Ingenieurs zijn op zoek naar verbetering. 30 jaar geleden begonnen we met de ontwikkeling van cycloon-stofzuigertechnologie.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ingenieurs zijn op zoek naar verbetering. 30 jaar geleden begonnen we met de ontwikkeling van cycloon-stofzuigertechnologie."

Transcriptie

1

2 Ingenieurs zijn op zoek naar verbetering. 30 jaar geleden begonnen we met de ontwikkeling van cycloon-stofzuigertechnologie. Een meer recente ontwikkeling is de handdroger die gebruik maakt van hogedrukluchtlagen in plaats van warmte. Nu hebben we onze aandacht naar ventilatoren verlegd. James Dyson

3 Bladen veroorzaken trillingen. De bladen van conventionele ventilatoren veroorzaken onplezierige trillingen omdat ze in de lucht hakken voor deze bij u komt. Geen bladen. Geen trillingen. Air Multiplier technologie vermeerdert de omringende lucht, waardoor een onafgebroken stroom gladde lucht ontstaat.

4 Sneldraaiende bladen. Conventionele ventilatoren hebben sneldraaiende bladen die beschermd moeten worden door een veiligheidsrooster. Veilig. De Dyson Air Multiplier ventilator heeft geen bladen. Hij is veilig. Lastig schoon te maken. Conventionele ventilatoren zijn lastig te openen en schoon te maken. Gemakkelijk schoon te maken. De Dyson Air Multiplier heeft geen vervelende roosters of bladen.

5 Beperkte instellingen. Conventionele ventilatoren hebben maar 3 of 4 standen, waarvan eentje de uit stand is. Dimmerknop. De Dyson Air Multiplier ventilator heeft een dimmerknop waarmee u de kracht van de luchtstroom heel precies kunt aanpassen. Lastig aan te passen. Conventionele ventilatoren zijn topzwaar en lastig aan te passen. Eenvoudig kantelen. De Dyson Air Multiplier ventilator draait om zijn eigen zwaartepunt en blijft staan zonder vastgeklemd te hoeven worden.

6 Hoe het werkt. Glooiing in de vorm van een vliegtuigvleugel Aangetrokken lucht Meegezogen lucht Lucht x 15 Aangetrokken lucht Meegezogen lucht Lucht x 1 Air Multiplier technologie. De lucht wordt versneld door een ringvormige opening. Dit creëert een krachtige luchtstroom die over een glooiing in de vorm van een vliegtuigvleugel glijdt, waardoor de richting van de luchtstroom wordt bepaald. De omringende lucht wordt in de luchtstroom getrokken en 15 keer versterkt (dit komt door het aantrekken en meezuigen van de omringende lucht).

7 Binnenstebuiten Dyson ingenieurs beginnen altijd met het belangrijkste probleem en werken daarna naar buiten toe. Onze machines zien er uit zoals ze eruitzien vanwege hun werking. Een ingenieur had het oorspronkelijke idee. Maar we hadden alle disciplines uit het 650-man sterke Dyson team van ingenieurs en wetenschappers nodig om de Air Multiplier TM technologie te ontwikkelen. Ontwerpingenieurs, elektrische ingenieurs, vloeistofmechanica ingenieurs; prototype ingenieurs; testingenieurs; software ingenieurs; motoringenieurs; microbiologen en mechanische ingenieurs.

8 Glooiing van 16 graden in de vorm van een vliegtuigvleugel Genereert maximale luchtstroomsnelheid en -volume. Waaier in motor Een combinatie van de technologieën die worden gebruikt in turboladers en vliegtuigmotoren genereert een krachtige luchtstroom. Borstelloze motor Energie-efficiënt. Variabele kracht in plaats van de beperkte instellingen op conventionele motoren. Veilig Geen sneldraaiende bladen. Gemakkelijk schoon te maken Geen lastige roosters of bladen. Ringvormige opening van 1.3 mm Lucht wordt uitgeblazen om de ringvormige stroom te creëeren. 10mm luchtstroomprojector Richt meer lucht op u door de uitgangshoek te wijzigen. Luchtingang Er wordt tot 27 liter lucht ingezogen per seconde, waardoor de luchtstroom wordt gegenereerd. Laag zwaartepunt Op de basis gemonteerde motor. Niet topzwaar en onstabiel zoals conventionele ventilatoren. Zilver/grijs 30 cm Wit/zilver 30 cm Grijs/blauw 25 cm Eenvoudig te monteren Druk eenvoudigweg de ronding op de basis tot hij past en draai dan vast. Aan/uit knop LED voor gebruik in het donker. Luchtstroomcontrole Dimmerknop. Past de luchtstroom precies aan. Controle van de draaibeweging Onafhankelijke motor stuurt een geruisloze draaibeweging van 90 graden. Eenvoudig kantelen Draait om zijn eigen zwaartepunt en blijft staan zonder vastgeklemd te hoeven worden.

9 Air Multiplier technologie De stroom trekt de omringende lucht aan en versterkt deze 16 maal. Luchtstroomversterker Luchtstroom met hoge snelheid Afstandsbediening Aan/uit knop Verstelbare luchtstroom Druk op de knop om snel de kracht van de luchtstroom aan te passen. Verstelbare luchtstroom. Druk op de knop om snel de kracht van de luchtstroom aan te passen. Omringende lucht wordt in de luchtstroom gezogen Glooiing van 7 graden in de vorm van een vliegtuigvleugel Genereert maximale luchtstroomsnelheid en -volume. Controle van de draaibeweging Onafhankelijke motor stuurt een geruisloze draaibeweging. Magnetische locatie Gebogen en magnetisch om netjes op de machine op te bergen. Veilig Geen sneldraaiende bladen. Veilig. Geen sneldraaiende bladen. Ringvormige opening van 1 mm Lucht wordt uitgeblazen om de ringvormige stroom te creëeren. Eenvoudig schoon te maken Geen lastige roosters of bladen. Eenvoudig te monteren Geen gereedschap nodig. 190mm Wit/zilver Gemakkelijk schoon te maken. Geen vervelende roosters of bladen. 13 mm luchtstroombegeleider Richt meer lucht op u door de uitgangshoek te wijzigen. Waaier in motor Een combinatie van de technologieën die worden gebruikt in turboladers en vliegtuigmotoren genereert een krachtige luchtstroom. Borstelloze motor Energie-efficiënt. Variabele kracht in plaats van de beperkte instellingen op conventionele motoren. Luchtingang Er wordt tot 33 liter lucht ingezogen per seconde, waardoor een luchtstroom wordt gegenereerd. 1007mm Laag zwaartepunt De zwaarste componenten zitten onderin voor verbeterde stabiliteit. 250mm

10 Zilver Verstelbare luchtstroom Druk op de knop om snel de kracht van de luchtstroom aan te passen. Veilig Geen sneldraaiende bladen. Gemakkelijk schoon te maken Geen lastige roosters of bladen. Gemakkelijk aanpasbare hoogte Verhoog en verlaag met een hand. Hoeft niet te worden vastgeklemd. Eenvoudig te kantelen Blijft staan zonder vastgeklemd te hoeven worden. Air Multiplier technologie De stroom trekt de omringende lucht aan en versterkt deze 18 maal. Luchtstroomversterker Luchtstroom met hoge snelheid Glooiing van 7 graden in de vorm van een vliegtuigvleugel genereert maximale luchtstroomsnelheid en -volume. Ringvormige opening van 1 mm Lucht wordt uitgeblazen om de ringvormige stroom te creëeren. Omringende lucht wordt in de luchtstroom gezogen Waaier in motor Een combinatie van de technologieën die worden gebruikt in turbochargers en vliegtuigmotoren genereert een krachtige luchtstroom. 13 mm luchtstroombegeleider Richt meer lucht op nu door de uitgangshoek te wijzigen. Borstelloze motor Energie-efficiënt. Variabele kracht in plaats van de gelimiteerde instellingen op conventionele motoren. Luchtingang Er wordt tot 33 liter lucht ingezogen per seconde, waardoor een grote luchtstroom wordt gegenereerd. Veilig Geen sneldraaiende bladen. Gemakkelijk schoon te maken Geen lastige roosters of bladen. Afstandsbediening Aan/uit knop Verstelbare luchtstroom Druk op de knop om snel de kracht van de luchtstroom aan te passen. Controle van de draaibeweging Onafhankelijke motor stuurt een geruisloze draaibeweging Magnetische locatie Gebogen en magnetisch om netjes op de machine op te bergen. Gemakkelijk te monteren Geen gereedschap nodig. Eenvoudig te kantelen Blijft staan zonder vastgeklemd te hoeven worden. Gemakkelijk aanpasbare hoogte De voet gebruikt een constante krachtveer om de zwaartekracht te weerstaan. Dus hij blijft staan zonder vastgeklemd te hoeven worden. Laag zwaartepunt De zwaarste componenten zijn onderin geplaatst voor verbeterde stabiliteit. 1408mm 450mm

11 Bladen veroorzaken trillingen. Geen bladen. Geen trillingen. Twee jaar garantie. Onderdelen en arbeid. Voor advies en ondersteuning kunt u contact opnemen met de Dyson helpdesk JN

Warmteprojectie over grote afstand voor snelle kamerverwarming.

Warmteprojectie over grote afstand voor snelle kamerverwarming. Warmteprojectie over grote afstand voor snelle kamerverwarming. Bekijk het probleem en probeer het op verschillende manieren op te lossen. Anderen gebruiken meer energie de voor de hand liggende oplossing.

Nadere informatie

Warmteprojectie over grote afstand voor snelle kamerverwarming.

Warmteprojectie over grote afstand voor snelle kamerverwarming. Warmteprojectie over grote afstand voor snelle kamerverwarming. Bekijk het probleem en probeer het op verschillende manieren op te lossen. Anderen gebruiken meer energie de voor de hand liggende oplossing.

Nadere informatie

Het hele jaar door klimaatbeheersing

Het hele jaar door klimaatbeheersing Het hele jaar door klimaatbeheersing Wij begrijpen persoonlijk comfort Iemands persoonlijk comfort wordt beïnvloed door omgevingsfactoren zoals luchttemperatuur en luchtvochtigheid. Dit kan de ontspanning,

Nadere informatie

Geen stofzak. Geen verlies aan zuigkracht. Geen bijkomende kosten. Verwijdert allergenen, blaast schonere lucht uit. 5 jaar garantie.

Geen stofzak. Geen verlies aan zuigkracht. Geen bijkomende kosten. Verwijdert allergenen, blaast schonere lucht uit. 5 jaar garantie. Geen stofzak. Geen verlies aan zuigkracht. Geen bijkomende kosten. Verwijdert allergenen, blaast schonere lucht uit. 5 jaar garantie. Op alle Dyson sledestofzuigers. Ball technologie Geen moeilijke manoeuvres.

Nadere informatie

Geen stofzak. Geen verlies aan zuigkracht. Geen bijkomende kosten. Verwijdert allergenen, blaast schonere lucht uit. 5 jaar garantie.

Geen stofzak. Geen verlies aan zuigkracht. Geen bijkomende kosten. Verwijdert allergenen, blaast schonere lucht uit. 5 jaar garantie. Geen stofzak. Geen verlies aan zuigkracht. Geen bijkomende kosten. Verwijdert allergenen, blaast schonere lucht uit. 5 jaar garantie. Op alle Dyson sledestofzuigers. Ball technologie Geen lastige bewegingen.

Nadere informatie

allergy De meest geavanceerde Dyson Root Cyclone technologie met Core separator. Voor mensen met allergieën.

allergy De meest geavanceerde Dyson Root Cyclone technologie met Core separator. Voor mensen met allergieën. allergy De meest geavanceerde Dyson Root Cyclone technologie met Core separator. Voor mensen met allergieën. Krachtige, constante zuigkracht De nieuwste Dyson Root Cyclone technologie en Core separator.

Nadere informatie

De snelste, meest hygiënische handdroger.

De snelste, meest hygiënische handdroger. De snelste, meest hygiënische handdroger. 18773_BENL_AIRBLADE_BROCHURE_benl.indd 1 10/18/07 1:23:27 PM Handdrogen opnieuw uitgevonden De Dyson Airblade is een nieuw type handdroger die TM de handen droogt

Nadere informatie

Geen stofzak. Geen verlies aan zuigkracht. Geen bijkomende kosten. Verwijdert allergenen, blaast schonere lucht uit. 5 jaar garantie.

Geen stofzak. Geen verlies aan zuigkracht. Geen bijkomende kosten. Verwijdert allergenen, blaast schonere lucht uit. 5 jaar garantie. Geen stofzak. Geen verlies aan zuigkracht. Geen bijkomende kosten. Verwijdert allergenen, blaast schonere lucht uit. 5 jaar garantie. Op alle Dyson sledestofzuigers. Ball technologie Geen lastige bewegingen.

Nadere informatie

E n e r g i e e x p e r i m e n t e n Science

E n e r g i e e x p e r i m e n t e n Science 1 2 3. 9 8 7 E n e r g i e e x p e r i m e n t e n Science N. B. De OPITEC bouwpakketten zijn gericht op het onderwijs. 1 Wat je nodig hebt: Voor de motorhouder: Voor de ventilator: 1 grote houten schijf

Nadere informatie

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit Standard Plus RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS Betere oplossingen voor uitstekende luchtkwaliteit LG

Nadere informatie

NAUWKEURIG BETROUWBAAR KRACHTIG ELEKTRISCHE MACHINES VOOR METAALBEWERKING & ACCESSOIRES

NAUWKEURIG BETROUWBAAR KRACHTIG ELEKTRISCHE MACHINES VOOR METAALBEWERKING & ACCESSOIRES NAUWKEURIG BETROUWBAAR KRACHTIG ELEKTRISCHE MACHINES VOOR METAALBEWERKING & ACCESSOIRES Sneller, Veiliger & Netter Slijpen kan overmatig stof, dampen, rook, vuur en zelfs ontploffing veroorzaken. Evolution

Nadere informatie

DAKLUIKEN FIAMMA VENT 40

DAKLUIKEN FIAMMA VENT 40 FIAMMA VENT 40 Het nieuwe en elegante design met de verlaagde dakkap maakt het geheel aerodynamisch. Uit snelheidtesten is gebleken dat het geluid en het trillen drastisch zijn verminderd tijdens het rijden.

Nadere informatie

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit Standard Plus RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS Betere oplossingen voor uitstekende luchtkwaliteit LG

Nadere informatie

Een beginners handleiding voor energie en vermogen

Een beginners handleiding voor energie en vermogen Een beginners handleiding voor energie en vermogen Waarom moet je leren over energie en vermogen. Het antwoord is omdat we allemaal energie verbruiken in ons dagelijks leven om te verwarmen, te koelen,

Nadere informatie

vario Efficiëntie wordt betaalbaar! De revolutionaire circulatiepomp Efficiëntie tegen een lage prijs:

vario Efficiëntie wordt betaalbaar! De revolutionaire circulatiepomp Efficiëntie tegen een lage prijs: Efficiëntie wordt betaalbaar! De revolutionaire circulatiepomp ecocirc vario Ecocirc E4vario Ecocirc E6vario Efficiëntie tegen een lage prijs: De revolutionaire ecocirc vario. met efficiënte electronische

Nadere informatie

Technische kenmerken

Technische kenmerken Technische kenmerken LIXION EVOLUTION Motorvermogen Gewicht snoeischaar Bekopening Snoeidiameter Lengte snoeischaar 165 W 787 g 53 mm 35 mm 197 mm BATTERIJ UliB 200 400 Gewicht 1,9 kg 3,4 kg Spanning 50,2

Nadere informatie

Testen en metingen op windenergie.

Testen en metingen op windenergie. Testen en metingen op windenergie. Inleiding Als we rond groene energie begonnen te denken, dan kwam windenergie als een van de meest vanzelfsprekende vormen van groene energie naar boven. De wind heeft

Nadere informatie

Netto vermogen bij ingestelde tpm 9, tpm

Netto vermogen bij ingestelde tpm 9, tpm Efficiënte tractor voor het uitstekend vangen van gras en bladeren en biedt nette maairesultaten. De ruime, geïntegreerde vangbak is eenvoudig te legen vanaf de zitplaats van de bestuurder. Beschikt over

Nadere informatie

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS. LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS. LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS Betere oplossingen voor uitstekende luchtkwaliteit LG snapt dat wanneer

Nadere informatie

CL10 MAGNETISCHE LIFTER CL11 MAGNETISCHE LIFTER

CL10 MAGNETISCHE LIFTER CL11 MAGNETISCHE LIFTER PUTDEKSEL LIFTERS CL10 MAGNETISCHE LIFTER Lifter met 16 krachtige diodinium magneten, op rechthoekige basis en met een telescopische handgreep. Tilt gietijzeren en metalen putdeksels/ roosters tot 300kg

Nadere informatie

Dyson compact. Geen zak. Geen verlies aan zuigkracht.

Dyson compact. Geen zak. Geen verlies aan zuigkracht. Dyson compact Concentratie is meer dan alleen iets kleiner maken. Voor Dyson ingenieurs gaat het er om de juiste balans te vinden: afmeting, gewicht, duurzaamheid en natuurlijk werking. Geen zak. Geen

Nadere informatie

James Dyson Uitvinder

James Dyson Uitvinder Na zeven jaar ontwikkelen hebben we nu een revolutionair motorontwerp gerealiseerd een van de kleinste volledig geïntegreerde 1600W motoren. En dat was pas het beginpunt voor onze nieuwste handdroogtechnologie.

Nadere informatie

DAKLUIKEN FIAMMA VENT 40

DAKLUIKEN FIAMMA VENT 40 FIAMMA VENT 40 Het nieuwe en elegante design met de verlaagde dakkap maakt het geheel aerodynamisch. Uit snelheidtesten is gebleken dat het geluid en het trillen drastisch zijn verminderd tijdens het rijden.

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

TWEEDE RONDE NATUURKUNDE OLYMPIADE 2013 TOETS APRIL :00 12:45 uur

TWEEDE RONDE NATUURKUNDE OLYMPIADE 2013 TOETS APRIL :00 12:45 uur TWEEDE RONDE NATUURKUNDE OLYMPIADE 2013 TOETS 1 24 APRIL 2013 11:00 12:45 uur MECHANICA 1 Blok en veer. (5 punten) Een blok van 3,0 kg glijdt over een wrijvingsloos tafelblad met een snelheid van 8,0 m/s

Nadere informatie

NIEUW ACCU ASSORTIMENT

NIEUW ACCU ASSORTIMENT NIEUW ACCU ASSORTIMENT NIEUW ACCU HEGGENSCHAAR Haarscherp nauwkeurig dankzij de lasergesneden, diamantgeslepen stalen messen met dubbele werking. 56V 61 cm lengte mes 22 mm max. diameter takken 4,05 Kg

Nadere informatie

KOELRUIMTE LUCHTGORDIJN. IsolAir

KOELRUIMTE LUCHTGORDIJN. IsolAir KOELRUIMTE LUCHTGORDIJN IsolAir IsolAir koelruimte luchtgordijn Klimaatscheiding zonder warmtetoevoer Optimale klimaatscheiding Het Biddle IsolAir koelruimteluchtgordijn is de perfecte oplossing voor interne

Nadere informatie

TWEEDE RONDE NATUURKUNDE OLYMPIADE 2019 TOETS APRIL 2019 Tijdsduur: 1h45

TWEEDE RONDE NATUURKUNDE OLYMPIADE 2019 TOETS APRIL 2019 Tijdsduur: 1h45 TWEEDE RONDE NATUURKUNDE OLYMPIADE 2019 TOETS 1 17 APRIL 2019 Tijdsduur: 1h45 Enige constanten en dergelijke MECHANICA 1 Twee prisma`s. (4 punten) Twee gelijkvormige prisma s met een hoek α van 30 hebben

Nadere informatie

imop Lite Mobiele reiniging

imop Lite Mobiele reiniging imop Lite Mobiele reiniging Welkom bij de revolutie imop Lite De imop Lite is lichter dan de i-mop XL en is daarmee de kleinste en lichtste machine in de hele i-mop-reeks. Met deze uitbreiding op de huidige

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES

TECHNISCHE SPECIFICATIES Korte hals VOORAANZICHT ZIJAANZICHT 303 286 64 50,8 52,2 159 35 372 Dikte wasbak/werkblad Max. 57, Min. 3,5 Afstand van de straalregelaar tot het uiteinde van de kraan Max. 835,5 / Min. 631,5 Watertoevoer

Nadere informatie

warmte en licht energie omzetting elektriciteit In een lamp wordt energie omgezet

warmte en licht energie omzetting elektriciteit In een lamp wordt energie omgezet Energieomzetting We maken veel gebruik van elektrische energie. Aan elektrische energie hebben we niet zoveel. Elektrische energie is maar een tussenvorm van energie. Bij een elektrische verwarming, willen

Nadere informatie

Als u de machine aanzet zal de geurindicator knipperen als hij bezig is de conditie van de ruimte op te slaan in zijn geheugen.

Als u de machine aanzet zal de geurindicator knipperen als hij bezig is de conditie van de ruimte op te slaan in zijn geheugen. Handleiding Neoîec XJ-361 O 1 1 10n12er:i Overal frisse lucht! Namen van de onderdelen: 13 - Schoonmaakborstel Wat te doen voor dat u het apparaat in gebruik neemt: Het beste kunt u voordat u het apparaat

Nadere informatie

Warmteterugwinning per ruimte Ventilatie Nano Air 50

Warmteterugwinning per ruimte Ventilatie Nano Air 50 Warmteterugwinning per ruimte Ventilatie Voordelen Conformiteit Installatie Beschrijving Assortiment Technische details Afstandsbediening Afstandsbediening Conformiteit Elektrische veiligheid Voordelen

Nadere informatie

Meer efficiëntie en groter bedieningsgemak: 's werelds eerste haakse slijpmachines met Connectivity-functie van Bosch

Meer efficiëntie en groter bedieningsgemak: 's werelds eerste haakse slijpmachines met Connectivity-functie van Bosch Meer efficiëntie en groter bedieningsgemak: 's werelds eerste haakse slijpmachines met Connectivity-functie van Bosch Accumachines voor de vakman met de kracht van een kabelgebonden machine - Gebruikersinterface

Nadere informatie

ALGEMENE VEILIGHEIDS- EN BEDIENINGSINSTRUCTIES.

ALGEMENE VEILIGHEIDS- EN BEDIENINGSINSTRUCTIES. Kachelventilator nr: 219-214 Geachte klant, Dank u voor het kiezen voor de autonome warmteverdeler SIROCCO. Het betreft hier een gevoelig precisie-instrument. Voordat u het apparaat gaat gebruiken graag

Nadere informatie

Cirkelzaagmachine voor modelbouw

Cirkelzaagmachine voor modelbouw Cirkelzaagmachine voor modelbouw Het is er eindelijk van gekomen. Na een lange tijd eindelijk mijn eerste cirkelzaagmachine welke geschikt is voor modelbouwwerk. Er zijn wellicht een aantal verschillende

Nadere informatie

TENTAMEN NATUURKUNDE

TENTAMEN NATUURKUNDE CENTRALE COMMISSIE VOORTENTAMEN NATUURKUNDE TENTAMEN NATUURKUNDE datum : vrijdag 28 april 2017 tijd : 13.30 tot 16.30 uur aantal opgaven : 5 aantal antwoordbladen : 1 (bij opgave 1) Iedere opgave dient

Nadere informatie

NIEUW ACCU HEGGENSCHAAR Haarscherp nauwkeurig dankzij het lasergesneden,

NIEUW ACCU HEGGENSCHAAR Haarscherp nauwkeurig dankzij het lasergesneden, NIEUW ACCU GAMMA NIEUW ACCU HEGGENSCHAAR Haarscherp nauwkeurig dankzij het lasergesneden, diamantgeslepen stalen mes met dubbele werking. NIEUW ACCU BLADBLAZER Stil en krachtig, aangedreven door een turbineventilator.

Nadere informatie

Your added value provider

Your added value provider Energiebesparing Presentatie Energiebesparing waarom? Meer netto winst Efficient proces Energie besparen Minder CO2 beter milieu Minder onderhoud Energiebesparing: Energieverbruik Wereldwijd Rendement,

Nadere informatie

STIGA PARK 107 M HD 8211-3042-02

STIGA PARK 107 M HD 8211-3042-02 STIGA PARK 107 M HD 8211-3042-02 S SVENSKA 1 2 3 4 5 7 A B 6 SVENSKA 8 9 X Z S Y W V 10 NEDERLANDS NL SYMBOLEN Op de machine ziet u de volgende symbolen om u eraan te herinneren dat voorzichtigheid en

Nadere informatie

PARTYQ GEBRUIKERSHANDLEIDING 1.0 VOOR FIRMWARE 1.0

PARTYQ GEBRUIKERSHANDLEIDING 1.0 VOOR FIRMWARE 1.0 PARTYQ GEBRUIKERSHANDLEIDING 1.0 VOOR FIRMWARE 1.0 Nederlandse vertaling door: noskos (BBQ-NL.com) voor probbqshop.nl 1. Kenmerken van de PartyQ! 3 2. Installatie en Bediening! 3 3. Temperatuurvoeler!

Nadere informatie

Industriële stofzuigers 3997

Industriële stofzuigers 3997 De 3997 is voorzien van een 22 kw driefase inductiemotor in één aluminium gietstuk die de turbine rechtstreeks aandrijft. De zelfkoelende zuigeenheid kan continu werken zonder onderhoud nodig te hebben.

Nadere informatie

60 & 82 Volt. accu gereedschap. powerworkstools.nl

60 & 82 Volt. accu gereedschap. powerworkstools.nl 60 & 82 Volt accu gereedschap 2018 powerworkstools.nl 60 V-serie voor de veeleisende gebruiker Accu 60V - 2,0Ah - 108Wh Geschikt voor 60 Volt PowerWorks accu producten. Laadtijd ca. 60 min. Gewicht 1,2Kg

Nadere informatie

Allereerst willen wij u danken voor de aankoop van dit toestel.

Allereerst willen wij u danken voor de aankoop van dit toestel. www.alphametal.be info@alphametal.be H andleiding YT-160A G ebruiksaanwijzing Allereerst willen wij u danken voor de aankoop van dit toestel. Een ieder die met dit toestel zal werken dient deze handleiding

Nadere informatie

Pollet Pool Group. Inverter+

Pollet Pool Group. Inverter+ Pollet Pool Group Inverter+ Touch screen Live indicatie van de snelheid en de zwembadtemperatuur Temperatuur bij ingang en uitgang Percentage van de capaciteit van de inverter Smart/silence modus NEW Modus

Nadere informatie

Greentec Stobbenfrezen

Greentec Stobbenfrezen Greentec Stobbenfrezen Greentec 660 stobbenfrees Uitgekiende freeswielkap: Goede lossing en weinig morsen Zeer compacte, aftakas aangedreven stobbenfrees voor het professionele werk. Direkte aandrijflijn

Nadere informatie

AUTOMATISCHE SAPCENTRIFUGE J 80 Ultra J 100 Ultra NIEUW

AUTOMATISCHE SAPCENTRIFUGE J 80 Ultra J 100 Ultra NIEUW AUTOMATISCHE SAPCENTRIFUGE J 80 J 100 NIEUW Bars - SELFSERVICE - Restauranthouders - HOTELS - grootkeukens AUTOMATISCHE SAPCENTRIFUGE J 80 Uitworp van resten in de bak. Geleverd met een doorschijnende

Nadere informatie

AC-inductiemotoren en BLDC-motoren lijken erg op elkaar. Het grootste verschil ligt in de constructie van de rotor.

AC-inductiemotoren en BLDC-motoren lijken erg op elkaar. Het grootste verschil ligt in de constructie van de rotor. Pneumatische pompen vormen al vele jaren de steunpilaar van de verfcirculatiewereld en daar zijn goede redenen voor. Ze zijn eenvoudig, betrouwbaar en dankzij de langzame heenen-weer gaande beweging beschadigen

Nadere informatie

James Dyson Uitvinder

James Dyson Uitvinder Na zeven jaar ontwikkelen hebben we nu een revolutionair motorontwerp gerealiseerd een van de kleinste volledig geïntegreerde 1600W motoren. En dat was pas het beginpunt voor onze nieuwste handdroogtechnologie.

Nadere informatie

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 NIEUWE OREGON BIOTRIM TM MAAIDRAAD - 100% AFBREEKBAAR! Naam bedrijf. Stierman Stand Nr Website.

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 NIEUWE OREGON BIOTRIM TM MAAIDRAAD - 100% AFBREEKBAAR! Naam bedrijf. Stierman Stand Nr Website. GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 Naam bedrijf Stierman Stand Nr. 1.29 Website www.stierman.info Omschrijving innovatie NIEUWE OREGON BIOTRIM TM MAAIDRAAD - 100% AFBREEKBAAR! OREGON, s wereld grootste producent

Nadere informatie

1. Veiligheidsmaatregelen en waarschuwingen

1. Veiligheidsmaatregelen en waarschuwingen Inhoudsopgave 1. Veiligheidsmaatregelen en waarschuwingen...1 2. Locatie van de Data Link Connector (DLC)...2 3. Product informatie...3 3.1 Beschrijving van het product...3 3.2 Product Specificaties...4

Nadere informatie

Mechanische gevaren Los slaan warmtewiel, uit de haak slaan. Door bijvoorbeeld: schade roulementen, trillingen, afbreken bevestiging

Mechanische gevaren Los slaan warmtewiel, uit de haak slaan. Door bijvoorbeeld: schade roulementen, trillingen, afbreken bevestiging Gevaar Mechanische gevaren Los slaan warmtewiel, uit de haak slaan. Door bijvoorbeeld: schade roulementen, trillingen, afbreken bevestiging Mogelijkheid & gevolg Kan omliggende componenten beschadigen,

Nadere informatie

AXIALE BUISVENTILATOREN TXBR ECOWATT Series

AXIALE BUISVENTILATOREN TXBR ECOWATT Series Range axiale fans met cilindrisch frame, dat cataforisch behandeld en met polyester verf gelakt is, met een laag geluidsniveau en dynamisch gebalanceerde waaier. Motoren Borstelloze EC motor met hoog rendement

Nadere informatie

natuurkunde havo 2018-II

natuurkunde havo 2018-II Heftruck Met een heftruck kunnen zware pakketten worden opgetild en vervoerd. Zie figuur 1. figuur 1 Als een pakket te zwaar is, kantelt de heftruck voorover. Neem aan dat het draaipunt D in de voorste

Nadere informatie

Airco Electra kabel Afstandsbediening

Airco Electra kabel Afstandsbediening Haal de airco uit de doos, controleer deze op beschadigingen en controleer of de inhoud compleet is met instructie manual: Airco Electra kabel Afstandsbediening Verwijder de plakband op de airco binnenunit

Nadere informatie

Transport Elektrische motorkruiwagens

Transport Elektrische motorkruiwagens Transport Elektrische motorkruiwagens Batterij - Semi-commercieel gebruik XEUR CARRY 24V Vermogen Wielen XEUR CARRY 24V 1.899 1.569,42 100 kg / 85 liter Batterij 2 x 12 V ( 24V) +- 2,5 U 13 x 5.00-6? 1

Nadere informatie

Galvanized cone fans. Toepassingen. Ventilatoren zijn toegepast in een tomatenkas in het Midden Oosten

Galvanized cone fans. Toepassingen. Ventilatoren zijn toegepast in een tomatenkas in het Midden Oosten Toepassingen Pluimveestallen geventileerd met Multifan in het Midden Oosten Ventilatie toegepast in pluimveestallen in het Midden Oosten Ventilatoren zijn toegepast in een tomatenkas in het Midden Oosten

Nadere informatie

CONTRAROTERENDE AXIALE VENTILATOREN TCBBx2 / TCBTx2

CONTRAROTERENDE AXIALE VENTILATOREN TCBBx2 / TCBTx2 Serie axiale buisventilatoren met aluminium waaiers vervaardigd uit hoogwaardig gewalst verzinkt staal en beschermd tegen corrosie met een cataforische primer en zwarte polyester coating. Uitgerust met

Nadere informatie

Thermozone AD 200 A/E/W

Thermozone AD 200 A/E/W R Thermozone AD 200 A/E/W Omgeving, zonder verwarming Elektrische verwarming 3-18 kw Waterverwarming Lengtes: 1, 1,5 en 2 meter Thermozone AD 200 A/E/W Luchtgordijnen voor ingangen met een deurhoogte tot

Nadere informatie

Thuiszorg en Slapen. Aldena extra laag 13/80

Thuiszorg en Slapen. Aldena extra laag 13/80 Aldena extra laag 13/80 HLALDENA1380 Bijzonder laag bed in standaard uitvoering: 13-80 cm. Met verdekte motoren voor- en achter waardoor de ruimte onder het bed vrij is. Toegankelijk voor tilliften. Eenvoudig

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Van de PROVETRO Profi-Beveler 600mm

Gebruiksaanwijzing Van de PROVETRO Profi-Beveler 600mm Gebruiksaanwijzing Van de PROVETRO Profi-Beveler 600mm Lees deze handleiding voor gebruik van de machine aandachtig door. Met deze slijp- en polijstmachine heeft u een machine aangeschaft die: Door zijn

Nadere informatie

NIEUW. Invacare Zephyr

NIEUW. Invacare Zephyr Geniet van het leven! De is de meest stille, veilige en comfortabele voorwielaangedreven rolstoel in de markt, ongeacht de rijomstandigheden. Het is de unieke combinatie van de True Track motoren en de

Nadere informatie

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1.Opmerkingen 2.Functies 3..Installatie 4..Opmerkingen over installatie 5..Veiligheidswaarschuwingen 6 Gebruik 7 Onderhoud 1 Opmerkingen 1. Bedankt voor het kiezen

Nadere informatie

INHOUD GROEP 6. bosa ventilatoren bv. Inhoud

INHOUD GROEP 6. bosa ventilatoren bv. Inhoud INHOUD GROEP 6 Inhoud GELIJKSTROOMVENTILATOREN SAE...2 RL...3 MRV - Dakventilator...4 MRV Dakventilator met sneeuwrand...5 MRV Dakventilator met doorzichtige kap...6 MRV Dakventilator met zonnecel...7

Nadere informatie

1. Zwaartekracht. Hoe groot is die zwaartekracht nu eigenlijk?

1. Zwaartekracht. Hoe groot is die zwaartekracht nu eigenlijk? 1. Zwaartekracht Als een appel van een boom valt, wat gebeurt er dan eigenlijk? Er is iets dat zorgt dat de appel begint te vallen. De geleerde Newton kwam er in 1684 achter wat dat iets was. Hij kwam

Nadere informatie

Robin. Invacare. Balans en comfort als uitgangspunt

Robin. Invacare. Balans en comfort als uitgangspunt Robin Tot 200 kg Balans en comfort als uitgangspunt De Robin plafondlift van gebruikt de meest innovatieve manier om mensen te verplaatsen met minimale inspanning en belasting van het verplegend personeel.

Nadere informatie

De voordelen. Ü BESCHERMING: vervaardigd uit Ü KOSTENBESPAREND: Ü ORDELIJK: de kussentjes blijven mooi samen. Ü MILIEUVRIENDELIJK: bestaan uit

De voordelen. Ü BESCHERMING: vervaardigd uit Ü KOSTENBESPAREND: Ü ORDELIJK: de kussentjes blijven mooi samen. Ü MILIEUVRIENDELIJK: bestaan uit De delen van luchtkussens Ü BESCHERMING: vervaardigd uit hoogresistente luchtdichte folie. De luchtkussens bieden een optimale al uw producten. Ze zijn permanent schokwerend en dus perfect geschikt langdurige

Nadere informatie

Vermogen en diversiteit Zehnder Stana & Zehnder Stana Neo. Ventilatie

Vermogen en diversiteit Zehnder Stana & Zehnder Stana Neo. Ventilatie Vermogen en diversiteit Zehnder Stana & Zehnder Stana Neo Verwarming Koeling Ventilatie Luchtzuivering Als u op zoek bent naar een universele verwarmingsoplossing. Elk bouwproject is uniek. Daarom waardeert

Nadere informatie

Elektrische Lier. 4500Lbs/ 2045 KG. montage en bediening instructies

Elektrische Lier. 4500Lbs/ 2045 KG. montage en bediening instructies 9705166 Elektrische Lier 4500Lbs/ 2045 KG. montage en bediening instructies 1 Introductie Bedankt voor de aanschaf van een 4500 Lbs/2045 kg. elektrische lier van ons bedrijf. Lees en volg de montage en

Nadere informatie

Dyson compact. Geen zak. Geen verlies aan zuigkracht.

Dyson compact. Geen zak. Geen verlies aan zuigkracht. Dyson compact Concentratie is meer dan alleen iets kleiner maken. Voor Dyson ingenieurs gaat het er om de juiste balans te vinden: afmeting, gewicht, duurzaamheid en natuurlijk werking. Geen zak. Geen

Nadere informatie

James Dyson Uitvinder

James Dyson Uitvinder Na zeven jaar ontwikkelen hebben we nu een revolutionair motorontwerp gerealiseerd een van de kleinste volledig geïntegreerde 1600W motoren. En dat was pas het beginpunt voor onze nieuwste handdroogtechnologie.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Flowhaspel 1 Empas B.V. Kruisboog 43 3905 TE Veenendaal 0318-525888 www.empas.nl Technische gegevens Afmetingen (lxbxh), cm... 55x39x109 Gewicht, kg...36 Motor vermogen, W....300

Nadere informatie

I.10 GTD-CRU. Warmteterugwinningseenheden. luchtbehandelingsgroepen. WTW met rendement 75% Warmtewiel Qv 500m³/h.

I.10 GTD-CRU. Warmteterugwinningseenheden. luchtbehandelingsgroepen. WTW met rendement 75% Warmtewiel Qv 500m³/h. GTD-CRU WTW met rendement 75% Warmtewiel Qv m³/h Warmteterugwinningsunits type GTD-CRU Warmteterugwinningseenheid met warmtewiel hoog rendement tot 8%. Het assortiment omvat 5 maten en 2 types voor debieten

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

Samenvatting Natuurkunde Natuurkunde Samenvatting NOVA 3 vwo

Samenvatting Natuurkunde Natuurkunde Samenvatting NOVA 3 vwo Samenvatting Natuurkunde Natuurkunde Samenvatting NOVA 3 vwo Samenvatting door N. 1441 woorden 9 oktober 2012 7,6 27 keer beoordeeld Vak Methode Natuurkunde Nova PARAGRAAF 1; KRACHT Krachten herkennen

Nadere informatie

Compact. Comfortabel. Portilo.

Compact. Comfortabel. Portilo. Westfalia Portilo Compact. Comfortabel. Portilo. NIEUW PortiloBox: De demontabele Kofferruimte Kompakte Abmessungen und gute Bedienbarkeit zeichnen den Portilo aus. CCC-Wertung: Westfalia Portilo Westfalia

Nadere informatie

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers SXG 216 /323 /326 Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers Krachtig & betrouwbaar Bij de zitmaaiers van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: uitmuntende wereldvermaarde technologie van

Nadere informatie

SAMSUNG ERV. Ventilation is our business. Energie - Regeneratie - Ventilatie WTW unit met vochtrecuperatie. Clima Construct

SAMSUNG ERV. Ventilation is our business. Energie - Regeneratie - Ventilatie WTW unit met vochtrecuperatie. Clima Construct Clima Construct luchttechniek groothandel - fabrikant Ventilation is our business SAMSUNG ERV Energie - Regeneratie - Ventilatie WTW unit met vochtrecuperatie Clima Construct - Herentalsebaan 444 2160

Nadere informatie

XXX INTERNATIONALE NATUURKUNDE OLYMPIADE PADUA, ITALIË THEORIE-TOETS

XXX INTERNATIONALE NATUURKUNDE OLYMPIADE PADUA, ITALIË THEORIE-TOETS XXX INTERNATIONALE NATUURKUNDE OLYMPIADE PADUA, ITALIË THEORIE-TOETS 22 juli 1999 70 --- 13 de internationale olympiade Opgave 1. Absorptie van straling door een gas Een cilindervormig vat, met de as vertikaal,

Nadere informatie

Quick Reference Guide. Karat 130, Karat 164 en Karat 300 met boorstatief Compact en Large

Quick Reference Guide. Karat 130, Karat 164 en Karat 300 met boorstatief Compact en Large Karat 130, Karat 164 en Karat 300 met boorstatief Compact en Large 2 Gebruiksaanwijzing voor het boren in beton met Karat 130, Karat 164 en Karat 300 diamant kernboormachines met boorstatief Compact en

Nadere informatie

Hefkolommen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys

Hefkolommen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Hefkolommen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Werkbanken Er is altijd een oplossing! Wij doen nog aan ouderwetse service! 2 Hefkolommen

Nadere informatie

Recycling Verkleiningsmachines (Tpf serie)

Recycling Verkleiningsmachines (Tpf serie) Recycling Verkleiningsmachines (Tpf serie) Elektrische motor - Commercieel gebruik XCA TPF15 E Max. ø takken Standaard rooster XCA TPF15 E 4.799 3.966,12 Elektrisch 380 V - 3F 12,5 Pk 1,5 cm Ø 30 mm 200

Nadere informatie

Superstille ronde kanaalventilatoren TD-SILENT ECOWATT SERIE

Superstille ronde kanaalventilatoren TD-SILENT ECOWATT SERIE TD-SILENT ECOWATT - MODELLEN 5 TOT TD-SILENT ECOWATT - MODELLEN EN Bij 5% van de volle snelheid wordt het stroomverbruik verminderd met 7% Mixed-flow ventilatoren met laag profiel en geluidsabsorberende

Nadere informatie

Docentenblad 4 Monteren 1

Docentenblad 4 Monteren 1 Docentenblad 4 In monteren 1 krijgt de leerling een overzicht van handboormachines, boorsoorten, boordiameters en plugdiameters. Vervolgens moet hij of zij gaten boren in een gipsmuur met massieve stenen.

Nadere informatie

Hoofdstuk 3 Kracht en beweging. Gemaakt als toevoeging op methode Natuurkunde Overal

Hoofdstuk 3 Kracht en beweging. Gemaakt als toevoeging op methode Natuurkunde Overal Hoofdstuk 3 Kracht en beweging Gemaakt als toevoeging op methode Natuurkunde Overal 3.1 Soorten krachten Twee soorten grootheden Scalars - Grootte - Eenheid Vectoren - Grootte - Eenheid - Richting Bijvoorbeeld:

Nadere informatie

GEBRUIKERS HANDLEIDING INBOUWSTAPELAARS

GEBRUIKERS HANDLEIDING INBOUWSTAPELAARS 1 GEBRUIKERS HANDLEIDING INBOUWSTAPELAARS 2 INHOUD 1. REGISTRATIE SERIENUMMERS 2. INLEIDING 3. BESCHRIJVING VAN DE STAPELAAR 4. WERKING VAN DE STAPELAAR 5. INSTALLEREN VAN DE STAPELAAR 6. GEBRUIKEN VAN

Nadere informatie

Kwalitatief Deens design

Kwalitatief Deens design Nilfisk Uniek Scandinavisch design en hoge prestaties De nieuwe Nilfisk is ontworpen met het milieu en u als uitgangspunt. Door zijn allergiefiltratie, uitstekende schoonmaakprestaties én het gebruiksgemak

Nadere informatie

Het ideale zit-sta bureau

Het ideale zit-sta bureau Het ideale zit-sta bureau Matrix Matrix is een uniek zit-sta bureau: één frame, verpakt in een stevige, handzame kartonnen doos, en vormt het onderstel voor elk formaat zit-sta werkplek. Het voorgeassembleerde

Nadere informatie

Vragen naar de naam en de functie van een gereedschap

Vragen naar de naam en de functie van een gereedschap Vragen naar de naam en de functie van een gereedschap Wat is dit? Welk gereedschap is dit? Dat is een Wat kun je er mee doen? Waarvoor dient het? Met een kun je 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL BASIC

GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL BASIC GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL BASIC GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL BASIC INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE... 1 1. ALGEMENE INFORMATIE... 2 2. GEBRUIKSINSTRUCTIES... 3 2.1. Plaatsing en installatie... 3 2.2. Gebruik...

Nadere informatie

In dit plaatje is de rotor als magneet uitgevoerd, maar in gelijkstroomventilatoren wordt de rotor als permanente magneet uitgevoerd.

In dit plaatje is de rotor als magneet uitgevoerd, maar in gelijkstroomventilatoren wordt de rotor als permanente magneet uitgevoerd. 1 -Een gelijkstroommotor heeft een permanente magneet. Het magneetveld hoeft dus niet opgewekt te worden ten koste van een hoeveelheid elektrische energie. Daar zit m het hogere rendement van een gelijkstroommotor

Nadere informatie

HANDLEIDING CIRKELVORMIGE BEWEGING P9160-5D

HANDLEIDING CIRKELVORMIGE BEWEGING P9160-5D Leerlingexperimenten HANDLEIDING CIRKELVORMIGE BEWEGING P9160-5D NTL & CMA 2 INHOUDSOPGAVE 1. Middelpuntzoekende kracht... 4 2. Middelpuntzoekende kracht roterende ballen... 6 3. Regelaar voor middelpuntzoekende

Nadere informatie

CENTRIFUGAALVENTILATOREN VOOR LAGEDRUK CBM Klein

CENTRIFUGAALVENTILATOREN VOOR LAGEDRUK CBM Klein Serie enkel- en dubbelaanzuigende centrifugale lagedruk ventilatoren met directe aandrijving, vervaardigd uit verzinkt plaatstaal en tegen corrosie beschermd met een zwarte polyester coating. Alle modellen

Nadere informatie

Newton - HAVO. Elektromagnetisme. Samenvatting

Newton - HAVO. Elektromagnetisme. Samenvatting Newton - HAVO Elektromagnetisme Samenvatting Het magnetisch veld Een permanente magneet is een magneet waarvan de magnetische werking niet verandert Een draaibare kompasnaald draait met zijn noordpool

Nadere informatie

Superstille ronde kanaalventilatoren TD-SILENT ECOWATT SERIE

Superstille ronde kanaalventilatoren TD-SILENT ECOWATT SERIE TD-SILENT ECOWATT - MODELLEN 5 TOT TD-SILENT ECOWATT - MODELLEN EN Bij 5% van de volle snelheid wordt het stroomverbruik verminderd met 7% Zeer stille en compacte Mixed-flow ventilatoren met geluidsabsorberende

Nadere informatie

STAAFMIXERS UITGEBREID COMPACT MINI CMP. Mini MP CMP MP Ultra. Speciaal voor het bereiden van kleine hoeveelheden

STAAFMIXERS UITGEBREID COMPACT MINI CMP. Mini MP CMP MP Ultra. Speciaal voor het bereiden van kleine hoeveelheden COACT C UITGEBREID zie pagina 88 1000 W MINI zie pagina 86 500 W 750 W 850 W zie pagina 84 350 W 400 W 440 W 250 W 270 W 220 W 310 W 160 mm 190 mm 240 mm 250 mm 300 mm 350 mm 350 mm 450 mm 550 mm 600 mm

Nadere informatie

Recycling Verkleiningsmachines (Tpf serie)

Recycling Verkleiningsmachines (Tpf serie) Recycling Verkleiningsmachines (Tpf serie) Elektrische motor - Commercieel gebruik XCA TPF15 E Max. ø takken Standaard rooster XCA TPF15 E 4.799 3.966,12 Elektrisch 380 V - 3F 12,5 Pk 1,5 cm Ø 30 mm 200

Nadere informatie

Het gemak van ELEKTRISCH BEDIENBARE gordijnen. Home Automation by

Het gemak van ELEKTRISCH BEDIENBARE gordijnen. Home Automation by Het gemak van ELEKTRISCH BEDIENBARE gordijnen Gun uw gordijnen de unieke flow van Forest en uzelf het comfort van de Forest Shuttle gemotoriseerde gordijnrailsystemen. Uw gordijnen hangen schitterend soepel

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding 1 Aan de eigenaar Gefeliciteerd met de aankoop van uw Haswing elektrische buitenboordmotor. Een Haswing is een duurzaam kwaliteitsproduct, ontworpen om topprestaties te leveren. Bovendien

Nadere informatie

Hoofdstuk 3 Kracht en beweging. Gemaakt als toevoeging op methode Natuurkunde Overal

Hoofdstuk 3 Kracht en beweging. Gemaakt als toevoeging op methode Natuurkunde Overal Hoofdstuk 3 Kracht en beweging Gemaakt als toevoeging op methode Natuurkunde Overal 3.1 Soorten krachten Twee soorten grootheden Scalars - Grootte - Eenheid Vectoren - Grootte - Eenheid - Richting Bijvoorbeeld:

Nadere informatie