Nummer december

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nummer december"

Transcriptie

1 Nummer december Agenda 17 december Kerstbakjes maken (spullen meenemen, zie informatie feestcommissie en groepen) 18 december s Avonds de kerstmaaltijd uur t/m kerstvakantie. 5 januari Eerste schooldag januari uur Informatieavond voor ouders/verzorgers van leerlingen die vanaf januari tot de zomervakantie in groep 1 komen Mededelingen Start nieuwe kleutergroep. Na de voorjaarsvakantie (2 maart 2015) starten we met een nieuwe kleutergroep. De zgn. instroomgroep. In eerdere berichtgeving was vermeld dat deze groep op 2 februari zou starten, maar aangezien er dan nog maar 6 kleuters in deze groep zouden komen, hebben we besloten om een maand later te gaan starten. Marinka Werkman wordt de leerkracht van deze instroomgroep. Haar huidige taak in de groepen 7 en 8 zal ingevuld worden door Jelmer van der Toorn. Helaas kunnen wij dit jaar niet meedoen aan het EU-schoolfruitprogramma. Het volgende bericht kwam afgelopen week binnen: Hierbij informeren wij u dat er een nieuwe schoolfruitleverancier is aangemeld én erkend voor het EU-Schoolfruitprogramma: Lidl Nederland. Lidl is nu de enige erkende leverancier voor het EU-Schoolfruitprogramma voor schooljaar

2 Eind oktober trokken de zes eerder erkende leveranciers van schoolfruit zich op het allerlaatste moment terug, waardoor het programma stil kwam te liggen. Deze bedrijven hebben zich niet opnieuw aangemeld en maken geen deel meer uit van het EU- Schoolfruitprogramma. De Lidl kan dit schooljaar aan 500 scholen fruit leveren. Dat betekent dat, van de ruim 1700 ingeschreven scholen, een deel dit schooljaar helaas geen EU-Schoolfruit kan ontvangen. Selectie van de 500 scholen vond plaats op basis van loting. De loting is uitgevoerd door een externe partij. De uitkomst hiervan staat vast. Uitkomst van de loting: uw school is niet ingeloot Tot onze spijt kan uw school dit schooljaar niet meedoen aan de doorstart van EU-Schoolfruit. Er zijn niet genoeg nieuwe leveranciers om alle scholen van fruit te voorzien. We begrijpen dat dit een teleurstellend bericht is voor alle, leerkrachten en ouders die zich op EU-Schoolfruit hebben voorbereid en verheugd. We hopen dat u een volgend jaar weer mee wilt doen. Met vriendelijke groet, Team EU-Schoolfruit Volgend jaar dus een nieuwe poging! Nieuws uit de groepen Alle groepen: Kerststukjes maken Op woensdagochtend 17 december gaan alle op school een kerststukje maken. Voor het maken van een kerststukje graag het volgende aan uw kind(eren) meegeven: een bakje met passend stuk oase, een kaars, kleine stukjes groen, versiering en twee glazen potjes zonder naam. Groep 1 2 rood Groep 1 2 blauw We verwelkomen de volgende leerlingen, In groep 1-2 rood Max Goedhart, hij is 8 december vier jaar geworden Ryan Hartlief, hij is 12 december vier jaar geworden In groep 1-2 blauw Dorus Modderman, hij is 12 december, vandaag dus, vier jaar geworden We hopen dat jullie een hele fijne tijd bij ons op school hebben. We zijn begonnen met het Kerst. De letters die worden aangeboden zijn: De f van feest. De k van kaars. We lezen voor uit de boeken Het boompje en Pashmina. Maandag hangt er een intekenlijst bij de groepen voor de kerstochtend op woensdag 17 december. De gaan deze ochtend in groepjes kerstactiviteiten doen, onder begeleiding van een ouder. We hebben voor deze ochtend 5 ouders per groep nodig die worden ingezet om de groepjes te begeleiden bij de activiteiten en voor beide groepen 1 extra ouder voor het assisteren bij het kerststukje.

3 Voor deze ochtend moeten de meenemen: 2 glazenpotjes (schoon gemaakt en zonder etiket) Graag inleveren voor woensdag i.v.m. het klaarzetten van de activiteit. Voor het kerststukje: bakje met passend stukje oase, kaars, dennengroen (kleine takjes), versieringen. Deze tas kan op de kerstochtend worden meegenomen. Voor de ouders die helpen is het handig om een snoeischaar mee te nemen. Er hangt een intekenlijst hangen voor de kerstmaaltijd. Op de lijst staan lekkere hapjes en je kunt hierop aangeven wat je voor de groep wilt maken. De klassenouders mogen in de klas helpen bij de kerstmaaltijd en het klaarzetten en opruimen hiervan. Voor de kerstmaaltijd moeten alle een bord, beker en bestek meenemen. (Alles moet wel van een naam voorzien zijn) Graag meegeven op donderdagochtend! Groep 3 Groep 3 van groep 3 4 Op woensdag 17 december hebben alle van groep 3 ( ook de groep 3 van groep 3/4) een Kerstochtend. Daarvoor hebben we ouderhulp nodig. Er hangt een opgavenlijstje bij de lokalen. De gaan op de Kerstochtend leuke dingen maken. Hiervoor moeten ze voor woensdag mee naar school nemen: -twee kleine glazen potjes zonder etiket met naam -benodigdheden voor een kerststukje maken (meenemen op de dag zelf) De van groep 4 uit groep 3/4 gaan die ochtend naar groep 4. Bij de lokalen hangt ook een intekenlijst voor de kerstmaaltijd. Op de lijst staan lekkere hapjes en je kunt hierop aangeven wat je voor de groep wilt maken. De klassenouders mogen in de klas helpen bij de kerstmaaltijd en het klaarzetten en opruimen hiervan. Voor de kerstmaaltijd moeten alle een bord, beker en bestek meenemen. (Alles moet wel van een naam voorzien zijn) Graag meegeven op donderdagochtend! Volgende week gaat groep 3 beginnen in kern 6. In deze kern leert uw kind: Letters: g - ui - au - f - ei Woorden: geit, pauw, duif, ei Alle letters compleet In kern 6 leert uw kind de laatste nieuwe letters. Op het eind van deze kern zijn 34 letters aan de orde geweest. Het zijn lettertekens voor alle 34 klanken die in eenvoudige woorden met de combinatie medeklinker-klinker-medeklinker voorkomen. Ook woorden met klinkermedeklinker (uit) of medeklinker klinker (kei) kunnen kunnen worden gelezen. De nieuwe woorden en letters worden aangeboden aan de hand van het voorleesverhaal, behorend bij het thema Wat komt er uit een ei?. Begrijpend lezen Al vanaf het begin wordt het lezen van woorden en zinnen geoefend. Maar er wordt ook geoefend in het kritisch lezen van zinnen en het begrijpen van de betekenis van zinnen Begrijpend lezen oefenen Een oefenvorm in dit begrijpend lezen is het kiezen van de juiste zin of zinnen bij een tekening. Uw kind krijgt bijvoorbeeld een tekening van een jongetje dat naar een bus loopt.

4 Het kan kiezen uit de volgende zinnen: (a) rik loopt naar de bus. (b) rik zit in de bus. (c) de mus zit bij de paal. (d) ik zie een paal bij de bus. Bij zo'n oefening moet het kind de zin begrijpen om het juiste plaatje te kunnen selecteren. Vlot lezen oefenen Het maken van wisselwoorden neemt nog steeds een belangrijke plaats in. Op die manier worden ook de laatst geleerde letters toegepast in het vlot lezen van woorden. Nu alle letters aan bod zijn geweest, wordt het vlot lezen van woorden steeds belangrijker. Met een goede basis kan immers begonnen worden aan steeds moeilijkere woorden en lettercombinaties. Groep 4 Sinterklaas is nog niet voorbij en toch zijn we al bezig met de voorbereiding voor Kerst. Groep 4 gaat op woensdag 17 december knutselen voor de Kerstmaaltijd. Graag willen we dat de leerlingen twee glazen potjes en alles voor een kerststukje meenemen naar school. Tevens vragen we voor deze woensdag twee ouders om te helpen bij het maken van kerststukjes. Graag doorgeven aan juf Greta of juf Thea. Donderdag is de Kerstmaaltijd op school en hiervoor graag bord, beker en bestek meenemen. Groep 6 Woensdag 17 december heeft groep 6 ook een Kerstochtend. Dat betekent dat wij een Kerststukje gaan maken, lege potjes versieren en andere Kerstactiviteiten. Voor het Kerststukje zelf materialen meenemen en 2 schone jampotjes. De lijst voor de Kerstmaaltijd is in overleg met de samengesteld en hangt op het raam van groep 6. De hebben ook Topo mee gekregen. Het is de provincie Flevoland, een kleine provincie. De toets is woensdag 7 januari De BAS-regel voor de komende week is:

5 Leerlingenraad We zijn afgelopen donderdag weer bij elkaar geweest. In de leerlingenraad zijn we druk bezig met het organiseren van een pannenkoekenlunch. De exacte datum weten we nog niet, deze komt later, misschien hebben we jullie hulp wel nodig. Verder zijn we bezig met het voetballen op het plein. Feestcommissie Kerststukjes maken Op woensdagochtend 17 december gaan alle op school een kerststukje maken. Voor het maken van een kerststukje graag het volgende aan uw kind(eren) meegeven: een bakje met passend stuk oase, een kaars, kleine stukjes groen, versiering en twee glazen potjes zonder naam. Kerstviering Dit jaar vieren we Kerst op donderdagavond 18 december. We gaan weer (in feestelijke kleding) genieten van een lekkere kerstmaaltijd in buffetvorm, met door de ouders/ gemaakte lekkernijen. Bij iedere klas hangt een intekenlijst waarop u kunt aangeven wat u (samen met uw kind) gaat maken. De bedoeling is dat u het eten thuis maakt en dit donderdagavond voor aanvang van de maaltijd (rond uur) in de klas brengt. Er kan geen gebruik gemaakt worden van de keuken op school om eten op te warmen. We beginnen om uur met het kerstdiner en het is om 18.15/18.30 uur afgelopen. Graag meenemen: eventuele opscheplepels en/of warmhoudplaatje, graag alles voorzien van naam! De moeten s ochtends alvast een eigen bord, bestek, soepkom en beker meenemen voor de maaltijd van s avonds (ook voorzien van naam). Stamppotbuffet ouders Terwijl de in de klas lekker eten, zingen, toneelspelen etc., bent u van harte uitgenodigd om tegen een kleine betaling van ons heerlijke stamppotbuffet te genieten. We vragen u vriendelijk om zoveel mogelijk met muntgeld te betalen (kleingeld). Om 18.15/18.30 uur kunt u uw kind(eren) weer ophalen. We wensen u allen hele fijne feestdagen toe! De feestcommissie Inleveren kopij (bij voorkeur digitaal) uiterlijk donderdag 18 december 2014 Kopij kan gestuurd worden naar info@spectrumpeize.nl De volgende ouderinfo verschijnt op Vrijdag 19 december 2014

6 Nieuws van buiten Aanstaande zondag, 14 december, is er weer een spelletjesmiddag in Dorpshuis Peize. Inmiddels is er een groepje vaste liefhebbers, maar iedere keer komen er ook nog nieuwe deelnemers bij. Heeft de sint je verrast met een spel? Kom het uitproberen. Heb je alleen spelletjes die je met z n vieren spelen kan? Hier vind je medespelers. Ook als je al vaker spelletjes speelt in groepsverband, blijf je van harte welkom. IVN Peize Beste, Om alvast in jullie nieuwe agenda of die van papa of mama te schrijven. Leuke activiteiten georganiseerd door IVN-Peize- jeugdgroep. Houd de posters en de website in de gaten voor meer details. Tot gauw! Groet Wanda, Ineke en Yolanda. Dag Activiteit Datum Tijd Wie Aantal Zondag Nieuwjaarswand eling 4 januari Nader te bepalen Volwassenen en Geen maximum Zondag Uilenballen pluizen 11 januari Kinderen va groep 5 15 Voorjaarsvakantie Maandag Insektenwereld Leens 23 februari ongeveer Alle groepen basisonderwijs Zaterdag Nederland Doet 21 maart Volwassenen en Zondag Slootjesdagen 14 juni Alle groepen basisonderwijs Zaterdag Nestkastjes bouwen en verven Zaterdag Natuurwerkdag 7 november 10 oktober Kinderen va Groep 5 Nader te bepalen Volwassenen en 20 Geen maximum Geen maximum

7 Lekker sporten en bewegen in het nieuwe jaar? Of misschien liever schilderen of muziek maken? Het kan allemaal, want de activiteitenladders komen weer uit! De activiteiten zijn voor alle uit Noordenveld en worden georganiseerd door de sport-en cultuurcoaches van Noordenveld in samenwerking met verenigingen en instellingen. Wil jij ook meedoen? Bekijk de activiteitenladder en geef je vanaf 16 december op via: In Roden kun je bijvoorbeeld mee doen aan de sport-en spelinstuif, judo, waterpret, skiën, schilderen, drummen en nog veel meer. Sportcoach Peize heeft ook weer leuke activiteiten op de planning. Wat dacht je van basketbal, beweegfeest of slacklinen? Onze cultuurcoach heeft voor Peize o.a. schilderen, pop-en musical zingen en een speurtocht bedacht. En in Norg kon natuurlijk winterpret niet achterblijven. Maar je kunt ook meedoen aan sportproeven, jeugdsport, survival, haarvlechten, zingen in een koor en jippie, de lente komt er aan. Kijk snel op de website wat er allemaal te doen is en geef je op voor 7 januari. Heb je vragen? Neem dan contact op met Welzijn in Noordenveld, tel of mail naar tessasteghuis@welzijninnoordenveld.nl

Infobrief december 2011 UITGA VE december RKBS Maria Langeweg

Infobrief december 2011 UITGA VE december RKBS Maria Langeweg Belangrijke data 22 december: Kinderen om 12:00 uur vrij i.v.m. kerstviering 17:00 19:30 23 december: Kinderen vrij i.v.m. start kerstvakantie. Schoolontwikkeling Het inspectierapport is in conceptvorm

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 16 december 2016

Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Agenda 22 december 22 december 23 december 26 december 9 januari 10 januari 13 januari Kerstdiner OV/ ouders versiering opruimen, 19:00 uur Studiedag, kinderen vrij Start

Nadere informatie

Nationale Voorleesdagen

Nationale Voorleesdagen HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 10-12-2018 Nummer: 09 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP - Kerstfeest - Kerststukjes maken Agenda 2018-2019 12 november 2018 19 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij Nieuwsbrief 6 Agenda 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering 6 december 2018 Studiedag, alle leerlingen vrij 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 12 december 2018 Oudercafé 19 december 2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Schooljaar januari. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 3. Schooljaar januari. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2014-2015 januari Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe kalenderjaar 2015 is begonnen. Allereerst willen we u een gelukkig en gezond nieuwjaar toewensen! Helaas blijkt dat de gezondheid

Nadere informatie

Nummer december 2016

Nummer december 2016 Nummer 14 12 december 2016 Agenda 22 december kerstdiner 17:00-18:15 uur, zie informatie bij feestcommissie 24 december - 08 januari 2017 kerstvakantie 09 januari groep 7 bureau Halt, groepsdruk 09 januari

Nadere informatie

De jarigen van 16 december tot en met 27 januari. Kerstviering vrijdag 20 december

De jarigen van 16 december tot en met 27 januari. Kerstviering vrijdag 20 december Stefanootje Basisschool Stefanus Panhuysstraat 3 6363 BZ Wijnandsrade 045-5650074 Wijnandsrade, 12 januari 2011 stefanootje@bs-stefanus.nl www.bs-stefanus.nl t Stefanootje verschijnt om de 3 tot 5 weken,

Nadere informatie

Kern 6: geit-pauw-duif-ei

Kern 6: geit-pauw-duif-ei Kern 6: geit-pauw-duif-ei In deze kern leert uw kind Letters: g - ui - au - f - ei Woorden: geit, pauw, duif, ei Alle letters compleet In kern 6 leert uw kind de laatste nieuwe letters. Op het eind van

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Poseidon post- KERST December 2015

Poseidon post- KERST December 2015 Poseidon post- KERST December 2015 Aanmelden om te ondersteunen: vanaf maandag 30 november Onderaan deze Poseidon post-kerst vindt u bijlage 1 met hierin een oproep van de oudercommissie om te helpen met

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 51

t Informantje schooljaar week 51 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 51 Agenda

Nadere informatie

Hoe vieren we dit jaar Kerst? OEC. BASISSCHOOL t Prisma. Wat voor lekkers gaat u maken? Ten eerste, de Kerstmaaltijd!

Hoe vieren we dit jaar Kerst? OEC. BASISSCHOOL t Prisma. Wat voor lekkers gaat u maken? Ten eerste, de Kerstmaaltijd! OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere G GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Ema llocatieoverwhere@prismapurmerend.nl Web www. prismapurmerend.nl Deze info is speciaal gewijd aan

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond.

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept. 2017 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Nieuw schooljaar Informatieavond Parkeren Agenda Gymnastiek Schoolreisgeld Foto s Activiteiten ladder Noordenveld Schoolreis

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 09 10 januari 2014

Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 09 10 januari 2014 PCBS De Rank J. van Goyenstraat 4 3181 HE Rozenburg 0181-214972 www.pcbsderank.nl info@pcbsderank.vcodekring.nl Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 09 10 januari 2014 De nieuwsbrief wordt voortaan digitaal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

Activiteit Kerstviering & kerstdiner Alle leerlingen vrij

Activiteit Kerstviering & kerstdiner Alle leerlingen vrij Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 20 december 2016 Agenda Deze week Dag Donderdag Vrijdag Datum 22-12-2016 23-12-2016 Tijd 17:00 19:00 v.a. 12 uur Activiteit Kerstviering & kerstdiner Alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen,

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen, OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 09-12-2016 Agenda Wo. 14-12: Kerst-knutsel ochtend, komt u helpen? Wo. 14-12: Speluitleen bibliotheek 12.00 uur tot 12.30 uur

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Aarle-Rixtel, 29 augustus 2013 Op de Driehoek worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bij een groot aantal van deze activiteiten is de hulp van ouders meer

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1 Week 50 2018-2019 Agenda 12 december Spreekuur Schoolarts 19 december Kerstviering 18.30 uur (Dit jaar voor de Zandberg op woensdag 19 december; op Lange Voren op donderdag 20 december. Volgend jaar 2019:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Weeknieuws nr.13 7 december 2018

Weeknieuws nr.13 7 december 2018 Weeknieuws nr.13 7 december 2018 AGENDA Datum Activiteit 11 december MR vergadering 11 december Oud papier ophalen 20 december Kinderen om 11:45 uur vrij s avonds kerstviering 21 december Kinderen om 11:45

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Nummer 17 18 december 2015 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 17 18 december 2015 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 19 dec t/m 3 jan 2016 Kerstvakantie 4 januari Eerste schooldag 2015 8 januari 2015 Hoofdluiscontrole Kerst 2015 Nummer 17 18 december 2015 2015 20142014november 2014 september 2014 Wat was het de

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 51

t Informantje schooljaar week 51 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 51

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

het KerstSchoolnieuws

het KerstSchoolnieuws het KerstSchoolnieuws nieuwsbrief van openbare basisschool de Koempoelan Gangeslaan 59 1448 BV Purmerend Schooljaar 2018-2019, 14 december 2018 E-mail: administratie@koempoelan.nl Beste ouder(s), Sinterklaas

Nadere informatie

Nummer 12 4 december 2017

Nummer 12 4 december 2017 Nummer 12 4 december 2017 Agenda datum groepen activiteit Ma 4 dec 7, 7 van 6/7 en 8 bureau Halt (overlast rond de jaarwisseling) Di 5 dec 1 t/m 8 sinterklaasfeest Woe 13 dec ochtendspreekuur jeugdverpleegkundige

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november 2015 Jordaansingel 20, 781 GP, Haaksbergen. Tel. 053-5721396. Directie@piusx.eu Vernieuwing mailsysteem. Binnenkort gaan we ons mailsysteem

Nadere informatie

Weekjournaal nr Sinterklaas

Weekjournaal nr Sinterklaas nr. 8 2018-2019 Sinterklaas Op woensdag 5 december heeft de Goedheiligman en zijn Piet een bezoek aan de Lantscheene gebracht. Zij kwamen aan in de boot die de leerlingen hadden gemaakt voor het project

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Agenda. 11 december MR vergadering. 12 december Oudercafé. 17 december OV vergadering.

Nieuwsbrief 7. Agenda. 11 december MR vergadering. 12 december Oudercafé. 17 december OV vergadering. Nieuwsbrief 7 Agenda 11 december 2018 19.30 MR vergadering 12 december 2018 Oudercafé 17 december 2018 19.30 OV vergadering 19 december 2018 Kerstviering 20 december 2018 Kerstbakjes maken 21 december

Nadere informatie

Jarigen deze week: Maandag 17 december Daan Post Groep 4 Dinsdag 18 december Wessel Kerkvliet Quirine de Rooi Janelva van der Schaaf

Jarigen deze week: Maandag 17 december Daan Post Groep 4 Dinsdag 18 december Wessel Kerkvliet Quirine de Rooi Janelva van der Schaaf nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 14 december 2018 Agenda Nummer 15 maandag 17 december dinsdag 18 december

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 2 t/m 17 mei Meivakantie (incl. Hemelvaart) 4 mei Leerlingen doen mee aan de Nationale herdenking 25 mei Pinksteren Donderdag 21 mei Sportdag

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

Staking PO In de bijlage treft u informatie over de eventuele stakingsdag in het basisonderwijs op dinsdag 12 december 2017.

Staking PO In de bijlage treft u informatie over de eventuele stakingsdag in het basisonderwijs op dinsdag 12 december 2017. December 2017 Sinterklaas Dinsdag 5 december hopen we dat we Sinterklaas, rond 8.45 uur, op onze school mogen ontvangen. Wij adviseren u daarom om niet te vroeg op het schoolplein aanwezig te zijn. Kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over de school. Inhoud schoolbel nr.9: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief OBS de Pionier

Nieuwsbrief OBS de Pionier Nieuwsbrief OBS de Pionier Voor de optimale ontwikkeling van ieder individueel kind Korte Pionierweetjes Kerstviering De school is al mooi in kerstsfeer. Helaas moet dit natuurlijk voor de vakantie weer

Nadere informatie

We hebben er zin in! Openbare Basisschool De Iekmulder. Sparrenlaan AN IJhorst Telefoon Website:

We hebben er zin in! Openbare Basisschool De Iekmulder. Sparrenlaan AN IJhorst Telefoon Website: Nieuwsbrief OBS 't Iekeblattie Schooljaar 2016-2017 Nummer 143 19-12-2016 Agenda: 5 december Sinterklaasfeest, kinderen van groep 1 t/m 4 s middags vrij 7 december 19.00 uur versieren school in kerstsfeer

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool!

Welkom op de St. Willibrordschool! Welkom op de St. Willibrordschool! Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Vrijdag 20 januari hebben de leerlingen van groep 1 en 2 de hele dag vrij.

Vrijdag 20 januari hebben de leerlingen van groep 1 en 2 de hele dag vrij. Nieuwsbrief januari Nieuws uit de groepen Groep 1/2 Thema s: Winter (Schatkist) Letters: Week 2: k Week 3: w Week 4: ee Week 5: l Vrijdag 20 januari hebben de leerlingen van groep 1 en 2 de hele dag vrij.

Nadere informatie

Veilig leren lezen Kern 1: ik - maan - roos vis

Veilig leren lezen Kern 1: ik - maan - roos vis Kern 1: ik - maan - roos vis Letters: m - r - v - i - s - aa - p - e Woorden: ik - maan - roos - vis - sok aan pen en Aan de hand van deze woorden leert uw kind de letters. Deze letters spreekt uw kind

Nadere informatie

Nummer 34 22 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 34 22 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 34 22 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 25 mei Pinksteren Dinsdag 26 mei MR/teambijeenkomst over ouderbetrokkenheid Vrijdag 29 mei Meesters en juffendag Maandag 1 juni Studiedag

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer 4 12-12-2018 Personele ontwikkelingen We zijn heel blij om te kunnen vertellen dat we er na de kerstvakantie twee nieuwe collega s bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari. Van de directie. Wegens ziekte, dit keer geen bijdrage vanuit de directie. Groep 7-8

Nieuwsbrief januari. Van de directie. Wegens ziekte, dit keer geen bijdrage vanuit de directie. Groep 7-8 Nieuwsbrief januari 2019 Van de directie Wegens ziekte, dit keer geen bijdrage vanuit de directie. Groep 7-8 Een keer geen praatje van de meester maar hieronder kunt u lezen wat de leerlingen aangeven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015

Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015 AGENDA Activiteit donderdag 3 december gr 1 t/m 8 Gym i.p.v. vrijdag vrijdag 4 december gr 1 t/m 8 Sinterklaasviering. Let op: om 08.20 uur aanwezig! maandag

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN:

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN: Periode zaterdag 11 januari t/m vrijdag 17 januari 2013 34 e jaargang nr. 16 ALGEMEEN NIEUWS: Musicalgroep EigenWijs volop in voorbereiding musicalproductie: Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren?

Nadere informatie

Nummer 13 6 december 2018

Nummer 13 6 december 2018 Nummer 13 6 december 2018 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl 20 dec kerstdiner 17:00-18:15 uur Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. 25 februari studiedag, leerlingen vrij

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Nummer december 2014

Nummer december 2014 Nummer 17 19 december 2014 Agenda 22-12-2014 t/m 2-1-2015 kerstvakantie. 5 januari Eerste schooldag 2015 9 januari 2015 hoofdluiscontrole 12 januari 19.30 uur Informatieavond voor ouders/verzorgers van

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes Jaargang 13 / nr 7 2 december De volgende verschijnt op 16 december. Berichten voor de volgende uiterlijk 14 december mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS De Balk 2A/2B 1531 PS Wormer 075 201 01 28 info@wormerwieken.nl

Nadere informatie

Scheepsjournaal Wielwijk

Scheepsjournaal Wielwijk Scheepsjournaal Wielwijk Van de directie Dan zijn we weer aangekomen bij het laatste Scheepsjournaal voor de kerstvakantie. Nog andere halve week en dan kunnen de kinderen genieten van een welverdiende

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 7, 7 december 2012 Nieuws van de directie Website De nieuwe website van de school

Nadere informatie

Nummer 07 1 november 2018

Nummer 07 1 november 2018 Nummer 07 1 november 2018 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. 25 februari studiedag, leerlingen vrij 3 juni onderwijsdag, leerlingen

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL.

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL. Riemslootnieuws 763 29-11-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Sinterklaas Hallo ouders en kinderen.. Volgende week woensdag 5 december is het weer

Nadere informatie

o.b.s. de Eglantier Tel:

o.b.s. de Eglantier Tel: o.b.s. de Eglantier Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: Website: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl or@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

In Vlindervlucht. In Vlindervlucht

In Vlindervlucht. In Vlindervlucht In Vlindervlucht Start nieuwe schooljaar Na een welverdiende vakantie startte op 29 augustus het nieuwe schooljaar. Op dit moment hebben kinderen en team er alweer bijna een schoolweek opzitten en zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. OBS De Sjtadssjool. December 2014. Team Sjtadssjool. Kerstdiner

Nieuwsbrief. OBS De Sjtadssjool. December 2014. Team Sjtadssjool. Kerstdiner Nieuwsbrief OBS De Sjtadssjool December 2014 Team Sjtadssjool Kerstdiner Op donderdag 18 december sluiten we met de school het jaar weer af. Dit jaar is gekozen voor het thema `Samen`. De groepen 4 en

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Week 51 Schooljaar De Zandbergschool 1

Week 51 Schooljaar De Zandbergschool 1 Week 51 2018-2019 Agenda 17 december Bord en bestek mee naar school 19 december Kerstviering 18.30 uur (Dit jaar voor de Zandberg op woensdag 19 december; op Lange Voren op donderdag 20 december. Volgend

Nadere informatie

9641 LT Veendam

9641 LT Veendam Pr. Bernhardlaan 87 Website Mgr. Bekkersschool 9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 Nieuwsbrief 13 15-12-2017 17 december 23 december Kinderwoorddienst Advent: zondag 17 december:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2014-2015 december 2014

Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2014-2015 december 2014 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2014-2015 december 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Kerst 2014 Samen op weg Luizenzakken

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een Agenda Nummer 19 15 januari 2016 2015 20142014november 20 januari Jaap Starke cursus, vervanging nog niet bekend 18 t/m 29 januari Alle groepen Cito-toetsen 2014 23 februari Informatieavond voor ouders

Nadere informatie

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer / KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda 076-5650828 kbsdeburchtgaarde_info@inos.nl www.burchtgaarde.nl Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer 8 2016/2017 09-12-2016 Algemeen Sint op school

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart. Welkom. Nieuws uit de groepen. Groep 1/2. Groep 3

Nieuwsbrief maart. Welkom. Nieuws uit de groepen. Groep 1/2. Groep 3 Nieuwsbrief maart Welkom Lotte Gerritsen is in de voorjaarsvakantie 4 jaar geworden. Wij heten Lotte van harte welkom op onze school en wensen haar een heel plezierige schooltijd! Meneer Bas en Juf Leslie

Nadere informatie

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Agenda december 2017 December 5 december Sinterklaas op de Jeanne d Arc. 21 december Kerstviering vanaf 18.30 uur in de Maranathakerk 22 december Gezamenlijke start op het kleuterplein

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

En van de Sint. Gelijk door naar de Kerst

En van de Sint. Gelijk door naar de Kerst Woensdag 6 december AFGELOPEN WEEK.. Kregen wij bezoek van de gympieten. De groepen 1 tot en met 4 konden in de gymzaal laten zien hoe goed zij het pietengymmen beheersten. Een van de pieten had zelfs

Nadere informatie

Belangrijke data. Kerstbakjes maken. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #7

Belangrijke data. Kerstbakjes maken. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #7 Belangrijke data 10 december Strookje inleveren opgave aantal personen bezoek kerstviering 10 december 14.00 uur: Orkestrepetitie voor kinderen die muziekles hebben 10 december Start inzamelingsactie gratis

Nadere informatie

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 6 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

schooljaar aflevering 07

schooljaar aflevering 07 schooljaar 2017-2018 aflevering 07 Sinterklaas Kerstviering MR Overblijvers gevraagd! Vervoer gevraagd! Eerste Heilige Communie Korte berichten In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Pietengym dinsdag 28 november

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13 Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 30 november, nr.13 Bericht van de ouderraad Sinterklaas komt vrijdag 4 december weer op bezoek. Dit gaat gepaard met iets lekkers. Wij weten dat er kinderen

Nadere informatie

Sinterklaas. schooljaar aflevering 07. In deze Nieuwsflits: Sinterklaas. Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat?

Sinterklaas. schooljaar aflevering 07. In deze Nieuwsflits: Sinterklaas. Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat? schooljaar 2016-2017 aflevering 07 Sinterklaas Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat? In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Donderdag 1 december komen de Pieten weer Pietengym geven. Groep 1 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Jaargang 12 nummer Inhoud Van de directie Nieuws uit de middenbouw Kerst Info van Jes Rijnland Agenda

Jaargang 12 nummer Inhoud Van de directie Nieuws uit de middenbouw Kerst Info van Jes Rijnland Agenda Nieuwsbrief Jaargang 12 nummer 6 28 11-2014. Inhoud Van de directie Nieuws uit de middenbouw Kerst Info van Jes Rijnland Agenda Van de directie Wat een drukte in school. Deze week hebben we bezoek gehad

Nadere informatie

Infobulletin december 2018 OBS HET KOFSCHIP

Infobulletin december 2018 OBS HET KOFSCHIP Infobulletin december 2018 OBS HET KOFSCHIP Platanenlaan 1 * 6903 DK Zevenaar * Telefoon 0316-525619 E-mail: directie.het-kofschip@liemersnovum.nl * Internet: www.het-kofschip.nl ma 3 10 17 24/ 31 7 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 3. Voorwoord KALENDER INHOUD. Januari Hallo allemaal. We zijn er weer met de volgende nieuwsbrief, die van de maand januari.

Nieuwsbrief nr. 3. Voorwoord KALENDER INHOUD. Januari Hallo allemaal. We zijn er weer met de volgende nieuwsbrief, die van de maand januari. Nieuwsbrief nr. 3 Januari 2017 1 KALENDER 14 januari Oud papier 16 januari t/m 3 februari Citoweken 25 januari Voorleesontbijt groep 1/2 24 januari Open avond (nieuwe leerlingen) 25 en 26 januari Open

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Nummer november 2016

Nummer november 2016 Nummer 09 07 november 2016 Agenda 11 november Sint Maarten 14 18 november 10 minutengesprekken groepen 1 en 2 Groepen 3 t/m 8 facultatief 10 minutengesprek 23 november Groepen 1 en 2 Pietenochtend 30 november

Nadere informatie

Nummer december 2017

Nummer december 2017 Nummer 14 18 december 2017 Agenda datum groepen activiteit 15 t/m 22 dec 5 t/m 8 atelier ronde 2 Kerst 20 dec 1 t/m 4 Kerst-circuit(zie info onder kopje nieuws uit de groepen) 21 dec 5 t/m 8 Kerst-circuit

Nadere informatie