24 november 2016 nr: / Geachte ouders, Brifkes berichten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "24 november 2016 nr: / Geachte ouders, Brifkes berichten"

Transcriptie

1 24 november 2016 nr: / info@weisterbeek.nl Geachte ouders, In Ut Brifke nr. 4 vindt u o.a. informatie over: Brifkes berichten Oproep oudervereniging Weisterbeek Continurooster Afscheidswoord TSO Leerlingenraad Sinterklaas en zijn pieten Topsporters geven anti-pestles Schoolontbijt Jumping Indoor Maastricht Sfeerverslag vergadering MR tot slot onze agenda. Brifkes berichten We merken dat ouders en kinderen, met het huidige koude weer, al voordat de eerste bel gegaan is het ING-gebouw ingaan. Dit is niet de bedoeling. Net als voor ons hoofdgebouw geldt dat kinderen pas vanaf de eerste bel naar binnen komen. Pas dan is ook de leerkracht present. Ouders en kinderen die bij het ING moeten wachten, kunnen wellicht beter naar de speelplaats komen. Hier kunnen kinderen dan nog even spelen. Bedankt! Op school hebben we veel nieuwe computers gekregen. Elke groep heeft nu de beschikking over minimaal 5 goede en snelle laptops/tablets. In januari schaffen we wederom nieuwe systemen aan. Het is de bedoeling dat we de devices dagelijks inzetten voor ons onderwijs. Hier draait goede software voor bijvoorbeeld rekenen en taal op, maar ook onderzoek doen en samen presentaties maken is zeer leerzaam voor kinderen. Met steeds meer systemen kunnen we kinderen op een andere manier activeren. Juffrouw Ellen is gestopt met haar Masteropleiding. Het was niet wat ze ervan verwachtte. Juffrouw Lotte gaat wel door. In groep 3-4 blijft de situatie nu ongewijzigd. Juffrouw Ellen blijft de plusklas doen op woensdag en daarnaast gaat ze o.a. in de vervangerspool werken. Ze blijft de rest van dit schooljaar wel gewoon betrokken bij onze school. De Jumbo-actie waar schoolpunten gespaard kon worden, heeft onze school ruim 570 euro opgeleverd. Samen met het geld van de Rabobank, het ontvangen bedrag van de stichting Overblijven en een eigen budget van de school gaan we de komende periode aan de slag om de speelplaats wat op te knappen (een nieuw speeltoestel, wat meer kleur e.d.). We zijn blij met het ontvangen bedrag! We bedanken alle ouders die mee hebben kunnen sparen. Gratis online cursussen voor bibliotheekleden. Voorlezen: korte cursus van de maand november Maak van voorlezen een feestje. Door voor te lezen leert een kind nieuwe woorden en zinnen. Ontdek welke boeken geschikt zijn voor welke leeftijd. En hoe je van voorlezen een gezellig feestje maakt. Een cursus met praktische tips voor alle vaders, moeders, opa's, oma's en andere mensen die graag voorlezen aan kinderen tot en met twaalf jaar. Weinig tijd hebben voor deze cursus is geen excuus. Het duurt maar een half uurtje en.. voorlezen maar. Volgende maand staat een andere korte cursus voor je klaar als extraatje naast het reguliere cursusaanbod van de Bibliotheek. Voor meer informatie zie:

2 Oproep oudervereniging Weisterbeek Onze oudervereniging houdt zich bezig met het (mee)organiseren van activiteiten zoals o.a. Sinterklaas, Kerst, Carnaval, Open Dag, Wandeldriedaagse, Kinderboekenweek en verkeersactiviteiten. Deze activiteiten vinden met name plaats onder schooltijd, maar de vergaderingen worden gehouden in de avonduren. Het secretariaat is momenteel in handen van Helmy Christiaens, maar zij zal haar werkzaamheden na dit schooljaar beëindigen. Binnen de oudervereniging is er geen opvolger voor haar werkzaamheden, vandaar deze oproep. Wij zoeken iemand die deze secretariële werkzaamheden graag wil overnemen. Denk daarbij bijv. aan: voorbereiden van de agendapunten, vergadering notuleren, bijhouden van lijsten (actielijst, besluitenlijst, enz) en eventuele andere bijkomende werkzaamheden zoals postbehandeling. Ben jij secretarieel onderlegd en/of lijkt jou dit een leuke uitdaging, die ook nog eens bijdraagt aan meer betrokkenheid bij school, reageer dan via Mocht je nog vragen hebben dan kun je natuurlijk ook direct met Helmy contact opnemen of een mailtje sturen voor informatie. Oudervereniging Weisterbeek CONTINUROOSTER Na de Herfstvakantie zijn we gestart met een ander pauzerooster. We houden nu pauze in drie groepen (groep 3-4, groep 5-8 en groep 1-2). We merken dat kinderen nu veel meer speelruimte hebben dan voorheen. Dit komt het speelplezier ten goede. Qua surveillance hebben we dit nu kunnen regelen, maar we zijn nog altijd op zoek naar aanvulling voor met name de pauzemomenten van groep 1-2 en 3-4 (voornamelijk donderdag/vrijdag). Indien u hierin graag iets wilt betekenen, geef dit dan a.u.b. door aan de eigen groepsleerkracht. Ook wat betreft de inhoud van de lunch hebben we een aanpassing doorgevoerd. We hopen dat u begrijpt dat deze duidelijkheid voor kind en leerkracht het beste werkt. Samen gezellig en gezond eten, willen we allemaal. Fijn dat u meewerkt! TSO WEISTERBEEK Na 25 mooie jaren Tussen Schoolse Opvang ( ) is er nu een eind gekomen aan TSO Weisterbeek. Als eerste willen wij iedereen, die op welke wijze dan ook hier aan heeft bijgedragen, van harte bedanken. De TSO werd volledig gefinancierd door de ouders van alle overblijfkinderen. Velen van hen hebben de resterende (en dus reeds betaalde) stempels na afloop aan de TSO geschonken. Waarvoor nogmaals onze dank. Dit geld ( ) komt geheel ten goede aan het nieuwe schoolplein en dus aan de kinderen. Wanneer in het voorjaar het (nog te plannen en uit te voeren) nieuwe speelplein wordt geopend, zal er aan dit feit nog aandacht worden besteed. Rest ons OBS Weisterbeek veel succes te wensen met het continurooster en alle kinderen veel overblijf -plezier. Namens het hele Overblijfteam, Annemie Riswick, coördinator TSO Weisterbeek

3 24 november 2016 nr: / info@weisterbeek.nl Leerlingenraad Ons eerste overleg van de leerlingenraad heeft plaatsgevonden. Met z n zevenen zaten we een eerste keer bij elkaar. Zeer betrokken hebben we gesproken over het nut van de leerlingenraad, hun rol en hun verwachtingen. We hebben enkele praktische afspraken gemaakt en vervolgens zijn we inhoudelijk aan de slag gaan met de speelplaats, het buitenspelen en het continurooster. Goed om te zien hoe creatief kinderen denken en om te ervaren dat ze al goed naar elkaar luisteren en op elkaar reageren. In de bijlage het verslag van deze bijeenkomst. Sinterklaas en pieten De grote intocht van Sinterklaas en zijn pieten zal a.s. zaterdag plaatsvinden. Vanaf de blokhut van Jong Nederland (15.00 uur) vertrekken ze in een stoet naar het Sint Lambertusplein, waar ze worden ontvangen en toegesproken door onze burgemeester Kees van Rooij. Uiteindelijk zet de stoet zich voort naar de Mèrthal, waar het grote Sinterklaasfeest (16.00 uur) losbarst met dansjes, diverse voordrachtjes, verrassingen en heel veel pepernoten. Sint bezoekt ook onze school en wel op donderdag 1 december. Donderdagmiddag 1 december is ook de surprisemiddag voor de groepen 5 t/m 8. Woensdagmorgen 7 december mogen de kinderen van de groepen 1 t/m 4 een cadeautje mee naar school brengen. Let u er a.u.b. op dat de gekozen cadeautjes geen kleine spulletjes bevatten of makkelijk stuk kunnen gaan. En zet er de naam op! Alvast een fijne pakjesavond gewenst.. Topsporters geven anti-pestles HORST De tweede activiteit van KERNgezond powered by Aevitae in Horst stond in het teken van pesten. De kinderen van de groepen 6 van basisscholen De Twister, De Doolgaard (op 10 november) en De Weisterbeek (op 17 november) kregen een gastles, genaamd De Held, van een topsporter over dit thema. Topsporter Jeroen van den Beucken was op 10 november aanwezig op De Twister en De Doolgaard. Op 17 november was Sonni de Jonge te gast bij OBS Weisterbeek. Beide handballers van Targos Bevo Hc waren aanwezig om de kinderen te vertellen over hun ervaringen met plagen en pesten. Uiteraard mochten de kinderen eerst allerlei vragen stellen aan de tophandballers. En werd er een groepsfoto gemaakt. Aan de hand van een aantal filmpjes gingen de kinderen de discussie met elkaar aan over pesten. In groepjes van 5 gingen de kinderen aan de slag met het beantwoorden van een aantal vragen over het filmpje. Een vraag was bijvoorbeeld: wat zou jij doen als je gepest zou worden?.deze interactie werd afgesloten met een pestcontract. Alle kinderen hielpen mee met het verzinnen van regels waaraan iedereen zich moet houden op school, maar ook buiten schooltijd. Jeroen en Sonni hebben dit pestcontract ondertekend, omdat zij achter deze regels staan. De volgende activiteit van KERNgezond Horst zal 19 december plaatsvinden. De kinderen gaan dan kennis maken met verschillende sporten.

4 Schoolontbijt Schoolontbijt OBS Weisterbeek Op woensdagmorgen 9 november deed OBS Weisterbeek mee aan het nationaal schoolontbijt. Op dinsdag begon de voorbereiding. Samen met de kinderen werd het ontbijt opgehaald bij de supermarkt. s Ochtends werd alles klaargezet en gingen de kinderen van groep 7-8 in elke klas kinderen ophalen. Dit keer werd er namelijk groepsdoorbrekend ontbeten. Ook de plusklas deed lekker mee Het was erg gezellig. De oudste kinderen hielpen de jongste kinderen, er werd gezellig gekletst en het Vreedzame karakter van de school kwam heel duidelijk naar voren. Fijn dat enkele ouders ons hierbij hebben geholpen. Om half 10 werden alle kinderen weer naar de eigen groep gebracht. Vooraf is in alle groepen gesproken over het belang van goed en gezond ontbijten. Door het gezonde ontbijt dat voorgeschoteld werd, hebben we hier op school op een leuke manier invulling aan kunnen geven! Daarna is nog hard gewerkt en leuk gespeeld! Jumping Indoor Maastricht Wij zijn met alle groepen 5/6 met de bus naar Jumping Indoor Maastricht geweest op 11 november. Dat was een super groot gebouw met stallen enz. Daar hebben we beroepssporters gezien zoals Jeroen Dubbeldam. Ook hebben wij nog een rondleiding gehad van een jongen paardensporter.

5 24 november 2016 nr: / info@weisterbeek.nl We hebben een interview gezien van een bekende ruiter. Hij heeft zelfs mee gedaan met de Olympische spelen. Wauw! Wij hebben ook een springwedstrijd gezien. Dat was vet. Wij zijn op televisie geweest bij L1. Daar kun je ons nog op terug zien. Het was een leuke dag. Wij hebben genoten. Groetjes groep 5/6C. Sfeerverslag vergadering MR 10 November heeft de medezeggenschapsraad (MR) voor de 2 e keer dit jaar vergaderd. Deze avond is het langst gediscussieerd over de vraag hoe ver de school kan gaan in het geven van een lunchvoorschrift. De opvoedende taak van de school, ook ten aanzien van gezondheid, tegenover de keuzevrijheid van ouders werd besproken. Met als resultaat dat in het kader van duidelijkheid en gezondheid een herzien lunchvoorschrift zal gaan gelden. De lijst gezonde voeding, waar peperkoek/kruidkoek geen deel van uitmaakt, zal hierbij worden gehanteerd. Verder is de MR o.a. bijgepraat over de belangstelling voor het koffieuurtje, ontwikkelingen ten aanzien van communicatie met ouders via schoolportaal, de eerste leerlingraadvergadering en een tussentijdse evaluatie van het continurooster met enkele aanpassingen die hebben plaatsgevonden (meer spelmateriaal, wijziging buitenspeltijden + surveillance, inzet mediatoren, leuk spelen in de klas bespreken en aanpassing speelplaats). Wilt u meer weten wat er zoal in de MR aan de orde komt, de notulen staan op onze website. Volgende vergadering maandag , uur. Namens de MR, Stan Janssen. Onze Agenda (deze vindt u ook op / actueel/agenda) Maandag 28 november: Extra luizencontrole Donderdag 1 december: Sint op school Maandag 5 december: Sinterklaasavond Dinsdag 6 december: Kinderen vrij van school Donderdag 8 december: Spreekuur Anouk van den Goor (gebiedsteam) uur Vrijdag 9 december: Vormsel uur Maandag 12 december: Kijkmorgen kinderen die starten in jan-feb 9.00 uur Woensdag 14 december: Koffieuurtje uur Donderdag 15 december: Vergadering oudervereniging uur Donderdag 15 december: Ut Brifke 5 komt uit Dinsdag 20 december: Kerstmarkt uur Maandag 26 december t/m vrijdag 6 januari: Kerstvakantie!! Groetend, team OBS Weisterbeek

6 O kom maar eens kijken, wat ik in mijn trommeltje vind. Net als alle andere jaren Is Sinterklaas weer komen binnenvaren En de Sint vindt het heel fijn Om weer in het land te zijn Alle kinderen vinden het prachtig Schoentjes zetten, het is reusachtig Piet heeft namelijk heel veel zakken Vol met speculaas en pepernoten vers gebakken Jullie krijgen allemaal van deze lekkernij Dat begrijpen wij Chocolade, speculaas of pepernoot De verleiding wordt zo wel heel erg groot Maar beste ouders, u moet weten Dat we toch onze regels niet mogen vergeten Want ook speculaas en strooigoed dat snap je Zijn helaas geen gezond overblijfhapje Daarom vragen wij u heel even Geen strooigoed mee naar het overblijven te geven Dus laat de speculaas en snoepjes voor in de schoen Wilt u ze a.u.b. niet in de lunchtrommel doen? Er zijn andere dingen die gezond en lekker zijn Fruit, groente of rijstcracker vinden de kinderen ook heel fijn En wij weten dat de Sint Deze regel een goede afspraak vindt Wij wensen iedereen alvast voor strakjes Heel veel lekkers en heel veel pakjes

6 oktober 2016 nr: / Geachte ouders, Brifkes berichten

6 oktober 2016 nr: / Geachte ouders, Brifkes berichten Geachte ouders, In Ut Brifke nr. 2 vindt u o.a. informatie over: Brifkes berichten Ongevallen- en incidentenregistratie Inloopuur en informatieavonden Koffieuurtje 18 oktober Sfeerverslag medezeggenschapsraad

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

13 november 2015 nr: 4 2015 2016 www.weisterbeek.nl / info@weisterbeek.nl. Geachte ouders, Brifkes berichten

13 november 2015 nr: 4 2015 2016 www.weisterbeek.nl / info@weisterbeek.nl. Geachte ouders, Brifkes berichten Geachte ouders, In Ut Brifke nr. 4 vindt u o.a. informatie over: brifkes berichten; ijsbaan Horst zoekt vrijwilligers; voorleeswedstrijd; respect 4 all protocol; vaderweek in de bibliotheek en tot slot

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 08 Jan. 2017 Gelukkig Nieuwjaar Op maandag 9 jan. hebben we met alle kinderen en aanwezige ouders het glas geheven op een gelukkig 2017. Het was helemaal fijn dat er zoveel

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

die de komende weken plaatsvinden 29 januari Voorleesontbijt 22 februari Open dag 9 11.30 u en 19.30-21.00 16 maart Peuterdoedag

die de komende weken plaatsvinden 29 januari Voorleesontbijt 22 februari Open dag 9 11.30 u en 19.30-21.00 16 maart Peuterdoedag januari 26 Activiteiten die de komende weken plaatsvinden 29 januari Voorleesontbijt half februari Cursussen blindtypen 22 februari Open dag 9 11.30 u en 19.30-21.00 24 februari Open dag 9 11.30 u 16 maart

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk bedanken.

Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk bedanken. Jaargang 5, nummer 3, vrijdag 30 november 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk

Nadere informatie

15 december 2016 nr: / Geachte ouders, Brifkes berichten. Parkeren van fietsen

15 december 2016 nr: / Geachte ouders, Brifkes berichten. Parkeren van fietsen Geachte ouders, In Ut Brifke nr. 5 vindt u o.a. informatie over: Brifkes berichten Parkeren van fietsen Autoverkeer Carnaval Gebruik en start ouderportaal Sinterklaas Kerstmarkt School voedselprogramma

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Week van de mediawijsheid

Week van de mediawijsheid Jaargang 10 Nummer 7 16 november 2018 Agenda Maandag 19 - vrijdag 23 november Dinsdag 20 november Dinsdag 20 november Woensdag 21 november Donderdag 22 november Woensdag 28 november Donderdag 29 november

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - november 2018

Nieuwsbrief 3 - november 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 3 - november 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een weekje herfstvakantie zijn wij weer begonnen in een schone, opgeruimde school. De vloeren

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 29 november Rapport gesprekken Donderdag 1 december Sinterklaas (in de kalender staat

Nadere informatie

2 februari 2016 nr: / Geachte ouders, Brifkes berichten

2 februari 2016 nr: / Geachte ouders, Brifkes berichten Geachte ouders, In Ut Brifke nr. 7 vindt u o.a. informatie over: brifkes berichten; bezoek burgemeester; carnaval op OBS Weisterbeek; microscooppracticum en tot slot onze agenda. Brifkes berichten Vreedzame

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Leerlingen krijgen een stem. Anita Verweij Schoolleider

[Geef de titel van het document op] Leerlingen krijgen een stem. Anita Verweij Schoolleider Nieuwsbrief 7 [Geef de titel van het document op] KBS De Catharijnepoort november 017 1 Leerlingen krijgen een stem Ontdek en ervaar je kracht! Vorige week woensdag is onze leerlingenraad voor het eerst

Nadere informatie

Vrijdag 10 november NIEUWSBRIEF. Schooljaar INHOUD. Beste ouders,

Vrijdag 10 november NIEUWSBRIEF. Schooljaar INHOUD. Beste ouders, Schooljaar 2017-2018 NIEUWSBRIEF 13 Vrijdag 10 november INHOUD Directie Sinterklaas Sinterklaas decoratie Sinterklaas surprise Sinterklaas lekkernijen NCA garage sale Belangrijke data BIJLAGE BIJ EMAIL

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

10 april 2015 nr: 12 2014 2015 www.weisterbeek.nl / info@weisterbeek.nl. opgavestrookje na het weekend aan je meester of juf.

10 april 2015 nr: 12 2014 2015 www.weisterbeek.nl / info@weisterbeek.nl. opgavestrookje na het weekend aan je meester of juf. 10 april 2015 nr: 12 2014 2015 www.weisterbeek.nl / info@weisterbeek.nl Geachte ouders, In dit bomvolle Brifke nr. 12 vindt u o.a. informatie over: Brifkes berichten; Het afscheid van collega Henriëtte

Nadere informatie

jaargang nummer 1 30 augustus 2017

jaargang nummer 1 30 augustus 2017 jaargang 2017-2018 nummer 1 30 augustus 2017 Belangrijke data 04/09 t/m 08/09 hoofdluiscontrole 05/09 19.30 uur OR vergadering 05/09 19.30 uur MR vergadering 18/09 19.00 uur infoavond groepen 1/2, 4, 5

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

Nieuws. Wij wensen alle kinderen die in juni jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JUNI

Nieuws. Wij wensen alle kinderen die in juni jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JUNI NIEUWSBRIEF JUNI Wij wensen alle kinderen die in juni jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! Nieuws Update doppen-actie voor het KNGF Sinds 1 mei sparen wij met zijn alle doppen voor de geleidehonden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 Kamp groepen 8 Wij (groep 8) zijn op kamp geweest. We mogen er niet veel over vertellen, maar 1 ding kunnen we wel vertellen het was super leuk!!!!! We

Nadere informatie

Branding Babbels schooljaar nummer 4

Branding Babbels schooljaar nummer 4 Branding Babbels schooljaar 2016-2017 nummer 4 Beste ouders, verzorgers, De feestmaand is begonnen. Maandag zullen we met elkaar genieten van de komst van Sinterklaas, de adventvieringen beginnen dinsdag

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders en kinderen Jaargang 2015-2016 www.pieterwijten.nl. NR 438-27 november 2015 DE JARIGEN VAN HARTE GEFELICITEERD!

Informatiebulletin voor ouders en kinderen Jaargang 2015-2016 www.pieterwijten.nl. NR 438-27 november 2015 DE JARIGEN VAN HARTE GEFELICITEERD! Informatiebulletin voor ouders en kinderen Jaargang 2015-2016 www.pieterwijten.nl NR 438-27 november 2015 DE JARIGEN 2 december Senna Verkooyen ( gr 8) Atakan Ondel (gr 4) 7 december Emir Keskinkilinc

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 08 Sinterklaascircuit. Woensdagmiddag 28 november hebben de groepen 1 t/m 4 en de groepen 5 t/m 8 een gezellig Sinterklaascircuit doorlopen! Er was van alles te doen: knutselen, spelletjes,

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

22 december 2017 Schoolbeloning PBS

22 december 2017 Schoolbeloning PBS 22 december 2017 Schoolbeloning PBS Op donderdag 7 december vond de schoolbeloning plaats. De Violieren stonden weer mooi in bloei (schoolbeloningssysteem) en de kinderen werden dan ook beloond voor hun

Nadere informatie

19 april 2017 nummer 10

19 april 2017 nummer 10 19 april 2017 nummer 10 Pauze Na de meivakantie gaan we de pauze in de ochtend iets anders inrichten. Vanaf dan eten we om 10 uur ons meegenomen fruit in de klas, terwijl de meester of juffrouw voorleest.

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen Nieuwsbrief 8 Agenda 7 januari 2019 Eerste schooldag 9 januari 2019 Luizencontrole 11 januari 2019 Nieuwsbrief 9, Oudercafé 14 januari 2019 Studiedag, alle leerlingen vrij 23 januari 2019 Open dag 25 januari

Nadere informatie

Vlierpraatjes

Vlierpraatjes Vlierpraatjes 5. 10-11 - 2016 Mededelingen van de school Het Nationaal Schoolontbijt Afgelopen dinsdag hebben we deelgenomen aan het Nationaal Schoolontbijt. Het belang van een goed ontbijt hebben we met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

schooljaar aflevering 07

schooljaar aflevering 07 schooljaar 2017-2018 aflevering 07 Sinterklaas Kerstviering MR Overblijvers gevraagd! Vervoer gevraagd! Eerste Heilige Communie Korte berichten In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Pietengym dinsdag 28 november

Nadere informatie

Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA HOERA! Wist je dat. Welkom!

Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA HOERA! Wist je dat. Welkom! 93 Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA 18 dec Keijzersrondje Kerst 19 dec Kerstviering 20 dec Groepsmail 21 dec Studiedag Start Kerstvakantie 7 jan Studiedag 8 jan Start in het nieuwe gebouw (einde vakantie)

Nadere informatie

Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017

Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017 INFO Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017 De laatste loodjes Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn bijna aan het eind van het schooljaar gekomen. Het was weer een bewogen jaar met vele hoogtepunten.

Nadere informatie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 17 december 2015 Beste ouder(s), verzorgers(s) en kinderen, Dit is het vierde Fellenoortje van dit schooljaar en jullie vinden hier informatie over zaken die met Spil Fellenoord te maken hebben. Belangrijke

Nadere informatie

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013 De kijkochtend Afgelopen dinsdag en donderdag waren er op beide locaties de kijkochtenden. Ontzettend veel ouders/verzorgers hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt om het werk van de kinderen in te

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober OKTOBER 2017 De nieuwsbrief van oktober. Vol informatie en foto s over Jeelo, de verdeling van groep 1-2 en 3 en de leerlingenraad. Staking op de dag van de leraar 5 oktober U heeft eerder van ons een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 5 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 45 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Dit kan echt niet! Sara krijgt een kind. Een oude vrouw

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015 Paulus-Weekbrief 10 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 45 Weekbrief 06-11-2015

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Klik hier om deze in de browser te lezen. Nieuwsbrief november

Klik hier om deze  in de browser te lezen. Nieuwsbrief november Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 12-18 november Met deze week: Ouderbijdrage - Sinterklaasviering oudsten - Schoolfruit- Presentaties: voor altijd jong! - Dagje Sinterklaas -

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS December Belangrijke data

MATTHIAS NIEUWS December Belangrijke data MATTHIAS NIEUWS 3-12-2017 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl December Belangrijke data December 04-12 08:45 uur Ouderkamer 04-12 Schoentje zetten op school

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en juffen die jarig zijn geweest in februari. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en juffen die jarig zijn geweest in februari. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 6 februari 2017 AGENDA 25 februari t/m 5 maart carnavalsvakantie 6 t/m 17 maart verkeersweek 7 maart aanmelding VO 8 maart aanmelding VO 9 maart luizencontrole 14 maart

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 27 november 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 27 november 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 27 november 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord Nummer 06 ***Inhoud:*** Mededelingen ** Sinterklaas op bezoek ** Wij doen dit

Nadere informatie

Schoolschaatsen Afgelopen woensdag zijn we met de groepen 4/5-6-7 en 8 gaan schaatsen in Helmond centrum. Alle kinderen hebben enorm genoten!

Schoolschaatsen Afgelopen woensdag zijn we met de groepen 4/5-6-7 en 8 gaan schaatsen in Helmond centrum. Alle kinderen hebben enorm genoten! Leesmij Jaargang 19, nummer 7 Helmond, 14 december 2018 Dag Sinterklaas! In samenwerking met het kunstkwartier heeft Sinterklaas een mooi nieuw behang mogen ontvangen voor op zijn kamer. De kinderen hebben

Nadere informatie

Juffrouw Marieke Berenschot en haar man Rick zijn weer in blijde verwachting. De nieuwe wereldburger wordt verwacht medio mei 2016.

Juffrouw Marieke Berenschot en haar man Rick zijn weer in blijde verwachting. De nieuwe wereldburger wordt verwacht medio mei 2016. Nieuwsbrief 7 schooljaar 2015-2016 Inhoudsopgave Inhoud Blij nieuws... 1 Ouderbetrokkenheid 3.0... 1 Nieuws van de Medezeggenschapsraad... 1 Schoolfruitprogramma van de EU ( herhaling)... 2 Nationaal School

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 13. Vrijdag 11 november 2016 INHOUD BIJLAGE BIJ . Schooljaar Beste ouders,

NIEUWSBRIEF 13. Vrijdag 11 november 2016 INHOUD BIJLAGE BIJ  . Schooljaar Beste ouders, Schooljaar 2016-2017 NIEUWSBRIEF 13 Vrijdag 11 november 2016 INHOUD Beste ouders, Directie Sinterklaas o Roet en gekleurde Pieten o Algemene informatie o Surprise o Informatie voor hulpouders Bibliotheek

Nadere informatie

Let op : In verband met de margedag voor de onderbouw zijn morgen groep 1, 1/2 en 3 vrij. De andere kinderen hebben wel normaal les.

Let op : In verband met de margedag voor de onderbouw zijn morgen groep 1, 1/2 en 3 vrij. De andere kinderen hebben wel normaal les. Riemslootnieuws 760 08-11-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Let op : In verband met de margedag voor de onderbouw zijn morgen groep 1, 1/2 en

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

jaargang nummer 3 27 september 2017

jaargang nummer 3 27 september 2017 jaargang 2017-2018 nummer 3 27 september 2017 Belangrijke data 25/09 t/m 29/09 meekijkweek 29/09 Bibittheater groep 8 Daisy, groep 4/5 Roland, groep 8 Sanne 03/10 studiedag, alle kinderen zijn vrij 05/10

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in november en oktober 1 en 3 november Voorlopig advies groep 8 3 november Groep 7 naar Rijksmuseum Amsterdam 4 november Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

Vanaf vandaag worden onze poorten op het schoolplein om 15.30u gesloten (op woensdag om 12.30u). Onze hoofdingang blijft natuurlijk bereikbaar.

Vanaf vandaag worden onze poorten op het schoolplein om 15.30u gesloten (op woensdag om 12.30u). Onze hoofdingang blijft natuurlijk bereikbaar. FlexFlits Nr. 10 6 juni 2019 Anti-pest beleid De Piramide In de maand juni staat de volgende poster centraal: Lieve oma, Ik ben gestopt met lachen. Ik houd mijn mond dicht. Ik schaam me voor mijn beugel.

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 17 november 2017

Nieuwsbrief, 17 november 2017 Nieuwsbrief, 17 november 2017 Sintviering maandag 4 december Kerstviering en knutselen 1 e Talentendag zeer geslaagd Winnaars kinderboekenweek Verkeersproject fietsverlichting Nieuws uit de bieb Agenda

Nadere informatie

o.b.s. De Goudvink - 15 december 2017

o.b.s. De Goudvink - 15 december 2017 o.b.s. De Goudvink - 15 december 2017 Belangrijke data 20 december Trefbaltoernooi groep 7/8 21 december Kerstdiner, 17.00-18.15 uur 22 december 12.00 uur vrij 22 december Start kerstvakantie 5 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), We hebben een hele sportieve periode achter de rug, daar vertellen we u graag meer over! In het Weisterbeek

Nadere informatie

Sinterklaas. Wijkontwikkelingsplan. Welkom in het kindcentrum. november 2018 Nummer 7

Sinterklaas. Wijkontwikkelingsplan. Welkom in het kindcentrum. november 2018 Nummer 7 november 2018 Nummer 7 Sinterklaas Paniek, paniek rondom Sint. Met al die nieuwe pieten wil het nog niet zo goed lukken. Daarom hebben de kinderen afgelopen tijd al flink geoefend om goede hulppieten te

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

de Uitkijck UITKIJCKPOST NOVEMBER 2018 Margrietstraat RC Baarn T: BESTE OUDERS/VERZORGERS, ACTIVITEITEN NOVEMBER

de Uitkijck UITKIJCKPOST NOVEMBER 2018 Margrietstraat RC Baarn   T: BESTE OUDERS/VERZORGERS, ACTIVITEITEN NOVEMBER UITKIJCKPOST NOVEMBER 2018 de Uitkijck Margrietstraat 2 3742 RC Baarn www.deuitkijck.nl T: 035 5414413 ACTIVITEITEN NOVEMBER 02-11-2018 Bezoek aan de bibliotheek groep 3 03-11-2018 Scholen damtoernooi

Nadere informatie

Kwastje nr.5 Schooljaar december 2018

Kwastje nr.5 Schooljaar december 2018 De Krijntjes 28 4715AP Rucphen Tel: 0165-3411945 info@paletrucphen.nl www.paletrucphen.nl Deze maand: Sinterklaas De afgelopen weken hebben in het teken gestaan van Sinterklaasactiviteiten. Zo zijn de

Nadere informatie

Donderdag 13 september 2012

Donderdag 13 september 2012 Donderdag 13 september 2012 Agenda 24 september Studiedag, kinderen vrij 26 september Kinderpostzegels 03 oktober Start Kinderboekenweek 11 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 15 oktober Start gespreksweek

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda: oktober 2016 ma di wo do vr za zo 3 4 Dierendag 5 Dag van de leraar Start Kinderboekenweek 6 7 8 9 8.30 Inloopuurtje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Samenwijsaccommodatie Diessen. Een gezamenlijke nieuwsbrief van bs Willibrordus en. Studiedag: alle leerlingen zijn vrij. Hoe voel jij je in de klas?

Samenwijsaccommodatie Diessen. Een gezamenlijke nieuwsbrief van bs Willibrordus en. Studiedag: alle leerlingen zijn vrij. Hoe voel jij je in de klas? Samenwijsaccommodatie Diessen Nieuwsflits Een gezamenlijke nieuwsbrief van bs Willibrordus en M O L E N S T R A A T 8 5 0 8 7 B N D I E S S E N J A A R G A N G 1. N R. 1 3 D O N D E R D A G 0 1 D E C 2

Nadere informatie

Belangrijke data. Informatieavond. Groepsvorming

Belangrijke data. Informatieavond. Groepsvorming NUMMER 2 JAARGANG 33 21 september 2018 Belangrijke data 24 september Schoolreis groep 7 Groep 6 Thijssenshof 18.30-19.30 uur Informatie avond Bavolab 19.30-20.30 uur Informatieavond Trainingslab 25 september

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 28 september 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! 3 oktober 2018 start Kinderboekenweek 2018 8 oktober 2018 ouderavond voor

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 november 2018

Nieuwsbrief 30 november 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 30 november 2018 Beste ouders, Het jaar 2018 is al weer bijna ten einde. Nog 3 drukke weken met het sinterklaas- en kerstfeest en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 9 november 2018

Nieuwsbrief 5 9 november 2018 Nieuwsbrief 5 9 november 2018 Agenda 16 november 2018 Versieren Sint Oudercafé 21 november 2018 Schoonmaakavond 23 november 2018 Nieuwsbrief 6 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

nummer juli 2016

nummer juli 2016 nummer 22 18 juli 2016 Agenda dinsdag 19 juli afscheidsmiddag groep 2 afscheidsavond groep 8 woensdag 20 juli laatste schooldag 11.00 uur: uitzwaaien groep 8 12.30 uur: de school is uit, de zomervakantie

Nadere informatie

Lustrum-flits jaar. juni De Vlashof DE LUSTRUM-FEESTWEEK. Wist je dat... 2e Pinksterdag: school gesloten! Studiedag: alle leerlingen vrij!

Lustrum-flits jaar. juni De Vlashof DE LUSTRUM-FEESTWEEK. Wist je dat... 2e Pinksterdag: school gesloten! Studiedag: alle leerlingen vrij! DE LUSTRUM-FEESTWEEK Lustrum-flits 2 juni 2019 De Vlashof 50 jaar Alle dagen op een rij: Maandag 10 juni 2019 2e Pinksterdag: school gesloten! Dinsdag 11 juni 2019 Studiedag: alle leerlingen vrij! Woensdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015 NIEUWSBRIEF nr. 6 26 oktober 2015 In deze nieuwsbrief: Zwangerschapsverlof Floor Kwart over 8 Inloop Sinterklaas MR nieuws Beweegwijs Nationaal schoolontbijt Sparen voor een goed doel Belangrijke data:

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Inhoud Inhoud... 1 Groep 3... 1 De leerlingenraad voor het schooljaar 2016-2017.... 2 Opbrengst Jumbo actie... 2 Doe koe actie van de Coop...

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Nieuwsbrief 18 november 2016 Belangrijke data 21 november Groep 1 en 2 naar de Tamboer 24 november Groep 3 en 4 naar de Tamboer 24 november Groep 1

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 14 Nieuwsbrief 14 november 2014. Juf Willeke

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 14 Nieuwsbrief 14 november 2014. Juf Willeke Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 14 Nieuwsbrief 14 november 2014 Juf Willeke Juf Willeke is de afgelopen week weer volledig aan het werk gegaan.

Nadere informatie