Reisnummer GIZ Reisverslag De Alpenwereld van Tirol. Zaterdag 6 juli 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Reisnummer GIZ33746. Reisverslag De Alpenwereld van Tirol. Zaterdag 6 juli 2013"

Transcriptie

1 Reisnummer GIZ33746 Reisverslag De Alpenwereld van Tirol Zaterdag 6 juli 2013 Om 10 over 8 rijden wij de parkeerplaats bij Stappegoor in Tilburg op. Wij staan er nog geen minuut als de bus van Kras er aan komt rijden. Die is dus ook lekker vroeg, zodat wij al om 9 uur in Asten bij het verzamelpunt aan komen. Daar staat de koffie, thee en cake al klaar en die smaakt best. Om 10u. maken wij bij de bus kennis met onze reisleidster Clara Fris. Het is kwart over 10 als de bus het parkeerterrein verlaat, onze vakantie gaat nu echt beginnen. Na 1uur rijden zijn we op de parkeerplaats van Bedburg en daar is de chauffeurswissel. Onze chauffeur wordt Reino of te wel Flip uit Tiel zoals hij zelf zegt. Hier hebben wij 15 minuten pauze, wat door de meeste mensen benut wordt om even naar het toilet te lopen. Tijdens dit wandelingetje maak je gelijk contact met je reisgenoten. Om 14 uur stopt Reino bij Wonnegau en hebben we ¾ uur pauze. Bij deze raststätte is een lekker terras en daar gaan de meeste mensen even zitten met hun hapje en drankje. In de bus beginnen de mensen met elkaar een praatje te maken, de sfeer wordt gemoedelijker. Onze reisleidster Clara komt regelmatig langs om iets te drinken aan te bieden. En we stoppen nog een keer 15 minuten. Iedereen zit te genieten van wat er langs de weg te zien is. Reino weet overal wel wat te vertellen, zodat de reis interessant is. Om 19 uur wordt er nog eens ¾ uur gestopt en dan rijden we door naar Wörgl waar we om 21 uur met een hongerige maag aankomen. Het is een hele reis en iedereen is blij dat we er zijn. De hotel eigenaar en zijn personeel staan ons op te wachten om welkom te heten. Wij gaan meteen naar de eetzaal en binnen 5 minuten staat de soep op tafel, het is een prima 3 gangen menu. Daarna de kamersleutel halen en de koffer uit de bus.

2 Het is kwart voor 12 als wij in bed stappen. Zondag 7 juli Tot half 10 kun je ontbijten en na het ontbijt gaat iedereen wel even naar buiten om de omgeving van het hotel te verkennen. Om half 11 is iedereen weer terug ide eetzaal, waar Clara een zondagse samenkomst zal houden. Ik lees het gedicht Blij Vertrouwen van Egbert Jan v/d Scheer voor. Samen zingen we liederen en Psalmen het is een fijn uurtje. Hierna gaan we op het terras koffie drinken en maken we kennis met elkaar. De lunch is vandaag inbegrepen. Iedereen kan doen wat hij zelf wil, er zijn mensen die gaan wandelen, lezen of een middagdutje doen. Zelf trek ik mijn badpak aan en trek wat baantjes in het zwembad dat in de tuin ligt. Daarna een wandeling door Wörgl gemaakt. Om half 7 hebben we weer een prima 3 gangen menu, wat ons goed smaakt. De eigenaar draait vanavond dia s over Wörgl en omgeving. Er zijn in het stadje Wörgl zelf nog veel boerderijen te vinden, vertelt hij en inderdaad ik heb er vanmiddag ook gezien. Deze avond wordt goed bezocht, later is het door de regen lekker afgekoeld en drinken we koffie op het terras. Sommigen gaan vroeg naar hun kamer, andere reisgenoten blijven gezellig op het terras zitten. Maandag 8 juli Na een lekker ontbijt vertrekt de bus voor een tocht naar Wattens, hier bezoeken wij de Swarovski Kristallwelten. We krijgen van een dame die Nederlands spreekt eerst wat informatie, daarna kunnen we op eigen gelegenheid het museum bezoeken. Bijzondere dingen zijn er te zien, alles blinkt je tegemoet. De winkel wordt door iedereen goed bekeken en sommigen kopen er ook een aandenken. In het bijgelegen café wordt koffie gedronken en de kring rondom de tafeltjes wordt steeds groter. Buiten word je door een fotograaf op de foto gezet met de ingang van het museum op de achtergrond.

3 Vanuit Wattens rijden we meteen door naar Innsbruck dat we s middags bezoeken. Hier komt Maria, een Nederlandse gids, de bus in die ons door Innsbruck leidt.. Zij vertelt ons de bijzonderheden over Innsbruck en laat ons de skischans zien. Vanaf de berg hebben we een prachtig uitzicht over de stad en het ijsstadion waar Ard en Keessie hun wedstrijden reden. Ook zien we vliegtuigen laag over de stad komen en zij vertelt dat het vliegveld naast de stad ligt en een kleine landingsbaan heeft zodat niet alle piloten hier mogen landen. Nadat Reino de bus geparkeerd heeft, lopen we door een mooi park naar de stad voor een bezoek aan het huis met het gouden dak. Ook hier weet de gids veel over te vertellen. Hierna hebben we een uurtje de tijd om op eigen gelegenheid de stad te bekijken. Om half 6 zijn we terug bij het hotel, even verfrissen en dan naar de dagsluiting en het diner. Om 20uur verzorgt het hotel een kegelavond, daar blijkt weinig animo voor. De temperaturen zijn heerlijk en velen kiezen er voor om op het terras te zitten. Gelukkig zijn er 9 mensen die wel willen kegelen en het wordt een hele gezellige en plezierige avond. Er wordt op 2 banen gespeeld en de winnaars van iedere baan nemen het tegen elkaar op, de winnaar krijgt een mooie beker. Na afloop nog lekker op het terras gezeten. Dinsdag 9 juli De bus vertrekt vanmorgen voor een mooie tocht door het Kaisergebergte. Reino gaat van de grotere wegen af en laat ons zoals hij zegt het binnenste van Tirol zien. Langs bergen en dalen voert hij ons door het Tiroler land, wij zitten te genieten en we komen ogen te kort om alles goed te zien. Rond koffietijd wordt er gestopt bij een kaasboerderij, daar krijgen wij een filmpje te zien hoe de melk van de alpenweidenkoeien wordt verwerkt tot heerlijke kaas. Natuurlijk kunnen we in de winkel deze kaas proeven en kopen.

4 Op het terras wordt koffie gedronken en wordt er genoten van het echte Tirolerlandschap. De temperatuur is vandaag weer prima: 28 graden. Na de lunch gaan we de bus weer in met maar liefst 3 gidsen die ons gaan begeleiden met de wandeling door de Kundler Klamm. In Wildschönau worden we afgezet en begint onze wandeling. Je kunt ook op een treintje stappen voor het eerste deel van de wandeling. Verschillende mensen uit onze groep maken van deze mogelijkheid gebruik, zij staan ons later op te wachten. Gezamenlijk lopen we verder, de groep is in 3 groepen ingedeeld, snelle lopers, minder snelle en langzame lopers. Het is een indrukwekkende tocht met heel veel natuurschoon. Het begint met bergweide en bossen en gaat over in rotsen. Een beekje stroomt door het hele gebied en telkens blijf je stil staan om van al het moois te genieten en foto s te maken. Regelmatig wordt er gerust op bankjes en binnen 2 uur heeft iedereen de wandeling van 7km volbracht. Om 17 uur gaat de bus weer richting hotel en gaat een ieder doen waar hij zin in heeft. Ik zelf benut het zwembad in de tuin graag voordat de dagsluiting begint, een ander zit te genieten op het terras. Vanavond komt er van half 9 tot half 11 een muzikant met een trekzak Tiroler muziek maken op het terras. Iedereen zit op het terras van deze muziek en het heerlijke weer te genieten. Woensdag 10 juli De bus vertrekt om 9 uur naar het stadje Rattenberg. Hier gaan we op bezoek bij Konditorei Hacker, waar ons wordt getoond hoe een apfelstrudel wordt gemaakt. Natuurlijk wordt er koffie gedronken en apfelstrudel gegeten, de mok en een apfelstrudelrecept mogen we als aandenken meenemen. Hierna hebben we 1½ uur de tijd om het stadje te bekijken en de glasblazerijen te bezoeken, bijna in iedere winkel wordt er glasgeblazen of gegraveerd. Mooi om te zien wat voor kunstige dingen er gemaakt worden. Er worden veel souvenirs gekocht. Via een mooie route door de Kalkalpen en de Brandenbergeralpen rijden wij naar de bedevaartsplaats Mariastein.

5 Hier is een stop en kun je de bedevaartskerk gaan bezoeken. Het is een hele klim naar boven, maar boven in de kerk heb je een mooi uitzicht. Voordat we weer vertrekken zorgt onze reisleidster Clara dat iedereen iets te drinken krijgt en gaat onze tocht verder naar de Thierssee, hier hebben we de tijd om te wandelen. Sommige mensen kiezen ervoor om vanaf een terras het moois te bekijken. Het hotel biedt de mogelijkheid om een echte Tiroleravond mee te maken bij een hotel in Ramsach. Met een flinke groep vertrekken wij om 20 uur en hebben een heerlijke avond. Er is een dansgroep van 8 mannen die Tirolerdansen tonen en een muziekgroepje met zanger en zangeres die jodelen. Om 23 uur zijn we weer thuis en is het bedtijd. Donderdag 11 juli Om 9 uur zijn we vertrokken voor een bezoek aan Kufstein. Hier hebben we tot 12 uur de tijd om te winkelen, ect.ect. Er is geen stadwandeling met gids, want op de vraag van Clara gisteren in de bus wie dat wilde, staken te weinig mensen hun hand op. Jammer voor de mensen die daar wel animo voor hadden. Er zijn mensen die zelf gaan wandelen, of met een paardentram een rondrit maken. Ook is er een mogelijkheid om met een lift naar de 13 e eeuwse burcht te gaan. In één van de torens staat een orgel met 4300 pijpen. Dit orgel speelt iedere dag om 12 uur een kwartier ter nagedachtenis aan de gevallenen van de eerste en tweede wereldoorlog. Dit orgel is in het hele stadje te horen. Na de lunch gaat een groot gedeelte van de groep mee naar het Bauernhöfemuseum in Ramsach. Het is prachtig om die oude boerderijen te zien, het ligt ook in een hele mooie omgeving. Het is wel behoorlijk klimmen en dalen eer dat je het hele park door bent gewandeld. Mooi om te zien hoe de mensen vroeger leefden en werkten. Het is prachtig weer en iedereen zit vanavond in de tuin of op het terras. We blijven wel tot half 12 buiten zitten, zo heerlijk is het.

6 Vrijdag 12 juli Onze laatste dag in Wörgl is aangebroken, wat gaat de tijd snel. Iedereen zit om 9 uur in de bus voor een tocht naar de Aachensee. De meesten van de groep maken een boottocht, een kleine groep wandelde over de boulevard en zit op een terrasje te genieten, weer anderen nemen de kabelbaan naar de top van de berg en komen naar beneden lopen. Zo doet een ieder waar hij of zij zin in heeft. Prachtig zonnig weer, wat wil een vakantieganger nog meer. De middag is ter vrije besteding. De één pakt zijn koffer vast in en de ander gaat wandelen of zwemmen. Om 18 uur zit iedereen in de eetzaal voor de dagsluiting Vanavond is er een BBQ avond op het terras en iedereen zit te smullen. Na het eten worden de fooien voor het hotelpersoneel overhandigd Rond 22 uur is iedereen wel naar boven om te slapen, want de wekker loopt om half 4 af voor de terugreis. Zaterdag 13 juli Om kwart voor 4 stopt chauffeur Reino met de bus voor het hotel. Iedereen komt zijn koffer brengen en zegt slaperig goede morgen. Half 5 gaan de deuren van de eetzaal open om te ontbijten. Om 5 uur worden we uitgezwaaid door de 2 serveersters. Onze terugreis is begonnen. Het is nog erg rustig in de bus. Iedereen probeert nog wat te slapen. Om de 2-2 1/2 uur stopt Reino, de ene keer 15 minuten dan weer 45 minuten. We hebben een goede terugreis met weinig oponthoud. Clara zorgt weer voor de nodige drankjes onderweg. Tijdens de terugreis worden de fooien aan Reino en Clara gegeven, natuurlijk met de nodige pluimen die ze beiden echt verdiend hebben. Niets was hun te veel, beiden hebben hun uiterste best gedaan om onze vakantie plezierig te maken. En dat is zeer zeker gelukt, het was een fijne vakantie, waar we met veel plezier aan zullen terug denken. Rond kwart voor 5 komen wij in Asten aan en krijgen wij een koffietafel met soep, kroket, broodjes en krentenbrood. Het smaakt ons prima.

7 Om half 6 is het afscheid nemen en gaan we de koffers uit de bus halen om ze in de andere bus te zetten, die ons naar de opstapplaats zal brengen. Ik heb genoten van een schitterende vakantie! Annie Pruijssers

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit:

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit: Inleiding Vrijdag 26 juni 2015 was het dan eindelijk zover. Met z n achten vertrokken vertrokken we van het hoofdkantoor van tendens in Arnhem naar de vakantiebestemming Koblenz in Duitsland. De vakantiegangers

Nadere informatie

De muziekreis naar Valkenburg.

De muziekreis naar Valkenburg. De muziekreis naar Valkenburg. 24 maart 2014 Vandaag gaan we met het Buitenhof naar Valkenburg voor de muziekreis. De begeleiders Marij en Henk gaan al vroeg op pad om iedereen op te halen. Marij haalt

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot Luxe verwenvakantie in Beekbergen 12-08-2016 tot 19-08-2016 Dag 1. Het is vrijdag 12 augustus 2016. 11:30 uur verzamelen bij Tendens te Arnhem. Weldra gaan wij beginnen aan onze verwenvakantie in Hotel

Nadere informatie

Wij zijn met elkaar op vakantie:

Wij zijn met elkaar op vakantie: Wij zijn met elkaar op vakantie: Manja Ciska Adri Piet Paul Zaterdag 28 juli: Vanmorgen zijn we allemaal vroeg opgestaan om op tijd in Arnhem op het kantoor te zijn. Vertrek naar Bremm om 10 uur. Tot onze

Nadere informatie

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Het is zaterdag 11 mei 2013. De wekker loopt af om 03.00 uur. Oei, wat is het vroeg.

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

Buiten worden we opgewacht door Hazel de eigenaresse van ons appartement. We gaan met drie ruime auto s naar Lagos. Het is bijna een uurtje rijden.

Buiten worden we opgewacht door Hazel de eigenaresse van ons appartement. We gaan met drie ruime auto s naar Lagos. Het is bijna een uurtje rijden. Verslag SRG vakantie Lagos Donderdag om 14:00 uur verzamelen we met z n allen op Eindhoven Airport. Iedereen is mooi op tijd en kunnen we door naar de incheck. Dit gaat allemaal erg voorspoedig en ook

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

MundoRado reis naar Maleme, Kreta.

MundoRado reis naar Maleme, Kreta. MundoRado reis naar Maleme, Kreta. Op maandag 9 juni was het zover. We gingen op vakantie naar het mooie eiland Kreta en om precies te zijn, naar Maleme. Om 12.00 uur moesten wij ons verzamelen op Schiphol

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

Italië week 2 vanaf

Italië week 2 vanaf !1 Italië week 2 vanaf 25-06-2015 Donderdag 25 Juni Het was het laatste nachtje op camping San Procolo. Wij trekken verder met de camper. We zien elkaar nog even in Porto San Giorgio op de markt. We drinken

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK De laatste week van augustus zijn wij (Loes en Diana) samen met onze honden naar de Oostenrijkse bergen geweest om lekker te gaan wandelen. We hadden

Nadere informatie

Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013

Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013 Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013 Vandaag 9 mei zijn we om 10.15 uur vertrokken vanaf de Handihome uit Nijverdal om naar Zeeland te gaan. Om 11.30 uur was het tijd voor een

Nadere informatie

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Zaterdag, 31 mei Na een aangename vlucht kwamen wij in Istanbul St. Gokcan aan en werden na een lange wachttijd bij de pascontrole van

Nadere informatie

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013 Gonnie Maickle Bert 1 Vrijdag 30-08 Eindelijk komt dan de bus van Tendens, Maickle stond al aan de poort te wachten hoi Bert. Even kennis maken en dan snel de koffers

Nadere informatie

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee.

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee. Vrijdag 23 Juni, Sietske op gehaald in Arnhem om op vakantie te gaan naar Limburg. Eerst nog even naar Veenendaal om Janine en Eelco op te halen, nu kan de vakantie echt beginnen. Onderweg lekker ons broodje

Nadere informatie

Tirol Wörgl 8 dagen singlereis

Tirol Wörgl 8 dagen singlereis Tirol Wörgl 8 dagen singlereis singlereis wandelreis vanaf 569 Wandelen in Nord-Tirol vanuit Wörgl Wie Oostenrijk zegt, denkt aan Tirol. En wie Tirol zegt, denkt direct aan bergen, een prachtige natuur,

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012 Het Groene Hart 5 t/m 9 april 2012 Donderdag 5 april Heel - Hekendorp 163 km Hekendorp - Gouda 23 km Pasen staat weer voor de deur en dat betekent voor ons 5 vrije dagen. Daar Janneke en Arnold, dochter

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2015. We organiseren dit jaar 8 weekarrangementen met 3 bustochten, 1 boottocht en 1 huifkartocht.

Nadere informatie

Vakantie in Weert. Vakantiepark Weerterbergen. 29 augustus tot en met 5 september 2014 M A I C K L E G O N N I E T H E O

Vakantie in Weert. Vakantiepark Weerterbergen. 29 augustus tot en met 5 september 2014 M A I C K L E G O N N I E T H E O Vakantie in Weert 29 augustus tot en met 5 september 2014 Vakantiepark Weerterbergen G O N N I E M A I C K L E T H E O Reisleider Theo haalt de bus bij het kantoor van Tendens op. Waar woont Gonnie nou

Nadere informatie

Veelzijdig Limburg. 31 augustus tot en met 4 september 2015 in Valkenburg

Veelzijdig Limburg. 31 augustus tot en met 4 september 2015 in Valkenburg Veelzijdig Limburg 31 augustus tot en met 4 september 2015 in Valkenburg De Vakantiegangers: HERWIG EDIE OLGA JANCO De begeleiders: Theo Natasha Vakantie adres: Landal Kasteeldomein De Cauberg in Valkenburg.

Nadere informatie

Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier. Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke

Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier. Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke Vrijdag 5 september 2014. Vertrek 13.00 uur uit Arnhem met Pier en Marijke. In Veenendaal stappen Robert en Nel

Nadere informatie

Daan zwienenberg. Dag 1 dinsdag

Daan zwienenberg. Dag 1 dinsdag Daan zwienenberg Dag 1 dinsdag Ik fiets naar school met mijn rugzak. Gingen we in de bus zitten en toen gingen we naar de domelaar we gingen uit de bus en we gingen naar het kantoor van de domelaar een

Nadere informatie

Marokko. 5 t/m 12 maart 2011

Marokko. 5 t/m 12 maart 2011 Marokko 5 t/m 12 maart 2011 Deze keer een heel andere vakantie dan we gewend zijn: een groepsreis (25 personen) met collega s van Wim naar Marokko. De reis is georganiseerd door zijn Marokkaanse collega

Nadere informatie

Zondag 4 februari 2018

Zondag 4 februari 2018 Zondag 4 februari 2018 Zondagochtend moesten we vroeg op want we moesten zeven uur op Schiphol zijn. Daar verzamelden we, 10 leerlingen en 3 docenten. Nadat we er allemaal waren gingen we inchecken en

Nadere informatie

Volendam Juni 2018

Volendam Juni 2018 Volendam Juni 2018 Heleen Dennis Ludolf Steffi Ben Robin Rein en Shirley Vrijdag 15 Juni Rond 12:00 uur zijn we vanuit Arnhem vertrokken richting Veenendaal samen met Steffi en Heleen, en onder begeleiding

Nadere informatie

GRAN CANARIA. Playa Del Ingles. Hotel Greenfield. Jaap Erkelens. Ronald Erkelens. Caroline de Ligt

GRAN CANARIA. Playa Del Ingles. Hotel Greenfield. Jaap Erkelens. Ronald Erkelens. Caroline de Ligt GRAN CANARIA Playa Del Ingles Hotel Greenfield Jaap Erkelens Ronald Erkelens Caroline de Ligt 5 t/m 12 juni 2015 Vrijdag 5 juni 2015 Om 13.00 uur hebben we afgesproken op Schiphol. Renata, de dochter van

Nadere informatie

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni t/m 26 juni 2013 Donderdag 20 juni 2013 Vandaag om half 10 zijn we compleet en kan de boot, De Horizon, vertrekken

Nadere informatie

Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017

Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017 Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017 Keurig op tijd arriveert de bus in Tonden met hierin al de dames die in Zaltbommel zijn opgestapt. Na wisseling van de oprij-chauffeur en de koffers

Nadere informatie

Bad Marienberg. 21 t/m 25 april 2011

Bad Marienberg. 21 t/m 25 april 2011 Bad Marienberg 21 t/m 25 april 2011 Donderdag 21 april Heel - Bad Marienberg 195 km Aankomend weekend is het Pasen en dat betekent dat Wim 4 dagen vrij is. We hebben besloten om richting het Westerwald

Nadere informatie

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei Voorjaar 2011 Midden-Frankrijk 21 april t/m 7 mei Donderdag 21 april 2011 191 km Na het avondeten op weg. Even voorbij Vianen ontdekten we dat we de autopapieren vergeten waren. Teruggereden en weer opnieuw

Nadere informatie

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B Funpop 2019 Sevenum 20 mei 2019 27 mei 2019 Reisverslag V1901B Inleiding Accommodatie: Landal Domein De Schatberg, huisje 116 Deelnemers: Joop Ferry Hans Wilco Rene Udo Jurrien Begeleiders: Gerrit Frieda

Nadere informatie

Dag 13(11-07-'09 67km)

Dag 13(11-07-'09 67km) Dag 13(11-07-'09 67km). Een pittoresk hofje in bergen Omdat de laatste camping geen succes was zijn we vertrokken naar Bratland Camping in Hankeland 24km verderop. Hier hebben we de wagen weer opgezet

Nadere informatie

Klášterní Pivovar Strahov

Klášterní Pivovar Strahov Reisverslag Maandag 14 oktober Maandagochtend, 14 oktober om ongeveer 6:30 stonden we met heel 5VWO, bepakt en bezakt, op het parkeerterrein bij het Griftland. Kort daarna vertrokken we, op weg naar onze

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee Suggesties voor de koffie/thee 1 x Koffie/thee met cake 2 x Koffie/the met cake 1 x Koffie/thee met appeltaart. 2 x Koffie/thee met appeltaart. 1 x Koffie/thee met gesorteerd gebak. 2 x Koffie/thee met

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

Met Vrouwen van Nu Gelderland naar de Zeeuwse en Belgische Kust 14 tot en met 19 mei 2017

Met Vrouwen van Nu Gelderland naar de Zeeuwse en Belgische Kust 14 tot en met 19 mei 2017 Met Vrouwen van Nu Gelderland naar de Zeeuwse en Belgische Kust 14 tot en met 19 mei 2017 Zondagochtend 14 mei stonden de eerste dames al om 5.45 uur bij Willy Boesveld op het erf in afwachting van de

Nadere informatie

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY & GOLF Zijn de Healey en golf uw passie? Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen wij op drie prachtige golfbanen

Nadere informatie

OKTOBERFEEST DUITSLAND 26-09 tot 29-09-2014 MET MAURICE ( ALIAS MAUS ) EN BERT

OKTOBERFEEST DUITSLAND 26-09 tot 29-09-2014 MET MAURICE ( ALIAS MAUS ) EN BERT OKTOBERFEEST DUITSLAND 26-09 tot 29-09-2014 MET MAURICE ( ALIAS MAUS ) EN BERT 1 Vrijdag 26-09-2014 Dag 1 van onze reis naar het Oktoberfeest in Thuringen Duitsland. Wij ontmoeten elkaar op de parkeerplaats

Nadere informatie

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017 Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen 13 t/m 15 februari 2017 Maandag 13 feb Heel - Reil 220 km De weerberichten hadden al geruime tijd aangegeven dat er een paar mooie zonnige dagen zouden komen

Nadere informatie

Ahrtal. Rotweinwanderweg - Ahrtalweg - Ahrsteig. 11 t/m 14 mei 2015

Ahrtal. Rotweinwanderweg - Ahrtalweg - Ahrsteig. 11 t/m 14 mei 2015 Ahrtal Rotweinwanderweg - Ahrtalweg - Ahrsteig 11 t/m 14 mei 2015 Maandag 11 maart Heel - Heppingen (Ahr) 137 km Heppingen - Dernau Laagste punt: 90 m Hoogste punt: 228 m Totale stijging: 650 m Totale

Nadere informatie

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011 Zoetermeer 7 t/m 10 april 2011 Donderdag 7 april 185 km Heel - Zoetermeer Afgelopen dagen hebben we met belangstelling de weerberichten gevolgd voor aankomend weekend. We hebben zondag een verjaardagsfeest

Nadere informatie

Dag 2: Goed aangekomen & dag 2

Dag 2: Goed aangekomen & dag 2 Dag 2: Goed aangekomen & dag 2 Hallo allemaal, Eerst even een bedankje voor de post, sms'jes die wij gekregen hebben en aan allen die ons uitgeleide hebben gedaan. En natuurlijk aan Maaya voor de koffie,

Nadere informatie

Landelijk Brabant Langenboom juli 2017

Landelijk Brabant Langenboom juli 2017 Landelijk Brabant Langenboom 14-21 juli 2017 Met wie beleefden we deze week Marjolein Rowold Henk Peters Marina Naaijens Antje van Reken Chiel Vrins Nellie Roemer Dag 1 14 juli aankomst De Lummel Caroline,

Nadere informatie

!"#$%&'()*+,-./0,12,3+45$6')',78$9:2;,

!#$%&'()*+,-./0,12,3+45$6')',78$9:2;, !"#$%&'()*+,-./0,12,3+45$6')',78$9:2;,, ((24(5,-?,(@#19,, A:#B#:C,2((#,3:#91D2,:2,((2C$E6B,D:"54*:#F:#5,!, "#!$%%&'%(!)*!%#+,-!)./0!12%$! '3!(+43#!567%13+5!3&!78&! 93(3-3,'3+5!+4&'!.:;..!88+!9,

Nadere informatie

BrabantZorg. Vakanties voor senioren. Diepenheim

BrabantZorg. Vakanties voor senioren. Diepenheim BrabantZorg Vakanties voor senioren Diepenheim 2 t/m 6 september 2013 Maandag 2 september Vanuit Uden reden we met de bus naar Veghel en via Den Bosch naar Oss om de vakantiegangers op te halen. Onderstaand

Nadere informatie

Verslag Activiteiten Zomervakantie 2014

Verslag Activiteiten Zomervakantie 2014 Verslag Activiteiten Zomervakantie 2014 Maandag 28 juli 2014: een dagje dierenpark. Onze eerste activiteit was een dagje naar het dierenpark in Overloon. Iedereen ging gezellig mee, behalve Linda en Bas

Nadere informatie

Reisverslag India 2008 Deel 2.

Reisverslag India 2008 Deel 2. Reisverslag India 2008 Deel 2. Dag 22 - Zaterdag 25 oktober 2008. Zaterdag vroeg naar Bangalore gevlogen waar Hans en Gerda ons stonden op te wachten. s Middags de stad in geweest om nog e.e.a. te kopen.

Nadere informatie

Eifel - Prüm. 21 mei - 24 mei 2009

Eifel - Prüm. 21 mei - 24 mei 2009 Eifel - Prüm 21 mei - 24 mei 2009 Donderdag 21 mei Heel - Prüm 170 km Prüm - Gillenfeld Laagste punt: 360 m Totale stijging: 870 m Hoogste punt: 624 m Totale daling: 840 m Weer: half bewolkt 63 km We gaan

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

16-23 oktober 2015 Met in de hoofdrol: Alex, Sanne, Gideon, Wieneke en Mattias

16-23 oktober 2015 Met in de hoofdrol: Alex, Sanne, Gideon, Wieneke en Mattias Reisverslag Portugal 16-23 oktober 2015 Met in de hoofdrol: Alex, Sanne, Gideon, Wieneke en Mattias Vrijdag 16 oktober De vakantie kon eindelijk beginnen! Al om half drie `s nachts verzamelde iedereen

Nadere informatie

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei Voorjaar 2010 Midden- en Zuid-Frankrijk 5 t/m 17 mei Woensdag 5 mei 2010 811 km Om half negen op weg. Via Maastricht naar Metz waar we inkopen deden. Vlot door en bij Châlon de snelweg af en binnendoor

Nadere informatie

Koblenz. 12 tot en met 19 Juni 2015

Koblenz. 12 tot en met 19 Juni 2015 Koblenz 12 tot en met 19 Juni 2015 Vakantiegangers: Hannie, Jules, Sibolt, Christ en Lyanne Begeleiders: Harmke, Wilma en Thomas Vrijdag 12 Juni Om 11 uur in de ochtend vertrekken we vanuit Arnhem met

Nadere informatie

Wintersport 2016 naar Oostenrijk

Wintersport 2016 naar Oostenrijk Wintersport 2016 naar Oostenrijk Dit jaar organiseren Jan Broekman en Annemiek Paulussen weer de wintersportvakantie van De Wissel. We vertrekken op vrijdag 11 maart en komen we op zondag 20 maart met

Nadere informatie

Tirol Oberperfuss 9 dagen

Tirol Oberperfuss 9 dagen Tirol Oberperfuss 9 dagen fietsreis vanaf 729 Fietsen in en rond Tirol Op de pedalen in Tirol betekent fietsen door de lieflijke dalen met zicht op de altijd aanwezige bergen. Wie denkt dat de tochten

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Reisverslag Glasgow, 19-25 april 2008

Reisverslag Glasgow, 19-25 april 2008 Reisverslag Glasgow, 19-25 april 2008 Zo, laat ik maar weer proberen een verslagje te maken van mijn reis en congresbezoek; dit keer naar Glasgow, Schotland, voor het congres van The Open Groep. Zaterdag

Nadere informatie

Namibië. 25 augustus 2015

Namibië. 25 augustus 2015 Namibië 25 augustus 2015 Verslag Namibië 27-6 tm 9-7- 2015 27-6 Vertrek vanaf Frankfurt om 20.10 uur. 28-6 Na een vlucht van 10 uur zijn wij aangekomen op Windhoek. Wat was het koud s,morgens vroeg om

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Gemoedelijk Twente. Hannie, Joke, Jan, Gerrit en Arnold. Seniorenvakantie De Lutte. 2-9 juni 2017

Gemoedelijk Twente. Hannie, Joke, Jan, Gerrit en Arnold. Seniorenvakantie De Lutte. 2-9 juni 2017 Gemoedelijk Twente Seniorenvakantie De Lutte 2-9 juni 2017 Hannie, Joke, Jan, Gerrit en Arnold Dag 1 De Lutte Nadat iedereen is aangekomen in Arnhem gaan we op weg naar De Lutte in Twente. Het is een mooie

Nadere informatie

Logboekverhaal. Schoolkamp 2014

Logboekverhaal. Schoolkamp 2014 Logboekverhaal Schoolkamp 2014 Mysterie kamp 22-25-april Dinsdag 22 april 2014 Vandaag moesten we om 8:00 op school verzamelen. Onze bagage werd ingeladen en wij namen afscheid van de ouders. Toen alles

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten reis 2015

Italiaanse dolomieten reis 2015 Italiaanse dolomieten reis 2015 Op zaterdag 23 mei vertrekken we richting de dolomieten om daar 5 dagen te genieten van het geweldige berglandschap met wegen die daar op een indrukwekkende wijze zijn aangelegd.

Nadere informatie

Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen. 6 t/m 9 april 2018

Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen. 6 t/m 9 april 2018 Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen 6 t/m 9 april 2018 Vrijdag 6 april Heel - Zeltingen 220 km Zeltingen -Bernkastel Bernkastel - Zeltingen Laagste punt: 104 m Hoogste punt: 414 m Totale stijging:

Nadere informatie

Mooie route door Friesland en veel gezien, maar weinig andere A112 onderweg

Mooie route door Friesland en veel gezien, maar weinig andere A112 onderweg De Elfstedentocht Nou daar gaan we dan, onze eerste automeeting met de A112. We hadden er veel zin in en natuurlijk veel te vroeg wakker. Dus door de polder scheuren in de vroegte met de net gepoetste

Nadere informatie

Take a look at my life 42

Take a look at my life 42 Take a look at my life 42 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013.

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. In de zomer van 2013 is het plan geboren om met de racefiets een weekje te fietsen op Gran Canaria. 11 oktober is na wat voorbereiding de vertrek datum gevonden.

Nadere informatie

THEMALIED 2015 De Bouwplaats tekst en muziek Timo van den Heuvel

THEMALIED 2015 De Bouwplaats tekst en muziek Timo van den Heuvel THEMALIED 2015 De Bouwplaats tekst en muziek Timo van den Heuvel Een architect, krr krr* (potlood slijpen) elektricien, klik klak (schakelaar) een schilder, timmerman, klop klop (hamer) ze bouwen aan een

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Mannenweek Biddinghuizen

Mannenweek Biddinghuizen Mannenweek Biddinghuizen Tendens Vakanties 29 juli tm 5 augustus 2016 Vlnr op de foto; Piet, Ron, Rene, Robert,Wim, Thomas, Ludolf en Johan. Vrijdag 29 juli, Ron en Thomas zijn samen met Theo bij Tendens

Nadere informatie

4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars)

4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars) 4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars) Het was weer de 4 e keer dat wij een internationale weekendmeeting organiseerde, ditmaal in het weekend van 10 t/m 12 juni, een

Nadere informatie

London. klas 2B kompas. Dagboek: Gemaakt door Stacey Wilbrink

London. klas 2B kompas. Dagboek: Gemaakt door Stacey Wilbrink London klas 2B kompas Dagboek: Gemaakt door Stacey Wilbrink Dag 1 Klas 2b van het kompas moesten allemaal verzamelen op het station Breda. Daar werden de kinderen uitgezwaaid door hun ouders. De kinderen

Nadere informatie

Geheel verzorgde week met excursies en koken

Geheel verzorgde week met excursies en koken Toe aan vakantie? Bijtanken in Salzburgerland! Herfstweek: zaterdag 18-25 oktober (in overleg kunnen we voor een groep de data verschuiven) Geheel verzorgde week met excursies en koken Excursies en koken:

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 INFOOTJE NR. 17 Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 Agenda Maandag 8 juni OR-vergadering Woensdag 10 juni Alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Donderdag 11 juni 13.05 vertrek per fiets, IVN project,

Nadere informatie

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start.

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. In Noord Frankrijk, 385 km van Den Haag, net onder de Franse

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012 NOORWEGEN 09-05-2012 13-05-2012 Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden door onze ouders naar Schiphol gebracht. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie

Nadere informatie

Reisverslag Haren. 5 tot en met 9 september BrabantZorg Reizen

Reisverslag Haren. 5 tot en met 9 september BrabantZorg Reizen Reisverslag Haren 5 tot en met 9 september 2016 BrabantZorg Reizen De deelnemers aan de reis Haren naar de groepsaccommodatie Bij Ons stellen zich aan u voor Mw. Mien van Heeswijk uit Muzerijk Uden. Mw.

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Wegens het wegvallen van de vaste vrijwilliger zoeken wij voor Lilia 4 een nieuwe vrijwilliger die met 2 bewoners af en toe iets wil ondernemen. Te denken valt aan

Nadere informatie

Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober

Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis (Spanje). Dit boekje met het gehele programma van activiteiten

Nadere informatie

De beklimming van de Kilimanjaro

De beklimming van de Kilimanjaro De beklimming van de Kilimanjaro Jullie hebben mij gemist begin november tijdens de karatetraining om de reden dat ik helemaal in Tanzania was om de Kilimanjaro te beklimmen met 3 vrienden. Deze berg is

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: 381995 of 06.34204870 of 06.43753307 fietsdagtocht donderdag 27 juni wandeltocht woensdag 10 juli opening de Achtertuin

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Parijs Vrijdag de 10 juni

Parijs Vrijdag de 10 juni Parijs 1992 Vrijdag de 10 juni Kwart over zeven vertrokken uit hoofddorp. Kwart over een hadden wij een hotel: Hotel du Centre Rue Cler 24 bis VII Parijs Na het uitpakken gingen we de auto parkeren en

Nadere informatie

Verslag van onze reis naar Sri Lanka in maart 2012

Verslag van onze reis naar Sri Lanka in maart 2012 Verslag van onze reis naar Sri Lanka in maart 2012 Woensdag 14 maart zijn we, Marlis en ik, om 20.45 uur vertrokken vanaf vliegveld Düsseldorf naar Colombo met een tussenstop in Dubai. De vlucht verliep

Nadere informatie

Schoolkamp 2015, Jacco

Schoolkamp 2015, Jacco Schoolkamp 2015, Jacco We gingen om 10:30 weg met de bus, eigenlijk moesten we met de fiets maar het stormde hard. Met de bus reden we naar Basal, daar werd verteld wat ze deden en we gingen stenen zoeken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 4 December 2015

Nieuwsbrief nummer 4 December 2015 Nieuwsbrief nummer 4 December 2015 Beste tennisvrienden, sponsors en adverteerders, Het tennisseizoen van 2105 zit er weer op. Het bestuur wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en

Nadere informatie

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Maandag 18 juli We vertrekken vanaf de locatie Koningsbelt met 25 leerlingen, 10 begeleiders en aanvullende gezinsleden zoals een

Nadere informatie

Programma Go-out wandel midweek Cochem 2 tot en met 6 november 2015

Programma Go-out wandel midweek Cochem 2 tot en met 6 november 2015 Programma Go-out wandel midweek Cochem 2 tot en met 6 november 2015 Cochem ligt midden in de vulkaan Eifel. Het landschap kenmerkt zich door heuvels, akkerlanden en kleine dorpjes. Dwars door Cochem stroomt

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland. Oktober 2018

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland. Oktober 2018 Activiteiten Schouwen Duiveland Oktober 2018 2 Programma Wanneer Wat Bijzonderheden Kosten Dinsdag 2 oktober Eethuis Inloop Groentesoep, Kipschnitzel met chiliboontjes, gemengde salade en gebakken krieltjes

Nadere informatie