Het Blaadje. Schooljaar editie september. Inhoudsopgave Het Blaadje digitaal... Het Blaadje digitaal. Deze maand...

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het Blaadje. Schooljaar editie september. Inhoudsopgave Het Blaadje digitaal... Het Blaadje digitaal. Deze maand..."

Transcriptie

1 Het Blaadje Schooljaar editie september mededelingenblad voor ouders/verzorgers van leerlingen van De Wingerd Inhoudsopgave Het Blaadje digitaal... Deze maand.... Het eerste Blaadje van dit schooljaar... Bewegingsonderwijs... Inloop... Een nieuwe juf... Tip 1 van SEEF:... Wit-Russische kinderen... Buitenschoolse opvang... Facturen... Sportdag... Zorg in en om de school... Informatieavonden... Thuissoftware van AmbraSoft van schooljaar Regels bij het overblijven... Jantje Beton... Het Blaadje digitaal De meeste ouders ontvangen dit mededelingenblad inmiddels digitaal. Daar zijn we erg blij mee. Enerzijds vanwege de kostenbesparing, maar vooral vanwege het gegeven dat op deze wijze minder risico op zoekraken van informatie bestaat. Aanmelden kan uiteraard steeds. Mogelijk is uw adres inmiddels gewijzigd of hebben wij een lettertje verkeerd. Wanneer u de digitale versie niet ontvangt, maar dat wel wil, mail ons even: r.v.eekelen@wingerd.nl Gelieve daarbij de namen van uw kinderen vermelden a.u.b. Zo af en toe bereikt ons de vraag waarom de link naar de nieuwsbrief in het bericht niet werkt. Dat kan meerdere oorzaken hebben, meestal aan de ontvangende zijde. Mogelijk speelt uw firewall, spam- of virusfilter u parten. Of hebt u het benodigde Acrobat Reader niet op uw computer staan. Deze maand. Di 7-9: Uitgifte Het Blaadje editie september Do 16-9: Vergadering Oudervereniging Di 21-9: Prinsjesdag Vr 24-9: Sportdag (reservedag = 1 okt) In week 39 vinden de jaarlijkse informatieavonden plaats. Ook is er op dinsdag 28 september de jaarvergadering van de oudervereniging. Jarigen: juf Petra (4-9), juf Marjolein (10-9), juf Helmy (19-9), meneer Ronald (20-9), juf Marie-José (24-9) Het eerste Blaadje van dit schooljaar De vakantie is achter de rug, een nieuw schooljaar ligt voor ons. We hebben er weer zin in! Zowel de kinderen als de leerkrachten gaan weer een nieuw schooljaar in. Soms met nieuwe klasgenoten, in veel gevallen een nieuwe juf of meneer. Altijd een spannend moment.

2 Deze week zult u ook de nieuwe schoolgids ontvangen. Deze staat overigens al vanaf vorige week op onze website Neem hem goed door, de schoolgids is een wettelijk document waarin nogal wat belangrijke afspraken staan. Verder krijgt ook elk kind een brief mee waarmee u zich op kunt geven als hulpouder bij allerlei activiteiten. Ook dit is reuze belangrijk. Dankzij de hulp van vele ouders kunnen we net even dat stukje extra doen voor en met de kinderen. Omdat de sportdag al in het verschiet ligt gaat daarvoor een aparte brief mee. Een nieuw schooljaar betekent ook dat we weer even moeten wennen. Aan elkaar, maar ook aan de andere afspraken, roosters en werkwijzen. Bewegingsonderwijs Een belangrijk rooster, ook voor de ouders, is het gymrooster. Het is zaak dat de gymspullen op de juiste dag worden meegenomen. Soms moet een groep ook wat eerder dan normaal op school zijn, omdat we de gymzaal zo optimaal mogelijk moeten benutten. Concreet betekent dat bijvoorbeeld, dat de kinderen uit groep 4b van juf Margriet maandagmiddag om 13:20u direct bij de gymzaal verzamelen. Ook eindigen de gymlessen s ochtends om 12:00u en s middags om 15:30u. Dat betekent, dat de leerlingen die deze laatste lessen bijwoonden enige minuten daarna pas uit zijn. Ze moeten zich immers nog opfrissen en omkleden. Dat opfrissen gebeurt in verband met de hygiëne als volgt; ە de groepen 3 en 4 wassen o.a. de voeten. ە de groepen 5 t/m 8 douchen zich. (Alleen ontheffing bij gegronde reden en na overleg met ouders!) Uit praktische en hygiënische overwegingen is voor de gymlessen speciale kleding verplicht: korte (!) gymbroek of zgn wielrennersbroekje een T-shirt, of balletpakje gymschoenen: voor de kleinsten, liefst zonder veters, sportschoenen met grip voor de oudste leerlingen voor alle schoenen geldt: lichte zool en geen schoenen die buiten zijn gedragen. handdoek (voor de groepen 3 t/m 8) eventueel badslippers De gymtijden voor de gymzaal aan de Kersenberg zijn dit jaar op: Maandag ochtend groep 8a, 7b, 6a7a, 6b, middag groep 4a, 5b Dinsdag middag groep 3b, 3a4a Donderdag middag groep 6b, 5a Vrijdag ochtend grp 4a+5a, 3ab, 5b, 4b, 8a middag groep 6a7a, 7b

3 Inloop Onze schooldeuren gaan elke schooldag tien minuten vóór aanvang van de lessen open. Zowel s ochtends als s middags. Leerlingen (en ouders) mogen dan naar binnen. Er is dan tot aan de bel nog even gelegenheid om een praatje te maken of zaken klaar te leggen. Voor een uitgebreider gesprek kan een afspraak worden gemaakt. De schoolbel is ons teken dat de lessen beginnen. We willen dat onze kinderen vóór die tijd afscheid nemen van eventueel meegekomen ouders. Zij moeten bij het luiden van de bel in hun lokaal aanwezig zijn. Een nieuwe juf Het voelt vreemd aan, we namen aan het eind van vorig schooljaar afscheid van juf Anne en nu verwelkomen we toch weer een nieuwe juf. Het gaat hier echter om een leraar-in-opleiding (LIO) die haar laatste opleidingsjaar afrond met een stage op De Wingerd. Met juf Coby als begeleider op de achtergrond neemt juf Annelies Aanraad op donderdag en vrijdag groep 7b over. Omdat de definitieve afspraken in de vakantie zijn gemaakt is er pas komende week gelegenheid tot kennis te maken met ouders en leerlingen. Wel heeft juf Annelies al volop meegedraaid in de voorbereidingen en is ze inmiddels een volwaardig teamlid. Hartelijk welkom! Hoi! Ik ben Annelies Aanraad, 24 jaar en woon in Tilburg. Ik studeer daar aan de Fontys Pabo en zit in mijn laatste jaar. Het komende jaar ga ik mijn eindstage doen op de basisschool van uw kinderen. Op donderdag en vrijdag sta ik in groep 7b voor de klas. Ook op woensdag ben ik aanwezig in verband met mijn studie en onderzoek. Op zaterdagmorgen ben ik te vinden in Rucphen waar ik leiding ben van een scoutingroep. Verder vind ik het heerlijk om te shoppen, lezen, film kijken en tijd door te brengen met mijn vriendinnen en mijn vriend Joost. Ik heb er erg veel zin in en hoop op een mooi en leerzaam jaar! Tip 1 van SEEF: De scholen zijn weer begonnen. En dus ook de Wingerd! Wijs uw kinderen erop dat het op de weg drukker zal zijn dan wat ze in de vakantietijd gewend waren. Loop / fiets met uw kind(eren) de route van huis naar school en wijs hen op de verkeersknelpunten die u tegenkomt. Brengt u uw kind met de auto: Stap zelf als eerste uit en laat uw kind vervolgens aan de stoepkant uitstappen. Groet van SEEF! Wit-Russische kinderen Al voor de vierde keer komt er een groep van 24 kinderen uit Mogilev (Wit-Rusland) op bezoek. Samen met hun eigen leerkracht en een tolk hebben ze tot de herfstvakantie bij ons hun eigen lokaal. Behalve dat het gebied rond Mogilev nog steeds kampt met de gevolgen van de kernramp van Tsjernobil, komen de kinderen ook nog eens uit achterstandssituaties. Om de kinderen aan het eind van hun verblijf iets mee te kunnen geven, houden we een kledinginzameling. Mocht u thuis nog jongens- en/of meisjeskleding hebben waar uw eigen kinderen uitgegroeid zijn, dan zouden deze kinderen daar erg mee geholpen zijn. U kunt de betreffende kleding afgeven bij meneer Peter of meneer Leo. Het gaat om kleding met de maten 116 t/m 156. Wij stellen uw bijdrage bijzonder op prijs.

4 Buitenschoolse opvang Ook dit jaar is er op De Wingerd weer gelegenheid tot opvang voor en na schooltijd. Kober kindercentra, de partner die dit voor de school verzorgt, heeft twee leuk ingerichte lokalen en nog wat extra ruimtes tot haar beschikking. Neem contact op met unitmanager Kitty Duking wanneer u van b.s.o. gebruik wil maken. Buitenschoolse opvang Tovertuin Kersenberg KC Roosendaal Unitmanager: Kitty Duking kduking@kober.nl Zie ook (t) (maandag dinsdag en donderdag) Facturen In de loop van september ontvangt u de factuur voor de vrijwillige ouderbijdrage. In de loop van het jaar worden ook facturen voor de wingerd-doe-dagen verzonden. En ook de nota s voor het overblijven (tso) vallen, indien van toepassing, vier maal per jaar bij u in de bus. Gelukkig worden de meeste rekeningen snel betaald, maar er staan er vaak toch nog een paar open. Dit kan vervelende gevolgen hebben. In het geval van tso moeten we de eerste tijd dan uitgaan van de (minder gunstige) dagvergoeding. En wanneer de wingerd-doe-dag niet is betaald blijft de betreffende leerling op school. Mochten er omstandigheden zijn waardoor betaling (nog) niet lukt, neem dan contact op met de directeur, hij zal discreet samen met u naar oplossingen zoeken. Sportdag De gezamenlijke sportdag van de Wingerd wordt weer gehouden aan het begin van het schooljaar. Dit jaar valt de sportdag op 24 september (met uitwijkdatum 1 oktober) Hieronder nog even wat belangrijke zaken op een rijtje: Op donderdag 23 september wordt bekeken of de sportdag doorgaat. Mocht het weer tegenzitten, hoort u tussen de middag dat de sportdag een week wordt uitgesteld. Zodra dat het geval is, wordt dat ook op de website vermeld. Plaats : DVO, Sportstraat 17, 4708 AP Roosendaal Aanvang: De kinderen kunnen tussen half 9 en kwart voor 9 komen/gebracht worden. Het is niet handig als kinderen eerder aanwezig zijn omdat op dat moment de spelletjes nog uitgezet worden. Dit laatste geldt met name voor bovenbouwers die zelfstandig naar de velden van DVO komen. Einde: De groepen 1 t/m 4 zijn gewoon om 12 uur uit, de groepen 5 t/m 8 zijn rond kwart voor 3 klaar. Eten en drinken: De kinderen moeten zelf voldoende eten en drinken voor de dag meenemen. Uiteraard krijgen ze ook in de loop van de dag een gezonde versnapering en wat te drinken, maar dat is niet genoeg om de dag door te komen. De groepen 5 t/m 8 nemen dus ook een lunchpakket mee. Kleding: Uiteraard is het handig om sportkleding en schoenen te dragen. Een regenjack voor de zekerheid is ook verstandig. Bereikbaarheid: Wanneer u om dringende redenen iemand van school wil spreken kan dat via de (mobiele) telefoon onder nummer OUDERHULP: s Ochtends tot 12 uur wordt de hulp bij de spelletjes van de groepen 1 t/m 4 verzorgd door de kinderen uit de groepen 7 en 8, onder supervisie van de leerkrachten. Voor begeleiding bij het ochtendprogramma van de groepen 5 en 6 doen we graag een beroep op ouders. Ook ouders die geen kinderen in deze groepen hebben zijn hierbij van harte welkom. Het middagprogramma is uitsluitend voor de groepen 5 t/m 8. Zij vormen teams van ca kinderen die tegen elkaar uitkomen bij voetbal, rugby, trefbal en slagbal. Voor deze activiteiten zijn we op zoek naar ouders die hierbij als scheidsrechter willen optreden of die één van de teams willen begeleiden. Het middagprogramma duurt tot ongeveer kwart voor 3. Ook hierbij doen we graag een beroep op ouders die geen kinderen in deze groepen hebben. Denkt u er alvast over na? Zeer binnenkort zal de definitieve oproep volgen.

5 Zorg in en om de school - Schoolmaatschappelijk werk en Centrum Jeugd en Gezin Zit uw kind niet lekker in zijn of haar vel? Voor al uw vragen met betrekking tot het welzijn van uw kind, kunt u contact opnemen met de schoolmaatschappelijk werker, Marlies Cijvat. Als onafhankelijk deskundige brengt zij samen met u de problemen in kaart en kan zij hulp en ondersteuning bieden bij de aanpak van de problemen. Schoolmaatschappelijk werk kan, eventueel in samenwerking met school, één of meerdere gesprekken met u hebben, dat hangt af van wat er nodig is. De schoolmaatschappelijk werker is in dienst van Traverse en participeert ook in het Centrum Jeugd en Gezin. Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is een plek waar u als ouder snel en gemakkelijk terecht kunt met allerlei vragen over groeien en opvoeden. Het Centrum voor Jeugd en Gezin biedt als het nodig is directe ondersteuning of hulp. Het Centrum voor Jeugd en Gezin is bereikbaar op telefoonnummer Ook kunt u de website raadplegen: U kunt via de intern begeleider in contact komen met het Schoolmaatschappelijk werk. U kunt ook rechtstreeks contact met Marlies Cijvat opnemen via telefoonnummer of Haar adres is m.cijvat@traversegroep.nl Informatieavonden In week 39 (27 september t/m 1 oktober) houden we weer onze jaarlijkse informatieavond. De kinderen zitten in veel gevallen in een nieuwe groep, nieuwe leerkrachten, nieuwe afspraken en werkwijzen. Daarnaast is de Wingerd volop in ontwikkeling, steeds stellen we zaken bij om ons onderwijs aan uw kind(eren) nóg beter te maken. We willen u graag hierover vertellen en van alles laten zien op die avond. Ook dit jaar zijn de info-avonden weer verspreid over de week: Maandag 27 september: grp.6 en 6-7 tussen 18:45u en 19:45u en grp.7 tussen 20:00u en 21:00u Dinsdag 28 september: jaarvergadering van de Oudervereniging tussen 19:15u en 20:00u. Info van de groepen 1-2 en groep 8 vanaf 20:00u. Woensdag 29 september: groepen 4aen 4b tussen 18:45 en19:45u in de grote hal, en grp.3-4 en 3b daarna tussen 20:00u en 21:00u in de eigen lokalen Donderdag 30 september: grp.5 tussen 18:45 en 19:45u De meeste avonden zijn er dus meerdere sessies. U ontvangt binnenkort de uitnodiging voor deze avond. Grijp deze kans, u zult begrijpen dat we naast deze momenten niet nog eens apart met ouders zo uitgebreid de informatie doornemen. Thuissoftware van AmbraSoft van schooljaar Op De Wingerd oefent uw kind rekenen en taal met de software van AmbraSoft. Speciaal voor thuis heeft AmbraSoft ook oefensoftware ontwikkeld, die perfect aansluit bij de software op school. Op de website van AmbraSoft vindt u meer informatie over het nieuwe assortiment en kunt u heel makkelijk uw bestelling plaatsen. Dit doet u als volgt: Ga naar de website Klik op de optie "Voor ouders". Hier kunt u alles over de thuissoftware lezen en uw bestelling plaatsen. Verdere vragen over deze software kunt u ook en naar info@ambrasoft.nl. Regels bij het overblijven Steeds aan het begin van elk schooljaar worden ook bij het overblijven de regels en afspraken weer even herhaald. Het lijkt ons goed om ook de ouders hiervan op de hoogte te brengen. We hebben deze regels daarom op onze website geplaatst onder het kopje Opvang

6 Jantje Beton Jantje Beton komt op voor de speelkansen van alle kinderen in Nederland. Als kinderen spelen hebben ze niet alleen plezier, ze doen ook allerlei ervaringen op die goed zijn voor hun ontwikkeling. Daarom bedenkt, financiert en organiseert Jantje Beton projecten om kinderen samen te laten spelen. Want samen spelen is leren samenleven. Onze school vindt dit een hele goede actie. Daarom doen de kinderen van de groepen 6, 7 en 8 mee om loten te verkopen voor dit doel. De opbrengst van de loten gaat niet alleen naar Jantje Beton, maar de helft gaat naar onze school. Het geld is onder andere gebruikt om het schoolplein mede aantrekkelijker te maken. Dus een dubbele motivatie om loten te kopen Woensdag 8 september om uur start de actie en deze duurt tot 23 september Het is de bedoeling dat de kinderen in huiselijke kring de loten verkopen. Het is, uitdrukkelijk, niet de bedoeling dat de kinderen langs de deuren gaan. Het opgehaalde geld wordt bij de groepsleerkracht van uw kind ingeleverd.

Het Blaadje. Schooljaar 2009-2010 editie september. Inhoudsopgave Het Blaadje digitaal... Het Blaadje digitaal. Deze maand...

Het Blaadje. Schooljaar 2009-2010 editie september. Inhoudsopgave Het Blaadje digitaal... Het Blaadje digitaal. Deze maand... Het Blaadje Schooljaar 2009-2010 editie september mededelingenblad voor ouders/verzorgers van leerlingen van De Wingerd Inhoudsopgave Het Blaadje digitaal... Deze maand.... Het eerste Blaadje van dit schooljaar...

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Di. 7 juli uitgifte Het Blaadje editie juli

Di. 7 juli uitgifte Het Blaadje editie juli Het Blaadje Schooljaar 2008-2009 editie juni mededelingenblad voor ouders/verzorgers van leerlingen van De Wingerd Inhoudsopgave Het Blaadje digitaal... Deze maand.... Vrije middag voor alle groepen...

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Augustus Schoolactiviteiten

NIEUWSBRIEF Augustus Schoolactiviteiten INHOUD Schoolactiviteiten Tot ziens meester Henny, 1 Welkom juffrouw Angelique In- en uitgangen 1 Bewegingsonderwijs Leerlingenlijst Renovatie Stagiaires Start project WO Leesbevordering Fietscontrole

Nadere informatie

Het Blaadje. Schooljaar 2009-2010 editie juli. Inhoudsopgave Het Blaadje digitaal... Het Blaadje digitaal. Deze maand...

Het Blaadje. Schooljaar 2009-2010 editie juli. Inhoudsopgave Het Blaadje digitaal... Het Blaadje digitaal. Deze maand... Het Blaadje Schooljaar 2009-2010 editie juli mededelingenblad voor ouders/verzorgers van leerlingen van De Wingerd Inhoudsopgave Het Blaadje digitaal... Deze maand.... Kennismakingsochtend... Uitslag verkiezingen

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Hallo kinderen, leerkrachten en ouders, Het schooljaar 2019-2020 is afgelopen maandag weer gestart. Na een heerlijke zomervakantie was het fijn om iedereen weer gezond en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2

Informatieboekje groep 1-2 Informatieboekje groep 1-2 Leerkrachten groep 1-2 De Kameleon 01-10-2017 Inhoudsopgave 1 WELKOM OP ONZE SCHOOL... 2 2 WENBELEID... 2 3 DE EERSTE SCHOOLDAG... 2 4 BRENGEN EN HALEN VAN KINDEREN... 3 5 PARKEREN...

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

JUF EEFJE HEEFT DERDE ZOON GEKREGEN 2 SCHOOLKAMP GROEPEN 8 2 INVALLERS GEZOCHT 2 GROEPSINDELING 3 OUDER- BEDANKOCHTEND 8 JUNI 3

JUF EEFJE HEEFT DERDE ZOON GEKREGEN 2 SCHOOLKAMP GROEPEN 8 2 INVALLERS GEZOCHT 2 GROEPSINDELING 3 OUDER- BEDANKOCHTEND 8 JUNI 3 w In dit blaadje JUF EEFJE HEEFT DERDE ZOON GEKREGEN 2 SCHOOLKAMP GROEPEN 8 2 INVALLERS GEZOCHT 2 GROEPSINDELING 3 OUDER- BEDANKOCHTEND 8 JUNI 3 AFSCHEIDSRECEPTIE MENEER LEO 4 STUDIEDAG 14 JUNI 4 WINGERD

Nadere informatie

VERKIEZINGSNIEUWS VANUIT DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD 2 ZOMERLEZEN, VOORKOM EEN ZOMERDIP 2 EXTRA VRIJE DAGEN EN STUDIEDAGEN IN SCHOOLJAAR

VERKIEZINGSNIEUWS VANUIT DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD 2 ZOMERLEZEN, VOORKOM EEN ZOMERDIP 2 EXTRA VRIJE DAGEN EN STUDIEDAGEN IN SCHOOLJAAR In dit blaadje: VERKIEZINGSNIEUWS VANUIT DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD 2 ZOMERLEZEN, VOORKOM EEN ZOMERDIP 2 EXTRA VRIJE DAGEN EN STUDIEDAGEN IN SCHOOLJAAR 2019-2020 2 SPORTDAG SEPTEMBER: HULPOUDERS GEVRAAGD!!!

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Beste ouders/verzorgers, Anita Verweij Schoolleider

[Geef de titel van het document op] Beste ouders/verzorgers, Anita Verweij Schoolleider [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief 1 KBS De Kameleon september 016 1 Beste ouders/verzorgers, Oog voor talent Gisterenavond organiseerden wij een informatieavond voor alle ouders. We begonnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 11 september 2014

Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Van de directie Studiedag Donderdag 18 september vindt de eerste studiedag van dit schooljaar plaats. Dit betekent dat alle leerlingen die dag vrij zijn. De leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen bepaald. De Woensdag 26 september hebben we een

Nieuwsbrief. * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen bepaald. De Woensdag 26 september hebben we een OBS Heidepolle Paulus Potterstraat 13 8471 VM Wolvega 0561-614262 directie@heidepolle.nl www.heidepolle.nl Nieuwsbrief Circusproject * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2012/2013 Nieuwsbrief nr. Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 24 augustus 2012 Website: www.obsdekubus.nl

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat Hallo Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas. Nu mag je een paar keer bij ons komen kijken. Dit boekje gaat over onze school, dan weet

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Het maandelijks nieuwsblad van basisschool Arnoldus van Os Jaargang , nr. 1 6 september 2017

Het maandelijks nieuwsblad van basisschool Arnoldus van Os Jaargang , nr. 1 6 september 2017 Arnoldus van Os... Het maandelijks nieuwsblad van basisschool Arnoldus van Os Jaargang 2017-2018, nr. 1 6 september 2017 Een nieuw schooljaar! Hierbij ontvangt u de eerste officiële nieuwsbrief van dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2, 21 augustus 2019 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij gezamenlijk het schooljaar gestart en heb ik al heel veel ouders en kinderen de hand kunnen schudden. Diezelfde ochtend

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Doetinchem, 15 augustus Beste leerling, Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Doetinchem, 15 augustus Beste leerling, Geachte ouder(s)/verzorger(s), Doetinchem, 15 augustus 2016 Beste leerling, Geachte ouder(s)/verzorger(s), Op 2016 start het nieuwe schooljaar. Dat lijkt op dit moment misschien nog ver weg, maar toch sturen we jou en je ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Het Blaadje. Schooljaar editie juli. Inhoudsopgave. Het Blaadje digitaal. Deze maand. Tip 12 van Seef:

Het Blaadje. Schooljaar editie juli. Inhoudsopgave. Het Blaadje digitaal. Deze maand. Tip 12 van Seef: Het Blaadje Schooljaar 2010-2011 editie juli mededelingenblad voor ouders/verzorgers van leerlingen van De Wingerd Inhoudsopgave Het Blaadje digitaal... Deze maand.... Tip 12 van Seef:... Afscheid van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF September

NIEUWSBRIEF September NIEUWSBRIEF September 2011 www.dehoeksteen.nl info@dehoeksteen.nl Gravenburg Maresiusstraat 23, 9746 BH Groningen, tel: 050-2103434 Locatie Reitdiep Maresiusstraat 20, 9746 BJ Groningen, tel 06-12557170

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 1 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2015-2016 Welkom op de St. Willibrordusschool Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open.

Nadere informatie

Het Blaadje. Schooljaar editie juni. Inhoudsopgave Het Blaadje digitaal... Het Blaadje digitaal. Deze maand...

Het Blaadje. Schooljaar editie juni. Inhoudsopgave Het Blaadje digitaal... Het Blaadje digitaal. Deze maand... Het Blaadje Schooljaar 2009-2010 editie juni mededelingenblad voor ouders/verzorgers van leerlingen van De Wingerd Inhoudsopgave Het Blaadje digitaal... Deze maand.... Tip 8 van Seef: Vervoer van kinderen

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2 basisschool LeerRijk

Informatieboekje groep 1-2 basisschool LeerRijk Informatieboekje groep 1-2 basisschool LeerRijk Welkom op basisschool LeerRijk! Wij rollen de loper voor je uit! Introductie Met dit boekje willen wij u welkom heten en u zo goed mogelijk informeren over

Nadere informatie

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 02 In deze Nieuwsflits: Informatieavond Studiedag Staking Overblijvers gevraagd! Overblijfreis Vervoer gevraagd! Kinderboekenweek vervoer Hoofdluis Meer Moerdijk Korte berichten

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 10 september Informatieavond Rots en Water voor ouders van kinderen in groep 7/8 13 september Training Rots en

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

Infobulletin van basisschool Heidepoort

Infobulletin van basisschool Heidepoort 1 Infobulletin van basisschool Heidepoort Jaargang 21 nr. 11-3 september 2015 (verschijnt maandelijks) Beste ouders / verzorgers, Laatste infobulletin oude stijl Dit infobulletin is het laatste dat u ontvangt

Nadere informatie

De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020

De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020 De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020 Website: www.toermalijn.net E-mail: info@toermalijn.net Nieuwsbrief basisschool de Toermalijn, schooljaar 2015-2016,

Nadere informatie

Even voorstellen. Ik, Ilona van Dalen, heb dit schooljaar regelmatig spreekuur op basisschool de Wingerd.

Even voorstellen. Ik, Ilona van Dalen, heb dit schooljaar regelmatig spreekuur op basisschool de Wingerd. In dit Blaadje Even voorstellen... 2 Leerlingenraad... 3 Kinderboekenweek 2018 Thema: Kom erbij! (herhaald bericht)... 4 Aanvangstijden school... 4 Help! De oudervereniging heeft hulp nodig. Dringende

Nadere informatie

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Woe 4 t/m vr. 15 oktober 1 t/m 8 Kinderboekenweek met als thema Gruwelijk eng Ma 16 t/m vr 20 oktober 1 t/m 8 Herfstvakantie, alle leerlingen vrij Do 26 oktober

Nadere informatie

Kindcentrum Fellenoord, Hemelrijken 310, 5612 WS Eindhoven, ,

Kindcentrum Fellenoord, Hemelrijken 310, 5612 WS Eindhoven, , Beste ouders/verzorgers, We zijn dit schooljaar weer goed begonnen. In sommige groepen zien we ook nieuwe leerlingen. En we zien u ook weer! Fijn! Ook dit schooljaar gaan we ons best doen om u weer goed

Nadere informatie

In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017

In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017 In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017 Beste ouders en verzorgers, Welkom en even voorstellen.

Nadere informatie

BELANGRIJK: Dinsdag 29 augustus start het schooljaar. We verwachten de leerling om 8.30 uur in de plaza/aula van het Hub van Doornecollege.

BELANGRIJK: Dinsdag 29 augustus start het schooljaar. We verwachten de leerling om 8.30 uur in de plaza/aula van het Hub van Doornecollege. Deurne, 17 juli 2017 Aan de ouder(s)/verzorger(s) en leerling Betreft: Start schooljaar 2017-2018 Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste leerling, Hoewel de vakantie pas net is begonnen, sturen wij jullie

Nadere informatie

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Inleiding pag 2 Halen en brengen pag 3 Bewegingsonderwijs in het speellokaal pag 4 Afspraken rondom eten en drinken pag 5 Verjaardag pag 6 Wennen op school pag 7 Klassenouder

Nadere informatie

Groeten, Meester Koen

Groeten, Meester Koen KALENDER: 24 augustus : Eerste schooldag 25 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 10 september : Schoolfotograaf 14 en 15 september : Kermis Kilder, alle groepen vrij 17 september : Bijeenkomst

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar OUDERKALENDER Schooljaar 2018-2019 Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 8 19 20 21 22 23 24 25 26 27 1 e schooldag 28 29 30 31 September 2018 1 2 3 Deze week: luizencontrole 4 Start

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 11 september 2017

Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Schoolagenda Maandag 4 september 1 e schooldag van het nieuwe jaar Woensdag 13 september VCPO-dag, alle kinderen zijn vrij Maandag 18 september Informatieavond, eerste ronde

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 2 5 september 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 2 5 september 2017 NIEUWSBRIEF nr. 2 5 september 2017 In deze nieuwsbrief: Studenten Op tijd komen en inloop Uitgaan kinderen 14.15 uur Honden Parkeren brandweer Inschrijven broertjes en zusjes geboortejaar 2016 Sportdagen

Nadere informatie

Informatieboekje groep /2020

Informatieboekje groep /2020 Informatieboekje groep 3 2019/2020 Beste ouder(s), Voor u ligt een informatieboekje van de groepen 3 van basisschool EigenWijs. Wij hebben dit boekje gemaakt om u op de hoogte te brengen van de gang van

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders,

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, jaarboekje 2013-2014 Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, Dit is het informatieboekje voor het schooljaar 2013-2014. U vindt hierin gegevens die specifiek betrekking hebben op dit schooljaar. In

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Contact leerkrachten: Bij vragen of problemen kunt u het beste ná schooltijd

Nadere informatie

IN TE LEVEREN KNGF

IN TE LEVEREN KNGF In dit Blaadje Wethouder opent zonnepanelen op De Wingerd... 2 Even voorstellen... 2 Formulieren s.v.p. niet vergeten IN TE LEVEREN... 3 Sportdag 7 september: (reservedag 14 september) (herhaald bericht)...

Nadere informatie

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 24 september dinsdag 25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

VAKANTIES VOLGEND SCHOOLJAAR (HERHAALD BERICHT) 2 CREAGROEP DE WINGERD ZOEKT ENTHOUSIASTE CREA-BEA S 2 SCHOOLATLETIEKFINALE 2

VAKANTIES VOLGEND SCHOOLJAAR (HERHAALD BERICHT) 2 CREAGROEP DE WINGERD ZOEKT ENTHOUSIASTE CREA-BEA S 2 SCHOOLATLETIEKFINALE 2 In dit blaadje: VAKANTIES VOLGEND SCHOOLJAAR (HERHAALD BERICHT) 2 CREAGROEP DE WINGERD ZOEKT ENTHOUSIASTE CREA-BEA S 2 SCHOOLATLETIEKFINALE 2 DIGITAAL KNUTSELEN VOOR VADERDAG BIJ CODERDOJO ROOSENDAAL 3

Nadere informatie

VERJAARDAGEN JUNI Sharona Duursma juf Liesbeth Bouma Nuurto Isaak Hassan Liam Koobs 7

VERJAARDAGEN JUNI Sharona Duursma juf Liesbeth Bouma Nuurto Isaak Hassan Liam Koobs 7 AGENDA SCHOOLJOURNAAL OBS de Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :deberkenhorst@stichtingpromes.nl website: http://www.deberkenhorst.nl 16 juni 2017 18-06 Vaderdag 19-06 Muziekuitvoering

Nadere informatie

Informatieboekje groep

Informatieboekje groep Informatieboekje groep 6 2018-2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Dit jaar nodigen we u aan het begin van het schooljaar uit voor een kennismakingsgesprek, dit o.a. ter vervanging van de informatieavond

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 3-9-2017 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar is begonnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Week 35

Nieuwsbrief 1 Week 35 Nieuwsbrief 1 Week 35 Na een hectische week, mocht het team van 't Groenland gistermiddag gelukkig de kinderen verwelkomen op school. Misschien heeft u als ouder(s) ook al een kijkje kunnen nemen. Mocht

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.20 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus Kleutergids Kindcentrum St. Willibrordus 2018-2019 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De

Nadere informatie

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters De Hoeksteen R.K. Basisschool H. Kamerlingh Onnesweg 74 1402 EK Bussum 035-6915423 www.hoeksteenbussum.nl info@hoeksteenbussum.nl September 2017 Informatie Kleuters

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

BELANGRIJK: Dinsdag 21 augustus start het schooljaar. We verwachten de leerling om 8.30 uur in de plaza/aula van het Hub van Doornecollege.

BELANGRIJK: Dinsdag 21 augustus start het schooljaar. We verwachten de leerling om 8.30 uur in de plaza/aula van het Hub van Doornecollege. Deurne, 2 juli 2018 Aan de ouder(s)/verzorger(s) en leerling Betreft: Start schooljaar 2018-2019 leerjaar 1 Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste leerling, Hoewel de vakantie pas net is begonnen, sturen

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 39. Belangrijke data: Actie onderwijs. Onderwijs op De Windroos: Verlof vragen

ICBS De Windroos WEEKINFO 39. Belangrijke data: Actie onderwijs. Onderwijs op De Windroos: Verlof vragen WEEKINFO 39 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 30-6-2017 Zomerfeest! Beste ouders/verzorgers, In deze info: Onderwijs op De Windroos: verlof

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2017-2018 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De start

Nadere informatie

weeknieuws 4 cursus 2014 2015 12 september 2014

weeknieuws 4 cursus 2014 2015 12 september 2014 PC basisschool Stadskwartier Catharinastraat 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl In dit weeknieuws o.a.: Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 (ook

Nadere informatie

jaargang 20, nummer 1 1 september 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Informatieavond donderdag 7 september

jaargang 20, nummer 1 1 september 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Informatieavond donderdag 7 september Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 20, nummer 1 1 september 2017 Beste ouders, Inmiddels is de school weer gestart en zijn de lessen in volle gang. De leerlingen zijn enthousiast

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

Helen Parkhurst Ouder Info

Helen Parkhurst Ouder Info Helen Parkhurst Ouder Info Schooljaar 2012-2013 Nummer 01 Datum: 15 augustus 2012 Agenda augustus 2012 13 t/m 17 augustus: verkeersactie de scholen zijn weer begonnen 20 augustus: 19.30-20.30 uur OAK algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Nieuwsbrief 1 keer op papier De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd via

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Regel van de maand september 19 JULI 2017

Regel van de maand september 19 JULI 2017 19 JULI 2017 Start van het nieuwe jaar Schooljaar 2017-2018 Beste ouders, De school is begonnen. De vakantie ligt al weer ver achter ons. In de eerste plaats welkom aan de vele nieuwe kinderen en hun ouders.

Nadere informatie

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) JAARKALENDER 2018 2019 VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) WELKOM OP HET KRIJT! Voor u ligt een nieuw overzicht van activiteiten van KC Het Krijt. We hopen hiermee zo volledig mogelijk te zijn, maar het kan zijn

Nadere informatie

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem tel: 026-3701183 Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op basisschool

Nadere informatie

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom.

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom. Basisschool St.Bernardus Loo 109 5571 KP Bergeijk 0497-571235 Jij bent welkom Email: infostbernardus@skozok.nl www.stbernardus.nl Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten bij ons

Nadere informatie