Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 27 augustus detrieme@cbo-meilan.nl

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 1 8464 VL Sintjohannesga 27 augustus 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl"

Transcriptie

1 Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 27 augustus detrieme@cbo-meilan.nl Agenda AUGUSTUS Verjaardagen AUGUSTUS 27 Nieuwsbrief 1 27 Juf Patricia 30 Rudolf SEPTEMBER SEPTEMBER 7 informatieavond voor groep 1/2 5/6 3 Luuk en 7/8 8 Jesceyro 8 Informatieavond voor 3/4 en 6/7 7 Annemee 14 Spreekuur 10 Mads 15 vergadering MR 11 Lute 16/17 Nieuwsbrief 12 Nick en Sarina 21 Koffie-uurtje 1/2 21 Pim Waarschijnlijk hebben julie deze spandoeken ook wel gezien. Het verkeer wordt er attent op gemaakt, dat er weer veel kinderen op weg naar school of huis zijn. En dat is een goede zaak. Fietsende kinderen zijn kwetsbaar, daar moet je rekening mee houden als volwassenen. Wij zijn op maandag 17 augustus begonnen met nieuwe groepen, nieuwe leerlingen en ook nieuwe ouders. Hartelijk welkom bij ons op school (op volgorde van leeftijd) Yente, Senne, Wietse, Lieneke, Jildou, Davey, Teye en Femke. We hopen dat jullie het fijn vinden op onze.

2 school. Welkom in de kring van ouders Vivian en Martijn Agricola, Marga van Casteren en Johan van der Ende, Grietje en Thijs Maat, Judith en Marcus Plantinga en Sara en Irme de Vries. Fijn dat jullie voor onze school hebben gekozen. Op dit moment zitten er 120 leerlingen op school, dat zijn 2 minder dan aan het begin van het vorig schooljaar. Ook op deze plaats nog een woord van welkom voor onze nieuwe onderwijsassistente Marga Holtrop. Elders in de nieuwsbrief stelt zij zich voor aan de ouders. Schoolgids De schoolgids 2015/2016 staat weer op de site van de school. Ook hebben alle ouders voor de zomervakantie deze gids per mail ontvangen. Schoolfotograaf Afgelopen dinsdag was de fotograaf op school. Alle kinderen en groepen zijn op de foto gekomen. Ook zijn er gezinsfoto s gemaakt. We zijn benieuwd naar het resultaat. Over ongeveer een maand zullen we het weten. Inleveren boeken, shirts en rapporten. Kinderen van de huidige groepen 4 en 5 hebben meegedaan aan de vakantiebieb. Wanneer ze nog boeken thuis hebben graag zo spoedig mogelijk inleveren bij juf Corrie. Alle Trieme-shirts en rapporten die nog thuis zijn moeten ook ingeleverd worden bij de eigen juf. Verdeling hulp We hebben de ondersteuning van Maaike en Marga verdeeld. Maaike werkt op maandag en dinsdag in groep 1 t/m 4. Marga werkt op dinsdag woensdag en donderdag in groep 5 t/m 8. Fietsen naar school Er komen redelijk veel kinderen op fiets naar school. Vorig jaar hebben we hier aandacht voor gevraagd. Ook dit jaar vragen we de ouders, die dicht bij school wonen hun kinderen zo veel mogelijk lopend naar school te laten komen. De fietsen moeten langs het hek worden neergezet. In ieder geval niet voor de berging van de kleuters en ook niet tegen het hek tegenover de ingang. Daar is namelijk onze nooduitgang, die mag niet door de fietsen worden geblokkeerd. Willen ouders hun kinderen daar nog een keer op wijzen?

3 Adresbrochure Met deze nieuwsbrief hebben we ook de nieuwe adresbrochure meegestuurd. Ook nu vragen we jullie om zorgvuldig om te gaan met deze gegevens en ze niet door te spelen aan derden. Ouderinformatieavond Al eerder hebben we gemeld, dat we informatieavonden gaan houden op maandag 7 en dinsdag 8 september. Dit jaar hebben we voor een iets andere opzet gekozen. Per avond zijn er 2 of 3 groepen aan de beurt. Zo kunnen ouders zo veel mogelijk de groepen van hun kinderen bezoeken. We hebben geprobeerd zo te clusteren, dat veel ouders maar op één avond worden verwacht. Toch is het mogelijk dat een aantal ouders op twee avonden wordt verwacht. Dat konden we helaas niet voorkomen. Omdat we nu op verschillende tijdstippen komen vervalt de gezamenlijke start. Tussendoor is er wel een gezamenlijke koffie/theepauze voor alle ouders, die op die avond aanwezig zijn. Programma 7 september uur groep 5/6 en 7/ uur koffie drinken uur groep 1/2 Programma 8 september uur groep 3/ uur koffie drinken uur groep 6/7 Iedere ouder is van harte welkom!! Spreekuur Dit jaar houden de leerkrachten weer spreekuur. Het eerste spreekuur is op maandag 14 september direct na schooltijd. Ouders die gebruik willen maken van dit eerste spreekuur kunnen zich opgeven via het strookje aan het eind van deze nieuwsbrief. Ouders kunnen zich ook opgeven via ons mailadres: detrieme@cbomeilan.nl Koffie-uurtje met de directeur Vorig jaar zijn we begonnen met een koffie-uurtje voor de ouders van elke groep. Dit jaar willen we daar weer mee doorgaan. Het gaat me bij dat uurtje om uitwisseling van zaken die onder de ouders leven. Ook kan ik zelf zaken inbrengen om te bespreken. Het mag beslist geen klachtenuurtje worden over de leerkrachten. Ik nodig hierbij de ouders van groep 1/2 uit om als eerste bij mij op de koffie te komen. Drink je liever thee, dat kan natuurlijk ook. Jullie zijn van harte welkom op maandag 21 september a.s. van half negen tot half tien.

4 Kind op maandag Vanaf komende maandag start er een nieuw thema : Een nieuw begin. Een thema duurt ongeveer 6 week. Dit thema heeft twee delen. De komende drie weken horen we de verhalen over het begin uit het boek Genesis (Adam en Eva, Kain en Abel, Noach en de torenbouw van Babel.) Sparen voor Jonah. We sparen nog even door voor Jonah Veenstra. We hopen dat jullie regelmatig geld aan jullie kinderen meegeven om Jonah te steunen. Iedere maandag mag er geld mee worden genomen. We sparen in ieder geval t/m eind september voor Jonah. Als het geld dan nog niet binnen zou zijn gaan we nog even door. Het bedrag van 250 is voor ons het minimumbedrag dat we willen overmaken. Opbrengsten week 26,27, 34 en 35 Groep 1/2 12,00 Groep 3/4 0,50 Groep 5/6 8,45 Groep 6/7 6,50 Groep 7/8 5,50 Totaal deze periode 32,95 Nodig 250,00 Stand tot de vorige keer 89,08 Opbrengst deze periode 32,95 Totaal gespaard 122,03 Nog nodig 128,97 Aanwezigheid Siemon: In onderstaand schema staan mijn werkdagen voor de komende tijd. Meestal ben ik dan wel op school aanwezig, maar door andere afspraken wordt er ook nog wel eens afgeweken van dit schema. De teamleden weten bijna altijd wanneer ik er dan weer ben. Op dagen dat ik niet op school ben, kan er in dringende gevallen wel een mail gestuurd worden naar s.aikema@cbo-meilan.nl Je krijgt dan, indien nodig, zo spoedig mogelijk antwoord. 31 augustus - 4 september 7-11 september september Maandag Dinsdag Maandag Dinsdagmiddag Woensdag Dinsdag Woensdag Donderdag Woensdag Volgende nieuwsbrief De volgende nieuwsbrief zal uiterlijk donderdag 17 september verschijnen Wanneer je nieuws hebt voor de nieuwsbrief kun je dat sturen naar detrieme@cbo-meilan.nl De berichten moeten dinsdag 15 september binnen zijn. Hierna volgt het nieuws uit de groepen. Aan het eind van de nieuwsbrief nog nieuws van de biebouders en de MR. Tot slot nog een strookje voor het spreekuur.

5 Nieuws uit groep 5/6 Wij leren in groep 5/6 over Nederland, In Alles in 1 staan gedichten en verhalen over Nederland We hebben ook een thema tafel. Daar liggen nep kazen met drop en klompen, koeien, Delfts Blauw en ook nog een vlag met pepernoten. We hebben geleerd over Hans Brinker. Dat verhaal komt ook uit Nederland. We leren de provincies en de hoofdsteden uit het Bosatlas. En we weten wat typisch Nederlands eten is: bitterballen en kaas, drop. Groetjes Chantal en Jacoline

6 Nederland en OUDE KLOMPEN GEZOCHT! Hallo wij zijn Fardau en Bregt en we hebben thema Nederland. Nederland is een land van fietsen water molens drop pepernoten haring delf blauw koeien snacks sluizen en platteland. Tulpen en kaas is meer iets voor de toeristen. En Nederland heeft 5 wadden eilanden Texel Vlieland Terschelling Ameland Schiermonnikoog de afkorting Is TV TAS. Nederland heeft ook 12 provincies Groningen Friesland Drenthe Noord-Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid-Holland Noord-Brabant Zeeland en Limburg. Ps. Wie heeft er oude klompen die weg kunnen en waar wij iets van mogen knutselen? Nederland Wij leren jullie de twaalf provincies van Nederlanden: Groningen Friesland Drenthe noord Holland Flevoland Overijsel Utrecht Gelderland Zuid Holland Noord Brabant Limburg Zeeland

7 Groetjes Christan en Menno Wat we gaan doen dit schooljaar Hoi, ik ben Marije, en ik ga vertellen wat we dit schooljaar gaan doen. Kamp: Dit schooljaar gaan we natuurlijk ook weer op kamp! Ik heb er erg veel zin in. En ik denk dat ik dit jaar ook mee doe met de spooktocht..! Cito s: Ik denk dat de cito s moeilijk worden, en ik ga heel erg mijn best doen. De opening van de brug: Donderdag op is de opening van de brug. Er word een waterfiets wedstrijd gehouden, en diegene die win, mag de schaar overhandigen aan mevrouw poepjes! Excursies: Ik hoop dat we ook op excursies gaan. Schooltuin: Natuurlijk zijn we op dit moment ook bezig met de schooltuin. Schooljaar Groep 8 Hallo, ik heet Jinte Bos, en ik zit nu in groep 8! Dat vind ik heel erg leuk, alleen ik heb geen zin in de cito s! We gaan dit schooljaar ook weer op kamp!! De 2 e keer alweer. We gaan deze keer naar borger. We waren vorig jaar naar nijverdal geweest. Dat was ook super leuk!! En morgen gaan we naar de brug in Fierhuisterweg, en dan gaan we in bootjes varen en wie dan wint, het is een soorten met race, mag de schaar aan Sietske Poepjes geven en die knipt het lind door! In groep 8 voel je je heel erg groot omdat je dan de oudste van de hele school bent en dat is best wel cool!! We hebben een hele leuke juf : Juf Gera!! En dat is een hele lieve juf!!

8 Wij de kinderen van groep acht hebben het Project Amerika, Australië, Antarctica en de oceanen. In week 1 hebben we het over Noord-Amerika In week 2 hebben we het over Midden-Amerika en Suriname. In week 3 hebben we het over Zuid-Amerika. In week 4 hebben we het over Australië. Het is een heel informatief thema. In een dag heb ik al veel over Noord-Amerika geleerd. Over de bevolking, nationale parken, de naturen, Martin Luther King, Veringde Naties, indianen en het klimaat. Dit hebben we in info geleerd Sequoia park is een park waar helle grote bomen zijn. Ze kunnen wel 116m. Yellowstone park is een park waar er 200 warmwatergeirsers. Death valley park. In deze dodenvallei kan het makkelijk 50 graden worden in de schaduw. Grand Canyon is een enorme kloof van 435km lang km breed en meer dan 1600 meter diep. Ik vind het een leuk thema en ik hoop dat we er veel over leren. Gemaakt door iris De ruijtenschildt brug Hoi ik ben sieb-jetze wij gaan naar de brug op de fiets. We houden een wedstrijd met water fietsen en wie gewonnen heeft mag helpen met openen van de brug met sietske poepjes. We zijn er al een keer geweest toen ze aan het bouwen waren met een bus, nu gaan we op de fiets, daarna gaan we naar de activiteiten boerderij om wat te eten en te drinken we hebben er zin in!!! Hoe is het in groep 7/8? Hoi, wij zijn Fenna en Rixt en wij vertellen hoe het in groep 7/8 is. We hebben een hele gezellige klas maar soms is het wel druk want we zitten met 27 kinderen in de klas. We doen ook vaak spelletjes, en dat vinden we tof. Juf Gera is heel gezellig en bedenkt altijd hele leuke dingen.

9 Scrol nog even door voor het overige nieuws Nieuws van de biebouders De biebouders zijn op zoek naar jou. Ze hebben dringend 2 ouders nodig, die op dinsdagmiddag willen helpen bij het uitlenen van de boeken van de schoolbibliotheek. Baukje Maat - Keizer kan je meer inlichtingen geven.

10 Nieuws van de MR De MR heeft een eigen mailadres. We hopen, dat ouders daardoor de MR eerder kunnen bereiken. Wilt je iets kwijt aan de MR mail dan naar Opgave spreekuur maandag 14 september Naam: Ik wil graag gebruik maken van het spreekuur van de volgende leerkracht(en): Dit strookje weer inleveren op school. Uiterlijk woensdag 9 september uur Mailen mag ook naar detrieme@cbo-meilan.nl

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 4 november

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 4 november Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 4 8464 VL Sintjohannesga 4 november 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen NOVEMBER NOVEMBER 11 Sint Maarten 08 Ailyn Maite en Fardeau 16 Spreekuur

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 2 8464 VL Sintjohannesga 16 september 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 2 8464 VL Sintjohannesga 16 september 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 2 8464 VL Sintjohannesga 16 september 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen SEPTEMBER SEPTEMBER 21 Koffie-uurtje ouders groep 1/2 21 Pim 22 juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 CBS De Trieme

Nieuwsbrief nummer 14 CBS De Trieme Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 14 8464 VL Sintjohannesga 7 juli 2016 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen Juli juli 11 musical groep 8 9 Lutske 13 afscheid Corrie met kinderen 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11. Kerkhoflaan april VL Sintjohannesga

Nieuwsbrief 11. Kerkhoflaan april VL Sintjohannesga 23 april 2014 8464 VL Sintjohannesga 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief 11 Agenda Verjaardagen April April 24 Verkeerstruck op school 25 Koningsspelen 24 Lena Continurooster

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

P e p p e l p r a a t

P e p p e l p r a a t P e p p e l p r a a t Inhoud: Pasen Schoolfruit Slotfeest Leesvirus Tikotaria Voorleeswedstrijd Bouwen met kleine blokjes Playbackshow Afwezigheid juf Kariann Zwangerschap juf Dieuwerke Kapstokregels Uren

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15 Nieuwsbrief Donderdag, 14 april 2016 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Ik weet wat! Naomi en Ruth zijn op weg gegaan naar de

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 01: 01 september 2015 Wat staat

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

Even voorstellen Eugenie Steens. Even voorstellen: Greet Maaswinkel. Hofbode 2 - Voorstellen, Gymrooster, Schoolreisje

Even voorstellen Eugenie Steens. Even voorstellen: Greet Maaswinkel. Hofbode 2 - Voorstellen, Gymrooster, Schoolreisje Page 1 of 5 Hofbode 02-19 september 2012 Even voorstellen: Greet Maaswinkel Hallo, ik ben Greet Maaswinkel en 60 jaar. Ruim 40 jaar ben ik al werkzaam in het onderwijs. Als kleuterleidster, hoofdleidster

Nadere informatie

1 Ouderinformatieavond 7 Annemee 9 vergadering MR 10 Mads 15 spreekuur 11 Lute 17 nieuwsbrief 12 Nick, Sarina en Sjoerd 18 Jesceyro 21 Pim

1 Ouderinformatieavond 7 Annemee 9 vergadering MR 10 Mads 15 spreekuur 11 Lute 17 nieuwsbrief 12 Nick, Sarina en Sjoerd 18 Jesceyro 21 Pim Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 1 8464 VL Sintjohannesga 28 augustus 2014 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen Augustus Augustus 28 Jorrit 30 Rudolf September September 1 Ouderinformatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school:

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school: Bladzijde 1 Geachte Ouders 28 mei 2014 Geachte Ouders Nieuwe leerlingen Verkiezingen Bladzijde 2 Verkiezingen Akkefietjes Avondvierdaagse Bladzijde 3 Fotograaf Verkeersdiploma Bladzijde 4 Verkeersdiploma

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 12 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 3 8464 VL Sintjohannesga 7 oktober 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 3 8464 VL Sintjohannesga 7 oktober 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 3 8464 VL Sintjohannesga 7 oktober 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen OKTOBER OKTOBER 12 Spreekuur leerkrachten 09 Anne en Anke 13 Ouderpanel

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 18 maart nummer 27

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 18 maart nummer 27 Agenda NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 18 maart nummer 27 24 mrt speelgoed-dag kleuters (deze keer op donderdag! 25 mrt Goede Vrijdag ( geen les) 28 mrt 2 e Paasdag ( geen les)

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 9 8464 VL Sintjohannesga 9 maart 2016 0513 551 857

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 9 8464 VL Sintjohannesga 9 maart 2016 0513 551 857 Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 9 8464 VL Sintjohannesga 9 maart 2016 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verdagen Maart Maart 14 spreekuur 11 juf Gera 16 open morgen voor nieuwe ouders 14 Yente

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 9 8464 VL Sintjohannesga 18 maart 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 9 8464 VL Sintjohannesga 18 maart 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 9 8464 VL Sintjohannesga 18 maart 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen Maart Maart 25 Nationale rekendag op school 20 Elja 26 Ouderavond 23 Jacoline

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Verslag stage ID-dance

Verslag stage ID-dance Verslag stage ID-dance 1 Gabriëlle van Tussenbroek, 4D Inhoud Motivatie (pagina 3) Algemene gegevens (pagina 4) Gesprek werkplanning (pagina 5) Verloop stageperiode (pagina 6) Afsluitende beschouwing en

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders,

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Nieuwsbrief 7 maandag 28 september vrijdag 2 oktober Beste ouders, Alweer zit er een week onderwijs op. Zoals u op de facebook site hebt kunnen lezen, was deze week de week tegen pesten. Ook bij ons op

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's.

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's. 24 september 2015 kalender Maandag 28 september Informatieavond groepen 1 Dinsdag 29 september Informatieavond groepen 6 Woensdag 30 september Informatieavond groepen 7 Voorlezen bij de kleuters In oktober

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Afscheid Binnenkort nemen we afscheid van juf Annie Ylstra. Hoe en wanneer we dat precies gaan doen, daarover zullen we u nog informeren.

Afscheid Binnenkort nemen we afscheid van juf Annie Ylstra. Hoe en wanneer we dat precies gaan doen, daarover zullen we u nog informeren. Saadinfo september 2012 PCBO de Saad WB van der Kooiwei 2 9284 TJ Augustinusga 0512351718 Kind op Maandag Week 36: De vroedvrouwen, Exodus 1, Het biezen mandje, Exodus 2:1-10, Mozes gaat weg, Exodus 2:

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Jaargang 26 - nr. 7 Nieuwsbrief 1 mei 2015

Jaargang 26 - nr. 7 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders,

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders, 2 oktober 2015 NIEUWS Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de schoolontwikkeling en een aantal praktische zaken en stellen stagiaires en de nieuwe vakdocent gym zich aan u voor. Schoolontwikkeling

Nadere informatie

Het Kleine Wereldnieuws

Het Kleine Wereldnieuws Het Kleine Wereldnieuws 8e jaargang nummer 30 6 juni 2013 Mededelingen van het team Rapporten en de facultatieve rapportgesprekken. Volgende week 14 juni ontvangt u het laatste rapport van dit schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!!

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!! Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 5 september BeweegWijs De lijnen staan op het plein! Het ziet er echt mooi uit en de kinderen

Nadere informatie

Saenparel INFO 13-05-2013-27-05-2013

Saenparel INFO 13-05-2013-27-05-2013 Saenparel INFO 13-05-2013-27-05-2013 Agenda: Wo 15-05 Extra sportdag groep 5 t/m 8 Brede school tot 13.15 uur!! Ma en di 20-05 en 21-05 Vrij i.v.m. Pinksteren Vr 24-05 Schoolreis groep 1 t/m 6 Wo 29-05

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NR 34 CBS DE ADELAAR 13-05-2015

NIEUWSBRIEF NR 34 CBS DE ADELAAR 13-05-2015 NIEUWSBRIEF NR 34 CBS DE ADELAAR 13-05-2015 Wie zou willen helpen, u kunt zich opgeven bij Daniëlle Versteeg Agenda: 14 mei Hemelvaartsdag 15 mei Kinderen zijn vrij 18 mei Schoolkamp groep 8 19 mei Schoolkamp

Nadere informatie

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 )

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Beste ouders en leerlingen, Bijna vakantie. Veel leerlingen en leerkrachten hebben daar veel zin in. Op school begint het nu wat rommeliger te worden; er zijn schoonmaakacties

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 2 8464 VL Sintjohannesga 18 september 2014 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 2 8464 VL Sintjohannesga 18 september 2014 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 2 8464 VL Sintjohannesga 18 september 2014 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen September September 30 koffie-uurtje ouders groep 1 en 2 18 Jesceyro

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015 C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015 Informatie avond (Herhaalde berichtgeving): Op dinsdag

Nadere informatie

Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1

Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1 Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1 Beste ouders/verzorgers, Weer vroeg opstaan en naar school gaan, dat is in het begin vaak weer even wennen, zowel voor de kinderen, de ouders als

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Mei 2015 Voor op de kalender Schoolfotograaf Gym groep 3 en 4 Zwemmen Overblijfoverleg Schoolreis Schoolkamp groep 8 Groepen schooljaar 2015-2016 Nieuwe fietshesjes en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 Kamp groepen 8 Wij (groep 8) zijn op kamp geweest. We mogen er niet veel over vertellen, maar 1 ding kunnen we wel vertellen het was super leuk!!!!! We

Nadere informatie

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3 2 oktober 2013 Jaargang 05 Nieuws 3 Infobrief Bij deze Nieuws treft u een infobrief van de groep(en) van w kind(eren) aan. In deze infobrief staan de belangrijkste zaken die het komende schooljaar spelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gaandeweg. Rondom school. Koningsspelen. Open morgen. Nr mei C.J. van Rootselaarschool

Nieuwsbrief. Gaandeweg. Rondom school. Koningsspelen. Open morgen. Nr mei C.J. van Rootselaarschool Nieuwsbrief C.J. van Rootselaarschool Nr. 32 11 mei 2017 Gaandeweg Je bent al een hele tijd naar iets aan het zoeken en ontdekt dan ineens dat het al die tijd al vlak voor je neus ligt. Voor veel kinderen

Nadere informatie

18 juli 2014 Agenda TEAMSCHOLING

18 juli 2014 Agenda TEAMSCHOLING 18 juli 2014 Zo vlak voor de vakantie wordt de grote tegenstelling tussen leuke dingen en vreselijke dingen weer eens benadrukt. Ons medeleven gaat uit naar de slachtoffers en hun familie die nu een vreselijke

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

News. Het Octaaf. 21 augustus 2015. Dear parents,

News. Het Octaaf. 21 augustus 2015. Dear parents, Dear parents, Alweer een nieuwsbrief? Dat gaat niet direct een gewoonte worden hoor! We merken echter dat we bij het opstarten van de school veel informatie voor u hebben en verzamelen deze liever in een

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Paasviering

In deze Nieuwsflits: Paasviering schooljaar 2014-2015 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Paasviering Goede Vrijdag en Tweede Paasdag Studiemiddag dinsdag 21 april 2015 Koningsspelen Moestuinproject kleuters MR/Kwaliteitsgroep zoekt versterking

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 2 oktober 2015 jaargang 13 nr. 4 agenda: 5 oktober Opening Kinderboekenweek 6 oktober Ouderraad boekenruilmarkt

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Belangrijke informatie/ Schoolactiviteiten: schooljaar 2014-2015 nummer 4 20 november 2014. Ouderavond Media.

Nieuwsbrief. Belangrijke informatie/ Schoolactiviteiten: schooljaar 2014-2015 nummer 4 20 november 2014. Ouderavond Media. Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 nummer 4 20 november 2014 Belangrijke informatie/ Schoolactiviteiten: Ouderavond Media In de maanden mei en juni krijgen de kinderen van groep 7/8 een aantal medialessen.

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Herkansingen typevaardigheid

Herkansingen typevaardigheid Schooljaar 2012-2013 vrijdag 26 april 2013 nr. 15 Maandag 13 mei t/m vrijdag 24 mei Maandag 13 mei papiercontainer bij school TV Woensdag 15 mei Panna toernooi groep 6/7 Vrijdag 17 mei nieuwsbrief Herkansingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 oktober 2014

Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Belangrijke data - Oud papier: 11 oktober: Fam. Wilbrink (Jonathan) en Fam. Leegwater (Daan) - Oud papier: 25 oktober: Fam. Wijdenes (Luuk) en Fam. Neeteson Lemkes (Anna) - Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond.

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept. 2017 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Nieuw schooljaar Informatieavond Parkeren Agenda Gymnastiek Schoolreisgeld Foto s Activiteiten ladder Noordenveld Schoolreis

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Opstart modulen. Einde topografie oefenen

Opstart modulen. Einde topografie oefenen Start Topografie oefenen Opstart modulen Onderwerp kiezen Onderwerp uitvoeren Afsluit module Einde topografie oefenen Start opstart module Charlie zit Charlie gaat staan, gaat zwaaien met 1 hand en hij

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

Prikbord Jaargang 30 Nr.2 03-09-2015

Prikbord Jaargang 30 Nr.2 03-09-2015 Prikbord Jaargang 30 Nr.2 03-09-2015 Tel: 0172-538237 Noodnummer: 06-36565365 Agenda maandag 7 september Juf Marijke jarig; 19.30 uur informatieavond groep 1-2 dinsdag 8 september logopediste aanwezig

Nadere informatie

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders,

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, jaarboekje 2013-2014 Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, Dit is het informatieboekje voor het schooljaar 2013-2014. U vindt hierin gegevens die specifiek betrekking hebben op dit schooljaar. In

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), We hebben een hele sportieve periode achter de rug, daar vertellen we u graag meer over! In het Weisterbeek

Nadere informatie

16 Bouwvergadering 15.45 uur; 2 17 Studiemiddag: leerlingen vrij van school; 6 21 Mad Science naschoolse activiteit 1;

16 Bouwvergadering 15.45 uur; 2 17 Studiemiddag: leerlingen vrij van school; 6 21 Mad Science naschoolse activiteit 1; Maandkalender september 2015 31 Weer Naar School! Juf Monique jarig; 1 Tandartsbus op school; 16 Bouwvergadering 15.45 uur; 2 17 Studiemiddag: leerlingen vrij van school; 3 Shows Mad Science; 18 Mhr. Ad

Nadere informatie

OUDERINFORMATIEBRIEF VSO

OUDERINFORMATIEBRIEF VSO OUDERINFORMATIEBRIEF VSO Jaargang 8 Maand: Januari 20-12-2013 Beste ouders en verzorgers, 2013 zit er alweer bijna op, de eerste periode van dit schooljaar is weer voorbij gevlogen. We hebben een drukke

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13 Agenda 30 november middagspreekuur voor groep 4 1 dec middag spreekuur overige groepen 4 dec Sinterklaasfeest (gr 5 t/m 8

Nadere informatie

Het info Uiltje. oktober 2015

Het info Uiltje. oktober 2015 Het info Uiltje oktober 2015 Voor u ligt alweer het tweede info uiltje van dit schooljaar. Dit info uiltje verschijnt iets eerder dan jullie van ons gewend zijn. Natuurlijk heeft dit alles te maken met

Nadere informatie

Basisscholen in krimpgebieden in schooljaar 2017/2018

Basisscholen in krimpgebieden in schooljaar 2017/2018 Basisscholen in krimpgebieden in 2017/2018 In welke provincies sluiten de meeste basisscholen? Aan het begin van 2017/2018 zijn in Groningen, Zeeland, Limburg en Flevoland rond 2% van de basisscholen gesloten

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Groep 8 kreeg een brief van boekhandel Oisterwijk. Of dat wij juniorverkopers willen zijn.dat was omdat woensdag 1 oktober de Kinderboekenweek is

Groep 8 kreeg een brief van boekhandel Oisterwijk. Of dat wij juniorverkopers willen zijn.dat was omdat woensdag 1 oktober de Kinderboekenweek is Groep 8 kreeg een brief van boekhandel Oisterwijk. Of dat wij juniorverkopers willen zijn.dat was omdat woensdag 1 oktober de Kinderboekenweek is gestart.er waren 6 groepjes, we moesten een quiz doen met

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 26 mei

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 26 mei Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 12 8464 VL Sintjohannesga 26 mei 2016 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen Mei Mei 29 Gezinsdienst 28 Iris 30 schoolreis groep 3 t/m 8 30 Thomas 31

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone) 13-06-2014 Agenda Nieuwe leerlingen 16 t/m 19-06 Avondvierdaagse 17-06 MR-vergadering 18-06 weekviering groep 8B 20-06 talentenkijker in gr. 6, 6/7 en 7 Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nadere informatie

Iedereen hartelijk welkom in dit nieuwe schooljaar! We hopen dat jullie en u allen heerlijk zijn uitgerust. Het is fijn om iedereen weer te zien!

Iedereen hartelijk welkom in dit nieuwe schooljaar! We hopen dat jullie en u allen heerlijk zijn uitgerust. Het is fijn om iedereen weer te zien! Nieuwsbrief Radarschool Jan Wouter van den Doel 31 augustus 2015 Jaargang 17 nr. 1 Website: www.jwvddoel.nl E mail :info@jwvddoel.nl Bezoekadres: Kabbelaarsbank 2, 4301 XB Zierikzee Postadres: Postbus

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 10 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 10 2013-2014 Kringgesprek Nummer 10 2013-2014 2014 Beste ouders, De voorbereidingen van de verhuizing naar het gebouw van SO De Piloot aan de Nieuwe Ommoordseweg 30 is in volle gang. Afgelopen vrijdag hebben juf Sanneke

Nadere informatie

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs De school waar onze dromen werkelijkheid worden NIEUWSBRIEF Schooljaar 2014-2015 Donderdag 18 september Nummer 02 Vanuit de directie Informatieavonden In alle groepen is een informatieavond geweest en

Nadere informatie

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda PPEL digitale nieuwsbrief openbare basisschool het ogelijn jaargang 21 nummer 02 week 39 donderdag 24 september 2015 OUDERAVOND GROEP 1-2 In het begin van het nieuwe schooljaar vinden de KLASSIKALE OUDERAVONDEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26-06-2014

Nieuwsbrief 26-06-2014 Nieuwsbrief 26-06-2014 Beste ouders/verzorgers, Dit is de laatste schoolkrant van het schooljaar 2013-2014. Namens bestuur, team en directie van basisschool de Meent alvast een fijne vakantie gewenst!

Nadere informatie