Mallorca s mooiste strand

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mallorca s mooiste strand"

Transcriptie

1 Mallorca s mooiste strand Tijdens onze authentieke strandvakantie maakt u kennis met de schoonheid van het zuiden van Mallorca. Een gebied vol oude vissersdorpjes, bossen vol pijnbomen en vooral: ongerepte zandstranden. U verblijft een week lang op een heel bijzondere locatie, middenin een beschermd natuurgebied en met directe toegang tot het strand Es Trenc. Dit beroemde strand wordt ook wel één van Mallorca s mooiste genoemd: kilometers lang hagelwit zand en turkoois water. De hele dag door geniet u hier van zon, zee en frisse lucht. Het bijna tropische strand is gelegen achter de zoutvlaktes van Ses Salines, waar u flamingo s kunt spotten. Ook een hele belevenis is een bezoek aan het onbewoonde eilandje Cabrera. Wat een natuurpracht! Cultuur Natuur Strand Reissom: ,- p.p. Reisduur: 8 dagen Reistype: strandvakantie (fly-drive) Waarom deze reis Directe toegang tot één van Europa's mooiste stranden: Es Trenc Verblijf in een authentiek en beschermd deel van Mallorca Maak een dagtocht per boot naar Nationaal Park Cabrera Wandel langs de zoutmeren van Ses Salines en spot flamingo's!

2 Programma Dag 1: (Amsterdam) - Palma Colònia de Sant Jordi km U vliegt vanaf Nederland naar Palma. Na aankomst haalt u uw huurauto op en rijdt u door het Mallorcaanse landschap naar de comfortabele agroturismo Ses Arenes. km Dag 1 tot 7: Colònia de Sant Jordi 7 overnachtingen in landelijk strandhotel Het grote genieten kan beginnen! Ses Arenes is prachtig gelegen in een groot mediterraan natuurgebied vol zeldzame flora en fauna en ongeschonden zandstranden. Een heel bijzondere en bevoorrechte locatie, want andere hotels mogen hier niet bouwen! Een hobbelig zandweggetje brengt u te voet en door de pijnboombossen naar het beroemde strand Es Trenc. Dit langgerekte strand geeft het gevoel alsof u in de Caraïben bent. Niet voor niets staat Es Trenc bekent als één van Mallorca s mooiste zandstranden. Door het rustige water en de geleidelijk aflopende kust is deze plek ook een echt paradijsje voor kinderen. Dit bijna tropische strand is gelegen achter de zoutvlaktes van Ses Salines, waar u zelfs wilde flamingo s kunt spotten! Zin in iets anders? Pak de boot en vaar naar een ander idyllisch toevluchtsoord: Cabrera. Dit kleine onbewoonde eilandje ligt 18 kilometer voor Mallorca s kust en een dagtocht ernaar toe is een echte belevenis. Er worden maar een gelimiteerd aantal bezoekers toegelaten, waardoor de vredige magie van de talloze baaien, inhammen en ongeschonden strandjes tot op heden bewaard is gebleven. km Dag 8: Colònia de Sant Jordi Palma - (Amsterdam) Na een week vol zon, zee en strand is het weer tijd voor de terugreis. U levert uw huurauto in op het vliegveld van Palma en vliegt terug naar Nederland.

3 Hoogtepunten Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de hoogtepunten die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis. Mallorca s stranden Oneindige zandstranden, beschutte baaien met kiezelstenen, goudgele stranden met vulkanische gesteente en ongerepte eilandjes met paradijselijk aandoende baaitjes. Mallorca heeft een verbazingwekkende kustlijn. Het aantal noemenswaardige stranden is te veel om op te noemen. Eén van de mooiste is Es Trenc: een langgerekt sneeuwwit duinstrand in het zuiden van het eiland dat u bereikt via een hobbelig zandweggetje omgeven door groene pijnbomen en in de verte lagunes met groepen flamingo s. Een ander intrigerend strand is Playa de Formentor. De ontelbare kleurschakeringen van het smaragd groene water, de felle Mediterrane zon en de over het strand hangende bomen maken deze baai tot een bijna exotisch oord. Onze meest favoriete strandjes zijn te vinden op het eilandje Cabrera: ga op ontdekking en vindt er één die u met niemand anders deelt dan uzelf. Ses Salines & Mondrago Het zuiden van Mallorca herbergt diverse natuurparken. Natuurpark Ses Salines is vernoemd naar de zoutmeren van dit zuidelijkste puntje van Mallorca. Natuurlijk prijkt er een sneeuwwitte vuurtoren op de kaap, vanwaar een prachtige wandeling langs de rotsachtige kust gemaakt kan worden. Voor de kust ligt het maagdelijke eiland Cabrera. Ten oosten van Ses Salines ligt natuurpark Mondrago. Al wandelend geniet u van een steeds wisselend uitzicht. Langs de kustlijn met diepe ravijnen en door kronkelende rivierbeddingen komt u uit op een breed duinstrand. In het binnenland bevinden zich uitgestrekte eikenbossen met diverse soorten orchideeën. De stranden van Cala Mondrago zijn nog ongeschonden en hoogbouw treft u hier niet aan. Trek de wandelschoenen aan, bind de rugzak om en geniet van een dagje Mallorca op z n best. Cabrera Nationaal Park Op 18 kilometer van Mallorca s kust ligt de Cabrera archipel. Dit nationale park bestaat uit 19 onbewoonde eilandjes waarvan Cabrera de belangrijkste is. Het eiland is een opeenstapeling van kliffen, baaien, landtongen, zandstranden en een kustlijn met prachtige grotten. Vanwege de beschermde status worden er op Cabrera maar een beperkt aantal bezoekers per dag toegelaten. Cabrera is ook een belangrijk ecosysteem voor de flora en fauna. Er zijn meer dan 450 plantensoorten en vele vogels passeren hier tijdens hun migratie. Het is ook het leefgebied van de Eleonora s valk, kleine schildpadden en diverse soorten hagedissen. Met een

4 van de best bewaarde zeebodems van het Middellandse Zeegebied is het ook een paradijs voor duikers en snorkelaars. Cabrera is alleen te bezoeken met een gids. Het eiland bereikt u per boot vanuit Colònia de Sant Jordi in ca. 1 uur.

5 Accomodaties Met zekerheid kunnen we zeggen dat al onze accommodaties er niet alleen heel mooi uitzien, maar ook heel fijn voelen. We hebben ze namelijk allemaal zelf bezocht! Onze accommodaties zijn altijd kleinschalig en authentiek. Ze liggen op de beste locaties en de eigenaar heeft alle tijd voor een persoonlijk woordje. De in deze maatwerkreis opgenomen accommodatie is slechts een voorbeeld. Wij gaan graag aan de slag met uw persoonlijke wensen en creëren zo een droomreis die helemaal bij u past! Ses Arenes Agroturismo Ses Arenes is gelegen op een bevoorrechte locatie in het authentieke deel van Mallorca. Met een directe toegang tot Mallorca s mooiste strand, een rustige ligging midden in een beschermd natuurgebied en een landhuis dat een warm thuisgevoel geeft, is dit een waar pareltje aan de Middellandse Zee.

6 Inbegrepen Accommodatie U verblijft 7 nachten in een kleinschalige en authentieke accommodatie op een bijzondere locatie. U beschikt over een sfeervolle kamer. Verzorging Het ontbijt is inbegrepen tijdens uw verblijf. Vlucht Inbegrepen is een non-stop retourvlucht Amsterdam - Palma met Transavia of Vueling in de economy class. Luchthavenbelastingen en -toeslagen zijn inclusief. Indien gewenst is vertrek vanaf een andere luchthaven mogelijk. Bagage Bij uw vlucht boeken wij altijd 20/23 kg ruimbagage per persoon voor u bij. Indien gewenst kan dit voor u worden aangepast. Bij alle vluchten kunt u 7/10 kg handbagage per persoon meenemen. De exacte gewichten zijn afhankelijk van de gekozen luchtvaartmaatschappij. Auto U beschikt de volledige reis over een huurauto categorie A van Avis. Deze is uitgevoerd met airconditioning. Inbegrepen is ongelimiteerd aantal kilometers uitgebreide basisverzekering (en gedeeltelijke afkoop eigen risico) schade of diefstal (CDW & TP) kenteken registratietoeslag (VRF) luchthaventoeslag belastingen (BTW). Meer informatie over verzekeringen, een optionele upgrade, optionele accessoires en het via ons te boeken 'all-inclusive tarief' ontvangt u in het reisvoorstel. Reisbescheiden Enkele weken voor vertrek ontvangt u van ons een uitgebreid reispakket. Deze bevat alles wat u nodig hebt tijdens uw reis: vouchers en tickets, algemene reisinformatie, een gedetailleerde wegenkaart en routebeschrijvingen. Om van uw reis een echte belevenis te maken ontvangt u daarnaast een reisgids en voor u op maat gemaakte reistips. Garantie Vivencia Travel is aangesloten bij SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) onder nummer 3469.

7 Service Voor, tijdens en na de reis bent u verzekerd van onze persoonlijke en deskundige service. Uw reis wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en u beschikt over een vast aanspreekpunt. Niet Inbegrepen Verzekeringen Vivencia Travel stelt een reisverzekering verplicht voor elke reis. Een annuleringsverzekering wordt aanbevolen. Beide verzekeringen zijn optioneel via ons bij te boeken. Reserveringskosten De reserveringskosten bedragen 17,50 per persoon met een maximum van 35,- per boeking. Eten & drinken Alle niet genoemde maaltijden en drankjes zijn voor eigen rekening. Overige kosten auto Houdt u er rekening mee dat u ter plaatse nog kosten zult maken voor brandstof. Eventuele extra verzekeringen voor de huurauto zijn exclusief en kunnen vooraf of ter plaatse worden bijgeboekt. Entreegelden Optionele activiteiten en entreegelden zijn niet inbegrepen. Toeristenbelasting Ca. 0,50 tot 1,50 per persoon per nacht, ter plaatse te voldoen.

Huwelijksreis Mallorca: een betovering!

Huwelijksreis Mallorca: een betovering! Huwelijksreis Mallorca: een betovering! Samen met je geliefde verblijf je zeven nachten aan de voet van het Tramuntana gebergte. In dit meest ongerepte deel van Mallorca is er in de spa alle tijd om tot

Nadere informatie

Superdeluxe honeymoon Ibiza

Superdeluxe honeymoon Ibiza Superdeluxe honeymoon Ibiza Als pasgetrouwd stel worden jullie de komende dagen volledig gepamperd in de wonderschone natuur van het landelijke Ibiza. Iedere ochtend een heerlijk ontbijtbuffet met Ibizaanse

Nadere informatie

Wandelen en natuur op Mallorca

Wandelen en natuur op Mallorca Wandelen en natuur op Mallorca Tijdens onze wandel- en natuurvakantie op Mallorca verblijft u op twee schilderachtige plekken in het westen van Mallorca. Met uw authentieke accommodatie als uitgangspunt

Nadere informatie

Spa en wellness op Mallorca

Spa en wellness op Mallorca Spa en wellness op Mallorca Onze spa en wellness reis biedt de perfecte combinatie van ontspanning in het landelijke Mallorca en het actief ontdekken van de prachtige natuur van de Serra de Tramuntana.

Nadere informatie

Familie rondreis Mallorca

Familie rondreis Mallorca Familie rondreis Mallorca Een heerlijke herinnering aan een fantastische vakantie, dat is wat er uiteindelijk overblijft. Maar eerst gaan jullie nog op reis langs de mooiste plekjes van Mallorca! Ontdek

Nadere informatie

Huwelijksreis droomeiland Ibiza

Huwelijksreis droomeiland Ibiza Huwelijksreis droomeiland Ibiza Samen met je geliefde verblijf je zeven nachten in het groene noorden van Ibiza. In dit meest ongerepte deel van het eiland is er alle tijd om tot rust te komen na de drukte

Nadere informatie

Familie rondreis Mallorca

Familie rondreis Mallorca pepijn test Familie rondreis Mallorca Een heerlijke herinnering aan een fantastische vakantie, dat is wat er uiteindelijk overblijft. Maar eerst gaan jullie nog op reis langs de mooiste plekjes van Mallorca!

Nadere informatie

Combinatiereis Mallorca & Ibiza

Combinatiereis Mallorca & Ibiza Combinatiereis Mallorca & Ibiza Tijdens deze reis combineert u het beste van de eilanden Mallorca en Ibiza. Want wat is er leuker dan met de boot van eiland naar eiland te varen en zelf te ontdekken op

Nadere informatie

Rondreis Parels van Mallorca deluxe

Rondreis Parels van Mallorca deluxe pepijn test Rondreis Parels van Mallorca deluxe Tijdens deze rondreis reist u langs beschermde natuurgebieden, idyllische bergdorpjes en de mooiste stranden van Mallorca. Baleareneiland van zon, zee én

Nadere informatie

Rondreis Parels van Mallorca

Rondreis Parels van Mallorca Rondreis Parels van Mallorca Tijdens deze rondreis reist u langs beschermde natuurgebieden en de meest idyllische bergdorpjes van Mallorca. Baleareneiland van zon, zee én van oneindige zandstranden, adembenemende

Nadere informatie

Rondreis Parels van Mallorca

Rondreis Parels van Mallorca pepijn test Rondreis Parels van Mallorca Tijdens deze rondreis reist u langs beschermde natuurgebieden en de meest idyllische bergdorpjes van Mallorca. Baleareneiland van zon, zee én van oneindige zandstranden,

Nadere informatie

Combinatiereis Mallorca, Ibiza & Formentera

Combinatiereis Mallorca, Ibiza & Formentera Combinatiereis Mallorca, Ibiza & Formentera Tijdens deze reis combineert u het beste van de eilanden Mallorca, Ibiza en Formentera. Want wat is er leuker dan met de boot van eiland naar eiland te varen

Nadere informatie

Rondreis Parels van Mallorca

Rondreis Parels van Mallorca Rondreis Parels van Mallorca Tijdens deze rondreis reist u langs beschermde natuurgebieden en de meest idyllische bergdorpjes van Mallorca. Baleareneiland van zon, zee én van oneindige zandstranden, adembenemende

Nadere informatie

Wandelen en natuur in Andalusië

Wandelen en natuur in Andalusië Wandelen en natuur in Andalusië Gedurende zeven dagen laat u de stress van het dagelijkse leven achter in Nederland om de rust van twee van Andalusië s mooiste natuurgebieden op te zoeken. Met uw authentieke

Nadere informatie

Combinatiereis Ibiza & Formentera

Combinatiereis Ibiza & Formentera Combinatiereis Ibiza & Formentera Geliefd bij celebrities en feestgangers heeft Ibiza een wild en mondaine imago gekregen. Wij ontdekten dat het echte Ibiza lieflijk is, met frisgroene heuvels vol pijnbomen.

Nadere informatie

Familie rondreis Ibiza

Familie rondreis Ibiza Familie rondreis Ibiza In twee weken tijd reizen jullie door het andere Ibiza. Geen brallende Britten en drinkende Duitsers, maar kleinschalige accommodaties in een prachtig landschap. Verblijf tussen

Nadere informatie

Rondreis idyllisch Ibiza deluxe

Rondreis idyllisch Ibiza deluxe Rondreis idyllisch Ibiza deluxe De oorzaak van de aantrekkingskracht van Ibiza is te vinden in het verleden. Vanwege haar sfeer en natuurschoon overspoelden in de jaren zestig de hippies en later vele

Nadere informatie

Ijsland. Inbegrepen. retour vlucht Schiphol - Keflavik met WOWair tegen actie tarief* luchthavenbelasting ca. 52,- p.p.

Ijsland. Inbegrepen. retour vlucht Schiphol - Keflavik met WOWair tegen actie tarief* luchthavenbelasting ca. 52,- p.p. Ijsland Een bijzondere rondreis langs de mooiste plekken van IJsland! U ontdekt gletsjermeren vol ijsschotsen, stranden in betoverende kleuren en lavavelden. Weinig plekken in Europa zijn zo fotogeniek.

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Rondreis idyllisch Ibiza

Rondreis idyllisch Ibiza Rondreis idyllisch Ibiza De oorzaak van de aantrekkingskracht van Ibiza is te vinden in het verleden. Vanwege haar sfeer en natuurschoon overspoelden in de jaren zestig de hippies en later vele kunstenaars

Nadere informatie

Hotel 's Antigor Spanje Mallorca Felanitx

Hotel 's Antigor Spanje Mallorca Felanitx Hotel 's Antigor Spanje Mallorca Felanitx 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel 's Antigor - (Spanje Mallorca Felanitx) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja

Nadere informatie

Mallorca 8 dagen. individuele fietsreis vanaf 565. Fietsen op Mallorca

Mallorca 8 dagen. individuele fietsreis vanaf 565. Fietsen op Mallorca Mallorca 8 dagen individuele fietsreis vanaf 565 Fietsen op Mallorca Mallorca is het grootste eiland van de Balearen (Islas Balearas). De hoofdstad is Palma de Mallorca. De Balearen hebben hun naam gekregen

Nadere informatie

VRIENS DUIKREISMALTA 12 NOVEMBER - VERTREK BRUSSEL. t.a.v. Mevr. Debby Vriens Ringlaan Wilrijk België

VRIENS DUIKREISMALTA 12 NOVEMBER - VERTREK BRUSSEL. t.a.v. Mevr. Debby Vriens Ringlaan Wilrijk België 2018142 VRIENS t.a.v. Mevr. Debby Vriens Ringlaan 59 2610 Wilrijk België debby.vriens@gmail.com DUIKREISMALTA Referentienummer Reisperiode Reisgezelschap // // // 2018142 November 2018 2 personen 12 NOVEMBER

Nadere informatie

Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor

Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Son Sama - (Spanje Mallorca Llucmajor) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Autohuur voorwaarden Italië

Autohuur voorwaarden Italië Autohuur voorwaarden Italië Indien u bij Intermezzo Travels een rondreis heeft geboekt met een huurauto vindt u hieronder de autohuur voorwaarden van onze Avis autohuur in Italië. Bij uw reisbescheiden

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor

Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Son Sama - (Spanje Mallorca Llucmajor) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

U Mundu a Ti, enjoy your world

U Mundu a Ti, enjoy your world PHU QUOC RELAX AND ADVENTURE 7 dagen / 6 nachten code: PhuAdv03 Phu Quoc, the diamant island Where nature and paradise come together Het eiland Phu Quoc is nog redelijk onbekend en soms nog verlaten en

Nadere informatie

Sardinië singlereis 8 dagen

Sardinië singlereis 8 dagen Sardinië singlereis 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 949 Wandeleiland Sardinië Onze wandelvakanties zijn al jaren een groot succes. Nieuw in het programma: Sardinië! Dit schitterende Italiaanse

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

Moorse historie en witte stranden

Moorse historie en witte stranden Moorse historie en witte stranden Reis langs de kust van het licht en verwonder u over dit stukje authentieke Spaanse kust. De Costa de la Luz dankt haar naam aan het felle zonlicht dat weerkaatst op de

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

U Mundu a Ti, enjoy your world

U Mundu a Ti, enjoy your world PHU QUOC RELAX AND ECO 8 dagen / 7 nachten code: PhuRelax01 Phu Quoc, the diamant island Where nature and paradise come together Het eiland Phu Quoc is nog redelijk onbekend en soms nog verlaten en ongerept.

Nadere informatie

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand 20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand Thailand is een zeer veelzijdig land en tijdens deze reis maakt u kennis met een aantal bijzondere hoogtepunten, zoals de bruisende hoofstad Bangkok,

Nadere informatie

Mallorca Tramuntana 7 dagen

Mallorca Tramuntana 7 dagen Mallorca Tramuntana 7 dagen individuele wandelreis vanaf 519 Wandelen over de pelgrimspaden van Mallorca Mallorca is het grootste eiland van de Balearen, in het Spaans Islas Balearas. De hoofdstad is Palma

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

GOLFREIS FUERTEVENTURA Ref. nr.:

GOLFREIS FUERTEVENTURA Ref. nr.: GOLFREIS FUERTEVENTURA Ref. nr.: 17100601 Elba Sara Beach & Golf Resort **** Aan het strand en de wandelboulevard van Caleta de Fuste is het 4-sterren Elba Sara Beach & Golf Resort gelegen. Het hotel is

Nadere informatie

Wandelen en natuur in Andalusië

Wandelen en natuur in Andalusië pepijn test Wandelen en natuur in Andalusië Gedurende zeven dagen laat u de stress van het dagelijkse leven achter in Nederland om de rust van twee van Andalusië s mooiste natuurgebieden op te zoeken.

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

U Mundu a Ti, enjoy your world

U Mundu a Ti, enjoy your world PHU QUOC RELAX AND ADVENTURE 9 dagen / 8 nachten code: PhuAdv02 Phu Quoc, the diamant island Where nature and paradise come together Het eiland Phu Quoc is nog redelijk onbekend en soms nog verlaten en

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

Oostzeekust 8 dagen. individuele fietsreis vanaf 549 De lagunekust van Lübeck tot Stralsund

Oostzeekust 8 dagen. individuele fietsreis vanaf 549 De lagunekust van Lübeck tot Stralsund Oostzeekust 8 dagen individuele fietsreis vanaf 549 De lagunekust van Lübeck tot Stralsund Fietsend aan de Oostzee, een heel ander' stukje Duitsland! Vlak landschap, honderden meren van groot tot klein

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Hoogtepunten. 19 daagse individuele rondreis Thailand Compleet

Hoogtepunten. 19 daagse individuele rondreis Thailand Compleet 19 daagse individuele rondreis Thailand Compleet Maak met Zonvaart Destinations deze veelzijdige rondreis in het land van de glimlach en maak kennis met prachtige natuur, Thaise cultuur en mooie stranden.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Het mooiste van Zuid-Afrika

Het mooiste van Zuid-Afrika Het mooiste van Zuid-Afrika 22 daagse rondreis door Zuid-Afrika (ca. 3.000 km) Profiel Self drive of begeleid Compleet beeld van Zuid Afrika Deels Malaria risico gebied / deels Malaria vrij gebied Safari,

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika4kids. Selfdrive. Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika4kids. Selfdrive. Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg Zuid-Afrika Selfdrive Zuid-Afrika4kids Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg Ideale rondreis voor gezinnen met kinderen Verblijf in

Nadere informatie

6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana. Een groots wildavontuur met luxe waarin u zelf de hoofdrol speelt

6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana. Een groots wildavontuur met luxe waarin u zelf de hoofdrol speelt Okavango Delta Trail 6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana Profiel Wandelen in de sporen van dieren Weg van onze moderne wereld naar de wieg van onze beschaving Het echte

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Op de kaart Zaterdag 28 oktober 2017 Vertrek uit Dusseldorf richting Cancun Aankomst en vrije tijd met aansluitend privé avondmaal.

Nadere informatie

15-daags individuele rondreis Onbetwist Maleisië

15-daags individuele rondreis Onbetwist Maleisië 15-daags individuele rondreis Onbetwist Maleisië Wij nemen u met deze rondreis mee door dit magische land en haar oneindige schoonheid. Bezoek de hoofdstad Kuala Lumpur voor een stukje historie, cultuur

Nadere informatie

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah Reis op maat Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah 1 Inhoudsopgave Voorkant blz1. Inhoudsopgave...blz2. Doelgroep..blz 3. L Oret de mar... blz 4/5. Offerte 1..blz 6. Lissabon blz6. Offerte 2..blz 8.

Nadere informatie

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Website: www.tejedatravel.com Email: info@tejedatravel.com De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Deze reis is samengesteld om de belangrijkste steden van Andalusië te ontdekken. U reist in een

Nadere informatie

*Optionele excursie: Maracaña Stadion. Geachte Reiscommissie,

*Optionele excursie: Maracaña Stadion. Geachte Reiscommissie, LUSTRUM Geachte Reiscommissie, Hierbij het voorstel voor jullie lustrumreis door het zuiden van Brazilië. (B/L/D in de tekst staat voor Breakfast / Lunch / Diner die bij de reis zijn inbegrepen). Dag 1:

Nadere informatie

Swingend curacao GEMAAKT DOOR MANDY

Swingend curacao GEMAAKT DOOR MANDY Swingend curacao GEMAAKT DOOR MANDY Curacao Altijd al naar Curaçao willen reizen, maar staat de lange vlucht of de reissom u tegen? Zet deze gedachten even opzij! Het klinkt erg cliché, maar u stelt zich

Nadere informatie

Natuurwonder Andalusië

Natuurwonder Andalusië Natuurwonder Andalusië Tijdens deze natuurreis bezoekt u de mooiste nationale parken en natuurparken van Andalusië. Van de woestijn van Cabo de Gata tot de moerassen van Coto Doñana. Wandel tussen de besneeuwde

Nadere informatie

Kenia, migratie in de Masai Mara Fotoreis met Jan Vermeer i.s.m.thika Travel. 24 september - 2 oktober 2011. Karibu!

Kenia, migratie in de Masai Mara Fotoreis met Jan Vermeer i.s.m.thika Travel. 24 september - 2 oktober 2011. Karibu! Kenia, migratie in de Masai Mara Fotoreis met Jan Vermeer i.s.m.thika Travel 24 september - 2 oktober 2011 Karibu! Tour highlights: Gnoe en zebra crossing 4 personen per 4 WD 6 overnachtingen in de Masai

Nadere informatie

9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT!

9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT! Lake Victoria 9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT! "Adembenemende natuur en tropische stranden die u laten ontsnappen aan de dagelijkse realiteit" DE VOORDELEN Het hele jaar door een

Nadere informatie

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Excursie vanuit Delhi. Vanuit Srinagar kunt u terugvliegen naar Delhi of uw reis per auto voortzetten naar Leh waar u aan kunt

Nadere informatie

Authentieke bevolking, gorilla s en vulkanen van de Kivustreek

Authentieke bevolking, gorilla s en vulkanen van de Kivustreek CONGO (DRC), RWANDA Authentieke bevolking, gorilla s en vulkanen van de Kivustreek 9 dagen en 7 nachten REF: 196 REISBESCHRIJVING INTRODUCTIE REISBESCHRIJVING DAG 1 - Brussel - Aankomst op de luchthaven

Nadere informatie

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit Avontuurlijk reizen door Zimbabwe Zambia Botswana Tanzania Malawi www.zimbasafaris.com / Tel: 020 610 3593 Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit Tanzania Southern Circuit - Fly In Safari Individuele

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 15 dagen/12 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

Het mooiste van Kruger en Swaziland

Het mooiste van Kruger en Swaziland Het mooiste van Kruger en Swaziland 8 daagse rondreis van Mpumalanga naar Swaziland Profiel Self drive of begeleid Safari, Natuur, Golf of Spa Blyde River Canyon en authentiek Afrika in Swaziland Authentiek

Nadere informatie

Reisaanbod. Fietsen van Médoc wijnstreek tot de Atlantische kust Ref : A0702. De reis

Reisaanbod. Fietsen van Médoc wijnstreek tot de Atlantische kust Ref : A0702. De reis Fietsen van Médoc wijnstreek tot de Atlantische kust Ref : A0702 Moeilijkheidsgraad Duur Plaats Formule Prijs Zeer makkelijk 7 dagen (6 nachten) Van Bordeaux tot Arcachon Kamer met ontbijt Vanaf 849 /pers

Nadere informatie

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 INLEIDING Op 10 april 2016 is het dan eindelijk zover! De Vienna City Marathon 2016 gaat van start. Dit jaar verwacht de organisatie meer dan 40.000 deelnemers uit

Nadere informatie

Königsweg hotel 7 dagen

Königsweg hotel 7 dagen Königsweg hotel 7 dagen individuele wandelvakantie vanaf 499 Over de Königsweg De Königsweg wandelroute loopt oostelijk van Saalfelden naar ondermeer de bekende wintersportplaatsen Maria Alm, Dienten en

Nadere informatie

Son Pons Spanje Mallorca Buger

Son Pons Spanje Mallorca Buger Son Pons Spanje Mallorca Buger 1. Algemene informatie Eliza was here - Son Pons - /spanje/mallorca/buger/son_pons.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Son Pons - (Spanje Mallorca Buger) - 4 sterren

Nadere informatie

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten Exclusieve rondreis Peru Groepsreizen, Incentives & Vakanties Arrangement Exclusieve rondreis Peru 15 dagen/13 nachten Peru, één van Zuid-Amerika s meest authentieke landen, herbergt een zeldzame mengeling

Nadere informatie

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni 2017 ATC Nederland 161109-04 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Zweden is het grootste land van het Scandinavisch schiereiland. Het land strekt zich uit van de gematigde

Nadere informatie

BIJZONDER BORNEO. // Dag 1 - Vertrek

BIJZONDER BORNEO. // Dag 1 - Vertrek BIJZONDER BORNEO De reisspecialisten bij de B van Borneoreizen organiseren maatwerkreizen; uw droomreis naar Borneo op maat gemaakt. Wij stemmen ons reisvoorstel volledig af op uw wensen en voorkeuren,

Nadere informatie

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos.

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos. Wandelprogramma La Palma: 09/10/2018 16/10/2018 Dag 1: Dinsdag 09/10/2018 TUI fly vlucht Brussel La Palma Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos.

Nadere informatie

Product informatie. De Canada a la carte specialist

Product informatie. De Canada a la carte specialist De Canada a la carte specialist Product informatie QUEBEC IN BED & BREAKFAST vanaf 1614 14 dagen/12 nachten Dagelijks vertrek van 1 mei au 31 oktober 2016 Fly & Drive ROUTE DAG 1 : BRUSSEL MONTRÉAL Vertrek

Nadere informatie

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus 2017

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus 2017 Misschien wel het mooiste fietsspektakel ter wereld! Cape Town Cycle Tour / Cape Argus is een geweldige belevenis die de echte fietsliefhebber een keer meegemaakt moet hebben! In 2017 wordt de Cape Town

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

Cotswolds 7 dagen. individuele wandelreis vanaf 770 De countryside van Engeland

Cotswolds 7 dagen. individuele wandelreis vanaf 770 De countryside van Engeland Cotswolds 7 dagen individuele wandelreis vanaf 770 De countryside van Engeland De Cotswolds is het grootste aaneengesloten natuurgebied in Engeland, waar de beroemde rivier de Thames ontspringt. Het vormt

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FAN PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Spanje geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In Spanje wordt betaald met de Euro. KLIMAAT: Vigo heeft een gematigd

Nadere informatie

Wandelen en natuur in Noord-Portugal

Wandelen en natuur in Noord-Portugal pepijn test Wandelen en natuur in Noord-Portugal Verruil het drukke Nederland voor de ruige schoonheid van Noord-Portugal en zwerf gedurende een week door een wondere wereld waar eeuwenoude bergpaadjes

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten Verblijf in B & B Andalusian Summer De gezellige en sfeervolle Bed & Breakfast ligt in het groene hart van de regio Axarquia, net buiten

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

Victoria Watervallen en het beste van Botswana

Victoria Watervallen en het beste van Botswana Victoria Watervallen en het beste van Botswana 7 daagse reis door oogstrelende en waterrijke natuurpracht Profiel Geheel verzorgd Safari in Afrika s mooiste safarigebied: Chobe en Okavango Delta Eén van

Nadere informatie

Hoogtepunten. 20-daagse individuele rondreis Holguín - Varadero

Hoogtepunten. 20-daagse individuele rondreis Holguín - Varadero 20-daagse individuele rondreis Holguín - Varadero Individuele rondreis met strandverlenging U ziet veel van het land op eigen gelegenheid Verblijf in 4 à 5-sterrenhotels Individuele rondreis met huurauto

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

Tanzania en Zanzibar 2017/2018

Tanzania en Zanzibar 2017/2018 1 Tanzania en Zanzibar 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een welkomstdrankje

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus 2018

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus 2018 Misschien wel het mooiste fietsspektakel ter wereld! Cape Town Cycle Tour / Cape Argus is een geweldige belevenis die de echte fietsliefhebber een keer meegemaakt moet hebben! In 2018 wordt de Cape Town

Nadere informatie

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural C as Pla - (Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto.

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto. Reisvoorstel Brides run Niagara Falls augustus 2011 Vluchtschema: 09 augustus TS 351 Amsterdam Toronto 09.30-11.45 15 augustus TS 350 Toronto Amsterdam 18.30-07.45* OF 09 augustus KL 691 Amsterdam Toronto

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

Autohuur voorwaarden Spanje

Autohuur voorwaarden Spanje Autohuur voorwaarden Spanje Indien u bij Mundicolor Vakanties een rondreis heeft geboekt met een huurauto vindt u hieronder de autohuur voorwaarden van onze AVIS autohuur in Spanje. Bij uw reisbescheiden

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

SUPERJEEP EXPEDITIE IN ZUID-IJSLAND - VERNIEUWD!

SUPERJEEP EXPEDITIE IN ZUID-IJSLAND - VERNIEUWD! SUPERJEEP EXPEDITIE IN ZUID-IJSLAND - VERNIEUWD! Een rondrit per superjeep is de uitgelezen manier om de minder toegankelijke gebieden van IJsland tijdens de wintermaanden te ontdekken. Bereid je voor

Nadere informatie

Botswana-Namibie Noord

Botswana-Namibie Noord Botswana-Namibie Noord Dag 1 Namibie De reis start in Windhoek waar u de 4x4 in ontvangst neemt. Na een uitgebreide overdracht van de auto en uitrusting, rijdt u naar een rustig gelegen camping niet ver

Nadere informatie

Winter in Lapland 8 dagen v.a. Samen, Hurtigruten en noorderlicht

Winter in Lapland 8 dagen v.a. Samen, Hurtigruten en noorderlicht Winter in Lapland 8 dagen v.a. Samen, Hurtigruten en noorderlicht Ontdek deze winter een van de meest prachtige en uitgestrekte natuurgebieden van Europa: Lapland! Laat u meeslepen door de stilte, schoonheid,

Nadere informatie

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 INLEIDING Op 26 april 2015 is het dan eindelijk zover! De Rock n Roll Marathon in Madrid gaat van start. Elk jaar nemen er meer dan 600.000 mensen deel aan

Nadere informatie