OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN dinsdag 15 december 2015 aanvang uur.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN dinsdag 15 december 2015 aanvang uur."

Transcriptie

1 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN dinsdag 15 december 2015 aanvang uur. Aanwezig: Mr. P.J.M. van, burgemeester Mevr. M.J.T.G. van Beukering-Huijbregts, wethouder H.C.V. Veldhuijsen, wethouder V.G.M. van den Berg, wethouder J. van Delden, secretaris Afwezig: -- Besluitenlijst: Mevr. J.F.M. Erkelens Pagina 1 van 5

2 I BESLUITEN (OPENBAAR) zaaknummer: Niet-openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gemeente IJsselstein op 08 december Het college stelt de niet-openbare besluitenlijst van de B&W-vergadering gemeente IJsselstein van dinsdag, 08 december 2015, vast. zaaknummer: Huisvestingsprogramma onderwijs 2016 Het college besluit: 1. Het bekostigingsplafond voor het speciaal onderwijs en voor het voortgezet onderwijs vast te stellen voor het jaar 2016; 2. Het programma voorzieningen huisvesting onderwijs 2016 vast te stellen; 3. De lasten hiervan te dekken binnen de begroting 2016 programma Onderwijs; 4. De schoolbesturen schriftelijk in kennis te stellen van het programma en de beschikte bedragen; 5. Vaststelling van het programma en overzicht voorzieningen huisvesting onderwijs en het bekostigingsplafond te mandateren aan de algemeen directeur van UW Samenwerking. zaaknummer: Mandaat Jeugdwet Samen Veilig Midden-Nederland 1. Het college verleent mandaat aan ter zake kundige medewerkers van de Stichting Samen Veilig Midden-Nederland om bij de kinderrechter een verzoek tot machtiging in te dienen voor het doen opnemen van een jeugdige in een gesloten jeugdinstelling in het vrijwillig kader als bedoeld in artikel lid 1 van de Jeugdwet. 2. Het college verleent mandaat aan ter zake kundige medewerkers van de Stichting Samen Veilig Midden-Nederland om bij de Raad voor de Kinderbescherming een verzoek te doen tot onderzoek als bedoeld in artikel 2.4 lid 1 van de Jeugdwet. zaaknummer: Grondruil locatie Over Oudland, IJsselstein. Het college besluit tot het aangaan van overeenkomsten voor grondtransacties voor aan- en verkoop van grond, locatie Over Oudland te IJsselstein. zaaknummer: Pagina 2 van 5

3 Verlenging convenant Voor- en vroegschoolse Educatie Het college besluit tot verlenging van het Convenant Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) met een jaar tot 1 januari 2017 en informeert de raad schriftelijk over het collegebesluit. De burgemeester verleent volmacht aan wethouder Van Beukering, portefeuillehouder onderwijs, om namens de gemeente het convenant te ondertekenen. zaaknummer: Eastpoint Het college gaat niet akkoord met het verzoek tot het ontwikkelen van de locatie Eastpoint conform de ingediende ontwikkelingsschets van 15 juni 2015 en informeert ontwikkelaars hier schriftelijk over. zaaknummer: Vaststellen Integraal Huisvestingsplan Onderwijs IJsselstein Het college stelt de raad voor: 1. In te stemmen met het Integraal Huisvestingsplan Onderwijs IJsselstein ; 2. In te stemmen met het uitvoeringsprogramma IHP ; 3. In te stemmen met de vorming van een reserve ter egalisatie van de financiële gevolgen van dit IHP in de eerste jaren; 4. Een structureel budget beschikbaar te stellen voor het uitvoeringsprogramma IHP Een voorbereidingskrediet beschikbaar te stellen voor de MFA Touwlaan; 6. De financiële gevolgen van dit IHP via de voorjaarsrapportage 2016 in de begroting te verwerken. zaaknummer: Taakuitvoeringsovereenkomst TUO 2016 Veiligheidsregio Utrecht Het college stemt in de Taakuitvoeringsovereenkomst TUO 2016 Veiligheidsregio Utrecht zaaknummer: Raadsinformatie openbare bibliotheek IJsselstein Het college informeert de raad schriftelijk over de ontwikkelingen openbare bibliotheek IJsselstein Pagina 3 van 5

4 zaaknummer: Hondenuitlaatbeleid december 2015 Het college informeert de gemeenteraad met een raadsinformatiebrief, inclusief hondenuitlaatbeleid, over het nieuwe hondenuitlaatbeleid. Op basis van de raadsinformatiebrief, inclusief hondenuitlaatbeleid, maakt het college met de raad keuzes voor het uitvoeringsbeleid, inclusief de bekostiging. zaaknummer: Welstandszorg Het college besluit: - tot het handhaven van de huidige afspraken met de gemeenschappelijke regeling Welstand- en Monumentenzorg Midden Nederland (GR WMMN) - niet uit de gemeenschappelijke regeling te treden voordat deze begin 2017 geliquideerd wordt. zaaknummer: Beantwoording schriftelijke art. 41-vragen LDIJ over het gebruik van VNG-modellen voor kostenonderbouwing lokale heffingen. Het college stemt in met beantwoording van de schriftelijke vragen ex art. 41 Reglement van orde over het gebruik van VNG-modellen voor de kostenonderbouwing van lokale heffingen, gesteld door raadslid de heer Koehorst op 24 november jl. namens de LDIJ-fractie. zaaknummer: Derde kwartaalrapportage sociaal domein 2015 Q3 Het college neemt kennis van de derde kwartaalrapportage Sociaal Domein IJsselstein 2015 en informeert de gemeenteraad hier schriftelijk over. Pagina 4 van 5

5 II OPENBARE COMMUNICATIE. Overzicht representatieve activiteiten college Datum Tijdstip Activiteit Locatie Wie Première "midden in de winternacht" Kwibus Burgemeester Van Installatie burgemeester Van Hartskamp-de Jong + diner Montfoort Kasteel Montfoort College B&W (m.u.v. wethouder Van den Berg) Informatiebijeenkomst parkeerdruk Nnb Wethouder Veldhuijsen woonwijk IJsselveld Oost Jubileum Stichting Roemeense Kinderhulp Fulcotheater Burgemeester Van Opening nationale Voorleesdagen Bibliotheek Burgemeester Van IJsselstein, 15 december Vetgedrukt is nieuw toegevoegd/gewijzigd Pagina 5 van 5

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN Datum: dinsdag 25 oktober 2016 aanvang 10.00 uur. Aanwezig: Mr. P.J.M. van Domburg, burgemeester Mevr. M.J.T.G. van Beukering-Huijbregts,

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN op dinsdag 03 maart 2015 aanvang 10:00 uur.

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN op dinsdag 03 maart 2015 aanvang 10:00 uur. OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN op dinsdag 03 maart 2015 aanvang 10:00 uur. Aanwezig: Mevr. Mr. M.N. Kallen-Morren, burgemeester Mevr. M.J.T.G.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN op dinsdag 18 november 2014 aanvang 10:00 uur.

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN op dinsdag 18 november 2014 aanvang 10:00 uur. OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN op dinsdag 18 november 2014 aanvang 10:00 uur. Aanwezig: Drs. P.C. van den Brink, burgemeester Mevr. M.J.T.G.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN Datum: dinsdag 20 september 2016 aanvang 10.00 uur. Aanwezig: Mr. P.J.M. van Domburg, burgemeester Mevr. M.J.T.G. van

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN op dinsdag 17 november 2015 aanvang uur.

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN op dinsdag 17 november 2015 aanvang uur. OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN op dinsdag 17 november 2015 aanvang 10.00 uur. Aanwezig: Mr. P.J.M. van Domburg, burgemeester Mevr. M.J.T.G.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN op dinsdag 10 juni 2014 aanvang uur.

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN op dinsdag 10 juni 2014 aanvang uur. OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN op dinsdag 10 juni 2014 aanvang 10.00 uur. Aanwezig: Drs. P.C. van den Brink, burgemeester Mevr. M.J.T.G.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN Datum: dinsdag 5 juni 2018, aanvang 10:00 uur. Aanwezig: Mr. P.J.M. van Domburg, burgemeester drs. A. M. de Regt mr.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN Datum: dinsdag 6 maart 2018, aanvang 10:00 uur. Aanwezig: Mr. P.J.M. van Domburg, burgemeester drs. A. M. de Regt mr.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN Datum: dinsdag 30 oktober 2018, aanvang 10:00 uur. Aanwezig: de heer mr. P.J.M. van Domburg, burgemeester mevrouw A.M.P.M.

Nadere informatie

Raadsvoorstel agendapunt

Raadsvoorstel agendapunt Raadsvoorstel agendapunt Aan de raad van de gemeente IJsselstein Zaaknummer : 376480 Datum : 8 november 2016 Programma : Onderwijs, sport en cultuur Blad : 1 van 5 Cluster : Samenleving Portefeuillehouder:

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN B&W-IJSSELSTEIN van dinsdag,11 december 2018 Pagina 1 van 5

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN B&W-IJSSELSTEIN van dinsdag,11 december 2018 Pagina 1 van 5 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN Datum: dinsdag 11 december 2018, aanvang 10:00 uur. Aanwezig: de heer mr. P.J.M. van Domburg, burgemeester mevrouw A.M.P.M.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS op 27 november 2007, aanvang 9.30 uur.

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS op 27 november 2007, aanvang 9.30 uur. OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS op 27 november 2007, aanvang 9.30 uur. Aanwezig: Drs. P.C. van den Brink, burgemeester Mw. M.C. Overkamp-van den Berg, wethouder

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN Datum: dinsdag 25 september 2018, aanvang 10:00 uur. Aanwezig: de heer Mr. P.J.M. van Domburg, burgemeester mevrouw A.M.P.M.

Nadere informatie

Onderwerp Aanwijzing (plaatsvervangend) vertegenwoordigers in gemeenschappelijke regelingen.

Onderwerp Aanwijzing (plaatsvervangend) vertegenwoordigers in gemeenschappelijke regelingen. Raadsvoorstel W C f(«c G II l C IJsselstein agendapunt Aan de raad van de gemeente IJsselstein Zaaknummer : 432167 Programma : Bestuur en organisatie Cluster : Bestuur Portefeuillehouder: mr. P.J.M. van

Nadere informatie

003 Het realiseren van een volkstuin aan de Middenweg 2 DickL1 Voorstel/Besluit:

003 Het realiseren van een volkstuin aan de Middenweg 2 DickL1 Voorstel/Besluit: Besluitenlijst: B&W-vergadering Datum: 09/01/2018 Aanwezig: Burgemeester Loco-gemeentesecretaris Afwezig: Secretaris A.B. Blase G.E. Oude Kotte V.C.M. Stam-de Nijs L.H.M. Dickhoff H.J. Leemhuis A.S. Meijer

Nadere informatie

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. Besluitenlijst B&W d.d. 2 februari d.d. 2 februari 2016

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. Besluitenlijst B&W d.d. 2 februari d.d. 2 februari 2016 Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 16 februari 2016 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer Drs. P.J.M. Vogels (wethouder) Mevrouw D.J.E.

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 20 JANUARI 2015 VANAF 09:00 UUR

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 20 JANUARI 2015 VANAF 09:00 UUR No. 04 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER R. VAN HEMERT, WETHOUDER R.A.J. VAN DER MEIJ, WETHOUDER

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL NR: mei Onderwerp: Huisvestingsprogramma Onderwijshuisvesting Aan de raad,

RAADSVOORSTEL NR: mei Onderwerp: Huisvestingsprogramma Onderwijshuisvesting Aan de raad, RAADSVOORSTEL NR: 19-61 Raadsvergadering Zaaknummer 9 mei 2019 653322 Onderwerp: Huisvestingsprogramma Onderwijshuisvesting 2019 Aan de raad, Onderwerp Huisvestingsprogramma Onderwijshuisvesting 2019 Gevraagde

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 09 12 2014 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H. van der Eng, Wethouder C.J.M.W. Wassenaar, Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

Onderwijs, sport en cultuur Samenleving mw. M.J.T.G. van Beukering-Huijbregts M.J. van Zon

Onderwijs, sport en cultuur Samenleving mw. M.J.T.G. van Beukering-Huijbregts M.J. van Zon Raadsvoorstel Gemeente IJsselstein agendapunt Aan de raad van de gemeente IJsselstein Zaaknummer Programma Commissie Portefeuillehouder: Informatie bij E-mail/tel.nr. Evaluatiedatum 448405 Onderwijs, sport

Nadere informatie

Ambtenaar Ans de Nooijer (675481) Onderwerp Vaststelling besluitenlijst B. en W-vergadering d.d. 21 maart 2017 Conform vastgesteld

Ambtenaar Ans de Nooijer (675481) Onderwerp Vaststelling besluitenlijst B. en W-vergadering d.d. 21 maart 2017 Conform vastgesteld Gemeente Middelburg Datum: 28 maart 2017 enlijst vergadering College van Burgemeester en wethouders Aanvang: 10.00 uur, kamer burgemeester ======================================================== Aanwezig:

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 11 oktober 2016.

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 11 oktober 2016. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 11 oktober 2016. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Hans Horlings (wethouder) Govert van Oord (wethouder) Annemiek de

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 27 september 2016 Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA) Dhr. G. Boonzaaijer

Nadere informatie

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD Datum: 6 december 2016 Aanwezig: burgemeester Adema (voorzitter), wethouders Fackeldey, Sparreboom, Rentenaar, Van den Heuvel en Van Wageningen alsmede

Nadere informatie

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. vaststellen. - instemmen met de reactie. Conform advies besloten.

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. vaststellen. - instemmen met de reactie. Conform advies besloten. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 24 november 2015 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester) De heer Mr. A.J.M. Walraven (wethouder) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer J.M.M.

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 19 september 2017 Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA) Dhr. G. Boonzaaijer

Nadere informatie

* IJsselstein. Besluitenijst

* IJsselstein. Besluitenijst Besluitenijst ^ Gemeente * IJsselstein Besluitenlijst van de openbare vergadering van de raad van de gemeente IJsselstein, gehouden op donderdag 24 september 2015, om 20.00 uur in de raadzaal van het stadhuis

Nadere informatie

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. De Besluitenlijst B&W BW2014/654. d.d. 2 december 2014

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. De Besluitenlijst B&W BW2014/654. d.d. 2 december 2014 Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 9 december 2014 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven (burgemeester) De heer A.J.M. Walraven (wethouder) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer J.M.M. van

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 29 januari 2019 Aanwezig : Dhr. G. Boonzaaijer Dhr J. Lange Dhr. R. Jorg tot 14.00 uur Dhr. J.E. Waaldijk Mevr. J.C. Broekhuis Loco burgemeester Loco

Nadere informatie

De heer J.J. Pel De heer J. Huizinga D66 (m.u.v. ag.pt 12) De heer C.G.J. Steverink Mevr. P.M.H. Adema

De heer J.J. Pel De heer J. Huizinga D66 (m.u.v. ag.pt 12) De heer C.G.J. Steverink Mevr. P.M.H. Adema Besluitenlijst Besluitenlijst van de openbare vergadering van de raad van de gemeente IJsselstein, gehouden op woensdag 6 juli om 19.00 uur in de raadzaal van het stadhuis Plaats: Tijd: Voorzitter: Raadsgriffier:

Nadere informatie

Raadsvoorstel agendapunt

Raadsvoorstel agendapunt Raadsvoorstel agendapunt Aan de raad van de gemeente IJsselstein Zaaknummer : 342204 Datum : 23 augustus 2016 Programma : Bedrijfsvoering Blad : 1 van 5 Cluster : Bestuur Portefeuillehouder: dhr. H.C.V.

Nadere informatie

Wmo, Jeugd en W&l Samenleving mw. M.J.T.G. van Beurkering-Huijbregts M.J. van Zon

Wmo, Jeugd en W&l Samenleving mw. M.J.T.G. van Beurkering-Huijbregts M.J. van Zon Raadsvoorstel Aan de raad van de gemeente IJsselstein M W s xt c C (I t c IJssel stein agendapunt Zaaknummer Programma Cluster Portefeuillehouder: Informatie bij : E-mail/tel.nr. : Evaluatiedatum 407730

Nadere informatie

Besluitenlijst openbare vergadering cluster Samenleving d.d. woensdag 22 maart 2017

Besluitenlijst openbare vergadering cluster Samenleving d.d. woensdag 22 maart 2017 Besluitenlijst Besluitenlijst openbare vergadering cluster Samenleving d.d. woensdag 22 maart 2017 Plaats: Tijd: Voorzitter: Raadsgriffier: Aanwezig: raadzaal, Stadhuis 20:00 uur tot 21:30 uur de heer

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering cluster Samenleving d.d. 9 september 2015 raadzaal, Stadhuis :03 uur

Besluitenlijst vergadering cluster Samenleving d.d. 9 september 2015 raadzaal, Stadhuis :03 uur Besluitenlijst vergadering cluster Samenleving d.d. 9 september 2015 Plaats: raadzaal, Stadhuis Tijd: 20.00-23:03 uur Voorzitter: Griffier : Aanwezig: Tevens aanwezig: de heer J. Pel mevrouw H. Koullali

Nadere informatie

Raadsvoorstel agendapunt

Raadsvoorstel agendapunt Raadsvoorstel agendapunt Aan de raad van de gemeente IJsselstein Zaaknummer : 83380 Datum : 23 september 2014 Programma : Jeugd, Welzijn en Werk en Inkomen Blad : 1 van 5 Cluster : Samenleving Portefeuillehouder:

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 17 MEI 2016

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 17 MEI 2016 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 17 MEI 2016 Samenstelling: Zijn aanwezig: Mevrouw Carry Abbenhues, Burgemeester Mevrouw Annelies de Jonge, Wethouder; mevrouw Patricia Withagen,

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST Vergadering van Burgemeester en Wethouders van Gemeente Enschede van 27 maart 2018

OPENBARE BESLUITENLIJST Vergadering van Burgemeester en Wethouders van Gemeente Enschede van 27 maart 2018 OPENBARE BESLUITENLIJST Vergadering van Burgemeester en Wethouders van Gemeente Enschede van 27 maart 2018 Aanwezig: Afwezig: G.O. van Veldhuizen, burgemeester K. Nickolson (H), gemeentesecretaris E.A.

Nadere informatie

1. Argumenten De Kadernota 2018 formuleert, naast de financiële en bedrijfsvoering uitgangspunten, ook een meerjarige toekomstvisie.

1. Argumenten De Kadernota 2018 formuleert, naast de financiële en bedrijfsvoering uitgangspunten, ook een meerjarige toekomstvisie. Raadsvoorstel Gemeente IJsselstein agendapunt Aan de raad van de gemeente IJsselstein Zaaknummer : 405982 Programma : Inkomen, jeugd en wmo Cluster : Samenleving Portefeuillehouder: mw. M.J.T.G. van Beurkering-Huijbregts

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 8 MEI 2018

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 8 MEI 2018 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 8 MEI 2018 Aanwezig: Afwezig: Wnd. burgemeester Van Vliet-Kuiper, de wethouders Luyckx en Struijlaart, secretaris Schadé en locosecretaris

Nadere informatie

N.B. Raadsvoorstel en raadsbesluit aangepast naar aanleiding van memo Actuele kosten 7e lokaal Barbaraschool en het Open Huis d.d.

N.B. Raadsvoorstel en raadsbesluit aangepast naar aanleiding van memo Actuele kosten 7e lokaal Barbaraschool en het Open Huis d.d. RAADSVOORSTEL NR: 19-61 Raadsvergadering Zaaknummer 9 mei 2019 653322 Onderwerp: Huisvestingsprogramma Onderwijshuisvesting 2019 Aan de raad, Onderwerp Huisvestingsprogramma Onderwijshuisvesting 2019 Gevraagde

Nadere informatie

5. Sm Kwartaalrapportage 3e kwartaal 2017 en vooruitblik 4e kwartaal 2017 gemeentelijke liquiditeiten

5. Sm Kwartaalrapportage 3e kwartaal 2017 en vooruitblik 4e kwartaal 2017 gemeentelijke liquiditeiten 1. Bm Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 31 oktober 2017 V De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen V Ter bespreking lijst van uitnodigingen B De lijst doorgenomen en geactualiseerd.

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 7 november 2017 Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (OPEN) Dhr. G. Boonzaaijer (SGP) Burgemeester

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W vergadering

Besluitenlijst B&W vergadering Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven (burgemeester) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer P.J.M. Vogels (wethouder) De heer R.G.M. Thomassen

Nadere informatie

1. Opening en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

1. Opening en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen De heer T.H.D. de Weger Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

2. BESLUITENLIJST VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN 18 APRIL 2017

2. BESLUITENLIJST VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN 18 APRIL 2017 830 V E R SL AG van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg van 9 mei 2017, 9.00 uur in het Gemeentehuis (kamer D1.03) te Leidschendam Aanwezig: de heer

Nadere informatie

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 17 april Secretaris Uitnodigingen:

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 17 april Secretaris Uitnodigingen: Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders. Dinsdag 24 april 2018 om 9.30 uur in de kamer van de burgemeester, gemeentehuis te Neerijnen Aanwezig: Nr. Burgerparticipatie Burgemeester

Nadere informatie

Openbaar. Notulen nummer van de vergadering van burgemeester en wethouders

Openbaar. Notulen nummer van de vergadering van burgemeester en wethouders 16-02-2016 nummer 1063647 Openbaar Notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: de burgemeester de secretaris de notulist Afwezig: drs. J. van Belzen H.L.A. van Noort BHS drs. I.C.

Nadere informatie

1. OPB / NOPB Onderwerp B&W-besluitenlijst d.d. 4 juli 2017 OPB

1. OPB / NOPB Onderwerp B&W-besluitenlijst d.d. 4 juli 2017 OPB enlijst B&W-vergadering d.d. 11 juli 2017 Aanwezig: Afwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder Ir. J.H.M. van Dijk Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder P.J. Van Liempd Locosecretaris

Nadere informatie

Van 9 december 2014 openbaar

Van 9 december 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 2 december 2014. Advies Akkoord. BW-007610 2 Onderwerp Internationale samenwerking Weert-Hangzhou (China) CS Advies 1. Instemmen met het document Internationale

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 20/12/2016 week 51. 1. Domein Ruimte Beslissing op bezwaar tijdelijk hekwerk 16.00880 1. Het bezwaarschrift tegen

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Door burgemeester en wethouders genomen besluiten in week 12 juli t/m 8 augustus 2017

Openbare besluitenlijst Door burgemeester en wethouders genomen besluiten in week 12 juli t/m 8 augustus 2017 Openbare besluitenlijst Door burgemeester en wethouders genomen besluiten in week 12 juli t/m 8 augustus 2017 Datum aanmaak: 9 augustus 2017 Directie 2017019086 Vaststellen besluitenlijsten en besluitenlijsten

Nadere informatie

BESLUITENLIJST Vergadering college van B&W

BESLUITENLIJST Vergadering college van B&W BESLUITENLIJST Vergadering college van B&W Opsteller: Els Jonker 2018/ Mailadres: els.jonker@midden-groningen.nl Aanwezig: A. Hoogendoorn, burgemeester, voorzitter A.F. Woortman, wethouder P. Verschuren,

Nadere informatie

Nummer Onderwerp Advies Beslissing Pfh Openbaar 1 IN Notulen B&W-vergadering Notulen vaststellen. Conform AvA Ja

Nummer Onderwerp Advies Beslissing Pfh Openbaar 1 IN Notulen B&W-vergadering Notulen vaststellen. Conform AvA Ja Notulen openbare besluitenlijst college Reg.Nr.: IN16-05126 Aanwezigen: Dhr. A.G.T. van Aert, burgemeester Mevr. C.M.M. Noordman, secretaris Mevr. P.J.E. van de Loo, wethouder Dhr. M.J. van Schuppen, wethouder

Nadere informatie

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 4 december 2018 om 9.00 uur. afwezig: Wethouder Melissen

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 4 december 2018 om 9.00 uur. afwezig: Wethouder Melissen Gemeente Tiel Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 4 december 2018 om 9.00 uur afwezig: Wethouder Melissen Onderwerpen voorzien van een ster krijgen uitstel van

Nadere informatie

Verslag vergadering college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg

Verslag vergadering college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg Verslag vergadering college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg Datum: 10 oktober 2017, 9.30 uur in het Gemeentehuis (kamer D1.03) te Leidschendam 1. Opening Agendapunten 6C en 9C

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 24 november 2015

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 24 november 2015 enlijst B&W-vergadering d.d. 24 november 2015 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder A.C.P. Balk Wethouder Ir. J.H.M. van Dijk Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder P.J. Van

Nadere informatie

College van burgemeester en wethouders

College van burgemeester en wethouders College van burgemeester en wethouders Openbare besluitenlijst Zitting van 5 september 2017 Samenstelling Aanwezig: de heer Jan Lonink, burgemeester; de heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van 16 juli 2013 Aanwezig Afwezig Aanvang : J.J. Luteijn, voorzitter H.J. Flieringa, wethouder A.J. Herweijer, wethouder P.R. Riedijk, wethouder

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 50.O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 50.O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 50.O (13-12-2016) 1 BCO Uitnodigingenlijst Doorgenomen en afspraken gemaakt. Team SOC werkt verder af. 2 DV Verslag BenW week

Nadere informatie

Notulen openbare besluitenlijst college

Notulen openbare besluitenlijst college Notulen openbare besluitenlijst college Reg.Nr.: IN17-00616 Datum collegevergadering: 07-02-2017 Aanwezigen: Dhr. A.G.T. van Aert, burgemeester Mevr. C.M.M. Noordman, secretaris Mevr. P.J.E. van de Loo,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (32) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 26 september 2017

BESLUITENLIJST (32) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 26 september 2017 BESLUITENLIJST (32) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 26 september 2017 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : J.P. Rehwinkel Wethouder : C.A.H. Zondag Wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 16 OKTOBER 2018

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 16 OKTOBER 2018 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 16 OKTOBER 2018 Aanwezig: Afwezig: Wnd. burgemeester Van Vliet-, de wethouders Luyckx, Struijlaart en Heutink-Wenderich, secretaris

Nadere informatie

Onderwerp Zienswijze ontwerpbegroting 2018 en voorlopige jaarrekening 2016 PAUW Bedrijven

Onderwerp Zienswijze ontwerpbegroting 2018 en voorlopige jaarrekening 2016 PAUW Bedrijven Raadsvoorstel Gemeente IJsselstein agendapunt 15 Aan de raad van de gemeente IJsselstein Zaaknummer : 447274 Datum: Programma : Wmo, Jeugd, W&l Blad : Commissie : Samenleving Portefeuillehouder: mw. M.J.T.G.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. 9 december 2014

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. 9 december 2014 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 9 december 2014 Aanwezig: burgemeester (voorzitter) Marie-Louise van Schaijk, gemeentesecretaris Jan van Loon, wethouder René Peters, wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11/12/2018 AANWEZIG: AFWEZIG:

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11/12/2018 AANWEZIG: AFWEZIG: Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11/12/2018 AANWEZIG: mr. P. de Baat MPM T.M.J.M. Evers G.J.M. Mijnen, voorzitter, gemeentesecretaris

Nadere informatie

Vergadering van 21 juli 2015. 1. Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 21 juli 2015

Vergadering van 21 juli 2015. 1. Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 21 juli 2015 enlijst B&W-vergadering d.d. 21 juli 2015 Aanwezig: Afwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder Ir. J.H.M. van Dijk Wethouder P.J. Van Liempd Secretaris drs. J.W.F. Compagne Wethouder A.C.P.

Nadere informatie

Collegebesluit. Gemeente Amersfoort

Collegebesluit. Gemeente Amersfoort Gemeente Amersfoort Collegebesluit Org. onderdeel: Opsteller: G.A.J. van Gulik User-id: DIE2 Tel: 4960 Onderw erp: OPRICHTEN VAN EN DEELNEMING IN GEBRUIKERSCOÖPERATIE EEMHUIS Toelichting: Bij de multifunctionele

Nadere informatie

Raadsvoorstel agendapunt

Raadsvoorstel agendapunt Raadsvoorstel agendapunt Aan de raad van de gemeente IJsselstein Zaaknummer : 193184 Datum : 17 november 2015 Programma : Woon en leefomgeving Blad : 1 van 5 Cluster : Ruimte Portefeuillehouder: dhr. H.C.V.

Nadere informatie

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 14 mei 2019 om 9.00 uur

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 14 mei 2019 om 9.00 uur Gemeente Tiel Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 14 mei 2019 om 9.00 uur Onderwerpen voorzien van een ster krijgen uitstel van publicatie met 1 week. nr. voorstel

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 13 MAART 2018

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 13 MAART 2018 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 13 MAART 2018 Aanwezig: Burgemeester: M. Pijl; wethouders: D. te, G. en P. ; secretaris: A.J.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 APRIL 2015

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 APRIL 2015 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 APRIL 2015 Samenstelling: Zijn afwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van Hulle, wethouder;

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 18 augustus 2015

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 18 augustus 2015 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 18 augustus 2015 Aanwezig: Afwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Mw. mr. C.A. Peters, secretaris Mw. drs. E. Hollenberg-Logchies, wet

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 06/12/2016 week 49. 1. projectbureau Waterfront Nota van Uitgangspunten fase 3 Waterfront 16.00803 De Nota van

Nadere informatie

1. Openingen en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

1. Openingen en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris mevrouw A. van Hussel

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 27 november 2018

OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 27 november 2018 OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 27 november 2018 Aanwezig: R.C. König, burgemeester M.A. Kossen, gemeentesecretaris L. Grijsen, J.J. Kolkman, F. Rorink,

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 07/11/2017

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 07/11/2017 Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 07/11/2017 AANWEZIG: mr. P. de Baat MPM T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. Loeff- mr. W.J.A. Gerritsen,

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op 4 november 2014 om 09.00 uur. Aanwezig: Drs.

Nadere informatie

1. VVH Benoemen onbezoldigd buitengewoon opsporingsambtenaar

1. VVH Benoemen onbezoldigd buitengewoon opsporingsambtenaar 1. VVH Benoemen onbezoldigd buitengewoon opsporingsambtenaar Conform het collegevoorstel van 26 maart 2013 is een samenwerkingsovereenkomst BOA's aangegaan met de gemeenten Oisterwijk en Hilvarenbeek,

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

wethouder H.C.V.Veldhuijsen Blok 1 Opening De voorzitter heet het nieuwe clusterlid van de PvdA-fractie welkom, te weten de heer D.Kilic.

wethouder H.C.V.Veldhuijsen Blok 1 Opening De voorzitter heet het nieuwe clusterlid van de PvdA-fractie welkom, te weten de heer D.Kilic. Besluitenlijst vergadering cluster Ruimte d.d. 19 mei 2015 Plaats: Tijd: Aanwezig Voorzitter: griffier: raadzaal, Stadhuis 20.00u-21.41u mevr. A.van der Lugt de heer J.A.M.Kleene de heer P.Bekker (D66)

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Opmeer d.d week 31 VASTGESTELD

Besluitenlijst van de vergadering van het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Opmeer d.d week 31 VASTGESTELD Aanwezig: G.J.A.M. Nijpels (voorzitter), E. Deutekom-Muntjewerff, Secretaris: M.A.S. Winder Afwezig: H. Stoker, R.A.H.P. Heijtink Volgnr: 001 Poststuk: 16.0008915 PZI Omschrijving: Besluitenlijst B&W Opmeer

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 06/12/2016

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 06/12/2016 Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 06/12/2016 AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. Loeff-Hageman mr. W.A.R.

Nadere informatie

*88* B&W besluitenlijst. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018

*88* B&W besluitenlijst. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018 *88* Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester) De heer Mr. A.J.M. Walraven (wethouder); De heer Mr. S.B.J. Backus (wethouder); De heer

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 22 MEI 2018

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 22 MEI 2018 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 22 MEI 2018 Aanwezig: Burgemeester: M. Pijl; wethouders: D. te, G. Besseling en J. ; secretaris:

Nadere informatie

Besluitenlijst. raadzaal, Stadhuis 20:00 tot 11 november 1.21 uur. Aanwezig:

Besluitenlijst. raadzaal, Stadhuis 20:00 tot 11 november 1.21 uur. Aanwezig: Besluitenlijst Besluitenlijst van de openbare raadsvergadering van de gemeente IJsselstein, gehouden op donderdag 10 november 2016 in de raadzaal van het stadhuis Plaats: Tijd: Voorzitter: Raadsgriffier:

Nadere informatie

Openbaar. Notulen. 23 mei 2017 nummer van de vergadering van burgemeester en wethouders

Openbaar. Notulen. 23 mei 2017 nummer van de vergadering van burgemeester en wethouders 23 mei 2017 nummer 1228015 Openbaar Notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: de burgemeester de secretaris de notulist drs. J. van Belzen mr. D. Vermaat L.P. van der Linden MSc

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 13 MAART 2018

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 13 MAART 2018 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 13 MAART 2018 Aanwezig: Afwezig: Wnd. burgemeester Van Vliet-Kuiper, de wethouders Luyckx en Struijlaart, secretaris Schadé Locosecretaris

Nadere informatie

H. Vlieg-Kempe, G. Smith-Bults, J. Booij-Venekamp en L.B. Leemrijse - wethouders T. Dijkstra - secretaris Afwezig:

H. Vlieg-Kempe, G. Smith-Bults, J. Booij-Venekamp en L.B. Leemrijse - wethouders T. Dijkstra - secretaris Afwezig: BESLUITENLIJST Vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 4 december 2018 Aanwezig: M.L.J. Out - burgemeester H. Vlieg-Kempe, G. Smith-Bults, J. Booij-Venekamp en L.B. Leemrijse - wethouders T. Dijkstra

Nadere informatie

2. L.S. Leijendekkers ADV 5321 Notitie Gezond en vitaal in Bodegraven-Reeuwijk speerpunten gezondheidsbeleid

2. L.S. Leijendekkers ADV 5321 Notitie Gezond en vitaal in Bodegraven-Reeuwijk speerpunten gezondheidsbeleid Besluitenlijst Vergadering College b en w Registratienummer Week 38 20 september 2016 Datum 20 september 2016 Aanvang Aanwezig Afwezig 09:30 uur C. van der Kamp burgemeester M. Kromwijk wethouder afwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst. College b en w

Besluitenlijst. College b en w Besluitenlijst Vergadering College b en w Registratienummer Week 47 20 november 2018 Datum 20 november 2018 Aanvang Aanwezig Afwezig 09:30 uur C. van der Kamp burgemeester D.J. Knol wethouder J.L. van

Nadere informatie

datum overleg dinsdag 28 mei 2013 aanwezig voorzitter: secretaris: wethouders:

datum overleg dinsdag 28 mei 2013 aanwezig voorzitter: secretaris: wethouders: VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS datum overleg dinsdag aanwezig voorzitter: secretaris: : de heer T.J. Romeyn mevrouw C.C.H. van de Meent mevrouw D.H. Schmalschläger de heer H.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 OKTOBER 2016

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 OKTOBER 2016 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 OKTOBER 2016 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van Hulle,

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST Voor de vergadering van het COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS

OPENBARE BESLUITENLIJST Voor de vergadering van het COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OPENBARE BESLUITENLIJST Voor de vergadering van het COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Datum vergadering: 19 december 2017 Aanwezig: de heer Dirk Heijkoop, burgemeester; mevrouw Trudy Baggerman, wethouder;

Nadere informatie

B&W BESLUITENLIJST PERS

B&W BESLUITENLIJST PERS B&W BESLUITENLIJST PERS Vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 7 november 2017 No. 2017-41 Aanwezig: burgemeester H. van Kooten wethouders G.P. van den Anker, mevr. J.H.A. Sørensen, J.H.L.M.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 1 MAART 2016

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 1 MAART 2016 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 1 MAART 2016 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van Hulle, wethouder;

Nadere informatie

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 21 november 2017

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 21 november 2017 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders. Dinsdag 28 november 2017 om 9.30 uur in de kamer van de burgemeester, gemeentehuis te Neerijnen Aanwezig: Nr. Burgerparticipatie 0 = Algemeen/BMO

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Vergadering van burgemeester en wethouders. Aanwezig: Afwezig: op 31 mei 2016 om uur

BESLUITENLIJST. Vergadering van burgemeester en wethouders. Aanwezig: Afwezig: op 31 mei 2016 om uur 00585654 BESLUITENLIJST Vergadering van burgemeester en wethouders op 31 mei 2016 om 09.00 uur Aanwezig: burgemeester ing. ) ) ) wethouders ) ) mr. G.J.C. Kusters secretaris Afwezig: -- A1 Besluitenlijst

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOMB231. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 20 september 2011.

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOMB231. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 20 september 2011. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van. Collegevoorstel Zaaknummer: ORGOMB231 Feitelijke informatie Vaststellen van de besluitenlijst van. Voorgenomen besluit Wij stellen u voor bijgaand besluit

Nadere informatie