Dan ben je altijd op de hoogte!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dan ben je altijd op de hoogte!"

Transcriptie

1 De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de dertiende muis van het hockeyseizoen In deze muis : wedstrijdverslagen Dames 1 en Heren 1 family & friends sponsoractie Harense Smid in Best Hockey Got Talent! foto impressie wedstrijd jongens A1 bouwwerkzaamheden tweede veld in volle gang HCL heeft een vertrouwenspersoon Business Celebrates Hockey speelschema 9 e weekend van de herfstcompetitie Agenda : Seizoen Nummer 13 Jeugd evenement : HCL Got Talent aanstaande vrijdag 22 november voor alle E6 en E8 leden. Nu ziet het nog zwart van het zand.. maar binnenkort ligt hier het tweede veld!

2 Dames 1 reist af. De lange autorit bracht geen vreugde.. HCL Dames 1 vertrekt op een stormachtige zondagochtend richting Zundert. Hoewel de regen tijdens het inlopen met bakken uit de lucht komt vallen, is het aan het begin van de wedstrijd droog en komt zelfs het zonnetje door. HCL begint met goede moed aan de eerste wedstrijd van de nieuwe competitie. De Liempdse dames komen er al snel achter dat zij vrij gemakkelijk het overwicht op het veld kunnen creëren. Veel balbezit resulteert al snel in verschillende kansen. Al na 5 minuten weet Liempde hun eerste strafcorner te forceren. Een slag van Jonne van de Meulengraaf wordt gestopt door de verdediging van Zundert. Liempde blijft steeds rond de cirkel van Zundert hockeyen en weet de bal met een harde slag richting goal te spelen. Marit van Oirschot staat op de goede plaats en tikt de bal door, maar deze raakt de paal. Nog geen 5 minuten later wordt Marit van Oirschot weer bereikt in de cirkel van de tegenstander, maar opnieuw belandt de bal op de paal. Zundert weet een paar keer te counteren, maar deze aanvallen worden gestopt door de verdediging van Liempde. Na 35 minuten spelen blijft de stand op 0-0. Vastberaden om te scoren begint HCL aan de tweede helft. Na ongeveer 5 minuten lukt dit dan eindelijk en weten de dames de bal tussen de palen te krijgen. Moniek Saris bemachtigt de bal in de cirkel van Zundert en scoort door middel van een hoge push. Liempde gaat op zoek naar een tweede doelpunt, maar de vermoeidheid lijkt bij het team toe te slaan. Er ontstaat meer ruimte voor Zundert en zij weten al snel de 1-1 te maken. Na de 1-1 weet Zundert opnieuw de Liempdse cirkel te bereiken. In eerste instantie staat daar Susan van der Steen die de bal weet te stoppen. Maar de rebound wordt door Zundert wel benut waardoor de stand op 2-1 komt. Liempde doet er alles aan om zelf weer een doelpunt te maken, maar ze weten de 3-1 uiteindelijk niet te voorkomen. De laatste tien minuten is HCL constant in balbezit en weet hierdoor weer kansen te creëren. Zo speelt Jonne van de Meulengraaf 5 minuten voor tijd een harde bal hoog richting het doel, maar deze wordt gestopt door de keeper. Liempde krijgt het niet voor elkaar om de wedstrijd nog naar hun hand te zetten en verliest uiteindelijk met 3-1 hun eerste wedstrijd van deze competitie. Met dank aan Randi voor het verslag.. Zundert scoort en pakt de winstpunten. Jammer!

3 Geen goede start Heren 1 : begint slecht aan nieuwe competitie Nadat twee weken geleden de voor competitie was afgesloten met een tweede plaats, was het voor de heren tijd om te beginnen met de 'echte' competitie. Deze bestaat uit 7, vooral onbekende teams. Enkele bevriende teams zitten echter wel in de competitie dus het wordt wederom gezellig met DVS en Don Quishoot. Vooral met een uitwedstrijd naar DQ was het team erg blij. Het oneven aantal teams in de competitie heeft ook enkele consequenties, zo spelen we voor de winterstop 1 keer uit en 3 keer thuis en na de winterstop hebben we een maand lang geen competitie. Affen, we hadden dus afgelopen zondag een potje tegen en in Druten. Dit dorp is gelegen tussen Maas en Waal en ligt aan de Waal. Een grote betekenis speelt het dorp niet in de regio aangezien het nooit is bezongen in het nummer van Boudewijn de Groot. Nadat de weg was gevonden en de spelers waren aangekomen op het ietwat troosteloze complex van HC Druten was het tijd voor een spannende match tegen deze onbekende tegenstander. Deze wedstrijd werd gespeeld onder een stralende zon, regenachtige, mooie, lelijke, winderige dag. Letterlijk alle weersomstandigheden zijn gepasseerd. Affen, de wedstrijd: Zoals altijd kreeg HC Liempde de eerste goal tegen. Deze viel uit een strafcorner. Deze werd eerst verwerkt door de goed keepende Tim Schuller maar de rebound kon niet worden gestopt. 1-0 voor hun dus. Na deze wake up call was het snel alweer 1-1. Nick van der Eerden wist aan de andere kant op redelijk identieke wijze te scoren. Dit was ook de ruststand. De jonge keeper Tim Schuller, vanaf dit seizoen bewaakt hij de goal

4 voor de Liempdse Heren De tweede helft werd met goede moet ingegaan aangezien Liempde het betere van het spel had. Helaas werden de kansen niet omgezet in doelpunten. De tegenstanders hadden minder moeite om te scoren aangezien zij degene waren die op voorsprong kwamen. 2-1 voor de tegenstander. Niet veel later werd het druk zetten en vooruit spelen van ons aller Liempde beloond. Na een steal van Rob kwam de bal bij Michiel, deze werd teruggegeven aan Rob, hij kreeg deze op zijn beurt bij Alex en deze frommelde de bal binnen. 2-2 en hoezee. Helaas mochten de inspanningen niet baten aangezien de tegenstander uiteindelijk nog een keer wist te scoren uit een strafcorner. Het werd 3-2. Wel mag worden vermeld dat de scheidsrechters prima floten, misschien zagen ze niet elke bolle kant (op de doellijn van Druten een keer, das dan wel jammer) maar het was een stuk beter dan der Deutsche Bundes Schiedsrichtersverrein Limboland. De volgende 4 weken wordt er 3 keer thuis gespeeld door ons aller Liempde en eenmaal een weekend vrij. Het is aan ons zaak om deze wedstrijden te winnen... en heeft de komende zondagen toch wel een missie Heren 1 is aan het begin van het nieuwe seizoen, eveneens versterkt door twee nieuwe spelers : Hans Maasen en Ramon de Rooij #15 of te wel : Rob van der Steen, met dank aan zijn verslag.

5 Tip : een mooie actie! HCL heeft ook met de Harense Smid in Best een sponsorafspraak : van de totale opbrengst gaat een bepaald % naar onze clubkas en komt ten goede aan jullie! Bij aankoop geef het volgende klantnummer door :

6 Jij hebt zeker talent! HCL!

7 Jongens A1 : knap werk! Afgelopen zaterdag in Veldhoven en onder een stralende avondzon, stond de wedstrijd tegen Basko Jongens A2 op het programma. Het werd een wedstrijd om van te genieten en waarbij de Liempdse boys volledig het spel naar hun hand gingen zetten. wie o wie..? Al binnen enkele minuten van de wedstrijd, viel het eerste openingsschot.

8 Geen keeperszweet Onze heren hadden er zin in en dat werd duidelijk zichtbaar en uitgespeeld. De jongens van Basko hadden het lastig en ondanks een paar mooie counters en aanvallen in de cirkel kwamen ze niet door de Liempdse verdediging heen. Het resulteerde in een eind overwinning van 0-7 op de hockey app.

9 .. wel een voldaan gevoel! Proficiat heren! zet dit voort komende zaterdag. Afslag uur, sportcomplex Hopbel te Schijndel!

10 vertrouwen = vertrouwen Ook onze club kent en heeft een vertrouwenspersoon : Wanneer een lid of leden van HCL wordt/worden geconfronteerd met ongewenst gedrag, dan kan men te allen tijden contact opnemen met onze vertrouwenspersoon, Hans Maas telefonisch te bereiken op of per mail : maas6382@planet.nl, voor de juiste begeleiding en ondersteuning. Een lid of leden kunnen bij hem terecht met meldingen of klachten over ongewenst gedrag zoals : Agressie en geweld: Voorvallen waarin een lid of leden psychisch of fysiek wordt lastiggevallen, bedreigd of aangevallen onder omstandigheden die rechtstreeks verband houden met hockey. Seksuele intimidatie: Elke vorm van verbaal, non-verbaal of fysiek gedrag, met een seksuele bijsmaak, dat als doel of gevolg heeft dat de waardigheid van de persoon wordt aangetast, in het bijzonder wanneer bedreigende, vijandige, beledigende of kwetsende situatie wort gecreëerd. Pesten: Alle vormen van intimiderend gedrag met een structureel karakter van een of meer leden gericht tegen een ander lid of leden.

11 vertrouwen = vertrouwen Discriminatie: Elke vorm van ongelijke behandeling vanwege leeftijd, huidskleur, handicap, geloof, seksuele voorkeur of op welke grond dan ook. De vertrouwenspersoon gaat vertrouwelijk om met de informatie van de leden. Hij heeft geheimhoudingsplicht. De vertrouwenspersoon wordt / is aangesteld door het bestuur. Lukt het de vertrouwenspersoon niet om een goede oplossing te vinden dan kan deze beroep doen op een bestuurslid. Deze heeft dan ook een geheimhoudingsplicht. Taken van een vertrouwenspersoon bestaan uit : Een aanspreekpunt voor klachten en meldingen van ongewenst gedrag; Het begeleiden en ondersteunen van leden die te maken hebben gehad met ongewenst gedrag; Het indienen van een klacht namens een lid c.q. leden bij het bestuur bij knelpunten in het beleid; Het doorverwijzen naar andere hulpverlenende instanties na overleg met het bestuur; Het adviseren en ondersteunen van leden bij het voorkomen van ongewenst gedrag; Het registreren van gevallen van ongewenst gedrag; De vertrouwenspersoon is geen maatschappelijk werker.

12 Uniek meeting point Eind mei 2014 komen de 24 beste hockeyteams uit alle continenten naar Den Haag, voor hun belangrijkste uitdaging in hockey : het leveren van een topprestatie op het Wereldkampioenschap. Voor de Nederlandse teams ligt de lat hoog. Op het vorige dubbele WK in 1998 ( Galgenwaard, Utrecht ) scoorden de mannen goud en de vrouwen zilver. De resultaten in Londen geven aan dat de teams om de bovenste plaats zullen strijden. Maar ook de huidige kampioenen : de mannen van Australië en Las Leonas uit Argentinië, en andere kanshebbers bereiden zich nu al intensief voor op dit grootse toernooi. Nadat de wereld genoten heeft van een zinderend Olympisch toptoernooi, kijkt de hele internationale hockeygemeenschap nu al reikhalzend uit naar twee weken absoluut tophockey tijdens de dubbele World Cup in Den Haag. Programma in het kort: 14 speeldagen waarvan 4 dagen met (halve) finales 2 x 12 wereldteams (mannen en vrouwen) Elke dag 6 teams (mannen en vrouwen) in actie Dagelijks speelt een Nederlands team Totaal 76 wedstrijden zitplaatsen in het hoofdstadion (Kyocera Stadion van ADO Den Haag) zitplaatsen in het tweede stadion (het GreenFields Stadion) Wil jij erbij zijn? In het clubhuis ligt foldermateriaal, neem dit gerust mee, misschien zit jij straks ook op één van die stoelen.

13 Wedstrijdschema : zaterdag 2 en zondag 3 november 2013: Datum : Tijd : Thuisteam: Tegenstander: Scheidsrechters: Kantinedienst: uur Funkeyhockey Openen : Johan uur Oss MF1 Liempde MF1 Bardienst: uur Liempde MF2 Bommelerw. MF1 D2 en MC uur uur Rosmalen ME6 Liempde ME1 JE uur Liempde ME2 MEP ME3 D2 en MC uur uur Liempde M8E1 Dommel M8E2 MB2 MD uur Heesch M8E3 Liempde M8E uur - sluit uur Eindhoven MD4 Liempde MD1 MC uur Liempde MD2 Son MD5 JA1 Sluiten : Elles uur Liempde MD3 Geldrop MD8 D2, Claudi, Diane uur Den Bosch MC5 Liempde MC uur Liempde MC2 Oirschot MC2 D1, Jonne, Alina uur MEP MB3 Liempde MB uur Liempde MB2 Helmond MB5 D1, Hanne, Annet uur MOP MA4 Liempde MA uur Oirschot MA2 Liempde MA uur Bommelerw. JF1 Liempde JF uur Liempde JE1 Bommelerw. JE2 D2 en MC uur Liempde JD1 Best JD2 JA1 Openen: Jacques uur Best JB3 Liempde JB1 Bardienst: uur Liempde JA1 Best JA2 wordt gespeeld bij Hopbel, veld 3!! uur uur Liempde D1 Olympia D1 H1 D1, Alina, Anneloes uur Oss D4 Liempde D uur uur Hopbel D5 Liempde D3 H uur Liempde H1 Overbetuwe H1 H2, Jeroen, Igor uur - sluit uur Liempde H2 DES H5 H1, Jacques H2, Rick,Jos,Bart uur Liberty HB Liempde HA Sluiten : Rob Voor uitslagen klik op :

14 Van de redactie : Extra mededeling : Speciaal voor Jongens A1 : De wedstrijd tegen Best JA2 wordt aanstaande zaterdag gespeeld bij de Hopbel in Schijndel op veld 3!! Aangezien deze (thuis) wedstrijd elders wordt gespeeld is er een wijziging in het rijschema. Denk hierdoor aan de extra reistijd. De dames Randi en Irmin van de Wiel, van Dames 1 zullen deze wedstrijd gaan fluiten. Voor vragen over het wedstrijdschema, kun je contact opnemen met het wedstrijdsecretariaat, via mail : wedstrijdsecretariaat@hcliempde.nl Aanleveren kopij : zoals verslagen, foto s, ideeën enz. enz., graag vóór iedere woensdag per mail naar : carla.saris@planet.nl of demuis@hcliempde.nl De redactie wenst alle leden een plezierig en succesvol nieuw hockeyseizoen, waarbij we samen gaan voor sportiviteit en respect!

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de negende muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : aankondiging voorlichtingsavond speciaal voor C- en B-jeugd wedstrijdverslagen

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de drieëntwintigste muis van het hockeyseizoen 2012-2013. In deze muis : 115 jaar KNHB Dames 2 : zaalkampioen! DWF = Digitaal Wedstrijd

Nadere informatie

In verband met de kick-off voor de nieuwe

In verband met de kick-off voor de nieuwe In verband met de kick-off voor de nieuwe komende zondag: laatste veldhockey wedstrijden voor Dames 2, Dames 3, Heren 2 en Veteranen donderdag 28 november a.s. aanvang 19.00 uur : Kick Off Zaalhockey donderdag

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze Muis : In Memoriam : Wim van Pelt Vooraankondiging Opening tweede Veld!

Nadere informatie

De Muis. Herfstvakantie. géén wedstrijden: Voor de jeugd: zaterdag 24 en 31 oktober Voor de senioren: zondag 25 oktober

De Muis. Herfstvakantie. géén wedstrijden: Voor de jeugd: zaterdag 24 en 31 oktober Voor de senioren: zondag 25 oktober De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de zevende kleine muis van het hockeyseizoen 2015 2016 In deze Muis: Herfstvakantie / vrije weekenden Wedstrijdverslag Dames 1 Speelschema 6 e weekend van

Nadere informatie

De fijnste kleine hockeyclub van Brabant

De fijnste kleine hockeyclub van Brabant De fijnste kleine hockeyclub van Brabant 10 November 2009 #10 Sint en zijn Pieten bij HCL Sinterklaas komt langs bij Hockey Club Liempde en wel op woensdag 25 november. Er is direct contact geweest met

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de tweeëntwintigste muis van het hockeyseizoen 2012-2013. In deze muis : start veld trainingen laatste zaalhockey wedstrijden start lentecompetitie

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de elfde muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : lenen van spullen die eigendom zijn van de club wedstrijdverslagen van Dames

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de zevende muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : innen van de contributie DWF : altijd compleet afronden! wedstrijdverslagen

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de vijfentwintigste muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze Muis : Wedstrijdverslagen Dames 1 en Heren 1 Grote opkomst jonge fluiters

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! www.hcliempde.nl De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de tweeëntwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Fotoverslag van de hockeyclinic op 3 maart 2012 Verslag van de

Nadere informatie

De fijnste kleine hockeyclub van Brabant

De fijnste kleine hockeyclub van Brabant De fijnste kleine hockeyclub van Brabant 14 April 2010 #20 Dames HCL overtuigen tegen DVS Afgelopen zondag stonden HCL en DVS voor de tweede keer dit seizoen tegenover elkaar. De eerste wedstrijd leverde

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de eenendertigste muis van het hockeyseizoen 2012-2013. In deze muis : wedstrijdverslagen MD2 en JC1 wedstrijdverslagen Dames 1 en Heren

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de tiende muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : aankondiging Algemene Ledenvergadering, 22 oktober a.s. wedstrijdverslagen

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Wedstrijd zaterdag 30 maart : HCL MD2 tegen Heesch MD2

Dan ben je altijd op de hoogte! Wedstrijd zaterdag 30 maart : HCL MD2 tegen Heesch MD2 De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de dertigste muis van het hockeyseizoen 2012-2013. In deze muis : wedstrijdverslag Meisjes D2 wedstrijdverslag Dames 1 en Heren 1 Smurfentoernooi

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Enkele tips en aandachtspunten kleine moeite. groot plezier!

Dan ben je altijd op de hoogte! Enkele tips en aandachtspunten kleine moeite. groot plezier! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de derde muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : tips en aandachtspunten voor sluiting kantine belangrijke en noodzakelijke

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Beste ouders, beste D-jeugd

Dan ben je altijd op de hoogte! Beste ouders, beste D-jeugd De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de zesde muis van het hockeyseizoen 2015 2016 In deze Muis: Géén HCL Hotel voor de D-jeugd Teamindeling zaalhockey wintercompetitie Wedstrijdverslag Dames

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de tweeëndertigste muis van het hockeyseizoen 2012-2013. In deze muis : Trainingen gaan door, tenzij. wedstrijdverslagen Dames 1 en Heren

Nadere informatie

De Muis. Dan ben je altijd op de hoogte! Agenda : Kick-off Woensdag 9 september kantine. Seizoen Nummer 02

De Muis. Dan ben je altijd op de hoogte! Agenda : Kick-off Woensdag 9 september kantine. Seizoen Nummer 02 De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de tweede muis van het hockeyseizoen 2015 2016 In deze Muis: Start competitie Bitje = verplicht!!! Nieuwe hockey spelregels Speelschema 1 e weekend van de

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! www.hcliempde.nl De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de achtste muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : iedere club een Jacques?? wedstrijdverslagen Dames 1 en Heren 1 WK Hockey

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de dertigste muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze Muis : Oproep vrijwilligers jaarlijkse afsluiting Wedstrijdverslag Dames 1 Veilig

Nadere informatie

De Muis. Dan ben je altijd op de hoogte! Beste Leden,

De Muis. Dan ben je altijd op de hoogte! Beste Leden, De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de achtentwintigste muis van het hockeyseizoen 2014 2015 In deze Muis: Fietsen graag op slot zetten Een mooie boom voor Loes Wedstrijdverslagen Dames 1 en

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de vierde muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : Kick-Off (woensdagavond 28 augustus, clubhuis) keeperskasten : toe aan vervanging

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de zesde muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : spelregels hockey voor de jongste jeugd wedstrijdverslagen Dames 1 en Heren

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de zeventiende muis van het hockeyseizoen 2015 2016 In deze Muis: Zaterdag 2 april: weer een hapdag! Teams MC3, MB1 en MB2: allemaal zaalhockeykampioenen!!!

Nadere informatie

Meisjes B2 pakt Kampioenschap in bijzondere wedstrijd

Meisjes B2 pakt Kampioenschap in bijzondere wedstrijd Aanstaande zaterdag 7 juni dan willen we graag dat iedere keepster en keeper haar en zijn spullen komt inleveren in het clubhuis. Tussen 10.00 en 12.00 uur kan dit gebeuren, dus niet vergeten, breng alles

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Beste zaalhockeyers en beste ouders,

Dan ben je altijd op de hoogte! Beste zaalhockeyers en beste ouders, De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de zevenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2014 2015 In deze Muis: Innen contributie zaalhockey seizoen 2014-2015 Geslaagden! Wedstrijdverslagen Dames

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Zaterdag 3 maart 2012

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Zaterdag 3 maart 2012 De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Seizoen 2011-2012 Nummer 21 www.hcliempde.nl Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Hockeyclinic op zaterdag 3 maart 2012

Nadere informatie

Kick-off Hockeyseizoen Voorstelrondje Jeugd- en Technische Commissie. (Beknopte spelregeluitleg tallen) slaan we over..

Kick-off Hockeyseizoen Voorstelrondje Jeugd- en Technische Commissie. (Beknopte spelregeluitleg tallen) slaan we over.. Agenda Welkom Clubregels Voorstelrondje Jeugd- en Technische Commissie Activiteitenkalender 2014-2015 Fluiten doe je zo bij HCL! (Beknopte spelregeluitleg 3-6-8-11-tallen) slaan we over.. Communicatie

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1 Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Cartouche JA1 2-8 Top JB1 - Rotterdam JB3 4-3 1 e klasse JC1 - Leonidas JC1 4-1 Top JC2 - HDS JC1 1-6 1 e klasse JD1 - HGC JD1 0-6 Top

Nadere informatie

De Muis. Dan ben je altijd op de hoogte! Via Agenda : Minislotdag = zaterdag 13 juni Familietoernooi = zondag 14 juni 2015

De Muis. Dan ben je altijd op de hoogte! Via  Agenda : Minislotdag = zaterdag 13 juni Familietoernooi = zondag 14 juni 2015 De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de dertigste muis van het hockeyseizoen 2014 2015 In deze Muis: Aanmelden / mutaties toezending clubblad Een nieuw Teun de Nooijer pleintje Jules Tuinen

Nadere informatie

De Muis. Dan ben je altijd op de hoogte! Beste allemaal,

De Muis. Dan ben je altijd op de hoogte! Beste allemaal, De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de tweeëntwintigste muis van het hockeyseizoen 2015 2016 In deze Muis: Nieuw DE Koffieapparaat Nieuwe prijslijst per heden Huishoudelijk Reglement en Statuten

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams. JA1- Berkel Rodenrijs

Uitslagen CTH teams. JA1- Berkel Rodenrijs Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Berkel Rodenrijs JA1 3-3 Top JB1 - HDS JB1 4-0 1 e klasse JC1 - HDM JC1 1-2 Top JC2 - Ring Pass JC1 1-3 1 e klasse JD1 - HDM JD1 3-12

Nadere informatie

1. Aanleiding beleid bij ongewenste omgangsvormen

1. Aanleiding beleid bij ongewenste omgangsvormen Beleid ongewenste omgangsvormen en de vertrouwenspersoon 1. Aanleiding beleid bij ongewenste omgangsvormen Helaas vinden er soms ongewenste situaties op of rondom het voetbalveld plaats die betiteld kunnen

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Wil jij ook graag het clubblad : De Muis ontvangen??

Dan ben je altijd op de hoogte! Wil jij ook graag het clubblad : De Muis ontvangen?? De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de derde muis van het hockeyseizoen 2014 2015 In deze Muis: géén Muis ontvangen??? belangrijke oproep m.b.t. zaalhockey competitie eerste trainingen weer

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de vijfentwintigste muis van het hockeyseizoen 2012-2013. In deze muis : ruil dag (verkoop) eigen hockeyspullen Funkey hockey weer een succes

Nadere informatie

Wedstrijdsecretariaat Hockey Geldrop. Peter Genefaas

Wedstrijdsecretariaat Hockey Geldrop. Peter Genefaas Wedstrijdsecretariaat Hockey Geldrop Peter Genefaas Waargaanwe t over hebben: Verantwoordelijkheden Communicatie Website Wedstrijden Logistiek Wedstrijdformulieren Scheidsrechters Verantwoordelijk voor

Nadere informatie

Dank jullie wel voor al jullie inzet, enthousiasme en sportiviteit! We zien jullie nog graag terug op de afsluitende activiteiten.

Dank jullie wel voor al jullie inzet, enthousiasme en sportiviteit! We zien jullie nog graag terug op de afsluitende activiteiten. Beste leden, in principe zijn deze week de laatste trainingen op het veld. In overleg met jullie eigen trainer / trainster kan besloten worden om nog wat langer door te trainen. Dank jullie wel voor al

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de zevenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2015 2016 In deze Muis: Minislotdag zaterdag 11 juni 2016 Meisjes C1 wederom kampioen! Wedstrijdverslag Dames

Nadere informatie

De Muis. Veilig hockeyen doe je toch echt met een bitje! Dan ben je altijd op de hoogte! Agenda :

De Muis. Veilig hockeyen doe je toch echt met een bitje! Dan ben je altijd op de hoogte! Agenda : De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de drieëntwintigste muis van het hockeyseizoen 2014 2015 In deze Muis: Flyer www.gebit.nl Reminder: belangrijke informatie m.b.t. de scheidsrechter cursussen

Nadere informatie

Zaalseizoen 2014-2015. MHC Rosmalen

Zaalseizoen 2014-2015. MHC Rosmalen Zaalseizoen 2014-2015 MHC Rosmalen Aantal deelnemende teams 1 seniorenteams (D1) 20 juniorenteams (+2) 4 mini teams (+2) 7 juniorenteams in drieluik (subtopklasse) JA1-JB1-JC1-JD1-MB1-MC1-MD1 Overige teams

Nadere informatie

De fijnste kleine hockeyclub van Brabant

De fijnste kleine hockeyclub van Brabant De fijnste kleine hockeyclub van Brabant 1 December 2009 #13 Dames HCL behouden aansluiting Voor de voorlaatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft reisde het eerste dameselftal van HCL af naar Bakel.

Nadere informatie

Wedstrijdprogramma teams

Wedstrijdprogramma teams D1 D2 zo 06-12-15 15:00 Training - Son D1 Landing, De Son En Breugel za 12-12-15 20:00 Training - Son D1 Landing, De Son En Breugel zo 13-12-15 16:20 33295 Concordia D1 - Son D1 Herteheym Herten zo 13-12-15

Nadere informatie

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Programma Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang 22-11 De Valk A1 - Bladella A2 13.45 14.45 22-11 Eindhoven

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de veertiende muis van het hockeyseizoen

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de veertiende muis van het hockeyseizoen De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Seizoen 2011-2012 Nummer 14 www.hcliempde.nl Hierbij de veertiende muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Wedstrijdschema voor komende weekend (op

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de drieëndertigste muis van het hockeyseizoen 2014 2015 In deze Muis: Huidige villa wordt vervangen Dames Veterinnen gaan voor goud! Extra trainingsmateriaal

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de dertiende muis van het hockeyseizoen 2011-2012.

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de dertiende muis van het hockeyseizoen 2011-2012. De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Seizoen 2011-2012 Nummer 13 www.hcliempde.nl Hierbij de dertiende muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Wedstrijdschema voor komende weekend (op de

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2 Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

Hockey begeleiding Jongste Jeugd

Hockey begeleiding Jongste Jeugd Hockey begeleiding Jongste Jeugd Agenda Wat is Hockey Spelbegeleiding Spelregels Wat is hockey Algemeen: Hockey is een spel waarbij 2 teams tegen elkaar spelen. Alle spelers hebben een stick. Met die stick

Nadere informatie

Ut Stikske. In dit nummer: Beschermheer Piet Bol overleden. In Memoriam Piet Bol

Ut Stikske. In dit nummer: Beschermheer Piet Bol overleden. In Memoriam Piet Bol HOCKEYCLUB BLERICK 5 februari 2013 Jaargang 1, nummer 23 Ut Stikske In dit nummer: Beschermheer Piet Bol overleden In Memoriam Piet Bol 1 Ledenmutaties 2 Diversen 2 Agenda 2 Wedstrijdschema s 3 Hockey

Nadere informatie

Gedragscode Stichting Kids op Vakantie Ter voorkoming van ongewenst gedrag

Gedragscode Stichting Kids op Vakantie Ter voorkoming van ongewenst gedrag Gedragscode Stichting Kids op Vakantie Ter voorkoming van ongewenst gedrag Stichting Kids op Vakantie verder te noemen als organisatie: hanteert deze Gedragscode ter voorkoming van ongewenst gedrag. De

Nadere informatie

De Muis. Dan ben je altijd op de hoogte! Agenda : Minislotdag = zaterdag 13 juni Familietoernooi = zondag 14 juni 2015

De Muis. Dan ben je altijd op de hoogte! Agenda : Minislotdag = zaterdag 13 juni Familietoernooi = zondag 14 juni 2015 De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de zesendertigste muis van het hockeyseizoen 2014 2015 In deze Muis: Villa vervangen Sluitdatum Familietoernooi nadert Wedstrijdverslag Dames 1 Dames 1 neemt

Nadere informatie

Zaalhockey 2015-2016. Coach avond junioren Woensdag 4 november 2015

Zaalhockey 2015-2016. Coach avond junioren Woensdag 4 november 2015 Zaalhockey 2015-2016 Coach avond junioren Woensdag 4 november 2015 Agenda 20.00 uur Opening - Opzet Zaalhockey 2015-2016 - CompeEEe - CompeEEe organisaee - Weekendtrainingen 20.45 uur Zaalhockey regels

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Beste leden, Kennisgeving van overlijden

Dan ben je altijd op de hoogte! Beste leden, Kennisgeving van overlijden De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de twaalfde muis van het hockeyseizoen 2014 2015 Seizoen 2014 2015 Nummer 12 In deze Muis: Overlijden van Loes Joosten Wedstrijdverslagen Dames 1 en Heren

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de vierentwintigste muis van het hockeyseizoen 2014 2015 In deze Muis: Funkeyhockey Info voorkomende hockeyblessures Speelschema 2 e weekend van de voorjaarscompetitie

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018 PROGRAMMABOEKJE Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018 Beste meisjes en jongens, Het hele jaar door zijn er allerlei sportieve evenementen in onze gemeente. We zijn niet voor niets tot sportgemeente

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de zesde muis van het hockeyseizoen 2016 2017 In deze Muis: HCL heeft een veilig kunstgrasveld! Jonge scheidsrechters in spé : Top! Trots op onze lotenverkopers!

Nadere informatie

Protocol Ongewenste Omgangsvormen

Protocol Ongewenste Omgangsvormen Protocol Ongewenste Omgangsvormen 1. Uitgangspunten Om een veilig sociaal sportklimaat te waarborgen wordt van ieder lid, trainer, vrijwilliger, ouder of gast bij de vereniging (nader samenvattend genoemd:

Nadere informatie

Zaalhockey briefing. 25 november 2014

Zaalhockey briefing. 25 november 2014 Zaalhockey briefing 25 november 2014 Welkom! Zaalhockey organisatie Opbouw competitie Materiaal uitrusting DWF Zaalhockey spelregels Vragen Zaalhockey algemeen Enorme groei: 2014/2015 2.326(2013/2014 2.193,

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd Van de redactie: VVW DS1 Olympia DS1 12-02, 13:00 Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden

Nadere informatie

De kleine finale was spannend. Rotterdam was moegestreden en mede door goed zaalhockey pakte Nijmegen de derde plaats.

De kleine finale was spannend. Rotterdam was moegestreden en mede door goed zaalhockey pakte Nijmegen de derde plaats. Jongens D Top 28-12-2017 Op de eerste dag van de Saturnus Indoor Toernooien 2017 2018 stond het Jongens D Top toernooi op het programma in de blaashal van Ring Pass Delft. In Poule A was het Rotterdam

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag Rotterdam JC1 JC1 JC2- Westland JC1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag Rotterdam JC1 JC1 JC2- Westland JC1 Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - HDM JA1 0-7 Top JB1 - Ring Pass JB2 2-2 1 e klasse JC1 - Rotterdamjc1 JC1 2-5 Top JC2 - Westland 2-6 1 e klasse JD1 - Ring Pass JD1 3-12

Nadere informatie

Protocol grensoverschrijdend gedrag en instellingsbesluit vertrouwenscommissie

Protocol grensoverschrijdend gedrag en instellingsbesluit vertrouwenscommissie Stichting Don Bosco Werken Nederland - Pomphulweg 106-7346 AN Hoog Soeren 055-519 15 35 - www.donboscowerken.nl - donboscowerken@donbosco.nl Protocol grensoverschrijdend gedrag en instellingsbesluit vertrouwenscommissie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 5 20-12-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. Het jaar is weer in hoog tempo voorbij gevlogen. Op bestuurlijk niveau was het flink aanpoten.

Nadere informatie

Spelregels 8:8. Rijswijksche Hockey Club Seizoen

Spelregels 8:8. Rijswijksche Hockey Club Seizoen Spelregels 8:8 Rijswijksche Hockey Club Seizoen 2014 2015 Versie 29-8-2014 Het speelveld Alleen pionen indien geen cirkel zichtbaar Wedstrijd Wedstrijd duur 2 * 30 minuten met 5 min pauze Coach kan een

Nadere informatie

welkom bij Upward Ouderavond 16 september 2014

welkom bij Upward Ouderavond 16 september 2014 welkom bij Upward Ouderavond 16 september 2014 programma teams veldindeling beleid trainingsorganisatie wachtlijsten informatie vrijwilligersvereniging jongste jeugd commissie Spelregels- en begeleiding

Nadere informatie

Spelregels Jongste Jeugd. Rijswijksche Hockey Club Seizoen

Spelregels Jongste Jeugd. Rijswijksche Hockey Club Seizoen Spelregels Jongste Jeugd Rijswijksche Hockey Club Seizoen 2016 2017 Versie 8-9-2016 Spel begeleiding F & 1e jaars E Begeleiding door 2 ouders (elk team 1) Nadruk ligt op begeleiden 2e jaars E Beide teams

Nadere informatie

Verslagen oktober en 4-5 november

Verslagen oktober en 4-5 november Verslagen 28-29 oktober en 4-5 november 28 oktober Blerick MB1- Deurne MB1 0-0 Deurne begon de wedstrijd gelijk sterk. Na een schot op goal waren wij wakker en zetten wij goed druk. De eerste helft werd

Nadere informatie

HC Eemvallei. Rabobank Familietoernooi

HC Eemvallei. Rabobank Familietoernooi HC Eemvallei Rabobank Familietoernooi zondag 24 mei 2015 Welkom! Welkom op het Rabobank Familietoernooi 2015! Het jaarlijks evenement van HC Eemvallei waar familie, vrienden en leden een dag sportief met

Nadere informatie

WELKOM OP DE OUDERAVOND VAN HOCKEYCLUB UNO

WELKOM OP DE OUDERAVOND VAN HOCKEYCLUB UNO WELKOM OP DE OUDERAVOND VAN HOCKEYCLUB UNO IN EEN JAAR KAN VEEL VERANDEREN! Olympische Spelen 2016 EK 2017 in Amsterdam AGENDA Hockeyclub UNO, wie zijn wij De wedstrijddagen De Training Teams en Teambegeleiders

Nadere informatie

Neder-Betuwe Cup 2014

Neder-Betuwe Cup 2014 Neder-Betuwe Cup 2014 16 augustus Aanvang 10.30 uur Sportpark de Hoeken Ochten VOETBALVERENIGING KESTEREN Voorwoord Neder-Betuwe Cup 2014 Beste voetballiefhebbers, Het schrijven van een voorwoord voor

Nadere informatie

Voor de Jongste Jeugd van Hockeyclub Hisalis. Maart 2006 Anniek de Jong

Voor de Jongste Jeugd van Hockeyclub Hisalis. Maart 2006 Anniek de Jong Voor de Jongste Jeugd van Hockeyclub Hisalis Maart 2006 Anniek de Jong 1 Hockey is een teamsport. Dat betekent dat je in het hockey er nooit alleen voor staat. Een teamsport betekent: Je samen inzetten

Nadere informatie

De fijnste kleine hockeyclub van Brabant

De fijnste kleine hockeyclub van Brabant De fijnste kleine hockeyclub van Brabant 17 November 2009 #11 Sint en zijn Pieten bij HCL Sinterklaas komt langs bij Hockey Club Liempde en wel op woensdag 25 november. Er is direct contact geweest met

Nadere informatie

Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017

Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017 Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017 Blerick A - Concordia B 2-1 Op donderdag nog 8 spelers maar Mat tovert er weer lustig op los en zo waren we deze keer uiteindelijk met 16!!. Vijf wissels wat een luxe.

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de vijftiende muis van het hockeyseizoen 2011-2012.

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de vijftiende muis van het hockeyseizoen 2011-2012. De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Seizoen 2011-2012 Nummer 15 www.hcliempde.nl Hierbij de vijftiende muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Wedstrijdschema voor komende weekend (op

Nadere informatie

Coachavond u Trainerscommissie Annemarie Pollmann / Mark Lathouwers u Zaalhockey Tomas Schroder

Coachavond u Trainerscommissie Annemarie Pollmann / Mark Lathouwers u Zaalhockey Tomas Schroder Coachavond 10-9-14 20.00 u Introductie Bonne Biesma Plannen Breedte TC Spelregelwijzigingen Digitaal wedstrijdformulier Indelen scheidsrechters Invallers van andere teams Herindeling 1 e klasse en lager

Nadere informatie

Bedankt allemaal weer voor de input en veel leesplezier!

Bedankt allemaal weer voor de input en veel leesplezier! 48 e jaargang Nummer 4 23 sept 2017 GENIETEN VAN DE NAZOMER Het is echt genieten nog van het zonnetje dit weekend! Heerlijk weer om nog lekker buiten te zijn en zeker om te voetballen. Afgelopen weekend

Nadere informatie

De redactie wenst iedereen een fantastisch. sportief Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop. Wedstrijdprogramma Jeugd

De redactie wenst iedereen een fantastisch. sportief Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop. Wedstrijdprogramma Jeugd Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop Redactie: SJOET Zuideinde 45A, 37 jaargang nummer 13 2421 AB Nieuwkoop 7 januari 2013 Telefoon : 0172 573229 Telefoon clubhuis: 0172-523670 Email : redactie@hcnieuwkoop.nl

Nadere informatie

Veel hinder verwacht: weekendafsluitingen A2 tussen knooppunten Deil en Empel

Veel hinder verwacht: weekendafsluitingen A2 tussen knooppunten Deil en Empel De fijnste kleine hockeyclub van Brabant 29 September 2009 #4 Veel hinder verwacht: weekendafsluitingen A2 tussen knooppunten Deil en Empel In de weekeinden van 25 tot 28 september en van 2 tot 5 oktober

Nadere informatie

Wedstrijdverslagen 23 en 24 september Blerick D1 - Maastricht D Hallo lieve facebookvolgers,

Wedstrijdverslagen 23 en 24 september Blerick D1 - Maastricht D Hallo lieve facebookvolgers, Wedstrijdverslagen 23 en 24 september 2017 Blerick D1 - Maastricht D1 2-3 Hallo lieve facebookvolgers, Vandaag hadden we Maastricht op de planning, een ploeg die gedegradeerd is naar de 3e klasse. Een

Nadere informatie

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht 1 Aftrap 14 nov. nr: 13 Seizoen 2016-2017 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

Wedstrijdfolder 12 april SBHC Xenios

Wedstrijdfolder 12 april SBHC Xenios Wedstrijdfolder 12 april SBHC Xenios Voorwoord Voorwoord Na een weekend rust gaan alle teams er weer tegenaan. Helaas spelen Heren 1 en Dames 1 de komende weken niet parallel uit en thuis. Dames 1 ontvangt

Nadere informatie

HOCKEY CLUB MILL. Opgericht 10 september 1967

HOCKEY CLUB MILL. Opgericht 10 september 1967 Veld en clubhuis: Postadres: Bankgegevens: HOCKEY CLUB MILL Opgericht 10 september 1967 Langenboomseweg 5, 5451 JH MILL telefoon clubhuis, 0485-45 31 57 Postbus 74, 5450 AB MILL Rabobank Land van Cuijk

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zaterdag 24 juni 2017 C-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zondag 25 juni 2017 D-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID!

Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID! Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID! In deze nieuwsbrief: Zondag 8 mei SC Millingen 1 vv Ewijk 1 Sponsor van de week: Toyota Scholten Topscoorders - SC Millingen 2 nacompetitie

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

BUSINESS CELEBRATES HOCKEY. Rabobank Hockey World Cup 2014 Men & Women The Hague 31 mei - 15 juni 2014

BUSINESS CELEBRATES HOCKEY. Rabobank Hockey World Cup 2014 Men & Women The Hague 31 mei - 15 juni 2014 BUSINESS CELEBRATES HOCKEY Rabobank Hockey World Cup 2014 Men & Women The Hague 31 mei - 15 juni 2014 DEN HAAG IS 14 DAGEN HOCKEY CAPITAL OF THE WORLD Van 31 mei tot en met 15 juni 2014 worden in Den

Nadere informatie

Coachavond Junioren. 18 februari 2014

Coachavond Junioren. 18 februari 2014 Coachavond Junioren 18 februari 2014 AGENDA Deel I Informa-e: Algemene punten TC punten Deel II Interac-e Deel III Rondvraag & afspraken WELKOM! Voorstelrondje Wie ben ik? Wat doe ik binnen HC Scoop? Wat

Nadere informatie

BUMĒ Zilveren Bal Toernooi 2019

BUMĒ Zilveren Bal Toernooi 2019 BUMĒ Zilveren Bal Toernooi 2019 10 t/m 13 januari 2019 - Sportpark de Pinkenberg, Rozendaal Bumē Zilveren Bal: toernooivoetbal in de winter(stop) Toernooivoetbal in de winter(stop), dat blijft bijzonder.

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE Versie 1.3

PROGRAMMABOEKJE Versie 1.3 Rabobank Schoolhockey Toernooi 2016 Zaterdag 18 juni PROGRAMMABOEKJE Versie 1.3 Georganiseerd door: Mede mogelijk gemaakt door: Beste begeleider, Ook dit jaar hebben wij het Rabobank Schoolhockey Toernooi

Nadere informatie

Titelstijl van model bewerken. Startavond jeugd

Titelstijl van model bewerken. Startavond jeugd Titelstijl van model bewerken Startavond jeugd 2017-2018 Waar Titelstijl gaan van we model het bewerken over In Veilige Handen Vertrouwenscommissie Teambegeleiding Materiaal Fluiten Bardiensten Vrijwilligers

Nadere informatie

Wedstrijdverslagen 12 en 13 september 2015

Wedstrijdverslagen 12 en 13 september 2015 Wedstrijdverslagen 12 en 13 september 2015 Dames 1 Blerick D1 - Boekel D1 (3-0) Vandaag de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Nieuwe coach/trainer, nieuwe klasse, nieuwe shirts. De eerste tegenstander

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017 PROGRAMMABOEKJE Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017 Beste sportvrienden, Dit jaar wordt voor de 31 e keer het schoolvoetbaltoernooi in de gemeente Hellendoorn georganiseerd. De organisatie

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de tiende muis van het hockeyseizoen

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de tiende muis van het hockeyseizoen www.hcliempde.nl De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de tiende muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Geen wedstrijdschema s ( ivm de herfstvakantie zijn er dit weekend op zaterdag

Nadere informatie

HBSS Schoolvoetbalcompetitie

HBSS Schoolvoetbalcompetitie HBSS Schoolvoetbalcompetitie Plezier, samenwerken en scoren Voetbal jij graag buiten op het pleintje, tijdens gym of vind je voetbal gewoon superleuk? Dan is de tofste zaalvoetbalcompetitie van Schiedam

Nadere informatie

Achtergrondinformatie (spel)regels

Achtergrondinformatie (spel)regels Achtergrondinformatie (spel)regels De spel- en teambegeleider Ieder seizoen stappen weer veel nieuwe kinderen het veld op. Vol enthousiasme om te leren hockeyen. Deze kinderen nemen natuurlijk ook hun

Nadere informatie

Volgende week spelen we thuis tegen Best. Komen jullie ons aanmoedigen?!

Volgende week spelen we thuis tegen Best. Komen jullie ons aanmoedigen?! Zondag 20 september Dames 1 Meerssen D1 - Blerick D1 Uitslag: 1-1 Na een 3-0 overwinning op Boekel vorige week, stond deze week Meerssen op het programma. Vol goede moed naar het zonnige zuiden, want iedereen

Nadere informatie

68 e jaargang nr. 16 Seizoen 2014/2015

68 e jaargang nr. 16 Seizoen 2014/2015 Gloria-UC Nieuws Programma senioren 68 e jaargang nr. 16 Seizoen 2014/2015 Zaterdag 6 december en zondag 7 december Thuis Uit Aanvang Scheidsrechter Boeimeer 1 Gloria UC 1 14.30 Gloria UC 2 VOAB 4 11.30

Nadere informatie

Gedragscode ter voorkoming van ongewenst gedrag

Gedragscode ter voorkoming van ongewenst gedrag Gedragscode ter voorkoming van ongewenst gedrag Kinderdagverblijf Eigenwijs, handelend onder Vertah BV, verder te noemen organisatie: hanteert deze Gedragscode ter voorkoming van ongewenst gedrag voor

Nadere informatie