NETWORKING IP CAMERA

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NETWORKING IP CAMERA"

Transcriptie

1 catalogus 2016

2 F7D7601as NETWORKING IP CAMERA BEKIJK OP UW SMARTPHONE OF TABLET WAT ER IN UW WONING GEBEURT Recommended retail price: 79,99 Met de NetCam Wi-Fi-camera met nachtzicht van Belkin kunt u heel eenvoudig een oogje in het zeil houden als uw kinderen uit school komen of in de gaten houden wat uw huisdier uitspookt Geen onhandig gedoe met installatie cd s en ingewikkelde gebruikershandleidingen. Alles wat u moet doen, is de gratis NetCam-app downloaden op uw mobiele apparaat en de camera thuis aansluiten. De camera maakt direct verbinding met uw Wi-Fi-router. U opent eenvoudigweg de app op uw smartphone of tablet en volgt de instructies. Vervolgens kunt u de videostreams bekijken op uw mobiele apparaat.

3 F7D7602as NETWORKING IP CAMERA HD BEKIJK UW HUIS IN LEVENDIG HD-BEELD MET MOBIELE APPARATEN Recommended retail price: 129,99 Met de NetCam Wi-Fi-camera met nachtzicht van Belkin kunt u heel eenvoudig een oogje in het zeil houden als uw kinderen uit school komen of in de gaten houden wat uw huisdier uitspookt Geen onhandig gedoe met installatie cd s en ingewikkelde gebruikershandleidingen. Alles wat u moet doen, is de gratis NetCam-app downloaden op uw mobiele apparaat en de camera thuis aansluiten. De camera maakt direct verbinding met uw Wi-Fi-router. U opent eenvoudigweg de app op uw smartphone of tablet en volgt de instructies. Vervolgens kunt u de videostreams bekijken op uw mobiele apparaat.

4 F7N319btC00 10 Athena Tri Fold Cover WERKEN, SPELEN, BESCHERMEN Recommended retail price: 39,99 Deze superdunne, veelzijdige hoes is een goed doordachte oplossing voor het beschermen van uw apparaat met behoud van functionaliteit. Doordat u volledig toegang heeft tot de camera en u de hoes in verschillende kijkhoeken kunt vouwen, kunt u moeiteloos schakelen tussen films kijken, foto s maken en berichten versturen. Gemaakt voor ipad Air 2, ipad Air. Ook compatibel met Galaxy Tab A 10 & Galaxy Tab S2 10

5 F7N323btC00 8 Universal Perforated Tri Fold Cover WERKEN, SPELEN, BESCHERMEN Recommended retail price: 34,99 Deze superdunne, veelzijdige hoes is een goed doordachte oplossing voor het beschermen van uw apparaat met behoud van functionaliteit. Doordat u volledig toegang heeft tot de camera en u de hoes in verschillende kijkhoeken kunt vouwen, kunt u moeiteloos schakelen tussen films kijken, foto s maken en berichten versturen.gemaakt voor ipad Mini 4, ipad Mini 3, ipad Mini 2, ipad Mini. Ook compatibel met Galaxy Tab A 8 & Galaxy Tab S2 8.

6 F8J172btSLV Lightning to USB Keychain Charger STIJLVOLLE KABEL Recommended retail price: 24,99 Overal op voorbereid zijn, kan ook op een stijlvolle manier. Met de MIXIT UP Lightning USB-sleutelhanger heeft u uw laadkabel altijd bij de hand. De kabel verdwijnt eenvoudig in de sleutelhanger waardoor de connectors beschermd worden als de kabel niet gebruikt wordt. Dankzij het feit dat de kabel 360 graden draaibaar is, is hij makkelijk aan te sluiten op uw USB- en Lightning-aansluitingen.

7 F8J173bt06INBLK Lightning to USB Clip Charger DE KABEL VOOR U Recommended retail price: 24,99 Overal op voorbereid zijn, kan ook op een stijlvolle manier. Met de MIXIT UP Lightning USB-clip heeft u uw laadkabel altijd bij de hand. U hangt hem heel eenvoudig aan uw rugzak of tas. Dit handige gadget met een gevlochten kabel is een mooie aanvulling op elke outfit. U kunt laden, synchroniseren, spelen en delen, waar en wanneer u wilt. Gemaakt voor iphone, ipad, ipod.

8 F8M879bt Belkin Car Vent Mount SMARTPHONE BEVESTIGEN AAN VENTILATIEROOSTER IN DE AUTO Recommended retail price: 24,99 De ventilatieroosterhouder biedt een eenvoudige en veilige manier om uw navigatie-apps te gebruiken in de auto. Uw iphone 6, iphone 6 Plus of andere compatibele smartphone blijft in deze houder stevig aan een ventilatierooster op het dashboard van uw auto bevestigd. Zo staat het scherm handig op ooghoogte zonder dat u zuignappen of andere plakmiddelen nodig hebt.

9 F8M978BT Universal Smartphone Dash/Window Mount ZIT ALS GEGOTEN OM UW SMARTPHONE Recommended retail price: 29,99 Van kleine en compacte toestellen tot de grootste smartphones op de markt, de universele autohouder zit als gegoten om uw telefoon. Uitschuifbare armen houden uw telefoon stevig vast, terwijl de houder goed op de voorruit of het dashboard is bevestigd. En dankzij de kantelbare en draaibare houder vindt u altijd de perfecte kijkhoek voor navigatie.

10 F8J132btBLK Car Charger & Navigation Mount VEILIG OPLADEN EN NAVIGEREN Recommended retail price: 44,99 De Belkin houder voor opladen en navigeren in de auto is een veilige en eenvoudige oplossing als u uw iphone of ipod touch stevig en in het zicht wilt bevestigen. Met de ge ntegreerde Lightning-connector kunt u ervoor zorgen dat de batterij van uw smartphone goed opgeladen blijft. Geschikt voor: iphone 5 5s & ipod Touch 5e generatie.

11 F8Z274btBLK RockStar Headphone Splitter EXPERIMENTEREN MET MUZIEK Recommended retail price: 17,99 Met de RockStar beleef je je eigen muziek _n die van je vrienden op een compleet andere manier. Sluit tot wel vijf hoofdtelefoons en uw ipod aan en laat uw vrienden meeluisteren. Of voor extra variatie een tweede ipod aansluiten en samen muziek beluisteren. De RockStar is geschikt voor alle MP3- en DVD-spelers evenals andere draagbare mediaapparaten.

12 F8M102ca/F8M102vf 2-Port 2.4A shared Swivel Charger Passthru AC White BE/NL CHARGE TWO USB DEVICES AT ONCE Recommended retail price: 29,99 Deze compacte lader bevat twee universele USB-poorten en biedt een praktische laadoplossing voor uw mobiele apparaten. Naast de twee USB-poorten heeft de lader ook een stopcontact, waarop u bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat kunt aansluiten terwijl u uw mobiele apparaten oplaadt. En dankzij het gecombineerde vermogen van 12 watt (2,4 A) gaat het laden heel snel.

13 F8M747bt QI Wireless Charging Pad 1Amp UW MOBIELE APPARATEN DRAADLOOS OPLADEN Recommended retail price: 39,99 Met het draadloze Qi-laadstation kunt u smartphones van Samsung en Nokia, en andere smartphones met Qi-ondersteuning, opladen zonder kabels of stopcontacten. Het laadstation maakt gebruik van Qi-gecertificeerde inductiespoelen om uw telefoon draadloos te kunnen opladen.

14 F8M990vfWHT 5.4 Amp Family rockstar (EU) DE IDEALE LADER OM SAMEN TE GEBRUIKEN Recommended retail price: 59,99 De veelzijdige Family RockStar levert een indrukwekkende laadstroom van 5,4 A die wordt verdeeld over vier USBpoorten. Dat is genoeg om twee tablets en twee smartphones tegelijk op te laden. Uw tablets worden dus optimaal opgeladen met een laadstroom 2,4 A. De Family RockStar kan indien gewenst aan de muur worden bevestigd en is voorzien van een kabel van 3 meter lang.

15 F8W679btC00 Universal Fitness Belt VRIJ OM TE BEWEGEN Recommended retail price: 39,99 Maak uw hoofd leeg en focus op fitness met de ultieme sportriem. Met al uw benodigdheden altijd bij de hand, laat u zich door niets afleiden of weerhouden om uw doel te bereiken. Neem uw telefoon mee voor muziek tijdens uw training, berg sleutels, geld en pasjes veilig op en pak zelfs een energiereep om onderweg bij te tanken. Met drie elastische opbergvakken biedt de riem genoeg ruimte om uw benodigdheden op te bergen. Dankzij zijn slanke en compacte vorm rust de riem comfortabel op uw heupen zonder uw beweging te beperken.

16 F8M953btC00 Universal Sports Armband SportFit Large Black DRAAG UW APPARAAT TIJDENS HET SPORTEN Recommended retail price: 29,99 Tover uw smartphone of MP3-speler om in een draagbaar sportaccessoire met de universele armband van Belkin. Deze armband is ontworpen voor apparaten van 12,4 tot 14 cm en houdt uw apparaat veilig op zijn plek tijdens het joggen of hardlopen. Gemaakt van ademend neopreen en heeft een perfecte pasvorm. Door zijn reflecterende accenten is het ook ideaal als u laat op de avond gaat sporten

17 F8W669btC00 Storage Armband ALLES WAT U NODIG HEEFT Recommended retail price: 39,99 Focus alleen op uw doel met de ultieme sportarmband. Compact, licht en comfortabel, maar toch groot genoeg voor een smartphone zonder het hoesje te hoeven verwijderen. Ook is er voldoende ruimte voor al uw trainingsbenodigdheden zoals sleutels, creditcard, energiereep en nog veel meer. De Storage Plus Standaard past om smartphones tot 6 (zoals de iphone 6)

18 F8M952btC00 Universal Sports Armband SportFit Small DRAAG UW APPARAAT TIJDENS HET SPORTEN Recommended retail price: 24,99 Tover uw smartphone of MP3-speler om in een draagbaar sportaccessoire met de universele armband van Belkin. Deze armband is ontworpen voor apparaten van 12,4 cm en houdt uw apparaat veilig op zijn plek tijdens het joggen of hardlopen. Gemaakt van ademend neopreen en heeft een perfecte pasvorm. Door zijn reflecterende accenten is het ook ideaal als u laat op de avond gaat sporten.

19 F8W671btC00 Storage Armband - Universal Over 5 Screen ALLES WAT U NODIG HEEFT Recommended retail price: 44,99 Focus alleen op uw doel met de ultieme sportarmband. Compact, licht en comfortabel, maar toch groot genoeg voor een smartphone zonder het hoesje te hoeven verwijderen. Ook is er voldoende ruimte voor al uw trainingsbenodigdheden zoals sleutels, creditcard, energiereep en nog veel meer De Storage Plus Plus Standaard past om smartphones tot 8 (zoals de iphone 6 Plus).

20 F5L179eaBLK/F5L179edBLK Universal 10Ó Slim Style Keyboard Case IOS & Android ZEER DUN EN ONGELOOFLIJK LICHT (BESCHIKBAAR IN QUERTY & AZERTY) Recommended retail price: 99,99 De Belkin QODE Slim Style-hoes met toetsenbord heeft een bijzonder slanke vormgeving en is licht van gewicht maar toch stevig genoeg om een stabiele werkondergrond te bieden. Met het vernieuwde toetsenbord wordt tabletproductiviteit naar een hoger niveau getild. Bovendien is de vormgeving bijzonder minimalistisch, waardoor u profiteert van maximale bescherming zonder extra volume. Gemaakt voor Samsung Tab 3 10, Samsung Tab 4 10, Samsung Tab Pro 10, Samsung Note , Samsung Tab S 10, ipad Air, ipad Air 2.

21 F7C029ca/F7C029ea WEMO Insight Energy Use Monitor BE/NL OVERAL UW ELEKTRONICA BEWAKEN EN IN- EN UITSCHAKELEN Recommended retail price: 59,99 De WeMo Insight Switch met Wi-Fi-ondersteuning verbindt uw huishoudelijke apparatuur en elektronica met uw Wi-Finetwerk, waardoor u apparaten in of uit kunt schakelen, meldingen kunt programmeren en de status van een apparaat kunt wijzigen, waar u ook bent. De WeMo Insight Switch bewaakt uw elektronica en verstuurt informatie over het energieverbruik van het apparaat naar uw smartphone of tablet. Ideaal om te koppelen met elektrische kachels, airconditioning, tv s, wasmachines, drogers, ventilatoren, lampen en meer.

22 F7C027ca/F7C027ea WEMO Switch BE/NL ELEKTRONISCHE APPARATEN AAN- EN UITZETTEN WAAR U OOK BENT _ VIA WI-FI, 3G OF 4G Recommended retail price: 49,99 De Belkin WeMo Switch werkt met de gratis WeMo-app, zodat u uw huishoudelijke apparatuur en elektronica draadloos kunt bedienen. Een lamp aanzetten vanuit uw keuken, voortuin of kantoor? Dat kan allemaal met de WeMo Switch.

23 F9K1015AZ N300 Wall-Mount Wireless Range Extender MAAK EEN EIND AAN PLEKKEN ZONDER WI-FI-DEKKING Recommended retail price: 34,99 Met de Belkin Wi-Fi-range-extender kunt u de draadloze netwerkverbinding in uw woning uitbreiden tot 460 m2. Installatie van de range-extender is bijzonder eenvoudig en hij is compatibel met vrijwel elke router, wat betekent dat u uw draadloze netwerk niet opnieuw hoeft te configureren. Het is een eenvoudige oplossing als u snel het bereik van uw draadloze netwerk wilt vergroten.

Zomer 2015 totaal assortiment schappenplan 80 x 120 cm

Zomer 2015 totaal assortiment schappenplan 80 x 120 cm Zomer 2015 totaal assortiment schappenplan 80 x 120 cm nr art. nr. beschrijving kleur aantal 1 C182 ipad air slimcase zwart 2 1 C182 ipad air slimcase blauw 1 1 C295 ipad air 2 slimcase zwart 2 1 C295

Nadere informatie

Schappenplan 120 x 150 cm

Schappenplan 120 x 150 cm Schappenplan 120 x 150 cm nr art. nr. beschrijving kleur aantal 1 C182 ipad air slimcase zwart 2 1 C182 ipad air slimcase blauw 2 2 C295 ipad air 2 slimcase zwart 2 2 C295 ipad air 2 slimcase blauw 2 3

Nadere informatie

Zomer 2015 tablet + accessoires schappenplan 80 x 120 cm

Zomer 2015 tablet + accessoires schappenplan 80 x 120 cm Zomer 2015 tablet + accessoires schappenplan 80 x 120 cm nr art. nr. beschrijving kleur aantal 1 C182 ipad air slimcase zwart 2 1 C182 ipad air slimcase blauw 2 2 C295 ipad air 2 slimcase zwart 2 2 C295

Nadere informatie

WAAROM DRAADLOOS OPLADEN?

WAAROM DRAADLOOS OPLADEN? WAAROM DRAADLOOS OPLADEN? Vanaf 2017 is draadloos opladen de universele standaard die wordt ondersteund door alle gangbare telefoons, zowel ios als Android. Draadloos opladen stelt gebruikers in staat

Nadere informatie

Schappenplan 80 x 110 cm

Schappenplan 80 x 110 cm Schappenplan 80 x 110 cm nr. art. nr. beschrijving kleur aantal 1 C82 Via case 6 inch e-reader zwart 2 1 C82 Via case 6 inch e-reader blauw 1 1 C82 Via case 6 inch e-reader rood 1 2 C192 Smartcase Aura

Nadere informatie

Schappenplan accessoires 120x100 cm

Schappenplan accessoires 120x100 cm Schappenplan accessoires 120x100 cm nr. art. nr. beschrijving aantal 1 A41 Fietshouder maat M 2 1 A40 Fietshouder maat L 2 2 A43 Fietshouder maat XL 4 3 TH84 Sportarmband maat M 4 4 TH83 Sportarmband maat

Nadere informatie

91140 Digital print Digital print

91140 Digital print Digital print DESIGNED BY TOPPOINT Imprint on back 91140 91073 91140 USB CONNECTOR 3 IN 1 ZAKLAMP Designed by Toppoint USB kaart met zaklamp. Van USB naar micro-usb verwerkt in een kaartvorm. Inclusief zaklamp aan de

Nadere informatie

Smartphones, Electronics, Technology, Accessories

Smartphones, Electronics, Technology, Accessories SETA CATALOGUS 2013-2014 Smartphones, Electronics, Technology, Accessories SETA SETA bvba Sint-truidersteenweg 18 3540 HERK-DE-STAD Tel: +32 493 09 98 70 e-mail: seta-bvba@hotmail.be 2013-2014 Tablets

Nadere informatie

Productoverzicht 2014

Productoverzicht 2014 Productoverzicht 2014 www.fitseasy.nl FitsEasy! Makes your device work & look better Inhoud Smartphone-accessoires FitsEasy! Power case voor iphone 4/4s 2 FitsEasy! Power case voor iphone 5/5s 2 FitsEasy!

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Inductie Lader

Gebruikershandleiding. Inductie Lader Gebruikershandleiding Inductie Lader INHOUDSOPGAVE INTRODUCTIE... 3 WAARSCHUWINGEN... 3 FUNCTIES... 3 SPECIFICATIES... 4 INHOUD VAN DE VERPAKKING / ACCESSOIRES... 4 PRODUCTOVERZICHT... 4 HOE DE INDUCTIE

Nadere informatie

Uitgebreide apparaatconnectiviteit

Uitgebreide apparaatconnectiviteit 3-poorts-USB 3.0-hub voor laptops en op Windows gebaseerde tablets plus een snellaadpoort en apparaatstandaard StarTech ID: ST4300U3C1 De ST4300U3C1 3-poorts-USB 3.0-hub breidt de connectiviteit van uw

Nadere informatie

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch App

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch App BEYOND: Two Souls BEYOND Touch App DE BEYOND Touch -APP Om optimaal van de spelervaring van BEYOND: Two Souls te kunnen genieten, raden we je aan om het spel te spelen met een DUALSHOCK 3 draadloze controller.

Nadere informatie

nr. art. nr. beschrijving kleur aantal 1 C82 Viacase e-reader 6 inch zwart 4 2 C163 Premium hoes Aura 6 inch zwart 2 2 C164 Premium hoes Aura 6 inch

nr. art. nr. beschrijving kleur aantal 1 C82 Viacase e-reader 6 inch zwart 4 2 C163 Premium hoes Aura 6 inch zwart 2 2 C164 Premium hoes Aura 6 inch nr. art. nr. beschrijving kleur aantal 1 C82 Viacase e-reader 6 inch zwart 4 2 C163 Premium hoes Aura 6 inch zwart 2 2 C164 Premium hoes Aura 6 inch blauw 1 2 C165 Premium hoes Aura 6 inch roze 1 3 C192

Nadere informatie

PORTABLE POWER VERKLAARD

PORTABLE POWER VERKLAARD PORTABLE POWER VERKLAARD Introductie Smartphones en tablets zijn een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Hoewel de batterij levensduur van deze draagbare apparaten is toegenomen, zal

Nadere informatie

NEDERLANDS Snelstartgids

NEDERLANDS Snelstartgids NEDERLANDS Snelstartgids OVERZICHT... 34 OPLADEN... 35 KOPPELEN... 36 TECHNISCHE SPECIFICATIES... 38 OVERZICHT AANRAAKSCHERM OPLAADKLEMMEN i 34 APPARAAT ACTIVEREN I Op het aanraakscherm dubbeltikkenn I

Nadere informatie

www.eggtronic.com USER MANUAL

www.eggtronic.com USER MANUAL www.eggtronic.com USER MANUAL Index Nederlands p. 2 Figures 5 3 3 1 2 4 5 6 3 6 3 6 6 3 3 6 7 4 usb 3.0 slots usb cartridge connectors additional usb ports bluetooth cartridge sd card reader cartridge

Nadere informatie

Draadloze Router AC /5 GHz (Dual Band) Gigabit / Wi- Fi Zwart/Antraciet

Draadloze Router AC /5 GHz (Dual Band) Gigabit / Wi- Fi Zwart/Antraciet Algemene informatie Ultieme Wi-Fi-dekking en snelheden Deze WLR-9000 AC1900 High-Coverage Wi-Fi Router biedt je een onovertroffen dekking en indrukwekkende snelheden, zodat je thuis kunt genieten van een

Nadere informatie

Draadloze Muziekontvanger

Draadloze Muziekontvanger Draadloze Muziekontvanger ENV-1295 Gebruikershandleiding De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 1 De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 INHOUD INSTALLATIE... 7 Functies... 8 Aansluiten... 9 Paren

Nadere informatie

SMARTPHONE OPLOSSINGEN

SMARTPHONE OPLOSSINGEN www.kensington.com www.kensingtonpartner.com www.kensington.com www.kensingtonpartner.com BungeeAir Power Wireless Security Tether voor iphone 4/4S zodra de iphone buiten het bereik is, om verlies of diefstal

Nadere informatie

Alles wat u nodig heeft om verbonden te blijven

Alles wat u nodig heeft om verbonden te blijven Oticon draadloze accessoires Alles wat u nodig heeft om verbonden te blijven Chapter 1 Maak dagelijkse taken eenvoudiger Oticon draadloze accessoires zijn een uitgebreide en gebruiksvriendelijke reeks

Nadere informatie

het juiste adres voor uw computer of laptop APK... TIP Beveilig uw laptop of PC met G Data software. De Computer Specialist Nu vanaf 15,-! Het voordeel van de Computer Specialist Bij Vobis treft u naast

Nadere informatie

Beknopte handleiding Arlo Baby

Beknopte handleiding Arlo Baby Beknopte handleiding Arlo Baby Welkom Gefeliciteerd met je keuze voor Arlo Baby. Je kunt direct aan de slag. Wat zit er in de verpakking Arlo Baby-camera Beknopte handleiding Plaat voor wandbevestiging

Nadere informatie

HANDLEIDING DOORGUARD SLIMME DEURBEL MET CAMERA EN ACCU

HANDLEIDING DOORGUARD SLIMME DEURBEL MET CAMERA EN ACCU HANDLEIDING DOORGUARD SLIMME DEURBEL MET CAMERA EN ACCU Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Doorguard app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie... 5 3. Monteren... 6 3.1 Aansluiten op vaste voeding... 7

Nadere informatie

Download de WAE Music app

Download de WAE Music app NEDERLANDS 3 5 12 2 6 1 8 7 9 10 11 13 4 1. Laad de speaker volledig op voor eerste gebruik Laad de WAE Outdoor 04Plus FM speaker volledig op voordat u hem de eerste keer gebruikt. Sluit de micro-usb connector

Nadere informatie

Ontdek de kleuren van geluid.

Ontdek de kleuren van geluid. Ontdek de kleuren van geluid. Accessoires voor hoortoestellen. Life sounds brilliant. Hearing Systems signia-hoortoestellen.nl Optimaliseer uw luisterervaring. De kinderen naar school brengen in de ochtend,

Nadere informatie

04 // Accessoires voor smartphone en tablet

04 // Accessoires voor smartphone en tablet 04 // Accessoires voor smartphone en tablet De bescherming van smartphones en tablets biedt geweldige mogelijkheden een statement te maken. Zoals altijd springt Bullet hierop in met aantrekkelijke ontwerpen

Nadere informatie

Round NEDERLANDS OPLADEN 86 INSTELLEN SLAAPANALYSE MIJN TELEFOON ZOEKEN CAMERA-AFSTANDSBEDIENING APPS MUZIEK INSTELLINGEN TECHNISCHE SPECIFICATIES

Round NEDERLANDS OPLADEN 86 INSTELLEN SLAAPANALYSE MIJN TELEFOON ZOEKEN CAMERA-AFSTANDSBEDIENING APPS MUZIEK INSTELLINGEN TECHNISCHE SPECIFICATIES Round NEDERLANDS OPLADEN 86 INSTELLEN 87 OPROEPEN 89 OPROEPHISTORIE/SMS 91 MELDINGEN 92 STEMBEDIENING 93 ACTIVITEIT 94 SLAAPANALYSE MIJN TELEFOON ZOEKEN CAMERA-AFSTANDSBEDIENING APPS MUZIEK INSTELLINGEN

Nadere informatie

Daarnaast beschikt de module tevens over een bluetooth carkit functie.

Daarnaast beschikt de module tevens over een bluetooth carkit functie. Audi 12-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Art. Nr: BT-VW-12P Algemeen: Met de NavInc Bluetooth interface is het mogelijk om audio te streamen via elke smartphone of tablet

Nadere informatie

Daarnaast beschikt de module tevens over een bluetooth carkit functie.

Daarnaast beschikt de module tevens over een bluetooth carkit functie. Fiat 14-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Art. Nr: BT-SUZ-14P Algemeen: Met de NavInc Bluetooth interface is het mogelijk om audio te streamen via elke smartphone of tablet

Nadere informatie

staand of liggend puck 2A USB lader installatie met twee schroeven compatibel met Lightning connector

staand of liggend puck 2A USB lader installatie met twee schroeven compatibel met Lightning connector staand of liggend puck 2A USB lader installatie met twee schroeven compatibel met Lightning connector 4 Eenvoudige installatie Eve kan gemakkelijk op de muur gemonteerd worden met behulp van twee schroeven.

Nadere informatie

Lexus 5+7 pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie

Lexus 5+7 pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Lexus 5+7 pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Art. Nr: BT-TOY-B Algemeen: Met de NavInc Bluetooth interface is het mogelijk om audio te streamen via elke smartphone of tablet

Nadere informatie

USB Power Lader. Lader met 2 USB poorten, auto adapter en universele laadkabel ENV-1338C G E B R U I K S A A N W I J Z I N G

USB Power Lader. Lader met 2 USB poorten, auto adapter en universele laadkabel ENV-1338C G E B R U I K S A A N W I J Z I N G USB Power Lader Lader met 2 USB poorten, auto adapter en universele laadkabel ENV-1338C G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Ondersteuning na aankoop. Gefeliciteerd met de aankoop van deze Power Lader.

Nadere informatie

UW SPECIALIST TIP Beveilig uw laptop of PC met G Data software. De Computer Specialist Nu vanaf 15,-! 15,6 inch 500 GB HDD 14 inch 32 GB SSD 549,- 269,- 249,- Laptop R417SA-WX011T BLUE 14 1366x768 scherm.

Nadere informatie

Daarnaast beschikt de module tevens over een bluetooth carkit functie.

Daarnaast beschikt de module tevens over een bluetooth carkit functie. Becker 6+8-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Art. Nr: BT-BECK-14P Algemeen: Met de NavInc Bluetooth interface is het mogelijk om audio te streamen via elke smartphone

Nadere informatie

4.5 Een IP camera toevoegen

4.5 Een IP camera toevoegen 4.5 Een IP camera toevoegen 4.5.1 De IP camera gebruiksklaar maken 1 Draai de antenne vast op de IP camera. 2 Sluit de adapterkabel aan op de IP camera. Steek hierna de stekker van de IP camera in het

Nadere informatie

Ontmoet Charli.

Ontmoet Charli. Ontmoet Charli Wie is Charli? Charli is een mooi vormgegeven, autonoom laadstation met een oplaadbare accu. Met een volle accu kan Charli zo n 40 tot 50 toestellen opladen, zonder aansluiting op het elektriciteitsnet.

Nadere informatie

Benut uw Oticon hooroplossing optimaal

Benut uw Oticon hooroplossing optimaal Benut uw Oticon hooroplossing optimaal CONNECTIVITEIT In goed gezelschap Met Oticon ConnectLine haalt u het beste uit uw Oticon toestellen, in meer situaties. ConnectLine zal u helpen om een beter contact

Nadere informatie

Draadloze Router AC /5 GHz (Dual Band) Gigabit / Wi- Fi Zwart/Antraciet

Draadloze Router AC /5 GHz (Dual Band) Gigabit / Wi- Fi Zwart/Antraciet Algemene informatie Ultieme Wi-Fi-snelheden met AC2600 en Multi-User MIMO Deze WLR-9500 AC2600 High-Coverage MU-MIMO Wi-Fi Router biedt je supersnelle Wi-Fi-snelheden, zodat je thuis kunt genieten van

Nadere informatie

KENNISMAKEN MET EEN iphone OF ipad

KENNISMAKEN MET EEN iphone OF ipad KENNISMAKEN MET EEN iphone OF ipad ANDROID OF ios In deze module ga je kennismaken met de iphone of ipad. Je leert het verschil tussen Android en ios, je gaat een aantal standaardhandelingen oefenen en

Nadere informatie

Altijd en overal online?

Altijd en overal online? Altijd en overal online? Smartphone Tablet E-Reader Netbook Notebook Chromebook Smartphones Bekende merken en types: Apple iphone 4 Samsung Galaxy S II HTC Desire HD Blackberry bold Steeds minder: Nokia

Nadere informatie

KENNISMAKEN MET ANDROID

KENNISMAKEN MET ANDROID KENNISMAKEN MET ANDROID ANDROID OF ios In deze module ga je kennismaken met Android. Je leert het verschil tussen Android en ios, je gaat een aantal standaardhandelingen oefenen en je bent op de hoogte

Nadere informatie

Professional services

Professional services Prijzen verhuur 3e kwartaal 2015 De Teradek Cube wordt op een camera geplaatst en genereert een H.264 videostream die live bekeken kan worden op een tablet of computer, binnen de range van de ingebouwde

Nadere informatie

Edimax Gemini Upgradepakket Wi-Fi-roaming voor thuis RE11 Snelstartgids

Edimax Gemini Upgradepakket Wi-Fi-roaming voor thuis RE11 Snelstartgids Edimax Gemini Upgradepakket Wi-Fi-roaming voor thuis RE11 Snelstartgids 02-2017 / v2.0 I. Productinformatie I-1. Inhoud van de verpakking - RE11S x 2 - CD met meertalige QIG en gebruikershandleiding -

Nadere informatie

GTX-20B Portable bluetooth speaker

GTX-20B Portable bluetooth speaker GTX-20B Portable bluetooth speaker De HipBox is een unieke portable bluetooth luidspreker waarmee u overal en altijd van uw favoriete muziek kunt genieten. Door gebruik te maken geavanceerde technologie

Nadere informatie

Daarnaast beschikt de module tevens over een bluetooth carkit functie.

Daarnaast beschikt de module tevens over een bluetooth carkit functie. Lancia 8-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Art. Nr: BT-FIAT-8P Algemeen: Met de NavInc Bluetooth interface is het mogelijk om audio te streamen via elke smartphone of

Nadere informatie

Thuis het beste beeld en geluid?

Thuis het beste beeld en geluid? www.hcc.nl/home-entertainment Syllabus home entertainment Thuis het beste beeld en geluid? Deze syllabus geeft achtergrondinformatie over de lezing home entertainment. De onderwerpen die aan bod komen

Nadere informatie

CATALOGUS TOUCH2CONNECT

CATALOGUS TOUCH2CONNECT Inhoud Touch2Connect... 3 Verkoopsvoorwaarden... 4 Contactgegevens... 4 Smartphones... 5 Tablets... 12 Accessoires... 17 Smartphones... 17 Tablets... 27 Andere...36 CATALOGUS TOUCH2CONNECT 2018-2019 2

Nadere informatie

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. Fibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren

Nadere informatie

Smartphones en tablets

Smartphones en tablets Smartphones en tablets Hoe verbind ik een iphone of ipad met mijn draadloze netwerk? Een iphone of ipad met je Wi-Fi-netwerk verbinden doe je als volgt: 1. Ga naar Instellingen (settings) 2. Selecteer

Nadere informatie

COMFORTABEL, VEILIG EN DUURZAAM WONEN? MAAK HET JEZELF GEMAKKELIJK! SLIM WONEN IRIS

COMFORTABEL, VEILIG EN DUURZAAM WONEN? MAAK HET JEZELF GEMAKKELIJK! SLIM WONEN IRIS 1 COMFORTABEL, VEILIG EN DUURZAAM WONEN? MAAK HET JEZELF GEMAKKELIJK! Zorgeloos op vakantie? IRIS houdt een oogje in het zeil en waarschuwt je bij ongewone activiteiten in en om je huis. Jouw woning, jouw

Nadere informatie

Verbinden. Samenwerken. Draadloze scherm adapter met HDMI p - wireless HDMI display adapter. StarTech ID: WIFI2HDMCGE

Verbinden. Samenwerken. Draadloze scherm adapter met HDMI p - wireless HDMI display adapter. StarTech ID: WIFI2HDMCGE Draadloze scherm adapter met HDMI - 1080p - wireless HDMI display adapter StarTech ID: WIFI2HDMCGE Toon de inhoud van uw smartphone, tablet of laptop draadloos op een HDMI-scherm met behulp van deze draadloze

Nadere informatie

Toyota 5+7 pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie

Toyota 5+7 pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Toyota 5+7 pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Art. Nr: BT-TOY-B Algemeen: Met de NavInc Bluetooth interface is het mogelijk om audio te streamen via elke smartphone of

Nadere informatie

INTERACTIVE SYSTEMS BVBA

INTERACTIVE SYSTEMS BVBA INTERACTIVE SYSTEMS BVBA VERHUURCATALOGUS Versie mei 2012 (*) De opgegeven prijzen zijn in / dag of /week excl. BTW, verzekering-, transport- en installatiekosten. Op al onze leveringen zijn onze algemene

Nadere informatie

Gebruikersgids. Hoofdstation Wireless modem CH7465LG-TN

Gebruikersgids. Hoofdstation Wireless modem CH7465LG-TN Gebruikersgids Hoofdstation Wireless modem CH765LG-TN De gegevens van je Wi-Fi-netwerk altijd bij de hand Om je toestellen draadloos te verbinden met het netwerk van je Hoofdstation (Wireless modem), heb

Nadere informatie

Dienstverlening 25,- Prijs per min 0,90

Dienstverlening 25,- Prijs per min 0,90 Dienstverlening Buitendienst Heeft u thuis hulp nodig met uw netwerk, computer of andere apparaten? Neem contact op om een afspraak te maken voor het bezoek van een van onze servicemonteurs. Voorrij kosten

Nadere informatie

HANDLEIDING DOORGUARD SLIMME DEURBEL MET CAMERA EN ACCU

HANDLEIDING DOORGUARD SLIMME DEURBEL MET CAMERA EN ACCU HANDLEIDING DOORGUARD SLIMME DEURBEL MET CAMERA EN ACCU Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Doorguard app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie... 5 3. Monteren... 6 3.1 Aansluiten op vaste voeding... 7

Nadere informatie

Toyota 6+6 pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie

Toyota 6+6 pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Toyota 6+6 pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Art. Nr: BT-TOY-A Algemeen: Met de NavInc Bluetooth interface is het mogelijk om audio te streamen via elke smartphone of

Nadere informatie

Daarnaast beschikt de module tevens over een bluetooth carkit functie.

Daarnaast beschikt de module tevens over een bluetooth carkit functie. Ford Quadlock 12-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Art. Nr: BT-FORD-QP Algemeen: Met de NavInc Bluetooth interface is het mogelijk om audio te streamen via elke smartphone

Nadere informatie

Braille leesregel (0182) 52 58 89. Papenmeier BRAILLEX Live 20. Bel voor persoonlijk advies direct(0182) 52 58 89. James Wattstraat 13-b 2809 PA Gouda

Braille leesregel (0182) 52 58 89. Papenmeier BRAILLEX Live 20. Bel voor persoonlijk advies direct(0182) 52 58 89. James Wattstraat 13-b 2809 PA Gouda Papenmeier BRAILLEX Live 20 Het jongste lid in de BRAILLEX familie is aanzienlijk kleiner dan zijn grote broer. Gebruik Apps, lees en schrijf berichten op uw smartphone of werk met gebruikelijke toepassingen.

Nadere informatie

Alle rechten voorbehouden. Volgens copyrightwetgeving mag deze handleiding niet in zijn geheel of gedeeltelijk worden gekopieerd zonder schriftelijke

Alle rechten voorbehouden. Volgens copyrightwetgeving mag deze handleiding niet in zijn geheel of gedeeltelijk worden gekopieerd zonder schriftelijke Alle rechten voorbehouden. Volgens copyrightwetgeving mag deze handleiding niet in zijn geheel of gedeeltelijk worden gekopieerd zonder schriftelijke toestemming van Garmin. Garmin behoudt zich het recht

Nadere informatie

Universeel USB-reislader

Universeel USB-reislader Universeel USB-reislader Gebruikshandleiding DA-10193 U kunt met de universele USB-reislader van Digitus al uw apparatuur opladen (notebooks, ultrabooks, convertibles, tablets, smartphones, enz.). Het

Nadere informatie

Zorg dat uw USB-apparaten correct worden opgeladen

Zorg dat uw USB-apparaten correct worden opgeladen USB laadspanning en laadstroom meter StarTech ID: USBAUBSCHM Deze diagnoseset biedt u alles wat u nodig hebt om te garanderen dat uw USB-apparaten correct worden opgeladen. Hiermee kunt u: mogelijke problemen

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 7 Nieuwsbrief 7 Introductie Visual Steps 8 Wat heeft u nodig? 8 De website bij het boek 9 Hoe werkt u met dit boek?

Inhoudsopgave Voorwoord 7 Nieuwsbrief 7 Introductie Visual Steps 8 Wat heeft u nodig? 8 De website bij het boek 9 Hoe werkt u met dit boek? Inhoudsopgave Voorwoord... 7 Nieuwsbrief... 7 Introductie Visual Steps... 8 Wat heeft u nodig?... 8 De website bij het boek... 9 Hoe werkt u met dit boek?... 9 Toets uw kennis... 10 Voor docenten... 10

Nadere informatie

TABLET OPLOSSINGEN. SecureBack voor ipad 2. SecureBack voor Samsung Galaxy Tab

TABLET OPLOSSINGEN. SecureBack voor ipad 2. SecureBack voor Samsung Galaxy Tab www.kensington.com www.kensingtonpartner.com www.kensington.com www.kensingtonpartner.com SecureBack voor ipad 2 een Kensington beveiligingsuitsparing, zodat u zelf de gewenste beveilingskabel kunt kiezen

Nadere informatie

Werken met ipad/iphone

Werken met ipad/iphone Thierry Willekens Werken met ipad/iphone inleiding Groenakkerweg 16 3920 Lommel 0472/76 20 27 info@withservice.be http://www.withservice.be 1 Geschiedenis - evolutie 2010 eerste ipad 2011 ipad 2, camera

Nadere informatie

Direct verbonden, met je huis.

Direct verbonden, met je huis. DRAADS MINI HANDSFREE DRAADS WI-FI Direct verbonden, met je huis. De MINI WiFi is het revolutionaire -draads video-deurintercomsysteem van Comelit. Het enige systeem waarmee direct van de vele voordelen

Nadere informatie

7-poorts USB-oplaadstation (5 x 1 A, 2 x 2 A) - standalone multiport USB-lader

7-poorts USB-oplaadstation (5 x 1 A, 2 x 2 A) - standalone multiport USB-lader 7-poorts USB-oplaadstation (5 x 1 A, 2 x 2 A) - standalone multiport USB-lader Product ID: ST7CU35122 Met dit USB-oplaadstation kunt u een extern, speciaal multiport oplaadstation installeren voor uw tablets,

Nadere informatie

Naast de Connected Home Hub lanceert D-Link ook een aantal sensoren waarmee

Naast de Connected Home Hub lanceert D-Link ook een aantal sensoren waarmee D-Link breidt mydlink Home Automation uit met Hub en nieuwe WiFi en Z-Wave apparatuur Je huis is veiliger dan ooit 10 JUNI 2015 SAMENVATTING D-Link breidt het assortiment Home Domotica oplossingen uit

Nadere informatie

Alfa Romeo 8-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie

Alfa Romeo 8-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Alfa Romeo 8-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Art. Nr: BT-FIAT-8P Algemeen: Met de NavInc Bluetooth interface is het mogelijk om audio te streamen via elke smartphone

Nadere informatie

Apple vs Android. Vincent van der Does Mark Lanting

Apple vs Android. Vincent van der Does Mark Lanting Apple vs Android Vincent van der Does Mark Lanting Inhoud 1. Apple en Android in het kort 2. Vergroting en contrast 3. Spraakondersteuning 4. App Store en Play Store 5. Wat kost dat? 6. Vragen Waarom Android

Nadere informatie

Renault 8-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie

Renault 8-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Renault 8-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Art. Nr: BT-REN-8P Algemeen: Met de NavInc Bluetooth interface is het mogelijk om audio te streamen via elke smartphone of

Nadere informatie

Autoradio ViaPunt.nl

Autoradio ViaPunt.nl .ViaPunt.nl is een webwinkel van LiqueFactive C.V. - KvK 50288997 Den Haag BTWnr NL822705771B01 ViaPunt.nl Prijzen geldend opwoensdag 6 augustus 2014 producten en prijzen worden regelmatig aangepast bezoek

Nadere informatie

USB-C De kabel van de toekomst

USB-C De kabel van de toekomst USB-C De kabel van de toekomst Bent u het zat om voor elk mobiel apparaat een aparte kabel mee te moeten nemen? USB-C biedt de oplossing. Het is de nieuwe universele standaard, waar binnenkort vrijwel

Nadere informatie

Eve Air geborsteld zwart ronde cover

Eve Air geborsteld zwart ronde cover is een elegante en verfijnde houder voor de hele ipad familie en voor ipod touch. Omdat domotica systemen tegenwoordig meer en meer met een ipad worden bediend, biedt Eve de perfecte oplossing om de ipad

Nadere informatie

Verkorte handleiding Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z

Verkorte handleiding Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z Verkorte handleiding Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z Welkom in de wereld van mobiele communicatie 1 Welkom 2 Overzicht van het apparaat 3 Aan de slag 5 De app Mobile Wi-Fi Web 6 Overzicht van de web-app 7

Nadere informatie

ne w n e w Promotional Gadgets

ne w n e w Promotional Gadgets Promotional Gadgets Index Page Index Page 3034 Micro Digital Video Camera 3 7000-CC StickyDrive TM 4 1130 USB Digital VoiceDrive 4 1340 Solar HandsFree CarKit 5 3103 Portable Power Charger 6 3104 PowerCharger

Nadere informatie

Eve Air gepolierd aluminium ronde cover

Eve Air gepolierd aluminium ronde cover is een elegant en verfijnd kader voor de hele ipad familie en voor ipod touch. Aangezien domoticasystemen tegenwoordig meer en meer met een ipad worden bediend, biedt Eve de perfecte oplossing om de ipad

Nadere informatie

Draadloze scherm adapter met HDMI p - wireless HDMI display adapter

Draadloze scherm adapter met HDMI p - wireless HDMI display adapter Draadloze scherm adapter met HDMI - 1080p - wireless HDMI display adapter Product ID: WIFI2HDMCGE Toon de inhoud van uw smartphone, tablet of laptop draadloos op een HDMI-scherm met behulp van deze draadloze

Nadere informatie

HANDLEIDING DOORGUARD SLIMME DEURBEL MET CAMERA EN ACCU

HANDLEIDING DOORGUARD SLIMME DEURBEL MET CAMERA EN ACCU HANDLEIDING DOORGUARD SLIMME DEURBEL MET CAMERA EN ACCU Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Doorguard app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie... 5 3. Monteren... 7 3.1 Aansluiten op vaste voeding... 8

Nadere informatie

CHARGE IT, STORE IT, MANAGE IT

CHARGE IT, STORE IT, MANAGE IT CHARGE IT, STORE IT, MANAGE IT Economische en flexibele oplossingen voor het opladen, opbergen en beheren van elektronische apparaten zoals laptops, Chromebooks, ipads en tablets. Inhoud NoteCart Flex

Nadere informatie

Mini draagbare Wifi camera met microfoon

Mini draagbare Wifi camera met microfoon Mini draagbare Wifi camera met microfoon Referentie: X99PC Versie: 1.3 Taal: Nederlands WWW.CLIPSONIC.COM U hebt een product van het merk CLIPSONIC aangekocht en wij willen u daarvoor bedanken. Wij besteden

Nadere informatie

Premium oplossingen voor consumenten. LaCie vertrouwelijk

Premium oplossingen voor consumenten. LaCie vertrouwelijk Premium oplossingen voor consumenten LaCie vertrouwelijk LaCie Sales Tools Beschikbaar op de Seagate Brand Portal: https://branding.seagate.com/index.cfm LaCie Sales Tools omvatten: "Alles over"-presentatie

Nadere informatie

VERGEET ALLES WAT JE EERDER GEHOORD HEBT

VERGEET ALLES WAT JE EERDER GEHOORD HEBT VERGEET ALLES WAT JE EERDER GEHOORD HEBT WELKOM BIJ DE RADICAAL NIEUWE MANIER OM NAAR MUZIEK TE LUISTEREN. STREAM ALLE MUZIEK TER WERELD NAAR ELKE KAMER VAN JE HUIS. DRAADLOOS, MET HiFi-GELUID. EN BEDIEN

Nadere informatie

GN Hearing-app - handleiding

GN Hearing-app - handleiding GN Hearing-app - handleiding Inleiding De apps is bedoeld om uw hoorervaring te verbeteren en te zorgen dat u nog meer profijt hebt van uw hoortoestellen. Geniet van onze innovatieve geluidstechnologie

Nadere informatie

ReSound apps - handleiding

ReSound apps - handleiding ReSound apps - handleiding Inleiding Gefeliciteerd met het downloaden van uw ReSound app. De ReSound apps zijn bedoeld om uw hoorervaring te verbeteren en te zorgen dat u nog meer profijt hebt van uw ReSound

Nadere informatie

Beltone apps HANDLEIDING

Beltone apps HANDLEIDING Beltone apps HANDLEIDING Inleiding Gefeliciteerd met het downloaden van uw Beltone app. De Beltone apps zijn bedoeld om uw hoorervaring te verbeteren en te zorgen dat u nog meer profijt hebt van uw Beltone

Nadere informatie

Eve 9.7" geborsteld zwart ronde cover

Eve 9.7 geborsteld zwart ronde cover is een elegante en verfijnde houder voor de hele ipad familie en voor ipod touch. Omdat domotica systemen tegenwoordig meer en meer met een ipad worden bediend, biedt Eve de perfecte oplossing om de ipad

Nadere informatie

Leather keyboard case for Ipad Air 2

Leather keyboard case for Ipad Air 2 Leather keyboard case for Ipad Air 2 Gebruikershandleiding NL Decoded, 15/02 Inhoudsopgave 1 Beoogd gebruik 3 2 Veiligheid 4 2.1 Pictogrammen in deze handleiding 4 2.2 Algemene veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

Universeel USB 3.0 laptop mini docking station met VGA, gigabit Ethernet, USB 3.0. StarTech ID: USB3SMDOCKV

Universeel USB 3.0 laptop mini docking station met VGA, gigabit Ethernet, USB 3.0. StarTech ID: USB3SMDOCKV Universeel USB 3.0 laptop mini docking station met VGA, gigabit Ethernet, USB 3.0 StarTech ID: USB3SMDOCKV Met het USB3SMDOCKV USB 3.0 laptop mini docking station kunt u uw Ultrabook of laptop veranderen

Nadere informatie

Een wandthermostaat vervangen

Een wandthermostaat vervangen Een wandthermostaat vervangen U kunt deze installatie bekijken op: http://netatmo.com/video Waarschuwing Waarschuwing! Lees deze instructies zorgvuldig door alvorens te installeren. De Netatmo-thermostaat

Nadere informatie

HANDLEIDING 1080P H.264

HANDLEIDING 1080P H.264 HANDLEIDING 1080P H.264 Wide Angle Lens HDMI Full HD Waterproof tot 30m 1.5 uur INHOUDSOPGAVE Basis Instructies 1 Waterproof Behuizing 2 Begin Hier 3 Overzicht 3 Instellingen 4 Video Modus 6 Foto Modus

Nadere informatie

BakkerElkhuizen compact toetsenbord UltraBoard 940 Gebruikershandleiding

BakkerElkhuizen compact toetsenbord UltraBoard 940 Gebruikershandleiding BakkerElkhuizen compact toetsenbord UltraBoard 940 Gebruikershandleiding Dit is een Nederlandstalige beknopte handleiding. Instructies voor andere talen zijn te vinden op onze website, www.bakkerelkhuizen.com.

Nadere informatie

Our mix is our strength

Our mix is our strength 2010 Our mix is our strength Our mix is our strength. Our mix is ethically produced. Our mix is either online or offline. Our mix is developed through experience. Our mix is wide and growing. Our mix is

Nadere informatie

EM3971 - Universele Laptoplader

EM3971 - Universele Laptoplader E EM3971 - Universele Laptoplader 2 NEDERLANDS EM3971 - Universele Laptoplader Waarschuwingen en aandachtspunten Het openen van het product en/of de producten kan leiden tot ernstige verwondingen! Laat

Nadere informatie

10-Poorts USB 3.0 Hub met oplaad en sync poort - 2 x 1.5A poorten

10-Poorts USB 3.0 Hub met oplaad en sync poort - 2 x 1.5A poorten 10-Poorts USB 3.0 Hub met oplaad en sync poort - 2 x 1.5A poorten Product ID: ST103008U2C Deze 10-poorts USB 3.0 hub vergroot de mogelijkheden van uw systeem doordat u mobiele apparaten snel kunt opladen

Nadere informatie

Citroen 12-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie (RT3 VAN)

Citroen 12-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie (RT3 VAN) Citroen 12-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie (RT3 VAN) Art. Nr: BT-PEU-RT3V Algemeen: Met de NavInc Bluetooth interface is het mogelijk om audio te streamen via elke smartphone

Nadere informatie

Mazda 16-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie

Mazda 16-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Mazda 16-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Art. Nr: BT-MAZ-16P Algemeen: Met de NavInc Bluetooth interface is het mogelijk om audio te streamen via elke smartphone of

Nadere informatie

Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi

Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Gebruiksaanwijzing Gebruiksaanwijzing: Controleer voor gebruik de inhoud van de verpakking. Het type Medaillon en de uitvoering ervan en check of de meegeleverde accessoires

Nadere informatie

HANDLEIDING. HDMI 4K Waterproof tot 30m. Wide Angle Lens. Lange batterijduur

HANDLEIDING. HDMI 4K Waterproof tot 30m. Wide Angle Lens. Lange batterijduur HANDLEIDING Wide Angle Lens HDMI 4K Waterproof tot 30m Lange batterijduur INHOUDSOPGAVE Basis Instructies 1 Waterproof Behuizing 2 Begin Hier 3 Overzicht 3 Instellingen 4 Video Modus 6 Foto Modus 7 Reeksopname

Nadere informatie

ReSound ontwikkelt hoortoestellen die het natuurlijke oor nabootsen. Wij willen u een rijk, actief en bevredigend leven laten leiden, waarin u niet wordt gehinderd door uwgehoorverlies. In ReSound Up Smart

Nadere informatie