September 2016 (Nr. 456) KWB rekeningnummer :BE Kalender

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "September 2016 (Nr. 456) KWB rekeningnummer :BE Kalender"

Transcriptie

1 LARUMSE RAAK September 2016 (Nr. 456) KWB rekeningnummer :BE Kalender 10 sept : supporteren Plekkers 17/18 sept parochiefeesten 24 sept : einde seizoenfeestje wtc 2 oktober : wandelen in het woud 2 oktober : start mountainbike seizoen 8 oktober : paintball 16 oktober : naar het veldrijden!!! 21 oktober : Ledenfeest 14 en 15 nov : rijbewijs : cursus voor begeleiders ( inschrijven verplicht ). Verslagen!!!! wat geweest is Beste leden, hopelijk hebben jullie van een deugddoende vakantie genoten. Onze batterijen zijn alvast opgeladen, dit zal je al merken aan het aanbod van activiteiten de komende weken. Hopelijk mogen wij u weldra verwelkomen!!! Wees welkom. Supporter mee voor de Plekkers Op zaterdag 10 september gaan we met z'n allen supporteren voor de plekkers, een ploeg met heel wat jeugdige kwb'ers in het elftal. 't is een thuismatch op de Leunen. Diegenen die meegaan verwachten we om 14:40 u. met de fiets op het kerkplein Wil je rechtstreeks naar de Leunen om 15 u. begint de match.

2 17 / 18 september : parochiefeesten Larum Parochiefeesten in Larum Wat en waarom Parochiequiz De parochiefeesten zijn in aantocht. Op zaterdagavond 17 september gaat er de multimediaquiz door. Klank, beeld en geluid ondersteunen de vragen die worden afgevuurd op de aanwezige ploegen. Zoals de voorbije jaren zal de quiz een gevarieerd aanbod van thema s en vragen zijn. De KWB zendt zoals steeds een of meerdere ploegjes naar de quiz. Wie zin heeft om deel te nemen, mag naar de parochiezaal afzakken. Vooraf verwittigen mag wel (Jan Vansant ), maar moet niet. Indien je graag je kinderen meebrengt, dan kan dit. Verschillende generaties zijn een voordeel voor het beantwoorden van de vragen. De quiz gaat door op zaterdag 17 september uur in de parochiezaal, St Corneliusstraat. Restaurantdag Zondag moet er thuis niet gekookt worden. De keuken kan een dag onaangeroerd blijven. Wij nodigen jullie uit op de eetdag van de parochiefeesten. De verenigingen zorgen voor een uitstekend menu. Je schuift vlot aan langs het buffet. Onze vrijwilligers helpen u op prinselijke wijze. Praktisch: u u Het menu: aperitief, soep, warm buffet, vegetarische maaltijd, kindermenu, groenten, fritten of puree, dessert. Volwassene: 18, kind: 13 Vooraf niet inschrijven. Je rekent ter plaatse af. Waarom deze parochiefeesten? D e opbrengst van de parochiefeesten wordt geïnvesteerd in de parochiezaal. Sinds 1912 zetten vrijwilligers zich in om in Larum een ruimte te hebben voor activiteiten van verenigingen en de bewoners van Larum: feesten (trouw-, communie-, verjaardag-, enz.), repetities, ontmoetingsavonden, koffietafels, sportactiviteiten, quizzen, fuiven, dansavonden, film,. Zo blijft Larum een levendig en sociaal dorp. Een mooi voordeel De vrijwilligersinzet en de opbrengst van de parochiefeesten maken dat de prijzen democratisch zijn. De voorbije 10 jaar werd er bovendien bijna geïnvesteerd in de modernisering van de zaal. De inwoners van Larum hebben hierdoor een mooie zaal op wandelafstand van hun woonst: praktisch, veilig, goedkoop en ecologisch. Een mooi voordeel!

3 24 september : einde seizoenfeest wtc kwb fietsploeg Einde seizoensfeest WTC Het wielerseizoen loopt stilaan ten einde. Om het jaar stevig af te sluiten, geven we er nog eens een serieuze lap op! Naast een terugblik op het afgelopen seizoen, laten we ons i/d watten leggen door Tamarillo! Daarna zetten we, samen met onze kersverse clubkampioen, het feest in. DJ Jef Goossens zorgt voor de muziek! Wij voor de ambiance! Allen op post dus op zaterdag 24 september i/d parochiezaal van Larum omstreeks 19h30! Deelname:15 EUR pp. 2 oktober : natuurwandeling in een woud Natuurwandeling in een woud? Ook dat kan met KWB en wel in Meerhout op zondag 2 Oktober. Natuurpunt werkte sinds jaar en dag aan het laten aaneensluiten van diverse stukken groene, waardevolle stukjes natuur tot het Grote Netewoud die naast Geel ook delen van Mol, Ham, Balen Dessel een feit was. Met Bezoekerscentrum en volgend jaar een opgeknapte Watermolen uit de 17 de eeuw als alles volgens plan verloopt. Een vistrap, de Nete zoals ze vroeger (en na de beheerswerken) meanderde, de eerste tekenen van een bever en nog veel meer. Een middellange wandeling waarbij een gids al je vragen tracht te beantwoorden en je kennis laat maken met een uniek stuk Kempense natuur. Nadien genieten in het bezoekerscentrum (met kantine!) met een Gageleer, natuurthee, een fair trade koffie, een fruitsap...het kan allemaal. Een perfecte uitstap in wat op termijn één van de pronkstukken van Natuurpunt aan het worden is. We spreken af om 09u00 aan de parking kerkplein. Inschrijven is niet verplicht maar je mag het altijd laten weten als je meegaat zodat we een idee hebben hoe groot de wandelgroep zal zijn i.v.m. gids(en). Dit kan via mailbox@kwb-larum.be 2 oktober : Start mountainbike seizoen Lijkt cyclocross kinderspel? Of heb je gewoon zin in een fietstochtje doorheen onze Kempense bossen/velden? Het kan! Vanaf zondag 2 oktober gaat het MTB seizoen terug van start! We vertrekken telkens om 8h30 a/d kerk van Larum. Onze kalender kan je raadplegen via onze website: Tot dan!

4 Zondag 9 oktober paintball!!! 9 Oktober: Paintball Lissenvijver Op Zondag 9 oktober gaan we paintballen in de Lissenvijver. Dit zal doorgaan van 15h tot 18h, we komen samen om 14h op het kerkeplein met de fiets. Dit alles kost 25 (Inclusief 100 balletjes) per persoon (extra balletjes 7,5 per 100). De minimum leeftijd is 16jaar (16-18 jaar: volmacht ouders vereist) Zeker mee te nemen: -Lichte kledij voor onder de overall -Douchegerief, reservekledij -Stevige schoenen 16 oktober : Superprestige veldrijden in Zonhoven! Ook zin om Wout Van Aert eens aan het werk te zien, of ben je eerder supporter van Tom Meeusen of Lars Van der Haar? Het kan, want op 16/10 gaan we met z'n allen naar de Superprestige veldrijden in Zonhoven! Vertrek van de bus is voorzien om 10.30u aan de kerk in Larum, om rond 18u terug te arriveren. De KWB voorziet een drankje en versnapering bij aankomst. En op het parcours zijn er frietkramen en biertenten waar je een typisch Belgische snack kan nuttigen.

5 Snel inschrijven (via de inschrijvingsknop op onze KWB site is uiteraard de boodschap want de plaatsen in de bus zijn beperkt. kostprijs (incl busreis, drankje/hapje en inkomticket) - 15 euro (KWB leden) - 20 euro (niet KWB leden) - kinderen onder de 12j kunnen mee voor 5 euro! 21 oktober : ledenfeest Hallo kwb mannen, hou deze avond alvast vrij, meer info weldra via . Rijbewijs : cursus voor begeleiders : schrijf tijdig in!!! Rijbewijs: cursus voor begeleiders Uw eigen dochter of zoon leren autorijden is nog steeds de goedkoopste wijze om een rijbewijs te behalen. Dat kan naargelang de formule tot euro besparing opleveren. Bovendien bewijzen de verkeersstatistieken dat jongeren die met ma of pa hebben leren rijden, tot de betere bestuurders behoren. Dus verhouding prijs kwaliteit is zeer goed. Wie als begeleider met een leerling-bestuurder de weg op wil, kan maar beter goed voorbereid zijn. Een opfrisbeurt is geen overbodige luxe. Tijdens twee avonden worden de begeleiders theoretisch en praktisch bijgeschoold. De KWB s van Geel organiseren daarom deze lesavonden. Ook onze KWB doet daaraan mee. Ben je al gestart met het oefenen op de baan? Geen erg: dan heb je al gemerkt dat je met vragen komt te zitten waarvan je het antwoord niet zeker weet. Inhoud van de lessen: Theoretisch: Een begeleider moet kennis hebben van de alle verkeersregels, dus ook de nieuwe verkeersregels. Verder moet je weten welke (technische) kennis uw dochter of zoon over de wagen moet beschikken. Praktisch: De tweede avond wordt er stil gestaan bij het rijden zelf en de begeleidershouding. De kleine en grote valkuilen worden grondig doorgenomen. Verder nog een heleboel praktische tips om uw dochter of zoon goed te begeleiden. De parcours in Geel Oevel Olen en Herentals worden onder de loep genomen. Zodoende worden ma en pa betere begeleiders. En de leerling? Is het goed dat de leerling mee deelneemt? Dat is zeker een voordeel. Een geïnformeerd team verhoogt de slaagkansen. Zoon(s), dochter(s) en/of tweede begeleider nemen gratis deel Wanneer, waar, hoeveel: Maandag 14 & dinsdag 15 november uur uur Feestzaal Elsum, Dr Peetersstraat 90, 2440 Geel

6 Kostprijs: o KWB-leden 14 euro o Niet-leden 20 euro o Leden van hetzelfde gezin nemen gratis deel. Inschrijven: Dit is nodig via rijbewijs-kwb-geel@hotmail.com Mail door: o volledige naam van de deelnemers: begeleider(s) en leerling(en), o adres, o wel of niet-kwb-lid. Indien wel KWB-lid vermelden van afdeling. Elk jaar is de cursus volzet: schrijf tijdig in. Elke inschrijving ontvangt een bevestiging. Info: (Bart) Wat geweest is : Aan ons heeft het ni gelegen verduiveld! Wij waren telkens op de afspraak. Gekleurd in zwart geel rood met alle attributen erop en eraan. Vestjes, t-shirts, pruiken, petjes, hoedjes bloezen, rokjes....wij waren er klaar voor. Meer nog, het tactisch inzicht van de supportersgroep langs de keukendeur heeft tijdens de pauze telkens de opstelling bijgeschaafd, herschikt en verbeterd mag ik wel zeggen. Ook aan de toog werden er pogingen gedaan maar die gingen verloren tussen pot en pint. Maar neen, ni luisteren eh Markske, ni luisteren eh. Zijn eigen goestingske doen, de verkeerde en soms veel te late wissels doorvoeren... ergernis alom, onze pronostic naar de kltn en welle rood van kolleire, bij sommige werd het zelfs zwart voor de ogen al kan dat ok aan iet anders gelegen hemme. Aan de vloer bijvoorbeeld want die schoof nogal bij momenten op het einde van de match. En nieje Wilmots, van a kunne we niks ne mieje leren, da de bal rond is wisten we al en dat de waarheid op het veld ligt ok, maar stelt dan een ploeg op veu de match en hot a ba...tijdens de match, ge makt die mannen zenewegtig, is da misschien nen tactiek? Dan was ons organisatie een stuk efficiënter of had er iemand te klagen over de broodjes mé worstje, sjekroet, mosterd, mayonais of ketchup? Zelfs currieworst of een ijsje. Geweldig volk achter den toog, ne stoel of een podium om te zitten, leuntafels, versieringen allerhande...neen, van ons kunnen ze nog iets leren. En dan nu voor de Koninklijke Belgische Voetbalbond... bespaart op ne coach, betaalt ons supportersclubke zijn uitgaven in het PC en wij stellen voor u een ploegske op waar ge volgend tornooi wel mé zult scoren! t Is toch waar zekers! Verduveld.... t is zeunt, minstens 2 avonden gemist waar we aan 1 EUR pinten konnen pakken, ons klein landje groot had kunnen zijn en we vrijuit ons persoonlijk tactisch planneke aan mekaar konden verkopen. Erg is da, heeeel erg. Al goe dat er voor de KWB weer en goe jaarprogramma staat te wachten vanaf september en dan zien we weer wel tegen het WK....

7 25 juni : vissen op zee Weinig vis maar des te meer leut!!! Magere buit,net genoeg voor vissoepke Dag Jan zulle!!! oewe gene vis? Zelfs al gebakken Waar zitten die pokemon vissen ergens? Rare vis gevangen Huzzie Meer kwb nieuws op onze website

Oktober 2016 (Nr. 457) KWB rekeningnummer :BE Kalender

Oktober 2016 (Nr. 457)  KWB rekeningnummer :BE Kalender LARUMSE RAAK Oktober 2016 (Nr. 457) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :BE30 0835 1690 4111 Kalender 8 oktober : paintball 16 oktober : naar het veldrijden!!! 21 oktober : Ledenfeest

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. 10 oktober : kafeeke open : Andorra België op groot scherm

LARUMSE RAAK. 10 oktober : kafeeke open : Andorra België op groot scherm LARUMSE RAAK Oktober 2015 (Nr. 447) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :BE30 0835 1690 4111 Kalender 10 oktober : Rode duivels in t cafeeke 11 oktober : natuurwandeling naar Tilff

Nadere informatie

Parochiefeesten Larum 2016

Parochiefeesten Larum 2016 Parochiecentrum Larum de plaats voor uw feesten Larum: sociaal en levendig dorp De opbrengst van de parochiefeesten wordt geïnvesteerd in de parochiezaal. Sinds 1912 ze en vrijwilligers zich in om in Larum

Nadere informatie

Parochiefeesten Larum 2017

Parochiefeesten Larum 2017 Parochiecentrum Larum de plaats voor uw feesten Larum: sociaal en levendig dorp De opbrengst van de parochiefeesten wordt geïnvesteerd in de parochiezaal. Sinds 1912 zeen vrijwilligers zich in om in Larum

Nadere informatie

Parochiefeesten Larum 2015

Parochiefeesten Larum 2015 Parochiecentrum Larum: sociaal en levendig dorp De opbrengst van de parochiefeesten wordt geïnvesteerd in de parochiezaal. Sinds 1912 ze en vrijwilligers zich in om in Larum een ruimte te hebben voor ac

Nadere informatie

November 2016 (Nr. 458) KWB rekeningnummer :BE Kalender

November 2016 (Nr. 458)  KWB rekeningnummer :BE Kalender LARUMSE RAAK November 2016 (Nr. 458) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :BE30 0835 1690 4111 Kalender 10 november : inschrijvingsavond Sinksenkamp 2017 13 november : Rode Duivels

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. Oktober 2013 (Nr. 427) KWB rekeningnummer : Kalender

LARUMSE RAAK. Oktober 2013 (Nr. 427)  KWB rekeningnummer : Kalender LARUMSE RAAK Oktober 2013 (Nr. 427) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :083 5169041 11 Kalender 11 oktober : Kroatië Belgie op groot scherm 13 oktober : start mountainbike seizoen

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. November 2018 nr 478 Op komst. Reeds geweest. WK en Rode Duivels (KWB en FC Punt-Larum organiseert)

LARUMSE RAAK. November 2018 nr 478 Op komst. Reeds geweest. WK en Rode Duivels (KWB en FC Punt-Larum organiseert) LARUMSE RAAK November 2018 nr 478 Op komst 15 18 november Rode Duivels op groot scherm met ambiance 10 november Natuurwandeling 16 november Bierproefavond 19 november Rijbewijsavond voor begeleiders 22

Nadere informatie

Iedereen die zich engageert steunt de actie met 5 Euro, die we dan bij aankomst aan de presentatoren van Studio Brussel overhandigen.

Iedereen die zich engageert steunt de actie met 5 Euro, die we dan bij aankomst aan de presentatoren van Studio Brussel overhandigen. Kalender LARUMSE RAAK December 2011 (Nr. 408) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be 10 december : Larum Kerst i.s.m.lg 15 december : Kookles 2 17 december : Glazen Huis Leuven 30 december : Trefquiz voor

Nadere informatie

LARUMSE RAAK September 2017 nr 466

LARUMSE RAAK September 2017 nr 466 LARUMSE RAAK September 2017 nr 466 kwbgeellarum@gmail.com bank rek BE30 0835 1690 4111 Op komst 12 en 19 september Reanimatiecursus - Red levens! 1 oktober Start mountainbiken 16 en 17 september Quiz en

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. 8 november : Kookles 1 ALLEN OP POST OMSTREEKS H IN DE KEUKEN VAN HET PC LARUM.

LARUMSE RAAK. 8 november : Kookles 1 ALLEN OP POST OMSTREEKS H IN DE KEUKEN VAN HET PC LARUM. LARUMSE RAAK November 2012 (Nr. 418) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer BE38 7875 5015 6172 Kalender 8 november : kookles 1 18 november : wandeling in de Voerstreek 20 & 27 november

Nadere informatie

INFO MEI 2014. Gezelschapsspellen spelen. In t kort

INFO MEI 2014. Gezelschapsspellen spelen. In t kort INFO MEI 2014 In t kort Ma. 5 en 19 mei mei Za. 17 mei Zo. 8 juni Vr., za. en zo.. 13, 14 en 15 juni Gezelschapsspellen spelen Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Eet- en dansfestijn Dagfietstocht

Nadere informatie

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud April 2014 30/08 30ste jaargang. nr 08 korte inhoud Wat voorbij is... Inbraakpreventie Wat komt... KWB in vuur en vlam... Let s barbecue... Samenaankoop stookolie... Workshop keramiek... Lommel zonder

Nadere informatie

GEEL. Examenregio. Geel Oevel Olen Herentals. Overzicht kruispunten en aandachtspunten. St. Corneliusstraat Larum. Uitgang examencentrum 6/03/2012

GEEL. Examenregio. Geel Oevel Olen Herentals. Overzicht kruispunten en aandachtspunten. St. Corneliusstraat Larum. Uitgang examencentrum 6/03/2012 Examenregio Geel Oevel Olen Herentals Overzicht kruispunten en aandachtspunten Uitgang examencentrum Stoppen voor de doorlopende witte meet. Rijd er eens naartoe en start vanachter de streep. Het zijn

Nadere informatie

Buurtkrantje. Elegast - Den Dam. Editie november 201 4. Buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje. Elegast - Den Dam. Editie november 201 4. Buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam Buurtwerking in de Damwijk Editie november 201 4 Inhoud Voorwoord 2 Vrijwilligers 3 Quiz 4 Sinterklaasfeest 5 Feesten 6 Sorteerstraatjes 7 Spelnamiddag 8 Programma spelnamiddag

Nadere informatie

Hemelrijk. Nieuwsbrief Juli November 2017

Hemelrijk. Nieuwsbrief Juli November 2017 Hemelrijk Nieuwsbrief Juli November 2017 Beste leden en wijkbewoners, We informeren jullie graag over onze volgende activiteiten, maar eerst een stukje verloren gegane geschiedenis: In 1956 is men naar

Nadere informatie

LARUM FIETST. Zaterdag 8 Mei. ( )

LARUM FIETST. Zaterdag 8 Mei. ( ) LARUMSE RAAK Kalender Mei en Juni 2010. - 2 Mei Scherpenheuvel. - 8 Mei LARUM FIETST. - 21/24 Mei Sinksenkamp. - 29 Mei de zotte 50 van Gheel. - 30 Mei Kayakken. - 6 Juni Vissersprijskamp. - 19-20 Juni

Nadere informatie

LARUMSE RAAK Oktober 2017 nr 467

LARUMSE RAAK Oktober 2017 nr 467 LARUMSE RAAK Oktober 2017 nr 467 kwbgeellarum@gmail.com bank rek BE30 0835 1690 4111 Op komst 7 en 10 oktober Rode Duivels groot scherm 9 en 19 november Geocache 8 oktober CHIRO spaghettislag 14 november

Nadere informatie

AZENCROSS Loenhout

AZENCROSS Loenhout AZENCROSS Loenhout 28.12.2018 DE AZENCROSS 35e editie van een van dé klassiekers van het veldrijden! Sportief en extra sportief hoogtepunt van het seizoen! Indrukwekkende erelijst: van der Poel, Meeusen,

Nadere informatie

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen.

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Voorwoord Infokrant April 2017 Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Onze mediakanalen werken fantastisch (website, Twitter, Facebook, ) en dan

Nadere informatie

Reisverslag Turkije (15 ) Jacques Vanheuverswyn brengt een verslag van een natuurreis naar Turkije en heeft mooie vogelfoto s mee.

Reisverslag Turkije (15 ) Jacques Vanheuverswyn brengt een verslag van een natuurreis naar Turkije en heeft mooie vogelfoto s mee. Programma 13 mei 2009 Inleiding voorstelling komende activiteiten mededelingen van het bestuur (15 ) Kiekendieven (20 ) Niko Van Wassenhove geeft een overzicht over de Kiekendiefsoorten die we in onze

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. April 2019 nr 483 Op komst. wekelijks Start to jogging. wekelijks koersfietsers. wekelijks Mountainbike.

LARUMSE RAAK. April 2019 nr 483 Op komst. wekelijks Start to jogging. wekelijks koersfietsers. wekelijks Mountainbike. LARUMSE RAAK April 2019 nr 483 Op komst 29 april Rijbewijsavond voor begeleiders 3 mei DE STOEL 5 mei Scherpenheuvel 9 mei Lieve Blancquaert 10-11-12 mei Moezelreis 18 mei Kajak en BBQ 25 mei De Zotte

Nadere informatie

DUIVELTJESTORNOOI U6 WOENSDAG 1 NOVEMBER 2017

DUIVELTJESTORNOOI U6 WOENSDAG 1 NOVEMBER 2017 Bedankt voor uw inschrijving. Om alles vlot te laten verlopen vragen we u deze infobrochure vooraf te lezen. Vragen en problemen kan je altijd voorleggen aan de inrichters. 01/11/2017 FC TENSTAR MELLE

Nadere informatie

De wegcoureurs van WTC zijn terug gestart: Afspraak elke zondag om 9h stipt:

De wegcoureurs van WTC zijn terug gestart: Afspraak elke zondag om 9h stipt: LARUMSE RAAK Maart 2013 (Nr. 422) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :083 5169041 11 Kalender 3 Maart : Start fietseizoen 7 Maart : Start Ola Africa 16 Maart : Dagreis naar Oudenaarde

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. Januari 2019 nr 480 Op komst. Reeds geweest. Start to jogging. 22 februari Startavond fietsclub kwb. wekelijks Start to jogging

LARUMSE RAAK. Januari 2019 nr 480 Op komst. Reeds geweest. Start to jogging. 22 februari Startavond fietsclub kwb. wekelijks Start to jogging LARUMSE RAAK Januari 2019 nr 480 Op komst wekelijks Start to jogging 24 januari Ontmoetingsavond van de Dorpsraad 1 februari DE STOEL 7 februari EXTRA Kookles voor mannen: winter-bbq 8 februari Whisky-proefavond

Nadere informatie

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt!

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt! Woordje vooraf De Lente is in het land en dat betekend dat het scoutsjaar er weer bijna opzit. Maar geen vrees, want van april en mei gaan we er nog eens vollenbak tegenaan! De ledenweekends komen er ook

Nadere informatie

Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op.

Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op. 37e jaargang Nr 35 25 April 2011 Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op. Rest ons nog de voetbalweek. Van dinsdag 24 mei tot en

Nadere informatie

Dagverzorgingscentrum De Triangel

Dagverzorgingscentrum De Triangel Dagverzorgingscentrum De Triangel Overzicht uitstappen / speciale Gebeurtenissen 04 januari: Nieuwjaarsaperief 02 maart: Uitstap Brasserie De Reinaert 03 maart: Uitstap Brasserie De Reinaert Beste Gast,

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten. Blader hier

Nadere informatie

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!!

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!! Liefste leden en ouders, Een nieuw scoutsjaar staat weer voor de deur. Wellicht is er enorm genoten van een verlof met temperatuurstijgingen en -dalingen, maar de leden hebben vooral genoten van het fantastische

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

Wij kunnen alvast niet meer wachten! Tot dan! De leiding

Wij kunnen alvast niet meer wachten! Tot dan! De leiding , Hierbij willen we jullie overtuigen om mee te komen op bivak! Het paasweekend was zonder twijfel beregoed, ons 10-daags kamp (1-10 aug) zal nog vele malen beter worden. Zoals geweten, maken veel zielen

Nadere informatie

Maart - April Laat ons met een glimlach en een plezante sfeer het seizoen verder zetten en hou het veilig.

Maart - April Laat ons met een glimlach en een plezante sfeer het seizoen verder zetten en hou het veilig. Nieuwsbrief Maart - April 2016 WTC Berlaar 1. Voorwoord Het seizoen is weeral gestart. Na de rit in Heultje hadden we onze jaarvergadering met een zeer talrijke opkomst waarvoor onze dank. Waarschijnlijk

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten.

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

LARUMSE RAAK Kalender september - oktober - 10 september : Larum op de bank - 17 september : parochiekwis - 18 september : restaurant parochiefeesten - 24 september : clubkampioenschap WTC - 1 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Gadgets, vesten, badgen en dassen

Nieuwsbrief 2. Gadgets, vesten, badgen en dassen Nieuwsbrief 2 De vakantie is voorbij. Augustus 2017 Hopelijk heeft iedereen genoten van een deugddoende vakantie! Jammer genoeg zijn er dit jaar weinig inschrijvingen, vooral voor het kippenfestijn waar

Nadere informatie

TWIJGJE mei Barbecue negenentwintig. zaterdag 30 mei en zondag 31 mei Blz 6 p 6 BERKENBOOM HEISTRAAT GEEL EN GROEN BERKENBOOM HUPPELPAS

TWIJGJE mei Barbecue negenentwintig. zaterdag 30 mei en zondag 31 mei Blz 6 p 6 BERKENBOOM HEISTRAAT GEEL EN GROEN BERKENBOOM HUPPELPAS TWIJGJE mei 2015 BERKENBOOM HEISTRAAT GEEL EN GROEN BERKENBOOM HUPPELPAS Barbecue negenentwintig zaterdag 30 mei en zondag 31 mei 2015 Blz 6 p 6 1 Barbecue nummer negenentwintig Daar is de lente, daar

Nadere informatie

familiefietstocht naar speeltuin

familiefietstocht naar speeltuin vrijdag 7 augustus www.kwb-geel-holven.be www.facebook.com/kwbholven zaterdag 4 juli fietsen dinsdag 25 augustus vissen kubb met BBQ en broomshooting Maandblad: juli- augustus 2015 36 e jaargang nr. 11

Nadere informatie

Jaargang 32 Augustus 2018 Nummer 3

Jaargang 32 Augustus 2018 Nummer 3 Terroristje Jaargang 32 Augustus 2018 Nummer 3 6 Oktober 2018 Na die vele kilometers die we dit jaar al afgemaald hebben is het weer tijd om het seizoen af te sluiten met een stevige maaltijd. Om 10u

Nadere informatie

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN SCOUTSENGIDSENBEERSE JUNI 1 juni KAPOENEN JUNI 2013 Nu het eindelijk lekker warm gaat worden, wordt het is dringend tijd voor alle Kapoentjes om nog eens kennis te maken met een groot estafette spel!!

Nadere informatie

Persmap. Cyclocross Elite zonder Contract

Persmap. Cyclocross Elite zonder Contract Patattencross Persmap nossegem, 12 oktober 2014 Cyclocross Elite zonder Contract Voorwoord VZW Sport & Steun Nossegem is zeer verheugd u de 6de editie van de Patattencross te mogen voor-stellen die zal

Nadere informatie

0m even bij stil te staan. Woordje van de directie. Beste ouders en kinderen,

0m even bij stil te staan. Woordje van de directie. Beste ouders en kinderen, herfst 17 0m even bij stil te staan Woordje van de directie Beste ouders en kinderen, Het lijkt alsof we nog maar net gestart zijn en de herfstvakantie staat al voor de deur. Welverdiend, want alle kinderen

Nadere informatie

Activiteiten Kemados.

Activiteiten Kemados. Activiteiten Kemados. Zaterdag 23 januari: Jaarlijkse feestbanket + 90 jaar bestaat kemados Onze jaarlijkse viering ter ere van priester zaliger De L Elpée. We nodigen u daarvoor op zaterdag 23 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gezinsbond Zelzate februari 2012 ZWEMLESSEN

Nieuwsbrief Gezinsbond Zelzate februari 2012 ZWEMLESSEN Nieuwsbrief Gezinsbond Zelzate februari 2012 ZWEMLESSEN Data zwemlessen - noteer in uw agenda : februari 2012 : 4-11 en 18 maart 2012: 3-10 - 17-24 en 31 april 2012: 21 mei 2012: 5-12 - 19 en 26 juni 2012:

Nadere informatie

2015/08. Roland Outtier Gerard Vandoolaeghe Yves Lagage. voorzitter joggen voor Beginners logistiek evenementen

2015/08. Roland Outtier Gerard Vandoolaeghe Yves Lagage. voorzitter joggen voor Beginners logistiek evenementen Ieper 08/08/2015 Ook midden de zomervakantie stak het LOKO-team de koppen bij elkaar. Het najaar kondigt zich immers als zeer druk aan! In september bundelen we immers deelnames aan Dwars door Ieper, De

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem 4/2017

LEDENBRIEF afdeling Petegem 4/2017 LEDENBRIEF afdeling Petegem 4/2017 juli/augustus 2017 Beste leden, bij het begin van de vakantiemaanden, bieden wij u volgende agendapunten aan: - petanque, elke donderdagavond in juli en augustus - stedelijke

Nadere informatie

Vrije tijd Boekje. Mei Juni. Nieuw! Als je dit prentje ziet is er een extra activiteit! Alderande Bewoners. Nieuw concept bbq donderdag 22 juni

Vrije tijd Boekje. Mei Juni. Nieuw! Als je dit prentje ziet is er een extra activiteit! Alderande Bewoners. Nieuw concept bbq donderdag 22 juni Vrije tijd Boekje Mei Juni Nieuw! Als je dit prentje ziet is er een extra activiteit! 2017 Alderande Bewoners Tips om in het weekend alleen of met vrienden te doen Nieuw concept bbq donderdag 22 juni 1

Nadere informatie

JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli

JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli v JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli JUNI 1 juni: gewoon chiro voor elke afdeling 8 juni: SPE/RA massaspelen van 14u 17u, KE/TO/ASP: 17u-19u 15 juni: SPE/RA: gewoon chiro dus tot 18u Toppers/Kerels/Aspis:

Nadere informatie

Dit jaar hebben we samen met onze kok het volgende menu samengesteld:

Dit jaar hebben we samen met onze kok het volgende menu samengesteld: Eetavond Beste scoutsvrienden, We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. De jaarlijkse eetavond voor ouders, leden, oud-leden, sympathisanten en

Nadere informatie

Azencross Donderdag 29 December Loenhout

Azencross Donderdag 29 December Loenhout Azencross 2016 Donderdag 29 December 2016 Loenhout A. Azencross Loenhout B. Lokale partnerships C. VIP Formules D. Contact A. Azencross Loenhout 33 e editie van een van dé klassiekers van het veldrijden!

Nadere informatie

1 JULI - AUG UST US 20 19

1 JULI - AUG UST US 20 19 JULI - AUGUSTUS 2019 1 15 Even voorstellen Hoi, ZOEF is een samenwerking tussen Alderande, De Hagewinde, Emiliani en De Sperwer vzw. Vanaf januari 2013 organiseren wij activiteiten. Tijdens de activiteiten

Nadere informatie

Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen

Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen Turnhoutsebaan 357 B2140 Borgerhout Tel: 03/271 09 55 Fax: 03/239 40 35 e-mail: afp.antwerpen@gmail.com website: http://www.afpantwerpen.com KBC:

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg Lokaal Dienstencentrum De Wilg J A A R G A N G 1, N R. 4 J U L I A U G U S T U S 2 0 1 6 Programmaboekje Activiteiten De Wilg Witvrouwenveldstraat 1 2550 Kontich 03 450 82 82 OF 03 450 82 80 (onthaal)

Nadere informatie

De échte klassieker, de Vlaamse Druivencross Overijse

De échte klassieker, de Vlaamse Druivencross Overijse www.desportvriendenoverijse.be desportvriendenoverijse@skynet.be NIEUWSBRIEF > 10 NOVEMBER 2011 INHOUD 11 December > Vlaamse Druivencross VIP & Hospitality 8 December 2011 > Gespreksavond met Michel Wuyts

Nadere informatie

INFO September Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Gezelschapsspellen spelen. maandag 8 en 22 september 2014

INFO September Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Gezelschapsspellen spelen. maandag 8 en 22 september 2014 INFO September 2014 In t kort Ma. 8 en 22 september september Zo. 7 en za. en zo. 13 en 14 september Vr. 3 oktober Vr. 10 oktober Za. 11 oktober Gezelschapsspellen spelen Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie

Nadere informatie

Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter meest.

Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter meest. Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter meest. Juli: Lander Laura D Amber Lynn Daan Berre Neil Sien Augustus:

Nadere informatie

April BE

April BE April 2018 www.kvlvbeveren.be BE63 7376 0310 3708 U kan enkel deelnemen aan een activiteit als u 1. inschrijft bij de verantwoordelijke 2. betaald hebt (storting op bovenstaande KVLV rekening) en dit alles

Nadere informatie

DUIVELTJESTORNOOI U7 WOENSDAG 1 NOVEMBER 2017

DUIVELTJESTORNOOI U7 WOENSDAG 1 NOVEMBER 2017 Bedankt voor uw inschrijving. Om alles vlot te laten verlopen vragen we u deze infobrochure vooraf te lezen. Vragen en problemen kan je altijd voorleggen aan de inrichters. 01/11/2017 FC TENSTAR MELLE

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

Juli - augustus 2011 - nr 335

Juli - augustus 2011 - nr 335 Juli - augustus 2011 - nr 335 Kijker nr 335 : zomer 2011 Voor sommigen zit het er misschien al bijna op. Voor anderen is het nog maar pas begonnen en voor nog anderen duurt het nog enkele weken. Eén ding

Nadere informatie

DUIVELTJESTORNOOI U9 DONDERDAG 1 NOVEMBER 2018

DUIVELTJESTORNOOI U9 DONDERDAG 1 NOVEMBER 2018 Bedankt voor uw inschrijving. Om alles vlot te laten verlopen vragen we u deze infobrochure vooraf te lezen. Vragen en problemen kan je altijd voorleggen aan de inrichters. 01/11/2018 FC TENSTAR MELLE

Nadere informatie

Even voorstellen. Ideeën: Hoi, Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani).

Even voorstellen. Ideeën: Hoi, Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani). MEI - JUNI 2019 1 13 Even voorstellen Hoi, ZOEF is een samenwerking tussen Alderande, De Hagewinde, Emiliani en De Sperwer vzw. Vanaf januari 2013 organiseren wij activiteiten. Tijdens de activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Augustus 2017

Nieuwsbrief. Augustus 2017 Laatste corsonieuws vanuit Stichting Bloemencorso Zundert aan alle vrijwilligers van het corso. corsozundert.nl info@corsozundert.nl Nieuwsbrief Augustus 2017 Tijd voor een update vanuit de stichting,

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 12

FC KERKSKEN: programma week 12 FC KERKSKEN: programma week 12 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 12 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten.

Nadere informatie

ANIMATIEPROGRAMMA 26 juli tot 1 augustus 2019

ANIMATIEPROGRAMMA 26 juli tot 1 augustus 2019 Vrijdag 26 juli 2019 Park Molenheide heet u van harte welkom. Zaterdag 27 juli 2019 10.00-11.00 uur & 11.15-12.15 uur : Workshop : Fimo Wist je dat je met klei mooie dingen kan maken? Met Fimo, een soort

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Juli, augustus en 2017 Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem Kleurplaat en Binaire puzzel op de laatste bladzijde Dienstencentrum Den Dries De ontmoetingsruimte

Nadere informatie

DUIVELTJESTORNOOI U7 DONDERDAG 1 NOVEMBER 2018

DUIVELTJESTORNOOI U7 DONDERDAG 1 NOVEMBER 2018 Bedankt voor uw inschrijving. Om alles vlot te laten verlopen vragen we u deze infobrochure vooraf te lezen. Vragen en problemen kan je altijd voorleggen aan de inrichters. 01/11/2018 FC TENSTAR MELLE

Nadere informatie

Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be

Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be Hallo beste KLJ ers, Het tweede deel van ons KLJ-jaar is al een tijdje van start gegaan, de koudste periode van de winter is voorbij en de

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. WTC- Nieuwendijk Nieuwsbrief 05/2018. WTC Nieuwendijk Nieuwsbrief 06/2017

INHOUDSOPGAVE. WTC- Nieuwendijk Nieuwsbrief 05/2018. WTC Nieuwendijk Nieuwsbrief 06/2017 INHOUDSOPGAVE 1. 4-DAAGSE 2018 2. VERVANGINSRIT TIJDENS 4-DAAGSE 3. DAGUITSTAP DAG V/D DIJK 4. BBQ NA DAGUITSTAP 5. MOSSELFEESTEN 2018 6. WIJZIGINGEN LEDENGEGEVENS 7. VOLGWAGENCHAUFFEURS GEZOCHT 8. PRIJZEN

Nadere informatie

Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani).

Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani). 1 Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani). Januari - februari 2018. 11 Hoi, Even voorstellen Contact ZOEF is een samenwerking tussen

Nadere informatie

Heet jullie van harte welkom, Op het 12e timmerdorp van Hoevelaken. Dit jaar gehouden op: Maandag 10 en dinsdag 11 juli 2017

Heet jullie van harte welkom, Op het 12e timmerdorp van Hoevelaken. Dit jaar gehouden op: Maandag 10 en dinsdag 11 juli 2017 Timmerdorp Hoevelaken is een initiatief van: Kinderopvang: Lionsclub Hoevelaken De Stichting Timmerdorp Hoevelaken: Petra Koudstaal (voorzitter) (dagelijkse leiding) Saskia Turk (dagelijkse leiding) Dennis

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten. Blader hier

Nadere informatie

vzw Come & See- week Jump n Joy vzw - Rope skipping club Beste skippers en ouders,

vzw Come & See- week Jump n Joy vzw - Rope skipping club Beste skippers en ouders, Beste skippers en ouders, De laatste maand van ons seizoen is ingezet. Wat is de tijd toch weer voorbij gevlogen. Hopelijk heeft ieder van jullie genoten van dit springjaar en kunnen we met velen gezellig

Nadere informatie

Buurtkrantje. Elegast - Den Dam. Editie oktober 201 4. Buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje. Elegast - Den Dam. Editie oktober 201 4. Buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam Buurtwerking in de Damwijk Editie oktober 201 4 Inhoud Voorwoord 2 Vrijwilligers 3 Repair Café 4 Quiz 5 Feesten 6 Sorteerstraatjes 7 Damcomité 8 Fotopagina 9 Programma spelnamiddag

Nadere informatie

DUIVELTJESTORNOOI U8 WOENSDAG 1 NOVEMBER 2017

DUIVELTJESTORNOOI U8 WOENSDAG 1 NOVEMBER 2017 Bedankt voor uw inschrijving. Om alles vlot te laten verlopen vragen we u deze infobrochure vooraf te lezen. Vragen en problemen kan je altijd voorleggen aan de inrichters. 01/11/2017 FC TENSTAR MELLE

Nadere informatie

PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING. SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden

PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING. SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden INTRODUCTIE Enkele relevante gegevens uit het verleden Wij rekenen jaarlijks

Nadere informatie

Feestelijke opening Marktplein2.indd 1

Feestelijke opening Marktplein2.indd 1 Feestelijke opening Marktplein Feestelijke opening Marktplein2.indd 1 17/05/2018 8:55:33 POP-UP IJSSALON PINGUIN Samen met de opening van het Marktplein, opent ook het pop-up IJssalon Pinguin haar deuren

Nadere informatie

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010 RAAKJE KWB ARDOOIE September 2010 Na twee maanden vakantie, is KWB Ardooie terug. We stellen u dan ook graag ons nieuwe jaarprogramma voor. Je zult zien, het is een rijkgevuld programma. Misschien dat

Nadere informatie

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari ste jaargang - nr.: 2

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari ste jaargang - nr.: 2 Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari 2018 63 ste jaargang - nr.: 2 Verantwoordelijke uitgever : Florus Luc, Mechelsesteenweg 346, 2500 Lier Tel/fax..: 03/480.05.45. e-mail : luc.florus@skynet.be

Nadere informatie

LEERLINGEN UITVOERING 28 en 29 maart 2015

LEERLINGEN UITVOERING 28 en 29 maart 2015 LEERLINGEN UITVOERING 28 en 29 maart 2015 Het is bijna zover! De leerlingenuitvoering in De Kampanje op zaterdag 28 en zondag 29 maart, waar alle danseressen en dansers al druk voor aan het repeteren zijn,

Nadere informatie

EURO 2016 CAMPAGNE ANDORRA - BELGIE

EURO 2016 CAMPAGNE ANDORRA - BELGIE EURO 2016 CAMPAGNE 10.10.2015 ANDORRA - BELGIE 3 inhoud = 1. VOOR VERTREK...7 1.1 Niet vergeten...8 1.2 Betaalmiddelen...8 2. WE ZIJN ER!... 9 2.1 Taal... 10 2.2 Speelstad: Andorra la vella... 10 Plan

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 1947 2017 Nieuwsbrief juli 2017 Feest Heikant 70 jarig bestaan 1947-2017 Datum 8 juli 2017 UITSTAPJE. Het belooft een avontuurlijke dag en avond te worden vol verrassingen en veel gezelligheid! We hopen

Nadere informatie

- 2 - REDACTIONEEL Denk erom, de 28ste Vredewijkfeesten - 15 en 16 september komen eraan! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang.

- 2 - REDACTIONEEL Denk erom, de 28ste Vredewijkfeesten - 15 en 16 september komen eraan! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang. Jaargang 28 nr. 4 mei 2006 - 2 - REDACTIONEEL Denk erom, de 28ste Vredewijkfeesten - 15 en 16 september komen eraan! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang. En wees gerust: Had je op vorige editie

Nadere informatie

MEI - JUNI Verantwoordelijke uitgever: Veerle Van Hyfte, Daknamdorp 54, 9160 Lokeren

MEI - JUNI Verantwoordelijke uitgever: Veerle Van Hyfte, Daknamdorp 54, 9160 Lokeren MEI - JUNI 2019 1 Verantwoordelijke uitgever: Veerle Van Hyfte, Daknamdorp 54, 9160 Lokeren 13 Even voorstellen Hoi, ZOEF is een samenwerking tussen Alderande, De Hagewinde, Emiliani en De Sperwer vzw.

Nadere informatie

HET HEIKE Editie 21 Mei Juni 2013

HET HEIKE Editie 21 Mei Juni 2013 HET HEIKE Bezigheidstehuis De Hei Kruisberg 16 2480 Dessel Editie 21 Mei Juni 2013 KARAOKE IN DE SWING Het feest kan beginnen, Want wij zijn binnen. Iedereen zong zijn eigen ding, Tijdens de karaoke in

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. maart 2015

Uitvliegerskrant. maart 2015 De Uitvliegerskrant maart 2015 Maandelijks tijdschrift - jaargang 16, nr. 3 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De

Nadere informatie

Wil je graag lid worden? Aarzel niet en telefoneer naar secretaris Pieter Goyens of bezoek onze website

Wil je graag lid worden? Aarzel niet en telefoneer naar secretaris Pieter Goyens of bezoek onze website FAMILIENIEUWS Gouden bruiloft - Frans Tullen, Holleweg. Geboorten - Robbe, kleinzoon van Alex Vanzier, Schreverland - Charlotte, dochter van Peter Vanoppen, Holleweg. Jaargang 34 nr11 Juli-augustus 2009

Nadere informatie

MEI mei 19u-20u: Inschrijvingsmoment bivak op het heem! 30 MEI TOT 1 JUNI

MEI mei 19u-20u: Inschrijvingsmoment bivak op het heem! 30 MEI TOT 1 JUNI v MEI 2014 BELANGRIJKE DATA!! 23 mei 19u-20u: Inschrijvingsmoment bivak op het heem! Als uw kapoen nog niet is ingeschreven, zeker afkomen! 30 MEI TOT 1 JUNI SPEELCLUB GAAT OP WEEKEND!! Inschrijven kan

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016

Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal vrijwilliger

Nadere informatie

ACTIVITEITEN RONDEDANS

ACTIVITEITEN RONDEDANS ACTIVITEITEN In de RONDEDANS Dienstencentrum Rondedans Julianastraat 74 2316 NZ Leiden Tel: 071-7074200 E-mail: g.zanda@radiuswelzijn.nl Dienstencentrum Rondedans Weekoverzicht vaste activiteiten Maandag

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Het schooljaar loopt stilaan op zijn einde, de vakantie komt om het hoekje piepen en begin augustus is er natuurlijk weer ons spetterende zomerkamp! Onze leiding is al maandenlang

Nadere informatie

Woensdag 16 januari : Onze afdeling in 2018 in beeld en aansluitend Algemene Vergadering Natuurpunt Afd. Geel-Meerhout

Woensdag 16 januari : Onze afdeling in 2018 in beeld en aansluitend Algemene Vergadering Natuurpunt Afd. Geel-Meerhout Kalender 2019 Januari Woensdag 16 januari : Onze afdeling in 2018 in beeld en aansluitend Algemene Vergadering Natuurpunt Afd. Geel-Meerhout Bij een hapje en een drankje kan er nagepraat worden. Wij zijn

Nadere informatie

DECEMBER 2009 (Nr. 387)

DECEMBER 2009 (Nr. 387) LARUMSE RAAK DECEMBER 2009 (Nr. 387) www.kwb-larum.be kwblarum@telenet.be Kalender December 2009 en Januari 2010. - 12 December LARUM KERST. - 18 December Trefquiz. - 9 Januari 3- Koningen- 3-Kroegentocht.

Nadere informatie

Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop.

Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop. Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop Maart Maart 2017 Beste ouders, leden en sympathisanten De derde maand van

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Het scoutsblad. mei. Het scoutsblad mei 1

Het scoutsblad. mei. Het scoutsblad mei 1 Het scoutsblad mei Het scoutsblad mei 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Praktische informatie... 3 Verkennerbar... 4 Eindactiviteit... 5 Speelhoekje... 7 Doolhof... 7 Maandbrief kapoenen... 8 Maandbrief

Nadere informatie