Bereik. Vakblad. Website. Wekelijkse nieuwsbrief. Social Media

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bereik. Vakblad. Website. Wekelijkse nieuwsbrief. Social Media"

Transcriptie

1 Arbo is dé community voor iedereen die arbeidsomstandigheden in zijn of haar takenpakket heeft. Denk daarbij aan veiligheidskundigen, arbo-coördinatoren, arbo-adviseurs, bedrijfsartsen, KAM-managers, arbeidshygiënisten, ergonomen en arbeids- en organisatiedeskundigen werkzaam in advies, uitvoering en beleid. Met gerenommeerde media, waaronder het toonaangevend Vakblad Arbo, de hoogwaardige en actuele website wekelijkse nieuwsbrief en diverse evenementen wordt de doelgroep in alle facetten van het vak voorzien van informatie. Redactionele formule De media van Arbo doen verslag van actuele ontwikkelingen en nieuwe inzichten op het gebied van kwaliteit van de arbeid en risicomanagement. De preventieve en proactieve aanpak van arbeidsomstandigheden in brede zin staat hierbij centraal. Belangrijke onderwerpen zijn verder de techniek op het gebied van materialen, producten, installaties, dienstverlening, managementsystemen, scholing en opleiding en de stand van de wetenschap.

2 Bereik U bereikt via Arbo de professionals die arbeidsomstandigheden in hun takenpakket hebben en deel uitmaken van de DMU als het gaat om de aanschaf van veiligheids- en gezondheidsproducten en diensten. Vakblad Vakblad Arbo bereikt met een vaste maandelijkse oplage van exemplaren een brede groep serieus geïnteresseerde arbo-professionals. De meeleesfactor van 3,5 zorgt voor een uniek bereik van ruim personen die beroepsmatig bezig zijn met arbeidsomstandigheden. Ruim 75% van de lezers geeft aan ákkdzmt l l dqr die verschijnen ook daadwerkelijk te lezen. Vakblad Arbo wordt dan ook gezien als de autoriteit onder arbo-professionals en is daarmee een uitstekend communicatiepodium naar de doelgroep. Website De website wordt maandelijks bezocht door gemiddeld unieke bezoekers die ruim pageviews per maand genereren. U bereikt via dit kennisplatform de juiste personen die deel uitmaken van de DMU als het gaat om de aanschaf van veiligheids- en gezondsheidsproducten en diensten. Wekelijkse nieuwsbrief De Arbo nieuwsbrief wordt wekelijks gestuurd naar ruim arbo-professionals en mensen die arbeidsomstandigheden in hun takenpakket hebben. Social Media Naast de website en nieuwsbrief is Arbo ook actief op Social Media. Met meer dan leden op de LinkedIn groep en bijna volgers op Twitter kunnen we spreken van een betrokken doelgroep!

3 Profiel lezers Hieronder ziet u een overzicht van de meest voorkomende functies van de lezers en bezoekers van de media van Arbo. Deze zijn voornamelijk werkzaam in advies, uitvoering en beleid en directies van organisaties waar veiligheid en gezondheid op de werkvloer een belangrijk onderdeel van de agenda is. Vier van de vijf lezers van Vakblad Arbo zijn man. Meer dan 75% van de lezers heeft de leeftijd van 46 jaar en ouder en 46% heeft een adviserende rol bij de aanschaf van producten/diensten. De gemiddelde werkervaring ligt tussen de jaar en daarmee is er veel expertise en kennis over het vakgebied aanwezig in de doelgroep. Hoogst genoten opleiding universitair 15% hbo 68% mbo 17% vwo 0% mavo-havo 0% lager onderwijs 0% Organisatiegrootte 1-25 personeelsleden 8% personeelsleden 4% personeelsleden 8% personeelsleden 22% personeelsleden 18% personeelsleden 13% meer dan 1000 personeelsleden 28% Lezen en waarderen Deskundig en betrouwbaar, zo wordt Vakblad Arbo door de lezers omschreven. Daarnaast wordt ook de vormgeving en schrijfstijl als zeer prettig ervaren. Het vakblad wordt beoordeeld met een 7,7 als rapportcijfer. Onder de lezers geeft 72% aan dat zij alle nummer van het Vakblad Arbo lezen en met een gemiddelde meeleesfactor van 3,5 kunnen we stellen dat Vakblad Arbo in alle facetten als een autoriteit wordt beschouwd en behandeld binnen dit vakgebied.

4 Advertentiemogelijkheden Naast de standaard communicatie mogelijkheden, zoals het plaatsen van advertenties, banners en advertorials, bieden wij ook mogelijkheden op het gebied van: expertartikelen praktijkcases lead generation programma's inserts/outserts/bijsluiters partnermailingen Advies op maat Wij helpen u graag bij de invulling en planning van een op maat gesneden campagne of eenmalige effectieve propositie. Er zijn tal van mogelijkheden waarmee Arbo een bijdrage kan leveren aan het behalen van uw doelstellingen. Partner in Business pakket Voor de promotie van uw organisatie, producten en diensten biedt Arbo een multimediaal dienstenpakket en crossmediale mogelijkheden met een Partner in Business pakket. Een op maat gesneden communicatiepakket, waarmee u een primaire positie verwerft als gezaghebbende partij in de arbo markt. Vraag naar de aantrekkelijke voorwaarden om Partner in Business te worden!

5 Bereik uw doelstellingen met contentmarketing & leadgeneration Van thought leadership tot gekwalificeerde leads Het oriëntatieproces van de beslissers op het gebied van arbozaken vindt steeds meer online plaats. Meer dan 60% van de kopers overweegt op basis van deze online oriëntatie slechts één of twee aanbieders. Hoe zorgt u ervoor dat u nog voorkomt in de overweging van deze potentiële klanten? Hoe weet u welke partijen er op dit moment in de markt zijn voor uw product of dienst? En hoe komt u vervolgens met ze in contact? Contentmarketing is hiervoor de ideale strategie. Wij denken graag met u mee over het ontwikkelen van awareness, thought leadership en het structureel genereren van kwalitatieve leads. >> Lees meer over contentmarketing >> Lees meer over leadgeneration Wat wilt u bereiken met contentmarketing? Snel meetbaar resultaat boeken. Structureel kwalitatieve leads genereren. Snel en efficiënt goede content ontwikkelen. Top-of-mind worden en blijven bij beslissers. Gericht thought leadership opbouwen. Traffic genereren naar mijn eigen content. Kennis ontwikkelen over beslissers in mijn markt. >> Basisoplossingen voor leadgeneration >> Geavanceerde oplossingen voor leadgeneration >> Oplossingen voor contentmarketing >> Oplossingen voor brand awareness >> Oplossingen voor thought leadership >> Oplossingen voor kwalitatieve traffic >> Oplossingen voor doelgroeponderzoek Praktijkcase: hoe softwareleverancier Visma resultaat boekt met contentmarketing Hoe bereik ik mijn doelgroep in het veranderende medialandschap? Dat is de vraag die Marketing Manager Rob Van Loenen van Visma Software zichzelf anderhalf jaar geleden stelde. Download nu de praktijkcase en lees hoe Rob de oplossing vond in content marketing, met als resultaat: Positionering als kennispartner Brand awareness Engagement 40% meer Marketing Qualified Leads Print communicatie: Mogelijkheden & Tarieven Vakblad Arbo Advertenties Advertorials Insert/ bijlsuiter Outsert Branded content: bedrijfspresentaties, praktijkcases Advertentieformaten (breedte x hoogte) Bladspiegel Zetspiegel 210 x 297 mm 185 x 265 mm

6 Formaten Staand Liggend 2/1 pagina spread** 420 x 297 mm - 1/1 pagina* 210 x 297 mm - 1/2 pagina 90 x 265 mm 185 x 130 mm 1/4 pagina 90 x 130 mm 185 x 65 mm * 1/1 pagina aanleveren op formaat bladspiegel + 3 mm afloop rondom. **Spreads aanleveren als twee losse pagina's. Standaardtarieven advertenties en advertorials De basis advertentietarieven van Vakblad Arbo zijn als volgt gestaffeld: Full-Colour Frequentie 1x 3x 6x 10x 2/1 pagina (spread) 3.975, , , ,- 1/1 pagina 2.320, , , ,- 1/2 pagina 1.475, , , ,- 1/4 pagina 830,- 710,- 640,- 580,- (Genoemde tarieven zijn per plaatsing, exclusief BTW) Toeslagen Achterpagina +20% Advertorial +15% Speciale positie +15% Commerciële redactie: Expertartikelen, Praktijk Cases, Business Cases Publicatie mogelijk na overleg met- en toetsing door hoofdredacteur van Arbo. Tarieven zijn op maat en mede afhankelijk van wel of geen productie door redactie, fotografie en opmaak. Bijsluiters, meehechters, omhechters, banderollen Tarieven wordt bepaald op basis van formaat en gewicht, attentiewaarde plus technische kosten en is vrijwel altijd maatwerk. Offerte op maat Voor meer informatie over de commerciële mogelijkheden van Arbo in print en online en een offerte op maat, kunt u contact opnemen met uw contactpersoon voor Arbo. Special Arbowet: In 2017 gaat er veel veranderen rondom de Arbowet. Er ligt nu een voorstel in de tweede kamer, welke nog behandeld moet worden. Dit roept veel vragen op bij Arbo- en HR-professionals. In deze Arbospecial leggen experts uit wat er precies verandert. Zowel een (juridische) uitleg van de verandering, als een vertaalslag naar de praktijk komt aan bod: waar moeten arbo-dienstverleners en werkgevers op letten? U kunt in deze special uw expertise onder de aandacht brengen in de special in de vorm van een expert-artikel of advertentie. Vraag naar de planning en mogelijkheden. Bereik De bijsluiter gaat mee in de gehele oplage van Arbo (3.500) en PW de Gids (13.000).

7 Online communicatie: Mogelijkheden & Tarieven Website Arbo Online: Op zijn er verschillende manieren om uw organisatie of product onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. Zo kunt u diverse banners op basis van IAB formaat inzetten. Dat kan al vanaf 395,- voor een vacature plaatsing of 645,- voor een fullbanner. Overoge prijzen zijn op aanvraag. Onderaan deze mediakit ziet u hoe uw banner op de website eruit komt te zien. Whitepaper Vacature Logolink - hele site Op aanvraag 395 per maand Op aanvraag Bannering Op kunt u diverse banners op basis van IAB formaat inzetten. Hieronder ziet u de prijzen. Onderaan deze mediakit ziet u hoe uw banner op de website eruit komt te zien. Billboard Billboard met mouse-over Leaderboard XL Leaderboard Rectangle Rectangle binnen 1 kennisgebied Halfpage Blockbuster Advertorial Floorad Layer ) a ámmdqzonrhshdrznozcdzgnl doáf dzyhimzqnt kdqdmc z' l áwhl áákz2zt hshmf dmzodqzonrhshd( Vraag naar de mogelijkheden en prijzen. Aanleveren materiaal: Materiaal uiterlijk vijf dagen voor plaatsing aanleveren. Bij aanlevering van een flashbanner (swf) ook altijd een gifbestand sturen. nieuwsbrief: Verschijning: wekelijks op dinsdag Abonnees: wordt op naam verstuurd naar ruim abonnees De communicatiemogelijkheden in de nieuwsbrief zijn: Soort Formaat / Specificaties Posities Tarief per plaatsing Full banner 468 x 60 pixels (20kb) - 1 top positie 645,- - 1 bottompositie Advertorial -370 tekens inclusief spaties - 2 posities tussen de redactionele artikelen hyperlink Aanleveren materiaal: Aanleveren materiaal: Materiaal uiterlijk vijf dagen voor plaatsing aanleveren. Bij aanlevering van een flashbanner (swf) ook altijd een gifbestand sturen.

8 Op aanvraag Planning Vakblad Arbo in 2017 Nr Thema Verschijnt Sluit 1/2 Machineveiligheid Persoonlijke bescherming Duurzame inzetbaarheid Kennisoverdracht Werken op hoogte /8 Brandveiligheid Cultuur en gedrag Arbo en digitalisering Persoonlijke bescherming Risicoinventarisatie en -evaluatie Events en Congressen 2017 Praktijkdag Risico's beheersen Congres Gezondheid Congres Risicomanagement Praktijkdag cultuur en gedrag Praktijkdag RI&E Bootcamp PSA 14 maart 8 juni 23 september 12 oktober 16 november 14 december Bijlage: Voorbeelden en specificaties banner formaten

9

10 Contact Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact over de advertentiemogelijkheden van Arbo? Neem dan contact op met: Richard van Dijk Rq z½bbnt msl ámáf dq Telefoon: Mobiel: richardvandijk@ vakmedianet.nl Gerelateerde merken Veiligheid & Preventie Laatste nieuws Vakmedianet schenkt 'Het Beste van 2016' 27 dec Vakmedianet partner B2B Marketing Forum dec Vakmedianet naar 2e plaats in Kerstrapport Adfo 15 dec Bekijk het nieuwsarchief

Bereik. Profiel lezers. Website. Wekelijkse nieuwsbrief. OR informatie Congres. OR informatie workshopdag. Vakblad

Bereik. Profiel lezers. Website. Wekelijkse  nieuwsbrief. OR informatie Congres. OR informatie workshopdag. Vakblad OR informatie is een inspirerend, informatief, opiniërend, betrokken en betrouwbaar medium voor leden van ondernemingsraden. Het helpt leden van ondernemingsraden bij de uitoefening van hun taak en professionalisering

Nadere informatie

Management Support vormt al meer dan 30 jaar dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten.

Management Support vormt al meer dan 30 jaar dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten. Management Support vormt al meer dan 30 jaar dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten. Belangrijkste peilers: print en digitaal vakblad, website, emailnieuwsbrief,

Nadere informatie

Management Support vormt al meer dan 30 jaar dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten.

Management Support vormt al meer dan 30 jaar dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten. Management Support vormt al meer dan 30 jaar dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten. Belangrijkste peilers: print en digitaal vakblad, website, emailnieuwsbrief,

Nadere informatie

Vakblad voor en door ondernemingsraden

Vakblad voor en door ondernemingsraden Vakblad voor en door ondernemingsraden Mediakit 2013 Redactionele formule OR informatie is een inspirerend, informatief, opiniërend, betrokken en betrouwbaar medium voor leden van ondernemingsraden. Het

Nadere informatie

OR informatie. Redactionele formule

OR informatie. Redactionele formule OR informatie OR informatie is een inspirerend, informatief, opiniërend, betrokken en betrouwbaar medium voor leden van ondernemingsraden. Het helpt leden van ondernemingsraden bij de uitoefening van hun

Nadere informatie

Facto Magazine. Redactionele formule

Facto Magazine. Redactionele formule Facto Magazine Facto Magazine is dé community voor facility management en inkoop. Met een toonaangevend vakblad met de hoogste oplage in de markt, een hoogwaardige website, een wekelijkse e-mailnieuwsbrief

Nadere informatie

Facto Magazine. Redactionele formule

Facto Magazine. Redactionele formule Facto Magazine Facto Magazine is dé community voor facility management en inkoop. Met een toonaangevend vakblad met de hoogste oplage in de markt, een hoogwaardige website, een wekelijkse e-mailnieuwsbrief

Nadere informatie

Facto is daarnaast betrokken als mediapartner bij de Servicedesk Awards en de Golden Service Awards.

Facto is daarnaast betrokken als mediapartner bij de Servicedesk Awards en de Golden Service Awards. Facto Magazine is dé community voor facility management en inkoop. Met een toonaangevend vakblad met de hoogste oplage in de markt, een hoogwaardige website, een wekelijkse e-mailnieuwsbrief en het jaarlijkse

Nadere informatie

Facto Magazine. Redactionele formule

Facto Magazine. Redactionele formule Facto Magazine Facto Magazine is dé community voor facility management en inkoop. Met een toonaangevend vakblad, een hoogwaardige nieuwssite, een wekelijkse e-mailnieuwsbrief en een jaarlijks congres met

Nadere informatie

PW De Gids. Redactionele formule

PW De Gids. Redactionele formule PW De Gids PW De Gids biedt een volledig kennisnetwerk voor HR-professionals, gericht op actuele HR-thema s en wetgeving. PW De Gids is deskundig, opinievormend, praktisch en concreet. Redactionele formule

Nadere informatie

Security Management. ENGLISH Security Management is an independent media platform for and about professional security.

Security Management. ENGLISH Security Management is an independent media platform for and about professional security. Security Management Security Management is een onafhankelijk mediaplatform voor én over professionele beveiliging. U bereikt via de mediaplatforms van Security Management de juiste personen als het gaat

Nadere informatie

Redactionele formule. Gastvrije Zorg voor professionals in food & hospitality.

Redactionele formule. Gastvrije Zorg voor professionals in food & hospitality. Gastvrije Zorg voor professionals in food & hospitality. Redactionele formule Gastvrije Zorg is hét platform voor de zorgprofessional die zich verdiept in eten & drinken, ambiance, mens & gedrag, services

Nadere informatie

Kennis en inspiratie voor facility management professionals sinds 1988 www.fmm.nl

Kennis en inspiratie voor facility management professionals sinds 1988 www.fmm.nl Mediakit 2012 Kennis en inspiratie voor facility management professionals sinds 1988 www.fmm.nl De media van FMM De 5 belangrijkste redenen om in FMM media te adverteren 1 FMM is marktleider met het grootste

Nadere informatie

Service Management. Profiel lezers. 8 redenen om voor service management te kiezen:

Service Management. Profiel lezers. 8 redenen om voor service management te kiezen: Service Management Al meer dan 30 jaar dé bron van vakinformatie voor schoonmaakmanagers en - professionals. 8 redenen om voor service management te kiezen: Service management is het enige blad dat 10

Nadere informatie

uw doelgroep binnen handbereik hr mediaplatform

uw doelgroep binnen handbereik hr mediaplatform uw doelgroep binnen handbereik hr mediaplatform MEDIAKIT 2013 Het HR mediaplatform biedt het grootste crossmediale bereik onder HR-professionals in Nederland. Kiest u liever zelf uw media mix van print

Nadere informatie

Service Management. 8 redenen om voor Service Management te kiezen:

Service Management. 8 redenen om voor Service Management te kiezen: Service Management Al meer dan 30 jaar dé bron van vakinformatie voor schoonmaakmanagers en - professionals. 8 redenen om voor Service Management te kiezen: Service Management is het enige blad dat 10

Nadere informatie

Redactionele formule. Bereik. Vakblad PW De Gids. Website www.pwdegids.nl. E-mailnieuwsbrieven

Redactionele formule. Bereik. Vakblad PW De Gids. Website www.pwdegids.nl. E-mailnieuwsbrieven PW De Gids biedt een volledig kennisnetwerk voor HR-professionals, gericht op actuele HR-thema s en wetgeving. PW De Gids is deskundig, opinievormend, praktisch en concreet. Redactionele formule PW De

Nadere informatie

Management Support. Bereik

Management Support. Bereik Management Support Management Support vormt al jaren dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten. Belangrijkste peilers: print en digitaal vakblad, website, emailnieuwsbrief,

Nadere informatie

Gastvrije Zorg. Redactionele formule

Gastvrije Zorg. Redactionele formule Gastvrije Zorg Gastvrije Zorg is meer dan 45 jaar de belangrijkste informatiebron voor hospitality managers en hoofden voeding met als focus het welbevinden van cliënten. Redactionele formule Gastvrije

Nadere informatie

GASTVRIJE ZORG & Sterrengids Al meer dan 45 jaar crossmediale communicatie in gastvrijheidszorg

GASTVRIJE ZORG & Sterrengids Al meer dan 45 jaar crossmediale communicatie in gastvrijheidszorg GASTVRIJE ZORG & Sterrengids Al meer dan 45 jaar crossmediale communicatie in gastvrijheidszorg Mediakit 2013 Redactionele formule Gastvrije Zorg is al meer dan 45 jaar het vakblad voor hospitality professionals

Nadere informatie

Facility Management Magazine. Facility Management Magazine. mediakit 2011. www.fmm.nl

Facility Management Magazine. Facility Management Magazine. mediakit 2011. www.fmm.nl Facility Management Magazine Facility Management Magazine mediakit 2011 www.fmm.nl Facility Management Magazine Facility Management Magazine biedt u het grootste crossmediale bereik onder facility management

Nadere informatie

Oplage: exemplaren Verschijning: 52 keer per jaar. 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina ELKE EDITIE IS EEN

Oplage: exemplaren Verschijning: 52 keer per jaar. 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina ELKE EDITIE IS EEN VAKSTUDIENIEUWS Redactionele formule Verspreidingsgegevens Vakstudienieuws is het fiscaal juridische vaktijdschrift voor accountants en belastingadviseurs. Jurisprudentie van de Hoge Raad, uitspraken van

Nadere informatie

Stedebouw & Architectuur. mediakit 2011. www.stedebouwarchitectuur.nl

Stedebouw & Architectuur. mediakit 2011. www.stedebouwarchitectuur.nl Stedebouw & Architectuur mediakit 2011 www.stedebouwarchitectuur.nl Stedebouw & Architectuur Voor een optimaal bereik bij voorschrijvers en beslissers in de bouw! Stedebouw & Architectuur Meer dan 25 jaar

Nadere informatie

Al meer dan 30 jaar dé bron van vakinformatie voor schoonmaakmanagers en professionals

Al meer dan 30 jaar dé bron van vakinformatie voor schoonmaakmanagers en professionals Al meer dan 30 jaar dé bron van vakinformatie voor schoonmaakmanagers en professionals Mediakit 2013 Redactionele formule Service Management is al meer dan 30 jaar dé bron van vakinformatie voor schoonmaakmanagers

Nadere informatie

meer dan 35 jaar autoriteit in operationeel management

meer dan 35 jaar autoriteit in operationeel management meer dan 35 jaar autoriteit in operationeel management Mediakit 2013 Redactionele formule ZorgInstellingen informeert al meer dan 35 jaar directies en facilitaire managers van ziekenhuizen en zorginstellingen

Nadere informatie

Portfolio Bouwmachines

Portfolio Bouwmachines Mediakit Portfolio Bouwmachines magazine website nieuwsbrief FREQUENTIE 11x per jaar (magazine), 2 keer per week (emailnieuwsbrief) en 24/7 (website) FORMULE Bouwmachines is het onafhankelijke medium dat

Nadere informatie

Kortom; met Service Management kiest u voor een kwalitatief platform dat de schoonmaakbranche omarmt.

Kortom; met Service Management kiest u voor een kwalitatief platform dat de schoonmaakbranche omarmt. Service Management is al meer dan 30 jaar dé bron van vakinformatie voor facility managers, schoonmaakmanagers en schoonmaakprofessionals. De onderzoeken (Top 50 schoonmaakbedrijven Marktoverzicht in omzet

Nadere informatie

ZORG + WELZIJN IS VOOR ADVERTEERDERS INTERESSANT, OMDAT:

ZORG + WELZIJN IS VOOR ADVERTEERDERS INTERESSANT, OMDAT: REDACTIONELE FORMULE Zorg + Welzijn helpt professionals die werken in het sociale domein. Door discussie op te roepen en te voeden, verbinding te creëren tussen de professionals die met elkaar werken rondom

Nadere informatie

Security Management is een onafhankelijk mediaplatform voor én over professionele beveiliging.

Security Management is een onafhankelijk mediaplatform voor én over professionele beveiliging. Security Management is een onafhankelijk mediaplatform voor én over professionele beveiliging. U bereikt via de mediaplatforms van Security Management de juiste personen als het gaat om de aanschaf van

Nadere informatie

Cross Media Nederland BV - Telefoon: 010-742 05 49 - E-mail: bart.dewilde@crossadvertising.nl

Cross Media Nederland BV - Telefoon: 010-742 05 49 - E-mail: bart.dewilde@crossadvertising.nl REDACTIONELE FORMULE Duurzaam Geproduceerd is hét onafhankelijke kennisplatform over duurzaamheid in de industrie. Het informeert en inspireert de professional door nieuws, visies van experts, interessante

Nadere informatie

Misset Horeca. Redactionele formule. Hét merk voor de horeca professionals

Misset Horeca. Redactionele formule. Hét merk voor de horeca professionals Misset Horeca Hét merk voor de horeca professionals Redactionele formule Misset Horeca is dé multimediale informatiebron voor ondernemers en managers in de horeca. De redactionele pijlers zijn: achtergronden

Nadere informatie

Redactionele formule

Redactionele formule Mediakit 2013 Redactionele formule Facto Magazine is een vakblad voor facility management en inkoop. Het is het blad met de hoogste betaalde oplage van alle facility management bladen in Nederland. Facto

Nadere informatie

De autoriteit voor professionals in beveiliging

De autoriteit voor professionals in beveiliging De autoriteit voor professionals in beveiliging Mediakit 2013 Redactionele formule Security Management is een onafhankelijk mediaplatform voor én over professionele beveiliging. Het vakblad richt zich

Nadere informatie

Zorginstellingen. al meer dan 35 jaar de autoriteit in operationeel management. planning 2 e helft 2012

Zorginstellingen. al meer dan 35 jaar de autoriteit in operationeel management. planning 2 e helft 2012 Zorginstellingen al meer dan 35 jaar de autoriteit in operationeel management planning 2 e helft 2012 Redactionele formule ZorgInstellingen informeert al meer dan 35 jaar directies en facilitaire managers

Nadere informatie

Met Arbo Rendement bereikt u meer dan 12.000* arboprofessionals, preventiemedewerkers & arbodeskundigen

Met Arbo Rendement bereikt u meer dan 12.000* arboprofessionals, preventiemedewerkers & arbodeskundigen Met Arbo Rendement bereikt u meer dan 12.000* arboprofessionals, preventiemedewerkers & arbodeskundigen *Verspreide oplage 3.700, een meeleesfactor van 3,3, de website en de digitale nieuwsbrief Arbo Rendement

Nadere informatie

MEDIAKIT 2014 HÉT VAKBLAD VOOR DE AMBACHTELIJKE VERSSPECIALIST

MEDIAKIT 2014 HÉT VAKBLAD VOOR DE AMBACHTELIJKE VERSSPECIALIST MEDIAKIT 2014 Mediakit 2015 VAKBLAD Vers&Vers Vakblad Vers&Vers wordt uitgegeven door b2b Communications BV Markweg 11/ Postbus 50 6883 JL/ 6880 AB VELP (GLD) T: (026) 370 00 27 www.b2bcommunications.nl

Nadere informatie

Oplage: exemplaren Verschijning: 6 keer per jaar. Full Colour 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina Toeslag cover 2, 3 en 4 25%

Oplage: exemplaren Verschijning: 6 keer per jaar. Full Colour 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina Toeslag cover 2, 3 en 4 25% TVZ Redactionele formule Verspreidingsgegevens TVZ is het vaktijdschrift voor verpleegkundig experts. Bedoeld voor (student) hbo-verpleegkundigen die een aanvullende opleiding hebben genoten en in die

Nadere informatie

Gastvrije Zorg & Sterrengids Gastvrijheidszorg: optimaal bereik in de zorg

Gastvrije Zorg & Sterrengids Gastvrijheidszorg: optimaal bereik in de zorg Gastvrije Zorg & Sterrengids Gastvrijheidszorg: optimaal bereik in de zorg Maart 2010 Redactionele formule Gastvrije Zorg is al 44 jaar het vakblad voor hospitality professionals in ziekenhuizen en zorginstellingen:

Nadere informatie

ZorgInstellingen al 36 jaar autoriteit in operationeel management

ZorgInstellingen al 36 jaar autoriteit in operationeel management ZorgInstellingen al 36 jaar autoriteit in operationeel management Redactionele formule ZorgInstellingen informeert al meer dan 35 jaar directies en facilitaire managers van ziekenhuis en zorginstelling

Nadere informatie

Portfolio Tweewieler. magazine website nieuwsbrief. FREQUENTIE 11x per jaar (magazine), 2 keer per week ( nieuwsbrief) en 24/7 (website)

Portfolio Tweewieler. magazine website nieuwsbrief. FREQUENTIE 11x per jaar (magazine), 2 keer per week ( nieuwsbrief) en 24/7 (website) Mediakit 2016 Portfolio Tweewieler FREQUENTIE 11x per jaar (magazine), 2 keer per week (emailnieuwsbrief) en 24/7 (website) FORMULE Tweewieler is het onafhankelijke medium dat informeert over zowel scooters,

Nadere informatie

Vakmedia voor e-installateurs en e-professionals

Vakmedia voor e-installateurs en e-professionals Vakmedia voor e-installateurs en e-professionals Communicatiemogelijkheden in Installatie Journaal Vakmedia voor e-installateurs en e-professionals in verlichting, solar, toegang, beveiliging en domotica

Nadere informatie

Oplage: exemplaren Verschijning: 10 keer per jaar. Full Colour 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina Toeslag cover 2, 3 en 4 25%

Oplage: exemplaren Verschijning: 10 keer per jaar. Full Colour 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina Toeslag cover 2, 3 en 4 25% ZORG + WELZIJN Redactionele formule Verspreidingsgegevens Zorg + Welzijn houdt alle betrokkenen binnen het sociaal domein op de hoogte van actualiteiten in de vorm van journalistieke verdiepende artikelen

Nadere informatie

Verschijning: 6 keer per jaar Oplage: exemplaren. Full Colour 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina 964. Toeslag cover 2, 3 en 4 25%

Verschijning: 6 keer per jaar Oplage: exemplaren. Full Colour 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina 964. Toeslag cover 2, 3 en 4 25% WMO MAGAZINE Redactionele formule Verspreidingsgegevens Wmo Magazine staat als enige magazine in Nederland volledig in het teken van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Daarmee is het dé informatie-

Nadere informatie

ANWB Media en Reizen. Mogelijkheden Online. Mogelijkheden Print. Portals. ANWB Vakantieportal: Bereik 350.000 unieke bezoekers per maand

ANWB Media en Reizen. Mogelijkheden Online. Mogelijkheden Print. Portals. ANWB Vakantieportal: Bereik 350.000 unieke bezoekers per maand 08 Factsheet Reizen ANWB Media en Reizen Dankzij 130 jaar ANWB kennen we reizigers door en door. We weten waar ze zijn, waar ze heen gaan en hoe hun harten te raken. Zo gaan we van massacommunicatie naar

Nadere informatie

MEDIAKIT Koersbepalend in een veranderende logistieke wereld. logistiekprofs.nl

MEDIAKIT Koersbepalend in een veranderende logistieke wereld. logistiekprofs.nl MEDIAKIT 2019 Koersbepalend in een veranderende logistieke wereld. logistiekprofs.nl DE SNELSTE WEG NAAR HET HART VAN UW DOELGROEP! Of u nu uw bekendheid onder logistiek professionals wilt vergroten, meer

Nadere informatie

PIGBUSINESS PIG BUSINESS MEDIAKIT (0)

PIGBUSINESS PIG BUSINESS MEDIAKIT (0) PIGBUSINESS PIG BUSINESS MEDIAKIT 2018 +31 (0) 314-68 44 48 media@pigbusiness.nl PIGBUSINESS Hoe Pig Business voor nieuwe dimensies zorgt 62.115 bezoeken 18.507 unieke bezoekers 133.754 paginaweergaven

Nadere informatie

TREKKERWEB TREKKERWEB MEDIAKIT (0)

TREKKERWEB TREKKERWEB MEDIAKIT (0) TREKKERWEB TREKKERWEB MEDIAKIT 2018 +31 (0) 314-68 44 48 media@trekkerweb.nl TREKKERWEB Hoe u met Trekkerweb écht gas kunt geven 202.087 bezoeken 81.519 unieke bezoekers 1.022.145 paginaweergaven 02:16

Nadere informatie

Verschijning: 6 keer per jaar Oplage editie 1, 3 en 5: exemplaren Oplage editie 2, 4 en 6: exemplaren

Verschijning: 6 keer per jaar Oplage editie 1, 3 en 5: exemplaren Oplage editie 2, 4 en 6: exemplaren KRAAMSUPPORT Redactionele formule Verspreidingsgegevens Het doel van KraamSupport is deskundigheidsbevordering onder kraamverzorgenden. Het tijdschrift maakt gebruik van de kennis van vele deskundigen

Nadere informatie

Bereik. WEBSITE (gemiddeld per maand): Pageviews * Unieke bezoekers 9.676*

Bereik. WEBSITE (gemiddeld per maand): Pageviews * Unieke bezoekers 9.676* Versie 1.2 Bereik Misset Catering bereikt de professionals die ertoe doen. Met een oplage van 4.500 vakbladen en gemiddeld bijna 10.000 unieke bezoekers per maand op de website. Wil jij jouw doelgroep

Nadere informatie

AKKERWIJZER AKKERWIJZER MEDIAKIT (0)

AKKERWIJZER AKKERWIJZER MEDIAKIT (0) AKKERWIJZER AKKERWIJZER MEDIAKIT 2018 +31 (0) 314-68 44 48 media@akkerwijzer.nl AKKERWIJZER Hoe Akkerwijzer kansen blootlegt 55.088 bezoeken 20.063 unieke bezoekers 112.474 paginaweergaven 01:36 gem. bezoekduur

Nadere informatie

Zorginstellingen. al meer dan 35 jaar de autoriteit in operationeel management

Zorginstellingen. al meer dan 35 jaar de autoriteit in operationeel management Zorginstellingen al meer dan 35 jaar de autoriteit in operationeel management Redactionele formule ZorgInstellingen informeert al meer dan 35 jaar directies en facilitaire managers van ziekenhuis en zorginstelling

Nadere informatie

TARIEFKAART WEBSITE 2019

TARIEFKAART WEBSITE 2019 MEDIA KAART 2019 TARIEFKAART WEBSITE 2019 HALFPAGE AD Een erg opvallende communicatie uiting, die heel creatief ingezet kan worden. Wallpaper verschijnt namelijk naast de site en is daardoor extra opvallend.

Nadere informatie

Oplage: exemplaren Verschijning: 45 keer per jaar

Oplage: exemplaren Verschijning: 45 keer per jaar MEDISCH CONTACT Redactionele formule Medisch Contact is met weekblad, boeken, websites, nieuwsbrieven en via social media hét multimediale platform voor artsen. Medisch Contact is toonaangevend op het

Nadere informatie

Voor elke branche het kennisplatvorm voor veiligheid en preventie

Voor elke branche het kennisplatvorm voor veiligheid en preventie Voor elke branche het kennisplatvorm voor veiligheid en preventie Mediakit 2013 Redactionele formule Vakblad Arbo richt zich op arbo professionals. Dit zijn in- en externe arbodeskundigen, zoals veiligheidskundigen,

Nadere informatie

ONLINE - CONGRESSEN & SYMPOSIA - MAGAZINE - VACATURES PARTNERPAKKET - PRODUCTIES IN OPDRACHT

ONLINE - CONGRESSEN & SYMPOSIA - MAGAZINE - VACATURES PARTNERPAKKET - PRODUCTIES IN OPDRACHT GZNDHDSZRG GZNDHDSZRG is een activiteit van Uitgeverij SWP in samenwerking met de Logavak Opleidingsgroep en Logacom Conference Logistics. ONLINE - CONGRESSEN & SYMPOSIA - MAGAZINE - VACATURES PARTNERPAKKET

Nadere informatie

Zorginstellingen. al meer dan 35 jaar de autoriteit in operationeel management

Zorginstellingen. al meer dan 35 jaar de autoriteit in operationeel management Zorginstellingen al meer dan 35 jaar de autoriteit in operationeel management Redactionele formule ZorgInstellingen informeert al meer dan 35 jaar directies en facilitaire managers van ziekenhuis en zorginstelling

Nadere informatie

Modern platform voor het ICT- en Telecomkanaal

Modern platform voor het ICT- en Telecomkanaal Modern platform voor het ICT- en Telecomkanaal Het online platform is altijd en overal te raadplegen! Bekijk interessante voorstellen via het Marktforum! Het vakblad brengt onmisbare artikelen en interviews!

Nadere informatie

HOOGSTE BEREIK(*) ONDER BESLISSERS IN DE ZORG. Compleet multimediaal platform magazine, website, nieuwsbrieven en events

HOOGSTE BEREIK(*) ONDER BESLISSERS IN DE ZORG. Compleet multimediaal platform magazine, website, nieuwsbrieven en events HOOGSTE BEREIK(*) ONDER BESLISSERS IN DE ZORG Compleet multimediaal platform magazine, website, nieuwsbrieven en events (*) Bron: Intomart GfK Bereik vakbladen zorgsector April 2013 MAGAZINE ZORGVISIE

Nadere informatie

Recent onderzoek bevestigt de positie die Platform BuitenSpelen in de afgelopen jaren heeft opgebouwd:

Recent onderzoek bevestigt de positie die Platform BuitenSpelen in de afgelopen jaren heeft opgebouwd: MEDIAKIT 2017 Inspiratiebron voor spelen, sporten en bewegen in de buitenruimte Platform BuitenSpelen werkt, in nauwe samenwerking met krachtige partners in het veld, aan de verzameling, interpretatie

Nadere informatie

Oplage: exemplaren Verschijning: 8 keer per jaar. Doelgroep: opticiens/optiekwinkels

Oplage: exemplaren Verschijning: 8 keer per jaar. Doelgroep: opticiens/optiekwinkels OCULUS Redactionele formule Verspreidingsgegevens Oculus is het vakblad voor de optiekbranche met een focus op het ondernemerschap, maar ook op optiek en design. Het blad speelt in op de interessegebieden

Nadere informatie

Oplage: exemplaren Verschijning: 8 keer per jaar. Doelgroep: opticiens/optiekwinkels

Oplage: exemplaren Verschijning: 8 keer per jaar. Doelgroep: opticiens/optiekwinkels OCULUS Redactionele formule Verspreidingsgegevens Oculus is het vakblad voor de optiekbranche met een focus op het ondernemerschap, maar ook op optiek en design. Het blad speelt in op de interessegebieden

Nadere informatie

SC Platform over wet- en regelgeving

SC Platform over wet- en regelgeving SC overheid factsheet 2015 Onmisbaar voor iedereen die compleet geïnformeerd moet zijn over actuele wet- en regelgeving BLADFORMULE sc SC is het platform over wet- en regelgeving en houdt in de gaten welke

Nadere informatie

BAAS Magazine (Boardroom as a Service) Doelgroep. Boardmembers (RvB, RvC) CIO s, CDO s, en CMO s Oplage

BAAS Magazine (Boardroom as a Service) Doelgroep. Boardmembers (RvB, RvC) CIO s, CDO s, en CMO s Oplage BaaS Portfolio 2O16 BAAS Magazine (Boardroom as a Service) Doelgroep Boardmembers (RvB, RvC) CIO s, CDO s, en CMO s Oplage 3.800 exemplaren www.boardroomasaservice.nl Uitgever BaaS Magazine Hotze Zijlstra

Nadere informatie

INSPIRATIEBRON VOOR SPELEN, SPORTEN EN BEWEGEN IN DE BUITENRUIMTE

INSPIRATIEBRON VOOR SPELEN, SPORTEN EN BEWEGEN IN DE BUITENRUIMTE MEDIAKIT 2015 INSPIRATIEBRON VOOR SPELEN, SPORTEN EN BEWEGEN IN DE BUITENRUIMTE Platform BuitenSpelen werkt, in nauwe samenwerking met krachtige partners in het veld, aan de verzameling, interpretatie

Nadere informatie

Oplage: exemplaren Verschijning: 4 keer per jaar. Full Colour 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina Toeslag cover 2, 3 en 4 25%

Oplage: exemplaren Verschijning: 4 keer per jaar. Full Colour 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina Toeslag cover 2, 3 en 4 25% OK OPERATIONEEL Redactionele formule Verspreidingsgegevens OK Operationeel heeft oog voor het perspectief van anesthesiologie, chirurgie en operatiekamerpersoneel in de brede zin van het woord, en bevordert

Nadere informatie

BRENGT JE EXPOSURE VOOR JE BRAND

BRENGT JE EXPOSURE VOOR JE BRAND BRENGT JE EXPOSURE VOOR JE BRAND ADVERTENTIETARIEVEN 2019 Maandelijks magazine voor professionals in retail & brands ADVERTENTIETARIEVEN RETAILTRENDS MAGAZINE (PRINT) 2019 (alle tarieven excl. btw) Staffel

Nadere informatie

MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE

MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE Al meer dan 25 jaar vormt Straatbeeld dé informatiebron voor openbare ruimte specialisten in Nederland. De doelgroep omschrijft Straatbeeld als:

Nadere informatie

De verbinding tussen facilitaire professionals en uw organisatie

De verbinding tussen facilitaire professionals en uw organisatie MEDIAKIT 2019 WWW.FACTO.NL De verbinding tussen facilitaire professionals en uw organisatie Vakmedianet (VMN) is het grootste business-to-business mediabedrijf in Nederland met een bereik van ruim 1,2

Nadere informatie

Oplage: exemplaren Verschijning: 4 keer per jaar. Full Colour 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina Toeslag cover 2, 3 en 4 20%

Oplage: exemplaren Verschijning: 4 keer per jaar. Full Colour 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina Toeslag cover 2, 3 en 4 20% ARTS IN SPE Redactionele formule Verspreidingsgegevens Arts in Spe is een onafhankelijke studentenuitgave (blad, website, nieuwsbrieven, social media) van Medisch Contact. Het magazine met veel human interest

Nadere informatie

GROEI & BLOEI. alles over tuinen en tuinieren

GROEI & BLOEI. alles over tuinen en tuinieren alles over tuinen en tuinieren wat is groei & bloei? Inspiratie voor zij die verzot zijn op tuinieren. Startpunt voor zij die heel graag willen beginnen maar nog niet precies weten hoe. Antwoord op de

Nadere informatie

Mediabrochure. Voor medewerkers in de verstandelijk gehandicaptenzorg VAKBLAD WEBSITE NIEUWSBRIEVEN SOCIAL MEDIA STUDIEDAGEN

Mediabrochure. Voor medewerkers in de verstandelijk gehandicaptenzorg VAKBLAD WEBSITE NIEUWSBRIEVEN SOCIAL MEDIA STUDIEDAGEN Voor medewerkers in de verstandelijk gehandicaptenzorg VAKBLAD WEBSITE NIEUWSBRIEVEN SOCIAL MEDIA STUDIEDAGEN Foto Kim de Graeve, VillaVip Mediabrochure Wat kan voor u betekenen? De wisselwerking tussen

Nadere informatie

Mediabrochure. Voor medewerkers in de verstandelijk gehandicaptenzorg VAKBLAD WEBSITE NIEUWSBRIEVEN SOCIAL MEDIA STUDIEDAGEN

Mediabrochure. Voor medewerkers in de verstandelijk gehandicaptenzorg VAKBLAD WEBSITE NIEUWSBRIEVEN SOCIAL MEDIA STUDIEDAGEN Mediabrochure Voor medewerkers in de verstandelijk gehandicaptenzorg Foto Kim de Graeve, VillaVip VAKBLAD WEBSITE NIEUWSBRIEVEN SOCIAL MEDIA STUDIEDAGEN Wat kan voor u betekenen? De wisselwerking tussen

Nadere informatie

Cover Nt. Oplage van exemplaren. Hét vaktijdschrift voor tandartsen. De autoriteit in de markt. Mediasheet 2017

Cover Nt. Oplage van exemplaren. Hét vaktijdschrift voor tandartsen. De autoriteit in de markt. Mediasheet 2017 pagina 1 van 25 Cover Nt Oplage van 10.500 exemplaren Hét vaktijdschrift voor tandartsen De autoriteit in de markt Mediasheet 2017 pagina 2 van 25 Inhoud Inhoudsopgave Doelgroep en formule Lees hier meer

Nadere informatie

Oplage: exemplaren Verschijning: 10 keer per jaar. Full Colour 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina 710. Toeslag cover 2, 3 en 4 25%

Oplage: exemplaren Verschijning: 10 keer per jaar. Full Colour 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina 710. Toeslag cover 2, 3 en 4 25% KINDEROPVANG Redactionele formule Verspreidingsgegevens Kinderopvang is een maandelijks verschijnend vakblad dat werkers in de kinderopvang nodig hebben bij hun verantwoordelijke taak: het groepsgewijs

Nadere informatie

GROEI & BLOEI. alles over tuinen en tuinieren

GROEI & BLOEI. alles over tuinen en tuinieren alles over tuinen en tuinieren wat is groei & bloei? Inspiratie voor zij die verzot zijn op tuinieren. Startpunt voor zij die heel graag willen beginnen maar nog niet precies weten hoe. Antwoord op de

Nadere informatie

MELKVEE MELKVEE MEDIAKIT (0)

MELKVEE MELKVEE MEDIAKIT (0) MELKVEE MELKVEE MEDIAKIT 2018 +31 (0) 314-68 44 48 media@melkvee.nl MELKVEE Hoe Melkvee u overtuigend en dicht bij de melkveehouder brengt 278.809 bezoeken 60.888 unieke bezoekers 580.817 paginaweergaven

Nadere informatie

De verbinding tussen schoonmaakprofessionals

De verbinding tussen schoonmaakprofessionals MEDIAKIT 2019 SERVICEMANAGEMENT.NL Grootste platform over professionele schoonmaak De verbinding tussen schoonmaakprofessionals en uw organisatie Vakmedianet (VMN) is het grootste business-to-business

Nadere informatie

Tariefkaart Adverteren in Fizier

Tariefkaart Adverteren in Fizier Tariefkaart 2019 Adverteren in Fizier Fizier is een uitgave van Fizi, netwerk zorgfinancials, in samenwerking met uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum. Fizi is een platform voor informatie uitwisseling,

Nadere informatie

MANAGEMENT KINDEROPVANG

MANAGEMENT KINDEROPVANG MANAGEMENT KINDEROPVANG Redactionele formule Verspreidingsgegevens Management Kinderopvang richt zich op het management en beleidsmakers in de kinderopvang. Het vakblad brengt de lezers op de hoogte van

Nadere informatie

ANWB Media en Watersport

ANWB Media en Watersport 03 Factsheet Water ANWB Media en Watersport Al sinds 1927 inspireren wij de Nederlandse watersporter met betrouwbare informatie, onafhankelijke tests en praktische tips. Daarom durven we wel te beweren

Nadere informatie

Met Arbo Rendement. bereikt u arboprofessionals, preventiemedewerkers en ondernemingsraden.

Met Arbo Rendement. bereikt u arboprofessionals, preventiemedewerkers en ondernemingsraden. Met Arbo Rendement bereikt u arboprofessionals, preventiemedewerkers en ondernemingsraden Arbo Rendement biedt u een multimediaal platform met een hoog bereik Arbo Rendement. Multimediaal topbereik: Vakblad

Nadere informatie

Tariefkaart 2012 Hét vakblad voor de home-entertainmentbranche

Tariefkaart 2012 Hét vakblad voor de home-entertainmentbranche Algemene informatie Titel : Entertainment Business (Print/Online) Ondertitel : Vakblad voor de home-entertainmentbranche Uitgegeven door : imediate Uitgever : Frank Janssen Sales : Joost Spanjaard Mitchel

Nadere informatie

VMT FOOD.BE MEDIA KIT Print media VMT Food België Online media website vmtfood.be Online media e-zines VMT Food e-zine

VMT FOOD.BE MEDIA KIT Print media VMT Food België Online media website vmtfood.be Online media e-zines VMT Food e-zine VMT FOOD.BE MEDIA KIT 2017 Print media VMT Food België Online media website vmtfood.be Online media e-zines VMT Food e-zine VMT FOOD PRINT MEDIA VMT FOOD BELGIË Het vakblad voor directieleden & management

Nadere informatie

Informatiebron voor CAD-gebruikers in de Bouw, Architectuur en Civiele Techniek

Informatiebron voor CAD-gebruikers in de Bouw, Architectuur en Civiele Techniek CADMagazine Bouw, Architectuur & Civiele Techniek 2018 Informatiebron voor CAD-gebruikers in de Bouw, Architectuur en Civiele Techniek CADMagazine Bouw, Architectuur & Civiele Techniek 4 oktober/november

Nadere informatie

MEDIAKIT 2018 AL MEER DAN 25 JAAR HET ONAFHANKELIJKE PLATFORM VOOR LOGISTIEK PROFESSIONALS

MEDIAKIT 2018 AL MEER DAN 25 JAAR HET ONAFHANKELIJKE PLATFORM VOOR LOGISTIEK PROFESSIONALS MEDIAKIT 2018 AL MEER DAN 25 JAAR HET ONAFHANKELIJKE PLATFORM VOOR LOGISTIEK PROFESSIONALS Logistiek brengt nieuws en achtergronden voor verladers en vervoerders, is praktijkgericht met focus op het optimaliseren

Nadere informatie

Tariefkaart 2013. Vakblad voor de ambachtelijke ijsbereider. Losse cover_basis 29-06-12 08:54 Pagina 1 JAARGANG 4 JULI 2012 NR. 15

Tariefkaart 2013. Vakblad voor de ambachtelijke ijsbereider. Losse cover_basis 29-06-12 08:54 Pagina 1 JAARGANG 4 JULI 2012 NR. 15 Vakblad voor de ambachtelijke ijsbereider Losse cover_basis 29-06-12 08:54 Pagina 1 V A K B L A D I J S! J A A R G A N G 4 J U L I 2 0 1 2 N U M M E R 1 5 JAARGANG 4 JULI 2012 NR. 15 Losse cover_basis

Nadere informatie

ADVERTEERDERS GIDS 2011. Alle cijfers, feiten, deadlines en formaten overzichtelijk op een rij.

ADVERTEERDERS GIDS 2011. Alle cijfers, feiten, deadlines en formaten overzichtelijk op een rij. ADVERTEERDERS GIDS 2011 Alle cijfers, feiten, deadlines en formaten overzichtelijk op een rij. FIETS: is het grootste tijdschrift voor actieve fietsers in Nederland en België schrijft voor zowel racefietsers

Nadere informatie

Met Marketing Rendement bereikt u marketeers, communicatieprofessionals, webwinkeliers en ondernemers.

Met Marketing Rendement bereikt u marketeers, communicatieprofessionals, webwinkeliers en ondernemers. Met Marketing Rendement bereikt u marketeers, communicatieprofessionals, webwinkeliers en ondernemers Marketing Rendement biedt u een multimediaal platform met een hoog bereik Marketing Rendement. Multimediaal

Nadere informatie

Gevaarlijke Lading. Platform voor vervoer, op- en overslag van gevaarlijke stoffen. bedrijfsvoering. factsheet 2016

Gevaarlijke Lading. Platform voor vervoer, op- en overslag van gevaarlijke stoffen. bedrijfsvoering. factsheet 2016 bedrijfsvoering factsheet 2016 Datum: 01-01-2016 Vervangt gegevens van: 01-01-2015 BLADFORMULE vakblad Gevaarlijke Lading Gevaarlijke Lading is een vakinhoudelijk platform dat zich richt op transport,

Nadere informatie

Werf& Media Vakmagazine, websites en events over arbeidsmarktcommunicatie en recruitment

Werf& Media Vakmagazine, websites en events over arbeidsmarktcommunicatie en recruitment Werf& Media Vakmagazine, websites en events over arbeidsmarktcommunicatie en recruitment Advertentiemogelijkheden 2013 Over Werf& Werf& is het onafhankelijke vakmagazine over arbeidsmarktcommunicatie &

Nadere informatie

TARIEF- KAART Foto: Erik Brouwer

TARIEF- KAART Foto: Erik Brouwer TARIEF- KAART 2019 Foto: Erik Brouwer BP 9 Het grootste Nederlandstalige luchtvaartmagazine www.pilootenvliegtuig.nl ALGEMENE INFORMATIE Titel Ondertitel Piloot en Vliegtuig Het oudste en grootste Nederlandstalige

Nadere informatie

Tariefkaart 2016. Vakblad Petfood Magazine: gedrukte oplage = ± 1.350 exemplaren (per 2016)

Tariefkaart 2016. Vakblad Petfood Magazine: gedrukte oplage = ± 1.350 exemplaren (per 2016) kaart 2016 Vakblad Petfood Magazine: gedrukte oplage = ± 1.350 exemplaren (per 2016) Maandelijkse digitale nieuwsbrief: ± 400 abonnees (januari t/m oktober 2015) Website www.petfoodmagazine.nl: 3.960 paginaweergaves

Nadere informatie

Oplage: exemplaren Verschijning: 10 keer per jaar. Full Colour 2/1 pagina /1 pagina /2 pagina 927 1/4 pagina 567

Oplage: exemplaren Verschijning: 10 keer per jaar. Full Colour 2/1 pagina /1 pagina /2 pagina 927 1/4 pagina 567 PODOPOST Redactionele formule Verspreidingsgegevens Podopost is het grootste vakblad voor de pedicure in Nederland. Tien keer per jaar ontvangen abonnees vakgerichte artikelen en praktijkverhalen geschreven

Nadere informatie

Met HR Rendement bereikt u meer dan 18.000* P&O managers, Recruiters en algemeen directeuren

Met HR Rendement bereikt u meer dan 18.000* P&O managers, Recruiters en algemeen directeuren Met HR Rendement bereikt u meer dan 18.000* P&O managers, Recruiters en algemeen directeuren *Verspreide oplage 6.450 een meeleesfactor van 2,8, de website en de digitale nieuwsbrief HR Rendement biedt

Nadere informatie

Groenten & Fruit autoriteit binnen de voedingstuinbouw

Groenten & Fruit autoriteit binnen de voedingstuinbouw Mediakit Groenten & Fruit autoriteit binnen de voedingstuinbouw Groenten & Fruit is het toonaangevende merk voor de voedingstuinbouw. Leidend en vooroplopend qua nieuwsvoorziening. De onafhankelijke redactie

Nadere informatie