Bericht van de Raad van Bestuur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bericht van de Raad van Bestuur"

Transcriptie

1 SCUBA DIVING TEAM OOSTENDE vzw - Maatschappelijke zetel: Snippenstraat 8, B-8450 BREDENE Ondernemingsnummer: Bankrekeningnummer: BE BIC: ARSP BE 22 info@sdto.be NIEUWJAARSBRIEF Oostende, 14 november 2011 Inhoudsopgave: Bericht van de Raad van Bestuur Het lidgeld anno Het jaarlijks medische onderzoek Nieuwjaarsreceptie! Boekje Algemene Ledenvergadering editie Algemene Ledenvergadering De belangrijkste data even op een rijtje Het jaarlijkse clubduikkamp...5 Bericht van de Raad van Bestuur Beste duikmakkers, beste zwemmers, Mogen we vragen om de zeer belangrijke mededelingen in dit bericht met de nodige aandacht te lezen. Het correct uitvoeren ervan helpt ons om de noodzakelijke formaliteiten i.v.m. jouw lidmaatschap voor 2012 tegen half januari af te ronden. Het jaar 2011 loopt ten einde. We wensen dan ook iedereen te danken, die een steentje heeft bijgedragen bij het organiseren van de talrijke clubactiviteiten tijdens het voorbije jaar. Een overzicht van die activiteiten vind je terug op onze website. En ook naar het jaar einde toe valt er nog het één en ander te gebeuren. Je leest er meer over op het einde van deze brief. Voor 2012 staan er weer een aantal klassiekers op de agenda én in 2012 vieren we ook ons 30-jarig bestaan. Alle ideeën en voorstellen om ons jubileumjaar in de verf te zetten zijn welkom! Het Bestuur SCUBA DIVING TEAM vzw Maatschappelijke zetel: Snippenstraat 8 B-8450 BREDENE SDTO_Nieuwjaarsbrief_ doc Contactpersoon: Danny Styns, Snippenstraat 8, B-8450 BREDENE nihil duukertje@sdto.be

2 1. Het lidgeld anno 2012 Ook dit jaar blijven de lidgelden ongewijzigd 1 : 1. Duikende leden: 115,00 voor het eerste lid ( 15,00 korting als je jonger bent dan 19 jaar!); 110,00 voor duikende leden uit hetzelfde gezin en voor niet inwonende kinderen onderworpen aan onderhoudsgeld van het eerste lid, inbegrepen. 2. Niet-duikende leden (zwemmers) 50,00 De lidgelden kunnen vanaf 1 januari 2012 tot ten laatste 15 januari 2012 gestort worden op rekeningnummer BE BIC: ARSP BE 22 t.a.v. Scuba Diving Team vzw, Snippenstraat 8, B-8450 BREDENE, met vermelding <naam van het lid> + lidgeld Mario Panesi, penningmeester, vraagt, wegens boekhoudkundige redenen, zeker niet vóór 1 januari 2012 te storten. PS: let op je het juiste rekeningnummer! Er zijn nog altijd leden die overschrijven naar het oude rekeningnummer. Wis dit oude nummer in je begunstigen-lijst! 2. Het jaarlijks medische onderzoek Het jaarlijks medische onderzoek is verplicht voor ALLE duikende leden en is tevens verplicht voor zwemmende leden die ouder zijn dan 65 jaar. Het medisch onderzoek dient te gebeuren tussen 15 november 2011 en 15 januari 2012 opdat je ook in 2012 tijdig je CMAS - brevetkaart zou ontvangen. Is je attest gedateerd buiten de bovenvermelde periode, dan wordt er in 2012 voor jou geen CMAS-kaart toegestuurd. Alle CMAS-kaarten, uitgevaardigd in 2011, vervallen eind maart Tip: maak tijdig een afspraak bij uw arts! Je kan in het clublokaal een blanco medisch getuigschrift vragen aan de secretaris, Danny Styns OF het blanco formulier downloaden van de SDTO-website OF je kan jouw persoonlijk medisch getuigschrift (A4-formaat) afdrukken vanop onze website ( ) Hoe vind je snel jouw medisch getuigschrift? Als je het document hebt opgeroepen, voer je in het zoekvenstertje van de Acrobat werkbalk bvb. je familienaam in en druk je vervolgens op 1 Bedragen goedgekeurd door de Algemene Ledenvergadering d.d. 27/02/2009 SDTO_Nieuwjaarsbrief_ doc 2.

3 de ENTER-toets. Acrobat navigeert nu naar de eerstvolgende pagina waar je familienaam voorkomt. Desnoods herhaal je de zoekopdracht door te klikken op de navigeerknoppen naast het zoekvenstertje tot je jouw getuigschrift hebt gevonden. Vervolgens druk je de HUIDIGE pagina af. Voorbeeld: Wie bij Philippe Neuville gaat voor het jaarlijks medisch onderzoek, hoeft het formulier niet af te drukken. Philippe zal het formulier zelf afdrukken. Een afspraakje bij Philippe kan je op zijn webpagina vastleggen: (zie daar Onderzoek voor duikers ). Geraak je niet op de afspraakkalender, dan kan het vooralsnog met dit adres: Het volledig ingevuld medisch getuigschrift (A4), dien je ten laatste de eerste donderdag na 15 januari 2012 (i.e. 19/01/2012) te bezorgen aan de secretaris, Danny Styns. Zo kan hij tijdig het attest overmaken aan het VVW-Duiken secretariaat. Desnoods zend je het formulier zelf op naar ons secretariaat (het adres vind je terug onderaan op het titelblad van deze infobrief). Omdat dit attest zeer belangrijk is voor je verzekeringsdekking raden wij aan om (voor wie gebruik maakt van het blanco formulier) het op voorhand zelf nauwkeurig in te vullen, zodat de geneesheer het enkel hoeft te lezen, af te stempelen en te handtekenen. Het kleine blaadje voor het medisch onderzoek, dat je reeds ontvangen hebt, dien je tevens door de arts te laten stempelen en te handtekenen. Dit blaadje bewaar je vervolgens in je duikmapje. SDTO_Nieuwjaarsbrief_ doc 3.

4 3. Nieuwjaarsreceptie! Het Bestuur wenst alle leden en hun familie, prettige feestdagen en een succesvol 2012 toe. Meteen nodigt het Bestuur jou en je partner uit op onze jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie die doorgaat op zaterdag 07 januari 2012 vanaf 20u.00 in het SDTO-clublokaal. Zoals elk jaar zullen onze hostesses jullie GRATIS trakteren op een sprankelend drankje én op warme en koude hapjes. Om de kosten van de Nieuwjaarsreceptie beter te kunnen inschatten, worden ook dit jaar 10 drankbonnetjes (enkel geldig op 07/01/12) per clublid voorzien. Om voldoende of om niet overbodige hapjes te bestellen voor dit jaarlijkse gebeuren, hadden we graag van je vernomen of jij en je partner langskomen. Je kan dit melden op het e- mailadres van de Raad van Bestuur en dit vóór 5 januari Het Bestuur 4. Boekje Algemene Ledenvergadering editie 2012 Heb je één of ander interessant verslag van een activiteit dat heeft plaats gevonden in 2011? Dan mag je dat altijd aan Danny Styns (duukertje@sdto.be) bezorgen (liefst in elektronische vorm). Hij zorgt er dan voor dat het wordt opgenomen in het boekje dat jaarlijks wordt uitgegeven ter gelegenheid van de Algemene Ledenvergadering. 5. Algemene Ledenvergadering 2012 De Algemene Ledenvergadering gaat door op vrijdag 10 februari 2012 om 20u.30 stipt in De Ploate, Langestraat 82, B-8400 Oostende. Op deze vergadering zijn enkel de effectieve leden stemgerechtigd. Wie zich geroepen voelt om zich verkiesbaar te stellen voor een bestuursmandaat, kan dit doen door minstens zeven dagen vóór de Algemene Vergadering schriftelijk zijn/haar kandidatuur kenbaar te maken aan de voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij ontstentenis van deze, via de secretaris (p/a Snippenstraat 8, B-8450 BREDENE) waarin hij/zij zich kandidaat stelt voor een mandaat als bestuurslid (cfr. Art. 20 van de Statuten). Let wel: ALLE meerderjarige duikende leden, die minstens 1 jaar lid zijn van de vereniging, kunnen zich kandidaat stellen voor een mandaat als bestuurslid (cfr. Art. IV.1 van de Statuten). Volgende bestuursleden zijn uittredend en herkiesbaar: Philippe Neuville Luc Van Aken Pascal Vanderwal Niet-effectieve leden die in de toekomst stemrecht willen verkrijgen op de Algemene Vergadering kunnen zich kandidaat stellen voor eventuele vacante plaatsen effectieve leden. Enkel meerderjarige duikende leden, die minstens één jaar (toegetreden) lid zijn, kunnen effectief lid worden (cfr. Art. III.3 van de Statuten). SDTO_Nieuwjaarsbrief_ doc 4.

5 Volgende effectieve leden zijn uittredend en herkiesbaar: Vanderwal Pascal Panesi Mario Van Aken Luc Craey Filip Plovie Iwan Verstraete Michèle Major Michel Kandidaat effectieve leden dienen ten laatste zeven dagen vóór de Algemene Vergadering een schriftelijke aanvraag tot toetreding in te dienen bij de voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij ontstentenis van deze, via de secretaris (p/a Snippenstraat 8, B-8450 BREDENE). De Algemene Vergadering beslist jaarlijks bij gewone meerderheid van stemmen over de toetreding. Effectieve leden zijn onbeperkt herkiesbaar en worden verkozen door de Algemene Vergadering voor een periode van 3 jaar (cfr. Art. III.4 van de Statuten). Effectieve leden die hun mandaat niet wensen te verlengen, kunnen dit schriftelijk melden aan de secretaris Danny Styns, p/a Snippenstraat 8, B-8450 BREDENE. We vragen dan ook aan effectieve leden, die al enkele jaren op rij niet meer aanwezig zijn op de Algemene Ledenvergadering, om hun mandaat ter beschikking te stellen. 6. De belangrijkste data even op een rijtje Het zwembad is gesloten van maandag 5 tot en met zondag 25 december 2011 voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Ons clublokaal is tijdens deze periode wel open op 08, 15 en 22 december, telkens van 20u.30 tot.: o Op 08 december kan je je duikfles(sen) binnenbrengen voor de periodieke keuring. Inschrijven kan nu in het clublokaal! o Op 15 december kan je je duikfles(sen) weer ophalen; o Op 22 december kan je een handje komen toesteken om ons clublokaal her op te frissen. Kerstduik op zondag 18 december 2011 om 09u.00 in Lac Bleu; 29 december 2011 hervatting van de zwembadtrainingen; Nieuwjaarsreceptie op zaterdag 07 januari 2012 in het SDTO-clublokaal vanaf 20u.00 (RvB info@sdto.be); Algemene Ledenvergadering: vrijdag 10 februari 2012 om 20u.30 in De Ploate; Afdaling van de Ourthe: op zondag 4 maart 2012 (later meer info); 7. Het jaarlijkse clubduikkamp Duikkamp: van maandag 14/05/2012 tot zondag 20/05/2012 (het officiële duikkamp start op woensdag 16 mei - de groepsaccommodatie is beschikbaar vanaf 14 mei). Bootduik met MS Theo is gepland op vrijdag 18 mei. SDTO_Nieuwjaarsbrief_ doc 5.

Bericht van de Raad van Bestuur

Bericht van de Raad van Bestuur - Maatschappelijke zetel:, B- 8450 BREDENE Ondernemingsnummer: 430 545 881 - Bankrekeningnummer: BE 34 9730 1542 8690 BIC: ARSP BE 22 e- mail: info@sdto.be www.sdto.be NIEUWJAARSBRIEF Oostende, 12 november

Nadere informatie

Bericht van de Raad van Bestuur

Bericht van de Raad van Bestuur - Maatschappelijke zetel:, B- 8450 BREDENE Ondernemingsnummer: 430 545 881 - Bankrekeningnummer: BE 34 9730 1542 8690 BIC: ARSP BE 22 e- mail: info@sdto.be www.sdto.be NIEUWJAARSBRIEF Oostende, 05 november

Nadere informatie

Bericht van de Raad van Bestuur

Bericht van de Raad van Bestuur - Maatschappelijke zetel:, B-8450 BREDENE Ondernemingsnummer: 430 545 881 - Bankrekeningnummer: BE 34 9730 1542 8690 BIC: ARSP BE 22 e-mail: info@sdto.be www.sdto.be NIEUWJAARSBRIEF Oostende, 24 november

Nadere informatie

Bericht van de Raad van Bestuur

Bericht van de Raad van Bestuur SCUBA DIVING TEAM OOSTENDE vzw - Maatschappelijke zetel: Snippenstraat 8, B-8450 BREDENE Ondernemingsnummer: 430 545 881 - Bankrekeningnummer: BE34 9730 1542 8690 BIC: ARSP BE 22 e-mail: info@sdto.be www.sdto.be

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering d.d. 22 februari 2013

Verslag Algemene Ledenvergadering d.d. 22 februari 2013 SCUBA DIVING TEAM OOSTENDE vzw - Maatschappelijke zetel: Snippenstraat 8, B- 8450 BREDENE Ondernemingsnummer: 430 545 881 - Bankrekeningnummer: BE 34 9730 1542 8690 BIC: ARSP BE 22 e- mail: info@sdto.be

Nadere informatie

SCUBA DIVING TEAM vzw

SCUBA DIVING TEAM vzw SCUBA DIVING TEAM vzw Maatschappelijke zetel: Snippenstraat 8 B-8450 BREDENE Ondernemingsnummer: 430 545 881 Bankrekeningnummer: 477-5631971-28 E-mail: info@sdto.be Verslag Algemene Ledenvergadering d.d.

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering d.d. 20 februari 2015

Verslag Algemene Ledenvergadering d.d. 20 februari 2015 SCUBA DIVING TEAM OOSTENDE vzw - Maatschappelijke zetel: Snippenstraat 8, B-8450 BREDENE Ondernemingsnummer: 430 545 881 - Bankrekeningnummer: BE 34 9730 1542 8690 BIC: ARSP BE 22 e-mail: info@sdto.be

Nadere informatie

Scuba Diving Team Oostende vzw

Scuba Diving Team Oostende vzw SCUBA DIVING TEAM OOSTENDE vzw - Maatschappelijke zetel: Snippenstraat 8, B-8450 BREDENE Ondernemingsnummer: 430 545 881 - Bankrekeningnummer: BE 34 9730 1542 8690 BIC: ARSP BE 22 e-mail: info@sdto.be

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement SCUBA DIVING TEAM OOSTENDE vzw

Huishoudelijk reglement SCUBA DIVING TEAM OOSTENDE vzw Huishoudelijk reglement SCUBA DIVING TEAM OOSTENDE vzw HOOFDSTUK I: LEDEN EN KADER... 1 HOOFDSTUK II: DE RAAD VAN BESTUUR... 3 HOOFDSTUK III: DE TRAINERSCOMMISSIE... 3 HOOFDSTUK IV: DE LESGEVERS... 4 HOOFDSTUK

Nadere informatie

Koninklijke Liberty Yacht Club vzw. Thonetlaan Antwerpen Statuten. 24 maart 2012

Koninklijke Liberty Yacht Club vzw. Thonetlaan Antwerpen Statuten. 24 maart 2012 Koninklijke Liberty Yacht Club vzw Thonetlaan 131 2050 Antwerpen 03 219 06 82 www.klyc.be info@klyc.be Statuten 24 maart 2012 Gesticht op 10 april 1934 als Arbeidersvereeniging voor Watertoerisme. Benaming

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Toegetreden Leden

Huishoudelijk Reglement Toegetreden Leden Huishoudelijk Reglement Toegetreden Leden 1. Toegetreden lid iedereen kan toegetreden lid van de vereniging worden. deze hebben geen stemrecht op de Algemene Vergadering en kunnen niet tot lid van de Raad

Nadere informatie

DRAAIBOEK VOOR PLAATSELIJKE BESTUURSVERKIEZINGEN 2010-2011

DRAAIBOEK VOOR PLAATSELIJKE BESTUURSVERKIEZINGEN 2010-2011 GEZINSBOND vzw DRAAIBOEK VOOR PLAATSELIJKE BESTUURSVERKIEZINGEN 2010-2011 Vooraf De verkiezingen op plaatselijk vlak zullen plaatshebben tussen 15 oktober 2010 en 15 maart 2011. Deze tijdspanne van vijf

Nadere informatie

Duikplanning duikkamp in Burgh-Haamstede 2008

Duikplanning duikkamp in Burgh-Haamstede 2008 SCUBA DIVING TEAM vzw Maatschappelijke zetel: Snippenstraat 8 B-8450 BREDENE Ondernemingsnummer: 430 545 881 Bankrekeningnummer: 477-5631971-28 Duikplanning duikkamp in Burgh-Haamstede 2008 Woensdag 30

Nadere informatie

Model van Reglement van Inwendige Orde (RIO) voor de afdelingen en groepen van de HVV vzw

Model van Reglement van Inwendige Orde (RIO) voor de afdelingen en groepen van de HVV vzw Model van Reglement van Inwendige Orde (RIO) voor de afdelingen en groepen van de HVV vzw Inleiding In uitvoering van Titel VI artikels 24 en 25 van de statuten van de vzw HVV en van Titel 3: punten 1,

Nadere informatie

Alle instructeurs en begeleiders hebben de opleiding jeugdbegeleider van VVW-duiken gevolgd.

Alle instructeurs en begeleiders hebben de opleiding jeugdbegeleider van VVW-duiken gevolgd. Reglement jeugdduiken Dit document heeft als doel de ouders te informeren over de jeugdduikwerking van Scuba Diving Team Oostende vzw. In dit document staat beschreven wie, waar en welke verantwoordelijkheden

Nadere informatie

Art. 1.: De vereniging draagt de naam: Olympia Badmintonclub, vereniging zonder winstoogmerk, afgekort: "Olympia B.C.", v.z.w.

Art. 1.: De vereniging draagt de naam: Olympia Badmintonclub, vereniging zonder winstoogmerk, afgekort: Olympia B.C., v.z.w. Olympia Badmintonclub Vereniging zonder winstoogmerk Oogststraat 1A bus 6B 2600 Berchem Verenigingsnummer : 865787 Ondernemingsnummer : 433509034 Tel. : 03/440.34.19 e-mail : cornelis.vanlaer@skynet.be

Nadere informatie

Federatie voor Kattenliefhebbers V.Z.W.

Federatie voor Kattenliefhebbers V.Z.W. Federatie voor Kattenliefhebbers V.Z.W. Toegetreden Leden 1. Toegetreden lid Huishoudelijk Reglement Iedereen kan toegetreden lid van de vereniging worden, hetzij als fokkerlid, steunend lid of familielid.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Januari-februari. WTC Berlaar. 1. Wensen. Beste. Wensen. Voor

Nieuwsbrief. Januari-februari. WTC Berlaar. 1. Wensen. Beste. Wensen. Voor Nieuwsbrief WTC Berlaar Januari-februari 2016 1. Wensen Beste Wensen Voor 2016 2. Jubileum Een tijdje geleden waren we er nog van overtuigd dat we in 2016 ons 25-jarig bestaan zouden vieren. Dat bleek

Nadere informatie

STATUTEN. De vereniging zonder winstoogmerk (vzw) wordt genoemd: Vereniging voor Alcohol- en andere Drugproblemen, afgekort VAD.

STATUTEN. De vereniging zonder winstoogmerk (vzw) wordt genoemd: Vereniging voor Alcohol- en andere Drugproblemen, afgekort VAD. STATUTEN TITEL I Naam Zetel Doel Artikel 1 De vereniging zonder winstoogmerk (vzw) wordt genoemd: Vereniging voor Alcohol- en andere Drugproblemen, afgekort VAD. Artikel 2 De zetel van de vereniging is

Nadere informatie

Artikel 3 Duur De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur, zij kan ten allen tijde ontbonden worden.

Artikel 3 Duur De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur, zij kan ten allen tijde ontbonden worden. STATUTEN. Verschenen in het Belgisch staatsblad van 30 juli 2018. Titel I. Algemeen Artikel 1 Naam De vereniging draagt de naam Koninklijk werk der Volkstuinen afdeling Merksem vzw en heeft als maatschappelijke

Nadere informatie

U wilt zich aansluiten bij VJJF?... 3

U wilt zich aansluiten bij VJJF?... 3 U wilt zich aansluiten bij VJJF?... 3 I. De aansluiting van de club... 4 II. Nieuwe leden/hernieuwingen... 5 Voorbeeld: Opmaakbon...6 Voorbeeld: Verzekerings/aansluitingsformulier...7 III. Het lidboekje...

Nadere informatie

STOS, vzw STATUTEN. Oprichting en zetel.

STOS, vzw STATUTEN. Oprichting en zetel. STOS, vzw STATUTEN Oprichting en zetel. Artikel 1. De sinds 1956 opgerichte Soc. Turnrkirng Ontwikkeling Schoten is op 22 september 1998 omgevormd in een vereniging zonder winstoogmerk onder de benaming

Nadere informatie

SCUBA DIVING TEAM OOSTENDE

SCUBA DIVING TEAM OOSTENDE SCUBA DIVING TEAM OOSTENDE vzw - Maatschappelijke zetel: Snippenstraat 8, B-8450 BREDENE Ondernemingsnummer: 430 545 881 - Bankrekeningnummer: BE 34 9730 1542 8690 BIC: ARSP BE 22 e-mail: info@sdto.be

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement. De sociale zetel en het administratief secretariaat moeten niet op hetzelfde adres gevestigd zijn.

Huishoudelijk Reglement. De sociale zetel en het administratief secretariaat moeten niet op hetzelfde adres gevestigd zijn. Huishoudelijk Reglement I Algemene Bepalingen 1. Sociale Zetel en Administratief Secretariaat De sociale zetel en het administratief secretariaat moeten niet op hetzelfde adres gevestigd zijn. 2. Logo

Nadere informatie

Koninklijke Mechelse Scheidsrechtersvereniging VZW. of KMSV VZW. Statuten. (volgens de Wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002)

Koninklijke Mechelse Scheidsrechtersvereniging VZW. of KMSV VZW. Statuten. (volgens de Wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002) Maatschappelijke zetel : E-mail : Website: Zonnestraat 26K, 2800 Mechelen infokmsv@gmail.com www.kmsv.be Koninklijke Mechelse Scheidsrechtersvereniging VZW of KMSV VZW Statuten (volgens de Wet van 27 juni

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT CRIMILUMNI VZW

HUISHOUDELIJK REGLEMENT CRIMILUMNI VZW HUISHOUDELIJK REGLEMENT CRIMILUMNI VZW VOORAFGAANDE TITEL Artikel 1. Het huishoudelijk reglement verduidelijkt de organisatie en de werking van de V.Z.W. Crimilumni, waarvan de statuten op 15-02-2011 onder

Nadere informatie

Wielertoeristen club Oud Rycklen (WTC OR)

Wielertoeristen club Oud Rycklen (WTC OR) Wielertoeristen club Oud Rycklen (WTC OR) Nr.: Januari 2014 WTC Oud-Rycklen Sponsors: Taverne - Brasserie Oud Rijckel Dionysius van Leeuwenstraat 33 3840 (Borgloon) +32 11 68 70 72 bestuur@wtc-oud-rycklen.be

Nadere informatie

K.B.C. BILJARTVRIENDEN

K.B.C. BILJARTVRIENDEN K.B.C. BILJARTVRIENDEN STATUTEN Koninklijke Biljartclub Biljartvrienden Reglement van inwendige orde Datum van stichting : 12 mei 1928 Datum van aansluiting bij de KBBB : september 1960 Aanduiding van

Nadere informatie

CENTRUM voor BEELDEXPRESSIE vzw (Ondernemingsnummer: 475631481)

CENTRUM voor BEELDEXPRESSIE vzw (Ondernemingsnummer: 475631481) NIEUWE STATUTEN CENTRUM voor BEELDEXPRESSIE vzw (Ondernemingsnummer: 475631481) TITEL I : Benaming, zetel, doel, duur. Artikel 1 : Artikel 2 : De vereniging draagt als naam : Centrum voor Beeldexpressie,

Nadere informatie

STATUTEN VAN WTC BORREKENSVELD Update : 05 april 2018

STATUTEN VAN WTC BORREKENSVELD Update : 05 april 2018 STATUTEN VAN WTC BORREKENSVELD Update : 05 april 2018 1. Historiek : De club WTC BORREKENSVELD werd gesticht op 07/09/1980 onder de naam van ZVK BORREKENSVELD, gezeteld te Strombeek-Bever, Borrekensveld

Nadere informatie

Gemeente Rijkevorsel HUISHOUDELIJK REGLEMENT CULTUURRAAD

Gemeente Rijkevorsel HUISHOUDELIJK REGLEMENT CULTUURRAAD p/a Molenstraat 5 2310 Rijkevorsel Gemeente Rijkevorsel HUISHOUDELIJK REGLEMENT CULTUURRAAD Goedgekeurd door de cultuurraad op 26 november 2008. Goedgekeurd op de Gemeenteraad van 17 december 2008 Hoofdstuk

Nadere informatie

Artikel 1 De vereniging zonder winstoogmerk heeft als naam Speelplein Bokal, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door vzw.

Artikel 1 De vereniging zonder winstoogmerk heeft als naam Speelplein Bokal, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door vzw. Speelplein Bokal vereniging zonder winstoogmerk Bulstraat 18a 9270 Laarne Ondernemingsnummer : 0478.253.550 TITEL I. - NAAM, ZETEL, DOEL, DUUR Artikel 1 De vereniging zonder winstoogmerk heeft als naam

Nadere informatie

ASOC Ramsel KC vzw. Statuten vzw. ASOC Ramsel

ASOC Ramsel KC vzw. Statuten vzw. ASOC Ramsel ASOC Ramsel KC vzw Statuten vzw ASOC Ramsel Benaming, zetel en doel Art. 1 : Op 29 november 2003 werd te Aarschot de ASOC Korfbal Club, bij verkorting ASOC KC als feitelijke vereniging opgericht. Op 16

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGDE BEWONERS OOSTRANDPARK

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGDE BEWONERS OOSTRANDPARK HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGDE BEWONERS OOSTRANDPARK Artikel 1. Algemene bepalingen Dit Huishoudelijk Reglement is een reglement op basis van de artikelen 7 en 19 van de Statuten van de Vereniging VERENIGDE

Nadere informatie

... (benaming)... (adres). De hierna vernoemde personen : 1... 2... 3... 4... 5... 6... 7...

... (benaming)... (adres). De hierna vernoemde personen : 1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... Deze statuten zijn een voorbeeld welke formuleringen de statuten van een VZW kunnen bevatten. Aanpassingen zijn steeds mogelijk, maar hou er rekening mee dat sommige, wettelijke bepalingen dienen vermeld

Nadere informatie

WIJNCLUB T WIJNKRANSJE, LICHTERVELDE STATUTEN. Gecoördineerde statuten. Statuten opgesteld te LICHTERVELDE op ALGEMENE VERGADERING van 06/11/2007

WIJNCLUB T WIJNKRANSJE, LICHTERVELDE STATUTEN. Gecoördineerde statuten. Statuten opgesteld te LICHTERVELDE op ALGEMENE VERGADERING van 06/11/2007 WIJNCLUB T WIJNKRANSJE, LICHTERVELDE STATUTEN Gecoördineerde statuten. Statuten opgesteld te LICHTERVELDE op ALGEMENE VERGADERING van 06/11/2007 INLEIDENDE BEPALINGEN 1. Doel van de Vereniging. Deze statuten

Nadere informatie

Gecoördineerde statuten Ouderraad Gemeentelijke Basisschool Tervuren

Gecoördineerde statuten Ouderraad Gemeentelijke Basisschool Tervuren Gecoördineerde statuten Ouderraad Gemeentelijke Basisschool Tervuren Titel I. Naam, zetel Artikel 1 1. De vereniging zonder winstoogmerk draagt de benaming Ouderraad Gemeentelijke Basisschool Tervuren.

Nadere informatie

WEGI-VOLLEY GROOT-Lille vzw (afgekort: Wegi Volley vzw)

WEGI-VOLLEY GROOT-Lille vzw (afgekort: Wegi Volley vzw) WEGI-VOLLEY GROOT-Lille vzw (afgekort: Wegi Volley vzw) HUISHOUDELIJK REGLEMENT Gelet op de goedgekeurde statuten van 2014 Hoofdstuk 1: Algemene vergadering Art.1 De algemene vergadering komt minstens

Nadere informatie

STATUTEN VZW PISTONCLUB

STATUTEN VZW PISTONCLUB STATUTEN VZW PISTONCLUB Oprichting vereniging, neerleggen statuten, benoeming raad van bestuur In gevolge de buitengewone algemene vergadering, gehouden te maatschappelijke zetel, Hogerheide 9, 2860 Sint

Nadere informatie

De algemene vergadering van heeft in haar zitting besloten nieuwe statuten aan te nemen als volgt:

De algemene vergadering van heeft in haar zitting besloten nieuwe statuten aan te nemen als volgt: Adventure Diving vzw H. Theresialaan 79, bus 3 1700 Dilbeek NIEUWE STATUTEN De algemene vergadering van heeft in haar zitting besloten nieuwe statuten aan te nemen als volgt: HOOFDSTUK I Naam, zetel, doel

Nadere informatie

Commissie Opleiding. -Project

Commissie Opleiding. -Project Verslag vergadering regionale werkgroep West- en Oost Vlaanderen Datum : 2013-06-19 Locatie : 't Kasteeltje te Heule Aanwezig : - De Deeko s: Ellen Bostoen - Carlo Vanhee - Geert Debouver - Delphinus:

Nadere informatie

Het adviesorgaan voor toerisme heeft zijn zetel en adres te 2460 Kasterlee, Markt 13.

Het adviesorgaan voor toerisme heeft zijn zetel en adres te 2460 Kasterlee, Markt 13. Statuten gemeentelijke adviesraad Adviesorgaan voor toerisme Goedgekeurd door de raad van bestuur dd. 19 maart 2013 Goedgekeurd door de gemeenteraad dd. 28 mei 2013 Artikel 1. Het adviesorgaan voor toerisme

Nadere informatie

S T A T U T E N TITEL I: DE VERENIGING. 1 De feitelijke vereniging draagt de naam Alumni Gentse Filosofen en Moraalwetenschappers (AGFM).

S T A T U T E N TITEL I: DE VERENIGING. 1 De feitelijke vereniging draagt de naam Alumni Gentse Filosofen en Moraalwetenschappers (AGFM). S T A T U T E N TITEL I: DE VERENIGING ARTIKEL 1: naam 1 De feitelijke vereniging draagt de naam Alumni Gentse Filosofen en Moraalwetenschappers (AGFM). ARTIKEL 2: zetel 1 De zetel van de vereniging is

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Buurtvereniging "De Buurt", door saamhorigheid, meer gezelligheid! Lidmaatschap Art. 1 Art. 1 a Art. 1b Art. 2 Art. 2 a Art. 2 b Art. 2 c Art. 3 De aanmelding voor het lidmaatschap

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Sportraad Mechelen

Huishoudelijk reglement Sportraad Mechelen Huishoudelijk reglement Sportraad Mechelen In werking getreden op 1 januari 2013. HOOFDSTUK 1: ALGEMENE VERGADERING 1.1 Bepalingen betreffende het bijeenroepen van de vergaderingen Artikel 1 Alle leden

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Deel 1 ALGEMENE VERGADERING Samenstelling van de Algemene Vergadering Procedure voor culturele verenigingen, organisaties en instellingen Art. 1 Een culturele organisatie, vereniging

Nadere informatie

De naam voor de zwemvereninging in Molenheide ( jaargang 2008 )

De naam voor de zwemvereninging in Molenheide ( jaargang 2008 ) ZWiM Nieuwsbrief 3 De naam voor de zwemvereninging in Molenheide ( jaargang 2008 ) Beste Zwimmers Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Dit jaar zijn er enkele nieuwigheden en ook een speciale gebeurtenis.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORTRAAD STABROEK

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORTRAAD STABROEK HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORTRAAD STABROEK Hoofdstuk 1 ALGEMENE VERGADERING Art.1 De algemene vergadering komt minstens 1 maal per jaar samen, elke 4 de dinsdag van de maand maart. Een buitengewone algemene

Nadere informatie

Statuten. Zij heeft de volgende activiteiten: Watergewenning, zwemles, zwemschool, competitief zwemmen, recreatief zwemmen, aquafitness.

Statuten. Zij heeft de volgende activiteiten: Watergewenning, zwemles, zwemschool, competitief zwemmen, recreatief zwemmen, aquafitness. De volgende personen: 1) Pol De Smet, Stroombanklaan 33, 8400 Oostende, bediende; 2) Patrick Goossens, Koopvaardijstraat 25, 8400 Oostende, dekorateur; 3) Luc Bossuyt, Francis Verestraat 61, 8400 Oostende,

Nadere informatie

STATUTEN FEITELIJKE VERENIGING RUNNERS MAARKEDAL

STATUTEN FEITELIJKE VERENIGING RUNNERS MAARKEDAL STATUTEN FEITELIJKE VERENIGING RUNNERS MAARKEDAL Titel I: Omschrijving van de vereniging Artikel 1 1.1 De naam van de vereniging luidt Runners Maarkedal, met zetel te 9688 Maarkedal, Bosterijststraat 15.

Nadere informatie

Handboogmaatschappij Sint-Sebastiaan Kermt

Handboogmaatschappij Sint-Sebastiaan Kermt Handboogmaatschappij Sint-Sebastiaan Kermt STATUTEN Titel I Naam-Zetel-Doel-Duur Art. 1 De vereniging werd opgericht als een entiteit met rechtspersoonlijkheid, meer in het bijzonder als een vereniging

Nadere informatie

Wijnclub de WijnNeus

Wijnclub de WijnNeus Wijnclub de WijnNeus Op 10 juli 2007 zijn te Ekeren samengekomen: De heer Van Raemdonck Luc wonende te 2180 Ekeren, Gerardus Stijnenlaan 75 en geboren te Antwerpen op 10 juni 1952 De heer Seth Van Raemdonck

Nadere informatie

Lokalen KLJ Beerzel vzw KLJ Beerzel Voor de bouw van nieuwe lokalen aan de parochiezaal van Beerzel

Lokalen KLJ Beerzel vzw KLJ Beerzel Voor de bouw van nieuwe lokalen aan de parochiezaal van Beerzel Lokalen KLJ Beerzel vzw KLJ Beerzel Voor de bouw van nieuwe lokalen aan de parochiezaal van Beerzel Om dit te kunnen realiseren hebben we uw steun nodig! RENTELOZE LOTENLENING Omdat we volgens onze ramingen

Nadere informatie

S T A T U T E N. FEDERATIE van TOERISTISCHE GIDSENGROEPERINGEN vzw afgekort " F T G " Vossekotstraat Zichem

S T A T U T E N. FEDERATIE van TOERISTISCHE GIDSENGROEPERINGEN vzw afgekort  F T G  Vossekotstraat Zichem S T A T U T E N FEDERATIE van TOERISTISCHE GIDSENGROEPERINGEN vzw afgekort " F T G " Vossekotstraat 130 3271 Zichem Identificatienummer 10729/83 - Ondernemingsnummer 424828326 -------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

STATUTEN FEITELIJKE VERENIGING JOGGINGCLUB BRAKEL

STATUTEN FEITELIJKE VERENIGING JOGGINGCLUB BRAKEL 21-06-2013 STATUTEN JOGGINGCLUB BRAKEL 1/6 STATUTEN FEITELIJKE VERENIGING JOGGINGCLUB BRAKEL Titel I: Omschrijving van de vereniging Artikel 1 1.1 De naam van de vereniging luidt Joggingclub Brakel 1.2

Nadere informatie

DOSSIER 2012 VOOR CLUBS. Deze clubs dienen vóór 1 november 2011 de samenstelling van hun clubbestuur en hun ledenlijst met minimum 30 leden (zie

DOSSIER 2012 VOOR CLUBS. Deze clubs dienen vóór 1 november 2011 de samenstelling van hun clubbestuur en hun ledenlijst met minimum 30 leden (zie DOSSIER 2012 VOOR CLUBS PROVINCIALE REKENINGNUMMERS Antwerpen: 393-0282004-17 IBAN BE61 3930-2820-0417 BIC BBRUBEBB Limburg: 393-0282005-18 IBAN BE50 3930-2820-0518 BIC BBRUBEBB Oost-Vlaanderen: 393-0282002-15

Nadere informatie

Statuten Discovery Diving Document 17/01/2018. Art. 1 De vereniging draagt de naam duikschool Discovery Diving.

Statuten Discovery Diving Document 17/01/2018. Art. 1 De vereniging draagt de naam duikschool Discovery Diving. Statuten Discovery Diving Document 17/01/2018 1 NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR Art. 1 De vereniging draagt de naam duikschool Discovery Diving. Deze naam moet steeds door de woorden vereniging zonder winstoogmerk

Nadere informatie

Stedelijke adviesraad toegankelijkheid statuten

Stedelijke adviesraad toegankelijkheid statuten Stedelijke adviesraad toegankelijkheid statuten Artikel 1 : Oprichting adviesraad Er wordt een stedelijke adviesraad toegankelijkheid opgericht. Deze adviesraad is bevoegd alle materies te behandelen m.b.t.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR LEDEN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR LEDEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR LEDEN 1. Inleiding De statuten van de vereniging zonder winstoormerk Vlaams Instituut voor de Zee vzw (VLIZ vzw), Engelse benaming Flanders Marine Institute vzw werden gepubliceerd

Nadere informatie

wijziging statuten 2013 Gemeentelijke Sportraad Affligem

wijziging statuten 2013 Gemeentelijke Sportraad Affligem wijziging statuten 2013 Gemeentelijke Sportraad Affligem HOOFDSTUK I: DOELSTELLING Artikel 1 De sportraad heeft in het algemeen tot doel de sport, de lichamelijke opvoeding en de openluchtrecreatie te

Nadere informatie

BIJLAGE 2 BIJ VERENIGINGSHANDBOEK: HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE ATLETIEK VERENIGING ATHLOS

BIJLAGE 2 BIJ VERENIGINGSHANDBOEK: HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE ATLETIEK VERENIGING ATHLOS BIJLAGE 2 BIJ VERENIGINGSHANDBOEK: HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE ATLETIEK VERENIGING ATHLOS Laatst wijziging vastgesteld bij ledenvergadering dd 31 maart 2017 1 Artikel 1 DE LEDEN Artikel 2 Artikel 3

Nadere informatie

Secretariaat FROS-LZV Gemeenteplein 26 3010 Kessel-Lo 016/296.378 secretariaat@froslzv.be http://olaf.fros.be

Secretariaat FROS-LZV Gemeenteplein 26 3010 Kessel-Lo 016/296.378 secretariaat@froslzv.be http://olaf.fros.be Secretariaat FROS-LZV Gemeenteplein 26 3010 Kessel-Lo 016/296.378 secretariaat@froslzv.be Verantwoordelijke uitgever: Pierre Janssens; Boomgaardstraat 22 bus 35, 2600 Berchem Inhoudstafel 1. Algemene info

Nadere informatie

Gewest Antwerpen v.z.w. Statuten

Gewest Antwerpen v.z.w. Statuten Gewest Antwerpen v.z.w. Statuten Op 15 mei 1998 werd een vereniging zonder winstoogmerk opgericht door: - Claes Luc, bediende, Zagerijstraat 36, 2500 Lier - Daems Bernard, gepensioneerde, Overhout 21,

Nadere informatie

nieuw! nieuw! nieuw! ONLINE INSCHRIJVEN nieuw! nieuw! nieuw!

nieuw! nieuw! nieuw! ONLINE INSCHRIJVEN nieuw! nieuw! nieuw! nieuw! nieuw! nieuw! ONLINE INSCHRIJVEN nieuw! nieuw! nieuw! Gym-harop v.z.w. gaat mee met z n tijd! We gaan vanaf dit turnjaar gebruik maken van de online tool van Gymfed voor de inschrijvingen. M.a.w.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement culturele raad

Huishoudelijk reglement culturele raad Huishoudelijk reglement culturele raad Artikel 1 Het huishoudelijk reglement regelt de inwendige aangelegenheden van de Culturele Raad door het organiseren van de Algemene Vergadering, van het bestuur,

Nadere informatie

TITEL I. - NAAM, ZETEL, DOEL, DUUR

TITEL I. - NAAM, ZETEL, DOEL, DUUR Speelplein Bokal Vereniging Zonder Winstoogmerk Bosstraatje 16 9270 Kalken Ondernemingsnummer : 0478253550 TITEL I. - NAAM, ZETEL, DOEL, DUUR Artikel 1 De vereniging zonder winstoogmerk heeft als naam

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van Zeevang Ondernemers (Z.O.) zoals bedoeld in artikel 21 van de statuten.

Huishoudelijk reglement van Zeevang Ondernemers (Z.O.) zoals bedoeld in artikel 21 van de statuten. Huishoudelijk reglement van Zeevang Ondernemers (Z.O.) zoals bedoeld in artikel 21 van de statuten. Statuten en reglementen Artikel 1 Door toe te treden tot de vereniging, onderwerpt ieder lid zich aan

Nadere informatie

Contactpersoon: Mark De Somviele (e-mail: mark.de.somviele@skynet.be tel.: 09 374 61 19)

Contactpersoon: Mark De Somviele (e-mail: mark.de.somviele@skynet.be tel.: 09 374 61 19) Atletiek Club Halestra vzw Maatschappelijke zetel: Markettestraat 6 te 9881 Bellem Secretariaat: Sint-Gerolflaan 27 te 9880 Aalter Nieuwsbrief d.d. woensdag 30/09/2015 Contactpersoon: Mark De Somviele

Nadere informatie

WERKINGSREGLEMENT Kernteam en werkgroepen : verkiezing en functioneren

WERKINGSREGLEMENT Kernteam en werkgroepen : verkiezing en functioneren ASV The Next Generation WERKINGSREGLEMENT Kernteam en werkgroepen : verkiezing en functioneren A. VERKIEZING KERNTEAM Art. 1 Alle leden van ASV The Next Generation (verder: ASV TNG) kunnen zich kandidaat

Nadere informatie

Statuten KC Floriant Merelbeke v.z.w.

Statuten KC Floriant Merelbeke v.z.w. Statuten KC Floriant Merelbeke v.z.w. I. Naam, zetel, doel, duur Art. 1 : Een vereniging zonder winstoogmerk wordt gesticht onder de benaming KC Floriant Merelbeke v.z.w.. Al de facturen, aankondigingen,

Nadere informatie

INTERN REGLEMENT ZONNEWIND CVBA

INTERN REGLEMENT ZONNEWIND CVBA INTERN REGLEMENT ZONNEWIND CVBA AFDELING 1 : VOORAFGAANDE BEPALINGEN Artikel 1.1: Bij toepassing van artikel 37 van de Statuten wordt een intern reglement opgesteld. Zonder strijdig te zijn met de bindende

Nadere informatie

Arvicola Zwemclub Kalmthout vzw

Arvicola Zwemclub Kalmthout vzw STATUTEN I NAAM - ZETEL - DOEL DUUR Artikel 1 1 De vereniging genoemd, afgekort AZK. 2 Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken

Nadere informatie

HANDLEIDING. online reserveren van abonnement[en]

HANDLEIDING. online reserveren van abonnement[en] HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] SEIZOEN 2014-2015 1 HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] Wat heb je nodig om online één of meerdere abonnementen te reserveren? NOODZAKELIJK:

Nadere informatie

VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK VRIJE ZWEMMERS GENT S T A T U T E N

VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK VRIJE ZWEMMERS GENT S T A T U T E N VRIJE ZWEMMERS GENT - vzw Lothariusstraat 29, 9032 Wondelgem Ondernemingsnummer: 465638008 VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK VRIJE ZWEMMERS GENT S T A T U T E N HOOFDSTUK 1: DE VERENIGING Artikel 1 Rechtsvorm

Nadere informatie

Notitie voor de ALV van 28 november 2016 over de nieuwe statuten van vv Nieuw-Roden.

Notitie voor de ALV van 28 november 2016 over de nieuwe statuten van vv Nieuw-Roden. Notitie voor de ALV van 28 november 2016 over de nieuwe statuten van vv Nieuw-Roden. I. Zie het onderwerp: Leden en stemrecht. Onze huidige statuten: Artikel 4: LEDEN 1. Leden zijn die natuurlijke personen,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement gemeentelijke jeugdraad gemeente Alken

Huishoudelijk reglement gemeentelijke jeugdraad gemeente Alken Huishoudelijk reglement gemeentelijke jeugdraad gemeente Alken Hoofdstuk 1: Doel Artikel 1: In de gemeente Alken is een gemeentelijke jeugdraad opgericht in uitvoering van het decreet van 9 juni 1993,

Nadere informatie

DOSSIER 2016 VOOR CLUBS

DOSSIER 2016 VOOR CLUBS 1. Aansluitingsbedrag en formulieren voor clubs DOSSIER 2016 VOOR CLUBS E N K E L V O O R N I E U W E C L U B S!!!! CLUBS MET UITSLUITEND RECREATIEVE ACTIVITEITEN Zie afzonderlijk formulier DOSSIER 2016

Nadere informatie

BEROEPSVERENIGING VAN WEDKANTOREN. Erkende Beroepsvereniging Waversesteenweg 1100/ OUDERGEM. Ondernemingsnummer van de Vereniging:

BEROEPSVERENIGING VAN WEDKANTOREN. Erkende Beroepsvereniging Waversesteenweg 1100/ OUDERGEM. Ondernemingsnummer van de Vereniging: BEROEPSVERENIGING VAN WEDKANTOREN Erkende Beroepsvereniging Waversesteenweg 1100/3 1160 OUDERGEM Ondernemingsnummer van de Vereniging: 0507.687.805 HUISHOUDELIJK REGLEMENT Huidig huishoudelijk reglement

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT LIDMAATSCHAP. Artikel 1

HUISHOUDELIJK REGLEMENT LIDMAATSCHAP. Artikel 1 HUISHOUDELIJK REGLEMENT LIDMAATSCHAP Artikel 1 1. Lid van de vereniging kunnen worden meerderjarige natuurlijke personen. Jongeren die de leeftijd van 16 jaar hebben bereikt kunnen jeugdlid worden, dit

Nadere informatie

LOKALEN KLJ BEERZEL VZW KLJ BEERZEL

LOKALEN KLJ BEERZEL VZW KLJ BEERZEL LOKALEN KLJ BEERZEL VZW KLJ BEERZEL VOOR DE BOUW VAN NIEUWE LOKALEN AAN DE PAROCHIEZAAL VAN BEERZEL OM DIT TE KUNNEN REALISEREN HEBBEN WE UW STEUN NODIG Beste sympathisant van KLJ Beerzel, Reeds vele jaren

Nadere informatie

LOKALE SENIORENRAAD STABROEK

LOKALE SENIORENRAAD STABROEK LOKALE SENIORENRAAD STABROEK HUISHOUDELIJK REGLEMENT DEFINITIES - Erkende Vereniging: vereniging die een actieve seniorenwerking kan aantonen van minstens 12 opeenvolgende maanden. - Senioren: inwoners

Nadere informatie

Statuten Oudervereniging Gemeentelijke Basisschool Hoegaarden Schooljaar

Statuten Oudervereniging Gemeentelijke Basisschool Hoegaarden Schooljaar Gemeentelijke basisschool Hoegaarden Doelstraat 76 3320 Hoegaarden Statuten Oudervereniging Gemeentelijke Basisschool Hoegaarden Schooljaar 2010-2011 Hoegaarden, september 2010 TITEL 1 - ALGEMEENHEDEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Januari-februari. WTC Berlaar. 1. Wensen. Beste. Wensen. Voor

Nieuwsbrief. Januari-februari. WTC Berlaar. 1. Wensen. Beste. Wensen. Voor Nieuwsbrief WTC Berlaar Januari-februari 2017 1. Wensen Beste Wensen Voor 2017 2. Jaarvergadering Overeenkomstig art. 10 statuten wtc Berlaar vwb vzw en art. 6 + 13 van de wet op de vzw s houden wij in

Nadere informatie

INFO BETREFFENDE STRUCTUUR GEBRUIKERSRAAD

INFO BETREFFENDE STRUCTUUR GEBRUIKERSRAAD Interne afsprakennota GAW Het Molenhof bijlage 2 INFO BETREFFENDE STRUCTUUR GEBRUIKERSRAAD 1. Waarom gebruikersraad Op initiatief van de V.Z.W. werd er binnen het Molenhof een gebruikersraad opgericht.

Nadere informatie

NIEUWE STATUTEN VLAAMS INSTITUUT VOOR SPORTBEHEER EN RECREATIEBELEID VZW Ondernemingsnummer:

NIEUWE STATUTEN VLAAMS INSTITUUT VOOR SPORTBEHEER EN RECREATIEBELEID VZW Ondernemingsnummer: NIEUWE STATUTEN VLAAMS INSTITUUT VOOR SPORTBEHEER EN RECREATIEBELEID VZW Ondernemingsnummer: 417039919 HOOFDSTUK I: benaming, zetel, doel, duur. ARTIKEL 1 De vereniging draagt de naam: "Vlaams Instituut

Nadere informatie

Statuten HoGent Studentenraad

Statuten HoGent Studentenraad Statuten HoGent Studentenraad (Zoals goedgekeurd op de Algemene Vergadering van 21 februari 2013) (Aanvulling zoals goedgekeurd op de Algemene Vergadering van 16 mei 2013) Titel I- Algemene bepalingen

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Vlierbeekriders vzw voor 2015

Huishoudelijk reglement van de Vlierbeekriders vzw voor 2015 Huishoudelijk reglement van de Vlierbeekriders vzw voor 2015 Artikel 1: algemene bepalingen 1. Het huishoudelijk reglement wordt opgesteld door de Raad van Bestuur van de vereniging. Het huishoudelijk

Nadere informatie

STATUTEN VZW VLAAMSE ONAFHANKELIJKE RUITERS

STATUTEN VZW VLAAMSE ONAFHANKELIJKE RUITERS STATUTEN VZW VLAAMSE ONAFHANKELIJKE RUITERS 1. Naam, zetel, doel en duur van de vereniging. Artikel 1: De vereniging draagt de naam VZW VLAAMSE ONAFHANKELIJKE RUITERS, afgekort VOR. Artikel 2: De zetel

Nadere informatie

bpost Naamloze vennootschap van publiek recht Muntcentrum, 1000 Brussel Ondernemingsnr. 214.596.464 (RPR Brussel) ( bpost NV )

bpost Naamloze vennootschap van publiek recht Muntcentrum, 1000 Brussel Ondernemingsnr. 214.596.464 (RPR Brussel) ( bpost NV ) bpost Naamloze vennootschap van publiek recht Muntcentrum, 1000 Brussel Ondernemingsnr. 214.596.464 (RPR Brussel) ( bpost NV ) OPROEPING TOT DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN 22

Nadere informatie

Handleiding VWB extra.net

Handleiding VWB extra.net Handleiding VWB extra.net Deze handleiding is bedoeld voor zowel individuele leden (t.e.m. punt 6) als voor de verantwoordelijken van de clubs (punt 7 t.e.m. 18). Dit zijn de personen die de club kunnen

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement deelraad muziek en podium Aangepast reglement goedgekeurd door de Lierse gemeenteraad 25 maart 2013

Huishoudelijk reglement deelraad muziek en podium Aangepast reglement goedgekeurd door de Lierse gemeenteraad 25 maart 2013 Huishoudelijk reglement deelraad muziek en podium Aangepast reglement goedgekeurd door de Lierse gemeenteraad 25 maart 2013 Hoofdstuk I benaming en zetel artikel 1 De deelraad draagt als naam muziek en

Nadere informatie

Lidmaatschap VLP-club 2012 (aanvraag voor het aansluiten als nieuwe club)

Lidmaatschap VLP-club 2012 (aanvraag voor het aansluiten als nieuwe club) Lidmaatschap VLP-club 2012 (aanvraag voor het aansluiten als nieuwe club) Volledige naam club: Stempel club: (verplicht!) Vestigingsadres club (= locatie van de infrastructuur) (= locatie van de infrastructuur)

Nadere informatie

Statuten. 29 januari 2011. War And Remembrance vzw

Statuten. 29 januari 2011. War And Remembrance vzw Statuten 29 januari 2011 War And Remembrance vzw And Remembrance vzw Statuten Artikel 1 Stichting van de vereniging zonder winstoogmerk. De vereniging zonder winstoogmerk (vzw) wordt opgericht door onderstaande

Nadere informatie

WERKINGSREGLEMENT Kernteam en werkgroepen : verkiezing en functioneren

WERKINGSREGLEMENT Kernteam en werkgroepen : verkiezing en functioneren ASV The Next Generation WERKINGSREGLEMENT Kernteam en werkgroepen : verkiezing en functioneren A. VERKIEZING KERNTEAM Art. 1 Alle leden van ASV The Next Generation (verder: ASV TNG) kunnen zich kandidaat

Nadere informatie

Statuten Nederlandse Vereniging in Mexico (NVMexico) CDMX, Augustus 2017

Statuten Nederlandse Vereniging in Mexico (NVMexico) CDMX, Augustus 2017 Statuten Nederlandse Vereniging in Mexico (NVMexico) CDMX, Augustus 2017 Naam, zetel, oprichting en status 1. De Vereniging is genaamd Nederlandse Vereniging in Mexico, hierna te noemen: NVMexico. 2. NVMexico

Nadere informatie

We hopen u in groten getale te mogen verwelkomen ter gelegenheid van de algemene vergadering.

We hopen u in groten getale te mogen verwelkomen ter gelegenheid van de algemene vergadering. Beste Leden, De Raad van Bestuur van BGS Brussels Gay Sports vzw nodigt u uit op de haar jaarlijkse Algemene Vergadering die zal plaats vinden in de vergaderzaal van het Zuidpaleis (Rogier Van der Weydenstraat

Nadere informatie

Forum 3 werd kampioen

Forum 3 werd kampioen Nieuwsbrief maart 2011 Beste leden, Interclubkampioenschap Het interclubkampioenschap zit er weer op en we hebben opnieuw een kampioen : Forum 3 werd kampioen en stijgt naar Bevordering Een dikke proficiat

Nadere informatie

Biljartclub Het Witte Paard BC : Reglement van inwendige orde

Biljartclub Het Witte Paard BC : Reglement van inwendige orde Biljartclub Het Witte Paard BC : Reglement van inwendige orde De Biljartclub wordt genoemd Het Witte Paard BC. Hierna verder genoemd de vereniging, de biljartvereniging of de biljartclub. Momenteel is

Nadere informatie

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering van 11 april 2008. Art. 1. De vereniging zonder winstoogmerk draagt als naam Zevenbunder.

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering van 11 april 2008. Art. 1. De vereniging zonder winstoogmerk draagt als naam Zevenbunder. vzw Zevenbunder, NIEUWE STATUTEN Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering van 11 april 2008 De statuten van de vzw worden gewijzigd door de volledige vervanging van de teksten, zoals gepubliceerd

Nadere informatie