Uitnodiging Open huis

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uitnodiging Open huis"

Transcriptie

1 Uitnodiging Open huis Datum Donderdag 15 september uur Adres Nieuwe Maanderbuurtweg AP EDE PRESENTATIESYSTEMEN GELUIDSINSTALLATIES EENVOUDIGE BEDIENING

2 Specialismen Projectbegeleiding Wij zijn u tijdens het gehele traject van dienst. Van ontwerp, advies en installatie tot onderhoud. Alles draait om maatwerk, waarbij u als klant centraal staat. Installatie en onderhoud Ons installatieteam bestaat uit deskundige monteurs met probleemoplossend vermogen. Ook werken wij vakkundig samen met uw aannemer of elektra-installateur. Technische dienst Middels een eigen technische afdeling kunnen reparaties snel en adequaat worden uitgevoerd. Een onmisbare schakel in onze dienstverlening. Verhuur We hebben een breed aanbod van kwaliteitsproducten in ons verhuurassortiment. U kunt de benodigde apparatuur zelf afhalen of door ons laten bezorgen en opbouwen.

3 Over RDJ Sterke focus op de Gelderse Vallei RDJ sound and light is sinds 1998 actief op vele fronten van de audiovisuele markt. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot de dé leverancier en installateur van professionele geluid-, licht- en beeld oplossingen in de Gelderse Vallei. Naast verkoop, installatie en onderhoud is het ook mogelijk om materialen in te huren. Ronald de Jeu is de eigenaar. Sinds de start van RDJ sound and light is er veel veranderd. Onze sector is erg dynamisch en de technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Daarom organiseren wij jaarlijks een open huis, waarin we bedrijven en verenigingen de nieuwste technieken op het gebied van professioneel beeld en geluid laten zien. Jarenlang heeft Ronald gewerkt als domotica-engineer bij een elektrotechnisch installateur. Sinds 2015 zet hij zich volledig voor zijn eigen bedrijf in en deze stap is afgelopen jaar heel succesvol gebleken. Bijna alle bedrijven en verenigingen in de Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld en omstreken gaan de aankomende jaren investeren in audiovisuele oplossingen, zoals presentatiesystemen, draadloze vergadersystemen, digitale communicatie via schermen en geluidsinstallaties. Deze hebben veel raakvlak met ICT en elektrotechniek en zijn oplossingen die service verdienen na aankoop en installatie. Wij kunnen dit goed verzorgen door onze regionale focus. Ronald vertelt dat RDJ sound and light erg mooie projecten heeft mogen realiseren in de regio. Zo is de boardroom van het nieuwe kantoor van bouwbedrijf Bruil recent voorzien van state-of-the-art presentatie apparatuur. Op de pui van BMW en Mini dealer Ekris prijken fantastische visuals, die in het donker een echte blikvanger zijn. En in de nieuwe fabriek van de BAM in Veenendaal wordt inmiddels centraal naar muziek geluisterd. Allemaal oplossingen waarin wij zijn gespecialiseerd. Samen met zijn vrouw Judith en collega Piet Nelemans vormt Ronald een goed team. Doordat Judith zich bezig houdt met de marketing en administratie, kunnen Ronald en Piet zich volledig op de klanten richten. Middels een vaste groep freelancers kan ik efficiënt inspelen op piekmomenten en maatwerk leveren aan opdrachtgevers. Voor ons allemaal geldt: zeggen wat je doet en doen wat je zegt.alle projecten worden netjes opgeleverd tegen goede prijzen. Bovendien houden we van korte lijnen en zijn we goed bereikbaar. Tijdens het open huis toont RDJ sound and light veel audiovisuele oplossingen voor bedrijven, verenigingen, winkels, onderwijs, kerken, de zorg en horeca. In deze uitnodiging vindt u dan ook diverse voorbeelden van oplossingen, die wij kunnen realiseren. Laat u inspireren! Wij zouden het geweldig vinden om u te zien tijdens ons open huis op donderdag 15 september. U bent van harte welkom!

4 Corporate Muziek en omroep Digitaal informatiesysteem Vergaderen en presenteren Draadloze presentatie Een uitgekiende geluidsinstallatie voorziet Beeld kan ingezet worden om interne Geen vertraging tijdens het vergaderproces Het Barco Clickshare systeem is dé trend uw bedrijfspand van achtergrondmuziek. bedrijfsprocessen te communiceren. Denk is een utopie. Wist u dat 80% van alle verga- in draadloos vergaderen en presenteren op Sfeer en ambiance in de ontvangstruimte, hierbij aan een productieplanning of het to- deringen niet op tijd beginnen? De grootste dit moment. U heeft geen bekabeling meer terwijl het personeel op kantoor of in de nen van KPI s aan uw salesteam. Maar ook oorzaak is slechte techniek. RDJ sound and nodig, maar sluit de dongel aan op uw lap- werkplaats een eigen radiozender aanzet. als digitale bewegwijzering of om klanten light biedt oplossingen op maat. De nadruk top of tablet, waarna direct met het digitale Bovendien functioneert de installatie in het welkom te heten bij de receptie. Eenvoudig ligt op kwaliteit, bedieningsgemak en toe- scherm wordt gesynchroniseerd. Ook de geval van gemak of nood ook als omroep- te besturen en vorm te geven vanuit uw ICT gankelijkheid, zodat u gefocust blijft op het audio wordt draadloos overgebracht, waarna systeem. systeem. overbrengen van uw boodschap. u klaar bent voor uw presentatie. AUDIO- EN VIDEO-OPLOSSINGEN VOOR O.A.: KANTOOR RETAIL HORECA KERKEN SCHOLEN ZORGCENTRA INDUSTRIE FITNESS EN WELLNESS SPORTVERENIGINGEN DIT OPEN HUIS WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

5 Corporate Eenvoudige bediening Middels een eenvoudig vorm gegeven bediening zorgt RDJ sound and light ervoor dat uw audiovisuele middelen, zoals beeld, geluid en presentatietechniek door iedereen kunnen worden bediend. De techniek vormt hierdoor geen belemmering meer, maar zorgt voor toegevoegde waarde. Van alle functionaliteit wordt dan ook gebruik gemaakt. Geluidsinstallaties Wilt u indruk maken op uw medewerkers en klanten? Kraakhelder geluid, goede verstaanbaarheid en een volle bas-weergave zorgen bij het afspelen van uw bedrijfsfilm zorgen voor de wauw-factor. Ook voor achtergrondmuziek op kantoor leveren we eenvoudig bedienbare geluidsinstallaties. Referentie: Indrukwekkende 4K videowall Ekris Nijkerk Ekris is met zes vestigingen dé BMW-en Mini dealer van Midden-Nederland. De vestiging in Nijkerk bevindt zich op een zichtlocatie op de weg naar de A28 en is vanaf nu nog nog beter zichtbaar. RDJ sound and light heeft een indrukwekkende video installatie ontworpen en gerealiseerd die reclame uitingen op de gevel projecteert. De blinde muur van het pand is vanaf nu een echte blikvanger, doordat twee Ultra-Short-Throw-projectoren van Canon een egaal beeld van maar liefst 8 meter breed projecteren.

6 Referenties Vergadersystemen Bruil Bouw, Ede De vragen van morgen zijn de bouwstenen van vandaag, zo is te lezen op de website van Bruil Bouw uit Ede. Onlangs heeft Bruil dan ook geïnvesteerd in de modernste vergadertechnieken. Zo kunnen zij van alle gemakken voorzien nadenken over de vragen van morgen. Een kantoor en twee vergaderruimtes zijn voorzien van grote schermen. Er kan bovendien gewerkt volgens BYOD: Bring Your Own Device. In de grootste vergaderruimte is een 79 4K Ultra-HD touchscreen geplaatst. Achtergrondmuziek Tandarts Heeling, Veenendaal In het nieuwe pand van tandartspraktijk Heeling heeft RDJ sound and light recent een eenvoudig bedienbaar geluidssysteem geïnstalleerd. In zeven ruimtes is nu achtergrondmuziek te horen. Deze zijn ook allemaal afzonderlijk te bedienen. Drie behandelkamers, een wachtruimte, een spoelruimte, een kantoorruimte en een keuken hebben elk hun eigen bedienpaneeltje in de wand en speakers in het plafond. Elke tandarts kan nu kiezen welke muziek er aan staat in zijn eigen ruimte.

7 Onderwijs Touchscreens Touchscreens kenmerken zich door hun hoge beeldkwaliteit, grote kijkhoek, hoge contrasten, hoge reactiesnelheid, lage eigendomskosten en lange levensduur. Bovendien zijn ze eenvoudig te verplaatsen, kunnen er verschillende werkhoogtes worden gerealiseerd en zijn deze verkrijgbaar in verschillende formaten voor diverse toepassingen. Verstaanbaarheid Verstaanbaar zijn is cruciaal voor onderwijs. Leraar of lerares, professor of hoogleraar. Maar dit geldt ook voor digitale leermiddelen. Multimedia, zoals video s en digitale lessen dienen duidelijk overgedragen te worden aan leerlingen. Zo leveren wij onder andere de SDQ5P luidsprekers in combinatie met uw beamer- of digibord installatie. Referentie: De Regenboog, Amerongen Basisschool De Regenboog in Amerongen heeft een nieuw schoolgebouw en daar horen ook de nieuwste technische faciliteiten bij. Middels een omroepinstallatie kunnen de leerkrachten elkaar makkelijk bereiken. In de aula is een geluid- en videoinstallatie aangelegd in combinatie met kleurrijke LED lampen om onder andere de afscheidsmusical tot een groot feest te maken. Omdat de ruimte niet geschikt is voor beamerprojectie is gekozen voor een 60 LED scherm. De oplossingen om het systeem eenvoudig te kunnen bedienen heeft in dit project de doorslag gegeven.

8 Food & Hospitality Achtergrondmuziek Vergaderen Referentie: De Lunterse Boer, Lunteren U realiseert de juiste sfeer in uw zaak Een meeting- of conferentieruimte maakt Vergaderruimtes die eenvoudig en goed werken. Dat was de wens van De Lunterse Boer in middels zorgvuldig geselecteerde achter- tegenwoordig deel uit van bijna elk hotel. Lunteren. Dit hotel en vergadercentrum biedt nu de nieuwste audiovisuele faciliteiten. Middels grondmuziek. Klankkleur en volume zijn van Heeft u er al aan gedacht om de audiovisue- full HD beamers, Barco Clickshare systemen en bijbehorende audio installaties zijn trainingen belang omdat uw gasten niet afgeluisterd le inrichting te optimaliseren? Niets verve- en meetings nooit meer hetzelfde. Een grote hoeveelheid knoppen en kabeltjes zijn verleden wensen te worden door de bezoekers aan lender dan uw ruimte verhuren, terwijl deze tijd. Elke gast kan het systeem eenvoudig bedienen met een overzichtelijk knoppenpaneeltje. een tafel verderop. En is er s avonds ruimte niet volledig functioneert. Met een inrichting RDJ sound and light heeft bovendien gezorgd voor een stabiele installatie, zodat het systeem voor een feestje? Dan moet het volume na- van RDJ sound and light laat u niets aan het altijd werkt. Uniek is de beleving die door de aanwezigheid van twee subwoofers extra kracht tuurlijk omhoog gedraaid kunnen worden. toeval over. krijgt.

9 Kerken Projectie Ringleiding Referentie: Edesche Concertzaal, Ede In het onderwijs en tijdens kerk-, rouw- of Een ringleiding zorgt ervoor dat dat slecht- Midden op de Veluwe bevindt zich de Edesche Concertzaal met de majestueuze Bösendorfer trouwdiensten speelt multimedia steeds horenden met een hoortoestel het geluid in Imperial, het romantische Ypma-orgel en de prachtige akoestiek. Naast de vele topconcerten vaker een grote rol. Studenten, leraren, de kerk kunnen beluisteren zonder storend wordt de Concertzaal ook ingezet als locatie voor kerkdiensten en bijeenkomsten. RDJ sound nabestaanden of voorgangers wensen graag omgevingsgeluid. Op deze wijze kunnen ook and ligt mocht zich ontfermen over de nieuwe geluidsinstallatie om muziek, maar ook spraak gebruik te maken van beeld om een les of slechthorenden zonder problemen een kerk- op subtiele wijze uit te versterken. Daarbij is gekozen voor kolom luidsprekers, die perfect pas- dienst extra kracht bij te zetten. RDJ sound dienst bijwonen en wordt de spraakverstaan- sen in het interieur van de Concertzaal, aangevuld met een subwoofer, die samen zorgen voor and light is gespecialiseerd in projectie baarheid van de voorganger geoptimaliseerd een geweldig samenspel. RDJ sound and light heeft het geluid middels externe processoren oplossingen die in het daglicht, alsook in de voor elke aanwezige. verfijnd en aangepast aan de geweldige akoestiek. avond zeer helder beeld geven. AUDIO- EN VIDEO-OPLOSSINGEN VOOR O.A.: KANTOOR RETAIL HORECA KERKEN SCHOLEN ZORGCENTRA INDUSTRIE FITNESS EN WELLNESS SPORTVERENIGINGEN DIT OPEN HUIS WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

10 Sport & Vrije tijd Geluidssysteem Video-entertainment Spraakverstaanbaarheid Omroep Binnen elke sportvereniging of fitnessclub Tijdens het indoor sporten worden we steeds Voor de instructeurs is het cruciaal om Spraakverstaanbaarheid is belangrijk bij het is een cruciale rol weggelegd voor muziek. vaker omringd door video-entertainment. Het tijdens het geven van lessen verstaanbaar omroepen van mededelingen rondom een Het zweept de sporter op om het maximale lopen op de loopband wordt door video een te zijn. Bovendien moet de boodschap wel evenement. Wie speelt tegen wie en op welk uit zichzelf te halen. Na het sporten zorgt de stuk aantrekkelijker gemaakt. Beeld wordt over komen bij de sporters, die in het heetst veld? En hoe laat? Maar naast deze mede- muziek voor een relaxte sfeer in de kantine. ingezet om sporters aan te sporen, denk van de strijd, hun prestaties proberen te delingen geldt deze spraakverstaanbaarheid Het geluidssysteem wordt ook gebruikt door aan motivatievideo s, maar kan ook gebruikt verbeteren. RDJ sound and light heeft ruimte ook voor de voorzitter die de leden van de de instructeur die zijn team coacht of moti- worden om op eens sportclub de sponsoren ervaring met het realiseren van optimale club toespreekt. Of de instructeur die zijn veert tijdens het sporten. of uitslagen van teams te tonen. spraakverstaanbaarheid. leerlingen aan het trainen is. AUDIO- EN VIDEO-OPLOSSINGEN VOOR O.A.: KANTOOR RETAIL HORECA KERKEN SCHOLEN ZORGCENTRA INDUSTRIE FITNESS EN WELLNESS SPORTVERENIGINGEN DIT OPEN HUIS WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

11 Kwaliteit RDJ sound and light levert professionele producten en zoekt altij d naar slimme oplossingen. Er wordt nagedacht over service en bij komende kosten in de toekomst. Zo maken wij aansluitpunten die veel gebruikt worden eenvoudig vervangbaar. Bij al onze projecten wordt ook nagedacht over het energieverbruik van de installaties. Hoe kunnen we dit zo veel mogelij k beperken? Zo blij ft uw TCO (Total Cost of Ownership) laag. De sterke merken van RDJ sound and light Betrouwbaar RDJ sound and light staat bekend om haar betrouwbaarheid. Zeg wat je doet en doe wat je zegt. We leveren alle projecten netjes en naar behoren op, tegen goede prij zen. We houden korte lij ntjes met onze klanten en zij n goed bereikbaar. Eenvoud We houden van eenvoudig te bedienen installaties, zodat u er veel gemak en plezier van heeft. Ook de leek moet goed overweg kunnen met de apparatuur. Installaties maken wij het liefst met zo min mogelij k knoppen en draadloze aansturing. Kennis De oprichter, Ronald de Jeu, heeft passie voor AV en geeft dit door aan de medewerkers, leveranciers en klanten. Door opleidingen, beurzen en kennisoverdracht tussen collega s zorgt hij er voor dat u het beste waar voor uw geld krij gt. AUDIO- EN VIDEO-OPLOSSINGEN VOOR O.A.: KANTOOR RETAIL HORECA KERKEN SCHOLEN ZORGCENTRA INDUSTRIE FITNESS EN WELLNESS SPORTVERENIGINGEN DIT OPEN HUIS WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

12 Referenties ABB, Ede Agruniek Rijnvallei Vallei BV, Wageningen Audience Support BAM Bouw en Techniek, Veenendaal Baptistengemeente Op Doortocht, Ede Bartosz ICT, Veenendaal Basisschool De Caleidoscoop, Ede Basisschool de Ceder, Veenendaal Basisschool De Plantage, Veenendaal Basisschool De Regenboog, Amerongen Basisschool De Rots, Ede Basisschool De Toekomst, Ede Basisschool De Triangel, Ede Basisschool De Triangel, Lunteren Basisschool De Vuursteen, Ede BERG Toys BV, Ede Bethelkerk, Ede Bethelkerk, Veenendaal Bibliotheek Barneveld BMW Ekris, Nijkerk Boekhandel de Bron, Ede Boerenbond Retail BV, Ede Bruil Beton en Mix, Ede Café Marktzicht, Ede Caitewick Western Stables, Barneveld Cateringservice B & G, Harskamp Cateringservice t Pakhuis, Veenendaal Christelijke Hogeschool, Ede Christen-Unie, Ede Countrymill Horse-Support, Nijkerk De Jong Dame, Ede De Medewerker, Ede Dutch Design Netherlands, Amsterdam Edesche Concertzaal, Ede Edese Luchtvaartclub, Ede Eriks Service Center, Ede G4S, Ede Gereformeerde Kerk, Tiel Gereformeerde Kerk, Wageningen Heijmans NV Hervormde Gemeente, Ochten Het Uilenbos, Lunteren Hotel de Paasberg, Ede Hotel De Lunterse Boer, Lunteren Kleopasgemeente, Ede Klomp Groepsvervoer BV, Ede Koepelkerk, Arnhem Leertouwer BV, Barneveld Maritiem Instituut, Wageningen Microcar, Ede Muziekvereniging OBK, Bennekom Natuurbegraafplaats Heidepol, Arnhem Nieuwe Kerk, Ede NIZO Food Research BV, Ede Ontmoetingskerk, Ede Oranjevereniging, Ederveen Parkhotel Hugo de Vries, Lunteren Partycentrum Floor, Lunteren Pniëlgemeente, Hilversum Politie Eenheid Oost Nederland, Apeldoorn PostNL, Ede Rechtbank Midden-Nederland, Utrecht Restaurant Istanbul, Ede ROVC Technische opleidingen, Ede Scholengemeenschap Guido de Brès, Arnhem Scholengemeenschap Het Streek, Ede Scholengemeenschap JFC, Barneveld Scholengemeenschap Pallas Athene College, Ede Sportschool Fit Centrum, Ede Stichting CPOV e.o. Stichting Nationaal Park Hoge Veluwe, Otterlo Struik Foods, Voorthuizen Studentenvereniging Navigators, Ede Tandartspraktijk Heeling, Veenendaal Taxibedrijf Gomes BV, Ede Toon Herman Huis. Ede Uitvaartbegeleiding Het Binnenveld, Wageningen Uitvaartzorg Ave Verum, Rozendaal Unit4, Veenendaal Universitair Medisch Centrum, Utrecht Vakantiebijbelweek, Kootwijkerbroek VSO De Toekomst, Ede Welstede, Ede Wielervereniging, Ede Wijkcentrum de Velder, Ede Yarden Uitvaart Faciliteiten Slingerbos, Ede Zangvereniging Eben-Haëzer, Rhenen Zorgorganisatie Opella, Ede Zorgorganisatie Philadelphia, Ede Zorgverlening s Heeren Loo, Harskamp Zwemvereniging Polar Bears, Ede Programma Open huis 15 september: Eén klik draadloos presenteren / Deel presentaties met collega s in een vergadering Luidsprekers vergelijken / Beleef en ervaar het verschil in installatie luidsprekers Duidelijke projectie / Presentatie oplossingen met hoge resolutie projectoren Beeldschermreclame / Narrowcasting beeldscherm oplossingen voor winkels en bedrijven Draadloze microfoon systemen / Presenteer zonder belemmeringen van kabels 100 volt omroep systeem / Hoorn luidsprekers voor sportcomplexen of fabriekshallen Videoconferentie / Efficiënt op afstand vergaderen met beeld en geluid Automatisering / Eenvoudige bediening van uw audio- en video installatie via ipad We zien u graag op donderdag 15 september op de Nieuwe Maanderbuurtweg 83 in Ede!

Uitnodiging Open huis

Uitnodiging Open huis Uitnodiging Open huis Datum Vrijdag 18 september 12.00 21.00 uur Adres Nieuwe Maanderbuurtweg 83 6717 AP EDE 0318-845980 GELUID LICHT BEELD Specialismen OPEN HUIS RDJ sound and light Vrijdag 18 september

Nadere informatie

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS www.niehoff.nl Best service since 1994 DATUM 6 EN 7 OKTOBER 12.00 21.00 UUR ADRES VENWEG 13 DENEKAMP BEELD GELUID LICHT SPECIALISMEN PROJECTBEGELEIDING Wij zijn u tijdens het gehele

Nadere informatie

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS Datum: Maandag 11 en dinsdag 12 mei Tijden: 11.00-21.00 uur Adres: Energieweg 13C 4143 HK LEERDAM Beeld Geluid Videoconferentie Specialismen OPEN HUIS MVIE AUDIOVISUELE TECHNIEK Projectbegeleiding

Nadere informatie

It s all about experience. Virtual Fitness Package Deals

It s all about experience. Virtual Fitness Package Deals It s all about experience Virtual Fitness Package Deals Virtual Fitness Package Deals Samen met professionele partners heeft First Impression aantrekkelijk Package Deals samengesteld. Met de Virtual Fitness

Nadere informatie

Virtual Fitness. by First Impression

Virtual Fitness. by First Impression Virtual Fitness by First Impression De Virtual Fitness Mediaplayer van First Impression is het meest geavanceerde systeem op de markt voor het inplannen en afspelen van virtuele groepslessen. De combinatie

Nadere informatie

Presentation Partner voor het beste beeld en geluid

Presentation Partner voor het beste beeld en geluid Presentation Partner voor het beste beeld en geluid 2 3 Presentation Partner; Geeft presentaties vleugels Wanneer u een presentatie geeft, is het belangrijk dat het publiek uw boodschap goed hoort, en

Nadere informatie

Virtual Fitness by First Impression

Virtual Fitness by First Impression Virtual Fitness by First Impression De Virtual Fitness Mediaplayer van First Impression is het meest geavanceerde systeem op de markt voor het inplannen en afspelen van virtuele groepslessen. De combinatie

Nadere informatie

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Probeer nu GRATIS Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Opensignage eenvoudig uw doelgroep informeren Zoekt u een eenvoudige manier om uw doelgroep te informeren via een beeldschermennetwerk?

Nadere informatie

De klantbeleving staat centraal

De klantbeleving staat centraal De klantbeleving staat centraal The Virtual Fitness Experience: een ruimte waarin een projector of video wall, geluidssysteem en moderne LED verlichting zorgen voor een multimediale sportbeleving voor

Nadere informatie

IT S ALL ABOUT EXPERIENCE. Package Deals

IT S ALL ABOUT EXPERIENCE. Package Deals IT S ALL ABOUT EXPERIENCE Package Deals De klantbeleving staat centraal The Virtual Fitness Experience: een ruimte waarin een projector of video wall, geluidssysteem en moderne LED verlichting zorgen voor

Nadere informatie

Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht

Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht De Rechtbank & Court Hotel beschikken over negen vergaderruimtes in twee unieke, monumentale panden waar wij u kunnen verzekeren van een geslaagde bijeenkomst.

Nadere informatie

g r o o t b e e l d p r o j e c t i e

g r o o t b e e l d p r o j e c t i e grootbeeldprojectie verenigingen scholen clubs congressen en seminars tehuizen festivals cafés en grand cafés goede doelen stichtingen vakantieparken Mobiloscoop is gespecialiseerd in het digitaal projecteren

Nadere informatie

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw 1 wiewezijn wie we zijn Bano is uw betrouwbare partner op het gebied van event technology: van full service turnkey projecten tot de verhuur

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

zalen en vergaderruimtes

zalen en vergaderruimtes zalen en vergaderruimtes Een activiteit organiseren in Muntpunt? Dat kan. Muntpunt is een groot huis en wil dat open stellen aan iedereen die iets met Brussel heeft. Daarom verhuren we ook de ruimtes die

Nadere informatie

T e l s Ta r h o r e c a

T e l s Ta r h o r e c a Telstar horeca T e l s t a r h o r e c a Wat een ontspannen plek voor een training, gaf een cursist ons als compliment. Maar dat is het ook. En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer

Nadere informatie

Horen en zien verbaast je

Horen en zien verbaast je Achterkamp_AVL_a5_folder_final_2_Opmaak 1 07-10-13 19:57 Pagina 1 Horen en zien verbaast je Bedrijfs Brochure Achterkamp AVL Koekampsweg 7 8167 PP Oene T +31 (0)578 642 277 E info@achterkamp-avl.com W

Nadere informatie

Uitnodiging Open huis

Uitnodiging Open huis Uitnodiging Open huis Datum 18 & 19 mei 2015 11.00 tot 21.00 uur Adres Spinnerstraat 3 7461 TV RIJSSEN PRESENTATIESYSTEMEN geluidsinstallaties DIGITAL SIGNAGE Specialismen OPEN HUIS rj audiovisueel Projectbegeleiding

Nadere informatie

Ergonomische oplossingen

Ergonomische oplossingen Ergonomische oplossingen voor School en ICT Het gebruik van interactieve borden en touch screens neemt met grote sprongen toe in de opleidingsbranche. Gebruiksvriendelijkheid en ergonomie tijdens het gebruik

Nadere informatie

Public Viewing. maakt van iedere publieke locatie DE ontmoetingsplek voor bezoekers en hun vrienden en hun vrienden en hun vrienden en.

Public Viewing. maakt van iedere publieke locatie DE ontmoetingsplek voor bezoekers en hun vrienden en hun vrienden en hun vrienden en. Public Viewing * is kosteneffectief en zorgt voor serieus meer omzet *verlengt de bezoekduur van uw gasten * meer beleving bij uw bezoekers * vergroot de betrokkenheid van consumenten bij uw organisatie

Nadere informatie

Digital signage solutions. unleash your content

Digital signage solutions. unleash your content Digital signage solutions unleash your content your message on display Informatie op digitale displays, display walls of LED walls is een fantastische digitale vorm van communiceren. Of u nu op zoek bent

Nadere informatie

Welcome to the world of international business

Welcome to the world of international business Office space for rent Welcome to the world of international business Meeting & business centre Grand café with terrace Personal fitness Over Transpolis Een internationaal georiënteerd kantorencomplex,

Nadere informatie

EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR.

EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR. EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR. WWW.AVLPRO.NL EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR. AUDIO, VIDEO EN LICHT DIVISIE: AVL-PRO

Nadere informatie

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS Datum: 13 & 14 april 2015 12.00 20.00 uur Adres: Voltastraat 25-b 8013 PM ZWOLLE Videoconferentie Narrowcasting Presentatiesystemen Geluidsinstallaties Specialismen OPEN HUIS BACKSTAGE

Nadere informatie

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! Iedere dag scherp Elektropartners. Kennis. Kunde. Kwaliteit. Elektropartners is een elektrotechnisch installatiebedrijf

Nadere informatie

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL VERANDER DE MANIER WAAROP U VERGADERT Of geef presentaties met dit compacte en lichtgewicht presentatie device. De i3sync is eenvoudig te gebruiken en stelt

Nadere informatie

1931 Congrescentrum Brabanthallen

1931 Congrescentrum Brabanthallen 1931 Congrescentrum Brabanthallen Oude Engelenseweg 1, 5222 AA s-hertogenbosch Telefoon 088-9000 333 Email Web info@1931.nl www.1931.nl 1931 Congrescentrum Brabanthallen Authentiek en modern! Amsterdam

Nadere informatie

!mpulse. Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus

!mpulse. Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus !mpulse Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus !mpulse Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus Inspiratie Centraal op Wageningen Campus ligt een bijzonder

Nadere informatie

Special. iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief. mensen, muziek en film

Special. iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief. mensen, muziek en film XXS VERSIE losse verkoop > 0 00 euro mensen, muziek en film 6 pagina s 4 e JAARGANG _nummer 19 Special iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief Heeft u ook interesse in een Hifidelity

Nadere informatie

Natuurlijk. MK2 Audiovisueel. MK2 Audiovisueel. Minervum 7352, 4817 ZH Breda. Postbus 5680, 4801 EB Breda. Tel: 088-652 65 65. Fax: 088-652 65 66

Natuurlijk. MK2 Audiovisueel. MK2 Audiovisueel. Minervum 7352, 4817 ZH Breda. Postbus 5680, 4801 EB Breda. Tel: 088-652 65 65. Fax: 088-652 65 66 Natuurlijk MK2 Audiovisueel MK2 Audiovisueel Minervum 7352, 4817 ZH Breda Postbus 5680, 4801 EB Breda Tel: 088-652 65 65 Fax: 088-652 65 66 info@mk2.nl www.mk2.nl MK2 heeft ook vestigingen in: Amsterdam

Nadere informatie

Eve Air gepolierd aluminium ronde cover

Eve Air gepolierd aluminium ronde cover is een elegant en verfijnd kader voor de hele ipad familie en voor ipod touch. Aangezien domoticasystemen tegenwoordig meer en meer met een ipad worden bediend, biedt Eve de perfecte oplossing om de ipad

Nadere informatie

Wie het pand van Cubiss in Tilburg binnenstapt,

Wie het pand van Cubiss in Tilburg binnenstapt, Klantcase: Cubiss DOOR ONZE NIEUWE MANIER VAN WERKEN IS EEN SCHOON EN FRIS PAND EXTRA BELANGRIJK Een aantal jaar geleden maakte Cubiss een enorme omslag. Het bedrijf dat met name bibliotheken en maatschappelijke

Nadere informatie

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein CineMec congres Ruimte voor beleving Centraal in Nederland aan de A12 Perfect bereikbaar 9 zalen / 2300 stoelen Eigen parkeerterrein Uw presentatie groot op het scherm Satellietverbinding met de hele wereld

Nadere informatie

THUISBIOSCOOP. Van Ommeren Installaties De Hofstede 41A 4033 BV Lienden Telefoon: 0344 60 14 12 info@vanommerenisntallaties.nl

THUISBIOSCOOP. Van Ommeren Installaties De Hofstede 41A 4033 BV Lienden Telefoon: 0344 60 14 12 info@vanommerenisntallaties.nl THUISBIOSCOOP Hoe een thuisbioscoop er uit moet zien? Dat ligt voor iedereen natuurlijk anders. Wat wel voor iedereen geldt: een thuisbioscoop moet een plek zijn waar u optimaal kunt genieten van een perfect

Nadere informatie

ZALEN EN VERGADERRUIMTES

ZALEN EN VERGADERRUIMTES ZALEN EN VERGADERRUIMTES Een activiteit organiseren in Muntpunt? Dat kan. Muntpunt is een groot huis en wil dat open stellen aan iedereen die iets met Brussel heeft. Daarom verhuren we ook de ruimtes die

Nadere informatie

SERVICE & SUPPORT WAT TE DOEN BIJ STORINGEN AAN AV APPARATUUR

SERVICE & SUPPORT WAT TE DOEN BIJ STORINGEN AAN AV APPARATUUR In dit document worden de meest voorkomende storingen aan AV apparatuur beschreven. Ondervind u één van onderstaande problemen? Doorloop dan de stappen in dit document en probeer de oorzaak vast te stellen

Nadere informatie

HET NIEUWE KANTOOR HNK.NL

HET NIEUWE KANTOOR HNK.NL HET NIEUWE KANTOOR HNK.NL Inhoudsopgave HNK-Formule pag. 3 Club HNK pag. 4 Flexwerken pag. 6 Vergaderen pag. 7 Managed office pag. 8 Kantoor op maat pag. 9 Locaties pag. 10 Download de HNK App 2 VERGADEREN

Nadere informatie

JULI 2015 REVITALISERING AULA EN CONDOLEANCERUIMTE ZUIDERBEGRAAFPLAATS TE

JULI 2015 REVITALISERING AULA EN CONDOLEANCERUIMTE ZUIDERBEGRAAFPLAATS TE Opdrachtgeverschap Change Ontwerp Kleur JULI 2015 REVITALISERING AULA EN CONDOLEANCERUIMTE ZUIDERBEGRAAFPLAATS TE ROTTERDAM Van Koele saaie tinten naar warme opvallende kleuren die de beleving van een

Nadere informatie

VOOR IEDERE RUIMTE EEN PASSENDE AKOESTISCHE OPLOSSING

VOOR IEDERE RUIMTE EEN PASSENDE AKOESTISCHE OPLOSSING VOOR IEDERE RUIMTE EEN PASSENDE AKOESTISCHE OPLOSSING ALLCYLINDER akoestische cilinder TOEPASSING: ATRIUM / VERKEERSRUIMTE DE KORREL BEHEER, TERSCHUUR ALLKOESTIEK.NL 2 ALLKOESTIEK.NL Allkoestiek: van A

Nadere informatie

in verhuur van IT en multimedia.

in verhuur van IT en multimedia. in verhuur van IT en multimedia. slim veilig voordelig bezoekers hebben de boodschap ontvangen Livingston levert jaarlijks voor meer dan 200 beurzen, evenementen en congressen IT-oplossingen op maat. Dit

Nadere informatie

Full-service operationele lease. van multimedia-, av- en software systemen

Full-service operationele lease. van multimedia-, av- en software systemen Full-service operationele lease van multimedia-, av- en software systemen Hoe kies je de juiste audiovisuele apparatuur? Door wie laat je alles installeren en storingsvrij draaiende houden? Wie instrueert

Nadere informatie

LUXURY WHEN EXCLUSIVE SETTINGS ARE TOP PRIORITY!

LUXURY WHEN EXCLUSIVE SETTINGS ARE TOP PRIORITY! LUXURY WHEN EXCLUSIVE SETTINGS ARE TOP PRIORITY! WELKOM Een modern kantoorcomplex met high-end vergader- & evenementen accommodatie. Op veler verzoek zijn de boardrooms en lounges nu ook voor externe gasten

Nadere informatie

Zaalverhuur Campus Den Haag

Zaalverhuur Campus Den Haag Campus Den Haag 1 Universiteit Leiden. Universiteit om te ontdekken. 2 Campus Den Haag Campus Den Haag is in 1999 als nevenvestiging van de Universiteit Leiden in samenwerking met de gemeente Den Haag

Nadere informatie

Unicomedia biedt een totaal oplossing voor narrowcasting en adviseert over hardware, implementatie en beheer van deze netwerken.

Unicomedia biedt een totaal oplossing voor narrowcasting en adviseert over hardware, implementatie en beheer van deze netwerken. Retail Digital Signage heeft zich in verschillende vormen effectief bewezen om doelgericht met consumenten te communiceren. Digitale media wordt ingezet om merkenherkenning te ondersteunen, winkel promoties

Nadere informatie

Toplocatie met inspirerende theaterambiance

Toplocatie met inspirerende theaterambiance Welkom Toplocatie met inspirerende theaterambiance Centraal gelegen in Nederland Orpheus: hèt podium voor uw evenement! Orpheus is niet zomaar een theater. Orpheus, gelegen in Apeldoorn, is ook de meest

Nadere informatie

Goed horen met FM. Een gids voor praktische toepassingen. Life is on. www.phonak.nl

Goed horen met FM. Een gids voor praktische toepassingen. Life is on. www.phonak.nl Goed horen met FM Een gids voor praktische toepassingen Life is on We laten ons inspireren door de wensen van iedereen die vertrouwt op onze kennis, ideeën en zorg. Door op een creatieve manier de grenzen

Nadere informatie

9 locaties voor flexibel werken in Nederland

9 locaties voor flexibel werken in Nederland 9 locaties voor flexibel werken in Nederland 1. Zaamen in Haarlem www.zaamen.nl Een inspirerend flexwerkkantoor voor ondernemers en bedrijven met een luxe lounge als sociaal hart, eigen bar en bedrijfsrestaurant.

Nadere informatie

Telepresence & Videonconferencing. In het WTC Amsterdam

Telepresence & Videonconferencing. In het WTC Amsterdam Telepresence & Videonconferencing In het WTC Amsterdam Telepresence Telepresence is een high-definition videoconference service met een gegarandeerde uitstekende kwaliteit van video en audio. In een tijd

Nadere informatie

Bedrijfstypes binnen de horeca

Bedrijfstypes binnen de horeca Startersinfo Bedrijfstypes binnen de horeca OP BASIS VAN DE HOOFDFUNCTIE VAN JOUW BEDRIJF WORD JE ALS BEDRIJFSTYPE ONDERVERDEELD BIJ DE DRANK- OF EETGELEGENHEDEN. HIERONDER VIND JE ENKELE VOORBEELDEN VAN

Nadere informatie

Presentatie Middelen Pagina 1 van 5. Code & Foto Omschrijving Aantal Prijs Totaal 35,00 kleine groepen en projecties

Presentatie Middelen Pagina 1 van 5. Code & Foto Omschrijving Aantal Prijs Totaal 35,00 kleine groepen en projecties Presentatie Middelen Pagina 1 van 5 BBBASIC Beamer Basic tot 2000 Ansi lumen voor 35,00 kleine groepen en projecties Beamer Basic tot 3000 Ansi lumen voor Kleine groepen en projecties BBA100 Hitachi CP-A100

Nadere informatie

De Teekenschool. Kerkewijk 69, Veenendaal. PRV1301-01 brochure6.indd 1 11-02-14 15:42

De Teekenschool. Kerkewijk 69, Veenendaal. PRV1301-01 brochure6.indd 1 11-02-14 15:42 De Teekenschool Kerkewijk 69, Veenendaal PRV1301-01 brochure6.indd 1 11-02-14 15:42 Welkom Wie binnenkomt in de klassieke villa van ProVoet ziet meteen de authentieke details van het monumentale pand.

Nadere informatie

JAAR DIT NUMMER: HOTELRESTAURANT: HERBERG ONDER DE LINDEN. HEIN VAN BEEK, QUALITY LODGINGS: Onze hotels trekken zich aan elkaar op

JAAR DIT NUMMER: HOTELRESTAURANT: HERBERG ONDER DE LINDEN. HEIN VAN BEEK, QUALITY LODGINGS: Onze hotels trekken zich aan elkaar op JAARGANG 20 - NR.3 - JUNI 2011 - WWW.HOSPITALITY-MANAGEMENT.NL HOSPITALITY 20 JAAR MANAGEMENT HEIN VAN BEEK, QUALITY LODGINGS: Onze hotels trekken zich aan elkaar op DIT NUMMER: HOTELRESTAURANT: HERBERG

Nadere informatie

Samenwerken. afstand. In 5 stappen. Stappenplan. Samenwerken op afstand in 5 stappen

Samenwerken. afstand. In 5 stappen. Stappenplan. Samenwerken op afstand in 5 stappen Samenwerken op afstand In 5 stappen Stappenplan Samenwerken op afstand in 5 stappen Inleiding Veel organisaties hebben medewerkers in dienst die geen vaste werklocatie hebben. Of het nu buitendienstmedewerkers,

Nadere informatie

PrintOnderweg Eenvoudig printen via de cloud. Altijd, overal, iedereen, vanaf elk apparaat.

PrintOnderweg Eenvoudig printen via de cloud. Altijd, overal, iedereen, vanaf elk apparaat. PrintOnderweg Eenvoudig printen via de cloud. Altijd, overal, iedereen, vanaf elk apparaat. Eenvoudig en betrouwbaar onderweg printen via de cloud Werken en studeren kan overal. Op kantoor, school, de

Nadere informatie

De Teekenschool. Kerkewijk 69, Veenendaal

De Teekenschool. Kerkewijk 69, Veenendaal De Teekenschool Kerkewijk 69, Veenendaal Het Branche Informatiecentrum ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand van station Veenendaal- Centrum (met rechtstreekse treinverbinding Amsterdam met Utrecht CS).

Nadere informatie

Toekomstbestendig met de nieuwste technologieën op het gebied van beeld, audio en video

Toekomstbestendig met de nieuwste technologieën op het gebied van beeld, audio en video Referentieproject: St. Antonius Ziekenhuis Toekomstbestendig met de nieuwste technologieën op het gebied van beeld, audio en video Het nieuwe St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht is op 16 september 2013

Nadere informatie

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125 verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode 68 blauwe 62 foyer 75-150 café 70-125 fotografie achtergrond: Merlijn Spenkelink Podium voor ontmoeting evenementenlocatie centrum apeldoorn Ieder

Nadere informatie

De schakel tussen u en techniek.

De schakel tussen u en techniek. De schakel tussen u en techniek. www.saasen.com ELEKTRA VENTILATIE BEVEILIGING TELEMATICA Eén betrouwbare partner voor al uw installatiewerkzaamheden Dan bent u bij J. Saasen B.V. aan het goede adres.

Nadere informatie

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL VERANDER DE MANIER WAAROP U VERGADERT Of geef presentaties met dit compacte en lichtgewicht presentatie device. De i3sync is eenvoudig te gebruiken en stelt

Nadere informatie

Bijlage 1 Opdrachtomschrijving AV functionaliteit

Bijlage 1 Opdrachtomschrijving AV functionaliteit Bijlage 1 Opdrachtomschrijving AV functionaliteit registratienr.: 558500 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 1.1 Aanleiding 3 1.2 Omvang van de opdracht 3 1.3 Aandachtspunten 4 1.4 Randvoorwaarden 4 1.5 Projectdoelstellingen

Nadere informatie

The sound of safety. Productbrochure

The sound of safety. Productbrochure T Productbrochure ALGEMEEN In de jaren 70 heeft ons bedrijf als eerste gesproken woord ontruimingssystemen in Nederland geïntroduceerd en heeft zich door specialistische kennis en ruime ervaring ontwikkeld

Nadere informatie

Thuis het beste beeld en geluid?

Thuis het beste beeld en geluid? www.hcc.nl/home-entertainment Syllabus home entertainment Thuis het beste beeld en geluid? Deze syllabus geeft achtergrondinformatie over de lezing home entertainment. De onderwerpen die aan bod komen

Nadere informatie

Audiovisuele hardware

Audiovisuele hardware Audiovisuele hardware Dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland Scholten Awater is dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Met onze uitgebreide IT-diensten nemen wij u veel werk uit handen. Hierdoor

Nadere informatie

Peer verhuurt technische apparatuur:

Peer verhuurt technische apparatuur: Peer Producties Ridderstraat 29 Postbus 578 6500 AN Nijmegen Telefoon: 06-25040410 e-mail: info@peerproducties.nl www.peerproducties.nl Peer verhuurt technische apparatuur: Celexon Spanscherm Celexon s

Nadere informatie

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam 2 Over de Bijenkorf De Bijenkorf is hét toonaangevende warenhuis dat met passie voor de klant ieder bezoek tot een belevenis maakt. De Bijenkorf is uniek

Nadere informatie

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. Fibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren

Nadere informatie

Inhoud. Buffet 14. Voorwoord 3. Maaltijdconcepten 18. Cocktail Transparant 4. Cocktail Zwart Wit 6. Verwerking 22. Productspecificaties 23

Inhoud. Buffet 14. Voorwoord 3. Maaltijdconcepten 18. Cocktail Transparant 4. Cocktail Zwart Wit 6. Verwerking 22. Productspecificaties 23 designdisposables Inhoud Voorwoord 3 Cocktail Transparant 4 Cocktail Zwart Wit 6 Cocktail Bamboe 8 Buffet 14 Maaltijdconcepten 18 Verwerking 22 Productspecificaties 23 Presentatie 10 9901704 99071701 2

Nadere informatie

Eindhoven, Weegschaalstraat 3

Eindhoven, Weegschaalstraat 3 , Weegschaalstraat 3 Bent u op zoek naar een modern en representatief kantoorlocatie? Stop dan met zoeken!kantorencentrum De Ring is gelegen aan de noordrand van, nabij de A2 en A50, en biedt in haar kantoorgebouw

Nadere informatie

Scala geeft de kantoren van het Noorse DNB een nieuw gezicht

Scala geeft de kantoren van het Noorse DNB een nieuw gezicht Scala geeft de kantoren van het Noorse een nieuw gezicht IN HET KORT: is de grootste financiële instelling van Noorwegen en bedient bijna 2,5 miljoen klanten Groot mozaïekvormige LED-videowall op vier prominente

Nadere informatie

Dienstverlening 25,- Prijs per min 0,90

Dienstverlening 25,- Prijs per min 0,90 Dienstverlening Buitendienst Heeft u thuis hulp nodig met uw netwerk, computer of andere apparaten? Neem contact op om een afspraak te maken voor het bezoek van een van onze servicemonteurs. Voorrij kosten

Nadere informatie

VERGADEREN. Bovenkerkerweg 81 Amstelveen (+31)(0)20-645 55 57 sales@dekegel.nl www.dekegel.nl www.grandhotelamstelveen.nl www.tgeregt.

VERGADEREN. Bovenkerkerweg 81 Amstelveen (+31)(0)20-645 55 57 sales@dekegel.nl www.dekegel.nl www.grandhotelamstelveen.nl www.tgeregt. VERGADEREN Zalen: Op het terrein van de Bovenkerkerweg 81 in Amstelveen vindt u Grand Hotel Amstelveen, Sport- en Partycentrum De Kegel en Restaurant 'TgeregT. Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor

Nadere informatie

Easyfix textielframe. met beeldscherm

Easyfix textielframe. met beeldscherm Easyfix textielframe met beeldscherm Flexibel en informatief Een revolutionaire manier van presenteren, simpel verwisselbare visuals in combinatie met een geïntegreerd beeldscherm voor informatieve productpresentaties.

Nadere informatie

re cla me de; v(m) -s het geheel van middelen dat men inzet om de verkoop te bevorderen, aanhangers te werven enz.

re cla me de; v(m) -s het geheel van middelen dat men inzet om de verkoop te bevorderen, aanhangers te werven enz. ZICHTBAAR ANDERS re cla me de; v(m) -s het geheel van middelen dat men inzet om de verkoop te bevorderen, aanhangers te werven enz. 49 x 4 METER FULL-COLOUR BANNER bevisible zichtbaar anders Als fullservice

Nadere informatie

werken & vergaderen op de mooiste locatie van Eindhoven

werken & vergaderen op de mooiste locatie van Eindhoven work%space%for%professionals% werken & vergaderen op de mooiste locatie van Eindhoven Igluu Eindhoven work%space%for%professionals% een bruisende werkomgeving voor professionals met ambitie! professionele

Nadere informatie

Organiseer uw bijeenkomst bij Inview

Organiseer uw bijeenkomst bij Inview Inview Vergaderen verhuur van ruimtes voor meetings & events Organiseer uw bijeenkomst bij Inview servicegerichtheid betrouwbaarheid betrokkenheid flexibiliteit accuratesse diversiteit openheid eerlijkheid

Nadere informatie

DE ROZENHOF Vergaderen op de mooiste locatie in Rotterdam

DE ROZENHOF Vergaderen op de mooiste locatie in Rotterdam DE ROZENHOF Vergaderen op de mooiste locatie in Rotterdam VERGADERRUIMTES De Rozenhof is te huur als sfeervolle vergaderlocatie voor zakelijke meetings, trainingssessies of retreats. Met én zonder dagvoorzitter,

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Westfield. Digital signage stimuleert dynamisch winkelen IN HET KORT: www.scala.com

Westfield. Digital signage stimuleert dynamisch winkelen IN HET KORT: www.scala.com Westfield Digital signage stimuleert dynamisch winkelen IN HET KORT: Op twee na grootste winkelcentrum in Groot-Brittannië 350 digitale schermen Modules met één scherm, videowalls en verplaatsbare schermen

Nadere informatie

SATELLITE DRIVE-IN SHOW

SATELLITE DRIVE-IN SHOW SATELLITE DRIVE-IN SHOW Onderscheidend in muziek. Innoverend in geluid. De juiste muziek voor elk publiek Als u iets te vieren heeft, boekt u dan eens Satellite Drive-In Show. Hiermee sponsert u het Steunfonds

Nadere informatie

Facilitaire diensten Rients Faber Licht & Geluid

Facilitaire diensten Rients Faber Licht & Geluid Facilitaire diensten Rients Faber Licht & Geluid 2015 L G B Licht Geluid Beeld Rients Faber Licht & Geluid Optwijzel 74 9286 EG Twijzel 0511-544445 info@rientsfaber.nl Inhoudsopgave Geluidversterking 4

Nadere informatie

Welkom. Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl

Welkom. Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl Welkom Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl EVEN VOORSTELLEN Een goed idee is vaak een simpel idee. Zo is het ook met ons verhuurconcept. Novalis Flex-Office biedt ultieme

Nadere informatie

PRESENTATION SYSTEMS SERIOUS COMMUNICATION

PRESENTATION SYSTEMS SERIOUS COMMUNICATION PRESENTATION SYSTEMS SERIOUS COMMUNICATION presenting, integrating and COMMuniCating! wilt u efficiënter communiceren? zoekt u audiovisuele middelen om uw vergaderingen, trainingen of presentaties te ondersteunen

Nadere informatie

Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau

Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau Verscholen in de bossen van de Utrechtse heuvelrug wacht u de verrassing van Residence Rhenen. Deze prachtige locatie heeft werkelijk alle

Nadere informatie

Diensten. Versie 5 oktober 2013. Ludicrum Productions. Optredens en concerten Bruiloften Congressen en lezingen Feesten en DJ's Maatwerk

Diensten. Versie 5 oktober 2013. Ludicrum Productions. Optredens en concerten Bruiloften Congressen en lezingen Feesten en DJ's Maatwerk Ludicrum ions Optredens en concerten Bruiloften Congressen en lezingen Feesten en DJ's Maatwerk Diensten Ludicrum ions biedt een breed scala diensten aan voor al uw evenementen die audiovisuele ondersteuning

Nadere informatie

UPPLEVA. Een slimme keuze, voor tv, geluid én meubel. nieuw. UPPLEVA, een slimme keuze tv, geluid én meubel 1

UPPLEVA. Een slimme keuze, voor tv, geluid én meubel. nieuw. UPPLEVA, een slimme keuze tv, geluid én meubel 1 2015 UPPLEVA Een slimme keuze, voor tv, geluid én meubel UPPLEVA tv, geluidsinstallatie en 3D-bril 5 jaar gratis garantie; kwaliteit voor elke dag. BESTÅ/UPPLEVA combinatie met 55 tv/2.1 geluidssysteem

Nadere informatie

Dé perfecte partner voor uw bouwplannen! Recreëer, werk en leer in een perfecte omgeving. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie

Dé perfecte partner voor uw bouwplannen! Recreëer, werk en leer in een perfecte omgeving. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie TLBURG TLBURG Recreëer, werk en leer in een perfecte omgeving U wil de juiste omgeving om in te recreëren, sporten, werken of leren. Met onze services kunnen wij zo n omgeving voor u realiseren. Design

Nadere informatie

UITNODIGING OPEN HUIS

UITNODIGING OPEN HUIS UITNODIGING OPEN HUIS Datum: 9 & 10 maart 2015 11.00 tot 21.00 uur Adres: Inferno Audio Visueel Zeilmakersstraat 5 8601 WT Sneek watch listen compose deliver acoustical & visual solutions Geluid Licht

Nadere informatie

ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN TOEKOMST + +

ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN TOEKOMST + + ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN + + TOEKOMST OVER BRAND Brand interieurs is een innoverende, technische en dynamische inrichter voor o.a. realisaties van compleet op maat

Nadere informatie

Al uw aansluitingen. binnen handbereik. Oplossingen om een werkplek uit te rusten

Al uw aansluitingen. binnen handbereik. Oplossingen om een werkplek uit te rusten Al uw aansluitingen binnen handbereik Oplossingen om een werkplek uit te rusten Functionaliteit en design ten dienste van de gebruiker. Met zijn nieuwe aanbod van inbouwoplossingen, biedt Legrand gebruikers

Nadere informatie

Indrukwekkende displays voor makelaars Innovatieve displays waarmee u opvalt

Indrukwekkende displays voor makelaars Innovatieve displays waarmee u opvalt Indrukwekkende displays voor makelaars Innovatieve displays waarmee u opvalt Ik heb mijn nieuwe raamdisplays nu zo n twee maanden en de reacties zijn overweldigend We zijn zeer enthousiast over de manier

Nadere informatie

VOOR URENLANG PLEZIER IN UW BADKAMER

VOOR URENLANG PLEZIER IN UW BADKAMER BN SERIE EVERVUE WATERDICHTE HDTV VOOR URENLANG PLEZIER IN UW BADKAMER De Evervue RVS BN HDTV is volledig waterdicht (IPX5), gemakkelijk te installeren en voldoet aan alle badkamer veiligheidsnormen. Verkrijgbaar

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

BASIS DRAAGBARE PROJECTOR 2600AL

BASIS DRAAGBARE PROJECTOR 2600AL Draagbare Projectoren Pro Projectoren High-End Projectoren BASIS DRAAGBARE PROJECTOR 2600AL WXGA (1280x800) 16:10 Input: HDMI-VGA-VIDEO Throw Ratio 1,36-1,77 / Zoom x1,3 / 2,6KG = SONY VPL-DW126 of SONY

Nadere informatie

Digitale gastvrijheid heet Sentido. Bewegwijzering en informatievoorziening

Digitale gastvrijheid heet Sentido. Bewegwijzering en informatievoorziening Digitale gastvrijheid heet Sentido Bewegwijzering en informatievoorziening Welkom Nog voordat uw receptiemedewerker uw gasten begroet, voelen zij zich al bij u thuis door de duidelijke ruimteverwijzing

Nadere informatie

Airconditioning & Warmtepompen. Professionele Partners

Airconditioning & Warmtepompen. Professionele Partners Airconditioning & Warmtepompen Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Van single- of multi split systemen bij particulieren, tot grote koudwatermachine

Nadere informatie

VISIEMOTION VERHUURPRIJSLIJST 2013

VISIEMOTION VERHUURPRIJSLIJST 2013 VISIEMOTION A V PRO DCTIES VISIEMOTION VERHUURPRIJSLIJST 2013 Verhuurprijslijst U kunt bij Visiemotion terecht voor de verhuur en verkoop van licht, geluid, en video apparatuur, de inhuur van onze unieke

Nadere informatie

Gemeente Ede PROGRAMMA VOORZIENINGEN HUISVESTING ONDERWIJS 2016. Overzicht en motivering

Gemeente Ede PROGRAMMA VOORZIENINGEN HUISVESTING ONDERWIJS 2016. Overzicht en motivering Gemeente Ede PROGRAMMA VOORZIENINGEN HUISVESTING ONDERWIJS 2016 Overzicht en motivering Programma en Overzicht 2016 Programma Overzicht 2016 2016 prijspeil 2015 incl. BTW BASISONDERWIJS 1 Stichting Christelijk

Nadere informatie

Alarm is Uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur

Alarm is Uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur Alarm is Uitgeschakeld Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur 2 Veiligheid komt op de eerste plaats Vanzelfsprekend wilt u de best mogelijke beveiliging

Nadere informatie

Bij residentiële arrangementen kunt u vrij gebruik maken van het zwembad, de whirlpool en de sauna s.

Bij residentiële arrangementen kunt u vrij gebruik maken van het zwembad, de whirlpool en de sauna s. La Butte aux Bois is gelegen aan de rand van Natuurpark Hoge Kempen met een centrale ligging ten opzichte van het Bourgondische Maastricht, het culturele Tongeren en andere mooie steden zoals Genk, Hasselt,

Nadere informatie

Amstelhoven de locatie

Amstelhoven de locatie Amstelhoven de locatie Amstelhoven is een verzamelcentrum voor kerken, sociaal ondernemers en non-profit organisaties. Al sinds het begin van de 18 e eeuw wordt hier gewerkt aan een sociaal en rechtvaardig

Nadere informatie