WEEKNIEUWS maandag 19 december 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WEEKNIEUWS maandag 19 december 2017"

Transcriptie

1 WEEKNIEUWS maandag 19 december 2017 Uit de jaarkalender: Do. avond 22 december Vrij. 23 december Vrij. mi 23 december (vanaf uur) Ma. 26 december t/m vrij. 6 januari Kerstdiner Speelgoedochtend kleuters Lesvrije middag (compensatie kerstdiner) Kerstvakantie Kerstdiner De Border: Donderdagavond vindt het kerstdiner plaats op De Border. Vorige week heeft u hierover informatie ontvangen in een aparte bijlage bij het weeknieuws. Hierbij een aanvulling op de informatie. Wilt u op een kaartje schrijven welke ingrediënten er in het gerecht zitten? Wij willen rekening houden met kinderen die allergieën hebben, geen vlees eten of kinderen die halal bereid voedsel eten. Voor de ouders/verzorgers is er donderdagavond een kerstborrel: Als u de kinderen naar het kerstbuffet heeft gebracht hoeft u niet heen en weer naar huis. Ook dit jaar organiseren we namelijk weer een kerstborrel voor iedereen die moet wachten op de kinderen. Net als vorig jaar is de altijd gezellige kerstborrel binnen, in de speelzaal bij de keuken. We verkopen onder andere; erwtensoep, broodjes worst, warme chocolademelk en natuurlijk glühwein. Dit jaar zijn er voor het eerst ook halal hapjes te vinden op de tafels in de speelzaal. Er staat een spaarpot bij voor uw vrijwillige bijdrage. De opbrengst van onze ouder-borrel doneren we traditiegetrouw aan de actie Serious Request. U bent van harte welkom van 17:45 tot 19:15 uur. U komt toch ook? Graag klein geld meenemen om zo gepast mogelijk te betalen. Het gaat om bedragen van 0,50 en 1,00. Speelgoedochtend kleuters: Vrijdag is het speelgoedochtend voor de kleuters. Zij mogen dan speelgoed van huis naar school meenemen. Lesvrije middag: Vrijdagmiddag is een lesvrije middag. De kinderen lunchen niet op school en zijn om uur vrij. Feestcommissie: gezocht: kerstverlichting: De feestcommissie zoekt nieuwe kerstverlichting voor in de kerstbomen. Heeft u thuis nog kerstverlichting die goed is maar die u niet meer gebruikt? Wij zijn er blij mee! Inleveren kan bij meester Ed, de conciërge.

2 Tevredenheidsenquête: Eén keer in de twee jaar wordt op alle Meerkringscholen een tevredenheidsonderzoek gehouden. Dit gebeurt aan de hand van een vragenlijst die aan alle ouders/verzorgers, leerlingen (groepen 7 en 8) en personeel van de Meerkringscholen wordt voorgelegd. In de komende maand januari wordt deze enquête weer afgenomen. U ontvangt als ouders/verzorgers direct na de kerstvakantie per mail een uitnodiging om aan deze enquête mee te werken. Wij stellen uw deelname zeer op prijs! Vervangers in het basisonderwijs: Misschien heeft u berichtgeving hierover in de media gevolgd: binnen het basisonderwijs ontstaat een tekort aan leerkrachten. Een tekort dat op dit moment vooral zichtbaar wordt aan het in toenemende mate ontbreken van vervangers bij ziekte/afwezigheid van leerkrachten. In een bijlage van dit weeknieuws vindt u hierover meer uitgebreide informatie. Gevonden voorwerpen: De box met gevonden voorwerpen bij de kleuteringang is vol. Deze week kunt u kijken of er iets van uw kind(-eren) bijzit. Daarna wordt de kleding gedeponeerd in onze kledingcontainer op het schoolplein. Borderjournaal: Het borderjournaal is vorige week gemaakt door Amber en Joaquin uit groep 8B, Klikt u hier om het journaal te bekijken. Brigadieren: Het rooster van deze week: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 08:30 Wel Wel Wel Wel Wel 14:00 Wel Wel Wel Geen Wij zijn op zoek naar nieuwe ouders om het brigadiersteam te versterken! Nieuwe brigadiers zijn onontbeerlijk om een veilige oversteek te kunnen blijven realiseren! Uw hulp is daarom hard nodig! Brigadieren kost u hooguit 20 minuten elke 2 weken. Meld u aan op brigadieren@obsdeborder.nl Seleniet kunst: In de drukte en gezelligheid van de feestdagen is het heerlijk om te gaan beeldhouwen met speksteen. Voor de kinderen een heerlijk moment van rust. Deze vakantie zijn er ook mogelijkheden om samen met je (klein)kind te komen werken met speksteen. Voor speksteen is geen ervaring nodig, de workshop van 2,5 uur is er voor om je kennis te laten maken met speksteen. Heb je al wel ervaring of ben je een grote knutselaar is er ook een workshop van 4 uur, ook hier heb je geen ervaring voor nodig. Ook deze vakantie de mogelijkheid om gips te komen beschilderen. Wilt u meer informatie? Klikt u hier voor de website. Met vriendelijke groet, Antoinette Elsinga Seleniet Kunst ,Info@selenietkunst.nl Lichtjestocht Nieuwland vrijdag 16 december jl.: De lichtjestocht was een succes. Tijdens de route werd er op een paar plekken een stukje gespeeld uit het kerstverhaal. Ook was er een engel die kaarsjes voor thuis uitdeelde. Een groep jongeren van de taalklas zong een lied en zij vertelden iets over vluchten naar een veilige plek. Bij winkelcentrum De Nieuwe Hof was er een hoop gezelligheid, chocomelk en glühwein. Veel van onze leerlingen versierden vorige week een glazen pot om zo de lange tocht van lichtjes mogelijk te maken. Bedankt voor jullie inzet! Zie de foto s in dit weeknieuws.

3 Bijlage: Brief vervangingsproblematiek: tekort invallers Wij wensen iedereen een fijne kerstvakantie en een goede jaarwisseling toe. Maandag 9 januari starten wij weer.

4 aan : ouders/verzorgers van onze leerlingen betreft : tekort aan (inval)leerkrachten Amersfoort, 19 december 2016 Geachte ouders / verzorgers, Hoewel het tot op heden ook in dit schooljaar nog redelijk goed lukt, is het dit schooljaar niet makkelijk om invallers te vinden, wanneer een leerkracht plotseling ziek wordt. Daarnaast merken we dat het voor scholen moeilijk is om vacatures in te vullen. Dat is niet alleen lastig voor ónze school, dat geldt voor alle scholen in onze regio en in de rest van ons land. Het vooruitzicht is, dat het er op korte termijn niet beter op wordt. De verwachting is dat tijdens een griepgolf nog maar de helft van de groepen een vervanger kan krijgen. Wat is de oorzaak? Er zijn minder (inval)leerkrachten beschikbaar door veranderingen op de arbeidsmarkt. Er gaan minder jongeren naar de Pabo (opleiding tot leerkracht basisonderwijs), waardoor de aanwas van nieuwe leerkrachten kleiner wordt. Tegelijk zijn in Amersfoort en omgeving nog veel leerkrachten nodig, omdat het aantal kinderen nog steeds groeit. Een grote groep leerkrachten gaat nu en de komende jaren met pensioen. Daardoor vinden veel net afgestudeerden sneller een baan, waardoor er minder invallers/leerkrachten overblijven. Nieuwe wet- en regelgeving (Wet Werk en Zekerheid) maakt het voor veel schoolbesturen lastig om de invallers die er zijn goed in te zetten. Dit geldt nog niet voor Meerkringscholen, maar we merken wel dat deze wet invloed heeft. Wat doen we om de gevolgen van het invaltekort te beperken? Ons schoolbestuur, Stichting Meerkring, werft net als vele andere besturen extra invallers, die een vaste aanstelling krijgen in de zogenaamde Talentenpool. Hieraan gaat een grondige selectie vooraf, zodat we met deze extra invalpool goede onderwijskwaliteit kunnen blijven bieden. Verder is Meerkring aangesloten bij PiO/Transvita, een regionale invalpool. Met meerdere schoolbesturen verdelen we degenen die zich hebben aangemeld voor invalwerk in de regio.

5 Op het moment dat er geen invallers beschikbaar zijn, zoeken we naar oplossingen binnen de school: parttime leerkrachten die wel een extra dagje kunnen/willen werken, kinderen verdelen over verschillende groepen of inzet van een LIO-student. (Dat zijn bijna afgestudeerde leerkrachten die bij ons op school stage lopen. De Border is gecertificeerd opleidingsschool voor leerkrachten basisonderwijs en heeft daardoor veel contact met aanstaande leerkrachten en de Hogeschool van Utrecht.) In het uiterste geval (een situatie die tot op heden gelukkig nog niet is voorgekomen maar we kunnen het niet meer uitsluiten) sturen we de kinderen naar huis. En dan zullen we er aandacht voor hebben, dat het niet steeds dezelfde groep is die geen les krijgt. Deze opties zijn niet bevorderlijk voor de onderwijskwaliteit. We betreuren dat, maar helaas is er dan geen andere oplossing voor handen. We merken dat enkele scholen om ons heen de afgelopen weken ook al regelmatig groepen geen onderwijs hebben kunnen geven. Wat kunt u doen? Graag horen we van u, als u nog meer ideeën hebt hoe we ervoor kunnen zorgen dat er voldoende personeel voor onze school beschikbaar is. Wellicht heeft u een onderwijsbevoegdheid en bent u bereid om in noodgevallen bij ons (of bij andere Meerkringscholen) in te vallen. Of misschien kent u andere mensen met een onderwijsbevoegdheid. U kunt bij de directie informeren naar de mogelijkheden. Daarnaast vragen we u om de opvang voor uw kind op voorhand vast te regelen, zodat uw kind opgevangen kan worden als er geen leerkracht beschikbaar is. Ons bestuur houdt per Meerkringschool bij hoe vaak een groep naar huis gestuurd wordt, en staat hierover in nauw contact met de onderwijsinspectie, de leerplichtambtenaar, de gemeente Amersfoort, de andere schoolbesturen en de POraad. We hopen met elkaar ervoor te kunnen zorgen dat we zoveel mogelijk lessen doorgang kunnen laten vinden en de kwaliteit van het onderwijs kunnen blijven garanderen. Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht bij ondergetekende. Met vriendelijke groet mede namens de collega s, Ronald van Dorp (directeur)

9 december 2016 Nr. 9

9 december 2016 Nr. 9 9 december 2016 Nr. 9 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag Week 50 12 t/m 16 december Week 51 19 t/m 23 december Kerstdiner kinderen 17.30-18.30 OV Joost Kerstborrel ouders 17.30-18.30 Groepen 1-2

Nadere informatie

WEEKNIEUWS maandag 21 november 2016

WEEKNIEUWS maandag 21 november 2016 WEEKNIEUWS maandag 21 november 2016 Uit de jaarkalender: Ma. 21 t/m do. 24 november Voortgangsgesprekken gr. 1 t/m 7 Ma. 5 december Do. avond 22 december Vrij. 23 december Vrij. mi 23 december (vanaf 12.00

Nadere informatie

WEEKNIEUWS maandag 18 januari 2016

WEEKNIEUWS maandag 18 januari 2016 WEEKNIEUWS maandag 18 januari 2016 Welkom: In de Berengroep heten wij Amin welkom en wij wensen hem een goede leertijd toe op De Border. Uit de jaarkalender: Woe.27 januari Studiedag, kinderen hele dag

Nadere informatie

Bolsterbericht home-page:

Bolsterbericht   home-page: Kerkstraat 112 5126 GD Gilze Tel 0161-451541 Bolsterbericht e-mail: a.dvet@debolstergilze.nl home-page: www.debolstergilze.nl Nieuwsbrief nr. 16 12-12-2018 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Beste ouders, Wist u dat

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

WEEKNIEUWS maandag 15 mei 2017

WEEKNIEUWS maandag 15 mei 2017 WEEKNIEUWS maandag 15 mei 2017 Welkom: In de Papegaaiengroep heten wij Nina welkom en wij wensen haar veel leerplezier toe op De Border. Uit de jaarkalender: Ma. 15 t/m woe. 24 mei Di. 16 en woe. 17 mei

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 14 e jaargang Vrijdag 25 november 2016 Altijd weer

Nadere informatie

Weeknieuws 24 cursus februari Beste ouders/verzorgers,

Weeknieuws 24 cursus februari Beste ouders/verzorgers, Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Zie in dit weeknieuws de uitnodiging

Nadere informatie

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers,

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, De school ruikt heerlijk naar pepernoten. Dagelijks zijn er verschillende groepen aan het bakken. Een gezellig Sinterklaas feest komt eraan. Ondertussen merken we het grote

Nadere informatie

Nieuwsbrief no.4

Nieuwsbrief no.4 Nieuwsbrief 2016-2017no.4 Directie ICT In het voorjaar 2015 is de gehele ICT-infrastructuur bij Stichting Meerkring en KPOA gezamenlijk Europees aanbesteed. Hierdoor zijn alle scholen voorzien van nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 23 december 2016

Nieuwsbrief. 23 december 2016 Nieuwsbrief 23 december 2016 CBS Het Talent Achterdijkshoorn 9 2635 MK Den Hoorn tel: 015-2626285 E: info@cbshettalent.nl W: www.cbshettalentdenhoorn.nl directeur: M. Faber Beste ouders/verzorgers, Dit

Nadere informatie

KBS De Borgh Nieuwsbrief december NB 2016 Nr 8

KBS De Borgh Nieuwsbrief december NB 2016 Nr 8 Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Nieuwsbrief december NB 2016 Nr 8 Inhoudsopgave: Kerstmis Kerstviering op De Borgh Lichtpuntjes NB Kerstviering, Kerstvakantie, Inval bij

Nadere informatie

Het Licht. Als vonk van vertrouwen. Sprankelend of heel klein. Geboren in een stal. Het oude nieuwe verhaal. Om mee op weg te gaan.

Het Licht. Als vonk van vertrouwen. Sprankelend of heel klein. Geboren in een stal. Het oude nieuwe verhaal. Om mee op weg te gaan. Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Het Licht Als vonk van vertrouwen Sprankelend of heel klein Geboren in een stal Het oude nieuwe verhaal Om mee op weg te gaan. We wensen elkaar fijne Kerstdagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer 3 08-11-2018 Enquêtes Op korte termijn zullen op alle scholen van Arcade dus ook onze school - diverse enquêtes uitgezet worden (ouders,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven Tweede nieuwsbrief december 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws 2016 Kalender Sinterklaas Invallers Wc-actie leerlingenraad Nieuws van de Brede School Presentatieles Brede School Activiteiten Nieuws

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Maandag 7 januari t/m vrijdag 18 januari 2019

Maandag 7 januari t/m vrijdag 18 januari 2019 Maandag 7 januari t/m vrijdag 18 januari 2019 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > School in beeld > Afscheid Meester Stephan > Kerst- en nieuwjaarsgroet > Rooster nieuwe leerkrachten > Luizencontrole

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Maandinfo Octopus Basisschool Octopus Bergen op Zoom

Maandinfo Octopus Basisschool Octopus Bergen op Zoom Maandinfo Octopus Basisschool Octopus Bergen op Zoom Data. 22 juli: Roostervrije middag. Groep 1 t/m 8 in de middag vrij. 5 september: Eerste schooldag. 7 september: Kick-off water. Facebook. Mis niets

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

Jawel hoor, het was erg geslaagd!!

Jawel hoor, het was erg geslaagd!! Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 9 e nieuwsbrief, vrijdag 6 december 2013 Sinterklaas was op De Kraal! Leuk! Meen je dat nou? Hoe lang

Nadere informatie

Laetare Actueel December 2018

Laetare Actueel December 2018 Laetare Actueel December 2018 Voortgang Vreedzame School Duizendste vreedzame school in het zonnetje gezet Een school in Almere is inmiddels de duizendste vreedzame school van Nederland geworden! Een wat

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Door op de volgende link te klikken kunt u de maandkalender van januari openen: Maandkalender januari 2015 Met vriendelijke groet,

Door op de volgende link te klikken kunt u de maandkalender van januari openen: Maandkalender januari 2015 Met vriendelijke groet, Beste ouder(s)/verzorger(s), Namens het team van de Hasselbraam wens ik u allemaal een heel gelukkig en gezond nieuwjaar! Ik hoop dat u allemaal een hele fijne vakantie heeft gehad en dat u lekker heeft

Nadere informatie

Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen

Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen 14 december 2015 Gert Kooman INHOUD Geen vervanging voor een zieke leerkracht 1 Vervanging Sonja na de Kerst 1 School logopedische screening 1 Kerstoproep 2

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 16-12-2016 Inhoud Inhoud... 1 Kerst op de Cornelis Musius... 1 De groepen 1 en 2... 2 Circusvoorstelling... 3 IPC... 4 Personeel... 4 Groep 8

Nadere informatie

Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden.

Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden. Betreft: Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden. Beste ouders/ verzorgers en leerkrachten van de Boeier, Dinsdag 14 maart hebben we een ouderavond georganiseerd over het onderzoek

Nadere informatie

December In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6. Rots & water groep 1-2B. Terugblik Sinterklaasviering. Actie Serious request

December In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6. Rots & water groep 1-2B. Terugblik Sinterklaasviering. Actie Serious request In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6 Rots & water groep 1-2B Terugblik Sinterklaasviering Actie Serious request Kerstviering Dit thema kwamen de kinderen van groep 6 een viertal keer in het kookatelier.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar!

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar! Nieuwsbrief December De laatste maand van het jaar is begonnen. Een periode die bol staat van de bijzondere gebeurtenissen op school. Afgelopen week bezocht Sinterklaas onze school en nu maken we ons op

Nadere informatie

De Hobbitkrant. Jaargang 14, nummer 06. website:

De Hobbitkrant. Jaargang 14, nummer 06. website: De Hobbitkrant Jaargang 14, nummer 06 website: www.bs-hobbitstee.nl e-mail: info@bs-hobbitstee.nl De Hobbitkrant Jaargang 14, nummer 06 14 maart 2018 In dit nummer: Voorwoord Even voorstellen Schoolproject

Nadere informatie

WEEKNIEUWS maandag 18 februari 2019

WEEKNIEUWS maandag 18 februari 2019 WEEKNIEUWS maandag 18 februari 2019 Het volgende weeknieuws komt dinsdag 5 maart uit Uit de jaarkalender: Ma. 18 t/m vrij 22 feb. Voortgangsgesprekken 1 t/m 7 Adviesgesprekken gr. 8 Vrij. 22 feb. Speelgoeddag

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Nr.8 Slagharen:

Nr.8 Slagharen: Nr.8 Slagharen: 16-12-2016 Aan de ouder(s)/verzorger(s), 100 e leerling! Deze week was het een beetje feest op school. Lennart Pieper is 4 jaar geworden en zit nu in groep 1 op onze school. Dat is wel

Nadere informatie

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia MAANDINFO juli 2017 Beste ouders/ verzorgers, Groepsbezetting Na overleg met directie, IB, de leerkrachten, de MR en het bestuur hebben we besloten dat we de combinatiegroepen komend schooljaar anders

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 8 2017-2018 Kerstfeest/nog meer kerstfeest/akt/wenskaarten/nathalie/ Ouderbijdrage/ juf Linda Het Spectrum Regenboogweg 47 Almere 036-5352222 website: www.spectrum.asgalmere.nl OBS het Spectrum

Nadere informatie

Werkveld Datum Instemming/Advies GMR Vastgesteld CvB

Werkveld Datum Instemming/Advies GMR Vastgesteld CvB Werkveld Datum Instemming/Advies GMR Vastgesteld CvB Onderwijs Juni 2010 2.1 Schoolverzuim Voorkoming lesuitval Onderwijs/Schoolverzuim Inhoudsopgave 1. Beleidsinhoud 3 2. Beleidsuitwerking 4 2.1 De mogelijkheden

Nadere informatie

Als er echt geen vervanger te vinden is dan kunnen we de volgende maatregelen nemen:

Als er echt geen vervanger te vinden is dan kunnen we de volgende maatregelen nemen: NIEUWSBRIEF Vrijdag 2 maart 2018 Beste ouder(s)/verzorgers, Op dit moment zijn er meer collega s die met griep thuiszitten, niet alleen bij ons op school, maar op meerde scholen van stichting SAAM. Vanuit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Belangrijke data. Even voorstellen Juf Lia (directeur) 30 november Beste ouders,

Belangrijke data. Even voorstellen Juf Lia (directeur) 30 november Beste ouders, INFO4@LL 30 november 2016 Belangrijke data Sinterklaasviering 05-12-2016 Adventvieringen 12-12-2016 15-12-2016 19-12-2016 Lichtjestocht groep 1-5 20-12-2016 en 21-12-2016 Kerstviering en kerstdiner 22-12-2016

Nadere informatie

Deze week wordt (op resp. woensdag, donderdag en vrijdag) het volgende schoolfruit aan de leerlingen gegeven:

Deze week wordt (op resp. woensdag, donderdag en vrijdag) het volgende schoolfruit aan de leerlingen gegeven: Datum: 18 december 2017 Geachte ouders en verzorgers, U ontvangt hierbij nieuwsbrief nummer 17. 1. De schoolregel: Deze week staat de volgende schoolregel centraal: Kijk eerst naar jezelf. 2. Schoolfruit

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Beste ouder(s)/verzorger(s),

IN DIT NUMMER. Beste ouder(s)/verzorger(s), Kbs De Langenoord Schooljaar 2018-2019 22 februari 2019 nummer 13 Beste ouder(s)/verzorger(s), De voorjaarsvakantie staat voor de deur. De winter achter ons laten en vooruitkijken naar het voorjaar. Velen

Nadere informatie

DAG MEESTER KEES. NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 20 december belangrijke data. 26 december 6 januari Kerstvakantie. 9 januari Eerste schooldag in 2017

DAG MEESTER KEES. NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 20 december belangrijke data. 26 december 6 januari Kerstvakantie. 9 januari Eerste schooldag in 2017 NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 20 december 2016 DAG MEESTER KEES belangrijke data 26 december 6 januari Kerstvakantie 9 januari Eerste schooldag in 2017 11 januari Luizencontrole 19 januari Informatieavond voor

Nadere informatie

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave Schoolnieuws schoolweek 11: vrijdag 18 nov. 2016 Schoenendoosactie Maandag worden de versierde schoenendozen opgehaald. Heel fijn hoe iedereen zijn of haar bijdrage levert! Dus a.s. maandagmorgen is er

Nadere informatie

Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017

Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017 Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017 Agenda Vrijdag 10 februari: 9.00-12.00 Juf Yvonne voor groep 3 13.30 Meester Jan en juf Yvonne gesprek Zondag 12 februari: Juf Joyce jarig Maandag 13 februari: 8.45-9.45

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2018/januari 2019

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2018/januari 2019 MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON december 2018/januari 2019 De Bombardon ma, di, do, vr van 8.15 u tot 16.30 u en woe van 8.15 u tot 15.30 u tel. 036-5373560 e-mail:administratie@bombardon.asg.nl website: www.bombardon.asg-almere.nl

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 8 N I E U W S B R I E F 12-12-2018 T E R U G B L I K Wat een gezellig sinterklaasfeest hadden we! Sint had zich met zijn pieten goed voorbereid en om zeker te weten dat hij op tijd op de Keizerskroon

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR nieuwsbrief Schooljaar 2018 2019 nummer 5 Van de directie Van de directie 1 Kerstmarkt 2 In dit nummer: Nieuwe baan Even voorstellen Buitenschoolse opvang Vanuit de MR Interessante informatie: 3 4 5 4

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 5 23 december 2016 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie ICT nieuws Nieuws vanuit de OR Mijnschoolinfo Bibliotheek

Nadere informatie

Sinterklaas. schooljaar aflevering 07. In deze Nieuwsflits: Sinterklaas. Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat?

Sinterklaas. schooljaar aflevering 07. In deze Nieuwsflits: Sinterklaas. Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat? schooljaar 2016-2017 aflevering 07 Sinterklaas Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat? In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Donderdag 1 december komen de Pieten weer Pietengym geven. Groep 1 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

In dit nummer: Staking 12 december De kerstmarkt Kerst goede doel Sing-in 21 december Kerstdiner Kerstborrel Overzicht kerstactiviteiten

In dit nummer: Staking 12 december De kerstmarkt Kerst goede doel Sing-in 21 december Kerstdiner Kerstborrel Overzicht kerstactiviteiten In dit nummer: Staking 12 december De kerstmarkt Kerst goede doel Sing-in 21 december Kerstdiner Kerstborrel Overzicht kerstactiviteiten Nr. 7 6 december 2017 Uitnodiging meedenk moment ouderbetrokkenheid

Nadere informatie

Einde zwangerschapsverlof. Sinterklaas

Einde zwangerschapsverlof. Sinterklaas Beste ouders / verzorgers, Juffrouw Jessica heeft vanaf het begin van het schooljaar het zwangerschapsverlof van juffrouw Annelies ingevuld. Juffrouw Annelies zal vanaf volgende week weer aanwezig zijn.

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR / OR Nieuwbouw Nieuws vanuit de commissies

Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR / OR Nieuwbouw Nieuws vanuit de commissies December 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR / OR Nieuwbouw

Nadere informatie

het KerstSchoolnieuws

het KerstSchoolnieuws het KerstSchoolnieuws nieuwsbrief van openbare basisschool de Koempoelan Gangeslaan 59 1448 BV Purmerend Schooljaar 2018-2019, 14 december 2018 E-mail: administratie@koempoelan.nl Beste ouder(s), Sinterklaas

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief Kerst Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief Kerst Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief Kerst 2018 SBO Petraschool Vanuit de directie: Het waren nog drukke en gezellige weken. De Sinterklaasviering was een succes. De leerlingen hebben genoten! Nu staat de kerst weer voor de deur.

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 9 oktober Nr 7. Jaargang 30

Het Jozef Journaal   datum: 9 oktober Nr 7. Jaargang 30 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 9 oktober 2018 Nr 7 Jaargang 30 Van de directie Talentontwikkeling in groep 1/2 Geel Verkeersveiligheid Wij willen aandacht vragen voor de veiligheid

Nadere informatie

Agenda. Januari december uur Kerstvakantie. 8 januari Weer naar school. 10 januari Start CITO-toetsweken. 16 januari STT Theater Dag

Agenda. Januari december uur Kerstvakantie. 8 januari Weer naar school. 10 januari Start CITO-toetsweken. 16 januari STT Theater Dag ! Agenda Januari 2018 22 december 12.00 uur Kerstvakantie 8 januari Weer naar school 10 januari Start CITO-toetsweken 16 januari STT Theater Dag 25 januari Studiedag. Alle leerlingen vrij! 26 januari Klassenshow

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

H O F N I E U W S. ENQUETE SCHOOLTIJDEN In de bijlage treft u de uitkomsten van de ouderpeiling m.b.t. de schooltijden aan. Team

H O F N I E U W S. ENQUETE SCHOOLTIJDEN In de bijlage treft u de uitkomsten van de ouderpeiling m.b.t. de schooltijden aan. Team H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Ma. 26 dec. t/m vrijdag 6 jan. 1 t/m 8 Kerstvakantie, alle leerlingen zijn dan vrij Woensdag 25 januari Rondleiding nieuwe leerlingen, aanvang 13.00 uur Do.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Bezoek schoolbestuur Op dinsdag 3 oktober hoopt een delegatie van het schoolbestuur bij ons op school aanwezig te zijn. Ze hopen verschillende lessen

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2016 en januari 2017

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2016 en januari 2017 MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON december 2016 en januari 2017 De Bombardon ma, di, do, vr van 8.15 tot 17.00 uur en woe van 8.15 tot 15.30 uur tel. 036-5373560 e-mail:administratie@bombardon.asg-almere.nl

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

WEEKNIEUWS maandag 29 augustus 2016

WEEKNIEUWS maandag 29 augustus 2016 WEEKNIEUWS maandag 29 augustus 2016 Uit de jaarkalender: Donderdag 1 september Informatieavond groepen 3 In de week van 5 en 12 september Startgesprekken Inschrijven startgesprekken: Denkt u er nog aan

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017 NIEUWSBRIEF nr. 4 3 oktober 2017 In deze nieuwsbrief: Staking = school gesloten Cadeaukeuze en oproep inpakouders Start kinderboekenweek en boekenruilmarkt Keuze goed doel Opbrengst Het Vergeten Kind Gevraagd:

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

WEEKNIEUWS maandag 31 augustus 2015

WEEKNIEUWS maandag 31 augustus 2015 WEEKNIEUWS maandag 31 augustus 2015 Uit de jaarkalender: Vrij. 4 en za. 5 september Oud papierinzameling In de week van 7 en 14 september Startgesprekken Vrij. 25 september Circus Tadaa! i.v.m. 20 jarig

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Nieuws van de directie. Nieuws van de directie oproep. Vakantieregeling. Kinderstralen LOS. Sportochtenden JVA.

Waterlandjournaal. Nieuws van de directie. Nieuws van de directie oproep. Vakantieregeling. Kinderstralen LOS. Sportochtenden JVA. Waterlandjournaal Jaargang 3 nr. 8 29 april 2016 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie oproep Vakantieregeling 2016-2017 Kinderstralen LOS MR Sportochtenden JVA Bibliotheek

Nadere informatie

Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum

Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum December 2016 Datum Activiteit Groep Opmerking 16 2016 Inhoud Belangrijke Data Nieuwsbrief email Laatste nieuwsbrief 2016 Kerst Brief aan ouders groep 5 t/m 8 Jeugdcross

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Januari Februari Afscheid Gerrit Jan. Agenda voor de komende periode:

Nieuwsbrief. Januari Februari Afscheid Gerrit Jan. Agenda voor de komende periode: Nieuwsbrief Januari Februari 2018 Afscheid Gerrit Jan Op vrijdag 13 april a.s. zullen de leerlingen van CBS Barlo en t Möllenveld gezamenlijk afscheid nemen van Gerrit Jan als directeur van beide scholen.

Nadere informatie

Continurooster op de Zeppelin

Continurooster op de Zeppelin Continurooster op de Zeppelin De schooltijden Alle dagen van de week start de school om 8.30 uur en eindigt om 14.00 uur. Dit geldt voor alle groepen 1 tot en met 8. Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstviering. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstviering. In dit nummer: 13 december 2017 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 20 december ziet er in grote lijnen als volgt uit: 16.45 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

PRIKBORD 5 3 september 2014

PRIKBORD 5 3 september 2014 PRIKBORD 5 3 september 2014 15 december 2016 Schooljaar 2016-2017 AGENDA Wo 21 dec. Wo 21 dec. Vr 23 dec. Ma 26 dec t/m vr. 6 jan. Kinderen komen, na het ochtenddeel, ook nog naar school van 17:00 tot

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. Basisschool De Borckeshof. welkom Kerstman! December

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. Basisschool De Borckeshof. welkom Kerstman! December NIEUWSBRIEF Agenda December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december Werkgroep Andere Tijden 9 december Basisschool De Borckeshof Techniek groep 7/8 (fiets mee) VO Voorlichtingsavond groep

Nadere informatie

dat u als ouders zelf meegeeft komende periode met MR en oudercommissie hierover nog praten en waarschijnlijk na de voorjaarsvakantie

dat u als ouders zelf meegeeft komende periode met MR en oudercommissie hierover nog praten en waarschijnlijk na de voorjaarsvakantie jaargang, nummer 5, 21 december 2012 WEBITE Neem eens een kijkje op onze website: LEKKER FRUIT Zoals iedereen wel weet, is de Bogermanschool een Lekker-Fit school. Dat betekent 3 beweegmomenten per week,

Nadere informatie

6 april Yvonne. Opening freerun Parkour bij Kindcentrum Maaspoort. Maandag 9 april 2018

6 april Yvonne. Opening freerun Parkour bij Kindcentrum Maaspoort. Maandag 9 april 2018 6 april 2018 Yvonne Hartelijk dank voor alle kaartjes, tekeningen, bloemen en fruitschalen en knutsels. Dit helpt ons enorm. Overweldigend allemaal. Wat een lieve betrokkenheid. Het gedenkplekje van Yvonne

Nadere informatie

Nr. 7, 28 november 2018

Nr. 7, 28 november 2018 Nr. 7, 28 november 2018 Agenda: november do 29 kinderen mogen hun schoentje zetten december di 4 surprise tentoonstelling wo 5 Sinterklaasfeest do 6 Studiedag, alle kinderen hebben vrij wo 19 Kerstmusical

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief december 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief december 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief december 2017 Sinterklaassprookje groep 1 t/m 4 Belangrijke data: 12 december Stakingsdag, CBS Eben Haëzer blijft open maar biedt een alternatief programma. 20 december Lichtjespad

Nadere informatie

WEEKNIEUWS maandag 11 februari 2019

WEEKNIEUWS maandag 11 februari 2019 WEEKNIEUWS maandag 11 februari 2019 Welkom: In de Olifantengroep heten wij Danté welkom en wij wensen hem een goede leertijd toe op De Border. Uit de jaarkalender: Do. 14 februari Keuzemiddag groep 5 en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018

Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018 Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018 Data om te onthouden: Vrijdagmiddag 9 februari: Carnaval Vrijdag 9 februari: 15.00 uur-15.15 uur Kunst kijken Week van 12 februari: 10-minutengesprekken Donderdag 15 februari:

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 17, 19-12-2018 Bericht van de kerstcommissie Herinnering Beste ouders/verzorgers, Op donderdag 20 december vindt de kerstviering op onze school plaats. We vieren dit met een sfeervol

Nadere informatie

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Tevredenheidsonderzoek - Kijkmiddag - Coöperatieve werkvorm - Kerst 2014 - Informatie over Kies - Even voorstellen - Agenda Elke eerste maandag van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 - maandag 15 januari 2018

Nieuwsbrief 5 - maandag 15 januari 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 5 - maandag 15 januari 2018 Beste ouders en verzorgers, De vijfde Nieuwsbrief alweer, maar de eerste in dit nieuwe kalenderjaar. We willen

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR 2018-201 DE WEEK NA DE VOORJAARSVAKANTIE KALENDER De week van 25 t/m 1 maart Maandag 25 februari Klassenschoonmaak avond groep 1 en 2 Dinsdag 26 februari Annet afwezig i.v.m.

Nadere informatie