Informatie voor ondernemers

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatie voor ondernemers"

Transcriptie

1 Informatie voor ondernemers

2 Naast zijn stijlvolle en indrukwekkende ontwerp biedt de Wav-e console een groot aantal functies en trainingsmogelijkheden. Maak connectie met de console en kies een favoriete training via het touchscreen beeldscherm. U kunt via de database alle trainingsresultaten opslaan en terugvinden. Op deze manier kunt u elke week de training hervatten en opbouwen naar een hoger en intensiever niveau. EMS (elektro muscle stimulation) vergroot de inspanning van de training zodat de perfecte fitness ervaring wordt ervaren. Wav-e biedt de mogelijkheid om 2 personen tegelijkertijd te laten trainen. Via het touchscreen beeldscherm kan iedere deelnemer zijn/haar eigen individuele training kiezen. Hierop ziet de klant haar eigen trainingsprogramma de resterende trainingstijd en de intensiteit van de impulsen. Strechablepads Transpirant Antibactrail De actieve functionele kleding van Wav-e biedt ongeëvenaarde bewegingsvrijheid. De ervaring zou zijn als trainen met een tweedehuid. De actieve functionele kleding fungeert als een geleider die de spieren volledig stimuleert door middel van het verzenden van elektrische impulsen naar elk deel van het lichaam. De kleding is gemakkelijk te dragen en te wassen en dus de ultieme oplossing voor een snelle, schone en probleemloze training zonder kabels of losse elektrodes. Dryjarn For way strech

3 Maak kennis met Wav-e for ladies whet trainingsconcept van Wav-e is een dynamisch, leuk en resultaatgericht trainingssysteem dat men in staat stelt om met 15 minuten per week een tastbaar resultaat te bereiken. Deze methode zorgt ervoor dat de spiergroepen op de rug, armen, borst, buik en benen tegelijkertijd trainen. Het zorgt ervoor dat het dubbele aantal spiervezels wordt gestimuleerd ten opzichte van klassieke isotone krachttraining. av-e maakt gebruik van EMS-training, wat staat voor Elektronische Muscle Stimulation. De EMS trainingen bestaan uit een grote hoeveelheid dynamische fitness oefeningen waarbij gebruik wordt gemaakt van een comfortabel pak waarin de electroden zijn Effect verwerkt.

4 Spieropbouw De groei van kracht komt voornamelijk doordat je spiervezels groeien. In plaats van 30% groei aan spiervezels (bij traditionele trainingen) zorgt de Wav-E voor 70% aan ontwikkeling van spiervezels bij dezelfde trainingsintensiteit. Hierdoor is je training niet alleen efficiënt, maar ook optimaal! Reducering van het vetpercentage Door de toename van spiermassa, neemt ook de verbrandingsmotor toe. Hierdoor verbrandt je niet alleen meer calorieën tijdens én kort na je training, maar ook gedurende de weken daarna. Hoe meer spiermassa, hoe hoger je ruststofwisseling, wat leidt tot een aanzienlijk hoger calorieverbruik per dag. Afslanken/modeleren Dat spiertraining de cardiotraining gaat vervangen als het om afvallen gaat is inmiddels een bekend fenomeen. Waar je bij intensieve cardiotraining een x aantal calorieën op slechts die dag verbrand, ligt dat spieropbouw heel anders. Door de toename van spiermassa, neemt ook de verbrandingsmotor toe. Hierdoor kom je niet alleen op het juiste gewicht, maar brengt u tevens uw lichaam weer in topvorm!

5 DE SNELSTE WEG NAAR EEN SLANK EN FIT LICHAAM MET EMS TRAINING Verhelpen/preventie klassieke rugklachten 85% van de mensen heeft of krijgt weleens te maken met rugklachten. Het is dan ook raadzaam om de rugspieren en buikspieren sterk en stabiel te houden. 1x per week een training volgen met de Wav-e zorgt niet alleen voor een beter figuur, maar dient ook als dé preventietool bij rugklachten! Bescherming van passieve structuren Intensieve training met gewichten veroorzaakt veel stress voor passieve motorische eenheden zoals banden, pezen, kraakbeen en botten. De slijtage die optreedt bij intensieve trainingen verschijnt niet in elektrostimulatie Wav-e heeft de perfecte oplossing voor fitness en algemene trainingen; het geeft snelle, effectieve zichtbare resultaten en verlaagt gewicht en vetpercentage. Je spieren worden op een zachte manier geprikkeld waardoor je fysieke kracht en uithoudingsvermogen verhoogd worden. Deze hoog effectieve trainingsmethode wordt al jarenlang toegepast in de revalidatie en topsport. Wetenschappelijke onderzoeken hebben deze hoge werkzaamheid bewezen.

6 Ben jij klaar voor het zelfstandig ondernemerschap? Ben jij die sportieve 1000 poot? Boor jij samen met ons die nieuwe markt aan?

7 Start jij jouw eigen studio? Wav-e for Ladies is een uniek franchiseconcept die het voor iedereen mogelijk maakt om in slechts 15 minuten het gehele lichaam te trainen. Het concept richt zich op 30-plussers die voornamelijk wegens tijdsgebrek niet meer toekomen aan regelmatig sporten. Maar Wav-e for Ladies is er niet alleen voor vrouwen met weinig tijd of voor wie een hekel heeft aan de sportschool. Wav-e for Ladies is er ook voor mensen met aandoeningen of ongemakken zoals klassieke rugpijn, incontinentie problemen, bekkenbodem problemen, stofwisseling problemen,artrose/osteoporose, slijtage van de botten of chronische vermoeidheid. Wav-e for Ladies kan en wil een grote groep vrouwen bedienen om aan haar gezondheid te werken. Door gebruik te maken van een geautomatiseerd reserveringssysteem en een strak bedrijfsprotocol is Wav-e for Ladies in staat om met een minimale bezetting een hoog rendement te creëren. Sales Financiering Marketing Leads worden omgezet in leden door een geoptimaliseerd verkoopproces waarvoor alle personeelsleden van Wav-e for Ladies worden opgeleid. Deze salestraining is geheel op maat gemaakt voor E.M.S trainingen voor Wav-e for Ladies. Wav-e Nederland ondersteunt in het verzorgen van een passende financiering voor de opzet van de Wav-e for Ladies. Colin Crowdfunding is een van onze partners op het gebied van financiering. Daarnaast bieden wij een voordelig leaseconcept. Wij vragen van de ondernemers wel een eigen inbreng van ,00 Als franchisenemer van een Wav-e for Ladies bent u verzekerd van succes dankzij onze unieke methode om voor de franchisenemer de aanwas van nieuwe klanten te genereren. Dit doen we door gebruik te maken van online leadcampagnes en Google Adwords die het gehele jaar leads per maand genereren.

8 Een innovatief concept met veel potentie Door voor Wav-e te kiezen kun je als ondernemer in het bezit komen van het meest innovatieve en geavanceerde systeem voor krachttraining, conditietraining, fitness en wellness & beauty. Als shop in shop in een bestaande sportschool, of als een op zichzelf staande studio, als methode om spieren te versterken bij revalidatie patiënten of als toevoeging binnen een fysiotherapie praktijk.

9 Sales Wat kunt u van de Wav-e for Ladies verwachten? - Ondersteuning bij werving van personeel. - Break-even na de tweede maand. - Gebiedsbescherming. - Blijvende ontwikkeling in lay-out en automatisering. - Landelijke reclame door één en dezelfde uitingen te voeren op alle plaatsen. - High-end look and feel. - Backoffice. In 2 maanden - Franchisehandboek; hierin staan alle bedrijfsprocessen, bedrijf protocollen, sollicitatieprocedure, salaris, verzekeringen, etc. - Personeelshandboek hierin vindt het personeel alle handleidingen voor vragen omtrent software en bedrijfsen salesprocessen. Alle kennis staat hierin gebundeld waardoor nieuw personeel snel ingewerkt kan worden. - Kwaliteit; de trainers worden goed opgeleid voor sales- en trainingsactiviteiten. Maar er niet alleen voor staan

10 met je eigen Wav-e studio!

11 BEN JIJ DE BESTE (PERSONAL) FITNESS TRAINER EN GA JE GRAAG EEN UITDAGING AAN? Wav-e verovert met haar unieke en revolutionaire concept in rap tempo de fitnessmarkt. De wereld wordt steeds sneller en mensen worden steeds ouder en bewuster van vitaliteit en welzijn. Bewust en efficiënt omgaan met gezondheid en spaarzame tijd, Wav-e omarmt deze trend en springt met haar efficiënte trainingssysteem in op deze ontwikkeling. De komende jaren zullen er veel nieuwe vestigingen geopend worden. Omdat Wav-e veel toepassingen kent en voor veel verschillende doelgroepen voordelen biedt, zijn de mogelijkheden tot ondernemen binnen Wav-e zeer divers. Door als ondernemer nu in te stappen met het Wav-e concept gaat u mee in trend en toekomst! Er is veel vraag naar nieuwe Wav-e for Ladies vestigingen door heel Nederland. Om deze vestigingen te openen en te runnen zoeken wij de beste (personal) trainers met ondernemerskwaliteiten. Weet jij mensen te inspireren, te motiveren en zorg je dat ze de beste resultaten behalen? Ben je communicatief vaardig en sociaal sterk? Heb jij het lef een eigen Wav-e for ladies vestiging te openen?

12 Wav-e for Ladies Benelux Hogedijk GD Bergambacht Tel. +31(0) Tip! Fotografie: Studio 71

SlimBeam DESIGN CABLE PULL

SlimBeam DESIGN CABLE PULL SlimBeam DESIGN CABLE PULL Training Functionele krachttraining is waarschijnlijk de meest effectieve manier om je fysieke kwaliteiten te verbeteren. De combinatie van cardio uithoudingstraining met de

Nadere informatie

Door Jesse van der Velde. www.jessevandervelde.com. Copyright 2011 Jesse van der Velde (Online Personal Trainer) www.jessevandervelde.

Door Jesse van der Velde. www.jessevandervelde.com. Copyright 2011 Jesse van der Velde (Online Personal Trainer) www.jessevandervelde. Door Jesse van der Velde www.jessevandervelde.com Disclaimer De oefeningen, trainingen, adviezen en instructies in deze PDF zijn gemaakt voor gezonde en blessurevrije mensen. Wanneer u een fysieke beperking,

Nadere informatie

http://www.dieetwijzer.com/gezondegewoontes

http://www.dieetwijzer.com/gezondegewoontes Door Jesse van der Velde http://www.dieetwijzer.com/gezondegewoontes Disclaimer De oefeningen, trainingen, adviezen en instructies in deze PDF zijn gemaakt voor gezonde en blessurevrije mensen. Wanneer

Nadere informatie

Het metabolisme plan - voor optimaal vetverbruik

Het metabolisme plan - voor optimaal vetverbruik Het metabolisme plan - voor optimaal vetverbruik Overgewicht is vaak geen op zich staand fenomeen. Overgewicht ontstaat in de regel door een bepaalde leefstijl, welke nog andere gezondheidsrisico s tot

Nadere informatie

Core. Sportstudio Sjàhto Dwarsdijk 3 7245 TV Laren (GLD) info@sjahto.nl 0573 421066

Core. Sportstudio Sjàhto Dwarsdijk 3 7245 TV Laren (GLD) info@sjahto.nl 0573 421066 Core Wat is ClubJoy Core? ClubJoy Core is een efficiënte workout om in slechts 30 minuten op een snelle én verantwoorde manier je kernspieren te trainen. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker.

Nadere informatie

PIXFORMANCE CIRKEL CONCEPT KLAA R VOOR FUNCTIONELE CIRKELTRAINING 4.0?

PIXFORMANCE CIRKEL CONCEPT KLAA R VOOR FUNCTIONELE CIRKELTRAINING 4.0? PIXFORMANCE CIRKEL U N I E K C I R K E LT R A I N I N G CONCEPT KLAA R VOOR FUNCTIONELE CIRKELTRAINING 4.0? 2/10 Het past perfect bij ons milon concept. Snel, efficiënt en veilig. je krijgt steeds feedback

Nadere informatie

Dit is versie 1.1 van dit trainingsschema. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Fitness Expert www.jessevandervelde.com

Dit is versie 1.1 van dit trainingsschema. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Fitness Expert www.jessevandervelde.com Dit is versie 1.1 van dit trainingsschema. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Fitness Expert www.jessevandervelde.com Surf naar http://www.strakkebuikspieren.nl/gratis/ voor de nieuwste versie.

Nadere informatie

Wordt deze nieuwe fit20 vestiging van jou?

Wordt deze nieuwe fit20 vestiging van jou? Wordt deze nieuwe fit20 vestiging van jou? Fit20 zoekt franchisenemers voor nieuwe studio s overal in het land. Heb jij voldoende inhoud voor deze uitdaging, lees dan snel verder. fit20 franchise Franchisesamenwerking

Nadere informatie

Afslank Programma voor Dames

Afslank Programma voor Dames Afslank Programma voor Dames Afslank Programma voor dames 1 Afslank Programma voor dames 2 Afslank Programma voor dames 3 Afslank Programma voor dames 4 Afslank Programma voor dames 5 Afslank Programma

Nadere informatie

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN eenvoudig snel efficiënt 1 DIËTEN IS TRAINEN Hongersnood! OM DIK TE WORDEN Als je gaat diëten denkt je lichaam dat het zich moet beschermen tegen een hongersnood. Je lichaam

Nadere informatie

Introductie Unleash your inner beast!

Introductie Unleash your inner beast! Introductie Unleash your inner beast! Natural Athletes! Is de sportschool of gym niet jouw ding of vindt je sporten niet echt leuk? Wij zijn Natural Athletes en wij bieden Functional Fitness in de vorm

Nadere informatie

Proud to be pink! Pink Boxing is exclusief voor vrouwen en is dé perfecte. workout om in vorm te blijven, af te vallen en/of om

Proud to be pink! Pink Boxing is exclusief voor vrouwen en is dé perfecte. workout om in vorm te blijven, af te vallen en/of om BOXING COMPANY Tactisch inzicht, teambuilding, doorzettingsvermogen, durf, doelgerichtheid en het vermogen om grenzen te blijven verleggen met als doel het beste uit jezelf te halen. Dit zijn de persoonlijke

Nadere informatie

Copyright@Maikel Korbmacher

Copyright@Maikel Korbmacher Versie 1.0 Dit is versie 1.0. Ga naar www.gezondheidentraining.com om de nieuwste versie te downloaden. Let op: sta je reeds op onze mailing list dan ben je automatisch in het bezit van de meest recente

Nadere informatie

MEGAFITNESS TOTAL FITNESS

MEGAFITNESS TOTAL FITNESS Er is zoveel informatie beschreven op het Internet en in boeken over fitness, waardoor je vaak de bomen door het bos niet meer ziet. Je raakt ervan overstelpt en enigszins verward. Daarom deze basisprincipes

Nadere informatie

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN eenvoudig snel efficiënt DIËTEN IS TRAINEN OM DIK TE WORDEN 1Als een beer in een winterslaap is en dus niets meer eet gedurende een lange tijd, doet de natuur iets slims. Het

Nadere informatie

3 Oefeningen Voor Strakke Benen & Billen

3 Oefeningen Voor Strakke Benen & Billen 3 Oefeningen Voor Strakke Benen & Billen Vooraf 1. Lees eerst de algemene trainingsinstructies, deze vind je als bijlage bij dit schema. 2. Doe altijd een warming up van 10 minuten voordat je gaat trainen.

Nadere informatie

Circuittraining voor iedere doelgroep

Circuittraining voor iedere doelgroep 24 Forse groei van het aantal beweegconcepten gericht op circuittraining Circuittraining voor iedere doelgroep Tekst: Caroline Mangnus Circuittraining is een eeuwenoud fitnessconcept dat de laatste paar

Nadere informatie

EXCLUSIEVE FITNESSCLUB IN EINDHOVEN

EXCLUSIEVE FITNESSCLUB IN EINDHOVEN - HOMEPAGE HEALTH FIRST CLUB HTTP://WWW.HEALTHFIRST.NL/ EXCLUSIEVE FITNESSCLUB IN EINDHOVEN Ben je opzoek naar een kleinschalige sportschool in Eindhoven met een relaxte sfeer en personal training? Ga

Nadere informatie

TRAININGS- HANDLEIDING

TRAININGS- HANDLEIDING 1 TRAININGS- HANDLEIDING 2 Frank den Blanken PT methode Fitness Intentie Techniek Deze methode is door Frank den Blanken ontwikkeld om betere / snellere resultaten te krijgen. Het is zo effectief doordat

Nadere informatie

FIT EN SUCCESVOL CHALLENGE. Dag 2: De meest effectieve manier van sporten

FIT EN SUCCESVOL CHALLENGE. Dag 2: De meest effectieve manier van sporten FIT EN SUCCESVOL CHALLENGE Dag 2: De meest effectieve manier van sporten DOOR THOMAS DE VRIES DITKEERWEL Krachttraining 101: Er zijn echt 100 verschillende sporten die je kunt doen. En veel sporten zorgen

Nadere informatie

Use it or lose it Inside Out Health www.jenaidavanwijk.com

Use it or lose it Inside Out Health www.jenaidavanwijk.com 1 Disclaimer De oefeningen, trainingen, adviezen en instructies in deze PDF zijn gemaakt voor gezonde en blessurevrije mensen. Wanneer je een fysieke beperking, een blessure of klachten hebt van welke

Nadere informatie

Bedrijfsomschrijving. Uitingstraat 12

Bedrijfsomschrijving. Uitingstraat 12 Bedrijfsomschrijving Uitingstraat 12 Datum: september 2017 Plan TBF (Total Body-Fit) en Fysiotherapie Bekkers zijn na 6 en 10 jaar ervaring klaar voor de volgende stap: Een nieuwe bedrijfslocatie in eigen

Nadere informatie

3 Super Oefeningen Voor Je Buik

3 Super Oefeningen Voor Je Buik 3 Super Oefeningen Voor Je Buik Vooraf 1. Lees eerst de algemene trainingsinstructies, deze vind je als bijlage bij dit schema. 2. Doe altijd een warming up van 10 minuten voordat je gaat trainen. 3. Sluit

Nadere informatie

3 Super Oefeningen Voor Je Schoudergordel

3 Super Oefeningen Voor Je Schoudergordel 3 Super Oefeningen Voor Je Schoudergordel Vooraf 1. Lees eerst de algemene trainingsinstructies, deze vind je als bijlage bij dit schema. 2. Doe altijd een warming up van 10 minuten voordat je gaat trainen.

Nadere informatie

3 Super Oefeningen Voor Je Buik

3 Super Oefeningen Voor Je Buik 3 Super Oefeningen Voor Je Buik Vooraf 1. Lees eerst de algemene trainingsinstructies, deze vind je als bijlage bij dit schema. 2. Doe altijd een warming up van 10 minuten voordat je gaat trainen. 3. Sluit

Nadere informatie

lesdag 12 voeding, bewegen & gedrag HLC

lesdag 12 voeding, bewegen & gedrag HLC lesdag 12 Theorie Kracht CondiLe PROGRAMMA Verschillende soorten krachcraining (filmpjes) KrachCraining is geen bodybuilding Hartslag, adem, zuurstof (bij je zelf meten) Aerobe en Anaerobe verbranding

Nadere informatie

TRAININGTIPS. Van onze personal trainer Jill de Vreng

TRAININGTIPS. Van onze personal trainer Jill de Vreng TRAININGTIPS Van onze personal trainer Jill de Vreng Hoeveel trainingen per week? Verschillende spiergroepen Het is belangrijk om minimaal 2 workouts per week in te plannen, zodat je ook echt resultaat

Nadere informatie

VERANDERINGEN? Hart en bloedvaten. In de zwangerschap wordt er meer bloed aangemaakt en moet het hart harder rond pompen. Dit op zich heeft weinig

VERANDERINGEN? Hart en bloedvaten. In de zwangerschap wordt er meer bloed aangemaakt en moet het hart harder rond pompen. Dit op zich heeft weinig SUCCES VAN EEN LES: Veilig en effectief trainen onder begeleiding Samen trainen, wat motiverend werkt Een goede, positieve en enthousiaste coach Gevarieerde en gepaste muziek die zorgt voor motivatie en

Nadere informatie

Aankoopgids. Fitness. Koop slim en laat u informeren door Unigro! Kijk regelmatig onze website voor updates en nieuwe aankoopgidsen.

Aankoopgids. Fitness. Koop slim en laat u informeren door Unigro! Kijk regelmatig onze website voor updates en nieuwe aankoopgidsen. Aankoopgids Fitness Koop slim en laat u informeren door Unigro! Kijk regelmatig onze website voor updates en nieuwe aankoopgidsen. Alles voor een fit en getraind lichaam Iedereen kent wel de verkwikkende

Nadere informatie

Zwanger en fit? www.mothersinmotion.nl

Zwanger en fit? www.mothersinmotion.nl Zwanger en fit? Zwangerschapscursus Zwangerschap, bevallen en de eerste tijd samen met je baby zijn unieke ervaringen. Ze zijn mooi en positief maar ook zwaar en ingrijpend. Mothers in Motion helpt je

Nadere informatie

19627427.00 FRA/NLD A NLD TIPS VOOR EEN GOEDE CONDITIE

19627427.00 FRA/NLD A NLD TIPS VOOR EEN GOEDE CONDITIE TIPS VOOR EEN GOEDE CONDITIE 19627427.00 FRA/NLD A NLD INHOUD 1. Volg uw hartslag... 3 2. Kies de sport die bij u past... 4 3. Aanbevolen hartslagzone... 6 4. De perfecte training... 8 1. VOLG UW HARTSLAG

Nadere informatie

SLANK WORDEN & SLANK BLIJVEN

SLANK WORDEN & SLANK BLIJVEN SLANK WORDEN & SLANK BLIJVEN snel - veilig - efficiënt - plezierig creating happy bodies Meer energie, plezier & gezondheid Beste Milonner, Gefeliciteerd! Je traint of gaat trainen op de Milon Cirkel.

Nadere informatie

Fitstudio voor 45 + Kracht, Uithouding, Stabiliteit in 33 minuten. Onderdeel van:

Fitstudio voor 45 + Kracht, Uithouding, Stabiliteit in 33 minuten. Onderdeel van: Fitstudio voor 45 + Kracht, Uithouding, Stabiliteit in 33 minuten Onderdeel van: Adresgevens Fitstudio KUS33 Westwagenstraat 69 4201HE Gorinchem 0183 634351 info@kus33.nl www.kus33.nl @FITSTUDIOKUS33 Openingstijden

Nadere informatie

Alles weten over Bewegen en Afvallen Bekijk

Alles weten over Bewegen en Afvallen Bekijk Is dit fitness schema geschikt voor jou? Om er zeker van te zijn dat dit een juist fitness schema voor jou is, vragen we je de BMI meter in te vullen. Deze vind je op de homepage van www.lijflijn.nl. De

Nadere informatie

Mijn cliënten doen de trainingen met plezier. Bovendien belasten zij alle spieren elke training op een andere manier.

Mijn cliënten doen de trainingen met plezier. Bovendien belasten zij alle spieren elke training op een andere manier. Brochure Wie zijn wij? Helmes & Kersbergen is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op persoonlijke begeleiding op het gebied van beweging, voeding en leefstijl. Twee enthousiaste, gemotiveerde

Nadere informatie

Gezondheid & Voeding

Gezondheid & Voeding HIIT, de nieuwe manier om sneller en efficiënter fit te worden Je hoort voortdurend om je heen dat de gemiddelde mens niet genoeg aan regelmatige lichaamsbeweging doet. En regelmatige beweging zorgt er

Nadere informatie

Nieuwsbrief september - oktober 2014 Jaargang 1, nummer 3

Nieuwsbrief september - oktober 2014 Jaargang 1, nummer 3 Welkom De zomer loopt op zijn einde en de maand september brengt vaak goede voornemens met zich mee. In dit nummer is er aandacht voor twee 30- day challenges, oftewel beweegprogramma s van 30 dagen. Getest

Nadere informatie

LESROOSTER TIJD MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG TIJD ZATERDAG ZONDAG Early Bird Yoga ❶ min Core training ❶ Hatha Yoga ❶

LESROOSTER TIJD MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG TIJD ZATERDAG ZONDAG Early Bird Yoga ❶ min Core training ❶ Hatha Yoga ❶ LESROOSTER Hoofdweg 669B 2131 BB Hoofddorp Tel.: 023 5611556 info@sportscompany.nl DIT ROOSTER IS GELDIG VAN: 1 oktober t/m 31 december 2017 Openingstijden Maandag tot vrijdag 07:00-23:00 Zaterdag 08:30-14:30

Nadere informatie

Manual. 020 716 52 16 of stuur een e-mail naar sales@virtuagym.com. Virtuafysio. Een compleet trainingsprogramma voor uw klanten.

Manual. 020 716 52 16 of stuur een e-mail naar sales@virtuagym.com. Virtuafysio. Een compleet trainingsprogramma voor uw klanten. Virtuafysio Een compleet trainingsprogramma voor uw klanten. Hierbij ontvangt u de gebruiksaanwijzing van Virtuafysio, een compleet programma waarmee u in een handomdraai uw klanten een trainingsprogramma

Nadere informatie

Het is de kracht die spieren ons geven om onze dagelijkse bezigheden te kunnen doen.

Het is de kracht die spieren ons geven om onze dagelijkse bezigheden te kunnen doen. Werk aan je spierkracht Wil je graag je lichaamshouding en fitheid optimaal houden of verbeteren? Wil je je spieren verstevigen? Dan oefen je best ook 2 tot 3 keer per week. Vlaams Instituut Gezond Leven

Nadere informatie

TRAININGSSCHEMA VOOR VETVERLIES EN SPIEROPBOUW

TRAININGSSCHEMA VOOR VETVERLIES EN SPIEROPBOUW TRAININGSSCHEMA VOOR VETVERLIES EN SPIEROPBOUW EEN LANGE WEG Ik moet eerlijk bekennen dat het nog best een lange weg was om een trainingsschema te ontwikkelen, waarmee ik zowel vet kon verliezen als spiermassa

Nadere informatie

ENERGIEK. Bewegingsprogramma bij chronische neurologische aandoeningen

ENERGIEK. Bewegingsprogramma bij chronische neurologische aandoeningen ENERGIEK Bewegingsprogramma bij chronische neurologische aandoeningen Achtergrond Bewegen is goed, voor iedereen! Dat is wat u vaak hoort en ziet in de media. En het is waar, bewegen houdt ons fit en

Nadere informatie

5.3. Opdracht door Iris 2624 woorden 28 januari keer beoordeeld. Inleiding

5.3. Opdracht door Iris 2624 woorden 28 januari keer beoordeeld. Inleiding Opdracht door Iris 2624 woorden 28 januari 2015 5.3 15 keer beoordeeld Vak LO Inleiding Met BSM hebben wij de opdracht gekregen om een trainingsschema te maken om jezelf te verbeteren op verschillende

Nadere informatie

DOELGERICHT STIMULEREN VAN ACTIVITEIT EN MOBILITEIT

DOELGERICHT STIMULEREN VAN ACTIVITEIT EN MOBILITEIT DOELGERICHT STIMULEREN VAN ACTIVITEIT EN MOBILITEIT Functioneel herstel en behoud door bewegingstraining WAT IS HET NUT VAN BEWEGINGSTRAINING? Bewegingstraining is belangrijk bij het (vroegtijdig) mobiliseren

Nadere informatie

Krachttraining is hot (en dat is helemaal terecht) Kari Van Hoorick. 06/05/17 om 17:44 Bijgewerkt om 17:45. Bron: Plusmagazine

Krachttraining is hot (en dat is helemaal terecht) Kari Van Hoorick. 06/05/17 om 17:44 Bijgewerkt om 17:45. Bron: Plusmagazine Krachttraining is hot (en dat is helemaal terecht) Kari Van Hoorick 06/05/17 om 17:44 Bijgewerkt om 17:45 Bron: Plusmagazine Ongelooflijk waar krachttraining allemaal goed voor is! Het beschermt je hart

Nadere informatie

Algemeen Namen van de botstukken Botverbindingen Indeling van de gewrichten 20

Algemeen Namen van de botstukken Botverbindingen Indeling van de gewrichten 20 Inhoud Voorwoord 11 Functionele anatomie 14 1.1. Inleiding 14 1.2. Het skelet 15 1.2.1. Algemeen 15 1.2.2. Namen van de botstukken 15 1.2.3. Botverbindingen 18 1.2.4. Indeling van de gewrichten 20 1.3.

Nadere informatie

Een uniek trainingssysteem gebaseerd op s werelds meest krachtige element: LUCHT

Een uniek trainingssysteem gebaseerd op s werelds meest krachtige element: LUCHT Een uniek trainingssysteem gebaseerd op s werelds meest krachtige element: LUCHT by i for infinity De Functional Trainer is het meest succesvol binnen de Infitiny Serie. Zoals uit de naam al blijkt is

Nadere informatie

Strakke Buik Geheimen Marijke Helswieg

Strakke Buik Geheimen Marijke Helswieg Download De Nieuwste Versie! Dit is versie 1.1, download nu direct de nieuwste versie op: http://www.afslankenmetmarijke.nl Stop Met Alleen Je Buik Trainen Als Je Van Je Buik Vet Af Wilt!! Tot nu toe zijn

Nadere informatie

Training Stressmanagement

Training Stressmanagement Training Stressmanagement Training Stressmanagement, veerkrachtig omgaan met werkdruk Een burn-out en overspannenheid zijn aandoeningen die grotendeels worden veroorzaakt door grote mate van stress op

Nadere informatie

PERSBERICHT Reaxing het nieuwe functionele trainen

PERSBERICHT Reaxing het nieuwe functionele trainen PERSBERICHT Reaxing het nieuwe functionele trainen Train your senses to improve your performances. A true neuromusculair trainingsrevolution. Reaxing heeft als eerste merk ter wereld innovatieve trainingsmethoden

Nadere informatie

Trainen voor meerdaagse wandeltochten en trekkings Deze gids is voor iedereen die een reis met Sawadee gaat maken waarin een trektocht is opgenomen.

Trainen voor meerdaagse wandeltochten en trekkings Deze gids is voor iedereen die een reis met Sawadee gaat maken waarin een trektocht is opgenomen. Trainen voor meerdaagse wandeltochten en trekkings Deze gids is voor iedereen die een reis met Sawadee gaat maken waarin een trektocht is opgenomen. Deze gids is voor iedereen die een reis met Sawadee

Nadere informatie

Elegance Fitness Femme D Elegance Elegance Squash Elegance Sun LESROOSTER ELEGANCE

Elegance Fitness Femme D Elegance Elegance Squash Elegance Sun LESROOSTER ELEGANCE LESROOSTER ELEGANCE Elegance Health Centre Waalwijk Eerste Zeine 120a 5144 AM Waalwijk T. 0416 363 525 F. 0416 363 592 E. info@elegance-health-centre.nl W. www.elegancewaalwijk.nl Elegance Fitness Femme

Nadere informatie

VOORBEREIDINGSPROGRAMMA TUSSENSEIZOEN (U14-U15-U16-U17)

VOORBEREIDINGSPROGRAMMA TUSSENSEIZOEN (U14-U15-U16-U17) VOORBEREIDINGSPROGRAMMA TUSSENSEIZOEN (U14-U15-U16-U17) Zorg naast voldoende rust, dat je lichaam af en toe een fysieke prikkel krijgt. Buiten het loopschema dat je hieronder kan terugvinden raden we aan

Nadere informatie

Training Sales. Sales: onderzoeken, adviseren en verkopen

Training Sales. Sales: onderzoeken, adviseren en verkopen Training Sales Sales: onderzoeken, adviseren en verkopen Verkopen. De één krijgt er een vieze smaak van in zijn mond en de ander staat te trappelen om aan de slag te gaan. Sales is wat jij ervan maakt.

Nadere informatie

Fitness doelen stellen

Fitness doelen stellen Fitness doelen stellen Waarom is fysieke gezondheid belangrijk? Het is aantoonbaar dat mensen die fysiek actief zijn: Langer leven Minder last hebben van een hoge bloeddruk, suikerziekte, verhoogd cholesterol,

Nadere informatie

Tijdlijn voor herstel van het bekken en de bekkenbodem na de bevalling

Tijdlijn voor herstel van het bekken en de bekkenbodem na de bevalling Tijdlijn voor herstel van het bekken en de bekkenbodem na de bevalling Deze folder geeft je informatie over het natuurlijke herstel van het bekken en de bekkenbodem na de bevalling en geeft je tips hoe

Nadere informatie

Alles weten over Bewegen en Afvallen Bekijk

Alles weten over Bewegen en Afvallen Bekijk Is dit fitness schema geschikt voor jou? Om er zeker van te zijn dat dit een juist fitness schema voor jou is, vragen we je de BMI meter in te vullen.deze vind je op de homepage van www.lijflijn.nl. De

Nadere informatie

Fysiofitness. Kernpraktijken Fysiotherapie Weidevenne

Fysiofitness. Kernpraktijken Fysiotherapie Weidevenne Fysiofitness Kernpraktijken Fysiotherapie Weidevenne Fysiofitness: fitter onder deskundige begeleiding Meer bewegen draagt bij aan een goede gezondheid. Fysiofitness bij Kernpraktijken is een uitstekende

Nadere informatie

PAKKETTEN WAARBIJ JULLIE SAMEN EEN KEER PER WEEK TRAINING VOLGEN. (1 OP 2 TRAINING)

PAKKETTEN WAARBIJ JULLIE SAMEN EEN KEER PER WEEK TRAINING VOLGEN. (1 OP 2 TRAINING) *Alle prijzen zijn inclusief btw. *Bij elk pakket wordt je progressie bijgehouden met een online programma. Ook meet ik om de twee weken je vet percentage. *Bij elk pakket krijg je jouw persoonlijke voedingsschema

Nadere informatie

Blijf bewegen tijdens kanker

Blijf bewegen tijdens kanker Fysiotherapie Blijf bewegen tijdens kanker www.catharinaziekenhuis.nl Inhoud Waarom is bewegen belangrijk?... 3 Persoonlijke doelen... 3 Bewegen tijdens uw opname... 4 Algemene adviezen... 4 Wist u dat......

Nadere informatie

Myo Muscle Control. powered by

Myo Muscle Control. powered by Myo Muscle Control powered by Myo MYO imiteert neurologische elektronische impulsen welke de hersenen normaliter uitzenden om ervoor te zorgen dat de spieren zich samentrekken en ontspannen met hetzelfde

Nadere informatie

Training Creatief denken

Training Creatief denken Training Creatief denken Creatief denken: een oplossing voor elk probleem Creatief denken is vandaag de dag een must. De markt verandert razendsnel en als je niet innovatief bent, loop je achter de feiten

Nadere informatie

Wat kies jij uit de schijf van 5?

Wat kies jij uit de schijf van 5? Goed bezig 2016 Wat kies jij uit de schijf van 5? Alsjeblieft! Dit is het Goed Bezig trainingsaanbod voor 2016. Doel is samen werken aan goede persoonlijke balans. De trainingen zijn bedoeld voor medewerkers

Nadere informatie

Wij hebben er voor gekozen om oefeningen te gebruiken die we ook tijdens de les uitvoeren. Zo kan je snel aan de slag.

Wij hebben er voor gekozen om oefeningen te gebruiken die we ook tijdens de les uitvoeren. Zo kan je snel aan de slag. 2 Hey! Goed dat je dit ebook hebt gedownload! Je kan zo nog meer resultaat boeken. Wij hebben namelijk drie korte workouts bedacht die je altijd en overal kan uitvoeren. Één workout duurt zo n 30 minuten.

Nadere informatie

SI- gewrichtsklachten

SI- gewrichtsklachten SI- gewrichtsklachten De sacro-iliacaalgewrichten (SI-gewrichten), ook wel heiligbeengewrichten genoemd, vormen de verbinding tussen het heiligbeen (sacrum) en het bekken en daarmee tussen de rug en de

Nadere informatie

De Top 10 Dieet Mythen

De Top 10 Dieet Mythen - 1 - De Top 10 Dieet Mythen Een dieet volhouden is nooit makkelijk, zeker niet met de overvloed aan dieet mythen. Het is het vaak moeilijk een onderscheid te maken tussen effectieve afval technieken/strategieën

Nadere informatie

Individueel voorbereiding schema Ksk Ronse jeugdacademie

Individueel voorbereiding schema Ksk Ronse jeugdacademie Individueel voorbereiding schema Ksk Ronse jeugdacademie Hard werken verslaat talent als talent niet hard werkt! Inleiding Beste speler Ksk Ronse jeugdacademie heeft besloten om op verschillende vlakken

Nadere informatie

BEWEEGACTIVITEITEN fysiofitness, pilates, hardlopen, gewichtsbeheersing

BEWEEGACTIVITEITEN fysiofitness, pilates, hardlopen, gewichtsbeheersing Fysiotherapie Maarn-Maarsbergen BEWEEGACTIVITEITEN fysiofitness, pilates, hardlopen, gewichtsbeheersing fysiofitness, pilates, hardlopen, gewichtsbeheersing www.fysiotherapiemaarn.nl praktijk@solcon.nl

Nadere informatie

1e jaargang nr. 4 - juli/augustus 2015

1e jaargang nr. 4 - juli/augustus 2015 NIEUWSBRIEF 1e jaargang nr. 4 - juli/augustus 2015 MAG JE TRAINEN ALS JE NOG SPIERPIJN HEBT VAN DE VORIGE KEER? Er zijn verschillende soorten spierpijn. Je kunt spierpijn hebben van zowel een cardio workout

Nadere informatie

HET BEWEEGPROGRAMMA. Vitalavie in samenwerking met B-Flex Health

HET BEWEEGPROGRAMMA. Vitalavie in samenwerking met B-Flex Health HET BEWEEGPROGRAMMA Vitalavie in samenwerking met B-Flex Health Een groot deel van de Nederlandse bevolking voelt zich niet fit. Wist je dat levensstijl daar een ontzettend grote rol in speelt? Vermoeidheid,

Nadere informatie

Waarom zou u aan krachtoefeningen doen?

Waarom zou u aan krachtoefeningen doen? Waarom zou u aan krachtoefeningen doen? Is uw spierkracht in de laatste jaren afgenomen? Heeft u minder energie voor de dingen die u belangrijk vindt in het leven? Merkt u dat dagelijkse activiteiten meer

Nadere informatie

Inhoud. 04 Beweging ontmoet digitalisering. 12 Individuele en groepstraining met Pixformance. 16 Technische details. 06 Het Pixformance concept

Inhoud. 04 Beweging ontmoet digitalisering. 12 Individuele en groepstraining met Pixformance. 16 Technische details. 06 Het Pixformance concept B e d r i j f s f i t n e s s 2 Inhoud 04 Beweging ontmoet digitalisering 12 Individuele en groepstraining met Pixformance 06 Het Pixformance concept 16 Technische details 10 Voordelen voor uw bedrijf

Nadere informatie

Voorwoord 10. Inleiding 11. 1 Inleiding in de module inspanning 1 5

Voorwoord 10. Inleiding 11. 1 Inleiding in de module inspanning 1 5 Inhoud 5 Inhoud Voorwoord 10 Inleiding 11 module i aanpassen aan inspannen 1 Inleiding in de module inspanning 1 5 2 Energielevering bij inspanning 1 7 2.1 Bewegen kost energie 1 7 2.1.1 Energie, arbeid,

Nadere informatie

DE BEKKENBODEM IN HIGH DEFINITION

DE BEKKENBODEM IN HIGH DEFINITION DE BEKKENBODEM IN HIGH DEFINITION De juiste diagnose & doelgerichte behandeling Met de MAPLe begrijpt u de bekkenbodem BEKKENFYSIOTHERAPIE IN HIGH DEFINITION Een doelgerichte en effectieve behandeling

Nadere informatie

SPORTRUSTEN 3 PROGRAMMA S BEWEZEN EFFECTEN. word fit met een glimlach (en af en toe een grimas) GRIP OP STRESS 5 KG KWIJT TIPS VOOR LOPERS

SPORTRUSTEN 3 PROGRAMMA S BEWEZEN EFFECTEN. word fit met een glimlach (en af en toe een grimas) GRIP OP STRESS 5 KG KWIJT TIPS VOOR LOPERS SPORTRUSTEN word fit met een glimlach (en af en toe een grimas) GRIP OP STRESS 5 KG KWIJT TIPS VOOR LOPERS PROGRAMMA S BEWEZEN EFFECTEN Duizenden enthousiaste gebruikers ADEMHALING ROCKS, GEZOND ETEN IS

Nadere informatie

DE BEKKENBODEM IN HIGH DEFINITION

DE BEKKENBODEM IN HIGH DEFINITION DE BEKKENBODEM IN HIGH DEFINITION De juiste diagnose & doelgerichte behandeling Met de MAPLe begrijpt u de bekkenbodem BEKKENFYSIOTHERAPIE IN HIGH DEFINITION Een doelgerichte en effectieve behandeling

Nadere informatie

Postnatale oefeningen

Postnatale oefeningen Postnatale oefeningen INFORMATIEFOLDER VOOR PATIËNTEN DE EERSTE DAGEN NA DE BEVALLING Na uw bevalling en vreugdevolle verwelkoming is het van groot belang de bekkenbodemspieren en de buikspieren die werden

Nadere informatie

COOLING DOWN ( doe dit na elke training) OEFENINGEN KLAAR

COOLING DOWN ( doe dit na elke training) OEFENINGEN KLAAR Thuis Fitness Inhoud: VOORWOORD WARMING UP ( doe dit voor elke training) OEFENINGEN KLAAR COOLING DOWN ( doe dit na elke training) OEFENINGEN KLAAR 7 DAAGSE WORK OUT SCHEMA ( aantekening voor Stefan: dit

Nadere informatie

egym programma overzicht Regulier Adaptief

egym programma overzicht Regulier Adaptief De egym programma s egym programma overzicht Regulier Adaptief Negatief Isokinetisch Explosief FASE 1 FASE 2 GERICHT FASE 3 FASE 4 MOBILIZATIE (SPIER) ACTIVATIE KRACHTOPBOUW NORMALE FUNCTIE REHA-FIT X15

Nadere informatie

E-BOOK. Krachtschema. Wil jij fitter en sterker worden? DOE MEE. Voor 1 dag

E-BOOK. Krachtschema. Wil jij fitter en sterker worden? DOE MEE. Voor 1 dag E-BOOK Wil jij fitter en sterker worden? DOE MEE Krachtschema Voor 1 dag Hi, super leuk dat je mijn E-book hebt aangevraagd! Wil jij graag fitter en sterker worden? Met dit krachtschema voor 1 dag help

Nadere informatie

Wandelen als medicijn voor 65-plussers

Wandelen als medicijn voor 65-plussers Wandelen als medicijn voor 65-plussers Liesbeth Preller 6 april 2019 Opbouw workshop Context Veranderende populatie Veranderende regelgeving zorg en ondersteuning Beweegrichtlijnen Inhoud en onderbouwing

Nadere informatie

Health Challenge. high five! Let us give you a.. Tof dat je geïnteresseerd bent! In dit document vind je alle informatie omtrent de Health Challenge

Health Challenge. high five! Let us give you a.. Tof dat je geïnteresseerd bent! In dit document vind je alle informatie omtrent de Health Challenge Health Challenge Let us give you a.. Tof dat je geïnteresseerd bent! In dit document vind je alle informatie omtrent de Health Challenge high five! Health Challenge Op dit moment heeft méér dan de helft

Nadere informatie

Duurzaam ondernemer worden!

Duurzaam ondernemer worden! Duurzaam ondernemer worden! Je droomt waarschijnlijk al een tijdje van het hebben van je eigen duurzame onderneming. Zelfstandig werken, direct voor je inzet beloond worden en bijdragen aan een betere

Nadere informatie

Activelifestyle. FIT-Guide

Activelifestyle. FIT-Guide Activelifestyle FIT-Guide Inleiding U wilt uw doel behalen, maar weet niet precies hoe. Deze FIT-Guide is er om u tips en een inside look van ons product te geven. Alleen training is niet het enige wat

Nadere informatie

Fysiotherapie na een hernia- of stenose operatie

Fysiotherapie na een hernia- of stenose operatie Fysiotherapie na een hernia- of stenose operatie Naar het ziekenhuis? Lees eerst de informatie op www.asz.nl/brmo. Inleiding U bent in het Albert Schweitzer ziekenhuis aan uw rug geopereerd. In deze folder

Nadere informatie

MEDIPREVENTIECENTRUM

MEDIPREVENTIECENTRUM Instructies en oefeningen voor het gebruik van de Body-Band oefenband theraband voor Fitness-Training 1 Geachte klant, Gefeliciteerd met uw aanschaf van de Body-Band oefenband, theraband, fitnessband van

Nadere informatie

21st Century Skills Training

21st Century Skills Training Ontwikkeling van competenties voor de 21 e eeuw - Vernieuwend - Voor werknemers van nu - Met inzet van moderne en digitale technieken - - Integratie van social media - Toekomstgericht - Inleiding De manier

Nadere informatie

FIT VOOR EEN NIEUWE KNIE

FIT VOOR EEN NIEUWE KNIE FIT VOOR EEN NIEUWE KNIE Para Medisch Centrum Skagerrak Hoofddorp Inleiding U heeft dit boekje gekregen omdat u binnenkort een nieuwe knie krijgt. In dit boekje vindt u trainingsschema s, oefeningen en

Nadere informatie

MINDFUL. Abs Challenge

MINDFUL. Abs Challenge WEEK 1 WEEK 2 WEEK 3 WEEK 4 MINDFUL Abs Challenge Een sterkere en strakkere core: daar heb je maar één maand voor nodig. Met een sterkere core-stability verbeter je je sportprestaties en je houding. Bovendien

Nadere informatie

Forerunner 35 GPS Hardloophorloge

Forerunner 35 GPS Hardloophorloge PRODUCT AANKONDIGING Forerunner 35 GPS Hardloophorloge met ingebouwde Garmin Elevate TM hartslagmeting op de pols Blijf fit, blijf verbonden en deel je prestaties met de Forerunner 35. Dit stijlvolle,

Nadere informatie

Whitepaper aspecifieke lage rugpijn. Martijn Groot, orthopedisch manueel therapeut Daniel Righard, master manueel therapeut i.o.

Whitepaper aspecifieke lage rugpijn. Martijn Groot, orthopedisch manueel therapeut Daniel Righard, master manueel therapeut i.o. Whitepaper aspecifieke lage rugpijn Martijn Groot, orthopedisch manueel therapeut Daniel Righard, master manueel therapeut i.o. (co-writer) Inhoud Inleiding De praktijk Het trainingsprogramma De ervaringen

Nadere informatie

IN TOPVORM op skivakantie

IN TOPVORM op skivakantie IN TOPVORM op skivakantie Bye bye verzuring! IN DIT Ebook Nu de eerste koude komt opzetten, kan het aftellen naar de skivakanties echt beginnen. Maar tegelijk kijken we allemaal op tegen de verzuring in

Nadere informatie

Bewegen voor, tijdens en na uw ziekenhuisopname Tips adviezen en oefeningen

Bewegen voor, tijdens en na uw ziekenhuisopname Tips adviezen en oefeningen Bewegen voor, tijdens en na uw ziekenhuisopname Tips adviezen en oefeningen ADRZ in beweging Deze folder geeft u informatie over bewegen voor, tijdens en na uw opname. Het is belangrijk om in beweging

Nadere informatie

Wat is calisthenics en waarom is het here to stay?

Wat is calisthenics en waarom is het here to stay? Wat is calisthenics en waarom is het here to stay? Calisthenics en Functional training heeft de afgelopen jaren een forse groei aan deelnemers ondervonden. Steeds meer mensen zien het nut van trainen met

Nadere informatie

Training Conflicthantering

Training Conflicthantering Training Conflicthantering Training Conflicthantering, een stevige discussie met een goede afloop Je zal het best weleens hebben meegemaakt, een flinke discussie tijdens een vergadering. Jij en je collega

Nadere informatie

INFORMATIEFOLDER FYSIOTHERAPIE BIJ: CROSSFIT BLESSURES

INFORMATIEFOLDER FYSIOTHERAPIE BIJ: CROSSFIT BLESSURES INFORMATIEFOLDER FYSIOTHERAPIE BIJ: CROSSFIT BLESSURES CROSS FIT BLESSURES U heeft een Crossfitblessure opgelopen, wat nu? De folder die voor u ligt is bedoeld om u informatie te verschaffen over de aanpak

Nadere informatie

Hartelijk dank voor je interesse in het Pullbands.nl E-Book.

Hartelijk dank voor je interesse in het Pullbands.nl E-Book. Inhoudsopgave Inleiding... 3 Oefening 1: Chest press... 4 Oefening 2: Buikspieren en rug... 5 Oefening 3: Squat en sholderpress... 6 Oefening 4: Donkey kicks... 7 Oefening 5: Schuine en rechte buikspieren...

Nadere informatie

Gainchaser Athletics

Gainchaser Athletics Gainchaser Athletics Trainingsschema s voor snellere spiergroei E-Book Waarom Gainchaser Athletics? Gainchaser Athletics is gemaakt voor mensen met een doel in het leven. Mensen die er alles voor over

Nadere informatie

Het effect van bewegen

Het effect van bewegen Het effect van bewegen Ziekenhuis Gelderse Vallei De balans van afvallen Afvallen bestaat enerzijds uit minder calorieën binnen krijgen en anderzijds meer calorieën verbruiken door te bewegen. Door beweging

Nadere informatie