ilhelminaschool Natersweg VA Rotterdam Mededelingen directie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ilhelminaschool Natersweg VA Rotterdam Mededelingen directie"

Transcriptie

1 ilhelminaschool.voor de beste basis! Februari 2015 Natersweg VA Rotterdam directie@wilhelminaschoolcharlois.nl Beste ouders/verzorgers, Mededelingen directie Het is al weer februari, wat gaat de tijd hard. Over drie weken hebben wel alweer vakantie. Van zaterdag 21 tot en met zondag 28 februari hebben we voorjaarsvakantie. Op maandag 2 maart hebben wij een studiedag, dat betekent dat alle kinderen nog een dagje vakantie mogen vieren. Op dinsdag 3 maart verwacht ik alle kinderen weer op school. Zoals u weet is januari een toetsmaand. Dan worden alle kinderen van de groepen 1 tot en met 8 getoetst op: rekenen, woordenschat, begrijpend luisteren/-lezen, spelling, studievaardigheden en technisch lezen. In februari worden de toetsen geanalyseerd en worden nieuwe plannen opgesteld zodat alle kinderen onderwijs op hun niveau kunnen krijgen. Tijdens de rapportavond in maart zal de leerkracht u verder informeren over de resultaten van uw kind. Gewoonlijk maken de leerlingen van groep 8 de cito-eindtoets in februari, sinds dit schooljaar wordt de toets in april gemaakt. Het inschrijven op het VO gebeurt wel in maart, daarom zullen de adviesgesprekken binnenkort plaatsvinden. Hier krijgt u een uitnodiging voor. De komende maand staan alweer wat excursies gepland, in de interne kalender op de website staan de data en groepen die aan de beurt zijn. Zoals u weet werken wij aan ouderbetrokkenheid 3.0, waarbij het gaat om de samenwerking tussen school en ouders om de kinderen beter te begeleiden en te helpen met taal, lezen en rekenen. Er is een visie geformuleerd door de regiegroep en een grote groep ouders. Ook hierover staat meer in deze maandbrief. Ik merk dat dagelijks kinderen te laat komen. Eigenlijk zijn het vaak dezelfde gezichten. Wilt u erop letten dat de kinderen op tijd naar school worden gebracht. De lessen starten om 8.30 en uur. Dan moeten de kinderen in de klas zitten. De bel gaat om 8.20 en uur. De afgelopen tijd heb ik diverse meldingen moeten doen bij bureau Leerplicht. Tot slot wens ik u veel leesplezier toe. Hartelijke groeten, S. Hakkeling Directeur

2 Algemene mededelingen Belangrijke data Van 23 februari t/m 27 februari is de voorjaarsvakantie. Op maandag 2 maart hebben wij studiedag. Wij verwachten de kinderen dinsdag 3 maart allemaal weer om 8.30 uur op school. Vraag van de groepen 3 en 4 Voor de groepen 3 en 4 zijn wij op zoek naar docu moeders. Heeft u zin en tijd om op maandagochtend met de kinderen een boekje uit te zoeken, erover te praten en een stukje te lezen? Geef u dan op bij juf Judith Kreeft, groep 3b Nieuws van de Ouders 3.0 Vrijdag 20 februari van 8.30 uur tot 9.30 uur is er een koffieochtend. Op deze ochtend zal onze visie worden gepresenteerd. Wanneer je hebt meegedacht maar ook wanneer je nog niet hebt meegedacht. je bent van harte welkom. Tot vrijdag 20 februari in de personeelskamer, De ouders van de ouderbetrokkenheid 3.0 Ouderbijdrage Nieuws van de administratie Vergeet u niet de ouderbijdrage voor te betalen? Het is 40,00 per kind. U kunt dit bedrag overmaken op rekeningnummer NL31 ABNA t.n.v. Wilhelminaschool, of contant betalen op school.

3 Nieuws van de libellen Na de vakantie zijn we begonnen met het werken over het thema Hatsjoe. De kinderen konden heerlijk spelen in onze ziekenboeg. Als echte dokters en zusters plakten zij pleisters op, legden ze verbanden aan en werden er de nodige pilletjes gegeven. Ook werkten we aan de woordenschat. Naast de basiswoorden, leerden de (oudere) peuters ook moeilijkere woorden zoals de ambulance en de stethoscoop of te wel het hartjesluisterapparaat. Ook kon u als ouder/verzorgende een kijkje nemen in de klas tijdens de Nationale Voorleesweken. Tijdens deze periode werd er extra veel gelezen in de klas. Wist u dat als u elke dag met uw kind leest, de woordenschat en de fantasie enorm worden uitgebreid? Allemaal dus naar de bibliotheek om gratis boeken te lenen. Helaas moeten we deze maand afscheid nemen van een aantal peuters die 4 zijn geworden. We wensen Wiki en Ties veel plezier in groep 1. De juffen van de libellen. Nieuws van groep 2b We hebben de afgelopen weken weer hard gewerkt. Na een drukke periode in december met Sinterklaas en de kerstviering, zijn we in het nieuwe jaar weer met frisse moed gestart. We zijn begonnen met het thema: Eet smakelijk! We hebben een heus restaurant in de klas, kunnen wegen met een weegschaal en leren veel nieuwe woorden over eten, drinken, het restaurant en de keuken. Natuurlijk maken we ook veel mooie werkjes, die bij het thema passen. Inmiddels hebben we ook al veel letters geleerd: k, p, s, m, r, t, l, f, g en nu leren we de n. Misschien kunt u thuis ook de letters met de kinderen oefenen? Op het digibord spelen we ook wel eens het spel: Lettersoep. Eet smakelijk!

4 Nieuws van groep 3a Vanaf februari gaat in groep 3 qua lesstof een nieuwe fase in. Met lezen waren de afgelopen maanden gericht op het aanleren van de letters en het correct lezen van woordjes een eenvoudige zinnen. Inmiddels zijn alle letters aangeleerd en wordt de nadruk gelegd op het automatiseren van de leesvaardigheid. De woordjes worden moeilijker en we gaan veel oefenen om het tempo met lezen te verhogen. Thuis kunt u ook hieraan meehelpen. We hebben uw hulp nodig. Elke dag ongeveer 15 minuten samen met uw kind lezen draagt al bij aan het verhogen van het leestempo. Oefening baart kunst; hoe meer er gelezen wordt, hoe beter het zal gaan. Ook het begrijpend lezen wordt steeds belangrijker. Thuis kunt u dit oefenen door vragen te stellen over het gelezen verhaaltje. Met rekenen zal eveneens de nadruk steeds meer komen te liggen op het automatiseren. Plus- en minsommen t/m 10 moeten de kinderen snel uit het hoofd weten. We gaan leren wat de vriendjes van 10 zijn. Dit zijn de getallen die samen 10 zijn, zoals 1 en 9, 2 en 8 enz. En tweelingsommen, sommen zoals 1+1, 2+2, 3+3 enz., moeten uit het hoofd geleerd worden. Er wordt dus ontzettend hard gewerkt, maar gelukkig is er af en toe ook nog tijd voor andere zaken. Zo gaan we op 2 februari naar de kinderboerderij voor een les over huisdieren. Tenslotte willen we langs deze weg een nieuwe leerling verwelkomen. Noah van Dam komt vanaf februari bij ons in de klas. We hopen dat hij zich snel thuis zal voelen. Dat zal best lukken in zo n klas gezellige kinderen! Juf Marlous Roos en Juf Jorien Lambert Nieuws van groep 6b In groep 6 zijn we op het moment dat dit berichtje wordt geschreven nog volop bezig met de citotoetsen. We zijn het nieuwe jaar meteen goed gestart en hopen natuurlijk dat alle kinderen weer vooruitgang hebben geboekt door hun harde werken. Naast al dat harde werken is er gelukkig ook een beetje tijd voor leuke dingen zoals knutselen. Op vrijdagmiddag gaan we het laatste half uurtje samen met kinderen uit groep 6,7 en 8 klassendoorbrekend knutselen over de winter. Op die manier leren de kinderen ook om te gaan met kinderen uit andere groepen en maken ze kennis met de juffen en meester. Iedereen is erg enthousiast hierover. Na een cyclus van 4 weken is het weer voorbij, maar het is zeker voor herhaling vatbaar. Omdat de kinderen vaak huiswerk meekrijgen voor o.a. topografie willen de juffen alle ouders vragen hier aandacht aan te besteden. Huiswerk is heel belangrijk in de bovenbouw en het helpt zeker als ouders hiervoor belangstelling tonen.

5 Op dit moment is het koud en vallen er zelfs hele kleine sneeuwvlokjes naar beneden dus een paar kinderen van groep 6b vertellen wat ze van de winter vinden: ISHEL: Ik vind de winter leuk omdat er dan sneeuw is en je dan een sneeuwgevecht kunt doen en je kunt een engel maken. Cianairo: Ik vind de winter stom, want dan word ik nat en kan ik niet naar buiten om te voetballen. ESMEE: ik hou niet heel erg van de winter: het is te koud en ik word dan een beetje rood. Maar ik hou wel van warme chocolademelk met een beetje slagroom. Joshua: ik vind de winter leuk omdat ik dan kan schaatsen en spelen in de sneeuw. Beste ouder(s)/verzorger(s) & kinderen, Nieuws van lekker fit Al enige jaren zijn wij een Lekker Fit! school. Dit betekent dat wij er naar streven dat onze kinderen zowel onder schooltijd als na schooltijd veel sporten. Ook besteden de groepsleerkrachten gedurende het schooljaar tijd aan Lekker Fit! door middel van de Rotterdamse Lekker fit! lespakketten. Hierin wordt aandacht besteed aan gezonde keuzes, voeding en beweging. Wij willen graag het hele schooljaar uitdragen dat wij een Lekker Fit! school zijn. Trakteren op grote zakken vol met snoep, chips, frisdranken, taarten is niet de bedoeling. Wij maken ons daarom al vanaf het begin van dit schooljaar hard voor de slogan; ÉÉN IS GENOEG & KLEIN IS OKÉ. Een kind met een waanzinnig toffe, gezonde, creatieve of leuke traktatie die aan de slogan voldoet verdient van ons een plekje op de WALL of the WILHELMINA. Elke bouw krijgt zijn eigen Wall of the Wilhelmina waarop het betreffende kind met zijn/haar foto trots zal komen te hangen. Daarnaast zal hij/zij ook samen met de Lekker fit! traktatie op de Wilhelmina Facebook pagina komen. Vanaf Januari is de regel bij ons op school dan ook één is genoeg en klein is oké. Dus LET OP! géén grote en ongezonde traktaties meer. Traktatie ideeën nodig? * Neem eens een kijkje op de Wilhelminawebsite ( onder het kopje lekkerfit! trakteren. * In de gang bij de ingang van de peuters, kleuters en groepen 3 hangt een kaartenrek waarin ook allerlei Lekker fit! Traktaties te vinden zijn. * Kleuters kunnen vragen bij hun juf voor de traktatie recepten map en mogen hier ook één kaart uit kiezen. * Kijk ook eens op google.com of youtube.com. er is zo veel leuk aanbod. Hopelijk hebben wij u voldoende geïnformeerd. Voor vragen kunt u terecht bij de juf of meester van uw kind, bij gymmeester Robert van Rij, gymjuf Josje Stoffels of bij onze schooldiëtiste Lotti Elfferich. Met vriendelijke groet, namens het hele team van de Wilhelminaschool.

6 Nieuws van de plusklas Op de wilhelminaschool is een plusklas gestart. Iedere maandagmiddag komen er kinderen van verschillende scholen bij elkaar op de Wilhelminaschool in de plusklas. De lerares van de plusklas heeft een eigen nieuwsbrief, die u kunt vinden op onze site. Eén van de kinderen uit groep 6a vertelt hieronder wat hij zelf van de plusklas vindt. Ik vind de plusklas best wel leuk. We zijn met ongeveer 15 kinderen in de groep. Ons eerste thema ging over het menselijk lichaam waar diverse hoofdstukken in zaten, bloed, spierenen botten. Wij zijn nu bezig met dingen over Leonardo da Vinci. We leren in de plusklas om te leren leren. Groetjes Stevert. Bidden werkt! Laten we bidden... Als ouders van kinderen van de Wilhelminaschool willen we het beste voor onze kinderen. God weet wat het beste is. Daarom bidden we voor onze kinderen, het personeel en de school. We komen iedere 2e woensdagochtend van de maand samen. Op zo n ochtend bespreken we onderwerpen die gebed nodig hebben en nemen we daarna tijd om met elkaar te bidden. Het duurt meestal ongeveer een uur. Deze maand zien we elkaar op woensdag 11 februari. De groep staat open voor iedereen dus ook jij/u bent welkom! We komen om 9.00 uur bij elkaar bij één van de ouders thuis. Het adres is Schulpplein 12b. Je/u mag ook direct vanuit school naar dit adres gaan. Ook jonge kinderen mogen meekomen. De koffie staat klaar! Bid u mee? Voor vragen en/of opmerkingen kunt u bellen naar het volgende nummer: De oudergebedsgroep De agenda Op de site staat de interne kalender, waar u precies kunt vinden welke dagen voor u belangrijk zijn om in uw agenda te noteren. Hieronder volgt nog een leuke tip voor in de vakantie:

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Mei 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg VA Rotterdam Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg VA Rotterdam Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juni 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen AGENDA Maandag 23 januari Studiedag; groepen

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen.

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen. Nieuwsbrief nummer 9 van 9 januari 2015 AGENDA 21 januari: Start nationale voorleesdagen 23 januari: Podium groep 1/2 b, 3/4, 6/7 28 januari: Koffieochtend --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

2015-2016. Natersweg 7. 3082 VA Rotterdam. Postbus 55518. 3008 DA Rotterdam. Telefoon: 010-4 29 21 38. Email: directie@wilhelminaschoolcharlois.

2015-2016. Natersweg 7. 3082 VA Rotterdam. Postbus 55518. 3008 DA Rotterdam. Telefoon: 010-4 29 21 38. Email: directie@wilhelminaschoolcharlois. 2015-2016 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam Postbus 55518 3008 DA Rotterdam Telefoon: 010-4 29 21 38 Email: directie@wilhelminaschoolcharlois.nl Website: www.wilhelminaschoolcharlois.nl Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg VA Rotterdam Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg VA Rotterdam Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Maart 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders, In de

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Natersweg VA Rotterdam. Postbus DA Rotterdam. Telefoon:

Natersweg VA Rotterdam. Postbus DA Rotterdam. Telefoon: 2016-2017 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam Postbus 55518 3008 DA Rotterdam Telefoon: 010-4 29 21 38 Email: directie@wilhelminaschoolcharlois.nl Website: www.wilhelminaschoolcharlois.nl Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Natersweg VA Rotterdam. Postbus DA Rotterdam. Telefoon:

Natersweg VA Rotterdam. Postbus DA Rotterdam. Telefoon: 2018-2019 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam Postbus 55518 3008 DA Rotterdam Telefoon: 010-4 29 21 38 Email: directie@wilhelminaschoolcharlois.nl Website: www.wilhelminaschoolcharlois.nl KALENDER EN NOTITIEBOEK

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Natersweg VA Rotterdam. Postbus DA Rotterdam. Telefoon:

Natersweg VA Rotterdam. Postbus DA Rotterdam. Telefoon: 09-00 Natersweg 7 308 VA Rotterdam Postbus 5558 3008 DA Rotterdam Telefoon: 00-4 9 38 Email: directie@wilhelminaschoolcharlois.nl Website: www.wilhelminaschoolcharlois.nl KALENDER EN NOTITIEBOEK van:...

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 7 Belangrijke data Dinsdag 2 april- Nationale Buitenlesdag Dinsdag 2 april- Groep 5 naar Museum Noordwijk Donderdag 11 april Praktisch verkeersexamen groep 7 Vrijdag 12 april Koningsspelen

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9-18 mei 2018

Nieuwsbrief 9-18 mei 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 9-18 mei 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een heerlijke meivakantie, die wel een beetje leek op een zomervakantie door het prachtige weer,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019)

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NR. 10 10 januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na twee weken vakantie zijn we weer volop aan de slag gegaan in beide groepen. Deze week staat het nieuwe

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei 2018

Nieuwsbrief Mei 2018 Nieuwsbrief Mei 2018 In deze nieuwsbrief: Beste ouders en kinderen, Nieuwe leerlingen Toetsen Afscheid juf Annebeth Schoolreisje Subsidie Herinschrijving Medewerkers gezocht! Alvast noteren in de agenda:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, Wanneer ik aan deze nieuwsbrief begin is de maand februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Contactgegevens: Website: www.sbo3boor.nl SBO Cornelis Leeflang Overschie: 010-4371756 SBO : 010-4205314, via De Piloot Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Het Tangram nieuwsbrief

Het Tangram nieuwsbrief Katholieke Dalton Basisschool Jaargang 2013-2014 Nummer 7 28 februari 2014 Van de directie Olifanten De eerste week na de voorjaarsvakantie is alweer voorbij. De kinderen en leerkrachten zijn allen afgelopen

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders,

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders, Beste ouders, In de laatste weken zijn veel toetsen afgenomen. Iedere keer blijkt weer dat de LOVS-toetsen voor een heleboel kinderen behoorlijk pittig zijn. De vraagstelling is anders, de opdrachten zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen een fijne voorjaarsvakantie had! Dinsdag komt de schoolfotograaf.

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 4e nieuwsbrief vrijdag 20 oktober 2017 Beste ouders, Voor de meesten van u is de herfstvakantie begonnen. De leerkrachten

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 10 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Uitdraai toetsgegevens op 24 november Oproep van de OR Boekentips Heeft

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg VA Rotterdam Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg VA Rotterdam Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! April 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2014

Nieuwsbrief Januari 2014 Obs J.H. Isings Emperweg 70 7399 AG Empe 0575-502078 Nieuwsbrief Januari 2014 Algemeen Nieuwe rekenmethode. Na de zomervakantie zijn we in de groepen 3 tot en met 8 gestart met een nieuwe rekenmethode.

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool!

Welkom op de St. Willibrordschool! Welkom op de St. Willibrordschool! Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Natersweg VA Rotterdam. Postbus DA Rotterdam. Telefoon:

Natersweg VA Rotterdam. Postbus DA Rotterdam. Telefoon: 2017-2018 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam Postbus 55518 3008 DA Rotterdam Telefoon: 010-4 29 21 38 Email: directie@wilhelminaschoolcharlois.nl Website: www.wilhelminaschoolcharlois.nl Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen!

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! In deze Nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over belangrijke zaken die spelen op het Kindcentrum. Welkom! Een warm welkom aan alle ouders en kinderen op het

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Welkom in groep 8. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Welkom in groep 8. Beste ouder(s)/verzorger(s), Welkom in groep 8 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u het informatieboekje van de groep, waarin uw zoon of dochter dit schooljaar zit. Voor elke groep is er een eigen boekje met daarin belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief t Rommelpotje april/mei 2014. Beste ouders/verzorgers, Thema:

Nieuwsbrief t Rommelpotje april/mei 2014. Beste ouders/verzorgers, Thema: Nieuwsbrief t Rommelpotje april/mei 2014 Beste ouders/verzorgers, Thema: Het einde van ons thema naar de dokter gaan is bijna in zicht. De kinderen vinden dit thema ontzettend interessant. Ze hebben met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluwleiden.nl Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 Beste ouders de kop van het nieuwe jaar is eraf. In de groepen 1/2

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Agenda 6 september Verkiezing leerlingenraad 12 september Ouderavond 19.00-20.00 uur 12 september Informatie overgang naar VO leerlingen groep 8, 19.30 uur 20 september

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt

Nadere informatie

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Start schooljaar Op maandag 22 augustus zijn we met 301 leerlingen gestart aan een nieuw schooljaar. Vrijdag 26 augustus hebben we het jaar met elkaar feestelijk geopend.

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2012/2013 Nieuwsbrief nr. Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 24 augustus 2012 Website: www.obsdekubus.nl

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 november 2018

Nieuwsbrief 30 november 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 30 november 2018 Beste ouders, Het jaar 2018 is al weer bijna ten einde. Nog 3 drukke weken met het sinterklaas- en kerstfeest en

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 17 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 17 2013-2014 Nummer 17 2013-2014 2014 Kringgesprek Zoals u wellicht al wel gemerkt heeft zijn wij helaas telefonisch even niet bereikbaar. Achter de schermen wordt er hard gewerkt om dit zo spoedig mogelijk op te lossen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Week 04: vrijdag 25 jan. groep 1 t/m 4 vrij Week 05: geen bijzonderheden Week 06: 5, 6 en 7 febr. Eindcito groep 8 vrijdag 8 febr. Carnavalsfeest 09.00 13.15

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 - maandag 15 januari 2018

Nieuwsbrief 5 - maandag 15 januari 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 5 - maandag 15 januari 2018 Beste ouders en verzorgers, De vijfde Nieuwsbrief alweer, maar de eerste in dit nieuwe kalenderjaar. We willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 17 jan no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 17 jan no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 17 jan. 2017 no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vorige week maandag zijn we het nieuwe kalenderjaar begonnen met een sing-in. Fijn om zo gezamenlijk

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Mei 2016 Nieuwsbrief #4

Mei 2016 Nieuwsbrief #4 Mei 2016 Nieuwsbrief #4 Beste ouders, leerlingen, opa s en oma s en andere belangstellenden. Nog maar 6 weken en dan is het al weer zomervakantie. Wat is dit schooljaar ontzettend snel voorbij gegaan.

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Aan de ouders van groep 4 en 5

Aan de ouders van groep 4 en 5 Aan de ouders van groep 4 en 5 U bent gewend om aan het begin van elk schooljaar informatie te krijgen over het reilen en zeilen in de groep van uw kind. In deze brief willen wij een aantal zaken op een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

een plastic trompet twee bouwvakkers helmen een grote plastic (blok)fluit Meer info nodig? Loop even langs bij één van de leerkrachten van groep 8.

een plastic trompet twee bouwvakkers helmen een grote plastic (blok)fluit Meer info nodig? Loop even langs bij één van de leerkrachten van groep 8. 1 3 0 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. Vorige week hielden wij weer onze jaarlijkse evaluatie vergadering. Tijdens die vergadering

Nadere informatie

OPKIKKER januari 2016 schooljaar Britt Nijkamp 3

OPKIKKER januari 2016 schooljaar Britt Nijkamp 3 OPKIKKER 20 27 januari 2016 schooljaar 2016-2017 VERJAARDAGEN LEERLINGEN Deze week zijn er geen jarigen. De eerstvolgende jarige is: 09-02 Britt Nijkamp 3 NIEUW OP SCHOOL Nieuw op school vanaf de kerstvakantie

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Informatieboekje van groep 5/6

Informatieboekje van groep 5/6 Informatieboekje van groep 5/6 2017-2018 Het informatieboekje van groep 5/6 In dit boekje wil ik u informatie geven over het werken in groep 5/6. Verschillende praktische zaken komen hierin aan de orde,

Nadere informatie

N i eu w sbr i ef. 24 januari 2019

N i eu w sbr i ef. 24 januari 2019 24 januari 2019 Agenda 29-01: Bezoek Pater 02-02: Sponsorplons 11-02: Verslagen mee 12-02: Oudergesprekken 14-02: Oudergesprekken 15-02: Studiedag, leerlingen vrij Vanuit directie Misschien heeft u al

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 Niet vergeten donderdag 5 februari Studiedag, alle kinderen vrij vrijdag 6 februari rapport mee naar huis, groep 3 t/m 8 dinsdag 10 februari rapportgesprekken groep

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie