Kwartellaan 12 Wieringerwaard

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kwartellaan 12 Wieringerwaard"

Transcriptie

1 Kwartellaan 12 Wieringerwaard Vraagprijs: ,= K.K. TE KOOP: Goed onderhouden woning In kindvriendelijke woonomgeving Sfeervol en diverse extra s 3 prima slaapkamers Fraai aangelegde achtertuin Inhoud: ca. 365 m³ Woonoppervlak: ca. 95 m² Perceeloppervlak: 166 m²

2 Kwartellaan 12 WIERINGERWAARD Algemene gegevens Volledig adres Omschrijving woning Type grond Perceeloppervlakte 166 m² Inhoud woning ca. 365 m³ Woonoppervlakte ca. 95 m² Overig inpandige ruimte ca. 7 m² Externe buitenruimte ca. 5 m² Bouwjaar 1983 Kwartellaan JS WIERINGERWAARD. Bent u op zoek naar een betaalbare gezinswoning in een rustige en kindvriendelijke woonomgeving? Dan bent u hier aan het juiste adres! Met genoegen mogen wij u dit geschakelde woonhuis aanbieden met aan de voorzijde een riante tuin en geen auto s voor de deur, wel zo prettig! De woning is goed onderhouden en heeft een sfeervolle inrichting. De ruime woonkamer beschikt over grote raampartijen en is lekker licht. De verzorgde keuken met hoekopstelling is voorzien van de benodigde apparatuur. Aansluitend de bijkeuken welke in 2013 is gemoderniseerd met onder andere nieuw stuc- en tegelwerk en een extra bergzolder. Op de 1 e verdieping treft u 3 prima slaapkamers en een moderne badkamer (2013). De 2 e verdieping met cv-opstelling (2014) biedt uitstekende bergruimte. Medio 2013 is de woning volledig voorzien van isolerende beglazing wat bijdraagt aan lage stookkosten. De fraai aangelegde achtertuin (2016) is op westen gelegen. Strak vormgegeven met onder andere tuintegels en een tuinhuis (2016). De ideale plek om te genieten van de zon. Het schuttingwerk is medio 2015/2016 vernieuwd. In de buurt is voldoende parkeerruimte aanwezig en voorzieningen als basisschool, sportaccommodatie en zwembad zijn nabijgelegen. De ligging is mooi centraal, zowel naar Schagen als naar Anna Paulowna. Tevens is er een snelle verbinding naar de A7 richting Amsterdam. Kortom, een heerlijke woning op een prachtige stek! Is uw interesse gewekt? Wij nodigen u graag uit om deze bijzonder leuke woning te aanschouwen. Eigen grond. Staat van onderhoud De woning is zowel van binnen als van buiten goed onderhouden. Schilderwerk De woning is buitenom geschilderd in Dak Schuin dak en plat dak (dakkapel). Isolatie De woning is voorzien van dakisolatie en isolerende beglazing. Kozijnen De woning is voorzien van hardhouten kozijnen. Vloeren De begane grond- en 1 e verdiepingsvloer zijn van beton, de 2 e verdiepingsvloer is van hout. Verwarming Centrale verwarming (Vaillant Ecotec Plus HR 2014). Warm water Ventilatie Via de CV. Mechanische ventilatie unit.

3 Elektra 4 groepen en 1 aardlekschakelaar. Kadastrale gegevens Gemeente Wieringerwaard, sectie A1929 grootte: 1 are en 66 centiare. Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal toiletten 1 Indeling begane grond entree/hal woonkamer keuken bijkeuken Via de voorentree komt u binnen in de hal met garderobe, meterkast, keurige toiletruimte voorzien van toilet en fontein, bergkast, vaste trap naar de 1 e verdieping en toegang tot de woonkamer. De ruime woonkamer is voorzien van een laminaatvloer, lambrisering en een eetgedeelte met prima ruimte voor een 6-persoons eettafel. De grote raampartijen maken deze kamer lekker licht. De open keuken met verzorgde hoekopstelling beschikt over een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap in schouwmodel, oven, koelkast en veel kast-/laderuimte. Aansluitend de inpandig bereikbare bijkeuken met wasmachine- /droger aansluiting. Deze is in 2013 onder andere voorzien van nieuw stuc- en tegelwerk en een praktische bergzolder, welke via een vlizotrap is te bereiken. Indeling 1 e verdieping overloop Overloop met toegang tot de verschillende vertrekken. 3 slaapkamers Op deze verdieping treft u 3 prima slaapkamers. Zowel de slaapkamers als de overloop zijn voorzien van een laminaatvloer. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een dakkapel en 1 slaapkamer aan de achterzijde is in 2013 voorzien van een dakraam. badkamer De moderne, volledig betegelde badkamer (2013) is uitgevoerd met een inloopdouche, wastafelmeubel en een designradiator. Indeling 2 e verdieping zolderverdieping Zolderruimte in 2 gedeelten met cv-opstelling (Vaillant Ecotec Plus HR 2014) en mechanische ventilatie unit. Deze verdieping is via een schuiftrap te bereiken.

4 Tuin De fraai aangelegde achtertuin (2016) is op het westen gelegen en biedt volop zon. Strak vormgegeven met tuintegels, gazon, tuinborder en achterom. Er is tevens een tuinhuis (2016) aanwezig voor opslag van uw tuinspullen en stalling van bijvoorbeeld fietsen. Het schuttingwerk is medio 2015/2016 vernieuwd. Ook in de ruime voortuin is het goed toeven. Parkeergelegenheid in de buurt is in voldoende mate aanwezig. Bijzonderheden Eigentijdse en goed onderhouden woning. Rustige ligging in kindvriendelijke woonomgeving. Geen auto s voor de deur. Ruime, lichte woonkamer. Verzorgde keuken met de benodigde apparatuur. Gemoderniseerde bijkeuken (2013) met extra bergzolder. Keurige toiletruimte. Moderne badkamer (2013). 3 prima slaapkamers. Waarvan 1 slaapkamer met dakraam (2013) en 1 met dakkapel. Medio 2013 volledig voorzien van isolerende beglazing. HR-ketel van Lage stookkosten. Buitenschilderwerk in 2014 uitgevoerd. Riante voortuin. Fraai aangelegde achtertuin (2016). Met tuinhuis (2016). Schuttingwerk medio 2015/2016 vernieuwd. Gehele dag zon. Voldoende parkeerruimte in de buurt aanwezig. Centrale ligging tussen Schagen en Anna Paulowna. Geschikt voor alle leeftijden, van starters tot senioren. Prachtig en betaalbaar plekje, een absolute buitenkans! Verkoopinformatie Bezichtigingen in overleg met: Marko Gielens Makelaardij De Boog MK SCHAGEN Mob Tel Fax Vraagprijs Aanvaarding ,= kosten koper. In overleg.

5 Foto s Voorzijde woning

6 Foto s Riante voortuin en geen auto s voor de deur Ruime woonkamer met laminaatvloer en lambrisering

7 Foto s Grote raampartijen, lekker licht Prima ruimte voor een 6-persoons eettafel

8 Foto s Verzorgde keuken in hoekopstelling met de benodigde apparatuur

9 Foto s Inpandig te bereiken bijkeuken welke in 2013 is gemoderniseerd, inclusief extra bergzolder

10 Foto s Voorentree/hal Toiletruimte begane grond

11 Foto s Op de 1 e verdieping 3 prima slaapkamers

12 Foto s Aan de achterzijde 1 slaapkamer met dakraam Aan de voorzijde een slaapkamer met dakkapel

13 Foto s Moderne badkamer (2013) uitgevoerd met inloopdouche, wastafelmeubel en designradiator

14 Foto s Overloop op de 1 e verdieping met schuiftrap naar de 2e verdieping afgebeeld

15 Foto s Achterzijde woning Fraai aangelegde achtertuin met tuinhuis (2016)

16 Foto s Speelveldje in nabije omgeving

17 Lijst van zaken

18 Kadastrale kaart

19 Tekening begane grond

20 Tekening 1 e verdieping

21 Tekening 2 e verdieping

22 Tekening begane grond, 1 e en 2 e verdieping in 3D

23 Algemene informatie Brochure Deze brochure is afgedrukt als hulpmiddel, uitsluitend om U zo goed mogelijk te informeren omtrent globale indeling en grove afwerking. De gegevens zijn meestal afkomstig van een door ons ter hand gestelde tekening en informatie. De mogelijkheid bestaat dat er tussentijds wijzigingen zijn aangebracht. Ook kan door digitalisering van tekeningen schaalafwijkingen plaatsvinden. Kortom, het kan zijn dat deze brochure afwijkt van de realiteit. De realiteit kunt U zelf waarnemen tijdens een bezichtiging. Wij wijzen U er uitdrukkelijk op dat U aan de inhoud van de brochure geen enkel recht kunt ontlenen. Er wordt, noch door de eigenaar, noch door de makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid van vermelde gegevens. Als u de woning heeft bezichtigd verzoeken wij u vriendelijk binnen vijf dagen iets van u te laten horen. U begrijpt dat de verkoper moeite heeft gedaan om de woning zo goed mogelijk te presenteren, een bericht uwerzijds wordt dan ook zeer op prijs gesteld. Verkoopprocedure De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging tot het uitbrengen van een bieding. Wij raden U aan, vóór het doen van een bieding een eigen (VBO)-makelaar in te schakelen voor begeleiding bij aankoop. De koper heeft een eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Verkoper acht zich gerechtigd tot het aanhoren van meerdere biedingen. Indien er min of meer tegelijkertijd door meerdere gegadigden wordt geboden, is de verkoper gerechtigd met één van hen een koopovereenkomst te sluiten. In de praktijk betekent dit, dat het voor potentiële kopers in dergelijke gevallen raadzaam is direct een zo goed mogelijke bieding voor wat betreft prijs en voorwaarden te doen. De verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan, nadat niet alleen over de hoofdzaken (koopsom object), maar ook over de details (datum oplevering, roerende zaken, etc.) overeenstemming is bereikt. Bij een tot stand gekomen overeenkomst, zal door Marko Gielens Makelaardij de standaard koopovereenkomst (model VBO) worden opgesteld. Daarin wordt gebruikelijk opgenomen een waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom. Voorbehouden kunnen alleen worden opgenomen indien deze uitdrukkelijk bij de bieding zijn vermeld (bijv.; financiering, Nationale Hypotheek Garantie, keuring, etc.). Indien er op het object erfdienstbaarheden of kettingbedingen rusten, gaan deze over op de koper. Zo mogelijk worden deze aan de koopovereenkomst gehecht, meestal in de vorm van een eigendomsbewijs. In de koopovereenkomst staat vermeld: Uit deze koopovereenkomst vloeien pas verplichtingen voort als beide partijen deze koopovereenkomst hebben ondertekend.

24 Algemene informatie Ouderdomsclausule Koper verklaart bekend te zijn met het bouwjaar van het object. Voor woningen ouder dan 15 jaar betekent dit dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. Tenzij de verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft staat hij niet in voor o.a. de kwaliteit van de vloeren, het dak, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, riolering, afwezigheid van ongedierte c.q. schimmels (zoals houtworm, boktor, zwam etc.) en de afwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht. Bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in artikel 5.3 omschreven woongebruik. Voor woningen ouder dan 50 jaar liggen deze eisen nog weer aanzienlijk lager. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld een goed bouwkundig inzicht te krijgen in het gekochte. Asbestclausule Afhankelijk van het bouwjaar van een object kunnen asbesthoudende materialen verwerkt zijn. Wij noemen o.a. kruipluik, schoorsteen of luchtkanaal, golfplaten op berging, plaatmateriaal achter of onder CV-ketels of meterkast, vloerbedekking etc.. Verkoper stelt zich hiervoor niet aansprakelijk. Koper verklaart ermee bekend te zijn dat voor verwijdering van asbesthoudende materialen milieuvoorschriften gelden. Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien. Overige diensten Om een weloverwogen aankoopbeslissing te nemen, is het goed om een reëel inzicht te krijgen in de waarde van uw huidige woning. Marko Gielens Makelaardij kan u hierbij van dienst zijn door het opstellen van een GRATIS WAARDEBEPALING. Met deze informatie krijgt u beter inzicht in uw financiële situatie, alvorens u een bieding uitbrengt. Heeft u verder nog vragen? Wij zijn u graag van dienst. Met vriendelijke groet, Marko Gielens Registermakelaar-taxateur o.z.

25 Actief in woningen en bedrijfsmatig vastgoed De Boog MK SCHAGEN Mob: Tel: Fax: Internetadressen:

Nieuwesluis 5 Wieringerwaard

Nieuwesluis 5 Wieringerwaard Nieuwesluis 5 Wieringerwaard Vraagprijs: 319.000,= K.K. TE KOOP: Riant vrijstaand woonhuis Met grote garage/schuur Op ruim perceel eigen grond Prachtige locatie Met fantastische uitzichten Inhoud: ca.

Nadere informatie

Schagerweg 79 Schagerbrug

Schagerweg 79 Schagerbrug Schagerweg 79 Schagerbrug Vraagprijs: 469.000,= K.K. TE KOOP: Karakteristiek vrijstaand woonhuis Met ruime schuur en garage 5 slaapkamers Extra bouwkavelmogelijkheid! Inhoud: ca. 860 m³ Woonoppervlak:

Nadere informatie

TE KOOP. Schras 19 Ederveen. Goedvastgoed. Tel:

TE KOOP. Schras 19 Ederveen. Goedvastgoed. Tel: Schras 19 Ederveen Goedvastgoed Tel: 0318 46 13 24 Op een mooie locatie in Ederveen gelegen gedateerde helft van een dubbel met een zeer diepe tuin. Het geheel ligt op een perceel grond van circa 425 m².

Nadere informatie

Oudesluizerweg 1A Wieringerwaard

Oudesluizerweg 1A Wieringerwaard Oudesluizerweg 1A Wieringerwaard Vraagprijs: 325.000,= K.K. TE KOOP: Vrijstaande semi-bungalow Met grote garage/schuur Mooie locatie, prachtige uitzichten Genieten van het vrije buitenleven Bo: 1994 Mobiel:

Nadere informatie

Westfriese Zeedijk 7a Sint Maarten

Westfriese Zeedijk 7a Sint Maarten Westfriese Zeedijk 7a Sint Maarten Vraagprijs: 0 275.000,= K.K. TE KOOP: Riant woonhuis Met inpandige garage en veranda 4 fijne, moderne slaapkamers Genieten van rust, ruimte en vrijheid Op korte afstand

Nadere informatie

Dorpen 52 Schagen. Vraagprijs: 174.000,= K.K.

Dorpen 52 Schagen. Vraagprijs: 174.000,= K.K. Dorpen 52 Schagen Vraagprijs: 174.000,= K.K. TE KOOP: Verzorgde 4-kamer woning Met veel oppervlak en inhoud Voortuin op het zonnige zuiden Fraaie, groenrijke omgeving Nabij Schager voorzieningen Inhoud:

Nadere informatie

Spoorlaan 7 Schagen. Vraagprijs: 195.000,= K.K.

Spoorlaan 7 Schagen. Vraagprijs: 195.000,= K.K. Spoorlaan 7 Schagen Vraagprijs: 195.000,= K.K. TE KOOP: Karakteristieke 2-1 kap woning Sfeervolle inrichting In 2008 gerenoveerd In 2008 gemoderniseerd Nabij Schager voorzieningen Inhoud: ca. 328 m³ Woonoppervlak:

Nadere informatie

Grimhuijsenstraat 7 te Ulvenhout ,-- k.k.

Grimhuijsenstraat 7 te Ulvenhout ,-- k.k. TE koop. Grimhuijsenstraat 7 te Ulvenhout 229.000,-- k.k. Inleiding Op uitstekende, kindvriendelijke locatie in Ulvenhout gelegen, goed onderhouden tussenwoning met 2 slaapkamers en ruime badkamer. De

Nadere informatie

Lekkerkerk De Elzen 45 Vraagprijs ,- k.k.

Lekkerkerk De Elzen 45 Vraagprijs ,- k.k. Lekkerkerk De Elzen 45 Vraagprijs 185.000,- k.k. Omschrijving De Elzen 45 - Lekkerkerk - Zeer scherp geprijsd (grootste type) - Aan eilandje gelegen - Vrijwel alle kozijnen vernieuwd Ruime eengezinwoning

Nadere informatie

Weth. van Haperenstraat 37 te Breda

Weth. van Haperenstraat 37 te Breda TE koop. Weth. van Haperenstraat 37 te Breda 217.500,- K.K. SCHONCK, SCHUL Makelaardij en Vastgoedontwikkeling Inleiding Uitstekend gelegen tussenwoning met berging gelegen in de zeer geliefde wijk Princenhage.

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k. ENKHUIZEN. Westerstraat 142

Vraagprijs ,- k.k. ENKHUIZEN. Westerstraat 142 ENKHUIZEN Westerstraat 142 Vraagprijs 175.000,- k.k. Bloemendaal Makelaars en Taxateurs Dijk 78 1601 GK Enkhuizen tel. (0228) 35 95 10 www.bloemendaalmakelaars.nl www.facebook.com/bloemendaalmakelaarstaxateurs

Nadere informatie

BAANDERTWEG EL SITTARD

BAANDERTWEG EL SITTARD BAANDERTWEG 78 6136EL SITTARD VRAAGPRIJS 194.000 K.K. Wilhelminastraat 22, 6131 KP Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Op een gewilde locatie, nabij het

Nadere informatie

Ingrid Schuijt Diensten & Advies Voorweg 18A 1969 MC Heemskerk Tel.: 06-23306902/www.isda.nl/info@isda.nl RIDDER ARNOUDLAAN 1 HEEMSKERK

Ingrid Schuijt Diensten & Advies Voorweg 18A 1969 MC Heemskerk Tel.: 06-23306902/www.isda.nl/info@isda.nl RIDDER ARNOUDLAAN 1 HEEMSKERK Ingrid Schuijt Diensten & Advies Voorweg 18A 1969 MC Heemskerk Tel.: 06-23306902/www.isda.nl/info@isda.nl RIDDER ARNOUDLAAN 1 HEEMSKERK RIDDER ARNOUDLAAN 1 HEEMSKERK Vraagprijs : 429.000,00 k.k. Aanvaarding

Nadere informatie

TE_KOOP KORENAKKER 25 WADDINXVEEN. www.holland-huis.nl. Vraagprijs: 212.500,= k.k.

TE_KOOP KORENAKKER 25 WADDINXVEEN. www.holland-huis.nl. Vraagprijs: 212.500,= k.k. TE_KOOP WADDINXVEEN Vraagprijs: 212.500,= k.k. Bouwjaar 1984 Woonoppervlakte 92 m² Perceeloppervlakte 110 m² Inhoud 300 m³ Aanvaarding Direct VERHUIZEN BINNEN EEN MIDDAG!!! Fijne 5-kamer eengezinswoning

Nadere informatie

Osingastate 6, Almelo

Osingastate 6, Almelo Namens onze opdrachtgevers mogen wij u dit zeer leuke en keurig onderhouden woonhuis met garage aanbieden, in de directe nabijheid van alle voorzieningen. Ruime, verzorgde staat van onderhoud, een mooie

Nadere informatie

De Boog 59 Schagen. Vraagprijs: ,= K.K.

De Boog 59 Schagen. Vraagprijs: ,= K.K. De Boog 59 Schagen Vraagprijs: 199.500,= K.K. TE KOOP: Goed onderhouden tussenwoning In kindvriendelijke wijk Hoep-Zuid 4 slaapkamers In nabijheid van centrum, scholen, bioscoop en NS-station Inhoud: ca.

Nadere informatie

FRANS STROUXSTRAAT 24A 6039GK STRAMPROY

FRANS STROUXSTRAAT 24A 6039GK STRAMPROY FRANS STROUXSTRAAT 24A 6039GK STRAMPROY VRAAGPRIJS 359.000 K.K. Poldermolen 11, 6003 BC Weert Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 0495-700 252 OMSCHRIJVING: Wanneer u op zoek bent naar een

Nadere informatie

FINLANDSTRAAT KV SITTARD

FINLANDSTRAAT KV SITTARD FINLANDSTRAAT 1 6137KV SITTARD VRAAGPRIJS 385.000 K.K. Wilhelminastraat 22, 6131 KP Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Het "Scandinaviëkwartier" is onderdeel

Nadere informatie

ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK

ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK Ingrid Schuijt Diensten & Advies Voorweg 18A 1969 MC Heemskerk Tel.: 06-23306902/www.isda.nl/info@isda.nl ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK Vraagprijs : 299.000,00 k.k. Aanvaarding : op korte

Nadere informatie

Dillenburg 12 te Halfweg

Dillenburg 12 te Halfweg Dillenburg 12 te Halfweg Object: Omschrijving: Indeling: Dillenburg 12 te Halfweg In het oude centrum van het dorp gelegen, in een autoluw wijkje met een eigen speelplaatsje, een ruime (5 slaapkamers!)

Nadere informatie

Zusterveld 40 Breda ,- K.K.

Zusterveld 40 Breda ,- K.K. TE koop. Zusterveld 40 Breda 215.000,- K.K. Inleiding Wij bieden jou bij deze een uitgebouwde ruime eengezinswoning in de wijk Doornbos! Deze woning heeft een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers,

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE VLIEDLAAN 88 SCHAGEN. Makelaardij Westhuis (Lid VBO) Object: Vliedlaan 88, 1741 RS SCHAGEN

INFORMATIEBROCHURE VLIEDLAAN 88 SCHAGEN. Makelaardij Westhuis (Lid VBO) Object: Vliedlaan 88, 1741 RS SCHAGEN INFORMATIEBROCHURE VLIEDLAAN 88 SCHAGEN VOORWOORD Langs deze weg willen wij u namens de verkoper dank zeggen voor uw belangstelling. De gegevens, zoals die zijn verstrekt, zijn met grote zorgvuldigheid

Nadere informatie

AAN HET BOS WD SITTARD

AAN HET BOS WD SITTARD AAN HET BOS 28 6133WD SITTARD VRAAGPRIJS 249.000 K.K. Wilhelminastraat 22, 6131 KP Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: In de wijk Ophoven gelegen ruime

Nadere informatie

KERKENKAMPSTRAAT BL HERTEN

KERKENKAMPSTRAAT BL HERTEN KERKENKAMPSTRAAT 6 6049BL HERTEN VRAAGPRIJS 245.000 K.K. W ilhelminastraat 22, 6131 KP Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Aan een groenplantsoen, nabij

Nadere informatie

Annie M.G. Schmidtlaan 69 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Annie M.G. Schmidtlaan 69 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Annie M.G. Schmidtlaan 69 OEGSTGEEST Vraagprijs: 279.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 071-5191919, Telefax: 071-5191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl,

Nadere informatie

Muiderslotstraat 71 Breda ,-- k.k.

Muiderslotstraat 71 Breda ,-- k.k. TE koop. Muiderslotstraat 71 Breda 299.000,-- k.k. Inleiding Uitgebouwde zeer royale tussenwoning gelegen op een rustige, goede locatie in de wijk IJpelaar, aan een groenstrook met vrij uitzicht. De woning

Nadere informatie

Kerckwervelaan 43 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Kerckwervelaan 43 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Kerckwervelaan 43 OEGSTGEEST Vraagprijs: 359.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 071-5191919, Telefax: 071-5191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl, Internet:

Nadere informatie

KEMPSTRAAT VE BRUNSSUM

KEMPSTRAAT VE BRUNSSUM KEMPSTRAAT 33 6443VE BRUNSSUM VRAAGPRIJS 124.000 K.K. Wilhelminastraat 22, 6131 KP Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Aan de rand van de fijne woonwijk

Nadere informatie

Leeuwerikstraat 46 Schagen

Leeuwerikstraat 46 Schagen Leeuwerikstraat 46 Schagen Richtprijs: 225.000,= K.K. TE KOOP: Riante eengezinswoning In groenrijke woonomgeving Maar liefst 6 slaapkamers Zonnige, diepe achtertuin Nabij Schager voorzieningen Bo: 1994

Nadere informatie

VERLENGDE WILHELMINASTRAAT XP HOENSBROEK

VERLENGDE WILHELMINASTRAAT XP HOENSBROEK VERLENGDE WILHELMINASTRAAT 6 6431XP HOENSBROEK VRAAGPRIJS 279.000 K.K. Wilhelminastraat 22, 6131 KP Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Op loopafstand

Nadere informatie

Dorpsstraat 60 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Dorpsstraat 60 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Dorpsstraat 60 OEGSTGEEST Vraagprijs: 350.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 071-5191919, Telefax: 071-5191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl, Internet: www.eigen-haard.nl

Nadere informatie

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. EPE 13 ASSEN Vraagprijs 139.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Keurig onderhouden TUSSENWONING gelegen in woonwijk De Lariks. Deze starterswoning is gelegen op 158m2 eigen grond. De onderhoudsvriendelijke,

Nadere informatie

Diksmuidenstraat 57 Breda 136.000,- K.K.

Diksmuidenstraat 57 Breda 136.000,- K.K. TE koop. Diksmuidenstraat 57 Breda 136.000,- K.K. Inleiding Eengezinswoning, gesitueerd in de rustige, kindvriendelijke wijk Wisselaar, met stenen berging en voor- en achtertuin gelegen op het zuidwesten.

Nadere informatie

Bosch 31 te Zwijndrecht

Bosch 31 te Zwijndrecht Bosch 31 te Zwijndrecht Instapklare eengezinswoning met 4 slaapkamers Vraagprijs: 175.000,- k.k. Omschrijving Waar vind je dit nog? Een instapklare gezinswoning. Niks klussen, verhuizen en klaar. Deze

Nadere informatie

Vraagprijs ,- v.o.n. ENKHUIZEN. Ridderstraat 55

Vraagprijs ,- v.o.n. ENKHUIZEN. Ridderstraat 55 ENKHUIZEN Ridderstraat 55 Vraagprijs 225.000,- v.o.n. Bloemendaal Makelaars en Taxateurs Dijk 78 1601 GK Enkhuizen tel. (0228) 35 95 10 www.bloemendaalmakelaars.nl www.facebook.com/bloemendaalmakelaarstaxateurs

Nadere informatie

Pioenhof 24 Katwijk Vraagprijs 230.000,- k.k.

Pioenhof 24 Katwijk Vraagprijs 230.000,- k.k. Pioenhof 24 Katwijk Vraagprijs 230.000,- k.k. Deze aantrekkelijke en ruime eengezinswoning in de kindvriendelijke Molenwijk (Katwijk-binnen), heeft een uitstekende ligging nabij winkels, uitvalswegen en

Nadere informatie

Hazenboslaan 27 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Hazenboslaan 27 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Hazenboslaan 27 OEGSTGEEST Vraagprijs: 475.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 0715191919, Telefax: 0715191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl, Internet: Zeer

Nadere informatie

Nijmegen, Heeskesacker 2103

Nijmegen, Heeskesacker 2103 TE KOOP Op een aantrekkelijke locatie binnen de wijk Heeskesacker staat deze grote halfvrijstaande woning met grote garage, oprit en tuin. Het ruime huis staat in de directe nabijheid van de scholen, het

Nadere informatie

H.W. Mesdagstraat 19 Schagen

H.W. Mesdagstraat 19 Schagen H.W. Mesdagstraat 19 Schagen Vanaf prijs: 185.000,= K.K. TE KOOP: Ruime eengezinswoning Heerlijk vrij uitzicht 4 prima slaapkamers Grotendeels kunststof kozijnen Gewilde locatie in Schager centrum Inhoud:

Nadere informatie

Gouda Rentmeesterslag 92 Vraagprijs 190.000,- k.k.

Gouda Rentmeesterslag 92 Vraagprijs 190.000,- k.k. Gouda Rentmeesterslag 92 Vraagprijs 190.000,- k.k. Omschrijving Rentmeesterslag 92 - Gouda Op een steenworp afstand van het Goudse Hout en de Reeuwijkse Plassen gelegen aantrekkelijke uitgebouwde tussenwoning

Nadere informatie

Bennekom Florence Nightingalelaan 28

Bennekom Florence Nightingalelaan 28 Bennekom Florence Nightingalelaan 28 Op een mooie en rustige locatie gelegen GESCHAKELDE HOEKWONING Grote, inpandige berging Ruime woonkamer met gashaard en tuindeur naar terras Fraaie, vrij gelegen achtertuin

Nadere informatie

VENRAY Pastoor Ruttenstraat 9

VENRAY Pastoor Ruttenstraat 9 VENRAY Pastoor Ruttenstraat 9 ZEER SCHERP GEPRIJSD!! Mooie instapklare tussenwoning in het centrum van Venray. Bouwjaar: 2000 Woonoppervlakte: ca.: 122m² Inhoud: ca.: 400m³ Vraagprijs: 210.000,- k.k. Renée

Nadere informatie

Watersnip 103, HOORN

Watersnip 103, HOORN Watersnip 103, HOORN 0229-24 42 34 www.boekweitolie.nl info@boekweitolie.nl Bezichtiging Keurig verzorgde middenwoning, rustig gelegen en op loopafstand van groot wijkwinkelcentrum en NS-station. Indeling:

Nadere informatie

SENECALAAN HS SITTARD

SENECALAAN HS SITTARD SENECALAAN 16 6135HS SITTARD VRAAGPRIJS 469.000 K.K. Wilhelminastraat 22, 6131 KP Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Op een uitstekende woonlocatie is

Nadere informatie

Cederstraat 1 Dorst ,-- K.K.

Cederstraat 1 Dorst ,-- K.K. TE koop. Cederstraat 1 Dorst 225.000,-- K.K. Inleiding Op een rustige woonlocatie gelegen, royale uitgebouwde hoekwoning met lichte doorzon woonkamer, royale keuken, bijkeuken, slaapkamer-/ werkkamer met

Nadere informatie

Krimpen Aan Den IJssel Hobbemalaan 17 Vraagprijs 135.000,- k.k.

Krimpen Aan Den IJssel Hobbemalaan 17 Vraagprijs 135.000,- k.k. Krimpen Aan Den IJssel Hobbemalaan 17 Vraagprijs 135.000,- k.k. Omschrijving Hobbemalaan 17 - Krimpen Aan Den IJssel Deze leuke eengezinswoning met houten berging en zonnige tuin (zuid-west) is gelegen

Nadere informatie

HOBBELRADE 16A 6176CH SPAUBEEK

HOBBELRADE 16A 6176CH SPAUBEEK HOBBELRADE 16A 6176CH SPAUBEEK HUURPRIJS 710 PER MAAND Wilhelminastraat 22, 6131 KP Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Te Huur In dit karakteristiek

Nadere informatie

Obrechtstraat 18 LEIDEN. Vraagprijs 135.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Obrechtstraat 18 LEIDEN. Vraagprijs 135.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-514 20 45 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Vraagprijs 135.000 k.k. 2324 VN

Nadere informatie

Makelaardij en Vastgoedontwikkeling. Ploegstraat 28 Breda. Vraagprijs 179.000,-- k.k.

Makelaardij en Vastgoedontwikkeling. Ploegstraat 28 Breda. Vraagprijs 179.000,-- k.k. Ploegstraat 28 Breda Vraagprijs 179.000,-- k.k. Inleiding SCHONCK, SCHUL In de gewilde wijk Ginneken gelegen een sfeervolle vooroorlogse tussenwoning. Op loopafstand ligt het Valkeniersplein waar zich

Nadere informatie

LEIDEN Uiterstegracht 26 Vraagprijs ,- k.k.

LEIDEN Uiterstegracht 26 Vraagprijs ,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-5142045 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Uiterstegracht 26 Vraagprijs 220.000,-

Nadere informatie

BOULEVARD AX GREVENBICHT

BOULEVARD AX GREVENBICHT BOULEVARD 21 6127AX GREVENBICHT VRAAGPRIJS 315.000 K.K. W ilhelminastraat 22, 6131 KP Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Vrijstaand woonhuis/semi-bungalow

Nadere informatie

Simon van Ooststroomhof 22 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Simon van Ooststroomhof 22 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Simon van Ooststroomhof 22 OEGSTGEEST Vraagprijs: 365.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 071-5191919, Telefax: 071-5191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl,

Nadere informatie

Den Brem 69 te GOIRLE. Inhoud: 370 m³. Woonoppervlakte: 127 m². Externe bergruimte: 6 m². Bouwjaar: 1981. Perceel: 132 m². VRAAGPRIJS: 214.500,00 k.k.

Den Brem 69 te GOIRLE. Inhoud: 370 m³. Woonoppervlakte: 127 m². Externe bergruimte: 6 m². Bouwjaar: 1981. Perceel: 132 m². VRAAGPRIJS: 214.500,00 k.k. Inhoud: 370 m³ Woonoppervlakte: 127 m² Externe bergruimte: 6 m² Bouwjaar: 1981 Perceel: 132 m² VRAAGPRIJS: 214.500,00 k.k. Den Brem 69 te GOIRLE Recent gemoderniseerde eindwoning met voortuin, op het zuidoosten

Nadere informatie

Essenlaan 15 Schagen. Vraagprijs: 237.500,= K.K.

Essenlaan 15 Schagen. Vraagprijs: 237.500,= K.K. Essenlaan 15 Schagen Vraagprijs: 237.500,= K.K. TE KOOP: Keurig verzorgde hoekwoning Met erker, garage en aparte berging In groenrijke woonwijk Groeneweg 4 uitstekende slaapkamers Voorzieningen op loop-/fietsafstand

Nadere informatie

Renkum Schoolweg 4. Vraagprijs ,-- k.k.

Renkum Schoolweg 4. Vraagprijs ,-- k.k. Renkum Schoolweg 4 Een sfeervol, gerenoveerd, vooroorlogs VRIJSTAAND WOONHUIS met grote garage en een heerlijke vrije en zonnige tuin op het westen. De woning heeft een grote werkkamer met open haard in

Nadere informatie

Cypressenstraat 29 Dorst ,-- k.k.

Cypressenstraat 29 Dorst ,-- k.k. TE koop. Cypressenstraat 29 Dorst 207.500,-- k.k. Inleiding Zeer goed onderhouden ruime tussenwoning met lichte woonkamer, open keuken, luxe complete badkamer en 4 slaapkamers. Op een rustige en kindvriendelijke

Nadere informatie

WILHELMINA SMITSTRAAT SH WEERT

WILHELMINA SMITSTRAAT SH WEERT WILHELMINA SMITSTRAAT 28 6004SH WEERT VRAAGPRIJS 315.000 K.K. Poldermolen 11, 6003 BC Weert Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 0495-700 252 OMSCHRIJVING: Bent u op zoek naar een modern

Nadere informatie

HAARLEM TAFELBERGSTRAAT 24. Vraagprijs: 225.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra.

HAARLEM TAFELBERGSTRAAT 24. Vraagprijs: 225.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra. HAARLEM TAFELBERGSTRAAT 24 Karakteristiek dertiger jaren huis met vooren achtertuin met houten schuur en achterom. Dit degelijk gebouwde huis is nog voorzien van grotendeels alle authentieke details (glas

Nadere informatie

ELOYSTRAAT XR GELEEN

ELOYSTRAAT XR GELEEN ELOYSTRAAT 30 6166XR GELEEN KOOPSOM 134.500 K.K. Wilhelminastraat 22, 6131 KP Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Karakteristieke tussenwoning met aanbouw

Nadere informatie

TE_KOOP KORENAKKER 25 WADDINXVEEN. Vraagprijs: ,= k.k.

TE_KOOP KORENAKKER 25 WADDINXVEEN.  Vraagprijs: ,= k.k. TE_KOOP WADDINXVEEN Vraagprijs: 212.500,= k.k. Bouwjaar 1984 Woonoppervlakte 92 m² Perceeloppervlakte 110 m² Inhoud 300 m³ Aanvaarding Direct VERHUIZEN BINNEN EEN MIDDAG!!! Fijne 5-kamer eengezinswoning

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1953 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 92 m² Inhoud : circa 350 m³ Perceel : circa 195 m² Kamers : 4 Ligging : Woonwijk Kerkakkers Aanvaarding

Nadere informatie

Meerval 95 Schagen. Vraagprijs: 245.000,= K.K.

Meerval 95 Schagen. Vraagprijs: 245.000,= K.K. Meerval 95 Schagen Vraagprijs: 245.000,= K.K. TE KOOP: Riante eengezinswoning In nieuwe woonwijk Nes-Noord Prachtig uitzicht over landerijen Tuin op het zonnige zuidwesten Nabij Schager voorzieningen Inhoud:

Nadere informatie

Zwanenburgplantsoen 17 te Haarlem

Zwanenburgplantsoen 17 te Haarlem Zwanenburgplantsoen 17 te Haarlem Object: Zwanenburgplantsoen 17 te Haarlem Omschrijving: In de gewilde Koninginnebuurt (Plan Tubergen) gelegen leuke tussenwoning (bouwjaar 1988) met een fraai vrij uitzicht

Nadere informatie

Kolenbranderwei 15, te Valkenswaard

Kolenbranderwei 15, te Valkenswaard Kolenbranderwei 15, te Valkenswaard Vraagprijs 229.000,- kosten koper Verrassend ruime en keurig afgewerkte tussenwoning met berging, eigen achterom, vier slaapkamers, moderne keuken en nette badkamer.

Nadere informatie

Bastenakenstraat 1 Breda

Bastenakenstraat 1 Breda TE koop. Bastenakenstraat 1 Breda 169.500,- K.K. SCHONCK, SCHUL Makelaardij en Vastgoedontwikkeling Inleiding Op een rustige, kindvriendelijke locatie gelegen een royale, instapklare eindwoning met 4 slaapkamers.

Nadere informatie

VALKENBURG ZH. Korenbloemlaan 12. Vraagprijs 209.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

VALKENBURG ZH. Korenbloemlaan 12. Vraagprijs 209.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl VALKENBURG ZH Vraagprijs 209.000

Nadere informatie

Dorpsstraat 62 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Dorpsstraat 62 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Dorpsstraat 62 OEGSTGEEST Vraagprijs: 274.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 071-5191919, Telefax: 071-5191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl, Internet: www.eigen-haard.nl

Nadere informatie

Zorgvlied Dorpsstraat 19 A Vraagprijs 160.000,- k.k.

Zorgvlied Dorpsstraat 19 A Vraagprijs 160.000,- k.k. Zorgvlied Dorpsstraat 19 A Vraagprijs 160.000,- k.k. Omschrijving Dorpsstraat 19 A - Zorgvlied Groter dan de buitenkant doet vermoeden! Voor de natuurliefhebber! In vriendelijk dorp dat aan de rand van

Nadere informatie

Westlandgracht 177 huis Amsterdam

Westlandgracht 177 huis Amsterdam Westlandgracht 177 huis Amsterdam Vraagprijs 285.000,-- k.k. Pied-a-terre Prachtige en recent volledig gerenoveerde 3-kamer benedenwoning (ca. 60 m²) op eigen grond met heerlijke royale achtertuin (65

Nadere informatie

Dorpsstraat 215 A, Broek op Langedijk www.bakkerschoon.nl

Dorpsstraat 215 A, Broek op Langedijk www.bakkerschoon.nl Dorpsstraat 215 A, Broek op Langedijk www.bakkerschoon.nl Bakker Schoon Makelaardij is een jong en dynamisch makelaarskantoor dat lid is van de Nederlandse Verenging van Makelaars en vastgoeddeskundigen

Nadere informatie

Westerschans 4 LEIDERDORP. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: per 1 maart 2018

Westerschans 4 LEIDERDORP. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: per 1 maart 2018 Westerschans 4 LEIDERDORP Vraagprijs: 390.000,- k.k. Aanvaarding: per 1 maart 2018 Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 0715191919, Telefax: 0715191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl, Internet:

Nadere informatie

Leertouwerstraat 7 te Oostzaan

Leertouwerstraat 7 te Oostzaan Leertouwerstraat 7 te Oostzaan Leertouwerstraat 7 te Oostzaan Vraagprijs 225.000,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze

Nadere informatie

Rotterdam Igor Stravinskisingel 20 * Vraagprijs 239.000,- k.k.

Rotterdam Igor Stravinskisingel 20 * Vraagprijs 239.000,- k.k. Rotterdam Igor Stravinskisingel 20 * Vraagprijs 239.000,- k.k. Omschrijving Igor Stravinskisingel 20 3069 MA Rotterdam * Goed onderhouden eengezinswoning * Prachtige vrije ligging * Compleet nieuwe badkamer

Nadere informatie

Zuidelijke Steijnkade 19 - Gouda

Zuidelijke Steijnkade 19 - Gouda Vraagprijs 174.500,-- k.k. Kenmerken Vraagprijs : 174.500,-- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 4 (waarvan 2 slaapkamers) Inhoud : 340 m 3 Perceeloppervlakte : 141 m 2 Woonoppervlakte

Nadere informatie

TE koop. Pasquelaan 13 Prinsenbeek. Vraagprijs ,-- K.K.

TE koop. Pasquelaan 13 Prinsenbeek. Vraagprijs ,-- K.K. TE koop. Pasquelaan 13 Prinsenbeek Vraagprijs 229.500,-- K.K. Leuke na-oorlogse twee-onder-eenkapwoning met eigen oprit en garage. De woning is voorzien van o.a. een ruime woonkamer, een 3-tal slaapkamers

Nadere informatie

Makelaardij en Vastgoedontwikkeling. Moerdijkse Postbaan 2a Etten-Leur ,- K.K.

Makelaardij en Vastgoedontwikkeling. Moerdijkse Postbaan 2a Etten-Leur ,- K.K. Makelaardij en Vastgoedontwikkeling Moerdijkse Postbaan 2a Etten-Leur 425.000,- K.K. Inleiding Op een zeer rustieke locatie gelegen, volledig gemoderniseerde bungalow van 110 m². De woning is volledig

Nadere informatie

Rotterdam Vignolastraat 184 Vraagprijs ,- k.k.

Rotterdam Vignolastraat 184 Vraagprijs ,- k.k. Rotterdam Vignolastraat 184 Vraagprijs 275.000,- k.k. Omschrijving Vignolastraat 184 3066 BR Rotterdam Deze ruime, moderne eengezinswoning met 7 slaapkamers, is gelegen aan een brede straat. Nabij winkels,

Nadere informatie

DE LIMPENSSTRAAT BT SITTARD

DE LIMPENSSTRAAT BT SITTARD DE LIMPENSSTRAAT 3 6131BT SITTARD VRAAGPRIJS 165.000 K.K. Wilhelminastraat 22, 6131 KP Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Aan de het centrum van Sittard

Nadere informatie

Bennekom Commandeursweg 132

Bennekom Commandeursweg 132 Bennekom Commandeursweg 132 Ruime LEVENSLOOPBESTENDIGE HOEKWONING type semi-bungalow Zonnige, omsloten achtertuin met veel privacy Badkamer op de begane grond, slaapkamer is mogelijk Sfeervolle woonkamer

Nadere informatie

Piet Heinlaan 37 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Piet Heinlaan 37 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Piet Heinlaan 37 OEGSTGEEST Vraagprijs: 775.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 0715191919, Telefax: 0715191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl, Internet: Vrijstaande

Nadere informatie

VRAAGPRIJS ,= K.K.

VRAAGPRIJS ,= K.K. BURGUM, BURG. VAN PANHUYSLAAN 107 VRAAGPRIJS 167.500,= K.K. Gemoderniseerde, sfeervolle en geschakelde woning met fraai aangelegde zonnige voor en achtertuin gelegen op aantrekkelijke en rustige woonstand!

Nadere informatie

Jacques Lebel 23 - Eijsden

Jacques Lebel 23 - Eijsden Jacques Lebel 23 - Eijsden Akersteenweg 25 6226 HR Maastricht Postbus 4109 6202 PA Maastricht Gunstig aan de rand van het ook bij forenzen geliefde dorp Eijsden gelegen nabij natuur- en wandelgebied en

Nadere informatie

ZUM WIESENGRUND 5, SELFKANT-WEHR 6137 SITTARD

ZUM WIESENGRUND 5, SELFKANT-WEHR 6137 SITTARD ZUM WIESENGRUND 5, SELFKANT-WEHR 6137 SITTARD VRAAGPRIJS 325.000 K.K. Wilhelminastraat 22, 6131 KP Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Nabij Sittard,

Nadere informatie

Makelaardij en Vastgoedontwikkeling. Antiloopstraat 36 Breda 282.000,- K.K.

Makelaardij en Vastgoedontwikkeling. Antiloopstraat 36 Breda 282.000,- K.K. Antiloopstraat 36 Breda 282.000,- K.K. Inleiding SCHONCK, SCHUL Op zeer aansprekende locatie gelegen hoekwoning met garage, woonkamer, open keuken, 4 slaapkamers, gemoderniseerde badkamer en een tuin

Nadere informatie

Balkweiterhoek 8, ZWAAGDIJK-WEST

Balkweiterhoek 8, ZWAAGDIJK-WEST Balkweiterhoek 8, ZWAAGDIJK-WEST 0229-24 42 34 www.boekweitolie.nl info@boekweitolie.nl Bezichtiging Keurig verzorgde hoekwoning met parkeerplaats op eigen terrein, vrije achterligging en 2 bergingen,

Nadere informatie

Lijtweg 408 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Lijtweg 408 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Lijtweg 408 OEGSTGEEST Vraagprijs: 185.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 071-5191919, Telefax: 071-5191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl, Internet: www.eigen-haard.nl

Nadere informatie

Reiger 114, HOORN

Reiger 114, HOORN Reiger 114, HOORN 0229-24 42 34 www.boekweitolie.nl info@boekweitolie.nl Rustig gelegen en uitgebouwde middenwoning met dubbele openslaande tuindeuren, luxe badkamer, 5 slaapkamers en sfeervolle achtertuin.

Nadere informatie

Jan Keldermansstraat 2 LEIDEN. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Jan Keldermansstraat 2 LEIDEN. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Jan Keldermansstraat 2 LEIDEN Vraagprijs: 285.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 071-5191919, Telefax: 071-5191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl, Internet:

Nadere informatie

RAADHUISSTRAAT 8A 6129CD URMOND

RAADHUISSTRAAT 8A 6129CD URMOND RAADHUISSTRAAT 8A 6129CD URMOND VRAAGPRIJS 259.000 K.K. Wilhelminastraat 22, 6131 KP Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Deze vrijstaande woning is gelegen

Nadere informatie

Lekkerkerk Berlagestraat 32 Vraagprijs ,- k.k.

Lekkerkerk Berlagestraat 32 Vraagprijs ,- k.k. Lekkerkerk Berlagestraat 32 Vraagprijs 169.000,- k.k. Omschrijving Berlagestraat 32 - Lekkerkerk Deze nette hoekwoning met maar liefst 5 slaapkamers en stenen berging is gelegen in een leuke en kindvriendelijke

Nadere informatie

Paulus Potterstraat 9 Krimpen aan den IJssel

Paulus Potterstraat 9 Krimpen aan den IJssel Paulus Potterstraat 9 Krimpen aan den IJssel Vraagprijs 175.000,- k.k. Omschrijving In een fijne jonge woonwijk gelegen eengezinswoning, met voor- en achtertuin, vrijstaande stenen berging in de voortuin.

Nadere informatie

Gravenland 25 Diemen ,- k.k.

Gravenland 25 Diemen ,- k.k. Gravenland 25 Diemen 415.000,- k.k. In Diemen-Noord gelegen, royale 4-kamer eengezinswoning met parkeerplaats voor de deur en een zonnige achtertuin op het westen! Onder de rook van Amsterdam ligt de gemeente

Nadere informatie

Beatrixstraat 4, 2161 RV Lisse Vraagprijs ,- k.k.

Beatrixstraat 4, 2161 RV Lisse Vraagprijs ,- k.k. Beatrixstraat 4, 2161 RV Lisse Vraagprijs 315.000,- k.k. Omschrijving Beatrixstraat 4, 2161 RV Lisse Op gewilde locatie nabij de dorpskern van Lisse gelegen fraaie en knusse eengezinswoning in de Beatrixstraat.

Nadere informatie

De Wering 73 te Oostzaan

De Wering 73 te Oostzaan De Wering 73 te Oostzaan De Wering 73 te Oostzaan Vraagprijs 325.000,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze brochure

Nadere informatie

Nabij centrum gelegen hoekwoning met 3 zijden fraai aangelegde tuin op zonzijde.

Nabij centrum gelegen hoekwoning met 3 zijden fraai aangelegde tuin op zonzijde. V O O R S C H O T E N Wijngaardenlaan 43 Vraagprijs: 349.500,- k.k. Nabij centrum gelegen hoekwoning met 3 zijden fraai aangelegde tuin op zonzijde. Hoekwoning met 3 zijden fraai aangelegde tuin op zonzijde

Nadere informatie

Zaltbommel, De Kantelen 2

Zaltbommel, De Kantelen 2 TE KOOP Zaltbommel, De Kantelen 2 Op een mooie locatie in de wijk Spellewaard gelegen, goed onderhouden geschakelde hoekbungalow met aangebouwde tuinkamer, inpandige te bereiken garage en ruime oprit.

Nadere informatie

Dordrecht Rembrandtlaan 1 Vraagprijs 138.000,- k.k.

Dordrecht Rembrandtlaan 1 Vraagprijs 138.000,- k.k. Dordrecht Rembrandtlaan 1 Vraagprijs 138.000,- k.k. www.vandergiessenenvanherk.nl Rembrandtlaan 1 - Dordrecht Hoekwoning, garage, vrije ligging Zoekt u deze kenmerken bij een woning! Aan de rand van Dordrecht

Nadere informatie

RING 53 PERNIS k.k.

RING 53 PERNIS k.k. RING 53 PERNIS 157.500 k.k. www.ring53.nl Omschrijving Deze gehele gemoderniseerde 5-kamer ééngezinswoning ligt aan een rustige straat in het gezellige dorp Pernis op 139 m2 EIGEN GROND. De ruime instapklare

Nadere informatie

Helenahof 6 Eindhoven

Helenahof 6 Eindhoven swmakelaars.nl Helenahof 6 Eindhoven Algemeen Type woning Maisonette Bouwjaar: 1992 Woonoppervlakte 90 m² Overige inpandige ruimte 2 m² Gebouwgebonden buitenruimte 6 m² Externe bergruimte 6 m² Inhoud 350

Nadere informatie