De - nr. 1. Het Visnet - school voor christelijk basisonderwijs Beatrixstraat BR Elst

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De - nr. 1. Het Visnet - school voor christelijk basisonderwijs Beatrixstraat BR Elst"

Transcriptie

1 De - nr. 1 Lief en leed Bij juf Gerlinda van Hemel is op maandag 12 september een dochter geboren. Ze wordt Elise genoemd. We feliciteren haar en haar man van harte! Ook juf Denise de Ridder is in blijde verwachting. Zij verwacht de baby in april. We wensen haar een voorspoedige zwangerschap. Van harte welkom Roselique van Batenburg komt vanuit Scherpenzeel in Elst wonen en komt bij ons op school in groep 2b. We wensen haar veel plezier bij ons op school. Prijsvraag naamgeving nieuwsbrief In de vorige nieuwsbrief is aangeven dat we een prijsvraag hadden uitgeschreven voor een naam voor de nieuwsbrief. Uiteindelijk zaten er 25 briefjes in de dozen met daarop een idee voor een naam. De jury, zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief, is nog uitgebreid met twee leerlingen uit groep 8. De jury heeft unaniem besloten (wat klinkt dat mooi) dat de nieuwsbrief De P@rel gaat heten. Deze naam is bedacht door de familie Kalisvaart. Binnenkort zullen we jullie de prijs doen toekomen. De familie Kalisvaart heeft de keuze voor de naam De P@rel als volgt toegelicht: Zoals een Parel veilig is in de oester, zo mag de christelijke school de kinderen voorhouden dat ze veilig zijn als een Parel in Gods Hand. Schitterend en van waarde! Parels worden gevangen door een duiker of visser in een visnet! De kinderen zitten ook in het Visnet en opnieuw een vergelijk met de Parel. Als nieuwsbrief: Een Parel zwemt vrij in de wereld van de zee. Verplaatst zich daar. Zo ook De P@rel; zwemt rond in de digi-wereld en verplaatst zich van gezin naar gezin. We hebben gekozen ; Als christelijke school zijn we niet van de wereld, maar we staan er wel middenin. En de school leert de kinderen hoe op een verantwoorde manier te staan in de wereld met waarden en normen die zeker bij een christen horen. Dus, een bijbelse Parel samen die aangeeft dat we van en ìn deze tijd zijn, wordt dan: De P@rel!! Zoals de Parel verbonden is met het visnet (in de zee), zo is ook De P@rel verbonden met Het Visnet. Het verspreidt zich naar de huizen, maar door info en inhoud van de nieuwsbrief duidelijk verbonden met Het Visnet. En als laatste: In de huizen mag men weten dat we in Gods oog als Parels zijn: We zijn van grote waarde!

2 Vertrek leerlingen Aan de ouders, De laatste weken zijn zeer onverwachts een aantal leerlingen naar De Woudmees vertrokken. Voor een deel heb ik duidelijkheid kunnen krijgen wat de reden van het vertrek van deze leerlingen is. Ik vind het echter niet correct om datgene wat mij in een (telefonisch) gesprek is meegedeeld naar anderen door te geven. Ik geef over de inhoud van de gesprekken dus geen informatie. Van meerdere kanten heb ik signalen ontvangen dat de leerlingen geen afscheid mochten/konden nemen. Een aantal van de leerlingen die zijn vertrokken hebben er echter (met hun ouders) voor gekozen geen afscheid van de betreffende groepsleerkrachten en de leerlingen te nemen. Het leek me goed u hiervan ook op de hoogte te stellen. Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan verzoek ik u contact met mij op te nemen. Met vriendelijke groet, Jan Maarten Brommersma Directeur a.i. Hoofdluis We zijn nu in de 5 e schoolweek en tot nu toe zijn de kammoeders elke week druk geweest. En nog steeds zijn er kinderen met verse neten en/of luis. We willen u nogmaals heel dringend vragen om uw kinderen te blijven controleren. Het enige middel om hoofdluis te bestrijden is dagelijks blijven kammen, luis behandelen met bestrijdingsmiddel en neten verwijderen! Het is een vervelend klusje, maar de enige manier om hoofdluis geen kans te geven. Kinderpostzegels GROEP 7 EN 8 OP PAD MET KINDERPOSTZEGELS EN KAARTEN! Vanaf woensdag 28 september tot en met vrijdag 7 oktober 2011 gaan meer dan kinderen uit groep 7 en 8 van ruim basisscholen op pad om kinderpostzegels en kaarten te verkopen. Ook de leerlingen van groep 7 van onze school doen mee met de Kinderpostzegelactie. Met de verkoop zetten zij zich in om andere kinderen een veilig thuis geven. Het thema van de Kinderpostzegelactie 2011 is Geef kinderen een veilig thuis. Met de opbrengst van de Kinderpostzegelactie kan Stichting Kinderpostzegels Nederland méér kwetsbare kinderen een veilig thuis geven. Niet alleen in Nederland zoals op pleegzorgboerderij Samen Thuis, maar ook in andere landen. Dit jaar doen 36 kinderen uit groep 7 van onze school mee. We wensen hen heel veel succes, want zij helpen met hun inzet andere kinderen die het minder goed hebben. Geef kinderen een veilig thuis Stichting Kinderpostzegels Nederland vindt dat elk kind een veilige leefomgeving verdient. Een omgeving waarin je je beschermd en geborgen voelt. Niet ieder kind heeft zo n plek. Kinderpostzegels wil kwetsbare kinderen in Nederland en het buitenland een thuis geven waar zij zich veilig voelen. Zij worden dan bij voorkeur opgevangen in een pleeggezin, omdat deze vorm van opvang het dichtst bij de gezinssituatie blijft. Dat kan tijdelijk of voor een langere periode. In 2010 hebben kinderen voor kortere of langere tijd gebruik gemaakt van pleegzorg. Dit aantal neemt jaarlijks toe. Met uw aankoop van kinderpostzegels en kaarten helpt u mee kinderen een veilig thuis te geven.

3 Nieuwe school Voorlopig ziet het schema er als volgt uit: We ontvangen de sleutels van het nieuwe gebouw op Inpakken voor de kerstvakantie. De verhuizer verhuist alles in de kerstvakantie. In de kerstvakantie en de eerste twee dagen na de kerstvakantie richten we de school in. De leerlingen zijn na de kerstvakantie dus op 9 en 10 januari 2012 ook vrij. 11 januari 2012: eerste schooldag in het nieuwe gebouw. We gaan er van uit dat het schema wat betreft de vrije dagen en de eerste schooldag niet meer wijzigt. Mocht dat alsnog gebeuren, dan informeren wij u zo spoedig mogelijk. Nieuws van de OUDERRAAD De OR heeft voor het eerst dit schooljaar vergaderd samen met Jan Maarten Brommersma. De directeur had een lange lijst met mededelingen over onder andere de voortgang van de bouw van de nieuwe school, de planning voor de inrichting en verhuizing, de nieuwe MR en dagelijkse zaken op school. Op de agenda stond de activiteiten planning voor schooljaar Helaas hebben we niet de hele jaarplanning kunnen bespreken omdat er nog veel onzeker is rondom de verhuizing naar het nieuwe gebouw. We hebben afgesproken dat we in de volgende OR-vergadering opnieuw de activiteiten planning op de agenda zetten. Er is een voorlopige lijst met data gemaakt voor de OR-vergaderingen. Zie de Visnet website voor de exacte data of klik hier. Binnenkort zullen de contactouders van de groepen bekend zijn. De OR zal de contactouders welkom heten tijdens een vergadering gepland op 28 september. De contactouders ontvangen ter zijner tijd een uitnodiging. De OR heeft een brief ontvangen van Veilig Verkeer Nederland met informatie over ondersteuning die zij bieden aan verkeersouders. Zodra we in het nieuwe gebouw zitten, zal tijdens een OR-vergadering besproken worden of we op school een verkeersouder willen aanstellen en gebruik willen maken van de diensten van Veilig Verkeer Nederland. Er zijn concrete plannen gemaakt voor het schoolontbijt. Sandra en Helma vormen samen de schoolontbijt commissie en nemen de leiding in de organisatie. We zijn heel blij dat Het Visnet dit jaar ingeloot is om mee te doen met het Nationaal Schoolontbijt: de ontbijtjes worden verzorgd door lokale ondernemers en kant en klaar afgeleverd op school. Daarnaast kunnen we gebruik maken van speciaal ontwikkeld lesmateriaal. Vrijdag 4 november: schoolontbijt Vrijdag 4 november beginnen we in alle groepen met een gezond en gezellig ontbijt. Meer details zullen in de nieuwsbrief en op de website bekend worden gemaakt.

4 In de agenda Op woensdag 21 september is er een studiedag voor de collega s van de groepen 1 tot en met 3. De kinderen in deze groepen zijn dan vrij. Op woensdag 12 oktober zijn alle leerlingen vrij i.v.m. een studiedag van het team. De regel van de week 19 tot 23 september: We lopen in de school, hangen onze jassen en tassen aan de kapstok en storen anderen niet. Ook als we op de gang werken, doen we dit rustig en storen we anderen niet. 26 tot 30 september: Mijn mobieltje, mp3-speler en andere geluidsapparatuur laat ik bij voorkeur thuis. Als ik mijn mobieltje toch nodig heb, geef ik die bij de leerkracht in bewaring. 3 7 oktober: Wij hebben respect voor God, onze medemens en alles om ons heen. P@reltjes Tijdens de overblijf ging het gesprek over gezond eten en eten met suiker en vet. Een leerling uit groep 3 vertelde: vet heeft mijn vader heel veel gehad en nu is hij aan het afzakken. Nieuws uit de groep Dit is een nieuwe rubriek in De P@rel. Regelmatig vindt u nieuws uit één van onze klassen. Deze week is de beurt aan groep 7a. Hallo ouders, Wij zijn al weer even aan het werk in groep 7a. We hebben in deze eerste weken al bij heel wat onderwerpen stil gestaan. Om maar wat te noemen: voornaamwoorden, zelfstandige- en bijvoeglijke naamwoorden, werkwoordspelling, woordenschat, woord en zinsbouw, breuken, berekeningen met tijd, geld en inhoud, ingewikkelde vermenigvuldigingen, pijlenkoker, ijsmummie, archeologen, grafgift, steentijd, klimaat, breedtegraad, Golfstroom, zeeklimaat, toendra, nieuw leven zonder bevruchting, nestblijvers, zoogdier, erfelijk, opvoeding, regel van de week, nieuwe liedjes, tekenen, meeldraden, stamper, stuifmeel en vruchtbeginsel. Over deze laatste begrippen wil ik het even hebben. Na de les over stampers en meeldraden namen de kinderen spontaan fotomateriaal mee van prachtige bloemen. Geweldig! Om u een idee te geven ziet u een paar foto s afgebeeld. We kijken uit naar wat we allemaal gaan leren dit jaar. Het zal zeker een jaar zijn waarin er veel en hard wordt gewerkt/geleerd. Ik hoop dat het ook een jaar zal zijn van ontdekken, genieten en spelen. Als we goed kijken is er heel veel te zien en te beleven! Hartelijke groet van Meester Vermeer

5 Alle leerlingen houden iets vast wat ze leuk / inspirerend vinden. Hieronder ziet u de gemaakte foto s!

De - nr.6. 4 november 2011

De - nr.6. 4 november 2011 De P@rel - nr.6 4 november 2011 Agenda 7 november hercontrole door kammoeders 8 november vergadering medezeggenschapsraad 17 november spreekmiddag/-avond 18 november p@rel 7 21 november spreekmiddag/avond

Nadere informatie

Groeps journaal. mededelingen. Ons laatste jaar op de basisschool. We maken er samen met juf een leuk jaar van!!! Groep 8

Groeps journaal. mededelingen. Ons laatste jaar op de basisschool. We maken er samen met juf een leuk jaar van!!! Groep 8 Groep 8 Nummer 1 2012/2013 2012/2013 mededelingen Groeps journaal Ons laatste jaar op de basisschool. We maken er samen met juf een leuk jaar van!!! Juf Sonja is helaas nog niet hersteld. Daarom hebben

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Schooljaar / 21 september 2017 Nr. 03

Schooljaar / 21 september 2017 Nr. 03 Schooljaar 2017-2018 / 21 september 2017 Nr. 03 Inhoud Oproep Hulpouders Halloweenoptocht Verkeerstuin groep 7 Boekenmarkt Kinderpostzegelactie Babynieuws Inzamelen kleding/schoenen Agenda Eerste Heilige

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

Nr juni 2017 ALGEMEEN

Nr juni 2017 ALGEMEEN Nr. 20 30 juni 2017 ALGEMEEN Wat is het schooljaar weer voorbij gevlogen! We kijken terug op een fijn jaar waarin we o.a. gestart zijn met Engels vanaf groep 1, de workshops talentontwikkeling zeer succesvol

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei Voor alle data geldt: Deo volente

Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei Voor alle data geldt: Deo volente Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei 2017 - Voor alle data geldt: Deo volente Aan de ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Een nieuwsbrief kort na de meivakantie. We hopen dat u met uw zoon/dochter een fijne

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursus maart 2017 nr Tevredenheidsonderzoeken. Personele zaken. Hulp Gevraagd

Nieuwsbrief Cursus maart 2017 nr Tevredenheidsonderzoeken. Personele zaken. Hulp Gevraagd Nieuwsbrief Cursus 2016-2017. 8 maart 2017 nr. 111 Agenda 25 maart 2017 zandbakzand vervangen 28 maart: extra LOT controle 28 maart: Jaarlijkse ledenvergadering/ ouderavond 14-17 april: Goede Vrijdag en

Nadere informatie

Dalton Samenwerkingsschool De Schans

Dalton Samenwerkingsschool De Schans Dalton Samenwerkingsschool De Schans Een, 15 september 2016 Opening Zoals u reeds heeft kunnen lezen in de speciale openingsnieuwsbrief is het morgen zover: de officiële opening van het prachtige gebouw;

Nadere informatie

Van de schoolleiding

Van de schoolleiding Van de schoolleiding Junivakantie 16 juni t/m 24 juni Dinsdag 3 juli: Studiedag team. Alle kinderen zijn vrij! Woensdag 4 juli De sportdag Maandag 9 juli 10 minutengesprekken Dinsdag 10 juli: Afscheid

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 6 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken 3 sep 2018 1 Geachte ouder(s), verzorger(s) Het schooljaar 2018-2019 is van start gegaan. Fijn om alle kinderen en veel ouders weer te mogen begroeten na een periode van rust, zon, vrije tijd en genieten

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

Maandag gymspullen mee!

Maandag gymspullen mee! Nog een paar dagen en dan is de vakantie alweer voorbij. Op maandag 3 september gaan de kinderen weer naar school. Het team van de Aquamarijn heeft er dan al de eerste werkweek opzitten. Een werkweek waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Voorwoord We staan weer aan de start van een nieuw cursusjaar. Niemand weet wat ons dit jaar gaat brengen. We maken plannen (dat moet ook), we

Nadere informatie

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders November 2017 2018 Agenda Vrijdag 10 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 5 december: Sinterklaas Vrijdag 22 december: Kerstlunch. De leerlingen zijn om 12.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wij leven mee met juf Nel nu haar moeder is gestorven. Juf Nel is daarom deze dagen niet op school.

Nieuwsbrief. Wij leven mee met juf Nel nu haar moeder is gestorven. Juf Nel is daarom deze dagen niet op school. Nieuwsbrief C.J. van Rootselaarschool Nr. 5 21 september Gaandeweg Ik heb het voor je over is het thema de komende week. U kunt de verhalen lezen in Genesis 28: 10-22 en Genesis 29: 1-20 Jakob gaat weg

Nadere informatie

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws November 2016 Jaargang 2, Nr. 13 Inhoud Flessenactie. 2 Personele zaken.... 2 Peutermiddag. 2 Social schools.... 3 Buurtsportclub.. 4 Nationaal schoolontbijt.4

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Belangrijke data in maart: 6 maart Weer naar school 13 maart MR vergadering 20 t/m 24 Week van de maart lentekriebels 20 maart Rapport mee naar huis 23 maart Rapport gesprekken op school Nieuwsbrief maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 november Agenda

Nieuwsbrief 30 november Agenda Nieuwsbrief 30 november 2018 Agenda 3 december: Surprises inleveren groep 6-7-8 4 december: Tentoonstelling surprises 5 december: Sinterklaasfeest op school 10 december: Opvoedspreekuur van 8.45-9.45 uur

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. Basisschool De Borckeshof. welkom Kerstman! December

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. Basisschool De Borckeshof. welkom Kerstman! December NIEUWSBRIEF Agenda December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december Werkgroep Andere Tijden 9 december Basisschool De Borckeshof Techniek groep 7/8 (fiets mee) VO Voorlichtingsavond groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015 NIEUWSBRIEF nr. 6 26 oktober 2015 In deze nieuwsbrief: Zwangerschapsverlof Floor Kwart over 8 Inloop Sinterklaas MR nieuws Beweegwijs Nationaal schoolontbijt Sparen voor een goed doel Belangrijke data:

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Agenda. Vrijdag 21 september. Schoolreisje groepen 1 t/m u Instappen bij Plein u Vertrek van de bussen.

Agenda. Vrijdag 21 september. Schoolreisje groepen 1 t/m u Instappen bij Plein u Vertrek van de bussen. Agenda Vrijdag 21 september Schoolreisje groepen 1 t/m 7 9.15u Instappen bij Plein 1813 9.30u Vertrek van de bussen Vrijdag 5 oktober Afscheid juf Didy 15.00-16.00u Studiedag 17 september De hele studiedag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws Nieuwsbrief November 2015 No. 3 Voor alle data geldt: Deo Volente ------------------------ Kernwaarde schooljaar 2015-2016 Schepper en schepsel ------------------------ Leven en leren Leiden en loslaten

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 5 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 45 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Dit kan echt niet! Sara krijgt een kind. Een oude vrouw

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren Beste lezers van deze nieuwsbrief Namens het team van de Schimmelpenninck van der Oye wens ik u en jullie een gezegend 2014 toe. Na een heerlijke kerstvakantie zijn wij vanmorgen uitgerust en vol enthousiasme

Nadere informatie

Nieuws van Alex december 2017

Nieuws van Alex december 2017 En overal waar wij zijn schijnt Zijn licht! Buiten is het donker. De nacht lijkt eindeloos, maar Jezus kwam ons redden en nu is er weer hoop. Hij kwam met licht en liefde. Hij kwam echt heel dichtbij.

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 9 april 2018 BELANGRIJKE DATA Emailadreswww.wolderweide.nl s Middags Koningsspelen Koningsdag Kinderen vrij Schoolreisje Studiedag Kinderen vrij Tel.nr.: 0341-701110 Vrijdag

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WIEK-2-DATE. Zakelijke ouderavond OR-MR Wiek2date nummer 4. Kinderen s middags vrij uur Podiumactiviteit groep 3/4

NIEUWSBRIEF WIEK-2-DATE. Zakelijke ouderavond OR-MR Wiek2date nummer 4. Kinderen s middags vrij uur Podiumactiviteit groep 3/4 Pagina 1 van 5 Jaargang 5 17 oktober 2013 NIEUWSBRIEF WIEK-2-DATE Jaarvergadering OR Zoals eerder reeds is aangegeven vindt op 30 oktober a.s. de OR jaarvergadering plaats. Het tweede deel van de avond

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Kalender. Nr. 11, 13 februari 2019

Kalender. Nr. 11, 13 februari 2019 Nr. 11, 13 februari 2019 Kalender Woensdag 13 februari: rapport mee Week van 18-22 februari: rapportgesprekken Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart: voorjaarsvakantie Woensdag 27 maart: studiedag, alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2019-2020 Augustus 2019 Een nieuw schooljaar! Beste ouder(s), verzorger(s), Het nieuwe schooljaar staat weer voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Januari Februari Afscheid Gerrit Jan. Agenda voor de komende periode:

Nieuwsbrief. Januari Februari Afscheid Gerrit Jan. Agenda voor de komende periode: Nieuwsbrief Januari Februari 2018 Afscheid Gerrit Jan Op vrijdag 13 april a.s. zullen de leerlingen van CBS Barlo en t Möllenveld gezamenlijk afscheid nemen van Gerrit Jan als directeur van beide scholen.

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

Hartelijk welkom! Team Kbs Kievitsloop. Kbs Kievitsloop t Blok JJ Breda Telefoon:

Hartelijk welkom! Team Kbs Kievitsloop. Kbs Kievitsloop t Blok JJ Breda Telefoon: Hartelijk welkom! Welkom in het schooljaar 2016 2017 op Kbs Kievitsloop. Wij willen ook dit jaar met u samenwerken bij de begeleiding in onderwijs en opvoeding van uw kind (eren). Wij hopen dat er ook

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF april tot en met 12 mei 2017

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF april tot en met 12 mei 2017 AGENDA 14 april Goede Vrijdag Continurooster tot 12.30 uur ( kinderen hoeven geen lunch mee te brengen ) 16 en 17 april Pasen Op maandag 2 e Paasdag zijn alle kinderen vrij 21 april Koningsspelen ( zie

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 17-09-2015

Het Berichtje Donderdag 17-09-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 17-09-2015 Kalender: 18-09

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF September

NIEUWSBRIEF September NIEUWSBRIEF September 2011 www.dehoeksteen.nl info@dehoeksteen.nl Gravenburg Maresiusstraat 23, 9746 BH Groningen, tel: 050-2103434 Locatie Reitdiep Maresiusstraat 20, 9746 BJ Groningen, tel 06-12557170

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Nieuwsbulletin November 2015

Nieuwsbulletin November 2015 Nieuwsbulletin November 2015 Beste ouders / verzorgers, De eerste periode van dit schooljaar zit er al weer op. De kinderen krijgen nu herfstvakantie en de klok wordt verzet naar de wintertijd. Terugkijkend

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September 2017 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 3 Beste ouders, verzorgers,

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September 2017 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 3 Beste ouders, verzorgers, Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 3 September 2017 info Kalender: Agenda Vrijdag 15 december Groep 2 vrij Woensdag 20 december Kerstavond Vrijdag 22 december 12.15 uur start van de Kerstvakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. Geachte ouder(s), NIEUWSBRIEF Gemeenteweg 326 A 7951 PE Staphorst Tel.nr.: 0522-461325 Email: directie@pmstaphorst.nl 6 november 2015, nr. 39 Geachte ouder(s), Geboren In het gezin van juf Bisschop-Kisteman is op 16 oktober

Nadere informatie

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s)

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s) 18 december 2017 7 Geachte ouder(s), verzorger(s) Bij deze de laatste, korte, Nieuwsbrief van het jaar 2017. Nog één week en dan is het Kerstfeest: we vieren de geboorte van Jezus. In een wereld waarin

Nadere informatie

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Van de directie Op verzoek van de kinderredactie komt deze Lijstereens een paar dagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar

Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar 2016-2017 AGENDA Donderdag 1 september gezellige avond georganiseerd door OR Maandag

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018

Nieuwsbrief januari 2018 Nieuwsbrief januari 2018 De beste wensen Allereerst wensen wij u een, in alle opzichten, goed 2018 toe! We hopen dat iedereen het jaar met frisse moed zal beginnen en dat de meeste goede voornemens zullen

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2017

Nieuwsbrief NOVEMBER 2017 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, De herfstvakantie is voorbij en met plezier starten we weer een nieuwe periode in dit schooljaar. Komend weekend gaat de wintertijd in, de dagen

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 19e nieuwsbrief, vrijdag 13 juli 2018 Inhoud van deze nieuwsbrief: - Vertrek Esther van den Berg - Vanuit STAIJ:

Nadere informatie

Kinderpostzegels. Naar verwachting zijn woensdag 9 november de kinderpostzegels binnen en gaan de kinderen de bestellingen rondbrengen.

Kinderpostzegels. Naar verwachting zijn woensdag 9 november de kinderpostzegels binnen en gaan de kinderen de bestellingen rondbrengen. Marsstraat 26 7782 RK De Krim Tel.: 0524-571679 email: directie@obsklimopschool.nl website: www.obsklimopschool.nl Aan de ouders, 4-11-2016. Rots & Water. Om een goede Rots & Waterschool te worden moeten

Nadere informatie

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl 13 juni 2014 Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage vindt u uitleg over de nieuwe normering van de CITO toetsen. Ook is er nieuws van de Peuterschool (een

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni Beste ouders,

Nieuwsbrief juni Beste ouders, Nieuwsbrief juni 2018 Beste ouders, Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Volgende maand komt de schoolkrant nog uit en dat is het laatste van dit jaar. We hebben nog veel te doen voor de komende

Nadere informatie

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016 Schoolstraat 32 7694 AX Kloosterhaar tel. 0523-241473 e-mail: directie@cantecleerkloosterhaar.nl Schooljaar 2015-2016 NIEUWSBRIEF Nummer 39. 24 juni 2016 woensdag = gezonddag Formatie Eindelijk is het

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 )

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) In deze nieuwsbrief : Een nieuwe directeur Op 25 april 2018 heeft u een brief gekregen van het bestuur dat er een tijdelijke directeur is benoemd op de Buikslotermeerschool.

Nadere informatie

schoolnieuwsbrief oktober 2018

schoolnieuwsbrief oktober 2018 schoolnieuwsbrief oktober 2018 Slangenburg 3 4385 HT Vlissingen 0118 490330 omnibus@archipelscholen.com https://de-omnibus.com https://de-omnibus-com.isy-school.nl Data 26 september start Kinderpostzegelactie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Hoera! een meisje.. Uitnodiging presentatie entreetoets en Voortgezet Onderwijs ouders groep 7 Entreetoets groep 7 Schoolreis Even voorstellen (1)

Hoera! een meisje.. Uitnodiging presentatie entreetoets en Voortgezet Onderwijs ouders groep 7 Entreetoets groep 7 Schoolreis Even voorstellen (1) Mei 2018 Hoera! een meisje.. Op woensdag 28 maart 2018 is juf Melanie mama geworden van een prachtige dochter. Het meisje draagt de naam Aimée. Wij wensen de juf een mooie kraamtijd met haar gezin! Uitnodiging

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Schooljaar 2012-2013 Nieuwsbrief 10 3 juni 2013.

Schooljaar 2012-2013 Nieuwsbrief 10 3 juni 2013. Schooljaar 2012-2013 Nieuwsbrief 10 3 juni 2013. De Heer is mijn herder, Ik kom niets tekort. Ik heb vertrouwen in mijn leven En ik zie wel hoe het wordt. Ik komt tot rust aan stille beekjes En ik lig

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019

Nieuwsbrief 8. De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019 Nieuwsbrief 8 De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019 Do 17 jan. Nieuwsbrief nr.8 Vrij 18 jan. Extra gymles voor groep 6 Ma 21 jan. Start toetsperiode LeerlingVolgsysteem (LVS-Toetsen) Di 22 jan.

Nadere informatie

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen Schooljaar 2015-2016 02-09-2015 Redactioneel Nieuwe start! Het nieuwe schooljaar is begonnen! Veel vrolijke gezichtjes op het speelplein. Allemaal vol verwachting van dat wat komen gaat. Een nieuwe groep,

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2018 (2) nummer 11

Nieuwsbrief juli 2018 (2) nummer 11 Nieuwsbrief juli 2018 (2) nummer 11 Afscheid van juf Aafke, juf Marrit en invalleerkrachten Aan het eind van het schooljaar gaat juf Aafke Meinsma onze school verlaten. Zij heeft 9 jaren met hart en ziel

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 9 juli 2016

NIEUWSBRIEF 9 juli 2016 NIEUWSBRIEF 9 juli 2016 NIEUWS UIT HET TEAM Gezinsuitbreiding op De Bron! In het gezin van Eline werd Liam geboren op 07-06-2016. De zoon Eline en Jordi draagt de prachtige namen Liam Xavi Thie. Op het

Nadere informatie

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5950 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsweek nummer 2 9 september 2016 Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Kalender Volgende week:

Nadere informatie

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Beste ouders, Inmiddels liggen de echte warme dagen achter ons en is het schooljaar in volle gang. De herfstkleuren laten zich voorzichtig zien en over twee weken

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Juf José is wegens privé omstandigheden afwezig van 13 t/m 17 mei. Haar lesgevende taak wordt opgevangen door een invalster.

Juf José is wegens privé omstandigheden afwezig van 13 t/m 17 mei. Haar lesgevende taak wordt opgevangen door een invalster. Adres :Hoflaan 6 Pc en Plaats :7597 LS Saasveld Telefoon :074 349 4327 Fax :074 349 4697 Email :dir.bernardus@konot.nl INFORMATIEBULLETIN BERNARDUSSCHOOL Enkele belangrijke data JAARGANG 11 NUMMER 5 Di.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019 NIEUWSBRIEF nr. 7 6 maart 2019 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Ouderportaal staat open Opbrengst Goede doel AED aanwezig Indeling groep 3 schooljaar 2019/2020 Gevonden voorwerpen Gezondheidsonderzoeken

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 20-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie