Concept notulen Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) 1NOMij N.V.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Concept notulen Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) 1NOMij N.V."

Transcriptie

1 Concept notulen Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) 1NOMij N.V. Datum 05 juni 2012 Plaats Parkhotel Rotterdam, Westersingel 70, 3015 LB Rotterdam Raad van Commissarissen Raad van Bestuur Notuliste G.J. Maas RA J.H. Ultee, mr. V.J. Ollefers P.H.D. Rovers 1. Opening en mededelingen De heer Maas (voorzitter) heet de aanwezigen welkom en opent de vergadering. De heer Maas stelt zichzelf als ook de leden van de Raad van Bestuur, de heren J.H. Ultee en V.J. Ollefers, voor. De heer Maas constateert dat er in totaal aandelen vertegenwoordigd zijn, rechtgevend op het uitbrengen van even zoveel stemmen. Dit betekent dat ca. 88,4% van het geplaatste kapitaal ter vergadering aanwezig is, al dan niet krachtens vertegenwoordiging. De heer Maas vraagt de aanwezigen of er vragen en/of opmerkingen zijn over de agenda, waarop dhr. van Woerden (aandeelhouder) reageert en aangeeft niet in het bezit te zijn van een agenda. Dhr. van Woerden ontvangt ter plaatse een agenda. 2. Notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 16 februari 2012 Dhr. Swarte (namens de VEB) heeft 2 opmerkingen over de concept notulen van de vergadering van 16 februari jl. 1) Dhr. Swarte had 3 opmerkingen over de notulen van 23 december jl. Dit wordt in de notulen van 16 februari genoemd, echter de inhoud van deze opmerkingen wordt hierin niet vermeld. 2) Er wordt geschreven over een reverse listing. Dit bestaat niet. Het moet zijn een reverse takeover. De controle over de vennootschap is overgenomen.

2 De voorzitter dankt de heer Swarte voor zijn opmerkingen. Er zijn verder geen opmerkingen over de notulen van 16 februari 2012, waarmee deze met inbegrip van de opmerkingen van de heer Swarte (VEB) worden goedgekeurd. 3. Jaarverslag van de directie over 2011 De heer Maas geeft aan dat dit agendapunt op de BAVA van 16 februari 2012 inhoudelijk behandeld is. De toelichtingen en stukken waren destijds te laat beschikbaar. Thans zijn deze ruimschoots op tijd. De voorzitter stelt dat de AVA het jaarverslag 2011 unaniem vaststelt. 4. Vaststelling jaarrekening 2011 De heer van Woerden heeft een vraag over de jaarrekening Er staat vermeld dat de jaarrekening 2010 niet is gecontroleerd door een accountant. Vraag is of er thans nog iets naar voren is gekomen wat belangrijk is te weten met betrekking tot 2010? De heer Maas geeft aan dat dit niet het geval is. Er heeft destijds na faillissement een homologatie akkoord plaats gevonden. De heer van Woerden geeft vervolgens aan dat de heer Hettinga destijds commissaris was, wat volgens de heer van Woerden geen gunstige combinatie is (dhr. Hettinga RvC en dhr. de Vries RvB) voor wat betreft de onafhankelijkheid. De heer Hettinga geeft hierop als reactie dat dit een tijdelijke oplossing was en er destijds geen andere mogelijkheid was, daar het erg lastig is een commissaris te vinden voor een failliete vennootschap. De voorzitter stelt dat de AVA de jaarrekening 2011 hiermee unaniem vaststelt. 5. Decharge individuele leden van de directie De heer Maas geeft aan dat dit onderwerp in de laatste vergadering van 16 februari jl. eveneens is besproken. De heer Swarte (VEB): Het formele voorbehoud dat bij de vorige vergadering was gesteld, is er niet meer, daar de cijfers thans bekend zijn. De voorzitter constateert dat de AVA hiermee de verlening van decharge aan de leden van de directie verstrekt.

3 6. Decharge individuele leden van de raad van commissarissen Er zijn geen mededelingen of opmerkingen. De voorzitter constateert dat de AVA de verlening van decharge aan de leden van de raad van commissarissen hiermee verstrekt. 7. Bekrachtiging van het besluit van 23 december 2011 inzake vrijstelling verplicht bod. De voorzitter geeft aan dat er meerdere malen is gesproken in AVA s over het verplicht bod. De voorzitter wil bij deze nogmaals het besluit voor vrijstelling van het openbaar bod bekrachtigen. De heer Swarte (VEB) merkt op dat de vrijstelling van het verplichte bod een voorgenomen besluit was. En dat dit voorgenomen besluit bekrachtigd kan worden. De voorzitter stelt vast dat de AVA bij deze het voorgenomen besluit van 23 december 2011 inzake vrijstelling verplicht bod bekrachtigd. 8. Stand van zaken De heer J.H. Ultee neemt het woord om een toelichting te geven op de stand van zaken. De reverse takeover is in het informatiememorandum beschreven in 3 stappen. 1 e stap: De statuten wijzigen; 2 e stap: Een door de AFM goedgekeurde prospectus verkrijgen; 3 e stap: Een nieuwe AVA, om de prospectus te bespreken en de 1 e fase van de inbreng van U Vastgoed goed te keuren. De heer van Woerden vraagt zich af hoe nu verder? De heer Ultee geeft als antwoord hierop aan dat dit in de prospectus duidelijk zal gaan worden en over de inhoud daarvan thans niets kan zeggen. Het gaat om een reverse takeover waarbij er aandelen worden gekocht en vervolgens na de wijziging van de statuten het onroerend goed in het fonds ingebracht kan worden. De heer van Woerden vraagt zich af of er een datum vast is gesteld waarop de inbreng van het vastgoed plaats zal vinden. De planning geeft aan dat ook hierover uiteraard nog niets gezegd mag worden. In eerste aanleg zullen de statuten gewijzigd worden. Er zijn een aantal weken nodig om de prospectus goed te laten keuren door de AFM, waarna er vervolgens een BAVA zal worden uitgeschreven. Deze zal ergens na de zomervakantie plaats moeten vinden, echter afhankelijk van de AFM en de termijn waarbinnen de prospectus goedgekeurd kan worden. De heer Swarte (VEB) vraagt zich af of er positieve reacties zijn gekomen en/of mogelijkheden zijn ontstaan op het initiatief van de reverse takeover?

4 De heer Ultee geeft aan dat wij middels de statuten wijziging geruime tijd vooruit kunnen en de initiatiefnemers er zeer veel vertrouwen in hebben. Tevens zijn de geluiden in de omgeving erg positief. De heer van Woerden geeft aan dat op het moment dat bekend werd dat het om onroerend goed ging, er wel enkele zweetdruppels ontstonden en vraagt zich af wat er aan bijzonderheden staat te gebeuren? De heer Ultee geeft aan hier weinig over te kunnen uitweiden op het moment. Wat 1NOMij N.V. wil is iets nieuws en er zijn positieve reacties. Dit is het enige wat er nu gezegd kan worden, behoudens de informatie welke op de website staat, zoals het informatiememorandum. De heer van Woerden geeft aan hoge verwachtingen te hebben. 9. Aanwijzing externe accountant van de vennootschap voor 2012 Voorgesteld wordt om de heer Galas van Mazars Paardekooper Hoffman accountants N.V. als externe accountant van de vennootschap te benoemen voor het boekjaar Hier zijn geen mededelingen of vragen over. De voorzitter stelt hiermee het voorstel tot aanwijzing vast. 10. Vaststellen bezoldigingsbeleid De heer Maas geeft aan dat de RvC zich omtrent de inhoud van het bezoldigingsbeleid uitgebreid heeft laten inlichten. Het beleid houdt rekening met de markt en de positie en bestaat uit een vast een variabel gedeelte. De arbeidsovereenkomst met het bestuur is door de RvC bepaald binnen de marges van het bezoldigingsbeleid. De heer van Woerden geeft aan dat op pagina 26 van het jaarverslag 2011 de bezoldiging van de oude directie wordt genoemd. De heer Ultee geeft aan dat dit klopt, op 21 april jl. is er een persbericht gepubliceerd waarin de directiewijziging vermeld wordt als ook de nieuwe arbeidsovereenkomst van directeur V.J. Ollefers. Dit persbericht staat op de site van 1NOMij, Statutenwijziging Voorgesteld wordt om de statuten integraal te wijzigen. De heer Maas geeft notaris Volders van Eversheds Faasen B.V. het woord om de statutenwijziging nader toe te lichten. In de statutenwijziging wordt vastgelegd dat alle aandelen op naam zullen gaan luiden en dat de thans wellicht nog uitstaande toonderaandelen ingewisseld moeten worden en op naam moeten worden gesteld.

5 Ook wordt met deze statutenwijziging mogelijk gemaakt dat, door middel van uitgifte van nieuwe aandelen, transacties kunnen worden gedaan waarbij de vennootschap onroerend goed portefeuilles kan verkrijgen. Er worden aandelen A, B, C en cumulatief preferente aandelen geïntroduceerd. Bij een emissie hoeven de statuten niet opnieuw gewijzigd te worden, maar er zal in de AVA een besluit moeten worden genomen. Er is sprake van een conversie mogelijkheid, waarbij aandelen C kunnen worden omgezet in aandelen B. Dit is opgenomen vanwege fiscale redenen. C aandelen bieden, onder voorwaarden, een bepaalde vrijstelling voor overdrachtsbelasting. Eis is dat er van deze vrijstelling gebruik dient te worden gemaakt. De aandelen mogen 3-5 jaar niet worden overgedragen, zonder goedkeuring van de directie. Indien aandeelhouder zich niet aan de regels houdt, zal de belastingdienst 1NOMij N.V. verantwoordelijk houden. Indien de genoemde termijn voorbij is, staan de aandelen op naam. Stemrecht en winstrecht zijn voor de aandelen A,B,C en cumulatief preferente aandelen, gelijk. De heer Swarte (VEB) neemt aan dat de cumulatief preferente aandelen bescherming preferente aandelen betreffen en geen financiering preferente aandelen. De heer Volders geeft aan dat dit een juiste aanname is. De aandelen A van de heer Ultee kunnen niet worden geconverteerd in aandelen B. De heer Swarte (VEB) vraagt of er een mogelijkheid bestaat om certificaten van aandelen uit te geven? De heer Volders geeft aan dat dit niet de bedoeling is. Echter ten behoeve van werknemers wordt de mogelijkheid open gehouden. Indien dit van toepassing is hoeft ook hier geen statuten wijziging voor plaats te vinden. De heer Swarte (VEB) merkt op dat in artikel 14, punt 7. wordt gesproken over ontslag/schorsing van directeur A door vergadering A. De heer Swarte neemt aan dat de eventuele andere directeuren ook geschorst dan wel ontslagen kunnen worden. De heer Volders geeft aan dat Directeur A de heer J.H. Ultee betreft en Directeur B de heer V.J. Ollefers. Beide directieleden kunnen ontslagen en geschorst worden. Alleen directeur A bij een grotere kwalitatieve meerderheid van stemmen. De heer Volders geeft aan dat in het concept nog sprake was van twee verwijzingen naar de Officiële Prijscourant, deze zullen er uit gehaald worden. Met inbegrip van deze wijzigingen wordt het besluit tot wijziging van de statuten door de AVA goedgekeurd.

6 12. Machtiging tot aanwijzing van de directie Het voorstel is om de directie aan te wijzen als bevoegd orgaan om maximaal 10% nieuwe aandelen B of C uit te geven tegen een uitgifteprijs die niet lager zal zijn dan EUR 0,25 per aandeel en 75% van de gemiddelde beurskoers van maximaal 60 dagen voorafgaand aan de uitgifte, een termijn van maximaal 1 jaar vanaf nu. De heer Swarte (VEB) vraagt zich af of de kosten thans gedekt worden? De heer Ultee geeft aan dat momenteel nog een deel eigen vermogen aanwezig is. Er zullen nog een aantal kostenposten aankomen, zoals de kosten voor het maken van de prospectus etc. Vervolgens zal het vastgoed erin komen, waardoor cashflow zal ontstaan. De liquide middelen kunnen eventueel nog worden aangevuld door een emissie van aandelen. De voorzitter stelt vast dat de AVA na toelichting deze machtiging heeft goedgekeurd. 13. Tegenstrijdig belang De voorzitter geeft aan dat dit thans nog niet aan de orde is. Dit zal in de volgende vergadering ter sprake komen. De heer Ultee licht het proces toe. Er zal een tegenstrijdig belang gaan ontstaan bij inbreng van de portefeuille van U Vastgoed. Dit moet ondervangen worden door de RvC met transacties mee te laten kijken en tevens mee te laten beslissen. Daarnaast zal de portefeuille onafhankelijk worden getaxeerd, door 2 verschillende taxateurs. De heer van Woerden voegt eraan toe dat de RvC zich dus inhoudelijk zal gaan bemoeien met eventuele transacties. De heer Maas geeft aan dat dit een tijdelijke situatie zal zijn, juist in verband met het tegenstrijdige belang, dat in dit specifieke geval speelt. 14. W.v.t.t.k. De heer van Woerden geeft aan de volgende vergadering graag iets later te willen laten starten ivm files/reistijd. De voorzitter geeft aan dit mee te nemen in de oproep van de volgende vergadering. De heer Swarte (VEB) geeft aan dat het begrijpelijk is dat de eerste vergadering enigszins onwennig is. Maar heeft een aantal opmerkingen voor de volgende vergadering. - Het is gebruikelijk om op de agenda zelf aan te geven of het een bespreekpunt is of dat er gestemd kan worden. - De toelichting op de agenda was wat summier, dit kan de volgende keer inhoudelijk iets uitgebreider. - Om discussie te voorkomen is het raadzaam de machtiging als agendapunt schriftelijk toe te voegen.

7 15. Sluiting Niets meer aan de orde zijnde dankt de voorzitter de heer Maas de aanwezigen en sluit de vergadering.

Notulen Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) Value8 N.V. Dinsdag 6 december 2016, uur

Notulen Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) Value8 N.V. Dinsdag 6 december 2016, uur Notulen Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) Value8 N.V. Dinsdag 6 december 2016, 09.30 uur Locatie: Aanwezig RvB: Aanwezig RvC: NH Jan Tabak (Amersfoortsestraatweg 27, Bussum) De

Nadere informatie

Uittreksel Notulen Algemene Vergadering van Aandeelhouders R&S Retail Group N.V. (de "Vennootschap")

Uittreksel Notulen Algemene Vergadering van Aandeelhouders R&S Retail Group N.V. (de Vennootschap) Uittreksel Notulen Algemene Vergadering van Aandeelhouders R&S Retail Group N.V. (de "Vennootschap") Locatie Kantoor Miss Etam, Zoetermeer Datum 10 mei 2016 Voorzitter Bestuur Dhr. E. Verbaere Dhr. L.H.

Nadere informatie

Er zijn vanuit de Raad van Bestuur of de Raad van Commissarissen geen mededelingen gekomen.

Er zijn vanuit de Raad van Bestuur of de Raad van Commissarissen geen mededelingen gekomen. MTY Holdings N.V. Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Datum: 16 december 2015 Locatie: Hotel Mitland te Utrecht Aanwezig namens MTY Holdings N.V.: De heer P.P.F. de Vries Mevrouw K. Koopmans

Nadere informatie

Concept notulen Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) N.V. Dico International

Concept notulen Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) N.V. Dico International Concept notulen Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) N.V. Dico International Datum 29 december 2015 Plaats Hotel Mitland, Ariënslaan 1, Utrecht Raad van Commissarissen drs. G.P.

Nadere informatie

Verslag Vergadering Van Aandeelhouders AamigoO Group N.V. d.d. 20 juni 2013

Verslag Vergadering Van Aandeelhouders AamigoO Group N.V. d.d. 20 juni 2013 Verslag Vergadering Van Aandeelhouders AamigoO Group N.V. d.d. 20 juni 2013 Verslag van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van de naamloze vennootschap AamigoO Group N.V. gehouden d.d. 20 juni

Nadere informatie

Agenda AVA Value8 N.V. 28 juni 2017

Agenda AVA Value8 N.V. 28 juni 2017 Agenda AVA Value8 N.V. 28 juni 2017 Algemene Vergadering (AVA) van Value8 N.V., statutair gevestigd te Amsterdam, te houden op woensdag 28 juni 2017. Locatie Aanvang Beursplein 5, Amsterdam Woensdag 28

Nadere informatie

NOTULEN GECOMBINEERDE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS d.d. 25 april 2017

NOTULEN GECOMBINEERDE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS d.d. 25 april 2017 DELTA LLOYD AZIË DEELNEMINGEN FONDS N.V. i.l. DELTA LLOYD DEELNEMINGEN FONDS N.V. DELTA LLOYD DOLLAR FONDS N.V. DELTA LLOYD EURO CREDIT FUND N.V. DELTA LLOYD EUROPEES DEELNEMINGEN FONDS N.V. DELTA LLOYD

Nadere informatie

1. Decertificering en dematerialisatie van aandelen

1. Decertificering en dematerialisatie van aandelen 1 TOELICHTING BEHORENDE BIJ HET VOORSTEL TOT WIJZIGING VAN DE STATUTEN VAN ALANHERI N.V. ("ALANHERI" OF "DE VENNOOTSCHAP") Behorende bij agendapunt 8 van de op 27 mei 2011 te houden algemene vergadering

Nadere informatie

246.436.370 56,11% 2.217.927.330 2.212.239.843 (99,99%) 246.437.318 56,12% 2.217.935.862 2.176.650.630 (99,03%)

246.436.370 56,11% 2.217.927.330 2.212.239.843 (99,99%) 246.437.318 56,12% 2.217.935.862 2.176.650.630 (99,03%) waar zijn 1 niet 1. Opening. 2. Overzicht van de activiteiten, incl. de activiteiten op het gebied van MVO, en de financiële situatie van de Vennootschap. 3. Bespreking van de uitvoering van het Beloningsbeleid

Nadere informatie

BESLUITENLIJST ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN KONINKLIJKE KPN N.V. GEHOUDEN OP 9 APRIL 2014 TE DEN HAAG

BESLUITENLIJST ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN KONINKLIJKE KPN N.V. GEHOUDEN OP 9 APRIL 2014 TE DEN HAAG BESLUITENLIJST ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN KONINKLIJKE KPN N.V. GEHOUDEN OP 9 APRIL 2014 TE DEN HAAG De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Koninklijke KPN N.V., gehouden op 9 april

Nadere informatie

Verslag Vergadering van Aandeelhouders Source Group N.V. d.d. 15 juni 2015

Verslag Vergadering van Aandeelhouders Source Group N.V. d.d. 15 juni 2015 Verslag Vergadering van Aandeelhouders Source Group N.V. d.d. 15 juni 2015 Verslag van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) van de naamloze vennootschap Source Group N.V. gehouden d.d. 15 juni

Nadere informatie

BESLUITENLIJST ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN KONINKLIJKE KPN N.V. GEHOUDEN OP 10 APRIL 2019 TE ROTTERDAM

BESLUITENLIJST ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN KONINKLIJKE KPN N.V. GEHOUDEN OP 10 APRIL 2019 TE ROTTERDAM BESLUITENLIJST ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN KONINKLIJKE KPN N.V. GEHOUDEN OP 10 APRIL 2019 TE ROTTERDAM De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Koninklijke KPN N.V., gehouden op 10

Nadere informatie

Aankondiging Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Aankondiging Algemene Vergadering van Aandeelhouders Aankondiging Algemene Vergadering van Aandeelhouders Nieuwegein, 25-4-2017 Algemene Vergadering van Aandeelhouders Op 06 juni 2017 om 14.00 uur zal Novisource N.V. (de Vennootschap ) haar jaarlijkse Algemene

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders TMC Group N.V.

Algemene Vergadering van Aandeelhouders TMC Group N.V. Algemene Vergadering van Aandeelhouders TMC Group N.V. De Algemene Vergadering van Aandeelhouders 2011 van TMC Group N.V. ( TMC ) wordt gehouden op woensdag 20 april 2011, 14.00 uur te Dorint Sofitel Cocagne

Nadere informatie

De President Commissaris, de heer mr. P.R. Zwart, voorzitter van de vergadering, heet de aanwezigen hartelijk welkom.

De President Commissaris, de heer mr. P.R. Zwart, voorzitter van de vergadering, heet de aanwezigen hartelijk welkom. Verslag van de algemene vergadering van de naamloze vennootschap AamigoO Group N.V. gehouden op dinsdag 26 juni 2012, ten kantore van de vennootschap, op het adres Pietermaai 15 te Willemstad Curaçao.

Nadere informatie

2. Machtiging tot inkoop van 4.993.200 Cumulatief Preferente aandelen A en voorstel tot intrekking van 4.993.200 Cumulatief Preferente aandelen A

2. Machtiging tot inkoop van 4.993.200 Cumulatief Preferente aandelen A en voorstel tot intrekking van 4.993.200 Cumulatief Preferente aandelen A AGENDA Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders ( BAVA ) van Nutreco N.V., te houden op dinsdag 21 december 2010, aanvang 10.30 uur, ten kantore van de Vennootschap, Veerstraat 38, 5831 JN

Nadere informatie

Samen groeien en presteren

Samen groeien en presteren Samen groeien en presteren Algemene Vergadering van Aandeelhouders Agenda Donderdag 12 mei 2016, 13.00 uur, ten kantore van DPA Group N.V., Gatwickstraat 11, Amsterdam Agenda 1. Opening 2. Behandeling

Nadere informatie

BESLUITENLIJST ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN KONINKLIJKE KPN N.V. GEHOUDEN OP 15 APRIL 2015 TE DEN HAAG

BESLUITENLIJST ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN KONINKLIJKE KPN N.V. GEHOUDEN OP 15 APRIL 2015 TE DEN HAAG BESLUITENLIJST ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN KONINKLIJKE KPN N.V. GEHOUDEN OP 15 APRIL 2015 TE DEN HAAG De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Koninklijke KPN N.V., gehouden op 15

Nadere informatie

AGENDA. 1. Opening / Mededelingen. 2. Verslag over het boekjaar 2014. 3. Uitvoering van het Remuneratiebeleid over 2014

AGENDA. 1. Opening / Mededelingen. 2. Verslag over het boekjaar 2014. 3. Uitvoering van het Remuneratiebeleid over 2014 AGENDA voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van ASM International N.V., te houden op donderdag 21 mei 2015 om 14:00 CET uur in het Hilton Hotel, Apollolaan 138, Amsterdam, Nederland.

Nadere informatie

De voorzitter opent de vergadering, heet alle aanwezigen welkom en geeft kort de gang van zaken weer.

De voorzitter opent de vergadering, heet alle aanwezigen welkom en geeft kort de gang van zaken weer. PHARMING NOTULEN van de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Pharming Group N.V., gevestigd te Leiden, hierna: "Pharming", gehouden te Leiden op 30 maart 2010. Voorzitter: Notulist:

Nadere informatie

OPROEPING. 2. Toelichting van de toepassing van het bezoldigingsbeleid in het boekjaar 2015 (discussiepunt)

OPROEPING. 2. Toelichting van de toepassing van het bezoldigingsbeleid in het boekjaar 2015 (discussiepunt) OPROEPING Het bestuur (het "Bestuur") van R&S Retail Group N.V. (de "Vennootschap") nodigt haar aandeelhouders en andere vergadergerechtigden (tezamen, de "Vergadergerechtigden") uit voor een algemene

Nadere informatie

De voorzitter merkt op dat de vergadering wordt gehouden in het Nederlands.

De voorzitter merkt op dat de vergadering wordt gehouden in het Nederlands. Notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 15 mei 2014 om 10.30 uur in Hotel Mitland, Ariënslaan 1, Utrecht Aanwezig achter de bestuurstafel: Commissarissen: De heren

Nadere informatie

Stemuitslagen van de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van ASML Holding N.V. gehouden op 24 april 2013

Stemuitslagen van de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van ASML Holding N.V. gehouden op 24 april 2013 waar zijn 1 niet 1. Opening. Geen stempunt 2. Overzicht van de activiteiten, incl. de activiteiten op het gebied van MVO, en de financiële situatie van de Vennootschap. Geen stempunt 3. Bespreking van

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders van TIE Kinetix N.V. (de "Vennootschap"), te houden op vrijdag 31 maart 2017 om uur te Breukelen.

Algemene Vergadering van Aandeelhouders van TIE Kinetix N.V. (de Vennootschap), te houden op vrijdag 31 maart 2017 om uur te Breukelen. Algemene Vergadering van Aandeelhouders van TIE Kinetix N.V. (de "Vennootschap"), te houden op vrijdag 31 maart 2017 om 10.00 uur te Breukelen. Agenda: 1. Opening en mededelingen.* 2. Voorstel tot vaststelling

Nadere informatie

OPROEPING ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS MKB NEDSENSE N.V.

OPROEPING ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS MKB NEDSENSE N.V. OPROEPING ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS MKB NEDSENSE N.V. De Raad van Bestuur van MKB Nedsense N.V. ( de Vennootschap ) nodigt haar aandeelhouders uit voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders,

Nadere informatie

3. Verslag van de Raad van Commissarissen en van zijn commissies over het boekjaar 2012 (informatie)

3. Verslag van de Raad van Commissarissen en van zijn commissies over het boekjaar 2012 (informatie) Vrije vertaling AGENDA Algemene Vergadering van Aandeelhouders van SBM Offshore N.V. (de "Vennootschap") te houden op dinsdag 2 april 2013, aanvang 14.30 uur, in het Hilton hotel, Weena 10, 3012 CM te

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders van TIE Kinetix N.V. (de "Vennootschap"), te houden op vrijdag 28 maart 2014 om 11.00 uur te Breukelen.

Algemene Vergadering van Aandeelhouders van TIE Kinetix N.V. (de Vennootschap), te houden op vrijdag 28 maart 2014 om 11.00 uur te Breukelen. Algemene Vergadering van Aandeelhouders van TIE Kinetix N.V. (de "Vennootschap"), te houden op vrijdag 28 maart 2014 om 11.00 uur te Breukelen. Agenda: 1. Opening en mededelingen*. 2. Voorstel tot vaststelling

Nadere informatie

BESLUITENLIJST ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN KONINKLIJKE KPN N.V. GEHOUDEN OP 18 APRIL 2018 TE DEN HAAG

BESLUITENLIJST ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN KONINKLIJKE KPN N.V. GEHOUDEN OP 18 APRIL 2018 TE DEN HAAG BESLUITENLIJST ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN KONINKLIJKE KPN N.V. GEHOUDEN OP 18 APRIL 2018 TE DEN HAAG De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Koninklijke KPN N.V., gehouden op 18

Nadere informatie

De voorzitter van het bestuur, de heer prof. dr. W. van Voorden, opent de vergadering om 12.00 uur en heet de aanwezigen welkom.

De voorzitter van het bestuur, de heer prof. dr. W. van Voorden, opent de vergadering om 12.00 uur en heet de aanwezigen welkom. Notulen van de Vergadering van Certificaathouders van de Stichting Administratiekantoor van aandelen Ballast Nedam, gehouden op woensdag van 12.00 12.30 uur in Party- en Congrescentrum Artis aan de Plantage

Nadere informatie

1 ste Nederlandsche Onroerendgoed Maatschappij N.V. te Rotterdam

1 ste Nederlandsche Onroerendgoed Maatschappij N.V. te Rotterdam 1 ste Nederlandsche Onroerendgoed Maatschappij N.V. te Halfjaarbericht 2012 Inhoud Pagina Persbericht 1 Balans 5 Winst-en-verliesrekening 7 Kasstroomoverzicht 8 Mutatie-overzicht eigen vermogen 9 Grondslagen

Nadere informatie

Agenda AVA. 25 april 2018

Agenda AVA. 25 april 2018 Agenda AVA 25 april 2018 AGENDA voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders te houden op woensdag 25 april 2018 om 10.30 uur in het Van der Valk Hotel Ridderkerk, Krommeweg 1, 2988 CB te

Nadere informatie

AGENDA. 4. Ontwikkelingen met betrekking tot de nieuwe activiteiten van Lavide

AGENDA. 4. Ontwikkelingen met betrekking tot de nieuwe activiteiten van Lavide AGENDA OPENING voor de algemene vergadering van aandeelhouders van Lavide N.V., gevestigd te Alkmaar ( Lavide of de Vennootschap ), te houden op donderdag 20 juni 2019. Locatie: Hotel Mitland, Ariënslaan

Nadere informatie

Stibbe VAN AANDEELHOUDERS GROOTHANDELSGEBOUWEN N.V.

Stibbe VAN AANDEELHOUDERS GROOTHANDELSGEBOUWEN N.V. 0 /u' (1) AKTE VAN PROCES-VERBAAL LS /6011653/11420644 BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING 10-07-2018 VAN AANDEELHOUDERS GROOTHANDELSGEBOUWEN N.V. Heden, tien juli tweeduizend achttien, woonde ik, mr. Manon

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders TMC Group N.V.

Algemene Vergadering van Aandeelhouders TMC Group N.V. Algemene Vergadering van Aandeelhouders TMC Group N.V. Agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van TMC Group N.V. ( TMC ), te houden op woensdag 21 april 2010 om 10.00 uur te Hotel Novotel

Nadere informatie

5. Decharge van de Raad van Commissarissen voor het gehouden toezicht * 6. Benoeming van de accountant van de Vennootschap voor het boekjaar 2011 *

5. Decharge van de Raad van Commissarissen voor het gehouden toezicht * 6. Benoeming van de accountant van de Vennootschap voor het boekjaar 2011 * ASM International N.V. AGENDA voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van ASM International N.V. (de "Vennootschap") te houden op maandag 23 mei 2011 om 14.00 uur in de Heian zaal van

Nadere informatie

Verslag Vergadering van Aandeelhouders Source Group N.V. d.d. 27 juni 2016

Verslag Vergadering van Aandeelhouders Source Group N.V. d.d. 27 juni 2016 Verslag Vergadering van Aandeelhouders Source Group N.V. d.d. 27 juni 2016 Verslag van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) van de naamloze vennootschap Source Group N.V. gehouden d.d. 27 juni

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Optimix Investment Funds NV AGENDA

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Optimix Investment Funds NV AGENDA Algemene Vergadering van Aandeelhouders Optimix Investment Funds NV AGENDA Vergadering vrijdag 10 juni 2016, 13.00 uur Ten kantore van Optimix Vermogensbeheer NV, Johannes Vermeerstraat 14 te Amsterdam

Nadere informatie

VOORSTEL TOT WIJZIGING VAN DE STATUTEN VAN WERELDHAVE N.V., gevestigd in de gemeente Haarlemmermeer (Schiphol),

VOORSTEL TOT WIJZIGING VAN DE STATUTEN VAN WERELDHAVE N.V., gevestigd in de gemeente Haarlemmermeer (Schiphol), VOORSTEL TOT WIJZIGING VAN DE STATUTEN VAN WERELDHAVE N.V., gevestigd in de gemeente Haarlemmermeer (Schiphol), zoals ter besluitvorming voor te leggen aan de algemene vergadering van aandeelhouders te

Nadere informatie

AGENDA. 5 Verlening van décharge aan de Directie voor het gevoerde beleid (stempunt)

AGENDA. 5 Verlening van décharge aan de Directie voor het gevoerde beleid (stempunt) AGENDA voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van SnowWorld N.V., te houden op donderdag 12 maart 2015 om 10:00 uur CET bij de vestiging van SnowWorld aan de Buytenparklaan 30, 2717

Nadere informatie

Besluiten Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 7 september 2011 NedSense enterprises n.v.

Besluiten Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 7 september 2011 NedSense enterprises n.v. Besluiten Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 7 september 2011 NedSense enterprises n.v. Naar aanleiding van de gehouden Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Nadere informatie

3. Verslag van de Raad van Commissarissen en van zijn commissies over het boekjaar 2011 (informatie)

3. Verslag van de Raad van Commissarissen en van zijn commissies over het boekjaar 2011 (informatie) Agenda AGM 2012 Vrije vertaling AGENDA Algemene Vergadering van Aandeelhouders van SBM Offshore N.V. (de "Vennootschap") te houden op woensdag 16 mei 2012, aanvang 14.30 uur, in de zaal Eduard Flipse in

Nadere informatie

Notulen Buitengewone Algemene vergadering van aandeelhouders nr. 053

Notulen Buitengewone Algemene vergadering van aandeelhouders nr. 053 Notulen Buitengewone Algemene vergadering van aandeelhouders nr. 053 Datum: 11 december 2014 Tijdstip en plaats: 13:30 uur, NSI hoofdkantoor, Antareslaan 69-75 te Hoofddorp Aanwezig Aandeelhouders: Vertegenwoordigd

Nadere informatie

Uitnodiging voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Uitnodiging voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders Uitnodiging voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders Vivenda Media Groep N.V., gevestigd te Hilversum, nodigt haar aandeelhouders en andere vergadergerechtigden uit een Algemene Vergadering van

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders 17 maart 2010

Algemene Vergadering van Aandeelhouders 17 maart 2010 Algemene Vergadering van Aandeelhouders Agenda Jaarlijkse van te houden op woensdag om 11.00 uur ten kantore van de Vennootschap, Corridor 11 te Veghel Op de agenda is aangegeven welke punten ter besluitvorming

Nadere informatie

AGENDA. 2. Jaarverslag 2014 a. Bespreking van het verslag van de Raad van Commissarissen b. Bespreking van het verslag van de Directie

AGENDA. 2. Jaarverslag 2014 a. Bespreking van het verslag van de Raad van Commissarissen b. Bespreking van het verslag van de Directie 1. Opening AGENDA Agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Koninklijke Brill NV te houden op woensdag 13 mei 2015 om 14.00 uur ten kantore van de Vennootschap, Plantijnstraat 2, Leiden

Nadere informatie

STEMRESULTATEN. Totaal aantal aandelen vertegenwoordigd: Totaal aantal niet vertegenwoordigde aandelen:

STEMRESULTATEN. Totaal aantal aandelen vertegenwoordigd: Totaal aantal niet vertegenwoordigde aandelen: STEMRESULTATEN Van de vijfentwintigste jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Eurocommercial Properties N.V. gehouden op dinsdag 1 november 2016 om 9.00 uur in het Hotel Schiphol A4, Rijksweg

Nadere informatie

Agenda. Voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders. datum woensdag 24 april 2019 aanvang uur

Agenda. Voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders. datum woensdag 24 april 2019 aanvang uur Agenda Voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders datum woensdag 24 april 2019 aanvang 10.30 uur Agenda voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders te houden op woensdag

Nadere informatie

8. Benoeming van de accountant van de Vennootschap voor het boekjaar 2019 *

8. Benoeming van de accountant van de Vennootschap voor het boekjaar 2019 * AGENDA voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van ASM International N.V. (de Vennootschap ), te houden op maandag 20 mei 2019 om 14:00 uur CET in het Hotel Okura Amsterdam, Ferdinand

Nadere informatie

Welke algemene vergaderingen zijn er?

Welke algemene vergaderingen zijn er? Welke algemene vergaderingen zijn er? Inhoudsopgave : Er zijn 3 soorten, nl:... Waarom is de agenda van de jaarvergadering belangrijk?... Wie stelt de agenda van de jaarvergadering op?... Hoe gebeurt de

Nadere informatie

a. Verslag van Raad van Bestuur De voorzitter verwijst naar het Verslag van het uitvoerend bestuur die is opgenomen in het jaarverslag 2016.

a. Verslag van Raad van Bestuur De voorzitter verwijst naar het Verslag van het uitvoerend bestuur die is opgenomen in het jaarverslag 2016. IEX Group N.V. Algemene Vergadering van Aandeelhouders Datum: 23 juni 2017 Locatie: Joan Muyskenweg 22 te Amsterdam Aanwezig namens IEX Group N.V.: De heer P.P.F. de Vries De heer P.Th.B.M. van Sommeren

Nadere informatie

STEMRESULTATEN. Geplaatst aantal aandelen: Totaal aantal aandelen vertegenwoordigd:

STEMRESULTATEN. Geplaatst aantal aandelen: Totaal aantal aandelen vertegenwoordigd: STEMRESULTATEN Van de twee en twintigste jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Eurocommercial Properties N.V. gehouden op dinsdag 5 november 2013 om 14.00 uur in het Amstel Inter Continental

Nadere informatie

AGENDA ALGEMENE VERGADERING VAN KONINKLIJKE REESINK N.V. Te houden op: Dinsdag 27 mei 2014 Aanvang 14.00 uur

AGENDA ALGEMENE VERGADERING VAN KONINKLIJKE REESINK N.V. Te houden op: Dinsdag 27 mei 2014 Aanvang 14.00 uur AGENDA ALGEMENE VERGADERING VAN KONINKLIJKE REESINK N.V. Te houden op: Dinsdag 27 mei 2014 Aanvang 14.00 uur Hotel De Cantharel Apeldoorn Van Golsteinlaan 20 7339 GT Apeldoorn Vergaderstukken De toelichting

Nadere informatie

OPROEPING ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VALUE8 N.V.

OPROEPING ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VALUE8 N.V. OPROEPING ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VALUE8 N.V. Het bestuur van Value8 N.V. ( Vennootschap ) nodigt haar aandeelhouders en andere vergadergerechtigden (tezamen, de Vergadergerechtigden )

Nadere informatie

Oproeping voor de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders. bij De Koning Party & Events, Isolatorweg 29, 1014 AS Amsterdam, Nederland

Oproeping voor de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders. bij De Koning Party & Events, Isolatorweg 29, 1014 AS Amsterdam, Nederland DEEL I Oproeping voor de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Geneba Properties N.V. 17 mei 2016 om 15.00 uur bij De Koning Party & Events, Isolatorweg 29, 1014 AS Amsterdam, Nederland

Nadere informatie

Persbericht. Uitnodiging voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders in Verenigde Nederlandse Compagnie NV

Persbericht. Uitnodiging voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders in Verenigde Nederlandse Compagnie NV Persbericht Uitnodiging voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders in Verenigde Nederlandse Compagnie NV Assen, 18 april 2017 Verenigde Nederlandse Compagnie (VNC), kondigt aan dat per 31 maart het

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Vivenda Media Groep N.V. (de Vennootschap ), gehouden op 12 augustus 2011 te Amsterdam

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Vivenda Media Groep N.V. (de Vennootschap ), gehouden op 12 augustus 2011 te Amsterdam Notulen Algemene Vergadering van Aandeelhouders Vivenda Media Groep N.V. (de Vennootschap ), gehouden op 12 augustus 2011 te Amsterdam 1. Opening De Voorzitter opent de vergadering om 17.45 uur en heet

Nadere informatie

BESLUITENLIJST ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN KONINKLIJKE KPN N.V. GEHOUDEN OP 12 APRIL 2012 TE DEN HAAG

BESLUITENLIJST ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN KONINKLIJKE KPN N.V. GEHOUDEN OP 12 APRIL 2012 TE DEN HAAG BESLUITENLIJST ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN KONINKLIJKE KPN N.V. GEHOUDEN OP 12 APRIL 2012 TE DEN HAAG De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Koninklijke KPN N.V., gehouden op 12

Nadere informatie

Agenda. Aanvang 11:00 uur.

Agenda. Aanvang 11:00 uur. Agenda voor de buitengewone vergadering van aandeelhouders van Vivenda Media Groep N.V., statutair gevestigd te Hilversum (de Vennootschap ), te houden op vrijdag 15 november 2013 in Triple Ace World Trade

Nadere informatie

Dinsdag 2 januari 2018, uur

Dinsdag 2 januari 2018, uur Concept Notulen Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) Value8 N.V. Dinsdag 2 januari 2018, 16.00 uur Locatie: Aanwezig RvB: Aanwezig RvC: NH Jan Tabak (Amersfoortsestraatweg 27, Bussum)

Nadere informatie

2. Verslag van de Raad van Bestuur over het boekjaar 2014

2. Verslag van de Raad van Bestuur over het boekjaar 2014 Akzo Nobel N.V. Agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Akzo Nobel N.V. (de Vennootschap ), te houden in het Hilton hotel, Apollolaan 138 te Amsterdam, op woensdag 22 april 2015, aanvang

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders 19 maart 2014

Algemene Vergadering van Aandeelhouders 19 maart 2014 Algemene Vergadering van Aandeelhouders Agenda Jaarlijkse van te houden op woensdag om 11.00 uur ten kantore van de vennootschap, Corridor 11 te Veghel Op de agenda is aangegeven welke punten ter besluitvorming

Nadere informatie

OPROEPING ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS MKB NEDSENSE N.V.

OPROEPING ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS MKB NEDSENSE N.V. OPROEPING ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS MKB NEDSENSE N.V. Het Bestuur van MKB Nedsense N.V. nodigt haar aandeelhouders uit voor een Algemene Vergadering van Aandeelhouders, te houden op vrijdag

Nadere informatie

AGENDA. 1. Opening en mededelingen.

AGENDA. 1. Opening en mededelingen. AGENDA Voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Macintosh Retail Group N.V., te houden op donderdag 30 april 2015 om 14.00 uur in het Novotel, Europaboulevard 10 te Amsterdam 1. Opening

Nadere informatie

CORPORATE. 1. Opening. 2. Mededelingen

CORPORATE. 1. Opening. 2. Mededelingen CORPORATE Agenda voor de algemene vergadering van aandeelhouders van Koninklijke Ten Cate N.V. te houden op donderdag 9 april 2015 om 14.00 uur in het Polman Stadion, Stadionlaan 1 te Almelo 1. Opening

Nadere informatie

Toelichting op de agenda van de algemene vergadering van aandeelhouders van AamigoO Group NV (de Vennootschap ) van 26 juni 2012.

Toelichting op de agenda van de algemene vergadering van aandeelhouders van AamigoO Group NV (de Vennootschap ) van 26 juni 2012. Toelichting op de agenda van de algemene vergadering van aandeelhouders van AamigoO Group NV (de Vennootschap ) van 26 juni 2012. 2. Notulen Algemene Vergadering van Aandeelhouders 31 augustus 2011 De

Nadere informatie

Toelichting bij de agenda van de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van ageas N.V. van 23 maart 2011

Toelichting bij de agenda van de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van ageas N.V. van 23 maart 2011 Toelichting bij de agenda van de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van ageas N.V. van 23 maart 2011 Dit document bevat een toelichting bij punt 2 van de agenda van de Buitengewone Algemene

Nadere informatie

VASTNED RETAIL N.V. beleggingsmaatschappij met veranderlijk kapitaal gevestigd te Rotterdam

VASTNED RETAIL N.V. beleggingsmaatschappij met veranderlijk kapitaal gevestigd te Rotterdam VASTNED RETAIL N.V. beleggingsmaatschappij met veranderlijk kapitaal gevestigd te Rotterdam AGENDA Van de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders van VastNed Retail op dinsdag 7 april 2009 om

Nadere informatie

2. ABN AMRO Group N.V. Op 18 mei 2016 heeft NLFI deelgenomen aan de algemene vergadering van aandeelhouders van ABN AMRO Group N.V.

2. ABN AMRO Group N.V. Op 18 mei 2016 heeft NLFI deelgenomen aan de algemene vergadering van aandeelhouders van ABN AMRO Group N.V. Verantwoording stemgedrag tweede kwartaal 2016 1. Inleiding NLFI onderschrijft het belang van de Nederlandse Corporate Governance Code en wil de relevante principes en best practice bepalingen van de Nederlandse

Nadere informatie

DE WERELD VAN ORDINA IN DE WERELD

DE WERELD VAN ORDINA IN DE WERELD DE WERELD VAN ORDINA IN DE WERELD Buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN ORDINA N.V. Datum vergadering : 1 december 2011 Aanvang

Nadere informatie

MAART LGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

MAART LGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS 2018 21 MAART LGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS AGENDA AANDEELHOUDERS VAN SLIGRO FOOD GROUP N.V. WORDEN OPGEROEPEN TOT HET BIJWONEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING, TE HOUDEN OP WOENSDAG 21

Nadere informatie

7.c Kennisgeving door de raad van commissarissen van de voor benoeming voorgedragen

7.c Kennisgeving door de raad van commissarissen van de voor benoeming voorgedragen 1. Opening Agenda voor de algemene vergadering van Koninklijke Ten Cate N.V. te houden op donderdag 17 april 2014 om 14.00 uur in het Polman Stadion, Stadionlaan 1 te Almelo. 2. Mededelingen 3. Jaarverslag

Nadere informatie

A G E N D A. 9. a. Aanwijzing inzake uitgifte van aandelen (stempunt) b. Aanwijzing inzake beperking of uitsluiting van het voorkeursrecht (stempunt)

A G E N D A. 9. a. Aanwijzing inzake uitgifte van aandelen (stempunt) b. Aanwijzing inzake beperking of uitsluiting van het voorkeursrecht (stempunt) A G E N D A voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Ballast Nedam N.V., te houden op donderdag 19 mei 2011 om 13.30 uur in Artis Party- en Congrescentrum aan de Plantage Middenlaan

Nadere informatie

MAART LGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

MAART LGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS 2019 20 MAART LGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS AGENDA AANDEELHOUDERS VAN SLIGRO FOOD GROUP N.V. WORDEN OPGEROEPEN TOT HET BIJWONEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING, TE HOUDEN OP WOENSDAG 20

Nadere informatie

ASML Holding NV Algemene Vergadering van Aandeelhouders 24 April 2013

ASML Holding NV Algemene Vergadering van Aandeelhouders 24 April 2013 ASML Holding NV Algemene Vergadering van Aandeelhouders 24 April 2013 Spreker Gerben Kip SPF Beheer Machtigingen stemmen Spoorwegpensioenfonds SPOV Machtigingen spreken Spoorwegpensioenfonds SPOV Datum

Nadere informatie

Agenda. Te houden op: Donderdag 22 april 2010 Aanvang 14.00 uur. Hotel Okura Amsterdam Ferdinand Bolstraat 333 1072 LH Amsterdam

Agenda. Te houden op: Donderdag 22 april 2010 Aanvang 14.00 uur. Hotel Okura Amsterdam Ferdinand Bolstraat 333 1072 LH Amsterdam Agenda Algemene Vergadering van Aalberts Industries N.V. Te houden op: Donderdag 22 april 2010 Aanvang 14.00 uur Hotel Okura Amsterdam Ferdinand Bolstraat 333 1072 LH Amsterdam Aalberts Industries N.V.

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Vivenda Media Groep N.V. (de Vennootschap ), gehouden op 3 december 2010 te Hilversum

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Vivenda Media Groep N.V. (de Vennootschap ), gehouden op 3 december 2010 te Hilversum Notulen Algemene Vergadering van Aandeelhouders Vivenda Media Groep N.V. (de Vennootschap ), gehouden op 3 december 2010 te Hilversum 1. Opening De Voorzitter opent de vergadering om 10.30 uur en heet

Nadere informatie

Corporate Governance verantwoording

Corporate Governance verantwoording Corporate Governance verantwoording Algemeen De Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur van Verenigde Nederlandse Compagnie (VNC) respecteren de principes en best practice bepalingen van de Corporate

Nadere informatie

VOORSTEL TOT STATUTENWIJZIGING Koninklijke KPN N.V., gevestigd te 's-gravenhage. 2 maart 2016

VOORSTEL TOT STATUTENWIJZIGING Koninklijke KPN N.V., gevestigd te 's-gravenhage. 2 maart 2016 VOORSTEL TOT STATUTENWIJZIGING Koninklijke KPN N.V., gevestigd te 's-gravenhage. 2 maart 2016 zoals dit ter besluitvorming wordt voorgelegd aan de op 13 april 2016 te houden algemene vergadering van aandeelhouders

Nadere informatie

8. Herbenoeming van de heer U.H.R. Schumacher als lid van de Raad van Commissarissen*

8. Herbenoeming van de heer U.H.R. Schumacher als lid van de Raad van Commissarissen* AGENDA voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van ASM International N.V., te houden op woensdag 25 mei 2016 om 14:00 CET uur in het Hilton Hotel, Apollolaan 138, Amsterdam, Nederland.

Nadere informatie

Notulen Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) Value8 N.V.

Notulen Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) Value8 N.V. Notulen Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) Value8 N.V. Concept. Datum Woensdag 20 juni 2012, 10.00 Plaats Beursplein 5, Amsterdam Raad van Bestuur drs. P.P.F. de Vries (voorzitter) en drs. G.P.

Nadere informatie

16 december 2013. Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Simac Techniek NV. Maandag 16 december 2013 50095356 M 10382401 / 1

16 december 2013. Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Simac Techniek NV. Maandag 16 december 2013 50095356 M 10382401 / 1 16 december 2013 Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Simac Techniek NV Maandag 16 december 2013 AGENDA BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS SIMAC TECHNIEK NV Te houden

Nadere informatie

Aandeelhoudersvergadering EXENDIS NV 17 April 2008

Aandeelhoudersvergadering EXENDIS NV 17 April 2008 Welkom WELCOME Aandeelhoudersvergadering EXENDIS NV 17 April 2008 Inhoud Agenda punt 3: Jaarverslag 2007 Agenda punt 7 en 8: Toekomstige ontwikkelingen Corporate Governance Voormalige Spaanse groepsmaatschappij

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening. 2. Verslag van de directie over het boekjaar 2014 en het gevoerde beleid (zie toelichting) (bespreking).

Agenda. 1. Opening. 2. Verslag van de directie over het boekjaar 2014 en het gevoerde beleid (zie toelichting) (bespreking). AGENDA voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van de N.V. Nederlandsche Apparatenfabriek Nedap, gevestigd te Groenlo, te houden op 2 april 2015, s morgens om 11.00 uur in het NHOW Hotel

Nadere informatie

AGENDA VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN RSDB N.V.

AGENDA VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN RSDB N.V. AGENDA VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN RSDB N.V. De Raad van Bestuur van RSDB N.V. (de "Vennootschap") nodigt haar aandeelhouders en andere vergadergerechtigden uit tot

Nadere informatie

Concept notulen Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) Value8 NV

Concept notulen Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) Value8 NV Concept notulen Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) Value8 NV Datum 15 juni 2011 Plaats Beursplein 5, Amsterdam Raad van Commissarissen drs. P.C. van der Lugt (voorzitter), prof. dr. J.J. van

Nadere informatie

Oproeping voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders. ten kantore van Geneba Properties N.V., Apollolaan 153, 1077 AS Amsterdam

Oproeping voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders. ten kantore van Geneba Properties N.V., Apollolaan 153, 1077 AS Amsterdam DEEL I Oproeping voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Geneba Properties N.V. 12 december 2017 om 15.00 uur ten kantore van Geneba Properties N.V., Apollolaan 153, 1077 AS Amsterdam

Nadere informatie

NOTULEN AUTEUR / INLICHTINGEN: 12 mei 2011 10060553/11-00258663/eti Concept-notulen flexbv

NOTULEN AUTEUR / INLICHTINGEN: 12 mei 2011 10060553/11-00258663/eti Concept-notulen flexbv NOTULEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP NAAR NEDERLANDS RECHT, GEBASEERD OP DE WETSVOORSTELLEN INZAKE FLEXIBILISERING VAN HET BV-RECHT. Bijgaand eerst een toelichting en daarna

Nadere informatie

AKTE VAN STATUTENWIJZIGING BRUNEL INTERNATIONAL N.V.

AKTE VAN STATUTENWIJZIGING BRUNEL INTERNATIONAL N.V. 1 AKTE VAN STATUTENWIJZIGING BRUNEL INTERNATIONAL N.V. Heden, [ ] tweeduizend veertien, verscheen voor mij, mr. Marcel Dirk Pieter Anker, notaris te Amsterdam: [ ]. De comparant, handelend als gemeld,

Nadere informatie

AGENDA. 1. Opening. 2. Verslag van de Raad van Bestuur over 2015. 3. Bezoldiging in het boekjaar 2015

AGENDA. 1. Opening. 2. Verslag van de Raad van Bestuur over 2015. 3. Bezoldiging in het boekjaar 2015 AGENDA van de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van KAS BANK N.V. te houden op woensdag 20 april 2016 om 11.30 uur ten kantore van de vennootschap, Nieuwezijds Voorburgwal 225 te 1012

Nadere informatie

Buitengewone Algemene vergadering van aandeelhouders (AvA) Essent NV d.d. 28 september 2009. Besluitenlijst d.d. d.d. adj.secr. gem.secr.

Buitengewone Algemene vergadering van aandeelhouders (AvA) Essent NV d.d. 28 september 2009. Besluitenlijst d.d. d.d. adj.secr. gem.secr. Nota voor burgemeester en wethouders Onderwerp Eenheid/Cluster/Team BV_PC Buitengewone Algemene vergadering van aandeelhouders (AvA) Essent NV d.d. 28 september 2009 1- Notagegevens Notanummer 231818 Datum

Nadere informatie

Stichting Administratiekantoor Preferente Financierings Aandelen ABN AMRO Holding

Stichting Administratiekantoor Preferente Financierings Aandelen ABN AMRO Holding Stichting Administratiekantoor Preferente Financierings Aandelen ABN AMRO Holding Jaarrapport 2007 Inhoudsopgave Pagina Verklaring administratiekantoor 1 Jaarrekening Balans per 31-12-2007 4 Staat van

Nadere informatie

10 april 2014. Algemene Vergadering van Aandeelhouders Simac Techniek NV

10 april 2014. Algemene Vergadering van Aandeelhouders Simac Techniek NV 10 april 2014 Algemene Vergadering van Aandeelhouders Simac Techniek NV Donderdag 10 april 2014 JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS SIMAC TECHNIEK NV Te houden op donderdag 10 april 2014,

Nadere informatie

Voorzitter van de vergadering is de heer Olde Bolhaar, voorzitter van de raad van commissarissen van de vennootschap.

Voorzitter van de vergadering is de heer Olde Bolhaar, voorzitter van de raad van commissarissen van de vennootschap. BESLUITENLIJST van de bijzondere vergadering van aandeelhouders van de te Vijfhuizen gevestigde vennootschap Punch Technix N.V., gehouden op woensdag 27 juni 2007 om 11.00 uur in Beursplein 5 te Amsterdam.

Nadere informatie

ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN ORDINA N.V.

ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN ORDINA N.V. ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN ORDINA N.V. 26 april 2016 ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN ORDINA N.V. Datum vergadering : 26 april 2016 Aanvang : 14.30 uur Locatie : Hoofdkantoor

Nadere informatie

Agenda en toelichting

Agenda en toelichting Agenda en toelichting jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders van 23 april 2014 Agenda van de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders, te houden op woensdag 23 april 2014 om 15.00

Nadere informatie

Overzicht van stemresultaten

Overzicht van stemresultaten Totaal aantal uitstaande : 71.000.000 4a Voorstel tot vaststelling van de jaarrekening over het boekjaar 2014 Voor: 23.292.917 98,312% 4.617.748 99,751% 18 27.910.665 98,547% Tegen: 0 0,000% 3.402 0,073%

Nadere informatie

Corporate Governance Verklaring Alumexx N.V. 2017

Corporate Governance Verklaring Alumexx N.V. 2017 Corporate Governance Verklaring Alumexx N.V. 2017 Inleiding De vigerende Nederlandse Corporate Governance Code d.d. 8 december 2016 (de Code) richt zich op de governance van beursgenoteerde vennootschappen

Nadere informatie

VOLMACHT Voor de Gewone Algemene Vergadering van Picanol NV dd. woensdag 18 april 2018 om 15u00

VOLMACHT Voor de Gewone Algemene Vergadering van Picanol NV dd. woensdag 18 april 2018 om 15u00 Gelieve dit formulier in te vullen en te ondertekenen op de daartoe bestemde plaatsen indien u vertegenwoordigd wenst te zijn op de gewone algemene vergadering van Picanol NV op woensdag 18 april 2018

Nadere informatie

Oproeping en agenda voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders in Verenigde Nederlandse Compagnie NV (de Vennootschap )

Oproeping en agenda voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders in Verenigde Nederlandse Compagnie NV (de Vennootschap ) Oproeping en agenda voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders in Verenigde Nederlandse Compagnie NV (de Vennootschap ) Assen, 7 november 2016 De Vennootschap nodigt hierbij haar aandeelhouders

Nadere informatie

Agenda voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders ( de BAVA ) van DOCDATA N.V. ( de Vennootschap )

Agenda voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders ( de BAVA ) van DOCDATA N.V. ( de Vennootschap ) Agenda voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders ( de BAVA ) van DOCDATA N.V. ( de Vennootschap ) Woensdag 21 december 2016 om 14.00 uur Hotel NH Waalwijk Bevrijdingsweg 1 5161 BZ Waalwijk

Nadere informatie