Kandidatenprofiel Regiodirecteuren (FWG 75)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kandidatenprofiel Regiodirecteuren (FWG 75)"

Transcriptie

1 Kandidatenprofiel Regiodirecteuren (FWG 75) I De organisatie Charim is Hebreeuws voor toegewijd. Dat betekent trouw, betrouwbaar, betrokken, zorgzaam, nabij, persoonlijk en met hart en ziel. Zorggroep Charim biedt zorg, welzijn en wonen aan ouderen waarbij de vraag van de cliënt en diens naasten voorop staat. Zij doet dat vanuit een protestants christelijke identiteit in de regio s Zeist e.o. en Veenendaal e.o. Charim biedt zorg zo dicht mogelijk bij huis van de cliënt en werkt hiertoe samen in regionale netwerken. Bij Charim werken ruim 1700 medewerkers en 800 vrijwilligers. Zorggroep Charim is in 2009 ontstaan uit de fusie tussen IntraZorgplus en Zeisterwoude. Deze fusie heeft niet geleid tot integratie van het primair proces waardoor er onvoldoende ontwikkeling van zorg en kwaliteitsbeleid heeft plaatsgevonden. In 2011 constateerde de IGZ dat de kwaliteit van de geboden zorg onvoldoende was en in 2012 stelde de Thuiszorg onder verscherpt toezicht, dat per 1 november jl. werd opgeheven. Charim heeft zelf een onderzoek laten verrichten naar personele onvrede die middels de pers naar buiten werd gebracht. Na een turbulente fase heeft onder leiding van een interim bestuurder recent een herijking van de koers plaatsgevonden. Er is een nieuw strategisch plan opgesteld met heldere contouren voor de toekomst en een nieuw besturingsmodel: een toekomstbestendig perspectief in de ouderenzorg. Dit plan heeft breed draagvlak binnen de organisatie zodat er een start gemaakt kan worden met de uitvoering, zowel op strategisch als organisatorisch vlak en met aandacht voor de bijbehorende cultuur- en gedragsverandering. Uitgangspunten voor het nieuwe besturingsmodel Vanuit visie en strategie is een aantal zaken van belang voor de inrichting van de organisatie. Allereerst het feit dat binnen Zorggroep Charim de zorg leidend is. Welzijn en wonen kan Charim zelf regelen of door anderen laten regelen. Charim voelt zich verantwoordelijk voor de regie hiervan. De wens om aan te sluiten bij de regionale verschillen hierin vraagt om ondernemerschap en integrale verantwoordelijkheid in de regio s. Daarbij is de regionale netwerkvorming met o.a. ketenpartners en gemeenten van belang. Deze tijd met alle maatschappelijke en politieke veranderingen in de maatschappij en de veranderde strategie van Charim vraagt om een flexibele organisatie die kan meebewegen met de wijzigingen in de markt op landelijk, regionaal en lokaal/wijk niveau. Het besturingsmodel voorziet in een heldere aansturing van de organisatie, waardoor Zorggroep Charim op een slagvaardige wijze kan opereren in de markt.

2 De besturingsfilosofie geeft de uitgangspunten voor de aansturing en inrichting van de organisatie en de onderdelen daarvan. Zij geeft de sturingskaders voor de organisatie: Zorg is leidend; Integraal management en resultaatverantwoordelijkheid in de zorg; Sturen op resultaten; Eenheid van beleid. In aansluiting op de besturingsfilosofie is na zorgvuldige afweging gekozen voor een organisatiestructuur die wordt ingericht conform onderstaand organogram. Toezicht, besturing en aansturing VVAR hoofd marketing, communicatie & voorlichting raad van toezicht 1-hoofdige raad van bestuur Medezeggenschapsorganen (OR, CCR, PR) secretaris RvB/ hoofd stafbureau eerste geneeskundige regiodirecteur Zeist regiodirecteur Veenendaal directeur Services hoofd frontoffice Zeist hoofd behandeldienst Charim-breed wijk/locatie wijk/locatie hoofd frontoffice Veenendaal FD FCI P&O Vastgoed zorg facilitair zorg facilitair De basis van deze organisatiestructuur wordt gevormd door een vijftal uitgangspunten: Zorgverlening wordt georganiseerd rond het zorgproces van de cliënt; Teams worden per locatie of wijk gebundeld tot locaties/wijken waarin zorg en facilitair onder één aansturing werken; Organisatie wordt ingericht in twee hoofdeenheden: Zorgregio Zeist e.o. en Zorgregio Veenendaal e.o.; Zorg- en behandeling gerelateerde functies worden gepositioneerd dicht bij het primaire proces; Zorggroepbrede staffuncties worden centraal gepositioneerd. De leidinggevende structuur maakt helder hoe de verantwoordelijkheden en bevoegdheden liggen en langs welke lijnen de sturing en verantwoording plaatsvindt.

3 Strategische prioriteiten De komende periode zal er veel veranderen in de ouderenzorg en daarmee ook voor Charim. Stapsgewijs en in een reëel verandertempo dat mede bepaald wordt door ontwikkelingen in de markt en mogelijkheden binnen de bestaande gebouwen en werkwijzen, zal de realisatie van de toekomstvisie vorm krijgen. Deze visie is bepalend voor de koers en keuzes voor de komende periode. Langs acht strategische prioriteiten, die bepaald zijn op basis van uitgangspunten van de zorgvisie, wordt de komende jaren gewerkt aan de ontwikkeling van Zorggroep Charim. Een juiste bemensing van de managementstructuur is een voorwaarde voor succes in deze transitie. Daarom kiest men voor een topstructuur waarin de éénhoofdige Raad van Bestuur leiding zal gaan geven aan drie hoog gekwalificeerde directeuren die gezamenlijk het management team vormen. De nieuw te benoemen Raad van Bestuur zal een participerende rol spelen in de benoeming van de drie directeuren, zodat een goed functionerend samenwerkingsgericht en integraal verantwoordelijk MT samengesteld wordt. De werving van een nieuwe bestuurder is bijna afgerond, en nu is het moment daar om de werving van van twee regiodirecteuren te starten. II De functie Kern van de functie De regiodirecteur adviseert de Raad van Bestuur over de ontwikkeling van het organisatiebrede strategische kader en is integraal verantwoordelijk voor zorg, bedrijfsvoering en financiën binnen de locaties van een van de regio s van Zorggroep Charim. Resultaatafspraken worden vastgelegd in een managementcontract. Plaats in de organisatie Ontvangt hiërarchisch leiding van de Raad van Bestuur. Geeft hiërarchisch leiding aan de locaties, Geestelijke Verzorgers en (hoofd) front-office binnen de regio. Is lid van het MT van Zorggroep Charim. De regiodirecteur Zeist geeft tevens leiding aan het Hoofd Behandeldienst. Resultaatgebieden en resultaten op hoofdlijnen Innovatie en beleidsontwikkeling; de Raad van Bestuur wordt, conform het managementcontract, geadviseerd en ondersteund op het gebied van zorg en bedrijfsvoering en organisatiebreed beleid wordt geïmplementeerd. Integraal management; er is sprake van optimale medewerkerinzetbaarheid, een hoge medewerkertevredenheid en een structureel laag ziekteverzuim. Nieuw beleid wordt geïmplementeerd en vastgesteld beleid wordt, conform het managementcontract, uitgevoerd. Beheer, innovatie en ontwikkeling van de regio; er is sprake van goede kwaliteit van zorgen dienstverlening en veiligheid, voldoend aan de Normen Verantwoorde Zorg. Zorg- en dienstverlening worden ontwikkeld en uitgevoerd conform het managementcontract. Coördinatie en organisatie leiden tot continuïteit van effectieve en efficiënte gastvrijheidverlening. Relatiebeheer; marktontwikkelingen worden verkend, de regio beschikt over een uitstekend relatienetwerk, er worden kansen voor een stevige marktpositie gecreëerd en hierop is beleid geformuleerd.

4 III Kandidaat-profiel Uw uitdaging wordt gevormd door de implementatie van het nieuwe strategische plan Met visie, gevoel voor identiteit, verbinding en samenhang draagt u vanuit uw positie als regiodirecteur bij aan dit proces. Charim staat voor een belangrijke verandering naar wijkgericht werken, het intensiveren van samenwerking met ketenpartners, maatschappelijke voorzieningen en gemeenten en het verbeteren van de kwaliteit van zorg en deskundigheid van medewerkers. U bent op al deze vraagstukken een strategische gespreks- en sparringpartner voor de Raad van Bestuur en uw MT-collega s, adviseert gevraagd en ongevraagd over koers, prestaties en ontwikkeling. Het referentiekader van de regiodirecteuren is de organisatie en vanuit dit perspectief vertegenwoordigt u uw regio evenwichtig in het managementteam. U zet de beleidslijnen uit in coproductie met uw mededirecteuren en het locatiemanagement. De directeur heeft zijn/haar voelsprieten in de organisatie en wordt gevoed vanuit de organisatie. U haalt het beste in collega s en medewerkers naar boven door ruimte te geven en te inspireren. Goede communicatie met cliëntenraden, ondernemingsraden inclusief onderdeelcommissies en externe partners is een kritische succesfactor. De toenemende dynamiek en de ontwikkelingen in de VVT sector door actuele politieke keuzes en de specifieke situatie van de organisatie vragen om authentiek leiderschap en directeuren die in een continue sterk veranderende omgeving koersvast, resultaatgericht en in verbinding zijn en blijven. Met oog voor de mens en voldoende stijlflexibiliteit bent u in staat om de noodzakelijke veranderingen vorm te geven. Ervarings- en deskundigheidseisen Academisch werk- en denkniveau; bij voorkeur een afgeronde academische opleiding; Aantoonbare integrale managementervaring in de gezondheidszorg; Bedrijfskundig en financieel-economisch inzicht; Aantoonbare kennis van en ervaring met veranderingsprocessen, waarbij aandacht voor zowel de bedrijfsmatige als menselijke kant is; Uitstekende communicatieve en coachende vaardigheden; Protestants Christelijke identiteit.

5 Competenties Samenbindend leiderschap Richting en sturing geven aan een groep en samenwerkingsverbanden tot stand brengen en handhaven om een beoogd doel te bereiken. Organiseert effectieve samenwerking binnen de organisatie; Creëert win-win situaties binnen de organisatie en met samenwerkingspartners; (Ver)deelt verantwoordelijkheden met collega s en realiseert een gezamenlijke aanpak bij de klant; creëert synergie; Organiseert besluitvorming zodanig dat iedereen zijn bijdrage kan/moet leveren en er een goed draagvlak ontstaat; Investeert op zijn of haar collega s middels coachend leiderschap teneinde hen te ondersteunen in het nemen van hun verantwoordelijkheden en het ontwikkelen van zorgondernemerschap. Ondernemerschap Signaleren van kansen in de markt, zowel voor bestaande als voor nieuwe producten/diensten, ernaar handelen en daarbij ook risico s durven nemen. Komt met voorstellen die gericht zijn op het vergroten van de winstgevendheid; Creëert (commerciële) kansen, maakt verborgen behoeften manifest; Bepaalt op eigen kracht, op basis van eigen verbeeldingskracht en inzicht, welke richting hij uit moet gaan; Combineert visie met hoge actiegerichtheid; Neemt afgewogen risico s om een bepaald voordeel voor de organisatie en de klant te behalen. Resultaatgericht Gericht op effectief handelen en het op tijd leveren van afgesproken werk. Levert resultaten binnen de afgesproken tijd; Kan prioriteren en delegeren; Werkt doelgericht en efficiënt, laat zich niet afleiden; Maakt taken waaraan hij begint ook af; Houdt zich aan afspraken. Organisatiesensitiviteit Onderkennen van invloed en gevolgen van eigen beslissingen of activiteiten op andere onderdelen van de organisatie. Toetst bij management,staf en medewerkers of er voldoende draagvlak is voor een voorstel; Heeft een plan van aanpak waarbij rekening is gehouden met de gevoeligheden en acceptatie in de organisatie; Kent en handelt naar de regels van het spel; Betrekt medewerkers in de oordeelsvorming over een bepaald voorstel.

6 Omgevingsbewustzijn Laten blijken goed geïnformeerd te zijn over maatschappelijke en politieke ontwikkelingen of andere omgevingsfactoren en deze kennis effectief benutten voor de eigen functie of organisatie. Ontwikkelt en onderhoudt een netwerk van de, voor de onderneming belangrijke, marktpartijen; Kent de trends en de ontwikkelingen in de markt en de betekenis hiervan voor de onderneming; Treedt zodanig naar buiten dat hiermee het gewenste imago tot stand wordt gebracht; Kent de recente ontwikkelingen in het vakgebied; Houdt bij zijn/haar aanpak rekening met de concurrentie; Houdt rekening met de huidige en toekomstige behoeften in de markt; Levert een bijdrage aan het gewenste imago van de organisatie/onderneming in de markt; Kent de regio, verbindt zich daarmee en investeert in relevante relaties. Netwerkvaardigheid Ontwikkelen en bestendigen van relaties, allianties en coalities binnen en buiten de eigen organisatie. Deze benutten voor het verkrijgen van informatie, steun en medewerking. Legt en onderhoudt contacten met voor de eigen functie belangrijke personen en organisaties; Weet de juiste mensen te vinden om steun en medewerking te verkrijgen; Benut zijn netwerk om op het juiste moment doelen te bereiken; Vormt allianties en coalities om doelen te bereiken. IV Honorering De functie regiodirecteur is gewaardeerd in FWG 75 CAO V&VT. Het betreft een fulltime functie. Voor de regio Zeist is een dienstverband van 0,8 fte bespreekbaar. Standplaats is Veenendaal of Zeist. Er wordt een jaarcontract geboden met uitzicht op een vast dienstverband. V Procedure Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact op nemen met Arjan Brandwijk op telefoonnummer Gelieve uw schriftelijke reactie te sturen naar Movimento, Zusterplein 22a 3703 CB te Zeist ter attentie van Arjan Brandwijk. Bij voorkeur ontvangen wij uw reactie per sollicitatie@movimento-zorg.nl o.v.v. Regiodirecteur - Charim. Reageren kan tot 25 maart Zeist, 20 december 2012 Movimento Mevrouw drs. A.A.M.M. Booij-Liewers Mevrouw drs. N.G.A. Nijhof

Functieprofiel Directeur Services (FWG 75)

Functieprofiel Directeur Services (FWG 75) Functieprofiel Directeur Services (FWG 75) I De organisatie Charim is Hebreeuws voor toegewijd. Dat betekent trouw, betrouwbaar, betrokken, zorgzaam, nabij, persoonlijk en met hart en ziel. Zorggroep Charim

Nadere informatie

Kandidatenprofiel. Manager Financiën, Control en Administratie (FC&A)

Kandidatenprofiel. Manager Financiën, Control en Administratie (FC&A) Kandidatenprofiel Manager Financiën, Control en Administratie (FC&A) 1. De organisatie Zorgspectrum, onderdeel van het samenwerkingsverband Carante Groep, is een zorgorganisatie die zich richt op het welbevinden

Nadere informatie

Wervingsprofiel BESTUURDER. 11 januari Opdrachtgevers Raad van Toezicht Farent. Kenmerk 90170/MBE/HHO. Adviseur Marcel ten Berge

Wervingsprofiel BESTUURDER. 11 januari Opdrachtgevers Raad van Toezicht Farent. Kenmerk 90170/MBE/HHO. Adviseur Marcel ten Berge Wervingsprofiel BESTUURDER 11 januari 2019 Opdrachtgevers Raad van Toezicht Farent Kenmerk 90170/MBE/HHO Adviseur Marcel ten Berge Aanvraagnummer A02110 Inhoudsopgave 1 De organisatie Farent 3 2 De bestuurder

Nadere informatie

Profielschets Directeur-bestuurder Catharina Stichting

Profielschets Directeur-bestuurder Catharina Stichting Profielschets Directeur-bestuurder Catharina Stichting ERLY the consulting company Datum: juni 2017 Adviseur: drs. Lilian Vos Catharina Stichting De Catharina Stichting is een kleinschalige zorg- en welzijnsorganisatie

Nadere informatie

Profielschets. Directeur-bestuurder Woningbouwvereniging Compaen

Profielschets. Directeur-bestuurder Woningbouwvereniging Compaen Profielschets Directeur-bestuurder Woningbouwvereniging Compaen ERLY the consulting company Opdrachtgever: Woningbouwvereniging Compaen Datum: juni 2015 Adviseur: drs. Lilian Vos Inleiding Woningbouwvereniging

Nadere informatie

Functieprofiel Clustermanager

Functieprofiel Clustermanager Functieprofiel Clustermanager Doel van de functie: Het geven van leiding aan een cluster vanuit een integrale verantwoordelijkheid, het ontwikkelen en implementeren van beleid en het behalen van de afgesproken

Nadere informatie

Profielschets Raad van Commissarissen stichting TBV Vastgesteld op

Profielschets Raad van Commissarissen stichting TBV Vastgesteld op Profielschets Raad van Commissarissen stichting TBV Vastgesteld op 17-5-2017 TBV Wonen is een betrokken en klantgerichte woningcorporatie met ruim 7500 woningen in Tilburg. Zij richt zich op de huisvesting

Nadere informatie

Manager Bedrijfsvoering

Manager Bedrijfsvoering Manager Bedrijfsvoering Verbinder, peoplemanager en sparringpartner op strategisch niveau Severinus Severinus noemt zich dé zorgorganisatie in Veldhoven en omgeving. Zij bieden primair zorg voor mensen

Nadere informatie

Teammanager Administraties Bedrijfsvoering & ICT 36 uur per week Standplaats: Arnhem/Nijverdal

Teammanager Administraties Bedrijfsvoering & ICT 36 uur per week Standplaats: Arnhem/Nijverdal Ben jij onze nieuwe resultaatgerichte people Manager? Teammanager Administraties Bedrijfsvoering & ICT 36 uur per week Standplaats: Arnhem/Nijverdal Rijnbrink Groep (circa 200 medewerkers) adviseert en

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING: LOCATIEMANAGER. Algemeen. Datum voorlopige vaststelling: 29-04-2015. Organisatie: Stichting Magentazorg

FUNCTIEBESCHRIJVING: LOCATIEMANAGER. Algemeen. Datum voorlopige vaststelling: 29-04-2015. Organisatie: Stichting Magentazorg FUNCTIEBESCHRIJVING: LOCATIEMANAGER Algemeen Organisatie: Stichting Magentazorg Organisatorische eenheid: raad van bestuur Opsteller functiebeschrijving: adviseur P&O Datum voorlopige vaststelling: 29-04-2015

Nadere informatie

Functiebeschrijving manager Wonen

Functiebeschrijving manager Wonen Functiebeschrijving manager Wonen Doel Is verantwoordelijk voor de afdeling Wonen, waartoe behoren het Klantcontactcentrum (KCC), Verhuur, Wijkaanpak, Individuele zorg en Dagelijks Onderhoud. Kern en uitdaging

Nadere informatie

Kandidatenprofiel Zorgmanager Roosendaal

Kandidatenprofiel Zorgmanager Roosendaal Kandidatenprofiel Zorgmanager Roosendaal S&L Zorg, een zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking, is op zoek naar een zorgmanager voor de regio Roosendaal. Een veelzijdige functie in

Nadere informatie

PR SPECIALIST RESULTAATGEBIEDEN. Wat kan ik doen om de doelen te bereiken? (Activiteiten) Wat moet ik bereiken? (Doelen)

PR SPECIALIST RESULTAATGEBIEDEN. Wat kan ik doen om de doelen te bereiken? (Activiteiten) Wat moet ik bereiken? (Doelen) Waarvoor ben ik aangenomen? (Doel) Het extern profileren van de organisatie door het in de media/via social media positioneren van de organisatie en haar activiteiten, passend bij het gewenste imago. Welke

Nadere informatie

Zoekprofiel Business Controller

Zoekprofiel Business Controller Zoekprofiel Business Controller Esther van Zwol Soesterberg, februari 2017 1 Voor IJsselheem is de Veghte op zoek naar een Business Controller. IJsselheem is een organisatie die langs de weg van waarderend

Nadere informatie

Lid Raad van Toezicht Aandachtgebieden financiën, bedrijfsvoering en vastgoed

Lid Raad van Toezicht Aandachtgebieden financiën, bedrijfsvoering en vastgoed Vacature Lid Raad van Toezicht Aandachtgebieden financiën, bedrijfsvoering en vastgoed Stichting De Waalboog Nijmegen 13 maart 2019 1 Stichting De Waalboog Stichting De Waalboog is één van de grote Nijmeegse

Nadere informatie

Functieprofiel. VOORZITTER EN LID RAAD VAN TOEZICHT Fidarda - SKOD

Functieprofiel. VOORZITTER EN LID RAAD VAN TOEZICHT Fidarda - SKOD bezoekadres Stationsstraat 29 a 9401 KW Assen postadres Postbus 479 9400 AL Assen telefoon (0592) 30 84 58 fax (0592) 33 15 35 e-mail info@ypsylon.nl KvK Friesland 56.48.77.54 www.ypsylon.nl Functieprofiel

Nadere informatie

Profielschets Manager Zorg & Welzijn

Profielschets Manager Zorg & Welzijn Profielschets Manager Zorg & Welzijn Inleiding Onder de naam t Heem functioneren zowel een Woonstichting als een Zorgstichting. Aanvankelijk kenden beide organisaties een personele unie in bestuur en toezicht.

Nadere informatie

Profielschets Locatiemanager d Amandelhof

Profielschets Locatiemanager d Amandelhof 1. Locatiemanager d Amandelhof Voor d Amandelhof, zoeken we een Locatiemanager (28-36 uur). De locatiemanager heeft een aantal hoofdtaken: 1. Zorgdragen voor de ontwikkeling van de visie op de locatie

Nadere informatie

Profielschets. Manager Vastgoedbeheer. Woonwaard. ERLY the consulting company Datum: Augustus 2015 Opdrachtgever: Woonwaard

Profielschets. Manager Vastgoedbeheer. Woonwaard. ERLY the consulting company Datum: Augustus 2015 Opdrachtgever: Woonwaard Profielschets Manager Vastgoedbeheer Woonwaard ERLY the consulting company Datum: Augustus 2015 Opdrachtgever: Woonwaard Adviseur ERLY: mr. drs. Tristan Vos Telefoonnummer: 035 543 00 88 Inleiding Woonwaard

Nadere informatie

Slachtofferhulp Nederland

Slachtofferhulp Nederland Slachtofferhulp Nederland Profielschets Directeur Juridische Dienstverlening Baarn, 3 juni 2016 Rutgers van Rozenburglaan 2, 3744 MC Baarn tel.: 035 69 48 000; e-mail: office@galangroep.nl www.galangroep.nl

Nadere informatie

>Profiel. GITP Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon:

>Profiel. GITP Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon: Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon: 030-6355213 www.gitp.nl >Profiel >JS/RS Onderwerp > Functie- en Competentieprofiel Directeur - bestuurder

Nadere informatie

Profielschets lid Raad van Toezicht SMO Traverse Tilburg

Profielschets lid Raad van Toezicht SMO Traverse Tilburg Profielschets lid Raad van Toezicht SMO Traverse Tilburg Oktober 2015 1 Traverse, thuis in opvang en begeleiding, missie Traverse is een Stichting voor maatschappelijke opvang in Midden-Brabant en organiseert

Nadere informatie

Profiel. Manager Financiën en Bedrijfsvoering. 16 juni 2016. Opdrachtgever Cosis. Voor meer informatie over de functie 088 8393253

Profiel. Manager Financiën en Bedrijfsvoering. 16 juni 2016. Opdrachtgever Cosis. Voor meer informatie over de functie 088 8393253 Profiel Manager Financiën en Bedrijfsvoering 16 juni 2016 Opdrachtgever Cosis Voor meer informatie over de functie 088 8393253 Voor sollicitatie www.cosis.nu/vacatures rvb@cosis.nu Promens Care en NOVO

Nadere informatie

Functiebeschrijving manager Bedrijfsvoering

Functiebeschrijving manager Bedrijfsvoering Functiebeschrijving manager Bedrijfsvoering Doel Is verantwoordelijk voor de afdeling Bedrijfsvoering, waartoe behoren datakwaliteit, informatisering en analyse, registratie en boekhouding, compliance

Nadere informatie

Profiel. Directeur ad interim. Stichting Hulst Voor Elkaar. 29 juni Opdrachtgever Hulst voor Elkaar

Profiel. Directeur ad interim. Stichting Hulst Voor Elkaar. 29 juni Opdrachtgever Hulst voor Elkaar Profiel 29 juni 2016 Opdrachtgever Hulst voor Elkaar Voor meer informatie over de functie Lidewij Geertsma, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor sollicitatie www.leeuwendaal.nl Niets uit

Nadere informatie

Profiel. Manager Zorg (lid MT) Evean Met u en voor u. 24 december Opdrachtgever Evean. Adviseur Truus Strijbis Telefoon (088)

Profiel. Manager Zorg (lid MT) Evean Met u en voor u. 24 december Opdrachtgever Evean. Adviseur Truus Strijbis Telefoon (088) Profiel Manager Zorg (lid MT) Evean Met u en voor u 24 december 2018 Opdrachtgever Evean Adviseur Truus Strijbis Telefoon (088) 00 868 00 Voor sollicitatie www.leeuwendaal.nl Niets uit dit profiel mag

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functienaam. Normfunctienaam. Code Peildatum. Functiereeks Management: Functiegroep Strategisch II: Overwegende functiekenmerken:

Functiebeschrijving. Functienaam. Normfunctienaam. Code Peildatum. Functiereeks Management: Functiegroep Strategisch II: Overwegende functiekenmerken: Functiebeschrijving Functienaam Strategisch manager II Normfunctienaam Strategisch manager II Code Peildatum N02.02.04 1-1-2013 Functiereeks Management Leidinggeven aan en organiseren van activiteiten

Nadere informatie

Profiel raad van bestuur KleurrijkWonen

Profiel raad van bestuur KleurrijkWonen Inleiding Het bestuur van de stichting wordt gevormd door een raad van bestuur van twee leden. In dit profiel wordt het woord bestuurder gebruikt voor raad van bestuur en bestuurder. De corporatie functioneert

Nadere informatie

Profielschets. Directeur-bestuurder Omnia Wonen

Profielschets. Directeur-bestuurder Omnia Wonen Profielschets Directeur-bestuurder Omnia Wonen ERLY the consulting company Opdrachtgever: Omnia Wonen Datum: 20 oktober 2014 Adviseur: drs. Lilian Vos Inleiding Omnia Wonen in Harderwijk is een moderne

Nadere informatie

Adviseur Bedrijfskundige informatica (1 fte)

Adviseur Bedrijfskundige informatica (1 fte) De Rijnbrink Groep adviseert en ondersteunt bibliotheken in Gelderland en Overijssel op het gebied inhoudelijk bibliotheekwerk en bedrijfsvoering zoals HRM, financiën, communicatie, marketing en ICT. Om

Nadere informatie

Profielschets. Drie regiodirecteuren KION. ERLY the consulting company Datum: juni 2019 Adviseurs: drs. Lilian Vos Katherine Diaz MSc.

Profielschets. Drie regiodirecteuren KION. ERLY the consulting company Datum: juni 2019 Adviseurs: drs. Lilian Vos Katherine Diaz MSc. Profielschets Drie regiodirecteuren KION ERLY the consulting company Datum: juni 2019 Adviseurs: drs. Lilian Vos Katherine Diaz MSc. Inleiding KION is de grootste kinderopvangorganisatie van Nijmegen en

Nadere informatie

Profielschets. Manager Financiën. Omnivera GWZ. ERLY the consulting company Datum: februari 2016 Opdrachtgever: Omnivera GWZ

Profielschets. Manager Financiën. Omnivera GWZ. ERLY the consulting company Datum: februari 2016 Opdrachtgever: Omnivera GWZ Profielschets Manager Financiën Omnivera GWZ ERLY the consulting company Datum: februari 2016 Opdrachtgever: Omnivera GWZ Adviseurs ERLY: drs. Lilian Vos Telefoonnummer: 035 543 00 88 Omnivera GWZ Omnivera

Nadere informatie

Voorzitter Raad van Toezicht en lid Raad van Toezicht met juridisch profiel

Voorzitter Raad van Toezicht en lid Raad van Toezicht met juridisch profiel Functieprofiel Voorzitter Raad van Toezicht en lid Raad van Toezicht met juridisch profiel Stichting De Waalboog Nijmegen 17 mei 2017 1 Stichting De Waalboog Stichting De Waalboog is één van de grote Nijmeegse

Nadere informatie

Kandidatenprofiel. Manager Zorg. GezondheidsCentrum Asielzoekers (GC A)

Kandidatenprofiel. Manager Zorg. GezondheidsCentrum Asielzoekers (GC A) Kandidatenprofiel Manager Zorg GezondheidsCentrum Asielzoekers (GC A) GC A gelooft in een sterke geïntegreerde eerstelijnsorganisatie die anticipeert op de zorg die nodig is voor bijzondere doelgroepen

Nadere informatie

Profielschets beoogd gemeentesecretaris Fusiegemeente Altena

Profielschets beoogd gemeentesecretaris Fusiegemeente Altena Profielschets beoogd gemeentesecretaris Fusiegemeente Altena Ambitieuze en besluitvaardige ontwikkelaar en bouwer die in verbinding met medewerkers en bestuur de fusie naar de nieuwe gemeente leidt en

Nadere informatie

Profiel. Vitis Welzijn. Directeur-Bestuurder

Profiel. Vitis Welzijn. Directeur-Bestuurder Profiel Vitis Welzijn Directeur-Bestuurder Vitis Welzijn Directeur-Bestuurder De organisatie Stichting Vitis Welzijn biedt diensten en ondersteunende activiteiten aan in de regio Westland en Hoek van Holland.

Nadere informatie

Profielschets. Raad van Toezicht

Profielschets. Raad van Toezicht Profielschets Raad van Toezicht Baarn, 29 september 2016 1 Inhoudsopgave Vivent... 3 Samenstelling Raad van Toezicht... 3 Profiel leden Raad van Toezicht... 3 Huidige vacatures... 5 De procedure... 5 Informatie...

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING: WIJKMANAGER. Algemeen. Datum voorlopige vaststelling: 29-04-2015. Organisatie: Stichting Actiezorg en Magentazorg

FUNCTIEBESCHRIJVING: WIJKMANAGER. Algemeen. Datum voorlopige vaststelling: 29-04-2015. Organisatie: Stichting Actiezorg en Magentazorg FUNCTIEBESCHRIJVING: WIJKMANAGER Algemeen Organisatie: Stichting Actiezorg en Magentazorg Organisatorische eenheid: raad van bestuur Opsteller functiebeschrijving: adviseur P&O Datum voorlopige vaststelling:

Nadere informatie

Profiel. Teamleider Zorg en Wonen. 23 april 2015. Opdrachtgever InteraktContour

Profiel. Teamleider Zorg en Wonen. 23 april 2015. Opdrachtgever InteraktContour Profiel Teamleider Zorg en Wonen 23 april 2015 Opdrachtgever InteraktContour Voor meer informatie over de functie Marcel ten Berge, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 06-2900 47 45 Voor sollicitatie

Nadere informatie

Vacature. Directeur. Basisschool Bernadette

Vacature. Directeur. Basisschool Bernadette Vacature Directeur Basisschool Bernadette Mariahout, 10 oktober 2017 Eenbes Basisonderwijs staat voor Samen vernieuwend leren. Met eigentijds onderwijs wordt aan kinderen een stevige basis meegegeven.

Nadere informatie

MARKETEER RESULTAATGEBIEDEN. Wat kan ik doen om de doelen te bereiken? (Activiteiten) Wat moet ik bereiken? (Doelen)

MARKETEER RESULTAATGEBIEDEN. Wat kan ik doen om de doelen te bereiken? (Activiteiten) Wat moet ik bereiken? (Doelen) Waarvoor ben ik aangenomen? (Doel) Het ontwikkelen, coördineren en realiseren van campagnes en acties binnen een team en/of thema met als doel het bereiken, benaderen en activeren van de doelgroepen. Welke

Nadere informatie

Opdracht transitiemanager voor de wijken

Opdracht transitiemanager voor de wijken Opdracht transitiemanager voor de wijken Deze opdracht beschrijft de rol van de transitiemanager voor de wijken in de implementatie van de strategie van Magentazorg en Actiezorg. De opdracht heeft een

Nadere informatie

Profielschets. Manager Finance & Reporting. Wooncompagnie. ERLY the consulting company Datum: mei 2016 Telefoonnummer:

Profielschets. Manager Finance & Reporting. Wooncompagnie. ERLY the consulting company Datum: mei 2016 Telefoonnummer: Profielschets Manager Finance & Reporting Wooncompagnie ERLY the consulting company Datum: mei 2016 Telefoonnummer: 035 543 00 88 Wooncompagnie Wooncompagnie is een nuchtere en bescheiden woningcorporatie

Nadere informatie

Directeur / Bestuurder

Directeur / Bestuurder Vacature Stichting Rijnstad is op zoek naar een Directeur / Bestuurder Directeur / Bestuurder Stichting Rijnstad is per 1 januari 2020 opzoek naar een bestuurder. De bestuurder stelt als eindverantwoordelijke

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Manager Financiën. bij. Standvast Wonen

FUNCTIEPROFIEL. Manager Financiën. bij. Standvast Wonen FUNCTIEPROFIEL Manager Financiën bij Standvast Wonen PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Directeur September 2015 Organisatie en context Standvast Wonen is een actieve woningcorporatie met bijna 9.000

Nadere informatie

Profielschets. Directeur-bestuurder Woningstichting Putten

Profielschets. Directeur-bestuurder Woningstichting Putten Profielschets Directeur-bestuurder Woningstichting Putten ERLY the consulting company Opdrachtgever: Woningstichting Putten Datum: 21 oktober 2014 Adviseur: drs. Lilian Vos Inleiding Woningstichting Putten

Nadere informatie

Directeur Bedrijfsvoering Evean

Directeur Bedrijfsvoering Evean Directeur Bedrijfsvoering Evean Organisatie Evean Evean is als zorgorganisatie werkzaam op het gebied van verpleging, verzorging en thuiszorg in Noord Holland. Bij Evean werken ongeveer 4.000 medewerkers.

Nadere informatie

Profielschets. Procesmanager Bouw & Onderhoud Woonwaard

Profielschets. Procesmanager Bouw & Onderhoud Woonwaard Profielschets Procesmanager Bouw & Onderhoud Woonwaard ERLY the consulting company Opdrachtgever: Woonwaard Datum: maart 2015 Inleiding Woonwaard is een klantgerichte en vernieuwende woningcorporatie,

Nadere informatie

Kandidatenprofiel. Locatiedirecteur de Hoven (Lelystad) en de Sfinx (Zeewolde)

Kandidatenprofiel. Locatiedirecteur de Hoven (Lelystad) en de Sfinx (Zeewolde) Kandidatenprofiel Locatiedirecteur de Hoven (Lelystad) en de Sfinx (Zeewolde) Coloriet, een zorgorganisatie in Lelystad voor ouderen, chronisch zieken en revalidanten, is op zoek naar een locatiedirecteur.

Nadere informatie

Profiel. Manager Bibliotheken. 20 maart 2015. Opdrachtgever Stichting Bibliotheek Rotterdam

Profiel. Manager Bibliotheken. 20 maart 2015. Opdrachtgever Stichting Bibliotheek Rotterdam Profiel Manager Bibliotheken 20 maart 2015 Opdrachtgever Stichting Bibliotheek Rotterdam Voor meer informatie over de functie Manon Min, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 Voor sollicitatie

Nadere informatie

LID COLLEGE VAN BESTUUR

LID COLLEGE VAN BESTUUR - CONCEPT 20-08-2019* - FUNCTIEPROFIEL LID COLLEGE VAN BESTUUR ZAAM * Concept; in afwachting van positief advies GMR/CvB begin september 2019 Inhoudsopgave 1 Stichting ZAAM 3 De organisatie 3 De structuur

Nadere informatie

Profielschets Controller / Manager Bedrijfsvoering

Profielschets Controller / Manager Bedrijfsvoering Profielschets Controller / Manager Bedrijfsvoering Ellen Bruin, september 2015 Over de Dienst Gezondheid en Jeugd De Dienst Gezondheid & Jeugd verzorgt namens 17 gemeenten in Zuid-Holland Zuid de uitvoering

Nadere informatie

PROFIEL COLLEGE VAN BESTUUR

PROFIEL COLLEGE VAN BESTUUR Vastgesteld in de bestuursvergadering van 24 mei 2007 PROFIEL COLLEGE VAN BESTUUR Binnen de voor de stichting geldende statuten en reglementen, is het College van Bestuur het bevoegd gezag van de stichting,

Nadere informatie

>Profiel. GITP Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan BP Utrecht Datum > Maart 2015

>Profiel. GITP Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan BP Utrecht  Datum > Maart 2015 Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht www.gitp.nl >Profiel Onderwerp > Profiel Algemeen Directeur Rotterdamse Mobiliteit Centrale RMC BV Opdrachtgever

Nadere informatie

Profielschets van de omvang en samenstelling van de Raad van Commissarissen en zijn leden

Profielschets van de omvang en samenstelling van de Raad van Commissarissen en zijn leden Bijlage a Profielschets van de omvang en samenstelling van de Raad van Commissarissen en zijn leden De functie van de Raad van Commissarissen. In deze profielschets wordt eerst ingegaan op de achtergronden

Nadere informatie

Functieprofiel Manager Primair proces / (cao functie LG-3, inschaling 12)

Functieprofiel Manager Primair proces / (cao functie LG-3, inschaling 12) Functieprofiel Manager Primair proces / (cao functie LG-3, inschaling 12) Algemene kenmerken Wijkracht werkt in de gemeenten Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo, Losser en Oldenzaal aan het versterken

Nadere informatie

Profielschets algemeen directeur/bestuurder AveleijnSDT

Profielschets algemeen directeur/bestuurder AveleijnSDT Profielschets algemeen directeur/bestuurder AveleijnSDT De organisatie Kinderen, jongeren en volwassenen met een lichamelijke of verstandelijke handicap hebben behoefte aan ondersteuning en begeleiding

Nadere informatie

Taak- en functieomschrijving teamleider kinderopvang

Taak- en functieomschrijving teamleider kinderopvang Pagina 1 van 5 Taak- en functieomschrijving teamleider kinderopvang Doel Het vastleggen van taken, verantwoordelijkheden van een functionaris, met inbegrip van opleidingseisen en salarisindicatie. Van

Nadere informatie

Leergang Leiderschap voor Professionals

Leergang Leiderschap voor Professionals Leergang Leiderschap voor Professionals Zonder ontwikkeling geen toekomst! Leergang Leiderschap voor Professionals Tijden veranderen. Markten veranderen, organisaties en bedrijven veranderen en ook de

Nadere informatie

Profielschets. Lid Raad van Bestuur KION. ERLY the consulting company Datum: mei 2019 Adviseurs: drs. Lilian Vos MSc.

Profielschets. Lid Raad van Bestuur KION. ERLY the consulting company Datum: mei 2019 Adviseurs: drs. Lilian Vos MSc. Profielschets Lid Raad van Bestuur KION ERLY the consulting company Datum: mei 2019 Adviseurs: drs. Lilian Vos MSc. Katherine Diaz Inleiding KION is de grootste kinderopvangorganisatie van Nijmegen en

Nadere informatie

Profiel- en situatieschets

Profiel- en situatieschets Profiel- en situatieschets Werving en selectie bestuurder Amsterdam, januari 2019 Marja de Kruif 1 Wie zijn wij? Stichting Kiem Onderwijs verzorgt, met in totaal zo n 275 medewerkers, sterk en toekomstbestendig

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-bestuurder. bij. Baston Wonen

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-bestuurder. bij. Baston Wonen FUNCTIEPROFIEL Directeur-bestuurder bij Baston Wonen PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Directeur September 2014 De context Baston Wonen is een woningcorporatie in de gemeente Zevenaar met circa 4.000

Nadere informatie

STICHTING PRIMAIR ONDERWIJS ZUNDERT. 4/11/2018 Vacature Bestuurder SPOZ

STICHTING PRIMAIR ONDERWIJS ZUNDERT. 4/11/2018 Vacature Bestuurder SPOZ STICHTING PRIMAIR ONDERWIJS ZUNDERT 4/11/2018 Vacature Bestuurder SPOZ Stichting Primair Onderwijs Zundert Voor meer Informatie over de functie Niek Flipse, interim-bestuurder Telefoon (06) 21 71 25 50

Nadere informatie

Functie profiel. Oost Flevoland Woondiensten. Directeur-bestuurder DE ORGANISATIE POSITIE KANDIDAAT PROFIEL PROCEDURE

Functie profiel. Oost Flevoland Woondiensten. Directeur-bestuurder DE ORGANISATIE POSITIE KANDIDAAT PROFIEL PROCEDURE Functie profiel Oost Flevoland Woondiensten Directeur-bestuurder Maes & Lunau handelt geheel in overeenstemming met de huidige privacywetgeving en haar opdrachtgevers dienen overeenkomstig te handelen.

Nadere informatie

Profiel. Bestuurder. 26 april Opdrachtgever Stichting LuciVer

Profiel. Bestuurder. 26 april Opdrachtgever Stichting LuciVer Profiel Bestuurder 26 april 2018 Opdrachtgever Stichting LuciVer Voor meer informatie over de functie Truus Strijbis, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor sollicitatie www.leeuwendaal.nl

Nadere informatie

Competenties op het gebied van Management en Leidinggeven

Competenties op het gebied van Management en Leidinggeven P E O P L E I M P R O V E P E R F O R M A N C E Com puterw eg 1,3542 D P U trecht Postbus 1087,3600 BB Maarssen tel.0346-55 90 10 fax 0346-55 90 15 w w w.picom pany.nl servicedesk@ picom pany.nl Het PiCompany

Nadere informatie

Profiel. HR Manager 29 januari 2015. Opdrachtgever Cato

Profiel. HR Manager 29 januari 2015. Opdrachtgever Cato Profiel HR Manager 29 januari 2015 Opdrachtgever Cato Voor meer informatie over de functie Marcel ten Berge, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 06 29004745 Voor sollicitatie www.leeuwendaal.nl

Nadere informatie

CLIËNTENRAAD. Beleidsplan. Cliëntenraad Martini Ziekenhuis Periode De cliënt als partner

CLIËNTENRAAD. Beleidsplan. Cliëntenraad Martini Ziekenhuis Periode De cliënt als partner Beleidsplan Cliëntenraad Martini Ziekenhuis Periode 2012 2016 De cliënt als partner 1 Inleiding De cliënt als partner In de afgelopen beleidsperiode heeft er in het Martini Ziekenhuis een verandering van

Nadere informatie

Profiel. PerspeKtief. Lid raad van bestuur

Profiel. PerspeKtief. Lid raad van bestuur Profiel PerspeKtief Lid raad van bestuur Stichting PerspeKtief Lid raad van bestuur Organisatie P, PerspeKtief staat voor herstel en participatie van mensen die te maken hebben met huiselijk geweld, mensen

Nadere informatie

Profielschets Bestuurder Zorgstichting

Profielschets Bestuurder Zorgstichting Profielschets Bestuurder Zorgstichting Inleiding Onder de naam t Heem functioneren zowel een Woonstichting als een Zorgstichting. Aanvankelijk kenden beide organisaties een personele unie in bestuur en

Nadere informatie

Lid Raad van Toezicht Deskundigheid Ondernemerschap en Innovatie

Lid Raad van Toezicht Deskundigheid Ondernemerschap en Innovatie Profiel Lid Raad van Toezicht Deskundigheid Ondernemerschap en Innovatie 4 juni 2017 Opdrachtgever De Zevenster Voor meer informatie over de functie Lidewij Geertsma Telefoon (088) 00 868 00 06-2900 4723

Nadere informatie

Profielschets directeur/bestuurder

Profielschets directeur/bestuurder Profielschets directeur/bestuurder Per 01 juni 2018, omvang 1,0 fte. 12 april 2018 Versie 0.3 1. De organisaties Sinds 1 januari 2016 zijn Stichting Welzijn Albrandswaard en Stichting KijkopWelzijn samenwerkingspartners

Nadere informatie

Afdelingscoördinator (m/v) 1,0 fte

Afdelingscoördinator (m/v) 1,0 fte Januari 2014 : 14 01 (INTERN+EXTERN) De Veiligheidsregio Limburg-Noord fungeert als samenwerkende partij van 15 gemeenten voor rampenbestrijding, crisisbeheersing, brandweer en publieke gezondheid. Politie

Nadere informatie

Profielschets. Twee leden Raad van Toezicht (RvT) Het ABC

Profielschets. Twee leden Raad van Toezicht (RvT) Het ABC Profielschets Twee leden Raad van Toezicht (RvT) Het ABC Het ABC Baarsjesweg 224, 1058 AA Amsterdam 12 april 2017 1 Het ABC Het ABC is een ambitieus en innovatief expertisecentrum voor het onderwijs in

Nadere informatie

Wervingsprofiel. Hervormd Gemeentelijke Stichting Zorgcentrum Aelsmeer

Wervingsprofiel. Hervormd Gemeentelijke Stichting Zorgcentrum Aelsmeer Wervingsprofiel Directeur-bestuurder Hervormd Gemeentelijke Stichting Zorgcentrum Aelsmeer 1 november 2018 Opdrachtgever Raad van Toezicht Hervormd Gemeentelijke Stichting Zorgcentrum Aelsmeer Voor meer

Nadere informatie

Adviseur Personeel en organisatie (32-36 uur)

Adviseur Personeel en organisatie (32-36 uur) De gemeente Deurne zoekt een: De afdeling Ruimte en Samenleving heeft een vacature: Adviseur Personeel en organisatie (32-36 uur) Deurne is een centrumgemeente in de Peel, gelegen in de provincie Noord-Brabant.

Nadere informatie

Directeur Dienstverlening en directeur Bedrijfsvoering Slachtofferhulp Nederland

Directeur Dienstverlening en directeur Bedrijfsvoering Slachtofferhulp Nederland Directeur Dienstverlening en directeur Bedrijfsvoering Slachtofferhulp Nederland Organisatie Slachtofferhulp Nederland helpt slachtoffers van misdrijven, verkeersongelukken, vermissingen en calamiteiten.

Nadere informatie

Programmamanager SITUATIESCHETS/CONTEXT

Programmamanager SITUATIESCHETS/CONTEXT Programmamanager SITUATIESCHETS/CONTEXT Zet en haar rechtsvoorgangers is decennia lang een organisatie, die functioneerde op vaste subsidie-inkomsten. Vanaf 1 januari 2018 is de organisatie voor een substantieel

Nadere informatie

Functieprofiel. Bestuurder bij Lumens. Lumens staat dicht bij de mensen. Organisatie en context. Inleiding. 1 December 2017

Functieprofiel. Bestuurder bij Lumens. Lumens staat dicht bij de mensen. Organisatie en context. Inleiding. 1 December 2017 Functieprofiel Bestuurder bij Lumens 1 December 2017 Organisatie en context Inleiding Lumens is een stichting die binnen het sociaal maatschappelijk domein focust op jeugd en buurten. Lumens stimuleert

Nadere informatie

Profiel. Strategisch HR adviseur. 8 december 2015. Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord

Profiel. Strategisch HR adviseur. 8 december 2015. Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord Profiel Strategisch HR adviseur 8 december 2015 Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord Voor meer informatie over de functie Erik Frieling, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 evt. mobielnummer

Nadere informatie

Stichting Synergos/Diagnostiek voor U Lid Raad van Bestuur

Stichting Synergos/Diagnostiek voor U Lid Raad van Bestuur Stichting Synergos/Diagnostiek voor U Lid Raad van Bestuur Organisatie Diagnostiek voor U is een toonaangevende en ondernemende organisatie op het gebied van medische diagnostiek. Diagnostiek voor U beschikt

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht. bij. Malderburch

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht. bij. Malderburch FUNCTIEPROFIEL Lid Raad van Toezicht bij Malderburch PublicSpirit Mevrouw drs. Jetske Goudsmit Partner 5 oktober 2017 Organisatie en context Malderburch is er voor alle ouderen in de gemeente Heumen. Deskundig,

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE ORGANOGRAM KONOT

ALGEMENE INFORMATIE ORGANOGRAM KONOT ALGEMENE INFORMATIE De stichting Katholiek Onderwijs Noord Oost Twente (Konot) biedt uitdagend onderwijs in een veilige omgeving op 22 basisscholen in de gemeenten Dinkelland, Oldenzaal en in Beuningen

Nadere informatie

Voorzitter en twee Leden Bestuur. Diabetesvereniging Nederland

Voorzitter en twee Leden Bestuur. Diabetesvereniging Nederland Voorzitter en twee Leden Bestuur Diabetesvereniging Nederland Aanleiding Ambities van Diabetesvereniging Nederland (DVN) in combinatie met een steeds sneller veranderende omgeving eisen een heldere focus,

Nadere informatie

Situatie- en profielschets STICHTING PANTA RHEI

Situatie- en profielschets STICHTING PANTA RHEI Situatie- en profielschets STICHTING PANTA RHEI Werving en selectie voorzitter College van Bestuur Hoorn, april 2015 Marja de Kruif, senior adviseur 1 Kenmerken Stichting Panta Rhei 1 Wie zijn wij? Stichting

Nadere informatie

Functieprofiel. Rector-Bestuurder. St. Nicolaaslyceum

Functieprofiel. Rector-Bestuurder. St. Nicolaaslyceum Functieprofiel St. Nicolaaslyceum Inhoudsopgave 1. De Stichting VO Amsterdam-Zuid 2. Het St. Nicolaaslyceum De organisatie De missie De schoolleiding en het managementteam 3. De functie Taken en verantwoordelijkheden

Nadere informatie

Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur gemeente Katwijk

Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur gemeente Katwijk Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur gemeente Katwijk Ontwikkelgerichte en verbindende persoonlijkheid die de gemeentelijke organisatie verder ontwikkelt en het bestuur professioneel ondersteunt.

Nadere informatie

Profielschets voorzitter Raad van Toezicht

Profielschets voorzitter Raad van Toezicht Profielschets voorzitter Raad van Toezicht Ieder lid van de Raad van Toezicht beschikt over specifieke deskundigheid die noodzakelijk is voor de vervulling van zijn specifieke taak, binnen de Raad van

Nadere informatie

Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale

Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale samenwerking Hart van Brabant Over Oisterwijk De gemeente

Nadere informatie

Functieprofiel Algemeen Voorzitter NVM

Functieprofiel Algemeen Voorzitter NVM Functieprofiel Algemeen Voorzitter NVM NVM Algemeen Voorzitter Organisatie De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en taxateurs in onroerende goederen. Ze bestaat sinds 1898 en heeft

Nadere informatie

Profiel. Regiomanager. 19 december Opdrachtgever Dak kindercentra

Profiel. Regiomanager. 19 december Opdrachtgever Dak kindercentra Profiel Regiomanager 19 december 2016 Opdrachtgever Dak kindercentra Voor meer informatie over de functie Manon Min, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 06 29 00 47 81 Voor sollicitatie www.leeuwendaal.nl

Nadere informatie

Profielschets Manager Wonen Stichting Orion te Rotterdam

Profielschets Manager Wonen Stichting Orion te Rotterdam ! Profielschets Manager Wonen Stichting Orion te Rotterdam Rieken & Oomen Marèns Evers & Tonnie van Ham Houten, december 2016 Algemeen over Stichting Orion 1 Stichting Orion is een zorginstelling met een

Nadere informatie

Het adviseren over, ontwikkelen, uitvoeren of handhaven van beleidsterreinen en beleidsprocessen.

Het adviseren over, ontwikkelen, uitvoeren of handhaven van beleidsterreinen en beleidsprocessen. Functiebeschrijving Functienaam Adviseur IV Normfunctienaam Adviseur IV Code Peildatum N03.01.08 1-1-2013 Functiereeks Beleid Het adviseren over, ontwikkelen, uitvoeren of handhaven van beleidsterreinen

Nadere informatie

Functiebeschrijving Manager Personeel, Beleid en Communicatie

Functiebeschrijving Manager Personeel, Beleid en Communicatie Functiebeschrijving Manager Personeel, Beleid en Communicatie Versie 0.10 LIMOR: Het copyright, kopijrecht en auteursrecht zij expliciet voorbehouden aan LIMOR Ter beschikking stellen aan derden kan slechts

Nadere informatie

VACATURE-INVENTARISATIE

VACATURE-INVENTARISATIE VACATURE-INVENTARISATIE Algemeen Bedrijf: Adres: Telefoon: Reden vacature: uitdiensttreding huidige functionaris overplaatsing huidige functionaris promotie huidige functionaris uitbreiding Datum ingang

Nadere informatie