ADRES: Burgemeester v Houdtplein GN Bladel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ADRES: Burgemeester v Houdtplein GN Bladel"

Transcriptie

1 Royaal 3- kamer appartement (maisonnette) met een woonoppervlakte van maar liefst 114 m2 een grote berging en een privé parkeerplaats en een prachtig uitzicht op het Burgemeester van Houdtplein. ADRES: Burgemeester v Houdtplein GN Bladel VRAAGPRIJS: k.k. BOUWJAAR: 1997 AANVAARDING: In overleg

2 Omschrijving Ruime maisonnette, gelegen op de eerste en tweede verdieping, met 2 grote slaapkamers, een ruime berging, privé parkeerplaats aan de achterzijde en een prachtig uitzicht op het oude klooster en het Burgemeester van Houdtplein. Indeling appartement Eerste woonlaag: Via het zonnige en privacy biedende terras van circa 10m2, omheind met een houten schutting met poort, bereikt u de voordeur van de woning. Entree. Ruime hal met toegang tot toilet met fonteintje, trap naar de eerste verdieping, meterkast (5 groepen, 2 aardlekschakelaars en een kookgroep), garderobenis en woonkamer. Vanuit de hal toegang tot de zeer ruime woonkamer van maar liefst ca. 42m², voorzien van een lichte laminaatvloer en spuitwerk plafond met sierlijsten. Het zitgedeelte geniet van een prachtig uitzicht over het plein met het oude klooster. Zeker als de deuren van het Frans balkon open zijn kunt u hier heerlijk van genieten. De vele raampartijen zorgen voor een zeer prettige, natuurlijke lichtinval. Een ruime inloopbergkast met legplanken en tapijttegels zorgt voor extra bergruimte. Vanuit de woonkamer met eetgedeelte komt u in de semi open keuken, met zicht op het terras. Het keukenblok in hoekopstelling is voorzien van diverse onder- en bovenkasten, 4-pits keramische kookplaat, afzuigschouw, elektrische oven en een vaatwasser.

3 Indeling appartement Eerste verdieping: Op deze verdieping vindt u twee ruime slaapkamers, de badkamer en de cv-ruimte. Beide slaapkamers en de overloop zijn voorzien van getexte wanden en een nieuwe tapijt vloerbedekking (2012). Ook deze verdieping is met lichte en frisse tinten afgewerkt. Slaapkamer I (ca. 15 m 2 ) is voorzien van stucwerk wanden, een verlaagd plafond met inbouwspots en een groot Velux dakraam voorzien van verduisteringsgordijn en hor. Slaapkamer I biedt toegang tot de cv ruimte met aansluiting voor de wasmachine, de cv combiketel (Agpo Ferroli, bouwjaar 1997) en de unit mechanische ventilatie met warmteterug-win. Slaapkamer II (ca. 11 m 2 ) is voorzien van een groot Velux dakraam met verduisteringsgordijn en hor. De grote, volledig betegelde, badkamer is ingericht met een toilet, vaste wastafel, douchecabine met thermostaatkraan en een Veluxdakraam (voorzien van verduisteringsgordijn en hor). Er bestaat de mogelijkheid om een ligbad te plaatsen.

4 Algemeen Bouwjaar 1997 Inhoud woonhuis 320 m³ Woonoppervlakte 114 m² Privé parkeerplaats aan de achterzijde Volledig geïsoleerd met dak-, vloer- en spouwmuurisolatie Isolerende beglazing in hardhouten kozijnen Intercominstallatie met videofoon Eigen, ruime berging op de begane grond Zeer gunstig gelegen in hartje centrum met alle voorzieningen op loopafstand Schitterend uitzicht over het plein Ter zekerheidstelling tot nakoming van de verplichtingen, wordt een bank garantie verlangd van 10% van de hoogte van de koopsom. Contact Voor een bezichtiging ter plaatse, kunt u contact opnemen met Van de Schans Makelaardij op telefoonnummer Deze brochure is met de meeste zorg samengesteld en slechts een uitnodiging voor u om een bod te doen. Aan onvolkomenheden in de foto s en/of tekst kunnen geen rechten ontleend worden.

5 Plattegrond : 1e verdieping

6 Plattegrond : 2e verdieping

7 Ligging :

8 Kadastrale kaart :

9 VAN DE SCHANS MAKELAARDIJ In het centrum van Zeelst, aan het kiosk, op de Heuvel 46, in een karakteristiek pand is momenteel Van de Schans Makelaardij gevestigd. Met een NVM-makelaar is het in één oogopslag duidelijk dat de bemiddeling van verkoop van uw woonhuis in vertrouwde handen is. De makelaar voldoet aan de vakbekwaamheidseisen en daarop wordt toezicht gehouden door het instituut NVM. Een waarborg voor wie op zoek is naar een betrouwbare partner in onroerend goed. Van de Schans Makelaardij is een zelfstandige onderneming actief op het gebied van verkoop, aankoop en het taxeren van woonhuizen. Met een ervaring van meer dan 15 jaar kan Van de Schans Makelaardij u op deskundige wijze adviseren. Bij Van de Schans Makelaardij heeft u uitsluitend te maken met vakbekwame mensen. Uw belangen worden met volle overtuiging behartigd. Geen 9 tot 5 mentaliteit, geen kapsones en no-nonsens zijn begrippen die bij Van de Schans Makelaardij centraal staan. Wij zullen u op -en-top van dienst zijn. Bij ons is de klant koning en blijft de klant, het hele traject door vanaf het moment dat uw woning in de verkoop is genomen tot en met het moment van overdracht bij de notaris, koning! Met persoonlijke aandacht en altijd uitgaande van de belangen van de opdrachtgever wordt uw woonhuis op actieve wijze verkocht. EERST KOPEN OF VERKOPEN? Een belangrijke afweging die moet worden gemaakt door veel huiseigenaren die op zoek zijn naar een andere koopwoning. Beide alternatieven hebben daarbij hun eigen specifieke vooren nadelen. Uiteraard bepaalt u zelf welke aspecten daarbij voor u de doorslag geven. Wel kunnen wij u helpen om al deze aspecten overzichtelijk voor u op een rijtje te zetten. Voor een vrijblijvend gesprek komen wij graag bij u thuis om een en ander nader te bespreken.

Modern afgewerkt instap klaar 2-kamerappartement met balkon en berging Gelegen op de 2e verdieping aan winkelcentrum Kastelenplein.

Modern afgewerkt instap klaar 2-kamerappartement met balkon en berging Gelegen op de 2e verdieping aan winkelcentrum Kastelenplein. Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 info@vandeschans.nl www.vandeschans.nl Modern afgewerkt instap klaar 2-kamerappartement met balkon en berging Gelegen op de 2e verdieping aan winkelcentrum

Nadere informatie

Ideaal nabij het stadscentrum, in kleinschalig NIEUW complex gelegen, modern appartement op de begane grond.

Ideaal nabij het stadscentrum, in kleinschalig NIEUW complex gelegen, modern appartement op de begane grond. Ideaal nabij het stadscentrum, in kleinschalig NIEUW complex gelegen, modern appartement op de begane grond. ADRES: Schootsestraat 73-03 5616 RB Eindhoven VRAAGPRIJS: BOUWJAAR: 2006 137.000, k.k. AANVAARDING:

Nadere informatie

Uitgebouwde hoekwoning met berging en diepe achtertuin, gelegen op een royaal perceel in woonwijk Achtse Barrier.

Uitgebouwde hoekwoning met berging en diepe achtertuin, gelegen op een royaal perceel in woonwijk Achtse Barrier. Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 info@vandeschans.nl www.vandeschans.nl Uitgebouwde hoekwoning met berging en diepe achtertuin, gelegen op een royaal perceel in woonwijk Achtse Barrier. Adres:

Nadere informatie

Op het mooiste plekje van Wintelre gelegen uitgebouwde 2/1-kapwoning op royaal perceel met een garage van maar liefst 60 m2.

Op het mooiste plekje van Wintelre gelegen uitgebouwde 2/1-kapwoning op royaal perceel met een garage van maar liefst 60 m2. Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 info@vandeschans.nl www.vandeschans.nl Op het mooiste plekje van Wintelre gelegen uitgebouwde 2/1-kapwoning op royaal perceel met een garage van maar liefst

Nadere informatie

In het City centrum, op de 4e woonlaag gelegen 2-kamerappartement met balkon op zonzijde en garage op de begane grond.

In het City centrum, op de 4e woonlaag gelegen 2-kamerappartement met balkon op zonzijde en garage op de begane grond. Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 info@vandeschans.nl www.vandeschans.nl In het City centrum, op de 4e woonlaag gelegen 2-kamerappartement met balkon op zonzijde en garage op de begane grond.

Nadere informatie

Op de 3e woonlaag in hartje City Centrum gelegen keurig verzorgd 2-kamerappartment met balkon en garage.

Op de 3e woonlaag in hartje City Centrum gelegen keurig verzorgd 2-kamerappartment met balkon en garage. Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 info@vandeschans.nl www.vandeschans.nl Op de 3e woonlaag in hartje City Centrum gelegen keurig verzorgd 2-kamerappartment met balkon en garage. Adres: Braak

Nadere informatie

Royaal 3-kamerhoekappartement met veel lichtinval, prachtig vrij uitzicht over landschapspark, berging en eigen afgesloten parkeerplaats.

Royaal 3-kamerhoekappartement met veel lichtinval, prachtig vrij uitzicht over landschapspark, berging en eigen afgesloten parkeerplaats. Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 info@vandeschans.nl www.vandeschans.nl Royaal 3-kamerhoekappartement met veel lichtinval, prachtig vrij uitzicht over landschapspark, berging en eigen afgesloten

Nadere informatie

Semi-bungalow met inpandige garage en 3 slaapkamers gelegen op een zeer royaal, veel privacy biedend perceel in woonwijk De Kelen.

Semi-bungalow met inpandige garage en 3 slaapkamers gelegen op een zeer royaal, veel privacy biedend perceel in woonwijk De Kelen. Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 info@vandeschans.nl www.vandeschans.nl Semi-bungalow met inpandige garage en 3 slaapkamers gelegen op een zeer royaal, veel privacy biedend perceel in woonwijk

Nadere informatie

Dorpstraat 31C 5504 HA Veldhoven

Dorpstraat 31C 5504 HA Veldhoven Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 info@vandeschans.nl www.vandeschans.nl Op levendige locatie in hartje Veldhoven dorp gelegen, riant, instapklaar appartement, met een woonkamer van maar liefst

Nadere informatie

3-kamerappartement met eigen parkeerplaats en berging, gelegen in een kleinschalig complex in kerkdorp Meerveldhoven.

3-kamerappartement met eigen parkeerplaats en berging, gelegen in een kleinschalig complex in kerkdorp Meerveldhoven. Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 info@vandeschans.nl www.vandeschans.nl 3-kamerappartement met eigen parkeerplaats en berging, gelegen in een kleinschalig complex in kerkdorp Meerveldhoven.

Nadere informatie

In villaplan de Valgaten in gebouw Torino op de eerste verdieping gelegen, 3-kamerappartement met parkeerplaats en berging in het souterrain.

In villaplan de Valgaten in gebouw Torino op de eerste verdieping gelegen, 3-kamerappartement met parkeerplaats en berging in het souterrain. Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 info@vandeschans.nl www.vandeschans.nl In villaplan de Valgaten in gebouw Torino op de eerste verdieping gelegen, 3-kamerappartement met parkeerplaats en berging

Nadere informatie

Authentieke 2/1-kapwoning met diepe achtertuin, royale oprit en carport, gelegen op loopafstand van het City-Centrum.

Authentieke 2/1-kapwoning met diepe achtertuin, royale oprit en carport, gelegen op loopafstand van het City-Centrum. Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 info@vandeschans.nl www.vandeschans.nl Authentieke 2/1-kapwoning met diepe achtertuin, royale oprit en carport, gelegen op loopafstand van het City-Centrum.

Nadere informatie

Gestelsestraat 12 5615 LE Eindhoven Vraagprijs: 259.000,- kosten koper Huurprijs: 1.250,- per maand

Gestelsestraat 12 5615 LE Eindhoven Vraagprijs: 259.000,- kosten koper Huurprijs: 1.250,- per maand Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 info@vandeschans.nl www.vandeschans.nl Op de 1e verdieping gelegen, instapklaar, modern en luxe afgewerkt 3-kamerappartement met garage. Gelegen op loopafstand

Nadere informatie

Bungalow met inpandig te bereiken garage, prachtig uitzicht en tuin op zonzijde, gelegen in plan Akkereind.

Bungalow met inpandig te bereiken garage, prachtig uitzicht en tuin op zonzijde, gelegen in plan Akkereind. Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 info@vandeschans.nl www.vandeschans.nl Bungalow met inpandig te bereiken garage, prachtig uitzicht en tuin op zonzijde, gelegen in plan Akkereind. Adres: Ark

Nadere informatie

Nijenrode 2 5653 JG Eindhoven Vraagprijs: 225.000,- kosten koper Bouwjaar: 1974 Aanvaarding: In overleg. Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807

Nijenrode 2 5653 JG Eindhoven Vraagprijs: 225.000,- kosten koper Bouwjaar: 1974 Aanvaarding: In overleg. Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 info@vandeschans.nl www.vandeschans.nl Uitgebouwde patiobungalow met maar liefst 4 slaapkamers, werkkamer en inpandige berging. Gelegen op rustige locatie,

Nadere informatie

Goed onderhouden, uitgebouwde ruime 2/1-kapwoning met riante living, luxe keuken, vijf slaapkamers en inpandige garage. Gelegen in woonwijk "De Kelen.

Goed onderhouden, uitgebouwde ruime 2/1-kapwoning met riante living, luxe keuken, vijf slaapkamers en inpandige garage. Gelegen in woonwijk De Kelen. Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 info@vandeschans.nl www.vandeschans.nl Goed onderhouden, uitgebouwde ruime 2/1-kapwoning met riante living, luxe keuken, vijf slaapkamers en inpandige garage.

Nadere informatie

Vrijstaand Woonhuis G r e n s w a l 1 t e Ve l d h o v e n

Vrijstaand Woonhuis G r e n s w a l 1 t e Ve l d h o v e n Vrijstaand Woonhuis G renswal 1 te Veldhoven NVM ZO Brabant Onderzoek betaalbaarheid koopwoningen 2009-2013 Door NVM afdeling Zuidoost Brabant is een onderzoek verricht naar de betaalbaarheid van bestaande

Nadere informatie

Exclusieve Villa. Blaar t h e msewe g 16 te Ve ldhove n

Exclusieve Villa. Blaar t h e msewe g 16 te Ve ldhove n Exclusieve Villa Blaar t h e msewe g 16 te Ve ldhove n Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 info@vandeschans.nl www.vandeschansexclusief.nl www.vandeschans.nl Exclusieve Villa De voormalige oude

Nadere informatie

Vrijstaande semibungalow op een royaal perceel, met overdekt terras en dubbele garage/berging.

Vrijstaande semibungalow op een royaal perceel, met overdekt terras en dubbele garage/berging. Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 info@vandeschans.nl www.vandeschans.nl Vrijstaande semibungalow op een royaal perceel, met overdekt terras en dubbele garage/berging. Adres: Kapelstraat Noord

Nadere informatie

Vrijstaand, compleet gerenoveerd herenhuis met veel lichtinval, prachtig gelegen in kerkdorp Zeelst op een riant perceel van 930 m²

Vrijstaand, compleet gerenoveerd herenhuis met veel lichtinval, prachtig gelegen in kerkdorp Zeelst op een riant perceel van 930 m² Vrijstaand, compleet gerenoveerd herenhuis met veel lichtinval, prachtig gelegen in kerkdorp Zeelst op een riant perceel van 930 m² ADRES: Hoogepat 15 5502 HA Veldhoven VRAAGPRIJS: 598.000, k.k. BOUWJAAR:

Nadere informatie

Vrijstaand geschakeld woonhuis met grote garage, 3 slaapkamers en diepe achtertuin met vrije achterom, gelegen in woonwijk Heikant West.

Vrijstaand geschakeld woonhuis met grote garage, 3 slaapkamers en diepe achtertuin met vrije achterom, gelegen in woonwijk Heikant West. Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 info@vandeschans.nl www.vandeschans.nl Vrijstaand geschakeld woonhuis met grote garage, 3 slaapkamers en diepe achtertuin met vrije achterom, gelegen in woonwijk

Nadere informatie

Luxe Appartementen. Tasve ld te Ve ldhove n

Luxe Appartementen. Tasve ld te Ve ldhove n Luxe Appartementen Tasve ld 35+36 te Ve ldhove n NVM ZO Brabant Onderzoek betaalbaarheid koopwoningen 2009-2013 Door NVM afdeling Zuidoost Brabant is een onderzoek verricht naar de betaalbaarheid van bestaande

Nadere informatie

Waterwereld RM Eindhoven Vraagprijs: ,- kosten koper Bouwjaar: 2009 Aanvaarding: In overleg

Waterwereld RM Eindhoven Vraagprijs: ,- kosten koper Bouwjaar: 2009 Aanvaarding: In overleg Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 info@vandeschans.nl www.vandeschans.nl Luxe afgewerkt, eigentijds, vrijstaand geschakeld woonhuis gelegen aan speellint op kindvriendelijke en autovrije locatie

Nadere informatie

Compleet gerenoveerde, uitgebouwde, keurig afgewerkte hoekwoning met achtertuin op het zuiden, vrije achterom en ruime, vrijstaande garage.

Compleet gerenoveerde, uitgebouwde, keurig afgewerkte hoekwoning met achtertuin op het zuiden, vrije achterom en ruime, vrijstaande garage. Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 info@vandeschans.nl www.vandeschans.nl Compleet gerenoveerde, uitgebouwde, keurig afgewerkte hoekwoning met achtertuin op het zuiden, vrije achterom en ruime,

Nadere informatie

Vrijstaand geschakeld woonhuis met zeer royale achtertuin en ruime garage, gelegen in Veldhoven Dorp.

Vrijstaand geschakeld woonhuis met zeer royale achtertuin en ruime garage, gelegen in Veldhoven Dorp. Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 info@vandeschans.nl www.vandeschans.nl Vrijstaand geschakeld woonhuis met zeer royale achtertuin en ruime garage, gelegen in Veldhoven Dorp. Adres: Dorpstraat

Nadere informatie

Vrijstaand. Woonhuis

Vrijstaand. Woonhuis Vrijstaand Woonhuis S i n t W i l l i b ro r d u s s t ra a t 4 t e Ve l d h o v e n NVM ZO Brabant Onderzoek betaalbaarheid koopwoningen 2009-2013 Door NVM afdeling Zuidoost Brabant is een onderzoek verricht

Nadere informatie

Geheel gemoderniseerde, strak afgewerkte en geïsoleerde woonboerderij met kantoor- c.q. praktijkruimte en verharde achtertuin op zonzijde.

Geheel gemoderniseerde, strak afgewerkte en geïsoleerde woonboerderij met kantoor- c.q. praktijkruimte en verharde achtertuin op zonzijde. Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 info@vandeschans.nl www.vandeschans.nl Geheel gemoderniseerde, strak afgewerkte en geïsoleerde woonboerderij met kantoor- c.q. praktijkruimte en verharde achtertuin

Nadere informatie

Lekstraat 2 te HELMOND

Lekstraat 2 te HELMOND Instapklare tussenwoning! Ideaal voor starters! Goed gelegen in de wijk Brouwhuis nabij winkels en station NS aan een rustige woonstraat. Bouwjaar: 1986 Perceel: 153 m² Inhoud: ca. 320 m³ Aanvaarding:

Nadere informatie

Braak 14 te VELDHOVEN - CITY CENTRUM. Vraagprijs: 149.500,00 K.K. Aanvaarding: in overleg

Braak 14 te VELDHOVEN - CITY CENTRUM. Vraagprijs: 149.500,00 K.K. Aanvaarding: in overleg Braak 14 te VELDHOVEN - CITY CENTRUM Vraagprijs: 149.500,00 K.K. Aanvaarding: in overleg Inhoudsopgave Omschrijving.1 Indeling..2 Kadaster.6 Plattegrond....7 Algemeen...8 Omschrijving Zeer centraal gelegen,

Nadere informatie

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k.

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k. Brochure Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs 239.000,- k.k. Op een fraaie, kindvriendelijke woonlocatie in de wijk Brandevoort gelegen, goed afgewerkte tussenwoning met maar liefst 5 slaapkamers

Nadere informatie

Cuypersbos 12, Oud Gastel

Cuypersbos 12, Oud Gastel In de gewilde en zeer kindvriendelijke woonwijk Plan Driewerf gelegen royale tussenwoning met vrijstaande berging op een perceel van 122 m² ondergrond. Dit in 2006 gebouwde en zeer goed onderhouden woonhuis

Nadere informatie

Hoolhof 54 te EERSEL. Vraagprijs: 225.000,= k.k.

Hoolhof 54 te EERSEL. Vraagprijs: 225.000,= k.k. Op een van de mooiste plekjes van Eersel gelegen instapklaar woonhuis op loopafstand van het centrum aan een verkeersarm woonplein met speeltuintje voor de deur. Bouwjaar: ca. 1969 Perceel: 181 m² Inhoud:

Nadere informatie

Holstraat 8 Eindhoven (Gestel) Vraagprijs ,- k.k.

Holstraat 8 Eindhoven (Gestel) Vraagprijs ,- k.k. Brochure Holstraat 8 Eindhoven (Gestel) Vraagprijs 199.000,- k.k. In een rustige woonomgeving, in stadsdeel Gestel, op loopafstand van winkels, de High Tech Campus en diverse andere voorzieningen, gelegen

Nadere informatie

Jagersberg 30, Roosendaal

Jagersberg 30, Roosendaal Op een schitterende locatie in de kindvriendelijke woonwijk Tolberg ligt deze goed geisoleerde vrijstaande woning met ondergrondse garage op een perceel van 625 m². Deze ruime woning is traditioneel gebouwd

Nadere informatie

Mies van der Rohestraat 22 - Dongen

Mies van der Rohestraat 22 - Dongen Mies van der Rohestraat 22 - Dongen Vraagprijs 195.000,- k.k. Rustig gelegen, ruime tussenwoning voorzien van zonnepanelen, 4 slaapkamers, ruime woonkamer en tuin gelegen op het Zuid-Westen. Van den Bosch

Nadere informatie

PROVINCIALEWEG 78 A TE VELDHOVEN VRAAGPRIJS ,- K.K.

PROVINCIALEWEG 78 A TE VELDHOVEN VRAAGPRIJS ,- K.K. PROVINCIALEWEG 78 A TE VELDHOVEN VRAAGPRIJS 189.500,- K.K. Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Overige inpandige ruimte: Gebouwgebonden buitenruimte: Externe bergruimte: Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Dommelseweg 24-b te Valkenswaard

Dommelseweg 24-b te Valkenswaard In het centrum van Valkenswaard aan een doorgaande weg, op de tweede etage gelegen, een goed onderhouden 3-kamer appartement met een berging op de begane grond en een parkeerplaats op het buitenterrein.

Nadere informatie

Rooseveltstraat Dongen

Rooseveltstraat Dongen Rooseveltstraat 124 - Dongen Vraagprijs 235.000,- k.k. Zeer ruime tussenwoning met 4 grote slaapkamers, inpandig balkon en achtertuin op het zuiden. Gelegen in gewilde woonwijk De Hoge Akker. Van den Bosch

Nadere informatie

Renesselaan 148 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k.

Renesselaan 148 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k. Renesselaan 148 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k. Renesselaan 148 te TILBURG Genieten van een vrij uitzicht aan de voorzijde, heerlijk toch! De basisschool op loopafstand, gemakkelijk toch! Winkelcentrum

Nadere informatie

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: 285.000,= k.k.

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: 285.000,= k.k. Op een fraaie locatie, tegenover een speelveldje gelegen in de gewilde wijk Heiakker, onder strakke architectuur gebouwde royale twee-onder-één kap woning met berging (voorheen garage), en hobby-/praktijkruimte.

Nadere informatie

Philips Vingboonsstraat 26 te EINDHOVEN

Philips Vingboonsstraat 26 te EINDHOVEN De sfeer van een jaren 30 woning, maar toch nieuwbouw! Nabij eendjesvijver in een jonge wijk De Barrier gelegen tussenwoning op een royaal perceel met berging. Bouwjaar: ca. 2007 Perceel: 167 m² Inhoud:

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Het Bolwerk 65

TE KOOP. Breda Het Bolwerk 65 TE KOOP Breda Het Bolwerk 65 Op een schitterende locatie, in de binnenstad van Breda gelegen, verrassend licht en ruim driekamerhoekappartement met loggia. Het appartement is goed onderhouden, ligt op

Nadere informatie

TE KOOP SINT NICASIUSSTRAAT 49 EINDHOVEN. Vraagprijs 197.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP SINT NICASIUSSTRAAT 49 EINDHOVEN. Vraagprijs 197.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP SINT NICASIUSSTRAAT 49 EINDHOVEN Karakteristieke gemoderniseerde bovenwoning, type maisonnette, met drie woonlagen en eigen toegang. Mooie hoekligging op gewilde woonlocatie Tuindorp nabij het

Nadere informatie

Korhoenstraat 25, De Rips

Korhoenstraat 25, De Rips Korhoenstraat 25, De Rips Kenmerken Overdracht Vraagprijs 359.000 k.k. Aangeboden sinds 10-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs 249.000,-- Kosten Koper

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs 249.000,-- Kosten Koper Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs 249.000,-- Kosten Koper ROYALE UITGEBOUWDE TWEEKAPPER MET INPANDIGE GARAGE EN FRAAI AANGELEGDE ACHTERTUIN MET HEERLIJKE PRIVACY BIEDENDE LIGGING AAN WANDELPARK EN

Nadere informatie

TE KOOP DE BUS 27, WAALRE

TE KOOP DE BUS 27, WAALRE TE KOOP DE BUS 27, WAALRE Een uitstekend onderhouden, smaakvol gemoderniseerd en ruim uitgevoerd 3- kamerappartement, type maisonnette, met balkon op de eerste en tweede verdieping en berging op de begane

Nadere informatie

Mari Andriessenrade 40, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Mari Andriessenrade 40, CAPELLE AAN DEN IJSSEL Mari Andriessenrade 40 CAPELLE AAN DEN IJSSEL Vraagprijs: 134.500 k.k. T 010 818 14 87 E michael@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 415 58 485 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM 1 Omschrijving

Nadere informatie

Mirabelweg 62 te Eindhoven

Mirabelweg 62 te Eindhoven Aan fraaie laan in de woonwijk Heesterakker gelegen riante driveinwoning (tussenwoning) met speelse splitlevel indeling en inpandige garage. Bouwjaar: ca. 1974 Inhoud woonhuis: ca. 500 m 3 Perceeloppervlak:

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering Heuvel 13, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 02-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Brochure. Object. Edelweisstraat 126 te EINDHOVEN. Vraagprijs 199.500,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving

Brochure. Object. Edelweisstraat 126 te EINDHOVEN. Vraagprijs 199.500,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving Brochure Object Edelweisstraat 126 te EINDHOVEN Vraagprijs Aanvaarding 199.500,= K.K. In overleg Omschrijving Verrassend ruime karakteristieke tussenwoning met 3 slaapkamers, sfeervolle tuin met berging

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl AZALEARING 46 TE ZUNDERT : ca. 404 m³. excl. berging en garage

www.vanhasselmakelaars.nl AZALEARING 46 TE ZUNDERT : ca. 404 m³. excl. berging en garage AZALEARING 46 TE ZUNDERT Vraagprijs Perceelsoppervlakte Woonoppervlakte Inhoud : 179.000,00 k.k. : ca. 146 m². : ca. 120 m². : ca. 404 m³. excl. berging en garage Algemeen: Nette, zeer royale tussenwoning

Nadere informatie

Prijs: ,-- k.k.

Prijs: ,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl KORHOENSTRAAT 25 DE RIPS. Dit degelijk gebouwd vrijstaand woonhuis met inpandige garage en overdekt

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Concordiaplein 12

TE KOOP. Breda Concordiaplein 12 TE KOOP Breda Concordiaplein 12 Op een zeer gunstige locatie, centraal gelegen, royaal driekamerappartement op de begane grond met eigen tuin en eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. Het appartement

Nadere informatie

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] EINDHOVEN PAULUS POTTERSTRAAT 22

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] EINDHOVEN PAULUS POTTERSTRAAT 22 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] EINDHOVEN PAULUS POTTERSTRAAT 22 EINDHOVEN, PAULUS POTTERSTRAAT 22 LUXE 3-KAMER APPARTEMENT, GELEGEN IN EEN MODERN OPGEZET APPARTEMENTENCOMPLEX OP DE DERDE VERDIEPING

Nadere informatie

Cornelis Bloemaertstraat 69 te EINDHOVEN

Cornelis Bloemaertstraat 69 te EINDHOVEN Op een goede locatie in de wijk Mensfort in Woensel gelegen deels gerenoveerde tussenwoning met vernieuwde badkamer, toilet en nieuwe cv-combiketel. Bouwjaar: ca. 1962 Perceel: 149 m² Inhoud: ca. 325 m³

Nadere informatie

Veldhoven (De Kelen) Ekster 7

Veldhoven (De Kelen) Ekster 7 De Reijenburg 42 5501 LD Veldhoven Tel. 040 254 15 28 Fax 040 253 26 45 info@henrikox.nl www.henrikox.nl Veldhoven (De Kelen) Ekster 7 In een rustige woonomgeving, op korte afstand van grote groen- /speelvoorziening,

Nadere informatie

APPARTEMENT/BOVENWONING

APPARTEMENT/BOVENWONING Waalwijk (5142 ES), Loeffstraat 58A In de kern van Baardwijk gelegen modern APPARTEMENT/BOVENWONING gesitueerd op de eerste en tweede verdieping van een karakteristiek winkel/woonpand met gezellig dakterras.

Nadere informatie

Burgemeester de Zeeuwstraat AE Ridderkerk k.k.

Burgemeester de Zeeuwstraat AE Ridderkerk k.k. Burgemeester de Zeeuwstraat 15 2981 AE Ridderkerk 375.000 k.k. Burgemeester de Zeeuwstraat 15 - Ridderkerk Vraagprijs: 375.000 k.k. Zoekt u ruimte, een garage, grote zonnige tuin en privacy? Dat biedt

Nadere informatie

Iekendonksevoort 11 te HELMOND-BRANDEVOORT. 239.000,00 K.K. aanvaarding: in overleg

Iekendonksevoort 11 te HELMOND-BRANDEVOORT. 239.000,00 K.K. aanvaarding: in overleg Iekendonksevoort 11 te HELMOND-BRANDEVOORT 239.000,00 K.K. aanvaarding: in overleg Inhoudsopgave.1.2.9 Plattegronden.. 10 13 Omschrijving Op een van de mooiste locaties van de wijk Brandevoort, in een

Nadere informatie

Kerkstraat 11c, Horst ,- k.k.

Kerkstraat 11c, Horst ,- k.k. Kerkstraat 11c, Horst 399.000,- k.k. HIGHLIGHTS Prachtig instapklare appartement in het centrum van Horst Mooie keuken voorzien van diverse inbouw apparatuur Ruime woonkamer Bovenwoning met 2 woonlagen

Nadere informatie

Franciscus Sonniusstraat 5 te Eindhoven

Franciscus Sonniusstraat 5 te Eindhoven Op uitstekende lokatie in gewilde Irisbuurt op loopafstand van het centrum van Eindhoven gelegen, vooroorlogse tussenwoning met diverse authentieke elementen. Bouwjaar: ca. 1933 Perceel: 88 m² Inhoud:

Nadere informatie

Molenstraat 125 C Helmond

Molenstraat 125 C Helmond Op chique locatie gelegen op loopafstand van het centrum van Helmond en NS station, vrijstaand geschakeld herenhuis met royale praktijkruimte aan huis. Ideaal voor aan huis gebonden beroepen! Bouwjaar:

Nadere informatie

Beukenlaan 32 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Beukenlaan 32 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper Beukenlaan 32 te Beek en Donk Vraagprijs 269.000,-- Kosten Koper AAN DE BEUKENLAAN IN BEEK EN DONK LIGT DEZE COMFORTABELE VRIJSTAAND GESCHAKELDE WONING MET HEERLIJKE PRIVACY BIEDENDE ACHTERTUIN OP HET

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 289.000,- kosten koper Bouwjaar : 1970 Woningtype : Hoekwoning Woonoppervlakte : circa 148 m² Perceel oppervlakte : circa 368 m² Inhoud : circa 420m³ (exclusief garage) Kamers : 7 Ligging :

Nadere informatie

Veldhoven (Centrum) Tasveld 38

Veldhoven (Centrum) Tasveld 38 Veldhoven (Centrum) Tasveld 38 Uitstekend gelegen, royaal 3-kamer appartement met terras (ca. 16 m²) op het zonnige zuidwesten en berging in het souterrain, pal in het centrum van Veldhoven. Dit appartement

Nadere informatie

Alard Du Hamelstraat 87 te EINDHOVEN- WOENSEL. Vraagprijs: 199.500,00 K.K. Aanvaarding: per direct

Alard Du Hamelstraat 87 te EINDHOVEN- WOENSEL. Vraagprijs: 199.500,00 K.K. Aanvaarding: per direct Alard Du Hamelstraat 87 te EINDHOVEN- WOENSEL Vraagprijs: 199.500,00 K.K. Aanvaarding: per direct Inhoudsopgave Omschrijving.1 Indeling...2 Kadaster...8 Plattegrond.9 Algemeen....12 Omschrijving In stadsdeel

Nadere informatie

Victordal 31, te Valkenswaard

Victordal 31, te Valkenswaard Victordal 31, te Valkenswaard Vraagprijs 229.000,- kosten koper Fraai afgewerkte, sfeervolle tussenwoning met garage en carport gelegen op een rustige locatie in de woonwijk Agnetendal, nabij scholen en

Nadere informatie

Te Koop Einsteindreef 85 te Utrecht

Te Koop Einsteindreef 85 te Utrecht Te Koop Einsteindreef 85 te Utrecht Einsteindreef 85, 3562 XT Utrecht Vraagprijs Kadastrale gegevens : 309.000,-- k.k. : Gemeente Utrecht, sectie H, nummer 1770 A120 Inhoud : 286 m³ Woonoppervlakte

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 182.500,- kosten koper Bouwjaar : 1961 Woningtype : Maisonnette Woonoppervlakte : circa 103 m² Inhoud : circa 310m³ Kamers : 4 Ligging : Woonwijk in Valkenswaard Aanvaarding : In overleg Omschrijving

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs: ,- k.k. Adres : Toterfout 23. : Vrijstaande woning Bouwjaar : ca Woonoppervlak : ca. 205 m2

TE KOOP. Vraagprijs: ,- k.k. Adres : Toterfout 23. : Vrijstaande woning Bouwjaar : ca Woonoppervlak : ca. 205 m2 TE KOOP Adres : Toterfout 23 Postcode : 5507RD Woonplaats : Veldhoven Type : Vrijstaande woning Bouwjaar : ca. 1988 Woonoppervlak : ca. 205 m2 Inhoud : ca. 800 m3 Perceel : 10110 m2 Vraagprijs: 740.000,-

Nadere informatie

Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk

Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Vraagprijs 379.000 - kosten koper Zoekt u ruimte, een garage, grote zonnige tuin en privacy? Dat biedt deze royale en

Nadere informatie

HELMOND EMONTSHOEVE 4

HELMOND EMONTSHOEVE 4 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] HELMOND EMONTSHOEVE 4 HELMOND, EMONTSHOEVE 4 LUXE EN ZEER RUIME VILLA MET INPANDIGE GARAGE, 5 SLAAPKAMERS EN MET RUIME PRIVACY BIEDENDE TUIN MET VIJVER. DE WONING IS

Nadere informatie

Beelmanstraat 11, te Valkenswaard

Beelmanstraat 11, te Valkenswaard Beelmanstraat 11, te Valkenswaard Vraagprijs 285.000,- kosten koper Moderne en halfvrijstaande woning in hartje centrum met garage/ berging, moderne keuken, complete badkamer en drie ruime slaapkamers.

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Pastoor van Spaandonkstraat 22

TE KOOP. Breda Pastoor van Spaandonkstraat 22 TE KOOP Breda Pastoor van Spaandonkstraat 22 Op een mooie locatie, in de dorpskern van de wijk Princenhage gelegen zeer goed onderhouden maisonnette gesitueerd op de 1 e en 2 e etage met zonnig balkon,

Nadere informatie

Achter den Ham 23 - Dongen

Achter den Ham 23 - Dongen Achter den Ham 23 - Dongen Vraagprijs 495.000,- k.k. Werkelijk perfect onderhouden en luxe vrijstaande woning met 3 ruime slaapkamers, waarvan één op de begane grond, 2 badkamers en een luxe keukeninstallatie.

Nadere informatie

Sniederslaan 6a te Bladel

Sniederslaan 6a te Bladel Sniederslaan 6a te Bladel Prachtig, halfvrijstaand en veelzijdig herenhuis met mooie aangelegde tuin in het centrum van Bladel. Vraagprijs Aanvaarding per Kadastrale gegevens Staat van onderhoud : 325.000,--

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Alsacelaan CE Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Alsacelaan CE Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Alsacelaan 124 5627 CE Eindhoven 249.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 249.500 k.k. Postcode 5627 CE Ligging Aan

Nadere informatie

TE KOOP. Watermolen 79 5421 LJ Gemert Vraagprijs: 225.000 k.k.

TE KOOP. Watermolen 79 5421 LJ Gemert Vraagprijs: 225.000 k.k. TE KOOP Watermolen 79 5421 LJ Gemert Vraagprijs: 225.000 k.k. Omschrijving TE KOOP STERK IN PRIJS VERLAAGD!!...Dit perfect en modern afgewerkt 3-kamerappartement (penthouse) met berging en eigen parkeerplaats

Nadere informatie

Luikerweg 45, te Valkenswaard

Luikerweg 45, te Valkenswaard Luikerweg 45, te Valkenswaard Vraagprijs 154.500,- kosten koper Een sfeervol 2-kamer hoekappartement, gelegen op de tweede verdieping in het jonge kleinschalige appartementencomplex Luikerstaete. Dit knusse

Nadere informatie

Vraagprijs 218.000,- k.k.

Vraagprijs 218.000,- k.k. SASSEMERHOF 66 SASSENHEIM Royaal en uitstekend onderhouden 3-kamer appartement met balkon op het zuiden in het luxe appartementencomplex De Sassemerhof. Het appartement ligt op de 7e etage en beschikt

Nadere informatie

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN Wonen op 10 minuten loopafstand van hartje centrum met volop (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving? In de wijk Limbeek wordt deze moderne middenwoning

Nadere informatie

THORBECKESTRAAT 45 TE OUDENBOSCH : ,00 v.o.n. Perceels oppervlakte : ca. 122 m². Woonoppervlakte : ca. 106 m².

THORBECKESTRAAT 45 TE OUDENBOSCH : ,00 v.o.n. Perceels oppervlakte : ca. 122 m². Woonoppervlakte : ca. 106 m². THORBECKESTRAAT 45 TE OUDENBOSCH Koopsom : 220.000,00 v.o.n. Perceels oppervlakte : ca. 122 m². Woonoppervlakte : ca. 106 m². Inhoud : ca. 392 m³. Deze woning wordt verkocht in opdracht van Thuisvester

Nadere informatie

Hortsedijk 61 te HELMOND

Hortsedijk 61 te HELMOND Op een royaal en privacybiedend perceel aan de rand van Stiphout gelegen, uitgebouwd karakteristiek vrijstaand woonhuis voorzien van onder meer een royale garage en vrijstaande hobby- /werkruimte geschikt

Nadere informatie

ALVER 48 PAPENDRECHT k.k.

ALVER 48 PAPENDRECHT k.k. ALVER 48 PAPENDRECHT 319.000 k.k. www.alver48.nl Omschrijving Goed onderhouden split-level herenhuis met inpandige garage, gelegen in de jonge en gewilde woonwijk Oostpolder. De woning is voorzien van

Nadere informatie

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k. DONGEN Vaartweg 4 Uitstekend onderhouden en luxe afgewerkt vrijstaand woonhuis met 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, middels schuifdeuren af te sluiten eetkamer, bijkeuken en grote vrijstaande garage met

Nadere informatie

Turfsteker 12, Oudenbosch

Turfsteker 12, Oudenbosch In het havengebied van Oudenbosch, op een unieke locatie, direct aan het water gelegen leuke split-level woning met berging en eigen parkeerplaats(carport) op een perceel van 140 m² ondergrond. De woning

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kapellerweg JR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kapellerweg JR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Kapellerweg 9 5707 JR Helmond 249.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 249.000 k.k. Postcode 5707 JR Ligging Aan rustige

Nadere informatie

TE KOOP. Dorpsstraat 1 Budel. Vraagprijs: k.k. Woonopp.: Inhoud: 210m² 630m³

TE KOOP. Dorpsstraat 1 Budel. Vraagprijs: k.k. Woonopp.: Inhoud: 210m² 630m³ TE KOOP Dorpsstraat 1 Budel Vraagprijs: 198.000 k.k. Woonopp.: Inhoud: 210m² 630m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 198.000 k.k. Type appartement Standaard Hoofdtype Portiekflat Bouwjaar 1910 Algemene

Nadere informatie

Vraagprijs 160.000,- k.k.

Vraagprijs 160.000,- k.k. BAARSCHOOTSEKREEK 4D ROTTERDAM Rustig gelegen 3-kamer appartement met royaal balkon op het zuiden in het luxe appartementencomplex De Olympus in Rotterdam IJsselmonde. Het appartement ligt op de 2e etage,

Nadere informatie

TE KOOP. Gommerswijk 38 STEIN. Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Gommerswijk 38 STEIN. Vraagprijs: k.k. TE KOOP Gommerswijk 38 STEIN Vraagprijs: 189.000 k.k. Omschrijving Aan plantsoen gelegen halfvrijstaand woonhuis met aanbouw (tuinkamer en portaal), inpandig bereikbare garage en geheel omsloten tuin met

Nadere informatie

Gooisehof 70 te HELMOND

Gooisehof 70 te HELMOND Op een goede locatie aan de rand van de wijk Rijpelberg gelegen hoekwoning met berging. De woning is voorzien van 4 slaapkamers een vernieuwde badkamer en een nette keuken. Bouwjaar: 1984 Perceel: 120

Nadere informatie

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k. Deze royale vrijstaande woning met inpandig te bereiken garage is gelegen op een perceel van maar liefst 445 m² ondergrond. De woning is gebouwd in 1998 waarna deze in 2009 is uitgebouwd met een ruime

Nadere informatie

Morgenster 3, te Maarheeze

Morgenster 3, te Maarheeze Morgenster 3, te Maarheeze Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1973 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 118 m² Inhoud : circa 400m³ Perceel : circa 232 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk

Nadere informatie

Waterland EN Ridderkerk k.k.

Waterland EN Ridderkerk k.k. Waterland 72 2987 EN Ridderkerk 549.000 k.k. Waterland 72 - Ridderkerk Vraagprijs: 549.000 k.k. INSTAPKLARE (jaren 30 -stijl) 2/1-kapwoning met garage en tuin op het Zuiden! Markante en moderne 2/1-kapwoning

Nadere informatie

KAATSBAAN 3 BERGEN OP ZOOM

KAATSBAAN 3 BERGEN OP ZOOM KAATSBAAN 3 BERGEN OP ZOOM 175.000 k.k. www.kaatsbaan3.nl Kaatsbaan 3, Bergen op zoom Bent u op zoek naar een ruime stadswoning met o.a. 4 slaapkamers, 2 badkamers en balkon op het zuiden? Om zelf in

Nadere informatie

Veldhoven (City Centrum) Bree 1

Veldhoven (City Centrum) Bree 1 De Reijenburg 42 5501 LD Veldhoven Tel. 040 254 15 28 Fax 040 253 26 45 info@henrikox.nl www.henrikox.nl Veldhoven (City Centrum) Bree 1 Aan de rand van winkelgebied City Centrum gelegen, ruim opgezet

Nadere informatie

TE KOOP. Heuvel 13 5421 CL GEMERT Vraagprijs: 339.000 k.k.

TE KOOP. Heuvel 13 5421 CL GEMERT Vraagprijs: 339.000 k.k. TE KOOP Vraagprijs: 339.000 k.k. Omschrijving HEUVEL 13 GEMERT Dit vrijstaand woonhuis is gelegen op een prachtige locatie nabij het centrum van Gemert. De woning is ideaal TE ingedeeld KOOP met 4 slaapkamers

Nadere informatie

WARMOESHOF 14 TE RIJSBERGEN Perceels oppervlakte : ca. 144 m². Woonoppervlakte : ca. 115 m².

WARMOESHOF 14 TE RIJSBERGEN Perceels oppervlakte : ca. 144 m². Woonoppervlakte : ca. 115 m². WARMOESHOF 14 TE RIJSBERGEN Vraagprijs : 275.000,00 k.k. Perceels oppervlakte : ca. 144 m². Woonoppervlakte : ca. 115 m². Inhoud : ca. 418 m³. Algemeen: Nette twee-onder-een-kapwoning gelegen op rustige

Nadere informatie

WATERING 19 POORTUGAAL

WATERING 19 POORTUGAAL WATERING 19 POORTUGAAL 229.500 k.k. www.watering19.nl Omschrijving Goed onderhouden royale 5-kamer HOEK-ééngezinswoning met vrijstaande stenen garage, gelegen in een kindvriendelijke wijk op 172 m2 eigen

Nadere informatie

DONGEN. Theo Swartjesstraat 6

DONGEN. Theo Swartjesstraat 6 DONGEN Theo Swartjesstraat 6 Prachtig gelegen, zeer ruime tweekapper met vier slaapkamers, grote zolder (met mogelijkheid tot extra kamers) en kantoor aan huis. Op een mooie stek in de Hoge Akker met vrij

Nadere informatie