Vraagprogramma 15 de Internationale Caviadag Wessem

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vraagprogramma 15 de Internationale Caviadag Wessem"

Transcriptie

1 Vraagprogramma 15 de Internationale Caviadag Wessem Hallo beste mensen! Graag wil ik jullie uitnodigen voor de 15 de Internationale Caviadag Wessem. Er wordt gekeurd naar de MFD Standaard Een gediplomeerde en ervaren groep keurmeesters staan klaar om jullie cavia s te beoordelen. Zoals jullie gewend zijn van Wessem is iedereen welkom. Het maakt niet uit waar je woont, bij welke vereniging of bond je bent. Wessem is voor iedereen. Voor een dag zijn jullie allemaal lid van Caviadag Wessem. Natuurlijk komen de cavia s in tentoonstellingskooien te zitten, met beschermplaten en houtkrullen op de bodem en een rolletje hooi. Korrel, water en groenvoer moeten jullie zelf verzorgen. Zorg voor goede vervoersomstandigheden! Er mogen alleen dieren de hal in die ingeschreven staan voor de raskeuring. Alleen deze dieren mogen te koop aangeboden worden. Er is geen open verkoopafdeling. Bij binnenkomst van de hal worden de dieren en de transportkisten gecontroleerd! Onreine transportkisten worden niet toegelaten. Natuurlijk zijn ook alle cavia s welkom die voor de knuffelkeuring komen!

2 Prijzenschema Hoofdklasse - Beste van de Show Van alle rassen Gladhaar, Eng + Am. Gekruind, Borstel enz. Zijn er minder dan 6 dieren in een ras aanwezig wordt alleen de 1 ste plaats uitgereikt - Beste Oude Beer / Beste Jonge Beer - Beste Oude Zeug / Beste Jonge Zeug - Beste Collectie Beste Cavia van de Jeugd Rassenprijzen Bij aanwezigheid van 4 dieren in een ras en kleurslag wordt er 1 prijs uitgereikt. Bij meer dan 8 komt er ook een 2 de plaats en bij meer dan 12 komt er een 3 de plaats. Er zijn bekers te winnen in de hoofdklassen en diploma s en/of voerprijzen als rassenprijzen. Jong en Oud? Jong is alles jonger dan 12 maanden en Oud is alles ouder dan 12 maanden. Graag willen we op het inschrijfformulier de leeftijd in maanden en/of jaren en maanden. De cavia s worden aan de keurmeester aangeboden van jong naar oud. Zo krijg je een mooie opbouw naar het volwassen dier. Minimum gewicht 500 gram. Naam? Ook dit jaar willen ook we graag de naam van de cavia, de naam van de fokker en de naam van de eigenaar. Dit alles komt in de catalogus te staan. De naam van de eigenaar is de naam van de inzender. Waar? Café-Zaal De Harmonie Wallenstraat 7 NL Wessem 0031 (0) Wanneer? Zondag 12 maart 2017.

3 Rassenkeuring Inkooien: Zaterdagavond van uur t/m uur Zondag van 8.00 uur t/m 8.45 uur Aanvang Keuring: 9.01 uur Sluitingsdatum inschrijvingen 15 de Internationale Caviadag Wessem: 12 februari 2017! Knuffelkeuring Vanaf uur ben je van harte welkom met je eigen cavia. Inschrijven gebeurt bij aankomst en ze worden op volgorde van aanmelding gekeurd. Denk aan degelijk transport, zoals een ruime kartonnen doos met houtkrullen op de bodem, hooi om te eten en wat groenvoer om te knabbelen. Blijven jullie de hele dag, denk dan ook aan wat korrels en een waterflesje. Tot uur kun je komen met je cavia, daarna kun je helaas niet meer inschrijven voor de knuffelkeuring. Na de knuffelkeuring volgt de prijsuitreiking voor de bestverzorgde cavia s. Kosten zijn 2,50 per cavia. Nog meer info nodig? Truus Leblanc Wallenstraat 9 NL-6019 BC Wessem 0031 (0) caviafokkerijdeberenlust@onsbrabantnet.nl Reglement 15 de Internationale Caviadag Wessem Artikel 1 Aan deze TT mogen alle caviafokkers deelnemen. Jullie zijn voor 1 dag allemaal lid van de Caviadag. Artikel 2 Gevraagd worden de rassen en kleurslagen die erkend zijn in de MFD Standaard. Zowel jonge (jonger dan 1 jaar) als oude (ouder dan 1 jaar) cavia s. Op het inschrijfformulier graag aantal maanden en/of jaren. Ook graag de naam van de cavia, de fokker en de eigenaar van de cavia vermelden.

4 Artikel 3 Collectieprijs: aankruisen op het inschrijfformulier. Een collectie bestaat uit 4 dieren van 1 ras en kleurslag: 1 cavia jonger dan 6 maanden, 1 cavia tussen 6 maanden en 12 maanden, en 1 cavia ouder dan 12 maanden. Het vierde dier is eigen keuze. Er moeten zowel mannelijke als vrouwelijke dieren in de collectie aanwezig zijn. Bij gelijke predikaten bepaalt de hoofdjury welke collectie de beste is. Bij meerdere collecties aanmelden met collectie 1, 2, 3 enz. Artikel 4 Inschrijfgeld is 8,- euro per inzender voor administratiekosten, verder 3,00 euro per cavia. Catalogus gratis voor iedere inzender. Inschrijfgeld kan via overboeking voldaan worden. Zie voor gegevens het inschrijfformulier. Buitenlandse inzenders moeten voor aanvang van de keuring, bij ontvangst van de oornummers hun inschrijfgeld betalen. Ben je verhinderd of zijn er dieren afwezig? Je bent ten alle tijden verplicht het inschrijfgeld te betalen!!! Artikel 5 Inschrijving sluit op 12 februari Inschrijfformulier en naar: caviafokkerijdeberenlust@onsbrabantnet.nl of per post naar: Truus Leblanc, Wallenstraat 9, 6019 BC Wessem (denk dan aan het tijdig posten van het inschrijfformulier!) Artikel 6 Cavia s worden ondergebracht in tentoonstellingskooien met houtkrullen en er zijn beschermplaten met een rolletje hooi in de kooien aanwezig. Inkooien: Zaterdag van uur t/m uur Zondagmorgen van 8.00 uur t/m 8.45 uur. Aanvang keuring om 9.01 uur. Artikel 7 Keuring vindt plaats volgens MFD Standaard en we werken met predikaten (dus niet met punten). Bij elke keurmeester is een schrijver en aandrager ingedeeld.

5 Artikel 8 Alleen cavia s die ter keuring aangeboden worden mogen te koop worden gezet. Dit kan al bij de inschrijving kenbaar gemaakt worden maar ook tijdens de dag zelf kunnen verkoopkaarten gekocht worden. Alleen de cavia s die ingeschreven zijn ter keuring mogen in de hal komen. Er wordt voor het inkooien gecontroleerd. Mocht je als inzender voor ander fokkers dieren meenemen, dan kunnen deze in een aparte ruimte ondergebracht worden met bij elk dier vermelding van de gegevens van de eigenaar en de gegevens van de nieuwe eigenaar duidelijk op de transportkisten. Deze transportkisten moeten schoon en vers ingestrooid zijn. Artikel 9 Voor sterfte, schade en of verloren gaan van cavia s, schade aan personen of aan andere eigendommen tijdens de 15 de Internationale Caviadag Wessem of het vervoer van of naar het gebouw, is de organisatie niet verantwoordelijk. Artikel 10 A Het is niet toegestaan eigen eten en drinken te nuttigen in de hal. Artikel 10 B In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de organisatie. Nog even een oproep: Graag hadden we voor alle rassen ook aandragers die deze rassen fokken. Denk er aan om dit even door te geven. Om de unieke Internationale Caviadag Wessem met Knuffelkeuring te houden vragen we aan alle caviafokkers uit Nederland en de ons omringende landen om naar Wessem te komen. Zonder jullie is dit niet mogelijk. Hopelijk tot ziens op 12 maart!! In Wessem ruimen we na de eindkeuring samen op en dan is er pas de prijsuitreiking Truus Leblanc En Team Wessem We hebben 340 kooien.

Vraagprogramma 12 de Internationale Caviadag Wessem

Vraagprogramma 12 de Internationale Caviadag Wessem Vraagprogramma 12 de Internationale Caviadag Wessem Hallo beste mensen! Graag wil ik jullie uitnodigen voor de 12 de Internationale Caviadag Wessem. Er wordt gekeurd naar de MFD en NKB Standaard Het keurmeesterkorps:

Nadere informatie

Vraagprogramma Caviadag Tiel

Vraagprogramma Caviadag Tiel Vraagprogramma Caviadag Tiel Zaterdag 29 april 2017 Na wikken en wegen hebben wij besloten in 2017 voor de 9e keer een NCC Caviadag Tiel te organiseren. Na de show in 2016 zijn er enkele inzenders cq bezoekers

Nadere informatie

Vraagprogramma Caviadag Tiel

Vraagprogramma Caviadag Tiel Vraagprogramma Caviadag Tiel Zaterdag 4 mei 2019 De 11e editie van onze gezelligste en grootste show staat weer voor de deur. Ook in 2019 komen wij op 4 mei 2019 graag weer met jullie samen naar Tiel.

Nadere informatie

Vraagprogramma Caviadag Tiel

Vraagprogramma Caviadag Tiel Vraagprogramma Caviadag Tiel Zaterdag 28 april 2018 De show in 2017 was een succes die wij ook in 2018 hopen te evenaren. Maar liefst 137 inzenders uit Nederland, Belgie, Duitsland, Denemarken en Tjechie,

Nadere informatie

Vraagprogramma Caviadag Tiel

Vraagprogramma Caviadag Tiel Vraagprogramma Caviadag Tiel Zaterdag 4 mei 2019 De 11e editie van onze gezelligste en grootste show staat weer voor de deur. Ook in 2019 komen wij op 4 mei 2019 graag weer met jullie samen naar Tiel.

Nadere informatie

Najaarsboekje 2013. Nederlandse Speciaalclub van Chinchilla, van Beveren, Zilvervos, Marter, Zwartgrannen en Parelgrijs van Halle fokkers

Najaarsboekje 2013. Nederlandse Speciaalclub van Chinchilla, van Beveren, Zilvervos, Marter, Zwartgrannen en Parelgrijs van Halle fokkers Nederlandse Speciaalclub van Chinchilla, van Beveren, Zilvervos, Marter, Zwartgrannen en Parelgrijs van Halle fokkers Hierbij treft u de webversie Voor leden is er een volledige versie beschikbaar. Najaarsboekje

Nadere informatie

1 ste Internationale T.T. Kleur en Vriendschap 85 Kerkrade

1 ste Internationale T.T. Kleur en Vriendschap 85 Kerkrade 1 ste Internationale T.T. Kleur en Vriendschap 85 Kerkrade Secretariaat Organisatie: W.J Offermans Meuserstraat 10 6464 EG Kerkrade 06-31249531 / 045-8883231 : kleur.en.vriendschap@ziggo.nl Vogelvereniging

Nadere informatie

VRAAGPROGRAMMA EUREGIOSHOW

VRAAGPROGRAMMA EUREGIOSHOW VRAAGPROGRAMMA EUREGIOSHOW VOERENDAAL OPEN TENTOONSTELLING VOOR KONIJNEN, HOENDERS, DWERGHOENDERS, SERAMA S EN SIERDUIVEN 24 en 25 november 2018 Trefcentrum Kunderhoes Hogeweg 74 Kunrade-Voerendaal Tel.

Nadere informatie

Braekelclub Nederbraekel E-mail: marcvolkaert@skynet.be Web: www.braekelclub-nederbraekel.be In samenwerking met

Braekelclub Nederbraekel E-mail: marcvolkaert@skynet.be Web: www.braekelclub-nederbraekel.be In samenwerking met WEDSTRIJDREGLEMENT EUROPEES RASKAMPIOENSCHAP VOOR HET BRAKELHOEN en aanverwanten Zottegems hoen, Zingems hoen, Hoen van de Zwalmvallei 13-14 en 15 december 2013 georganiseerd door Braekelclub Nederbraekel

Nadere informatie

Vraagprogramma Jongdierendag 2015 ESKV Schijndel i.c.m. KleindierenLiefhebbers Uden e.o. 13 september 2015

Vraagprogramma Jongdierendag 2015 ESKV Schijndel i.c.m. KleindierenLiefhebbers Uden e.o. 13 september 2015 Vraagprogramma Jongdierendag 2015 ESKV Schijndel i.c.m. KleindierenLiefhebbers Uden e.o. 13 september 2015 Manege de Molenheide De Heikampen 5 5482 ZR Schijndel Namens het bestuur van ESKV Schijndel en

Nadere informatie

Open Grens-Regio Vogelshow 2015 Onze Vogels Sittard

Open Grens-Regio Vogelshow 2015 Onze Vogels Sittard Secretariaat Organisatie: Huub Mertens P.P.Rubensstraat 32 6137 XX Sittard 06-19053510; huubmertns54@gmail.com Open Grens-Regio Vogelshow 2015 Onze Vogels Sittard Tentoonstellingsregels Inschrijfformulier:

Nadere informatie

Voor u ligt weer het vraagprogramma voor onze clubshow 2015 die weer gehouden word in ons clublokaal Cafe Zaal t Vrijthof te Oirschot

Voor u ligt weer het vraagprogramma voor onze clubshow 2015 die weer gehouden word in ons clublokaal Cafe Zaal t Vrijthof te Oirschot Voorwoord clubshow 2015 Beste leden, Voor u ligt weer het vraagprogramma voor onze clubshow 2015 die weer gehouden word in ons clublokaal Cafe Zaal t Vrijthof te Oirschot Wij nodigen u dan ook weer van

Nadere informatie

Gefriseerde rassen en Houdingrassen

Gefriseerde rassen en Houdingrassen Open Nederlandse Kampioenschappen Gefriseerde rassen en Houdingrassen Op zaterdag 16 november 2013 Plaats: Verenigingsgebouw De Vogelvriend P.M. van Gentstraat 23 4142 BM Leerdam Tel. 0345-618024 Voor

Nadere informatie

We denken dat u zoals vanouds, deze show niet zal willen missen, en dit dan ook te waarderen door enkele dieren in te zenden.

We denken dat u zoals vanouds, deze show niet zal willen missen, en dit dan ook te waarderen door enkele dieren in te zenden. Vraagprogramma Voorwoord Beste Kleindierliefhebbers, Voor u ligt het vraagprogramma van De Sportfokkers Neer e.o. Dit jaar organiseren we een Open Show in de Burg. Hannenhal te Baexem, een van de kerkdorpen

Nadere informatie

Vraagprogramma. Dag van de Dwerg. 4 maart TKV Tiel Bulkweg 1, 4005 LB Tiel

Vraagprogramma. Dag van de Dwerg. 4 maart TKV Tiel Bulkweg 1, 4005 LB Tiel Vraagprogramma Internationale e Dag van de Dwerg 4 maart 2017 TKV Tiel Bulkweg 1, 4005 LB Tiel Inschrijving sluit op 20 februari 2017 Beknopt dagprogramma (richttijden): 08.30 9.15 uur Inkooien 9.15 uur

Nadere informatie

Vraagprogramma Tentoonstelling K.C.P. S t r e v e n n a a r B e t e r te Winsum 5 en 6 oktober

Vraagprogramma Tentoonstelling K.C.P. S t r e v e n n a a r B e t e r te Winsum 5 en 6 oktober Vraagprogramma 2018 Tentoonstelling K.C.P. S t r e v e n n a a r B e t e r te Winsum 5 en 6 oktober Voor de open tentoonstelling van konijnen, hoenders, dwerghoenders, serama s op vrijdag 5 en zaterdag

Nadere informatie

VRAAGPROGRAMMA KENNEMERLANDSHOW 2015.

VRAAGPROGRAMMA KENNEMERLANDSHOW 2015. VRAAGPROGRAMMA KENNEMERLANDSHOW 2015. 1 SPORTFOKKERSVERENIGING S.V.ZUID-KENNEMERLAND Opgericht 1970 Secretariaat P. Captein Biesheuvelplein 5 2064WL Spaarndam. Voorzitter Willem Smit Veldhof 14 2111 VR

Nadere informatie

Jarig bestaan.

Jarig bestaan. Vraagprogramma Voor de 26 e zelfstandige Clubshow NEDERLANDSE JAVACLUB Deze wordt gehouden op Vrijdag 18 en Zaterdag 19 November 2016 Adres tentoonstelling : Duivensportcentrum Pr. Beatrixlaan 240 7312

Nadere informatie

Vraagprogramma. Dag van de Dwerg. 3 Maart TKV Tiel Bulkweg 1, 4005 LB Tiel

Vraagprogramma. Dag van de Dwerg. 3 Maart TKV Tiel Bulkweg 1, 4005 LB Tiel Vraagprogramma Internationale Dag van de Dwerg 3 Maart 2018 TKV Tiel Bulkweg 1, 4005 LB Tiel Inschrijving sluit op 20 februari 2018 Beknopt dagprogramma (richttijden): 08.30 9.15 uur Inkooien 9.15 uur

Nadere informatie

Vraagprogramma Krimpenerwaardshow

Vraagprogramma Krimpenerwaardshow Vraagprogramma Krimpenerwaardshow 9 t/m 10 december 2016 Bergambacht Afzender: Stichting Krimpenerwaardshow T.a.v. Thijs Overduin Scheepmakersstraat 3 2941 AV Lekkerkerk Beste kleindierliefhebber, Voor

Nadere informatie

Vraagprogramma Krimpenerwaardshow. 27 t/m 28 oktober Bergambacht

Vraagprogramma Krimpenerwaardshow. 27 t/m 28 oktober Bergambacht Vraagprogramma Krimpenerwaardshow 27 t/m 28 oktober 2017 Bergambacht Afzender: Stichting Krimpenerwaardshow T.a.v. Thijs Overduin Scheepmakersstraat 3 2941 AV Lekkerkerk Beste kleindierliefhebber, Voor

Nadere informatie

V R A A G P R O G R A M M A

V R A A G P R O G R A M M A V R A A G P R O G R A M M A Met de inzendingsvoorwaarden voor de Verenigings Tentoonstelling, georganiseerd door "NUT & SPORT" te Woerden op 23 en 24 oktober 2009 in het Brediushonk, Kievitstraat 40 te

Nadere informatie

Voor u ligt het vraagprogramma voor de Cochindag welke zal zijn op 27 oktober 2018 te Tiel (Nederland).

Voor u ligt het vraagprogramma voor de Cochindag welke zal zijn op 27 oktober 2018 te Tiel (Nederland). Tentoonstelling-secretaris Johan Cuijpers Helenaveenseweg 94 5985 NM Grashoek Tel: +31 6 23237366 Mail: cochindag@outlook.com Voor u ligt het vraagprogramma voor de Cochindag welke zal zijn op 27 oktober

Nadere informatie

Vraagprogramma. van de. PEKLO open show. (LET OP! Gewijzigde TT datum!!) op Oktober Sluiting inschrijving 21 September 2017.

Vraagprogramma. van de. PEKLO open show. (LET OP! Gewijzigde TT datum!!) op Oktober Sluiting inschrijving 21 September 2017. Vraagprogramma van de PEKLO open show (LET OP! Gewijzigde TT datum!!) op 20-22 Oktober 2017 Sluiting inschrijving 21 September 2017. 1 Samenstelling van het bestuur Ere lid: Jan Pardijs Voorzitter: Freddie

Nadere informatie

Tentoonstellingsreglement Boxtelse kampioenschappen t/m 14 december Heidezoom 2 Liempde. Tel

Tentoonstellingsreglement Boxtelse kampioenschappen t/m 14 december Heidezoom 2 Liempde. Tel Tentoonstellingsreglement Boxtelse kampioenschappen 2014. 12 t/m 14 december 2014. Heidezoom 2 Liempde. Tel. 0411-631427. Deelnemende vogelverengingen: Vogelvereniging Vogelvreugd Boxtel. Vogelvereniging

Nadere informatie

V.V. WITROKA RIDDERKERK

V.V. WITROKA RIDDERKERK V.V. WITROKA RIDDERKERK Opgericht in november 1956 Aangesloten bij N.B.v.V. Tentoonstelling 2017 Tstelling regtentoonst ( 1 ) Tentoonstelling reglement voor de Bijzondere Vogeltentoonstelling 2017 De vogelshow

Nadere informatie

Nut en Sport Oud-Beijerland

Nut en Sport Oud-Beijerland Nut & Sport 1928 Pluimvee- en Konijnenfokkersvereniging Nut en Sport Oud-Beijerland VRAAGPROGRAMMA 2017 Voor de Open tentoonstelling te houden op: 27 en 28 oktober 2017 op de Kleindierenhof aan de Karel

Nadere informatie

Vraagprogramma Krimpenerwaardshow

Vraagprogramma Krimpenerwaardshow Vraagprogramma Krimpenerwaardshow 11 t/m 12 december 2015 Bergambacht Afzender: Stichting Krimpenerwaardshow T.a.v. Thijs Overduin Scheepmakersstraat 3 2941 AV Lekkerkerk Beste kleindierliefhebber, Trots

Nadere informatie

VRAAGPROGRAMMA COCHINDAG

VRAAGPROGRAMMA COCHINDAG VRAAGPROGRAMMA COCHINDAG 11 november 2017 TKV-hal Tiel BULKWEG 1 4005LB TIEL ~ de inschrijving sluit op 22 oktober 2017 ~ Tentoonstelling-secretaris Johan Cuijpers Helenaveenseweg 94 5985 NM Grashoek Tel:

Nadere informatie

Pluimvee- en Konijnenfokkersvereniging "NUT en SPORT" Stolwijk

Pluimvee- en Konijnenfokkersvereniging NUT en SPORT Stolwijk Pluimvee- en Konijnenfokkersvereniging "NUT en SPORT" Stolwijk 72e clubtentoonstelling van konijnen, cavia s hoenders en dwerghoenders op 20 en 21 november 2015 in "De Grote Haven", Haastrecht Sluiting

Nadere informatie

Jongdierendag SEPTEMBER 2018

Jongdierendag SEPTEMBER 2018 .VRAAGPROGRAMMA Jongdierendag 2018 GEORGANISEERD DOOR: Kleindierensportverenigingen: WAALWIJK EN OMSTREKEN Waalwijk 01 SEPTEMBER 2018 Boerderij: Familie.RAAIJMAKERS Baan 13 5171 NC KAATSHEUVEL Secretariaat:

Nadere informatie

Vraagprogramma Open tentoonstelling november 2014 De Fokkers Berkhout & Omstreken

Vraagprogramma Open tentoonstelling november 2014 De Fokkers Berkhout & Omstreken Vraagprogramma Open tentoonstelling 14-15 - 16 november 2014 De Fokkers Berkhout & Omstreken 1962 2014 Tentoonstellingslokatie: Intratuin Hoorn Noorderdracht 20a (Hoorn) Oosterblokker 1 Voorwoord Open

Nadere informatie

TOPSHOW zaterdag 9 februari 2019 georganiseerd door Kleindiervereniging Sport & Genoegen Midden-Nederland te Huizen Vraagprogramma

TOPSHOW zaterdag 9 februari 2019 georganiseerd door Kleindiervereniging Sport & Genoegen Midden-Nederland te Huizen Vraagprogramma TOPSHOW zaterdag 9 februari 2019 georganiseerd door Kleindiervereniging Sport & Genoegen Midden-Nederland te Huizen Vraagprogramma Sluiting inschrijving: 27 januari 2019 VOORWOORD In 2017 had onze vereniging

Nadere informatie

De inschrijfprocedure

De inschrijfprocedure De inschrijfprocedure Hoe kan ik inschrijven? We bieden drie mogelijkheden. De aanbevolen manier is om gebruk te maken van ons online formulier, hiermee kunnen we de gegevens het gemakkelijkst verwerken.

Nadere informatie

VRAAGPROGRAMMA VOERENDAAL

VRAAGPROGRAMMA VOERENDAAL VRAAGPROGRAMMA VOERENDAAL OPEN TENTOONSTELLING VOOR KONIJNEN, HOENDERS, DWERGHOENDERS, SERAMA S EN SIERDUIVEN 25 en 26 november 2017 Trefcentrum Kunderhoes Hogeweg 74 Kunrade-Voerendaal Tel. 045-5750481

Nadere informatie

Regionale tentoonstelling

Regionale tentoonstelling Kleinveebond De STER Meeuwen VRAAGPROGRAMMA Regionale tentoonstelling 42 ste Kleindiertentoonstelling 27-28-29 november 2015 Grote - en dwerghoenders Park - en watervogels Sierduiven Konijnen Cavia www.kleinveedestermeeuwen.hoenders.net

Nadere informatie

VRAAGPROGRAMMA. voor de 22 e VKPV MANNELIJKE DIERENKEURING

VRAAGPROGRAMMA. voor de 22 e VKPV MANNELIJKE DIERENKEURING VRAAGPROGRAMMA voor de 22 e VKPV MANNELIJKE DIERENKEURING Open ééndagskeuring voor rammen, hanen en dwerghanen, te houden op zaterdag 15 maart 2014 in de Veenendaalhal, Nijverheidslaan 8 te Veenendaal.

Nadere informatie

Vogelvereniging De Goudvink Opgericht juni 1965 te Vught www.degoudvink.nl www.facebook.nl/degoudvink.vught

Vogelvereniging De Goudvink Opgericht juni 1965 te Vught www.degoudvink.nl www.facebook.nl/degoudvink.vught Vogelvereniging De Goudvink Opgericht juni 1965 te Vught www.degoudvink.nl www.facebook.nl/degoudvink.vught Bij deze nodigen wij u uit om deel te nemen aan onze 1965 2015 Jubileum vogelshow Het Gouden

Nadere informatie

Kleindierenvereniging Oost Achterhoek

Kleindierenvereniging Oost Achterhoek Kleindierenvereniging Oost Achterhoek Secr. En TT secr. G. Abbink, Hupselseweg 31, 7151 GN, Eibergen, 06-52466124, email info@kvoostachterhoek.nl TT. secr. G.H.J. Bonke, Scholtenhofmansbrink 47, 7152 JJ

Nadere informatie

Gefriseerde rassen en Houdingrassen

Gefriseerde rassen en Houdingrassen Open Nederlandse kampioenschappen Gefriseerde rassen en Houdingrassen Op zaterdag 19 november 2011 Plaats: Verenigingsgebouw De Vogelvriend P.M. van Gentstraat 23 4142 BM Leerdam Tel. 0345-618024 De kampioenen

Nadere informatie

Vraagprogramma Topshow

Vraagprogramma Topshow Vraagprogramma Topshow Zaterdag 11 februari 2017 Georganiseerd door kleindiersportvereniging Sport en Genoegen Huizen 1 VOORWOORD Trots zijn wij erop om dit jaar de Topshow te mogen organiseren. Het past

Nadere informatie

Voorwoord van de voorzitters

Voorwoord van de voorzitters 2 Clubs - 1 Show Vraagprogramma voor de gezamenlijke clubdag van De Chinchillaclub en de Thrianta- en Hulstlanderclub op zaterdag 23 September 2017 Locatie: het clubhuis van T.K.V. Bulkweg 1, 4005 LB Tiel.

Nadere informatie

Pluimvee- en Konijnenfokkersvereniging "NUT en SPORT" Stolwijk

Pluimvee- en Konijnenfokkersvereniging NUT en SPORT Stolwijk Pluimvee- en Konijnenfokkersvereniging "NUT en SPORT" Stolwijk 74e clubtentoonstelling van konijnen, hoenders en dwerghoenders op 17 en 18 november 2017 in "De Grote Haven", Haastrecht Sluiting van de

Nadere informatie

OPEN TENTOONSTELLING. 5 e RAMMEN, HANEN en CAVIA SHOW. Zaterdag 9 April 2016 OMMEN

OPEN TENTOONSTELLING. 5 e RAMMEN, HANEN en CAVIA SHOW. Zaterdag 9 April 2016 OMMEN OPEN TENTOONSTELLING 5 e RAMMEN, HANEN en CAVIA SHOW Zaterdag 9 April 2016 OMMEN Tentoonstellingsbestuur: N. Kouwen Voorzitter B. Klein Secretaris, PR H. Borger Penningmeester M.Dekkers J.Borger Lid, PR

Nadere informatie

Eerste Westfriese Konijnenfokkers Club en Pluimvee Vereniging

Eerste Westfriese Konijnenfokkers Club en Pluimvee Vereniging konijnen cavia s Eerste Westfriese Konijnenfokkers Club en Pluimvee Vereniging TENTOONSTELLINGSLOCATIE: sierduiven RANZIJN Tuin & Dier Veilingweg 5 1611BN Bovenkarspel tel.: 0228 518537 keurdag 15 oktober

Nadere informatie

Vraagprogramma van de 71 e Club Tentoonstelling met de inzendingsvoorwaarden. Vrijdag 27 en Zaterdag 28 November 2015

Vraagprogramma van de 71 e Club Tentoonstelling met de inzendingsvoorwaarden. Vrijdag 27 en Zaterdag 28 November 2015 Vraagprogramma van de 71 e Club Tentoonstelling met de inzendingsvoorwaarden Vrijdag 27 en Zaterdag 28 November 2015 In de accommodatie van de Firma Huizer Langeweg 97 H.I.Ambacht Sluitingsdatum inschrijving

Nadere informatie

23. Tentoonstellingen

23. Tentoonstellingen 23. Tentoonstellingen U hebt jonge dieren gefokt geringd, ingeënt en de goede dieren geselecteerd voor de kleindiertentoonstellingen. Hoe nu verder? Er zijn verschillende soorten kleindiertentoonstellingen.

Nadere informatie

VRAAGPROGRAMMA OPEN TENTOONSTELLING WAALWIJK EN OMSTREKEN Waarbij ondergebracht: Clubshow Waalwijk en Omstreken

VRAAGPROGRAMMA OPEN TENTOONSTELLING WAALWIJK EN OMSTREKEN Waarbij ondergebracht: Clubshow Waalwijk en Omstreken VRAAGPROGRAMMA OPEN TENTOONSTELLING WAALWIJK EN OMSTREKEN Waarbij ondergebracht: Clubshow Waalwijk en Omstreken 11-12-13-14 OKTOBER 2018 INKOOIEN 11-10-2018 Sluiting inzending 18-09-2018 Locatie: Manege

Nadere informatie

2 e RAMMEN BEREN en HANENSHOW. Zaterdag 13 April 2013 OMMEN

2 e RAMMEN BEREN en HANENSHOW. Zaterdag 13 April 2013 OMMEN 2 e RAMMEN BEREN en HANENSHOW Zaterdag 13 April 2013 OMMEN De leukste mannelijke show is aanstaande Voor U ligt het vraagprogramma van de tweede Open rammen, beren en hanenshow georganiseerd door de OKPV

Nadere informatie

RAMMEN BEREN en HANEN SHOW. Zaterdag 14 April 2012 OMMEN

RAMMEN BEREN en HANEN SHOW. Zaterdag 14 April 2012 OMMEN RAMMEN BEREN en HANEN SHOW Zaterdag 14 April 2012 OMMEN 1 e Rammen, Beren en Hanenshow in Ommen. De leukste mannelijke show is aanstaande Zaterdag 14 April 2012 Voor U ligt het vraagprogramma van de eerste

Nadere informatie

de Vogelvrienden Leusden

de Vogelvrienden Leusden de Vogelvrienden Leusden Tentoonstellingsreglement 37 e kampioenschap Van Amersfoort 2014 De show wordt gehouden op de volgende data: Vrijdag Zaterdag Zondag 7 november van 20.00 tot 22.00 uur 8 november

Nadere informatie

TT show ter ere van onze 51 ste Vogel tentoonstelling van Tropenpracht en onze 24 ste Bijzondere Tentoonstelling

TT show ter ere van onze 51 ste Vogel tentoonstelling van Tropenpracht en onze 24 ste Bijzondere Tentoonstelling TT show ter ere van onze 51 ste Vogel tentoonstelling van Tropenpracht en onze 24 ste Bijzondere Tentoonstelling Reglementen en Inschrijfformulier 26 november t/m 29 november 2014 in Zalencentrum Muller,

Nadere informatie

OPEN TENTOONSTELLING. 6 e RAMMEN, HANEN en CAVIA SHOW. Zaterdag 8 April 2017 OMMEN

OPEN TENTOONSTELLING. 6 e RAMMEN, HANEN en CAVIA SHOW. Zaterdag 8 April 2017 OMMEN OPEN TENTOONSTELLING 6 e RAMMEN, HANEN en CAVIA SHOW Zaterdag 8 April 2017 OMMEN Tentoonstellingsbestuur: N. Kouwen Voorzitter B. Klein Secretaris, PR H. Borger Penningmeester M. Dekkers Lid, PR activiteiten

Nadere informatie

DRUTEN 2015 AANVULLEND TENTOONSTELLINGSREGLEMENT VOOR DE INTERNATIONALE N.Z.C. SHOW 2015.

DRUTEN 2015 AANVULLEND TENTOONSTELLINGSREGLEMENT VOOR DE INTERNATIONALE N.Z.C. SHOW 2015. DRUTEN 2015 AANVULLEND TENTOONSTELLINGSREGLEMENT VOOR DE INTERNATIONALE N.Z.C. SHOW 2015. Speciaalclub voor Zebravinkenliefhebbers, aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. NZC TENTOONSTELLINGS

Nadere informatie

Voorwoord. Beste sportfokkers/ kleindierliefhebbers, Voor u ligt ons vraagprogramma van de Euregio-show 2016.

Voorwoord. Beste sportfokkers/ kleindierliefhebbers, Voor u ligt ons vraagprogramma van de Euregio-show 2016. Voorwoord Beste sportfokkers/ kleindierliefhebbers, Voor u ligt ons vraagprogramma van de Euregio-show 2016. Voor velen van u is dit al een bekend concept. Dit jaar hebben zich weer een aantal speciaal

Nadere informatie

Gevraagd worden: Hoenders Dwerghoenders, Serama s Konijnen Cavia s - Sierduiven OorspronkelijkeDuivenrassen

Gevraagd worden: Hoenders Dwerghoenders, Serama s Konijnen Cavia s - Sierduiven OorspronkelijkeDuivenrassen Gevraagd worden: Hoenders Dwerghoenders, Serama s Konijnen Cavia s - Sierduiven OorspronkelijkeDuivenrassen 1938 2013 75 JAAR Op 21 22 en 23 November 2013 Afrikalaan 1 3 Vroomshoop Beste sportvrienden

Nadere informatie

Vraagprogramma ste Nationale Vogeltentoonstelling. Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers

Vraagprogramma ste Nationale Vogeltentoonstelling. Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers Vraagprogramma 2016 41 ste Nationale Vogeltentoonstelling Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers VRAAGPROGRAMMA Van de 41ste Nationale Vogeltentoonstelling boven het Noordzeekanaal: Van

Nadere informatie

Sportvrienden en vriendinnen,

Sportvrienden en vriendinnen, Sportvrienden en vriendinnen, Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de Nationale Tentoonstelling nog in volle gang, hopelijk weet U ook dit jaar weer de weg naar Leerdam te vinden. De Nationale Tentoonstelling

Nadere informatie

VRAAGPROGRAMMA PEELLANDSHOW Open tentoonstelling

VRAAGPROGRAMMA PEELLANDSHOW Open tentoonstelling STREVEN NAAR BETER ASTEN VRAAGPROGRAMMA PEELLANDSHOW Open tentoonstelling van PLUIMVEE, KONIJNEN, CAVIA S, SIERDUIVEN, OORSPRONKELIJKE DUIVEN, SIER- & WATERVOGELS Waarin ondergebracht verenigingstentoonstelling

Nadere informatie

TENTOONSTELLINGSREGLEMENT

TENTOONSTELLINGSREGLEMENT TENTOONSTELLINGSREGLEMENT Dit reglement bestaat uit twee delen: A. het Reglement voor de Open tentoonstellingen (ROT) Open tentoonstelling Nationale tentoonstelling Bijzondere open tentoonstelling (Bondstentoonstellingen

Nadere informatie

OPEN TENTOONSTELLING. 7 e RAMMEN, HANEN en CAVIA SHOW. Zaterdag 14 April 2018 OMMEN

OPEN TENTOONSTELLING. 7 e RAMMEN, HANEN en CAVIA SHOW. Zaterdag 14 April 2018 OMMEN OPEN TENTOONSTELLING 7 e RAMMEN, HANEN en CAVIA SHOW Zaterdag 14 April 2018 OMMEN Tentoonstellingsbestuur: N. Kouwen Voorzitter B. Klein Secretaris H. Borger Penningmeester M. Dekkers Lid, PR activiteiten

Nadere informatie

de Vogelvrienden Leusden

de Vogelvrienden Leusden 2018 de Vogelvrienden Leusden Tentoonstellingsreglement regioshow Leusden e.o., De show wordt gehouden op de volgende data: Vrijdag Zaterdag 30 november van 19.30 tot 22.00 uur 01 december van 10.00 tot

Nadere informatie

OPEN TENTOONSTELLING. 8 e RAMMEN, HANEN en CAVIA SHOW. Zaterdag 13 April 2019 OMMEN

OPEN TENTOONSTELLING. 8 e RAMMEN, HANEN en CAVIA SHOW. Zaterdag 13 April 2019 OMMEN OPEN TENTOONSTELLING 8 e RAMMEN, HANEN en CAVIA SHOW Zaterdag 13 April 2019 OMMEN Tentoonstellingsbestuur: N. Kouwen Voorzitter B. Klein Secretaris H. Borger Penningmeester M. Dekkers Lid, PR activiteiten

Nadere informatie

C L U B T E N T O O N S T E L L I N G 2013

C L U B T E N T O O N S T E L L I N G 2013 C L U B T E N T O O N S T E L L I N G 2013 KONIJNEN, CAVIA S, HOENDERS, DWERGHOENDERS, WATERVOGELS en SIERDUIVEN te houden op 6 t/m 8 november 2013 in de Molenschuur bij Molen De Lelie, Molenpad 7, 7731

Nadere informatie

VOGELVERENIGING "ONS IDEAAL" BOXTEL EN OMSTREKEN. Nationale tentoonstelling 2012 (met verkoopklasse)

VOGELVERENIGING ONS IDEAAL BOXTEL EN OMSTREKEN. Nationale tentoonstelling 2012 (met verkoopklasse) VOGELVERENIGING "ONS IDEAAL" BOXTEL EN OMSTREKEN Nationale tentoonstelling 2012 (met verkoopklasse) T.T.-voorwaarden/ reglement/ prijzenschema Nationale tentoonstelling, die gehouden zal worden op zaterdag

Nadere informatie

Belgische Hoenderclub Nederland. Bulletin

Belgische Hoenderclub Nederland. Bulletin Belgische Hoenderclub Nederland Bulletin Nummer 3 Augustus 2017 1 Clubbulletin van de Speciaalclub Belgische Hoenderrassen Nederland. Bestuur: Hub Maar, voorzitter Wiel Ackermans, secretaris/penningmeester

Nadere informatie

INFORMATIE RASGEBONDEN EUROPASHOW

INFORMATIE RASGEBONDEN EUROPASHOW INFORMATIE RASGEBONDEN EUROPASHOW AFWIJKINGEN De regelgeving van de Entente gaat voor het Nederlandse tentoonstellingsreglement en Nederlandse keursysteem. Je kan stellen dat er sprake is van een show

Nadere informatie

Afdeling: Tentoonstellingscommissie. Beste Vogelvrienden,

Afdeling: Tentoonstellingscommissie. Beste Vogelvrienden, Afdeling: Tentoonstellingscommissie Beste Vogelvrienden, Hieronder volgt het nieuwe tentoonstellingsreglement van Folière feriening Súd West Hoek, bestemd voor de afdelingstentoonstelling 2012. Alle voorgaande

Nadere informatie

52e Nationale Tentoonstelling

52e Nationale Tentoonstelling Indien retour afzender 8925HB25 52e Nationale Tentoonstelling te Leeuwarden 19 t/m 24 oktober 2015 Waarin opgenomen de Regioshow van de Nederlandse Zebravinken Club regio Friesland 1 Beste vogelliefhebbers

Nadere informatie

VRAAGPROGRAMMA 37 e Nationale Tentoonstelling en 12 e Jeugdshow 6 t / m 9 januari 2016

VRAAGPROGRAMMA 37 e Nationale Tentoonstelling en 12 e Jeugdshow 6 t / m 9 januari 2016 www.noordshow.nl VRAAGPROGRAMMA 37 e Nationale Tentoonstelling en 12 e Jeugdshow 6 t / m 9 januari 2016 KLN Bondsshow voor Pluimvee & Provinciaal Kampioenschap NBS Provincie Drenthe Algemeen secretariaat:

Nadere informatie

DE RIJSENVOGEL. Tentoonstellingsreglement voor de Onder Regionale tentoonstelling 2016

DE RIJSENVOGEL. Tentoonstellingsreglement voor de Onder Regionale tentoonstelling 2016 Aangesloten bij de NBvV Opgericht Januari 1985 DE RIJSENVOGEL Tentoonstellingsreglement voor de Onder Regionale tentoonstelling 2016 1. De Rijsenvogel gebruikt het vraagprogramma zoals u aantreft bij uw

Nadere informatie

Geachte muzikanten, docenten en bestuurders,

Geachte muzikanten, docenten en bestuurders, Geachte muzikanten, docenten en bestuurders, Volgend jaar organiseert Koninklijke Harmonie L Union voor de 52 ste keer het Nationale solisten- en ensembles concours voor blaasmuzikanten en slagwerkers.

Nadere informatie

Vraagprogramma. De Clubshow. 1 en 2 februari 2019 TKV Tiel, Bulkweg 1, 4005 LB Tiel. Inschrijving sluit op 8 januari 2019.

Vraagprogramma. De Clubshow. 1 en 2 februari 2019 TKV Tiel, Bulkweg 1, 4005 LB Tiel. Inschrijving sluit op 8 januari 2019. Vraagprogramma De Clubshow 1 en 2 februari 2019 TKV Tiel, Bulkweg 1, 4005 LB Tiel Inschrijving sluit op 8 januari 2019 Voorwoord Met veel genoegen bieden wij u voor de tweede maal het vraagprogramma voor

Nadere informatie

Inschrijfgeld is 2,00 euro per vogel. Inzenders die meer dan tien vogels inbrengen betalen boven de tien 1 euro per vogel.

Inschrijfgeld is 2,00 euro per vogel. Inzenders die meer dan tien vogels inbrengen betalen boven de tien 1 euro per vogel. Op deze Districtstentoonstelling zijn het reglement en het thans geldende vraagprogramma van de N.B.v.V. van toepassing. Zie het maandblad Onze Vogels, het katern 2015-2019 ten behoeve van tentoonstellingen

Nadere informatie

Vraagprogramma. 30 e Kloostershow Sport en Vriendschap Ter Apel. Open tentoonstelling. 3 en 4 November 2017 Buurthuis t Streekje te Ter Apel

Vraagprogramma. 30 e Kloostershow Sport en Vriendschap Ter Apel. Open tentoonstelling. 3 en 4 November 2017 Buurthuis t Streekje te Ter Apel Vraagprogramma 30 e Kloostershow 2017 Open tentoonstelling 3 en 4 November 2017 Buurthuis t Streekje te Ter Apel Sport en Vriendschap Ter Apel 1 Beste Kleindierliefhebbers, Ter Apel, september 2017 Voor

Nadere informatie

vogelvereniging DE NACHTEGAAL Rosmalen

vogelvereniging DE NACHTEGAAL Rosmalen vogelvereniging DE NACHTEGAAL Rosmalen Vogelvereniging de Nachtegaal uit Rosmalen nodigt u uit om deel te nemen aan: Open Rosmalens Kampioenschap 2017 icm kringtentoonstelling Maasland-Meierij Deze tentoonstelling

Nadere informatie

Deze onderlinge TT (OTT) wordt georganiseerd door de Vogelvereniging Onze Hobby Heythuysen.

Deze onderlinge TT (OTT) wordt georganiseerd door de Vogelvereniging Onze Hobby Heythuysen. Reglement onderlinge tentoonstelling 2016 VV Onze Hobby Heythuysen VvV De Geelgors Stramproy De Vogelvrienden Nederweert 1. Organisatie: Deze onderlinge TT (OTT) wordt georganiseerd door de Vogelvereniging

Nadere informatie

VRAAGPROGRAMMA PEELLANDSHOW Open tentoonstelling

VRAAGPROGRAMMA PEELLANDSHOW Open tentoonstelling STREVEN NAAR BETER ASTEN VRAAGPROGRAMMA PEELLANDSHOW Open tentoonstelling van PLUIMVEE, KONIJNEN, CAVIA S, SIERDUIVEN, OORSPRONKELIJKE DUIVEN, SIER- & WATERVOGELS Waarin ondergebracht verenigingstentoonstelling

Nadere informatie

vogelvereniging DE NACHTEGAAL Rosmalen

vogelvereniging DE NACHTEGAAL Rosmalen vogelvereniging DE NACHTEGAAL Rosmalen VOGELTENTOONSTELLING Open Rosmalens Kampioenschap 2015. Locatie: TT-secretariaat Handboogschutterij NIMROD Christiaan Kannemansstraat 26 5246 AM Rosmalen ( Hintham)

Nadere informatie

Showreglement. Katten in competitie 23 Euro 20 Euro Nest (min. 3 kittens) 28 Euro 25 Euro Huiskatten 18 Euro 15 Euro 1 extra kooi 15 Euro

Showreglement. Katten in competitie 23 Euro 20 Euro Nest (min. 3 kittens) 28 Euro 25 Euro Huiskatten 18 Euro 15 Euro 1 extra kooi 15 Euro Prijzen inschrijvingen Showreglement Niet leden Leden Katten in competitie 23 Euro 20 Euro Nest (min. 3 kittens) 28 Euro 25 Euro Huiskatten 18 Euro 15 Euro 1 extra kooi 15 Euro Determinatie +3 Euro Catalogus

Nadere informatie

We organiseren deze show in het weekend van 7 tot en met 9 november in de sorteerhal van Vestjens BV Brumholt 3 te Neer.

We organiseren deze show in het weekend van 7 tot en met 9 november in de sorteerhal van Vestjens BV Brumholt 3 te Neer. 1 Voorwoord Beste Kleindierliefhebbers, Voor u ligt het vraagprogramma van De Sportfokkers Neer e.o. voor de Open Show, een bijzondere show dit jaar omdat we een 50-jarig jubileum te vieren hebben! We

Nadere informatie

2 Het inschrijfgeld bedraagt 1,50 per vogel (voor jeugdleden 1,00). De verplichte catalogus kost 3,00. Inschrijven is mogelijk t/m 2 oktober.

2 Het inschrijfgeld bedraagt 1,50 per vogel (voor jeugdleden 1,00). De verplichte catalogus kost 3,00. Inschrijven is mogelijk t/m 2 oktober. TENTOONSTELLINGSREGLEMENT PSC FRIESLAND 2017. 1 Vogels inbrengen op woensdag 11 oktober a.s. van 19:30 tot 21:00 uur in Voliere Gebouw Drachster Vogelvrienden, Noorderdwarsvaart 84 D, 9201 KL Drachten.

Nadere informatie

Vraagprogramma TOPSHOW

Vraagprogramma TOPSHOW Vraagprogramma TOPSHOW Zaterdag 17 februari 2018 Locatie: Clusius College Oranjelaan 2A 1901 TX Castricum Georganiseerd door: Kleindiersportvereniging Jong Leven Uitgeest e.o. VOORWOORD Beste fokkers uit

Nadere informatie

Vraagprogramma. Kleindierensport vereniging. Vessem en omstreken.

Vraagprogramma. Kleindierensport vereniging. Vessem en omstreken. Vraagprogramma Kleindierensport vereniging Vessem en omstreken. Open Tentoonstelling Waarin ondergebracht De Provinciale van Brabant & verenigingstentoonstelling K.V.V.e.o. 23, 24, 25 en 26 oktober 2014

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 2009 van de vogelshow georganiseerd door De Groenling - Noorddammerweg 15 in De Kwakel

Wedstrijdreglement 2009 van de vogelshow georganiseerd door De Groenling - Noorddammerweg 15 in De Kwakel Wedstrijdreglement 2009 van de vogelshow georganiseerd door De Groenling - Noorddammerweg 15 in De Kwakel Openingstijden Vrijdag 13 november 2009 Zaterdag 14 november 2009 Zondag 15 november 2009 van 20.00-22.00

Nadere informatie

Eerste Westfriese Konijnenfokkers Club en Pluimveehouders Vereniging

Eerste Westfriese Konijnenfokkers Club en Pluimveehouders Vereniging konijnen cavia s Eerste Westfriese Konijnenfokkers Club en Pluimveehouders Vereniging TENTOONSTELLINGSLOCATIE: sierduiven Schuurkas van Neefjes Tulpen Oosteinde 114 1647AG Berkhout keurdag 18 oktober (dwerg)hoenders

Nadere informatie

Pluimvee- en Konijnenfokkersvereniging "NUT en SPORT" Stolwijk

Pluimvee- en Konijnenfokkersvereniging NUT en SPORT Stolwijk Pluimvee- en Konijnenfokkersvereniging "NUT en SPORT" Stolwijk 73e clubtentoonstelling van konijnen, hoenders en dwerghoenders op 18 en 19 november 2016 in "De Grote Haven", Haastrecht Sluiting van de

Nadere informatie

INSCHRIJFPROCEDURE INDOOR AMBT DELDEN 2016

INSCHRIJFPROCEDURE INDOOR AMBT DELDEN 2016 Wedstrijd: Indoor Ambt Delden Locatie: Paardensportcentrum De Hoffmeijer Hoffmeijerweg 10 7495 RZ Ambt Delden Wedstrijddatum: 31 januari t/m 6 februari 2016 Afmeting hoofdring: Indoor 65 m x 25 m (zand)

Nadere informatie

VOOR DE OPEN TENTOON- STELLING BERGUM E.O. 17,18 EN 19 NOVEMBER 2011. Tytsjerksteradielshow. www.pkv-burgum-eo.nl

VOOR DE OPEN TENTOON- STELLING BERGUM E.O. 17,18 EN 19 NOVEMBER 2011. Tytsjerksteradielshow. www.pkv-burgum-eo.nl LET OP!! OOK DIT JAAR KANS OP IN- SCHRIJFGELD TERUG VOOR DE OPEN TENTOON- STELLING BERGUM E.O. 17,18 EN 19 NOVEMBER 2011 Tytsjerksteradielshow www.pkv-burgum-eo.nl PKV Bergum & Omstreken Pagina 1 November

Nadere informatie

Kleindierenshow Brabant

Kleindierenshow Brabant Vraagprogramma Kleindierenshow Brabant Georganiseerd door Kleindierensport Vereniging Vessem en omstreken Open Tentoonstelling Waarin ondergebracht De Provinciale KLN Tentoonstelling van Brabant & verenigingstentoonstelling

Nadere informatie

Drukwerk VOOR DE OPEN TENTOON- STELLING BERGUM E.O. 12,13 EN 14 NOVEMBER 2009. Tytsjerksteradielshow

Drukwerk VOOR DE OPEN TENTOON- STELLING BERGUM E.O. 12,13 EN 14 NOVEMBER 2009. Tytsjerksteradielshow Wilt u ook lid worden van PKV Bergum en Omstreken? Vult u dan deze bon in. Naam :... Adres :... Postcode :...... Woonplaats :... Telefoonnr. :... Diergroep :... Drukwerk LET OP!! OOK DIT JAAR KANS OP IN-

Nadere informatie

Nationale TT 2015, Volière Vereniging De Huisvriend.

Nationale TT 2015, Volière Vereniging De Huisvriend. Geachte vogelliefhebber, Van 30 oktober t/m 1 november organiseert Volière vereniging De Huisvriend uit Rothem-Meerssen voor de 17-de keer op rij een Nationale Vogeltentoonstelling. We willen net zoals

Nadere informatie

Nieuwe richtlijn KLN prijzen

Nieuwe richtlijn KLN prijzen Nieuwe richtlijn KLN prijzen Gaat in per 1 april 2012; Niet alleen KLN prijzen voor de vanwege KLN gemerkte diergroepen maar nu voor alle diergroepen; Geldt onveranderd alleen voor goedgekeurde shows;

Nadere informatie

Eerste Westfriese Konijnenfokkers Club en Pluimveehouders Vereniging

Eerste Westfriese Konijnenfokkers Club en Pluimveehouders Vereniging konijnen cavia s Eerste Westfriese Konijnenfokkers Club en Pluimveehouders Vereniging TENTOONSTELLINGSLOCATIE: sierduiven Schuurkas van Neefjes Tulpen Oosteinde 114 1647AG Berkhout keurdag 19 oktober (dwerg)hoenders

Nadere informatie

Reglement District Tentoonstelling. Vogelkampioenschappen 2017

Reglement District Tentoonstelling. Vogelkampioenschappen 2017 District GELDERLAND en FLEVOLAND Vogelvereniging "De Martel" Huissen Algemeen; Organisatie door: District Gelderland in samenwerking met Vogelvereniging "DE MARTEL" te Huissen afd. Code: H 05 Locatie:

Nadere informatie

Reglement en prijzenverdeling voor de 62 e onderlinge vogeltentoonstelling 2018 van v.v.,, De Kolibri Noordwijkerhout en Omstreken

Reglement en prijzenverdeling voor de 62 e onderlinge vogeltentoonstelling 2018 van v.v.,, De Kolibri Noordwijkerhout en Omstreken Reglement en prijzenverdeling voor de 62 e onderlinge vogeltentoonstelling 2018 van v.v.,, De Kolibri Noordwijkerhout en Omstreken Deze onderlinge tentoonstelling wordt georganiseerd door V.V.,,De Kolibri

Nadere informatie

Prijzen inschrijvingen. Showreglement

Prijzen inschrijvingen. Showreglement Prijzen inschrijvingen Showreglement Niet leden Leden Katten in competitie 21 Euro 18 Euro Nest (min. 3 kittens) 24 Euro 21 Euro Huiskatten 17 Euro 14 Euro 1 extra kooi 15 Euro Determinatie +3 Euro Catalogus

Nadere informatie

Vraagprogramma NATIONALE VLAAMSE REUZEN CLUB

Vraagprogramma NATIONALE VLAAMSE REUZEN CLUB Vraagprogramma Jubileumshow 40 jaar! NATIONALE VLAAMSE REUZEN CLUB 4 & 5 december 2015 te Veenendaal BESTUUR : NATIONALE VLAAMSE REUZEN CLUB Erelid R. Schothorst J.D. van Keulen Ingeschreven bij de Kamer

Nadere informatie

Uittreksel uit het Tentoonstellingsreglement voor de keurmeester diergroep SIERDUIVEN

Uittreksel uit het Tentoonstellingsreglement voor de keurmeester diergroep SIERDUIVEN Uittreksel uit het Tentoonstellingsreglement voor de keurmeester diergroep SIERDUIVEN Dit uittreksel is ontleend aan het Tentoonstellingsreglement voor de Open tentoonstellingen (ROT) en het Tentoonstellingsreglement

Nadere informatie

Tentoonstelling reglement Landelijke tentoonstelling PSC Soest 2017

Tentoonstelling reglement Landelijke tentoonstelling PSC Soest 2017 Tentoonstelling reglement Landelijke tentoonstelling PSC Soest 2017 van de Parkieten Speciaal Club van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers Clubgebouw Vogelzang Molenstraat 8b 3464 TG Soest Sluiting

Nadere informatie