Google AdWords in 20 tips

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Google AdWords in 20 tips"

Transcriptie

1 Google AdWords in 20 tips INXCO helpt bedrijven om meer omzet te realiseren. Digitale marketing en online communicatie bieden hiertoe interessante mogelijkheden. Een concrete toepassing van digitale marketing en online communicatie is search-engine-advertising (SEA). Bij SEA wordt een advertentie vertoond aan surfers die op zoek zijn naar informatie omtrent een specifiek topic. Pas wanneer de surfer doorklikt naar een bijhorende webpagina, zal de adverteerder hiervoor moeten betalen. Er wordt op voorhand bepaald hoeveel budget er per klik gespendeerd mag worden. Bovendien kan de adverteerder een gelimiteerd bedrag instellen dat per dag geïnvesteerd mag worden. Is het maximum aantal kliks bereikt, dan wordt de advertentie automatisch niet meer vertoond. Bij search-engine-advertising kunnen een uiteenlopend aantal doelstellingen worden onderscheiden: zoveel mogelijk vertoningen genereren, zoveel mogelijk kliks realiseren of zoveel mogelijk conversies behalen. Dit laatste kan ontstaan uit een informatie-aanvraag, een aanmelding, een aankoop De belangrijkste aanbieder van search-engine-advertising is Google AdWords. In dit paper geven we u 20 tips om Google AdWords zo efficiënt mogelijk te gebruiken.

2 Tip 01 / Google AdWords is niet voor iedereen AdWords is geen kinderspel, ook al probeert Google te laten uitschijnen dat dat wel zo zou zijn. Toegegeven, tot op bepaalde hoogte klopt dit: iedereen kan een AdWords-account aanmaken en zijn eerste advertentie voor een tijdje online krijgen. Maar Google is een biedingssysteem dat rekening houdt met een aantal parameters. Als beginner bokst u meteen op tegen ervaren professionals. Het is dan ook logisch dat u in eerste instantie leergeld zult moeten betalen alvorens het spel goed mee te kunnen spelen. Laat u echter niet te snel ontmoedigen. Deze professionals zijn ook van nul moeten beginnen. Heeft u budget, tijd en talent? Dan kunt u zelf aan de slag. Tip 02 / Investeer voldoende tijd Het leren werken met het platform, uw algemene kennis onderhouden en een campagne optimaliseren eisen heel wat aandacht. Tijd is ook voor AdWords belangrijk. Optimaliseren kunt u enkel op basis van kliks uit het verleden en scores van bepaalde advertenties. Welke zoekterm werkt? Welke niet? Welke advertentie genereert veel kliks? Welke minder? Om deze know-how te verkrijgen, hebt u tijd en een beetje geld nodig. Tip 03 / Werk niet met een te beperkt budget Ik bepaal zelf wel hoeveel ik uitgeef aan AdWords, denkt u wellicht. Dat klopt. Maar vergeet niet dat het AdWords-systeem de grote campagnes bevoordeelt. Zo zult u met een te laag budget nooit kunnen optimaliseren. Als gevolg hiervan zal uw advertentie nauwelijks verschijnen. Indien u toch voet bij stuk houdt, raden we u aan om met een nichecampagne van start te gaan. Hiermee vestigt u de aandacht op een specifiek product. Hebt u een webshop die fietsen verkoopt? Adverteer dan enkel op tandems. Deze markt is een stuk kleiner, waardoor uw advertentie de hele dag te zien zal zijn en uw campagne niet zal vastlopen op uw kleinere budget. Tip 04 / Werk niet met te lage prijzen Naast het dagbudget is er ook de cost-per-click (CPC). Aangeraden is om in het begin te bieden wat de markt vraagt, of zelfs net iets meer. Dit is echter tijdelijk, maar wel een garantie dat uw campagne vlot optimaliseert en bijgevolg veel kliks genereert. Een hoge click-through-rate (CTR) houdt in dat AdWords u een goede rating geeft en bijgevolg zal de prijs per klik stilaan zakken.

3 Tip 05 / Bied niet enkel op brede zoektermen Brede zoektermen zijn duur, omdat ze door vele adverteerders gebruikt worden. Dit in combinatie met de vele kliks die u hierdoor krijgt kan u een redelijk wat kosten. U doet er dan ook best aan u vooral te richten op specifieke termen, zaken waarin u zich specialiseert. Tip 06 / Ga niet in duel voor de eerste plaats Zoals eerder vermeld is AdWords een biedingssysteem. Om bovenaan te staan, moet u volgens de richtlijnen de best geoptimaliseerde campagne hebben. Dat klopt, maar niet helemaal. Wie bovenaan wil staan, betaalt de hoogste prijs per klik. Een vaak voorkomend fenomeen is dat concurrenten blindelings tegen elkaar beginnen opbieden om toch maar de eerste in de lijst te zijn. Op een bepaald moment is de prijs die u betaalt niet meer in verhouding tot wat u aan een klik overhoudt. Wat u dan kunt doen, is uw campagne voor een tijdje pauzeren of een tijdsschema gebruiken waardoor uw advertentie op onverwachte ogenblikken verschijnt. Tip 07 / Schrijf geen saaie advertenties Wees realistisch: u bent niet de enige adverteerder van een product of dienst bij AdWords. Daarom is het de bedoeling dat uw advertentie opvalt. Op die manier haalt u betere resultaten dan uw concurrenten. Met goede zoektermen en een hoge prijszetting alleen zult u het niet halen. De potentiële klant ziet uw advertentie alleen, als u een sterke indruk neerzet. Zorg er dus voor dat de advertentie opvalt: gebruik tijdelijke promoties, acties Tip 08 / Creëer meerdere advertenties Google AdWords is testen, testen en u snapt het wel. Bij uw advertenties is het belangrijk dat uw doorklik (CTR) zo hoog mogelijk ligt. U kunt advertenties eenvoudig testen door gebruik te maken van split-testing. Dat wil zeggen dat u niet één advertentie aanmaakt, maar twee of drie. Laat deze verschillende advertenties even lopen. Na enkele dagen ziet u welke advertentie best scoort. De advertentie die het zwakst scoort, past u aan. U herneemt het proces en na een aantal dagen ziet u opnieuw welke advertentie best scoort. U past opnieuw de minst scorende advertentie aan Dit is de ideale weg naar maximaal rendement.

4 Tip 09 / Gebruik geen misleidende advertenties U heeft er alle belang bij om geen misleidende advertenties te publiceren. Ondanks de schitterende klikratio s waarvoor ze kunnen zorgen, zullen uw bezoekers snel en ontgoocheld uw website verlaten. Zo verliest u potentiële klanten én betaalt u voor kliks die niets opbrengen. Misleidende advertenties zijn niet alleen zinloos. In Google AdWords zijn ze ten strengste verboden. Dergelijke advertenties worden meteen uitgesloten. Tip 10 / Doe onderzoek naar uw zoektermen Zoek alvorens van start te gaan met AdWords uit welke zoektermen u wenst te gebruiken in een campagne. Maak een lijst aan met mogelijke varianten. Denk hierbij aan de diensten of producten die u aanbiedt, synoniemen, types, combinaties met werkwoorden zoals huren en kopen De lengte van uw termenlijst is afhankelijk van de grootte van uw budget. Eens uw campagne loopt, zal snel duidelijk worden welke zoektermen succesvol zijn en welke dat niet zijn. Tip 11 / Gebruik zoektermen in advertenties Advertentieteksten moeten tot de verbeelding spreken, maar u zorgt er best voor dat ze ook zoektermen bevatten. Dit zorgt voor herkenning en brengt dan ook een hogere klikratio met zich mee. Tip 12 / Denk na over het gebruik van merknamen Uw eigen of een andere merknaam als zoekterm gebruiken in AdWords heeft voor- en nadelen. Een merknaam die al even meegaat en een goede reputatie heeft, kunt u zeker gebruiken voor uw advertentie. Is de merknaam nog onbekend, dan kunt u dit beter achterwege laten. Vanaf 1 september 2010 is het toegelaten om de merknaam van uw concurrenten te gebruiken. Van zodra de surfer de naam van de concurrent intikt in Google, kan uw advertentie bovenaan de pagina verschijnen. Tip 13 / Maak gebruik van geografische filters Wist u dat u met AdWords zelf kunt bepalen op welke locaties uw advertentie verschijnt? Heel wat adverteerders zijn hiervan niet op de hoogte of maken er geen gebruik van.

5 Stel dat u een zelfstandig beveiligingsinstallateur bent, gevestigd in Leuven. Bent u bereid naar de kust te rijden? Misschien wel, maar mogelijk hebt u voldoende werk in uw eigen regio. Zo kunt u uw advertentie afbakenen tot een straal van 50 km rond uw woonplaats. Op die manier vermijdt u vele nutteloze kliks waarvoor u uiteraard betaalt. Tip 14 / Gebruik de homepagina niet als landingspagina Een vaak voorkomende fout is dat surfers terechtkomen op de homepagina van een website. Een surfer neemt de tijd niet meer om uw hele site te doorbladeren, hij wil meteen vinden wat hij zoekt. Als u adverteert voor bruidsboeketten, linkt u naar de landingspagina bruidsboeketten. Zeker niet naar de homepagina van uw bloemenwinkel waar de surfer zelf in de navigatie op zoek moet naar deze landingspagina. Tip 15 / Optimaliseer uw landingspagina Uw landingspagina voorzien van informatie over het onderwerp waarover u adverteert is één ding. Een goede landingspagina bevat echter meteen de mogelijkheid om te reageren. Een kort formulier dat de surfer kan invullen en verzenden is de ideale stap naar conversie. Tip 16 / Hanteer uw URL als marketinginstrument Een AdWords-advertentie is beperkt qua ruimte. U hebt een titel, twee zinnetjes en een URL. Eigenlijk zijn er twee URL's: de zichtbare URL die men ziet onderaan de advertentie en de bestemmings-url die achter de tekst schuilgaat. De zichtbare URL moet hetzelfde domein bevatten als de bestemmings-url, maar u kunt er aangepaste tekst in plaatsen. Tip 17 / Gebruik aparte instellingen voor het inhoudsnetwerk Het inhoudsnetwerk wordt gebruikt op websites die gebruik maken van Google's tekstadvertenties als reclame-inkomsten (AdSense). Benader dit netwerk vanuit een aangepaste campagne. Tip 18 / Vergelijk met organische posities Een organische positie is de positie van niet betalende advertenties (aan de linkerkant). Controleer dus eerst of u daarin goed scoort, alvorens onnodig met een betalende campagne van start te gaan. Sinds enige tijd reserveert Google ook drie plaatsen voor AdWords-advertenties aan de linkerkant, bij de organische resultaten. Hierdoor staat uw organische positie mogelijk niet meer op de eerste, maar op de vierde plaats.

6 Tip 19 / Maak gebruik van uitsluiting Een belangrijke instelling die vaak vergeten wordt, zijn de negatieve zoekwoorden. In de meeste talen duiden vele woorden op verschillende objecten of handelingen. Hierdoor betaalt u misschien zinloze kliks. Schimmel bijvoorbeeld kan gelinkt worden aan paarden, huidaandoeningen, vochtproblemen Als uw bedrijf een spray ontwikkeld heeft tegen voetschimmel, is het niet de bedoeling dat paardenliefhebbers op uw site terechtkomen. Tip 20 / Bekijk de rapporten Eens AdWords gelanceerd is, hechten nog weinig mensen belang aan de resultaten. U moet echter de nodige tijd investeren in AdWords. Zoniet haalt u nooit goede resultaten en zult u meer betalen dan nodig. Praat met ons Zoekt u naar mogelijkheden voor betere AdWords-campagnes? Wilt u voor uw online advertenties een professionele partner gebruiken? Ontdek wat wij doen en neem contact op voor een gratis verkenningsronde. INXCO / / info@inxco.be

Phobos St. Jobsstraat 25 2200 Herentals T +3214232847 F +3214213482 carlo@phobos.be www.phobos.be

Phobos St. Jobsstraat 25 2200 Herentals T +3214232847 F +3214213482 carlo@phobos.be www.phobos.be Google Als zoekmachine verzamelt en ordent Google informatie op het Internet. Wanneer men een zoekopdracht invoert geeft Google een hele reeks zoekresultaten weer, waaronder een lijst met bestanden, artikels,

Nadere informatie

Google AdWords (SEA)

Google AdWords (SEA) Door op de juiste zoekwoorden te adverteren met Google Adwords kunt u uw business en enorme boost geven! In 9 pagina s wat Google AdWords is en waarom het zo belangrijk is. Inhoudsopgave Voorblad. Pagina

Nadere informatie

Whitepaper SEA Haal maximale resultaten vanuit zoekmachine adverteren door structuur, optimalisatie en analyse.

Whitepaper SEA Haal maximale resultaten vanuit zoekmachine adverteren door structuur, optimalisatie en analyse. Haal maximale resultaten vanuit zoekmachine adverteren door structuur, optimalisatie en analyse. Versie: 1.0 Datum: 14-1-2010 Auteur: Onetomarket Inhoudsopgave 1. Wat is Search Engine Advertising?... 3

Nadere informatie

10 tips om uw Adwords

10 tips om uw Adwords 10 tips om uw Adwords campagne te verbeteren Beste relatie, Bedankt voor uw interesse in het e-book: 10 tips om uw Google Adwords campagne te verbeteren Omdat u het druk heeft, hebben wij alle tips kort

Nadere informatie

burofoss.nl - focus op search strategie

burofoss.nl - focus op search strategie 5 MEEST GEMAAKTE FOUTEN IN ADWORDS De top 5 fouten én 5 gratis tips Online marketeers weten dat Google AdWords een hele goede manier is om relevant verkeer naar hun site te trekken. Uitdaging is natuurlijk

Nadere informatie

Google AdWords tips: 1 - Neem niet te snel beslissingen

Google AdWords tips: 1 - Neem niet te snel beslissingen Google AdWords Tips Adverteren in Google is een lucratieve business voor Google: alleen al in het 2e kwartaal van 2015 werd er een omzet van meer dan 16 miljoen dollar verdiend aan advertentie inkomsten.

Nadere informatie

Google AdWords, hoe werkt dat?

Google AdWords, hoe werkt dat? Google AdWords, hoe werkt dat? mei 2013 11 www.multimove.nl Adverteren is belangrijk Snel en gericht adverteren tegen lage kosten! Deze Paper geeft u basistips voor Google AdWords. 2 introductie Meer verkeer

Nadere informatie

Google Adwords: doen!

Google Adwords: doen! Google Adwords: doen! Met Adwords geef je pas geld uit aan advertenties als mensen daadwerkelijk je site bezoeken en niet van te voren. Dit is vrij uniek. De beslissing om via Adwords te gaan adverteren

Nadere informatie

Online adverteren? Snel aan de slag met Google AdWords

Online adverteren? Snel aan de slag met Google AdWords Online adverteren? Snel aan de slag met Google AdWords Whitepaper Google AdWords Pagina overzicht Als ondernemer wilt u een goede website. Maar daarmee bent u er niet. Potentiële klanten moeten uw website

Nadere informatie

Inzicht krijgen in de resultaten van uw SEA-campagne. How To

Inzicht krijgen in de resultaten van uw SEA-campagne. How To Inzicht krijgen in de resultaten van uw SEA-campagne How To Inhoudsopgave U heeft een SEA-campagne. Natuurlijk wilt u weten wat de effectiviteit van uw campagne is. Hoe vaak worden advertenties vertoond?

Nadere informatie

Whitepaper Search & Display Advertising Haal maximale resultaten door structuur, optimalisatie en analyse.

Whitepaper Search & Display Advertising Haal maximale resultaten door structuur, optimalisatie en analyse. Whitepaper Search & Display Advertising Haal maximale resultaten door structuur, optimalisatie en analyse. Auteur: Onetomarket Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Wat is Search Engine Advertising?... 4

Nadere informatie

HOE TREKT U ONLINE MEER KLANTEN AAN? UNIZO Retail

HOE TREKT U ONLINE MEER KLANTEN AAN? UNIZO Retail HOE TREKT U ONLINE MEER KLANTEN AAN? UNIZO Retail Inleiding syllabus Pagina s syllabus: Dit is de syllabus bij de UNIZO retail sessie Hoe trekt u online klanten aan?. In deze syllabus hernemen we enkele

Nadere informatie

Hand-outs. Groei dankzij zoekmachinemarketing

Hand-outs. Groei dankzij zoekmachinemarketing Hand-outs Groei dankzij zoekmachinemarketing Hoeveel zoekopdrachten verwerkt Google per dag? 3,5 miljard Hoeveel km legt de gemiddelde zoekopdracht af? 2.400 km Uit hoeveel pagina s bestaat het internet?

Nadere informatie

19 juni 2012 Workshop Google Adwords

19 juni 2012 Workshop Google Adwords 19 juni 2012 Workshop Google Adwords voor gevorderden Wie zijn wij? Nick Boterberg n.boterberg@yonego.be Dimitri Claerbout d.claerbout@yonego.be Programma Optimaliseren van een bestaande account (structuur,

Nadere informatie

7 tips om eenvoudig meer rendement uit je

7 tips om eenvoudig meer rendement uit je Alona Media Google Adwords, Social Media, Websites, SEO; advies, implementatie, training T: 020-2614616 W: www.alonamedia.com E: info@alonamedia.com facebook.com/alonamedia 7 tips om eenvoudig meer rendement

Nadere informatie

Google Adwords INTRODUCTIE ADWORDS IS HET TE VERTROUWEN?

Google Adwords INTRODUCTIE ADWORDS IS HET TE VERTROUWEN? Google Adwords INTRODUCTIE Online advertising of online adverteren stijgt de afgelopen jaren absurd snel. Mensen gebruiken nu meer dan ooit het medium internet. Men bereikt meer mensen dan via radio, TV

Nadere informatie

Nieuwe doelgroep. Bereik een... Brochure: Product informatie. Optimera.nl Mallemoolen 23 6901 GS Zevenaar - NL OPTIMALISATIE IN PERFECTIE

Nieuwe doelgroep. Bereik een... Brochure: Product informatie. Optimera.nl Mallemoolen 23 6901 GS Zevenaar - NL OPTIMALISATIE IN PERFECTIE OPTIMALISATIE IN PERFECTIE Bereik een... Nieuwe doelgroep Brochure: Product informatie Optimera.nl Mallemoolen 23 6901 GS Zevenaar - NL Telefoon: +31 (0)316 712 453 Fax: +31 (0)84 725 9405 O E-mail: info@optimera.nl

Nadere informatie

Het juiste evenwicht vinden tussen SEO en SEA

Het juiste evenwicht vinden tussen SEO en SEA SEARCH MARKETING TIPS: TIP 1 VAN 8 Het juiste evenwicht vinden tussen SEO en SEA Inleiding Search marketing is niet meer weg te denken uit het online marketinglandschap. Het biedt talloze voordelen ten

Nadere informatie

Inzicht krijgen in de resultaten van uw Google AdWords Campagne. How To

Inzicht krijgen in de resultaten van uw Google AdWords Campagne. How To Inzicht krijgen in de resultaten van uw Google AdWords Campagne How To Inhoudsopgave U heeft een Google AdWords TM Campagne. Natuurlijk wilt u weten wat de effectiviteit van uw campagne is. Hoe vaak worden

Nadere informatie

Verdien model. Affiliate marketing

Verdien model. Affiliate marketing Verdien model Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met je site. Als je slim bent gebruik je alle manieren zo kan je op zo veel mogelijk manieren geld uit je site halen. Al deze manieren

Nadere informatie

Courbois Software WebDesignEditor. Google AdWords

Courbois Software WebDesignEditor. Google AdWords Courbois Software WebDesignEditor Google AdWords Adverteren op Google De interface van Google 2006-2011 Courbois Software Beuningen Fazantlaan 63, 6641 XW Beuningen. www.courboissoftware.com & www.cs-webdesign.nl

Nadere informatie

Workshop: Google Adwords voor Beginners

Workshop: Google Adwords voor Beginners Workshop: Google Adwords voor Beginners Joke Lamin 22 maart 2012 Programma De basisprincipes van SEA Opzoeken van de meest effectieve zoekwoorden Opstellen van wervende tekst Opzetten van campagnes en

Nadere informatie

GOOGLE ADS (SEA) - BASIS NIEUW

GOOGLE ADS (SEA) - BASIS NIEUW #COMMERCIEEL GOOGLE ADS (SEA) - BASIS NIEUW BESPAAR MET DE KMO-PORTEFEUILLE 598,95 incl. BTW I.S.M. OMSCHRIJVING Introductie Ga direct aan de slag met je eigen Google Adwords account "Onder Search Engine

Nadere informatie

Google AdWords: doen!

Google AdWords: doen! Google AdWords: doen! Je wilt meer bezoekers op je website zodat je meer mensen kunt informeren, een grotere naamsbekendheid opbouwen of meer (online) verkopen? AdWords is hiervoor het aangewezen middel!

Nadere informatie

Adverteren op Google in de praktijk

Adverteren op Google in de praktijk Adverteren op Google in de praktijk 2 97% van de consumenten gebruikt Google Google AdWords 5 stappen om in te stellen Hoe hoog komt jouw bedrijf Klikprijs en kwaliteit Campagne structuur Doelen 3 Warming-up:

Nadere informatie

SEO whitepaper. 1. Inleiding 3. 2. Wat is SEO? 4. 3. Onderdelen SEO 5. 4. Praktische SEO tips 8. 5. Hulp nodig? 10

SEO whitepaper. 1. Inleiding 3. 2. Wat is SEO? 4. 3. Onderdelen SEO 5. 4. Praktische SEO tips 8. 5. Hulp nodig? 10 SEO SEO whitepaper 1. Inleiding 3 2. Wat is SEO? 4 3. Onderdelen SEO 5 4. Praktische SEO tips 8 5. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document is met grote zorgvuldigheid opgesteld, echter kunnen fouten voorkomen.

Nadere informatie

Lesweek 7 Zoekmachinemarketing/ Search Engine Marketing (SEM)

Lesweek 7 Zoekmachinemarketing/ Search Engine Marketing (SEM) Lesweek 7 Zoekmachinemarketing/ Search Engine Marketing (SEM) Voor dit hoofdstuk is gebruik gemaakt van teksten uit het boek: Interactieve Marketing, van Reijsen, M. Zweers, T. Jansen, H. Pearson Education

Nadere informatie

Online adverteren? Een geweldige kans! Meer klanten en minder kosten, als je weet wat je doet

Online adverteren? Een geweldige kans! Meer klanten en minder kosten, als je weet wat je doet Online adverteren? Een geweldige kans! Meer klanten en minder kosten, als je weet wat je doet Doelen bepalen Webwinkel--> bedankt voor uw bestelling pagina of ecommerce Groothandel> onze dealer pagina

Nadere informatie

Wat SEO voor uw onderneming kan betekenen

Wat SEO voor uw onderneming kan betekenen Wat SEO voor uw onderneming kan betekenen Whitepaper Alles wat u moet weten over SEO Pagina overzicht Als ondernemer wilt u een goede website. Een website die voor uw doelgroep makkelijk vindbaar is en

Nadere informatie

Google AdWords Academy. Deel II Groep I

Google AdWords Academy. Deel II Groep I Google AdWords Academy Deel II Groep I Agenda Opzetten Search Campagne Google Tools Advertentie Extensies Opzetten Display Campagne MCC Aanmaken Google AdWords Academy Het opzetten van een Search campagne

Nadere informatie

Online adverteren? Een geweldige kans! Meer klanten en minder kosten, als je weet wat je doet

Online adverteren? Een geweldige kans! Meer klanten en minder kosten, als je weet wat je doet Online adverteren? Een geweldige kans! Meer klanten en minder kosten, als je weet wat je doet Doelen bepalen Bepaal online meetbare doelen in Analytics: Webwinkel--> bedankt voor uw bestelling pagina Groothandel>

Nadere informatie

Gids voor het MKB: Meer Klanten Met Google AdWords

Gids voor het MKB: Meer Klanten Met Google AdWords Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Google AdWords binnen jouw marketingstrategie... 2 Branding... 2 Remarketing... 3 Aanzetten tot actie... 3 3. Wat is Google AdWords precies?... 4 Advertentiepositie...

Nadere informatie

Zo maak je van je. een succes

Zo maak je van je. een succes Zo maak je van je Facebook advertenties een succes Wil je weten hoe je jouw Facebook campagne goed kunt opzetten? Zodat je jouw doelgroep bereikt en meer klanten krijgt? Met Facebook Adverteren is dit

Nadere informatie

SEARCH. Gevonden worden met uw bedrijf

SEARCH. Gevonden worden met uw bedrijf SEARCH Gevonden worden met uw bedrijf Agenda 1. Zoeken op internet 2. Zoekmachine optimalisatie 3. Zoekmachine adverteren 4. Vervolgstappen 2 Zoeken op internet 3 Eén van de meest populaire online activiteiten

Nadere informatie

Search Engine Optimalization (SEO)

Search Engine Optimalization (SEO) Opdracht 1 Organische zoekresultaten zijn de resultaten die weergeven worden onder en naast de gesponsorde (betaalde) koppelingen. Deze positie is gratis en wordt bepaald door het algoritme van de zoekmachine

Nadere informatie

Table of Contents. Adverteren in Google. Over Embrosa. Copyright

Table of Contents. Adverteren in Google. Over Embrosa. Copyright Table of Contents Adverteren in Google Over Embrosa Copyright 3 13 14 2 Adverteren in Google Hoe komt jouw advertentie bovenaan te staan? Niet alle bedrijven hebben de luxe om gratis bovenaan te staan

Nadere informatie

Google adwords 10 nuttige Google adwords tips Door Helene van der Meijs van Stad.nl

Google adwords 10 nuttige Google adwords tips Door Helene van der Meijs van Stad.nl STAD.NL Google adwords 10 nuttige Google adwords tips Door Helene van der Meijs van Stad.nl Welkom bij de presentatie over Google Adwords en goede alternatieven WELKOM 2 WAT IS HET DOEL VAN GOOGLE ADWORDS

Nadere informatie

Wat is Inbound Marketing?

Wat is Inbound Marketing? 1-7 Inbound Marketing Wat is Inbound Marketing? Inbound Marketing is een marketing strategie die ervoor zorgt dat uw potentiële klanten u vinden op het internet, op het moment dat zij u nodig hebben. Om

Nadere informatie

Webinar Succes met Adwords in je Customer Journey.

Webinar Succes met Adwords in je Customer Journey. Webinar Succes met Adwords in je Customer Journey Mattanja de Vries Adwords consultant Mattanja@netprofiler.nl De agenda voor vandaag 1 Inleiding AdWords 2 Hoe werkt AdWords? 3 Accountopzet volgens de

Nadere informatie

VERHOOG UW ONLINE VINDBAARHEID MET GOOGLE ADWORDS

VERHOOG UW ONLINE VINDBAARHEID MET GOOGLE ADWORDS VERHOOG UW ONLINE VINDBAARHEID MET GOOGLE ADWORDS Strategie Concept Creatie Inhoudsopgave Verhoog uw online vindbaarheid met Google AdWords 3 Google AdWords pakketten 4 Uitleg Google AdWords 5 De kleine

Nadere informatie

Haal meer uit je website

Haal meer uit je website Haal meer uit je website 10 Tips om je website te optimaliseren Je hebt 100 bezoekers per dag, met soms een piek van 200 bezoekers per dag. Maar wat doe je met deze bezoekers? Hoeveel procent van deze

Nadere informatie

Winstgevende advertenties in Adwords! Yonego 17 november 2011

Winstgevende advertenties in Adwords! Yonego 17 november 2011 Winstgevende advertenties in Adwords! Yonego 17 november 2011 1 People don't read advertising. People read what interests them. Sometimes that's advertising. 2 3 > Relevant > Budgetcontrole > Kost per

Nadere informatie

Affiliate marketing. Jan Pons

Affiliate marketing. Jan Pons Affiliate marketing Jan Pons Affiliate marketing Affiliate marketing is een manier van online marketing waarbij de website (adverteerder of merchant) de affiliate (uitgever/webmaster) betaalt voor elke

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Call tracking. Telefonische conversies meten in Google AdWords. AdCalls

Call tracking. Telefonische conversies meten in Google AdWords. AdCalls Call tracking. Telefonische conversies meten in Google AdWords. AdCalls Samenvatting Google AdWords Google AdWords is hét betaalde advertentiekanaal van Google. Je wilt je advertenties tonen aan een relevant

Nadere informatie

klanten via internet Zoeken Ik doe een gok

klanten via internet Zoeken Ik doe een gok klanten via internet Zoeken Ik doe een gok klanten gezocht open klanten gezocht KLANTEN ZOEKEN VIA INTERNET Wist u dat 8 op 10 Belgen dagelijks het internet gebruikt? En dat de helft daarvan het medium

Nadere informatie

1. Inhoud Inleiding Algemene informatie Startpagina Rapportage Algemene informatie...

1. Inhoud Inleiding Algemene informatie Startpagina Rapportage Algemene informatie... 1. Inhoud...2 2. Inleiding...3 2.1 Algemene informatie... 3 3. Startpagina... 4 4. Rapportage... 5 4.1 Algemene informatie... 5 4.2 Doelgroep... 6 4.2.1 Algemene informatie... 6 4.2.2 Overzicht... 7 4.2.3

Nadere informatie

Google AdWords Tips Stefan Rooyackers

Google AdWords Tips Stefan Rooyackers Google AdWords Tips Stefan Rooyackers Aan de inhoud van dit document kunnen geen rechten worden ontleend. Dit document is met grote zorg samengesteld door Stershop BV. Incidentele onvolkomenheden kunnen

Nadere informatie

Dashboards in Google Analytics. Inhoud 1. KPI s voor dashboards... 2

Dashboards in Google Analytics. Inhoud 1. KPI s voor dashboards... 2 Dashboards in Google Analytics Inhoud 1. KPI s voor dashboards... 2 2. Hoe stel je dashboards in?... 6 3. Praktische voorbeelden van dashboards... 12 4. Afsluitende tips... 26 Inleiding In Google Analytics

Nadere informatie

INHOUD. IQ LEADS Adres: Curieweg 8E Postcode: 2408 BZ Plaats: ALPHEN AAN DEN RIJN Telefoon: (0172) 421411 Email: info@iq-leads.

INHOUD. IQ LEADS Adres: Curieweg 8E Postcode: 2408 BZ Plaats: ALPHEN AAN DEN RIJN Telefoon: (0172) 421411 Email: info@iq-leads. INHOUD INLEIDING... 3 TIP 1: DOELGROEPOVERZICHT... 4 TIP 2: WAAR KOMEN UW BEZOEKERS BINNEN?... 5 TIP 3: HOE KOMEN BEZOEKERS BINNEN?... 8 TIP 4: FILTERS... 9 TIP 5: GOAL TRACKING... 10 TIP 6: INTELLIGENCE

Nadere informatie

Workshop. SEO & SEA in a nutshell

Workshop. SEO & SEA in a nutshell Workshop SEO & SEA in a nutshell Matthias de Smit Webdesign Interaction design IxD SEO en SEA Doel van deze workshop SEO en SEA begrijpelijker maken Tips en informatie krijgen waar je echt iets aan hebt

Nadere informatie

Adverteren via internet, schiet met scherp! Uitleg en Tips & Trucks voor online adverteren

Adverteren via internet, schiet met scherp! Uitleg en Tips & Trucks voor online adverteren Adverteren via internet, schiet met scherp! Uitleg en Tips & Trucks voor online adverteren Veel bedrijven zijn tegenwoordig actief op internet. De website ziet er fantastisch uit, alleen de bezoekers,

Nadere informatie

SEA: een minicursus Google Adwords

SEA: een minicursus Google Adwords SEA: een minicursus Google Adwords : 1. Wat is Google Adwords? 2. Waarom zou je van Adwords gebruikmaken? 3. Hoe werkt Adwords? 3a. Wat is de kwaliteitsscore? 3b. Kwaliteitsscore in stappen 3c. SEA en

Nadere informatie

Starterscafé Rabobank Peelland Zuid. Presentatie Zoekmachine marketing

Starterscafé Rabobank Peelland Zuid. Presentatie Zoekmachine marketing Starterscafé Rabobank Peelland Zuid Presentatie Zoekmachine marketing Programma: 1. Introductie 2. Vindbaarheid en Zoekmachine marketing 3.Zoekmachine optimalisatie 4. Zoekmachine adverteren 5. Vragen

Nadere informatie

Haal het maximale uit je marketing budget. Sander Jacobs, Search Science Internetmarketing

Haal het maximale uit je marketing budget. Sander Jacobs, Search Science Internetmarketing Haal het maximale uit je marketing budget Sander Jacobs, Search Science Internetmarketing 1 Over Search Science en Sander, Search Science Team van ervaren online marketeers Ervaring in marketing en sales

Nadere informatie

Samen Online Ondernemen Startersgids

Samen Online Ondernemen Startersgids Samen Online Ondernemen Startersgids Google Adwords voor Ondernemers Editie 2015 Index Index... 1 1. Hoe past Google AdWords binnen mijn marketingstrategie?... 2 1.1 Het bepalen van een goede AdWords-strategie...

Nadere informatie

Paginaweergaven. Dit zijn alle bekeken pagina s op jouw site. Herhalingsbezoeken tellen ook mee in deze berekening.

Paginaweergaven. Dit zijn alle bekeken pagina s op jouw site. Herhalingsbezoeken tellen ook mee in deze berekening. Maak gebruik van actiegerichte rapportages In Google Analytics kun je kiezen uit een veelvoud aan rapporten. Ik zal in deze handleiding 7 praktische rapporten beschrijven, die je direct kunt gaan gebruiken.

Nadere informatie

Opdrachten Social Media voor het MBO

Opdrachten Social Media voor het MBO Hoofdstuk 9 CASUS Adverteren via Facebook Introductie Naast de gewone berichten die we publiceren op Facebook is het mogelijk extra aandacht te vragen door te adverteren. Het doel van deze opdracht is

Nadere informatie

Help, ik heb een website!

Help, ik heb een website! Help, ik heb een website! Help, ik heb een website Zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren: wat houdt dit in en wat kan/moet ik ermee? De zin en onzin van Zelf check: hoe doet mijn website

Nadere informatie

1) Meld je eerst aan met je Google account

1) Meld je eerst aan met je Google account Google Keyword tool: korte handleiding 1) Meld je eerst aan met je Google account Dit doe je door rechtsboven op aanmelden te klikken. Doe je dit voor de eerste keer, dan zal je nog een paar gegevens moeten

Nadere informatie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie WHITEPAPER Content strategie & lead nurturing Online marketing succesvol inzetten: content strategie De opzet van de online marketing aanpak is voor veel marketing managers een lastig te visualiseren geheel.

Nadere informatie

Thomas Bijman V1CC3 233062 Persoonlijk Studieregiepunt - 2008

Thomas Bijman V1CC3 233062 Persoonlijk Studieregiepunt - 2008 Zoekmachinemarketing met AdWords Zoekmachinemarketing met AdWords Basisbegrippen Kosten per klik (CPC, Cost Per Click): het prijsmodel CPC voor AdWords is gebaseerd op kosten per klik. U hoeft geen kosten

Nadere informatie

DE 4 PIJLERS VAN EEN GOEDE WEBSITE

DE 4 PIJLERS VAN EEN GOEDE WEBSITE DE 4 PIJLERS VAN EEN GOEDE WEBSITE Strategie Concept Creatie Inhoudsopgave Inleiding 3 Verschillende websites 4 Wat maakt een goede website 5 Bekijk bluetrace.nl en weet wat u kunt verwachten. 2 De 4 pijlers

Nadere informatie

Adverteren op Linkedin

Adverteren op Linkedin Adverteren op Linkedin Linkedin heeft op iedere profiel en persoonlijke startpagina een positie gereserveerd voor advertenties. Dit kan een reguliere banner, Linkedin promo of een tekstadvertentie zijn

Nadere informatie

Een Facebook advertentie aanmaken. How To

Een Facebook advertentie aanmaken. How To Een Facebook advertentie aanmaken How To Over Facebook Facebook heeft haar eigen advertentie omgeving waarmee u een enorm bereik kunt genereren. Een groot voordeel is dat u met Facebook ads specifieke

Nadere informatie

Starters. marketing: Het draait om de. doelstellingen

Starters.  marketing: Het draait om de. doelstellingen Starters E-mail marketing: Het draait om de doelstellingen E-mail marketing bottom line doelstellingen Marketing is in rap tempo aan het veranderen. Accountability is een term die je overal op ziet duiken.

Nadere informatie

Haal meer boekingen uit uw website! Zoekmachine optimalisatie MEER BEZOEKERS VAN HOGE KWALITEIT

Haal meer boekingen uit uw website! Zoekmachine optimalisatie MEER BEZOEKERS VAN HOGE KWALITEIT Haal meer boekingen uit uw website! Zoekmachine optimalisatie MEER BEZOEKERS VAN HOGE KWALITEIT De zoekmachine van Nederland - Google SEA SEA SEO SEA..??? Google adwords is een biedprincipe Bieden op zoektermen

Nadere informatie

Analytics rapport: AmbiSphere

Analytics rapport: AmbiSphere www.vanhaelewyn.be/webdesign Industrieweg 3 marketing@vanhaelewyn.be B-3001 HAASRODE (op afspraak) +32 (0) 495 61 58 05 Analytics rapport: AmbiSphere 1 november 2008 30 november 2008 V = vaststelling V

Nadere informatie

Whitepaper: De perfecte landingspagina

Whitepaper: De perfecte landingspagina Whitepaper: De perfecte landingspagina Stationsplein 12-1 1211 EX Hilversum +31 (0) 35 531 1115 De perfecte landingspagina Het gebruik van aparte landingspagina s op je website kan de verkoop van je dienst

Nadere informatie

SEO Consultancy Services Bedrijfsvoorstelling

SEO Consultancy Services Bedrijfsvoorstelling SEO Consultancy Services Bedrijfsvoorstelling SEO Consultancy Services Bedrijfsvoorstelling Wie zijn we? Wat is Google Marketing? Google Optimalisatie Google Adwords Google & SEO Workshop Google Analytics

Nadere informatie

10 tips voor meer conversie uit Google Shopping

10 tips voor meer conversie uit Google Shopping 10 tips voor meer conversie uit Google Shopping Evoworks e-commerce marketing 2018 Stand 70 Bas Linders Ruud van der Veer Senior online marketeer Online marketeer bas.linders@evoworks.nl ruud.vander.veer@evoworks.nl

Nadere informatie

Whitepaper: Online adverteren

Whitepaper: Online adverteren Whitepaper: Online adverteren Google Adwords, Bing Advertising, Youtube, Facebook, Linkedin, Marktplaats en Beslist.nl; het is een greep uit de online platformen die op het internet beschikbaar zijn en

Nadere informatie

Gratis Google Promotie advies Google Promotie pakketten

Gratis Google Promotie advies Google Promotie pakketten Gratis Google Promotie advies Google Promotie pakketten V2-18-07-11 Inhoudsopgave Hoe word ik gevonden in Google?...3 Local pakket Local pakket, lokale vindbaarheid!...4 Zoekmachine optimalisatie pakketten

Nadere informatie

Handleiding Website Laatste update: april 2014

Handleiding Website Laatste update: april 2014 Laatste update: april 2014 1. Google Search Tijdens de ontwikkeling van uw website werd er veel aandacht besteed aan optimalisatie voor zoekmachines zoals Google. Dit onder andere door de broncode technisch

Nadere informatie

Succesvol dankzij internet

Succesvol dankzij internet Succesvol dankzij internet Praktische tips voor ondernemers Enschede 7-11-2012 Jorik Heins Deze presentatie komt online beschikbaar op www.marketingman.nl/presentatie Vanavond Wat is een goede website?

Nadere informatie

Wij hebben met veel plezier aan dit boek geschreven en hopen dat we je er verder mee helpen. Heel veel leesplezier!

Wij hebben met veel plezier aan dit boek geschreven en hopen dat we je er verder mee helpen. Heel veel leesplezier! INLEIDING Google AdWords is een zeer krachtig advertentieplatform. Bijna geen enkel ander advertentienetwerk kan tippen aan AdWords. De vele functies maken het mogelijk om je doelgroep heel gericht te

Nadere informatie

LinkedIn Advertising vs. Google AdWords

LinkedIn Advertising vs. Google AdWords LinkedIn Advertising vs. Google AdWords Voor welk advertentiekanaal kiest u? Content marketing wordt ingezet om voor de doelgroep relevante en waardevolle content te verspreiden. Helaas bevindt vaak niet

Nadere informatie

16 TIPS OM HOGER TE RANKEN IN GOOGLE

16 TIPS OM HOGER TE RANKEN IN GOOGLE 16 TIPS OM HOGER TE RANKEN IN GOOGLE Hoe kom ik bovenaan te staan in Google? In deze whitepaper delen wij de 16 belangrijkste betaalde en onbetaalde tips & tricks om hoog te ranken in Google. En waarom

Nadere informatie

LinkedIn Advertising vs. Google AdWords

LinkedIn Advertising vs. Google AdWords LinkedIn Advertising vs. Google AdWords Let digital work fueld.nl LinkedIn Advertising en Google Adwords zijn beide kanalen die in een content marketing strategie worden ingezet om voor de doelgroep relevante

Nadere informatie

SEARCH ENGINE ADVERTISING. Gemaakt door Theo Lentjes & Irma van den Akker

SEARCH ENGINE ADVERTISING. Gemaakt door Theo Lentjes & Irma van den Akker SEARCH ENGINE ADVERTISING Gemaakt door Theo Lentjes & Irma van den Akker Index 1. Inleiding Search Engine Marketing...3 2. Search Engine Advertising (SEA)...4 2.1 Google Inhoudsnetwerk... 7 3. Advertentievormen...8

Nadere informatie

Zoals je hebt kunnen lezen in het boek 'Voel je vrij, vind je weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid'

Zoals je hebt kunnen lezen in het boek 'Voel je vrij, vind je weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid' Wat zijn SEO en SEA? Zoals je hebt kunnen lezen in het boek 'Voel je vrij, vind je weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid', wanneer iemand in Google (of een andere zoekmachine) een zoekopdracht

Nadere informatie

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads Van lead naar klant Alles wat u moet weten over leads Leads Voor de meeste websites is hét doel: leads. Ofwel, mensen of bedrijven die interesse hebben in uw product of dienst., potentiële klanten dus.

Nadere informatie

Whitepaper 10 ecommerce conversie optimalisatie tips voor de feestdagen

Whitepaper 10 ecommerce conversie optimalisatie tips voor de feestdagen Whitepaper 10 ecommerce conversie optimalisatie tips voor de feestdagen Oktober 2015 Tip 1: E-mail Marketing De e-mail is en blijft een trend door de jaren heen. Vooral tijdens de feestdagen wordt er flink

Nadere informatie

Admarkt. Feed handleiding

Admarkt. Feed handleiding Admarkt Feed handleiding Inhoudsopgave Introductie Pagina 3 De voordelen van Admarkt Topadvertenties op een rij Pagina 4 Inloggen op de Admarkt-omgeving Pagina 5 Resultaten bekijken van uw Admarkt Topadvertenties

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1 van 11

Inhoudsopgave. 1 van 11 Inhoudsopgave Leerlingen werven was nog nooit zo makkelijk... 2 Hoe komen we aan meer leerlingen? 2 Door wie wordt de schoolkeuze beïnvloed?. 2 Door wat wordt de schoolkeuze beïnvloed?...2 Hoe komen ouders

Nadere informatie

DE 11 MEEST GEMAAKTE FOUTEN IN GOOGLE ADS ONTDEK DE BEST PRACTICES

DE 11 MEEST GEMAAKTE FOUTEN IN GOOGLE ADS ONTDEK DE BEST PRACTICES Be Bold DE 11 MEEST GEMAAKTE FOUTEN IN GOOGLE ADS ONTDEK DE BEST PRACTICES Meer weten? info@bebold.digital BE BOLD Bosstraat 69 3560 Lummen Adverteren met behulp van Google Ads kan je veel nieuwe klanten

Nadere informatie

ADWORDSCADABRA TOVEREN MET ONLINE ADVERTISING

ADWORDSCADABRA TOVEREN MET ONLINE ADVERTISING ADWORDSCADABRA TOVEREN MET ONLINE ADVERTISING MEER KLANTEN EN MINDER KOSTEN, ALS JE WEET WAT JE DOET Door Timm & Pimm Sjoerd van Tilburg 26-04-2017 DOELSTELLING TRAINING Inzicht krijgen in de werking en

Nadere informatie

WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT!

WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT! WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT! Marketing voor makelaars: 5 kansen die je niet mag missen Online marketing heeft de laatste jaren zijn waarde wel bewezen. Maar hoe kun je dit nu inzetten

Nadere informatie

Google Adwords: de strijd om een plek op de eerste pagina

Google Adwords: de strijd om een plek op de eerste pagina GoogleAdwords:destrijdomeenplekopdeeerstepagina Kunt u zich herinneren hoe een marketingcampagne van een webhoster er uit zag voor de introductievangoogleadwords?ditadvertentiekanaalvaltinmiddelsnietmeerwegtedenkenuit

Nadere informatie

Call Tracking. Slimme marketingbeslissingen maakt u op basis van complete data. AdCalls

Call Tracking. Slimme marketingbeslissingen maakt u op basis van complete data. AdCalls Call Tracking Slimme marketingbeslissingen maakt u op basis van complete data. AdCalls September 2015 1 INLEIDING Online conversies en de kanalen waarvan ze afkomstig zijn, worden precies gemeten door

Nadere informatie

SEA. Doelgericht en efficiënt online adverteren met Google AdWords TM

SEA. Doelgericht en efficiënt online adverteren met Google AdWords TM SEA Doelgericht en efficiënt online adverteren met Google AdWords TM Gebruikers doorzoeken het internet naar producten en diensten zoals de uwe. Maar vinden ze u? 92% van de Belgen gebruikt zoekmotoren

Nadere informatie

Webinar - SEA. Koen van den Eeden. Start: 19:00

Webinar - SEA. Koen van den Eeden. Start: 19:00 Webinar - SEA Koen van den Eeden Start: 19:00 1 Voorstellen SEA Bol.com & SEA Tips & Tricks Ontwikkelingen SEA 2 Koen van den Eeden 3 Online Marketing bol.com Online Marketing SEA SEO Prijsvergelijkers

Nadere informatie

Handleiding aangepaste rapporten

Handleiding aangepaste rapporten Handleiding aangepaste rapporten Inhoudsopgave 1. Wat zijn aangepaste rapporten?... 3 2. Naar welke statistieken kijk je eigenlijk?... 4 3. Hoe stel je aangepaste rapporten in?... 7 4. Gebruik je tabbladen

Nadere informatie

WEBSTRATEGIE meer rendement uit uw website

WEBSTRATEGIE meer rendement uit uw website Webstrategie en Online Marketing WEBSTRATEGIE meer rendement uit uw website September 2014 in kaart brengen communication-design 1. Inleiding Heeft u er wel eens over nagedacht hoe u zich online profileert?

Nadere informatie

Facebook Campaigns. Gericht adverteren op de grootste website ter wereld

Facebook Campaigns. Gericht adverteren op de grootste website ter wereld Facebook Campaigns Gericht adverteren op de grootste website ter wereld Wist je dat 5,5 20 % miljoen Belgen gebruiken Facebook van al onze tijd online wordt op Facebook gespendeerd 78 % 75 % van de Facebook-gebruikers

Nadere informatie

Handleiding activeren van Google Analytics-account

Handleiding activeren van Google Analytics-account Handleiding activeren Analytics Blz. 1/6 Handleiding activeren van Google Analytics-account Als u wilt weten wat er precies op uw website gebeurd, of als u het effect van uw website wilt vergroten, kunt

Nadere informatie

Online Marketeer Kennistest

Online Marketeer Kennistest Online Marketeer Kennistest 1 U heeft 60 minuten voor deze kennistest Gebruik van hulpmiddelen zoals uw mobiele telefoon is verboden Niet alle vragen zijn even relevant, het geeft daarom niet als u niet

Nadere informatie

Marktplaats.nl Hoe werkt het?

Marktplaats.nl Hoe werkt het? Marktplaats.nl Hoe werkt het? Een uitgave van PC50plus Computertraining info@pc50plus.nl www.pc50plus.nl Eikbosserweg 52 1214 AK Hilversum 0356213701 0624252566 pc50plus 1999-2013 auteursrechtelijk bescherm

Nadere informatie

Ontdek de mogelijkheden van Google AdWords Scripts

Ontdek de mogelijkheden van Google AdWords Scripts Ontdek de mogelijkheden van Google AdWords Scripts Hoe goed je jouw Google AdWords campagnes ook laat renderen, er zijn een aantal zaken waar je simpelweg niet of nauwelijks achter kunt komen. Bijvoorbeeld

Nadere informatie