17 okt Leerlingenraad GMR 04 okt Dierendag Ouderavond, lancering ipads

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "17 okt Leerlingenraad GMR 04 okt Dierendag Ouderavond, lancering ipads"

Transcriptie

1 30 september nummer 1, versie 2 Agenda 03 okt Start Kinderboekenweek 17 okt Leerlingenraad GMR 04 okt Dierendag Ouderavond, lancering ipads 19 okt Algemene ledenvergadering en OR vergadering 05 okt Dag van de leerkracht 02 nov Luizencontrole Luizencontrole 11 okt MR vergadering 04 nov Nieuwsbrief 2 13 okt Zorgteam Kijkuurtje okt Studiedag met Potje Knor (alle leerlingen vrij!) Jarigen Van 5 september t/m 03 november 5 sept Chaib Dira (5 jaar) 07 okt Nyakeh Conteh (11 jaar) 7 sept Feline Franssen (4 jaar) 08 okt Jasmijn Bakermans (11 jaar) 8 sept Iris Gkagkavouzis (5 jaar) 10 okt Shantae Ngachua Nana (7 jaar) 11 sept Wendy de Waal (8 jaar) 15 okt Emma Gerlag (8 jaar) 15 sept Anne Bistervels (11 jaar) 16 okt Nina Martynov (10 jaar) Tibor Droste (5 jaar) 17 sept Maikel Bogmans (9 jaar) Selena Knol (11 jaar) 18 okt José Carreiro Sousa da Costa (8 jaar) 18 sept Jodie van Hasselt (5 jaar) 24 okt Floortje Mentink (9 jaar) 20 sept Tim Jacobs (9 jaar) Finn Wittevrongel (6 jaar) 22 sept Kevin Hoogwoud (7 jaar) 28 okt Harun Mahdi (6 jaar) 28 sept Dyshanti Adriana (11 jaar) 29 okt Emre Erdem (12 jaar) 01 okt Nienke van de Wijdeven (8 jaar) 1 nov Janneke Verheijen (11 jaar) 03 okt Romy van der Wel (10 jaar) Van harte gefeliciteerd allemaal!

2 Welkom op school We heten Feline Franssen, Quirijn Goud, Gijsje van Hout, Teun van Hout, Hamza Karaaslan, Harun Mahdi, Ayub Mahdi, Pepijn Meijer, Carla Recktenwald Martinez, Raghad Sheikh Omar, Lotte Sanders en Finn Wittevrongel van harte welkom bij ons op school! We wensen deze kinderen én hun ouders een fijne tijd toe op De Branding en hopen dat ze zich snel thuis zullen voelen! Algemeen Goed gedrag op school Hier ziet u welke regels deze maanden centraal staan. Deze regels hangen zichtbaar in de school. Voor de maanden september en oktober zijn dat: Informatieavond Het team van De Branding vindt het belangrijk om ouders op de hoogte te stellen over alle ins en outs van het nieuwe leerjaar van uw kind. Op dinsdag 20 september hadden we een informatie avond hiervoor. We begonnen met een gezamenlijk gedeelte samen met Potje Knor. Daarna kon u in de klas van uw kind kennismaken met de juf of meester. De leerkrachten hadden veel te vertellen over wat belangrijk is dit school- en leerjaar. Algemene informatie van deze avond is nog eens naar u allen g d zodat u het nog eens terug kunt lezen.

3 Zorg In oktober is er weer een zorgteam. De intern begeleider en de directie bespreken leerlingen waar zorg over is met externe partners (GGD verpleegkundige, CMD- Jeugd adviseur, adviseur/coach/trainer van het expertisecentrum). De verpleegkundige van de GGD kan indien nodig gebruik maken van het dossier van de GGD van uw kind. Het zorgteam helpt ons bij het bieden van de juiste zorg. Als uw kind besproken wordt, bent u hiervan op de hoogte gebracht. CMD Van 3 tot 9 oktober vindt de Week van de opvoeding plaats. Ook de gemeente doet hier aan mee. Samen met een aantal partners organiseren zij verschillende activiteiten voor ouders en kinderen en jeugd in de leeftijd van 0-4, 4-12, jaar. Op mierlo.nl/weekvandeopvoeding vindt je het complete programma van de Week van de Opvoeding. Hier kun je zien wie de activiteit organiseert, waar en wanneer deze is. Meedoen kost niets. Wel moeten ouders en kinderen zich voor sommige activiteiten vooraf aanmelden. Aanmelden is mogelijk op de website. Jubileum juffrouw Wilma Wat een fijne dag hebben we gehad op 16 september! Juffrouw Wilma werkt 40 jaar in het onderwijs en dat hebben we op Basisschool De Branding GROOTS gevierd. Niet met een receptie voor collega s en relaties maar door een geweldige dag voor de leerlingen neer te zetten. De dag stond in het teken van kinderen en hun talenten, en van juffrouw Wilma natuurlijk! Er waren workshops beeldende vorming, muziek, dans, theater en zang en we eindigden met een groots optreden van de leerlingen voor juffrouw Wilma. In die 40 jaar zijn leerlingen en talenten namelijk altijd centraal blijven staan bij Wilma. Daarna kon iedereen nog wat eten en drinken dankzij de hulpouders die een lunch verzorgd hadden. Bedankt allemaal voor uw aanwezigheid en voor alle hulp!

4 Potje Knor kwam op bezoek! Eten en drinken staan klaar. Wat een feest! Ouder- vertelgesprekken Deze maand vinden de ouder- vertelgesprekken weer plaats. In een gesprek van tien minuten krijgt u de mogelijkheid om te vertellen hoe uw zoon/dochter is, welke interesses hij/zij heeft en wat hij/zij nodig heeft om zo optimaal mogelijk te kunnen functioneren in de (nieuwe) groep. Het is de bedoeling dat u van tevoren een vragenlijst invult over uw zoon/dochter (zie bijlage). Deze ingevulde vragenlijst is het uitgangspunt tijdens het gesprek met de leerkracht. Ook als u geen gebruik maakt van de gespreksmogelijkheid, zouden we wel graag de ingevulde vragenlijst van u ontvangen. Ipad Avond! 4 oktober om geven we u informatie over het gebruik van de ipad in de klas en op school. We hopen op deze avond eventuele vragen die u heeft te beantwoorden. Wat doen de leerlingen op de ipad? Welke apps worden ingezet? Hoeveel minuten per schooldag werkt mijn kind op de ipad? en Wat als hij valt? zijn een paar van die veel gestelde vragen die beantwoord worden. Ook kunt u zelf met de ipad aan de slag! We ontmoeten u graag op disndag avond 4 oktober om 19 uur!

5 Kinderboekenweek Maandag 3 oktober gaat op de Branding de Kinderboekenweek weer van start. We zullen deze periode beginnen met een toneelstuk en een wervelende dans voor de kinderen. Het thema van dit jaar is "Voor Altijd Jong!". In elke groep komen er weer diverse leuke activiteiten rondom dit thema aan bod. Tijdens het kijkuurtje van donderdag 13 oktober kunt u zien wat er in de groepen zoal gedaan is. We hopen u allen dan te zien. Schoolkamp groep 8 Wat hebben de leerlingen van groep 8 een fijn schoolkamp gehad! Ze hebben allerlei bosspellen gespeeld, heerlijk gegeten en lekker gegriezeld tijdens de spooktocht. Hier alvast wat foto s!

6 Nieuws uit de Medezeggenschapsraad Op dinsdag 11 september heeft de MR zijn eerste vergadering gehad. Dit was de eerste keer met de voltallige, nieuwe raad. De oudergeleding bestaat vanaf heden uit: Alex Droste (Tibor groep 2), Bob Schillemans (Sanne groep 2) en Wouter van den Dries (Mente groep 5 en Leen groep 2). Van de leerkrachten nemen Carien Geertsema (groep 4), Marloes Drossaers- Lammers (groep 5 en IB) en Eefje van Gaal (groep 5 en ICT) zitting in de raad. Miranda Beeren en Mieke Kleingeld begeleiden de nieuwe leden tot de overdracht rond is. Naast de verwikkelingen rond het eventueel afstaan van een lokaal is er gesproken over de thema- avond. Op 8 november a.s. organiseert de MR een avond rond het thema media thuis. Mocht u vragen, ideeën of suggesties hebben over het gebruik van nieuwe media door uw kinderen kunt u deze mailen naar: mr@bsdebranding.nl Wist u dat. - Wij het heel fijn vonden dat u met zo veel mensen naar het feest van juffrouw Wilma bent gekomen op 16 september! - Juffrouw Marloes eerste aaspreekpunt is indien juffrouw Wilma en juffrouw Susanne er niet zijn? - Uw kind vanaf 3 jaar aangemeld kan worden op onze school. U kunt altijd even binnenlopen of bellen om een afspraak te maken hiervoor! Wilma of Susanne helpen u dan verder. - Als uw kind te laat is, al is het maar 5 minuten, een stukje informatie mist van de start van de dag. - Dat dit onrustig en verwarrend kan zijn voor uw kind. - Het op tijd beginnen in de klas, om 8.30 uur, rust geeft voor uw kind én een optimale start is van de dag. Ingezonden Kinderzwerfboekdag woensdag 5 oktober 2016 is het Nationale Kinderzwerfboekdag. In heel Nederland worden op deze dag kinderboeken uit zwerven gestuurd. Wij roepen kinderen op om op 3 en 4 oktober gelezen kinderboeken bij ons te brengen. boek krijgt een zwerfsticker opgeplakt en kan beginnen aan een spannend zwerfavontuur. Kinderzwerfboek is een initiatief van Nationaal Fonds Kinderhulp. Wij vinden dat er boeken moeten zijn voor álle kinderen. Lezen is namelijk cruciaal voor de ontwikkeling van ieder kind. Boekenkar Als u de school binnen komt, ziet u een boekenkar staan. Dat is de plek waar onze zwerfboeken staan. U kunt een zwerfboek meenemen, lezen en weer terug zetten. Zo zorgen wij er samen voor dat er voor alle kinderen boeken zijn om te lezen. Op Het Persbericht Geldrop Na groot succes bij KUNSTKWARTIER GELDROP; Kies je instrument! Blazen, tokkelen, strijken, roffelen wat lijkt jou leuk? Klarinet of toch gitaar? Misschien piano. of trompet! Maar slagwerk is ook wel erg gaaf Het kiezen van een instrument valt niet mee, er zijn zoveel mogelijkheden en vooral ook zoveel leuke instrumenten. Het liefste zou je eerst alles uit willen proberen voor je een keuze maakt! Dat kan tijdens de cursus Kies- je- instrument!

7 Een cursus speciaal voor kinderen van 6-9 jaar die nog twijfelen welk instrument het allerleukste is. Twaalf weken lang krijg je de kans om 15 verschillende instrumenten uit te proberen. Elke les is een EXPEDITIE op een nieuw instrument: hoe voelt het instrument, hoe speel je op het instrument. En wie weet speel je al je eerste liedje! De instrumenten die aan bod komen zijn: viool, cello, gitaar, harp, klarinet, saxofoon, blokfluit, dwarsfluit, trompet, slagwerk, piano, keyboard, hobo, trombone en accordeon. De cursus start op dinsdag 27 september. Is uw kind jonger dan 6 jaar en zingt, blaast, roffelt of toetert hij of zij er vrolijk op los? Geen probleem, vanaf 6 maanden kunnen kinderen hun eerste muzikale stapjes bij Kunstkwartier zetten. Voor de allerjongsten is er de cursus Muziekplezier van 0-4 Papa s, mama s, opa s en oma s. Samen in de kring. Het kind op schoot. 15 lessen zingen, springen, dansen, musiceren, luisteren en nog veel meer! Het plezier spat eraf! Voor de kleintjes van 6 maanden tot 4 jaar. Deze cursus start op woensdag 28 september. De kinderen uit groep 1-2 kunnen meedoen met de cursus Muzikale Ontdekkingsreis. 12 weken op reis in de wereld van de muziek. De fantasie wordt geprikkeld door zingen, knutselen, bewegen en luisteren naar muziek. Docent Carina Vervuurt zoekt telkens weer thema's die aansluiten bij de belevingswereld van het kind. De eerste les is op maandag 26 september.alle lessen vinden plaats in SCC Hofdael. Als u via de website aanmeldt voor een proefles weten we dat uw kind komt en kunnen we genoeg instrumentjes klaarleggen. We hebben altijd wel extra instrumenten, dus als u vergeet aan te melden, of als u op het laatste moment een vriendje of vriendinnetje mee wilt nemen dan vinden wij dat niet erg. Op kwartier.nl staat alle informatie over de cursustijden. Hebt u nog vragen? Dan mag u ons natuurlijk ook bellen: Wij zien u graag tijdens onze eerste lesweek in de week van 26 september in SCC Hofdael!

Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar, in samenwerking met Potje Knor waarmee we samenwerken in Integraal Kindcentrum De Rots.

Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar, in samenwerking met Potje Knor waarmee we samenwerken in Integraal Kindcentrum De Rots. 19 september 2017 - nummer 1 De kop is eraf! Beste allemaal, De luchtbedden, strandballen en zwembroeken zijn weer opgeruimd. Ze hebben plaats gemaakt voor rugzakken, broodtrommels en een mooi nieuw potlood

Nadere informatie

Ziekmelden kan via:

Ziekmelden kan via: Ziekmelden kan via: afwezigdommeldal@eenbes.nl. Telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 14 september 2017 nummer 3 Belangrijke data

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Algemeen. Van 7 t/m 21 oktober. Kinderboekenweek. Schoolbieb- actie BRUNA. Allemaal van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen. Algemeen. Van 7 t/m 21 oktober. Kinderboekenweek. Schoolbieb- actie BRUNA. Allemaal van harte gefeliciteerd! 7 oktober 2016 - nummer 3 Agenda Vrijdag 14 oktober talententijd; groep 1/2a, 3 en 6 Dinsdag 18 oktober Vrijdag 21 oktober 1e bijeenkomst kinderraad het volgende Pitje Jarigen Van 7 t/m 21 oktober 10 oktober

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2016-2017 September 2016 1 2 3 4 Zomervakantie 35 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag Luizencontrole 36 12 13 14 15 16 17 18 Teamvergadering Dag van de leidster (Potje Knor) 40 jarig jubileum

Nadere informatie

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena.

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma www.cultuurpuntaltena.nl Informatie voor van het basisonderwijs Gemeente Woudrichem 019500_BIBLIOTHEEK_ALTENA_brochure_CPA_MuziekWijzer_Altena_A5.indd 16-17

Nadere informatie

veilige leeromgeving optimale prestaties brede ontwikkeling verantwoordelijkheid zelfstandigheid zorg op maat

veilige leeromgeving optimale prestaties brede ontwikkeling verantwoordelijkheid zelfstandigheid zorg op maat Informatieavond 30 augustus 2016 De informatieavond vorige week werd goed bezocht. De leerkrachten gaven voorlichting in de groepen en in de gymzaal kregen de ouders uitleg over de schoolfilm, ICT en muziek.

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. December Januari 2017

Agenda. Jarigen. December Januari 2017 02 december 2016 - nummer 4 Agenda 05 dec Sinterklaas 19 dec Leerlingenraad 06 dec Studiedag. Alle leerlingen vrij. 20 dec Wintersfeer Geldrop Schaatsen 07 dec GMR 22 dec Kerstviering 17.30-19.30 08 dec

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

Proficiat!! Groep 1 We hebben heel veel zin in het schoolreisje. Ze kunnen heel goed zelf frietjes maken ( grapje frietjes van papier ).

Proficiat!! Groep 1 We hebben heel veel zin in het schoolreisje. Ze kunnen heel goed zelf frietjes maken ( grapje frietjes van papier ). Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk woensdag 15 juni in te dienen bij everberne@skozok.nl Het volgende praatpaaltje verschijnt op maandag 20 juni 2016. 06-06 Sven Baert (gr. 5) 07-06 Fleur

Nadere informatie

Voor in de agenda. Maandag 17 september. Studiedag : kinderen basisschool zijn vrij. Woensdag 19 september

Voor in de agenda. Maandag 17 september. Studiedag : kinderen basisschool zijn vrij. Woensdag 19 september Jaarkalender 2018-2019 Op de jaarkalender 2018-2019 staat er een studiedag aangegeven op woensdag 27 maart 2019. Dit is niet correct. Woensdag 27 maart 2019 is er geen studiedag en hebben de kinderen van

Nadere informatie

Lijsterbessenlaan Beveren T

Lijsterbessenlaan Beveren T Lijsterbessenlaan 24-9120 Beveren T 037501075 academie@beveren.be www.dekunstacademiebeveren.be Open lessen & Proeflessen van zaterdag 9 juni t.e.m. vrijdag 16 juni 2018 2 INHOUDSTAFEL Open lessen en Proeflessen

Nadere informatie

Beste ouders, bij deze Info 4. Als bijlage de flyer van Hoeksche Waard Actief met tips voor de herfstvakantie. Goed doel

Beste ouders, bij deze Info 4. Als bijlage de flyer van Hoeksche Waard Actief met tips voor de herfstvakantie. Goed doel Info Nr. 4 Dinsdag 3 oktober 2017 Beste ouders, bij deze Info 4. Als bijlage de flyer van Hoeksche Waard Actief met tips voor de herfstvakantie. Goed doel We hadden u beloofd te laten weten welk project

Nadere informatie

17 Maikel (gr 7) 20 Zoë (gr 8) 18 Jodie (gr 4) 21 Rowan (gr 1-2b) 8 Iris (gr 4) 20 Tim (gr 8) 21 Quinsey (gr 1-2a) 22 Kevin (gr 6) 24 Quinten (gr 3)

17 Maikel (gr 7) 20 Zoë (gr 8) 18 Jodie (gr 4) 21 Rowan (gr 1-2b) 8 Iris (gr 4) 20 Tim (gr 8) 21 Quinsey (gr 1-2a) 22 Kevin (gr 6) 24 Quinten (gr 3) 18 september 2018 nummer 1 Kindcentrum De Rots Zoals u heeft gemerkt, zijn we druk bezig met de ontwikkeling van basisschool naar Kindcentrum De Rots. Dit is iets waar we trots op zijn en dat mag worden

Nadere informatie

zangles klarinetles vioolles blokfluitles CULTUURKEUR

zangles klarinetles vioolles blokfluitles CULTUURKEUR www.hillegomsemuziekschool.nl INFORMATI E 2017-2018 zangles klarinetles vioolles blokfluitles CULTUURKEUR Ruim aanbod instrumenten De Hillegomse Muziekschool is een actieve muziekschool met een groot aanbod

Nadere informatie

Straapsels. 6 september 2018

Straapsels. 6 september 2018 6 september 2018 Agenda voor de komende weken Maandag 10 t/m woensdag 12 september: trektocht groep 7 Woensdag 26 september: studieochtend, alle kinderen vrij Dinsdag 2 en donderdag 4 oktober: oudergesprekken

Nadere informatie

14 dec Optreden gr 5 en gr 6: 13.45 uur 13 jan Studiedag; alle leerlingen vrij 16 dec Teamvergadering 14 jan Nieuwsbrief 4 17 dec Oudergesprekken

14 dec Optreden gr 5 en gr 6: 13.45 uur 13 jan Studiedag; alle leerlingen vrij 16 dec Teamvergadering 14 jan Nieuwsbrief 4 17 dec Oudergesprekken December 2015 - nummer 3 Agenda 4 dec Sinterklaasviering 18 dec Kerstviering 7 dec OR-vergadering 21 dec 1 jan Kerstvakantie GMR-vergadering 6 jan Luizencontrole 8 dec Oudergesprekken VO-avond gr 7 en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Afscheid Sil Brasz. Welkom op school. Felicitatie. 23 t/m 27 okt. Herfstvakantie

Nieuwsbrief. Agenda. Afscheid Sil Brasz. Welkom op school. Felicitatie. 23 t/m 27 okt. Herfstvakantie Nieuwsbrief Nr 4 20-10-2017 Afscheid Sil Brasz Op dinsdag 17 oktober hebben we afscheid genomen van Meester Sil. De leerlingen hebben Meester Sil toegezongen met een afscheidslied, tussen de middag aten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 OVERZICHT Algemeen Bovenbouw (5-8) 21 ste eeuw leren Overig Algemeen / Persoonlijke noot De beste wensen voor 2018 namens alle mensen van de Kees! Inmiddels is het jaar alweer

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 18 september 2015 De nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief Belangrijke data Intern begeleiders Inloopochtenden Opa & oma dag Zand- en watertafel

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 12. Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij

WEEKBULLETIN. Week 12. Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij WEEKBULLETIN Week 12 Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf 11.30 uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij Gefeliciteerd We feliciteren onze jarigen: 20/03 Eldan Rutetebya

Nadere informatie

Nieuw op De Breede Hei

Nieuw op De Breede Hei Op weg naar goud R. K. B A S I S S C H O O L Datum : 18-08-2017 Jaargang : 26 Aflevering : 01 Redactie : f.verdiesen@kpoa.nl Agenda 21 aug. t/m 15 sept. 'Gouden start'; groepsvorming 29 augustus Informatieavond

Nadere informatie

18 feb Nieuwsbrief 5 11 mrt Optreden groep 5 en 6 (11.45u) GMR vergadering 14 mrt OR vergadering 23 feb 25 feb. 16 mrt 17 mrt

18 feb Nieuwsbrief 5 11 mrt Optreden groep 5 en 6 (11.45u) GMR vergadering 14 mrt OR vergadering 23 feb 25 feb. 16 mrt 17 mrt Februari 2016 nummer 5 Agenda 18 feb Nieuwsbrief 5 11 mrt Optreden groep 5 en 6 (11.45u) GMR vergadering 14 mrt OR vergadering 23 feb 25 feb Koffieuurtje ouders gr. 7 en 8 Teamvergadering 15 mrt GMR vergadering

Nadere informatie

Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN

Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN Leader in Me; Covey Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN Luister voordat je praat Ik luister écht naar anderen. Ik én jij komen verder als we van elkaar weten wat we belangrijk vinden. Ik probeer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Bewaarexemplaar Bewaarexemplaar. Fotospeurtocht op de startdag (HERHALING)

Nieuwsbrief. Bewaarexemplaar Bewaarexemplaar. Fotospeurtocht op de startdag (HERHALING) Bewaarexemplaar Bewaarexemplaar Nieuwsbrief N U M M E R 3 9 1 1 Fotospeurtocht op de startdag (HERHALING) Vrijdag 30 augustus 2019: een fotospeurtocht voor het hele gezin! I N D E Z E N I E U W S B R I

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F OKTOBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 2

N I E U W S B R I E F OKTOBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 2 N I E U W S B R I E F OKTOBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 2 Samen spelen en leren op een veilige plek van de directie Kleding inzameling Heeft u uw zomerkleding al uitgezocht? Bent u van plan het een en ander

Nadere informatie

Lijsterbessenlaan Beveren T

Lijsterbessenlaan Beveren T Lijsterbessenlaan 24-9120 Beveren T 03 750 10 75 academie@beveren.be www.dekunstacademiebeveren.be Open lessen & Proeflessen juni 2019 2 INHOUDSTAFEL Open lessen en Proeflessen 4 Adressen 4 MUZIEK Open

Nadere informatie

Info januari CBS t Klinket Belangrijke data

Info januari CBS t Klinket Belangrijke data Info januari 2018 CBS t Klinket 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl Belangrijke data 17 januari - juf Wendy jarig 24 januari Veerse voorleesdag 25 januari - juf Carolien jarig 29 januari juf Marit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

Voor beide afdelingen Over drie weken lente!

Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Nieuwsbrief 5 28 februari 2019 Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Voor u ligt de nieuwsbrief voor maart en april. Het eerste zonnige weekend hebben we al gehad en de voorjaarsvakantie is aantocht.

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

Nieuwsflits 1 vrijdag 23 augustus, 2019

Nieuwsflits 1 vrijdag 23 augustus, 2019 Nieuwsflits 1 vrijdag 23 augustus, 2019 Beste ouders, De eerste schoolweek zit erop! Met deze welkomstkaart kondigden wij afgelopen weekend het nieuwe schooljaar aan. Wij hebben er heel veel zin in en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. schooljaar 2015-2016, nummer 3 vrijdag 18 september 2015

NIEUWSBRIEF. schooljaar 2015-2016, nummer 3 vrijdag 18 september 2015 NIEUWSBRIEF schooljaar 2015-2016, nummer 3 vrijdag 18 september 2015 Meester Alle Afgelopen maandag is meester Alle Timmer van start gegaan in groep 7/8. Hij gaat de komende maanden de lesgevende taken

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Nieuwsbrief februari 2019 Belangrijke data in februari 4 februari MR Beste ouders en verzorgers, Hoera het sneeuwt! We zijn samen weer fijn begonnen na de kerstvakantie. Er zijn veel nieuwe kinderen op

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN:

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN: Periode zaterdag 11 januari t/m vrijdag 17 januari 2013 34 e jaargang nr. 16 ALGEMEEN NIEUWS: Musicalgroep EigenWijs volop in voorbereiding musicalproductie: Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren?

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

start Thema "Daar zit muziek in". Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje

start Thema Daar zit muziek in. Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje 24 februari 2017 - nummer 12 Agenda Maandag 6 maart Dinsdag 7 maart Woensdag 8 maart Vrijdag 10 maart Maandag 13 maart Dinsdag 14 maart Woensdag 15 maart Vrijdag 17 maart 1e rapport start Thema "Daar zit

Nadere informatie

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer!

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer! Belangrijke data: 5 september: Kleuterfeest en Schoolreisjes 8 september Laatste werkdag Thea Jongbloed 1 oktober Informatieavond groep 1-; OR-vergadering 3 oktober: Start Kinderboekenweek 5 oktober Dag

Nadere informatie

HET RIDDERSPOOR. Jaargang 23 // nummer 1 // 31 augustus 2018

HET RIDDERSPOOR. Jaargang 23 // nummer 1 // 31 augustus 2018 St. Joris Schimmelpenninckkade 2 3813 AD Amersfoort tel: 033-472 19 07 HET RIDDERSPOOR email: tafelronde@kpoa.nl website: www.tafelronde.net Jaargang 23 // nummer 1 // 31 augustus 2018 Datum Agenda 3 sept

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015

NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015 NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015 OPEN OCHTEND VRIJDAG 6 NOVEMBER // KOM OOK GEZELLIG MEEDOEN MET ONZE HERFSTSPEURTOCHT IN DE SCHOOL! Op vrijdag 6 november organiseren alle ABBO-scholen van 9.00 12.00

Nadere informatie

Nr juni 2017 schooljaar

Nr juni 2017 schooljaar Nr.34 15 juni 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

inspireren motiveren verantwoordelijk zijn

inspireren motiveren verantwoordelijk zijn Lied voor de veertigdagentijd en Pasen 2019 Jezus ging op weg naar het feest dat Pasen heet. Hij vertelde onderweg dat God mensen niet vergeet. Hij zei: Pak mijn hand, dan help ik jou. Pak mijn hand, een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018 Nieuwsbrief OBS Mozaïek Jaargang 18 Nummer 7 Voorwoord Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief is het buiten 28 graden. Een record voor 19 april! Groep 8 heeft de afgelopen drie dagen hard

Nadere informatie

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij FlexFlits 02 juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij 02-07 Senn Aarts gr. 1-2b 6 jaar 04-07 Marc Vliegenberg gr. 6 10 jaar 07-07 Thijs Manders gr. 4 8 jaar 09-07 Naomi

Nadere informatie

1 september Algemeen nieuws. Inhoud:

1 september Algemeen nieuws. Inhoud: 1 september 2016 Inhoud: Nieuws 2 Nieuwsbrief 2 Aanwezigheid directie 2 Bewegen 3 Agenda 3 Kalender 3 Welkom Nieuwe leerlingen: 5 LUIZENCONTROLE 5 Tussenschoolse opvang 6 Algemeen nieuws 1 Nieuws Een nieuw

Nadere informatie

Een goed begin is het halve werk. Jarige jobjes t/m 11 juni. Belangrijke data in mei en juni. 15 mei 2018 nummer 7

Een goed begin is het halve werk. Jarige jobjes t/m 11 juni. Belangrijke data in mei en juni. 15 mei 2018 nummer 7 15 mei 2018 nummer 7 Een goed begin is het halve werk Nog 8 weken naar school en dan is het zover: zomervakantie! Zes weken genieten en plezier maken. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Er worden

Nadere informatie

school de Ontmoeting Nieuwsbrief 1. Stand van zaken 2. Afscheid en welkom

school de Ontmoeting Nieuwsbrief 1. Stand van zaken  2. Afscheid en welkom school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest u nieuwsbrief 3 van het schooljaar 2018-2019 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1.Stand van zaken 2.Afscheid en welkom 3.Oudergspreken

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Van 14 juli t/m 24 juli 18 juli 21 juli. Van harte gefeliciteerd allemaal! Juli nummer 10

Agenda. Jarigen. Van 14 juli t/m 24 juli 18 juli 21 juli. Van harte gefeliciteerd allemaal! Juli nummer 10 Juli 2016 - nummer 10 Agenda 14 juli Nieuwsbrief 10 19 juli Ruiluurtje GMR vergadering 21 juli Musical en afscheidsavond groep 8 23 juli 5 sept Start zomervakantie! Eerste schooldag Jarigen Van 14 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 6 Maandag 3 vrijdag 7 oktober Voor de ouders, De internationale Dag van de Leraar (jaarlijks op 5 oktober) valt in de nationale onderwijsweek en is een initiatief, bedoeld om alle ruim 350.000

Nadere informatie

Weekmail 5. Kinderboekenweek 1 t/m 12 oktober Feestelijk geopend op de Driehoek!

Weekmail 5. Kinderboekenweek 1 t/m 12 oktober Feestelijk geopend op de Driehoek! Weekmail 5 Leren zorgen voor jezelf en de ander Kinderboekenweek 1 t/m 12 oktober Feestelijk geopend op de Driehoek! 3 oktober 2014 Woensdag 1 oktober was het feest op de Driehoek. Feest omdat de Kinderboekenweek

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 10, 25 juni 2019 Kalender: 26 juni Rapportfolio gaat mee 28 juni Studiedag team, alle leerlingen vrij 2 juli Groep 8 voert de eindmusical op 3 juli Sponsorloop voor ons plein

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST.

MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST. Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Jaargang 4 no. 9 juni 2017 Samen maken wij ons voor het kind! MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST. Afgelopen dinsdag genoten alle kinderen van

Nadere informatie

R.K. Basisschool t Ruimteschip

R.K. Basisschool t Ruimteschip Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 4, 13 september 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Vorig schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het schooljaar 2015 2016. Met deze nieuwsbrief laten we u weer weten wat er allemaal in en rondom de school gebeurt. Opbrengsten Dit schooljaar

Nadere informatie

15 oktober 2018 Nummer: 4

15 oktober 2018 Nummer: 4 15 oktober 2018 Nummer: 4 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, De eerste periode van het schooljaar zit er al weer bijna op. Ondanks dat het nog als zomer voelt, staat de herfstvakantie voor de deur.

Nadere informatie

Rapport mee Vrijdag 13 juli ontvangen de leerlingen het laatste rapport van dit schooljaar. Groep 8 ontvangt het rapport op de afscheidsavond.

Rapport mee Vrijdag 13 juli ontvangen de leerlingen het laatste rapport van dit schooljaar. Groep 8 ontvangt het rapport op de afscheidsavond. Nieuwsbrief 19 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 29 juni 2018 Rapport mee Vrijdag 13 juli ontvangen de leerlingen het laatste rapport van dit schooljaar. Groep 8 ontvangt het rapport op de afscheidsavond.

Nadere informatie

Ouderavond sociale media. In deze nieuwsbrief: Bijlagen: Schoolkalender

Ouderavond sociale media. In deze nieuwsbrief: Bijlagen: Schoolkalender Nieuwsbrief nr. 11 2-2-2017 Redactie Nieuwsbrief In deze nieuwsbrief: Ouderavond Sociale Media Gymlessen Carnaval Bijlagen: Doe-dag instrumenten (muziekschool). Familiedag de Billekletsers Ouderavond sociale

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Nieuwsbrief 22-03-2019 Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Belangrijke data 22 maart: Schoolvoetbaltoernooi groep 6-7-8 25 maart: Keuring fietsen groep 7-8 door VVN voor praktisch verkeersexamen 29 maart: Studiedag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Laatste plaatsen voor de naschoolse activiteit handbal groep 3-5

Laatste plaatsen voor de naschoolse activiteit handbal groep 3-5 Schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 28 september 2018 Overstap naar het voortgezet onderwijs Op woensdag 31 oktober van 08:45 tot 09:45 uur vindt er een informatieochtend plaats voor de ouders van de groepen

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

11 apr 12 apr. 20 apr 21 apr

11 apr 12 apr. 20 apr 21 apr Maart 2016 - nummer 6 Agenda 22 mrt 23 mrt 24 mrt Oudergesprekken Paasviering Studiedag: leerlingen vrij 11 apr 12 apr Optreden groep 7 en 8 (13.45u) Zorgteam (12.30-14.30u) Informatiemiddag voor ouders

Nadere informatie

Vennehoefsnieuws 23 september 2016

Vennehoefsnieuws 23 september 2016 Samen leren met en van elkaar! Vennehoefsnieuws 23 september 2016 Belangrijke data 28 09 2016 Start Kinderpostzegelactie 04 10 2016 Thema avond MR/OR 19.30 uur 05 10 2016 t/m 14 10 2016 Start Kinderboekenweek;

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 29 augustus 2019

Nieuwsbrief 2 29 augustus 2019 Nieuwsbrief 2 29 augustus 2019 Samen leren voor de toekomst De kop is eraf het schooljaar is gestart. Welkom in het nieuwe schooljaar. Speciaal welkom aan Arjan, Rikke en Tess die officieel zijn gestart

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Kijk voor meer informatie en aanmelden op onze website of stuur een mail naar

Het Lepelaartje. Kijk voor meer informatie en aanmelden op onze website of stuur een mail naar Beste ouders / verzorgers, In deze nieuwsbrief staat een verslag van de Meedenkavond, informatie over de leerlingenraad, een uitnodiging voor een workshop mediawijsheid, een aankondiging van schoolschaatsen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 3 (7 PAG.)

NIEUWSBRIEF No 3 (7 PAG.) 2017-2018 NIEUWSBRIEF No 3 (7 PAG.) Staking 5 oktober 2017 Beste ouders AGENDA Woensdag 4 okt Kinderboekenweek Donderdag 5 okt Staking School gesloten Vrijdag 13 oktober Weeksluiting Ouders groep 5b Herfstvakantie

Nadere informatie

Belangrijke data. Januari nummer 5

Belangrijke data. Januari nummer 5 Januari 2018 - nummer 5 Belangrijke data (januari) 24 december tot en met 4 januari Kerstvakantie 9 januari Inloop moment van 8.25 uur tot 8.45 uur 9 januari Luizencontrole 14 januari Week van de definitieve

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda: oktober 2016 ma di wo do vr za zo 3 4 Dierendag 5 Dag van de leraar Start Kinderboekenweek 6 7 8 9 8.30 Inloopuurtje

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 februari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

9 nov GMR 25 nov Teamvergadering 17 nov 19 nov. 2 dec. 3 dec

9 nov GMR 25 nov Teamvergadering 17 nov 19 nov. 2 dec. 3 dec November 2015 - nummer 2 Agenda 9 nov GMR 25 nov Teamvergadering 17 nov 19 nov MR-Thema-avond 14.30-15.00 uur afsluiting thema DaVinci Indianen 2 dec 3 dec Rapport gr 3-8 Advies gr 8 Nieuwsbrief 3 20 nov

Nadere informatie

DE LENTE KOMT... EXCURSIE NAAR DE KINDERBOERDERIJ

DE LENTE KOMT... EXCURSIE NAAR DE KINDERBOERDERIJ De Bem JAARGANG 4 2013-2014 11 maart 201416 OPEN DAG 29 MAART 2014 Op zaterdag 29 maart is er tussen 10.00 en 12.00 uur voor (nieuwe) leerlingen, ouders, buurtbewoners en alle andere belangstellenden een

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2015-2016 aflevering 11 In deze Nieuwsflits: Rapporten en rapportgesprekken Klasbord Juffrouw Mariëtte Uitje groep 3 en 4 Ronald Mc Donald huis Paasviering Pannenkoekendag Bootcamp Studiedag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Agenda. Contact. April Beste ouder, verzorger,

Agenda. Contact. April Beste ouder, verzorger, April 2019 Beste ouder, verzorger, En zo heeft de maand april zich alweer aangekondigd op de kalender, hebben we alweer zomertijd en is het alweer bijna meivakantie. De leerlingen hebben van 19 april t/m

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2016/2017 Nummer 02: 01 oktober 2016 Wat staat

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Sportdag unit 1/2 en 3/4 Kinderboekenweek Staking 5 oktober Ontwikkelingsgesprekken

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Sportdag unit 1/2 en 3/4 Kinderboekenweek Staking 5 oktober Ontwikkelingsgesprekken nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 3 30-8-2017 In dit nummer: Sportdag unit 1/2 en 3/4 Kinderboekenweek Staking 5 oktober Ontwikkelingsgesprekken Afsluiting kernconcept Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander

Nadere informatie

Woensdag 26 sept Start kinderpostzegelactie door de leerlingen van groep 7. Dinsdag 2 okt. Herdenking monument 2 oktober, voor leerlingen van groep 7

Woensdag 26 sept Start kinderpostzegelactie door de leerlingen van groep 7. Dinsdag 2 okt. Herdenking monument 2 oktober, voor leerlingen van groep 7 Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, De eerste Nieuwsbrief na de zomervakantie.. We hebben met elkaar een goede start gemaakt. De kinderen zijn ondertussen weer een beetje gewend aan het schoolse

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Schooljaar januari 2016

Nieuwsbrief 9. Schooljaar januari 2016 Nieuwsbrief 9 Schooljaar 15 16 12 januari 2016 Een nieuw jaar is van start gegaan. We hopen dat iedereen een fijne kerst heeft gehad en goed het nieuwe jaar is in gegaan. Wij gaan in ieder geval het schooljaar

Nadere informatie

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 15 extra editie In verband met wat extra aankondigingen

Nadere informatie

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Afgelopen maandag was de informatieavond die we jaarlijks plannen aan het begin van het schooljaar. Tijdens het gezamenlijke

Nadere informatie

22 december 2017 Schoolbeloning PBS

22 december 2017 Schoolbeloning PBS 22 december 2017 Schoolbeloning PBS Op donderdag 7 december vond de schoolbeloning plaats. De Violieren stonden weer mooi in bloei (schoolbeloningssysteem) en de kinderen werden dan ook beloond voor hun

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 26 september 2017 Agenda

Nieuwsbrief 3 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 26 september 2017 Agenda Nieuwsbrief 3 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 26 september 2017 Agenda di 26 sept. Nieuwsbrief nr. 3 wo 27 sept Start verkoop Kinderpostzegels do 28 sept. Teamstudiedag/kinderen zijn vrij vrij 29 sept

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

1 2 Kijkmorgen gr. 1a/b (instroom. 7 8 studiedag, leerlingen vrij. Contact rapport 2 kleuters 14 15 16 Gr. 1/2 speelgoed mee naar huis

1 2 Kijkmorgen gr. 1a/b (instroom. 7 8 studiedag, leerlingen vrij. Contact rapport 2 kleuters 14 15 16 Gr. 1/2 speelgoed mee naar huis NIEWSBRIEF 31 mei nr. 651 Kind op maandag Een gevaarlijk geheim Ester 2,3 Ester wordt de nieuwe koningin. Ze vertelt niet dat ze joods is. Haar oom Mordechai verijdelt een aanslag op koning Ahasveros.

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

OPENLESSEN INFO GEMEENTELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD VAN MAANDAG 10 JUNI T.E.M VRIJDAG 21 JUNI SCHOOLJAAR 2013-2014

OPENLESSEN INFO GEMEENTELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD VAN MAANDAG 10 JUNI T.E.M VRIJDAG 21 JUNI SCHOOLJAAR 2013-2014 GEMEENTELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD & Jozef van Craenstraat 4, Tel 03/685 02 56, gamw@schoten.be, www.schoten.be OPENLESSEN VAN MAANDAG 10 JUNI T.E.M VRIJDAG 21 JUNI INFO SCHOOLJAAR 2013-2014 20

Nadere informatie