Beknopte instructies Cafitesse 110

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beknopte instructies Cafitesse 110"

Transcriptie

1 Beknopte instructies Cafitesse

2 Beschrijving van de onderdelen van de Cafitesse Deksel van de koelruimte Plaat en reclamefoto Kaarthouder Aanduiding voor te lage temperatuur Keuzepaneel Leegaanduiding STOP-knop Teller (optie) Sleutelschakelaar (optie) Kraan voor uitgifte heet water Koppenplateau Lekrooster Hoofdschakelaar

3 Toelichting op de LED s gele LED (1) aanduiding van een te lage temperatuur rode LED (2) leegaanduiding OFF ON STOP Mogelijke storingen Indien het apparaat niet correct functioneert, dient u, voordat u contact opneemt met de klantenservice, de volgende punten te controleren: FOUTMELDING OORZAAK STORING REMEDIE Gele LED (1) knippert. (hoge knippersnelheid) (onvoldoende koeling) - Het apparaat staat te dicht bij de wand. - De ventilatieopeningen van de Cafitesse zijn afgedekt of vuil. - De omgevingstemperatuur is te hoog. - Plaats het apparaat 5cm van de wand. - Zorg dat de ventilatieopeningen vrij en schoon zijn. - Zorg voor voldoende koeling van de opstelruimte. Gele LED (1) knippert. (lage knippersnelheid) Gele LED (1) brandt permanent. Geen uitgifte. Rode LED (2) brandt. Geen uitgifte. Rode LED (2) knippert. - De temperatuur van het water in de boiler is te laag en de temperatuur van de koelruimte niet correct. - De temperatuur van het water in de boiler is te laag. - Het reservoir bevat geen concentraat. - Technisch defect. - Wacht tot het apparaat is opgewarmd en zorg voor voldoende koeling van de opstelruimte. - Wacht tot het apparaat is opgewarmd en de gele LED uitgaat. - Vervang het reservoir. - Neem contact op met de klantenservice. De Cafitesse functioneert niet. Onjuiste hoeveelheid water/koffie Alleen uitgifte van water - De Cafitesse is niet ingeschakeld. - De sleutelschakelaar staat niet op ON. - De stroomtoevoer is onderbroken. - De hoofdzekering is defect. - De stopkraan is dicht. - Het reservoir met concentraat is niet correct geplaatst. - De doseerbuis is niet correct in de verpakkingsgleuf aangebracht. - Schakel de Cafitesse in. - Zet de sleutelschakelaar op ON. - Controleer de stroomtoevoer. - Vervang de hoofdzekering. - Draai de stopkraan open. - Plaats het reservoir op de juiste wijze of vervang het. - Breng de doseerbuis op de juiste wijze aan.

4 Dagelijkse reiniging van de Cafitesse 110 (Nooit reinigen zolang de uitgifte niet is voltooid.) Het reinigen van de onderdelen 1 Schakel de Cafitesse uit met de hoofdschakelaar (fig.3). Verwijder het lekrooster (fig. 1) en de lekbak (fig. 2). Laat deze onderdelen weken (15 min.) in warm water met een reinigingsmiddel*). Spoel ze vervolgens af en droog ze. Plaats de lekbak en het lekrooster terug in de machine. Schakel de Cafitesse weer in d.m.v. de hoofdschakelaar. 2 3 *) Uitsluitend reinigingsmiddel,toegelaten voor de voedingsmiddelen-industrie en aanbevolen door uw Cafitesse-leverancier. Volg de veiligheidsinstructies en de gebruiksaanwijzing op de verpakking van het reinigingsmiddel.

5 OFF ON STOP x STOP OFF ON STOP Wekelijkse reiniging van de Cafitesse 110 (Nooit reinigen zolang de uitgifte niet is voltooid.) Het reinigen van de onderdelen Schakel de Cafitesse uit met de hoofdschakelaar. Verwijder het koppenplateau (fig.1). Verwijder de goot door deze met duim en wijsvinder in te drukken (fig.2). Verwijder het lekrooster,de lekbak en de afschermkap (fig.3). 1 Laat deze onderdelen weken (15 min.)in warm water met een reinigingsmiddel*),spoel ze vervolgens af en droog ze. Verwijder het pak met concentraat (fig.4). Reinig de koelruimte met een vochtige doek en de bijgeleverde borstel. 2 Geen water en reinigingsmiddel in de koelruimte gieten. Droog de koelruimte af. Plaats het pak met concentraat terug in de machine. 3 Plaats de afschermkap (fig.6),de lekbak,het lekrooster,de goot en het koppenplateau correct terug in de machine. Schakel de Cafitesse weer in d.m.v.de hoofdschakelaar *) Uitsluitend reinigingsmiddel,toegelaten voor de voedingsmiddelen-industrie en aanbevolen door uw Cafitesse-leverancier. Volg de veiligheidsinstructies en de gebruiksaanwijzing op de verpakking van het reinigingsmiddel.

6 HACCP-richtlijnen voor de Cafitesse Koffie Koffie -18 C +6 C DATE OPENED Richtlijnen Onderstaande richtlijnen kunnen worden beschouwd als een minimale eis voor het gebruik van de Cafitesse. De veranwoordelijkheid hiervoor ligt bij de gebruiker zelf. HACCP-richtlijnen De opslag van Cafitesse-producten Bewaar koffie en thee bij -18 C in de vrieskist (fig.1). Ontdooi koffie en thee bij +6 C in de koelkast (fig.2).(dit duurt ca.3 dagen). Maak altijd de oudste verpakkingen het eerst op. (Zie de houdbaarheidsdatum op de verpakking). De omgang met Cafitesse-producten Let bij de omgang met Cafitesse-producten op de hygiëne: - handen wassen (fig.3); - hygiënisch te werk gaan; - de omgeving schoon houden. Controleer de verpakking op beschadigingen en schud krachtig voor gebruik (10 maal)(fig.4). Let op de aanwijzingen op de verpakking. Noteer de huidige datum en de houdbaarheidsdatum op de verpakking en plaats het pak in de Cafitesse (fig.5). Proef een kopje. Gebruik het pak binnen de aangegeven tijd (zie de verpakking). Reiniging van de Cafitesse Volg de reinigingsinstructies voor de Cafitesse 110 op. Reinig de Cafitesse aan het einde van de dienst. Gebruik uitsluitend reinigingsmiddel,toegelaten voor de voedingsmiddelen-industrie en aanbevolen door uw Cafitesse-leverancier. Volg de en de gebruiksaan-wijzing op de verpakking.(fig.6). Vul de onderhoudskaart in. Archivering Archiveer compleet ingevulde onderhoudskaarten (fig.7) OFF 9 ON Cleaning Agent STO EXPIRATION DATE Archiveer de servicebonnen van service-technici. 5 Onderhoud van de Cafitesse Wanneer de LED s (1, 2) (fig.9) knipperen,zie blz.2 (Toelichting op de LED s). Instructies Bewaar deze beknopte instructies bij de Cafitesse (fig.10). Neem de procedures op in de werkschema s. Informeer nieuwe medewerkers over de HACCPrichtlijnen (fig.8). Neem voor overige vragen contact op met uw DECS-vertegenwoordiger. 10

7 ONDERHOUDSKAART CAFITESSE 110 Verklaring: deze Cafitesse is gereinigd overeenkomstig de reinigingsinstructies. Handtekening Datum Tijd Dagelijkse reiniging Wekelijkse reiniging Maandelijkse controle door de eindverantwoordelijke Datum Handtekening Opmerkingen BEWAAR DEZE KAART BIJ DE CAFITESSE 110 (en archiveer deze, wanneer hij volledig is ingevuld)

8

9 Beknopte instructies Cafitesse 120 B

10 Beschrijving van de onderdelen van de Cafitesse Deksel van de koelruimte Plaat en reclamefoto Kaarthouder Aanduiding voor te lage temperatuur Keuzepaneel Leegaanduiding STOP-knop Teller (optie) Sleutelschakelaar (optie) Kraan voor uitgifte heet water Koppenplateau Lekrooster Hoofdschakelaar

11 Toelichting op de LED s gele LED (1) aanduiding van een te lage temperatuur rode LED (2) leegaanduiding Mogelijke storingen Indien het apparaat niet correct functioneert, dient u, voordat u contact opneemt met de klantenservice, de volgende punten te controleren: FOUTMELDING OORZAAK STORING REMEDIE Gele LED (1) knippert. (hoge knippersnelheid) (onvoldoende koeling) - Het apparaat staat te dicht bij de wand. - De ventilatieopeningen van de Cafitesse zijn afgedekt of vuil. - De omgevingstemperatuur is te hoog. - Plaats het apparaat 5 cm van de wand. - Zorg dat de ventilatieopeningen vrij en schoon zijn. - Zorg voor voldoende koeling van de opstelruimte. Gele LED (1) knippert. (lage knippersnelheid) Gele LED (1) brandt permanent. Geen uitgifte. Rode LED (2) brandt. Geen uitgifte. Rode LED (2) knippert. De Cafitesse functioneert niet. Onjuiste hoeveelheid water/koffie - De temperatuur van het water in de boiler is te laag en de temperatuur van de koelruimte niet correct. - De temperatuur van het water in de boiler is te laag. - Het reservoir bevat geen concentraat. - Technisch defect. - De Cafitesse is niet ingeschakeld. - De sleutelschakelaar staat niet op ON. - De stroomtoevoer is onderbroken. - De hoofdzekering is defect. - De stopkraan is dicht. - Wacht tot het apparaat is opgewarmd en zorg voor voldoende koeling van de opstelruimte. - Wacht tot het apparaat is opgewarmd en de gele LED uitgaat. - Vervang het reservoir. - Neem contact op met de klantenservice. - Schakel de Cafitesse in. - Zet de sleutelschakelaar op ON. - Controleer de stroomtoevoer. - Vervang de hoofdzekering. - Draai de stopkraan open. Alleen uitgifte van water - Het reservoir met concentraat is niet correct geplaatst. - De doseerbuis is niet correct in de verpakkingsgleuf aangebracht. - Plaats het reservoir op de juiste wijze of vervang het. - Breng de doseerbuis op de juiste wijze aan.

12 Dagelijkse reiniging van de Cafitesse 120 (Nooit reinigen zolang de uitgifte niet is voltooid.) Het reinigen van de onderdelen 1 Schakel de Cafitesse uit met de hoofdschakelaar (fig.3). Verwijder het lekrooster (fig. 1) en de lekbak (fig. 2). Laat deze onderdelen weken (15 min.) in warm water met een reinigingsmiddel*). Spoel ze vervolgens af en droog ze. Plaats de lekbak en het lekrooster terug in de machine. Schakel de Cafitesse weer in d.m.v. de hoofdschakelaar. 2 3 *) Uitsluitend reinigingsmiddel,toegelaten voor de voedingsmiddelen-industrie en aanbevolen door uw Cafitesse-leverancier. Volg de veiligheidsinstructies en de gebruiksaanwijzing op de verpakking van het reinigingsmiddel.

13 OFF OFF ON ON STOP STOP Wekelijkse reiniging van de Cafitesse 120 (Nooit reinigen zolang de uitgifte niet is voltooid.) Het reinigen van de onderdelen Schakel de Cafitesse uit met de hoofdschakelaar. Verwijder het koppenplateau (fig. 1) Verwijder de afschermkap (fig. 4), Druk de onderste rand van de mixerhouder naar boven en zwenk de mixerunit naar voren (fig. 5). 1 Verwijder het zeefje (4, fig. 6). Verwijder de mengtrechter (1, fig. 6) door deze omhoog te trekken. Draai het mengreservoir (5, fig. 6) naar rechts en trek het dan naar voren los. 2 Trek de mixer (3, fig. 6) en de afstandsring (2, fig. 6) naar voren los. Verwijder het lekrooster. 3 Verwijder de lekbak. Laat deze onderdelen weken (15 min.) in warm water met een reinigingsmiddel*. Verwijder, tijdens het inweken, het pak met concentraat (fig. 2) en bewaar het op een schone plaats Reinig de koelruimte met een vochtige doek en de meegeleverde borstel (fig. 3). Droog de koelruimte. Geen water en reinigingsmiddel in de koelruimte gieten. Plaats het pak met concentraat terug in de machine Spoel, na 15 minuten weken in reinigingsmiddel, de onderdelen af. Droog de onderdelen vervolgens af en plaats ze correct terug in de machine. 7 Schakel de Cafitesse weer in d.m.v. de hoofdschakelaar. 8 *)Uitsluitend reinigingsmiddel,toegelaten voor de voedingsmiddelen-industrie en aanbevolen door uw Cafitesse-leverancier. Volg de veiligheidsinstructies en de gebruiksaanwijzing op de verpakking van het reinigingsmiddel.

14 HACCP-richtlijnen voor de Cafitesse Koffie Koffie -18 C +6 C DATE OPENED Richtlijnen Onderstaande richtlijnen kunnen worden beschouwd als een minimale eis voor het gebruik van de Cafitesse. De veranwoordelijkheid hiervoor ligt bij de gebruiker zelf. HACCP-richtlijnen De opslag van Cafitesse-producten Bewaar koffie en thee bij -18 C in de vrieskist (fig.1). Ontdooi koffie en thee bij +6 C in de koelkast (fig.2).(dit duurt ca.3 dagen). Maak altijd de oudste verpakkingen het eerst op. (Zie de houdbaarheidsdatum op de verpakking). De omgang met Cafitesse-producten Let bij de omgang met Cafitesse-producten op de hygiëne: - handen wassen (fig.3); - hygiënisch te werk gaan; - de omgeving schoon houden. Controleer de verpakking op beschadigingen en schud krachtig voor gebruik (10 maal)(fig.4). Let op de aanwijzingen op de verpakking. Noteer de huidige datum op de verpakking en plaats het pak in de Cafitesse (fig.5). Proef een kopje. Gebruik het pak binnen de aangegeven tijd (zie de verpakking). Reiniging van de Cafitesse Volg de reinigingsinstructies voor de Cafitesse 120 op. Reinig de Cafitesse aan het einde van de dienst. Gebruik uitsluitend reinigingsmiddel,toegelaten voor de voedingsmiddelen-industrie en aanbevolen door uw Cafitesse-leverancier. Volg de en de gebruiksaan-wijzing op de verpakking.(fig.6). Vul de onderhoudskaart in. Archivering Archiveer compleet ingevulde onderhoudskaarten (fig.7). Archiveer de servicebonnen van service-technici Cleaning Agent EXPIRATION DATE Onderhoud van de Cafitesse Wanneer de LED s (1, 2) (fig.9) knipperen,zie blz.2 (Toelichting op de LED s). Instructies Bewaar deze beknopte instructies bij de Cafitesse. Neem de procedures op in de werkschema s. Informeer nieuwe medewerkers over de HACCPrichtlijnen (fig.8). Neem voor overige vragen contact op met uw DECS-vertegenwoordiger.

15 ONDERHOUDSKAART CAFITESSE 120 Verklaring: deze Cafitesse is gereinigd overeenkomstig de reinigingsinstructies. Handtekening Datum Tijd Dagelijkse reiniging Wekelijkse reiniging Maandelijkse controle door de eindverantwoordelijke Datum Handtekening Opmerkingen BEWAAR DEZE KAART BIJ DE CAFITESSE 120 (en archiveer deze, wanneer hij volledig is ingevuld)

16

Beknopte instructies Cafitesse 400

Beknopte instructies Cafitesse 400 Beknopte instructies Cafitesse 400 stop heißes wasser 35251600 01.2003 empty low temperatur empty heet water Beschrijving van de onderdelen van de dispenser Deksel van de koelruimte Servicepaneel Glasplaat

Nadere informatie

Beknopte instructies Cafitesse 4000

Beknopte instructies Cafitesse 4000 Beknopte instructies Cafitesse 4000 75406900 1 04.04 Onderdelen van de machine Behuizingdeur Behuizing Bovenste reclamepaneel Bedieningsmodule Deurslot Bekerplateau Onderste reclamepaneel Koelkast Goot

Nadere informatie

Beknopte gebruiksaanwijzing FB 7100

Beknopte gebruiksaanwijzing FB 7100 Beknopte gebruiksaanwijzing FB 7100 04.02 1 75522500 Onderdelen van de machine Behuizingdeur Display Behuizing Deurslot Koppenstation Bedieningsmodule Koffiecontainer Brewer Hoofdschakelaar Schraper Filterplaathouder

Nadere informatie

Beknopte instructies Gallery 210 ES

Beknopte instructies Gallery 210 ES Beknopte instructies Gallery 210 ES 1 595258000 2011.10 Onderdelen van de machine Behuizingdeur Display Behuizing Deurslot Koppenstation Bedieningsmodule Koppenplateau Kannenplateau Koffiecontainer Instant-ingrediëntcontainer

Nadere informatie

Beknopte handleiding 9200

Beknopte handleiding 9200 Beknopte handleiding 9200 1 U0562EN00 Regelmatige en grondige reinigingen Open de deur. Verwijder de onderste lekschaal en de bovenste plaat, reinig de onderdelen met een spray en een doekje.. Lekbak-teller

Nadere informatie

Beknopte instructies Gallery 210 IN

Beknopte instructies Gallery 210 IN Beknopte instructies Gallery 210 IN 595258800 10.11 1 Onderdelen van de machine Behuizingdeur Display Behuizing Deurslot Koppenstation Bedieningsmodule Uitgiftemondstuk Mengtrechter Koppenplateau Kannenplateau

Nadere informatie

Beknopte instructies Gallery 210 FB

Beknopte instructies Gallery 210 FB Beknopte instructies Gallery 210 FB 1 595258500 10.11 Onderdelen van de machine Behuizingdeur Display Behuizing Deurslot Koppenstation Bedieningsmodule Koppenplateau Kannenplateau Freshbrew-ingrediëntcontainer

Nadere informatie

Beknopte gebruiksaanwijzing Gallery 410. Instant

Beknopte gebruiksaanwijzing Gallery 410. Instant Beknopte gebruiksaanwijzing Gallery 410 Instant 1 75519200 0501 Onderdelen van de machine Behuizingdeur Behuizing Bovenste reclamepaneel Bedieningsmodule Deurslot Bekerplateau Onderste reclamepaneel Uitgiftemondstuk

Nadere informatie

Beknopte instructies Gallery 210 B2C

Beknopte instructies Gallery 210 B2C Beknopte instructies Gallery 210 B2C 595257800 09.11 Onderdelen van de machine Behuizingdeur Display Behuizing Deurslot Koppenstation Bedieningsmodule Koffiecontainer Sluiter Brewer Koppenplateau Kannenplateau

Nadere informatie

Beknopte instructies Gallery 310 IN

Beknopte instructies Gallery 310 IN Beknopte instructies Gallery 310 IN 06.2011 1 595226200 Onderdelen van de machine Behuizing Display Behuizing deur Deurslot Koppen station Bedienings module Koppen plateau Kannenplateau Uitgiftemondstukken

Nadere informatie

xxxxx OFF STOP xxxxx GEBRUIKSAANWIJZING OPERATING INSTRUCTIONS 12.03

xxxxx OFF STOP xxxxx GEBRUIKSAANWIJZING OPERATING INSTRUCTIONS 12.03 GEBRUIKSAANWIJZING OPERATING INSTRUCTIS 35264400 2.03 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE Inleiding... 6 Veiligheidsvoorschriften... 6 Technische specificatie... 8 Onderdelen van de dispenser... 9 Bediening...

Nadere informatie

Beknopte instructies Espresso 310

Beknopte instructies Espresso 310 Beknopte instructies Espresso 310 1 U0472NL00 2014.02 Onderdelen van de machine Behuizingdeur Display Behuizing Deurslot Koppenstation Bedieningsmodule Koppenplateau Kannenplateau Koffiecontainer Instant-ingrediëntcontainer

Nadere informatie

NESCAFÉ Solution 8/60 E Beverage System. Gebruikershandleiding

NESCAFÉ Solution 8/60 E Beverage System. Gebruikershandleiding NESCAFÉ Solution 8/60 E Beverage System Gebruikershandleiding 1 INHOUD & WAARSCHUWINGEN INHOUD HOOFDSTUK: 1 INHOUD & WAARSCHUWINGEN HOOFDSTUK: 2 BASIS ONDERDELEN HOOFDSTUK: 3 VULLEN PRODUCTEN HOOFDSTUK:

Nadere informatie

Schoonmaakhandleiding

Schoonmaakhandleiding Schoonmaakhandleiding Amalfi Versie: 01-08-2014 Selecta B.V. Koeweistraat 10 4181CD Waardenburg Tel: +31(418) 657 800 www.selectavending.nl Belangrijk Inhoud van de handleiding Deze handleiding voor de

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing HEETWATERAPPARAAT

Gebruiksaanwijzing HEETWATERAPPARAAT Gebruiksaanwijzing HEETWATERAPPARAAT NL 1 2 3 4 5 Gebruiksaanwijzing (Nederlands) Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig, voor een goed en veilig gebruik van het heetwaterapparaat. 1.16 Inleiding Dit

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Maart 2010 Artikelnummer 19789

Gebruikershandleiding. Maart 2010 Artikelnummer 19789 Gebruikershandleiding Maart 2010 Artikelnummer 19789 Serienummer : Registratienummer : Telefoonnummer service : Leverancier : Inhoudsopgave Inleiding...4 Veiligheidsinstructies...5 Specificaties...7 Beschrijving

Nadere informatie

INHOUD. 1. Waarschuwing 1. 2. Technische specificatie 2. 3. Benaming componenten 3. 4. Uitleg display-symbolen 4. 5. Gebruik per kopje of glas 5

INHOUD. 1. Waarschuwing 1. 2. Technische specificatie 2. 3. Benaming componenten 3. 4. Uitleg display-symbolen 4. 5. Gebruik per kopje of glas 5 INHOUD Pagina 1. Waarschuwing 1 2. Technische specificatie 2 3. Benaming componenten 3 4. Uitleg display-symbolen 4 5. Gebruik per kopje of glas 5 6. Gebruik per kan 5 7. Bijzondere functies 6 - Volume

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING B-1300

GEBRUIKSAANWIJZING B-1300 GEBRUIKSAANWIJZING B-300 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE Inleiding... 43 Veiligheidsvoorschriften... 44 Technische specificatie... 45 Onderdelen van de dispenser... 46 Bediening... 48 Omschrijving van de bedieningselementen...

Nadere informatie

Beknopte instructies Gallery 310

Beknopte instructies Gallery 310 Beknopte instructies Gallery 310 08.2010 1 75535700 Onderdelen van de machine Behuizing Display Behuizing deur Deurslot Koppen station Bedienings module Koppen plateau Kannenplateau Freshbrewingrediëntcontainer

Nadere informatie

Beknopte instructies Gallery 100

Beknopte instructies Gallery 100 Beknopte instructies Gllery 100 11.99 1 35203400 Beknopte geruiksnwijzing displymeldingen Melding Mogelijke oorzk Mogelijke remedie Wnneer de storing niet kn worden E0 Dosering zonder wter Tijd vn de poederdosering

Nadere informatie

Schoonmaakhandleiding

Schoonmaakhandleiding Schoonmaakhandleiding Business Line 100 Versie: 01-08-2014 Selecta B.V. Koeweistraat 10 4181CD Waardenburg Tel: +31(418) 657 800 www.selectavending.nl Belangrijk Inhoud van de handleiding Deze handleiding

Nadere informatie

Compact One. Gebruikershandleiding

Compact One. Gebruikershandleiding Compact One Gebruikershandleiding INHOUD Pagina 1. Waarschuwing 2 2. Technische specificaties 3 3. Benaming componenten 4 4. Uitleg display-symbolen 5 5. Gebruik per kopje of glas 6 6. Gebruik per kan

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding LT-2008.02 Limo-konijn Leeftijd: 2 tot 14 Transportmaat: 50-70-90 cm Gewicht: 16 kg. Vermogen: 250watt Spanning: 230 volt Lees voor het opzetten en gebruiken van het speeltoestel

Nadere informatie

Schoonmaakhandleiding

Schoonmaakhandleiding Schoonmaakhandleiding Business Line 200 Versie: 01-08-2014 Selecta B.V. Koeweistraat 10 4181CD Waardenburg Tel: +31(418) 657 800 www.selectavending.nl Belangrijk Inhoud van de handleiding Deze handleiding

Nadere informatie

Coffee Machine Siro Touch 800 series

Coffee Machine Siro Touch 800 series Coffee Machine Dagelijkse en wekelijkse verse melk reinigingsinstructie Aanvullende gebruikershandleiding verse melk Machines Picture: Siro Touch 800 Filename: Disclaimer Fabrikant: Hoewel alle mogelijke

Nadere informatie

Snelle handleiding ES FB 9100

Snelle handleiding ES FB 9100 Snelle handleiding ES FB 9100 1 U0502NL00 Regelmatige en uitvoerige reiniging Open de deur Verwijder de onderste lekbak en de bovenplaat; reinig de onderdelen met een vochtige doek. Verwijder de afvalemmer

Nadere informatie

TOESTEL REINIGEN MIKO COFFEE SERVICE KOFFIE CIRCUIT. Reinigingstablet Jura (art )

TOESTEL REINIGEN MIKO COFFEE SERVICE KOFFIE CIRCUIT. Reinigingstablet Jura (art ) 1 TOESTEL REINIGEN KOFFIE CIRCUIT Reinigingstablet Jura (art. 508259) Voor het perfecte kopje koffie én uitstekende werking van uw toestel, raden wij aan om wekelijks uw toestel te reinigen. Gebruik enkel

Nadere informatie

PHLILIPS HR2304/70. Gebruiksaanwijzing

PHLILIPS HR2304/70. Gebruiksaanwijzing PHLILIPS HR2304/70 Gebruiksaanwijzing HR2304 1 24 Nederlands Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Als u volledig wilt profiteren van de ondersteuning die Philips biedt, registreer

Nadere informatie

Schoonmaakhandleiding

Schoonmaakhandleiding Schoonmaakhandleiding Cremona Espresso Versie: 01-08-2014 Selecta B.V. Koeweistraat 10 4181CD Waardenburg Tel: +31(418) 657 800 www.selectavending.nl Algemene informatie Belangrijk Inhoud van de handleiding

Nadere informatie

PHILIPS HD7870/60. Gebruiksaanwijzing

PHILIPS HD7870/60. Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7870/60 Gebruiksaanwijzing HD7812, HD7811, HD7810, HD8705 3 1 HD7811 HD7812, HD7810 Nederlands 35 Inleiding Met SENSEO geniet u ieder moment van de dag van de perfecte kop koffie met een heerlijk

Nadere informatie

ONDERHOUD EN REINIGING VAN HET APPARAAT

ONDERHOUD EN REINIGING VAN HET APPARAAT EERSTE GEBRUIK Sluit het apparaat aan op het elektriciteitsnet. De ideale temperatuur voor de conservering van levensmiddelen is al van te voren ingesteld in de fabriek. Als het geluidsalarm wordt ingeschakeld,

Nadere informatie

INHOUD. 1. Waarschuwing Technische specificatie Benaming componenten Uitleg display-symbolen Gebruik per kopje of glas 5

INHOUD. 1. Waarschuwing Technische specificatie Benaming componenten Uitleg display-symbolen Gebruik per kopje of glas 5 INHOUD Pagina 1. Waarschuwing 1 2. Technische specificatie 2 3. Benaming componenten 3 4. Uitleg display-symbolen 4 5. Gebruik per kopje of glas 5 6. Gebruik per kan 6 7. Bijzondere functies 8 - BIT versie

Nadere informatie

Spoelen - Reinigen. Navigatieknoppen. Navigatieknoppen

Spoelen - Reinigen. Navigatieknoppen. Navigatieknoppen Spoelen - Reinigen Navigatieknoppen Navigatieknoppen In de operator- en reinigingsmodus worden 4 UI-knoppen gebruikt om naar de reinigingsmodus te gaan en door de menu's te navigeren. A STOP = terug B

Nadere informatie

www.espressomonteur.nl Gebruiksaanwijzing Isomac Giada

www.espressomonteur.nl Gebruiksaanwijzing Isomac Giada www.espressomonteur.nl Gebruiksaanwijzing Isomac Giada 1. Beschrijving van het apparaat 1. AAN / UIT-schakelaar 2. Controlelampje 3. Koffie/heetwater schakelaar 4. Temperatuur controlelampje 5. Stoomschakelaar

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING AQUA LASER 2 IN 1 RAAMREINIGER ARTIKEL NUMMER :

GEBRUIKSAANWIJZING AQUA LASER 2 IN 1 RAAMREINIGER ARTIKEL NUMMER : GEBRUIKSAANWIJZING AQUA LASER 2 IN 1 RAAMREINIGER ARTIKEL NUMMER : 808.478 Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig voordat u het apparaat in gebruik neemt. Doelmatig gebruik: Gebruik het apparaat alleen

Nadere informatie

Installatie, gebruik en onderhoud handleiding

Installatie, gebruik en onderhoud handleiding Nummer: HL020 HAKVOORT PROFESSIONAL BV Installatie, gebruik en onderhoud handleiding Blast- chilling Inhoudsopgave Instructies voor de gebruiker... 4 Bedieningsinstructies voor snelkoeler (fig. 1)... 4

Nadere informatie

PHILIPS HD7824/50. Gebruiksaanwijzing

PHILIPS HD7824/50. Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7824/50 Gebruiksaanwijzing HD7824 HD7823 HD7822 HD7820 Coffee Machine 3 1 a F G B H D e i J K c l M n O P 34 Nederlands Inleiding Met Douwe Egberts SENSEO \ coffee pads geniet u van een perfect

Nadere informatie

ONDERHOUD EN REINIGING VAN HET APPARAAT VERVANGEN VAN HET LAMPJE OF DE LED

ONDERHOUD EN REINIGING VAN HET APPARAAT VERVANGEN VAN HET LAMPJE OF DE LED EERSTE GEBRUIK Sluit het apparaat aan op het elektriciteitsnet. Bij sommige modellen kan een geluidsalarm worden ingeschakeld. Dit betekent dat er een temperatuuralarm is afgegaan: houd de knop voor het

Nadere informatie

Schoonmaakhandleiding

Schoonmaakhandleiding Schoonmaakhandleiding Lazio bonen Versie: 01-08-2014 Selecta B.V. Koeweistraat 10 4181CD Waardenburg Tel: +31(418) 657 800 www.selectavending.nl Belangrijk Inhoud van de handleiding Deze handleiding voor

Nadere informatie

Verwijder de aanvoermand. Verwijder de aanvoerschijf, door de Met behulp van de schoonmaakborstel, Drain&Clean afvoersysteem aanwezig is.

Verwijder de aanvoermand. Verwijder de aanvoerschijf, door de Met behulp van de schoonmaakborstel, Drain&Clean afvoersysteem aanwezig is. Schoonmaakinstructies Let op! Voor een correcte schoonmaak van de machine, volg de weergegeven instructies. Zorg er daarnaast voor, dat de machine niet op het elektriciteitsnetwerk is aangesloten voordat

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing HEETWATERAPPARAAT HEETWATERAPPARAAT HWA 20

Gebruiksaanwijzing HEETWATERAPPARAAT HEETWATERAPPARAAT HWA 20 Gebruiksaanwijzing HEETWATERAPPARAAT NL HEETWATERAPPARAAT HWA 20 1 HWA 20 2 3 5 4 4 Fig. 1 GEBRUIKSAANWIJZING (NEDERLANDS) Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig, voor een goed en veilig gebruik van het

Nadere informatie

RI-26 Schoonmaak en onderhoud. woonlocaties van Cavent

RI-26 Schoonmaak en onderhoud. woonlocaties van Cavent RI-26 Schoonmaak en onderhoud woonlocaties van Cavent Datum vaststelling : 26-07-2010 Eigenaar : Beleidsmedewerker Datum aanpassingen aan : 20-01-2015 RI-26 Instructie schoonmaakcode 20-01-2015 Status

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad Productinformatieblad Beknopte handleiding Lees, voordat het apparaat in gebruik genomen wordt, ook de bijgeleverde gebruiksaanwijzing. A B D E F G H I L M N O C P Q R Koelkast A. Bedieningspaneel B.

Nadere informatie

6/30 Beverage System. Gebruikers & In-Cup Kwaliteit Handleiding

6/30 Beverage System. Gebruikers & In-Cup Kwaliteit Handleiding 6/30 Beverage System Gebruikers & In-Cup Kwaliteit Handleiding 1 INHOUD & WAARSCHUWINGEN INHOUD HOODSTUK: 1 INHOUD & WAARSCHUWINGEN HOOFDSTUK: 2 BASISONDERDELEN HOOFDSTUK: 3 VULLEN PRODUCTEN HOOFDSTUK:

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing KOFFIEZETAPPARAAT

Gebruiksaanwijzing KOFFIEZETAPPARAAT Gebruiksaanwijzing KOFFIEZETAPPARAAT NL Gebruiksaanwijzing Nederlands 1.1 Inleiding Wij zijn verheugd, dat uw keuze is gevallen op één van onze kwaliteitsprodukten. De apparaten zijn speciaal ontworpen

Nadere informatie

Apparaat reinigen en ontkalken

Apparaat reinigen en ontkalken Apparaat reinigen en ontkalken Reiniging van wc-keramiek met oppervlaktelaag De wc-keramiek is afgewerkt met een b jzondere oppervlaktelaag. Door deze oppervlaktelaag trekken waterdruppels zich bolvormig

Nadere informatie

Bediening. Gebruiksklaar maken

Bediening. Gebruiksklaar maken De Isomac Venus is een Italiaanse espressomachine voor thuisgebruik. De machine wordt gemaakt in de buurt van Milaan. De buitenkant is van roestvrij staal. Bovenop bevindt zich een rvs kopjeswarmer/houder.

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING ARMONIA

GEBRUIKSAANWIJZING ARMONIA Inhoud GEBRUIKSAANWIJZING ARMONIA Apparaatbeschrijving: Pagina 1 Inschakelen: Pagina 2 stoompijp: Pagina 3 Programmering: Pagina 8 Frontdeur openen: Pagina 1 Productbereidingen: Pagina 2 Reinigen: Pagina

Nadere informatie

D6 De belangrijkste zaken in het kort

D6 De belangrijkste zaken in het kort D6 De belangrijkste zaken in het kort J Deze beknopte gebruiksaanwijzing komt niet in de plaats van het Gebruiksaanwijzing D6. Lees eerst de veiligheidsaanwijzingen en waarschuwingen aandachtig door, zodat

Nadere informatie

A Controleer of de batterijstekker in het apparaat is gestoken.

A Controleer of de batterijstekker in het apparaat is gestoken. QUICKSTRT B0R WRSCHUWING it is slechts een korte handleiding! Lees voor het gebruik of onderhoud van het apparaat de bij het apparaat gevoegde gebruiksaanwijzing. Bij niet-naleving van de gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

ONDERHOUD EN REINIGING VAN HET APPARAAT VERVANGEN VAN HET LAMPJE OF DE LED

ONDERHOUD EN REINIGING VAN HET APPARAAT VERVANGEN VAN HET LAMPJE OF DE LED EERSTE GEBRUIK Sluit het apparaat aan op het elektriciteitsnet. Bij sommige modellen kan een geluidsalarm worden ingeschakeld. Dit betekent dat er een temperatuuralarm is afgegaan: houd de knop voor het

Nadere informatie

Virtu 60 en 80 serie. Koffie automaat

Virtu 60 en 80 serie. Koffie automaat Virtu 60 en 80 serie Koffie automaat Gebruikers handleiding Model: Virtu 60 en 80 Machine type: 9CND Revisie A, Nederlands Referentie: 5DUCNK10 Uw leverancier is: De fabrikant van de machine is: De Jong

Nadere informatie

PHILIPS HD7546/20. Gebruiksaanwijzing

PHILIPS HD7546/20. Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7546/20 Gebruiksaanwijzing HD7546, HD7544 F1 G E D C H B A I 46 Nederlands Algemene beschrijving (fig. 1) A Aan/uitknop met lampje B Netsnoer C Koffiezetter D Waterniveauindicator E Waterreservoir

Nadere informatie

J6/J600 De belangrijkste zaken in het kort

J6/J600 De belangrijkste zaken in het kort J Deze beknopte gebruiksaanwijzing komt niet in de plaats van het Gebruiksaanwijzing J6/J600. Lees eerst de veiligheidsaanwijzingen en waarschuwingen aandachtig door, zodat u het apparaat veilig kunt gebruiken.

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. Cafitesse 2000 75509000 02.2004

GEBRUIKSAANWIJZING. Cafitesse 2000 75509000 02.2004 GEBRUIKSAANWIJZING Cafitesse 2000 75509000 02.2004 Inhoud INHOUD Inleiding... 4 Veiligheidsvoorschriften... 5 Technische gegevens... 6 Onderdelen van de machine... 8 Voorzijde van de machine... 8 Bedieningspaneel...

Nadere informatie

Aroma Perfection System. www.krups.com

Aroma Perfection System. www.krups.com Aroma System www.krups.com a d b Aroma System c d Aroma Control Timer e h j k m l f i System 1 2 3 Aroma System Aroma 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Nederlands Beschrijving a b c d e f g h i Deksel Waterreservoir

Nadere informatie

Bravilor Bonamat RLX HEETWATER MODULE

Bravilor Bonamat RLX HEETWATER MODULE Bravilor Bonamat RLX HEETWATER MODULE 700.403.276A Bravilor Bonamat 04 2002 Bravilor Bonamat Pascalstraat 20 1704 RD Heerhugowaard Nederland Inhoudsopgave 1. Module 3 en 7 (heetwater)........................................

Nadere informatie

PHILIPS HD7686/90. Gebruiksaanwijzing

PHILIPS HD7686/90. Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7686/90 Gebruiksaanwijzing HD7692, HD7690, HD7686 2 1 48 Nederlands Belangrijk Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u het apparaat gaat gebruiken. Bewaar de gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

S8 De belangrijkste zaken in het kort

S8 De belangrijkste zaken in het kort S8 De belangrijkste zaken in het kort J Deze beknopte gebruiksaanwijzing komt niet in de plaats van het Gebruiksaanwijzing S8. Lees eerst de veiligheidsaanwijzingen en waarschuwingen aandachtig door, zodat

Nadere informatie

GEBRUIK VAN HET KOELVAK

GEBRUIK VAN HET KOELVAK GEBRUIK VAN HET KOELVAK Ingebruikneming van het apparaat 1. Steek de stekker in het stopcontact 2. Wanneer de stekker in het stopcontact wordt gestoken is het apparaat gewoonlijk van te voren in de fabriek

Nadere informatie

AC2400 Mobiele Caravanairco

AC2400 Mobiele Caravanairco Instructieboekje AC2400 Mobiele Caravanairco 2 DANK Hartelijk dank dat u voor een EUROM caravanairco hebt gekozen. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot uw volle tevredenheid zal

Nadere informatie

E8/E80/E800 De belangrijkste zaken in het kort

E8/E80/E800 De belangrijkste zaken in het kort E8/E80/E800 De belangrijkste zaken in het kort J Deze beknopte gebruiksaanwijzing komt niet in de plaats van het Gebruiksaanwijzing E8/E80/E800. Lees eerst de veiligheidsaanwijzingen en waarschuwingen

Nadere informatie

WE8 De belangrijkste zaken in het kort

WE8 De belangrijkste zaken in het kort WE8 De belangrijkste zaken in het kort J Deze beknopte gebruiksaanwijzing komt niet in de plaats van het Gebruiksaanwijzing WE8. Lees eerst de veiligheidsaanwijzingen en waarschuwingen aandachtig door,

Nadere informatie

Virtu 20 serie. Koffie automaat

Virtu 20 serie. Koffie automaat Virtu 20 serie Koffie automaat Gebruikers handleiding Model: Virtu 20 Machine type: 9FND Revisie A, Nederlands Referentie: 5DUFNK10 Uw leverancier is: De fabrikant van de machine is: De Jong Duke Postbus

Nadere informatie

Virtu 10 en 38 serie. Koffie automaat

Virtu 10 en 38 serie. Koffie automaat Virtu 10 en 38 serie Koffie automaat Gebruikers handleiding Model: Virtu 10 en 38 Machine type: 9INB Revisie A, Nederlands Referentie: 5DUINK10 Uw leverancier is: De fabrikant van de machine is: De Jong

Nadere informatie

Installatie & Onderhoudsinstructies 10/2015

Installatie & Onderhoudsinstructies 10/2015 Installatie & Onderhoudsinstructies 1 10/2015 VEILIGHEID EN CORRECT GEBRUIK Om veiligheid en een lange levensduur van dit product te garanderen, zal u de bijgesloten instructies strikt in acht moeten nemen.

Nadere informatie

E8/E80 De belangrijkste zaken in het kort

E8/E80 De belangrijkste zaken in het kort E8/E80 De belangrijkste zaken in het kort J Deze beknopte gebruiksaanwijzing komt niet in de plaats van het Gebruiksaanwijzing E8/E80. Lees eerst de veiligheidsaanwijzingen en waarschuwingen aandachtig

Nadere informatie

GASTRO BUFFET - SALADEBAR GEBRUIKSAANWIJZING EN ONDERHOUDSHANDLEIDING

GASTRO BUFFET - SALADEBAR GEBRUIKSAANWIJZING EN ONDERHOUDSHANDLEIDING GASTRO BUFFET - SALADEBAR GEBRUIKSAANWIJZING EN ONDERHOUDSHANDLEIDING SBM3 / 125.505 SBM4 / 125.510 SBM6 / 125.520 INHOUDSOPGAVE 1. DOEL en BEREIK 2. AANSPRAKELIJKHEID 3. AANWIJZINGEN 4. BASISEIGENSCHAPPEN

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad Productinformatieblad Beknopte handleiding Lees, voordat het apparaat in gebruik genomen wordt, ook de bijgeleverde gebruiksaanwijzing. Koelvak A. Ventilator en antibacterieel en antigeurfilter (afhankelijk

Nadere informatie

Handleiding. New LaundryPure. goed voor uw kleding. goed voor uw gezondheid. goed voor uw beurs. goed voor het milieu. voor de

Handleiding. New LaundryPure. goed voor uw kleding. goed voor uw gezondheid. goed voor uw beurs. goed voor het milieu. voor de Handleiding voor de New LaundryPure goed voor uw kleding goed voor uw gezondheid goed voor uw beurs goed voor het milieu Lees goed deze gebruiksaanwijzing door voor de juiste aansluiting en werking. Juli

Nadere informatie

Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT. Modelnr.: *688.107

Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT. Modelnr.: *688.107 Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT Modelnr.: *688.107 GEBRUIKSAANWIJZING Om volledig gebruik te maken van de mogelijkheden en storingen tot het minimum te beperken raden wij u aan om de gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

CoEx Koffie automaat

CoEx Koffie automaat CoEx Koffie automaat Gebruikershandleiding Zet systeem: CoEx brewer Besturingsysteem: MoVec 2000 Automaat type: 9CND Revisie G, Nederlands Referentie: 5DUCH10m Uw leverancier is: De fabrikant van deze

Nadere informatie

FilterFresh Koffie automaat

FilterFresh Koffie automaat FilterFresh Koffie automaat Gebruikershandleiding Zet systeem: UNI brewer Besturingsysteem: MoVec 2000 Automaat type: 9FND, 9FEC Revisie G, Nederlands Referentie: 5DUFH10m Uw leverancier is: De fabrikant

Nadere informatie

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60 Professional Supplies Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050 CaterChef 120 CaterChef 60 CaterChef 30 GEBRUIKSAANWIJZING Lees deze instructies aandachtig door alvorens het apparaat te gebruiken. 688050-51-52

Nadere informatie

1 ste keer bardienst?

1 ste keer bardienst? 1 ste keer bardienst? Of weet u niet meer hoe het precies moet? Wilt u zich graag nuttig maken? Of heeft u misschien tips? Hier vindt u (bijna) alle bardienstinformatie Lees deze map in ieder geval goed

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. PHILIPS HD7850 http://nl.yourpdfguides.com/dref/997766

Uw gebruiksaanwijzing. PHILIPS HD7850 http://nl.yourpdfguides.com/dref/997766 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

F05, F15, F18 230V~AC HOT HOT OFF OFF COLD COLD

F05, F15, F18 230V~AC HOT HOT OFF OFF COLD COLD F05, F15, F18 1 1 2 3 2 3 1 230V~AC 2 3 2 4 12V DC HOT OFF 4 12V 5 DC HOT OFF COLD F15 3 5 COLD F05 3 F05, F15, F18 4 5 1 1 2 230V~AC 12V DC COLD HOT 6 OFF 2 5 3 F18 F18 4 0 6 1 7 1 F18 4 F05, F15, F18

Nadere informatie

Voor het gebruik. Verwijder de vinyl bescherming aan de voor en achterkant van het kijkvenster. !! Plaats de watertank niet op de couveuse.

Voor het gebruik. Verwijder de vinyl bescherming aan de voor en achterkant van het kijkvenster. !! Plaats de watertank niet op de couveuse. Verkorte handleiding Rcom BROODER Voor het gebruik Verwijder de vinyl bescherming aan de voor en achterkant van het kijkvenster.!! Plaats de watertank niet op de couveuse. > Open de waterklep op de linker

Nadere informatie

Bij het gebruik van elektrische apparaten, moeten de basis voorzorgsmaatregelen altijd opgevolgd worden inclusief de volgende:

Bij het gebruik van elektrische apparaten, moeten de basis voorzorgsmaatregelen altijd opgevolgd worden inclusief de volgende: A. Cover BYZOO WHOLE SLOW JUICER ZEBRA HANDLEIDING Gebruiksaanwijzing B. Page 1 BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN Bij het gebruik van elektrische apparaten, moeten de basis voorzorgsmaatregelen altijd opgevolgd

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Opzetkoelvitrine model SOPHIE 120 order no model SOPHIE 160 order no

GEBRUIKSAANWIJZING Opzetkoelvitrine model SOPHIE 120 order no model SOPHIE 160 order no GEBRUIKSAANWIJZING Opzetkoelvitrine model SOPHIE 120 order no. 330-1032 model SOPHIE 160 order no. 330-1033 Inhoudsopgave 1. Algemene aanwijzingen 2. Veiligheidseisen 3. Transport en plaatsing 4. Bediening

Nadere informatie

Uw Cool Control. Gebruikte symbolen:

Uw Cool Control. Gebruikte symbolen: Uw Beschrijving van de symbolen...29 Belangrijke aanwijzingen 31 igenlijk gebruik...31 Voor uw veiligheid...31 1 Voorbereiden en in gebruik nemen 32 Leveringsomvang... 32 Opstellen en aansluiten... 32

Nadere informatie

D4 De belangrijkste zaken in het kort

D4 De belangrijkste zaken in het kort J Deze beknopte gebruiksaanwijzing komt niet in de plaats van het Gebruiksaanwijzing D4. Lees eerst de veiligheidsaanwijzingen en waarschuwingen aandachtig door, zodat u het apparaat veilig kunt gebruiken.

Nadere informatie

NEDERLANDS Gebruiksaanwijzingen Pagina 4

NEDERLANDS Gebruiksaanwijzingen Pagina 4 Gebruiksaanwijzing NEDERLANDS Gebruiksaanwijzingen Pagina 4 3 HET APPARAAT VOOR HET EERST GEBRUIKEN Steek de stekker van het apparaat in het stopcontact. Bij sommige modellen kan een geluidsalarm worden

Nadere informatie

11/2010. Mod: PV200X. Production code: UR200/OUT430

11/2010. Mod: PV200X. Production code: UR200/OUT430 11/2010 Mod: PV200X Production code: UR200/OUT430 Model: UR200-UR400-UR600 UF200-UF400-UF600 Belangerijke veiligheidsinstructies NL NL Belangerijke veiligheidsinstructies 1. Om volledig gebruik te maken

Nadere informatie

SWK 1750SS. NL Waterkoker. Copyright 2017, Fast ČR, a.s

SWK 1750SS. NL Waterkoker. Copyright 2017, Fast ČR, a.s SWK 1750SS NL Waterkoker - 1 - NL Waterkoker Belangrijke veiligheidsinstructies ZORGVULDIG LEZEN EN BEWAREN VOOR TOEKOMSTIG GEBRUIK Dit apparaat mag door kinderen vanaf 8 jaar en ouder worden gebruikt,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing koffiemolen. Kaffeemühle CM 80-Serie

Gebruiksaanwijzing koffiemolen. Kaffeemühle CM 80-Serie NL Gebruiksaanwijzing koffiemolen Kaffeemühle CM 80-Serie Inhoudsopgave Veiligheidsinstructies... 3 Voor de eerste ingebruikname... 4 Uitpakken... 4 Eisen waaraan de plaatsingslocatie moet voldoen... 5

Nadere informatie

* /1 * /1 * x40

* /1 * /1 * x40 Item: *710.020 1/1 *710.021 2/1 *710.022 60x40 1. Inhoud 1. Instructie waarschuwingen... 2 2. Waarschuwingen voor een veilig en juist gebruik... 2 3. Garantie... 2 4. Installatie... 3 4.1 Technische eigenschappen...

Nadere informatie

COFFEE MAKER KM 5040

COFFEE MAKER KM 5040 COFFEE MAKER KM 5040 NL C D E F G H I J K L M N A B F O 3 NEDERLANDS 29-32 4 VEILIGHEID EN INSTELLING Lees deze gebruikershandleiding zorgvuldig door voordat u dit apparaat gebruikt! Volg alle veiligheidsinstructies

Nadere informatie

ABSORPTIE KOELKAST MODEL FA60G 12 V - 220/230 V - Flessengas GEBRUIKSAANWIJZING

ABSORPTIE KOELKAST MODEL FA60G 12 V - 220/230 V - Flessengas GEBRUIKSAANWIJZING e x q u i s i t ABSORPTIE KOELKAST MODEL FA60G 12 V - 220/230 V - Flessengas GEBRUIKSAANWIJZING DOMEST Import-Export b.v. J.F. Kennedylaan 101b NL7001CZ Doetinchem www.domest.com Lees deze gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

Digitale bagageweger. nr. 200-630. Lees deze gebruikshandleiding aandachtig door a.u.b., voordat u het apparaat gebruikt! 7

Digitale bagageweger. nr. 200-630. Lees deze gebruikshandleiding aandachtig door a.u.b., voordat u het apparaat gebruikt! 7 Digitale bagageweger nr. 200-630 Lees deze gebruikshandleiding aandachtig door a.u.b., voordat u het apparaat gebruikt! 7 Veiligheidsinstructies Lees de in de onderhavige gebruikshandleiding opgenomen

Nadere informatie

Algemene hygiëne in de refter

Algemene hygiëne in de refter Algemene hygiëne in de refter hygiëne in de refters..docx: Versie: 01/09/2011 Pagina 1 van 6 REFTER: ALGEMENE MAATREGELEN Inleiding : De algemene regelgeving betreffende de hygiëne in een refter kan teruggevonden

Nadere informatie

Beknopte instructies Gallery 210

Beknopte instructies Gallery 210 Als de mchine niet goed werkt Disply- Mogelijke oorzk Mogelijke remedie melding Deur open Deur niet goed gesloten. Sluit de deur goed. Beknopte instructies Gllery 0 Droesk vol Tempertuur lg Lekk vol. De

Nadere informatie

INHOUDS OPGAVE. GEBRUIKERSHANDLEIDING (voor dagelijks gebruik) OPERATORHANDLEIDING

INHOUDS OPGAVE. GEBRUIKERSHANDLEIDING (voor dagelijks gebruik) OPERATORHANDLEIDING QUICK START MANUAL INHOUDS OPGAVE GEBRUIKERSHANDLEIDING (voor dagelijks gebruik) Machineonderdelen 4 Opstarten 4 Verpakking wisselen 5 Lekbak 5 Serving 6 Displayelementen 7 Uitschakelen 8 Dagelijkse eindreiniging

Nadere informatie

Onderhoudsinstructies

Onderhoudsinstructies 1 Onderhoudsinstructies 10-2015 VEILIGHEID EN CORRECT GEBRUIK Om veiligheid en een lange levensduur van dit product te garanderen, zal u de bijgesloten instructies strikt in acht moeten nemen. Uw garantie

Nadere informatie

Tapmachine Handboek Type JEMEU

Tapmachine Handboek Type JEMEU Tapmachine Handboek Type JEMEU Serienummer: Aankoopdatum: Jägermeister-buitendienst: INHOUD Algemeen pagina 3 HOOFDSTUK 1 Inhoud van de doos Meegeleverde onderdelen pagina 4 HOOFDSTUK 2 Waar bevindt zich

Nadere informatie

Z8 De belangrijkste zaken in het kort

Z8 De belangrijkste zaken in het kort Z8 De belangrijkste zaken in het kort J Deze beknopte gebruiksaanwijzing komt niet in de plaats van het Gebruiksaanwijzing Z8. Lees eerst de veiligheidsaanwijzingen en waarschuwingen aandachtig door, zodat

Nadere informatie