klassennieuws groep 1-2-3

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "klassennieuws groep 1-2-3"

Transcriptie

1 klassennieuws groep Beste ouders/ verzorgers, Erichem, vrijdag 23 december 2016 Het jaar 2016 zit er alweer bijna op. We hebben de afgelopen weken hard gewerkt en veel feestjes gevierd. Nu is het tijd voor twee weken vakantie om heerlijk uit te rusten zodat we in januari weer fris kunnen beginnen. Herfst Na de herfstvakantie zijn we begonnen met het thema herfst. We hebben onze eigen champignons gekweekt. Het begon als schimmeldraden, op een gegeven moment kwam het kopje boven de grond en uiteindelijk werd het een steeds grotere champignon. Het was heel spannend elke ochtend want hoe groot zouden ze vandaag zijn? Toen ze groot genoeg waren hebben we ze gebakken en gegeten op een toastje. Tijdens de herfst hebben we veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. We hebben geteld met walnoten, groepjes van 2 gemaakt en eerlijk verdeeld. Daarnaast hebben we verschillende soorten blaadjes met elkaar vergeleken. We zagen dat de blaadjes een andere kleur en vorm hadden. We hebben ze in volgorde van groot naar klein gelegd en vervolgens mooie afdrukken met verf en krijt gemaakt.

2 Tijdens de taalkringen zijn we bezig geweest met het zoeken naar woorden met de H van herfst en de P van paddenstoel. Aan het eind van de dag gaat de lettertas met één kind mee naar huis en hij of zij zoekt nog meer woorden met deze beginletter. Op deze manier zijn we spelenderwijs bezig met letters, woorden en beginklanken. Natuurlijk hoort een bezoekje aan het bos ook bij dit mooie seizoen. De kinderen hebben een boswandeling gemaakt in het Zoelense bos. Ze hebben mooie herfstvruchten verzameld en meegenomen voor thuis of voor op de herfsttafel. Er zijn ook veel mooie paddenstoelen gevonden. Deze mochten niet mee naar huis maar met behulp van een zoekkaart, loepje en een spiegeltje konden de paddenstoelen wel extra goed bekeken worden.

3 Sinterklaas Zwarte Piet mist de boot naar Nederland. Hij heeft echter een groot aantal pakjes bij zich die bestemd zijn voor de kinderen van de Kastanjepoort. Hij besluit zelf de reis te ondernemen en beschrijft in brieven aan school wat hij onderweg allemaal meemaakt. Zijn reis voert hem van Pamplona, door de Pyreneeën, grotten in Frankrijk naar Parijs. Vervolgens komt hij in aanraking met de Belgische douane, reist door naar Manneke Pis in Brussel en komt vanuit Brussel aan in Kaatsheuvel. Dit is zijn laatste stop in Nederland. Vanuit deze locatie kwam hij gelukkig net op tijd aan in Erichem! We hebben de reis van piet goed bijgehouden op de kaart. Op deze manier wisten we precies waar hij was en nog belangrijker, hoever hij nog moest fietsen. Op het gebied van taal zijn de kinderen bezig geweest met woorden verdelen in klankgroepen, eerste letter, laatste letter en hebben ze de letter S van Sinterklaas geleerd. Ze hebben de S zelfs gemaakt van echte kruidnoten! Chocoladeletters zijn een heerlijke lekkernij in deze tijd. De kinderen hebben chocoladeletters van klei gemaakt. Wat is de eerste letter van je naam? Met kruidnoten kun je ook veel leuke rekenactiviteiten doen. Wie heeft er als eerst zijn torentje vol met kruidnoten? Hoeveel moet je er nog? Hoeveel stippen tel je?

4 De pieten pakken veel cadeautjes in. Het ene cadeau is groter dan het andere cadeau. Welke is het grootst? En welke het kleinst? De kinderen hebben ze in de juiste volgorde gelegd. Om het cadeautje moet een mooi inpakpapiertje. Welk papier hoort bij welk cadeautje? Hoe kunnen we dat meten? De kinderen zijn met elkaar aan de slag gegaan. Alle cadeautjes gaan vervolgens in grote zakken. Kun je aan het buitenkant zien welke zak het zwaarst is? En welke het lichtst? De kinderen kunnen de zakken heel goed in volgorde van licht naar zwaar leggen. Alle kinderen hebben tijdens de gymles hun pietendiploma gehaald. Ze hebben geoefend met de koprol, pakjes in de schoorsteen mikken en lopen over de schuine daken. Daarnaast is er veel gespeeld in het "grote pietenhuis". Er zijn kruidnoten gebakken, cadeautjes ingepakt, verlanglijstjes geschreven en cadeautjes rondgebracht.

5 Groep 3 De kinderen van groep 3 gaan steeds beter lezen. We hebben al heel veel letters geleerd. In januari beginnen we met kern 6. Dat betekent dat we bijna alle letters hebben geleerd. Het is niet alleen belangrijk dat uw kind correct leest maar ook goed op tempo. Het is goed om thuis elke dag te lezen. Op deze manier maken de kinderen veel leeskilometers en worden ze er steeds beter in. Tijdens rekenen zijn we bezig met het optellen en aftrekken t/m 20, splitsen van getallen onder de 10 en we verbinden getallen op de getallenlijn. De kinderen hebben geleerd hoe ze moeten rekenen met een rekenrekje of met blokjes. Dit is een handig hulpmiddel voor als je de sommen nog niet volledig hebt geautomatiseerd. Het schrijven loopt gelijk aan het leren lezen. Dat houdt in dat we ook al bijna alle schrijfletters hebben geleerd. Na kern 6 gaan we alle geleerde letters aan elkaar vast schrijven. Zo leren de kinderen een mooi verbonden schrift aan. Het thema van IPC was "speelgoed". Dit thema sloot mooi aan bij het thema Sinterklaas. De kinderen hebben geleerd van welke soorten materialen speelgoed zijn gemaakt en welk speelgoed dus blijft drijven en welk speelgoed zinkt. Ze hebben een eigen bordspel met eigen regels bedacht. Daarbij hebben we gemerkt dat samenwerken heel belangrijk is. Soms is dat nog best wel lastig. In groepjes hebben de kinderen auto's getest. Op welke ondergrond rijdt de auto het snelst en welke auto komt het verst? We hebben met elkaar over verschillende soorten speelgoed gepraat. Wat vinden de kinderen leuk en waarom. Met welk speelgoed hebben je opa en oma vroeger gespeeld? En wat voor speelgoed hebben ze in een arm land denk je? Natuurlijk hebben we ook een spelletjesmiddag gehad met het lievelingsspeelgoed van de kinderen. In januari beginnen we met het thema: "Red de wereld!". In de brief van IPC hierover meer informatie.

6 Techniek Elke vrijdag krijgen wij techniekles van meester Pieter Jan. We hebben al veel verschillende dingen geleerd. We kunnen bruggen bouwen van rietjes die zo stevig zijn dat er een blok op blijft liggen. We weten nu dat driehoeken zorgen voor stevigheid. Ook hebben we bruggen van papier gemaakt. Die stevig genoeg waren voor een aantal blokken. Wist je dat wij zelfs op 20 A4-tjes kunnen staan zonder dat de brug instort? Tijdens de laatste les voor de vakantie zijn we begonnen met stroomkringen. We hebben zelf een lampje laten branden en hebben doormiddel van een spelletje een stroomkring nagespeeld.

7 Kerst Aan de hand van het boek: "De kleine Kerstman" hebben we verschillende taal en rekenactiviteiten gedaan. Nadat we het boek hadden gelezen hebben we samen gepraat waar het over ging. De kinderen konden goed benoemen wat er allemaal was gebeurd. We hebben gekeken waar de kleine Kerstman vandaan komt en wat hij allemaal doet. Niet alle Kerstmannen zijn even groot. We hebben ze op volgorde van grootte gelegd. We herkennen de begrippen groot en klein en kunnen ze benoemen. De kleine Kerstman moet regelmatig zijn schoenen poetsen. De kinderen hebben dit voor de Kerstman gedaan en toen verschenen er verschillende cijfers. We hebben geoefend met het tellen en herkennen van getallen tot 10, we kunnen getalbeelden op de dobbelsteen herkennen en hebben geprobeerd te tellen met sprongen van 2. Helaas mocht de kleine Kerstman niet mee naar de mensen. De kinderen moesten zich aan de hand van een voorbeeld inleven in de gevoelens: blij, bang, boos en verdrietig. Sommige kinderen konden zich goed verplaatsen in de ander. Gelukkig had de Kleine Kerstman uiteindelijk een goed idee. Hij heeft alle dieren van het bos cadeautjes gebracht dit jaar. Alle dieren waren heel erg blij. Daarnaast hebben we natuurlijk veel geoefend voor de musical: "De Sneeuwkoningin", veel gezongen, voorgelezen bij de kerstboom, mooie kerstbakjes gemaakt en genoten van het kerstfeest met een heerlijk diner, een sfeervolle lampionnenoptocht en een spetterde musical!

8 Wist-u-datjes van groep Wist u dat: - Luca na de kerstvakantie bij ons in groep 2 start? - Groep 2 en 3 eind januari beginnen met de Cito toetsen? - We plastic tasjes goed kunnen gebruiken op school? - Het heel belangrijk is om in de vakantie te blijven oefenen met lezen? - Er regelmatig nieuwe foto's op de website geplaatst worden? Nu gaan we genieten van een heerlijke vakantie. Even geen wekker zetten, leuke dingen doen en uitrusten van de afgelopen weken zodat we op 9 januari weer fris kunnen beginnen aan het nieuwe jaar! Lieve kerstgroet, Juf Willeke

Klassennieuws. Erichem, 18 december Beste ouders van groep 1-2-3,

Klassennieuws. Erichem, 18 december Beste ouders van groep 1-2-3, Klassennieuws Erichem, 18 december 2015 Beste ouders van groep 1-2-3, Het jaar 2015 is zo goed als om. We hebben een gezellige, drukke feestmaand achter de rug waarin we hard gewerkt hebben maar ook veel

Nadere informatie

Groep 1/2 Groep 1/2 heeft afgelopen periode gewerkt aan het thema dieren. Welke dieren leven in de dierentuin en welke op de kinderboerderij?

Groep 1/2 Groep 1/2 heeft afgelopen periode gewerkt aan het thema dieren. Welke dieren leven in de dierentuin en welke op de kinderboerderij? Het schooljaar is weer begonnen. Dit jaar zijn we gestart met groep 1 tot en met 5. Het was eerst voor iedereen even wennen, maar het gaat nu heel erg goed! Groep 1/2 Groep 1/2 heeft afgelopen periode

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Klassennieuws oktober

Klassennieuws oktober Klassennieuws oktober Beste ouders/ verzorgers, De eerste weken van het schooljaar 2016-2017 zitten er al weer op. We hebben veel over graan, brood en de bakker geleerd. We zijn op bezoek bij de molen

Nadere informatie

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken.

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Klassennieuws Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Thema post Na de voorjaarsvakantie zijn we bezig geweest met het thema post. Regelmatig komt de postbode langs

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

2013-2014. Groep 1-2C

2013-2014. Groep 1-2C 2013-2014 Groep 1-2C De kinderen besloten Sinterklaas en de zwarte pieten een beetje te helpen dit jaar. Een inpakmachine in de klas kwam daarbij goed van pas! En die Sint, hij was ook zijn staf kwijt...ook

Nadere informatie

Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar

Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar Beste lezers Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar Het lijkt al heel lang geleden, maar het is pas

Nadere informatie

Weeknieuws week 49. Peutercollege weetjes

Weeknieuws week 49. Peutercollege weetjes Weeknieuws week 49 Peutercollege weetjes - In de kerstvakantie zijn alle locaties van het Peutercollege weer geopend, behalve op Eerste kerstdag 25 december en op 1 januari. U kunt uw kind brengen om 0900

Nadere informatie

Erichem, 19 februari Beste ouders/ verzorgers van groep 1-2-3,

Erichem, 19 februari Beste ouders/ verzorgers van groep 1-2-3, Erichem, 19 februari 2016 Beste ouders/ verzorgers van groep 1-2-3, De afgelopen maanden zijn we bezig geweest met de thema's Noordpool en Zuidpool en machines en uitvindingen. Groep 3 is aan de slag gegaan

Nadere informatie

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen.

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen. Vierkantje 4 groep 4 Hallo, De tijd gaat snel, het is alweer voorjaarsvakantie. De komende weken tot de grote vakantie krijgen we nog schoolreis, sportdag etc. kortom voor we het weten zitten we alweer

Nadere informatie

Erichem, 29 april Beste ouders/ verzorgers,

Erichem, 29 april Beste ouders/ verzorgers, Erichem, 29 april 2016 Beste ouders/ verzorgers, We hebben de afgelopen weken hard gewerkt aan de thema's bouwen en lente. Tussendoor hebben we ook stil gestaan bij de feesten zoals: Pasen, Koningsdag

Nadere informatie

Ik vind het heel leuk in groep 4. We rekenen en we doen taal. Zo leuk allemaal. Ik hoop dat ik nog veel leer. Julia

Ik vind het heel leuk in groep 4. We rekenen en we doen taal. Zo leuk allemaal. Ik hoop dat ik nog veel leer. Julia We hebben de afgelopen tijd weer veel leuke activiteiten in de klas gedaan. In november was er een gezellige opa en oma middag. Het is leuk om te zien dat de opa s en oma s en de kinderen samen genieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2011

Nieuwsbrief December 2011 Sinterklaas 2011 In deze nieuwsbrief; Maandagenda Kerst Uit de groepen.. Andere leuke weetjes over de school. O.b.s. de Kleine Dichter Heycopplein 1 3521 EX Utrecht 030-2963585 / Waalstraat 251 3522 SH

Nadere informatie

Routeboekje. bij Pluspunt. Groep 4 Blok 1. Van...

Routeboekje. bij Pluspunt. Groep 4 Blok 1. Van... Routeboekje bij Pluspunt Groep 4 Blok 1 Van... Groep 4 Blok 1 Les 1 Leerkrachtgebonden KB 4 1 1 Reken uit. Kun je het snel? maken KB 4 1 2 Kleur je antwoorden in maken naar keuze LB 4 2 1 Getallen in de

Nadere informatie

Van de directie. Nieuwsbrief 5: 20 december In dit nummer:

Van de directie. Nieuwsbrief 5: 20 december In dit nummer: Nieuwsbrief 5: 20 december 2018 Van de directie De laatste adventkaars is op school aangestoken: het is Kerstmis op Het Tangram. Tijdens de verschillende kerstvieringen hebben de groepen 6 de kerstmusical

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer Geachte ouders,

Kringgesprek. Nummer Geachte ouders, Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 7 2012-2013 2013 Wij hebben vorige week op de SS Rotterdam een schitterend en gezellig sinterklaasfeest gevierd met de kinderen van de drie SBO scholen. Binnenkort zullen

Nadere informatie

Sinterklaas is in het land!

Sinterklaas is in het land! Nieuwsbrief cember 2012 Sinterklaas is in het land! O.b.s. Kleine Dichter Heycopplein 1 3521 EX Utrecht 030-2963585 / Waalstraat 251 3522 SH Utrecht 030-2674244 MAANDKALENDER DECEMBER 2012 MA DI WO DO

Nadere informatie

Het kerstdiner en de kerstviering zijn sfeervol verlopen. De kinderen zagen er prachtig uit en hebben heerlijk gegeten van de lekkere hapjes.

Het kerstdiner en de kerstviering zijn sfeervol verlopen. De kinderen zagen er prachtig uit en hebben heerlijk gegeten van de lekkere hapjes. Wat gaan we leren? Rekenen We beginnen aan een nieuw blok. In dit blok gaan we verder met het invullen van ontbrekende getallen op de getallenlijn, buurgetallen zoeken en getallen op volgorde zetten. Ook

Nadere informatie

De avonturen van Sint en Piet

De avonturen van Sint en Piet 2014 De avonturen van Sint en Piet Groep 2b De Wynroas 5-12-2014 Sint en Piet zijn onderweg van Spanje naar Nederland. Maar dan begint het te stormen en de pakjes en de staf vallen van de stoomboot zo

Nadere informatie

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders,

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders, Beste ouders, In de laatste weken zijn veel toetsen afgenomen. Iedere keer blijkt weer dat de LOVS-toetsen voor een heleboel kinderen behoorlijk pittig zijn. De vraagstelling is anders, de opdrachten zijn

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 4 14 oktober Agenda

Sterrennieuws. Nummer 4 14 oktober Agenda Sterrennieuws Nummer 4 14 oktober 2016 Agenda Datum Zat 15-10 t/m zon 23-10 Herfstvakantie 14 en 15 november Studiedagen: alle leerlingen vrij In de week van 21 november Oudergesprekken groep 1 t/m 7 Nieuws

Nadere informatie

Ouderbrief Groep 3. Nummer 2

Ouderbrief Groep 3. Nummer 2 Ouderbrief Groep 3 Nummer 2 Belangrijke data 17 21 oktober Herfstvakantie 28 oktober Fietscontrole 2 november Dankdag 13 november Kerk-School-Gezinsdienst (9:30 uur) 21 november 10 minuten gesprekken op

Nadere informatie

Decembermail. Pepernoten bakken

Decembermail. Pepernoten bakken Decembermail Pepernoten bakken Wat rook het heerlijk in de school! Kinderen van groep 1 en 2 hebben de eerste week van december pepernoten gebakken. In kleine groepjes onder leiding van een ouder hebben

Nadere informatie

Nieuws uit groep 3 8 februari 2019

Nieuws uit groep 3 8 februari 2019 Beste ouders, Het was de afgelopen weken hard werken voor de kinderen, maar de halfjaarlijkse toetsen zijn achter de rug. De kinderen vonden het best spannend om in de toetsopstelling zo veel toetsen te

Nadere informatie

Nieuws uit groep 1/ 2 d.

Nieuws uit groep 1/ 2 d. Nieuws uit groep 1/ 2 d. Dit schooljaar begonnen we met 15 oudste kleuters en 9 jongste kleuters. In september kwamen Jake en Indy erbij. Ons eerste thema van schatkist was Erop uit: het verhaal van Kleine

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 22 nov. 2016 no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Juf Johanne was afgelopen vrijdag voorlopig voor het laatst op school. Ze gaat nu met zwangerschapsverlof.

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4 december 2014

Nieuws uit groep 4 december 2014 De tweede periode van dit schooljaar zit erop. Ook in deze periode hebben we weer veel geleerd en gedaan. We hebben genoten van de lessen rondom herfst, de spannende tijd van Sinterklaas en een fijne,

Nadere informatie

Voor meer foto s zie binnenkort onze site! Gdict

Voor meer foto s zie binnenkort onze site! Gdict De Wijckwijzer is de nieuwsbrief van onze school en wordt maandelijks per mail verstuurd aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de van Asch van Wijckschool. Ook is de Wijckwijzer te vinden op het

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.15 05-12-2014 t Toetertje OBS De Schoener Sinterklaas op bezoek Wat hebben we allemaal genoten van het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten. Sinterklaas kwam landde met de

Nadere informatie

Groep 3 : Na een lekkere lange zomervakantie zijn we alweer een poos hard aan het werk. Hieronder vindt u de doelen waar wij in groep 3 aan werken.

Groep 3 : Na een lekkere lange zomervakantie zijn we alweer een poos hard aan het werk. Hieronder vindt u de doelen waar wij in groep 3 aan werken. Groep 3 : Na een lekkere lange zomervakantie zijn we alweer een poos hard aan het werk. Hieronder vindt u de doelen waar wij in groep 3 aan werken. Veilig leren lezen Maandag 21 september zijn we begonnen

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! Met vriendelijke groet, Eline van Ee

Nadere informatie

KERSTNIEUWS. Juf Simone en juf Sophie

KERSTNIEUWS. Juf Simone en juf Sophie 15 december 2016 NIEUWSBRIEF Blinkertschool Breezandpad 5 6843 JM Arnhem 026-3831993 I N D I T N U M M E R : Juf Simone en juf Sophie Juf Yvette en juf Anneke Juf Gerda en juf Sophie Juf Yvonne en juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Klassennieuws. Erichem, 16 oktober Beste ouders/ verzorgers van groep 1-2-3,

Klassennieuws. Erichem, 16 oktober Beste ouders/ verzorgers van groep 1-2-3, Klassennieuws Erichem, 16 oktober 2015 Beste ouders/ verzorgers van groep 1-2-3, Hierbij het eerste Klassennieuws van het schooljaar 2015-2016. We zijn dit schooljaar gestart met 2 nieuwe kinderen : Féline

Nadere informatie

maandag 17 december tot vrijdag 21 december 2018

maandag 17 december tot vrijdag 21 december 2018 17 december tot vrijdag 21 december 2018 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie en juf Melissa in de instap- 1 e kleuterklas: Nog even en dan mogen wij het oude jaar vaarwel zeggen en gaat het

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

Houtmarktbericht december 2013 1

Houtmarktbericht december 2013 1 Terwijl de afgelopen tijd de storm buiten raasde en de hagelstenen vielen is het in onze school lekker warm en behaaglijk en zijn we volop aan het werk over ons thema Feesten. Hoewel het 5 decemberfeest

Nadere informatie

UIT DE WEI 6 december 2018

UIT DE WEI 6 december 2018 KALENDER Maandag 10 december Haltles groep 7/8 Dinsdag 18 december Musical groep 3/4 De kleine Kerstman Donderdag 20 december Kerstdiner van 18.00 uur tot 19.00 uur. Let op de uitnodiging in deze Nieuwsbrief!

Nadere informatie

Nieuws uit groep 3! December 2015

Nieuws uit groep 3! December 2015 Lezen: De afgelopen periode is omgevlogen. De periode van de herfst tot aan de kerstvakantie gaat altijd erg snel. Naast het feit dat er veel wordt geleerd en de kinderen zichtbaar genieten van feit dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursus december 2013 nr. 46. Sinterklaas

Nieuwsbrief Cursus december 2013 nr. 46. Sinterklaas Nieuwsbrief Cursus 2013-2014 5 december 2013 nr. 46 Data: Teamvergadering 10 december 2013 Afdelingsbestuur /MR 10 december 2013 Maandvieringen kerkelijk jaar Kerstviering 16 december 2013. s Avonds in

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2017

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2017 Nieuwsbrief groep 3 oktober 2017 Nieuws uit de groep: Woensdag 4 oktober deden we met maar liefst 4 teams mee met het korfbaltoernooi voor groep 3 en 4. De kinderen hebben het ontzettend goed gedaan! Wat

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 november 2017

Nieuwsbrief groep 3 november 2017 Nieuwsbrief groep 3 november 2017 Hierbij ontvangt u van ons de nieuwsbrief van november. Belangrijke data: 16 november: Pietengym (kinderen mogen verkleed) 22 november 19.15: ouderavond groep 3 en 4 23

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 januari 2018

Nieuwsbrief groep 3 januari 2018 Nieuwsbrief groep 3 januari 2018 Hierbij ontvangt u van ons de nieuwsbrief van januari. Nieuws uit de groep: Bij rekentuin staan scores bij elk tuintje. Bij een gemiddelde score halen de kinderen in groep

Nadere informatie

2013-2014. groepsnieuws oktober 2013

2013-2014. groepsnieuws oktober 2013 2013-2014 groepsnieuws oktober 2013 We zijn vanaf de zomervakantie tot de herfstvakantie goed bezig geweest met zijn allen. We hebben veel aan de Vreedzame School gedaan. Samen afspraken gemaakt over hoe

Nadere informatie

Sint, mag ik u iets vragen?

Sint, mag ik u iets vragen? Sint, mag ik u iets vragen? inhoud Inleiding 3 1. Waar komt Sinterklaas vandaan? 4 2. Waarom vieren we pakjesavond op 5 5 december? 3. Waarom stopt Sint iets in je schoen? 6 4. Kwam Sinterklaas vroeger

Nadere informatie

Rekenfolder o.b.s. Henri Dunant groep 3

Rekenfolder o.b.s. Henri Dunant groep 3 Extra informatie blok 1 In groep 1 en 2 hebben de leerlingen al veel ervaring opgedaan met rekenactiviteiten, zoals het ordenen, vergelijken, sorteren, tellen en groeperen. Ook hebben ze kennisgemaakt

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 9

t Informantje schooljaar week 9 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 9 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2013

Nieuwsbrief November 2013 Nieuwsbrief November 2013 Rembrandt van Rijnschool: Jozef Isräelslaan 31 3443 CR Woerden Tel: 0348-483150 / e-mail: directie@rembrandtvanrijnschool.nl / www.rembrandtvanrijnschool.nl Belangrijke data:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF n u m m e r 2

NIEUWSBRIEF n u m m e r 2 NIEUWSBRIEF 2 0 1 6 2 0 1 7 n u m m e r 2 AGENDA 26 dec t/m 6 jan. 2017 : KERSTVAKANTIE Beste ouder(s)/verzorger(s), De kerst staat voor de deur en het is weer tijd om een stukje te schrijven voor de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Tweewekelijks informatiebulletin voor de ouders van de leerlingen van de Molenhoek Jaargang 15 nummer 6

Tweewekelijks informatiebulletin voor de ouders van de leerlingen van de Molenhoek Jaargang 15 nummer 6 Tweewekelijks informatiebulletin voor de ouders van de leerlingen van de Molenhoek Jaargang 15 nummer 6 Vrijdag 9 december 2011 Mededelingen 12-12 VERSIERAVOND KERST ( 19:00u. ) 13-12 Groep 5/6 naar Hans

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 4 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was spannend vanmorgen. Twee pieten kwamen in paniek op hun step naar school. Ze waren

Nadere informatie

Namens ons allen prettige feestdagen & een gelukkig nieuwjaar

Namens ons allen prettige feestdagen & een gelukkig nieuwjaar Namens ons allen prettige feestdagen & een gelukkig nieuwjaar Groep 1b Herfst Tijdens de dagopening horen we dat we niet zelfstandig werken maar vanmorgen een spinnenweb en een spin maken.. We maken een

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De Heer verschijnt op de Sinai, Exodus 19 De tien geboden, Exodus 20:1-17 Twee stenen tafelen, Exodus 20:18-21 + Ex 21-31 + Ex

Nadere informatie

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers,

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Weekbrief Algemene informatie Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Wat was het een geslaagde kerstweek op school. Toen ik woensdagochtend vroeg de school binnenliep waren de tafels al prachtig

Nadere informatie

Het nieuwe jaar is begonnen! We zijn blij dat juf Marieke gestart is in het lokaal naast groep. Thema Winter

Het nieuwe jaar is begonnen! We zijn blij dat juf Marieke gestart is in het lokaal naast groep. Thema Winter Thema Winter Basisschool De Bron Spiesheem 54 3907 NJ Veenendaal Nieuwsbrief 5, januari 2015 instroomgroep en groep 1/2 Januari 2015 Nieuwe leerlingen: In de instroomgroep is Zuzanna Kok gestart en in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2012

Nieuwsbrief December 2012 Nieuwsbrief December 2012 Speciaal Basisonderwijs Merlijn Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Nieuwsbrief december 2012 t Heerlijk avondje is gekomen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief no. 11. Vrijdag 18 november 2016

Nieuwsbrief no. 11. Vrijdag 18 november 2016 Nieuwsbrief no. 11 Vrijdag 18 november 2016 Agenda komende schooljaar Donderdag 1 december Sint op school Maandag 5 december studiedag Donderdag 15 december inloop ochtend 8.30 9.00 uur 22 december kerstviering

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

Informatie groep 3 en 4

Informatie groep 3 en 4 Informatie groep 3 en 4 Hierbij even wat informatie over de dingen waar uw kind dit schooljaar mee te maken krijgt. Dit kan u helderheid verschaffen over wat de kinderen leren in groep 3 en 4. En ook hoe

Nadere informatie

Thema: Sinterklaas. Nobody is like Jesus. De Bron. Wist u dat? We Zwarte Piet-les op school krijgen! We oefenen alle houdingen van de Pieten.

Thema: Sinterklaas. Nobody is like Jesus. De Bron. Wist u dat? We Zwarte Piet-les op school krijgen! We oefenen alle houdingen van de Pieten. Thema: Sinterklaas De Bron Nieuwsbrief 3, groep 1/2 November 2014 Wist u dat? We Zwarte Piet-les op school krijgen! We oefenen alle houdingen van de Pieten. Nobody is like Jesus Nobody is like Jesus, no!

Nadere informatie

Licht in onze harten: dat wij ruimte scheppen, plaats maken voor velen. Licht in onze gedachten: dat wij komen tot nadenken en eerlijke besluiten.

Licht in onze harten: dat wij ruimte scheppen, plaats maken voor velen. Licht in onze gedachten: dat wij komen tot nadenken en eerlijke besluiten. INFO 8 21 december 2012 belangrijke data voor de komende periode ma 24 dec 2012 t/m vr 4 jan 2013 kerstvakantie groep 1 t/m 8 vrij 25 jan. en 1 feb. en 8 feb. schoolschaatsen groep 3 t/m 8 wo 23 jan. voorleesontbijt

Nadere informatie

o.b.s. Het Driespan Puttershoek Nieuwsbrief

o.b.s. Het Driespan Puttershoek Nieuwsbrief o.b.s. Het Driespan Puttershoek Nieuwsbrief November 2015 Sinterklaasje kom maar binnen.. Op zaterdag 14 november komt Sint-Nicolaas om 14.30 uur met zijn Pieten aan in de haven van Puttershoek. Op vrijdag

Nadere informatie

Westfrankelandsestraat 152 3117 AZ Schiedam 010-4261885

Westfrankelandsestraat 152 3117 AZ Schiedam 010-4261885 Schiedam, 1 november 2015 Aan de ouder(s)/verzorger(s), De blaadjes vallen van de bomen. We zien ze in de straat voor de school en op het plein. Sommige kinderen vinden het heerlijk om het plein te kunnen

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Oud papier container. Voor aankomende week krijgen de kinderen op:

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Oud papier container. Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Nieuwsbrief 15 Maandag 12 vrijdag 17 december Voor de ouders, 15 Team Weemewereld Schoolfruit Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Woensdag: waspeen Donderdag: kaki Vrijdag: peer Mocht u nu denken

Nadere informatie

Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de

Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de huifkar en de wandeling. We hebben van alles gezien; gekleurde

Nadere informatie

sin-ter-klaas zing-en mij-ter paard-je stoom-boot ve-ren pe-per-noot da-ken pie-ten-pak ka-do span-je schoor-steen pie-ten hup-pelt schoe-nen

sin-ter-klaas zing-en mij-ter paard-je stoom-boot ve-ren pe-per-noot da-ken pie-ten-pak ka-do span-je schoor-steen pie-ten hup-pelt schoe-nen Auditieve oefeningen - Sinterklaas Hakken en plakken (hak de woorden in stukken, laat de kinderen het hele woord zeggen) sin-ter-klaas zing-en mij-ter paard-je stoom-boot ve-ren pe-per-noot da-ken pie-ten-pak

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2018-2019 26 november t/m 07 december Agenda: Ma - Groep 1-2 start met het thema: Feest (Sinterklaasfeest) Di - Wo - Actie Happy Kids wordt afgesloten 8 kinderen brengen de dozen naar Manna

Nadere informatie

Plattegrond pietengym zaal 3

Plattegrond pietengym zaal 3 Plattegrond pietengym zaal 3 Pietengym zaal 3 Er staan vijf activiteiten in de gymzaal klaar. Als de kinderen klaar zijn kan je ze een pietendiploma geven in de klas. Hier volgt een korte beschrijving

Nadere informatie

Lesbrief groep 5/6. Beste ouders,

Lesbrief groep 5/6. Beste ouders, Lesbrief groep 5/6 Beste ouders, We starten met rekenen, taal en spelling weer met een nieuw blok. Hier dus weer een lesbrief om u op de hoogte te houden over wat uw kind de komende tijd zal leren/oefenen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 december 2016

Nieuwsbrief groep 3 december 2016 Nieuwsbrief groep 3 december 2016 Hierbij ontvangt u van ons de nieuwsbrief van december. Nieuws uit de groep: We hebben de woorden van kern 5 bijgevoegd in de nieuwsbrief. Het is belangrijk om deze woorden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 19 december 2016

Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuws uit het kantoortje. Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Nieuws. Nieuwsbrief voor leerlingen en ouders / verzorgers. Inhoudsopgave. Nummer 16 jaargang

Nieuws. Nieuwsbrief voor leerlingen en ouders / verzorgers. Inhoudsopgave. Nummer 16 jaargang Nieuws Nummer 16 jaargang 4 22-12-2017 Nieuwsbrief voor leerlingen en ouders / verzorgers Inhoudsopgave Voorwoord Beste ouders, Voorwoord door Peter 1 Algemeen nieuws 2 Nieuws uit de groepen 3 Stagiaires

Nadere informatie

Finale Mens Erger Je Niet

Finale Mens Erger Je Niet Jaargang 21, nr 15 Donderdag, 04 december 2014 Week 49:vrij 5 dec Sinterklaas 09.00-12.45 uur Week 50: geen bijzonderheden Week 51: don 18 dec. kerstactiviteiten Week 52: 22 dec. t/m 02 jan. kerstvakantie

Nadere informatie

ma di wo do vr za zo Begin thema Logeerkoffer mee

ma di wo do vr za zo Begin thema Logeerkoffer mee Augustus 0 WELKOM 7 0 7 Logeerkoffer mee 0 7 0 Deze maand beginnen we weer met het VVE programma Piramide. Piramide is een totaalprogramma waarbij alle ontwikkelingsgebieden van het kind gestimuleerd worden.

Nadere informatie

Belangrijk: Dit project is bestemd voor groep 5-6

Belangrijk: Dit project is bestemd voor groep 5-6 www.eduboek.nl copyright 2014 www.webje.yurls.net Vaardigheden onderzoeken plannen noteren vormgeven samenwerken zelfstandigheid Denken logisch creatief kritisch systematisch Benodigdheden internet computer

Nadere informatie

Tweedehands boekenmarkt Vrijdag 14 oktober a.s. is het zover: om uur gaan de deuren van de tweedehands boekenmarkt open. In het overblijflokaal

Tweedehands boekenmarkt Vrijdag 14 oktober a.s. is het zover: om uur gaan de deuren van de tweedehands boekenmarkt open. In het overblijflokaal Welkom Afgelopen maandag zijn er drie Hongaarse meiden op de Esselyckerwoude gestart. Jazmin is in groep 3 begonnen, Fanni in groep 4 en Melitha in groep 6. Wij wensen de meiden heel veel plezier op de

Nadere informatie

Wat doen we allemaal in groep 3?

Wat doen we allemaal in groep 3? Wat doen we allemaal in groep 3? Maandag en dinsdag: Juf Andrea Woensdag, donderdag en vrijdag: Juf Marije (In verband met het muziekproject zullen gedurende een aantal weken de maandagochtend door juf

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

Agenda

Agenda WEEKBRIEF 20 t/m 24 november 2017 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Agenda Maandag 20 november BOKSLESSEN, groep

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

2. Puzzelen naar 5 december grote groep

2. Puzzelen naar 5 december grote groep 2. Puzzelen naar 5 december grote groep Tijdens deze activiteit: tellen de kinderen af tot aan de komst van Sinterklaas. leggen de kinderen elke dag een puzzelstukje op de kalender. Hoofddoel Rekenen Meten

Nadere informatie

Pietengymles. Kun jij een echte hulppiet worden? Doe de oefeningen en verdien een pietendiploma!

Pietengymles. Kun jij een echte hulppiet worden? Doe de oefeningen en verdien een pietendiploma! Pietengymles Kun jij een echte hulppiet worden? Doe de oefeningen en verdien een pietendiploma! Dit is een gymles in hoeken. De kinderen gymmen in groepjes en wisselen na een minuut of 7 van hoek. Zo hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief no. 12. Vrijdag 13 november 2015

Nieuwsbrief no. 12. Vrijdag 13 november 2015 Nieuwsbrief no. 12 Vrijdag 13 november 2015 Agenda komende weken 14 november Sint komt aan in Nederland 21 november oud papier en tuingroep 18 november MR vergadering 3 december Sint op PJS 18 december

Nadere informatie

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd:

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd: Weekbericht van 27 november Voorleeswedstrijd: Wat hebben we afgelopen woensdag genoten van alle prachtige voorleesverhalen en optredens in het Schienvat. De aanmoedigingsprijs is gegaan naar Rosina Doek

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 januari 2016

Nieuwsbrief groep 3 januari 2016 Nieuwsbrief groep 3 januari 2016 Hierbij ontvangt u van ons de nieuwsbrief van januari. Nieuws uit de groep: Wat hebben de kinderen in deze eerste periode al veel geleerd! Het is erg leuk om deze vooruitgang

Nadere informatie

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen Op H e t P a l e t k o m e n k i n d e r e n uit de v e r f! Beste ouder(s), verzorger(s), Jaargang 2018-2019 We sluiten de decembermaand af met een warm gevoel. De school zag er geweldig sfeervol uit.

Nadere informatie

WILGENTAALTJE 14 7 december 2018

WILGENTAALTJE 14 7 december 2018 WILGENTAALTJE 14 7 december 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Deze week stond in het teken van Sinterklaas. We hadden er samen met de leerlingen naar toe geleefd. En eindelijk was het dan zover. Woensdagochtend

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2016

Nieuwsbrief november 2016 Nieuwsbrief november 2016 November 2 Schoolhandbal gr. 7/8 2 Ouderwerkgroep en PR 9 Schoolhandbal gr. 7/8 18 1 ste rapport 21 en 22 Rapportgesprekken 28 OR vergadering 28 Nieuwsbrief December 5 Sinterklaasviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief 14 14 maart 2017 Schoolagenda Maandag 27 maart Zondag 2 april Maandag 3 april De volgende nieuwsbrief verschijnt 16.30 uur: KSG dienst MR vergadering Nieuws uit het kantoortje. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Nummer 6 4 december 2015

Nummer 6 4 december 2015 Mededelingenblad voor ouder(s) / verzorger(s) Nummer 6 4 december 2015 Algemeen Belangrijke data: 1 07-12: Kerstversierochtend (8:30) 2 17-12: Alle leerlingen om 12:00 uit 3 17-12: Kerstdiner (17:30-19:00)

Nadere informatie

INHOUD. Agenda

INHOUD. Agenda INHOUD 29-11-2018 Welkom - agenda - kerst - peuterspeelzaal aandachtfunctionaris - kanjertraining - rekenen groep 1-2 (peuterspeelzaal)- natuur en technieklessen groep 1-2 Agenda Woensdag 5 december :

Nadere informatie