Lexmark X548 familie

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lexmark X548 familie"

Transcriptie

1 Lexmark X548 famiie keurenaser-mfp s Afdrukken in keur. Werkgroepproductiviteit. Lexmark X548 famiie De printers uit de Lexmark X548 famiie zijn bedoed voor middegrote werkgroepen die keurenafdrukken van hoge kwaiteit wien produceren en behoefte hebben aan productiviteitsopossingen, beveiigingvoorzieningen en een groot touchscreen, maar dan we in een compact apparaat. Keur Touchscreen Kopiëren Scannen Faxen Opossingen Dupex tot 23 pagina s per minuut Netwerk

2 Lexmark X548 famiie: beangrijkste functies Features die de efficiëntie verbeteren Lexmark X548de keurenaser- MFP met as optie verkrijgbare duoader voor 550 ve met mutifunctionee ader voor 100 ve, papierade voor 550 ve en verrijdbare kast. 6 1) Intuïtief keuren-touchscreen Het extra grote 17,8-cm (7-inch) keurentouchscreen maakt een gebruiksvriendeijke bediening van uw MFP mogeijk dankzij intuïtieve navigatieopties en toegankeijke workfowopossingen en snekoppeingen. 2) Dubbezijdige automatische documentinvoer Bespaar tijd door beide kanten van uw document te scannen met de krachtige dubbezijdige keurenscanner en een invoercapaciteit van maximaa 50 pagina s. 3) Direct USB De USB-aansuiting aan de voorzijde vereenvoudigt het weergeven van afdrukvoorbeeden, afdrukken en scannen, en is geschikt voor ta van afdrukindeingen voor afbeedingsbestanden. 4) Opossingen van Lexmark Voorkom onnodig afdrukken en vereenvoudig uw werkprocessen met opossingstoepassingen die vooraf op de printer zijn geïnstaeerd. U kunt kiezen uit aanvuende Lexmark opossingen die aansuiten bij uw unieke workfowbehoeften. 5) Nooit meer cartridges schudden De tonercartridges hoeven niet te worden geschud om hun maximae rendement te everen. Uw MFP wordt geeverd met Lexmark hoogrendementstonercartridges: 8000² pagina s in zwart en 4000² pagina s in keur. 6) Uitbreidbare invoercapaciteit Druk af op meerdere papiersoorten en verhoog de totae invoercapaciteit tot 1450 ve. 7) Miieuvriendeijke features Gebruiksvriendeijke features maken verantwoord afdrukken eenvoudig: met de miieuvriendeijke afdrukinsteingen kunt u papier en toner besparen en met de saapknop kunt u energie besparen.

3 Lexmark X548 famiie: overzicht Professionee keurenprestaties De printers uit de Lexmark X548 famiie zijn bedoed voor veeeisende middegrote werkgroepen en everen evendige, consistente keurenuitvoer van professionee kwaiteit, van de eerste tot de aatste pagina. Afdruk- en kopieersneheden tot 23 pagina's per minuut in zwart en keur Kortere tijd tot eerste pagina door energiebesparende fuser met korte opwarmtijd. PANTONE -kaibratie voor consistente keurtinten. Eenvoudige keuraanpassing door midde van Named Coor Repacement. Lexmark Coor Care-technoogie voor keurbeheer en kostenbeheersing. Geuidsarm afdrukken met een geuidsniveau van sechts 47 dba. Productief en intuïtief De mutifunctionee printers uit de Lexmark X548 famiie combineren uitzonderijke prestaties met toepassingen, opossingen en snekoppeingen die u niet aeen tijd besparen, maar u ook productiever maken. Deze MFP s evenaren de prestaties en mogeijkheden van vee grotere printers, maar zijn keiner van formaat en gunstiger geprijsd. Het grote, overzichteijke 17,8-cm (7-inch) keuren-touchscreen met geuidsfeedback vereenvoudigt de uitvoering van taken. De voorgeïnstaeerde toepassingen verhogen de efficiency en met het Lexmark Embedded Soutions Framework kunt u de mogeijkheden van de MFP verder uitbreiden Met afdruk- en scanvoorbeedfuncties kunt u documenten of specifieke documentpagina's seecteren. Scan naar meerdere bestemmingen, waaronder e-mai, FTP, fax en netwerk. Met de gratis software voor printerbeheer kunt u uw printers vanaf een centrae ocatie vogen en beheren, en eventuee probemen opsporen en opossen. Veiig afdrukken Met behup van de meeragige veiigheidsfuncties en ingebouwde mogeijkheden kunt u uw printers, documenten, gegevens en netwerk beschermen, vanaf de overdracht van de gegevens via uw netwerk tot het afdrukken van de uiteindeijke pagina s. Geschikt voor ta van hupprogramma's voor gebruikersverificatie en autorisatie. Geschikt voor netwerkbeveiiging op basis van IPSec, SNMPv3 en 802.1x. Beveiigingsrisico's worden geregistreerd en opgespoord via ogboeken voor beveiigingscontroe. Geavanceerde codering van de harde schijf ter bescherming van vertrouweijke gegevens op het schijfstation van de MFP (aeen op de X548dte). Verwijdering van overbodige gegevens door midde van automatische, gepande of handmatige schijfopschoning (aeen op de X548dte). De as optie verkrijgbare kaartezer maakt autorisatie via een proximity of swipe card mogeijk. True. Image. Aways. Lexmark heeft zich tot doe gested producten te ontwerpen en te produceren die een uitzonderijke kwaiteit everen en betrouwbaar presteren. Door atijd originee Lexmark suppies, service en onderdeen te gebruiken kunt u het rendement op uw investering maximaiseren, de prestaties van uw Lexmark printers optimaiseren en een bijvende indruk maken. Lexmark biedt 1 jaar basisgarantie op de MFP s uit de X548 famiie. Garantieverenging is desgewenst mogeijk.

4 Lexmark X548 famiie: opossingen Minder afdrukken. Meer besparen. Minder afdrukken? Dit kinkt misschien verbazingwekkend voor een bedrijf dat zich toeegt op het ontwikkeen van afdrukopossingen. Maar as u bedenkt dat bedrijven gemidded tot 6% van hun omzet besteden aan afdrukken en dat een actief afdrukbeheer tot 30%¹ besparingen op de afdrukkosten mogeijk maakt, is dat zo gek nog niet. Met de producten, opossingen en diensten van Lexmark kunt u op innovatieve manieren tijd besparen, de kosten drukken en de invoed op het miieu verminderen. Lexmark hept u minder af te drukken en meer te besparen. Opossingen Tijd- en gedbesparende opossingen De printers uit de Lexmark X548 famiie zijn voorzien van het Lexmark Embedded Soutions Framework, een patform dat het mogeijk maakt uiteenopende softwaretoepassingen direct op de printer te instaeren. Met behup van deze opossingen kunt u uw productiviteit verhogen en papierintensieve bedrijfsprocessen stroomijnen of zefs eimineren. Op de printers uit de X548 famiie worden de vogende opossingen vooraf geïnstaeerd. Hier vogen enkee voorbeeden van de opossingen die beschikbaar zijn via geautoriseerde partners en deaers van Lexmark of Lexmark Professiona Services: Formuieren en favorieten Eimineer afva en inefficiënte processen die verband houden met voorgedrukte formuieren. Sa vaak gebruikte formuieren, marketingmateriaen of andere documenten onine op en druk ze af wanneer u ze nodig heeft. Card Copy Bespaar tijd en moeite door identificatiekaarten, rijbewijzen en verzekeringskaarten te kopiëren. Daarbij worden automatisch beide kanten van een dubbezijdige kaart gescand, vergroot en afgedrukt op één kant van een ve papier. Scannen naar netwerk Hiermee kunt u een gedrukt document scannen en de afbeeding doorsturen naar een van de dertig vooraf opgegeven persoonijke of openbare netwerkmappen. Showroom Geef een instebare, opende diapresentatie weer op het keuren-touchscreen om uw bedrijf of producten te promoten, of beangrijke mededeingen te doen aan kanten of medewerkers. Taa wijzigen³ Wijzig in een handomdraai de taa die op het touchscreen wordt weergegeven - keuze uit 18 taen. Miieuvriendeijke insteingen Kies uit meerdere afdruk- en kopieerinsteingen om energie, papier en toner te besparen.

5 Lexmark X548 famiie: puspunten 4 The right touch Via het gebruiksvriendeijke Lexmark e-task keuren-touchscreen kunt u de voedige functionaiteit van uw MFP bedienen. Op het grote, eenvoudig in te steen 17,8-cm (7-inch) scherm kunt u miniaturen van documenten bekijken voordat u deze afdrukt en afdruktaken op de printer wijzigen. U kunt via het touchscreen zefs specifieke documentpagina s bekijken, seecteren en afdrukken. Dankzij de gebruiksvriendeijke, intuïtieve navigatieopties kunt u sne de gewenste functies, snekoppeingen en workfows weergeven. De nieuwe interactieve sensortechnoogie biedt geuidsfeedback. Deze begeeidt u bij eke bewerking door te bevestigen dat een optie is aangeraakt en een actie wordt uitgevoerd. Profiteer van gratis toner met Lexmark Rewards Bespaar op uw totae kosten voor suppies en hep het miieu een handje. Met Lexmark Rewards, een programma dat beschikbaar is bij de printers uit de X548 famiie en ae MFP s uit de Lexmark X540 serie, kunt u gratis tonercartridges met hoog rendement en imaging kits verdienen door originee Lexmark toner te gebruiken en de ege cartridges na gebruik te retourneren naar Lexmark voor recycingdoeeinden Deenemers aan Lexmark Rewards genieten de vogende voordeen: Gratis tonercartridges met hoog rendement. As deenemer aan Lexmark Rewards ontvangt u per 10 geretourneerde ege Lexmark tonercartridges een gratis X540 serie tonercartridge met hoog rendement naar keuze. Gratis imaging kit. Zoang u uw Lexmark printer uit de X540 serie bezit en originee Lexmark tonercartridges gebruikt en retourneert, sturen wij u een gratis imaging kit wanneer uw MFP daaraan toe is. Twee gratis tegoedpunten per MFP. Ter aanmoediging krijgt u van ons twee gratis tegoedpunten voor eke printer uit de X540 serie die u bij Lexmark Rewards registreert. Miieuvriendeijk afdrukken Verantwoord afdrukken is niet moeiijk met een printer uit de X548 famiie, dankzij de papierbesparende dupexfunctie, de papier- en tonerbesparende miieuvriendeijke afdrukinsteingen en de energiebesparende saapknop. De printers uit de X548 famiie beschikken over een energiebesparende een fuser met korte opwarmtijd die zorgt voor een prettig korte tijd tot eerste pagina.

6 Lexmark X548 famiie: besteinformatie Lexmark X548de 150 ve uitvoerade 50 ve automatische documentinvoer Geïntegreerde dupex unit 250 ve papierade Handmatige invoer voor osse veen 650 ve duo-papierader ( ve MPF) 550 ve extra papierader Draaibaar printerkastje (25 cm, met opbergruimte) Standaard Optionee Geschikt voor ae printers uit de X548 famiie Art.nr. Verbruiksartikeen C546U1KG C546, X546, X548 8K zwarte retourprogr. tonercartr. C544X1CG C544, C546, X544, X546, X548 4K cyaan ret.pr. cartr. C544X1MG C544, C546, X544, X546, X5484K magenta ret.pr. cartr. C544X1YG C544, C546, X544, X546, X548 4K gee ret.pr. cartr. C540H1KG C54x, X54x 2,5K zwarte retourprogr. tonercartr. C540H1CG C54x, X54x 2K cyaan retourprogr. tonercartr. C540H1MG C54x, X54x 2K magenta retourprogr. tonercartr. C540H1YG C54x, X54x 2K gee retourprogr. tonercartr. C540A1KG C54x, X54x 1K zwarte retourprogr. tonercartr. C540A1CG C54x, X54x 1K cyaan retourprogr. tonercartr. C540A1MG C54x, X54x 1K magenta retourprogr. tonercartr. C540A1YG C54x, X54x 1K gee retourprogr. tonercartr. C546U2KG C546, X546, X548 8K zwarte tonercartridge C544X2CG C544, C546, X544, X546, X548 4K cyaan tonercartr. C544X2MG C544, C546, X544, X546, X548 4K magenta tonercartr. C544X2YG C544, C546, X544, X546, X548 4K gee tonercartridge C540H2KG C54x, X54x 2,5K zwarte tonercartridge C540H2CG C54x, X54x 2K cyaan tonercartridge C540H2MG C54x, X54x 2K magenta tonercartridge C540H2YG C54x, X54x 2K gee tonercartridge C540X75G C54x, X54x waste toner botte C540X71G C54x, X54x 30K zwarte imaging kit C540X74G C54x, X54x 30K zwarte en keuren imaging kit Art.nr. Geheugenuitbreiding MB DDR2 DRAM geheugenmodue MB DDR2 DRAM geheugenmodue MB DDR2 DRAM geheugenmodue 14F MB fash geheugenkaart Art.nr. Appicatie opossingen 26G0050 X548 Forms- en Barcode-kaart 26G0051 X548 kaart voor IPDS 26G0052 X548 kaart voor PRESCRIBE-emuatie 57X9000 Lexmark PrintCryption Card Art.nr. Aansuitmogeijkheden USB aansuitkabe (2 meter) Art.nr. Onderhoudsartikeen 40X7545 ADF Separator Ro 40X5472 ADF Separator Pad 40X5535 Scanner Cover Cushion 40X5470 ADF Paper Tray 40X5484 Output Bin Extension Art.nr. 26G G0207 Beschikbare modeen: Lexmark X548de Lexmark X548dte

7 Lexmark X548 famiie: besteinformatie Lexmark X548de Art.nr. Mode 26G0227 Lexmark X548de Art.nr. Papierverwerking C546, X546, X548 papierader voor 550 ve Duoader voor 550 ve met mutifunctionee ader voor 100 ve Art.nr. Garantieverenging P X548 2 jaar on-site service garantie (= 1 jr. verenging) P X548 3 jaar on-site service garantie (= 2 jr. verenging) P X548 4 jaar on-site service garantie (= 3 jr. verenging) P X548 1 jaar on-site service garantievernieuwing Art.nr. Instaatie services X548 Instaation Service Andere beschikbare modeen: Lexmark X548dte: dupexfunctie, 17,8-cm (7-inch) keuren-touchscreen, duoader voor 550 ve met mutifunctionee ader voor 100 ve en harde schijf met grote capaciteit - aemaa standaard., Art. nr.26g0207 Inhoud van de doos Lexmark X548de mutifunctionee keurenaserprinter, Tonercartridges (CMY) voor 4000* pagina s, Tonercartridge zwart voor 8000* pagina s, 4 deveoper-units (K, CMY), Fotoconductoreenheid, Software- en documentatiecd, Netsnoer(en), RJ-11 teefoonkabe of adapter (afhankeijk van and), Informatie over het Lexmark Cartridge Inzameprogramma, Instaatiegids of -ve (aansuiting op netwerk en desktop), Verkaring van Beperkte Garantie * Nominaa gemidded continu rendement bij gebruik van zwarte cartridge en continu samengested rendement bij gebruik van CMY-cartridge tot het aangegeven aanta standaardpagina s conform ISO/IEC Lexmark X548dte Art.nr. Mode 26G0207 Lexmark X548dte Art.nr. Papierverwerking C546, X546, X548 papierader voor 550 ve Art.nr. Garantieverenging P X548 2 jaar on-site service garantie (= 1 jr. verenging) P X548 3 jaar on-site service garantie (= 2 jr. verenging) P X548 4 jaar on-site service garantie (= 3 jr. verenging) P X548 1 jaar on-site service garantievernieuwing Art.nr. Instaatie services X548 Instaation Service Andere beschikbare modeen: Lexmark X548de: dupexfunctie en 17,8-cm (7-inch) keuren-touchscreen, Art.nr.26G0227 Inhoud van de doos Lexmark X548de mutifunctionee keurenaserprinter, Incusief duoade voor 550 ve met mutipurpose ader voor 100 ve, Tonercartridges (CMY) voor 4000* pagina s, Tonercartridge zwart voor 8000* pagina s, 4 deveoper-units (K, CMY), Fotoconductoreenheid, Software- en documentatie-cd, Netsnoer(en), RJ-11 teefoonkabe of adapter (afhankeijk van and), Informatie over het Lexmark Cartridge Inzameprogramma, Instaatiegids of -ve (aansuiting op netwerk en desktop), Verkaring van Beperkte Garantie * Nominaa gemidded continu rendement bij gebruik van zwarte cartridge en continu samengested rendement bij gebruik van CMY-cartridge tot het aangegeven aanta standaardpagina s conform

8 Lexmark X548 famiie: productspecificaties Lexmark X548de Lexmark X548dte Afdrukken Afdruktechnoogie Keurenaser Afdruksneheid (A4, zwart): tot 23 pagina s per minuut Afdruksneheid (A4, keur): tot 23 pagina s per minuut Tijd tot de eerste pagina (zwart) in 12.5 seconden Tijd tot de eerste pagina (keur) in 14 seconden Afdrukkwaiteit, zwart 1200 x 1200 dpi, 4800 Coor Quaity (1200 x 600 dpi) Afdrukkwaiteit, keur 1200 x 1200 dpi, 4800 Coor Quaity (1200 x 600 dpi) Geheugen - standaard 512 MB Geheugen - maximum 1536 MB Vaste schijf Niet beschikbaar Meegeeverd Geuidsniveau, tijdens afdrukken Geuidsniveau, buiten gebruik Maximae maandeijkse gebruiksindicatie: tot Aanbevoen maandeijkse afdrukvoume Suppies Suppies Kopiëren Kopieersneheid (A4, zwart): tot Kopieersneheid (A4, keur): tot Scannen Autom. documentader scannen Scanresoutie 48 dba 23 dba pagina s per maand pagina s 1000² pagina s keuren (CMY) tonercartridges, 2000² pagina s keuren (CMY) tonercartridges, 4000² pagina s keuren (CMY) tonercartridges, 2500² pagina s zwarte tonercartridge, 1000² pagina s zwarte tonercartridge, 8000² pagina s zwarte tonercartridge 23 kopieën per minuut 23 kopieën per minuut RADF (reversing dubbezijdig) 300 x 300 dpi (keur), 600 x 600 dpi (mono) Verkeinen / vergroten % Faxen Modemsneheid Papierverwerking Papierverwerking (standaard) 150 ve uitvoerade, Geïntegreerde dupex unit, Handmatige invoer voor osse veen, 250 ve papierade 33.6 kbps 150 ve uitvoerade, Geïntegreerde dupex unit, Handmatige invoer voor osse veen, 250 ve papierade, 650 ve duo-papierader ( ve MPF) Optionee papierverwerkingsopties 550 ve extra papierader, 650 ve duo-papierader ( ve MPF) 550 ve extra papierader Standaard invoercapaciteit: tot ve ve Max. invoercapaciteit: tot ve Capaciteit autom. documentinvoer: tot 50 ve Ondersteunde mediatypes Karton, Enveoppen, Papieren etiketten, Gewoon papier, Transparanten, Raadpeeg de Lexmark Card Stock & Labe Guide voor meer informatie. Agemeen Functionaiteit Kopiëren in keur, Faxen in keur, Afdrukken in keur, Scannen in keur, Scannen (netwerk) Garantie 1-Year Onsite Service, Next Business Day Productcertificaten Afmetingen (HxBxD) 463 x 440 x 597 mm 597 x 440 x 597 mm Gewicht 27.8 kg 32.1 kg Omgevingsspecificaties Temperatuur: 16 tot 32 C, Luchtvochtigheid: 8 tot 80% reatieve uchtvochtigheidsgraad, Hoogte: meter Aanbevoen maandeijkse afdrukvoume Het aanbevoen maandeijkse afdrukvoume is een paginabereik dat kanten hept bij het evaueren van de Lexmark printers op basis van het gemiddede aanta pagina s dat ze per maand denken af te drukken. Lexmark beveet voor optimae printerprestaties aan dat het aanta pagina s per maand binnen het aangegeven bereik igt, rekening houdend met onder meer de vogende factoren: hoe vaak suppies worden vervangen, hoe vaak papier wordt geaden, de sneheid en het typische gebruik door de kant. Maximae maandeijkse gebruiksindicatie De maximae maandeijkse gebruiksindicatie is gedefinieerd as het maximum aanta pagina s dat een printer per maand kan everen. Aan de hand van dit criterium kunt u de mogeijkheden van Lexmark printers en MFP s met ekaar vergeijken. Handesmerken Lexmark en Lexmark met het diamantogo zijn handesmerken van Lexmark Internationa, Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten en/of andere anden. Ae andere handesmerken zijn eigendom van hun respectieveijke eigenaren. ENERGY STAR is een in de Verenigde Staten geregistreerd merk. Lexmark behoudt zich het recht voor om zonder vooraankondiging wijzigingen aan te brengen in de specificaties. PANTONE is een geregistreerd handesmerk van Pantone, Inc. Dit product is uitgerust met Adobe Fash technoogie. Ga voor meer informatie naar AirPrint en het AirPrint ogo zijn handesmerken van Appe Inc. Voetnoten 1 Bron: InfoTrends/CapVentures., Network Document Soutions Forecast , Network Document Soutions Consuting Service, augustus Gemidded continu samengested rendement in zwart of bij gebruik van CMY cartridges bepaad vogens ISO/IEC norm. 3 Taa wijzigen is as optie beschikbaar tijdens de instaatie. 4 De afbeeding toont een vergrote weergave van het touchscreen. Minder afdrukken. Meer besparen.

Lexmark X548 familie

Lexmark X548 familie Lexmark X548 famiie keurenaser-mfp s Afdrukken in keur. Werkgroepproductiviteit. Lexmark X548 famiie De printers uit de Lexmark X548 famiie zijn bedoed voor middegrote werkgroepen die keurenafdrukken van

Nadere informatie

Slim afdrukken. Levendige kleuren.

Slim afdrukken. Levendige kleuren. Lexmark C950de keurenprinter Sim afdrukken. Levendige keuren. Lexmark C950de keurenprinter De Lexmark C950de is ontworpen voor drukke werkgroepen, maakt het mogeijk A3-keurenafdrukken van professionee

Nadere informatie

Krachtige kleurenprestaties voor uw werkgroep. Lexmark X950 kleuren-mfp serie

Krachtige kleurenprestaties voor uw werkgroep. Lexmark X950 kleuren-mfp serie Lexmark X950 keuren-mfp serie Krachtige keurenprestaties voor uw werkgroep. Lexmark X950 serie Verhoog de productiviteit van uw medewerkers met printers uit de Lexmark X950 serie. Deze beschikken over

Nadere informatie

Slim afdrukken. Levendige kleuren.

Slim afdrukken. Levendige kleuren. Lexmark C950de keurenprinter Sim afdrukken. Levendige keuren. Lexmark C950de keurenprinter De Lexmark C950de is ontworpen voor drukke werkgroepen, maakt het mogeijk A3-keurenafdrukken van professionee

Nadere informatie

Krachtige kleurenprestaties voor uw werkgroep. Lexmark X950 kleuren-mfp serie

Krachtige kleurenprestaties voor uw werkgroep. Lexmark X950 kleuren-mfp serie Lexmark X950 keuren-mfp serie Krachtige keurenprestaties voor uw werkgroep. Lexmark X950 serie Verhoog de productiviteit van uw medewerkers met printers uit de Lexmark X950 serie. Deze beschikken over

Nadere informatie

Lexmark M1140, M1145 en M3150 zwart-wit laserprinters. Indrukwekkende prestaties. Tot 47 ppm. afdrukken. LCD of 10,9 cm touchscreen

Lexmark M1140, M1145 en M3150 zwart-wit laserprinters. Indrukwekkende prestaties. Tot 47 ppm. afdrukken. LCD of 10,9 cm touchscreen Lexmark M1140, M1145 en M3150 zwart-wit aserprinters Indrukwekkende prestaties. Zwart-wit Dubbezijdig afdrukken Tot 47 ppm Beveiigd 2-regeig of 6 cm LCD of 10,9 cm touchscreen Netwerk Ecomodus Lexmark

Nadere informatie

Een gunstige geprijsde A3-kleurenprinter voor drukke werkgroepen

Een gunstige geprijsde A3-kleurenprinter voor drukke werkgroepen Lexmark C925-serie kleurenprinters Een gunstige geprijsde A3-kleurenprinter voor drukke werkgroepen Kleur Touchscreen Oplossingen Model A3 tot 31 pagina s per minuut De kleurenprinter levert afdrukken

Nadere informatie

Modellen tot 47 pagina s per minuut

Modellen tot 47 pagina s per minuut Lexmark C792-serie kleurenlaserprinters Kleur Geavanceerde, krachtige kleurenprinters Touchscreen Oplossingen Modellen tot 47 pagina s per minuut Lexmark C792-serie De krachtige Lexmark C792-serie kleurenlaserprinters

Nadere informatie

Breng met de nieuwe multifunctionals van Lexmark kleur in uw bedrijf!

Breng met de nieuwe multifunctionals van Lexmark kleur in uw bedrijf! AFDRUKKEN tot 23 pagina s per minuut kleur KOPIËREN tot 23 pagina s per minuut zwart Lexmark X543dn Lexmark X544-serie SCANNEN FAXEN Lexmark X546dtn DUPLEX NETWERK Breng met de nieuwe multifunctionals

Nadere informatie

Breng met de nieuwe multifunctionals van Lexmark kleur in uw bedrijf!

Breng met de nieuwe multifunctionals van Lexmark kleur in uw bedrijf! AFDRUKKEN tot 23 pagina s per minuut kleur KOPIËREN tot 23 pagina s per minuut zwart Lexmark X543dn Lexmark X544-serie SCANNEN FAXEN Lexmark X546dtn DUPLEX NETWERK Breng met de nieuwe multifunctionals

Nadere informatie

Zakelijke productiviteit met krachtige kleurenprestaties. Lexmark X792-serie kleurenlaser MFP s. Kleur. Modellen

Zakelijke productiviteit met krachtige kleurenprestaties. Lexmark X792-serie kleurenlaser MFP s. Kleur. Modellen Lexmark X792-serie kleurenlaser MFP s Kleur Touchscreen Kopiëren Zakelijke productiviteit met krachtige kleurenprestaties Modellen Scannen Faxen Oplossingen Lexmark X792-serie Met afdrukken van hoge kwaliteit,

Nadere informatie

Klein en slim ontwerp, grootse voordelen en kleuren!

Klein en slim ontwerp, grootse voordelen en kleuren! AFDRUKKEN DUPLEX tot 23 pagina s per minuut kleur tot 23 pagina s per minuut zwart NETWERK Lexmark C540n Lexmark C543dn Lexmark C544-serie Lexmark C546dtn Klein en slim ontwerp, grootse voordelen en kleuren!

Nadere informatie

Klein en slim ontwerp, grootse voordelen en kleuren!

Klein en slim ontwerp, grootse voordelen en kleuren! AFDRUKKEN DUPLEX tot 23 pagina s per minuut kleur tot 23 pagina s per minuut zwart NETWERK Lexmark C540n Lexmark C543dn Lexmark C544-serie Lexmark C546dtn Klein en slim ontwerp, grootse voordelen en kleuren!

Nadere informatie

Levendige afdrukken in kleur voor middelgrote werkgroepen

Levendige afdrukken in kleur voor middelgrote werkgroepen Lexmark CS748de kleurenlaserprinter Levendige afdrukken in kleur voor middelgrote werkgroepen 4.3 Color Kleur 10,9 Touch cm Solutions Tot Up 33 to ppm Duplex Netwerk Network Eco-mode modus Security Beveiligd

Nadere informatie

Breng met de nieuwe multifunctionals van Lexmark kleur in uw bedrijf!

Breng met de nieuwe multifunctionals van Lexmark kleur in uw bedrijf! AFDRUKKEN Tot 23 PPM in kleur KOPIËREN Tot 23 PPM in zwart Lexmark X540-serie Lexmark X543dn Lexmark X544-serie SCANNEN FAXEN (ALLEEN X544) DUPLEX Netwerk Breng met de nieuwe multifunctionals van Lexmark

Nadere informatie

Hoge kwaliteit. Efficiënte workflow. Lexmark XS925de kleuren MFP. Afgebeeld model beschikt over extra opties. Dubbelzijdig afdrukken

Hoge kwaliteit. Efficiënte workflow. Lexmark XS925de kleuren MFP. Afgebeeld model beschikt over extra opties. Dubbelzijdig afdrukken Lexmark XS925de kleuren MFP Afgebeeld model beschikt over extra opties Hoge kwaliteit. Efficiënte workflow. Kleur Touchscreen Kopiëren Scannen Faxen Oplossingen A3 Tot 31 ppm Dubbelzijdig afdrukken Netwerk

Nadere informatie

Superieure kleuren voor hoge volumes en hoge eisen!

Superieure kleuren voor hoge volumes en hoge eisen! AFDRUKKEN TOT 33 PPM IN ZWART KOPIËREN TOT 33 PPM IN KLEUR Lexmark X730-serie SCANNEN DUPLEX FAXEN NETWERK Lexmark X734de Lexmark X736de Lexmark X738de Lexmark X738dte Superieure kleuren voor hoge volumes

Nadere informatie

Intuïtieve kleurenlaser MFP voor drukke werkgroepen

Intuïtieve kleurenlaser MFP voor drukke werkgroepen Lexmark XS748de kleurenlaser MFP Intuïtieve kleurenlaser MFP voor drukke werkgroepen 7.0 Flexibele Color Touch Faxen Solutions Copy Netwerk Scan Beveiligd Fax Solutions Scannen tot 33 Uppagina s to invoer

Nadere informatie

Hoge kwaliteit. Efficiënte workflow. Lexmark XS925de kleuren MFP. Afgebeeld model beschikt over extra opties. Netwerk. Dubbelzijdig afdrukken.

Hoge kwaliteit. Efficiënte workflow. Lexmark XS925de kleuren MFP. Afgebeeld model beschikt over extra opties. Netwerk. Dubbelzijdig afdrukken. Lexmark XS925de kleuren MFP Afgebeeld model beschikt over extra opties Hoge kwaliteit. Efficiënte workflow. Kleur 1 Touchscreen Kopiëren Scannen Faxen Oplossingen A3 Tot 31 ppm Dubbelzijdig afdrukken Netwerk

Nadere informatie

Superieure kleuren voor hoge volumes en hoge eisen!

Superieure kleuren voor hoge volumes en hoge eisen! AFDRUKKEN TOT 33 PPM IN ZWART KOPIËREN TOT 33 PPM IN KLEUR Lexmark X730-serie SCANNEN DUPLEX FAXEN NETWERK Lexmark X734de Lexmark X736de Lexmark X738de Lexmark X738dte Superieure kleuren voor hoge volumes

Nadere informatie

AFDRUKKEN FAXEN KOPIËREN TOT 53 PPM SCANNEN DUPLEX. Lexmark X650 serie. Lexmark X651de Lexmark X652de Lexmark X654de Lexmark X656de

AFDRUKKEN FAXEN KOPIËREN TOT 53 PPM SCANNEN DUPLEX. Lexmark X650 serie. Lexmark X651de Lexmark X652de Lexmark X654de Lexmark X656de AFDRUKKEN FAXEN KOPIËREN TOT 53 PPM Lexmark X650 serie SCANNEN DUPLEX Netwerk Lexmark X651de Lexmark X652de Lexmark X654de Lexmark X656de Minder afdrukken. Meer besparen. Minder afdrukken? Dit klinkt misschien

Nadere informatie

Levendige afdrukken in kleur voor middelgrote werkgroepen

Levendige afdrukken in kleur voor middelgrote werkgroepen Lexmark CS748de kleurenlaserprinter Levendige afdrukken in kleur voor middelgrote werkgroepen 4.3 Flexibele Color Beveiligd Touch Solutions Netwerk Tot Up 33 to ppm Solutions Duplex Network Kleur Eco-mode

Nadere informatie

Intuïtieve kleurenlaser MFP voor drukke werkgroepen

Intuïtieve kleurenlaser MFP voor drukke werkgroepen Lexmark XS748de kleurenlaser MFP Intuïtieve kleurenlaser MFP voor drukke werkgroepen 7.0 Color Kleur 17,8 Touch cm Kopiëren Copy Scannen Faxen Solutions tot 33 Uppagina s to touchscreen Screen per 35 minuut

Nadere informatie

Lexmark XC213x serie kleurenlaser MFP s XC2130. Robuust. Betrouwbare prestaties. Tot 30 ppm. touchscreen RADF. afdrukken

Lexmark XC213x serie kleurenlaser MFP s XC2130. Robuust. Betrouwbare prestaties. Tot 30 ppm. touchscreen RADF. afdrukken Lexmark XC213x serie kleurenlaser MFP s XC2130 Robuust. Betrouwbare prestaties. Kleur Dubbelzijdig afdrukken Oplossingen Dubbelzijdige RADF Tot 30 ppm Beveiligd Kleuren touchscreen Netwerk Fax Lexmark

Nadere informatie

Lexmark C2132 kleurenlaserprinter. Robuust. Betrouwbare prestaties. Oplossingen Tot 30 ppm. Netwerk. touchscreen. afdrukken

Lexmark C2132 kleurenlaserprinter. Robuust. Betrouwbare prestaties. Oplossingen Tot 30 ppm. Netwerk. touchscreen. afdrukken Lexmark C2132 kleurenlaserprinter Robuust. Betrouwbare prestaties. Kleur Dubbelzijdig afdrukken Oplossingen Tot 30 ppm Beveiligd 10,9 cm touchscreen Netwerk Lexmark C2132 Waarom Lexmark? Lexmark, een afsplitsing

Nadere informatie

Lexmark M1145 en M3150 zwart-wit laserprinters. Indrukwekkende prestaties. Tot 47 ppm. afdrukken. touchscreen

Lexmark M1145 en M3150 zwart-wit laserprinters. Indrukwekkende prestaties. Tot 47 ppm. afdrukken. touchscreen Lexmark M1145 en M3150 zwart-wit aserprinters. Indrukwekkende prestaties. Zwart-wit Dubbezijdig afdrukken Tot 47 ppm Beveiigd 6 cm LCD of 10,9 cm touchscreen Netwerk Ecomodus Lexmark M1145 en M3150 Waarom

Nadere informatie

Lexmark Print Management

Lexmark Print Management Lexmark Print Management Optimaiseer afdrukken via het netwerk en verzeker u van een onderscheidende voorsprong met een efficiënte Print Management-opossing die u op ocatie of via de coud kunt inzetten.

Nadere informatie

Een gebruiksvriendelijke desktop multifunctional!

Een gebruiksvriendelijke desktop multifunctional! AFDRUKKEN TOT 23 PPM KOPIËREN NETWERK Lexmark X200-serie Lexmark X203n Lexmark X204n SCANNEN FAXEN (X204n) Een gebruiksvriendelijke desktop multifunctional! Minder afdrukken. Meer besparen. Minder afdrukken?

Nadere informatie

AFDRUKKEN KOPIËREN SCANNEN

AFDRUKKEN KOPIËREN SCANNEN AFDRUKKEN FAXEN KOPIËREN TOT 53 PPM SCANNEN DUPLEX Lexmark X650 serie Lexmark X651de 1 Lexmark X652de Netwerk Lexmark X654de Lexmark X656de 19/03/10 15:05:55 Minder afdrukken. Meer besparen. Minder afdrukken?

Nadere informatie

Een robuuste en krachtige laser MFP voor al uw A3- behoeften!

Een robuuste en krachtige laser MFP voor al uw A3- behoeften! A3 FAXEN AFDRUKKEN tot 55 pagina s per minuut Lexmark X860-serie KOPIËREN DUPLEX SCANNEN NETWERK Lexmark X860de modellen Lexmark X862de modellen Lexmark X864de modellen Een robuuste en krachtige laser

Nadere informatie

Superieure kleuren voor hoge volumes en hoge eisen!

Superieure kleuren voor hoge volumes en hoge eisen! AFDRUKKEN TOT 33 PPM IN ZWART Lexmark C730 serie Lexmark C734n Lexmark C736n TOT 33 PPM IN KLEUR NETWERK Superieure kleuren voor hoge volumes en hoge eisen! Minder afdrukken. Meer besparen. Minder afdrukken?

Nadere informatie

Lexmark 2500 serie Forms printers

Lexmark 2500 serie Forms printers Wordt het geen tijd eisen te steen aan uw matrixprinter infrastructuur? afdrukken Lexmark 2500 serie Forms printers Veezijdige opossingen voor het sne afdrukken van a uw formuieren - nu ook modeen met

Nadere informatie

Krachtig. Compact. Lexmark XM1140, XM1145 en XM3150 zwart-wit laser MFP s. 10,9 cm of 17,8 cm touchscreen. Beveiligd Tot 47 ppm RADF.

Krachtig. Compact. Lexmark XM1140, XM1145 en XM3150 zwart-wit laser MFP s. 10,9 cm of 17,8 cm touchscreen. Beveiligd Tot 47 ppm RADF. Lexmark XM1140, XM1145 en XM3150 zwart-wit laser MFP s Afgebeeld model beschikt over extra opties Krachtig. Compact. Zwart-wit Dubbelzijdig afdrukken Oplossingen Dubbelzijdige RADF Beveiligd Tot 47 ppm

Nadere informatie

Veelzijdigheid en oplossingen. Lexmark XM5100 serie zwart-wit laser MFP s. 17,8 cm of 25,9 cm touchscreen. Extra USBpoort. Beveiligd Tot 66 ppm

Veelzijdigheid en oplossingen. Lexmark XM5100 serie zwart-wit laser MFP s. 17,8 cm of 25,9 cm touchscreen. Extra USBpoort. Beveiligd Tot 66 ppm Lexmark XM5100 serie zwart-wit laser MFP s Afgebeeld model beschikt over extra opties Veelzijdigheid en oplossingen. Zwart-wit Dubbelzijdig afdrukken Oplossingen Single-pass dubbelzijdige automatische

Nadere informatie

Een robuuste printer in een compact formaat!

Een robuuste printer in een compact formaat! AFDRUKKEN tot 38 pagina s per minuut Lexmark E460dn Lexmark E460dw Lexmark E462dtn DUPLEX NETWERK Een robuuste printer in een compact formaat! Minder afdrukken. Meer besparen. Minder afdrukken? Dit klinkt

Nadere informatie

Een heldere toekomst voor kleine en middelgrote werkgroepen!

Een heldere toekomst voor kleine en middelgrote werkgroepen! AFDRUKKEN TOT 38 PPM Lexmark X460-serie KOPIËREN SCANNEN FAXEN Lexmark X463de Lexmark X464de Lexmark X466de DUPLEX NETWERK Een heldere toekomst voor kleine en middelgrote werkgroepen! Minder afdrukken.

Nadere informatie

Een compacte en gebruiksvriendelijke laser MFP voor kleine werkgroepen

Een compacte en gebruiksvriendelijke laser MFP voor kleine werkgroepen AFDRUKKEN TOT 33 PPM Lexmark X264dn Lexmark X360-serie KOPIËREN SCANNEN FAXEN DUPLEX NETWERK Lexmark X264dn Lexmark X363dn Lexmark X364dn Lexmark X364dw Een compacte en gebruiksvriendelijke laser MFP voor

Nadere informatie

Kleine werkgroepen gaan een grootse, zonnige toekomst tegemoet!

Kleine werkgroepen gaan een grootse, zonnige toekomst tegemoet! AFDRUKKEN FAXEN KOPIËREN TOT 38 PPM Lexmark X460 serie SCANNEN Lexmark X463de Lexmark X464de Lexmark X466de DUPLEX NETWERK Kleine werkgroepen gaan een grootse, zonnige toekomst tegemoet! Minder afdrukken.

Nadere informatie

De supersnelle, oerbetrouwbare productiviteitsverbeteraar!

De supersnelle, oerbetrouwbare productiviteitsverbeteraar! AFDRUKKEN FAXEN KOPIËREN TOT 53 PPM Lexmark X650 serie SCANNEN DUPLEX Netwerk Lexmark X651de Lexmark X652de Lexmark X654de Lexmark X656de De supersnelle, oerbetrouwbare productiviteitsverbeteraar! Minder

Nadere informatie

Krachtige prestaties op A3-formaat!

Krachtige prestaties op A3-formaat! A3 AFDRUKKEN Lexmark W850-serie Lexmark W850n Lexmark W850dn tot 50 pagina s per minuut NETWERK Krachtige prestaties op A3-formaat! Minder afdrukken. Meer besparen. Minder afdrukken? Dit klinkt misschien

Nadere informatie

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN www.brother.nl DE VOORDELIGE ALL-IN-ONE ZWART-WITLASERPRINTERS VAN BROTHER ZIJN COMPACT, VEELZIJDIG EN DAARDOOR ZEER GESCHIKT VOOR

Nadere informatie

Lexmark S415 Onderdeelnr.90T4205 NIET LANGER VERKRIJGBAAR

Lexmark S415 Onderdeelnr.90T4205 NIET LANGER VERKRIJGBAAR Netherlands PRODUCTEN OPLOSSINGEN WERELDWIJDE SERVICES SOFTWARE Zoeken Startpagina> > All-In-One-printers> Lexmark S415 Lexmark S415 Onderdeelnr.90T4205 NIET LANGER VERKRIJGBAAR Afdrukken. Kopi Faxen.

Nadere informatie

Kracht en veelzijdigheid voor zakelijk afdrukken!

Kracht en veelzijdigheid voor zakelijk afdrukken! AFDRUKKEN Lexmark T650-serie Lexmark T650n Lexmark T652n Lexmark T654n TOT 53 PPM Netwerk Kracht en veelzijdigheid voor zakelijk afdrukken! Minder afdrukken. Meer besparen. Minder afdrukken? Dit klinkt

Nadere informatie

Krachtig. Compact. Lexmark XM1145 en XM3150 zwart-wit laser MFP s. 10,9 cm of 17,8 cm touchscreen. Beveiligd Tot 47 ppm RADF.

Krachtig. Compact. Lexmark XM1145 en XM3150 zwart-wit laser MFP s. 10,9 cm of 17,8 cm touchscreen. Beveiligd Tot 47 ppm RADF. Lexmark XM1145 en XM3150 zwart-wit laser MFP s Afgebeeld model beschikt over extra opties Krachtig. Compact. Zwart-wit Dubbelzijdig afdrukken Oplossingen Dubbelzijdige RADF Beveiligd Tot 47 ppm 10,9 cm

Nadere informatie

Slimmer werken. Geavanceerde kleurtechnologie.

Slimmer werken. Geavanceerde kleurtechnologie. Lexmark XS796 serie kleurenlaser MFP s Afgebeeld model beschikt over extra opties Slimmer werken. Geavanceerde kleurtechnologie. Colour Kleur Touchscreen Kopiëren Copy Scannen Faxen Oplossingen Solutions

Nadere informatie

Een nieuwe dimensie in beveiliging. Galaxy Dimension INBRAAKBESCHERMING EN TOEGANGSCONTROLE: EEN UNIEKE EN VOLLEDIG GEÏNTEGREERDE

Een nieuwe dimensie in beveiliging. Galaxy Dimension INBRAAKBESCHERMING EN TOEGANGSCONTROLE: EEN UNIEKE EN VOLLEDIG GEÏNTEGREERDE Gaaxy Dimension INBRAAKBESCHERMING EN TOEGANGSCONTROLE: EEN UNIEKE EN VOLLEDIG GEÏNTEGREERDE OPLOSSING MET DE FLEXIBILITEIT die vodoet AAN AL UW ZAKELIJKE BEHOEFTEN Een nieuwe dimensie in beveiiging Gaaxy

Nadere informatie

Partner Network it starts here

Partner Network it starts here Previder Partner Network it starts here Partner Network It starts here IT bevindt zich in een nieuw tijdperk. Steeds meer organisaties houden ae zorgen van IT etterijk buiten de deur, door gebruik te maken

Nadere informatie

Functies en specificaties

Functies en specificaties Functies en specificaties Algemeen Printertype Functies Printen, Kopiëren en scannen, Faxen Scherm Kleuren-touchscreen Schermgrootte 9,3 cm Max papierformaat A3 Geheugen 256 MB Technologie Inkjet Afdrukken

Nadere informatie

Lexmark LVP-lijn. Maak kennis met de Lexmark LVP-lijn Exclusieve voordelen voor Lexmark Value Print Partners!

Lexmark LVP-lijn. Maak kennis met de Lexmark LVP-lijn Exclusieve voordelen voor Lexmark Value Print Partners! Lexmark LVP-lijn Maak kennis met de Lexmark LVP-lijn Exclusieve voordelen voor Lexmark Value Print Partners! Waarom Lexmark? Lexmark, een afsplitsing van IBM, is in 99 opgericht in Lexington in de Amerikaanse

Nadere informatie

ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER PRIJS 309,90 FABRIEKSGARANTIE pagina's per maand. Zwart, Cyaan, Magenta, Geel pagina's per maand

ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER PRIJS 309,90 FABRIEKSGARANTIE pagina's per maand. Zwart, Cyaan, Magenta, Geel pagina's per maand HP LaserJet Pro M177fw ARTIKELNUMMER 51500 FABRIKANTNUMMER CZ165A#B19 PRIJS 309,90 FABRIEKSGARANTIE On Site Service (12 maanden) Productinformatie Prestatie Printtechnologie Printen Kopiëren Scannen Faxen

Nadere informatie

De snelle en betrouwbare productiviteitsverbeteraar!

De snelle en betrouwbare productiviteitsverbeteraar! AFDRUKKEN TOT 53 PPM KOPIËREN DUPLEX Lexmark X650-serie SCANNEN Netwerk FAXEN Lexmark X651de Lexmark X652de Lexmark X654de Lexmark X656dte De snelle en betrouwbare productiviteitsverbeteraar! Minder afdrukken.

Nadere informatie

MAXPRO IP-video-oplossingen ALS U ER ÉÉN KENT, KENT U ZE ALLEMAAL. Open, flexibel en schaalbaar videobewakingsplatform

MAXPRO IP-video-oplossingen ALS U ER ÉÉN KENT, KENT U ZE ALLEMAAL. Open, flexibel en schaalbaar videobewakingsplatform MAXPRO IP-video-opossingen ALS U ER ÉÉN KENT, KENT U ZE ALLEMAAL Open, fexibe en schaabaar videobewakingspatform 1 ALS U ER ÉÉN KENT, KENT U ZE ALLEMAAL Bent u op zoek naar... systemen die interoperabe

Nadere informatie

Hier kan geen enkel kopieerapparaat aan tippen!

Hier kan geen enkel kopieerapparaat aan tippen! AFDRUKKEN TOT 53 PPM KOPIËREN DUPLEX Lexmark X658 serie SCANNEN Netwerk FAXEN AFWERKING Lexmark X658dme Lexmark X658dtme Lexmark X658dfe Lexmark X658dtfe Hier kan geen enkel kopieerapparaat aan tippen!

Nadere informatie

Ongekende prestaties en eenvoud!

Ongekende prestaties en eenvoud! AFDRUKKEN TOUCHSCREEN tot 53 pagina s per minuut DUPLEX NETWERK Ongekende prestaties en eenvoud! Minder afdrukken. Meer besparen. Minder afdrukken? Dit klinkt misschien verbazingwekkend voor een bedrijf

Nadere informatie

Lexmark XS795 en XS798

Lexmark XS795 en XS798 Lexmark XS795 en XS798 Kleurenlaser multifunctionals Slimmer werken. Geavanceerde kleurtechnologie Kleur 26 cm kleuren touchscreen Kopiëren Scannen Faxen Oplossingen Tot 47 ppm Dubbelzijdig afdrukken Netwerk

Nadere informatie

Kracht en veelzijdigheid voor zakelijk afdrukwerk!

Kracht en veelzijdigheid voor zakelijk afdrukwerk! AFDRUKKEN Lexmark T650 serie Lexmark T650n Lexmark T652n Lexmark T654n TOT 55 PPM Netwerk Kracht en veelzijdigheid voor zakelijk afdrukwerk! Minder afdrukken. Meer besparen. Minder afdrukken? Dit klinkt

Nadere informatie

Previder Cloud Hosting it starts here

Previder Cloud Hosting it starts here Whitepaper Previder Coud Hosting it starts here Whitepaper Previder Coud Hosting Inhoudsopgave 1. Managementsamenvatting... 3 2. Ineiding Coud Hosting... 4 2.1. Typen Couds... 4 2.2. Coudservicemodeen...

Nadere informatie

Maak kennis met de Lexmark BSD-lijn Exclusieve voordelen voor Lexmark Business Solutions Dealers!

Maak kennis met de Lexmark BSD-lijn Exclusieve voordelen voor Lexmark Business Solutions Dealers! Lexmark BSD-lijn Maak kennis met de Lexmark BSD-lijn Exclusieve voordelen voor Lexmark Business s! Waarom Lexmark? Lexmark, een afsplitsing van IBM, is in 99 opgericht in Lexington in de Amerikaanse staat

Nadere informatie

Lexmark XM9145, XM9155, XM9165

Lexmark XM9145, XM9155, XM9165 ZWART-WIT LASER MULTIFUNCTIONALS Lexmark XM9145, XM9155, XM9165 *Getoonde model is de volledig geconfigureerde Lexmark XM9165 Geavanceerde MFP-functies en ondersteuning voor SRA3-media Zwart-wit 25,4 cm

Nadere informatie

BROCHURE Cursus Klantgericht Werken. rendabel. tevreden. trouw. klantgericht. Klantgericht Werken. Sales Force Consulting

BROCHURE Cursus Klantgericht Werken. rendabel. tevreden. trouw. klantgericht. Klantgericht Werken. Sales Force Consulting BROCHURE Cursus Kantgericht Werken rendabe kantgericht tevreden trouw Kantgericht Werken Saes Force Consuting Ineiding De Cursus Kantgericht Werken gaat in eerste instantie over kantgerichtheid. Kort gezegd

Nadere informatie

Lexmark Security voor printers en MFP s die geschikt zijn voor oplossingen

Lexmark Security voor printers en MFP s die geschikt zijn voor oplossingen Lexmark Security voor printers en MFP s die geschikt zijn voor opossingen Verbeter uw beveiiging voor zakeijke documenten en gegevens As het om beveiiging gaat, is het van essentiee beang dat uw organisatie

Nadere informatie

XC4140. Compact formaat A4 kleurenlaser MFP voor werkgroepen. Gevoelige gegevens blijven veilig. Verlaag de kosten op een milieuvriendelijke manier

XC4140. Compact formaat A4 kleurenlaser MFP voor werkgroepen. Gevoelige gegevens blijven veilig. Verlaag de kosten op een milieuvriendelijke manier XC4140 Compact formaat A4 kleurenlaser MFP voor werkgroepen Betaalbare kleurenafdrukken in eigen beheer Snelheid, functionaliteit en betrouwbaarheid voor hogere productiviteit Oplossingen voor een soepele

Nadere informatie

Flexibele, krachtige kleuren. Lexmark CS796de kleurenlaserprinter. Afgebeeld model beschikt over extra opties. Touchscreen Screen. Dubbelzijdig 30ppm

Flexibele, krachtige kleuren. Lexmark CS796de kleurenlaserprinter. Afgebeeld model beschikt over extra opties. Touchscreen Screen. Dubbelzijdig 30ppm Lexmark CS796de kleurenlaserprinter Afgebeeld model beschikt over extra opties Flexibele, krachtige kleuren. Copy Scan Colour Scan Fax Kleur 1 Solutions Touch Fax A3 Solutions Copy (11x17) Touchscreen

Nadere informatie

Color LaserJet Pro MFP M178-M181. Gids met technische specificaties

Color LaserJet Pro MFP M178-M181. Gids met technische specificaties Color LaserJet Pro MFP M178-M181 Gids met technische specificaties Copyright en licentie Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Verveelvoudiging, bewerking en vertaling zonder voorafgaande schriftelijke

Nadere informatie

Topprestaties. Lexmark M5100 serie zwart-wit laserprinters. Extra USB-poort. Zwart-wit 10,9 cm of 17,8 cm kleuren touchscreen.

Topprestaties. Lexmark M5100 serie zwart-wit laserprinters. Extra USB-poort. Zwart-wit 10,9 cm of 17,8 cm kleuren touchscreen. Lexmark M5100 serie zwart-wit laserprinters Topprestaties. Zwart-wit 10,9 cm of 17,8 cm kleuren touchscreen Oplossingen Beveiligd Netwerk Dubbelzijdig afdrukken Tot 66 ppm Extra USB-poort Finishing functies

Nadere informatie

Over deze printer. Printeroverzicht 1. Lettertypelijst. Werken met kleuren. Papierverwerking. Onderhoud. Problemen oplossen. Beheer.

Over deze printer. Printeroverzicht 1. Lettertypelijst. Werken met kleuren. Papierverwerking. Onderhoud. Problemen oplossen. Beheer. Over deze printer Bedieningspaneel Papierstop Voorklep Printeroverzicht 1 Optionele lade voor dubbelzijdig afdrukken Standaardlade voor 250 vel Uitvoerlade en bovenklep Ontgrendelingshendel Optionele invoerlade

Nadere informatie

Kracht en veelzijdigheid voor zakelijk afdrukken!

Kracht en veelzijdigheid voor zakelijk afdrukken! AFDRUKKEN Lexmark T650-serie Lexmark T650n Lexmark T652n Lexmark T654n TOT 53 PPM Netwerk Kracht en veelzijdigheid voor zakelijk afdrukken! Minder afdrukken. Meer besparen. Minder afdrukken? Dit klinkt

Nadere informatie

ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER PRIJS 129,90 FABRIEKSGARANTIE. Mono copying. Scannen in kleur pagina's per maand. Kopiëren, Printen, Scannen

ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER PRIJS 129,90 FABRIEKSGARANTIE. Mono copying. Scannen in kleur pagina's per maand. Kopiëren, Printen, Scannen Brother DCP-L2510D ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER 55893 DCPL2510DRF1 PRIJS 129,90 FABRIEKSGARANTIE 24 maanden Productinformatie Prestatie Printtechnologie Printen Kopiëren Scannen Faxen Gebruiksindicatie

Nadere informatie

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Naslaggids M276

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Naslaggids M276 LASERJET PRO 200 COLOR MFP Naslaggids M276 Kopieerkwaliteit optimaliseren De volgende instellingen voor kopieerkwaliteit zijn beschikbaar: Aut. selectie: Gebruik deze instelling als u de kwaliteit van

Nadere informatie

Beleef het plezier in werken...

Beleef het plezier in werken... Beeef het pezier in werken... Contractors & Engineering Pyades evert erp-software die werkt! Voor u, uw medewerkers en kanten. Pyades dé speciaist voor de Contractors & Engineering sector Het voeren van

Nadere informatie

XC4150. Krachtige A4-formaat kleurenlaser MFP in een compact ontwerp. Gevoelige gegevens blijven veilig

XC4150. Krachtige A4-formaat kleurenlaser MFP in een compact ontwerp. Gevoelige gegevens blijven veilig XC4150 Krachtige A4-formaat kleurenlaser MFP in een compact ontwerp Betaalbare afdrukken met prachtige kleuren Snelheid, functionaliteit en betrouwbaarheid voor hogere productiviteit Oplossingen voor een

Nadere informatie

Hier kan geen enkel kopieerapparaat aan tippen!

Hier kan geen enkel kopieerapparaat aan tippen! Lexmark X658dtme AFDRUKKEN TOT 53 PPM KOPIËREN DUPLEX SCANNEN Netwerk FAXEN FINISHING Lexmark X658dtfe Hier kan geen enkel kopieerapparaat aan tippen! 1 11/08/10 16:39:36 Minder afdrukken. Meer besparen.

Nadere informatie

Beleef het plezier in werken...

Beleef het plezier in werken... Beeef het pezier in werken... Branche- en beangenoranisaties Pyades evert software die werkt! Voor u, uw medewerkers en eden. Pyades dé speciaist voor branche- en beangenorganisaties Ook in uw organisatie

Nadere informatie

IVERA 2.10: Feilloze communicatie tussen centrales en verkeersregelingen

IVERA 2.10: Feilloze communicatie tussen centrales en verkeersregelingen IVERA 2.10: Feioze communicatie tussen centraes en verkeersregeingen IVERA 2.10: feioze functionaiteit Verkeersregeingen en verkeers - centraes die gebruikmaken van het IVERA-protoco kunnen naadoos met

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

Cloud Hosting Checklist it starts here

Cloud Hosting Checklist it starts here Previder Coud Hosting Checkist it starts here Coud Hosting Checkist pagina 2 De 10 punten waar u over na moet denken As u gebruik wit gaan maken van coud hosting zijn een aanta punten van groot beang.

Nadere informatie

Bureau- en bezoekersstoelen quarterback

Bureau- en bezoekersstoelen quarterback Bureau- en bezoekersstoeen quarterback Royae arounder Royaa en eegant: met de Sedus quarterback doet een bureaustoe zijn intrede weke vee ruimte toekent aan productief wezijn. Met zijn hoge rugeuning verschaft

Nadere informatie

Gemaakt voor topprestaties. Lexmark XM7100 serie zwart-wit laser MFP s. Oplossingen Beveiligd Single-pass dubbelzijdige automatische documentinvoer

Gemaakt voor topprestaties. Lexmark XM7100 serie zwart-wit laser MFP s. Oplossingen Beveiligd Single-pass dubbelzijdige automatische documentinvoer Lexmark XM7100 serie zwart-wit laser MFP s Afgebeeld model beschikt over extra opties Gemaakt voor topprestaties. Zwart-wit 25,9 cm touchscreen Oplossingen Beveiligd Single-pass dubbelzijdige automatische

Nadere informatie

Beleef het plezier in werken...

Beleef het plezier in werken... Beeef het pezier in werken... Retai ondernemingen Pyades evert erp-software die werkt! Voor u, uw medewerkers en kanten. Pyades dé speciaist voor Retai organisaties Het Nieuwe Winkeen, de Nieuwe Consument,

Nadere informatie

Marketingplan Verkoopleider. BROCHURE Workshop Marketingplan Verkoopleider. Sales Force Consulting. toekomstvisie. analyse factoren.

Marketingplan Verkoopleider. BROCHURE Workshop Marketingplan Verkoopleider. Sales Force Consulting. toekomstvisie. analyse factoren. BROCHURE Workshop Marketingpan Verkoopeider toekomstvisie anayse factoren verkoopstrategie marktbewerking organisatieontwikkeing Marketingpan Verkoopeider Saes Force Consuting ineiding Een goed functionerende

Nadere informatie

Beleef het plezier in werken...

Beleef het plezier in werken... Beeef het pezier in werken... (Zakeijke) Dienstverening Pyades evert erp-software die werkt! Voor u, uw medewerkers en kanten. Pyades dé speciaist voor (zakeijke) dienstvereners In de (zakeijke) dienstverening

Nadere informatie

MFC-J4420DW. Specificaties. Kleureninkjetprinter Afdruksnelheid Zwart-wit Tot 35 ppm. Technologie. Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) Zwart-wit

MFC-J4420DW. Specificaties. Kleureninkjetprinter Afdruksnelheid Zwart-wit Tot 35 ppm. Technologie. Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) Zwart-wit MFC-J4420DW Specificaties Technologie eninkjetprinter Afdruksnelheid Zwart-wit Tot 35 ppm Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) Zwart-wit Duplex - functies Afdrukresolutie Randloos printen Afdruk- en scanformaat

Nadere informatie

DocuColor 240/250. copier/printer. Krachtige prestaties. Professionele kleur.

DocuColor 240/250. copier/printer. Krachtige prestaties. Professionele kleur. copier/printer Krachtige prestaties. Professionele kleur. Flexibele Gebruikers interface! Het grote kleurenaanraakscherm is uiterst gebruiksvriendelijk en eenvoudig te programmeren. Programmeerbare toetsen

Nadere informatie

Brother DCP-J562DW. Productinformatie ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER DCP-J562DW PRIJS 99,90 FABRIEKSGARANTIE. 24 maanden.

Brother DCP-J562DW. Productinformatie ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER DCP-J562DW PRIJS 99,90 FABRIEKSGARANTIE. 24 maanden. Brother DCP-J562DW ARTIKELNUMMER 52223 FABRIKANTNUMMER DCP-J562DW PRIJS 99,90 FABRIEKSGARANTIE 24 maanden Productinformatie Prestatie Printtechnologie Printen Kopiëren Scannen Faxen Gebruiksindicatie (maximaal)

Nadere informatie

Professionele zwart-witlasers

Professionele zwart-witlasers Professionele zwart-witlasers voor kleine en middelgrote kantoren L5000 multifunctionele printers DCP-L5500DN Afdrukken, scannen en kopiëren ADF 40 vellen Touchscreen van 9,3 cm USB & Ethernet Ondersteuning

Nadere informatie

Professionele zwart-witlasers

Professionele zwart-witlasers Professionele zwart-witlasers voor kleine en middelgrote kantoren L5000 printers HL-L5000D LCD-scherm van 1 regel x 16 tekens USB & parallelle poort HL-L5100DN LCD-scherm van 1 regel x 16 tekens USB &

Nadere informatie

MP C4503(A)SP/MP C5503(A)SP/MP C6003SP BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES ALGEMEEN FAX (Optie) Opwarmtijd: Snelheid van de eerste afdruk: Continue uitvoersnelheid: Geheugen: Harde schijf: Afmetingen (B x D x

Nadere informatie

Hier kan geen enkel kopieerapparaat aan tippen!

Hier kan geen enkel kopieerapparaat aan tippen! AFDRUKKEN TOT 53 PPM KOPIËREN DUPLEX Lexmark X658 serie SCANNEN Netwerk FAXEN AFWERKING Lexmark X658dme Lexmark X658dtme Lexmark X658dfe Lexmark X658dtfe Hier kan geen enkel kopieerapparaat aan tippen!

Nadere informatie

Lexmark kleurenlaser MFP s

Lexmark kleurenlaser MFP s Meer kleur. Meer opties. Meer productiviteit. afdrukken Lexmark kleurenlaser MFP s kopiëren Een krachtige multifunctional voor kleuren van hoge kwaliteit! scannen faxen optionele finisher kleur l Krachtige

Nadere informatie

Sales Force Boost. een Strategisch Verkoopplan maken. Sales Force Consulting. Sales Force Consulting Brochure Sales Force Boost

Sales Force Boost. een Strategisch Verkoopplan maken. Sales Force Consulting. Sales Force Consulting Brochure Sales Force Boost Saes Force Boost een Strategisch Verkooppan maken Saes Force Consuting ineiding Saes Force Boost Saes Force Boost is een cursus voor commerciëe managers en verkoopeiders. De cursus is beschikbaar in 2

Nadere informatie

Problemen met afdrukkwaliteit

Problemen met afdrukkwaliteit 1 Afdruk is te licht, of afbeeldingen en/of tekens vertonen lege plekken. Controleer of u de juiste afdrukmedia gebruikt. Gebruik media uit een nieuw pak. Zie Richtlijnen voor media. Controleer of u de

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van integratie tussen Dynamics AX, Dynamics CRM en SharePoint!

Ontdek de voordelen van integratie tussen Dynamics AX, Dynamics CRM en SharePoint! Ontdek de voordeen van integratie tussen Dynamics AX, Dynamics CRM en SharePoint! Pyades gaat verder waar de standaard van Microsoft stopt. Pyades evert opossingen die werken! Voor toekomstige en bestaande

Nadere informatie

NUANCE The experience speaks for itself

NUANCE The experience speaks for itself NUANCE The experience speaks for itsef PDF-opossingen vergeijken Professiona Compatibiiteit Compatibe met Microsoft Windows XP (32-bits), Vista (32- en 64-bits), Windows 7 (32- en 64-bits) en Windows 8

Nadere informatie

Cursus Bedrijfsplan MKB

Cursus Bedrijfsplan MKB BROCHURE Cursus Bedrijfspan MKB visie anayse strategieën actiepannen Cursus Bedrijfspan MKB Saes Force Consuting ineiding Hoe groot of kein je onderneming ook is, je zut je regematig de vraag moeten steen

Nadere informatie

Het afgebeelde model is de Jazz 1.3 i-vtec Elegance in Sunset Orange met 16 lichtmetalen velgen.

Het afgebeelde model is de Jazz 1.3 i-vtec Elegance in Sunset Orange met 16 lichtmetalen velgen. DE NIEUWE JAZZ [ BIJNA MAGIE Naarmate uw even verandert, doet de Jazz dat ook. De Magic Seats everen ingebouwde veezijdigheid wanneer dat nodig is. Of u nu een ritje naar de doe-het-zefzaak maakt of een

Nadere informatie

ouderparticipatie keuzedossier vmbo osb in de onderbouw Gemengde Leerweg

ouderparticipatie keuzedossier vmbo osb in de onderbouw Gemengde Leerweg euzedossier ouderparticipatie keuzedossier vmbo osb in de onderbouw Gemengde Leerweg Op vijf badzijden in het werkboek wordt de medewerking van de ouders of verzorgers van de eeringen gevraagd. Wanneer

Nadere informatie

Print less, save more met een nieuwe familie krachtige Lexmark monochrome laser- en multifunctionele printers en MFP s

Print less, save more met een nieuwe familie krachtige Lexmark monochrome laser- en multifunctionele printers en MFP s Print less, save more met een nieuwe familie krachtige Lexmark monochrome laser- en multifunctionele printers en MFP s DIEGEM, 26 januari 2009 Lexmark International lanceert vandaag de nieuwe Lexmark 650

Nadere informatie

Odia C & B HTE Condenserende staande gasketel

Odia C & B HTE Condenserende staande gasketel Odia C & B HTE Dat is wat we Think noemen! Het excusieve simme technoogiepatform dat aan de basis igt voor de ontwikkeing van het nieuwe gamma Odia-condensatieketes van Chappée. Laatste nieuwe interface

Nadere informatie

All-in-one inkjetprinters DCP / MFC

All-in-one inkjetprinters DCP / MFC All-in-one inkjetprinters DCP / MFC All-in-one inkjetprinters DCP-JDW MFC-J80DW MFC-J880DW Maximale printsnelheid (zwart/kleur) tot 7 ppm / 0 ppm tot 7 ppm / 0 ppm tot 7 ppm / ppm Printsnelheid ISO 7 (zwart/kleur)

Nadere informatie

Krachtige elektrolyse-installaties www.prominent.nl

Krachtige elektrolyse-installaties www.prominent.nl Veiige en effectieve desinfectie met keukenzout Krachtige eektroyse-instaaties www.prominent.n Miieuvriendeijke desinfectie van water Eektroyse is vanuit kostenoogpunt een nuttig en technisch geavanceerd

Nadere informatie