Baancommissie Haarlem

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Baancommissie Haarlem"

Transcriptie

1 Baancommissie Haarlem Wedstrijdverslag Baancommissie Haarlem Algemeen Dit seizoen kan wel gesteld worden als uniek sportjaar in de schaatssport vanuit de ijsbaan Haarlem. Overweldigde prestaties van de diverse rijders zijn daar zeker debet aan, denk aan het NK Allround, de Jeugd Olympische spelen enz. Daarnaast kan er gesproken worden over een uitstekende ijskwaliteit op Haarlem. Het lijkt voor ons zo van zelfsprekend maar het wordt ons nog eens duidelijk gemaakt door gastrijders die tijdens wedstrijden heel lovend maar ook verbaasd kunnen zijn, denk met name aan de rijders vanuit Den Haag en Amsterdam bijvoorbeeld. De bezetting tijdens de wedstrijden was dit jaar ten opzichte van vorig seizoen beter, we hadden nu zelfs af en toe te maken met tijdnood. Ook dit jaar was er weer uitwisseling tussen de groepen onderling, wat we als zeer positief ervaren. Belangrijk punt blijft ook de deelname van de Baanselectie of C-selectie als gehele groep die dan ondergebracht worden binnen de clubwedstrijden van groep 1, 2-3 en 4. Dit willen we met name voor het komende seizoen duidelijk overbrengen naar de diverse groepen, dat er in het vervolg niet meer gekeken wordt of er nog ruimte is in het tijdsbestek van de wedstrijd maar dat ze toegevoegd worden. Hierover worden de groepscoördinatoren benaderd. De wijziging van het ijsfaciliteitenuur van de vrijdag naar de donderdag is zeker goed bevallen. Mede door de trainingsregels voor dit betreffende uur te wijzigen voldoet het nu echt als een selectie uur, wat goed trainbaar is. En ook al waren er veel tegenargumenten van de andere ijsbanen over de wisseling van de donderdag naar de vrijdag, zij waren toch ook wel weer aanwezig als gastrijders op dit uur. Echter dit bleef dit seizoen wel binnen de perken. Het clubfaciliteitenuur had het maximale aantal inschrijvingen, een trainingsuur die vergeleken bij de volle HA-abonnementsuren weer een goed trainbaar uur bleek te zijn. Organisatie Baancommissie Haarlem Langebaan Vanaf het begin van dit seizoen is Herman Nota de baancontactpersoon tussen Baancommissie en de Gewestelijke Technische Commissie Langebaan. Het wedstrijdsecretariaat, websitebeheerder Facebook en Baancommissie Haarlem Langebaan en jurycoördinatie werd ingevuld door Rony Weijers. Het wedstrijdsecretariaat Korte Baan, SuperSprint werd ingevuld door Rob Post. Technische Commissie Aernout Ligtenstein voorzitter, Herman Nota baancontactpersoon, Rony Weijers secretariaat/penningmeester, Sjoerd Geraets hoofdtrainer baanselectie, Tim Salomons assistent trainer baanselectie, Frans de Kluiver hoofdtrainer c-selectie, Tymen Hupkens assistent trainer C-selectie, Anja van Diest-v.d.Poel hoofdtrainer pupillenproject, Joyce Stijger assistent trainer pupillenproject, Sharon Portugies fysiotherapeute.

2 Pupillenproject Bij de zomerstart dit seizoen stonden Anja van Diest en Esther Boer als trainers tegenover 11 pupillen A. Esther Boer met een hele grote ervaring vanuit haar eigen schaatscarrière was bereid het zomerseizoen mee te draaien. De groep bestond uit: Siebe Koot, Nicolaas Verhaar, Adne van Diest, Erik Kramer, Eshney van Balen, Maayke Ouwehand, Simon Andreas, Lasse Kannegieter, Lotte Nozeman, Emma Kostelijk en Famke Wilmink. De zomertraining bestaande uit het skeeleren was dit seizoen op de baan in Kudelstaart. Zoals eerder vermeld namen we aan het eind van het zomerseizoen afscheid van Esther, was jammer maar ze heeft een zeer positieve indruk achtergelaten bij de pupillen en bij ons. Esther had de groep kennis laten maken met iemand uit de topsport en wel haar zus Margot Boer uit Team Liga, voor ons allen wel bekend. Een hele leuke ervaring voor onze pupillen. Toen we het ijs opgingen kwam er assistentie bij, Joyce Stijger, iemand met al trainerservaring, in opleiding voor schaatsinstructeur niveau 3 naast haar opleiding Sport, Management en Ondernemen. Zij bezit de capaciteiten voor een grote toegevoegde waarde in het opleiden van onze pupillen waar we heel blij mee zijn. Dat het succesvol begeleid werd en er weer aankomend talent is uit zich wel in de uitnodigingen voor diverse wedstrijden. Zo was er deelname aan de drie Gewestelijke Pupillen A wedstrijden. Aan het TSS Nederlandse Pupillentoernooi 2012, het Baankampioenschap. De resultaten van onze pupillen vinden verderop in het verslag. Een project waarbij er natuurlijk de scouting kan plaatsvinden voor de C-selectie voor het nieuwe seizoen. De leden waren dan ook uitgenodigd voor de BCH Heerenveen wedstrijd op 8 maart, waar ze allemaal aan de start stonden voor een en ook bij een aantal wedstrijden in Haarlem is nog eens goed gekeken naar de aankomende talenten. Tevens zijn er een tweetal zaterdagochtend trainingen benut als scout momenten door Frans en Tymen, waarbij nog extra talentvolle pupillen waren uitgenodigd. Conclusie is wel dat het project echt een sterke aanvulling is binnen de STSH. Natuurlijk zullen we altijd blijven streven naar verbetering.

3 C-selectie De C-selectie werd getraind door Frans de Kluiver, waarbij in een later stadium er een assistent trainer gevonden werd in Tymen Hupkens. Iemand die leergierig het trainersproject binnen stapte met natuurlijk al een goed gevulde rugzak. Tijmen doet de opleiding Sport, management en Ondernemen met daarnaast schaatsinstructeur niveau 3. De selectie bestond uit 10 leden, Jelte Boersma (C2), Yumiko van Diest (C2), Esther Kiel (C2), Naomie Weeland (C2), Isabelle van Elst (C1), Tom Wijfje (C1), Lina Miedema (C1), Luc Heine (C1), Jamie Schelling (C1) en Jeroen Janissen (C1) Belangrijk doel voor de C-selectieleden is het N.K. Junioren 2012, er stonden er maar liefst 7 aan de start. Om aan deze doelstelling te voldoen vraagt het de nodige faciliteiten en trainingen. De trainingen bestonden uit krachttraining op niveau, fietsloop-, skeeler- en schaatstrainingen. In het begin van het seizoen zijn ze op kamp geweest naar Noordwijk. In september naar Heerenveen en dan was er nog een winterkamp gezamenlijk met de baanselectie in Berlijn.

4 Baanselectie De baanselectie werd getraind door Sjoerd Geraets en Tim Salomons. De selectie bestond uit 10 leden: Marleen de Kroon (A2), Cornelius Kersten (B2), Nicky van Leeuwen (B2), Carlijn Schoutens (B2), Mike Blom (B2), Melissa Wijfje (B1), Esmee Visser (B1), Ronald Ligtenberg (B1), Matthijs van der Hoorn (B1) en Kevin Schelling (B1). Bij het faciliteren van de Baanselectie hoorde een zomerkamp in Inzell, waarbij ze dus al vroeg op de schaats stonden. In augustus een kort kamp in Doorn, een herfstkamp in Erfurt en een winterkamp in Berlijn.

5 Overige selecties Naast de Baan- en C-selectie was Team Pro-Act actief, de trainer Peter de Rol-Brouwer had Thijs Roozen, Menno Kramer en Olaf Smit onder zijn hoede. In de Gewestelijke Selectie waren Myrthe Brommer en Manouk van Tol opgenomen. Landelijke selecties; Annouk van der Weijden, Simon Kuipers, Arjan van der Kieft en Bob de Jong. Daarnaast waren er nog de diverse clubselecties actief. Wedstrijdprogramma: Selectiewedstrijden Er waren drie selectie-wedstrijden opgenomen dit seizoen, op 7 oktober 2011 voor onze eigen selecties, 4 november een wedstrijd met de selectie uit Den Haag en 2 december 2011 een wedstrijd 3000 m. op uitnodiging. De deelnemers kwamen vanuit het Gewest Noord-Holland Utrecht. Op het podium waren te vinden de Haarlemse deelnemers Carlijn Schoutens (1) en Nicky van Leeuwen (2)

6 Heerenveen /Enschede BCHaarlem Dit seizoen zijn er drie wedstrijden georganiseerd door de Baancommissie. We begonnen met een wedstrijd in samenwerking met Nova Zembla naar Enschede. In Enschede hadden we 3 uur wedstrijdijs, hierdoor konden we alle afstanden opnemen en daarnaast ook de leden van het pupillenproject uitnodigen. Van de totaal 80 deelnemers werden er 65 persoonlijke records gereden. De tweede wedstrijd was in Heerenveen op 11 januari 2012, afstanden waren / Er stonden 54 deelnemers aan de start en er werden 34 persoonlijke records gereden. Bij de laatste wedstrijd op 8 maart 2012 ook Heerenveen stonden de / op het programma. Van de totaal 67 rijders werden er 64 persoonlijke records gereden. Tijdens deze wedstrijd waren ook pupillen uitgenodigd. Mede als scout moment voor de trainers ter voorbereiding op het nieuwe seizoen Heerenveen GTCL Het GTCL had ook 4 wedstrijden in Heerenveen opgenomen in de kalender. De eerste was op 28 oktober 2011 voor de Gewestelijke- en Baanselecties, 15 november voor de C-selecties, 13 december een puntenwedstrijd. De laatste wedstrijd was op 12 januari Gewestelijke pupillen A wedstrijden Dit jaar waren er drie opgenomen in de kalender, 20 november in Haarlem, 11 februari Amsterdam en 8 maart in Hoorn. Hiervoor kregen 10 deelnemers per wedstrijd vanuit Haarlem een uitnodiging. Uitnodiging gaat op Sara. Gewestelijke Junioren C wedstrijden Ook hier waren drie wedstrijden waar alle C-selecties vanuit het gewest en eventuele aanvulling vanuit sara werden uitgenodigd. De eerste was op 22 oktober in Utrecht. De eerste drie in het klassement bij de dames bestond uit Isabelle van Elst (1), Esther Kiel (2) en Jamie Schelling (3). Op 11 februari de tweede wedstrijd in Haarlem daar stonden bij de dames Jamie Schelling (1) en Yumiko van Diest (3) hoog in het klassement. De derde wedstrijd was wederom in Haarlem, bij de eerste drie in het klassement stonden Naomi Weeland (3) en Jelte Boersma (1). Bij deze laatste wedstrijd werd een algemeen klassement opgesteld van de drie verreden wedstrijden, op het podium Jamie Schelling (1) Lilian Temmink (3) (ontbreekt op foto) Luc Heine (2) en Tom Wijfje (3) voor hen was het ere-metaal.

7 Gewestelijke Kampioenschappen Allround Op zondag 29 november 2011 was er het GWK voor junioren A en B. Bij de junioren A stonden 2 dames aan de start, Marleen de Kroon Gewestelijk Kampioen en Manon Aprahamian (7). Aan de start 5 heren, Viktor Molkenboer (10), Olaf Smit (14), Marnix Timmer (17), Menno Kramer en Sven Yvo Stoop beiden alleen een 500 meter gereden. Bij de junioren B stonden bij de dames Melissa Wijfje (2), Nicky van Leeuwen (10), Esmee Visser (18) aan de start, helaas was Carlijn Schoutens niet gestart. Bij de heren Thijs Roozen (2), Mike Blom (4), Kevin Schelling (7), Ronald Ligtenberg (11), Matthijs van der Hoorn (18) en Marijn van Hoek (19). Blijkt wel dat we een sterke B generatie hebben daar 22.7% van de deelnemers uit Haarlem kwam. De junioren C stonden op 17 december 2011 aan de start in Alkmaar. Bij de dames stonden er 8 aan de start, Gewestelijk Kampioen werd Isabelle van Elst, Esther Kiel (3), Lina Miedema (4), Naomi Weeland (5), Jamie Schelling (6), Yumiko van Diest (7), Imke Brommer (24), Robin van Leeuwen (27). Bij de jongens 5 deelnemers Jelte Boersma (4), Jeroen Janissen (7), Luc Heine (18), Tom Wijfje (26) en Arvid Maarleveld (29). Delegatie vanuit Haarlem 20.6% Bij de Gewestelijke kampioenschappen was dit jaar het onderdeel teamsprint opgenomen. Bij de junioren C eindigde op de eerste plaats Team Naomi Weeland, Esther Kiel en Isabelle van Elst. Team Lina Miedema, Jamie Schelling en Yumiko van Diest een 3 e plaats. De jongens Luc Heine, Tom Wijfje en Jeroen Janissen eindigde op een 4 plaats. Bij de Teamsprint junioren B eindigde het team Carlijn Schoutens, Nicky van Leeuwen, Melissa Wijfje en Esmee Visser op een derde plaats. Dames HLM AM UT AL HN Heren HLM AM UT AL HN Jun.A Jun.B Jun.C

8 Gewestelijk Kampioenschap Super Sprint Zondag 20 november 2011 was er in Alkmaar het Gewestelijk Kampioenschap Super Sprint voor de junioren C-B-A. Bij de junioren C stonden 5 dames aan de start, Gewestelijk Kampioen Naomi Weeland, Isabelle van Elst (3), Esther Kiel (7), Lina Miedema (8), Imke Brommer (13). Bij de jongens Jelte Boersma Gewestelijk Kampioen, Jeroen Janissen (9), Simon Molkenboer (20), Nick Eijpe (22), Joram Verkerk (24), Milan Plu (28). Bij de junioren B dames Carlijn Schoutens (2), Melissa Wijfje (4), Nicky van Leeuwen (8) en Tessa Sintenie (16). Bij de heren Mike Blom (3), Barry Spaan (4), Kevin Schelling (7), Ronald Ligtenberg (13) en Bob van Giezen (14). Bij de junioren A dames Manon Aprahamian (3) en Saskia Reewijk (6). Bij de heren Sven-Yvo Stoop (3), Kevin Spruijt (8), Lindert van Tongeren (9) en Gijs Jansen (10). Op 18 december 2011 in Alkmaar het Gewestelijk Kampioenschap Super Sprint voor de neo-senioren en senioren. Bij de dames neo-senioren stonden aan de start Karin Bos (7) en Lieneke de Kroon (11). Bij de heren Daan Boekel (4), Tijmen Hupkens (5), Leander Stolwijk (8) en Jan van der Putten (11). Bij de dames senioren Hanne Tersmette (2), Anouk van der Kieft (5) en Susan Haasnoot (7). Bij de heren Kees Boekel (6), Jelle schut (7), Dennis Niesten (9) en Bob van Nobelen(11). Landenwedstrijd Deventer Een traditionele wedstrijd in Deventer, voorheen was het tussen Nederland en Duitsland. Dit seizoen zag het deelnemersveld er iets ander uit en ging het onder de naam Paul Schoemaker Toernooi. Het toernooi was op 25 en 26 november Het internationale karakter kwam dit jaar uit enkele deelnemers vanuit Wit-Rusland en Polen. Vanuit Haarlem aan de start Carlijn Schoutens (DB) en Isabelle van Elst (DC) zij kwamen uit voor het team Gewest NHU, die uit 6 rijders bestond. Isabelle van Elst eindigde als eerste in het klassement bij de junioren C en Carlijn Schoutens werd derde bij de junioren B. Selectiewedstrijden Kraantje Lek en Utrecht City Bokaal Op 3 en 4 december 2011 was er op Haarlem de selectiewedstrijd Kraantje Lek. Vanuit Haarlem stonden aan de start Marleen de Kroon en Manouk van Tol in het eindklassement eindigde ze respectievelijk op een 16 e en een 22 e plaats. Het weekend daarna op 10 en 11 december 2011 was er de Utrecht City Bokaal. Aan de start Myrthe Brommer en Manouk van Tol. Myrthe Brommer eindigde op een 13 e plaats en Manouk van Tol op een 25 ste plaats in het klassement.

9 Selectiewedstrijd Jeugd Olympische Spelen / Residentie Cup In Den Haag op 22 november 2011 was er de eerste selectie wedstrijd voor de Jeugd Olympische Spelen en voor de Landenwedstrijd Ned.Ger.Nor. Bij deze wedstrijd werd definitief de deelnemers voor de Jeugd Olympische Spelen samengesteld. Helaas was daar geen haarlemmer in opgenomen, maar in de selectiewedstrijden wel. Aan de start in Den Haag voor de landenwedstrijd stonden bij de junioren C dames aan de start Esther Kiel (2), Isabelle van Elst(3), Naomi Weeland (5), Jamie Schelling (6), Lina Miedema (10) en helaas voor Yumiko een DQ. Bij de heren Jelte Boersma op een 10 e plaats. Bij de junioren B Melissa Wijfje (1) en Carlijn Schoutens (5). Bij de heren Thijs Roozen (2) en Mike Blom (6). Hiermee hadden Esther Kiel, Isabelle van Elst en Melissa Wijfje zich geplaatst voor de Landenwedstrijd. In Den Haag aan de start voor het de selectie voor het J.O.S. op de 500 meter Naomi Weeland (3), Esther Kiel (5), Barry Spaan (1), Jelte Boersma (2) en Ronald Ligtenberg (4). Geplaatst voor de Landenwedstrijd Barry Spaan en Jelte Boersma. Voor de 1500 meter kwamen uit Esther Kiel (5), Naomi Weeland (8), Ronald Ligtenberg (3), Barry Spaan (6) en Jelte Boersma (8). Landenwedstrijd Nederland-Duitsland-Noorwegen Op 3 en 4 december 2011 was er in Berlijn de Landenwedstrijd NED-NOR-GER. Aan de start stonden Melissa Wijfje (DB) Isabelle van Elst en Esther Kiel (DC) Jelte Boersma (HC) en Barry Spaan (HB) Jelte en Barry hadden zich geplaatst als landelijke voor de Jeugd Olympische Spelen. Ook hier weer verbluffende resultaten. Bij de dames junioren C werd eerste in het klassement van de Landenwedstrijd Isabelle van Elst, 500 (1), 1000 (2), 500 (1) en de 1500 (2). Derde in het klassement werd Esther Kiel, 500 (4), 1000 (4), 500 (3) en 1500 (3). Bij de dames junioren B eindigde Melissa Wijfje op een tweede plaats, 500 (3), 1500 (3), 1000 (2), 3000 (2). Bij de heren junioren C eindigde Jelte Boersma op een 10 e plaats in het klassement, 500 (3), 1500 (10), 1000 (12) en de 3000 (11). Voor Barry Spaan als junior B, geen klassement opname, maar de 500 (5), 1500 (4), 1000 PR en ook op zijn 3000 een PR. Het Nederlandse Team bestond uit 4 dames junioren C, hiervan 2 uit Haarlem, ook de 2 reserves die waren opgenomen kwamen uit Haarlem. Jongens junioren C totaal 4, waarvan 1 uit Haarlem, dames junioren B 5, 1 uit Haarlem, heren junioren B 5, 1 uit Haarlem. Totaal houdt in dat van de totale aantal deelnemers (18) bijna 28% uit Haarlem kwam.

10 Holland Cup Na Holland Cup 4 zag het klassement er als volgt uit; Myrthe Brommer 5 e op de 500 en 93 op de 1000 na deelname HC Bij de finale Holland Cup startte ze op de en 500. Manouk van Tol eindigde op de 1000 op een 44 e plaats na deelname HC 1 en op een 29 ste plaats na deelname HC 2, op de ste na deelname HC 2. Annouk van der Weijden eindigde op een 23 ste plaats op de 3000 na deelname HC 1 Marleen de Kroon op de ste na deelname HC 1 en 2. Marleen eindigde op een 13 e plaats op de 3000 in de Finale van de Holland Cup in Deventer. Simon Kuipers op de e na deelname HC 2 Arjan van der Kieft op de e na deelname HC 1 en 2. Bob de Jong op een 14 e na deelname HC 3. KPN N.K. Afstanden Aan de start bij het KPN N.K. Afstanden in Heerenveen op 4, 5 en 6 november 2011 stonden Annouk van der Weijden 1500 (6), 3000 (7) en de 5000 (3), Simon Kuipers 500 (11), 1000 (12) en de 1500 (13), Arjen van der Kieft 5000 (13) en (9), Bob de Jong (1) KPN N.K. Sprint Myrthe Brommer had haar debuut dit jaar bij het KPN N.K. Sprint op 29 en 30 december 2011 in Heerenveen. Ze wist 4 maal persoonlijk record te rijden en eindigde op een 19 e plaats in het klassement. Ze wist 4 maal een persoonlijk record te rijden en eindigde op een 19 e plaats in het klassement. KPN N.K. Allround Marleen de Kroon had dit seizoen haar debuut op het KPN N.K. Allround op 4 en 5 februari Ze eindigde op een 19e positie in het eindklassement, wist op de 500 en de 3000 persoonlijke records te rijden, de tweede dag een 1500 net geen persoonlijk record. Helaas geen slotafstand voor Marleen, maar wel een geslaagd debuut. Annouk van der Weijden eindigde bij het KPN N.K. Allround op een 4 e plaats. KPN N.K. SuperSprint Op 18 februari 2012 was er het N.K. Supersprint in Tilburg. Daarbij werden 2 haarlemse rijders Nederlands Kampioen Jelte Boersma (HC) en Barry Spaan (HB). Aan de start bij de dames junioren C Naomi Weeland (4) en Isabelle van Elst (8). Bij de heren junioren C Jelte Boersma (1), heren junioren B Barry Spaan (1). Bij de dames junioren A Manon Aprahamian (14) en bij de dames senioren Myrthe Brommer.

11 KPN N.K. Junioren Dit seizoen gehouden op 3, 4 en 5 februari 2012 in Alkmaar. Bij de dames junioren C werd Isabelle van Elst Nederlands Kampioen, gevolgd door Esther Kiel op een 3 e plaats, Lina Miedema (5), Jamie Schelling (6), Naomi Weeland (9) en Yumiko van Diest (13). Dit hield wel in dat er percentage gezien van de 28 deelnemers 21% vanuit Haarlem kwam. Bij de jongens eindigde Jelte Boersma op een 14 e en Jeroen Janissen op een 18 e plaats in het klassement. HA AM UT AL HN DH HV AS NY GR EN DV BR EN EV DC HC Bij de dames junioren B eindigde op een podiumplaats Carlijn Schoutens, zij werd tweede, Melissa Wijfje (7) en Nicky van Leeuwen (26). Bij de heren werd Thijs Roozen Nederlands Kampioen, Mike Blom eindigde op een 6 plaats. HA AM UT AL HN DH HV AS NY GR EN DV BR EN EV DB HB

12 KPN N.K. Afstanden Junioren en Neo-Senioren Op nieuw een veelbelovend weekend van 9, 10 en 11 maart Dit keer aan de start in Breda de junioren B-A en neo-senioren voor de individuele afstanden. Voor de 500 m. stonden aan de start totaal 5 deelnemers uit Haarlem Bij de junioren heren B Cornelius Kersten (2), Kevin Schelling (12) en Mike Blom (13). Bij de heren junioren A Menno Kramer (10) en bij de dames neo-senioren Myrthe Brommer (7). Bij de 1000 m. 6 deelnemers uit Haarlem. Bij de heren junioren B Thijs Roozen (2), Kevin Schelling (10) en Mike Blom (12). Bij de dames junioren B Melissa Wijfje (4) en Carlijn Schoutens (6). Bij de dames neo-senioren Myrthe Brommer (6) Bij de 1500 m. 7 deelnemers. Bij de dames junioren B Carlijn Schoutens (2), Nicky van Leeuwen (7) Melissa Wijfje (9) en Esmee Visser (18). Bij de heren junioren B Thijs Roozen (2) en Mike Blom (11). Bij de dames junioren A Marleen de Kroon (12). Bij de 3000 m. weer 6 deelnemers. Bij de dames junioren B Nederlands Kampioen Melissa Wijfje, Carlijn Schoutens (2), Nicky van Leeuwen (5) en Esmee Visser (8). Als laatste voor de dames stond er een 5 kilometer, Marleen de Kroon sloot dit weekend af met een 5 e plaats in het klassement Categorie HA totaal HA totaal HA Totaal HA Totaal HA Totaal DB HB DA HA 1 18 DNS totaal

13 KPN N.K. Masters 2012 Dit jaar werd het kampioenschap verreden op 11 en 12 februari 2012 in Utrecht. Dit leverde 2 Nederlandse kampioenen op bij de dames Henriette de Goede DMB en Monique Boerema DMC. Voor het klassement werden er 4 afstanden verreden de en de Per afstand waren er natuurlijk ook medailles Henriette de Goede en Monique Boerema op alle afstanden nr.1. Ans Oudejans als DMC 3000 (3), Ria Bosman DMD op de 3000 (3). Yolanda Vierhout DMD 1500 (3). Bij de heren stonden aan de start Frans Verhoeve HMA, hij heeft helaas het toernooi niet af kunnen maken. Bij de heren HMB Danny Witkamp (4) en bij de Masters C op een 2 e plaats John van der Vlugt. Officieus W.K. Sprint Masters 2012 Op 25 en 26 februari 2012 was er het officieus W.K. Sprint voor Masters in Heerenveen, ook hier weer veel deelnemers vanuit Haarlem. Monique Boerema (F50) en Victor van den Hoff (M55) werden Kampioenen Sprint Ladies F45: Henriette Goede 2 e, Maureen Bos 14 e. Ladies F50: Monique Boerema 1 ste Ladies F55: Yolanda Vierhout 5 e Men M70: Cees Gort 8ste Men M40: Han Kamminga 5e Men M45: Danny Witkamp 16 e, Jim Verdurmen 18 e en Jan Buisman 20 ste Men M50: Marco Meeuwisse 15 e Men M55: Victor van den Hoff 1ste N.K. Korte Baan Op 3 februari 2012 in Alteveer stonden de dames aan de start. Deelnemers waren Myrthe Brommer, Manon Aprahamian en Marleen de Kroon. Zij kwamen niet tot de finale. Op 6 februari 2012 in Assendelft stond aan de start bij de heren Menno Kramer, hij kwam tot de kwart-finale, Sven Yvo-Stoop en Daan Boekel kwamen tot de 1 ste ronde. In Dronten op 7 februari 2012 bij de heren junioren B kwam Barry Spaan tot de halve finale. Bij de dames junioren C in Bantega kwamen Naomi Weeland en Lina Miedema tot de 1 ste ronde. Jamie Schelling redde de kwart-finale en Isabelle van Elst tot de halve finale. Op 8 februari 2012 stonden in Grou de heren junioren C aan de start. Daarbij werd Jelte Boersma Nederlands Kampioen. Jeroen Janissen kwam tot de 1 ste ronde. E.K. Allround 2012 Annouk van der Weijden stond aan de start bij het E.K. Allround in Boedapest. In het klassement eindigde zij op een 9 e plaats. 500 (6), 3000 (12), 1500 (8) en de 5000 (9).

14 World Cup Bij de World Cup eindigde Annouk van der Weijden op de 3000 op een 10 e plaats, na deelname in WC Heerenveen 1 en 2, Hamar en Berlijn. Op de 1500 eindigde Annouk van der Weijden op een 30 ste plaats na deelname WC Heerenveen 1. Bob de Jong eindigde op een 1 ste plaats na deelname aan WC Chelyabinsk, Astana, Heerenveen 1 en 2, Hamar en Berlijn. W.K. Afstanden 2012 Geselecteerden voor het W.K. Afstanden zijn Annouk van der Weijden voor de 5 km en Bob de Jong voor een 10 km. Dit wordt de afsluitende wedstrijd van het seizoen van 22 t/m 25 maart. Talentendag Utrecht Zondag 4 maart 2012 was er in Utrecht voor de junioren C de Talentendag. Het is een landelijke wedstrijd waar totaal 120 rijders voor worden uitgenodigd. Vanuit het Gewest Noord-Holland Utrecht waren er 36 deelnemers en hiervan kwamen er 10 uit Haarlem. Binnen ons gewest dus bijna 28% vanuit Haarlem. Daarbij waren de prestaties weer uitzonderlijk goed, totaal 9 individuele podiumplaatsen. Bij de dames junioren C1 stonden aan de start op de 500m. Jamie Schelling (1), Lina Miedema (3), Isabelle van Elst (5). Bij de dames junioren C2 op de 500m. Naomi Weeland (3), Yumiko van Diest (10) en Esther Kiel (11). Bij de heren junioren C1 op de 500m. Jeroen Janissen (8) en Luc Heine (9) Bij de heren junioren C2 op de 500m. Jelte Boersma (1) en Wessel Koot (18) Daarna volgde er de 1000m. op het programma, bij de dames junioren C1 Isabelle van Elst (1), Jamie Schelling (2) en Lina Miedema (3). Bij de dames junioren C2 Yumiko van Diest (1), Naomi Weeland (2) en Esther Kiel (12) Bij de heren junioren C1 Jeroen Janissen (6), Luc Heine (7). Bij de heren junioren C2 Jelte Boersma (8) en Wessel Koot (18).

15 Vikingrace 2012 Vrijdag 16 en zaterdag 17 maart 2012 stond in het teken van de Vikingrace. Een internationaal toernooi waarbij 8 deelnemers uit Haarlem aan de start stonden, waarbij ze maar liefst 19 afstandsmedailles wonnen. Daarbij nog eens 6 deelnemers op het podium in het eindklassement. Bij de pupillen B stond Thomas van der Hoorn aan de start. Hier werd gestreden op 4x een 500 meter. Thomas presteerde het om 4x een tweede tijd ( )neer te zetten. Bij de meisjes junioren C1 stonden Isabelle van Elst, Jamie Schelling en Lina Miedema aan de start, de afstanden waren Isabelle van Elst eindigde op een 1ste plaats in het klassement, de tijden waren (1), (1), (2) en (1). Op de tweede plaats in het klassement Jamie Schelling met (3), (3), (4) en (2). Lina Miedema eindigde op de 21ste plaats in het klassement, haar tijden waren (24), (2), (3), (3) Bij de meisjes junioren C2 stond Esther Kiel aan de start voor een en eindigde op een eerste plaats in het klassement. Haar tijden waren (2), (1), (4) en (2). Bij de dames junioren B1 stond Melissa Wijfje aan de start voor een en eindigde op een 6e plaats in het klassement. Haar tijden waren (8), (7), (10), (5) Bij de dames junioren B2 Carlijn Schoutens, zij eindigde na een spannende laatste 3000 meter op een 3e plaats in het klassement. Haar tijden waren (6), (3), (4) en (3). Bij de heren junioren B2 Thijs Roozen. Hij eindigde overtuigend op een 1ste plaats in het klassement, de afstanden waren Zijn tijden waren (1), (1), (1) en (1).

16 Baanrecords op Haarlem: Dit jaar zijn er 20 nieuwe baanrecords op Haarlem verreden: 16-okt Bob de Jong HS 6: nov Jelte Boersma HC nov Lars Elgersma HS dec Antoinette de Jong DB dec Antoinette de Jong DB 2: dec Antoinette de Jong DB 1: dec Lotte van Beek DN 1: dec Yvonne Nauta DS 4: jan Henriette Goede DM 2: jan Thijs Roozen HB 1: feb Esmee Visser DB 8: feb Lisa van der Geest DA 7: feb Jelte Boersma HC feb Erik Valentijn HM feb Nicky van Leeuwen DB 8: feb Mark Ooijevaar HS 14: feb Mats Stoltenborg HA 15: mrt Cornelius Kersten HB mrt Cornelius Kersten HB 1: mrt Celine bakker DB 17:59.15 Jury Ook dit jaar waren er weer 4 juryblokken. Ieder blok is verantwoordelijk voor zijn eigen groepswedstrijden. Daarnaast waren de verschillende baanwedstrijden verdeeld over de groepen. Van de overige wedstrijden die onder de verantwoording van de BCH vielen werden er de wedstrijden verdeeld onder de groepen, de overige werden door juryleden vanuit alle groepen ingevuld door de technische commissie zelf. Hiervoor werd er aan het begin van het seizoen een nieuwe lijst juryleden aangereikt, waarmee de technische commissie aan de slag kon. Dit werd ervaren als een prettige samenwerking, waar ook uitwisseling kon plaats vinden binnen de groepen. Voor het komende seizoen ook graag weer een nieuwe update van de beschikbare juryleden. Een volledige Haarlemse jury voor de wedstrijden in Heerenveen was moeilijk in te vullen, dankbaar heeft de technische commissie gebruik gemaakt van de mogelijkheid om juryleden vanuit Heerenveen in te zetten tegen een geringe vergoeding. Als slot nog een bedankje naar alle juryleden waarop we in het afgelopen seizoen een beroep hebben mogen doen.

17 Jury Naast onze rijders die het land doorreizen van baan naar baan zijn er ook juryleden die naast de inzet op Haarlem ook elders jureren bij grote wedstrijden. Enkele voorbeelden: N.K. Afstanden Junioren Residentiecup - Vikingrace 2012 Baankampioenschap en nog vele anders wedstrijden. Toekomst Voor het komende seizoen zijn Anja van Diest en Joyce Stijger wederom bereid het Pupillenproject te begeleiden, de groep zal weer ongeveer uit 10 leden bestaan. Voor de C-selectie heeft Frans aangegeven niet meer in de gelegenheid te zijn om als hoofdtrainer aanwezig te zijn. Frans zal wel betrokken blijven bij de STSH. + Hierin zijn we in een afrondende fase met een nieuwe hoofdtrainer. Voor de Baanselectie zijn Sjoerd en Tim wederom bereid de groep actief te begeleiden. Een tweede selectie blijft nog een optie, wanneer het ons lukt daarvoor een geschikte trainer te vinden. Media mei hopen weer een goede start te maken voor een nieuw seizoen Wedstrijdsecretariaat Rony Weijers

Baancommissie Haarlem

Baancommissie Haarlem Baancommissie Haarlem Wedstrijdverslag 2012-2013: Heerenveen BCHaarlem Dit seizoen zijn er drie wedstrijden georganiseerd door de Baancommissie Haarlem. De eerste wedstrijd was al vroeg in het seizoen

Nadere informatie

WEDSTRIJDKALENDER GEWEST NH/U september 2015 VERSIE: 2015/3.1 WEDSTRIJDKALENDER GEWEST NH/U

WEDSTRIJDKALENDER GEWEST NH/U september 2015 VERSIE: 2015/3.1 WEDSTRIJDKALENDER GEWEST NH/U Regels Voor regioselectieen, bekijk de selectienormen op www.knsbzuidwest.nl - Als er gesproken wordt van de Sara-lijst van een bepaalde datum, gelden de tijden die t/m de zondag ervoor gereden zijn. -

Nadere informatie

WEDSTRIJDKALENDER GEWEST NH/U september 2015 VERSIE: 2015/4.1 WEDSTRIJDKALENDER GEWEST NH/U

WEDSTRIJDKALENDER GEWEST NH/U september 2015 VERSIE: 2015/4.1 WEDSTRIJDKALENDER GEWEST NH/U Regels Voor regioselectieen, bekijk de selectienormen op www.knsbzuidwest.nl - Als er gesproken wordt van de Sara-lijst van een bepaalde datum, gelden de tijden die t/m de zondag ervoor gereden zijn. -

Nadere informatie

WEDSTRIJDKALENDER LANGEBAAN

WEDSTRIJDKALENDER LANGEBAAN DE : EEN REIS DOOR HET SEIZOEN RICHTING NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN EN INTERNATIONALE TOERNOOIEN Langebaan seizoen De wedstrijdkalender Langebaan: een reis door het seizoen richting Nederlandse Kampioenschappen

Nadere informatie

Tussentijden op

Tussentijden op Meisjes Junioren B 1 50 Naomi Weeland DB1 Y ZW 43.42 1:25.83 86.335 2 55 Esmee Visser DB2 YNUTVE 44.92 1:27.07 (PB ) 88.455 2.120 3 10 Manon Floris DB2 STG Z 44.34 1:30.04 (PB ) 89.360 3.025 4 8 Robin

Nadere informatie

Gewest: NH-U Regio Nationaal ISU. Datum Baan Wedstrijd Wedstrijd Wedstrijd International. 13-jul Heerenveen Pilot Mass Start competitie Rule 107 par 4

Gewest: NH-U Regio Nationaal ISU. Datum Baan Wedstrijd Wedstrijd Wedstrijd International. 13-jul Heerenveen Pilot Mass Start competitie Rule 107 par 4 13-jul Heerenveen Pilot Mass Start competitie Rule 107 par 4 20-jul Heerenveen Thialf Summer Cup 2019 Rule 107 par 4 27-sep Leeuwarden Mass Start competitie 1 e wedstrijd Rule 107 par 4 28-29 sep Nijmegen

Nadere informatie

HA016 Baanwedstrijd Jun A t/m Masters

HA016 Baanwedstrijd Jun A t/m Masters 1. Uitslag 500 meter (selec e) Pos Naam Cat Paar Baan Tijd Punten 1 69 Tessa van der Neut DN2 1 I 42.72 HT 2 70 Imke Brommer DA1 1 O 44.02 68 Fabienne Winkel DN1 2 I DQ 71 Danielle Ootes DA2 2 O DQ Referee:

Nadere informatie

Aantal deelnemers regiowedstrijd 40

Aantal deelnemers regiowedstrijd 40 Regio Z/W wedstrijden 2015-201 2 oktober 2015 versie 5 De selectieprocedure voor deelname aan de regioselectiewedstrijden NK Allround en NK afstanden wordt ook voor het komend seizoen 2015-201 gebaseerd

Nadere informatie

Aantal deelnemers regiowedstrijd 40

Aantal deelnemers regiowedstrijd 40 Regio Z/W wedstrijden 2014-2015 14 september 2014 versie 2 De selectieprocedure voor deelname aan de regioselctiewedstrijden NK Allround en NK afstanden wordt ook voor het komend seizoen 2014-2015 gebaseerd

Nadere informatie

PLAATSINGSSCHEMA`S EN SELECTIEPROCEDURES Nationale langebaanwedstrijden voor junioren seizoen 2019/2020 (Vikingrace vanaf pupillen)

PLAATSINGSSCHEMA`S EN SELECTIEPROCEDURES Nationale langebaanwedstrijden voor junioren seizoen 2019/2020 (Vikingrace vanaf pupillen) PLAATSINGSSCHEMA`S EN SELECTIEPROCEDURES Nationale langebaanwedstrijden voor junioren seizoen 2019/2020 (Vikingrace vanaf pupillen) Geschiedenis versies: 06-06-2019 Versie 1.0 Definitieve versie voor seizoen

Nadere informatie

Aantal deelnemers regiowedstrijd 40

Aantal deelnemers regiowedstrijd 40 Regio Z/W wedstrijden 2015-20 2 augustus 2015 versie 1 De selectieprocedure voor deelname aan de regioselectiewedstrijden NK Allround en NK afstanden wordt ook voor het komend seizoen 2015-20 gebaseerd

Nadere informatie

PLAATSINGSSCHEMA`S EN SELECTIEPROCEDURES

PLAATSINGSSCHEMA`S EN SELECTIEPROCEDURES GESCHIEDENIS VERSIES PLAATSINGSSCHEMA`S EN SELECTIEPROCEDURES Nationale langebaan- en kortebaanwedstrijden van het Junioren (pupillen Vikingrace) circuit seizoen 2017-2018. 24-09-2017 Oorspronkelijke versie

Nadere informatie

WEDSTRIJDKALENDER GEWEST NH/U SEPTEMBER 2014 VERSIE: 2014/1.0 WEDSTRIJDKALENDER GEWEST NH/U

WEDSTRIJDKALENDER GEWEST NH/U SEPTEMBER 2014 VERSIE: 2014/1.0 WEDSTRIJDKALENDER GEWEST NH/U Regels Voor regioselectieen, bekijk de selectienormen op www.knsbzuidwest.nl - Als er gesproken wordt van de Sara-lijst van een bepaalde datum, gelden de tijden die t/m de zondag ervoor gereden zijn. -

Nadere informatie

KNSB Selectieprocedure Langebaan junioren, 2016/2017

KNSB Selectieprocedure Langebaan junioren, 2016/2017 KNSB Selectieprocedure Langebaan junioren, 2016/2017 voor deelname aan internationale wedstrijden, kampioenschappen en selectiewedstrijden 30 september 2016 Selectiecommissie Langebaan Junioren (SCLJ):

Nadere informatie

HV1 donderdag 11 oktober :00 13:00 Heerenveen BCH Heerenveen BCH A. Ligtenstein

HV1 donderdag 11 oktober :00 13:00 Heerenveen BCH Heerenveen BCH A. Ligtenstein 25 februari 2013 - Blad 1 van 5 2012-41 2012-42 zaterdag 6 oktober 2012 maandag 8 oktober 2012 dinsdag 9 oktober 2012 19:45 22:00 Haarlem Vrije training alle categorieën 17:30 18:30 Haarlem Vrije training

Nadere informatie

PLAATSINGSSCHEMA`S EN SELECTIEPROCEDURES Nationale langebaanwedstrijden voor junioren seizoen (Vikingrace vanaf pupillen)

PLAATSINGSSCHEMA`S EN SELECTIEPROCEDURES Nationale langebaanwedstrijden voor junioren seizoen (Vikingrace vanaf pupillen) PLAATSINGSSCHEMA`S EN SELECTIEPROCEDURES Nationale langebaanwedstrijden voor junioren seizoen 2018-2019 (Vikingrace vanaf pupillen) Geschiedenis versies: 17-07- 2018 Versie 1.0 Definitieve versie voor

Nadere informatie

Gewest Noord-Holland Utrecht Gewestelijke Kampioenschap Junioren A Hoorn - Haarlem december 2014

Gewest Noord-Holland Utrecht Gewestelijke Kampioenschap Junioren A Hoorn - Haarlem december 2014 Gewest Noord-Holland Utrecht Gewestelijke Kampioenschap Junioren A Hoorn - Haarlem 13-14 december 2014 2014 2015 Gewestelijke Technische Commissie Langebaan - Kortebaan 2014 2015 Wedstrijdorganisatie Gewestelijke

Nadere informatie

Toelichting Regio Z/W wedstrijden januari 2018 versie 3.2.8

Toelichting Regio Z/W wedstrijden januari 2018 versie 3.2.8 Toelichting Regio Z/W wedstrijden 2017-2018 11 januari 2018 versie 3.2.8 De selectieprocedure voor het aantal deelnemers aan de regioselectiewedstrijden NK Allround en NK afstanden wordt voor het komend

Nadere informatie

Selectienormen KNSB 2013/2014 Langebaan

Selectienormen KNSB 2013/2014 Langebaan Selectienormen KNSB 2013/2014 Langebaan voor deelname aan selectiewedstrijden, internationale juniorenwedstrijden en -kampioenschappen definitieve versie, 20 september 2013 (Inter)nationale kalender selectiewedstrijden

Nadere informatie

WEDSTRIJDVERSLAG LANGEBAAN EN KORTEBAAN SEIZOEN 2014-2015

WEDSTRIJDVERSLAG LANGEBAAN EN KORTEBAAN SEIZOEN 2014-2015 WEDSTRIJDVERSLAG LANGEBAAN EN KORTEBAAN SEIZOEN 2014-2015 1 Inhoudsopgave Inleiding 03 1 Selecties 04 2 Baanwedstrijden 08 Pupillen 3 IJskonijn en IJsbeercup 09 4 Gewestelijke Pupillen A wedstrijden 13

Nadere informatie

Toelichting Regio Z/W wedstrijden januari 2018 versie 3.2.6

Toelichting Regio Z/W wedstrijden januari 2018 versie 3.2.6 Toelichting Regio Z/W wedstrijden 2017-2018 08 januari 2018 versie 3.2.6 De selectieprocedure voor het aantal deelnemers aan de regioselectiewedstrijden NK Allround en NK afstanden wordt voor het komend

Nadere informatie

verdeelsleutel is gebaseerd op het voortschrijdend gemiddelde van het aantal deelnemers per gewest over de laatste 5 jaar.

verdeelsleutel is gebaseerd op het voortschrijdend gemiddelde van het aantal deelnemers per gewest over de laatste 5 jaar. Regio Z/W wedstrijden 201-2017 2 oktober 201 versie 8 De selectieprocedure voor deelname aan de regioselectiewedstrijden NK Allround en NK afstanden wordt ook voor het komend seizoen 201-2017 gebaseerd

Nadere informatie

16 vrijdag 4 november :30 19:00 Haarlem Selectie wedstrijd HN-AL-HA Gr 2 A. Ligtenstein

16 vrijdag 4 november :30 19:00 Haarlem Selectie wedstrijd HN-AL-HA Gr 2 A. Ligtenstein 2 maart 2012 - Blad 1 van 5 2011-40 2011-41 zaterdag 1 oktober 2011 zondag 2 oktober 2011 zondag 2 oktober 2011 maandag 3 oktober 2011 dinsdag 4 oktober 2011 19:45 21:30 Haarlem Vrije training 17:30 19:45

Nadere informatie

Selectienormen KNSB 2013/2014 Langebaan

Selectienormen KNSB 2013/2014 Langebaan Selectienormen 2013/2014 Langebaan voor deelname aan selectiewedstrijden, internationale wedstrijden en internationale kampioenschappen Definitieve versie, 05 oktober 2013 Selectiecommissie Langebaan:

Nadere informatie

Toelichting Regio Z/W wedstrijden oktober 2017 versie 3.2.2

Toelichting Regio Z/W wedstrijden oktober 2017 versie 3.2.2 Toelichting Regio Z/W wedstrijden 2017-2018 20 oktober 2017 versie 3.2.2 De selectieprocedure voor het aantal deelnemers aan de regioselectiewedstrijden NK Allround en NK afstanden wordt voor het komend

Nadere informatie

NK JUNIOREN B AFSTANDEN

NK JUNIOREN B AFSTANDEN NK JUNIOREN B AFSTANDEN DEELNEMERS JUNIOREN B NK AFSTANDEN AL06152 Danouk Bannink DB2 AL06152 AL06414 Jason Steman HB1 AL06414 AL06524 Max Doornbos HB2 AL06524 AM02560 Victor Ramler HB2 AM02560 AM06611

Nadere informatie

Toelichting Regio ZW Wedstrijden versie:

Toelichting Regio ZW Wedstrijden versie: Toelichting Regio ZW Wedstrijden 2018-2019 versie: 20180906 De selectieprocedure voor het aantal jun-c en jun-b aan de Regioselectiewedstrijden NK Allround en NK Afstanden wordt voor het komend seizoen

Nadere informatie

Talentengroep Centraal. Bijeenkomst 5 oktober 2018

Talentengroep Centraal. Bijeenkomst 5 oktober 2018 Talentengroep Centraal Bijeenkomst 5 oktober 2018 Talentengroep - limieten YF-normen als basis Talentengroep Centraal hanteert +5% RTC talentengroepen hanteert een afbouwende norm Pupillen B : YF + 3%

Nadere informatie

Toelichting Regio ZW Wedstrijden versie:

Toelichting Regio ZW Wedstrijden versie: Toelichting Regio ZW Wedstrijden 2018-2019 versie: 20181119 De selectieprocedure voor het aantal jun-c en jun-b aan de Regioselectiewedstrijden NK Allround en NK Afstanden wordt voor het komend seizoen

Nadere informatie

LANGEBAAN SHORTTRACK MARATHON PROTOCOL INTERDISCIPLINAIRE WEDSTRIJD 2014 GEWEST NH-U LANGEBAAN KORTEBAAN IJSBAAN HAARLEM

LANGEBAAN SHORTTRACK MARATHON PROTOCOL INTERDISCIPLINAIRE WEDSTRIJD 2014 GEWEST NH-U LANGEBAAN KORTEBAAN IJSBAAN HAARLEM LANGEBAAN SHORTTRACK MARATHON PROTOCOL INTERDISCIPLINAIRE WEDSTRIJD 2014 GEWEST NH-U LANGEBAAN KORTEBAAN IJSBAAN HAARLEM Schaatsen is meer dan langebaan Het was een geweldige, leuke, uitdagende en geslaagde

Nadere informatie

Selectienormen KNSB 2014/2015 Langebaan

Selectienormen KNSB 2014/2015 Langebaan Selectienormen KNSB 2014/2015 Langebaan voor deelname aan selectiewedstrijden, internationale juniorenwedstrijden en -kampioenschappen d.d. 13 oktober 2014 (Inter)nationale kalender selectiewedstrijden

Nadere informatie

Toelichting Regio ZW Wedstrijden versie:

Toelichting Regio ZW Wedstrijden versie: Toelichting Regio ZW Wedstrijden 2018-2019 versie: 20180813 De selectieprocedure voor het aantal jun-c en jun-b aan de Regioselectiewedstrijden NK Allround en NK Afstanden wordt voor het komend seizoen

Nadere informatie

KNSB Selectieprocedure Langebaan junioren, 2017/2018

KNSB Selectieprocedure Langebaan junioren, 2017/2018 KNSB Selectieprocedure Langebaan junioren, 2017/2018 voor deelname aan internationale wedstrijden, kampioenschappen en selectiewedstrijden 29 september 2017 Selectiecommissie Langebaan Junioren (SCLJ):

Nadere informatie

Tussentijden op

Tussentijden op Dames Nr Dln Deelnemer Cat Club 500m 1000m Totaal Achter 1 48 Saskia Rewijk DN1 YNUTVE 48.33 1:41.93 99.295 2 6 Roxanne Ippel DN2 Y ZW 48.56 1:42.50 99.810 0.515 3 22 Amber Mollee DN2 Y ZW 54.70 1:53.54

Nadere informatie

Team Gewest Noord-Holland Utrecht Residentiecup Den Haag 21 november 2015

Team Gewest Noord-Holland Utrecht Residentiecup Den Haag 21 november 2015 2015 2016 Team Gewest Noord-Holland Utrecht Residentiecup Den Haag 21 november 2015 Gewestelijke Technische Commissie Langebaan - Kortebaan 2015 2016 Residentiecup 2015 Een nieuw team stond aan de start

Nadere informatie

Baancommissie Haarlem - Wedstrijdkalender Seizoen 2014/ januari Blad 1 van 5

Baancommissie Haarlem - Wedstrijdkalender Seizoen 2014/ januari Blad 1 van 5 21 januari 2015 - Blad 1 van 5 2014-40 vrijdag 3 oktober 2014 16:30 19:00 Haarlem Vrije training 1 zaterdag 4 oktober 2014 19:45 23:00 Haarlem Baanwedstrijd Jun C - Jun B C:500-1000 B:500-1000/1500 Gr

Nadere informatie

Baankampioenschappen Utrecht

Baankampioenschappen Utrecht Baankampioenschappen Utrecht Algemene info en selectie criteria Baancommissie Utrecht, Sectie Langebaan SUPERSPRINT EN PURESPRINT - Afstanden: Supersprint: dames en heren pupillen, junioren C en B 2 x

Nadere informatie

Gewest Noord-Holland Utrecht Gewestelijke Kampioenschap Neosenioren-Senioren-Masters Amsterdam 20-21 december 2014

Gewest Noord-Holland Utrecht Gewestelijke Kampioenschap Neosenioren-Senioren-Masters Amsterdam 20-21 december 2014 2014 2015 Gewest Noord-Holland Utrecht Gewestelijke Kampioenschap Neosenioren-Senioren-Masters Amsterdam 20-21 december 2014 Gewestelijke Technische Commissie Langebaan - Kortebaan 2014 2015 Wedstrijdorganisatie

Nadere informatie

Gewestelijk Kampioenschap Pure Sprint Junioren A Neo-senioren/senioren Haarlem 22 december 2013.

Gewestelijk Kampioenschap Pure Sprint Junioren A Neo-senioren/senioren Haarlem 22 december 2013. Gewestelijk Kampioenschap Pure Sprint 2013-2014 Junioren A Neo-senioren/senioren Haarlem 22 december 2013. Organisatie Gewestelijk Kampioenschap Pure Sprint Gewestelijke Technische Commissie NH-U Voorzitter:

Nadere informatie

KNSB Selectiedocument Langebaan

KNSB Selectiedocument Langebaan KNSB Selectiedocument Langebaan 2016-2017 voor deelname aan internationale wedstrijden, internationale kampioenschappen en selectiewedstrijden versie 6 oktober 2016 Selectiecommissie Langebaan: Andries

Nadere informatie

Regioselectiewedstrijd Zuid-West NK Junioren Allround-Afstanden januari 2015 Junioren A - Alkmaar - De Haag

Regioselectiewedstrijd Zuid-West NK Junioren Allround-Afstanden januari 2015 Junioren A - Alkmaar - De Haag 2014 2015 Regioselectiewedstrijd Zuid-West NK Junioren Allround-Afstanden 10-11 januari 2015 Junioren A - Alkmaar - De Haag Regio Zuid-West Technische Commissie Langebaan - Kortebaan 2014 2015 Wedstrijdorganisatie

Nadere informatie

KNSB Selectieprocedure Langebaan junioren, 2018/2019

KNSB Selectieprocedure Langebaan junioren, 2018/2019 KNSB Selectieprocedure Langebaan junioren, 2018/2019 voor deelname aan internationale wedstrijden, kampioenschappen en selectiewedstrijden 3 januari 2019 Selectiecommissie Langebaan Junioren (SCLJ): Technisch

Nadere informatie

PLAATSINGSSCHEMA`S EN SELECTIEPROCEDURES Nationale langebaanwedstrijden voor junioren seizoen (Vikingrace vanaf pupillen)

PLAATSINGSSCHEMA`S EN SELECTIEPROCEDURES Nationale langebaanwedstrijden voor junioren seizoen (Vikingrace vanaf pupillen) PLAATSINGSSCHEMA`S EN SELECTIEPROCEDURES Nationale langebaanwedstrijden voor junioren seizoen 2018-2019 (Vikingrace vanaf pupillen) Geschiedenis versies: 17-07-2018 Versie 1.0 Definitieve versie voor seizoen

Nadere informatie

Prettige Jaarwisseling

Prettige Jaarwisseling Prettige Jaarwisseling Namens alle rijders en begeleiders van de Baanselectie Amsterdam Het jaar 2015! In deze nieuwbrief In deze nieuwsbrief zullen wij het een en ander vertellen over de prestaties van

Nadere informatie

Gewest Noord-Holland Utrecht Gewestelijke Kampioenschap Neosenioren-Senioren-Masters Amsterdam 20-21 december 2014

Gewest Noord-Holland Utrecht Gewestelijke Kampioenschap Neosenioren-Senioren-Masters Amsterdam 20-21 december 2014 2014 2015 Gewest Noord-Holland Utrecht Gewestelijke Kampioenschap Neosenioren-Senioren-Masters Amsterdam 20-21 december 2014 Gewestelijke Technische Commissie Langebaan - Kortebaan 2014 2015 Wedstrijdorganisatie

Nadere informatie

Gewestelijk Kampioenschap Afstanden Neo-Senioren en Masters m 15 januari 2017 Hoorn

Gewestelijk Kampioenschap Afstanden Neo-Senioren en Masters m 15 januari 2017 Hoorn 1000m - 07/01/2016, 01/01/2017, Gender: Female, Continent: EUR, Cat.: D-Mas, District: NHU Gerdien Meijer 10156492 D50 AMS 1:26.79 26-11-2016 INZ 1 Monique Boerema 10158154 D55 HAA 1:30.28 19-11-2016 HVN

Nadere informatie

Regioselectiewedstrijd Zuid-West NK Junioren zaterdag 9-10 januari 2016 Junioren A Alkmaar - Den Haag

Regioselectiewedstrijd Zuid-West NK Junioren zaterdag 9-10 januari 2016 Junioren A Alkmaar - Den Haag 2015 2016 Regioselectiewedstrijd Zuid-West NK Junioren zaterdag 9-10 januari 2016 Junioren A Alkmaar - Den Haag Regio Zuid-West Technische Commissie Langebaan - Kortebaan 2015 2016 Wedstrijdorganisatie

Nadere informatie

Gewestelijk Kampioenschap Afstanden Neo-Senioren en Masters m 14 januari 2017 Utrecht

Gewestelijk Kampioenschap Afstanden Neo-Senioren en Masters m 14 januari 2017 Utrecht 500m - 07/01/2016, 01/01/2017, Gender: Female, Continent: EUR, Cat.: D-Mas, District: NHU Name Cat Track Time Date Track Uitn. Nr. Gerdien Meijer 10156492 D50 AMS 43.61 26-11-2016 INZ 1 Jolanda Grimbergen

Nadere informatie

PLAATSINGSSCHEMA`S EN SELECTIEPROCEDURES Nationale langebaan- en kortebaanwedstrijden van het Junioren(pupillen Vikingrace) circuit seizoen

PLAATSINGSSCHEMA`S EN SELECTIEPROCEDURES Nationale langebaan- en kortebaanwedstrijden van het Junioren(pupillen Vikingrace) circuit seizoen PLTSINGSSCHEM`S EN SELECTIEPROCEDURES Nationale langebaan- en kortebaanwedstrijden van het Junioren(pupillen Vikingrace) circuit seizoen 2016-2017. Voor dit document gelden dezelfde algemene uitgangspunten

Nadere informatie

Gewest Noord-Holland Utrecht Landenwedstrijd NED-GER-NOR Hoorn november 2014

Gewest Noord-Holland Utrecht Landenwedstrijd NED-GER-NOR Hoorn november 2014 2014 2015 Gewest Noord-Holland Utrecht Landenwedstrijd NED-GER-NOR Hoorn 29-30 november 2014 Gewestelijke Technische Commissie Langebaan - Kortebaan 2014 2015 LANDENWEDSTRIJD NED-GER-NOR Afgelopen weekend

Nadere informatie

PLAATSINGSSCHEMA`S EN SELECTIEPROCEDURES

PLAATSINGSSCHEMA`S EN SELECTIEPROCEDURES PLAATSINGSSCHEMA`S EN SELECTIEPROCEDURES Sprint competitie over de volgende wedstrijden Geschiedenis versies: 17-07-2018 Versie 1.0 Definitieve versie voor seizoen 2018/2019 15-09-2018 Versie 1.1 Aanpassing

Nadere informatie

KNSB Selectiedocument Langebaan 2015-2016

KNSB Selectiedocument Langebaan 2015-2016 KNSB Selectiedocument Langebaan 2015-2016 voor deelname aan internationale wedstrijden, internationale kampioenschappen en selectiewedstrijden Definitieve versie 1 oktober 2015 Selectiecommissie Langebaan:

Nadere informatie

NK JUNIOREN ALLROUND - AFSTANDEN Junioren C-B-A Alkmaar februari 2016

NK JUNIOREN ALLROUND - AFSTANDEN Junioren C-B-A Alkmaar februari 2016 2015 2016 NK JUNIOREN ALLROUND - AFSTANDEN Junioren C-B-A Alkmaar 12-13-14 februari 2016 Gewestelijke Technische Commissie Langebaan - Kortebaan 2015 2016 Afstandsuitslag 500 meter dames Pos Naam Cat Baan

Nadere informatie

Interval capaciteit Duur vermogen. Sprint capaciteit. Interval vermogen. Sprint vermogen. duur capaciteit. Alleen Techniek. Vartspel.

Interval capaciteit Duur vermogen. Sprint capaciteit. Interval vermogen. Sprint vermogen. duur capaciteit. Alleen Techniek. Vartspel. x Opmerking Datum Dag Wat 24-9-2018 maandag Fietsen 100% Bergambacht 1 25-9-2018 dinsdag Dry land training 100% Lekkerkerk 1 26-9-2018 woensdag Kracht 100% Schoonhoven 27-9-2018 donderdag 100% Haastrecht

Nadere informatie

Regioselectiewedstrijd Zuid-West NK Junioren Allround-Afstanden 10 en 11 januari 2015 Junioren B - Breda - Den Haag

Regioselectiewedstrijd Zuid-West NK Junioren Allround-Afstanden 10 en 11 januari 2015 Junioren B - Breda - Den Haag + 2014 2015 Regioselectiewedstrijd Zuid-West NK Junioren Allround-Afstanden 10 en 11 januari 2015 Junioren B - Breda - Den Haag Regio Zuid-West Technische Commissie Langebaan - Kortebaan 2014 2015 Wedstrijdorganisatie

Nadere informatie

Gewestelijke Junioren C wedstrijd De Westfries Hoorn 15 februari 2014.

Gewestelijke Junioren C wedstrijd De Westfries Hoorn 15 februari 2014. Gewestelijke Junioren C wedstrijd 2013-2014 De Westfries Hoorn 15 februari 2014. Organisatie Gewestelijke Junioren C wedstrijd Gewestelijke Technische Commissie NH-U Voorzitter: Tijmen de Bree Wedstrijdsecretariaat:

Nadere informatie

Op zaterdag 10 november 2018 zal de jaarlijkse wedstrijd om de Residentie Cup op de 400m baan van de Uithof te Den Haag plaatsvinden.

Op zaterdag 10 november 2018 zal de jaarlijkse wedstrijd om de Residentie Cup op de 400m baan van de Uithof te Den Haag plaatsvinden. Baancommissie De Uithof Gewest Zuid-Holland KNSB Ger Boelsma Noordeindseweg 60 2645 BC Delfgauw 06-22604506 e-mail: gerboelsma@hetnet.nl Delfgauw, oktober 2018 Aan de Technische Commissies langebaan van

Nadere informatie

INTERDICIPLINAIRE WEDSTRIJD 2015 GEWEST NH-U INHOUD LANGEBAAN - SHORTTRACK - MASSSTART

INTERDICIPLINAIRE WEDSTRIJD 2015 GEWEST NH-U INHOUD LANGEBAAN - SHORTTRACK - MASSSTART INTERDICIPLINAIRE WEDSTRIJD 2015 GEWEST NH-U INHOUD LANGEBAAN - SHORTTRACK - MASSSTART Tweede interdisciplinaire wedstrijd in Haarlem Na het succes in 2014 gaat NH/U de interdisciplinaire wedstrijd ook

Nadere informatie

Gewest Noord-Holland Utrecht Gewestelijke Junioren C Amsterdam 14 februari 2015

Gewest Noord-Holland Utrecht Gewestelijke Junioren C Amsterdam 14 februari 2015 2014 2015 Gewest Noord-Holland Utrecht Gewestelijke Junioren C Amsterdam 14 februari 2015 Gewestelijke Technische Commissie Langebaan - Kortebaan 2014 2015 Wedstrijdorganisatie Gewestelijke Technische

Nadere informatie

Beleidsplan TC Alkmaar

Beleidsplan TC Alkmaar Beleidsplan TC Alkmaar 2016-2019 Van Jan Nagelhout Datum 09-12-2015 Versie 0.4 Versie 1.0 Status Definitief Datum 27-01-2015 Distributielijst Rol Naam Review Goedk. Datum Versie Voorzitter TC Joost Bergsma

Nadere informatie

Gewest Noord Holland / Utrecht

Gewest Noord Holland / Utrecht Gewest Noord Holland / Utrecht Meisjes & Jongens Junioren C & B Zaterdag, 21 december 2013 Amsterdam Jaap Eden IJsbaan Baancommissie Amsterdam Organisatie Gewestelijk Kampioenschap SuperSprint Gewestelijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief B-selectie KNSB Gewest Drenthe 14 december 2015

Nieuwsbrief B-selectie KNSB Gewest Drenthe 14 december 2015 Nieuwsbrief B-selectie KNSB Gewest Drenthe 14 december 2015 Inhoud: - Breaking News van onze verslaggever uit Heerenveen - Inzell oktober 2015 - Resultaten van een aantal verreden wedstrijden - Kardinge

Nadere informatie

Waar in dit document wordt gesproken over deelnemers of rijders, worden zowel dames als heren bedoeld.

Waar in dit document wordt gesproken over deelnemers of rijders, worden zowel dames als heren bedoeld. PLAATSINGSSCHEMA`S EN SELECTIEPROCEDURES Nationale langebaan- en kortebaanwedstrijden seizoen 2018/2019 Inleiding In dit document zijn de algemene bepalingen, met selectieregels, reserves, aanwijsplaatsen,

Nadere informatie

Waar in dit document wordt gesproken over deelnemers of rijders, worden zowel dames als heren bedoeld.

Waar in dit document wordt gesproken over deelnemers of rijders, worden zowel dames als heren bedoeld. PLAATSINGSSCHEMA`S EN SELECTIEPROCEDURES Nationale langebaan- en kortebaanwedstrijden seizoen 2019/2020 Inleiding In dit document zijn de algemene bepalingen, met selectieregels, reserves, aanwijsplaatsen,

Nadere informatie

Informatie mannelijke deelnemers NK Afstanden 2015. Lucas van Alphen (NED) 06-06-1991. Ingmar Berga (NED) 17-07-1984. Jorrit Bergsma (NED) 01-02-1986

Informatie mannelijke deelnemers NK Afstanden 2015. Lucas van Alphen (NED) 06-06-1991. Ingmar Berga (NED) 17-07-1984. Jorrit Bergsma (NED) 01-02-1986 Lucas van Alphen (NED) 06-06-1991 500m 0.36,07 09-11-2012 Heerenveen NED 500m 0.36,19 11-10-2014 Inzell GER 1000m 1.10,18 11-11-2012 Heerenveen NED 1000m 1.11,16 25-10-2014 Heerenveen NED 1500m 1.47,39

Nadere informatie

Gewestelijke selectiecriteria 2016/2017

Gewestelijke selectiecriteria 2016/2017 Inleiding Bij de selectie van schaats(t)ers wordt rekening gehouden met een behoorlijk aantal factoren. Door het opstellen van duidelijke selectiecriteria wordt getracht een zo groot mogelijke objectiviteit

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2016

Nieuwsbrief December 2016 Nieuwsbrief December 2016 De B-selectie Gewest Groningen Drenthe wenst u gezellige feestdagen en een sportief 2017 Voorwoord Beste sponsor, De B-selectie wenst u alvast hele fijne feestdagen en een sportief

Nadere informatie

Nationale Clubrecords NIJC OVER-ALL Dames. Nationale Clubrecords NIJC PER CATEGORIE Pupillen Dames: Junioren C Dames: Junioren B Dames:

Nationale Clubrecords NIJC OVER-ALL Dames. Nationale Clubrecords NIJC PER CATEGORIE Pupillen Dames: Junioren C Dames: Junioren B Dames: Nationale Clubrecords NIJC OVER-ALL Dames 140 m. 15.05 Sandra Caspers zondag 21 februari 1993 100 m. 11.90 Sandra Caspers zondag 20 december 1992 300 m. 28.31 Leonoor Slobbe zaterdag 24 januari 2009 Eindhoven

Nadere informatie

Handleiding schaatswedstrijden voor de jeugd van IJCE

Handleiding schaatswedstrijden voor de jeugd van IJCE Handleiding schaatswedstrijden voor de jeugd van IJCE Everything you always wanted to know about competition but were afraid to ask Jos Dielis TC/Jeugdcie Update 2016 1 Contents 1. Wedstrijden... 3 1.1.

Nadere informatie

KNSB Selectiedocument Langebaan

KNSB Selectiedocument Langebaan KNSB Selectiedocument Langebaan 2018-2019 voor deelname aan internationale wedstrijden, internationale kampioenschappen en selectiewedstrijden definitieve versie, 18 oktober 2018 Selectiecommissie Langebaan:

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste schaatsliefhebber, De eerste nieuwsbrief is goed ontvangen dus de hoop is er, dat ik regelmatig wat stof binnenkrijg voor een mooi stukje in de nieuwsbrief. Een aantal van

Nadere informatie

Gewest Noord-Holland Utrecht Gewestelijke Pupillen A Utrecht 7 maart 2015

Gewest Noord-Holland Utrecht Gewestelijke Pupillen A Utrecht 7 maart 2015 2014 2015 Gewest Noord-Holland Utrecht Gewestelijke Pupillen A Utrecht 7 maart 2015 Gewestelijke Technische Commissie Langebaan - Kortebaan 2014 2015 Wedstrijdorganisatie Gewestelijke Technische Commissie

Nadere informatie

Verslag wedstrijdorganisatie Langebaan / marathon Breda 2007/2008

Verslag wedstrijdorganisatie Langebaan / marathon Breda 2007/2008 Verslag wedstrijdorganisatie Langebaan / marathon Breda 2007/2008 Het afgelopen seizoen zijn op onze baan in totaal 68 verschillende wedstrijden georganiseerd. Het betreft 49 langebaanwedstrijden, 3 Ploegenachtervolgingswedstrijden)

Nadere informatie

PROTOCOL. 3 november 2012 Kunstijsbaan Haarlem

PROTOCOL. 3 november 2012 Kunstijsbaan Haarlem IJSCLUB HAARLEM TROFEE 20 12 PROTOCOL 3 november 2012 Kunstijsbaan Haarlem Welkom bij de Haarlem Trofee, editie 2012. Ook dit jaar weer organiseert IJsclub Haarlem en omstreken de interclubwedstrijd Haarlem

Nadere informatie

Gewestelijke SubTopMeerkamp

Gewestelijke SubTopMeerkamp Gewestelijke SubTopMeerkamp Junioren B - Junioren A Neo-senioren/Senioren De Meent - Alkmaar Jaap Eden - Amsterdam 8 en 9 februari 2014. Organisatie SubTopMeerkamp Amsterdam Gewestelijke Technische Commissie

Nadere informatie

Holland Cup 2 Afstanden IJsbaan de Meent - Alkmaar 2 en 3 december 2017

Holland Cup 2 Afstanden IJsbaan de Meent - Alkmaar 2 en 3 december 2017 Deelnemers Dames 500 meter 3 Danouk Bannink 10155452 DN2 9 Tessa Boogaard 10156837 DN3 10 Floor van den Brandt 10162448 DSA 11 Willemijn Cnossen 10156008 DN3 18 Elisa Dul 10161830 DA2 20 Kelly Eijsink

Nadere informatie

Ik daag u uit om mij uw bedrijf te laten promoten

Ik daag u uit om mij uw bedrijf te laten promoten Ik daag u uit om mij uw bedrijf te laten promoten Jos de Vos Overzicht Wat ik voor u kan doen Blz. 3-5 Landelijke ijsbanen Blz. 6 Resultaten Blz. 7 Begroting Blz. 8 Sponsorpakketten Blz. 9 + 10 Contactgegevens

Nadere informatie

Gewest Noord-Holland Utrecht Gewestelijke Kampioenschap SuperSprint Junioren C-B Alkmaar 20 december 2014

Gewest Noord-Holland Utrecht Gewestelijke Kampioenschap SuperSprint Junioren C-B Alkmaar 20 december 2014 2014 2015 Gewest Noord-Holland Utrecht Gewestelijke Kampioenschap SuperSprint Junioren C-B Alkmaar 20 december 2014 Gewestelijke Technische Commissie Langebaan - Kortebaan 2014 2015 Wedstrijdorganisatie

Nadere informatie

Sponsorbrief. Schaatsen is een puur Hollandse sport en iedereen kent het en is voor jong en oud.

Sponsorbrief. Schaatsen is een puur Hollandse sport en iedereen kent het en is voor jong en oud. Schaatsselectie Alkmaar Seizoen 2016/2017 Sponsorplan Sponsorbrief Schaatsselectie Langebaan De Meent Schaatsselectie Alkmaar Schaatsen is populair. Dat is tijdens de Olympische winterspelen maar weer

Nadere informatie

Clubkampioenschappen Junioren t/m Masters Ijsclub Tilburg

Clubkampioenschappen Junioren t/m Masters Ijsclub Tilburg 1 34 2 62 Clubkampioenschappen Junioren t/m Masters Klassement YCT B-rijders 500-500, Dames Naam Cat 500 500 Punten Miranda van den Heuvel-van den Besselaar Ilja van Geloven- Eelman DSB 1:05.21 (7) 1:05.80

Nadere informatie

KNSB Selectiedocument Langebaan

KNSB Selectiedocument Langebaan KNSB Selectiedocument Langebaan 2017-2018 voor deelname aan internationale wedstrijden, internationale kampioenschappen en selectiewedstrijden definitieve versie 4 oktober 2017 Selectiecommissie Langebaan:

Nadere informatie

NK JUNIOREN SPRINT NK AFSTANDEN Junioren B-A De Vechtsebanen Utrecht maart 2016

NK JUNIOREN SPRINT NK AFSTANDEN Junioren B-A De Vechtsebanen Utrecht maart 2016 NK JUNIOREN SPRINT NK AFSTANDEN Junioren B-A De Vechtsebanen Utrecht 19-20 maart 2016 2015 2016 Gewestelijke Technische Commissie Langebaan - Kortebaan 2015 2016 PROGRAMMA 10:15 uur Teamleaders bijeenkomst

Nadere informatie

Gewestelijke Kampioenschap. neosenioren-senioren-masters De Meent - Alkmaar Jaap Eden - Amsterdam 18 en 19 januari 2014.

Gewestelijke Kampioenschap. neosenioren-senioren-masters De Meent - Alkmaar Jaap Eden - Amsterdam 18 en 19 januari 2014. Gewestelijke Kampioenschap neosenioren-senioren-masters De Meent - Alkmaar Jaap Eden - Amsterdam 18 en 19 januari 2014. Organisatie Gewestelijke Kampioenschap Neo-Senioren-Senioren-Masters Gewestelijke

Nadere informatie

Holland Cup 2. Leisure World Ice Center - Dronten 14 en 15 november Uitslag Dames 500 meter. Pos Naam Cat Paar Baan Tijd Info

Holland Cup 2. Leisure World Ice Center - Dronten 14 en 15 november Uitslag Dames 500 meter. Pos Naam Cat Paar Baan Tijd Info 1. Uitslag Dames 500 meter Pos Naam Cat Paar Baan Tijd 1 5 Mayon Kuipers DSA 11 I 40.12 49 Anice Das DSA 12 O 40.12 3 42 Le a de Jong DN4 13 I 40.18 4 30 Anne e Gerritsen DSA 13 O 40.28 5 14 Moniek Klijnstra

Nadere informatie

pos nr naam woonplaats sponsor rnd pnt

pos nr naam woonplaats sponsor rnd pnt Baancompetitie C 6 Baancompetitie 6 - Haarlem 2-2-205 Daguitslag C - M pos nr naam woonplaats sponsor rnd pnt premie tot Hidde Schelling De Kwakel 20, 20, 2 M2 Stan Nelissen Ouderkerk aan De Amstel 3 M5

Nadere informatie

Langebaan records update:

Langebaan records update: Langebaan records update: 07-10-2017 Nederlandse records en... 2 Doorkomsttijden Nederlandse records en... 2 Nederlandse records en junioren... 4 Wereldrecords... 5 Doorkomsttijden Wereldrecords en...

Nadere informatie

Haarlem, Kunstijsbaan Kennemerland BAANWEDSTRIJD Nr.055. Startlijst: meter (bij 500 mtr.) Rit Kl Dln Deelnemer Cat Club ST Tijd

Haarlem, Kunstijsbaan Kennemerland BAANWEDSTRIJD Nr.055. Startlijst: meter (bij 500 mtr.) Rit Kl Dln Deelnemer Cat Club ST Tijd Startlijst: 1-100 meter (bij 500 mtr.) 06-01-2008 Rit Kl Dln Deelnemer Cat Club ST Tijd 1 wht 97 Annet van der Stelt DPB BLBE 12.67 red 83 Matthijs van der Hoorn HPB Ter Aar 13.02 2 yel 111 Arnoud Stolwijk

Nadere informatie

Beste zwemmers en ouders van zwemmers,

Beste zwemmers en ouders van zwemmers, Redactie: Dick Bouman 06-50589322 dickjolien@hotmail.com Wedstrijdsecretariaat: Ruud Snijders en Remco Brand e-mailadres:zwemsecretariaat.mnc@gmail.com Seizoen 2017/2018 11 april 2018 Nr. 2018-15 Beste

Nadere informatie

PERSOONLIJKRECORD licentiehouders

PERSOONLIJKRECORD licentiehouders schaats- en skeelervereniging Ballangrud Breda PERSOONLIJKRECORD licentiehouders 2003-2013 wijz 21-11-2014 Karel van Loenhout Daan Baks 100 10.53 NK supersprint junioren C en B 2014 Hoorn 2-2-2014 300

Nadere informatie

SELECTIEPROCEDURE HOLLAND CUP CYCLUS

SELECTIEPROCEDURE HOLLAND CUP CYCLUS SELECTIEPROCEDURE HOLLAND CUP CYCLUS 2015-2016 Voor dit document gelden dezelfde algemene uitgangspunten zoals die vermeld staan in het document Plaatsingsschema s en Selectieprocedures NK s hardrijden

Nadere informatie

pos nr naam woonplaats sponsor rnd pnt

pos nr naam woonplaats sponsor rnd pnt Baancompetitie C1 1 Daguitslag pos nr naam woonplaats sponsor rnd pnt premie tot 1 Jaap Smit Leiden 1 2 46 Eric Bisschops Lisse 1 1 1 3 35 Joram Verkerk Nieuw Vennep 1 1 1 4 52 Wesley Hollenberg Uitgeest

Nadere informatie

HA042 Zaans Kampioenschap Sprint

HA042 Zaans Kampioenschap Sprint 1. Uitslag 100 meter pupillen 1e omloop 1 6 Bas Koopmans HPA 2 11 Danique Rijke DPA 3 9 Julia-Rosa Jansen DPA 2 I 13.63 PR 2 O 14.43 1 I 14.84 PR 4 51 Sven van Gelderen HPB 12 O 15.10 5 38 Lianne van Assema

Nadere informatie

Gewestelijk Kampioenschap NHU Neo-senioren Senioren Masters Alkmaar november 2015

Gewestelijk Kampioenschap NHU Neo-senioren Senioren Masters Alkmaar november 2015 2015 2016 Gewestelijk Kampioenschap NHU Neo-senioren Senioren Masters Alkmaar 28-29 november 2015 Gewestelijke Technische Commissie Langebaan - Kortebaan 2015 2016 Wedstrijdorganisatie Gewestelijke Technische

Nadere informatie

Gewestelijk Kampioenschap NHU Sprint Junioren C - B - A Utrecht november 2015

Gewestelijk Kampioenschap NHU Sprint Junioren C - B - A Utrecht november 2015 Gewestelijk Kampioenschap NHU Sprint Junioren C - B - A Utrecht 28-29 november 2015 2015 2016 Gewestelijke Technische Commissie Langebaan - Kortebaan 2015 2016 Wedstrijdorganisatie Gewestelijke Technische

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. C-selectie KNSB Gewest Drenthe. Trainingstijden. C-selectie

Nieuwsbrief. Voorwoord. C-selectie KNSB Gewest Drenthe. Trainingstijden. C-selectie December 2015 Nieuwsbrief C-selectie KNSB Gewest Drenthe C-selectie De C-selectie Gewest Drenthe bestaat uit 8 rijders in de leeftijdscategorie 13, 14 en 15 jaar oud. Voorwoord Dag allemaal, Door middel

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief maart 2016 Beste Thialffer, Het kan nog net voordat we allemaal gaan genieten van een heerlijke clubavond op de Leemputten. Ik ga er van uit dat we met velen zullen zijn aankomende vrijdagavond.

Nadere informatie

Gewest Noord-Holland Utrecht Langebaan Kortebaan Beleidsplan 2014-2017

Gewest Noord-Holland Utrecht Langebaan Kortebaan Beleidsplan 2014-2017 Gewest Noord-Holland Utrecht Langebaan Kortebaan Beleidsplan 2014-2017 KNSB Gewest Noord- Holland/Utrecht - GTCL/K Beleidsplan 2014-2017, 20 december 2013. SAMENVATTING De GTCL/K levert haar bijdrage om

Nadere informatie

Nieuwsbrief B-selectie KNSB Gewest Groningen - Drenthe

Nieuwsbrief B-selectie KNSB Gewest Groningen - Drenthe Nieuwsbrief B-selectie KNSB Gewest Groningen - Drenthe Februari 2017 Voorwoord Beste sponsor, Het NK Allround zit erop! Bijna alle rijders regen de persoonlijke records aan een, en we sloten af met twee

Nadere informatie

Langebaan records update:

Langebaan records update: Langebaan records update: 21-12-2016 Nederlandse records en... 2 Doorkomsttijden Nederlandse records en... 3 Nederlandse records en junioren... 4 Wereldrecords... 5 Doorkomsttijden Wereldrecords en...

Nadere informatie

Nieuwsbrief B-selectie KNSB Gewest Groningen - Drenthe

Nieuwsbrief B-selectie KNSB Gewest Groningen - Drenthe Nieuwsbrief B-selectie KNSB Gewest Groningen - Drenthe Januari 2017 Voorwoord Beste sponsor, In deze derde nieuwsbrief vertellen we u over de wedstrijden en ons trainingskamp naar Inzell. In deze aanloop

Nadere informatie