementen kalender 2014

Evenementen kalender 2014 Winter Training Husselen Competitie Activiteiten Bijzonderheden Trainingen volgens schema - Carperion Evenementen kalender 2014 Wil van Zorge Competitie volgens schema zie (afhankelijk van competitie tot

Nadere informatie

Senioren plus. Kantinecommissie

Senioren plus. Kantinecommissie Senioren plus De senioren- plus groep leden in T.C. Panta Rhei zijn de leden in de leeftijd van 55+, met pensioen en zgn. vutters, actieve ouderen die tijd hebben om overdag recreatief te tennissen. Voor

Nadere informatie

Competitie Jeugd Najaar 2013

Competitie Jeugd Najaar 2013 Competitie Jeugd Najaar 2013 Aan alle jeugdleden van T.V. De Punt Zeewolde, mei 2013 Beste Jeugdspelers, Komend najaar 2013 zal onze vereniging meedoen met de jeugd najaarscompetitie van de KNLTB, in de

Nadere informatie

Evenementen kalender 2015

Evenementen kalender 2015 Winter Training Husselen Competitie Activiteiten Bijzonderheden Trainingen volgens schema - Carperion Wil van Zorge Competitie volgens schema zie (afhankelijk van competitie tot 22 maart) http://www.wilvanzorgetennis.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4 Nieuwsbrief juli 2011 Van de voorzitter Beste leden, Het seizoen 2011 is halverwege, dat betekent dat veel leden druk bezig zijn met de open toernooien of genieten van hun vakantie. Voor de club is ons

Nadere informatie

Bestuur. Het bestuur heeft de volgende samenstelling: Het dagelijks bestuur: voorzitter, secretaris en penningmeester.

Bestuur. Het bestuur heeft de volgende samenstelling: Het dagelijks bestuur: voorzitter, secretaris en penningmeester. Welkom bij TV De Sprenk. Welkom door de voorzitter. Namens het bestuur heten wij je van harte welkom bij onze tennisvereniging. Wij vertrouwen erop dat dit voor je het begin is van een periode van sportieve

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

Daarnaast zijn er ontwikkelingen in de parkbeheercommissie, waardoor er enige personen voor langere of kortere tijd zijn uitgevallen.

Daarnaast zijn er ontwikkelingen in de parkbeheercommissie, waardoor er enige personen voor langere of kortere tijd zijn uitgevallen. Nieuwsbrief 5 - Mei 2019 In dit nummer: Van de voorzitter TOZ clubkampioenschappen (tennis en padel) Open dag padel TOZ Trianon SeniorPlus toernooi TOZ VACATURES bij commissies binnen onze tennisvereniging

Nadere informatie

Uitkomsten Enquête jeugd

Uitkomsten Enquête jeugd Uitkomsten Enquête jeugd 3 oktober 205 26 Totale aantal deelnemers 6 tenniskidsleeftijd 2 jaar en jonger 0 oudere jeugd 3 jaar en ouder Q2: Hoe lang ben je al lid? Beantwoord: 6 Overgeslagen: 0 4 Tenniskids

Nadere informatie

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 TV De Delftse Hout Jaarverslag 2015 pag. 13 januari 2016 Jaarverslag Jeugdcommissie 2015 Het jaar begon met ons jaarlijks bezoek aan de Kidsday van het ABN AMRO Toernooi. Op

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2016 Nummer 1 januari Van de voorzitter Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Terugblik: Tijdens de ALV is al veel ter sprake gekomen over het afgelopen

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 Zicht op bestuurszaken juni 2014 Nederland is in de ban van het WK voetbal. Het hele land kleurt oranje en dat geeft een gevoel van saamhorigheid. Ook het WK hockey had

Nadere informatie

De zomervakanties zijn bijna ten einde. Iedereen is weer aan t wennen voor wat betreft werk

De zomervakanties zijn bijna ten einde. Iedereen is weer aan t wennen voor wat betreft werk De zomervakanties zijn bijna ten einde. Iedereen is weer aan t wennen voor wat betreft werk en school. Het dagelijkse ritme wordt hervonden en kunnen we weer het dagelijkse oppakken. De laatste restjes

Nadere informatie

NIEUWBRIEF Competitietennis.

NIEUWBRIEF Competitietennis. NIEUWBRIEF 4-2013 Er is weer veel gebeurt in het Aarlanderveense op tennisgebied. Voor het eerst in de historie is er competitie gespeeld, we hebben nieuwe clubkampioenen en ook de jaarlijkse BBQ is weer

Nadere informatie

We mogen wel concluderen dat 2015 géén rustig jaar was voor onze vereniging.

We mogen wel concluderen dat 2015 géén rustig jaar was voor onze vereniging. Jaarverslag 2015 TC PANTA RHEI Bestuur algemeen We mogen wel concluderen dat 2015 géén rustig jaar was voor onze vereniging. Wat een enorme berg werk is er door tientallen vrijwilligers verzet om te werken

Nadere informatie

Oranje gekte bij Panta Rhei

Oranje gekte bij Panta Rhei In deze nieuwsbrief: Panta Rhei Open 2014 - finale weekend... 1 blz. 1 Bouwcommissie... 2 Besturen met een Visie... 3 Zomerkamp 2014... 3 Voorjaarscompetitie 2014... 4 Kampioenen Voorjaarscompetitie 2014...

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Jeugd Clubkampioenschappen 2014 Vastgesteld in de Jeugdcommissievergadering van 7 mei 2014

Wedstrijdreglement Jeugd Clubkampioenschappen 2014 Vastgesteld in de Jeugdcommissievergadering van 7 mei 2014 Wedstrijdreglement Jeugd Clubkampioenschappen 2014 Vastgesteld in de Jeugdcommissievergadering van 7 mei 2014 1) De Jeugd Clubkampioenschappen 2014 worden gehouden van maandag 2 juni tot en met zondag

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2018 van 9 juni t/m 16 juni

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2018 van 9 juni t/m 16 juni Nieuwsbrief 5 Mei 2018 In dit nummer: CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2018 van 9 juni t/m 16 juni Fotoshoot nieuwe kleding jeugd en pizzaparty Hoogste tijd om in te schrijven voor de Najaarscompetitie 2018! Belangrijke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NTC JEUGD WINTERWONDERTENNIS NTC JEUGD 19 februari 2016

NIEUWSBRIEF NTC JEUGD WINTERWONDERTENNIS NTC JEUGD 19 februari 2016 NIEUWSBRIEF NTC JEUGD 01 2016 NIEUWSBRIEF NR 1 Het tennis seizoen is vol aan de gang! De trainingen zijn begin april begonnen met een nieuwe trainster, de dorpen geel competitie is opgericht, en de reguliere

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

JO15 Paas TOERNOOI

JO15 Paas TOERNOOI JO15 Paas TOERNOOI 2019 1 Rotterdam, April 2019 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 15! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2018

Nieuwsbrief MTC december 2018 Nieuwsbrief MTC december 2018 Van de redactie In deze editie van de nieuwsbrief lees je informatie over nieuwe verlichting voor de banen, een oproep voor diverse vacatures, een bericht van de recreatiecommissie,

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

JO15-1 en JO15-2 toernooi

JO15-1 en JO15-2 toernooi JO15-1 en JO15-2 toernooi 2017 1 Rotterdam, Juni 2017 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 15! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

DISTRICTS JEUGD COMPETITIE DEN HAAG 2013

DISTRICTS JEUGD COMPETITIE DEN HAAG 2013 DISTRICTS JEUGD COMPETITIE DEN HAAG 2013 LET OP! Dit jaar anders! regio Zuidwest september 2 0 1 2 Periode inschrijving: tussen 1 en 10 december 2012!! district Den Haag Stationsplein 4b 3331 LL Zwijndrecht

Nadere informatie

Resultaten en analyse enquête Clubkampioenschappen (CK) januari- februari 2015

Resultaten en analyse enquête Clubkampioenschappen (CK) januari- februari 2015 Resultaten en analyse enquête Clubkampioenschappen (CK) januari- februari 2015 Respons De enquête is door 121 personen ingevuld. Als wij uitgaan van een bezetting van de toernooien door ongeveer 160 tot

Nadere informatie

JO J 15-1 TOERNOOI

JO J 15-1 TOERNOOI JO15-1 TOERNOOI 2018 1 Rotterdam, mei 2018 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 15! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

DISTRICTS JEUGD COMPETITIE ROTTERDAM 2010

DISTRICTS JEUGD COMPETITIE ROTTERDAM 2010 N u m m e r 1 - S e p t e m b e r 1 9 9 9 regio Zuidwest district Rotterdam Stationsplein 4b 3331 LL Zwijndrecht 078-6255200 www.knltb.nl s e p t e m b e r 2 0 0 9 DISTRICTS JEUGD COMPETITIE ROTTERDAM

Nadere informatie

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! Nieuwsbrief, December 2018 Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! We kijken nog even terug naar de laatste activiteiten en zoals bekend was dit het laatste jaar van onze trainer Stephan. De

Nadere informatie

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Voorwoord Hallo jeugdlid van T.V. Frankrijk, Leuk dat jij in 2015 gaat tennissen bij onze vereniging T.V. Frankrijk. Een vereniging die al lang bestaat en waar

Nadere informatie

De uiterste inschrijfdatum is vastgesteld op: Zondag 14 augustus a.s..

De uiterste inschrijfdatum is vastgesteld op: Zondag 14 augustus a.s.. Beste leden, De zomercompetitie hebben we zojuist afgesloten en derhalve denken wij weer aan het inschrijven voor de wintercompetitie. We gaan inschrijven voor de KNLTB competitie winter 2016/2017. In

Nadere informatie

Inschrijven Het inschrijfformulier vindt je hier. Dit formulier lever je samen met het lesgeld vóór zondag 27 augustus a.s. in.

Inschrijven Het inschrijfformulier vindt je hier. Dit formulier lever je samen met het lesgeld vóór zondag 27 augustus a.s. in. 1 Karweg Escharen Tel. 0486 474997 Secretariaat: Mirella Peters Andoornweg 46 5361PC GRAVE 0486-852363 info@tvesteren.nl www.tvesteren.nl Escharen, juli 2017 Training In september starten we weer met de

Nadere informatie

digitil - mei 2015 Woord van de voorzitter Beste tennisvrienden van LTV Best,

digitil - mei 2015 Woord van de voorzitter Beste tennisvrienden van LTV Best, digitil - mei 2015 In deze digitil: Woord van de voorzitter Longhorn Open 2015 Inschrijven najaarscompetitie voor 17/05 Interne wintercompetitie Afsluiting interne wintercompetitie Like ons op Facebook!

Nadere informatie

Vervanging banen. In dit nummer:

Vervanging banen. In dit nummer: Nieuwsbrief 6 - Juli 2016 In dit nummer: Vervanging banen Brief aan alle tennisverenigingen in de gemeente Oss Inschrijven voor de wintercompetitie Herinnering Dubbelcompetitie 2.0 Belangrijke data Van

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

4e T.C. Ouderkerk KUBUS

4e T.C. Ouderkerk KUBUS 13 Beste leden, In deze Ins & Outs 2 onderwerpen. 1) wereldkampioen bij TCO Kubus jeugdtoernooi 2) Informatie over de herfstcompetitie Vice kampioen bij TCO Kubus openjeugdtoernooi Wellicht weten jullie

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC juli 2018

Nieuwsbrief MTC juli 2018 Nieuwsbrief MTC juli 2018 Van de redactie In deze editie van de nieuwsbrief lees je informatie vanuit het bestuur, een oproep voor een penningmeester, de nieuwe trainer die zich voorstelt, nieuws van de

Nadere informatie

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden,

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden, Nieuwsbrief, Oktober 2018 Beste leden, Met een prachtige zomer laten we een geslaagd zonnig seizoen weer achter ons. De herfst laat zich zien in de natuur en hoe mooi is het dat wij op onze club hier gewoon

Nadere informatie

SPONSOR HEREN 1 Pagina 2 Flits nummer 4 mei 2011

SPONSOR HEREN 1 Pagina 2 Flits nummer 4 mei 2011 SPONSOR HEREN 1 Pagina 2 Flits nummer 4 mei 2011 FLITS OFFICIEEL ORGAAN VAN T.C.EENDRAGT JAARGANG: Vijf en twintig NUMMER: 4 Flits Officieel orgaan Van T.C. Eendragt www.tceendragt.nl Voorzitter Ron Joosten

Nadere informatie

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016 TENNISVERENIGING TER AAR Nieuwsflitsen April 2016 Van de voorzitter. Beste tennisvrienden, Het seizoen is weer op weg en er wordt weer volop getennist. Voorafgaand is er op baan 1, 2 & 3 groot onderhoud

Nadere informatie

Klik op de link:

Klik op de link: Nieuwsbrief 7 - Juli 2015 In dit nummer: Ouder kindtoernooi Osse Tennis Kampioenschappen 2015 Oproep: foto's digitaliseren Wintercompetitie 2015/2016 Belangrijke data Van de redactie Ouder kindtoernooi

Nadere informatie

Mocht je nog vragen hebben dan verneem ik deze graag.

Mocht je nog vragen hebben dan verneem ik deze graag. Nieuwsbrief februari 2016 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering.. 1 Openingsweekend..2 Winteractiviteiten...2 Vijftig plus circuit....2 Jeugdcommissie...3-4 Commissie ledenwerving en -behoud...4 Bouwcommissie.....5-6

Nadere informatie

In de Nieuwsbrief van November vind je de volgende onderwerpen

In de Nieuwsbrief van November vind je de volgende onderwerpen In de Nieuwsbrief van November vind je de volgende onderwerpen o Winter o Zijn je gegevens gewijzigd? o Wintertoernooien Pantaa Rhei Speculaastoernooi zondag 1 dec. a.s. Nonnevottentoernooi 2014 o Voorjaarscompetitie

Nadere informatie

JO9-AB LOUWS TOERNOOI

JO9-AB LOUWS TOERNOOI JO9-AB LOUWS TOERNOOI 2018 1 Rotterdam, mei 2018 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 9! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF IJSBAAN

NIEUWSBRIEF IJSBAAN NIEUWSBRIEF 01-2012 IJSBAAN Velen van u zullen er geweest zijn, of het gehoord hebben maar voor de genen die het niet weten, onze tennisbaan is 2 weken lang een IJsbaan geweest. Het was een groot succes

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016

Nieuwsbrief September 2016 Nieuwsbrief September 2016 In deze uitgave Finales Matchplaykampioenschap 2016 Fotoboek Zomeravond wedstrijden Vacatures NGF competitie 2017 Familiegolf 18 september Agenda Finales Matchplaykampioenschap

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 Welkom allemaal, Graag laten we u kennis maken met de nieuwsbrief van BC Bever. De nieuwsbrief is bedoeld om jullie op de hoogte te houden van activiteiten binnen onze club,

Nadere informatie

Maandelijkse Informatie Service. Tennisvereniging Vierlingsbeek april 2015, 15 e jaargang, nummer 4

Maandelijkse Informatie Service. Tennisvereniging Vierlingsbeek  april 2015, 15 e jaargang, nummer 4 Maandelijkse Informatie Service Tennisvereniging Vierlingsbeek www.tvvierlingsbeek.nl april 2015, 15 e jaargang, nummer 4 Mark Heijnen Anna van Burenstraat 14 5821 BP Vierlingsbeek 0478-631788 markheijnen5@hotmail.com

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 4 Oktober 2016

Nieuwsbrief nummer 4 Oktober 2016 Nieuwsbrief nummer 4 Oktober 2016 Beste leden, Het tennisseizoen van 2016 zit er bijna op. Toch wordt er nog op ons tennispark druk getennist op de maandagochtend door de koffie tossers. Ook is er begonnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

REGIOBEKERTOERNOOI ZONDAG REGIO ZUID

REGIOBEKERTOERNOOI ZONDAG REGIO ZUID REGIOBEKERTOERNOOI ZONDAG REGIO ZUID 2018-2019 INSCHRIJVING 2018-2019 Voor het bekertoernooi zondag werden de volgende inschrijvingen ontvangen: Dames categorie-a: 07 teams Dames categorie-b: 09 teams

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2013-2014. Nieuwsbrief 1, sept 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Na een lange vakantie staan we weer te popelen om te gaan beginnen aan een nieuw bowlingseizoen. We hopen dat jullie een leuke vakantie

Nadere informatie

De voorzitter aan het woord

De voorzitter aan het woord Nieuwsbrief Tennisvereniging Breakpoint 83 April 2019 De voorzitter aan het woord Beste tennisvrienden en -vriendinnen Allereerst wil ik mijn dank uitspreken voor de mooie en lieve reacties, die ik heb

Nadere informatie

UITGAVE SEPTEMBER 2018

UITGAVE SEPTEMBER 2018 UITGAVE SEPTEMBER 2018 Mocht u deze nieuwsbrieven niet meer wensen te ontvangen, stuur dan even uw afmelding aan: secretaris@shaile.nl ============================================================================

Nadere informatie

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Clubblad Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Voorwoord Beste tennisvrienden, Het tweede clubblad 2013 is er. Nu voor de meeste onder ons de zomervakantie

Nadere informatie

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L Beste Sportvrienden, Het is alweer voor de 33 ste keer dat het Easy Fit - vv Bargeres Schoolvoetbaltoernooi wordt gehouden op de velden van v.v. Bargeres. Ook dit jaar zal er weer gestreden worden om de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 13!

u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 13! JO13 Pupillen Toernooi 2018 1 Rotterdam, maart 2018 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 13! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 2 Jaargang 2012-2013 Hallo Jeugdleden en ouders, INFORMATIE Voor de jeugd in Noord-Holland is er een nieuwe site gemaakt: www.nhjb.tk (Noord Holland Jeugd Bowlen). Op deze site staan alle uitslagen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

Update werkgroepen ALV

Update werkgroepen ALV Nieuwsbrief 4 April 2017 In dit nummer: Update werkgroepen ALV Verslag Van Mun Advies Open toernooi 2017 Clubkampioenschappen TOZ van 10 juni t/m 17 jui 2017 Inschrijven voor de Najaarscompetitie 2017

Nadere informatie

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe!

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe! Van de voorzitter Zondag 21 juni, 2015 Beste tennisvrienden, Onze club bestaat 30 jaar en dat gaan we vieren! Nog aan het bijkomen van het Midzomeravondtoernooi, sta ik alweer op baan 4 te tennissen met

Nadere informatie

Boomtopperdag was een succes! 5e jaargang, nummer oktober 2013

Boomtopperdag was een succes! 5e jaargang, nummer oktober 2013 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

Maandelijkse Informatie Service. Tennisvereniging Vierlingsbeek juni 2014, 14 e jaargang, nummer 6 VAN DE BESTUURSTAFEL

Maandelijkse Informatie Service. Tennisvereniging Vierlingsbeek   juni 2014, 14 e jaargang, nummer 6 VAN DE BESTUURSTAFEL Maandelijkse Informatie Service Tennisvereniging Vierlingsbeek www.tvvierlingsbeek.nl juni 2014, 14 e jaargang, nummer 6 Mark Heijnen Anna van Burenstraat 14 5821 BP Vierlingsbeek 0478-631788 markheijnen5@hotmail.com

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Juli 2013, Jaargang 2 nr. 2

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Juli 2013, Jaargang 2 nr. 2 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Juli 2013, Jaargang 2 nr. 2 Van de redactie: Het ene moment zijn we uiterst druk met het maken van nieuwe plannen voor de overgang

Nadere informatie

Regio Zuid - Publicatie 3.2 Bekertoernooi wedstrijdschema

Regio Zuid - Publicatie 3.2 Bekertoernooi wedstrijdschema Regio Zuid - Publicatie 3.2 Bekertoernooi wedstrijdschema 2018-2019 WR artikel 3.1.7.1 De Organisator publiceert vóór 1 april - Het systeem waarmee het komende toernooi wordt gespeeld: - Het aantal teams

Nadere informatie

Activiteiten OGTB (Oost Groninger Tennis Bond)

Activiteiten OGTB (Oost Groninger Tennis Bond) Activiteiten OGTB (Oost Groninger Tennis Bond) De OGTB organiseert een breed scala aan activiteiten voor jong en oud. Uit deze brochure blijkt dat de aandacht van de OGTB zowel naar de jeugd als naar de

Nadere informatie

We gaan beginnen! Kunstgrasveld zo goed als klaar!

We gaan beginnen! Kunstgrasveld zo goed als klaar! Subscribe Past Issues Translate RSS Nieuwsbrief SC Valburg zomer 2017 Voeg SC Valburg toe op Facebook Stuur naar een vriend We gaan beginnen! We zitten nog midden in de zomervakantie, maar we gaan eindelijk

Nadere informatie

digitil - mei 2015 Woord van de voorzitter Beste tennisvrienden,

digitil - mei 2015 Woord van de voorzitter Beste tennisvrienden, . digitil - mei 2015 In deze digitil: Woord van de voorzitter Reminder inschrijving Longhorn Open 2015 Onvergetelijke middag voor kinderen voedselbank Like ons op Facebook! Reacties Woord van de voorzitter

Nadere informatie

clubkampioenschappen 2016 Bulletin 2.0 Nummer 2 MCD-CLUBKAMPIOENSCHAPPEN HEER JAN SEPTEMBER 2016

clubkampioenschappen 2016 Bulletin 2.0 Nummer 2 MCD-CLUBKAMPIOENSCHAPPEN HEER JAN SEPTEMBER 2016 1 clubkampioenschappen 2016 Bulletin 2.0 Nummer 2 2 Inhoudsopgave: 1) VERLOOP VAN DE MCD-clubkampioenschappen 2) MCD WEEKAANBIEDING NUMMER 1 3) PAUL BRUIN IS DE TROTSE VADER GEWORDEN VAN EEN VAN EEN ZOON

Nadere informatie

Openingswoord, mededelingen en vaststellen agenda Ruud Storcken opent de vergadering en heet iedereen welkom. Verenigen doe je samen is het motto.

Openingswoord, mededelingen en vaststellen agenda Ruud Storcken opent de vergadering en heet iedereen welkom. Verenigen doe je samen is het motto. Algemene ledenvergadering TC Panta Rhei 27-03-2015 Aanwezig: Henk Konings, Eric Kessels, Ton Kroezen, Erik van de Pouw, F.B. Ruber, Carlo Fijen, Winfried Hamach, Larry Hagedoren, Astrid van Bentum, Monique

Nadere informatie

Met de nodige trots schrijf ik het voorwoord.

Met de nodige trots schrijf ik het voorwoord. Geachte Merletters, Met de nodige trots schrijf ik het voorwoord. Ik ben trots voorzitter te mogen zijn van deze mooie vereniging zijn met meer dan 700 leden die hun sport kunnen beoefenen in een prachtige

Nadere informatie

world tour en competitie informatie ouders

world tour en competitie informatie ouders world tour en competitie informatie ouders De competitie voor de rode en oranje kinderen is vanaf september 2013 ingrijpend veranderen en heeft een nieuwe naam gekregen: World Tour. Meer informatie vindt

Nadere informatie

www.mentheda.nl info@mentheda.nl Nieuwsbrief TC Mentheda april 2018 Graag brengen we de volgende zaken bij jullie onder de aandacht: NL Doet / Schooltennis / Open Dag / Tennislessen / Soeptoernooi / Uitbreiding

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen TC Volharding Meerssen 26 apr 2016 editie 11 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen Het KNMI voorspelde het al eind 2015: Nederland krijgt mogelijk te maken met een nat voorjaar. Dat komt door El Niño, een

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

GOLFCLUB WEILENSEIND NIEUWSBRIEF Juni 2015

GOLFCLUB WEILENSEIND NIEUWSBRIEF Juni 2015 GOLFCLUB WEILENSEIND NIEUWSBRIEF Juni 2015 Golfpark Weilenseind Inhoud - Strokeplay kampioenschappen - Nieuws van de golfschool Strokeplay kampioenschap In het weekend van 13 en 14 juni werden de strokeplay

Nadere informatie

Koningsspelen In dit nummer:

Koningsspelen In dit nummer: Nieuwsbrief 4 - April 2019 In dit nummer: Koningsspelen 2019 Verslag Van Mun Advies Open toernooi 2019 Trianon SeniorPlus toernooi TOZ Welkom nieuwe commissieleden! VACATURES bij commissies binnen onze

Nadere informatie

Herendag KC Toernooi In dit nummer:

Herendag KC Toernooi In dit nummer: Nieuwsbrief 7 Juli 2017 In dit nummer: Herendag 2017 KC toernooi 2017 Osse Tennis Kampioenschappen 2017 Kusters Open Jeugdtoernooi 2017 TOZ Anita Boeijen geslaagd voor eindexamen HACCP! Belangrijke data

Nadere informatie

Schrijf je in voor. World Tour of Groene najaarscompetitie. najaar 2014

Schrijf je in voor. World Tour of Groene najaarscompetitie. najaar 2014 Schrijf je in voor World Tour of Groene najaarscompetitie najaar 2014 In september start de World Tour en Groene competitie. Deze competitievormen zijn voor kinderen t/m 12 jaar. Doe mee en schrijf je

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Op zaterdag 22 & 29 december organiseert s.v. T.E.C. een Jeugdvoetbaltoernooitje voor alle leeftijden (7 tot 19 jaar) De kinderen spelen met en tegen

Op zaterdag 22 & 29 december organiseert s.v. T.E.C. een Jeugdvoetbaltoernooitje voor alle leeftijden (7 tot 19 jaar) De kinderen spelen met en tegen Op zaterdag 22 & 29 december organiseert s.v. T.E.C. een Jeugdvoetbaltoernooitje voor alle leeftijden (7 tot 19 jaar) De kinderen spelen met en tegen hun leeftijdsgenoten wedstrijdjes 4 tegen 4 met individuele

Nadere informatie

Informatie Jeugdtoernooien

Informatie Jeugdtoernooien Informatie Jeugdtoernooien Geschreven door Jet van der Heiden Jeugdcommissie, Phido 2018 Inhoudsopgave Inloggen Inschrijven toernooi RCJT Toernooien spelen Wat neem je mee naar een toernooi? 1 2 5 6 Inloggen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

FOTO: STEFAN KEMPER. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland

FOTO: STEFAN KEMPER. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland FOTO: STEFAN KEMPER Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland - 2 - Beste sportvrienden, Welkom bij het eerste 1e Rabobank Salland Ge Nijboer Meisjes toernooi. De naam Ge Nijboer is

Nadere informatie

Interne vrijdagavond-competitie

Interne vrijdagavond-competitie Interne vrijdagavond-competitie Op 23 september begint TVN s gezellige interne vrijdagavond- competitie. Iedereen vanaf 16 jaar mag meedoen!! Geef je op met of zonder partner! Je speelt één dubbelpartij

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

DISTRICTS JEUGD COMPETITIE ROTTERDAM 2013

DISTRICTS JEUGD COMPETITIE ROTTERDAM 2013 N u m m e r 1 - S e p t e m b e r 1 9 9 9 regio Zuidwest district Rotterdam Stationsplein 4b 3331 LL Zwijndrecht 088-1302740 www.knltb.nl s e p t e m b e r 2 0 1 2 DISTRICTS JEUGD COMPETITIE ROTTERDAM

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 Als trainster van Amjoy ben Ik er trots op dat we met 2 teams uit komen in de eerste klasse gemengd. Met deze spelers werk ik al jaren op de baan en het is super om te zien hoe

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen Nummer 1 Seizoen 2015-2016 2015-2016-1 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 Overig nieuws 9 Digitale info 10 Voor de ouders

Nadere informatie