Lassithi plateau Agios Nikolaos route

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lassithi plateau Agios Nikolaos route"

Transcriptie

1 Zaterdag 19 mei 2007 Lassithi plateau Agios Nikolaos route

2 Na onze nachtelijke landing met het vliegtuig op de luchthaven van Iraklion werden we op zaterdagochtend wakker in ons hotel Iberostar Mirabello te Agios Nikolaos. Van op ons balkon hadden we een prachtig zicht op de baai van Mirabello.

3 Zicht van op ons balkon. Aan de overkant van de straat ziet u de bungalows met privé-zwembad van ons hotel en resort Iberostar Mirabello.

4 Het hotel heeft zijn eigen baai met een stukje strand en de mogelijkheid tot het gebruik van diverse watervoertuigen.

5 Op de achtergrond het hoofdgebouw van het hotel met ook onze kamer. Zie de gele pijl.

6 Eén van de zwembaden van het hotel voorzien van de nodige palmbomen.

7

8

9

10 Tijd voor onze eerste uitstap met onze huurauto. De beruchte Hyundai Getz. Onderweg naar de Lassithi hoogvlakte.

11 De Lassithi-hoogvlakte ligt op een hoogte van ongeveer 850m in het Dikti-gebergte en is één van de meest schilderachtige plekken op Kreta. Boomgaarden en olijfboombossen bedekken de vlakten en hellingen van het plateau.

12

13

14 Hoog in het Dikti-gebergte boven het stadje Psichro ligt de beroemdste en indrukwekkendste grot van Kreta: de dikti-grot. Volgens de mythologie is dit de geboorteplaats van de god Zeus. Je kan te voet naar de grot via een hobbelige weg maar je kan je ook laten voeren door een ezel.

15 Zondag 20 mei 2007 Knossos Chersonissos route

16 Het hoogtepunt van deze tweede dag was ongetwijfeld een bezoek aan Knossos. De restanten van wat ooit het Minoïsche paleis van Knossos waren zijn de moeite waard. Het paleis was gebouwd op vijf verschillende niveau s en bestond uit meer dan 1200 kamers.

17 Op het hoogtepunt van de Minoïsche beschaving leefden er vermoedelijk mensen in en rond het paleis. door de vondst van Neolithische resten lijkt het waarschijnlijk dat er zich op deze plaats reeds in 6000 v.c. mensen hebben gevestigd.

18 Kleurrijke fresco s van griffioenen in de Troonzaal.

19 Eén van de jonge archeologen rust even uit onder de hevig brandende zon!

20

21 Enkele van een reeks reusachtige vazen en kruiken die je er kan bewonderen. Als je Knossos wenst te bezoeken reken dan toch op anderhalf tot twee uur.

22 Na het bezoek aan een stukje geschiedenis nog even genieten van de zee in Chersonissos.

23 Maandag 21 mei 2007 Moni Toplou Vaï route

24 We trokken naar het verre oosten en kwamen terecht op het palmenstrand van Vai. De palmensoort de Phoenix Theophrasti is hier uniek. Het palmenbos achter het strand strekt zich uit over een oppervlakte van 20 hectare door een vallei die uitkomt op het strand.

25 Het verhaal doet de ronde dat dit palmenbos gegroeid is uit dadelpitten, uitgespuugd door Egyptische soldaten die hier kampeerden. Anderen zeggen dat de dadeleters piraten waren.

26

27 De weg naar het punt vanwaar je een prachtig overzicht hebt op het palmenbos en het strand van Vai.

28 Het klooster van Toplou vlakbij Vai zou één van de rijkste kloosters van Griekenland zijn. De grootste schat van het klooster bevindt zich in de kerk: een 18 de eeuws icoon dat bestaat uit 61 bijbelse scenes die elk een regel van het Grieks-orthodoxe gebed U zijt groot, mijn Heer illustreren.

29 Dinsdag 22 mei 2007 Spinalonga route

30 Het binnenhaventje van Agios Nikolaos is supergezellig. Rondom het meertje situeren zich talrijke restaurants vanwaar je kan kijken naar de kleurrijke bootjes in de haven. Het meer is ongeveer 64m diep.

31

32 Vanuit de haven van Agios Nikolaos vertrokken we voor een mini-cruise naar het voormalige melaatseneiland Spinalonga. Op deze foto zie je op de achtergrond ons hotel.

33 De zonneklopper van dienst op de boot richting Spinalonga.

34

35 Na een tijdje varen doemde het eiland Spinalonga voor ons op. Het fort op het eiland werd door de Venetianen gebouwd in 1579 om de baai van Mirabello te beschermen.

36 Na een periode waarin Turkse kolonisten hier hun huizen bouwden besloot de Overheid om er vanaf 1903 een leprakolonie van te maken. Het uitzicht bij het naderen van het eiland is spectaculair met de reflecties van de burchttoren en de muren in het water.

37 De boot waarmee we aanmeerden op Spinalonga.

38 Op de kade wachten gidsen de bezoekers op om in verschillende talen het verhaal van het eiland van de levende doden te vertellen.

39

40 Spinalonga wij hadden het geluk om Dimitri als gids te hebben. Hij kan als geen ander vertellen over het leven dat de leprapatiënten hier hadden.

41

42 Woensdag 23 mei 2007 Agia Marina Rethymnon route

43 Welkom in Réthymnon. De charme van dit stadje kan je alleen maar ontdekken door gewoonweg door de straatjes van het oude centrum te wandelen met zijn Venetiaanse herenhuizen met decoratieve poorten en de overhangende balkons.

44 Op het kleine pleintje Plateia Petihaki is het met zijn vele bars en cafés, dag en nacht een drukte van jewelste.

45 De Rimondi fontein in Réthymnon die waterspuwers in de vorm van de leeuwen van St.-Marcus heeft dateert al van 1626.

46

47 Het fort van Réthymnon ligt vlakbij het compacte oude stadscentrum. Het werd rond 1570 gebouwd om de stad te beschermen tegen de Turken en piraten.

48 De haven van Réthymnon. De grotere veerboten kunnen alleen aanmeren langs de golfbreker buiten de nauwe ingang tot de haven, die gesierd wordt door een elegante 16 de eeuwse vuurtoren.

49 Na een paar dagen doorgebracht te hebben op de oostkant van Kreta kozen we voor het westelijk deel en kozen we voor een tweede hotel genaamd Thalassa beach resort gelegen te Agia Marina.

50

51 Donderdag 24 mei 2007 Agia Marina Kournas Lake route

52 Het enige binnenmeer van Kreta: het meer van Kournas. Helder water waar je de vissen zo kan zien in zwemmen

53

54

55 Met de waterfiets gleden we over het meer.

56 Vrijdag 25 mei 2007 Agia Marina Chania Elafonissi route

57 Tijd voor een uitstap met onze nieuwe huurwagen een Nissan Micra naar het wilde westen van Kreta.

58 Elafonisi de zuidwestelijke punt van Kreta. Het heldere blauw/groene water is warm en ondiep en komt zelden boven de middel uit. Dit lijkt wel een echt paradijs

59 Woorden zijn overbodig

60

61 Door de helderheid van het water zie je amper waar het strand eindigd en het water begint of is het andersom?

62 Chania... Deze stad wordt ook wel het Venetië van Kreta genoemd, ook al is Réthymnon even gezellig en mooi. De oude straatjes zijn heerlijk om in rond te dolen.

63 Chania is met zijn vele musea, winkels, restaurants zeker een bezoek waard.

64 Chania één van de fonteinen.

65 Een mini sinaasappelboom in Chania.

66 Het leukste plekje is ongetwijfeld de Venetiaanse haven. Daar vind je ook de Moskee van de Janitsaren terug. Deze werd in 1645 gebouwd.

67 De haven van Chania met paard en koets kan je je laten rondrijden door de stad.

68 Zaterdag 26 mei 2007 Agia Marina route Frangokastello

69 Op weg naar Frangokastello in het zuiden. Zicht op de Imbroskloof.

70 Het Venetiaanse fort in Frangokastello is één van de grootste op het eiland. Het werd in 1371 gebouwd om de zuidkust te helpen beschermen.

71

72

73 De terugrit naar ons hotel vanuit Frangokastello verliep niet zo vlot. Misten we hier onze bocht met onze derde huurauto en sloegen we over kop?

74 Het antwoord is nee autowrakken blijven op Kreta gewoon liggen. Op die manier worden de bestuurders erop attent gemaakt dat je beter voorzichtig een autotocht kan maken door de bergen.

75 Terug naar huis maar eerst nog een rastakapsel laten zetten in Platanias. Gaat men Leen nog herkennen in België?

Uitstappen Kreta 2016

Uitstappen Kreta 2016 Vakantiedialyse Uitstappen Kreta 2016 Het vakantiedialyse-team Vrijdag 23 september Heraklion: stad en museum + aquarium Heraklion (Iraklion) is de hoofdstad van het eiland en tevens de grootste stad op

Nadere informatie

8 - daagse CHARME FLY & DRIVE KRETA. Dag 1: vlucht Eindhoven Heraklion. Vlucht naar Heraklion en ophalen van uw huurwagen

8 - daagse CHARME FLY & DRIVE KRETA. Dag 1: vlucht Eindhoven Heraklion. Vlucht naar Heraklion en ophalen van uw huurwagen 8 - daagse CHARME FLY & DRIVE KRETA Dag 1: vlucht Eindhoven Heraklion Vlucht naar Heraklion en ophalen van uw huurwagen Route: Heraklion Georgioupolis (102 km) Onderweg magen we onze eerste stop in Rethymnon,

Nadere informatie

Van 11 tot 18 mei waren mijn vrouw en ik op Kreta. Zij was hier 27 jaar geleden als eens geweest, maar voor mij was het de eerste keer.!

Van 11 tot 18 mei waren mijn vrouw en ik op Kreta. Zij was hier 27 jaar geleden als eens geweest, maar voor mij was het de eerste keer.! Reisverslag Kreta 2012 Van 11 tot 18 mei waren mijn vrouw en ik op Kreta. Zij was hier 27 jaar geleden als eens geweest, maar voor mij was het de eerste keer. We hadden een hotel geboekt in Ano Vouves,

Nadere informatie

Villa Calandra euros/week

Villa Calandra euros/week Villa Calandra Villa Calandra maakt deel uit van een klein complex van drie luxe villa's, die zich op een heuvel met een panoramisch uitzicht op het dorp en het eiland van Mochlos. Elke villa is onafhankelijk,

Nadere informatie

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Panorama Villas - (Griekenland Kreta Agios Nikolaos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Villa Orlanda euros/week

Villa Orlanda euros/week Villa Orlanda In een inspirerende panoramische positie, van de eindeloze zee en dramatische heuvels, Villa Orlanda is een hoge standaard luxe en comfort prive-huis in het gebied van Chania en biedt een

Nadere informatie

11 daagse CHARME FLY & DRIVE KRETA. Dag 1: vlucht Eindhoven Heraklion. Vlucht naar Heraklion en ophalen van uw huurwagen

11 daagse CHARME FLY & DRIVE KRETA. Dag 1: vlucht Eindhoven Heraklion. Vlucht naar Heraklion en ophalen van uw huurwagen 11 daagse CHARME FLY & DRIVE KRETA Dag 1: vlucht Eindhoven Heraklion Vlucht naar Heraklion en ophalen van uw huurwagen Route: Heraklion Georgioupolis (102 km) Onderweg magen we onze eerste stop in Rethymnon,

Nadere informatie

Appartement Nymphes Griekenland Kreta Agia Pelagia

Appartement Nymphes Griekenland Kreta Agia Pelagia Appartement Nymphes Griekenland Kreta Agia Pelagia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Appartement Nymphes - (Griekenland Kreta Agia Pelagia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pantheon Villas & Suites - (Griekenland Kreta Bali) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

Villa Mileanna euros/week

Villa Mileanna euros/week Villa Mileanna Villa Mileanna maakt deel uit van een klein complex van drie luxueuze villa's, die zich bevinden op een heuvel met een panoramisch uitzicht over het dorpje en het eiland van Mochlos. Elke

Nadere informatie

Vakantie Kreta mei 2016

Vakantie Kreta mei 2016 Vakantie Kreta mei 2016 Afgelopen meivakantie zijn we naar Kreta gegaan. Het bijzondere aan deze vakantie was dat we niet in een resort of een huisje verbleven maar dat we op pad gingen met een camper.

Nadere informatie

Pirgos of Hamalevri Griekenland Kreta Arkadi

Pirgos of Hamalevri Griekenland Kreta Arkadi Pirgos of Hamalevri Griekenland Kreta Arkadi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pirgos of Hamalevri - (Griekenland Kreta Arkadi) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon Bretagne www.camping-de-la-baie.fr Camping Caravaning La Trinité sur Mer Rivière de Crac h...de schoonheld van haar stranden, haar stranden van fijn zand, het milde klimaat, haar gastvrijheid, haar gastronomie,

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

Italië week 2 vanaf

Italië week 2 vanaf !1 Italië week 2 vanaf 25-06-2015 Donderdag 25 Juni Het was het laatste nachtje op camping San Procolo. Wij trekken verder met de camper. We zien elkaar nog even in Porto San Giorgio op de markt. We drinken

Nadere informatie

Kreta & Santorini, mythe en werkelijkheid

Kreta & Santorini, mythe en werkelijkheid 13-daagse vtbkultuur-trip Kreta & Santorini, mythe en werkelijkheid Donderdag 2 tot en met dinsdag 14 mei 2019 Programma en begeleiding: Mieke Opsommer Melidoni, Kreta Dag 1: donderdag 2 mei 2019 SANTORINI

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Jeruzalem. Veertigdagenkalender Een wandeling over de muren van. Een goede wandeling gewenst!

Jeruzalem. Veertigdagenkalender Een wandeling over de muren van. Een goede wandeling gewenst! Veertigdagenkalender 2014 Een wandeling over de muren van Jeruzalem Jezus was op een ezel Jeruzalem binnengekomen. Het leek toen of hij de koning was, maar in de dagen daarna zou hij gevangengenomen worden

Nadere informatie

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 !1 Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 Vrijdag en zaterdag 21 en 22 oktober Het is tegen 11 uur als we op ons gemak vertrekken. We gaan naar Bretagne, daar is het droog en soms zelfs zonnig volgens de berichten.

Nadere informatie

Regina's Villa Griekenland Kefalonia Divarta

Regina's Villa Griekenland Kefalonia Divarta Regina's Villa Griekenland Kefalonia Divarta 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Regina's Villa - (Griekenland Kefalonia Divarta) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

vrijdag 1 januari NIEUWJAARSDAG De Heer zal jullie gelukkig maken en jullie beschermen. Numeri 6:24

vrijdag 1 januari NIEUWJAARSDAG De Heer zal jullie gelukkig maken en jullie beschermen. Numeri 6:24 vrijdag 1 januari NIEUWJAARSDAG De Heer zal jullie gelukkig maken en jullie beschermen. Numeri 6:24 De Heer zei tegen Mozes: Zeg tegen Aäron en zijn zonen dat ze de Israëlieten met deze woorden moeten

Nadere informatie

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Aankomst op luchthaven Athene Griekenland waar u door mij zult worden opgevangen. Na het inladen van de bagage (en de eventueel meegenomen fietsen)

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

SENTIDO Vasia Resort & Spa (Hotel)

SENTIDO Vasia Resort & Spa (Hotel) Bij Thomas Cook krijg je Basis annulatieverzekering 24u/24u service Kosteloze wijziging tot 50 dagen voor vertrek en méér * SENTIDO Vasia Resort & Spa (Hotel) Griekenland, Kreta, Sissi Familievriendelijk

Nadere informatie

Villa Louloudi euros/week

Villa Louloudi euros/week Villa Louloudi Villa Louloudi is een unieke, traditionele villa op Sifnos, Ã Ã n van de mooiste eilanden van Griekenland. Het is dã perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de Griekse zon, prachtig

Nadere informatie

Villa Marouli euros/week

Villa Marouli euros/week Villa Marouli Villa Marouli is een luxe volledig gerenoveerde villa. Gebouwd in 1426 het is geclassificeerd als een historisch monument door de Griekse Archeologische autoriteiten. Het is gelegen op een

Nadere informatie

MundoRado reis naar Maleme, Kreta.

MundoRado reis naar Maleme, Kreta. MundoRado reis naar Maleme, Kreta. Op maandag 9 juni was het zover. We gingen op vakantie naar het mooie eiland Kreta en om precies te zijn, naar Maleme. Om 12.00 uur moesten wij ons verzamelen op Schiphol

Nadere informatie

Vlaamse Diabetes Vereniging. Turkije Izmir. Reisprogramma. Van 18 tot 25 mei 2013

Vlaamse Diabetes Vereniging. Turkije Izmir. Reisprogramma. Van 18 tot 25 mei 2013 Vlaamse Diabetes Vereniging Turkije Izmir Reisprogramma Van 18 tot 25 mei 2013 1 ste dag: zaterdag 18 mei 2013 Brussel Izmir - Kusadasi Samenkomst om 18u00 van de deelnemers op de luchthaven van Brussel

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie

Wandelen van de geboortegrot van Zeus naar de sterrenhemel van Katharo.

Wandelen van de geboortegrot van Zeus naar de sterrenhemel van Katharo. De Wandelweek Wandelen van de geboortegrot van Zeus naar de sterrenhemel van Katharo. Eindeloos wandelen over stille stoere bergen en koele hoogvlaktes, langs geitenpaden en heilige huisjes met prachtige

Nadere informatie

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agapitos Villas & Guesthouses - (Griekenland Pilion Agios Ioannis) - 4 sterren

Nadere informatie

Sächsische Schweiz. 18 t/m 25 oktober 2003

Sächsische Schweiz. 18 t/m 25 oktober 2003 Sächsische Schweiz 18 t/m 25 oktober 2003 Sächsische Schweiz 18 t/m 25 oktober 2003 Zaterdag 18 oktober 2003 Om 5 uur loopt de wekker af. Gisteravond hebben we de camper al ingepakt dus blijft vanmorgen

Nadere informatie

Hello sunshine! Reizen langs de Amafi -kust betekent de hee dag buiten zijn. Capri

Hello sunshine! Reizen langs de Amafi -kust betekent de hee dag buiten zijn. Capri Dit soort romantische terrassen kom je overal tegen. Dit is het terras van La Caffeteria op de Piazza del Martiri in Napels. Rechts het strand van beachclub Bagno di Tiberio op Capri. Hello sunshine! Reizen

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

680,000. Lagos. Ref: ST846 (49) 340sm 2427sm 3 0 JA

680,000. Lagos. Ref: ST846 (49) 340sm 2427sm 3 0 JA Lagos 680,000 Ref: ST846 (49) De percelen zijn 10 minuten rijden naar Lagos gelegen in een prachtige, groene omgeving, op een 5- sterren golfresort direct aan zee waardoor u van vrij uitzicht op de golfbaan

Nadere informatie

Roggia Farm Griekenland Corfu Xanthates

Roggia Farm Griekenland Corfu Xanthates Roggia Farm Griekenland Corfu Xanthates 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Roggia Farm - (Griekenland Corfu Xanthates) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Nee Airco:

Nadere informatie

Programma Kreta oktober 2019

Programma Kreta oktober 2019 Programma Kreta oktober 2019 DAG 1. Aankomst te HERAKLION - PANORMOU Aankomst op de luchthaven van Heraklion. U wordt hier verwelkomd door uw gids. Het is ong. 1 uur rijden naar het hotel. Diner en overnachting

Nadere informatie

Deze niet voorbereide wandeling levert tocht wel enkele mooie beelden op. We hadden dergelijke schoonheid helemaal niet verwacht.

Deze niet voorbereide wandeling levert tocht wel enkele mooie beelden op. We hadden dergelijke schoonheid helemaal niet verwacht. Deze niet voorbereide wandeling levert tocht wel enkele mooie beelden op. We hadden dergelijke schoonheid helemaal niet verwacht. Doordat we het vertikt hebben om de Gele Berg te beklimmen dienen we wel

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

Vraag 1: Waar en wanneer begon en eindigde de Griekse beschaving?

Vraag 1: Waar en wanneer begon en eindigde de Griekse beschaving? Vraag 1: Waar en wanneer begon en eindigde de Griekse beschaving? In Griekenland bestond de eerste grote beschaving van Europa. Vul het juiste antwoord in. Plaats waar de Griekse beschaving begon: Tijdstip

Nadere informatie

VILLA EVORA! MEI 2015

VILLA EVORA! MEI 2015 VILLA EVORA! MEI 2015 VILLA EVORA In de meivakantie van 2015 hadden wij het geluk om 12 dagen door te brengen in Villa Evora te Gazipasa van Maria en Sjef de Vries! Het bleek een geweldige plek voor een

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Rangers programma Zomervakantie

Rangers programma Zomervakantie programma Zomervakantie Vrijdag 11 augustus 2017 09.30 uur Express 10.00 uur KnutSilClub 18.30 uur Express je naar de mini disco. Ga je mee? 19.00 uur mini disco Swing je vanavond lekker mee? Mini 15:00

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

BROCHURE. een heerlijk familiehuis in Zuid-Frankrijk! Cogolin, Frankrijk

BROCHURE. een heerlijk familiehuis in Zuid-Frankrijk! Cogolin, Frankrijk BROCHURE een heerlijk familiehuis in Zuid-Frankrijk! Cogolin, Frankrijk KOOPPRIJS 475.000 een heerlijk familiehuis in Zuid-Frankrijk! Cogolin, Frankrijk Het plaatsje Cogolin ligt 10 km landinwaarts

Nadere informatie

Kapsaliana Village Hotel Griekenland Kreta Kapsaliana - Arkadi

Kapsaliana Village Hotel Griekenland Kreta Kapsaliana - Arkadi Kapsaliana Village Hotel Griekenland Kreta Kapsaliana - Arkadi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Kapsaliana Village Hotel - (Griekenland Kreta Kapsaliana - Arkadi) - 5 sterren

Nadere informatie

Uphoria Villas Griekenland Kreta Bali

Uphoria Villas Griekenland Kreta Bali Uphoria Villas Griekenland Kreta Bali 1. Algemene informatie Eliza was here - Uphoria Villas - /griekenland/kreta/bali/uphoria_villas.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Uphoria Villas - (Griekenland

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Panorama Villas - (Griekenland Kreta Agios Nikolaos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov beiden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje en Duivels Huis wordt

Nadere informatie

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Musicians Round House - (Griekenland Corfu Vatos) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Nakou Village Griekenland Kreta Koutsounari

Nakou Village Griekenland Kreta Koutsounari Nakou Village Griekenland Kreta Koutsounari 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Nakou Village - (Griekenland Kreta Koutsounari) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019 2019 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 13 april 2019 18 mei 2019 28 september 2019 12 oktober 2019 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleider

Nadere informatie

Villa's Ioanina euros/week

Villa's Ioanina euros/week Villa's Ioanina Met een oppervlakte van 24.000 mâ² en uitzicht op zee, is Villas Ioanina gelegen in het gebied van Agia Irini, in het westelijke deel van het eiland Paros. Bestaande uit 9 afzonderlijke

Nadere informatie

CYPRUS EILAND VAN DE SCHOONHEID

CYPRUS EILAND VAN DE SCHOONHEID EXCLUSIEVE REIZEN CYPRUS EILAND VAN DE SCHOONHEID Precies vijf jaar geleden ontdekte ik de schoonheid van het prachtige eiland Cyprus. Nog maar nauwelijks thuis droomde ik er alweer van terug te gaan.

Nadere informatie

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts.

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts. Dag 1: Bishkek De vlucht uit Amsterdam landt om 15:10 in Bishkek, waar jullie gids staat te wachten. We rijden naar Bishkek en checken in in een prettig 3* hotel, waar je je op kunt frissen. Daarna gaan

Nadere informatie

Israëlreis Gemeente Nieuwpoort 27 april t/m 4 mei 2020

Israëlreis Gemeente Nieuwpoort 27 april t/m 4 mei 2020 Israëlreis Gemeente Nieuwpoort 27 april t/m 4 mei 2020 Vertrek april 2020 Dag 1 Maandag 27 april Vertrek van Amsterdam naar Ben Gurion, Israël. Onze Nederlandstalige gids staat op ons te wachten en vanaf

Nadere informatie

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 PROGRAMMA BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 Beschrijving van de groep Aantal deelnemers +/-30 deelnemers Periode 4-5 september 2012 Bestemming Lille Duur 2dagen / 1

Nadere informatie

Villa Myrrine euros/week

Villa Myrrine euros/week Villa Myrrine Villa Myrrine is een luxe vakantiewoning gelegen in het historische gedeelte van Marathonen in de buurt van de Schinias National Park. De internationale luchthaven van Athene (ATH) ligt op

Nadere informatie

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST 2018118 TANZANIA Mevr. Monique L Hoir Greversweg 5 7108 AG Winterswijk m.lhoir@ggdnog.nl +31 (0)543 452774 RONDREIS TANZANIA Referentienummer // 2018118 L Hoir Reisperiode // December 2018 / januari 2019

Nadere informatie

Finca San Diego Spanje Tenerife La Matanza

Finca San Diego Spanje Tenerife La Matanza Finca San Diego Spanje Tenerife La Matanza 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca San Diego - (Spanje Tenerife La Matanza) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

House of the Sea Lefkada k.k.

House of the Sea Lefkada k.k. TE KOOP House of the Sea Lefkada 1.285.000 k.k. KENMERKEN Prijs 1.285.000 k.k. Woningtype Villa Woonruimte 320m² Perceeloppervlakte 5.000m² Kamers 5 Stad Lefkada Adres House of the Sea OMSCHRIJVING Schitterend

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

Byzantine Empire & Beyond

Byzantine Empire & Beyond Byzantine Empire & Beyond 15 daagse cruise ms Minerva Inschepen: 30 september 2015 in Piraeus Ontschepen: 14 oktober 2015 in Istanbul BYZANTINE EMPIRE & BEYOND FACE2FACE TRAVEL 1 PROGRAMMA Dag 1+2: Piraeus,

Nadere informatie

Borgo Degli Ulivi Appartement Italië Sardinië Arbatax

Borgo Degli Ulivi Appartement Italië Sardinië Arbatax Borgo Degli Ulivi Appartement Italië Sardinië Arbatax 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Degli Ulivi Appartement - (Italië Sardinië Arbatax) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Reisverslag Sri-Lanka 2 juli

Reisverslag Sri-Lanka 2 juli Reisverslag Sri-Lanka 2 juli 25 December 2011 waren wij 12,5 jaar getrouwd en als verlaat huwelijksreis zijn wij met onze drie dochters naar Sri-Lanka vertrokken. Eerst lekker 3 dagen bij het zwembad rondhangen

Nadere informatie

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Ontbijtbuffet en check out Vandaag staat er een onvergetelijke tocht doorheen het binnenland, 90% van de tijd rijden we op 4x4 pisten u krijgt dan

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Introductie. Vriendelijke groeten, Yannis en Yorgos Georgidakis

Introductie. Vriendelijke groeten, Yannis en Yorgos Georgidakis Introductie Beste vrienden en collega s, laten we u even de John & George Group voorstellen: een vaste waarde in de toeristische sector in Griekenland. Onze diensten bieden een ruim aanbod: hotelreservaties,

Nadere informatie

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl JANUARI 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 1e jaar groep A 9 10 11 12 13 14 15 2e jaar groep A 16 17 18 19 20 21 22 1e jaar groep B 23 24 25 26 27 28 29 Opleiding 2e jaar groep A 30 31 FEBRUARI 2017 1 2 3 4 5 1e jaar

Nadere informatie

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lotza's Studios - (Griekenland Santorini Finikia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

La Palma Zaterdag 2 september

La Palma Zaterdag 2 september La Palma 2005 Zaterdag 2 september Om 02:00 uur staan we op. Berry zal ons wegbrengen naar Schiphol en ze staat prompt om 02:45 voor de deur. Er is bijna niemand op de weg en om 03.15 uur komen we bij

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov bieden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje / Duivels Huis wordt

Nadere informatie

WAT BIEDT CURAÇAO Willemstad 35 Stranden 45 Er op uit 55 Landhuizen 69 Shopping 77 Curaçao by night 85 Curaçao onder water 105 Stranden GROOT AANTAL STRANDEN Curaçao heeft voor zonaanbidders een uitgebreide

Nadere informatie

Doga appartementen Turkije Zuid-Egeïsche kust Kayakoy

Doga appartementen Turkije Zuid-Egeïsche kust Kayakoy Doga appartementen Turkije Zuid-Egeïsche kust Kayakoy 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Doga appartementen - (Turkije Zuid-Egeïsche kust Kayakoy) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Villa Ianinna euros/week

Villa Ianinna euros/week Villa Ianinna Villa Ianinna is een luxe villa gelegen in de buurt van het charmante kustplaatsje Kolymbari, op slechts 20 minuten rijden van het pittoreske hoofdstad van de regio van Chania. Kolymbari

Nadere informatie

De villa is gelegen aan de hoofdweg naar Palaiokastro / Vai op 300 meter van de stad Sitia.

De villa is gelegen aan de hoofdweg naar Palaiokastro / Vai op 300 meter van de stad Sitia. Villa Celeste Villa Celeste, op het eiland Kreta, is gelegen aan de prachtige noord-oost kust van Kreta op tien minuten loopafstand van het pittoreske stadje Sitia. Villa Celeste heeft een bevoorrechte

Nadere informatie

Griekenland 15 dagen

Griekenland 15 dagen Griekenland 15 dagen Verslag van de rondreis met Djoser over het vasteland van Griekenland. Reisverslag van deze reis staat op: gerardvanbochove.nl/griekenland/ Rondreis Griekenland mei 2011 Plateia Monastiraki

Nadere informatie

B1 Hoofddorp pagina 1

B1 Hoofddorp pagina 1 B1 Hoofddorp pagina 1 Inhoud 1. Inleiding 2. Geschiedenis 3. Ontwikkeling 4. Bezienswaardigheden 1. Inleiding Hoofddorp is een stad in de provincie Noord-Holland en de hoofdplaats van de gemeente Haarlemmermeer.

Nadere informatie

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agapitos Villas & Guesthouses - (Griekenland Pilion Agios Ioannis) - 4 sterren

Nadere informatie

Birds Bay Griekenland Lesbos Petra

Birds Bay Griekenland Lesbos Petra Birds Bay Griekenland Lesbos Petra 1. Algemene informatie Eliza was here - Birds Bay - /griekenland/lesbos/petra/birds_bay.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Birds Bay - (Griekenland Lesbos Petra)

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Marina Viva *** in Porticcio

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Marina Viva *** in Porticcio Wandelprogramma Corsica: 01/09 08/09/2018 Dag 1: Zaterdag 01/09/2018 TUI fly vlucht Brussel Ajaccio Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Marina Viva *** in Porticcio Informatiebijeenkomst

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Villa Ramos euros/week

Villa Ramos euros/week Villa Ramos Villa Ramos ligt op het eiland Santorini en is een zeldzame schat, met een eigen toegang tot het strand en op slechts enkele minuten van het dorp Oia. Villa Ramos heeft wat huizen op de caldera

Nadere informatie

Villa Serenella & Villa Limonaia Italië Toscane Cortona

Villa Serenella & Villa Limonaia Italië Toscane Cortona Villa Serenella & Villa Limonaia Italië Toscane Cortona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Serenella & Villa Limonaia - (Italië Toscane Cortona) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Hotel Elia Griekenland Kreta Ano Vouves

Hotel Elia Griekenland Kreta Ano Vouves Hotel Elia Griekenland Kreta Ano Vouves 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Elia - /griekenland/kreta/ano_vouves/hotel_elia.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Elia - (Griekenland Kreta

Nadere informatie

Reisverslag Helgoland

Reisverslag Helgoland Reisverslag Helgoland Op donderdagochtend om 4 uur ben ik met een goede vriend vertrokken naar Bremerhaven in Duitsland waar we om half tien de boot moesten hebben naar Helgoland. Doordat we door de Duitse

Nadere informatie

KTA Brakel op twinningreis naar Marokko

KTA Brakel op twinningreis naar Marokko KTA Brakel op twinningreis naar Marokko Respect, gelijkwaardigheid en diversiteit zijn de sleutelwoorden in een twinningproject tussen een Vlaamse en Marokkaanse school. Een twinning wordt opgezet op basis

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

VAN SCHETS. De locatie: het geplande Internationaal Ecologisch Onderzoekscentrum en Resort in de Republiek Malta. Inleiding NAARBIM VECTORWORKS:

VAN SCHETS. De locatie: het geplande Internationaal Ecologisch Onderzoekscentrum en Resort in de Republiek Malta. Inleiding NAARBIM VECTORWORKS: VECTORWORKS: VAN SCHETS NAARBIM De locatie: het geplande Internationaal Ecologisch Onderzoekscentrum en Resort in de Republiek Malta Inleiding De opdrachtgever van dit project is een Noord-Amerikaans bedrijf

Nadere informatie

Nikos Takis Fashion Hotel Griekenland Rhodos Rhodos Stad

Nikos Takis Fashion Hotel Griekenland Rhodos Rhodos Stad Nikos Takis Fashion Hotel Griekenland Rhodos Rhodos Stad 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Nikos Takis Fashion Hotel - (Griekenland Rhodos Rhodos Stad) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Mallorca Tramuntana 7 dagen

Mallorca Tramuntana 7 dagen Mallorca Tramuntana 7 dagen individuele wandelreis vanaf 519 Wandelen over de pelgrimspaden van Mallorca Mallorca is het grootste eiland van de Balearen, in het Spaans Islas Balearas. De hoofdstad is Palma

Nadere informatie

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK PAKKET 13 DAGEN 2 PERSONEN 1.099,00

Nadere informatie