Nieuwsbrief Adviesburo Stout/Solines/ CTM Seizoen 2010/2011

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Adviesburo Stout/Solines/ CTM Seizoen 2010/2011"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Adviesburo Stout/Solines/ CTM Seizoen 2010/2011 Nr. 7 2 maart 2011 Hallo Allemaal, Daar zijn we alweer met nieuwsbrief nummer 7. Er is nationale trio league geweest en het 5 mans team is naar Sittard geweest. In IJsselmonde zijn verenigings kampioenschappen gegooid. En er is weer een 300 gegooid!!! We beginnen ook maar gelijk met de 300 game. Steve Gastmans heeft op 15 februari in Deurne in Euro bowling zijn 19 e 300 game gegooid. Op donderdag 17 februari heeft Paula van Hemert tijdens de huisleague in de Walvis een mooie serie neergezet van 1011, haar games waren: 284, 215, 268 en 244. Weekend van 19 / 20 februari heeft Soerish Fagoe zijn titel verdedigd bij de Verenigings kampioenschappen in IJsselmonde. Helaas is hem dat niet gelukt en is hij dit jaar 2 e geworden. Een niet zo n goede laatste game hield hem van de titel af. Soerish gooide in de voorrondes 1266 en in de finale 1243, gem. 209.

2 UITSLAGEN TRIO LEAGUES EN DAG VERSLAGEN VAN DE TEAMS Adviesburo Stout 1 Ere divisie 3001 Autorijschool Olaf / Musis Chandra Bowling Westerpark Zoetermeer Ordonnans Tilburg Dolphins Knijn Bowlingteam Adviesburo Stout Inntel Hotels Resort Zutphen Ordonnans Adviesburo Stout Autorijschool Olaf / Musis Chandra Bowling Westerpark Zoetermeer Tilburg Dolphins Inntel Hotels Resort Zutphen Knijn Bowlingteam DAGVERSLAG ADVIESBURO STOUT 1 ERE DIVISIE Zoals eerder gezegd een loodzware competitie, deze eredivisie trio. Met maar 2 wedstrijdpunten een gevoelige nederlaag geleden. waar de concurrentie wedstrijden net won, waren wij de pisang en verloren we alle spannende wedstrijden net. De theorie is dat iedereen een slechte dag heeft, bij deze was dit dus de onze. De enige gewonnen wedstrijd was tegen het team op de eerste plaats, deze wedstrijd was de tweede match van de dag. Dat we de verdere dag geen punten pakten kwam dan ook aan als een mokerslag. Waar Remco nog een redelijk niveau haalde, de eerste games moest ook hij uiteindelijk capituleren tegen in het oliepatroon. Op moeilijke condities, zoals hier in Zutphen, dalen de gemiddeldes over de hele breedte van de league, de spares gaan dan de doorslag geven. Juist hier schoten we als team te kort, een goed leer voor de volgende keer. De spelers kennende zullen ze bij huisleagues en trainingen de spares extra aandacht geven en zullen we als team extra sterk uit dit dalletje komen. Met 7 punten achterstand en nog steeds op tweede plaats, blijft alles nog mogelijk. Groetjes Ger van Loon Volgende speeldag 13 maart mag het team naar Nieuwegein. Dus als U in de buurt bent en spannende wedstrijden wil zien, plus dat de heren alle support kunnen gebruiken, komt U dan een keertje bij de heren ere divisie kijken.

3 Adviesburo Stout 2 klasse 1C 3104 Kook-Planet Bernard - IJmkers Bowlingshop.nl VOCB de Hofstede Riool.nl Adviesburo Stout The Invaders Alferia Kook-Planet Bowlingshop.nl The Invaders Bernard - IJmkers Adviesburo Stout VOCB de Hofstede Riool.nl Alferia DAGVERSLAG ADVIESBURO STOUT 2 Onze 5e speeldag in Alphen a/d Rijn. Game1. Alle spelers vol goede moed aan de start. Tegen de Hofstede met een goede zege is 2 punten. Game.2 Waar is de vorm van game 1 gebleven!! Tegen Alferia, Billenkoek, Game.3. Betere score,s maar niet goed genoeg. Tegen Bernard IJmkers, Game.4. Onze niet te pakken tegenstander??? weer net niet. Tegen The Invaders Game.5.Keihard onderuit en weggespoeld door het Riool!! Tegen het Riool Game.6 Alles uit de kast tegen nummer.1 (helaas) Tegen Kook-Planet Game.7 Helemaal Down en uitgerangeerd. Tegen Bowlingshop Totaal aantal punten vandaag 2 plus toch nog 4 voor de Pinfall. Dit kost ons de 3e plaats en gaan naar plaats 5. Dus de volgende wedstrijd te Haarlem alle remmen los en gaan voor die volle BAK. De beste speler van vandaag met goed 200 gemiddeld was Dennis. Namens ons allen tot het volgende verslag. Harry, Heinz, Dennis, Maurice.

4 Adviesburo Stout Sluimer klasse 1E 3041 BV Goes Bowlland The Hague Dolphins Touringcar van Mook Bowling Spijkenisse Matrix - Café 't Centrum Bowling Hellevoetsluis Adviesburo Stout - Sluimer Plus team/bc IJsselmonde The Hague Dolphins Bowling Spijkenisse BV Goes Bowlland Adviesburo Stout - Sluimer Bowling Hellevoetsluis Matrix - Café 't Centrum Touringcar van Mook Plus team/bc IJsselmonde Dag verslag team Stout Sluimer NHTL klasse 1E Adviesburo Stout / Sluimer - Speeldag 5 Dordrecht Het team van Adviesburo Stout / Sluimer mocht de 5e speeldag aantreden in Dordrecht. Het thuisteam had gekozen voor een sportpatroon: USBC Open 2009 (40ft). Wat op het eerste gezicht nogal een grote uitdaging bleek, viel over de dag qua scores nogal mee, er werden redelijk wat 250+ games gegooid. Voor ons team was het helaas een desastreus verlopen dag... De eerste game tegen het team van Tilburg leek goed te gaan, na een goeie inhaalslag in de 7e, 8e en 9e frame. Helaas ging het in de laatste frame net mis, waardoor deze game nipt verloren ging (624 tegen 640), ondanks goeie games van Yvo (226) en Onno (208). De tweede game ging helaas een stuk minder, deze game ging met een score van 538 ruim verloren. Met Tim ipv Yvo gingen we de derde game in. Helaas mocht het ook deze game niet zo zijn. Ondanks goeie games van Mitch (232) en Tim (235) ging deze game met een score van 600 tegen 704 verloren. Onno eruit, Yvo erin, en met goeie moet op naar game 4. Maar helaas, ook deze game viel nogal tegen met alleen een goeie game van Mitch (207). De vijfde game tegen de nummer 8, dus nu moeten die punten toch komen. En gelukkig nemen Mitch (203) en Tim (223) het team op sleeptouw en halen we de eerste puntjes binnen. Omdat Yvo zijn lijn niet kan vinden, komt Onno er maar weer in om nog een poging te wagen. En met gedeeld succes. Er wordt door de heren een super game neergezet van 692 (Mitch 257, Onno 201 en Tim 234). Echter onze tegenstander (Spijkenisse) weet het te presteren on 698 te gooien en dus weer geen punten... Helaas is het geloof in de laatste game een beetje weg, en ook deze gaat verloren. Al met al dus een zware dag met slechts 1 winstpartij. Wel halen we 3 punten voor de pinfall, dus totaal 5... Voor de stand niet veel veranderd, we staan nog steeds vierde met een voorsprong van 9 punten op de nummer 5. De achterstand op de nummer 3 is echter wel heel groot geworden, dus we gaan maar vechten om in de promotiepoule te blijven. Dagtotalen: Yvo 720 / 4 = 180, Onno 883 / 5 = 177, Tim 1002 / 5 = 200, Mitch 1490 / 7 = 213 Op naar de volgende speeldag in... De Walvis! Groeten Yvo "Il Capitano" Hamstra

5 STAND 5 MANS TEAM ADVIESBURO STOUT SOLINES 1019 BT Stardust Adviesburo Stout - Solines VT & C Company Bossen / Canon Tilburg Dolphins II Gabo Snacks BV Goes Rest.Bowling Venray / Sigma's Tilburg Dolphins II Adviesburo Stout - Solines BT Stardust Bossen / Canon VT & C Company Rest.Bowling Venray / Sigma's BV Goes Gabo Snacks DAGVERSLAG 5 MANS TEAM ADVIESBURO STOUT SOLINES Dagverslag van de 4 de speeldag NL in Sittard. Hallo allemaal, Van Paula kreeg ik in de auto onderweg naar Maastricht het verzoek om het dagverslag te schrijven. Ik had even mijn twijfels maar natuurlijk stemde ik toe. We waren met zijn drieën (Ger, Paula en onderstaande) zaterdag al op pad gegaan voor een middag winkelen in Maastricht. Het werd een super dag! Veel gelachen, redelijk geslaagd met shoppen en heerlijk gegeten bij het Argentijnse restaurant Los Gauchos. Zondagochtend was het éééeeeeeeven weer wennen om zó vroeg op te staan maar eenmaal in de bowling aangekomen was ik heel blij iedereen te zien. Ger en Angela in Maastricht. Het supporteren ging me in het begin een beetje stroef. Had ik nou nog wel verstand van bowlen? Wat voor baanpatroon lag er eigenlijk? Broadway? Wat was dat ook alweer? De eerste game was gelijk een spannende en werd beslist in de nabeurt. Helaas voor ons mislukte de nabeurt en werd de game verloren met slechts één pin. Je kon zien dat het voor iedereen lastig bowlen was. Men was op zoek naar de juiste lijn, ga ik naar binnen of moet ik juist met veel snelheid naar buiten? En eenmaal op de buitenlijn moest de bal ook nog eens lang rechtdoor. Geen makkie dus! Game twee en drie werden gewonnen op spares en ervaring. Na een uitgebreide lunch werd er begonnen met het tweede gedeelte van de dag. Wederom was het zoeken, maar de vierde game werd gewonnen van de nummer 1 Tilburg op 40 pins.

6 Game vijf werd helaas verloren op 17 pins maar game zes werd wel weer gewonnen en de laatste game was spannend tot aan het eind! Met dubbel strike in de nabeurt voor beide laatste mannen, acht pins voor Cyril van team Eindhoven en voor onze Ger negen pins was de game niet gewonnen, niet verloren maar gewoon gelijk. Dit resulteerde voor deze NL dag vijftien wedstrijdpunten. Negen voor de gewonnen/gelijke games en zes voor derde pinfall van de dag. Ik heb me prima vermaakt als supporter en kom graag nog eens een keertje kijken!!!!! Tot dan!!!!!!! Groet, Angela STEDENONTMOETING 50+ Zondag 27 februari zijn de finales van de stedenontmoeting 50+ gespeeld. De stout heren Ger van Loon en Heinz Nossent mochten deze finales ook mee spelen bij BV de Walvis. Het is uiteindelijk een hele spannende wedstrijd geworden. Helaas kwam BV de Walvis 6 pins te kort voor de overwinning op Musis. BV Goes eindigde als 3 e met 8 pins achterstand op ons. Uitslag top 3 stedenontmoeting e BV Musis Sacrum totaal : e BV de Walvis totaal : e BV Goes totaal : 7057 De games van de Stout heren Ger en Heinz waren: Ger : 159, 258, 214, 152 Heinz : 178, 167, 169, 173 AGENDA MAART 2011 Datum Wat & Waar Wie Bronzen Schietspoel, Tilburg div. spelers Sgl. Toernooi Bowlland, Goes div. spelers NHTL Ere divisie, Nieuwegein Adviesburo Stout NHTL klasse 1 E, Schiedam Walvis Adviesburo Stout / Sluimer NHTL klasse 1c, Haarlem Advies buro Stout NL 5 mans, Huizen Adviesburo Stout/Solines/ CTM

Nieuwsbrief Stout/CTM Seizoen 2011/2012 Nr. 4 22 februari 2012

Nieuwsbrief Stout/CTM Seizoen 2011/2012 Nr. 4 22 februari 2012 Nieuwsbrief Stout/CTM Seizoen 2011/2012 Nr. 4 22 februari 2012 Hallo allemaal, Hier is nieuwsbrief nummer 4. Er zijn weer wat bowling games gespeeld de afgelopen periode o.a. tijdens de voorronde stedenontmoeting

Nadere informatie

HET SPUITGAT SEIZOEN 2013 2014. Team Limited Edition Kampioen 2013/2014 play-offs. Redactie: Paula van Hemert Foto s: Bettina Lund

HET SPUITGAT SEIZOEN 2013 2014. Team Limited Edition Kampioen 2013/2014 play-offs. Redactie: Paula van Hemert Foto s: Bettina Lund HET SPUITGAT SEIZOEN 2013 2014 Team Limited Edition Kampioen 2013/2014 play-offs Redactie: Paula van Hemert Foto s: Bettina Lund Het bestuur Hieronder vind u het bestuur van BV de Walvis. Voorzitter Ger

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 21 november 2012 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met mededelingen over ouder-kind toernooi, stedenontmoeting, NJTL, NK, en andere uitslagen. NJTL We doen dit seizoen mee met 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 5, februari 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met het laatste bowling- nieuws. Er is veel gebeurd de laatste weken. Veel leesplezier. Informatie Voor de scores van onze eigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April 2009 Editie nummer 10. Wist u dat. Menig bowler meedoet aan toernooien zie verder deze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief. April 2009 Editie nummer 10. Wist u dat. Menig bowler meedoet aan toernooien zie verder deze nieuwsbrief. April 2009 Editie nummer 10 Nieuwsbrief Van de voorzitter. Op het moment dat dit stukje geschreven word, hebben we nog ongeveer 2 maand en dan zit dit bowling seizoen er weer op. Het bowling seizoen is

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 2 Jaargang 2012-2013 Hallo Jeugdleden en ouders, INFORMATIE Voor de jeugd in Noord-Holland is er een nieuwe site gemaakt: www.nhjb.tk (Noord Holland Jeugd Bowlen). Op deze site staan alle uitslagen,

Nadere informatie

Poule-indelingen Nationale Leagues per klasse seizoen 2010/2011

Poule-indelingen Nationale Leagues per klasse seizoen 2010/2011 in NHTL 3001 Eredivisie Autorijschool Olaf / Musis / Chandra 97 Schiedamse Bowling Vereniging Musis Sacrum Eredivisie NHTL 3002 Eredivisie Westerpark Zoetermeer 131 Bowling Vereniging Westerpark Zoetermeer

Nadere informatie

Poule-indelingen NHTL per klasse seizoen 2009/2010

Poule-indelingen NHTL per klasse seizoen 2009/2010 NHTL ERE Witlox en Van den Boomen Eindhovense Bowling Vereniging ERE NHTL ERE Tilburg Dolphins I Bowling Vereniging Tilburg ERE NHTL ERE Adviesburo STOUT Bowling Vereniging Schiedam de Walvis ERE NHTL

Nadere informatie

Bowlingvereniging Tholen

Bowlingvereniging Tholen Nieuwsbrief Bowlingvereniging Tholen bowlingverenigingtholen@gmail.com www.bowlingverenigingtholen.nl Beste lezers, Hierbij presenteren wij u de eerste nieuwsbrief van Bowlingvereniging Tholen. Inmiddels

Nadere informatie

Aanmeldingen Nationale Leagues seizoen 2011-2012 Per: dinsdag 28 juni 2011

Aanmeldingen Nationale Leagues seizoen 2011-2012 Per: dinsdag 28 juni 2011 NL Eredivisie Chandra / Karat / Musis Ja Chandra / Karat / Musis / BRS 97 Schiedamse Bowling Vereniging Musis Sacrum NL Eredivisie Hoeve de Aar / Ordonnans Ja Hoeve de Aar / Ordonnans 11 Bowling Vereniging

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 6, april 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met het laatste bowling-nieuws. Veel uitslagen en ander nieuws. Mochten jullie een bijdrage willen leveren voor de nieuwsbrief kan

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

Informatieboekje Nederlandse kampioenschappen G-bowlen 2018

Informatieboekje  Nederlandse kampioenschappen G-bowlen 2018 Informatieboekje Nederlandse kampioenschappen G-bowlen 2018 Vooraf In 2018 organiseert de Nederlandse Bowling Federatie voor de vijfde keer de Nederlandse kampioenschappen G-bowlen voor mensen met een

Nadere informatie

Poule-indelingen Nationale Leagues per klasse seizoen 2011/2012

Poule-indelingen Nationale Leagues per klasse seizoen 2011/2012 in NHTL 3001 Eredivisie Autorijschool Olaf / Musis 97 Schiedamse Bowling Vereniging Musis Sacrum Eredivisie NHTL 3002 Eredivisie Westerpark Zoetermeer 131 Bowling Vereniging Westerpark Zoetermeer Eredivisie

Nadere informatie

INFORMATIE NK A-klasse 2019

INFORMATIE  NK A-klasse 2019 INFORMATIE NK A-klasse 2019 NK A-klasse 2019 In 2019 worden de Nederlandse kampioenschappen A-klasse voor de voorlopig laatste keer georganiseerd in de opzet die we de laatste jaren kennen. Vanaf volgend

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2013-2014. Nieuwsbrief 3, januari 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, Wat eigenlijk de laatste nieuwsbrief van 2013 had moeten worden, is nu de eerste van 2014. In deze nieuwsbrief blikken we o.a.

Nadere informatie

Gaat de laatste de beste worden?

Gaat de laatste de beste worden? Gaat de laatste de beste worden? Ondanks dat de competitie nog minimaal een week duurt en voor een aantal zelfs nog een week langer, is hij voor ons gevoel na vandaag al voorbij. Dat komt omdat wij vandaag

Nadere informatie

Poule-indelingen Nationale Leagues per klasse seizoen 2014/2015

Poule-indelingen Nationale Leagues per klasse seizoen 2014/2015 in NL 1002 Lotto NL Bowling Spijkenisse / Team Ordonnans 39 BV Spijkenisse ERE B NL 1003 Lotto NL Kegel Training Center Europe NL 24 BV Tilburg ERE B NL 1004 Lotto NL Lindeloof Timmerwerken 7 Eindhovense

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 2, november 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De afgelopen drie maanden zijn voorbij gevlogen. Trainingen op zaterdag, twee speeldagen van de NJTL, handicaptoernooi in Assen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day Nieuwsbrief 9, 4 augustus 2013 Nieuwsbrief ONK Gamma Racing Day Tijdens de Gamma Racing Day rijden er 2 motorklassen en de rest wordt opgevuld door de nodige autoklassen. Wel een leuke dag voor de auto

Nadere informatie

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig.

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig. Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 17 oktober: SETA 1 Panningen 1 2-8 SETA

Nadere informatie

Beste tafeltennisvrienden,

Beste tafeltennisvrienden, Beste tafeltennisvrienden, Korte nieuwsflits deze week, maar niet onbelangrijk! Zondag 22 februari spelen onze heren hun tweede wedstrijd in de strijd tegen degradatie. Het wordt een uitwedstrijd in Oegstgeest,

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren december 2014

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren december 2014 Activiteiten Walcheren december 2014 Hallo daar. Hier een verslag van het eethuis van gors. Vandaag 9-10-2014 was er weer een eethuis we hebben Mossels gegeten en veel heel veel gelachen en gepraat met

Nadere informatie

* Van deze teams ontbreken nog de benodigde handtekeningen.

* Van deze teams ontbreken nog de benodigde handtekeningen. in NDTL 2002 Eredivisie BV Haarlem / Bison 9 BV Haarlem Eredivisie NDTL 2004 Eredivisie the Stout Girls / BV de Walvis * 45 BV Schiedam de Walvis Eredivisie NDTL 2006 Eredivisie Vakantiecentrum De Halm

Nadere informatie

Informatieboekje Nederlandse kampioenschappen G-bowlen 2019

Informatieboekje  Nederlandse kampioenschappen G-bowlen 2019 Informatieboekje Nederlandse kampioenschappen G-bowlen 2019 Vooraf In 2019 organiseert de Nederlandse Bowling Federatie voor de zesde keer de Nederlandse kampioenschappen G-bowlen voor mensen met een verstandelijke

Nadere informatie

VIJFTIG+OCHTEND MATCHPLAY. April 2017

VIJFTIG+OCHTEND MATCHPLAY. April 2017 VIJFTIG+OCHTEND MATCHPLAY April 2017 Wat is Matchplay In Strokeplay speel je met medespelers tegen de baan. Je gaat hier uit van het aantal strokes - het totaal aantal slagen - dat je nodig hebt om door

Nadere informatie

Poule-indelingen Nationale Leagues per klasse seizoen 2012/2013

Poule-indelingen Nationale Leagues per klasse seizoen 2012/2013 in NHTL 3001 Eredivisie Autorijschool Olaf / Musis 97 Schiedamse BV Musis Sacrum Eredivisie NHTL 3002 Eredivisie TVM / Westerpark 131 BV Westerpark Zoetermeer Eredivisie NHTL 3004 Eredivisie Kegel Training

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

HUISLEAGUEREGLEMENT SCHIEDAMSE BOWLING VERENIGING MUSIS SACRUM Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen en opzet

HUISLEAGUEREGLEMENT SCHIEDAMSE BOWLING VERENIGING MUSIS SACRUM Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen en opzet HUISLEAGUEREGLEMENT SCHIEDAMSE BOWLING VERENIGING MUSIS SACRUM Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen en opzet Artikel 1. 1. Onder de huisleague worden bowlingcompetities verstaan die door de bowlingvereniging

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

Poule-indelingen Nationale Leagues per klasse seizoen 2015/2016

Poule-indelingen Nationale Leagues per klasse seizoen 2015/2016 -indelingen Nationale Leagues per klasse seizoen 2015/2016 in 1 NDTL 2008 Lotto NDTL the Dolphin Ladies Tilburg 24 BV Tilburg Lotto NDTL 2 NDTL 2009 Lotto NDTL Bowling Heiloo 37 BV Heiloo Lotto NDTL 3

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2013-2014. Nieuwsbrief 2, oktober 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, De eerste weken van het seizoen zijn voorbij gevlogen. Er is volop getraind. Er zijn nieuwe mijlpalen bereikt. Wedstrijddag 1

Nadere informatie

Inleiding. Geschiedenis. De Bowlingbaan

Inleiding. Geschiedenis. De Bowlingbaan Inhoudsopgave: Inleiding Geschiedenis De bowlingbaan Ikzelf Slot Bijlage: folder van bowlingcentrum Tiel Computertekening van pindek van bovenaf gezien Computertekening van de bowlingbaan van bovenaf gezien

Nadere informatie

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde.

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 10 maart: Senioren: De seniorenteams waren vrij. Jeugd: Destatec 2 SETA 1 4-1

Nadere informatie

Aanmeldingen Nationale Leagues seizoen 2013-2014 Per: woensdag 31 juli 2013. Nieuw aangemelde teams

Aanmeldingen Nationale Leagues seizoen 2013-2014 Per: woensdag 31 juli 2013. Nieuw aangemelde teams NL Eredivisie 1001 Karat / Musis / Chandra / Unipolair Ja MIF / Karat / Unipolair / Musis / Chandra 97 Schiedamse BV Musis Sacrum NL Eredivisie 1002 Bowling Spijkenisse / Ordonnans Ja Bowling Spijkenisse

Nadere informatie

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 13 april 2012, 6 e en laatste speelavond

Nadere informatie

Wedstrijdreglement huisleagues seizoen 2015-2016

Wedstrijdreglement huisleagues seizoen 2015-2016 Wedstrijdreglement huisleagues seizoen 2015-2016 In dit reglement gebruikte afkortingen: WS = Wedstrijdsecretariaat LV = League Voorzitter TC = Teamcaptain BvHL = Bowling vereniging Haarlemmerliede 1.

Nadere informatie

Nationale Heren Trio League

Nationale Heren Trio League Nationale Heren Trio League 501 Musis Sacrum / De Bouwadviseur NHTL ERE 97 Schiedamse Bowling Vereniging M S ERE 502 Bowlingcentrum Huizen NHTL ERE 114 Bowling Vereniging Huizen ERE 511 PR-ED/OLAF/MUSIS

Nadere informatie

Aanmeldingen Nationale Leagues seizoen 2012-2013 Per: woensdag 1 augustus 2012

Aanmeldingen Nationale Leagues seizoen 2012-2013 Per: woensdag 1 augustus 2012 NL Eredivisie 1001 Chandra / Karat / Musis / BRS Ja Karat / Musis / Chandra / Unipolair 97 Schiedamse BV Musis Sacrum NL Eredivisie 1002 Hoeve de Aar / Ordonnans Ja Bowling Spijkenisse / Ordonnans 39 BV

Nadere informatie

Welkom op de pagina van groep 8b! Het komende schooljaar zullen wij hier regelmatig leuke nieuwtjes en weetjes uit onze groep plaatsen

Welkom op de pagina van groep 8b! Het komende schooljaar zullen wij hier regelmatig leuke nieuwtjes en weetjes uit onze groep plaatsen maandag 7 december 2015 Welkom op de pagina van groep 8b! Het komende schooljaar zullen wij hier regelmatig leuke nieuwtjes en weetjes uit onze groep plaatsen Planning spreekbeurt Planning nieuwskring

Nadere informatie

DEFINITIEVE. (Inter)NATIONALE WEDSTRIJDKALENDER SEIZOEN Printdatum: van 9

DEFINITIEVE. (Inter)NATIONALE WEDSTRIJDKALENDER SEIZOEN Printdatum: van 9 DEFINITIEVE (Inter)NATIONALE WEDSTRIJDKALENDER SEIZOEN 2016-2017 Printdatum: 23-01-2017 1 van 9 Week 7 tie Noord Nederland Week 6 Week 5 Week 4 Plaatselijke voorronden NK Schoolbowlen zaterdag 28 januari

Nadere informatie

Kwalificatie ESrC 2020

Kwalificatie ESrC 2020 Kwalificatie ESrC 2020 versie 2019 EUROPEAN SENIOR BOWLERS COMMITTEE NEDERLAND www.esbcnederland.nl Inleiding Na de succesvol verlopen kwalificatietrajecten voor het WSrC 2017 en 2019 gaat ESBC Nederland

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

DE VOORZITTER AAN HET WOORD

DE VOORZITTER AAN HET WOORD DE VOORZITTER AAN HET WOORD EK Dames 2012 is het organiseren waard! Dat de Europese Kampioenschappen voor dames in 2012 in Tilburg zullen plaatsvinden, is iets waar de Nederlandse Bowling Federatie (NBF)

Nadere informatie

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Op woensdag 31 Oktober en donderdag 1 November vond in Namen voor de 16 e keer het Internationale jeugdtoernooi van Namen plaats. Evenals vorig jaar nam de afdeling

Nadere informatie

December 2009, Editie nummer 13 Nieuwsbrief

December 2009, Editie nummer 13 Nieuwsbrief December 2009, Editie nummer 13 Nieuwsbrief Namens het bestuur, Nog even het laatste nieuws voor we het nieuwe jaar weer instappen. Het Ganzen toernooi ligt weer achter ons en ik kan jullie melden dat

Nadere informatie

HET 5E INTERNATIONALE F1-TOERNOOI VV TRICHT WEER EEN SUCCES!!!

HET 5E INTERNATIONALE F1-TOERNOOI VV TRICHT WEER EEN SUCCES!!! HET 5E INTERNATIONALE F1-TOERNOOI VV TRICHT WEER EEN SUCCES!!! We kijken er ieder jaar weer naar uit!!! Het zogenaamde ALLESISMOGELIJK.NL INTERNATIONALE F1-TOERNOOI beleefde op zaterdag 24 mei zijn 5 e

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2015

Nieuwsbrief 13 mei 2015 16 Nieuwsbrief 13 mei 2015 Beste ouder/verzorger, De examens zijn begonnen! Voor de kandidaten een spannende periode, maar ook een onrustige in verband met de meivakantie en de vrije dagen. Genoeg tijd

Nadere informatie

Voordat je de toets maakt

Voordat je de toets maakt informatieve en andere teksten 1, Voordat je de toets maakt Je gaat een toets maken. Deze toets bestaat uit twee delen. Dit is. Je krijgt drie teksten en 10 opdrachten. Geef altijd een antwoord! Succes!

Nadere informatie

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Vlak voordat de wedstrijd begon ging het toekomstige Nederlands elftal

Nadere informatie

Informatieboekje. Nederlandse kampioenschappen G-bowlen mei 2015 Bowling Almere te Almere

Informatieboekje. Nederlandse kampioenschappen G-bowlen mei 2015 Bowling Almere te Almere Informatieboekje Nederlandse kampioenschappen G-bowlen 2015 31 mei 2015 Bowling Almere te Almere Vooraf Het NK G-bowlen 2015 wordt dit seizoen voor de tweede keer georganiseerd door de Nederlandse Bowling

Nadere informatie

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse!

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC heeft dit seizoen met slechts 2 overwinningen nog net de nacompetitie bereikt. Daarin werd het thuis opgenomen tegen PSV Dammen uit Eindhoven.

Nadere informatie

Aanmeldingen Nationale Leagues seizoen 2014-2015 Per: vrijdag 25 juli 2014

Aanmeldingen Nationale Leagues seizoen 2014-2015 Per: vrijdag 25 juli 2014 NL ERE A 1001 MIF / Karat / Unipolair / Musis / Chandra Nee NL ERE A 1005 Dolfijn / Advance tax / Proshop Emmen Ja NL ERE A 1009 Bowling de Worp/Storm-Rotogrip Ja Bowling de Worp/Storm-Rotogrip 6 Deventer

Nadere informatie

ZBSD: bowling, voetbal, hardlopen en???

ZBSD: bowling, voetbal, hardlopen en??? ZBSD: bowling, voetbal, hardlopen en??? De Zeeuws Barabantse Sportvereniging voor Doven (ZBSD) heeft als doel: Het doen beoefenen van sport door doven. Dit doel probeert zij onder meer te bereiken door:

Nadere informatie

JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014

JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014 JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014 Op zaterdagmiddag 22 hebben we het traditionele jeugd-oudertoernooi gehouden. Er hadden zich 12 koppels ingeschreven, maar twee hebben zich alsnog teruggetrokken, waardoor

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 13 - woensdag 27 maart 2019

Seta nieuws in t Klökske - week 13 - woensdag 27 maart 2019 Deze week in t Klökske Veel spanning in de competities. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 23 maart: Senioren: Minor 1 SETA 1 5-5 Heerlen 4 SETA 2 1-9 SETA 1 Falco 2 5-5 Sittard 1 SETA 2

Nadere informatie

Ranglijst: NHTL - Klasse 1B

Ranglijst: NHTL - Klasse 1B Ranglijst: NHTL - Klasse 1B Standen na 1e speeldag (20-09-2009) 1 Bowling & Partycentrum 's-heerenberg 14 8 22 4336 21 206,48 2 Maaspoort Trio 12 7 19 4128 21 196,57 3 de Bowlingwinkel.nl 10 6 16 3846

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

HET SPUITGAT SEIZOEN Redactie: Hans Stout en Paula van Hemert

HET SPUITGAT SEIZOEN Redactie: Hans Stout en Paula van Hemert HET SPUITGAT SEIZOEN 2009 2010 Redactie: Hans Stout en Paula van Hemert Het bestuur Hieronder stellen wij het bestuur van BV de Walvis aan u voor en daarbij geven ze een kleine motivatie waarom ze in het

Nadere informatie

Zaterdag 6 oktober Zaterdag 29 september Zondag 23 september 2018 (A-licentie Welpen) Zaterdag 22 september 2018

Zaterdag 6 oktober Zaterdag 29 september Zondag 23 september 2018 (A-licentie Welpen) Zaterdag 22 september 2018 Zaterdag 6 oktober 2018 We moesten uit voor de competitie naar TOP (Haastrecht), de uitslag 7-3 voor Taverzo. We begonnen met een 5 gamer die Sarah wist te winnen. Daarna liepen we uit naar 3-0 en daarna

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46 Nieuwsbrief en Mini s Roda 46 Nummer 18 29-01-2008 mag nu op het podium staan. Nog spannender wordt het doordat Spanje eindelijk Hongarije van plek 1 heeft gekregen. Weet Hongarije zich volgende week toch

Nadere informatie

AANGESLOTEN BIJ FROS MULTISPORT BOWLINGFEDERATIE

AANGESLOTEN BIJ FROS MULTISPORT BOWLINGFEDERATIE REGELING VOOR DE COMPETITIE 2018-2019. Elke league speelt voor de titel van zijn league. De winnaar van elke league ontvangt een wisselbeker. Volgende criteria worden in aanmerking genomen bij het toekennen

Nadere informatie

JEUGD. * clubzwemkampioenschap * swin-in Leiden * GirlzOnlY kamp

JEUGD. * clubzwemkampioenschap * swin-in Leiden * GirlzOnlY kamp Hallo allemaal, Ook het afgelopen weekend was spannend voor een aantal teams. De DG speelden in ons eigen zwembad het NK, de BJ de halve finale en de BM de finale voor het NK. De DG werd 2e, de BJ verloor

Nadere informatie

Maandag 18 februari Hellevoets Effect 1-Salamanders 6: 3-7 (2 e klasse D reguliere competitie)

Maandag 18 februari Hellevoets Effect 1-Salamanders 6: 3-7 (2 e klasse D reguliere competitie) Maandag 18 februari 2019 Hellevoets Effect 1-Salamanders 6: 3-7 (2 e klasse D reguliere competitie) Hellevoets Effect 1 blijft vrijwel zeker alleen deze voorjaarscompetitie in de 2e klasse D van de reguliere

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Nieuwe opzet trioleagues seizoen

Nieuwe opzet trioleagues seizoen Nieuwe opzet trioleagues seizoen 2013-2014 Naar aanleiding van de gehouden evaluaties en het nog steeds teruglopen van het aantal deelnemende teams aan de NDTL en NHTL heeft het NBF bestuur het volgende

Nadere informatie

Poule-indelingen Nationale Leagues per klasse seizoen 2018/2019

Poule-indelingen Nationale Leagues per klasse seizoen 2018/2019 in NTL 3003 Eredivisie Maik's Bowlingstore 7 Eindhovense BV 1e Divisie B NTL 3005 Eredivisie Vishandel Tel, J.v.Oers, de Zedde 135 BV Volendam Eredivisie NTL 3012 Eredivisie De Worp / Deventer Buitensociëteit

Nadere informatie

Inschrijving voor Nationale Trioleagues seizoen

Inschrijving voor Nationale Trioleagues seizoen Inschrijving voor Nationale Trioleagues seizoen 2016-2017 Middels het toegevoegde inschrijfformulier kan u uw team aanmelden voor de Nationale Trio League seizoen 2016-2017. Lees, alvorens het formulier

Nadere informatie

50 + HANDICAP worden gehouden in

50 + HANDICAP worden gehouden in NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN 50 + HANDICAP worden gehouden in zondag 04 oktober en op vrijdag 09 oktober tot en met zondag 11 oktober 2015 Inlichtingen: Lia Fievet, Telefoon: 0346-580297 Inschrijvingen

Nadere informatie

Deze week in t Klökske Kenji van Enckevort Nederlands Kampioen bij de welpen D.

Deze week in t Klökske Kenji van Enckevort Nederlands Kampioen bij de welpen D. Deze week in t Klökske Kenji van Enckevort Nederlands Kampioen bij de welpen D. COMPETITIE Zaterdagcompetitie De voorjaarscompetitie zit er op. We gaan al weer vooruit kijken naar het najaar. Binnenkort

Nadere informatie

Data: zaterdag 9, zaterdag 16 en zondag 17 november 2013

Data: zaterdag 9, zaterdag 16 en zondag 17 november 2013 Aan alle besturen van verenigingen en regiocoördinatoren Landjuweel 62 Postbus 326 Tel. 0318-559343 Internet: www.bowlen.nl Ons kenmerk 3905 PH Veenendaal 3900 AH Veenendaal Fax. 0318-559349 E-mail: info@bowlen.nl

Nadere informatie

We zijn goed op weg!!!!

We zijn goed op weg!!!! VoBLABLA VoCASA jeugd nieuwsbrief We zijn goed op weg!!!! Zesde editie december 2016 Hallo speelsters én spelers, ouders van mini, MC1, MB3, MB2, MB1en MA1. Het nieuwe seizoen 2016-2017 is in volle gang!

Nadere informatie

Beste tafeltennisvrienden,

Beste tafeltennisvrienden, Beste tafeltennisvrienden, Het wordt een belangrijk weekend voor onze eredivisieteams. Onze heren strijden om een veilige eindplek in de play-downs, uit in Hattem, en de Dames strijden zondag a.s. om 14:00

Nadere informatie

In Venray. Wordt gehouden van 12 t/m 20 Mei 2012 Adres: Restaurant Bowling Venray Mgr. Hanssenstraat 10 5807 BM Oostrum. NBF erkenning 2012/C182

In Venray. Wordt gehouden van 12 t/m 20 Mei 2012 Adres: Restaurant Bowling Venray Mgr. Hanssenstraat 10 5807 BM Oostrum. NBF erkenning 2012/C182 In Venray Wordt gehouden van 12 t/m 20 Mei 2012 Adres: Restaurant Bowling Venray Mgr. Hanssenstraat 10 5807 BM Oostrum NBF erkenning 2012/C182 TOERNOOIGEGEVENS Naam: 31 e Oranje Toernooi (Sinaasappeltoernooi)

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Naar mijn vriendin 19 maart ging ik in de middag naar Den-Haag met de trein. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis

Nadere informatie

Schrijfpalet. Denk goed na! 12. Olifant met gsm?

Schrijfpalet. Denk goed na! 12. Olifant met gsm? 12. Olifant met gsm? Ontspannende tekst: kort verhaal Gisteren was het markt in de stad. Ik pakte m n fiets en reed naar de markt. Het was er erg druk. Opeens zag ik mijn neefje staan. Ik riep hem en zwaaide.

Nadere informatie

Datum / Event Plaats Soort Klasse zaterdag 24 januari 2015 FINALE Stedenontmoeting Senioren Nieuwegein NBF

Datum / Event Plaats Soort Klasse zaterdag 24 januari 2015 FINALE Stedenontmoeting Senioren Nieuwegein NBF Week 7 Week 6 Week 5 Week 4 zaterdag 24 januari 2015 FINALE Stedenontmoeting Senioren Nieuwegein NBF zondag 25 januari 2015 FINALE Stedenontmoeting Senioren Nieuwegein NBF 26e BEL BVH toernooi Zevenbergen

Nadere informatie

Bowling Vereninging Heerlen. Opgericht 30 september 1970

Bowling Vereninging Heerlen. Opgericht 30 september 1970 Bowling Vereninging Heerlen Opgericht 30 september 1970 Betreft: De Algemene leden vergadering op 13 maart 2017. Aanwezig: De bestuursleden: Leo Ederveen, Rob Hensgens, Arthur Swaalf, Dennis Oostveen en

Nadere informatie

Deze week in t Klökske gezellige en geslaagde Open Dag, de eerste uitslagen van de recreantencompetitie en een opvallende ping en pong.

Deze week in t Klökske gezellige en geslaagde Open Dag, de eerste uitslagen van de recreantencompetitie en een opvallende ping en pong. Deze week in t Klökske gezellige en geslaagde Open Dag, de eerste uitslagen van de recreantencompetitie en een opvallende ping en pong. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 19 september: SETA

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2017

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2017 NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2017 Beste leden van Bowlingvereniging HBB Scheveningen, De Herfst is weer volop aanwezig en de eerste nachtvorst weer een feit. Tijd dus om lekker bij de warme kachel deze nieuwe

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1 Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Cartouche JA1 2-8 Top JB1 - Rotterdam JB3 4-3 1 e klasse JC1 - Leonidas JC1 4-1 Top JC2 - HDS JC1 1-6 1 e klasse JD1 - HGC JD1 0-6 Top

Nadere informatie

Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2013-2014

Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2013-2014 Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2013-2014 Blad 1 van 68 INHOUDSOPGAVE: HOOFDSTUK 1 VERENIGINGSKAMPIOENSCHAPPEN... 9 PARAGRAAF 1.1 VERENIGINGSKAMPIOENSCHAPPEN SENIOREN... 9

Nadere informatie

AANGESLOTEN BIJ FROS MULTISPORT VLAANDEREN BOWLINGFEDERATIE

AANGESLOTEN BIJ FROS MULTISPORT VLAANDEREN BOWLINGFEDERATIE REGELING VOOR DE COMPETITIE 2018-2019. Elke league speelt voor de titel van zijn league. De winnaar van elke league ontvangt een wisselbeker. Volgende criteria worden in aanmerking genomen bij het toekennen

Nadere informatie

Het toernooi heeft een NBF erkenning: 2016/C462

Het toernooi heeft een NBF erkenning: 2016/C462 TOERNOOIGEGEVENS Naam 35e Oranje Toernooi (Sinaasappeltoernooi) Erkenning Het toernooi heeft een NBF erkenning: 2016/C462 Organisatie Bowling Vereniging Venray i.s.m. Restaurant Bowling Venray Wanneer

Nadere informatie

WELKOM BIJ. INFORMATIE-BOEKJE

WELKOM BIJ. INFORMATIE-BOEKJE WELKOM BIJ. INFORMATIE-BOEKJE Bowling Vereniging Haarlem - opgericht: 16 september 1969. Bestuursamenstelling: Voorzitter: Peter Schweitzer tel : 023 5271782 Vicevoorzitter: Penningmeester: Rob Maas tel

Nadere informatie

Aanmeldingen Nationale Leagues seizoen 2015-2016 Per: donderdag 13 augustus 2015

Aanmeldingen Nationale Leagues seizoen 2015-2016 Per: donderdag 13 augustus 2015 NDTL Lotto NDTL 2008 Dolphin Lady's Ja the Dolphin Ladies Tilburg 24 BV Tilburg NDTL Lotto NDTL 2009 Kokkelkoren / Printkiosk / Handgraaf Ja BV Heiloo 37 BV Heiloo NDTL Lotto NDTL 2011 Dekker Ladies Ja

Nadere informatie

Poule-indelingen Nationale Leagues per klasse seizoen 2013/2014

Poule-indelingen Nationale Leagues per klasse seizoen 2013/2014 in NL 1001 ERE A MIF / Karat / Unipolair / Musis / Chandra 97 Schiedamse BV Musis Sacrum Eredivisie NL 1005 ERE A Dolfijn / Advance tax / Proshop Emmen 24 BV Tilburg Eredivisie NL 1009 ERE A Bowling de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

Mihailo Sain weer in actie bij het WOC Alphen aan den Rijn

Mihailo Sain weer in actie bij het WOC Alphen aan den Rijn Nieuwsbrief -3- Januari 2011 Inhoudsopgave: Onderzoek sport en ontwikkeling voor kinderen Even voorstellen Wedstrijdverslag M

Nadere informatie

Dierenvrienden? door Nellie de Kok. Samenvatting

Dierenvrienden? door Nellie de Kok. Samenvatting Dierenvrienden? door Nellie de Kok Samenvatting De hond is de baas in het huis, totdat er een kat bijkomt. Ze proberen allebei om bij de bazin in een goed blaadje te komen. De kat krijgt het voor elkaar

Nadere informatie

Verslag Jeugd-Ouder toernooi

Verslag Jeugd-Ouder toernooi Verslag Jeugd-Ouder toernooi 21-2-2015 Op 21 februari 2015 is het traditionele Jeugd-Ouder toernooi gehouden. Omdat er twee spelers met dezelfde vader waren ingeschreven, wat dus technisch gezien niet

Nadere informatie

C-Toernooi 2015/C366. 1 e Dekker Open 18 t/m 22 maart 2015

C-Toernooi 2015/C366. 1 e Dekker Open 18 t/m 22 maart 2015 C-Toernooi 2015/C366 1 e Dekker Open 18 t/m 22 maart 2015 2500 prijzengeld (gegarandeerd) Halve Finale: Top 20 heren, Top 12 dames Finale: Top 10 heren, Top 6 dames Handicap: 80% van 210 (max 50) Gelijke

Nadere informatie

Inschrijving voor Nationale Trioleagues seizoen

Inschrijving voor Nationale Trioleagues seizoen Inschrijving voor Nationale Trioleagues seizoen 2015-2016 Middels het toegevoegde inschrijfformulier kan u uw team aanmelden voor de Nationale Dames of Mixed Trio League seizoen 2015-2016. Lees, alvorens

Nadere informatie

Poule-indelingen Nationale Leagues per klasse seizoen 2017/2018

Poule-indelingen Nationale Leagues per klasse seizoen 2017/2018 NTL 3005 Eredivisie Vishandel Tel, J.v.Oers, de Zedde 135 BV Volendam Eredivisie Volendam NTL 3007 Eredivisie Bowling Nieuwegein 84 Nieuwegeinse BV Eredivisie Nieuwegein NTL 3012 Eredivisie Bowling De

Nadere informatie

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 Als trainster van Amjoy ben Ik er trots op dat we met 2 teams uit komen in de eerste klasse gemengd. Met deze spelers werk ik al jaren op de baan en het is super om te zien hoe

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie