ClubNieuws. Activiteiten fitnesszaal. April 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ClubNieuws. Activiteiten fitnesszaal. April 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier."

Transcriptie

1 ClubNieuws April 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. De bloemen schieten weer uit de grond, en alles is weer kleurrijk en vernieuwend...zo ook in onze club! met o.a. ons nieuwe lesrooster per april, squashladder, agenda, DJ Friday Night en nog veel meer... Lees gauw verder... Deze maand in clubnieuws: Activiteiten fitnesszaal Nieuw: Squashladder en agenda Hoe kom ik van mijn vetrolletjes af? Yought Builder treatment Bootcamp Nieuw lesrooster Aanbieding van de maand april Health Skin Center! De lanceringsweek Download onze App! Core & Balance vanaf april weer 30 min. Friday Night DJ Let op! Activiteiten fitnesszaal We organiseren een aantal keer per jaar een activiteit in de zaal. De maand April zal de maand zijn waarin we het fietsmonster van Valkencourt gaan zoeken. Wat? 10 minuten fietsen Wie? Voor alle leeftijden Wanneer? Van dinsdag 1 april t/m woensdag 30 april (22.00 uur). Regels:

2 1. U vraag één van de fitnesscoaches om uw fiets in te stellen. 2. U kunt zelf uw weerstand kiezen. (1 t/m 25) 3. Degene die op woensdag 30 april om uur de steilste berg hebben beklommen, zijn de winnaars. 4. We geven prijzen weg voor de overall- top 3, maar ook per leeftijdscategorie, dus iedereen kan winnen!! Wat is er te winnen? (Behalve eeuwige roem) De overall winnaars bij de dames en heren: 1e prijs: 15,- op de sleutel 2e prijs: 10,- op de sleutel 3e prijs: 5,- op de sleutel De hoogste level per leeftijdscategorie(10 t/m 19, 20 t/m 29, 30 t/m 39, 40 t/m 49, 50 t/m 59, 60 t/m 69 en 70+) wordt beloond met een drankje naar keuze. Dit geldt zowel voor de vrouwen als de mannen. Met vriendelijke en sportieve groeten, De fitnesscoaches Nieuw: Squashladder en agenda Health & Sports Club Valkencourt introduceert een handige manier om met je mobiel of computer te 'connecten' met andere spelers. Kijk op de agenda wie wanneer beschikbaar is en voeg je eigen profiel toe. Doe ook mee met de Health & Sports Club Valkencourt laddercompetitie en speel elke 2 weken een wedstrijd op jouw niveau. De eerste deelnemers ontvangen een gratis squashballetje! Meld je gratis aan: Hoe kom ik van mijn vetrolletjes af? Actie; start deze maand met Protiplan en ontvang gratis: Proefpakket kookboek 8 weken gratis sporten De zomer komt er weer aan en de vetrolletjes mogen er weer af.maar hoe? Door spiergroei te ontwikkelen en overtollig vet kwijt te raken, zul je het aandeel eiwitten in je voeding flink moeten opvoeren. Bij het avondeten en voordat je naar bed gaat (ongeveer een uur voor je gaat slapen), neem je dan zoveel mogelijk langzame eiwitten (denk aan vlees, vis, kip, kalkoen, noten, eieren, kwark, of een eiwitshake) Langzame eiwitten worden tijdens de nacht opgenomen door de spieren en bevorderen het herstel en de groei van deze spieren. Hoe meer spierweefsel je ontwikkelt,

3 des te makkelijker je helemaal vanzelf van je vetrolletjes afkomt. Spieren verbranden namelijk de hele dag energie en die energie halen ze onder andere weg uit je aanwezige vetvoorraad! Mocht u nu problemen hebben met het vinden van goede eiwitproducten, dan kunt u ook bij ons terecht voor advies. Onze protiplan producten bevatten namelijk veel eiwitten en weinig calorieën of verkeerde suikers. Zo kunt u ook kiezen voor een mix van..b.v. de tussendoortjes vervangen door Protiplan snacks. (toch lekker maar zeer verantwoord!) Onze producten kunt u verkrijgen bij de receptie, of u kunt een afspraak maken met, Francis, Martin of Joska. Yought builder treatment De nieuwste gezichtsbehandeling uit Los Angeles die de tijd terugzet door de weerstand van de huid te optimaliseren, waardoor uw huid direct gladder en stralender wordt. Behalve de bijzondere werkzaamheid van de behandeling, wordt u ook nog volledig in de watten gelegd met een heerlijke massage, maskers en handpakking. Een ware verwennerij met een zichtbaar verjongend resultaat.van 110,- Nu voor 85,- Klik hier voor het contactformulier! Bootcamp Bootcamp is een 55 minuten durende outdoor workout waarbij zowel de conditie als de kracht en explosiviteit worden verbeterd. Deze les is geschikt voor zowel mannen als vrouwen van alle fitness-niveaus, waarbij oefeningen met het eigen lichaamsgewicht, zoals opdrukken, sit-ups, squats, of lunges worden gecombineerd met oefeningen gebaseerd op Amerikaanse legertraining. Bent u Bootcamp Proof?! 1. U bent een beetje gek! 2. U traint graag in de buitenlucht 3. U kunt gedurende circa 10 min met een snelheid van 8 km/uur joggen 4. U houdt van grenzen verleggen 5. U bent niet bang om een beetje vies te worden! Hoe ziet dat er dan uit? Klik hier! Start vanaf 1 april. Maandag: van uur tot uur door John.

4 Woensdag: van uur tot uur door Maarten. Verzamelen bij de witte bank in de fitness Ons nieuwe lesrooster Health & Sports Club Valkencourt presenteert u vanaf april een nieuw (nog uitgebreider) Groepfitness rooster. Het rooster wordt uitgebreid met een aantal outdoor trainingen; heerlijk trainen in de buitenlucht onder leiding van een van onze professionele trainers! Vanaf April gaan de bootcamp trainingen weer van start, daarnaast kan er op zondagmorgen gefietst worden (met als doel training voor Diekirch Valkenswaard). Daarnaast zullen we vanaf April onze Core & Balance trainingen weer terug brengen naar 30 min. (momenteel duren deze 15 min.). Voor de overige wijzigingen vragen wij u het rooster te bekijken. Wij wensen u veel sportplezier! Aanbieding van de maand april Healthy Skin Center! Bij aankoop van een serum & dagverzorging (stap 2 & stap 3),ontvangt u een reiniging naar keuze cadeau! Voor meer informatie kunt u terecht bij onze huidspecialist. Kom gerust even langs! De lanceringsweek De lancering van alle nieuwe programma s staat weer voor de deur (7 t/m 13 april), dit betekent de release van: BodyPump, BodyStep, ShBam, BodyBalance, XCO en natuurlijk de lancering van GRIT Strenght! De releases zullen plaatsvinden tijdens de aanvang van het nieuwe rooster (begin april). Tijdens deze week mag u mensen meenemen voor alle lanceringen! (So Bring a Friend) Houd de clubcommunicatie in de gaten voor de aanvang van uw favoriete les, bel naar onze Receptie om te reserveren! Zo voorkomt u dat uw favoriete les vol zit! Wij wensen u veel sportplezier! Download onze App!

5 Met gepaste trots presenteren wij de Valkencourt App. U vindt er o.a. informatie over onze club, het lesrooster (en eventuele roosterwijzigingen) informatie over onze trainers en overige medewerkers.daarnaast kunt u zelf aangeven over welke zaken u informatie wenst, deze informatie krijgt u dan middels pushberichten. Wenst u informatie over onze groepslessen en/of fitness, dan zet u deze gemakkelijk aan. Overige zaken(zaken die voor u niet van toepassing zijn) zet u net zo gemakkelijk uit. Onze app. kan gekoppeld worden met social media (facebook en/of twitter). Alles kunt u meteen met uw vrienden delen. De app. is gratis te downloaden via de app. store en/of google play (zoekterm Valkencourt ). Waar wacht u nog op? Download hem meteen! Core & Balance vanaf April weer 30 min! Op veler verzoek zullen wij vanaf april (aanvang nieuwe lesrooster), onze Core & Balance trainingen (gegeven in de fitness) weer terugbrengen naar 30 min.! Momenteel duren deze lessen 15 min. Wij wensen u veel sportplezier! Friday Night DJ Night! Nieuw vanaf medio april! Op vrijdagavond toveren wij onze fitnessruimte om in een ware nachtclub. Elke vrijdagavond draait er een live DJ in onze fitness (van 20:00 uur tot 22:00 uur). Sporten op beukende, stampende en opzwepende beatzzzzz?!? Nog even sporten voor het uitgaan?!? Een extra stimulans nodig om op vrijdagavond te komen sporten?!? Wij verrassen u graag! Veel plezier.

6 Let op! Beste leden: Helaas hebben ook wij te maken met diefstal. Wij verzoeken u vriendelijk om uw waardevolle spullen thuis te laten. Indien dit niet mogelijk is, berg ze dan alstublieft op in een locker met een slotje eraan. Als u dit niet doet, dan bestaat er een kans dat het weggehaald wordt. De Club is hiervoor niet aansprakelijk. Deze nieuwsbrief is een uitgave van: Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? klik dan hier.

De zware dagen van carnaval zijn weer achter ons en het voorjaar is weer in aantocht.zo ook in onze Club, er valt weer veel te beleven!

De zware dagen van carnaval zijn weer achter ons en het voorjaar is weer in aantocht.zo ook in onze Club, er valt weer veel te beleven! ClubNieuws Maart 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. De zware dagen van carnaval zijn weer achter ons en het voorjaar is weer in aantocht.zo ook in onze Club, er valt weer veel

Nadere informatie

ClubNieuws. September 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier.

ClubNieuws. September 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. ClubNieuws September 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Wat hebben we weer een heerlijke zomer gehad. De wereldkampioenschappen en de tour de France zijn weer achter de rug

Nadere informatie

ClubNieuws. Mei 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Beste leden,

ClubNieuws. Mei 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Beste leden, ClubNieuws Mei 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Beste leden, In mei bereiden we ons weer voor op de zomer, daarom bieden wij u diverse aanbiedingen aan die goed zijn voor

Nadere informatie

ClubNieuws. April 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier.

ClubNieuws. April 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. ClubNieuws April 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Bloei, groei en beweeg! Het motto in de maand april. De natuur schiet weer in bloei en bij Health & Sports Club Valkencourt

Nadere informatie

Wij wensen u veel plezier met het lezen van dit ClubNieuws. Heeft u feedback en/of ideeën m.b.t. nieuwsitems? Mail dan naar: info@vouershof.

Wij wensen u veel plezier met het lezen van dit ClubNieuws. Heeft u feedback en/of ideeën m.b.t. nieuwsitems? Mail dan naar: info@vouershof. ClubNieuws November 2013 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Bent u ook zo moe nu de dagen korter worden? Heeft u ook minder zin om aan de dag te beginnen? Misschien heeft u wel last

Nadere informatie

de NIEUWE OPENINGSUREN vanaf 01/06/ 17 EASYFITTER in the spotlights:

de NIEUWE OPENINGSUREN vanaf 01/06/ 17 EASYFITTER in the spotlights: E A S Y F I T E V E R Y D A Y 7/7 M Y L I F E M Y B O D Y M Y G Y M Beste EASYFITTER, In bijlage de nieuwsbrief voor juni 2017. Wat kan je zoal terugvinden? de NIEUWE OPENINGSUREN vanaf 01/06/ 17 EASYFITTER

Nadere informatie

ClubNieuws. Fietstocht Valkencourt. Juni 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier.

ClubNieuws. Fietstocht Valkencourt. Juni 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. ClubNieuws Juni 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Bent u al op de hoogte over het sparen van Clubpoints? Niet!! Lees dan gauw hoe u Clubpoints spaart en wat u er mee kunt doen.

Nadere informatie

LESROOSTER TIJD MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG TIJD ZATERDAG ZONDAG Early Bird Yoga ❶ min Core training ❶ Hatha Yoga ❶

LESROOSTER TIJD MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG TIJD ZATERDAG ZONDAG Early Bird Yoga ❶ min Core training ❶ Hatha Yoga ❶ LESROOSTER Hoofdweg 669B 2131 BB Hoofddorp Tel.: 023 5611556 info@sportscompany.nl DIT ROOSTER IS GELDIG VAN: 1 oktober t/m 31 december 2017 Openingstijden Maandag tot vrijdag 07:00-23:00 Zaterdag 08:30-14:30

Nadere informatie

Handleiding Back2thegym App

Handleiding Back2thegym App Handleiding Back2thegym App Welkom bij ons nieuwe portaal! Via een e-mail heb je van ons een activatielink gekregen om jouw eigen Back2thegym account aan te maken. Als je een account hebt aangemaakt kun

Nadere informatie

EXCLUSIEVE FITNESSCLUB IN EINDHOVEN

EXCLUSIEVE FITNESSCLUB IN EINDHOVEN - HOMEPAGE HEALTH FIRST CLUB HTTP://WWW.HEALTHFIRST.NL/ EXCLUSIEVE FITNESSCLUB IN EINDHOVEN Ben je opzoek naar een kleinschalige sportschool in Eindhoven met een relaxte sfeer en personal training? Ga

Nadere informatie

Elegance Fitness Femme D Elegance Elegance Squash Elegance Sun LESROOSTER ELEGANCE

Elegance Fitness Femme D Elegance Elegance Squash Elegance Sun LESROOSTER ELEGANCE LESROOSTER ELEGANCE Elegance Health Centre Waalwijk Eerste Zeine 120a 5144 AM Waalwijk T. 0416 363 525 F. 0416 363 592 E. info@elegance-health-centre.nl W. www.elegancewaalwijk.nl Elegance Fitness Femme

Nadere informatie

CSPE GL 2014. bijlage 1. opdracht 1. verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed. PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder

CSPE GL 2014. bijlage 1. opdracht 1. verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed. PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder CSPE GL 2014 verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed bijlage 1 opdracht 1 PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder Sportcentrum Sports4All is een sportieve, sfeervolle plek om mensen te ontmoeten,

Nadere informatie

299 euro / jaar. 249 euro / jaar

299 euro / jaar. 249 euro / jaar WEGENS SUCCES VERLENGD TOT 15/04/ 17 OPENDEURactie 299 euro / jaar (= 24,95 / maand) 249 euro / jaar (= 20,75 / maand) (studenten) 4 GRATIS beurten bij elke beurtenkaart Welkom aan alle nieuwe leden! Beste

Nadere informatie

ClubNieuws. September 2015. Zo de rust is weer voorbij, weer tijd voor ACTIE!

ClubNieuws. September 2015. Zo de rust is weer voorbij, weer tijd voor ACTIE! ClubNieuws September 2015 Zo de rust is weer voorbij, weer tijd voor ACTIE! Wij hebben afgelopen maanden niet stilgezeten, er hebben grote verandering plaatsgevonden! Zo hebben we de binnen tennisbanen

Nadere informatie

ClubNieuws. Januari 2015

ClubNieuws. Januari 2015 ClubNieuws Januari 2015 Namens het hele team van Health & Sports Club Valkencourt wensen wij al onze leden een gezond en sportief 2015! We kunnen weer aan de slag met alle goede voornemens en daar helpen

Nadere informatie

Wil jij minderen met social media?

Wil jij minderen met social media? Wil jij minderen met social media? Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2016 Hulpboekje social media 1 Hoe sociaal zijn social media eigenlijk? Je vindt dat je teveel tijd doorbrengt op social media.

Nadere informatie

Strakke Buik Geheimen Marijke Helswieg

Strakke Buik Geheimen Marijke Helswieg Download De Nieuwste Versie! Dit is versie 1.1, download nu direct de nieuwste versie op: http://www.afslankenmetmarijke.nl Stop Met Alleen Je Buik Trainen Als Je Van Je Buik Vet Af Wilt!! Tot nu toe zijn

Nadere informatie

Informatie over het mdwf

Informatie over het mdwf Informatie over het mdwf Uitleg over de Sportlinked Applicatie en het mobiel Digitaal WedstrijdFormulier (mdwf) 31-10- 2015 Paul te Riele / Werkgroep Opleidingen (WGO) Wat is de Sportlinked applicatie?

Nadere informatie

Door Jesse van der Velde. www.jessevandervelde.com. Copyright 2011 Jesse van der Velde (Online Personal Trainer) www.jessevandervelde.

Door Jesse van der Velde. www.jessevandervelde.com. Copyright 2011 Jesse van der Velde (Online Personal Trainer) www.jessevandervelde. Door Jesse van der Velde www.jessevandervelde.com Disclaimer De oefeningen, trainingen, adviezen en instructies in deze PDF zijn gemaakt voor gezonde en blessurevrije mensen. Wanneer u een fysieke beperking,

Nadere informatie

ClubNieuws. Augustus 2016

ClubNieuws. Augustus 2016 ClubNieuws Augustus 2016 Wij wensen iedereen die op vakantie gaat een hele fijne vakantie! Voor de leden die lekker thuis blijven, kom gezellig sporten, ontspannen of Jumpen. Vergeet niet om het zomerrooster

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Fitstudio voor 45 + Kracht, Uithouding, Stabiliteit in 33 minuten. Onderdeel van:

Fitstudio voor 45 + Kracht, Uithouding, Stabiliteit in 33 minuten. Onderdeel van: Fitstudio voor 45 + Kracht, Uithouding, Stabiliteit in 33 minuten Onderdeel van: Adresgevens Fitstudio KUS33 Westwagenstraat 69 4201HE Gorinchem 0183 634351 info@kus33.nl www.kus33.nl @FITSTUDIOKUS33 Openingstijden

Nadere informatie

http://www.dieetwijzer.com/gezondegewoontes

http://www.dieetwijzer.com/gezondegewoontes Door Jesse van der Velde http://www.dieetwijzer.com/gezondegewoontes Disclaimer De oefeningen, trainingen, adviezen en instructies in deze PDF zijn gemaakt voor gezonde en blessurevrije mensen. Wanneer

Nadere informatie

internet is gemakkelijk

internet is gemakkelijk internet is gemakkelijk september 2013 internet gids Inhoud tip 1: Bespreek met je ouders of begeleider als je op internet kan 4 tip 2: Maak samen internetafspraken waar iedereen zich kan in vinden 6 tip

Nadere informatie

De macht van spierkracht Waarom krachttraining zo belangrijk is voor de gezondheid Pagina 3-6. Alles voor een mooie huid 10 verzorgingstips Pagina 8-9

De macht van spierkracht Waarom krachttraining zo belangrijk is voor de gezondheid Pagina 3-6. Alles voor een mooie huid 10 verzorgingstips Pagina 8-9 C M Y K Seite 1 De krant voor fitness, gezondheid en lokaal afslanken, De macht van spierkracht Waarom krachttraining zo belangrijk is voor de gezondheid Pagina 3-6 Alles voor een mooie huid 10 verzorgingstips

Nadere informatie

Core. Sportstudio Sjàhto Dwarsdijk 3 7245 TV Laren (GLD) info@sjahto.nl 0573 421066

Core. Sportstudio Sjàhto Dwarsdijk 3 7245 TV Laren (GLD) info@sjahto.nl 0573 421066 Core Wat is ClubJoy Core? ClubJoy Core is een efficiënte workout om in slechts 30 minuten op een snelle én verantwoorde manier je kernspieren te trainen. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker.

Nadere informatie

Look for something positive in each day, even if some days you have to look a little harder. Let the challenges make you strong!

Look for something positive in each day, even if some days you have to look a little harder. Let the challenges make you strong! ClubNieuws November 2015. De klok is weer verzet en het is weer wintertijd. Dat betekent dat het 's avonds een uurtje eerder donker wordt. Hoewel de winterperiode ook veel gezelligs met zich meebrengt,

Nadere informatie

Wat kan je zoal terugvinden? de NIEUWE OPENINGSUREN EASYFITTER in the spotlights: MARC BOON hoe een E A S Y F I T pakket winnen? en nog veel meer...

Wat kan je zoal terugvinden? de NIEUWE OPENINGSUREN EASYFITTER in the spotlights: MARC BOON hoe een E A S Y F I T pakket winnen? en nog veel meer... M Y L I F E M Y B O D Y M Y G Y M Beste EASYFITTER, In bijlage de nieuwsbrief voor mei 2017. Wat kan je zoal terugvinden? de NIEUWE OPENINGSUREN EASYFITTER in the spotlights: MARC BOON hoe een pakket winnen?

Nadere informatie

De herfstvakantie is van 19 tot 23 oktober 2015

De herfstvakantie is van 19 tot 23 oktober 2015 Oktober 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand oktober zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Jaylinn Meijering Luca Wildschut We wensen jullie allemaal een fijne tijd op onze school. De

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Functionele beschrijving Hisalis App (v2.1) - september 2013

Functionele beschrijving Hisalis App (v2.1) - september 2013 Functionele beschrijving Hisalis App (v2.1) - september 2013 Pagina Nieuws Clubnieuws Een selectie van nieuws op de website. Reageren op nieuwsberichten Deze optie is alleen beschikbaar indien er gereageerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief Actief Betrokken Club

Nieuwsbrief Actief Betrokken Club Nieuwsbrief Actief Betrokken Club Wat is Actief Betrokken Club? Per 1 mei 2014 is Sportbedrijf Almelo samen met PH, ON en MHC gestart met het project Actief Betrokken Club (ABC). Doelstelling van het project

Nadere informatie

Nu op healthandfitness.nl

Nu op healthandfitness.nl BINNENKORT UW NIEUWE WEBSITE? : Nu op healthandfitness.nl Gezonde recepten In elke editie staan er lekkere en gezonde recepten in ons magazine. Maar wist je dat alle recepten ook on-line staan. Heb je

Nadere informatie

Wij wensen u veel plezier met het lezen van dit ClubNieuws. Heeft u feedback en/of ideeën m.b.t. nieuwsitems? Mail dan naar: info@vouershof.

Wij wensen u veel plezier met het lezen van dit ClubNieuws. Heeft u feedback en/of ideeën m.b.t. nieuwsitems? Mail dan naar: info@vouershof. ClubNieuws December 2013 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. De feestdagen staan weer voor de deur! Voor de meeste mensen is de tijd van Sinterklaas tot en met nieuwjaarsdag ideaal

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 12 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

25 Geheimen om KILO'S A F T E V A L L E N!

25 Geheimen om KILO'S A F T E V A L L E N! 25 Geheimen om KILO'S A F T E V A L L E N! welkom! Wat enorm goed dat je bezig bent met je gezondheid! Een goede gezondheid kent veel voordelen. Je hebt meer energie, zit beter in je vel en je hebt minder

Nadere informatie

Stop met vergelijken. Je bent uniek

Stop met vergelijken. Je bent uniek Stop met vergelijken. Je bent uniek Deze week schrijft Tineke Franssen, een van de wandelcoaches van Het Coach Bureau, het artikel. Vlak voor de zomer rondt zij het wandelcoachtraject af met Hanneke (43).

Nadere informatie

Waarom Fitness en Het volgen van een dieet Je niet kunnen helpen Om blijvend af te slanken? Eric Eraly

Waarom Fitness en Het volgen van een dieet Je niet kunnen helpen Om blijvend af te slanken? Eric Eraly Waarom Fitness en Het volgen van een dieet Je niet kunnen helpen Om blijvend af te slanken? Eric Eraly Denk aub eventjes na voor je dit hele EBoek afprint. Je dient slechts enkele pagina s af te printen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente In deze nieuwsbrief Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente Pagina 1 - Win superprijzen bij de Kidsclub Kinderbingo op 19 maart - FC Twente-taart met 25% korting bij EMTÉ - Er zijn weer ouder-kindkaarten voor FC

Nadere informatie

7 EASY TIPS TO BLOW OFF FAT FREE REPORT

7 EASY TIPS TO BLOW OFF FAT FREE REPORT 7 EASY TIPS TO BLOW OFF FAT FREE REPORT In dit gratis rapport praten we over zeven makkelijke voeding tips voor maximale vet vetbranding. De meeste vragen gaan altijd over wat ze niet mogen eten. Maar

Nadere informatie

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl)

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl) ZV de Bron Nieuws Nieuw seizoen Een nieuw seizoen is aangebroken, en het was tijd voor een nieuw logo. De tand des tijds had er aardig aan zitten knagen. Na verschillende creatieve concepten is het gelukt

Nadere informatie

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd.

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Beste stijlleden, beste ouders Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Waarom een nieuwsbrief? Als stijlmeesters vinden we het belangrijk dat alles duidelijk

Nadere informatie

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D)

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D) NIEUWSBRIEF SEPTEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De eerste weken zitten er weer op en alles draait weer alsof het nooit vakantie is geweest! Iedereen is lekker uitgerust in de vakantie en we kunnen

Nadere informatie

ClubNieuws. Augustus 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Ledenfeest - Save the date!

ClubNieuws. Augustus 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Ledenfeest - Save the date! ClubNieuws Augustus 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Blijf lekker sporten in de zomer en geniet van de lange, zonnige dagen op ons terras! Maak deze maand kans op leuke prijzen

Nadere informatie

Hallo Meditatie en Dans Liefhebber!

Hallo Meditatie en Dans Liefhebber! 19 juli 11 Deze nieuwsbrief verschijnt per kwartaal. Je ontvangt deze omdat je een keer mee hebt gedaan aan een workshop of klant bent of omdat je opgaf als abonnee. Opzeggen/wijzigen of aanmelden voor

Nadere informatie

Gezondheid & Voeding

Gezondheid & Voeding De 9 regels voor optimale gezondheid Een goede optimale gezondheid Het is belangrijk om gezond te zijn, dan functioneer je beter en voel je je beter. Je hebt meer energie en minder vaak of zelfs nooit

Nadere informatie

Loopgroep René van AVGM in Best

Loopgroep René van AVGM in Best Loopgroep René van AVGM in Best Inhoud Profiel... 1 Regels en afspraken... 3 Adviezen... 4 Contactgegevens... 5 Profiel Dit is een loopgroep met een vrij rustig tempo. De afstanden en trainingsduur zijn

Nadere informatie

Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen.

Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen. Bidden Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl en kinderactiviteiten www.lambertuskerk-rotterdam.nl

Nadere informatie

1e jaargang nr. 4 - juli/augustus 2015

1e jaargang nr. 4 - juli/augustus 2015 NIEUWSBRIEF 1e jaargang nr. 4 - juli/augustus 2015 MAG JE TRAINEN ALS JE NOG SPIERPIJN HEBT VAN DE VORIGE KEER? Er zijn verschillende soorten spierpijn. Je kunt spierpijn hebben van zowel een cardio workout

Nadere informatie

Christelijke school voor vmbo met leerwegondersteuning. College de OpMaat. Op maat voor jou!

Christelijke school voor vmbo met leerwegondersteuning. College de OpMaat. Op maat voor jou! Christelijke school voor vmbo met leerwegondersteuning College de OpMaat Op maat voor jou! 2015-2016 College de OpMaat: Op maat voor jou! Leuke activiteiten Ik kan me niet zo goed concentreren in een grote

Nadere informatie

Wij gaan verhuizen! dagen per jaar geopend is, 24 uur per dag en 7 dagen per week! Beste sporter,

Wij gaan verhuizen! dagen per jaar geopend is, 24 uur per dag en 7 dagen per week! Beste sporter, Beste sporter, Breaking news! Er gaat binnenkort heel wat veranderen binnen onze club! Lees je mee? We zijn er lange tijd mee bezig geweest, maar nu is het definitief en mogen we het grote nieuws eindelijk

Nadere informatie

SOMtoday voor leerlingen

SOMtoday voor leerlingen SOMtoday voor leerlingen 1. ALGEMENE INFORMATIE SOMTODAY Op Altra College wordt gebruik gemaakt van het leerling-informatiesysteem SOM. Hierin wordt alles geregistreerd wat je mentor(-en) en docenten nodig

Nadere informatie

Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012

Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012 Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012 Inhoudsopgave 1 Wat is Facebook? 2 Registreren bij Facebook en een account aanmaken 3 Foto s toevoegen in een album 4 Een omslag foto toevoegen

Nadere informatie

ClubNieuws. April 2014

ClubNieuws. April 2014 ClubNieuws April 2014 De lente is eindelijk begonnen! Het weer wordt steeds beter en dus starten we weer met ons buitenprogramma. Vrijdag 11 april starten we weer met de loopgroep en op zondag 13 april

Nadere informatie

Op maandag kwam er een mevrouw zij lichtte ons voor hoe je gezond kon leven.

Op maandag kwam er een mevrouw zij lichtte ons voor hoe je gezond kon leven. Gezonde week 2015 Een verslag van de groepen 8. Op maandag kwam er een mevrouw zij lichtte ons voor hoe je gezond kon leven. Mening Dewi: erg leuk!! Mening Jesse: heel erg interessant. Dinsdag: de ochtend

Nadere informatie

Dit trainingsschema is ontwikkeld i.s.m. Michael Zijlaard (o.a. ploegleider en coach van team AA Drink/Leontien.nl) en Dick Siliakus (fysiotherapeut)

Dit trainingsschema is ontwikkeld i.s.m. Michael Zijlaard (o.a. ploegleider en coach van team AA Drink/Leontien.nl) en Dick Siliakus (fysiotherapeut) Inleiding trainingsschema Onderstaand trainingsschema is geschikt voor beginnende fietsers die binnen vijf maanden 100 tot 300 kilometer willen fietsen. Het schema is gebaseerd op je Hmax, dit is je maximale

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F O K T O B E R

N I E U W S B R I E F O K T O B E R E A S Y F I T E V E R Y D A Y 7/7 M Y L I F E M Y B O D Y M Y G Y M N I E U W S B R I E F O K T O B E R 2 0 1 7 Nieuw krachttoestel (legpress) wordt geleverd Workshop YOGAFLOW Info over de warmste week

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 23 september 2014 Pagina 1 van 4

Nieuwsbrief nummer 2 23 september 2014 Pagina 1 van 4 Pagina 1 van 4 Inhoudsopgave Algemeen: Nieuwe Collega s Algemeen: Stagiaires SO: Kijkles gym SO: Kinderboekenweek Aerofitt Zutphen VSO Leerlingenraad Gebarentraining Ouderavond participatiewet Bijlage

Nadere informatie

Z O M E R A C T I E. JAARABONNEMENT: + 1 maand gratis (vanaf 23,- per maand) 20-beurtenkaart: + 4 beurten GRATIS

Z O M E R A C T I E. JAARABONNEMENT: + 1 maand gratis (vanaf 23,- per maand) 20-beurtenkaart: + 4 beurten GRATIS E A S Y F I T E V E R Y D A Y 7/7 M Y L I F E M Y B O D Y M Y G Y M Z O M E R A C T I E JAARABONNEMENT: + 1 maand gratis (vanaf 23,- per maand) 20-beurtenkaart: + 4 beurten GRATIS B I G N E W S! HEIRWEG

Nadere informatie

ClubNieuws. Juli 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier.

ClubNieuws. Juli 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. ClubNieuws Juli 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. De vakanties staan voor de deur, maar wij blijven deze zomer actief, met nieuwe ontwikkelingen, acties en activiteiten! Ook

Nadere informatie

Use it or lose it Inside Out Health www.jenaidavanwijk.com

Use it or lose it Inside Out Health www.jenaidavanwijk.com 1 Disclaimer De oefeningen, trainingen, adviezen en instructies in deze PDF zijn gemaakt voor gezonde en blessurevrije mensen. Wanneer je een fysieke beperking, een blessure of klachten hebt van welke

Nadere informatie

Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1.

Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1. Beste ouders of verzorgers, Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1. U krijgt zo de indruk van wat er dit schooljaar op uw kind afkomt. Voor

Nadere informatie

HAN SENECA nieuwsbrief

HAN SENECA nieuwsbrief HAN SENECA nieuwsbrief J U N I Fietsend het EK kijken! I N D I T N U M M E R : Groot scherm bij Seneca Dynamisch rekken Groepslessen: groot succes 20 min zomer killer workout 1 2 3 4 Team Seneca 5 Vrijdag

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Account activeren. Inloggen

Inhoudsopgave. Account activeren. Inloggen Inhoudsopgave Account activeren Inloggen Fitprofiel en clubportaal Instellen profiel, privacy en e-mail voorkeuren Dagelijks gebruik Training Coaching Uitdagingen Community Voeding Account activeren Account

Nadere informatie

Dit trainingsschema is ontwikkeld i.s.m. Michael Zijlaard (o.a. ploegleider en coach van team AA Drink/Leontien.nl) en Dick Siliakus (fysiotherapeut)

Dit trainingsschema is ontwikkeld i.s.m. Michael Zijlaard (o.a. ploegleider en coach van team AA Drink/Leontien.nl) en Dick Siliakus (fysiotherapeut) Inleiding trainingsschema Onderstaand trainingsschema is geschikt voor gevorderde fietsers die al 100 km kunnen fietsen en willen trainen voor 200 tot 500 km. Het schema is gebaseerd op je Hmax, dit is

Nadere informatie

Bouwstenen. Handleiding. In deze handleiding vindt u informatie over de 12 verschillende bouwstenen waaruit u kunt kiezen, om uw app op te bouwen.

Bouwstenen. Handleiding. In deze handleiding vindt u informatie over de 12 verschillende bouwstenen waaruit u kunt kiezen, om uw app op te bouwen. Bouwstenen Handleiding In deze handleiding vindt u informatie over de 12 verschillende bouwstenen waaruit u kunt kiezen, om uw app op te bouwen. Lijst Tekst Het lijst onderdeel biedt een overzicht van

Nadere informatie

VTON methodiek Tips n.a.v. vragen van trainers Versie juni 2018

VTON methodiek Tips n.a.v. vragen van trainers Versie juni 2018 VTON methodiek Tips n.a.v. vragen van trainers Versie 1.0 - juni 2018 Tips voor trainers en HJO s Deze Tips zijn bedoeld voor trainers, maar ook zeker voor de coördinatoren, die hiermee een tool hebben

Nadere informatie

Kinderen en een gezond gewicht

Kinderen en een gezond gewicht Kinderen en een gezond gewicht Een kind met een gezond gewicht beweegt makkelijker en ontwikkelt zich lichamelijk beter dan een kind met overgewicht. Bovendien betekent nú overgewicht hebben dat je kind

Nadere informatie

Heeft u op dit moment kinderen die op zwemles zitten? Bent u een man of een vrouw? In welk jaar bent u geboren?

Heeft u op dit moment kinderen die op zwemles zitten? Bent u een man of een vrouw? In welk jaar bent u geboren? Zwemles is een oer Hollands product. Nergens ter wereld gaan zoveel kinderen op zwemles. Het kan ook niet anders in zo'n waterrijk land. In Nederland worden jaarlijks zo'n 300.000 zwemdiploma's uitgereikt.

Nadere informatie

ASSERTIVITEIT. beter communiceren vanuit jezelf

ASSERTIVITEIT. beter communiceren vanuit jezelf ASSERTIVITEIT beter communiceren vanuit jezelf Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij

Nadere informatie

Gezondheid & Voeding

Gezondheid & Voeding Vetverbranding en afvallen wat is de beste training, Tabata, kracht of cardiotraining? Wat is de beste en snelste manier om af te vallen? Is dat door kracht of door cardiotraining of een combinatie van

Nadere informatie

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in LINDA AMMERLAAN KINDERVOEDINGSCOACH Inleiding Wie ben ik? Als moeder van 2 kinderen weet ik hoe lastig het is om in deze tijd je kinderen gezond te laten opgroeien.

Nadere informatie

Dit is versie 1.1 van dit trainingsschema. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Fitness Expert www.jessevandervelde.com

Dit is versie 1.1 van dit trainingsschema. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Fitness Expert www.jessevandervelde.com Dit is versie 1.1 van dit trainingsschema. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Fitness Expert www.jessevandervelde.com Surf naar http://www.strakkebuikspieren.nl/gratis/ voor de nieuwste versie.

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

3 Oefeningen Voor Strakke Benen & Billen

3 Oefeningen Voor Strakke Benen & Billen 3 Oefeningen Voor Strakke Benen & Billen Vooraf 1. Lees eerst de algemene trainingsinstructies, deze vind je als bijlage bij dit schema. 2. Doe altijd een warming up van 10 minuten voordat je gaat trainen.

Nadere informatie

Sport en jeugdhulp gaan heel goed samen

Sport en jeugdhulp gaan heel goed samen Jamile Zaoudi: Sport en jeugdhulp gaan heel goed samen fietsen, iets ondernemen. Tegelijkertijd werk je aan het stukje psyche: Je kunt je bijvoorbeeld niet meer verschuilen achter je vader of moeder, het

Nadere informatie

Nieuwsbrief september - oktober 2014 Jaargang 1, nummer 3

Nieuwsbrief september - oktober 2014 Jaargang 1, nummer 3 Welkom De zomer loopt op zijn einde en de maand september brengt vaak goede voornemens met zich mee. In dit nummer is er aandacht voor twee 30- day challenges, oftewel beweegprogramma s van 30 dagen. Getest

Nadere informatie

Wensenkaart. Wensen en grenzen Oefening 1.1 Werkblad. Meisjes. Als jij uitgaat en een leuk jongen ontmoet, wat hoop je dan dat er gebeurt?

Wensenkaart. Wensen en grenzen Oefening 1.1 Werkblad. Meisjes. Als jij uitgaat en een leuk jongen ontmoet, wat hoop je dan dat er gebeurt? Wensen en grenzen Oefening 1.1 Werkblad Wensenkaart Als jij uitgaat en een leuk jongen ontmoet, wat hoop je dan dat er gebeurt? onderbouw Dat we oogcontact hebben Echt niet! L Misschien wel Natuurlijk!

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Werkbladen Groep 7 & 8

Werkbladen Groep 7 & 8 Werkbladen Groep 7 & 8 H1: Werkblad Sociale media Weet jij wat sociale media zijn? Zoek op internet wat je kunt vinden over sociale media. Bekijk onderstaande logo s en omcirkel de logo s waarvan jij denkt

Nadere informatie

Jij sport toch ook mee met de Buurtsportcoaches van de Pauzesport, Sportbus en BSO sportclinics! Sportweek in de laatste week van de zomervakantie:

Jij sport toch ook mee met de Buurtsportcoaches van de Pauzesport, Sportbus en BSO sportclinics! Sportweek in de laatste week van de zomervakantie: Jij sport toch ook mee met de Buurtsportcoaches van de Pauzesport, Sportbus en BSO sportclinics! Sportweek in de laatste week van de zomervakantie: Maandag 26 t/m vrijdag 30 augustus Sportweek in de laatste

Nadere informatie

In deze lesbrief gaan we er wel van uit dat het besturingssysteem ios 8.3 is geïnstalleerd.

In deze lesbrief gaan we er wel van uit dat het besturingssysteem ios 8.3 is geïnstalleerd. Instelling ipad Een ipad biedt niet alleen veel mogelijkheden, maar ook veel verleidingen. Het is aan ons als volwassenen, ouders en docenten, om die verleidingen zo nodig weg te nemen of in te perken.

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

Cursusprogramma najaar 2015

Cursusprogramma najaar 2015 Cursusprogramma najaar 2015 Geachte relatie, Dit najaar ontvangt u een totaal ander cursusprogramma dan u van ons gewend bent. We merken dat er steeds meer behoefte is aan persoonlijke begeleiding en training

Nadere informatie

Tijdens deze challenge eet je volgens een vast, uitgebalanceerd schema en combineer je Clean Meals

Tijdens deze challenge eet je volgens een vast, uitgebalanceerd schema en combineer je Clean Meals Clean Meals 21 DAGEn CHALLENGE 3 WEKEN SUPER GEZOND ETEN, GEEN HONGER EN TOCH VET VERBRANDEN. Tijdens deze challenge eet je volgens een vast, uitgebalanceerd schema en combineer je Clean Meals met andere

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA. 23 t/m 27 september: Werkweek voor leerlingen diplomagericht onderwijs VSO.

BELANGRIJKE DATA. 23 t/m 27 september: Werkweek voor leerlingen diplomagericht onderwijs VSO. Jaargang 14 nummer 1 20 september 2013 Mytylschool De Trappenberg Crailoseweg 116 a 1272 EX Huizen T 035-6915237 F 035-6929697 Postbank: 269564 E secretariaat@mytylschool-detrappenberg.nl W www.mytylschool-detrappenberg.nl

Nadere informatie

Stap 3: Hoe maak ik een eigen Fan-page op Facebook aan?

Stap 3: Hoe maak ik een eigen Fan-page op Facebook aan? Handleiding Uzelf profileren op Facebook (3) (Een eigen Fan-page op Facebook opzetten) In de vorige handleidingen heb ik u laten zien hoe u de juiste instellingen op uw persoonlijke Facebook-pagina kunt

Nadere informatie

E A S Y F I T N I E U W S B R I E F F E B R U A R I NIEUWE LES op maandagavond om 21u00 E A S Y D E F E N C E E V E R Y D A Y 7/7

E A S Y F I T N I E U W S B R I E F F E B R U A R I NIEUWE LES op maandagavond om 21u00 E A S Y D E F E N C E E V E R Y D A Y 7/7 N I E U W S B R I E F F E B R U A R I 2 0 1 8 NIEUWE LES op maandagavond om 21u00 E A S Y D E F E N C E Op HEIRWEG 137-9190 STEKENE 03/779.49.02 easy-fit@skynet.be www.easyfitstekene.be WIST JE DAT we

Nadere informatie

Sportief Hwagveld. Dinsdag 25 nov 2014

Sportief Hwagveld. Dinsdag 25 nov 2014 R.K. BASISSCHOOL OP T HWAGVELD Past. Dom. Hexstraat 16 631 HG MEERSSEN Telefoon 043 364813 info.hwagveld@innovo.nl 0 Dinsdag 5 nov 014 Sportief Hwagveld Sinds april van dit jaar heeft HC NEW STYLE in Meerssen

Nadere informatie

Heb jij al een persoonlijk Vakantiefitt plan? Zo niet, vraag ernaar aan de balie of bij een van onze trainers!

Heb jij al een persoonlijk Vakantiefitt plan? Zo niet, vraag ernaar aan de balie of bij een van onze trainers! Tip 15: Verbrand calorieën met koud water Koud water na je workout smaakt niet alleen goed, het spreidt zich sneller uit door je lichaam én het koelt je af aan de binnenkant. Daarnaast verbrand je er calorieën

Nadere informatie

Kerst Info KERST OUD & NIEUW. Van 21 december t/m 3 januari 2016 is er een VAKANTIE-ROOSTER.

Kerst Info KERST OUD & NIEUW. Van 21 december t/m 3 januari 2016 is er een VAKANTIE-ROOSTER. Kerst Info KERST OUD & NIEUW Van 21 december t/m 3 januari 2016 is er een VAKANTIE-ROOSTER. DUO-WEKEN; NEEM TOT DE KERST IEMAND MEE! In de weken tot de Kerst worden de Duo-week gehouden. Weken waarin iedereen

Nadere informatie

Sportlinked downloaden

Sportlinked downloaden Sportlinked downloaden Dit document legt je uit hoe je een Sportlinked account aanmaakt en wat dit inhoudt. De Sportlinked app ben je nodig om bijvoorbeeld, wanneer je een wedstrijd moet fluiten, een wedstrijd

Nadere informatie

Leer 5 kilometer hardlopen in 10 weken - Iedereen kan het!

Leer 5 kilometer hardlopen in 10 weken - Iedereen kan het! Leer 5 kilometer hardlopen in 10 weken - Iedereen kan het! Loopschema Hierbij ontvangt u het programma dat u in staat stelt in 10 weken tijd 5 kilometer te hardlopen. Gedurende de eerste week start je

Nadere informatie

OOH Beweegt. Programma 2017/2018. Een fitte werknemer is een blije werknemer

OOH Beweegt. Programma 2017/2018. Een fitte werknemer is een blije werknemer OOH Beweegt Programma 2017/2018 Een fitte werknemer is een blije werknemer VOORAF Binnen OOH vinden we het belangrijk dat de mensen die op onze scholen werken vitaal zijn. Vitaliteit bevat vele aspecten:

Nadere informatie

Fitness Klanttevredenheid en wensen Onderzoek

Fitness Klanttevredenheid en wensen Onderzoek Fitness Klanttevredenheid en wensen Onderzoek Vergeet vooral niet uw wensen in de laatste vraag bekend te maken! Privacyreglement Deze scan, c.q. het gebruik van de scangegevens valt onder de wet op de

Nadere informatie

Lesbrief verslaving aan games of sociale media

Lesbrief verslaving aan games of sociale media Lesbrief verslaving aan games of sociale media Tijd: 45 55 minuten Leerjaar 1-Profiel1,2,3 Introduceer het onderwerp kort: gamen en actief zijn op sociale media zijn superleuk. Hoe komt dat eigenlijk?

Nadere informatie

Activity trackers. Meetresultaten Dag 1

Activity trackers. Meetresultaten Dag 1 Activity trackers De activity tracker dat ik heb gebruikt om mijn sporten te meten gedurende een week is een fitbit. Dit is een sporthorloge die door bluetooth verbonden is met je gsm en je bestuurd het

Nadere informatie

mode en commercie CSPE KB 2017 bijlage

mode en commercie CSPE KB 2017 bijlage mode en commercie CSPE KB 2017 bijlage PK-0841-b-17-1-b 1 / 6 lees verder opdracht 1 Informatie over de hardlooptraining Praktische informatie Hardlooptraining: eerste training op woensdag 14 juni 2017

Nadere informatie